توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار لیگ برتر ایران 89-90
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
O M I D
11-30-2010, 06:50 PM
جواد کاظميان: دايي نياز ندارد من برايش گل ببرم
هافبک پيشين تيم فوتبال پرسپوليس از پيروزي تيم فوتبال سپاهان مقابل تيم سابقش ابراز خوشحالي کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg جواد کاظمیان پس از پیروزی 4 بر یک فوتبال سپاهان مقابل پرسپولیس گفت: من امروز بازیکن سپاهان هستم و از اینکه در این دیدار پیروز شدهایم خوشحالم.
وی در مورد اینکه چرا ابتدای مسابقه برای علی دایی گل نبرده است اظهار داشت: دایی نیاز ندارد که من برایش گل ببرم. خبرنگار دیگری پرسید آیا دوستی شما با علی کریمی باعث شد که همانند وی پیش از آغاز مسابقه برای علی دایی گل نبرید که هافبک تیم سپاهان پاسخ داد: این موضوع ربطی به علی کریمی ندارد و تصمیم خودم بود.
دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و سپاهان در هفته شانزدهم دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر عصر امروز دوشنبه در ورزشگاه آزادی تهران با پیروزی 4 بر یک شاگردان قلعه نویی به پایان رسید.
O M I D
11-30-2010, 06:50 PM
عبدي: از تكلهاي خطرناك بازيكنان پيكان ترسيده بوديم
بازيکن تيم فوتبال راهآهن گفت: بازيکنان پيکان در نيمه اول تکلهاي خطرناکي رفتند که باعث ترس ما شده بود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg بهادر عبدي پس از تساوي بدون گل مقابل پيکان قزوين عنوان کرد: در اين بازي چند بازيکن تاثيرگذار ما مصدوم بودند و آنها را در اختيار نداشتيم. البته هر دو تيم موقعيتهايي را روي دروازه يکديگر داشتند که تبديل به گل نشد.
وي با اشاره به بازي خشن پيکان در اين ديدار تاکيد کرد: عليدوستي مربي من بوده و نسبت به او شناخت خوبي دارم. او کسي نيست که بخواهد اينطور فوتبال بازي کند. بازيکنان پيکان در نيمه اول تکلهاي خطرناکي روي پاهاي ما رفتند و همين موضوع باعث ترس بازيکنان ما شده بود و نتوانستيم تواناييهاي خود را در زمين مسابقه اجرا کنيم.
بازيکن راهآهن گفت: احترام خاصي براي عليدوستي قائلم اما آنها بازي جوانمردانهاي انجام ندادند. تکلهاي خشن آنها بازي ما را تحتالشعاع قرار داد و نتوانستيم آن چيزي را که ميخواستيم در زمين مسابقه پياده کنيم.
O M I D
11-30-2010, 06:52 PM
درودگر: مشكلات پروين و هدايتي شايعه است
سرپرست تيم فوتبال استيل آذين اختلاف بين مالک و رئيس سازمان فوتبال اين باشگاه را شايعه دانست.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg صادق درودگر سرپرست تيم فوتبال استيل آذين گفت: افشين پيرواني به همراه دستيارانش استعفا دادهاند اما اين که استعفا پذيرفته شود يا نه هنوز معلوم نيست و به جلسه هيات مديره بستگي دارد. در حال حاضر هم نميشود در اين خصوص چيزي گفت.
سرپرست استيل آذين در خصوص جانشين پيرواني اظهار داشت: هنوز که معلوم نيست ايشان برود اما فعلا در حال بررسي شرايط هستيم و تمام تلاشمان را ميکنيم تا بهترين راه انتخاب شود.
درودگر در خصوص اين که گفته ميشود علي پروين با حسين هدايتي به مشکل خورده گفت: هيچ مشکلي بين آقايان هدايتي و پروين وجود ندارد و اين ها شایعه است. پروين با قدرت به کارش در استيل آذين ادامه ميدهد و مطمئن باشيد از اين بحراني که در آن قرار گرفتهايم رهايي پيدا خواهيم کرد.
O M I D
11-30-2010, 06:53 PM
تمرين استيل آذين با 13 بازيکن و زير نظر مهدويکيا برگزار شد
تمرين امروز سهشنبه تيم فوتبال استيل آذين با حضور 13 بازيکن و زير نظر مهدي مهدويکيا انجام شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تمرین امروز تیم فوتبال استیل آذین درحالی از ساعت 11 و در ورزشگاه خیریه عمل برگزار شد که تنها 13 بازیکن در این تمرین حضور یافته و زیر نظر مهدی مهدوی کیا و مرتضی بهرامی نژاد مربی بدنساز این تیم، برنامههای آماده سازی را پیگیری کردند.
در این تمرین بازیکنانی که در دیدار با شهرداری تبریز به علت مصدومیت و یا محرومیت غایب بودند، حضور داشتند، ضمن اینکه علی کریمی، سیاوش اکبرپور و مهرزاد معدنچی هم در تمرینات گروهی شرکت کرده تا احتمال حضورشان در بازی بعدی استیل آذین مقابل ذوب آهن بیشتر شود.
از سوی دیگر صادق درودگر با بیان اینکه افشین پیروانی به همراه دستیارانش استعفا دادهاند اما هنوز معلوم نیست استعفای آنها پذیرفته شود یا نه گفت: در نشست هیئت مدیره باشگاه در این خصوص تصمیم گیری میشود.
سرپرست باشگاه استیل آذین در مورد اینکه آیا علی پروین با حسین هدایتی به مشکل خوردهاند، خاطرنشان کرد: هیچ مشکلی بین هدایتی و پروین وجود ندارد. پروین با قدرت به کارش در استیل آذین ادامه می دهد و مطمئن باشید از این بحرانی که در آن قرار گرفته ایم رهایی پیدا خواهیم کرد.
O M I D
11-30-2010, 06:55 PM
سلطان از فردا در تمرين استيل آذين/معدنچي ومهدوي کيا به بازي مقابل ذوب اهن مي رسند
کادر پزشکي تيم فوتبال استيل اذين از حضور مهرزاد معدنچي ومهدوي کيا در بازي مقابل ذوب آهن خبر داد .
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg غیبت چند روزه علی پروین در بازی با شهرداری و همچنین تمرین امروز استیل اذین باعث شده است تا حرف وحدیث هایی درست شود . از همین رو مسئولان باشگاه استیل اذین در پی این خبر که امروز هم در برخی از روزنامه ها منتشر شده بود اعلام کردند که پروین روز گذشته با هماهنگی با باشگاه در تمرین امروز غایب بود و از فردا چهار شنبه در تمرینات استیل اذین حضور پیدا خواهد کرد. باید منتظر بود و دید آیا پروین بعد از ماجراهای اخیر دوباره به این تیم برمی گردد یا خیر.
کادر پزشکی تیم فوتبال استیل اذین تهران اعلام کرد با توجه به بررسی های انجام شده از آخرین وضعیت بازیکنان استیل اذین مشخص شد که مهدی مهدوی کیا و مهرزاد معد نچی با رفع مصدومیت به بازی مقابل ذوب آهن، خواهند رسید .
pnugirl
تمرین امروز تیم فوتبال استیل آذین درحالی از ساعت 11 و در ورزشگاه خیریه عمل برگزار شد که تنها 13 بازیکن در این تمرین حضور یافته و زیر نظر مهدی مهدوی کیا و مرتضی بهرامی نژاد مربی بدنساز این تیم، برنامههای آماده سازی را پیگیری کردند.
در این تمرین بازیکنانی که در دیدار با شهرداری تبریز به علت مصدومیت و یا محرومیت غایب بودند، حضور داشتند، ضمن اینکه علی کریمی، سیاوش اکبرپور و مهرزاد معدنچی هم در تمرینات گروهی شرکت کرده تا احتمال حضورشان در بازی بعدی استیل آذین مقابل ذوب آهن بیشتر شود.
از سوی دیگر صادق درودگر با بیان اینکه افشین پیروانی به همراه دستیارانش استعفا دادهاند اما هنوز معلوم نیست استعفای آنها پذیرفته شود یا نه گفت: در نشست هیئت مدیره باشگاه در این خصوص تصمیم گیری میشود.
سرپرست باشگاه استیل آذین در مورد اینکه آیا علی پروین با حسین هدایتی به مشکل خوردهاند، خاطرنشان کرد: هیچ مشکلی بین هدایتی و پروین وجود ندارد. پروین با قدرت به کارش در استیل آذین ادامه می دهد و مطمئن باشید از این بحرانی که در آن قرار گرفته ایم رهایی پیدا خواهیم کرد.
O M I D
ممنوعيت مصاحبه قائم مقام باشگاه صباي قم لغو شد
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال ممنوعيت مصاحبه قائم مقام باشگاه صباي قم را لغو کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg کميته انضباطي فدراسيون فوتبال با ارسال نامهاي به باشگاه صبا اعلام کرد عباس مرادي از تاريخ 12 آذر ماه ممنوعيت مصاحبهاش لغو ميشود و ميتواند با رسانههاي گروهي گفت و گو داشته باشد.
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال پيش از اين علي دايي سرمربي پرسپوليس را هم از انجام مصاحبه منع کرده بود که اين ممنوعيت نيز پيش از هفته شانزدهم ليگ برتر لغو شده بود.
O M I D
11-30-2010, 06:56 PM
پورحيدري: استقلال نياز به تقويت دارد/ براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا بازيکن ميگيريم
سرپرست تيم فوتبال استقلال با بيان اينکه اين تيم براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا نياز به تقويت دارد، گفت: براي تقويت برخي پست ها بايد بازيکن بگيريم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg منصور پورحیدری در پایان تمرین امروز آبی پوشان ضمن بیان این مطلب افزود: استقلال توانسته با تمرینات منظمی که انجام می دهد خود را به صدر جدول نزدیک کرده و آرام آرام برای رسیدن به رده نخست جدول برنامههای خود را آماده کرده است.
پورحیدری ادامه داد: این طبیعی است که تیمها در ابتدای فصل تا حدودی ناهماهنگ هستند اما هر چه از شروع مسابقات می گذرد بازیکنان به مرز آمادگی رسیده و بازیهای بهتری از خود ارائه می دهند.
سرپرست تیم فوتبال استقلال در مورد وضعیت مصدومان این تیم گفت: در حال حاضر میلاد میداودی و محمد محمدی از مصدومین اصلی ما به شمار می روند. متاسفانه میداوودی در دیدار مقابل ملوان بندرانزلی دچار مصدومیت شدیدی شد که فکر می کنم تا سه ماه نمی تواند تیم استقلال را همراهی کند اما محمد محمدی با زحمات کادر پزشکی و انجام مراقبتهای ویژه خیلی زود به جمع ما ملحق خواهد شد.
وی در خصوص وضعیت دیگر مصدومان تیم استقلال نیز گفت: خوشبختانه فرهاد مجیدی، محسن یوسفی و مجتبی جباری و همچنین فرزاد آشوبی تمرینات گروهی خود را با تیم شروع کردهاند و فکر می کنم طی چند روز آینده بتوانند برای تیم استقلال بازی کنند. حضور این بازیکنان در تمرینات گروهی روحیه دیگر بازیکنان نیز بالا برده و انگیزه بازیکنان نسبت به گذشته بیشتر شده است.
پورحیدری در خصوص حضور مجید نامجو مطلق در کادر فنی تیم استقلال نیز پاسخ داد: نامجومطلق از بازیکنان بزرگ و از قدیمیهای استقلال است. در ابتدای فصل پرویز مظلومی با نامجومطلق صحبت کرد اما وی حاضر نشد که به استقلال بازگردد اما صحبتهایی که در این چند روز در خصوص حضور وی در استقلال مطرح شده، اصلا صحت نداشته و هیچ صحبتی نیز بین ما و مجید نامجو مطلق انجام نگرفته است و قطعا حضور ایشان در استقلال منتفی است.
وی اشاره ای نیز به حضور خود در تیم همیاری اراک داشت و افزود: مسئولان تیم همیاری اراک به من خیلی محبت دارند، خصوصا معاونت استانداری استان مرکزی که مردی علاقهمند به ورزش است. من با توجه به ارتباطی صمیمی که با ایشان دارم هر کاری که از دستم بر بیاید حتی در حد مشاوره و شاید حضور فیزیکی در اراک برای تیم همیاری انجام خواهم داد تا این تیم بتواند در مسابقات موفق ظاهر شود.
سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران در پایان پیرامون وضعیت نقل و انتقال این تیم در نیم فصل نیز پاسخ داد: جذب بازیکن بستگی به نیاز تیم دارد با توجه به حضور استقلال در جام باشگاه های آسیا قطعا ما نیاز به تقویت بعضی از خطوط تیم خود داریم که البته گرفتن بازیکن بستگی به نظر سرمربی تیم داشته و وی باید نیازهای خود را به ما اعلام کرده تا ما هر چه سریعتر بازیکنان مورد نظر را جذب کنیم.
O M I D
11-30-2010, 06:56 PM
نفت تهران از 22 بهمن در ورزشگاه تهرانسر ميزبان حريفان خواهد بود
تيم فوتبال نفت تهران از 22 بهمن در ورزشگاه تهرانسر ميزبان تيمهاي ليگ برتري خواهد بود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg جعفر انيسي سخنگوي باشگاه نفت تهران اظهار داشت: در حال حاضر تيم نفت تهران در خيابان اميرآباد شمالي تمرين ميکند و در ورزشگاه اکباتان تهران ميزبان حريفان خود است اما قرار است روز 22 بهمن ورزشگاه اختصاصي نفت تهرانسر با نام مجموعه فرهنگي ورزشي تهرانسر افتتاح شود و تقريبا از نيم فصل دوم ليگ برتر ميتوانيم در اين ورزشگاه که ورزشگاه خانگي ما محسوب ميشود ميزبان حريفان باشيم.
وي ادامه داد: ظرفيت اين ورزشگاه 25 تا 30 هزار نفر است و از وضعيت چمن خوبي هم برخوردار است. شايد بتوانيم در دور برگشت ميزبان دو تيم پرسپوليس و استقلال هم در اين ورزشگاه باشيم زيرا ميزان تماشاگران اين دو تيم در حال ريزش است و در هر مسابقه حدود 15 هزار تماشاگر به ورزشگاه ميروند.
O M I D
11-30-2010, 06:57 PM
پنج هزار بليط براي مسابقه تيم هاي پيكان و پرسپوليس به فروش مي رسد
دبيرهيات فوتبال استان قزوين با اشاره به برگزاري مسابقه فوتبال بين تيم هاي پيکان و پرسپوليس درهفته هفدهم رقابت هاي ليگ برتر به ميزباني شهر قزوين، گفت: پنج هزار بليط براي علاقه مندان اين ديدار به فروش مي رسد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ''رضا مطلبي'' روز سه شنبه گفت: اين بليط ها از ساعت هفت صبح شنبه 13 آذر در سالن هاي ورزشي شهيد بابايي و جهان پهلوان تختي شهر قزوين به فروش خواهد رسيد.
وي اظهار کرد: تمامي بليط هاي در نظر گرفته شده براي مسابقه فوتبال پيکان و پرسپوليس با قيمت 20 هزار ريال به علاقه مندان عرضه مي شود.
دبير هيات فوتبال استان قزوين اظهار داشت: درب هاي استاديوم شهيد رجايي قزوين محل برگزاري بازي تيم هاي پيکان و پرسپوليس، از ساعت 12 روز شنبه سيزده آذر به روي تماشاگران گشوده مي شود.
اين مسوول، در پايان از علاقه مندان به تماشاي اين ديدار خواست تا بليط هاي اين بازي را تنها از محل هاي اعلام شده براي فروش خريداري کنند تا از ايجاد بازار سياه و عرضه بليط هاي تقلبي جلوگيري شود.
از رقابت هاي هفته هفدهم ليگ برتر فوتبال کشور، تيم هاي پيکان و پرسپوليس بعد ازظهر شنبه سيزدهم آذر در ورزشگاه شهيد رجايي قزوين به مصاف يکديگر مي روند.
قعرنشيني پيکاني ها و ناکامي پرسپوليس در ديدار مقابل سپاهان و تلاش آنها براي باقي ماندن در جمع مدعيان قهرماني ليگ برتر، جذابيت هاي زيادي را به اين مسابقه بخشيده است.
تيم پيکان هم اکنون با کسب 14 امتياز در مکان هفدهم و پرسپوليس با کسب 27 امتياز در مکان چهارم جدول رده بندي ليگ برتر فوتبال کشور قرار گرفته اند.
O M I D
جدول گلزنان خارجي ليگ برتر
در هفته شانزدهم ليگ برتر فقط 3 بازيکن خارجي موفق به گلزني شدند تا شمار گلهاي به ثمر رسيده توسط بازيکنان خارجي به 49 برسد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در این جدول نیز ادینهو با 8 گل فاصله با نفرات دوم جدول در صدر قرار گرفته است.
12گل: ادینهو لوسیانو(مس کرمان)
4 گل: ابراهیم توره ، میلوراد یانوش(سپاهان اصفهان) ایگور کاسترو ( ذوب آهن اصفهان)
3 گل: رودریگو لوپز ( راه آهن تهران) جاسم کرار(تراکتورسازی) کارلوس ادواردو(شهرداری تبریز) اشپیتم آرفی(پرسپولیس)
2 گل: خوزه نارسیسو(نفت تهران) اکمل هولماتوف(پاس همدان)
یک گل: لئوناردو پیمنتا (تراکتورسازی) محمود آمنه،ریکاردو دی سوزا( راه آهن تهران) خلدون ابراهیم(نفت تهران) فابیو جانواریو( سپاهان اصفهان) لئون پاچاجیان( نفت آبادان) آرتور یادگاریان( پاس همدان) باکاری دیاکیته( فولاد خوزستان) تیاگو فراگا (پرسپولیس تهران)
O M I D
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
O M I D
12-01-2010, 07:06 PM
ميداودي جام ملتهاي آسيا را از دست داد
ميلاد ميداودي به دليل آسيبديدگي شديد از ناحيه مچ پا در ديدار با ملوان قطعا مسابقات جام ملتهاي آسيا را از دست خواهد داد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg امين نوروزي پزشک تيم فوتبال استقلال در رابطه با آخرين وضعيت ميلاد ميداودي گفت:« دوشنبه شب عکس MRI ميلاد ميداودي را دريافت کرديم که نشان مي داد رباطهاي داخلي و خارجي مچ پاي او دچار آسيبديدگي بسيار جدي شده است. به همين دليل پس از مشاورهاي که با دکتر رازي که جراح است، داشتم به اين جمعبندي رسيديم به دليل التهاب و تورم رباطهاي مچ پاي ميداودي چند روز ديگر صبر کنيم اما قطعاً هفته آينده در مورد عمل جراحي ميداودي تصميمگيري خواهيم کرد.»
وي در ادامه افزود:« ممکن است بدون عمل جراحي اقدام به درمان مچ پاي ميداودي کنيم که در اين صورت هم او حدود دو ماه براي درمان مچ پايش زمان نياز دارد. به اين ترتيب ميلاد قطعاً در رقابتهاي جام ملتها قادر به بازي براي تيم ملي نخواهد بود.»
O M I D
12-01-2010, 07:07 PM
علي پروين:از فردا در تمرينات استيلآذين شرکت ميکنم
رئيس سازمان فوتبال باشگاه استيل آذين به دنبال انتشار اخباري مبني بر اختلافش با حسين هدايتي گفت: هيچکس در کار من دخالت نميکند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgعلی پروین که با حضورش در استیل آذین امیدوار بود بتواند این تیم را از بحران خارج کند، از روز چهارشنبه تمرینات این تیم را زیر نظر خواهد گرفت. او که به همراه این تیم به تبریز نرفت تا صحبت هایی در مورد اختلافش با حسین هدایتی مطرح شود، اعلام کرده از فردا تمرینات را زیر نظر خواهد گرفت.
علی پروین عصر امروز سه شنبه در مورد مشکلات تیم استیل آذین گفت: من نباید در این باره حرفی بزنم چون خبر اختلاف و یا دخالت در کار من از پایه و اساس درست نیست. من با اختیار کامل در استیل اذین کار می کنم وهیچکس در کارم دخالتی نداشته و از فردا هم در تمرینات حضور پیدا می کنم.
همچنین عصر امروز سه شنبه علی پروین به همراه محمد خروطی عضو هیئت مدیره و صادق درودگر سرپرست باشگاه استیل آذین در محل این باشگاه جلسه دوساعته ای را برگزار کردند و مسائل و اتفاقات این تیم را مورد ارزیابی قرار دادند.
براساس اعلام باشگاه استیل آذین در این جلسه تصمیماتی اتخاذ شده است که طی روزهای آینده منتشر خواهد شد. تیم فوتبال استیل آذین پس از استعفای کادر فنی اش بدون سرمربی کار می کند و امروز زیر نظر مهدی مهدوی کیا تمریناتش را پیگیری کرد.
O M I D
12-01-2010, 07:08 PM
تغيير مکان ديدارهاي نفت تهران در هفتههاي 17 و 18 ليگ برتر فوتبال
سازمان ليگ برتر فوتبال از تغيير مکان ديدارهاي نفت تهران در هفته هفدهم و هجدهم خبر داد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgبا توجه به درخواست باشگاه نفت تهران مبني بر تغيير مکان ديدار بين تيم هاي نفت تهران با شاهين بوشهر از هفته هفدهم ( سيزده آذرماه) و همچنين ديدار بين نفت تهران با ملوان انزلي از هفته هجدهم ( 18 آذر ماه) از ورزشگاه اکباتان به به ورزشگاه تختي تغيير يافت.
O M I D
12-01-2010, 07:08 PM
دكتر نوروزي:تا ورم پاي ميلاد نخوابد، هيچ نظري نميتوان داد
دکتر نوروزي تمامي خبرها از دوري چند ماهه ميلاد ميداودي از فوتبال را رد کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgپزشک استقلال تهران دوري چند ماهه ميداودي را شايعه خواند و در اين باره اظهار داشت: متاسفانه هر کسي از روي ظن و گمان خود پيشبيني کرده که ميداودي 5، 6 ماه از ميادين دور است. در صورتي که در اين باره هنوز هيچ چيز مشخص نيست و تا زماني که ورم پاي ميلاد نخوابد، هيچ نظري نميتوان در خصوص مدت زمان دوري او از فوتبال داد.
نوروزي ادامه داد: نظر نهايي در خصوص ميداودي را چهارشنبه هفته آينده اعلام خواهيم کرد. تا آن روز ورم پاي وي خوابيده تا مشخص شود که اين بازيکن به جراحي نياز دارد يا خير. با اين حال اميدواريم، ميداودي نيازي به جراحي نداشته باشد تا زودتر بتواند به فوتبال بازگردد.
استقلاليها در بازي قبلي خود در خانهي ملوان که با پيروزي آبي ها به پايان رسيد، ميلاد ميداودي را به دليل آسيب ديدگي از دست دادند.
O M I D
12-01-2010, 07:09 PM
عنايت:تماشاگرنما نداريم همين تماشاگران ناسزا ميگويند
رئيس کميته داوران فدراسيون فوتبال با تاکيد بر اينکه اشتباهات در هر مسابقه فوتبالي از سوي داوران رخ مي دهد،گفت: من با لفظ تماشاگرنما مخالفم. کسي که به داور فحش ناموسي مي دهد، تماشاگرنما نيست، يکي از همين مردم است، از اقشار مختلف جامعه.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgمسعود عنایت در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: در بازی روز یکشنبه داور در اعلام پنالتی به سود تیم سپاهان درست عمل کرد و هر دو خطا پنالتی و داخل محوطه جریمه تیم پرسپولیس بود. با این حال روز گذشته مسئولان فدراسیون فوتبال، من، داور و ... کلی فحش و ناسزا خوردیم. چرا؟ به خاطر دو پنالتی که درست بوده است؟
وی در ادامه افزود: ما این همه فحش شنیدیم تازه داور از دو جریمه شخصی بازیکنان پرسپولیس نیز خودداری کرده است! به اعتقاد من داور در اولین پنالتی که به سود تیم سپاهان اعلام کرد، باید به بازیکن پرسپولیس کارت زرد نشان می داد و حتی می توانست از کارت قرمز خود نیز استفاده کند. در پنالتی دوم نیز با توجه به اینکه مهاجم سپاهان مسیر حرکتش به سمت دروازه پرسپولیس نبود، کارت زرد کافی بود که داور آن را هم نشان نداد.
رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: تماشاگر و هوادار تیمش را دوست دارد و می خواهد تیم محبوبش به هر نحو ممکن برنده شود. من این را درک می کنم، می دانم او روی سکو فکر کرده به تیمش اجحاف شده است و به ضررش سوت زدهاند به همین خاطر لب به اعتراض بازمی کند. تماشاگران پرسپولیس نیز روز دوشنبه با این دیدگاه و پیش زمینه فکری که داوران سر تیمشان را بریدهاند، انتقاد کردند و ناسزا گفتند.
عنایت با تاکید بر اینکه مصاحبههای مربیان و مدیران باشگاه به تغییر و تخریب ذهنیت هواداران کمک می کند، گفت: برخی مدیران باشگاه این طور وانمود می کنند که من در کمیته داوران نشسته ام به این داور می گویم به سود فلان تیم سوت بزنید و سر آن تیم را ببرید. این اصلا درست نیست. داوران هر کدام برای خود شان و شخصیت دارند آنها مدیر شرکت، دکتر، مهندس بوده و برای خود کسی هستند. آنها وضع مالی خیلی خوبی هم دارند، البته نه از فوتبال، بلکه از کارهای اصلی شان.
وی با بیان اینکه "داوران ما از فوتبال پولی نمی برند و نوکر و عبد و عبید ما نیستند"، گفت: برخیها این ذهنیت را ایجاد کردهاند که چون فدراسیون فوتبال با علی دایی به مشکل برخورده است، کمیته داوران نسبت به تیم پرسپولیس جبهه گیری کرده است. اختلاف دایی و فدراسیون چه ربطی به ما دارد؟ فدراسیون به دایی پول بدهد یا ندهد به من چه مربوط است. اصلا پنج میلیارد به علی دایی بدهند، خدا بدهد برکت، من در این بین چکاره ام.
رئیس کمیته داوران با یاد آوری چندباره این موضوع که "تیمها برای داوران هیچ تفاوتی باهم ندارند"، خاطرنشان کرد: شاهین بوشهر در بازی جام حذفی مقابل استقلال با یک گل باخت. در آن بازی مسعود مرادی باید یک ضربه پنالتی به سود تیم استقلال اعلام می کرد، چرا سرمربی و مدیرعامل باشگاه شاهین بوشهر نگفتند، به ضرر تیم شان یک پنالتی گرفته نشده است؟ آنجا اشتباه داور اشکالی نداشته اما زمانی که داور به ضررشان سوت زده بود، زمین و آسمان را به هم رساندند. مدیرعامل این باشگاه از روی سکو به زمین آمد و یقه داور را گرفت. این رفتار برای یک مدیرعامل درست نیست.
عنایت ادامه داد: دوشنبه شب رئال مادرید پنج گل از بارسلونا آنهم در یک بازی به آن مهمی خورد، در آخر بازی مدیرعامل باشگاه رئال بی سر و صدا کنار مدیرعامل بارسلونا نشسته بود. در بازی اینتر - میلان داور در نیمه اول باید گاتوزو را اخراج می کرد اما موراتی، مدیرعامل باشگاه اینتر بدون اشاره به این موضوع گفت، پیروزی حق تیم میلان بوده است. ما باید این رفتار را از باشگاههای حرفه ای دنیا یاد بگیریم.
وی معتقد است، فوتبال ایران از این انتقادهای یکسویه به داوری آسیب جدی می بیند و افزود: تیم امید ایران به تیم ژاپن یک گل کاملا درست زد که داور آن را آفساید اعلام کرد، چرا آنجا کسی اعتراض نکرد؟ چرا به AFC اعتراض نکردیم، مگر گلمان سالم نبود. مگر ما به درستی دروازه برزیل را باز نکردیم؟ باور کنید داوری همین است. فوتبال است و همین اشتباهات داوری که سهوی است.
رئیس کمیته داوران تاکید کرد: پرسپولیس در شهرآورد تهران به استقلال باخته است، همه گیر دادهاند به گل دقیقه 6 پرسپولیس. فردوسیپور که آمد، مسابقه نظرسنجی گذاشت که اگر گل پرسپولیس مردود اعلام نمیشد، چه می شد و چه نمی شد! جمعیت هم که طرفدار پرسپولیس بودند، رای دادند که این تیم بازی را می برد. آخر کسی نیست بگوید، در آن بازی که پرسپولیس با گل باقری برد، گل اول را چه تیمی زد؟ چه تضمیمی وجود داشت، پرسپولیس گل اول را می زد و می برد؟
"هوادار احساساتش پاک است و در جوی که غیرمنصفانه علیه داوران ایجاد شده است، دست به پرخاشگری می زند"، عنایت این را گفت و افزود: اینکه در ورزشگاه به داور، تیم میهمان، مسئول فدراسیون و ... ناسزا می گویند، یک مشکل فرهنگی است. این را همین تماشاگران می گویند. اصلا تماشاگرنمایی وجود ندارد. من با لفظ تماشاگرنما مخالفم. کسی که به داور فحش ناموسی می دهد، تماشاگرنما نیست، یکی از همین مردم است، از اقشار مختلف جامعه.
وی افزود: برای ریشه کن کردن این مشکل من نباید اقدام کنم. کار بالاتر از اتاق من و فدراسیون فوتبال باید پیگیری شود. یک موضوع و مشکل کشوری است، متاسفانه ما در این زمینه مشکل فرهنگی داریم و از آنجائیکه من کارشناس فرهنگی و اجتماعی نیستم، در صلاحیت خود نمی دانم در این مورد اظهارنظری داشته باشم.
عنایت با انتقاد از برخی روزنامه های ورزشی و رسانه های گروهی گفت: در فلان روزنامه خبرنگار و مسئول به فلان تیم تعلق خاطر دارند، فقط کافی است داور به ضرر آن تیم سوت بزند، آنها بشدت از داوری انتقاد می کنند. اما کسی نیست مثلا بگوید، پیکان هم از داوری لطمه خورده است. همین تیم پیکان در دو بازی داوران به ضررش سوت زدهاند و امتیازهای این تیم در جیب دیگر تیمهاست. با این شرایط من که ندیدم یک روزنامه از حق پیکان دفاع کند.
وی ادامه داد: در بازی جام حذفی تیم نفت مسجد سلیمان مغلوب استیل آذین شده، آنهم با یک پنالتی که داور به درستی به سود تیم استیل اعلام کرده است. آنوقت تماشاگر تیم نفت اسکناس دستشان گرفته و به داور نشان می دهند. تماشاگران یک تیم شهرستانی که فقط کافی است داور یک سوت به ضررشان بزند، اسکناسها را از جیبشان در می آورند. انگار فقط خودشان پول دارند! نمی دانم آیا این طرز رفتار با داوران درست است؟!
رئیس کمیته داوران آشکار کردن خطای داوران، بازیکنان و مربیان در برخی برنامه های ورزشی سیما را عاملی در جهت دامن زدن به ناهنجاری ها عنوان کرد و در خصوص اظهارنظر کارشناسان داوری گفت: ما به نظر کارشناسان داوری احترام می گذاریم و این نوع اظهارنظرها در همه جای دنیا وجود دارد. همین آقای غیاثی که امروز در مورد داوری اظهارنظر می کند، اسفندیار بهارمست را به برنامه 90 آورد، این کارشناس خبره داوری 80 درصد صحنههایی که به او نشان دادند را در موردش اظهارنظر نکرد و گفت نمی توانم نظری قاطع بدهم. آیا اینگونه برخورد از سوی بهارمست را باید به حساب بی سوادی او بگذاریم؟!
وی افزود: در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی 32 دوربین از زوایایی مختلف مسابقات را پوشش می دادند، به همین خاطر بود که اشتباهات داوری بیشتر به چشم آمد و این نبود که داوران بیشتر از قبل اشتباه کرده باشند. در ایران ما این امکانات را نداریم و باید فیلم مسابقه را "این ور و آن ور" کنیم تا بتوانیم اظهارنظری درست داشته باشیم.
" شاید اینکه کمیته داوران از داوران حمایت میکند و یا اینکه آنها از اشتباهی که کردند، عذرخواهی نمی کنند، به اعتراضها دامن زده است. برخی باشگاهها معتقدند "هاوارد وب" داور فینال جام جهانی از اشتباهی که در فینال کرد، عذرخواهی کرد اما داوران ایرانی از انجام این کار خودداری می کنند؟"
عنایت در پاسخ به این پرسش خبرنگار مهر، گفت: هاوارد وب کی بعد از جام جهانی عذرخواهی کرد؟ او دو ماه بعد از این مسابقه اعلام کرد که اشتباه کرده است. در همین بازی استقلال - شاهین نمی توان به قطعیت گفت که داور اشتباه کرده است که او بخواهد عذرخواهی کند. همین "وبی" که شما از او می گویید در مسابقات جام کنفدراسیونها اشتباهی در اعلام پنالتی مرتکب اشتباه شد و با تاکید داور چهارم رای خود را تغییر داد. اگر در ایران این اتفاق می افتاد پدر داور را درمی آوردند.
رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال در ادامه گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه " نمی گویم ضریب اشتباهات داوران در ایران کمتر از داوران اروپایی است اما بیشتر از آنها نیست"، افزود: داوران برای هر قضاوت در لیگ قهرمانان اروپا 10 هزار پوند معادل 14 میلیون تومان می گیرند و علاوه بر 2 کمک داور، 2 داور نیز بصورت رادیویی روی خط با آنها در تماس هستند، باید این شرایط مشخص است که باید ضریب اشتباه آنها کمک از داوران ما باشد که یک دهم آنها هم دستمزد نمی گیرند و در زمین باهم ارتباطی ندارند.
عنایت در واکنش به اظهارات رضا غیاثی که گفته است براساس مصوبه اخیر فیفا رئیس کمیته داوران هر فدراسیون باید عضو هیئت رئیسه آن فدراسیون باشد، گفت: طبق اساسنامه فدراسیون بین المللی فوتبال و کنفدراسیون فوتبال آسیا روسای کمیته داوران FIFA و AFC باید عضو هیئت رئیسه این دو فدراسیون باشند. "آنخل ویلار" و "یوسف سرکال" نیز با اینکه داور نیستند اما به جهت اینکه عضو هیئت رئیسه FIFA و AFC هستند، مسئولان کمیته داوران این دو مجموعه را برعهده دارند.
وی افزود: با احترام به نظر و حرف آقای غیاثی که به تشکیلات داوری کشور علاقمند است، باید عنوان کنم، ابتدا اجازه بدهید ببینیم 208 عضو فیفا در قبال این مصوبه چه تصمیمی اتخاذ خواهند و بعد ما در این رابطه تصمیم گیری کنیم. شما چرا عجله می کنید و اصلا چرا ایران باید در این رابطه پیشقدم شود؟!
رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: آقای غیاثی همچنین تعیین تکلیف کرده است که آقای بهروان باید رئیس کمیته داوران شود. آقای بهروان رئیس هیئت فوتبال استان مازندران است و این استان حدود 30 تیم در بخشهای مختلف فوتبال کشور دارد، چطور می شود، رئیس یک هیئت که این تعداد تیم فوتبال دارد، رئیس کمیته داوران شود؟! رئیس هیئتی با این تعداد تیم چطور می تواند داور برای بازیها بچیند؟ قطعا ایشان از روی عدالت عمل خواهد کرد اما جلوی حرف و حدیثها را که نمی شود، گرفت.
انتقاد کارشناسان از سفرهای گاه و بیگاه رئیس کمیته داوران موضوع دیگری بود که عنایت در واکنش به آن گفت: همین بازی پرسپولیس - سپاهان، هم من در ایران بودم و هم آقای کفاشیان و دیگر مسئولان فدراسیون. آیا تماشاگران به ما ناسزا نگفتند؟ اینکه داور به درست یا غلط یک سوت می زند به ما چه ربطی دارد؟
وی افزود: من در خارج از کشور فیلم هر بازی را دو دقیقه پس از سوت پایان بازی از روی سایتهای مختلف می بینم و عملکرد داوران را ارزیابی می کنم. با این شرایط طرح انتقادهای این چنینی اصلا درست نیست. در ضمن رئیس کمیته داوران مگر در هر بازی داخل ورزشگاه هست، پس ناظر داوری برای چه انتخاب می شود؟
O M I D
12-01-2010, 07:11 PM
محمد احمدپوري به تراكتورسازي پيوست
محمد احمدپوري بازيکن تيم شاهين به تراکتورسازي تبريز پيوست.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgمحمد احمدپوري مهاجم تيم شاهين بوشهر به تيم تراکتورسازي تبريز پيوست. احمدپوري سال گذشته در ليگ برتر درخشش خوبي داشت امروز با مديران تراکتور به توافق رسيد و اين تيم را براي ادامه کار انتخاب کرد.
احمدپوري به همراه ميرقرباني و صغيري سه بازيکني بودند که تراکتور براي اضافه کردن به خط حمله روي آنها نظر داشت تا سرانجام با وي به توافق رسيد. خبر ديگر از تيم تراکتورسازي اين است که مصطفي حقيپور هافبک مورد علاقه فراز کمالوند نيز به دليل پارگي رباط صليبي از فهرست تراکتورسازان خارج شد.
O M I D
12-01-2010, 07:11 PM
حضور خاكپور درتيم فوتبال استيل آذين با تصميم پروين قطعي مي شود
- عضو هيات مديره باشگاه استيل آذين اعلام کرد که حضور محمد خاکپور به عنوان سر مربي در اين تيم با نظر نهايي علي پروين، مدير سازمان فوتبال باشگاه استيل آذين قطعي خواهد شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg محمدرضا خروطي افزود: محمد خاکپور در ميان گزينه هاي مد نظر علي پروين، رييس سازمان فوتبال باشگاه استيل آذين قرار دارد و به احتمال فراوان خاکپور گزينه نهايي ما براي نشستن بر نيمکت اين تيم خواهد بود.
وي در خصوص سمت خاکپور در تيم استيل آذين گفت: خاکپور با نظر پروين به عنوان سرمربي انتخاب خواهد شد اما مسوول اصلي تمام مسايل فني در تيم ما شخص پروين است.
عضو هيات مديره باشگاه استيل آذين در مورد زمان قطعي شدن انتخاب محمد خاکپور به عنوان سرمربي تصريح کرد: به زودي در جلسه اي با علي پروين حضور محمدرضا خاکپور را در تيم قطعي خواهيم کرد.
گفتني است که محمد خاکپور در جام جهاني فوتبال 1998 فرانسه مدافع مياني و ثابت تيم ملي ايران بوده و تحصيلات خود در امر مربيگري را در کشور آمريکا گذرانده است.
pnugirl
12-01-2010, 07:37 PM
پس از تغییر و تحولاتی که در بدنه هیات مدیره باشگاه برق شیراز بوجود آمد این روزها بحث برای انتخاب سرمربی جدید این تیم پرحرارت تر از گذشته پیگیری می شود.
پس از احتمال ریاست کامیاب در هیات مدیره برق گفته می شود یاوری که رفاقت دیرینه ای با او دارد قول داده تا برای هدایت برق راهی شیراز شود.
از سویی مشفقیان به عنوان رییس مجمع باشگاه سعی در بازگرداندن غلام پیروانی را داشت که تلاش های او با جواب منفی شاغلام بی نتیجه ماند.
حالا و با این تفاسیر یاوری در یکقدمی نیمکت برق قرار دارد و به نظر می رسد در شنبه هیات مدیره این مربی 71 ساله به عنوان سرمربی جدید این تیم انتخاب شود.
pnugirl
12-01-2010, 07:37 PM
فوتبال زيبايي بازي كرديم اما توپ هايمان به هدف ننشست.اين مخلص تمام گفته هاي 16هفته پيش حميد استيلي است كه در پايان غالب ديدارهاي تيمش برزبان رانده است.
او از هفته اول كه بانفت آبادان روبرو شد تا اين هفته پاياني نيم فصل كه حريفش نفت تهران است هم اين جمله را ترجيع بند گفتارش كرد وهم از نداري هاي شاهيني ناليد كه نرسيدن پول وزارت نفت بازيكنانش را وادار به اعتصاب كرد. شاهيني ها براي حل مشكل گلزني خود سراغ عمادرضا رفتند اما اگر از خودشان هم بپرسي ترديد دارند كه آمدن مهاجم عراقي چاره كارشان باشند. از عمادرضا روزهاي دي كارمويي هم در ذهن خيلي ها نقش بسته كه فضاي روشن ذهن شاهيني را مبهم مي نمايد.
اوهم مي تواند مثل احمدپوري كه گلزن نخست شاهيني ها در فصل ماضي بود يا ايمان حيدري كه حالا زير ناباوري كادرفني بارور نيست، واحدهاي گل نزدن را در مكتب سپيد قباهاي بندر پاس كندوسوهانش را روي روح وروان شاهيني ها بكشد تا سكوها واويلا از روزي سربدهند كه نمك هم گنديده است..باور تخريبي شكل گرفته در فضاي ذهن شاهيني ها اگر قارچ وار تكثير شود وعمادراهم ببلعد ديگر تيري در تركش كنگاني نيست تا براي خروج از دايره سرگرداني شليك كند.شاهيني ها اگر مقابل نفت تهران هم به نتيجه برتري دست نيابند سرمربي شان را همانجا مي گذارند وبليت برگشتش به بندر را اوكي نمي كنند.
شايدهم اورا دودستي تقديم سلطان ولشكر بحران زده استيل آذين نمايند وبراي ادامه راه در انديشه چاره ديگري بربيايند.اين را مي شد از لابلاي حرفهاي جلسه شب گذشته هيات موسس شاهين شنيدكه هرچند در پرده اما برزبانها مي آمد وروي ميز مستطيلي شكل دفتر باشگاه مي ريخت.نفت تهران خانه آخر شانس هاي مردي است كه خودش مي گويدخيلي هم خوش شانس نيست. تيمي كه حتي پنالتي هايش هم ره به گل حريفان نبرده اندومهاجمش دروازه خالي را مثل يك مدافع مي بينند آيا دواي دردش عمادرضاست؟ نيست؟ پس چيست؟.
pnugirl
12-01-2010, 07:44 PM
هافبک تیم فوتبال سپاهان معتقد است چون هیچگاه کاری به حاشیه نداشته و برای پرسپولیس کری نمیخواند، هواداران این تیم در جریان بازی به او توهین نکردند.
خسرو حیدری در مورد دیدار مقابل پرسپولیس گفت: ما حدود یکماه بازی نداشتیم و به همین دلیل اول بازی با مشکل بدنی مواجه شدیم اما رفتهرفته بهتر شدیم و در شرایط بازی قرار گرفتیم.
وی افزود: نیمه دوم بدن ما جا افتاد و توانستیم بازی بسیار خوبی از خود به نمایش بگذاریم و حملات پرتعدادی روی دروازه حریف انجام بدهیم.
هافبک تیم فوتبال سپاهان ادامه داد: وقتی گل اول را از پرسپولیس دریافت کردیم زیاد نگران نبودیم زیرا به قدرت تیم خود ایمان داشتیم و میدانستیم به راحتی بازی را برمیگردانیم.
خسرو حیدری در مورد داوری بازی مقابل پرسپولیس گفت: من نمیتوانم در مورد مسائل داوری نظر بدهیم ولی داور به صحنه نزدیک بود و بعید میدانم اشتباهی در گرفتن پنالتی داشته باشد.
وی افزود: من در هر تیمی بازی کردم سعی داشتم به مسائل حاشیهای کاری نداشته باشم و همین امر سبب شد تا برای بازی مقابل پرسپولیس استرسی نداشته باشم و با تمام توان در میدان حضور داشته باشم.
هافبک سپاهان در مورد رفتار هواداران پرسپولیس تصریح کرد: فکر میکنم چون هیچگاه برای سرخپوشان کری نخواندم توهینی به من نشد. در زمانی که بازیکن استقلال بودم در دربیها سعی میکردم حرفهایم را در زمین بزنم و کاری به حواشی خارج از میدان نداشتم.
حیدری در مورد گلزنی به پرسپولیس گفت: از اینکه توانستم نقشی در پیروزی سپاهان داشته باشم خوشحالم نه از اینکه در استقلال بودم و به پرسپولیس گل زدم. پس از گلزنی هم شادی بعد از گلم تحریککننده نبود و خوشحالی معمولی خودم را انجام دادم.
وی افزود: امیر قلعهنویی بین ۲ نیمه تاکید داشت که قدرت واقعی سپاهان این نیست و از ما خواست تا خودمان باشیم و اسیر جو بازی نشویم.
هافبک سپاهان در خاتمه گفت: تیم ما روز به روز بیشتر جا میافتد. باید این روند را ادامه دهیم. در نیمفصل دوم بازیهای خارج از خانه زیادی داریم و باید تمرکزمان را بیشتر کنیم.
pnugirl
12-01-2010, 07:45 PM
مهاجم برزیلی تیم فوتبال پرسپولیس بعد از مدتها نیمکتنشینی مقابل سپاهان به میدان رفت و یک گل هم برای پرسپولیس به ثمر رساند اما در نهایت تیمش شکست سنگینی را مقابل سپاهان بدست آورد.
"تیاگو فراگا" گفت: بدشانسترین بازیکن برزیلی شاغل در فوتبال ایران هستم. در اوج آمادگی نیمکتنشین بودم حالا هم که مقابل سپاهان به میدان رفتم و موفق به گلزنی شدم تیمم شکست خورد.
وی درباره بازی مقابل سپاهان اظهارداشت: در بازی با سپاهان موقعیتهایی داشتیم که از دست دادیم. بعد از اینکه گل برتری را زدیم در لاک دفاعی فرو رفتیم و حریف ما از این فرصت استفاده کرد و حملات بیشتری را روی دروازه ما ایجاد کرد.
مهاجم پرسپولیس خاطرنشان کرد: به اعتقاد من سپاهان تیم ملی ایران بود. خیلی از بازیکنان این تیم را در بازی مقابل برزیل دیده بودم. با وجود شکستی که مقابل سپاهان داشتیم اما نباید پشت علی دایی را خالی کنیم. ما از لحاظ روحی ضعیف بودیم و در نیمه دوم افت کردیم ضمن اینکه چند بازیکن مصدوم هم داشتیم که همین مسائل باعث شد نتوانیم بازی خوبی را ارائه دهیم.
تیاگو درباره بازی با پیکان گفت برای اینکه از این شرایط خارج شویم و این باخت را بدست فراموشی بسپاریم باید در این بازی برنده شویم. به همه هواداران قول میدهم در هر بازی که میدان بروم گلزنی کنم.
O M I D
12-02-2010, 07:03 PM
مديرروستا: در شانزده هفته گذشته فقط يک بار مستحق باخت بوديم
مديرروستا در مورد رفتار تماشاگران پاس همدان ميگويد:عده آنهايي که شعار ميدهند بسيار کم است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علي اصغر مديرروستا جمعه روز سختي مقابل استقلال تهران خواهد داشت. او در شرايطي پا به اين مسابقه ميگذارد که وضعيت متزلزلي روي نيمکت پاس دارد و تماشاگران همداني هم در هفتههاي گذشته چندبار عليه او شعار دادند.
مديرروستا در مورد رفتار تماشاگران پاس همدان ميگويد:« عده آنهايي که شعار ميدهند بسيار کم است. در واقع آنها از طرف برخي افراد تحريک ميشوند و تماشاگران را انگلوک ميکنند تا شعار بدهند. متأسفانه آنها نميدانند که پاس همدان خوب فوتبال بازي ميکند ولي در نتيجه کمي مشکل دارد.»
سرمربي پاس تأکيد ميکند:« ما مقابل تيمهاي بزرگي مثل سپاهان، ذوب آهن، پرسپوليس و ... خيلي خوب بازي کرديم ولي بازيکنان پاس در گل زدن دقت نداشتند. با جرأت بايد بگويم که در شانزده هفته گذشته فقط در يک بازي مستحق باخت بوديم و جايگاه واقعي ما اينجا نيست.»
مديرروستا درباره بازي با استقلال هم حرف ميزند:« به طور حتم بازي بسيار سختي است چون استقلال يکي از بهترين تيمهاي فعلي ليگ است و در ورزشگاه آزادي از حمايت تماشاگرانش بهره ميبرد. ما به دنبال کسب امتياز هستيم و هيچ ترسي از حريف خود نداريم.»
O M I D
12-02-2010, 07:04 PM
ستارگان 98 - ابومسلم؛ 21 آذر در مشهد
روز 21 آذر ديداري بين دو تيم ستارگان 98 و ابومسلم در شهر مشهد برگزار خواهد شد که عوايد آن صرف امور خيريه خواهد شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg از بین نود و هشتی ها، نیما نکیسا، رضا شاهرودی، ستار همدانی، سیروس دین محمدی، علی اکبر استاد اسدی، نادر محمدخانی، خداداد عزیزی، مهرداد میناوند و ... برای حضور در این بازی اعلام آمادگی کرده اند. همچنین رایزنی ها برای کشاندن ستاره هایی مثل باقری، عابدزاده، پیروانی و ... نیز با استفاده از نفوذ خداداد عزیزی ادامه دارد.
O M I D
12-02-2010, 07:05 PM
مهدي، دست راست سلطان در تمرين استيل آذين
به نظر مي رسد مهدوي کيا از اين پس به عنوان بازيکن- مربي در استيل آذين فعاليت خواهد کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg اولین تمرین استیل آذین با هدایت علی پروین در حالی برگزار شد که سلطان در آن تک و تنها بازیکنان را تمرین داد. با توجه به استعفای دسته جمعی پیروانی، شاهرودی و عابدزاده دیگر مربی نبود که سلطان را در اولین تمرین استیل یاری کند. بر همین اساس مهدی مهدوی کیا و بعضا علی کریمی در تمرین پروین را کمک کردند.
البته کیا حضور پررنگ تری به نسبت کریمی در امر تمرین دادن و مربیگری داشت تا نشان دهد به مربیگری بیشتر از جادوگر علاقمند است. تمرین استیل خبری در همین مورد هم دهان به دهان چرخید.
به نظر می رسد مهدوی کیا از این پس به عنوان بازیکن- مربی در استیل آذین فعالیت خواهد کرد تا همراه با پروین و مربی خارجی که احتمالا آلمانی است کادر فنی استیل آذین را تشکیل دهند. مهدوی کیا در اولین حضور پروین در تمرین استیل آذین دست راست او بود تا این خبر بیشتر از هرزمان دیگری به واقعیت نزدیک شود.
O M I D
12-02-2010, 07:07 PM
استيل آذين، مقصد آينده دروازه بان ناراضي
اين دروازه بان مدعي شده که همسرش ديگر توانايي ماندن در اين شهر را ندارد و به همين دليل به او گفته يا طلاق يا حضور در يک تيم تهراني.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مسئولان استیل آذین که تا همین چند روز پیش دنبال جذب فرشید کریمی بودند حالا از جذب گلری صحبت می کنند که به مراتب در قواره های بالاتری از دروازه بان راه آهن قرار دارد.
ا ین دروازه بان که در یک تیم متمول لیگ برتری بازی می کند و یک دروازه بان مطمئن برای این تیم به حساب می آید وقتی با جواب رد باشگاه برای صدور رضایت نامه مواجه شد مشکلات خانوادگی اش را پیش کشید تا شاید از این طریق بتواند نظر مسئولان باشگاه را برای دریافت رضایت نامه جلب کند.
ا ین دروازه بان نام آشنا که امسال و به دور از انتظار همگان از باشگاهش کنار گذاشته شد به مسئولان باشگاه گفته که اگر نیم فصل دوم را هم در این شهر بازی کند همسرش از او جدا خواهد شد.
این دروازه بان مدعی شده که همسرش دیگر توانایی ماندن در این شهر را ندارد و به همین دلیل به او گفته یا طلاق یا حضور در یک تیم تهرانی. این دروازه بان که استیل آذین را بدجوری خواهان خود می بیند با طرح این مشکلات در صدد دریافت رضایت نامه از باشگاهش است.
نکته جالب اینکه مربی باشگاه مذکور روی دروازه بان خود برای نیم فصل حساب خاصی باز کرده و به هیچ عنوان علاقه ای به از دست دادن وی ندارد.
حالا باید منتظر ماند و دید آیا این دروازه بان می تواند با این حربه رضایت نامه اش را بگیرد یا اینکه باید قید حضور در استیل را بزند و یک نیم فصل دیگر در تیم شهرستانی اش بازی کند؟
O M I D
12-02-2010, 07:07 PM
هافبک استيل آذين آبي پوش مي شود- زنيدپور از شنبه در تمرين استقلال
با توجه به نياز استقلال به يک هافبک توانمند مسئولان دو باشگاه استيل آذين و استقلال توافق کرده اند تا زمينه را براي آبي پوش شدن ميلاد زنيدپور فراهم کنند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg این روزها در فصل نقل و انتقالات خیلی از تیمهای لیگ برتری برای پوشش نقاط ضعف خود دنبال جذب بازیکنان مورد نیاز خود هستند.بحث معاوضه بازیک بین باشگاهها هم بیشتر از هر زمان دیگری شنیده می شود.
بر همین اساس و با توجه به نیاز استقلال به یک هافبک توانمند مسئولان دو باشگاه استیل آذین و استقلال توافق کرده اند تا زمینه را برای آبی پوش شدن میلاد زنیدپور فراهم کنند.
بر همین اساس قرار است میلاد زنیدپور لباس استقلال را بر تن کند. مراحل نهایی این انتقال هم صورت گرفته و گفته می شود زنیدپور شنبه و پس از بازی استیل مقابل ذوب با حضور در تمرین استقلال کار خود را با آبی پوشان آغاز خواهد کرد. .
O M I D
12-02-2010, 07:08 PM
خاکپور سرمربيگري استيل را قبول نکرد:چيزي از اين تيم نمي دانم!
در جلسه با آقاي پروين گفتم که نمي توانم مربيگري استيل آذين را قبول کنم من از روي ايشان شرمنده ام و اميد دارم که من را که شاگردشان بودم و هستم ببخشند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg محمد خاکپور سرمربیگری در استیل آذین را نپذیرفت. او با لحنی عجیب دلایلش برای نپذیرفتن این پیشنهاد را شرح می دهد:
من امروز خدمت علی آقا رسیدم و با ایشان گفتگوی مفصلی داشتم بنده شاگرد ایشان هستم و ایشان حق بر گردن من دارد .اما در جلسه با آقای پروین گفتم که نمی توانم مربیگری استیل آذین را قبول کنم من از روی ایشان شرمنده ام و امید دارم که من را که شاگردشان بودم و هستم ببخشند .این که ایشان این پیشنهاد را به من دادند افتخار بزرگی است .
،متاسفانه مشکل من کار و زندگیم است.
دلیل فنی نبود ،من درگیر کار و خانواده هستم اصلا نمی توانم به فوتبال فکر کنم به علی آقا هم همین را گفتم
یعنی شما با افرادی مثل کریمی و مهدوی کیا مشکلی نداشتید شایعاتی مبنی بر این مسئله وجود دارد؟
من سالها با مهدی هم اتاقی بودم در این چند سال با هم تماس داشتیم در آمریکا گاه به گاه با هم گپ میزدیم با علی کریمی در اواخر فوتبال آشنا شدم هر دو مثل برادر کوچک من هستند ،در تمام دورانی که فوتبال بازی کردم با کسی مشکل نداشتم و ندارم .من امروز به علی آقا گفتم این بچه ها رفقای من هستند و بحث من درگیری کاری است .
من نمی دانم ........اصلا چیزی از این تیم نمی دانم!
نه من تازه امروز از علی آقا شنیدم که استیل آذین کجای جدول حضور دارد ...من اصلا فوتبال ایران را پیگیری نمی کنم
O M I D
جواب منفي محترمانه نفت به پيشنهاد ذوب - خلعتبري و رافخايي را بدهيد، خلدون را بگيريد!
از يکي 2 هفته پيش تلاش مسئولان براي جذب يک هافبک بازيساز آغاز شد. ذوبي ها روي گزينه هاي مختلف فکر مي کردند تا اينکه موعد ديدارشان با نفت تهران فرا رسيد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg پس از این بازی اما نظر کادر فنی و مسئولان ذوب به کلی تغییر کرد. نمایش خلدون ابراهیم باعث شد تا نظر مسئولان ذوب برای جذب او جلب شود.
ذوبی ها بلافاصله درخواست رسمی خود را به باشگاه نفت فرستادند اما نفتی ها که دوست نداشتند مستقیما به درخواست ذوب پاسخ منفی بدهند طرف اصفهانی خود خواستند در قبال انتقال خلدون، خلعتبری و جلال رافخایی را به نفت تهران بدهند.
این درخواست جواب منفی محترمانه ای بود از سوی مسئولان نفت به ذوبی ها تا آنها فکر جذب خلدون ابراهیم که یک مهره کلیدی برای فرکی محسوب می شود را از سر بیرون کنند.
O M I D
مايلي كهن: با تمام توان به مصاف سپاهان مي رويم
سرمربي تيم فوتبال سايپاي البرز، گفت: در هفته پاياني از نيم فصل ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي کشور با تمام قوا به مصاف سپاهان اصفهان خواهيم رفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ''محمدمايلي کهن'' در جريان تمرينات تيم فوتبال سايپا در ''گفت وگو ,با خبرنگاران ، ديدار شنبه تيمش مقابل سپاهان را دشوار خواند و خاطرنشان کرد: ما ديدار بسيار سختي برابر سپاهان خواهيم داشت که بازيکنان بسيار خوبي را در اختيار دارد.
وي افزود: زماني که سپاهان در هفته هاي ابتدايي نيز نتيجه نمي گرفت بارها اعلام کردم که اين تيم شانس اول قهرماني در ليگ دهم است.
مايلي کهن ادامه داد: خوشبختانه با بازگشت دو ملي پوش تيم اميد به ترکيب تيم سايپا تمامي توان خود را در اختيار داريم، البته زينالي آسيب ديدگي جزيي دارد که اميدوارم به اين ديدار برسد.
وي در مورد اينکه گفته بود سايپا نياز به تفکرات جديدي در کادر فني دارد، اظهار داشت: براي هر دقيقه حضورم در تيم سايپا برنامه دارم و فعاليت در اين باشگاه برايم افتخار است و هر زمان مديران باشگاه به من احتياج نداشته باشند بدون هيچ مشکلي مي روم.
مايلي کهن در مورد نتايج تيم اميد در گوانگجو گفت: شکست يکي از جاذبه هاي فوتبال است در حالي که ما گمان مي کنيم بايد هميشه برنده باشيم.
وي افزود: تيم اميد ايران بين چهار تيم برتر بازي هاي آسيايي قرار گرفت و تنها در دو بازي آخر در برابر حريفان کم آورد.
سرمربي پيشين تيم ملي در خصوص انتقادهاي فراوان از غلام پيرواني به دليل تعويض هاي انجام شده در 2 ديدار پاياني، گفت: متاسفانه خيلي ها از تعويض کريم انصاري فر در بازي با کره جنوبي انتقاد کردند در حالي که هيچ عقل سليمي نمي گويد که يک بازيکن مصدوم را نبايد تعويض کرد.
وي عنوان کرد: انصاري فر به من اعلام کرد که خستگي فراواني داشته و به همين دليل درخواست تعويض کرده و عدم تعويض مي توانست مقدمات يک مصدوميت سنگين را براي وي رقم بزند.
مايلي کهن با تاکيد بر حمايت از تيم ملي فوتبال بزرگسالان گفت: همه بايد از سرمربي تيم ملي حمايت کنيم تا کار خود را براي حضوري موفق در جام ملت هاي آسيا صورت دهد.
سرمربي تيم فوتبال سايپا عنوان کرد: تمام تيم ها براي قهرماني به جام ملت هاي آسيا
مي آيند و ما نبايد با يک برد و يا يک باخت کار را تمام شده بدانيم.
وي در پايان گفت: تيم هاي ملي ما در رده سني مختلف نبايد با يک باخت، دنيا را براي خود به آخر برسانند بلکه بايد تا آخرين توان براي موفقيت تلاش کنند.
O M I D
12-03-2010, 07:29 PM
ادامه تناقضات در تيم ستارهها/خاکپور سرمربي استيل آذين!
درحاليکه مالک و رئيس هيئت مديره باشگاه استيل آذين هرگونه عقد قرارداد با محمد خاکپور به عنوان سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه را رد کرد، افشين پيرواني اعلام کرد محمد خاکپور براي هدايت اين تيم از وي رخصت گرفته است.
پس از استعفای دسته جمعی کادر فنی استیل آذین، خبر حضور محمد خاکپور به عنوان سرمربی جدید این تیم مطرح شد اما این خبر از سوی حسین هدایتی مالک و رئیس هیئت مدیره باشگاه استیل آذین رد شد.
در این شرایط افشین پیروانی ظهر امروز جمعه در برنامهای تلویزیونی اعلام کرد محمد خاکپور جمعه شب با وی تماس گرفته و برای حضور در تیم استیل آذین و هدایت این تیم خصوصی از وی رخصت گرفته است.
صادق درودگر سرپرست تیم فوتبال استیل آذین هم در گفتگو با خبرنگار مهر از اظهار نظر در این خصوص خودداری کرد تا با توجه به صحبتهای حسین هدایتی و افشین پیروانی وضعیت سرمربی فوتبال استیل آذین همچنان در هالهای از ابهام قرار داشته باشد.
تیم فوتبال استیل آذین که فصل دهم را با لوبیسا تومباکوویچ به عنوان سرمربی آغاز کرد، پس از برکناری وی افشین پیروانی را به عنوان سرمربی انتخاب کرد اما وی نیز پس از شکست 3 بر صفر برابر شهرداری تبریز در هفته پانزدهم لیگ برتر از سمت خود استعفا کرد. این تیم عصر شنبه در دیدار هفته هفدهم خود در رقابتهای لیگ برتر میزبان ذوب آهن اصفهان است.
O M I D
12-03-2010, 07:29 PM
شريفي پاسخ علي دايي، حاج رضايي و شاهحسيني را داد
پس از شکست سنگين پرسپوليس برابر سپاهان خبرنگاراني که در سالن کنفرانس مطبوعاتي حضور داشتند منتظر شنيدن دلايل پنجمين پاخت پرسپوليس از زبان علي دايي بودند اما او گفت که "تا دلايل ممنوع المصاحبهبودنم را متوجه نشوم حرفي نميزنم."
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgچند روز پس از اين اظهارنظر مجتبي شريفي ريس کميته انضباطي ، به تشريح دلايل ممنوع المصاحبه شدن دايي پرداخت. او همچنين در اين مصاحبه پاسخ برخي از افراد مانند عبدالرحمان شاهحسيني را هم داد.
شريفي درباره اينکه برخي گفتهاند ممنوع المصاحبه کردن افراد خلاف آزادي بيان است گفت: آزادي بيان غير از عدم مصاحبه در رسانهي ملي است. آزادي بيان حق است اما استفاده از رسانهي ملي و پخش مطلب و نشر آن مزيت است. بين حق و مزيت تفاوت بسيار است به همين دليل اگر استفاده از راديو و تلويزيون را حق بدانيم بايد هفتادميليون نفر به ترتيب و با رعايت فرصت برابر در شبکههاي تلويزيوني حاضر شده و مسائل خود را بگويند.
وي افزود: نکتهي ديگر اينکه دوستان براي حق شهروندي هيچ تعريفي ارائه نکردند و تا زماني که تصوير مشترکي از حق شهروندي ارائه نکنيم، هرگونه گفتماني ميان ما بيثمر خواهد بود. چرا که حق شهروندي براي جلوگيري از مزاحمت افراد در حريم يکديگر قرار داده شده است. حال سوال اين است که اگر کسي به بهانه حق شهروندي حقوق ديگران را ضايع کند آيا نبايد مورد کيفر و تنبيه قرار گيرد تا از ضايع شدن حق ديگران خودداري کند. مثلا کسي با تکيه بر آزادي بيان تهمت ميزند، اگر او را از اين کار باز بداريم آيا اين خلاف حق شهروندي و آزادي بيان است. پس اگر اينچنين است با اين افراد بايد چه کرد؟ دوستان بايد در حوزههاي تخصصي با مطالعه بيشتري صحبت کنند. بنابراين تنبيه در مقابل تضييع حق شهروندي که موجب ميشود بخشي از حقوق شهروندي فرد گرفته شود امري طبيعي است. اما اشتباه ديگر برخي دوستان اين است که دقت نکردند که استفاده از رسانهي ملي تنها مزيت محسوب ميشود و نه حق. به همين دليل کميته انضباطي حق دارد هر گاه استفاده از اين مزيت به ابزار التهاب در فوتبال تبديل شود، استفاده از اين ابزار و مزيت را ممنوع کرده و محدوديت ايجاد کند. محدوديت در مزيت خلاف حق شهروندي نيست. چرا که استفاده از مزيت حق نيست.
وي دربارهي دلايل ممنوع المصاحبه شدن علي دايي نيز گفت: وقتي سرمربي محترم يک تيم بزرگ اختلافات با فدراسيون را منشاء تصميمات يا اشتباهات داوري معرفي کند آيا از نظر شما اين مساله موجب تحريک هواداران نميشود؟ آيا اين حرف سبب نميشود که هواداران حاضر در سکو تصميمات داور عليه بازيکن و تيم خود را به اختلاف سرمربي با فدراسيون ارجاع دهند که اهانت بخشي از هواداران پرسپوليس در بازي با سپاهان ناشي از چنين اظهارنظرهايي است. به همين خاطر است که ميگوييم اظهارنظرهايي اينچنيني در رسانهي ملي موجب تشويش اذهان و تحريک هواداران است.
شريفي با اظهارگلايه از امير حاجرضايي گفت: از ايشان به عنوان يک پيشکسوت بزرگ گلايه دارم که چرا وقتي دربارهي منشا تحريک هوادار تصميم گرفته ميشود اين مساله را خلاف حق شهروندي ميداند. سوالم از استاد حاجرضايي اين است که آيا ميتوان به علت و منشا تحريک شدن هواداران و التهاب سکوها معترض نبود بلکه از آن دفاع کرد اما به معلول و نتيجهاش که اهانت هواداران است، معترض بود. يقينا بايد هم با اهانت هوادار برخورد شود هم با منشاء اين اهانتها.
رييس کميتهي انضباطي دربارهي اظهارنظر رييس اسبق کميته ي انضباطي که بخشش علي دايي را به "قانون جنگل" تشبيه کرده بود گفت: يقينا چنين تعبيري از سوي همکار ارجمند و بزرگي مثل ايشان براي من جاي تعجب دارد. سوالم اين است که منظور از قانون جنگل چيست و اصولا آيا در جنگل قانوني وجود دارد يا ندارد و اينکه چه کسي آن را تدوين و اجرا ميکند و چرا عملکرد فدراسيون به قانون جنگل تشبيه شده؟ اينها ابهاماتي است که براي من وجود دارد. اما اصليترين نکته اين است که در جنگل تنازع براي بقا و ستيز براي زنده ماندن محور و اصل است. در حالي که توصيه کميته انضباطي مدارا، رفاقت و عدم درگيري و ستيزهجويي است تا اينکه به جاي پرداختن به حواشي ارتقاء سطح فني فوتبال ايجاد شود. بنابراين راهبرد ما دوري از رفتار حاکم در جنگل است نه تبعيت از قانون جنگل.
شريفي در پاسخ به اين سوال که آيا اختلافات مالي علي دايي با فدراسيون فوتبال موجب چنين برخوردهايي چه از طرف او و چه از طرف فدراسيون فوتبال نشده، گفت: مسلما اگر فردي طلبي از شخصي حقيقي يا حقوقي دارد بايد طلب خود را از طريق مراجع قانوني اعم از ورزشي و غير ورزشي پيگيري کند اما بيان طلب شخصي خود به هواداران به اهالي فوتبال چه ربطي با اصل فوتبال دارد و سوال اصلي من اين است که آيا بيان طلب شخصي در رسانهي ملي واقعا حق شهروندي محسوب ميشود؟! اگرچنين است پس ما پرونده همه شاکيان اعم از بازيکنان و مربيان را در اختيار رسانه ملي قرار ميدهيم تا براي هر يک، فرصتي تعيين کننند تا نامبردگان بتوانند در شرايط برابر از مطالبات شخصي خود در شبکههاي تلويزيوني دفاع کنند. ميخواهم بپرسم چرا چنين کاري براي افراد ديگر نميشود؟ به همين دليل است که ميگويم پيگيري حق با طرح آن در رسانه متفاوت است. پيگيري حق را لازم ميدانيم اما بيان آن را در رسانه نوعي استفاده از ابزار ملي براي منافع شخصي تلقي ميکنيم که با عدالت و انصاف ناسازگار است.
شريفي افزود: به خاطر شدت علاقهاي که ما به هواداران فوتبال به ويژه طرفداران دو تيم مطرح پايتخت داريم به جاي محروم کردن سرمربي تيمشان از نشستن بر روي نيمکت که باعث ميشود تيمشان از ثمرات فني مربي محروم شوند، چنين تصميمي گرفتيم.
وي در ادامه افزود: بار ديگر بايد تاکيد کنم سخن گفتن در رسانهي ملي و استفاده از ساير وسائط اطلاع رساني عمومي مزيت محسوب ميشود نه حق. به همين دليل بايد شرايط لازم براي بهرهمندي از اين وضعيت در فرد موجود باشد. از اين رو بسياري از روزنامهها، مصاحبههاي افراد را با جرح و ترديد ذکر کرده يا رسانهي ملي بخشهاي فراواني از مصاحبه فرد را که شرايط پخش را فاقد است جرح وتعديل ميکند، چون استفاده از رسانه ملي مزيت است نه حق. نميتوان محدود کردن سرمربي به اظهارنظر در امور فني را خلاف حق شهروندي تلقي کرد. بلکه شرط استفاده از مزيتي به نام رسانه ملي اقتضا دارد که از هرگونه سخن غير متعارف با مسائل فني و يا بهره گيري از رسانه ملي براي رسيدن به مطالبات شخصي و يا اظهارنظرهايي که موجب تنش در سکوها ميشود پرهيزشود.
شريفي افزود: بايد همچنين ميان اصل سخن و پخش آن فرق گذاشت، خداوند انسانها را به اصل سخن گفتن، آن هم با تعيين محدوديتهاي فراوان از قبيل پرهيز از دروغ، سخنچيني، افتراء، نشراکاذيب و غيره آزاد آفريده است اما اينکه فرد توقع داشته باشد سخن گفته شده او به گوش همه مردم رسيده و پخش شود ربطي به اصل سخن ندارد بلکه در حقيقت فرد خواستار استفاده از مزيتهاي عمومي شده است. مسلما آزادي در اصل سخن مطرح است و پخش آن از طريق رسانه عمومي مطلبي ديگر است که بايد مصالح عمومي به ويژه مصالح مرتبط با فوتبال در آن رعايت شود. در غير اين صورت چون فرد شرط استفاده از مزيت را فاقد شده مسلما امکان استفاده از اين مزيت را به طور موقت از دست خواهد داد.
رييس کميتهي انضباطي اظهار کرد: در علم هرمونوتيک اثبات شده است که تفسير وبرداشت از هر متني چه متون اقتصادي و ادبي داراي قواعدي است که از آن به قواعد تفسير و فهم متن تعبير ميشود. بر اساس اين قواعد هيچکس اجازه ندارد فهم و برداشت و تفسير و قرائت خود را عين حق، درستي و صواب معرفي کند و فهم و برداشت مخاطب خود را نادرست، غلط وناصواب قلمداد کند در حاليکه بعضي دوستان ما به هنگام اظهارنظر ميگويند کميته انضباطي صد در صد دچار خطا شده و در ديدگاهي که ما داريم هيچ خطا و اشتباهي در آن راه ندارد که اين چيزي جز پندار عصمت درباره خود و محدود کردن خطا و اشتباه درباره طرف مقابل نيست.
شريفي افزود: اگر بگوييم آنچه من ميفهمم درست و آنچه طرف مقابل ميفهمد نادرست است، علاوه بر پندار عصمت، حق داوري را از مخاطب گرفتهايم و اجازه اينکه ميان فهم ما و طرف مقابل يک کدام را انتخاب کند از او سلب کردهايم. نکته ديگر اينکه برخي از دوستان هنگامي که از اظهارنظر در امور غير فني و امور غير مرتبط با مسائل فوتبال منع ميشوند و به اظهارنظر در مسائل فني محدود ميشوند، اين تنبيه را شديدتر از محروميت از حضور در مستطيل سبز تشخيص ميدهند چرا که اظهارنظر در امور غير فني نزدشان اهميت بيشتري دارد که اگر از آن منع شوند حاضرند نيمکت را نيز از دست بدهند اما سوال کميته انضباطي اين است تا هنگامي که پس از مسابقه نتوانيم علل برد ـ باخت يا تساوي را با رويکرد فني و علمي به بحث بگذاريم، هرگز پديدهاي به نام رفع کاستيهاي فني در دستور کار مربيان قرار نخواهد گرفت و ارتقاي سطح فني فوتبال و پاسخگويي فني به مخاطبان و علاقمندان معنا پيدا نخواهد کرد واين بر خلاف فوتبال مدرن است که مربيان در آن پاسخگوي ضعف و قوت فني تيم خود بوده و خود را موظف ميدانند که به اين سوالات پاسخ دهند که خلاف اين مساله در فوتبال کشور ما محسوس است.
O M I D
12-03-2010, 07:30 PM
لوکا بوناچيچ وارد ايران شد
لوکا بوناچيچ مربي نا آشنا در فوتبال ايران، به دعوت برهاني نژاد که اين روزها از او به عنوان گزينه اول مديرعاملي پاس ياد مي شود، وارد ايران شده و امروز در ورزشگاه آزادي حاضر مي شود
لوکا بوناچیچ برای پذیرش سرمربیگری پاس همدان وارد ایران شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فوتبال همدان، با توجه به نتایج ضعیف تیم فوتبال پاس همدان در هفته ها و ماه های اخیر، مدتی است که صحبت از اعمال تغییرات در کادر فنی و مدیریتی این تیم بر سر زبانها افتاده است. هیئت مدیره پاس همدان پس از برگزاری نشست های متوالی به این نتیجه رسیدند که تصمیم گیری در این بازه را به رئیس مجمع که پیریایی، استاندار همدان است، واگذار نمایند.
در طول این مدت گزینه های زیادی برای مدیرعاملی پاس مطرح شد که نام برهانی نژاد و عباس صوفی بیشتر از سایرین بر سر زبانها بود. استاندار هم در فرصتی که برای ملاحی و همکارانش قائل شد، از آنها خواست که در 4 بازی پیش رو 4 امتیاز کسب نمایند که از این تعداد امتیاز در سه بازی سپری شده، 2 امتیاز میسر گردیده و بازی امروز پاس در برابر استقلال فرصت آخر تیم کاری ملاحی است.
در همین راستا شنیدیم که لوکا بوناچیچ مربی نا آشنا در فوتبال ایران، به دعوت برهانی نژاد که این روزها از او به عنوان گزینه اول مدیرعاملی پاس یاد می شود، وارد ایران شده و امروز در ورزشگاه آزادی حاضر می شود تا از نزدیک بازی پاس و استقلال را زیر نظر بگیرد تا در صورت عدم موفقیت این تیم در این مسابقه، با شناخت بیشتری سکان هدایت پاس همدان را برعهده بگیرد.
O M I D
12-03-2010, 07:31 PM
هافبك چپ سپاهان در آستانه پيوستن به نفت تهران
رضا ناصحي هافبک چپ سپاهان که در ابتداي فصل از اين ابومسلم به اين تيم اصفهاني آمد در آستانه پيوستن به نفت تهران قرار دارد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgناصحي در سپاهان يک نيمکتنشين هميشگي است و همين موضوع باعث شد که به فکر جدايي از اين تيم باشد.
دو تيم صبا و نفت تهران خواهان جذب اين بازيکن بودند ولي آخرين اخبار حاکي از آن است که ناصحي با نفت به توافق رسيده است. در اين ميان پرسپوليس هم ناصحي را ميخواهد ولي شانس نفت براي جذب او بيشتر است.
O M I D
12-03-2010, 07:33 PM
خروطي: خاكپور امروز استيلآذين را تمرين ميدهد
عضو هيات مديره استيلآذين گفت: قرار است خاکپور امروز تيم را تمرين دهد و خبر سرمربيگري اين مربي نيز به طور رسمي اعلام شود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgدر حالي که اخبار ضد و نقيضي از باشگاه استيل آذين در مورد سرمربي جديد اين تيم منتشر شده و برخي از رسانهها از محمد خاکپور به عنوان سرمربي جديد اين تيم ياد ميکنند اما حسين هدايتي؛ مالک باشگاه عقد هرگونه قرارداد با محمد خاکپور را بر روي سايت باشگاه تکذيب کرده است.
اين در حالي است که محمد خروطي؛ عضو هيات مديره باشگاه استيل آذين در اين مورد گفت: محمد خاکپور گزينه اصلي علي پروين براي سرمربيگري استيل آذين است و ايشان اختيار تام در انتخاب سرمربي و مسايل فني دارند. امروز ساعت 14 قرار است خاکپور تيم را تمرين دهد و خبر سرمربيگري اين مربي نيز به طور رسمي اعلام شود. اگر اين اتفاق رخ دهد قطعا خاکپور قرارداد امضا کرده است. البته بهتر است اخبار موثق را از سايت باشگاه استيل آذين دريافت کنيد.
وي در مورد اينکه سايت باشگاه خبر سرمربيگري خاکپور را تکذيب کرده گفت: احتمال اينکه خاکپور سرمربي تيم نشود بسيار ضعيف است.
O M I D
12-03-2010, 07:34 PM
امتيازآورترين بازيکنان ليگ دهم تا هفته شانزدهم
در پايان هفته شانزدهم ليگ برتر، سعيد دقيقي با دو گل و يک پاس گل در بازي مقابل استيل آذين به رده اول امتيازآورترين بازيکنان ليگ دهم رسيد. ادينهو برزيلي با يک گل مقابل شاهين بوشهر به رده دوم رفت و در بقيه رده ها ديگر اين جدول اتفاق خاصي نيفتاد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgفهرست 21 بازیکن امتیازآور لیگ برتر که بیش از 7 امتیاز دارند، بدین ترتیب است:
1- سعید دقیقی( شهرداری) 8 گل و 7 پاس گل
2- ادینهو لوسیانو(مس کرمان) 12 گل و 2 پاس گل
3- رضا نوروزی( فولاد) 10 گل و 2 پاس گل
4- کریم انصاری فرد( سایپا) 9 گل و 3 پاس گل
5- مهرداد اولادی( ملوان) 7 گل و 4 پاس گل
6- محمدرضا خلعتبری(ذوب آهن) 3 گل و 7 پاس گل
7- میلاد میداودی(استقلال) 8 گل و یک پاس گل
8- محمد حسینی( ذوب آهن) 8 گل و یک پاس گل
9- محسن بیاتی نیا 7 گل و یک پاس گل
10- عباس محمدرضایی 6 گل و 2 پاس گل
فرهاد مجیدی(استقلال) 6 گل و 2 پاس گل
روح الله عرب( نفت آبادان) 6 گل و 2 پاس گل
13- غلامرضا رضایی(پرسپولیس) 5 گل و 3 پاس گل
14- ابراهیم صادقی( سایپا کرج) 4 گل و 4 پاس گل
15- جاسم کرار( تراکتورسازی) 3 گل و 5 پاس گل
16- فرهاد خیرخواه( پاس همدان) 6 گل و یک پاس گل
17- میثم بائو( شهرداری تبریز) 4 گل و 3 پاس گل
میلوراد یانوش( سپاهان) 4 گل و 3 پاس گل
19- علی علیزاده( تراکتورسازی) 3 گل و 4 پاس گل
20- هادی نوروزی(پرسپولیس تهران) 2 گل و 5 پاس گل
امیرحسین فشنگچی( پرسپولیس تهران) 2 گل و 5 پاس گل
O M I D
12-03-2010, 07:34 PM
چهار داور اليت ايران در سمينار داوران AFC شرکت ميکنند
4 داور برگزيده فوتبال ايران در سمينار ساليانه داوران AFC که اواسط آذر ماه جاري برگزار خواهد شد، شرکت مي کنند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgبنابر اعلام مسعود عنایت رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال سعید مظفری زاده ، هدایت ممبینی ، یدالله جهانبازی و سعید بخشی زاده 4 داور الیت کشورمان هستند که از 16 آذرماه جاری در سمینارسالیانه داوران الیت آسیا شرکت خواهند کرد.
وی تصریح کرد: محسن ترکی و علیرضا فغانی درحال حاضر در آزمون نهایی داوران جام ملتهای آسیا قرار دارند و در تست های آمادگی جسمانی و دوره توجیهی شرکت می کنند.
عنایت یادآورشد: داوران الیت کشورمان با قبولی در تست های آمادگی جسمانی و قبولی در آزمون های ویژه داوری حضورشان در لیست داوران الیت آسیا قطعی می شود.
O M I D
12-03-2010, 07:35 PM
بهترين پاسورهاي ليگ برتر تا هفته شانزدهم
در هفته شانزدهم ليگ برتر سعيد دقيقي مهاجم تيم شهرداري تبريز و محمدرضا خلعتبري هافبک تيم ذوب آهن با ساختن يک گل، آمار پاس گل هاي خود را به 7 رساندند و مشترکا در صدر جدول بهترين پاسورها قرار گرفتند. مهرداد پولادي نيز تک گل تيمش مقابل شاهين بوشهر را ساخت و به رده دوم اين جدول رسيد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgفشنگچی و مرداسی نیز با یک پاس گل در هفته شانزدهم، به رتبه سوم صعود کردند.
7 پاس گل: محمدرضا خلعتبری (ذوب آهن) سعید دقیقی (شهرداری تبریز)
6 پاس گل: مهرداد پولادی (مس کرمان)
5 پاس گل: امیرحسین فشنگچی، هادی نوروزی (پرسپولیس) جاسم کرار (تراکتورسازی) ابوذر رحیمی(راه آهن) عباس مرداسی (نفت آبادان)
4 پاس گل: ابراهیم صادقی (سایپا) ایمان مبعلی(استقلال تهران) مهرداد اولادی( ملوان) اسماعیل فرهادی(ذوب آهن) حسین ماهینی( ذوب آهن) علی علیزاده(تراکتورسازی)
3 پاس گل: غلامرضا رضایی (پرسپولیس) ، محمد ابراهیمی(تراکتورسازی) حبیب گردانی، محمدرضا طهماسبی، میثم بائو (شهرداری تبریز) منصور تنهایی، ستار زارع (شاهین بوشهر) پژمان نوری( ملوان) سیامک سرلک، کاوه رضایی( فولاد خوزستان) رودریگو لوپز(راه آهن) میلوراد یانوش، محرم نویدکیا (سپاهان) سعید یوسف زاده، کریم انصاری فرد(سایپا) داود حقی، محسن بیات، نیکبخت واحدی(صبای قم) بهمن طهماسبی ( نفت تهران) نبی ساکی( نفت آبادان)
O M I D
12-03-2010, 07:38 PM
تماس مسئولان باشگاه استيل آذين با وحيد طالبلو
مسئولان باشگاه استيل آذين براي رفع نقطه ضعف اين تيم درون دروازه با وحيد طالبلو، دروازه بان تيم استقلال وارد مذاکره شدهاند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgتیم فوتبال استیل آذین که به دنبال مصدومیت سوشا مکانی با مشکلات اساسی درون دروازه روبهرو شده و این مشکلات در عملکرد ضعیف این تیم طی هفته های گذشته تاثیرگذار بوده است، به دنبال جذب دروازه بانی جدید در نیم فصل است.
مسئولان باشگاه استیل آذین در همین راستا با نظر علی پروین، مدیر سازمان فوتبال این باشگاه طی روزهای گذشته مذاکراتی با وحید طالب لو داشتهاند تا در صورت موافقت او، زمینه حضورش در جمع سرخپوشان تهرانی را فراهم آورند.
طالب لو پاسخگویی در این زمینه را به پس از دیدار تیم فوتبال استقلال مقابل پاس در هفته هفدهم لیگ برتر موکول کرده است اما تمایل دارد همچنان به همکاری خود با آبی پوشان ادامه دهد.
از باشگاه استیل آذین تهران خبر می رسد، جذب حمید بابازاده به عنوان مربی دروازه بان های تیم فوتبال این باشگاه نیز برای آن صورت گرفته است که او طالب لو را مجاب به حضور در استیل آذین کند.
طالب لو که فوتبال حرفه ای خود را زیر نظر حمید بابازاده در تیم استقلال آغاز کرده است، رابطه نزدیکی با این مربی دارد و بعید نیست با در خواست او، دروازه بان جوان استقلال به تیم استیل آذین بپیوندد.
O M I D
12-03-2010, 07:38 PM
ابراهيمزاده: فريب حاشيههاي استيلآذين را نميخوريم
سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن گفت: استيلآذين هميشه تيم خوبي است و ما فريب حواشي اين تيم را نميخوريم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgمنصور ابراهيم زاده ، در خصوص شرايط ذوب آهن اظهار داشت: براي ديدار فردا با استيل آذين دو بازيکنمان محروم هستند. سيدمحمد حسيني و علي احمدي را در اختيار نداريم، اما ساير بازيکنان به خوبي تمرينات را دنبال کرده اند.
وي درباره شرايط جوي هواي تهران خاطرنشان کرد: در فولادشهر تمرينات خود را انجام داده ايم و اميدوارم مشکلي از لحاظ آلودگي هوا وجود نداشته باشد.
سرمربي ذوب آهن درباره حواشي به وجود آمده براي حريف اين هفته ذوب آهن عنوان کرد: استيل آذين هميشه تيم خوبي است و با بهره مندي از بازيکنان با تجربه در شرايط حساس نيز بازي خوبي انجام مي دهد. استيل آذين بازيکنان بزرگي دارد و تمام آنها تاثيرگذار هستند. به هيچ عنوان فريب شرايط اين تيم را نمي خوريم، زيرا مي دانيم که بازيکنان استيل آذين در زمين بازي فقط به فکر فوتبال هستند و توجهي به حواشي ندارند.
وي افزود: بازي بسيار سختي داريم و اميدوارم بتوانيم در اين ديدار بازي خوبي به نمايش بگذاريم و با موفقيت زمين را ترک کنيم.
ابراهيم زاده در خصوص حذف ذوب آهن از جام حذفي و توجه بيشتر به ليگ برتر تصريح کرد: تمام بازيکنان ما با اين شرايط آگاه هستند و در ديدار برابر نفت تهران اين موضوع را به خوبي نشان دادند. نفت تيم قدرتمندي است و برابر حريفان بسيار خوب بازي مي کند، اما بازيکنانمان توانستند در آن شرايط به موفقيت دست يابند. تمام تلاش خود را در ساير مسابقات ليگ نيز انجام خواهيم داد.
وي در پاسخ به اين سوال فارس که آيا پس از کسب عنوان نايب قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا بازيکنان ذوب آهن دچار افت روحي شده اند يا خير؛ گفت: همان طور که قبلا نيز اعلام کردم ذوب آهن در صورت قهرماني نيز دچار يک شرايط و حالت هاي خاصي مي شد که بايد با مديريت مناسب تمام افراد اين مسئله حل شود. يعني بايد بازيکنان، مربيان، هواداران و مسئولان باشگاه با برنامه ريزي مناسب براي ساير بازي ها آماده شوند. آخرين آسيبي که از اين شکست خورديم حذف از رقابت هاي جام حذفي بود.
اين مربي در مورد جذب بازيکنان جديد اظهار داشت: نفراتي که بتوانند در پست هاي مختلف ما را کمک کنند جذب خواهيم کرد و هم اکنون درباره افراد داخلي و يا خارجي تصميم نگرفته ايم.
ابراهيم زاده درباره انتقادات صورت گرفته از غلامحسين پيرواني، سرمربي تيم اميد خاطرنشان کرد: به نظر من هم اکنون درست نيست سرمربي تيم را مقصر اين شکست دانست. بايد ديد که آيا بازيکنان را در فرصت مناسب در اختيار تيم اميد قرار داده ايم يا اينکه موضوع خروج تمام بازيکنان حل شده است.
وي ادامه داد: بايد توجه داشت که آيا توانسته ايم بازي تدارکاتي مناسب انجام دهيم. بازيکناني بودند که فقط چند بازي در کنار يکديگر بودند و هماهنگي لازم را نداشتند. بازيکنان نيز به اين موضوع اذعان داشتند.
ابراهيم زاده يادآور شد: براي مسابقات مقدماتي المپيک بايد برنامه ريزي اساسي انجام داد. زمان زيادي نداريم و بايد تمام مسائل را حل کنيم. مشکلات خروج بازيکنان و برنامه ريزي هاي دقيق براي حضور در المپيک صورت گيرد.
وي در مورد سطح کيفي مسابقات ليگ برتر و کمک به تيم ملي به فارس گفت: امتيازات نزديک تيم هاي بالاي جدول نشان مي دهد که سطح مسابقات از کيفيت مناسبي برخوردار است، اما زماني که به جدول گلزن ها نگاه مي کنيم متوجه مي شويم که در بالاي اين جدول بازيکنان ايراني وجود ندارند و اين موضوع نگران کننده است و بايد به فکر خط حمله تيم ملي بود.
O M I D
12-03-2010, 07:39 PM
بازگشت بنگر، عقيلي را نيمكت نشين نمي كند
ژنرال با 3 مدافع ملي پوش مقابل حاج مايلي
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgاز ابتداي فصل امير قلعه نويي تصميم گرفت دست از سيستم بازي 3 دفاعه بردارد و با 4 مدافع تيمش را به مصاف حريفان بفرستد.
بر همين اساس و در پي اختلافاتي که ميان عقيلي و قلعه نويي بود سرمربي سپاهان تصميم گرفت مدافع ملي پوش خود را نيمکت نشين کند. گذشت و گذشت تا اينکه بنگر براي بازي مقابل پرسپوليس 3 اخطاره شد. عقيلي جانشين بنگر شد و از قضا هم گل زد و هم بازي خوبي به نمايش گذاشت. حالا و براي بازي مقابل سايپا قلعه نويي هم عقيلي را در اختيار دارد و هم حسيني و بنگر را.
پيش از اين به نظر مي رسيد قلعه نويي باز هم عقيلي را نيمکت نشين کند اما حالا گفته مي شود ژنرال قصد دارد تا از هر 3 مدافع ملي پوش خود در ترکيب اصلي استفاده کند. اين بار و با بازگشت بنگر عقيلي نيمکت نشين نخواهد شد تا ژنرال با 3 مدافع ملي پوش به مصاف حاج مايلي برود.
O M I D
12-03-2010, 07:44 PM
برتري پرگل فولاد خوزستان برابر شهرداري تبريز
تيم فوتبال فولاد خوزستان با نتيجه 4 بر صفر برابر شهرداري تبريز به برتري رسيد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgديدار دو تيم از ساعت 15 در ورزشگاه تختي و در حضور حدود دو هزار تماشاگر برگزار شد.
ياکيته مهاجم اهال مالي فولاد در دقيقه 16 و 90+1، آرش افشين در دقيقه 84 و 90+3 (از روي نقطه پنالتي) براي فولاد گلزني کردند. به اين ترتيب فولاد 4 بر صفر به برتري رسيد.
غلامرضا جباري داور مسابقه به کريم شاهوردي از فولاد و وريا غفوري و مسعود امامي از شهرداري تبريز کارت زرد نشان داد.
با اين برد فولاد خوزستان 23 امتيازي شد و شهرداري تبريز هم 16 امتيازي باقي ماند.
O M I D
12-03-2010, 08:04 PM
اولين برد صباي قم با ويسي برابر ملوان انزلي
تيم فوتبال صباي قم برابر ملوان انزلي به برتري يک بر صفر رسيد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgاين ديدار از ساعت 15 در ورزشگاه يادگار امام قم و در حضور حدود 500 تماشاگر برگزار شد.
سعيد سالارزاده مدافع ملوان در دقيقه 37 به اشتباه دروازه تيم خودي را باز کرد و به اين ترتيب صبا با نتيجه يک بر صفر به برتري رسيد تا عبدالله ويسي سرمربي جديد صبا اولين برد خود را در ليگ برتر کسب کند.
شاهين حاج بابايي داور مسابقه به مرتضي کاشي و داود حقي از صبا و عليرضا رمضاني از ملوان کارت زرد نشان داد.
در دقيقه 9 مهرداد اولادي يک ضربه پنالتي را براي ملوان از دست داد و مهدي واعظي ضربه مهاجم ملوان را مهار کرد.
پيش از اين گل نيز هادي اصغري و داود حقي بازيکنان صبا دو گل زدند که يکي از گلها به دليل آفسايد و ديگري به دليل خطا مردود اعلام شد.
با اين برد صبا 21 امتيازي شد و ملوان 21 امتيازي باقي ماند.
O M I D
12-03-2010, 08:04 PM
استقلال با پيروزي بر پاس بار ديگر صدرنشين شد
تيم استقلال با پيروزي مقابل پاس همدان بار ديگر صدرنشين شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgديدار تيم هاي استقلال و پاس همدان از ساعت 15 در ورزشگاه آزادي در حضور بيش از پنج هزار نفر تماشاگر آغاز شد و با نتيجه 3 بر 2 به سود آبي پوشان پايان رسيد.
دو تيم در ابتدا بازي پاياپاي و کسل کننده اي را در پيش گرفته بودند تا اينکه در دقيقه 37 اسماعيل شريفات توانست دروازه پاس را باز کند اما يک دقيقه بعد شاگردان مديرروستا اين گل را توسط حميد کاظمي جبران کردند.
درحالي که بازي در نيمه اول رو به پايان بود در دقيقه 45+2 آرش برهاني گل دوم آبي پوشان را به ثمر رساند.
در شرايطي که مسابقه در نيمه دوم بيشتر در وسط ميدان در جريان بود و دو تيم تلاش خاصي براي تغيير نتيجه نداشتند استقلال در دقيقه 80 توسط آرش برهاني به گل سوم رسيد. پاس هم در دقيقه 89 توسط روزبه شاه علي دوست دروازه استقلال را باز کرد اما اين گل مانع شکست پاس نشد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده يدالله جهانبازي بود. وي از تيم پاس به وحيد علي آبادي و از استقلال به مجتبي جباري و فرهاد مجيدي و فردين عابديني کارت زرد نشان داد.
استقلال با اين پيروزي 33 امتيازي و با يک بازي بيشتر و يک امتياز بيشتر نسبت به ذوب آهن بار ديگر صدرنشين شد. پاس هم 18 امتيازي باقي ماند.
بازيکنان استقلال:
وحيد طالب لو، جواد شيرزاد، مهدي اميرآبادي، کيانوش رحمتي، اسماعيل شريفات( 65- فردين عابديني)، امير حسين صادقي، پژمان منتظري، مجتبي جباري(77- فرزاد آشوبي)، ايمان مبعلي(90 هادي شکوري)، آرش برهاني و فرهاد مجيدي
سرمربي: پرويز مظلومي
بازيکنان پاس همدان:
سيد مهدي اسلامي، ساشا کلونيجا، مجيد حيدري، پويا سيف پناهي، نادر احمدي، اکمر هولماتوف، آرتور يادگاريان( 56- مرتضي عزيز محمدي)، وحيد علي آبادي( 86- پوريا غيدر)، امير محبي، حميد کاظمي، فرهاد خيرخواه( 56- روزبه شاه علي دوست)
سرمربي: علي اصغر مديرروستا
O M I D
12-03-2010, 08:05 PM
باشگاه استقلال ممنوعيت مصاحبه بازيكنانش را لغو كرد
باشگاه استقلال از لغو ممنوعيت مصاحبه بازيکنان تيم فوتبال اين باشگاه خبر داد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgمحمد سررشتهداري مدير روابط عمومي باشگاه استقلال اظهار داشت: پيش از اين بازيکنان استقلال از انجام مصاحبه در ورزشگاه و بعد از پايان بازيهاي استقلال منع شده بودند اما اين ممنوعيت امروز لغو شد و بازيکنان ميتوانند در محوطه ميکس زون با خبرنگاران و نمايندگان رسانههاي گروهي مصاحبه کنند.
وي ادامه داد: اميدوارم شرايطي پيش نيايد که باشگاه دوباره مجبور به ممنوعيت مصاحبه بازيکنان شود و از همکاري رسانهها نيز تشکر ميکنم.
استقلال امروز با نتيجه سه بر دو برابر پاس همدان به برتري رسيد و به طور موقت صدر نشين ليگ برتر شد.
O M I D
12-03-2010, 08:05 PM
خاکپور:به عنوان سرمربي آمدهام
محمد خاکپور پس از حضور در نخستين تمرين استيل آذين تاکيد کرد که به عنوان سرمربي به اين تيم آمده و بزودي يک ايراني ديگر نيز به کادر فني اضافه خواهد شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgمحمد خاکپور ضمن بیان مطلب فوق در مورد اینکه با چه سمتی به استیل آذین آمده است، گفت: من با سمت سرمربی آمدم و آقای پروین به من گفت این وظیفه را بر عهده بگیر.
وی در خصوص اینکه چرا هدایت استیل آذین را بر عهده گرفته است، اظهار داشت: در حالی که سعی کردم بیرون از فوتبال باشم اما علی آقا به من دستور داد به همین دلیل برای کمک به استیل آذین آمدم.
سرمربی جدید تیم فوتبال استیل آذین با بیان اینکه هرکاری سخت است اما باید تلاش کرد تا سختیها را پشت سر بگذاریم تاکید کرد: من 100 درصد به این تیم امیدوارم و مطمئنم به زودی از بحران خارج میشویم.
وی در خصوص اینکه مشکل استیل آذین در کجاست؟ افزود: من به مشکلات فکر نمیکنم و سعی میکنم نکات مثبت را در نظر بگیرم نه نکات منفی. هرچه در گذشته اتفاق افتاده یا باید به تاریخ سپرد ضمن اینکه من از کسانی که پیش از این در استیل آذین زحمت کشیدهاند تشکر میکنم زیرا آنها هم تلاش کردند مشکلات برطرف کنند.
خاکپور با بیان اینکه همیشه در زندگیاش نیمه پر لیوان را نگاه میکند، در مورد همکارانش در استیل آذین تصریح کرد: من افتخار دارم در کنار حمید بابازاده کار میکنم ضمن اینکه یک ایرانی مقیم آمریکا هم بزودی میآید و در صورت توافق به کادر فنی استیل آذین میپیوندد البته من روی مهدویکیا و کریمی و بقیه بزرگان تیم حساب ویژهای باز کردم و امیدوارم برای خروج استیل آذین از بحران به من کمک کنند.
سرمربی جدید استیل آذین با بیان اینکه همه بازیها برای این تیم مهم هستند، تصریح کرد: ما برای اینکه بتوانیم از انتهای جدول نجات پیدا کنیم در همه بازیها با تمام توان به میدان میرویم. ما ابتدا سعی میکنیم از بحران خارج شده و در صورت بروز این اتفاق بازیکنان ما این پتانسیل را دارند که به ردههای بالاتر جدول هم دست یابند.
وی اضافه کرد: قطعاً بازی با ذوب آهن دیدار مشکلی است اما تمام هم و غم بچهها این است که با پیروزی و نتیجه عالی این مسابقه را به پایان برسانند.
خاکپور در پایان گفت: البته اگر ما ذوبآهن را شکست دهیم من هیچ نقشی در این پیروزی نخواهم داشت زیرا این موفقیت حاصل تلاش مربیان گذشته و تمرینات منظمی بود که بازیکنان خودشان در این هفته انجام دادند.
O M I D
12-03-2010, 08:06 PM
مجيدي: به هر زباني حرف زدم نفهميدم چرا كارت گرفتم
کاپيتان تيم فوتبال استقلال گفت: با داور به هر زباني صحبت کردم، نفهميدم چرا کارت زرد گرفتم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgفرهاد مجيدي پس از پيروزي 3 بر 2 استقلال مقابل پاس عنوان کرد: مسابقه خوبي بود و استقلال مستحق اين 3 امتياز بود. خوشحالم که توانستيم پيروز ميدان باشيم.
وي درباره درگيرياش با داور به دليل دريافت کارت زرد تاکيد کرد: من فقط از داور سؤال کردم چرا به من کارت داد. به هر زباني مثل فارسي، انگليسي و عربي اين سؤال را از جهانبازي پرسيدم اما جوابي نگرفتم و متوجه نشدم چرا کارت زرد گرفتم. اگر شما فهميديد به من هم بگوييد.
مجيدي درباره اينکه نحوه بازي استقلال مطلوب تماشاگران اين تيم نيست، گفت: ما به نظر تماشاگران استقلال احترام ميگذاريم اما به آنها قول ميدهم که تيم ما قهرمان ميشود.
وي در پايان در خصوص اظهار نظر مهدي اسلامي دروازهبان پاس مبني بر اينکه داوري به نفع استقلال بود، عنوان کرد: او نظر خود را گفته و جواب او را نميدهم.
O M I D
12-03-2010, 08:06 PM
مدير روستا:استقلال باتجربهتر بود و برد
سرمربي تيم فوتبال پاس همدان کم تجربگي بازيکنانش را عامل شکست سپيدپوشان همداني در ديدار با استقلال تهران عنوان کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgعلی اصغر مدیرروستا پس از شکست 3 بر 2 تیمش مقابل استقلال تهران با بیان این مطلب افزود: بازی مقابل تیم خوب و پرمهره استقلال در ورزشگاه آزادی سخت و دشوار است به ویژه برای تیمی چون پاس همدان که بازیکنانش کم تجربه و جوان هستند.
وی در ادامه عدم خودباوری بازیکنان را یکی از عوامل شکست تیم پاس در دیدار برابر استقلال عنوان کرد و گفت: استقلال در نیمه اول مزد زحمات خود را گرفت و به پیروزی رسید اما در نیمه دوم بازیکنان تیم پاس به خودباوری رسیدند و توانستند شانسهای زیادی را روی دروازه استقلال ایجاد کنند، شاید اگر گل سوم را دریافت نمی کردیم، می توانستیم نتیجه مسابقه را تغییر دهیم.
سرمربی تیم فوتبال پاس همدان با تقدیر از شاگردانش که با اختلافی اندک نتیجه دیدار با استقلال را واگذار کردند، گفت: بازی خوبی را مقابل تیم استقلال به نمایش گذاشتیم. در این بازی استقلال با تجربهتر از تیم ما بود و با بهره گیری از این فاکتور به پیروزی رسید.
مدیرروستا در خصوص مشکلات و ضعف گلزنی تیمش گفت: مهاجمان ما زحمات زیادی را متحمل می شوند و با وجود تمرینات زیاد توفیقی در گلزنی ندارند. شاید اگر فرصتهای گلی که در طول فصل نصیب مهاجمان پاس شده است به ثمر می رسید، امروز تیم ما در یکی از رتبههای اول تا چهارم جدول جای داشت.
وی با اشاره به اینکه در فوتبال ایران مهاجمان خونسرد که بتوانند از فرصتهای گلزنی استفاده کنند، کم داریم، گفت: از تماشاگران همدانی تشکر می کنم که با حضور خود در ورزشگاه امروز مایه دلگرمی بودند.
سرمربی تیم فوتبال پاس همدان در خصوص شایعه برکناریش از سمت سرمربیگری تیم فوتبال این باشگاه گفت: من این شایعه را امروز از زبان شما می شنوم. اگر قرار به اخراج بود که مسئولان باشگاه به من عنوان می کردند. متاسفانه از ابتدای فصل تا به امروز عدهای به دنبال اخراج من از تیم پاس هستند. با این حال اگر بدانم در تیم پاس مرا نمی خواهند با کمال میل از این تیم جدا می شوم و می روم. امسال قصد نداشتم در همدان مربیگری کنم اما به خاطر علاقه به استاندار همدان و آقای ملاحی به همکاری خود با باشگاه پاس ادامه دادم.
دیدار تیم های فوتبال استقلال تهران و پاس همدان در هفته هفدهم رقابتهای لیگ برتر عصر امروز جمعه با پیروزی 3 بر 2 استقلال در ورزشگاه آزادی تهران به پایان رسید.
pnugirl
12-04-2010, 12:43 PM
سپهر حیدری مدافع پرسپولیس بعد از بازی با سپاهان علیه هادی عقیلی مصاحبه تندی انجام داد و قرار بود عقیلی هم جواب حرفهای حیدری را بدهد. خیلیها در انتظار مصاحبه مدافع ملیپوش سپاهان بودند ولی عقیلی ترجیح داده که جواب حیدری را ندهد.
عقیلی در این مورد فقط این جمله کوتاه را به زبان آورد:« من در این خصوص حرفی ندارم و ترجیح میدهم فکرم را معطوف فوتبال و سپاهان کنم.»
عقیلی در ادامه حرفهایش در مورد بازی با سایپا میگوید:« بازی بسیار سختی است و ما نباید به جایگاه حریف در جدول نگاه کنیم. تیمهای محمد مایلیکهن قابل پیشبینی نیستند و گاهی اوقات طوری بازی میکنند که انگار قهرمان لیگ هستند. این یک بازی سخت است. ولی اگر مثل نیمه دوم بازی با پرسپولیس باشیم، میتوانیم سایپا را ببریم.»
عقیلی در پاسخ به این سوال که چه تیمهایی مدعی جدی کسب عنوان قهرمانی هستند. میگوید:« به نظر من سپاهان، ذوب آهن، استقلال و پرسپولیس مدعیان قهرمانی هستند ولی فکر میکنم جدیترین رقیب ما در این فصل استقلال است. آنها بازیکنان خوبی دارند و اکثر بازیهای این تیم هم در ورزشگاه آزادی برگزار می شود به همین دلیل فکر میکنم استقلال جدیترین رقیب سپاهان است.»
pnugirl
12-04-2010, 12:43 PM
حسن اشجاری درباره بازی استیل آذین مقابل ذوب میگوید:« با بهترین تیم حال حاضر فوتبال ایران باید بازی کنیم. ذوب آهن از نظر بازیکن، مربی و مدیریتی بهترین تیم ایران است ۶ سال از بهترین دوران فوتبالیام را در ذوب گذراندهام و سخت است مقابل این تیم بازی کنم.»
اشجاری درباره انگیزهاش برای این بازی میگوید:« انگیزه زیادی دارم، اتفاقاتی افتاد که بعضیها نخواستند من در ذوب آهن بمانم. همه جا گفتند به خطر پول رفت اما اینطور نبود. من اهل انتقامگیری نیستم. متاسفانه چند نفر از جمله برخی بازیکنان شیطنت کردند تا من در ذوب نمانم، چرا که من کسی بودم که ساکت نمینشستم و زیر بار حرف زور نمیرفتم. در ذوب اجازه نمیدادم کسی حق بچهها را پایمال کند.»
اشجاری صحبتهایش را اینگونه ادامه میدهد:« اگر در ذوب میماندم بازوبند کاپیتانی را میبستم. اما برخیها به خاطر مسائل ناسیونالیستی دوست نداشتند من در ذوب بمانم و بازوبند را به بازو ببنددم. طبق قانون کاپیتانی من امسال باید بازوبند را به باز میبستم اما به خاطر همین موضوع آنها با رقمی پایین کاری کردند تا از ذوب جدا شوم. آنها حتی با این همه ادعای مردانگی از نظر مرام و معرفت در حد صفر بودند و مرا خیلی بد بدرقه کردند. چک ضمانتم را برگشت زدند و حتی حسابم را مسدود کردند. نه پاداش نایب قهرمانی لیگ پارسال را به من دادند و نه پاداش صعود ورود به مرحله نیم نهایی پارسال را. آنها دست مردانه دادند اما به هیچ وجه به وعدههایشان عمل نکردند حتی بعد از دعوت من به تیم ملی بازیکنان اصفهانی ذوب با ابراهیمزاده جلسه گذاشتند و گفتند اشجاری پررو شده. آنها به این دلیل که دایی هیچ کدامشان را به تیم ملی دعوت نکرده بود این حرفها را از سر حسادت زدند.»
اشجاری در ادامه میگوید:« چوب شمالی بودنم را نمیخورم اما چون اصفهانی نبودم چنین برخوردی را با من انجام دادند. همه میدانند نصف فوتبالیستها مال شما هستند و خوشحالم که در لیگ شمالیها از اصفهانیها موفقترند. در همه ایران و در تیمهای لیگ برتری بیشتر از چند بازیکن اصفهانی نمیتوانید پیدا کنید اما در هر تیم حداقل سه بازیکن شمالی حضور دارند. بهترین دوران فوتبالم در ذوب بود از مردم گلهای ندارم اما ناراحتم که میگویند اشجاری به خاطر پول به استیل آذین رفته، نه چیز دیگری بود که ذوبیها جرات گفتنش را ندارند.»
اشجاری درباره شایعه معاوضهاش با شیث میگوید:« تابع تصمیمات باشگاه هستم و منتظرم ببینم مسئولان چه تصمیمی درمورد من میگیرند.»
pnugirl
12-04-2010, 12:44 PM
سرمربی تیم فولاد خوزستان گفت: در دور رفت بازیهای لیگ ۷ امتیاز کمتر از پیشبینیام کسب کردیم.
مجید جلالی پس از برتری ۴ بر صفر برابر شهرداری تبریز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز برابر تیمی بازی کردیم که رو به پیشرفت است. شرایط کنونی شهرداری تبریز نسبت به گذشته بسیار بهتر شده است اما جازه ندادیم این تیم بازی را به تساوی بکشاند.
وی ادامه داد: فردا بازیکنان استراحت خواهند کرد و از پس فردا برای بازیهای دور برگشت خود را آماده خواهند کرد. طبق پیشبینی من فولاد باید در دور رفت ۳۰ امتیاز میگرفت اما ما فقط ۲۳ امتیاز کسب کردیم و در دور برگشت باید این ۷ امتیاز عقبماندگی را جبران کنیم.
جلالی در مورد حضور در جام حذفی گفت: فولاد با تمام توان و انگیزه در مسابقات حذفی شرکت خواهد کرد.
pnugirl
امیرحسین صادقی که در جریان بازی با مصدومیت روبرو شد، عنوان کرد: بازی خوبی انجام دادیم و لیاقت این سه امتیاز را داشتیم. در جریان مسابقه همسترینگ پایم پاره شد اما مجبور بودم به بازی ادامه دهم و فردا تکلیف پایم مشخص میشود.
وی با انتقاد از برنامهریزی سازمان لیگ ادامه داد: اعتقادم این است که برنامهریزی سازمان لیگ مشخص نیست. از یک طرف ملیپوشان، از یک طرف مصدومان و از یک سو فشردگی مسابقات روی تیمها تاثیر گذاشته است. این قدر این برنامهریزی تغییر میکند که تکلیف خودمان را نمیدانیم.
صادقی با بیان اینکه ابتدای فصل، کاغذی را به دست مربیان میدهند، تصریح کرد: در این کاغذ برنامه لیگ تا آخر این هفته اعلام شده اما بعد از این برنامه مدام تغییر پیدا میکند به طوری که مربی نمیداند چه کند.
این مدافع در ادامه با انتقاد از داوری جهانبازی در این مسابقه تاکید کرد: در چهار صحنه خطا روی مجیدی صورت گرفت اما داور این صحنهها را خطا اعلام نکرد. این قدر جو علیه استقلال شده که داوران حتی صحنههای ۵۰-۵۰ را برای ما نمیگیرند. همه تیمها باید قبول کنند که اشتباه داوری جزیی از فوتبال است همانطور که ما قبول میکنیم و صدایمان در نمیآید.
صادقی اگفت: وضعیتی برای استقلال به وجود آوردهاند که فکر میکنند داوریها به نفع این تیم است. اگر مروری به سال گذشته کنیم، ما کوچکترین اعتراضی به داوریها نداشتیم.
pnugirl
سرمربی تیم فوتبال ملوان انزلی پس از باخت به صبا، از کیفیت بد زمین ورزشگاه یادگار امام قم به شدت انتقاد کرد.
فرهاد پورغلامی پس از شکست یک بر صفر برابر صبای قم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازی را خوب شروع کردیم و صاحب موقعیت گلزنی هم شدیم. یک ضربه پنالتی را به دست آوردیم که آن را از دست دادیم و پس از آن بازیکنان ما از نظر روحی و روانی افت کردند و گل خوردیم.
وی ادامه داد: در نیمه دوم بازی به طور کامل در اختیار تیم ملوان بود و میتوانستیم به گل برسیم. موقعیتهای خوبی برای گلزنی به دست آوردیم که از آنها استفاده نکردیم.
سرمربی ملوان در مورد علت تعویض مهرداد اولادی گفت: این بازیکن بعد از اینکه ضربه پنالتی را از دست داد نتوانست به وضعیت اول خود از نظر روحی برگردد و بین دو نیمه هم هر چه تلاش کردیم نتوانستیم روحیه او را تقویت کنیم و مجبور شدم تعویضش کنم.
پورغلامی با انتقاد از کیفیت زمین مسابقه عنوان کرد: زمین چمن ورزشگاه یادگار امام قم بسیار نامناسب است و روی این زمین نمیتوان فوتبال بازی کرد. زمین ورزشگاه تختی انزلی به مراتب از زمین این وزرشگاه که دو هفته یکبار روی آن بازی انجام میشود بهتر است
pnugirl
علی اصغر مدیرروستا پس از باخت ۳ بر ۲ مقابل استقلال عنوان کرد: بازیکنان پاس در نیم ساعت اول تحت تاثیر استقلال و جو ورزشگاه بودند و همین باعث دریافت گل شد.
وی افزود: نیمه دوم آنها خوب دویدند و جنگیدند اما گل سوم شیرازه تیم پاس را پاشید. گل دوم را نیز دیرهنگام زدیم. با این وجود استقلال تیم پرمهرهای است و کادر فنی خوبی دارد.
سرمربی پاس تاکید کرد: تیم ما جوان است و همین که توانست پا به پای استقلال بیاید خیلی است و جای تقدیر دارد. ما باید روی ساختار دفاعی خود کار کنیم تا به این راحتی گل نخوریم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا او در این تیم ماندگار است تا بتواند ساختار دفاعی این تیم را درست کند، گفت: فعلا که هستیم و چیزی به من اعلام نشده است. از هفته اول هم مشکلاتی داشتیم، هر مربی که میآید برای رفتنش لحظهشماری میشود. یکسری نمیخواستند ما خوب کار کنیم. من امسال بیشتر دوست داشتم در تهران باشم اما با توجه به شناختی که از این تیم و مسئولانش داشتم پذیرفتم در پاس بمانم.
مدیرروستا تاکید کرد: در زدن ضربات آخر بیدقت بودیم، شاید اگر مشکل مصدومیتها پیش نمیآمد اکنون جایمان در این جای جدول نبود. از ۱۷ بازی گذشته فقط ۲ هفته مستحق باخت بودیم. گلهایی که میخوریم ساده و ابتدایی است و این به خاطر جوان بودن تیم است.
سرمربی پاس در پاسخ به این سوال که فکر میکند میتواند تغییری در پاس ایجاد کند، گفت: اگر نفرات مصدوم برگردند روند تیم بهتر میشود، اگر قرار باشد هر دقیقه صحبت از رفتن شود مربیان کل لیگ باید جابجا شوند. این بازیکنانی که به خدمت گرفتیم با قیمتهای مناسب نیاز به کسب تجربه دارند. در هر حال هر زمان که مدیران اراده کنند حاضرم جای خود را به فرد دیگری بدهم.
pnugirl
12-04-2010, 12:46 PM
http://pnu-club.com/../images/blank.gif (http://javascript<b></b>:printNews();) http://pnu-club.com/../images/blank.gif (http://javascript<b></b>:newsBox.show('objects', 'cmd=mailer&sender=news&id=28262', 'newsSendMail28262');) http://pnu-club.com/../images/blank.gif (http://pnu-club.com/#newsDetailReviews) در پایان هفته شانزدهم لیگ برتر، سعید دقیقی با دو گل و یک پاس گل در بازی مقابل استیل آذین به رده اول امتیازآورترین بازیکنان لیگ دهم رسید. ادینهو برزیلی با یک گل مقابل شاهین بوشهر به رده دوم رفت و در بقیه رده ها دیگر این جدول اتفاق خاصی نیفتاد.
فهرست ۲۱ بازیکن امتیازآور لیگ برتر که بیش از ۷ امتیاز دارند، بدین ترتیب است:
۱- سعید دقیقی( شهرداری) ۸ گل و ۷ پاس گل
۲- ادینهو لوسیانو(مس کرمان) ۱۲ گل و ۲ پاس گل
۳- رضا نوروزی( فولاد) ۱۰ گل و ۲ پاس گل
۴- کریم انصاری فرد( سایپا) ۹ گل و ۳ پاس گل
۵- مهرداد اولادی( ملوان) ۷ گل و ۴ پاس گل
۶- محمدرضا خلعتبری(ذوب آهن) ۳ گل و ۷ پاس گل
۷- میلاد میداودی(استقلال) ۸ گل و یک پاس گل
۸- محمد حسینی( ذوب آهن) ۸ گل و یک پاس گل
۹- محسن بیاتی نیا ۷ گل و یک پاس گل
۱۰- عباس محمدرضایی ۶ گل و ۲ پاس گل
فرهاد مجیدی(استقلال) ۶ گل و ۲ پاس گل
روح الله عرب( نفت آبادان) ۶ گل و ۲ پاس گل
۱۳- غلامرضا رضایی(پرسپولیس) ۵ گل و ۳ پاس گل
۱۴- ابراهیم صادقی( سایپا کرج) ۴ گل و ۴ پاس گل
۱۵- جاسم کرار( تراکتورسازی) ۳ گل و ۵ پاس گل
۱۶- فرهاد خیرخواه( پاس همدان) ۶ گل و یک پاس گل
۱۷- میثم بائو( شهرداری تبریز) ۴ گل و ۳ پاس گل
18-میلوراد یانوش( سپاهان) ۴ گل و ۳ پاس گل
۱۹- علی علیزاده( تراکتورسازی) ۳ گل و ۴ پاس گل
۲۰- هادی نوروزی(پرسپولیس تهران) ۲ گل و ۵ پاس گل
امیرحسین فشنگچی( پرسپولیس تهران) ۲ گل و ۵ پاس گل
http://pnu-club.com/../images/blank.gif (http://javascript<b></b>:printNews();) http://pnu-club.com/../images/blank.gif (http://javascript<b></b>:newsBox.show('objects', 'cmd=mailer&sender=news&id=28262', 'newsSendMail28262');) http://pnu-club.com/../images/blank.gif (http://pnu-club.com/#newsDetailReviews) در پایان هفته شانزدهم لیگ برتر، سعید دقیقی با دو گل و یک پاس گل در بازی مقابل استیل آذین به رده اول امتیازآورترین بازیکنان لیگ دهم رسید. ادینهو برزیلی با یک گل مقابل شاهین بوشهر به رده دوم رفت و در بقیه رده ها دیگر این جدول اتفاق خاصی نیفتاد.
pnugirl
12-04-2010, 12:49 PM
تيم فولاد خوزستان در تعطيلات نيم فصل به جاي برگزاري اردو در خارج يا شهري ديگر در اهواز تمرينات را دنبال و با تيم هاي هم استاني خود بازي تدارکاتي برگزار مي کند.
* پس از ديپورت شدن هافبک ازبکستاني کادرفني تيم فولاد خوزستان همچنان خواستار جذب يک بازيکن خارجي است و شايد در تعطيلات نيم فصل بازيکن جديدي در تمرين اين تيم حاضر شود.
* تيم فولاد در هفته هجدهم ليگ برتر با استيلآذين بازي دارد و به همين دليل 17 آذر به تهران مي آيد و درحالي که در جام حذفي و در تاريخ 22 آذر نيز بار ديگر بايد با استيلآذين روبرو شود به اهواز بازمي گردد و دوباره راهي تهران مي شود تا بازي جام حذفي را برگزار کند.
pnugirl
صادق درودگر سرپرست تيم فوتبال استيل آذين از قطعى شدن پيوستن حميد بابازاده به اين تيم به عنوان مربى دروازه بان ها خبر داد.وى گفت:
مذاکرات مسئولان باشگاه با حميد بابازاده به نتيجه رسيد و او از اين پس به عنوان مربى دروازه بان ها با تيم فوتبال استيل آذين همکارى خواهد کرد.
pnugirl
''نادر فريادشيران'' اظهار داشت: در رقابتهاي امسال خط دفاعي تيم ما عملکرد خوبي از خود نشان نداده و در اين پست با مشکل روبرو هستيم و اگر بازيکن خوب ايراني پيدا کنيم براي تقويت تيم جذب خواهيم کرد.
وي افزود: چندي پيش يک بازيکن خارجي که رقم قرارداد خود را 180 هزار دلار اعلام کرده بود پس از آن که با جواب منفي سرمربي تيم روبرو شد حتي حاضر شد با 70 هزار دلار به تيم ما بپيوندد.
فريادشيران درمورد بازي با تيم سپاهان نيز گفت: بازي سختي خواهيم داشت، اما با توجه به شرايط تيم در جدول ليگ برتر براي کسب سه امتياز به اصفهان مي رويم.
تيم فوتبال سايپا در هفته هفدهم رقابتها ليگ برتر امروز در اصفهان ميهمان تيم سپاهان خواهد بود.
تيم سايپا اکنون با 16 امتياز در رده چهاردهم رقابتها ي ليگ برتر قرار دارد.
O M I D
12-04-2010, 07:59 PM
خداحافظي ملاحي از بازيكنان پاس
گفته ميشود عبدالرضا برهانينژاد مديرعامل سابق مس کرمان نامزد اصلي جانشيني ملاحي است.
کريم ملاحي مديرعامل باشگاه پاس همدان دقايقي پيش در جمع بازيکنان حاضر شد و از آنها خداحافظي کرد. در حالي که مدتهاست شايعه برکناري وي مدتها شنيده ميشود ملاحي امروز در پايان بازي شکستبار تيمش مقابل استقلال که به نوعي پايان اولتيماتوم هيئت مديره به وي بود رأسا دست به کار شد و با حضور در رختکن پاس از بازيکنان خداحافظي کرد و براي آنها آرزوي موفقيت نمود.
به نظر ميرسد پس از وي اصغر مديرروستا سرمربي و پيمبري سرپرست اين تيم هم استعفاي خود را تسليم مديران بالادستي بکنند. گفته ميشود عبدالرضا برهانينژاد مديرعامل سابق مس کرمان نامزد اصلي جانشيني ملاحي است.
برهانينژاد کارنامه روشني در تيمداری ندارد و بدون شک کار سختي براي جانشيني ملاحي باتجربه خواهد داشت. ملاحي سال گذشته پس از نتايج بد پاس جانشين کاظم اوليايي شده بود که مجري انتقال پاس به همدان شده بود.
با اين حال خود او نيز نتايج چندان مناسبي در اين يک سال به دست نياورد و با وجود آنکه پاس امسال شرايط مالي خوبي داشت و با وجود استارت خوب ليگ آنها مدتهاست که در شرايط افت هستند و اين همان چيزي است که مديران بالادستي را به انجام تغييرات در پاس تشويق کرده است. بايد در انتظار تحولات آينده اين باشگاه بود.
O M I D
12-04-2010, 08:00 PM
مربي تيم سايپا: مايلي كهن علاقه اي به جذب بازيكن خارجي ندارد
مربي تيم فوتبال سايپاي البرز گفت: با توجه به نزديک شدن به فصل نقل و انتقالات نيم فصل، محمد مايلي کهن سرمربي تيم سايپا علاقه اي به جذب بازيکن خارجي ندارد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ''نادر فريادشيران'' اظهار داشت: در رقابتهاي امسال خط دفاعي تيم ما عملکرد خوبي از خود نشان نداده و در اين پست با مشکل روبرو هستيم و اگر بازيکن خوب ايراني پيدا کنيم براي تقويت تيم جذب خواهيم کرد.
وي افزود: چندي پيش يک بازيکن خارجي که رقم قرارداد خود را 180 هزار دلار اعلام کرده بود پس از آن که با جواب منفي سرمربي تيم روبرو شد حتي حاضر شد با 70 هزار دلار به تيم ما بپيوندد.
فريادشيران درمورد بازي با تيم سپاهان نيز گفت: بازي سختي خواهيم داشت، اما با توجه به شرايط تيم در جدول ليگ برتر براي کسب سه امتياز به اصفهان مي رويم.
تيم فوتبال سايپا در هفته هفدهم رقابتها ليگ برتر امروز در اصفهان ميهمان تيم سپاهان خواهد بود.
تيم سايپا اکنون با 16 امتياز در رده چهاردهم رقابتها ي ليگ برتر قرار دارد.
O M I D
12-04-2010, 08:01 PM
اخبار کميته انضباطي
کميته انضباطي فدراسيون احکام جديدي را صادر کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تیم تراکتورسازی تبریز در دیدار مقابل تیم شهرداری تبریز از سری مسابقات جام حذفی کشور که 30 آبان در شهر تبریز برگزار شد. با 4 دقیقه تاخیر وارد زمین مسابقه شد ، که کمیته انضباطی این تیم را به پرداخت مبلغ هشتصد هزار تومان جریمه نقدی محکوم کرد.
همچنین در خصوص تخلف تماشاگران منتسب به تیم داماش گیلان در دیدار مقابل تیم پیروزی از سری مسابقات جام حذفی که 30 آبان در رشت برگزار شد. از سوی تماشاگران منتسب به تیم داماش گیلان تخلفاتی از قبیل شعارهای غیراخلاقی بر علیه بازیکنان تیم پیروزی صورت گرفت ، کمیته انضباطی تیم داماش گیلان را به پرداخت مبلغ دو میلیون تومان جریمه نقدی محکوم کرد.
در دیدار بین تیم های استقلال تهران و شاهین بوشهر از سری مسابقات جام حذفی که 29 آبان در تهران برگزار شد هر دو تیم با 5 دقیقه تاخیر وارد زمین شدند که کمیته انضباطی هر دو تیم را به مبلغ یک میلیون تومان جریمه نقدی محکوم کرد.
O M I D
طالبلو در استقلال ماندني شد
دروازهبان استقلال پس از جلسه با مسئولان باشگاه تصميم به ماندن در اين تيم گرفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg وحيد طالبلو پيش از حضور در تمرين امروز استقلال با حضور در باشگاه با علي فتح الله زاده سرپرست باشگاه جلسهاي در خصوص ماندن يا جدايياش از استقلال برگزار کرد و در نهايت تصميم به ماندن در جمع آبي پوشان گرفت.
طالبلو، عنوان کرد: پس از جلسهاي که با فتح الله زاده داشتم تصميم گرفتم در استقلال بمانم. از تمام تيمهايي هم که براي به خدمت گرفتن من اقدام کرده بودند تشکر ميکنم.
باشگاه استيل آذين براي تقويت خط دروازه خود به طور رسمي از باشگاه استقلال درخواست به خدمت گرفتن وحيد طالبلو را کرده بود.
O M I D
خبر از فولاد خوزستان
تيم فوتبال فولاد خوزستان براي تعطيلات نيمفصل در اهواز باقي ميماند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تيم فولاد خوزستان در تعطيلات نيم فصل به جاي برگزاري اردو در خارج يا شهري ديگر در اهواز تمرينات را دنبال و با تيم هاي هم استاني خود بازي تدارکاتي برگزار مي کند.
* پس از ديپورت شدن هافبک ازبکستاني کادرفني تيم فولاد خوزستان همچنان خواستار جذب يک بازيکن خارجي است و شايد در تعطيلات نيم فصل بازيکن جديدي در تمرين اين تيم حاضر شود.
* تيم فولاد در هفته هجدهم ليگ برتر با استيلآذين بازي دارد و به همين دليل 17 آذر به تهران مي آيد و درحالي که در جام حذفي و در تاريخ 22 آذر نيز بار ديگر بايد با استيلآذين روبرو شود به اهواز بازمي گردد و دوباره راهي تهران مي شود تا بازي جام حذفي را برگزار کند.
O M I D
12-04-2010, 08:02 PM
فتحاللهزاده: مظلومي ناز ميكند اما همان هم قشنگ است
سرپرست باشگاه استقلال گفت: مربيان وقتي ميبرند ناز ميکنند و مظلومي هم اگر حرفي زده ميخواهد ناز کند اما همان هم قشنگ است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علي فتحاللهزاده درباره روند بازيهاي استقلال، بحث جدايي وحيد طالبلو و توافق منصور پورحيدري با تيم همياري اراک صحبتهاي زير را مطرح کرد:
* استقلال اين روزها خوب نتيجه ميگيرد اما همچنان به لحاظ شکل بازي راضي کننده نيست.
ما در دو هفته اخير با دو تيم خوب و جوان بازي داشتيم. پاس با انگيزه مضاعف تري وارد ميدان شد اما بازيکنان استقلال بازي به بازي بهتر ظاهر ميشوند. با وجود مصدوميت شماري از بچهها باز رگههايي از پيشرفت را ميتوان در بازي استقلال ديد.
* چند هفته است مظلومي پس از پايان بازي اعلام ميکند که عدهاي چشم به نيمکت دوخته اند. قضيه چيست؟
اين عادت مربيان است که وقتي ميبرند و در صدر قرار ميگيرند ناز کنند. خيليها چشم به نيمکت و صندلي مربيان و مديران دارند و نبايد به اين جور مسائل اهميت داد. من حمايت خود را از مظلومي ميکنم و او نبايد تحت تأثير اين حاشيهها قرار گيرد. به او تأکيد کردم که اگر وارد اين حاشيهها شود خارج شدن از آن کار سختي است. از مظلومي انتظار دارم که نقاط قوت تيمش را بيشتر کند و دنبال اين حرفها نباشد. من هميشه وقتي ببينم مربي صبر دارد و مشکلي ندارد حمايت ميکنم و در صورتي دست از حمايت برميدارم که مربي تمرکز نداشته باشد. آقاي مظلومي هم ناز کرده اما ناز او هم قشنگ است.
* قضيه جدايي وحيد طالبلو چيست؟ باشگاه استقلال به راحتي ميخواهد سرمايه 10 ساله خود را از دست بدهد؟
چه کسي گفته قرار است به راحتي وحيد طالبلو را از دست بدهيم؟ قطعا بابت چنين جدايي هزينه ميپردازيم. من دوست دارم با هواداران روراست باشم و چيزي را پنهان نکنم. وحيد طالب لو از نيمکت نشيني ناراحت بود و در چند مورد اين قضيه را به من گفت و به او قول دادم تانيم فصل بماند و اگر شرايطش عوض نشد رضايتنامهاش را بدهيم.
اکنون هم چون حرف زدهام پاي حرفم هستم. من به هيچ وجه عادت ندارم بابت بازيکن به مربي توصيه کنم. از دست دادن طالب لو به سادگي نيست. کدام آدم عاقلي ميخواهد وحيد را از دست بدهد؟ اما بهتر است فقط از يک ديد به اين مسئله توجه نشود. وحيد اگر دلش با استقلال باشد در اين تيم ميماند و اگر خودش بخواهد ميتواند از اين تيم برود. من هميشه گفتهام از من مدير تا آبدارچي اين باشگاه بايد افتخار کنيم که در استقلال هستيم. من هيچ وقت استقلال را به خاطر يک بازي در هر ردهاي کوچک نميکنم. به هر حال امروز بعدازظهر تکليف وحيد طالب لو مشخص ميشود.
* با جدايي منصور پورحيدري و پيوستن آن به تيم همياري اراک موافقيد؟
اصلا اين قضيه صحت ندارد. باشگاه اراکي اگر ميخواهد نيرويي از باشگاه استقلال بگيرد بايد با ما مذاکره کند. آقاي پورحيدري تحت اختيار باشگاه است و اين خلاف قانون است که باشگاهي با ايشان مذاکره کند. من چرا نبايد مخالف اين انتقال باشم؟ تيم را بستهايم و به اينجا رساندهايم تا موفقيتهاي بيشتري به دست آوريم. نه تنها مخالف اين انتقال هستم بلکه هيچ نامهنگاري هم با AFC براي تغيير سرپرست خود نداشتهايم.
*به نظر ميرسد ناصر حجازي هم ميخواهد به تبريز برود؟
اين هم صحت ندارد. ايشان قبراق و سرحال در خدمت ما است و من مخالف جدايي ايشان هستم.
* با مصدوميت ميلاد ميداودي دنبال جذب مهاجم هستيد؟
به هر حال فوتبال بيرحم است و فعلا روي بيرحمي را به ميداودي نشان داده است. کسي را جايگزين ميلاد نميکنيم. تيم پزشکي استقلال درصدد اين است با آخرين تجهيزات پزشکي روي مچ پاي او کار کند تا نياز به عمل جراحي نباشد.
O M I D
سرمربي تيم فوتبال مقاومت سپاسي مدعي شد: يقين دارم مسائل پشت پردهاي در ليگ آزادگان وجود دارد
سرمربي تيم فوتبال مقاومت سپاسي از سازماندهي ليگ دسته اول فوتبال باشگاههاي کشور انتقاد کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg اصغر کلانتري پس از شکست يک بر صفر تيمش برابر همياري مرکزي، افزود: در اين ديدار به هيچ عنوان مستحق باخت نبوديم و به جرات ميتوان گفت حريف حداکثر 15 دقيقه بر بازي مسلط بود اما، با استفاده از يک اشتباه بچهگانه مدافعان ما، آنها به گل پيروزي دست پيدا کردند.
وي تصريح کرد: قصد زير سوال بردن زحمات تيم همياري مرکزي را ندارم و به آنها تبريک ميگويم اما، در اين ديدار عدالت رعايت نشد.
کلانتري با انتقاد از داوري اين ديدار اظهار کرد: همانند ديدار گذشته، در اين ديدار هم داوري به ضرر ما بود و يقين دارم که مسائلي پشت پرده ليگ آزادگان وجود دارد؛ اگر در ساليان گذشته در انتهاي فصل اين مسائل را شاهد بوديم، امسال از همين ابتداي فصل قصد تضعيف تيمهاي مدعي و ضعيفي چون مقاومت سپاسي را دارد.
سرمربي تيم فوتبال مقاومت سپاسي در پايان تيمش را مدعي صعود به ليگ برتر دانست و گفت: اگر فقط مسائل فني تعيين کننده باشد، با تقويت تيم در نيم فصل، يکي از مدعيان اصلي صعود خواهيم بود.
O M I D
طبق الزامات AFC ؛ استانداردسازي باشگاه هاي ليگ برتر آغاز شد
سازمان ليگ برتر در ماموريتي جديد کار ارزيابي استاندارد سازي 18 باشگاه ليگ برتر طبق الزامات AFC را آغاز کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg بدنبال بازدید اردیبهشت ماه گذشته نمایندگان کنفدراسیون فوتبال آسیا از 18باشگاه لیگ برتری، مواردی در خصوص استانداردسازی باشگاه ها از سوی بازرسان AFC مورد تاکید قرار گرفت و سازمان لیگ برتر مامور پیگیری وضعیت باشگاه ها درخصوص تاکیدات کنفدراسیون فوتبال آسیا شد.
در این خصوص سازمان لیگ مطابق 5 شاخص اصلی و مورد نظر AFC شامل؛ مسائل حقوقی، مالی، بازاریابی و تبلیغات، رسانه و زیر ساخت های لازم برای برگزاری مسابقه و تمرین تیم های لیگ برتر را آغاز کرده است.
تاکنون 5 باشگاه استیل آذین، نفت تهران، راه آهن، پیکان قزوین و ملوان بندرانزلی از نظر شاخص های فوق مورد ارزیابی و بررسی سازمان لیگ قرار گرفته اند و قرار است گزارش نهایی بازدید نماینده سازمان لیگ پس از بازدید از تمامی باشگاه های لیگ برتر به مبادله توافق نامه ای سه جانبه بین سازمان لیگ، باشگاه ها و در نهایت کنفدراسیون فوتبال آسیا منجر شود.
استانداردسازی باشگاه های فوتبال برنامه سه ساله ای است که کنفدراسیون فوتبال آسیا اجرای آن را از سال 2009 آغاز کرده و قرار است از سال 2012 فعالیت باشگاه ها برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا طبق الزامات جدید انجام شود.
O M I D
12-04-2010, 08:03 PM
مديرروستا: تا 2 روز آينده تصميم ميگيرم
سرمربي پاس همدان با تأييد استعفاي مديرعامل اين تيم از احتمال جدايياش خبر داد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علي اصغر مديرروستا در مورد جدايي کريم ملاحي و مجتبي پيمبري، مديرعامل و سرپرست پاس همدان پس از شکست مقابل استقلال اظهار داشت: ملاحي و پيمبري برکنار نشدند و خودشان با اعلام استعفا از تيم کنارهگيري کردند. روز گذشته ملاحي در رختکن با بازيکنان خداحافظي کرد و پيمبري نيز اعلام استعفا کرد.
سرمربي پاس همدان با اعلام اينکه مطلع نيستم چه کساني جايگزين اين افراد خواهند شد يا با استعفاي اين 2 موافقت شده يا خير؛ در پاسخ به اين سؤال که تکليف سرمربيگرياش در پاس همدان با اين استعفاها به کجا ميانجامد، گفت: من هم در 2 روز آينده در اين مورد تصميمگيري خواهم کرد. بايد ابتدا ببينم با استعفاي ملاحي موافقت ميشود يا خير. اگر موافقت شود در اين زمنيه تصميمگيري خواهم کرد.
وي در پاسخ به اين سؤال که در صورت پذيرفته شدن استعفاي ملاحي از پاس جدا خواهد شد يا خير؛ تأکيد کرد: احتمال دارد از پاس جدا شوم.
O M I D
12-04-2010, 08:03 PM
مخالفت فتحاللهزاده با جدايي پورحيدري از استقلال
سرپرست باشگاه استقلال مخالف جدايي سرپرست اين تيم و پيوستن به تيم دسته اولي همياري اراک است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg خبر توافق منصور پورحيدري با باشگاه همياري اراک و حضور سرپرست استقلال در اين تيم ليگ دسته اولي درحالي مطرح شده که علي فتح الله زاده مخالف اين انتقال و مذاکره است.
فتح الله زاده گفت: مخالف جدايي پورحيدري از استقلال هستم.
وي درباره اينکه گفته مي شود باشگاه استقلال با AFC مذاکراتي داشته تا نام شخص ديگري را به عنوان سرپرست براي ليگ قهرمانان آسيا معرفي کند، گفت: چنين چيزي صحت ندارد و باشگاه استقلال به هيچ وجه براي تغيير نام سرپرست با AFC نامه نگاري نکرده است.
O M I D
12-04-2010, 08:04 PM
بابازاده جانشين عابدزاده شد
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg صادق درودگر سرپرست تيم فوتبال استيل آذين از قطعى شدن پيوستن حميد بابازاده به اين تيم به عنوان مربى دروازه بان ها خبر داد.وى گفت:
مذاکرات مسئولان باشگاه با حميد بابازاده به نتيجه رسيد و او از اين پس به عنوان مربى دروازه بان ها با تيم فوتبال استيل آذين همکارى خواهد کرد.
O M I D
12-04-2010, 08:06 PM
حسين هدايتي: مخالف حضور خاکپور در استيل آذين نبودم/ علي پروين اختيار تام دارد
رييس هيئت مديره باشگاه استيل آذين با اشاره به اينکه مخالف حضور محمد خاکپور در اين تيم نبوده است،گفت: با توجه به شرايط حساس تيم نميخواستم تا زمان عقد قرار داد رسمي خبر پيوستن خاکپور به استيل آذين اعلام شود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حسین هدایتی در مورد شایعه مخالفتش با خصوص محمد خاکپور در تیم استیل آذین گفت: این خبر اشتباه و غیرواقعی است زیرا ماجرا از این قرار بود که علی پروین در روزهای سهشنبه و چهارشنبه هفته گذشته با محمد خاکپور مذاکرات اولیه را انجام داد.
وی افزود: خاکپور از پروین یک روز برای فکر کردن فرصت خواسته بود اما ناگهان اعلام شد وی به استیل آذین پیوسته است، این خبر درحالی مطرح شد که مربیان دیگری هم کاندیدای مربیگری در تیم ما بودند. سوال من این است تا زمانی که عقد قرارداد با یک مربی رسمی نشده، چگونه این خبرها منتشر میشود؟ اگر با خاکپور به توافق نمیرسیدیم ما میماندیم و حاشیهای جدید برای بازیکنانمان.
مالک باشگاه استیل آذین در مورد اینکه چرا روز گذشته اعلام کرده بود هنوز با خاکپور به توافق نرسیده، افزود: زمانی که مصاحبهام روی سایت باشگاه قرار گرفت، هیچگونه عقد قرارداد رسمی با خاکپور منعقد نکرده بودیم و من هم واقعیت را گفتم اما پس این ماجرا بود که پروین به من زنگ زد و گفت خاکپور شرایط استیل آذین را قبول کرده و سپس اقدامات بعدی انجام شد.
وی همچنین تاکید کرد: در حال حاضر شرایط استیل آذین بسیار حساس است و برخیها هم دوست دارند اوضاع را بدتر کنند، به همین دلیل من و سایر مسئولان وبازیکنان استیل آذین باید مراقب خیلی از مسائل باشیم.
هدایتی در پایان گفت: بار دیگر تاکید میکنم تمام اختیارات فنی تیم استیل آذین را به علی پروین سپرده ام و ایشان اختیار تام دارد تا در هر زمینه اقدام کند، من بارها این مورد را به ایشان اعلام کرده ام
O M I D
12-04-2010, 08:06 PM
نمازي به کادر فني استيل آذين اضافه شد
کعبي به دليل درگيري با پروين از حضور در تمرينات محروم شد
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgیک مربی ایرانی که تجربه فعالیت در فوتبال آمریکا را دارد به کادر فنی تیم فوتبال استیل آذین اضافه می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد خاکپور در پایان دیدار استیل آذین - ذوب آهن اصفهان با این اعلام این خبر افزود: امید نمازی فردا یکشنبه به ایران می آید تا به کادر فنی تیم فوتبال استیل آذین اضافه شود. وی در خصوص وضعیت ناصر ابراهیمی نیز گفت: ایشان استاده بنده هستند اما فعلا در خصوص حضور آقای ابراهیمی در تیم استیل آذین صحبت نمی کنم.
از سوی دیگر صادق درودگر در پایان دیدار استیل آذین - ذوب آهن اصفهان در خصوص وضعیت حسین کعبی به خبرنگار مهر، گفت: طبق تصمیم اتخاذ شده حسین کعبی تا اطلاع ثانوی حق حضور در تمرینات استیل آذین را ندارد تا باشگاه در خصوص وضعیت وی تصمیم نهایی را اتخاذ کند.
O M I D
12-04-2010, 08:07 PM
رئيس سازمان ليگ برتر: اشتباهات داوري را نميپذيرم/ کاهش تماشاگران به دليل فوتبالزدگي است
رئيس سازمان ليگ برتر برگزاري منظم مسابقات، رقابت فشرده در بالا و پايين جدول، استقبال نسبي تماشاگران، قطعي شدن چهار سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا و غير عمدي بودن اشتباهات داوري را از شاخصهاي نيم فصل اول ليگ برتر برشمرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg عزیزالله محمدی در ارزیابی خود از نیم فصل اول رقابتهای لیگ برتر اظهار داشت: امسال با توجه به برنامه دیدارهای تدارکاتی تیم ملی، تیم امید و حضور تیم ذوب آهن در لیگ قهرمانان آسیا شاهد فشردگی خاصی در مسابقات لیگ برتر بودیم اما اعتقاد دارم امسال بهتر از این نمی توانستیم برنامهریزی کنیم.
وی اضافه کرد: شاید تنها نقطه ضعف نیم فصل اول لیگ به تعویق افتادن دیدارهای تیم سپاهان بود که آن هم به دلیل همراهی سه بازیکن این تیم با تیم امید در بازیهای آسیایی رخ داد که اعتقاد دارم نباید بازیهای لیگ را به خاطر این مسابقات تعطیل می کردیم و حداقل می توانستیم دو بازیکن از این تیم را به بازیهای آسیایی اعزام می کردیم تا دیدارهای سپاهان طبق برنامه برگزار شود.
محمدی یادآور شد: خوشبختانه امسال رقابت بسیار نزدیکی بین تیمهای بالا و پایین جدول وجود دارد و فاصله امتیازات بسیار نزدیک است و این نشان می دهد سطح فنی و کیفی تیمها به یکدیگر نزدیک شده و دیگر نتیجه هیچ مسابقهای از قبل قابل پیش بینی نیست.
رئیس سازمان لیگ در مورد کاهش تعداد تماشاگران در فصل جدید مسابقات لیگ برتر اظهار داشت: به اعتقاد من گران شدن بلیت مسابقات ربطی به کاهش تعداد تماشاگران نداشت. فصل جدید امسال در شرایطی آغاز شد که جام جهانی تازه به پایان رسیده بود و تماشاگران به دلیل سطح بالای مسابقات جام جهانی آفریقای جنوبی تا حدودی فوتبالزده شده بودند و کمتر انگیزهای برای حضور در ورزشگاهها داشتند.
وی ادامه داد: البته طبق میانگینی که سال گذشته به AFC ارائه دادیم به طور متوسط هر مسابقه در لیگ برتر حدود 10 هزار تماشاگر داشت که این رقم تا پایان هفته پانزدهم به حدود 9 هزار تماشاگر میرسد. همانطور که گفتم این کاهش به دلیل اشباع تماشاگران از فوتبال و کم انگیزگی آنها برای تماشای مسابقات لیگ بود و هیچ ارتباطی به افزایش قیمت بلیت مسابقات نداشت.
محمدی در ادامه به حضور موفق سه نماینده کشورمان در لیگ قهرمانان آسیا اشاره کرد و افزود: امسال سه تیم باشگاهی ایران به مرحله دوم این رقابتها صعود کردند ضمن اینکه تیم ذوب آهن نیز تا فینال مسابقات پیش رفت و این نشان می دهد تیمهای ما تجربه لازم برای حضور در لیگ قهرمانان را به دست آوردهاند و می توانند در سالهای آینده مدعی جدی قهرمانی باشند.
وی کسب چهار سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را نقطه قوتی دیگر برای لیگ برتر ایران در سال جاری عنوان کرد و اظهار داشت: پس از بازدید نمایندگان AFC و آغاز استانداردسازی باشگاهها خوشبختانه چهار سهمیه ایران در لیگ قهرمانان قطعی شد و این درحالی بود که خیلیها چنین سهمیهای را برای لیگ ایران متصور نبودند اما با تلاشهای انجام شده در باشگاهها و بهبود کیفیت نرم افزاری و سخت افزاری آنها توانستیم به این موفقیت دست یابیم.
رئیس سازمان لیگ برتر درخصوص افزایش اشتباهات داوری در فصل جاری مسابقات گفت: بنده اعتقادی به اشتباهات و ضعف داوری ندارم. به نظر من مشکل به آن اندازه که این روزها روی آن مانور می شود و خیلیها اشتباهات فنی و تاکتیکی خود را به داوری نسبت می دهند، نیست. این گونه اشتباهات در همه جای دنیا وجود دارد و جزئی از بازی است و قبول ندارم که داوران ما از روی عمد مرتکب چنین اشتباهاتی می شوند.
محمدی افزود: من اعتقاد دارم داوران ما صداقت دارند و هرگز این اشتباهات عمدی نبوده و همان اندازه که خیلی از تیمها از این بابت متضرر شدهاند بعضا همین تیمها از این مسئله نفع بردهاند. به اعتقاد من این روزها بر روی داوری ذهنیت ایجاد شده و همه با چنین پیش زمینه ذهنی در مورد داوری قضاوت می کنند.
وی یادآور شد: شما در همین مسابقه اخیر پرسپولیس - سپاهان دیدید که داوری این مسابقه هیچ مشکلی نداشت و پنالتیهایی که در این مسابقه اعلام شد، کاملا صحیح بود. بنابراین نباید به گونهای عمل کنیم که باعث تضعیف داوران کشورمان شویم.
رئیس سازمان لیگ برتر در واکنش به این موضوع که شائبههای به وجود آمده در مورد داوری فصل جاری لیگ از دیدار پرسپولیس - استقلال آغاز شد، اظهار داشت: به هرحال با وجود گذشت ماهها از این مسابقه هنوز بسیاری از کارشناسان در مورد گل پرسپولیس به استقلال دچار اختلاف نظر هستند و این نشان میدهد که نمی شود در مورد برخی قضاوتها اظهارنظر قاطع داشت.
محمدی ادامه داد: با این وجود ما برخی نقاط ضعف داوری را در بازیهای نیم فصل اول گزینش کردیم و آن را در اختیار کمیته داوران قرار دادیم تا برای نیم فصل دوم برنامه ریزی بهتری داشته باشند و بتوانیم شاهد عملکرد بهتری از داوران فوتبالی کشورمان باشیم.
وی کاهش تغییرمربیان نسبت به فصل گذشته را از دیگر ویژگیهای لیگ دهم عنوان کرد و افزود: در نیم فصل اول نسبت به سال گذشته شاهد تغییرات کمتری در مربیان تیمهای لیگ بودیم و روند تغییرات مربیان شکل کندتری به خود گرفته است. من معتقدم مدیران باشگاهها باید در ابتدای فصل در انتخاب مربیان، بازیکنان، برنامههای تدارکاتی، بدنسازی و ... دقت نظر بیشتری داشته باشند تا بدنبال تغییر مداوم مربیان نباشند. این تغییرات شاید یک شوک موقتی باشد ولی جوابگوی مشکلات اساسی یک تیم نخواهد بود.
O M I D
12-04-2010, 08:09 PM
هفته هفدهم ليگ برتر
سومين باخت پياپي پرسپوليس،ذوب آهن يک گام تا قهرماني نيم فصل
ذوب آهن با پيروزي برابر استيل آذين در آستانه قهرماني در دور رفت رقابتهاي ليگ برتر قرار گرفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در هفته هفدهم و پاياني نيم فصل نخست رقابتهاي ليگ برتر ذوب آهن اصفهان در ورزشگاه دستگردي مهمان استيل آذين بود و با پيروزي دو بر صفر برابر اين تيم خود را به صدر جدول رساند و در صورتي که سپاهان در دو بازي عقب افتادهاش امتياز از دست بدهد، قهرماني نيم فصل از آن ذوب آهن، نايب قهرمان آسيا، خواهد بود. در بازي در ورزشگاه دستگردي مهدي رجبزاده و محمدرضا خلعتبري براي اصفهانيها گلزني کردند.
در ديگر ديدار حساس عصر شنبه پيکان قزوين در ورزشگاه شهيد رجايي اين شهر با سه گل پرسپوليس تهران را از پيش رو برداشت. عليرضا عباس فرد، ميثم رضاپور و جهانگير عسگري با گلهاي خود ششمين باخت سرخپوشان پايتخت را به اين تيم تحميل کردند. اين سومين باخت پي در پي مردان علي دايي بود.
در ديگر مسابقهها مس کرمان با گلهاي لوسيانو ادينيو (2 گل)، راه آهن شهرري را دو بر صفر شکست داد.
فولاد مبارکه سپاهان 4 بر يک سايپاي کرج را شکست داد. ابراهيم توره (3 گل) و محرم نويدکيا گلزنان تيم اصفهاني در اين مسابقه بودند.
در تبريز تراکتورسازي با گلهاي علي عليزاده و محمد نصرتي و ابراهیمی3 بر يک نفت آبادان را شکست داد. ديدار نفت تهران و شاهين بوشهر هم برندهاي نداشت و با تساوي 2 بر 2 پايان يافت. محمدحسين مهرآرا و عليرضا عزتي براي نفت و منصور تنهايي و مهدي طارمي براي شاهين بوشهر در اين بازي گلزني کردند.
در جدول رقابتهاي ليگ برتر ذوب آهن با 35 امتياز جاي استقلال را گرفت و صدرنشين شد. استقلال با 33 امتياز در مکان دوم جاي دارد. مس کرمان هم با 30 امتياز در مکان سوم ايستاده است.
O M I D
12-04-2010, 08:10 PM
نتايج کامل هفته 17 ليگ برتر/قهرماني ذوب آهن در روز هت تريک پرسپوليس
هفته هفدهم ليگ برتر با انجام 9 بازي به پايان رسيد و بدين ترتيب نيمي از فصل پر فراز و نشيب ليگ دهم طي شد. البته دو بازي معوقه سپاهان باعث شد تا نيم فصل اول ناقص به پايان برسد. در اين هفته تيم پرسپوليس سومين شکست متوالي خود را در قزوين از تيم ته جدولي پيکان پذيرا شد تا مديران اين باشگاه فکري به حال تيمشان بکنند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgسپاهان یک نتیجه 4-1 دیگر را رقم زد و این بار سایپا را با شکست بدرقه کرد. تراکتورسازی در تبریز مقابل نفت آبادان پیروز شد و مس نیز راه آهن را برد. ذوب آهن در تهران تیم بحران زده استیل آذین را شکست داد و قهرمان نیم فصل شد.
استیل آذین تهران صفر- ذوب آهن اصفهان 2
گل: مهدی رجب زاده(16) محمدرضا خلعتبری(75)
نفت تهران 2- شاهین بوشهر 2
گل: محمدحسین مهرآزما(27) علیرضا عزتی(63) / منصور تنهایی(5) مهدی طارمی(85)
پیکان قزوین 3- پرسپولیس تهران صفر
گل: علیرضا عباسفرد(14) میثم رضاپور(27) جهانگیر عسگری(89)
سپاهان اصفهان 4- سایپا کرج 1
گل: ابراهیم توره(43، 44، 76) محرم نویدکیا(69)
مس کرمان 2- راه آهن تهران صفر
گل: ادینهو(5، 52)
تراکتورسازی تبریز 3- نفت آبادان 1
گل: علی علیزاده(56) محمد نصرتی(71) محمد ابراهیمی(90)/ روح الله عرب(83)
استقلال تهران 3- پاس همدان 2
گل: اسماعیل شریفات(36) آرش برهانی(46، 80)/ امیر محبی(37) روزبه شاه علیدوست(90)
صبای قم 1- ملوان انزلی صفر
گل: سعید سالارزاده( 37- گل به خودی)
فولاد خوزستان 4- شهرداری تبریز صفر
گل: باکاری دیاکیته(22، 92) آرش افشین(83، 90)
O M I D
12-04-2010, 08:16 PM
pnugirl
12-05-2010, 12:24 PM
کاپتیان تیم استیل آذین گفت: به عنوان بازیکن فعلا در خدمت استیل آذین هستم اما هر کمکی که از دستم برآید انجام میدهم.
مهدی مهدوی کیا پس از شکست ۲ بر صفر مقابل ذوب آهن اظهار داشت: در این بازی خوب بازی کردیم اما متاسفانه بر خلاف جریان مسابقه گل خوردیم. باید سعی کنیم هر چه زودتر مشکلات را حل کنیم تا بتوانیم به جایگاه اصلی خود برگردیم. امیدوارم بتوانیم در بازیهای آینده نتایج ضعیف گذشته را جبران کنیم.
وی در مورد حضورش به عنوان مربی و بازیکن در استیل آذین گفت: من بازیکن این تیم هستم و فعلا بازی میکنم البته هر کمکی که از دستم برآید برای استیل آذین انجام میدهم.
کاپیتان استیل آذین درباره اختلاف علی پروین با حسین کعبی و اینکه گفته میشود که کعبی عذرخواهی نکند به تیم بر نمیگردد عنوان کرد: در جریان این موضوع نیستم و اطلاعی ندارم.
pnugirl
12-05-2010, 12:24 PM
سرمربی صنعت نفت آبادان گفت: اعضای کادر فنی و بازیکنان تراکتورسازی بین نیمه در رختکن به داور فشار آوردند.
کاسیمیرو پس از باخت ۳ بر یک مقابل تراکتورسازی تصریح کرد: وقتی به تبریز آمدیم مشکلات زیادی داشتیم و چند بازیکن خوب خود را در اختیار نداشتیم. نیمه اول توانستیم بازی را بدون گل درآوریم اما نیمه دوم برای من خوشایند نبود.
وی افزود: اعضای کادر فنی و بازیکنان تراکتورسازی بین نیمه در رختکن به داور فشار آوردند که چرا خطاهایشان گرفته نمیشود. با این فشاری که به داور وارد شد اصلا از داوری رضایت ندارم. من هیچ کجای دنیا چنین صحنهای ندیدم که بین دو نیمه به داور فشار وارد شود این کار خوبی نیست. داور در این مسابقه بسیار اشکال داشت.
کاسیمیرو عنوان کرد: من هم در آبادان میتوانم چنین کاری انجام دهم اما این کار درستی نیست. اگر گلر ما در دقایقی ابتدایی بازی از ناحیه کتف آسیب نمیدید این سه گل را نمیخوردیم. گلهای مسخرهای خوردیم.
سرمربی نفت گفت: امتیازمان با تراکتورسازی تقریبا برابر است. سال اولمان است که در لیگ برتر حضور داریم و به خاطر همین چنین نتایجی رقم میخورد. مطمئنا در نیم فصل دوم نتایج عوض میشود این توانایی را داریم تا بهتر نتیجه بگیریم.
pnugirl
12-05-2010, 12:25 PM
مربی استیل آذین گفت: با توجه به اینکه شناختی از تیم نداشتم با کمک برخی از بازیکنان مانند مهدوی کیا و کریمی ترکیب را انتخاب کردم.
محمد خاکپور پس از شکست ۲ بر صفر مقابل ذوب آهن درباره بازگشتش به فوتبال اظهار داشت: خوشحالم که دوباره به صحنه فوتبال برگشتم. امیدوارم با کمک اهالی فوتبال و انتقادهای به جای آنها بتوانم به موفقیت برسم چون هر موفقیتی که برای هر تیمی در لیگ به وجود میآید منجر به موفقیت فوتبال ایران میشود که امیدوارم من هم بتوانم سهمی از آن داشته باشم.
وی در مورد قبول هدایت استیل آذین گفت: مسئولیت تیمی را پذیرفتم که پتانسیل بسیار بالایی دارد. باید از کسانی که در گذشته به عنوان مسئول کادر فنی در این تیم حضور داشتند تشکر کنم چون تمام تلاش خود را کردند هر چند که شاید در نتیجه گیری ناموفق بودند.
خاکپور عنوان کرد: امروز تیم را تحویل گرفتم و باید با آسیب شناسی و برنامه ریزی دقیق به جایی که استعداد آن را داریم برسیم چون تک تک این بازیکنان از بزرگان فوتبال ما هستند. قول میدهم استیل آذین متحول شود.
وی تصریح کرد: امروز خوب شروع کردیم. تمام توان و تلاشی که داشتیم گذاشتیم و با توجه به نوع بازی قابل قبول بود اما با تیمی بازی کردیم که چه از نظر کادر فنی و چه از نظر تیمی عملکرد بسیار خوبی دارد.
مربی استیل آذین در خصوص انتخاب همکاران خود در استیل آذین در این تیم عنوان کرد: یکی از همکاران خودم را به نام امید نمازی که در آمریکا کار میکند برای حضور در ایران دعوت کردهام تا بتوانیم تیمی که بسیاری از ستارگان در آن هستند سر و سامان دهیم. از روز گذشته که نحوه تمرینات تیم را دیدم به نظرم نسبت به بازیهای گذشته عملکرد بهتری داشتیم. امروز بازیکنانمان با تمام توان در زمین تلاش کردند. هر چند که شاید کمی از نظر هماهنگی دچار مشکل بودیم.
وی ادامه داد: وقتی استیل آذین را تحویل گرفتم به عنوان یک مربی حرفه ای باید مسئولیت این شکست را قبول کنم و این موضوع را به عهده میگیرم. شاید عدم شناخت نسبت به استیل آذین و همچنین تیم حریف مهمترین دلیل شکست ما بود.
خاکپور در مورد اختیارات پروین در استیل آذین عنوان کرد: استاد من به یکی از باتجربه ترین زحمتکشان فوتبال و حضور او در استیل میتواند نه تنها برای ما بلکه برای فوتبال ایران دلگرمی باشد و مطمئنا از تجربیات پروین استفاده خواهم کرد. خوشحالم که در کنار او کار میکنم. البته پروین دستم را برای انتخاب همکارانم باز گذاشته است. چون هدف ما موفقیت تیم است که بدون برنامه ریزی و کار گروهی به دست نمیآید.
وی در مورد حضور ناصر ابراهیمی و کماسی در استیل آذین گفت: هنوز برای حضور این افراد در تیم به اتفاق نظر نرسیدهایم.
خاکپور در مورد علت بازی کردن کریمی در این دیدار گفت: فکر کنم کعبی در تمرین دیروز دچار مصدومیت شده بود.
pnugirl
سرمربی مس کرمان گفت: هدف ما این است که هر هفته هماهنگتر کار و جایگاه خود در جدول را بهتر کنیم.
صمد مرفاوی پس از برتری ۲ بر یک مقابل راهآهن عنوان کرد: بازی بسیار دشواری بود و با شناختی که از راهآهن داشتیم، میدانستیم کار سختی در پیش داریم. در نیمه نخست حریف از نظر میدان داری بهتر از ما بود، اما در نیمه دوم با صحبتهایی که در رختکن داشتیم هم گل زدیم و هم بازی را در اختیار گرفتیم.
وی افزود: بازیکنان ما در این بازی بسیار با انگیزه و منسجم ظاهر شده و از تمام وجود تلاش کردند. هدف ما این است که هر هفته هماهنگ تر کار و جایگاه خود در جدول را بهتر کنیم.
سرمربی مس گفت: تیم ما ۲۵ بازیکن دارد و هر کدام که بهتر باشند در زمین قرار میگیرند و هیچ فرقی بین بازیکنان بزرگ و جوان وجود ندارد.
مرفاوی در پاسخ به این سوال که ادینهو عامل پیروزی مس در این بازی بود، خاطرنشان کرد: در این شکی نیست که ادینهو بازیکن بزرگی است و نقش بسزایی در پیروزیهای ما دارد، اما او تنها در تیم بازی نمیکند و سایر نفرات هم به نوبه خود زحمت میکشند و توپهای آخر به او میرسد.
وی افزود: ما برای مهاجمان خود به خصوص ادینهو در هر بازی وظایف و نقش خاصی داریم تا حریفان نتوانند او را کنترل کنند.
سرمربی مس عنوان کرد: خدا را شکر میکنم که در ۱۴ هفته اخیر شکست نخوردهایم و این نشان میدهد که روحیه پیروزی خواهی و شکست ناپذیری را همیشه در خود داریم.
pnugirl
بازیکن تیم فوتبال شاهین بوشهر گفت: ۱۶ هفته شانس یار ما نبود و فقط در این هفته خوششانس بودیم.
ستار زارع در خصوص تساوی ۲ بر ۲ شاهین برابر نفت تهران عنوان کرد: به یک امتیاز بازی راضی هستیم و خدا را شکر که توانستیم در بازی خارج از خانه امتیاز کسب کنیم.
وی درباره موقعیتهای نفت اظهار داشت: در ۱۶ هفته گذشته بدشانس بودیم و باید تمام بازیها را پیروز میشدیم، اما متاسفانه شانس با ما یار نبود. این هفته شاهین خوششانس بود و توانست یک امتیاز کسب کند.
این بازیکن افزود: امیدوارم بتوانیم در بازیهای آینده بهتر بازی کنیم و شرایط برای شاهین در نیم فصل دوم تغییر کند.
زارع در مورد اضافه شدن عمادرضا به تیم شاهین خاطرنشان کرد: مشکل کنونی ما در امر گلزنی است و امیدوارم با پیوستن عمادرضا این امر برطرف شود.
pnugirl
12-05-2010, 12:26 PM
سرمربی تیم فوتبال پیکان قزوین گفت: به بازیکنان ایمان دارم اما انتظار برد ۳ بر صفر برابر پرسپولیس را نداشتم.
حمید علیدوستی پس از برتری ۲ بر صفر برابر پرسپولیس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: من انتظار چنین بردی را برابر پرسپولیس نداشتم اما به بازیکنانم ایمان دارم. پیکان یک سری مشکلات داشت که در دو هفته تعطیلی لیگ برتر این اشکالات را با تمرین برطرف کردیم. برای علی دایی نیز احترام قایل هستم اما نقاط ضعف و قوت پرسپولیس را میشناختیم.
وی ادامه داد: با جذب بازیکنان جدید تا حدود زیادی کمبودهای تیم برطرف شده و خط دفاع ما در حال حاضر شرایط خوبی پیدا کرده و سه مسابقه است که تیم ما گلی دریافت نکرده است.
سرمربی پیکان در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید شما به داوری اعتراض شدید کردید و حتی بطری آب به داخل زمین پرتاب کردید چون معتقد بودید که داور باید برای پیکان پنالتی میگرفت، عنوان کرد: من را به حاشیه نبرید و به این سوال جواب نمیدهم.
سپس علیدوستی در رفتاری دور از انتظار از سالن نشست خبری خارج شد.
pnugirl
12-05-2010, 12:29 PM
بازیکن تیم فوتبال ذوب آهن گفت: مهم قهرمانی در پایان فصل است که به آن خواهیم رسید.
محمد رضا خلعتبری پس از برتری ۲ بر صفر مقابل استیل آذین عنوان کرد: بازی خوبی انجام دادیم و نتیجه خوبی هم گرفتیم. در جریان مسابقه، هم در نیمه اول و هم در نیمه دوم بر توپ و میدان مسلط بودیم و به آنچه میخواستیم دست پیدا کردیم.
وی ادامه داد: در این دیدار مهم کسب ۳ امتیاز بود که خوشبختانه به آن رسیدیم تا از کورس قهرمانی در صدر جدول از حریفان عقب نمانیم. استیل آذین تیم بزرگ و پر مهرهای است که ستارههای فراوانی در آن بازی میکنند.
خلعتبری درباره قهرمانی ذوب آهن در نیم فصل گفت: هنوز این قهرمانی مسجل نشده چون سپاهان دو بازی عقب افتاده دارد که باید انجام دهد. مهم قهرمانی در پایان فصل است که به آن خواهیم رسید.
pnugirl
12-05-2010, 12:29 PM
بازیکن استیلآذین گفت: متاسفانه به راحتی گل میخوریم و نمیتوانیم جبران کنیم و فکر کنم به باختن عادت کردهایم.
علی کریمی پس از شکست ۲ بر صفر تیمش مقابل ذوب آهن اظهار داشت: متاسفانه در جدول رده بندی شرایط خوبی نداریم و باید بیشتر تلاش کنیم و زحمت بکشیم. ناامید نیستیم. باید از این وضعیت خارج شویم و این غیر ممکن نیست. امیدوارم در نیم فصل دوم این نتایج ضعیف را جبران کنیم.
وی در مورد عدم نتیجه گیری استیل آذین در این فصل گفت: فکر کنم کمی بد شانس هستیم. در بازی امروز خیلی خوب کردیم و تمام بازیکنان با تمام وجودشان تلاش کردند اما نمیدانم چرا به راحتی گل میخوریم و نمیتوانیم جبران کنیم. فکر کنم تنها عامل ناکامی ما بدشانسی است و به باخت عادت کردهایم.
کریمی در مورد حاشیههای پیرامون استیل آذین و تاثیر آن در عدم نتیجه گیری عنوان کرد: این موضوع را قبول ندارم. باید شرایطی فراهم شود که حاشیهها از تیم دور شود. خود آقای پروین هم مطمئنا از این وضعیت ناراحت است. امیدوارم در نیم فصل دوم و شناخت بهتر کادر فنی از تیم نتایج قابل قبولی کسب کنیم.
بازیکن استیل آذین در مورد حضور پروین در این تیم اظهار داشت: پروین هم به زمان نیاز دارد. او میتواند کمک زیادی به ما کند. از طرفی اضافه شدن خاکپور هم میتواند به پیشرفت استیل آذین کمک کند اما نمیتوان انتظار نتیجه گیری سریع را داشت.
وی در مورد عدم توفیق مهاجمان تیم در گلزنی گفت: شرایط روحیه بازیکنان برای گلزنی پایین است و در باز کردن دروازه حریفان طلسم شدهایم. هم باید گل بخوریم و هم نمیتوانیم از موقعیتهای به دست آماده استفاده کنیم.
کریمی در مورد حضور ناصر ابراهیمی و پرویز کماسی روی نیمکت استیل آذین گفت: هر کسی که میتواند به تیم ما کمک کند قدمش روی چشم.
pnugirl
12-05-2010, 12:45 PM
محمدي: تکليف تعطيلي بازي هاي هفته هجدهم ليگ برتر سه شنبه مشخص مي شود.
رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال گفت: تکليف تعطيلي يا برگزاري بازي هاي هفته هجدهم ليگ برتر فوتبال در تهران سه شنبه هفته جاري مشخص مي شود.
عزيز اله محمدي روز يکشنبه در خصوص خبر تعطيلي بازي هاي هفته هجدهم فوتبال در شهر تهران اظهار داشت: جلسه کميته اضطراري آلودگي هواي تهران روز گذشته برگزار و در پايان تصميم گرفته شد تا بازي هاي هفته جاري فوتبال در روزهاي پنجشنبه و جمعه تعطيل شود.
وي افزود: فعلا اجراي تصميم اين کميته را مد نظر داريم و در جلسه اي که روز سه شنبه برگزار مي شود در اين خصوص نظر نهايي خود را اعلام مي کنيم.
رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال تاکيد کرد: شدت آلودگي هواي تهران زياد است و اگر اين آلودگي تا روز جمعه ادامه داشته باشد قطعا بازي ها را تعطيل مي کنيم.
نيم فصل دوم ليگ برتر فوتبال از روز پنجشنبه آغاز مي شود که طي آن تيم هاي استيل آذين با فولاد خوزستان و نفت تهران با ملوان بندر انزلي در تهران به مصاف هم مي روند.
همچنين طبق برنامه پيشين سازمان ليگ، تيم فوتبال استقلال نيز روز جمعه در ورزشگاه آزادي ميزبان شهرداري تبريز است.
روز گذشته، محمدرضا محمودي جانشين رييس کميته اضطراري آلودگي هواي تهران در پايان جلسه کميته اضطراري آلودگي هواي تهران اعلام کرد که بر اساس تصميم امروز اين کميته تا زمان کاهش آلودگي هواي تهران رقابت هاي فوتبال ليگ برتر در شهر تهران برگزار نخواهد شد.
هفته گذشته نيز، اين کميته مصوبه اي مبني بر لغو فعاليت هاي ورزشي عمومي در شهر تهران داشت اما بازي هاي تيم هاي استقلال و پرسپوليس در رقابت هاي ليگ برتر فوتبال برگزار شد.
pnugirl
12-05-2010, 12:58 PM
جدول گلزنان ليگ برتر در نيم فصل اول؛ فرار بزرگ ادينهو براي آقاي گلي
در پايان نيم فصل اول ليگ برتر، ادينهو لوسيانو مهاجم برزيلي تيم مس کرمان با 14 گل زده بهترين گلزن نيم فصل اول شد و فرار بزرگ خود براي آقاي گلي را آغاز کرد.
رقبای اصلی ادینهو در دو هفته اخیر موفق به گلزنی نشده اند.، اگرچه ابراهیم توره 7 گله شد و با توجه به غیرقابل پیش بینی بودن این مهاجم می توان رقابت جذابی را در نیم فصل دوم شاهد باشیم. در 17 هفته طی 151 بازی انجام شده، 385 گل به ثمر رسیده و 139 بازیکن موفق به گلزنی شده اند. ضمن آنکه 7 گل به خودی نیز به ثمر رسیده که سعید سالارزاده مدافع ملوان دو گل به خودی به ثمر رسانده است.
14 گل: ادینهو لوسیانو(مس کرمان)
10 گل: رضا نوروزی(فولاد خوزستان)
9 گل: کریم انصاری فرد(سایپا کرج)
8 گل: میلاد میداودی(استقلال تهران) محمد حسینی (ذوب آهن اصفهان) سعید دقیقی(شهرداری تبریز)
7 گل: مهرداد اولادی(ملوان انزلی) محسن بیاتی نیا(صبای قم) ابراهیم توره (سپاهان اصفهان) روح الله عرب (نفت آبادان) آرش افشین(فولاد خوزستان)
6 گل: محمد نوری (پرسپولیس تهران) محمد غلامی(استیل آذین) فرهاد مجیدی (استقلال تهران) عباس محمدرضایی (سایپا کرج)
5 گل: غلامرضا رضایی (پرسپولیس تهران) امید شریفی نسب (نفت آبادان) فرهاد خیرخواه(پاس همدان) احمد حسن زاده(مس کرمان) علیرضا عباسفرد(پیکان قزوین) آرش برهانی (استقلال تهران)
4 گل: هادی اصغری(صبای قم) علی کریمی(شهرداری تبریز) رضا عنایتی، میلوراد یانوش(سپاهان اصفهان) سیاوش اکبرپور(استیل آذین) امیر میربزرگی (پیکان قزوین) امین متوسل زاده، بهادر عبدی (راه آهن تهران) محمد نزهتی(ملوان انزلی) میثم بائو ( شهرداری تبریز) ایمان حیدری (شاهین بوشهر) محمدرضا خلعتبری ، ایگور کاسترو (ذوب آهن اصفهان) ابراهیم صادقی(سایپا کرج) مسعود ابراهیم زاده ، علی علیزاده (تراکتورسازی تبریز) امیر محبی(پاس همدان)
3 گل: مهدی رجب زاده (ذوب آهن اصفهان) جاسم کرار (تراکتورسازی تبریز) جهانگیر عسگری، مجید خدابنده لو (پیکان قزوین) شهرام گودرزی(شهرداری تبریز) رودریگو لوپز (راه آهن تهران) رسول نویدکیا (نفت آبادان) باکاری دیاکیته، سیامک سرلک ، بختیار رحمانی(فولاد خوزستان) کارلوس ادواردو( (شهرداری تبریز) اشپیتم آرفی(پرسپولیس تهران) پژمان نوری( ملوان انزلی) مهدی محمدزاده( نفت تهران) محرم نویدکیا(سپاهان اصفهان)
pnugirl
12-05-2010, 12:59 PM
ترين هاي ليگ برتر در پايان نيم فصل اول
تيم فوتبال ذوب آهن بهترين عملکرد خانگي و خارج از خانه را داشته است
بیشترین برد: ذوب آهن با 10 برد
کمترین برد: نفت تهران، شاهین، شهرداری و استیل آذین با 3 برد
بیشترین تساوی: نفت تهران با 9 مساوی
کمترین تساوی: نفت آبادان با یک مساوی
بیشترین باخت: پیکان با 10 باخت
کمترین باخت: ذوب آهن، سپاهان و استقلال با 2 باخت
بیشترین گل زده: سپاهان، استقلال و فولاد با 28 گل
کمترین گل زده: استیل آذین با 13 گل
بیشترین گل خورده: شهرداری تبریز با 35 گل خورده
کمترین گل خورده: ذوب آهن با 13 گل خورده
بهترین عملکرد در خانه: سپاهان و ذوب آهن با 20 امتیاز از 8 بازی
بدترین عملکرد در خانه: سایپا کرج با 8 امتیاز از 9 بازی
بهترین عملکرد در خارج از خانه: ذوب آهن با 15 امتیاز از 9 بازی
بدترین عملکرد در خارج از خانه: صبای قم با 3 امتیاز از 8 بازی
بیشترین بازی متوالی بدون شکست: مس کرمان با 14 بازی
بیشترین بازی متوالی بدون برد: پاس و استیل آذین با 8 بازی
O M I D
12-05-2010, 07:26 PM
7 گل به خودي در نيم فصل ليگ برتر فوتبال ايران
در نيم فصل اول ليگ برتر و طي 151 بازي انجام شده، 7 گل به خودي ثبت شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سعید سالارزاده مدافع تیم ملوان تنها بازیکنی است که دو بار دروازه تیم خودی را در دو بازی مقابل ذوب آهن و صبای قم باز کرده است.
حضور رضا عنایتی در فهرست گلزنان به دروازه خودی نیز جالب توجه است.
2 گل: سعید سالارزاده( ملوان مقابل ذوب آهن، صبای قم)
یک گل: ابراهیم ابرقویی( شهرداری مقابل نفت تهران) فرزاد حسین خانی(مس مقابل ملوان) رضا عنایتی( سپاهان مقابل استقلال) امیرحسین صادقی( استقلال مقابل صبای قم) فرهاد آل خمیس( نفت آبادان مقابل تراکتورسازی)
O M I D
12-05-2010, 07:26 PM
باقي مانده مبلغ قراردادم را صرف امور خيريه کنند تا دعاي خير آنها به ما کمک کند
هافبک تيم فوتبال استيل آذين از مسئولان اين باشگاه خواست مابقي قراردادش را صرف امور خيريه کنند تا با دعاي اين عزيزان تيم از وضعيت فعلي نجات پيدا کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در ابتدای فصل جاری لیگ برتر کمتر علاقمندی به فوتبال فکر میکرد تیم استیل آذین در نیم فصل نخست چنین نتایجی کسب کرده و در انتهای جدول قرار دارد.
علی کریمی در مورد اینکه استیل آذین در ابتدای فصل برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا بسته شد و حتی بازیکنان این تیم قول قهرمانی می دادند اما امروز این تیم را در رده هجدهم میبینیم، این اتفاق عجیب نیست؟، گفت: چرا اما در شرایط فعلی برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا باید روی جام حذفی تمرکز کنیم. در لیگ هم باید به فکر اعاده حیثیت باشیم و تیم را از قعر جدول بالا بکشیم، این مستلزم تلاش تمام مجموعه باشگاه است.
وی همچنین خاطرنشان کرد: مدتی است به خاطر نتایج ضعیف تیم، در شرایط روحی خوبی قرار ندارم، به همین دلیل تصمیم گرفتم باقی مانده مبلغ قراردادم را به باشگاه ببخشم.
هافبک تیم فوتبال استیل آذین افزود: من در مورد باقی قراردادم نمیخواهم تصمیم گیری کنم اما اگر خود مسئولان باشگاه صلاح میدانند، آن را در امور خیریه خرج کنند تا شاید دعای خیر این عزیزان به ما کمک کند. البته این یک تصمیم کاملا شخصی است که برای رسیدن به این تصمیم بیشتر از 10 روز فکر کردم تا به نتیجه رسیدم.
کریمی در مورد شکست این تیم برابر ذوب آهن هم تاکید کرد: بازی خوبی برابر ذوبآهن انجام دادیم اما حتی چند موقعیت خوب گلزنی هم داشتیم. به نظرم همین که بعد از این همه شکست مقابل تیم بزرگی مانند ذوبآهن بازی قابل قبولی ارائه کردیم، باعث امیدواری است اما به هرحال از نظر نتیجه گیری طلسم شده ایم.
" این نخستین تجربه سرمربیگری محمد خاکپور بود که با شکست همراه شد. آیا این مربی میتواند به استیل آذین کمک کند". وی در این خصوص اظهار داشت: با خاکپور در بازیهای آسیایی بانکوک همبازی بودم و از همان موقع وی را فردی باشخصیت دیدم. امروز هم شکل رفتار خاکپور با بازیکنان نوعی اعتماد به نفس را به تیم میدهد. امیدوارم در ادامه بازیها با تلاش مجموعه باشگاه، بتوانیم عادت به باخت را ترک کنیم.
هافبک تیم فوتبال استیل آذین در پایان در مورد مصدومیتش گفت: به طور کامل مصدومیتم برطرف نشده است اما چون در تمرینات احساس درد زیادی نداشتم خودم خواستم در ترکیب قرار بگیرم تا شاید به تیم کمک کنم.
O M I D
12-05-2010, 07:27 PM
فرهاد کاظمي: به فدراسيون فوتبال رفتم و سوتفاهمات حل شد
فرهاد کاظمي که مدتي است براي مربيگري در ليگ برتر مشکل دارد طي دو روزه گذشته به فدراسيون فوتبال رفت تا پيگير حل مشکلات باشد. به نظر ميرسد که مشکل او حل شده و قرار است مسئولان فدراسيون به زودي مجوز مربيگري کاظمي را صادر کنند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg کاظمي در اين خصوص ميگويد:« حدود يک ماه پيش جلسهاي با نماينده ستاد تخلفات، نماينده حراست و دکتر شريفي داشتم و پس از بحثهايي که صورت گرفت قرار شد وضعيت من مورد بررسي قرار بگيرد. در اين جلسه خواهان روشن شدن مطالب دروغي بودم که عليه من در فدراسيون زده شده بود و آنهايي که چنين شرايطي را براي من به وجود آوردند به خدا واگذار ميکنم.»
او ادامه ميدهد:« بعد از گذشت يک ماه در دو روزه گذشته به فدارسيون رفتم و جلسهاي با آقايان کفاشيان، تاج و عزيزمحمدي و نماينده حراست داشتم در اين جلسه بحثهايي صورت گرفت و من توضيحاتي را ارائه دادم. موضوع ديگري که مطرح شد بحث شکايت من به دادگاه بود و من نميدانستم که با توجه به قوانين فيفا نبايد اين کار را انجام ميدادم به همين دليل شکايتم را پس گرفتم تا همه چيز در فدراسيون حل شود.»
کاظمي در پاسخ به ا ين سوال که آيا مشکلتان با عزيزمحمدي حل شد تأکيد ميکند:« من هيچ مشکلي نداشتم. فقط مشکل من اين بود که هيچ کس جوابم را نميداد و به همين دليل مجبور شدم به دادگاه شکايت کنم. همانطور که گفتم ميخواستم به طور واضح مشکلم را اعلام کنند و بگويند اين بحث ف.ک ها چيست در ضمن رئيس سازمان ليگ به من گفت که ما هيچ وقت اسمي از شما نياورديم. با اين حال من به فدراسيون رفتم و سوتفاهمات حل شد.»
O M I D
12-05-2010, 07:27 PM
3 خبر از باشگاه سپاهان
نمايندگان باشگاه فولاد مبارکه سپاهان براي حضور در کارگاه آموزشي کنفدراسيون فوتبال آسيا و قرعه کشي ليگ قهرمانان عازم مالزي شدند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg نمايندگان باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در حوزههاي مديريت مسابقات، تيم فوتبال، بازاريابي و رسانه جهت شرکت در کارگاه آموزشي کنفدراسيون فوتبال آسيا و قرعه کشي رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا در سال 2011 امروز وارد کوالالامپور شدند.
در کارگاه آموزشي اي اف سي آخرين قوانين و مقررات ليگ قهرمانان آسيا در حوزههاي مختلف به اطلاع نمايندگان تيمهاي فوتبال حاضر در اين رقابتها ميرسد.
* پيام تبريک کفاشيان به سپاهان؛ انتخاب سپاهان موجب افتخار فوتبال ايران است
علي کفاشيان، رئيس فدراسيون فوتبال ايران در نامهاي به مدير عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان انتخاب تيم فوتبال اين باشگاه به عنوان برترين تيم ايراني و هشتمين تيم برتر قاره آسيا از سوي فدراسيون بينالمللي تاريخ و آمار فوتبال جهان را تبريک گفت.
در اين نامه آمده است:
انتخاب تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان به عنوان هشتمين تيم برتر آسيا و برترين تيم ايراني دهه اول قرن بيست و يکم از سوي سايت رسمي فدراسيون جهاني آمار و تاريخ فوتبال موجب افتخار فوتبال ايران شده است.
فدراسيون فوتبال ايران با تقدير از زحمات مديران آن باشگاه در راه اهميت به توسعه فوتبال پايه و دارا بودن تيمهاي قدرتمند در ردههاي سني مختلف که منجر به حضور بازيکنان بي شماري از تيمهاي زير مجموعه آن باشگاه در تيمهاي باشگاهي و ملي در ردههاي سني و همچنين تيم ملي فوتبال اميد و بزرگسالان شده است، اين افتخار را به مديران، مربيان و بازيکنان و کليه کارکنان محترم باشگاه فرهنگي ورزشي فولاد مبارکه سپاهان و همچنين هواداران پرشور سپاهان تبريک ميگويد و اميدوار است در ظل توجهات ولي عصر (عج) همچنان شاهد افتخار آفريني و کسب عناوين در خور آن باشگاه در ساير ميادين و عرصههاي ورزشي باشيم.
* پيام تبريک محمدي به سپاهان؛
عزيز ا... محمدي رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال ايران در نامهاي به مدير عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان کسب عنوان برترين تيم ايراني در دهه اول قرن بيست و يکم توسط تيم فوتبال اين باشگاه را تبريک گفت.
در بخشي از اين نامه آمده است:
لازم ميدانم از سوي خود و همه همکارانم در سازمان ليگ معرفي و اتتخاب تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان به عنوان برترين تيم ايران و هشتمين تيم برتر آسيا در دهه اول قرن بيست و يکم از سوي فدراسيون بينالمللي آمار و تاريخ فوتبال جهان را به جنابعالي، مديران، رئيس و اعضاي هيات مديره، کادر فني و بازيکنان، هواداران و ساير عوامل ستادي و اجرايي باشگاه فولاد مبارکه سپاهان تبريک و تهنيت عرض نموده و از خداوند متعال سلامتي و توفيق روز افزون را براي همه شما عزيزان مسئلت نمايم.
O M I D
12-05-2010, 07:29 PM
حنطه سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز شد
سرمربي سابق ابومسلم هدايت تيم فوتبال استقلال اهواز را برعهده گرفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg شهرام شفيعزاده، مديرعامل باشگاه استقلال اهواز علي حنطه را به عنوان سرمربي اين تيم معرفي کرد.
تيم فوتبال استقلال اهواز در پايان هفته هشتم ليگ دسته اول با 7 امتياز در رده دوازدهم جدول گروه دوم رقابتها قرار دارد.
پيش از اين داريوش يزدي سرمربي اين تيم بود.
O M I D
12-05-2010, 07:29 PM
اخبار کميته انضباطي
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال باشگاه پرسپوليس و کاپيتان استقلال را به جريمه نقدي و محروميت تعليقي محکوم کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در پي تخلفات منتسب به هواداران باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس به شرح گزارش داور ،ناظر داوري ،نماينده فدراسيون و نيز تصاوير پخش شده در برنامههاي تلويزيوني، کميته انضباطي فدراسيون فوتبال هواداران اين تيم را به يک جلسه محروميت تعليقي به مدت 6 ماه محکوم و پرسپوليس را به پرداخت 10 ميليون تومان جريمه نقدي محکوم کرد.
مسلما تکرار تخلف از سوي هواداران موجب اجرايي شدن محروميت تعليقي خواهد شد.
همچنين در خصوص تخلفات منتسب به فرهاد مجيدي در بازي استقلال و پاس همدان با توجه به گزارش داور درباره اهانت فرهاد مجيدي و استفاده از الفاظ ناشايست با توجه به سوابق قبلي نامبرده، کميته انضباطي فدراسيون فوتبال فرهاد مجيدي را به دو جلسه محروميت تعليقي و پرداخت 10 ميليون تومان جريمه نقدي محکوم کرد.
حکم محروميت تعليقي فرهاد مجيدي داراي مهلت قانوني 6 ماهه است.
O M I D
12-05-2010, 07:30 PM
مظلومي: پيوستن ملامحمد با نظر مستقيم من صورت گرفت
سرمربي تيم فوتبال استقلال از پيوستن بازيکن پيشين تيم فوتبال پرسپوليس به جمع آبي پوشان خبر داد و گفت: ملامحمد با نظر مستقيم من جذب شده است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg پرویز مظلومی ضمن اعلام این مطلب افزود: بازیهای هوار ملامحمد در تیم ملی عراق را زیر نظر داشتم و از توانایی های فنی این بازیکن مطلع بودم. ما تنها یک بازیکن خارجی می توانستیم بگیریم که در جمع بندی کلی به این نتیجه رسیدیم که ملامحمد می تواند به ما کمک کند.
سرمربی تیم فوتبال استقلال ادامه داد: ما در جناح چپ مشکلاتی داریم که فکر می کنم ملامحمد می تواند به برطرف شدن این مشکلات کمک کند. البته او نیاز به زمان دارد تا خودش را با شرایط استقلال تطبیق دهد اما مطمئنا پس از برطرف شدن این مشکلات او کمک زیادی به تیم ما خواهد کرد.
وی در پاسخ به این پرسش که با توجه به تعطیلی بازیهای هفته هجدم به دلیل آلودگی هوا گفت: وقتی ما در این شرایط تمرین می کنیم، تعطیل کردن مسابقات چه توجیهی می تواند داشته باشد. ما در این هوا تمرین می کنیم و قطعا می توانیم بازی را هم برگزار کنیم. این نوع تعطیلی ها تنها به تیم ها لطمه می زند.
پرویز مظلومی خاطرنشان کرد: در تمرین امروز به بازیکنان اصلی استراحت دادیم و سایر بازیکنان در همین هوا تمرین کردند و مشکلی هم بوجود نیامد.
تیم فوتبال استقلال در هفته هجدهم رقابتهای لیگ برتر روز جمعه باید در ورزشگاه آزادی به مصاف شهرداری تبریز برود که البته احتمال لغو این دیدار به دلیل آلودگی هوا وجود دارد.
pnugirl
12-05-2010, 08:17 PM
سرمربی سایپا گفت: شبکه یک میزنیم شریفی است، شبکه ۲ میزنیم شریفی است، شبکه ۶ میزنیم شریفی است و بعد به من و دایی میگویند حرف نزنیم.
محمد مایلیکهن پس از شکست سنگین ۴ بر یک تیمش مقابل سپاهان اظهار داشت: ۴۰ دقیقه خوب بودیم، اما از دقیقه ۴۰ به بعد با پرتاب اوت تمرکز دفاع به هم خورد و ۲ گل خوردیم. در غیر این صورت با این نتیجه بازی را واگذار نمیکردیم.
وی ادامه داد: سپاهان تیم خوب و پر مهرهای است و با توجه به بازیکنان خوب و ترکیبی که دارد، شایسته پیروزی بود.
مایلیکهن در مورد گل چهارم سپاهان که مشکوک به آفساید بود؛ گفت: روی خط نبودم و نمیتوانم در این مورد حرف بزنم.
وی در خصوص نتایج ضعیف سایپا و امکان اخراجش از این تیم تاکید کرد: من هر ثانیه و هر دقیقه که در اختیار سایپا باشم، افتخار میکنم در خدمت این تیم هستم و هر زمان هم که من را نخواستند دستهایشان را میفشارم و خداحافظی میکنم.
مایلیکهن افزود: در مورد ترکیب تیم بهانه جویی نمیکنم، اما در بازیهای اخیر بازیکنان مصدوم زیادی داشتیم. علاوه بر اینکه چند بازیکن نیز در اختیار تیم امید بودند. اگر امیدها نتیجه میگرفتند، دلمان خوش بود و اگر سایپا نیز نتیجه نمیگرفت هم فدای سر شاغلام.
سرمربی سایپا در مورد فولادشهر و شکستهای سنگین سایپا در این ورزشگاه گفت: این حرف را قبول دارم و نمیدانم چرا در این ورزشگاه نتایج خوبی نمیگیریم. فکر میکنم هوای اینجا سنگین است، اما این مورد دلیل قانع کنندهای نیست.
وی در مورد تیم امید و آیندهنگر نبودنش تصریح کرد: مدیران ما تحت فشار هستند و نتیجهگرا شدهاند. یکی از من در مورد میزبانی قطر در جام جهانی پرسید که به او گفتم میزبانی پیشکش، ما مدتهاست قادر نیستیم بازیکنان سرباز را به خارج از کشور اعزام کنیم که این مورد فاجعه است و جای تاسف دارد.
مایلیکهن یادآور شد: این اتفاقات در ورزش میافتد و همه نتیجه میخواهند و وقتی نتیجه نمیگیریم کمیسیون ورزش مجلس هم موضع میگیرد. به خدا از میزبانی جام جهانی ۲۴۰۰ هم گذشتیم، بیایید مشکلات بنیادین ورزش را حل کنید.
وی در ادامه نشست مطبوعاتی عنوان کرد: تا در مورد فوتبال حرف میزنم، بلافاصله شریفی موضع میگیرد و میگوید به مسائل حاشیهای نپردازم. یکی نیست به خود او بگوید کمتر حرف بزند. ببینید بعد از گوانگجو شریفی چقدر حرف زده است. در آن مدت هم اگر حرفی از وی نبود، به این دلیل بود که در چین حضور داشت.
مایلیکهن افزود: اگر حرف بزنیم ما را محروم میکنند، اما شبکه یک میزنیم شریفی است، شبکه ۲ میزنیم شریفی است، شبکه ۶ میزنیم شریفی است و بعد به من و دایی میگویند حرف نزنیم.
O M I D
12-06-2010, 08:31 PM
کمالوند: انگار خوبي به بعضيها نيامده است/ ميخواهند تراکتورسازي را نابود کنند
سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: نفتيها به جاي تشکر بابت پذيرايي که از آنها کرديم با طرح مسائل کذب به دنبال توجيه شکست خود هستند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg فراز کمالوند در خصوص دیدار تیمش برابر صنعت نفت آبادان گفت: بازی خیلی خوبی را به نمایش گذاشتیم. ما در طول زمان مسابقه بر توپ و میدان مسلط بودیم و استحقاق پیروزی با بیش از سه گل را داشتیم. البته صنعت نفت آبادان هم تیم خوبی است که امسال با هواداران پرشورش لیگ را جذابتر کرده است اما ما از هر نظر سرتر از این تیم بودیم و توانستیم با پیروزی زمین مسابقه را ترک کنیم.
وی در ادامه مدعی شد تیمش در مصاف با حریف آبادانی بین 8 تا 9 موقعیت گلزنی داشته است و در خصوص اظهارات مدیرروابط عمومی باشگاه صنعت نفت آبادان که گفته بود، فراز کمالوند به کاسمیرو، سرمربی این تیم در جریان نشست خبری دیدار عصر شنبه توهین کرده است، گفت: اینکه من در جریان نشست خبری به کاسمیرو توهین کردم، کذب محض است و اصلا چنین مسائلی صحت ندارد.
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با تاکید براینکه داور بر جریان بازی این تیم مقابل صنعت نفت آبادان تاثیری نداشت، خاطرنشان کرد: متاسفانه تیمها زمانی که می بازند به هر چیزی چنگ می زنند تا شکست خود را توجیه کنند. ما در دیدار روز گذشته 9 شانس مسلم گلزنی داشتیم و شایسته پیروزی بودیم با این شرایط نمی دانم چرا و به چه دلیل نفتیها می خواهند باخت خود را توجیه کنند.
کمالوند یادآور شد: تیم صنعت نفت آبادان از روز پنجشنبه هفته گذشته به تبریز آمد. ما به خوبی از این تیم پذیرایی کردیم. تیم نفت در زمینی تمرین که ما تمرین می کنیم، دو جلسه تمرین کرد و حتی به خاطر تمرینات این تیم زمان تمرین خود را تغییر دادیم و حالا به جای تشکر این مسائل کذب را مطرح می کنند. انگار خوبی به بعضیها نیامده است. البته من به خاطر مردم خوب آبادان، خودم رگ و ریشه ام به این شهر بازمی گردد و آقای عیسی زاده، مدیرعامل باشگاه نفت کمال همکاری را با این تیم در تبریز داشتم.
وی افزود: آدم باید معرفت داشته باشد. تیم نفت به زمین ما آمد و باخت، بعد شکست را انداختند گردن داور! روز شنبه کار تیم داوری دیدار تراکتورسازی - صنعت نفت آبادان فقط یک ایراد داشت و آنهم درست اعلام کردن گل تیم صنعت نفت بود که در موقعیتی آفساید به ثمر رسید. در طول 90 دقیقه بازی حتی در یک صحنه وسط زمین هم داور به سود تیم ما سوت نزد، اگر نفتیها ثابت کنند که داور فقط در یک مورد به سود تیم تراکتورسازی سوت زده است، من کار مربیگری را کنار می گذارم.
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز خطاب به مدیرروابط عمومی باشگاه صنعت نفت آبادان گفت: من به کی گفتم چرت و پرت می گوید؟ یقینا شخصی که عنوان کرده من به کاسمیرو گفته ام، چرت و پرت می گوید، این حرف را از خودش درآورده است. من قطعا با آقای عیسیزاده، مدیرعامل باشگاه نفت آبادان تماس می گیرم که گوش این آقا را بگیرد تا دیگر مطالب کذب عنوان نکند. آقایان اگر باختند، بهتر است شهامت داشته و باخت را بپذیرند نه اینکه با طرح مسائل کذب دنبال توجیه باشند.
کمالوند به وجود افرادی در فوتبال تبریز اشاره کرد که او را اذیت کرده و قصد نابودی تیم تراکتورسازی را دارند و افزود: در تبریز یکسری افراد هستند که با من مشکل دارند و مرا به هر نحو ممکن اذیت می کنند. آنها سه سال است که برای تیم ما ایجاد مشکل می کنند چرا که می خواهند تراکتورسازی مانند ماشین سازی نابود شود.
تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با پیروزی 3 بریک مقابل صنعت نفت آبادان در هفته هفدهم لیگ برتر 25 امتیازی شد و به سکوی ششم جدول رده بندی لیگ برتر صعود کرد.
O M I D
12-06-2010, 08:32 PM
اخبار کميته انضباطي
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال احکام جديدي صادر کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در پي گزارشات رسيده در مورد مسابقه فوتبال بين تيمهاي فولاد خوزستان و ذوب آهن اصفهان از سري مسابقات ليگ برتر در تاريخ 30/8/89 ،کميته انضباطي فدراسيون فوتبال ،مجيد صالح مربي تيم ذوب آهن اصفهان را که به دليل اعتراضات مکرر از سوي داور مسابقه اخراج شد به توبيخ کتبي با درج در پرونده و پرداخت مبلغ ده ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرد.
باشگاه هاي ابومسلم و پيام خراسان با توجه به عدم کسب رضايت تمام طلبکاران خود، هر يک به کسر سه امتياز در فصل جاري و پرداخت مبلغ بيست ميليون ريال جريمه نقدي محکوم مي شوند. همچنين در صورت اصرار به عدم اجراي آرا مجددا تنبيهات ديگري جهت تيمهاي فوق اعمال خواهد شد.
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال با توجه به درخواست حذف بازيکن سايپا مهر کرج توسط هيات فوتبال کرج طي حکمي پژمان چلنگري بازيکن سايپا مهر کرج را بازيکن آزاد اعلام کرد.
با توجه به دادخواست ارائه شده از طرف علي باقري بازيکن باشگاه پيکان قزوين مبنی بر عدم پرداخت مبلغ 20% از کل قرارداد صد و بيست ميليون توماني توسط باشگاه ،کميته انضباطي با توجه به ملاحظه پرونده و با توجه به اینکه نماينده باشگاه اقرار به کسر مبلغ 20% از مبلغ قرارداد فيما بين نموده است در حالي که بازيکن مذکور در هيچ يک از باشگاه هاي ليگ برتري بازي نکرده و يک فصل بعد از آن نيز در ليگ دسته يک بازي کرده است ،باشگاه پيکان را محکوم به پرداخت بيست و چهار ميليون تومان در حق علي باقري مي کند.راي صادره در مهلت يک هفته پس از رويت قابل تجديد نظر خواهي در کميته استيناف است.
روز يکشنبه مورخ 21/9/89 ، دژبد کارگزار رسمي نقل و انتقالات فيفا به طرفيت از خلدون ابراهيم بازيکن باشگاه نفت تهران به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال فراخوانده شد.
pnugirl
12-06-2010, 11:18 PM
عليرغم سابقه حدودا صدساله فوتبال در ايران، مشکل شمارش دقيق تعداد تماشاگران يک مسابقه رسمي ملي يا باشگاهي هنوز حل نشده باقي مانده است و رسانه هاي مختلف تصويري و نوشتاري هر يک بر اساس برآورد گزارشگران خود تعداد تماشاگران يک مسابقه را براورد مي کنند. بنابراين تعجب آور نيست که در يک نشريه تعداد تماشاگران 15 هزار و در نشريه ديگري 30 هزار نفر براورد شده باشد! بر اساس امار تقريبي، ليگ برتر در نيم فصل اول حدود 1525000 نفر تماشاگر داشته است که میانگین حدود 10 هزار نفر برای هر بازی در لیگ دهم ثبت شده است. البته در محاسبه این آمار فقط 151 بازی نیم فصل اول در نظر گرفته شده است، چرا که دو بازی تیم سپاهان به تعویق افتاده است.
تعداد کل تماشاگران و میانگین آن در هفته های اول تا هفدهم نیم فصل اول بدین صورت بوده است:
هفته اول( 116 هزار نفر/ میانگین: 12800 نفر)
هفته دوم (43 هزار نفر/ میانگین: 4700 نفر)
هفته سوم ( 37 هزار نفر/ میانگین: 4100 نفر)
هفته چهارم ( 61 هزار نفر/ میانگین: 6700 نفر)
هفته پنجم ( 110 هزار نفر/ میانگین: 12200 نفر)
هفته ششم( 160 هزار نفر/ میانگین: 17700 نفر)
هفته هفتم( 147 هزار نفر/ میانگین: 16300 نفر)
هفته هشتم( 145 هزار نفر/ میانگین: 16100 نفر)
هفته نهم (56 هزار نفر/ میانگین: 6200 نفر)
هفته دهم( 77 هزار نفر/ میانگین: 8500 نفر)
هفته یازدهم( 110 هزار نفر/ میانگین: 12200 نفر)
هفته دوازدهم( 112 هزار نفر/ میانگین: 12400 نفر)
هفته سیزدهم( 68 هزار نفر/ میانگین: 7500 نفر)
هفته چهاردهم( 111 هزار نفر/ میانگین: 13800 نفر)
هفته پانزدهم( 53 هزار نفر/ میانگین: 6600 نفر)
هفته شانزدهم( 66 هزار نفر/ میانگین: 7300 نفر)
هفته هفدهم( 53 هزار نفر/ میانگین: 5800 نفر)
اما چند نکته:
تعداد تماشاگران لیگ برتر در نیم فصل اول لیگ دهم نسبت به مدت مشابه فصل قبل حدود 357 هزار نفر کاهش داشته است و میانگین تماشاگر از 13 هزار نفر به 10 هزار نفر کاهش یافته است. این آمار مشابه لیگ هشتم است که در فصل 87-88 نیز میانگین 10 هزار تماشاگر ثبت شد.
6 بازی در 4 هفته ابتدایی لیگ برتر بدون تماشاگر برگزار شده است که دو بازی تراکتورسازی و دو بازی نفت آبادان و همچنین یک بازی تیم های پرسپولیس و شهرداری می توانست حداقل 200 هزار نفر به آمار تماشاگران بیافزاید. البته در فصل گذشته نیز دو بازی بدون تماشاگر در لیگ برتر داشتیم.
در نیم فصل اول دو بازی صبا- سپاهان و سپاهان- نفت آبادان برگزار نشده است، اما بر اساس روند تعداد تماشاگران تیمهای صبا و سپاهان ، آمار تماشاگران این دو بازی هم تغییر چندانی در آمار کلی ایجاد نخواهد کرد و نهایتا می توان 5-6 هزار نفر تماشاگر برای این دو بازی در نظر گرفت.
بیشترین تعداد تماشاگر نیم فصل اول در هفته ششم با 160 هزار نفر و میانگین 17700 نفر بوده است. در این هفته تیمهای تراکتورسازی، پرسپولیس و نفت آبادان در خانه بازی داشته اند.
کمترین تعداد تماشاگر نیز متعلق به هفته دوم است که فقط 43 هزار تماشاگر در ورزشگاهها حاضر شده و 7 بازی لیگ را تماشا کردند. در این هفته تیم های تراکتورسازی و نفت آبادان از داشتن تماشاگر در خانه محروم بوده اند.
میانگین تعداد تماشاگر لیگ برتر ایران در آسیا کمتر از تعداد تماشاگران لیگ های ژاپن، چین، اندونزی و کره جنوبی است. جی لیگ ژاپن با میانگین 19126 نفر پرتماشاگرترین لیگ فوتبال آسیاست و میانگین تماشاگر در چین 16482 نفر، در اندونزی 12533 نفر و در کی لیگ 11226 نفر است. البته آمار کشورهای عربی در این زمینه مشخص نیست، ولی به نظر نمی رسد تماشاگران لیگ های عربی از ایران بالاتر باشد. البته آمار کشورهای آسیایی مربوط به فصل پایان یافته 2009 آنهاست، در حالی که آمار لیگ برتر ایران فقط مربوط به نیم فصل اول است ، هر چند که با توجه به آمار دو فصل اخیر روند تعداد تماشاگران لیگ برتر با همین میانگین تا پایان فصل حفظ می شود.
اما مقایسه میانگین تماشاگران لیگ برتر با لیگ های اروپایی نیز جالب است: بوندس لیگا با میانگین 41800 نفر پرتماشاگرترین لیگ فوتبال دنیاست و لیگ های انگلیس با 34150 نفر، لالیگای اسپانیا با 28300 نفر، سری آ ایتالیا با 25000 نفر و فرانسه با 20 هزار نفر در رتبه های بعدی قرار دارند. لیگ برتر ایران از نظر تعداد تماشاگر فاصله زیادی با لیگ های معتبر دارد. نکته جالب اینکه تعداد تماشاگران بوندس لیگای 2 و دسته اول انگلیس نیز بیشتر از بسیاری از لیگ های اروپا و آسیاست.
pnugirl
12-06-2010, 11:18 PM
دستيار ايراني- آمريکايي خاکپور در تمرين استيل آذين حاضر شد
اميد نمازي پس از توافق با مسولان باشگاه استيل آذين از امروز در تمرينات تيم استيل آذين حاضر شد.
نمازی که با پیشنهاد خاکپور به تهران آمده است، 44 ساله است و قبل از حضور در استیل آذین سرمربی تیم زنان شیکاگو رد استارز در لیگ آمریکا بوده است. وی سابقه بازی در لیگ های مختلف فوتبال و فوتسال آمریکا را دارد و از جمله در تیم مترواستارز بازی کرده است.
pnugirl
12-07-2010, 10:18 AM
راز کمالوند سرمربی تراکتورسازی با وجود جوانی شخصیت خاصی دارد او پس از آنکه این هفته در کنفرانس مطبوعاتی از خجالت خبرنگار بومی درآمد در برنامه دیروز رادیو ورزش در گفتوگو با خسرو والیزاده مجری برنامه با وی بحث تندی کرد که شدت آن کمی بیش از حد متعارف بود.
گفتوگوی این دو وقتی تبدیل به بحث شد که والیزاده پاسخهای کمالوند را درباره اتفاقات اخیر تراکتور با سوالات بیشتر و تردید پاسخ گفت. در همین لحظهها بود که کمالوند به وی گفت:« اگر میخواهیم با من اینطور صحبت کنید دیگر با من تماس نگیرید.» وخسرو والیزاده در پاسخ گفت:« این ما نیستیم که میخواهیم با شما تماس بگیریم خود مربیان لیگ برتری دوست دارند از تریبون رادیو ورزش حرفشان را بزنند و در برنامه ما حاضر باشند.»
کمالوند و تیمش این هفته به دیدار پرسپولیس بحرانزده خواهد رفت و به نظر میرسد تمرکز روی کار مهمترین نیاز این مربی پرسروصدا باشد.
pnugirl
12-07-2010, 10:19 AM
در یکی دو روز گذشته تمرینات صبا یک غایب سرشناس داشت. علیرضا واحدی نیکبخت در تمرین دیروز و امروز صبا غیبت سوال برانگیزی داشت تا حرف و حدیث در مورد او بیشتر از گذشته باشد.
گفته می شود غیبت نیکبخت بدون هماهنگی با مسئولان صبا بوده و انها در جریان نیامدن نیکبخت به تمرینات نبوده اند.
حالا باید منتظر ماند و دید این غیبت ادامه پیدا می کند یا نیکبخت به تمرین صبا باز می گردد؟
pnugirl
12-07-2010, 10:20 AM
در روزهای گذشته روزنامهها و سایتهای خبری از درگیری لفظی علی پروین و حسین کعبی خبر دادند و حتی این موضوع عنوان شد که کعبی از استیل آذین اخراج شده است. او اما همه چیز را از ریشه تکذیب کرده و به خبرنگار سایت گل میگوید:« تمامی این اخبار دروغ است و قسم میخورم که هیچ اختلافی با پروین ندارم و هیچ جروبحثی هم با او نداشتم.»
کعبی در پاسخ به این سوال که آیا پروین بعد از بازی با شهرداری تبریز از عملکرد تو انتقاد نکرد تاکید میکند:« اصلا پروین به تبریز نیامده بود و من نمیدانم این شایعات از کجا سرچشمه میگیرد. متاسفانه بعضیها هر چه دلشان میخواهد مینویسند و انصاف را رعایت نمیکنند. من تا کی باید مدام جواب شایعات و اخبار دروغ را بدهم.»
کعبی که ناراحت است ادامه میدهد:« پارسال که به من گفتند دوپینگی هستی و بعداً مشخص شد که من نیستم. در این دواخیر هم هزار نفر به من زنگ زدند و گفتند که چرا به پارتی رفتی تا دستگیر شوی. من حتی زمانی که مجرد هم بودم به پارتی نمیرفتم و دیوانه نیستم که حالا و در حالی که همسر دارم و صاحب بچه هم شدهام، این کارها را انجام دهم. از آنهایی که همینطور دروغ مینویسند، خواهش میکنم که انصاف داشته باشند.»
کعبی در پاسخ به این سوال که آیا قراراست از استیل آذین جدا شوی، تاکید میکند:« من پیشنهادهای خوبی داشتم وحتی حاضر بودم ۵۰۰ میلیون ازجیب خودم بدهم و بروم ولی باشگاه مخالفت کرد. مسئولان باشگاه برای صدور مجوز جدایی من مبلغ ۴۰۰ میلیون برای رضایتنامهام قیمت گذاشتهاند و تیمی که خواهان جذب من است علاوه بر ۴۰۰ میلیون باید یک بازیکن هم به استیل آذین بدهد. با این وضعیت فکر نمیکنم بتوانم از استیل آذین جدا شوم.»
pnugirl
12-07-2010, 10:25 AM
ميزان محروميت دوپينگي ها اعلام شد:محسن بياتينيا سه ماه محروم شد
کميته استيناف آراء دوپينگ فدراسيون فوتبال ضمن تاييد راي کميسيون بدوي بر محروميت سه بازيکن دوپينگي ليگ برتر فوتبال و فوتسال تاکيد کرد.
براساس اعلام فدراسیون فوتبال، در پایان جلسه دوشنبه شب کمیته استیناف آراء دوپینگ ، 5 عضو این کمیته پس از شنیدن اظهارات دبیر کمیسیون، بررسی لایحه دفاعی ارائه شده و مجموع مستندات موجود در پرونده، اعتراض دو بازیکن دوپینگی فوتبال و فوتسال را وارد ندانست و آرای کمیسیون بدوی را تایید کرد.
بر این اساس محسن بیاتی نیا بازیکن تیم صبای قم به 3 ماه محرومیت و رامین کریمی نژاد از تیم فوتسال شرکت ملی حفاری ایران به مدت 2 سال محرومیت و پژمان جعفرخانی از تیم فوتسال آرش بتن قزوین به 2 سال محرومیت از کلیه فعالیتهای رسمی در فوتبال محکوم شدند.
pnugirl
12-07-2010, 10:26 AM
بازگشت سوشا مکاني از هفته بيست و يکم ليگ برتر
سوشا مکاني دروازه بان مصدوم استيل آذين که در ابتداي فصل به علت پارگي رباط صليبي خانه نشين شد، پس از جراحي موفقيت آميزي که داشت، کم کم آماده حضور در ميادين مي شود.
مکانی پس از موفقیت آمیز بودن عمل جراحی اش تمرینات خود را آغاز کرده است و این بازیکن از هفته 21 استیل اذین را در بازی های لیگ برتر وجام حذفی همراهی کند. البته با توجه به تعطیلی لیگ برتر از هفته بیستم، بازگشت او به ماه بهمن و پس از جام ملتهای آسیا موکول می شود.
pnugirl
12-07-2010, 02:20 PM
عبدالمجید رمضانی به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز انتخاب شد.
شهرام شفیعزاده، مالک باشگاه استقلال اهواز عبدالحمید رمضانی را به عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه اهوازی انتخاب کرد.
وی ۲ فصل پیش سرپرست و قائم مقام این باشگاه بوده است.
رمضانی از روز چهارشنبه کار خود را در اهواز آغاز میکند.
O M I D
12-07-2010, 07:00 PM
دروازه بان سابق پرسپوليس و مهاجم تيم ملي عراق در استيل آذين
تيم استيل آذين عصر امروز يک دروازه بان و يک مهاجم عراقي را به خدمت گرفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg محسن الیاسی دروازه بان دو فصل پیش پرسپولیس که سال قبل در تیم دسته اولی شن سا اراک حضور داشت، پس از چند جلسه تمرین مورد تایید قرار گرفت و قرارداد رسمی خود را امضا کرد.
همچنین امجد راضی مهاجم 20 ساله تیم ملی عراق نیز به استیل آذین پیوست. این بازیکن که قرار بود ابتدای فصل به این تیم بپیوندد، با تاخیری 6 ماهه قرارداد خود را ثبت کرد. راضی فصل گذشته در تیم نیروی هوایی بازی می کرد و با 33 گل زده آقای گل لیگ برتر عراق شده بود. او 5 بازی ملی نیز در کارنامه دارد.
O M I D
12-07-2010, 07:02 PM
رضاييان: باشگاه فولاد تصميمي براي از دست دادن جلالي ندارد
معاون باشگاه فولاد خوزستان گفت: براي تغيير کادرفني و از دست دادن جلالي برنامهاي نداريم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مسعود رضاييان درباره اينکه گفته مي شود با خط دادن به هواداران فولاد آنها خواستار تعويض مجيد جلالي از اين تيم شده اند، اظهار داشت: در مورد اين مورد مجيد جلالي گلايه هايي داشت که در سکوها از وي حمايت نمي شود. ظاهرا در جريان بازي با شهرداري تبريز هواداران به طور خودجوش در دقايقي که تيم خوب نبوده به جاي اينکه از جمله هايي مثل حيا کن رها کن استفاده کنند، سکوت کرده اند.
وي افزود: نحوه تشويق تيم توسط کانون و هواداران دست باشگاه نيست و اين در اختيار خود تماشاگران است که چطور تشويق کنند. نمي توانيم توقع داشته باشيم آنها همان طور که ما مي خواهيم تشويق مان کنند.
معاون باشگاه فولاد خوزستان تاکيد کرد: از سوي باشگاه هيچ خط و خطوطي داده نشده و در اين خصوص جلسه اي بين جلالي و دهکردي مديرعامل باشگاه و ليدرهاي تيم گذاشته شد. من نمي خواهم بگويم در فوتبال چنين اتفاقاتي رخ نمي دهد به خصوص در ايران که اين موارد زياد است.
رضاييان با بيان اينکه بحثي براي تعويض مربي يا از دست دادن مجيد جلالي در باشگاه وجود نداشته است، گفت: در باشگاه هاي ايراني تغيير مربي به هر علتي بحثي نيست که تاکنون اتفاق نيفتاده باشد. در ليگ کنوني شايد مربياني که نتيجه هم گرفته بودند با تغيير روبرو شدند. در باشگاه فولاد وقتي مديريت باشگاه به اين نتيجه رسيده که بايد تغييري صورت گيرد اين اتفاق رخ داده بنابراين اگر باشگاه چنين تصميمي داشته باشد نيازي ندارد که اين تصميم را از طريق فرياد در سکوها اعلام کند.
رضاييان تصريح کرد: مشکل تيم فولاد خوزستان در شرايط کنوني کادرفني نيست. اشکال اين است که بازيکنان تيم به وضعيت فعلي خود قانع هستند و ما مي خواهيم آنها کمي جاه طلب تر باشند و اين قناعت در کسب نتيجه را نداشته باشند. تفکر بازيکنان بايد تغيير کند و ما اصلا موافق تغيير کادر نيستيم چون با عوض کردن مربي چيزي تغيير نمي کند. من اميدوارم سوءتفاهم ايجاد شده براي جلالي برطرف شده باشد. ما در باشگاه فولاد دنبال چنين پديده هايي نيستيم.
معاون باشگاه فولاد در ارتباط با جذب بازيکن يادآور شد: تيم به يک هافبک طراح و مقتدر نياز دارد و هنوز اين گزينه را پيدا نکرده ايم. در فهرست خود يک جاي خالي ليگ برتري داريم اما هنوز به نتيجه اي نرسيده ايم.
O M I D
12-07-2010, 07:03 PM
شيعي:هنوز وضعيت پيکان خطرناک است؛ ميتوانيم ذوبآهن را هم شکست دهيم
مديرعامل باشگاهپيکان ضمن ابراز رضايتاز عملکرد تيمفوتبال اينباشگاه در هفتههاي اخير وضعيت اين تيم در جدول ردهبندي مسابقات ليگبرتر را همچنان خطرناک دانست.
محمد شیعی در مورد پیروزی این تیم برابر پرسپولیس در هفته پایانی نیم فصل نخست لیگ برتر ضمن بیان مطلب فوق گفت: در آن مسابقه مهم، بازیکنان ما از جان مایه گذاشتند و حتی پس از پایان بازی تعدادی از آنها از دوندگی و تلاش بسیار روی زمین افتادند که من باید به خاطر پیروزی ارزشمند و تعصب و تلاششان از آنها قدردانی کنم.
وی با بیان اینکه با عملکردی که بازیکنان ما برابر پرسپولیس داشتند، مستحق پیروزی در آن دیدار بودند، اضافه کرد: باید در مسابقات آینده هم با همین جدیت و قدرت به میدان بروند زیرا وضعیت جدول هنوز برای ما خطرناک است. البته با توجه به افزایش انگیزه، روحیه و توانایی بازیکنان، میتوانیم به ادامه روند رو به رشد تیم خود امیدوار باشیم.
مدیرعامل باشگاه پیکان در مورد دیدار هفته جاری این تیم برابر ذوبآهن خاطرنشان کرد: در بازی رفت مقابل این تیم عملکرد خوبی داشتیم و بسیار امیدواریم در بازی برگشت هم ضمن ارائه بازی قابل قبول ضمن شکست دادن ذوب آهن، 3 امتیاز کامل آن مسابقه را از آن خود کنیم.
شیعی در پایان گفت: در این بازی رحمان رضایی و الونگ الونگ عملکرد خوبی داشت، همچنین با اضافه شدن زالاتان و صالح صدیر قدرت تیم ما بیشتر شده و میتوانیم در بازیهای آینده ضمن کسب نتایج مدنظرمان، به جایگاه مناسبی در جدول ردهبندی لیگ برتر دست یابیم.
تیم فوتبال پیکان در نخستین دیدار از دور برگشت مسابقات لیگ برتر باشگاههای کشور ساعت 15 پنجشنبه هفته جاری در ورزشگاه رجایی قزوین میزبان ذوب آهن اصفهان است.
O M I D
12-07-2010, 07:05 PM
قلعهنويي: حريفان بايد از ما بترسند
سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: تيمهاي حاضر در مسابقات فوتبال ليگ قهرمانان آسيا تيمهاي قدرتمندي هستند و گروه سپاهان دستکمي از گروه مرگ ندارد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg امیر قلعهنویی پیرامون تیمهای همگروه سپاهان در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا افزود: در گروه سختی قرار داریم و تیمهای بزرگی در گروه سپاهان هستند. اگرچه گروه پرسپولیس به گروه مرگ تشبیه شده اما گروه ما نیز دستکمی از گروه مرگ ندارد.
وی با بیان اینکه تیمهای حاضر در گروه A مسابقات لیگ قهرمانان آسیا باید از نام سپاهان بترسند، تصریح کرد: تیمهای الهلال عربستان، الجزیره امارات و الغرافه قطر بیشتر باید از نام سپاهان بترسند زیرا تیم ما تیم کوچکی نیست و در سالجاری برای رسیدن به قهرمانی به میدان میرود.
سرمربی تیم سپاهان ادامه داد: تیم ما نسبت به فصل گذشته کاملتر شده و هماهنگتر عمل میکند. امسال باید با اقتدار در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا حاضر شویم و ناکامی پارسال را جبران کنیم، به نظر من سال گذشته بدشانسی آوردیم اما امسال دیگر با این بدشانسی مواجه نمیشویم.
وی با بیان اینکه "در فصل جاری ضعفهای فصل گذشته را جبران کردهایم"، بیان داشت: با برطرف کردن ضعفهای فصل گذشته و تقویت نقاط قوت خود، درصدد حضور قدرتمند در آسیا هستیم و اجازه نمیدهیم حریفان از نقاط ضعف ما استفاده کنند.
قلعهنویی در مورد تیمهای همگروه سپاهان در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا گفت: تا جایی که من میدانم این تیمها هر یک در کشورهای خود صدرنشین هستند و گروه سختی در انتظار ماست. باید از هماکنون کار را آغاز کنیم و اطلاعات خود را در مورد این تیمها افزایش دهیم تا در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا با مشکلی مواجه نشویم.
وی در پاسخ به سئوالی پیرامون ناکامیاش در آسیا با تیمهای استقلال و سپاهان اظهار داشت: بدشانسی و ناکامی نیز جزیی از فوتبال است و ما دیگر به آن عادت کردهایم. چه کسی فکر میکرد که بارسلونا پنج گل به رئال مادرید بزند اما دیدیم که این اتفاق افتاد به هر حال اتفاقات فوتبال غیرقابل پیشبینی است.
سرمربی تیم سپاهان در مورد دیدار این تیم با راه آهن شهرری در هفته هجدهم لیگ برتر گفت: راهآهن تیم جوان و قدرتمندی است و با شرایطی که سپاهان در صدر جدول دارد باید سه امتیاز این بازی را از آن خود کنیم. بازیکنان ما از نظر روحی وضعیت خوبی دارند اما به نظر من نباید از پیروزیهای اخیر مغرور شوند.
O M I D
12-07-2010, 07:07 PM
قرارداد هوار محمد ثبت نشد
در شرايطي که مسئولان باشگاه استقلال قصد داشتند در آخرين روز نقل و انتقالات نيمفصل قرارداد هوارمحمد را ثبت کنند اين امر صورت نپذيرفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تلاش مسئولان تیم فوتبال استقلال برای ثبت قراداد هوارمحمد در روز دوشنبه بیفایده بود و مسئولان هیأت فوتبال از ثبت قرارداد این بازیکن به علت ناقص بودند مدارک خودداری کردند.
گفتنی است؛ استقلالیها از مسئولان هیأت فوتبال یکروز فرصت گرفتهاند تا امروز مدارک را تکمیل و قرارداد هوارمحمد را ثبت کنند.
O M I D
12-07-2010, 07:08 PM
دينورزاده هدايت داماش گيلان را برعهده گرفت
سرمربي سابق تيمهاي برق شيراز و نفت تهران به عنوان سرمربي جديد داماش گيلان انتخاب شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مهدي دينورزاده امروز با حکم امير عابديني تا پايان فصل جاري به عنوان سومين سرمربي فصل داماش گيلان انتخاب شد.
دينورزاده فصل قبل نتايج مطلوبي را همراه با نفت تهران در ليگ دسته اول کسب کرد، اما به دليل آنچه که وارد کردن شوک به تيم بود عنوان شده بود، از کار برکنار شد.
اين مربي امسال کار را با برق شيراز آغاز کرد، اما در فصل جاري به دليل کسب نتايج ضعيف از جمع نارنجي پوشان شيرازي هم برکنار شد تا به عنوان سرمربي از هفته نهم کار را با داماشيها آغاز کند.
افشين ناظمي که تا قبل از دينورزاده به عنوان سرمربي تيم شمالي کار هدايت داماش را برعهده داشت همراه با مرتضي يکه، سرمربي جديد را همراهي خواهند کرد.
مارين پوشنيک، نخستين سرمربي داماش تنها پس از برگزاري 4 هفته از مسابقات ليگ دسته اول باشگاههاي ايران با حکم امير عابديني، مديرعامل داماش از هدايت اين تيم برکنار شد.
پس از برکناري مارين پوشنيک سرمربي صربستاني، عبدالله مرغوب و افشين ناظمي به عنوان مربيان موقت اين تيم انتخاب شدند.
داماش هم اکنون در پايان هفته هشتم با يک بازي کمتر و با 9 امتياز در رده دهم گروه اول قرار دارد.
اين تيم در هفته نهم ليگ دسته اول جمعه مقابل ماشين سازي در رشت به ميدان ميرود.
O M I D
خبرهايي از باشگاه پيکان
مهاجم عراقي تيم فوتبال پيکان قزوين ميتوانند اين تيم را در ديدار با ذوبآهن اصفهان در هفته هجدهم رقابتهاي ليگ برتر همراهي کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg صالح صدیر مهاجم جدید تیم فوتبال پیکان امروز سهشنبه در تمرینات گروهی این تیم حاضر شد و در صورت رضایت کادر فنی میتواند در دیدار برابر ذوب آهن اصفهان به میدان برود.
همچنین در حالیکه تا آخرین دقایق دوشنبه شب مذاکرات مسئولان باشگاه راه آهن برای جذب صابر میرقربانی با مدیران باشگاه پیکان ادامه داشت، در نهایت با مخالفت محمود شیعی این انتقال انجام نشد.
رضا رحقی، مشاور مدیرعامل باشگاه پیکان با بیان این اخبار اظهار داشت: با حضور حمید علیدوستی تیم پیکان متحول شده است و قطعا با تلاش بازیکنان کسب پیروزی برابر ذوب آهن هم دور از دسترس نخواهد بود.
تیم فوتبال پیکان در نخستین دیدار از دور برگشت مسابقات لیگ برتر باشگاههای کشور ساعت 15 پنجشنبه هفته جاری در ورزشگاه شهید رجایی قزوین میزبان ذوب آهن اصفهان است.
O M I D
خبرهايي از شهرداري تبريز
دو بازيکن برزيلي و جديد تيم فوتبال شهرداري تبريز مقابل استقلال به ميدان ميروند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تيم شهرداري تبريز به تازگي با دو بازيکن برزيلي قرارداد امضا کرده و آنها سه روز است که در تمرينات اين تيم شرکت کرده اند. اين دو بازيکن مي توانند مقابل استقلال به ميدان بروند.
پيش از اين حميد درخشان سرمربي شهرداري تبريز دو بازيکن برزيلي اين تيم به نام هاي دانيل دوسانتوس و پائلو سزار را به دليل مسائل فني از فهرست اين تيم خارج کرده بود.
* تيم شهرداري تبريز که روز جمعه بايد مقابل استقلال در ورزشگاه آزادي به ميدان برود پنجشنبه به تهران مي آيد. اين تيم براي اين بازي محمد ايران پوريان را به دليل سه اخطاره بودن در اختيار ندارد.
* ابراهيم ابرقويي و ميثم بائو دو بازيکن مصدوم شهرداري تبريز که هفته گذشته نتوانسته بودند به ميدان بروند به بازي با استقلال خواهند رسيد.
* مصطفي افخمي دستيار جديد حميد درخشان است که هنوز با شهرداري قراردادي امضا نکرده است.
O M I D
12-07-2010, 07:16 PM
تقدير رئيس هيات مديره باشگاه مس از مرفاوي
رئيس هيات مديره باشگاه صنعت مس در پيامي موفقيتهاي تيم فوتبال اين باشگاه را به سرمربي تيم تبريک گفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg عبدالرضا داوري رئيس هيات مديره باشگاه مس با ارسال نامهاي از زحمات صمد مرفاوي سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه تقدير و تشکر کرد.
در متن داوري آمده است:
"احراز مقام ارزشمند در بالاي جدول در پايان نيم فصل اول ليگ 89 و معرفي تيم فوتبال مس کرمان به عنوان يکي از مدعيان قهرماني مايه مباهات و افتخار مردم رشيد استان کرمان ، مسئولين محترم استان ، پرسنل و کارگران خدوم ، پيشکسوتان و بازنشستگان شريف صنعت مس ميباشد.
بي شک دستيابي به شاخصههاي مختلف فني ، فرهنگي و انضباطي، توسعه تعاون فني و کسب جايگاه بالا در ارائه بهترين خطوط حمله و دفاع ، معرفي آقاي گل ليگ و مهمتر از همه دوري از حاشيه و پايبندي به اصول انضباطي حاکم بر ليگ جز با درايت ، برنامه ريزي و زحمات شبانه روزي حضرتعالي و همکارانتان مقدور نبوده است.
بر همين اساس بر خود فرض ميدانم از زحمات بيدريغ و دلسوزانه جنابعالي و کليه همکاران ارجمند و يکايک بازيکنان شايسته تيم فوتبال مس کرمان تشکر نموده و موفقيت روز افزون شما و تيم فوتبال مس کرمان را از خداوند منان مسئلت مي نمايم. "
مس کرمان اکنون با30 امتياز در رده سوم جدول ليگ برتر قرار دارد.
O M I D
12-07-2010, 07:17 PM
بيگدلي به راهآهن پيوست
مهاجم سابق تيم فولاد خوزستان با راه آهن قرارداد بست.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در آخرين روز نقل و انتقالات نيم فصل باشگاه راه آهن با دو بازيکن قرارداد بست. روح الله بيگدلي که به تازگي از فولاد خوزستان جدا شده با راه آهن قرارداد بست و اين قرارداد را در هيات فوتبال ثبت کرد.
اين باشگاه همچنين ملادن لازارويچ از صربستان را نيز جذب کرده و قرارداد اين مدافع نيز در هيات فوتبال تهران ثبت شد.
O M I D
12-07-2010, 07:18 PM
مرادي: صبا دو بازيكن جديد به فهرست خود اضافه كرد
سرپرست تيم فوتبال صباي قم از جذب دو بازيکن جديد براي اين تيم خبر داد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgعباس مرادي اظهار داشت: باشگاه صبا دو بازيکن قمي به نامهاي حميد پاکيزه و ياسر کرمي را به فهرست بزرگسالان خود اضافه کرد.اين دو بازيکن پيش از اين در تيم اميد صبا حضور داشتند و از نيم فصل دوم براي تيم بزرگسال ما بازي خواهند کرد.
وي ادامه داد: پيش از اين هم علي استواري و مسعود کشوري از بازيکنان قمي و اميد را به تيم اضافه کرده بوديم و در نيم فصل بازيکن جديد ديگري جذب نخواهيم کرد.
مرادي تاکيد کرد: اميدوارم در ديدار هفته هجدهم ليگ برتر با سايپا نيز مانند مسابقه با ملوان تماشاگران قمي از تيم حمايت کنند و با تشويقهاي آنها بتوانيم موفق شويم.
قائم مقام باشگاه صبا در مورد دوپينگ و محروميت سه ماهه محسن بياتينيا گفت: اين بازيکن فقط به دليل عمل جراحي که داشت و داروهايي که استفاده کرده بود محروم شد و خوشبختانه در اين مدت فقط سه بازي داريم و پس از آن بازيهاي ليگ تعطيل است و منتظر بازگشت بياتينيا خواهيم بود.
O M I D
12-07-2010, 07:18 PM
ليگ برتر فوتبال در تهران به دليل آلودگي هوا تعطيل نميشود
مسابقات ليگ برتر فوتبال در تهران به دليل آلودگي هوا تعطيل نخواهد شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ناصر شهبازي از مسئولان سازمان ليگ در مورد اينکه امکان دارد مسابقات هفته هجدهم ليگ برتر به دليل آلودگي هوا در تهران برگزار نشود گفت: تا اين لحظه هيچ دستور کتبي و يا شفاهي مبني بر تعطيلي مسابقات ليگ برتر در تهران نداشتهايم بنابراين بازيهاي هفته هجدهم ليگ برتر برگزار ميشود مگر آنکه در ساعات آينده دستوري از مقامات بالاتر در اين زمينه صادر شود.
شهبازي در مورد اينکه مقام بالاتر از سازمان ليگ چه نهادي است گفت: شوراي تامين استان، اداره کل تربيت بدني استان يا فدراسيون فوتبال مقامهاي بالاتر از ما هستند و در صورتيکه دستور بدهند بازيها برگزار نميشود که تا اين لحظه چنين دستوري صادر نشده است.
O M I D
12-07-2010, 07:19 PM
افتخاري: بازيهاي هفته هجدهم نبايد برگزار شود؛ ابلاغيه به سازمان ليگ ارسال شده است
کميته اضطرار آلودگي هواي تهران با توجه به افزايش ميزان آلودگي و وضعيت بحراني هواي اين شهر لغو ديدارهاي هفته هجدهم ليگ برتر فوتبال در تهران را تصويب کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سیدرضا افتخاری عضو کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران با اعلام این مطلب افزود: میزان آلودگی هوای تهران در وضعیت بحرانی قرار دارد و کمیته اضطرار در آخرین مصوبه خود برگزاری دیدارهای لیگ برتر در شهر تهران را لغو به زمان دیگری موکول کرد.
افتخاری اضافه کرد: با توجه به گزارش کارشناسان امر برگزاری مسابقه فوتبال با شرایط موجود آلودگی هوای تهران برای تماشاگران و بازیکنان بسیار زیان آور و خطرناک است و از همین رو برگزاری بازیهای لیگ در چنین شرایطی بحرانی صلاح نیست.
وی اضافه کرد: مصوبه کمیته اضطرار به سازمان لیگ برتر ابلاغ شده و نباید دیدارهای هفته هجدهم برگزارشود.
طبق برنامه ریزی سازمان لیگ دیدارهای هفته هجدهم قرار است طی روزهای پنج شنبه و جمعه هفته جاری برگزار شود.
pnugirl
12-08-2010, 12:23 AM
مدیرعامل باشگاه شاهین بوشهر با تکذیب پیوستن عماد رضا به باشگاه اندونزیایی از حضور این بازیکن عراقی در تمرین این تیم خبر داد.
مجید کنگانی دربارهی وضعیت عماد رضا و شایعه پیوستن این بازیکن به یک تیم اندونزیایی گفت: این مسائل صحت ندارد و قرارداد ما با عماد رضا بسته شده و در فدراسیون موجود است. با توجه به اینکه عمادرضا از ایران خارج شده بود و با یک تیم دیگر قرارداد داشت، بازیکن آزاد محسوب میشد و توانستیم او را به صورت قرضی جذب کنیم.
مدیرعامل باشگاه شاهین بوشهر دربارهی هوار ملامحمد هم گفت: با توجه به این که این بازیکن با هیچ باشگاهی قرارداد نداشت جزو بازیکنان لیگ برتری ما محسوب میشد و به دلیل این که ما در لیست خود جای خالی نداشتیم، با وجود این که همه کارها را انجام داده بودیم، نتوانستیم او را جذب کنیم.
کنگانی در پایان سخنانش بار دیگر بر حضور عماد رضا در شاهین بوشهر تاکید کرد و گفت: قرارداد ما با این بازیکن نهایی شده و عماد رضا در هفته هجدهم لیگ برتر میتواند تیم را همراهی کند.
pnugirl
12-08-2010, 12:31 AM
معماي بزرگ فوتبال ايران: نام عمادرضا در ليست پرسيجاچه مي كند؟
سايت ويكي پديا نام عمادرضا را كنار علاعبدالزهرا بازيكن عراقي سابق مس در فهرست اين تيم جاي داده است
در حالي كه عمادرضا مصاحبه كرده و مدعي شده نام تيم جديدش پارس جنوبي است و شايعه مربوط به حضور وي در اندونزي يك اشتباه لپي و بناربرشباهت آواي پرسيجا و پارس جنوبي است اما شما با درج نام fc persija Jakarta (http://en.wikipedia.org/wiki/Persija_Jakarta) در سايت گوگل ميتوانيد اطلاعات باشگاه پرسيجاي جاكارتا را در سايت ويكي پديا كه يك دايره المعارف بزرگ اينترنتي است ، ملاحظه كنيد.
سايت ويكي پديا نام عمادرضا را كنار علاعبدالزهرا بازيكن عراقي سابق مس در فهرست اين تيم جاي داده استنام عمادرضا را در ليست بازيكنان اين تيم مشاهده كنيد.
البته ويكي پديا دانشنامه ايست كه كاربران اينترنت قادر به ويرايش اطلاعات آن هستند و مثل يك رسانهي رسمي اخبار و مطالب آن موثق نيست.با اين حال درج نام او در اين سايت و كنار ساير بازيكنان پرسيجا عجيب است ، گرچه به نظر نمي رسد عماد بتواند از اندونزي به اندازه ايران پول دربياورد.
او گفته پنج شنبه به ايران خواهد آمد.
pnugirl
12-08-2010, 12:31 AM
هافبک تیم فوتبال استیلآذین تهران که به دلیل اختلاف با علی پروین از حضور در تمرینات این تیم منع شده بود مدعی است از چند تیم لیگ برتری پیشنهادات نجومی داشته است.
"حسین کعبی" گفت: هنوز مجوز حضورم در تمرینات صادر نشده است و امیدوارم با پا درمیانی مسئولان از فردا(چهارشنبه) بتوانم کنار استیلآذین تمرین کنم.
وی افزود: باز هم تاکید میکنم هیچ مشکلی با علی پروین ندارم. هنوز هم نمیدانم چرا از استیلآذین کنار گذاشته شدم. با اتفاقاتی که این روزها برایم رخ داده بعید است در بازی مقابل فولاد خوزستان هم به میدان بروم.
کعبی با اشاره به این که قصد داشته از استیلآذین جدا شود، گفت: هر کاری کردم تا مسئولان استیلآذین به من رضایتنامه بدهند اما قبول نکردند. پیشنهادات نجومی از تیمهای ایرانی داشتم که حاضر بودند پول رضایتنامهام را هم بدهند اما باشگاه با جدایی من مخالفت کرد.
وی با اشاره به اینکه استیلآذینیها طلسم شدهاند گفت: واقعاً نمیدانم چه اتفاقی برای تیممان افتاده. قبلا به طلسم و جادو اعتقاد نداشتم اما الان اعتقاد پیدا کردهام. قبلا توپهای بازیکنان ما چشم بسته به گل تبدیل میشد اما الان همه موقعیتها به آسانی از دست میروند.
کعبی درباره اقدام علی کریمی مبنی بر بخشیدن مبلغ قراردادش به امور خیریه اظهار داشت: کریمی کار خوبی انجام داده است. شاید این اقدام او باعث شود طلسمی که استیلآذین را اسیر کرده باطل شود.
pnugirl
12-08-2010, 12:39 AM
صحبتهاي محسن بنگر هميشه و در همه حال شنيدني است. بنگر درباره قرعه كشي ليگ قهرمانان آسيا و قرعه سخت سپاهان مي گويد:« هميشه سخت ترين قرعه ها مال سپاهان است اما به نظر من خوب شد كه گروهمان سخت شد. حالا از همان ابتدا قدر موقعيتها را مي دانيم از همان اول مي رويم براي نتيجه گيري و موفقيت.»
بنگر برابر سايپا نيمكت نشين بود تا عقيلي و سيد جلال در قلب خط دفاعي سپاهان بازي كنند. بنگر درباره نيمكت نشيني اش مي گويد:« سپاهان بازي مقابل پرسپوليس را برد و فكر مي كنم كادر فني به همين خاطر تركيب تيم برنده را دست نزد. البته من در آخرين بازي ام برابر تراكتور بهترين بازيكن زمين بودم اما نظر مربي بود كه نيمكت نشين شوم»
آيا بنگر از نيمكت نشيني اش ناراحت است؟ مدافع ملي پوش سپاهان در اين باره مي گويد:«ناراحتم و اين ناراحتي بيشتر به اين خاطر است كه تازه به تيم ملي دعوت شدم و با بازيهاي خوب مي توانستم جايگاه خوبي در جام ملتها براي خود دست و پا كنم. يكي از مربيان سابق من در شموشك درباره نيمكت نشيني حرفي مي زد كه هميشه ان را قبول داشته و دارم. مختار بابايي مي گفت بازيكني كه از نيمكت نشيني اش ناراحت نباشد غيرت ندارد. پس من هم به خاطر تعصب به سپاهان و دلاليلي كه گفتم از نيمكت نشيني ام ناراحتم»
pnugirl
12-08-2010, 12:40 AM
مهاجم جديد شاهين بوشهر در گفتگو با سايت گل حضورش در ليگ اندونزي را تكذيب كرد. عمادرضاگفت: من بازيكن شاهين پارس جنوب هستم اما برخي پارس جنوبي را با پرسيجاي اندونزي اشتباه گفته اند. وي ادامه داد:اگر بليط فراهم شود تا پنجشنبه به همراه خانواده به ايران مي آيم.
pnugirl
12-08-2010, 12:48 AM
سعيد سالارزاده مدافع تيم ملوان انزلي به دليل خطاي شديد روي ميلاد ميداودي كه منجر به مصدوميت مهاجم استقلال شده. توسط فدراسيون فوتبال يك جلسه از همراهي ملوانيها محروم گرديده است. سالارزاده در اينباره به سايت گل گفت:« متأسفانه برخي از روزنامههاي ورزشي با موضعگيري جانبدارانه و حمايت از مهاجم استقلال تهران، مرا قاتل ميلاد ميداودي ناميدند و نوشتند كه سالارزاده به عمد او را مصدوم كرده است. در حالي كه قاتبل واقعي هم بايد حق دفاع داشته باشد و هيچ كس را بدون شنيدن سخنانش به طور يك طرفه محاكمه و محكوم نميكنند.»
سالارزاده سپس افزود:« برخورد من با ميداودي غيرعمد بود و بعد هم از طريق جواد شيرزاد از او عذرخواهي كردم. ضمنا در بازي با تيم صباي قم نيزتوپ به پاي من خورد و داخل دروازهملوان شد. نه اينكه خودم توپ را وارد دروازه ملوان كنم كه برخي (ازجمله سايت گل )نوشتند: گل به خودي قاتل ميداودي!»
سالارزاده در پايان صحبتهايش گفت:« هنوز معلوم نيست كه ميتوانم در مقابل تيم نفت تهران بازي كنم يا نه. ولي چقدر خوب است كه موضعگيريها يكسان و بيطرفانه باشد. چون در همان مسابقه هم يكي از استقلاليها ضربهاي به صورت عزيز معبودي مهاجم ملوان زد و او را مصدوم كرد كه هنوز تمرين نميكند. اما هيچ روزنامهاي در اينباره چيزي ننوشت.»
pnugirl
12-08-2010, 12:49 AM
ديدار تراكتورسازي و پرسپوليس جذابترين ديدار هفته هيجدهم خواهد بود. در اين ميان تقابل چند بازيكن سرشناس تيم تبريزي از جمله آندرانيك تيموريان با پرسپوليس حساسيتهاي خاص خودش را خواهد داشت، خصوصا در شرايطي كه آندو قبل از شروع فصل يكي از گزينههاي پرسپوليس بود.
تيموريان ابتدا در خصوص اين موضوع به خبرنگار سايت گل ميگويد:« قبل از شروع فصل آقاي كاشاني با من تماس گرفت و گفت كه در فهرست بازيكنان مورد نظر پرسپوليس هستم اما من وقت خواستم چون قرار بود به انگليس بروم. بعد از اينكه به ايران برگشتم پرسپوليس بازيكنانش را جذب كرده بود و در پستي كه من بازي ميكنم احتياجي به بازيكن نداشت و در نهايت حضورم در اين تيم منتفي شد.»
تيموريان در پاسخ به اين سوال كه آيا قبل از شروع مسابقه به سمت دايي خواهي رفت. تأكيد ميكند:« بله، خواهم رفت. من در تيم ملي با دايي هم بازي بودم و به نظر من او شناسنامه فوتبال ايران است. من احترام خاصي براي دايي قائم و از تجربيات او استفاده كردم.»
به دليل اتفاقاتي كه در مورد كريم باقري و خداحافظي او از فوتبال افتاد، شايد حالا هواداران تراكتور در اين بازي به شدت عليه دايي شعار بدهند. تيموريان در اين مورد ميگويد:« من فكر نميكنم دايي در خداحافظي باقري نقشي داشته باشد و اين تصميمي بود كه آقاكريم خودش گرفت. من از هواداران تراكتور ميخواهم كه عليه دايي و پرسپوليس شعار ندهند و توهيني هم صورت نگيرد. البته طرفداران تراكتور بسيار فهيم هستند و چنين كاري انجام نخواهند داد.»
آندو در مورد بازي با پرسپوليس هم حرف ميزند:« همه چيز براي انجام يك بازي خوب از طرف تيم ما مهياست. اين درست پرسپوليس در بازيهاي اخير شكستهاي سنگيني خورده است ولي اين دليل نميشود كه مقابل ما عقبنشيني كرده و محتاط بازي كند. اين بازي بسيار سختي است و نتيجهاش قابل پيشبيني نيست ولي ما به امتياز بازيهاي خانگي احتياج داريم و براي گرفتن سهميه آسيا پرسپوليس را بايد شكست بدهيم.»