توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار لیگ برتر ایران 89-90
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
O M I D
01-18-2011, 12:43 PM
ليست ذوبآهن براي ليگ قهرمانان آسيا ارسال شد
پرسپوليس، استقلال و سپاهان 2 روز ديگر فرصت دارند
باشگاههاي استقلال، پرسپوليس و سپاهان تا روز پنجشنبه فرصت دارند اسامي بازيکنان و کادرفني خود را براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا اعلام کنند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ذوب آهن به عنوان اولين تيم براي حضور در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا، اسامي کادر فني و بازيکنان خود را به کميته روابط بين الملل ارسال کرد.
باشگاه هاي استقلال، پرسپوليس و سپاهان نيز تا روز پنجشنبه 30 دي ماه فرصت دارند اسامي بازيکنان و کادر فني خود را براي حضور در اين دوره از مسابقات اعلام کنند.
باشگاه ها بايد فرم هاي خود را پس از تائيد دبير کل فدراسيون فوتبال ايران به اي اف سي ارسال کنند.
pnugirl
01-18-2011, 02:14 PM
قلعه نویی: کریمی بازیکن بزرگی است ولی حضور او در سپاهان صحت ندارد
امیر قلعه نویی سرمربی تیم فوتبال سپاهان از اردوی ترکیه راضی است.او در این مورد می گوید:«با توجه به تعطیلات لیگ برتر به یک اردوی مناسب نیاز داشتیم تا بازیکنان تمرینات بدنسازی و تاکتیکی خود را انجام دهند. اردوی ما در فاصله ۶۰ کیلومتری شهر آنتالیا برگزار شد و آنجا امکانات پیشرفته ای داشت. در این ۳۰ سالی که در فوتبال هستم چنین اردویی را ندیده بودم. تیم شرایط خوبی پیدا کرده و نتیجه آن را در ادامه رقابت های لیگ برتر خواهیم دید.»
او در مورد بازی تدارکاتی با کورژنی که نیمه تمام باقی ماند ادامه می دهد:«بیرون کشیدن تیم از زمین بهترین تصمیمی بود که می توانستم بگیرم. آنها خشن بازی می کردند و نمی خواستم که بازیکنانم با مصدومیت مواجه شوند.»
سرمربی سپاهان همچنین درباره شایعه جذب علی کریمی به عنوان یار کمکی برای لیگ قهرمانان آسیا تاکید می کند:« من کریمی را دوست دارم و خودش هم این را می داند. علی بازیکنی بزرگ و تکنیکی است، اما تیم خود را بسته ام و نیاز به بازیکن تازه وارد نداریم. حضور او در سپاهان صحت ندارد.» قلعهنویی در مورد عملکرد تیم ملی ایران مقابل عراق و کره شمالی و صعود به مرحله یک چهارم نهایی جام ملت های آسیا هم حرف می زند.البته او سعی دارد طوری صحبت کند که حاشیه درست نشود:« بازی با عراق را از تلویزیون دیدم، اما دیدار با کره شمالی را به علت انجام مسابقه خودمان برابر کورژنی نتوانستنم بیبینم. الان عضو کمیته فنی فدراسیون هستم و شاید صلاح نباشد در این مورد زیاد با رسانه ها صحبت کنم. به این جمله بسنده می کنم که تیم ملی صعود ارزشمندی را بدست آورده و آرزو می کنم که ایران قهرمان آسیا شود.»
قلعه نویی: کریمی بازیکن بزرگی است ولی حضور او در سپاهان صحت ندارد/صلاح نیست زیاد در مورد تیم ملی حرف بزنم
امیر قلعه نویی سرمربی تیم فوتبال سپاهان از اردوی ترکیه راضی است.او در این مورد می گوید:«با توجه به تعطیلات لیگ برتر به یک اردوی مناسب نیاز داشتیم تا بازیکنان تمرینات بدنسازی و تاکتیکی خود را انجام دهند. اردوی ما در فاصله ۶۰ کیلومتری شهر آنتالیا برگزار شد و آنجا امکانات پیشرفته ای داشت. در این ۳۰ سالی که در فوتبال هستم چنین اردویی را ندیده بودم. تیم شرایط خوبی پیدا کرده و نتیجه آن را در ادامه رقابت های لیگ برتر خواهیم دید.»
او در مورد بازی تدارکاتی با کورژنی که نیمه تمام باقی ماند ادامه می دهد:«بیرون کشیدن تیم از زمین بهترین تصمیمی بود که می توانستم بگیرم. آنها خشن بازی می کردند و نمی خواستم که بازیکنانم با مصدومیت مواجه شوند.»سرمربی سپاهان همچنین درباره شایعه جذب علی کریمی به عنوان یار کمکی برای لیگ قهرمانان آسیا تاکید می کند:« من کریمی را دوست دارم و خودش هم این را می داند. علی بازیکنی بزرگ و تکنیکی است، اما تیم خود را بسته ام و نیاز به بازیکن تازه وارد نداریم. حضور او در سپاهان صحت ندارد.»
قلعهنویی در مورد عملکرد تیم ملی ایران مقابل عراق و کره شمالی و صعود به مرحله یک چهارم نهایی جام ملت های آسیا هم حرف می زند.البته او سعی دارد طوری صحبت کند که حاشیه درست نشود:« بازی با عراق را از تلویزیون دیدم، اما دیدار با کره شمالی را به علت انجام مسابقه خودمان برابر کورژنی نتوانستنم بیبینم. الان عضو کمیته فنی فدراسیون هستم و شاید صلاح نباشد در این مورد زیاد با رسانه ها صحبت کنم. به این جمله بسنده می کنم که تیم ملی صعود ارزشمندی را بدست آورده و آرزو می کنم که ایران قهرمان آسیا شود.»
pnugirl
01-18-2011, 02:23 PM
کریمی در آستانه پیوستن به الاهلی
یک منبع نزدیک به این بازیکن از پیوستن کریمی به باشگاه سابقش ،الاهلی تا چند روز آینده خبر داد.
به گزارش گل از سایت فوتبال ما کاپیتان محروم استیل آذین که پس از شرکت در دیدار دوستانه الاهلی و میلان از شرکت در تمرینات استیل اذین محروم شده در همین ارتباط مذاکراتی را نیز با حسین هدایتی داشته است.
یک منبع نزدیک به دو طرف در این ارتباط به فوتبال ما گفت:«کریمی با هدایتی صحبت کرده و قول مساعد هم در این ارتباط گرفته. هدایتی به کریمی گفته است که تا نهایی شدن صدور رضایتنامه چند روزی صبر کند .اما رفتن کریمی به الاهلی قطعی ست.»
pnugirl
01-18-2011, 02:26 PM
رحيمي با ديدن بازيهاي تيم ملي افسوس ميخورد
تارتار: به ضرر تيم ملي حرف نزدم، از حق بازيكنم دفاع كردم
سرمربي تيم فوتبال راهآهن گفت: به ضرر تيم ملي حرفي نزدم و فقط از حق بازيکنم دفاع کردم.
به گزارش خبرگزاری فارس، مهدي تارتار درباره جريمه شدن از سوي کميته انضباطي به دليل مصاحبه عليه تيم ملي بعد از خط خوردن ابوذر رحيمي از فهرست نهايي اظهار داشت: در مصاحبه هايم فقط از حق بازيکن و تيمم دفاع کردم و حرفي نزدم که به ضرر تيم ملي باشد. احتمالا به اين جريمه اعتراض مي کنم.
وي افزود: منظور خاصي از حرف هايم نداشتم و هدف خاصي را هم دنبال نمي کردم. درست است که بايد به فکر تيم ملي بود اما من به عنوان سرمربي نمي توانم از حق و حقوق تيم خودم غافل شوم.
سرمربي راهآهن در ارتباط با وضعيت ابوذر رحيمي گفت: او در امارات رفته رفته شرايط روحي بهتري پيدا کرد اما هر گاه بازي هاي تيم ملي را مي بيند افسوس مي خورد.
تارتار در مورد شرايط مالي باشگاه راه آهن گفت: مشکلات مالي کماکان ادامه دارد ولي بازيکنان هم شرايط را درک مي کنند. با اين حال از مسئولان انتظار داريم در نوبت هاي بعدي مبلغ بيشتري از قراردادها داده شود. البته اکثر باشگاه ها مشکلات مالي دارند و با اين شرايط روبرو هستند.
تارتار در خصوص بازي هاي تيم ملي گفت: تيم ملي نتايج خوبي گرفته و اميدوارم بتواند به همين روند ادامه دهد.
pnugirl
01-18-2011, 02:26 PM
ليست ذوبآهن براي ليگ قهرمانان آسيا ارسال شد
پرسپوليس، استقلال و سپاهان 2 روز ديگر فرصت دارند
باشگاههاي استقلال، پرسپوليس و سپاهان تا روز پنجشنبه فرصت دارند اسامي بازيکنان و کادرفني خود را براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا اعلام کنند.
ذوب آهن به عنوان اولين تيم براي حضور در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا، اسامي کادر فني و بازيکنان خود را به کميته روابط بين الملل ارسال کرد.
باشگاه هاي استقلال، پرسپوليس و سپاهان نيز تا روز پنجشنبه 30 دي ماه فرصت دارند اسامي بازيکنان و کادر فني خود را براي حضور در اين دوره از مسابقات اعلام کنند.
باشگاه ها بايد فرم هاي خود را پس از تائيد دبير کل فدراسيون فوتبال ايران به اي اف سي ارسال کنند.
pnugirl
01-19-2011, 02:05 AM
زاهدي: تا زماني كه مراجع قضايي نظر ندهند درباره نيكبخت حرف نميزنم
مدير عامل باشگاه صباي قم گفت: تا زماني که مراجع قضايي نظرشان را در مورد نيکبخت اعلام نکنند در اين مورد اظهار نظري نخواهم کرد.
علي زاهدي در اولين نشست خبري خود در استان قم، اظهار داشت: به دستور استاندار تمامي نظرات کارشناسان را ميشنويم تا بهترين نظر را براي باشگاه انتخاب کنيم. مديريت سابق باشگاه از فرصت طلايي که در اختيار داشت نتوانست براي بومي سازي در باشگاه استفاده کنند و اين باشگاه را در مسير درست حرکت نداد.
وي ادامه داد: اين مسئله باعث نگراني همه اهالي استان قم شده بود که پس از سفر مقام معظم رهبري به استان صاحب نظران و کارشناسان تصميم گرفتند در باشگاه تغييراتي را ايجاد کنند تا به سود ورزش استان باشد.
مدير عامل باشگاه جديد صبا گفت: اردوي ترکيه براي تيم فقط به صورت شفاهي برنامه ريزي شده بود و بازيکنان به دليل مشکلات مالي حاضر نبودند به اين اردو بروند اما در نهايت با تدابيري که انديشيده شد بخشي از مطالبات بازيکنان پرداخت شد و برخلاف تيمهاي ديگر که اخبار خوبي از اردوي آنها در ترکيه به گوش نرسيد ما اردوي خوبي را در اين کشور برگزار کرديم.
وي افزود: قصد داريم مديريت باشگاه را با مردم استان عجين کنيم و باشگاه رابطه خوبي با استان داشته باشد. متاسفانه اکنون باشگاه صبا طلبکاران و شاکيان زيادي چه داخلي و چه خارجي دارد که شماري از آنها به کميته انضباطي شکايت کردند و ما 2 و يا 3 مشاور گرفتهايم تا در کميته انضباطي به اين شکايتها رسيدگي کنيد. زاهدي در مورد اولويتهاي کارياش گفت: اولين اولويتم بومي سازي باشگاه است بازيکنان صبا با استان قم قرار داد دارند و به مرور با تهيه امکانات تيم دفتر باشگاه و ساير مسائل را به قم منتقل خواهيم کرد. البته اکنون از نظر مالي باشگاه شرايط خوبي ندارد.
وي افزود: از باشگاه صبا تيمي به عنوان اميد صباي قم در مسابقات باشگاهي تهران شرکت کرده و 40 ميليون تومان ما را بابت اين مسئله جريمه کردهاند زيرا حضور اين تيم در مسابقات تهران قانوني نبوده است.
مدير عامل صبا در مورد نيکبخت گفت: تا زماني که مراجع قضايي نظرشان را در مورد اين بازيکن اعلام نکنند من در اين مورد اظهار نظري نخواهم کرد.
زاهدي در مورد عبدالله ويسي سرمربي تيم گفت: ويسي مربي جواني است و نتايج نسبتا خوبي گرفته است و قصد تغيير او را نداريم ولي اگر بخواهيم در کادر فني تغييراتي ايجاد کنيم با نظر کارشناسان اين کار را انجام ميدهيم.
O M I D
01-23-2011, 06:58 PM
مظلومي:تيم فوتبال استقلال تهران در قشم اردو ميزند
سرمربي استقلال گفت: اردوي تدارکاتي تيم فوتبال استقلال تهران طي هفته جاري در منطقه آزاد قشم برگزار ميشود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg پرویز مظلومی سرمربی استقلال گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی و احتمال بارش دوباره در تهران یکشنبه راهی قشم میشویم و به دنبال برگزاری یک یا دو بازی دوستانه در آنجا هستیم.
تیم استقلال برای برپایی اردویی چهار روزه یکشنبه راهی قشم میشود.
استقلال که به تازگی و پس از اردوی 10 روزه از ترکیه به تهران بازگشته بعد از سه جلسه تمرین در تهران قصد دارد یکشنبه برای برپایی اردو راهی جزیره قشم شود.
استقلال بعد از بازگشت از قشم در نخستین بازی خود در جام حذفی به مصاف شهرداری یاسوج میرود و سپس در لیگ برتر استیلآذین را پیش رو خواهد داشت.
O M I D
01-23-2011, 06:59 PM
هادي برگي زر سرمربي شيرين فراز شد
هادي برگي زر رسما به عنوان سرمربي تيم فوتبال شيرين فراز معرفي شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سرانجام با جدايي مجيد آقاجري، با تصميم مديريت باشگاه شيرين فراز کرمانشاه، هادي برگي زر سرمربي سابق تيمهاي ابومسلم خراسان، پيام خراسان و اتکا گلستان به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال شيرين فراز انتخاب شد.
شيرين فراز کرمانشاه در چند بازي اخير نتوانسته است انتظارات را برآورده سازد و همين مسئله به تغيير در کادر فني اين تيم موجب شد.
برگي زر روز شنبه پس از معرفي به بازيکنان، تمرين شيرين فرازي را زير نظر گرفت و کارش را با اين تيم آغاز کرد. همچنين عليرضا صندوقي نيز به عنوان مربي جديد دروازهبانهاي شيرين فراز جايگزين رضا محتشم شد.
صندوقي سابقه حضور در تيمهاي ملي نوجوانان ايران و تيم ملي ارتش ايران به عنوان دروازه بان و تيمهاي داماش گيلان، پاس تهران و شموشک نوشهر به عنوان مربي را در کارنامه خود دارد.
O M I D
01-23-2011, 07:00 PM
کاپيتان در اختيار کميته انضباطي
مجيدي استقلال را در اردوي قشم همراهي نميكند
کاپيتان تيم فوتبال استقلال به قشم نميرود و در اختيار کميته انضباطي باشگاه قرار گرفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg فرهاد مجيدي روز گذشته در تمرين صبح استقلال بدون اطلاع قبلي غيبت کرد و باشگاه استقلال نيز کاپيتان تيم خود را به دليل اين غيبت با جريمه 30 ميليون توماني روبرو کرد.
اين بازيکن حتي در تمرين عصر نيز غايب بود.
فرهاد مجيدي که ظاهرا از خبر جريمه شدنش ناراحت است، استقلال را براي اردوي قشم و سفر به اين جزيره همراهي نمي کند.
به گفته مظلومي سرمربي استقلال وي در اختيار کميته انضباطي باشگاه است و بايد ابتدا تکليف خود را با باشگاه مشخص کند.
تيم استقلال براي برپايي اردوي چهار روزه امروز راهي قشم مي شود.
O M I D
01-23-2011, 07:03 PM
الهامي: با مرفاوي حتي بحث هم نكردم، چه برسد به كتككاري
مربي مس کرمان شايعه درگيري فيزيکي با سرمربي اين تيم را تکذيب کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ساکت الهامي در مورد شايعه کتک کاري با صمد مرفاوي در اردوي تيم مس در امارات گفت: اين مطلب را براي اولين مرتبه است که ميشنوم. مرفاوي سرمربي تيم است و من مربي. حتي کوچکترين جر و بحثي با هم نداشتهايم چه برسد به کتک کاري. گاهي اوقات ممکن است پيش بيايد که مربي و سرمربي بر سر يک بازي با يکديگر اختلاف نظر پيدا کنند اما اين اتفاق هم در امارات رخ نداد.
وي ادامه داد: من و مرفاوي در امارات هم اتاق بوديم و هيچ مشکلي بين ما وجود نداشت. من کوچکترين اختلافي با سرمربي تيم ندارم.
O M I D
01-23-2011, 07:04 PM
در صورت حل شدن مشکل زمين مسابقه
استيلآذين با پاس همدان ديدار دوستانه برگزار ميكند
تيم فوتبال استيل آذين در ديداري تدارکاتي به مصاف پاس همدان خواهد رفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg صادق درودگر سرپرست تيم استيل آذين اظهار داشت: با مسئولان باشگاه پاس همدان هماهنگي لازم را براي انجام ديداري دوستانه و تدارکاتي انجام دادهايم.
وي ادامه داد: تنها مشکل براي برگزاري اين ديدار دوستانه مشکل زمين برگزاري مسابقه است. اکنون زمين خيريه عمل پوشيده از برف است و مسئولان زمين هنوز اقدامات لازم را در جهت برف روبي انجام ندادهاند. به همين دليل تيم ما امروز در شهريار تمرين کرد. اگر مشکل زمين حل شود چهارشنبه با پاس بازي خواهيم کرد.
O M I D
01-23-2011, 07:06 PM
برگيزر: سخت است به صعود به ليگ برتر فكر كنيم
سرمربي جديد تيم فوتبال دسته اولي شيرين فراز کرمانشاه گفت: سخت است بخواهيم به صعود به ليگ برتر فکر کنيم، اما فوتبال رشتهاي است که قابل پيشبيني نيست و هر امکاني در آن وجود دارد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg هادي برگيزر، درباره حضورش در تيم فوتبال دسته اولي شيرين فراز کرمانشاه گفت: از روز گذشته کار را با بازيکنان شروع کردهام. بازيکنان جواني داريم و براي هماهنگي با آنها به زمان نياز دارم.
وي با اشاره به اينکه تا پايان فصل با اين تيم قرارداد دارم، ادامه داد: بايد کارهاي زيادي در شيرين فراز انجام دهيم. کادر فني خوبي داريم و بازيکنان با انگيزهاي در تيم حضور دارند.
سرمربي شيرين فراز تصريح کرد: تنها يک جاي خالي براي جذب بازيکن داريم که ترجيح ميدهم يک مدافع را به جمع تيم اضافه کنم. البته 2 مهاجم نيز قبل از حضور من جذب شدهاند. ليست بازيکنان خارجيمان هم پر است.
برگيزر درباره آينده اين تيم در نيم فصل دوم عنوان کرد: تمام تلاش خود را براي ارتقاي شيرين فراز در جدول ردهبندي انجام ميدهم، بقيه بستگي به بازيکنان و شرايط ليگ دارد.
سرمربي شيرين فراز در پايان خاطرنشان کرد: سخت است بخواهيم به صعود به ليگ برتر فکر کنيم، اما فوتبال رشتهاي است که قابل پيشبيني نيست و هر امکاني در آن وجود دارد.
O M I D
به دليل مصاحبههاي جعفري
کمالوند از سرمربيگري تراکتورسازي استعفا کرد
سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز به دليل مصاحبههاي مدير عامل اين باشگاه و اختلاف نظر با وي امروز از سرمربيگري اين تيم استعفا کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg فراز کمالوند در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: امروز در يکي از روزنامههاي ورزشي مصاحبهاي از جعفري مدير عامل باشگاه ديدم که در آن صداقت وجود نداشت و به خاطر اين اختلاف نظري که به وجود آمده شرايط را براي ادامه کار در اين تيم مهيا نميبينيم و از سمت خود استعفا کردم.
وي افزود: من اين موضوع را به آقاي خطيبي سرپرست تيم اطلاع دادم و به ايشان گفتم به تبريز باز نميگردم تا تکليف اين موضوع روشن شود.
O M I D
آقاجري: با استعفايم به نفع شيرين فراز كار كردم
سرمربي مستعفي شيرين فراز کرمانشاه گفت: بعد از صحبت با مديرعامل باشگاه، به اين نتيجه رسيدم که بايد به بازيکنان شوک وارد شود و به نفع تيم تصميم به استعفا گرفتم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مجيد آقاجري درباره علت استعفايش از شيرين فراز عنوان کرد: در نيمفصل اول فوتبال زيبايي بازي ميکرديم، اما متأسفانه مهاجمان در زدن ضربات آخر دقت لازم را نداشتند. احتياج به مهاجم داشتيم؛ مهاجماني که دونده نباشند و تنها با حضور در محوطه جريمه گلزني کنند.
وي ادامه داد: تيم خوبي داشتيم و ميتوانستيم به ليگ برتر صعود کنيم، اما نتيجهگيري در فوتبال از هر چيز ديگري مهمتر است و من هم به خاطر بازيکنان و خراب نشدن روحيه آنها استعفا دادم.
سرمربي مستعفي شيرين فراز ادامه داد: بعد از صحبت با کريمي مديرعامل باشگاه، به اين نتيجه رسيدم که بايد به تيم شوک وارد شود و تصميم به استعفا گرفتم. البته مديريت باشگاه هم حمايتهاي لازم را از من داشت و حتماً در آينده و در موقعيت بهتري با هم کار خواهيم کرد.
آقاجري تصريح کرد: با انسانهاي خوبي در کرمانشاه آشنا شدم. هيچوقت زمين نميخورم و بلند ميشوم. توقعات من از زندگي بالا است چون فوتبال زندگي من است.
وي افزود: ترجيح دادم با رفتنم به نفع تيم کار کنم، اما اگر ابزارهاي لازم را در اختيار داشتيم با چند برد پشت سر هم مشکلات حل ميشد. در فوتبال همين مهم است؛ نتيجهگيري.
تيم فوتبال شيرين فراز کرمانشاه در پايان نيمفصل نخست ليگ دسته اول فوتبال با 14 امتياز در رتبه يازدهم جدول ردهبندي گروه دوم قرار گرفته است.
O M I D
01-23-2011, 07:07 PM
استقلال تهران فردا برابر استقلال قشم به ميدان ميرود
تيم فوتبال استقلال فردا در ديداري تدارکاتي به مصاف تيم استقلال جزيره قشم خواهد رفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg کاروان تيم استقلال ساعت 16:15 امروز وارد جزيره قشم شد و مورد استقبال مسئولان اين جزيره قرار گرفت.
طبق برنامه اعلام شده از سوي کادر فني، آبيپوشان اولين تمرين خود را ساعت 18:30 امشب در زمين ورزشگاه تختي جزيره قشم انجام خواهند داد.
قرار است استقلال در اين اردو دو بازي تدارکاتي انجام دهد که اولين بازي اين تيم ساعت 14 فردا (دوشنبه) مقابل تيم استقلال قشم برگزار خواهد شد.
O M I D
01-23-2011, 07:07 PM
جعفري: هيچگاه نگفته ام باشگاه تراكتورسازي مشكلي مالي ندارد
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: هيچ گاه در گفت و گو با رسانه هاي مختلف اعلام نکرده ام باشگاه مشکل مالي ندارد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg محمد حسين جعفري روز يکشنبه در گفت و گو با ايرنا، در خصوص اظهارات کمالوند مبني بر اينکه ديگر به باشگاه تراکتورسازي بازنخواهد گشت، افزود: از اين موضوع بي اطلاع هستم اما در خصوص انتقاد کمالوند از صحبت هاي من در يکي از روزنامه هاي ورزشي بايد اعلام کنم اين صحبت ها را انجام نداده ام.
وي ادامه داد: کمالوند بايد به تمرينات تيم بازگردد زيرا ما به او نياز شديدي داريم.
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: شايد باشگاه ما مشکل مالي داشته باشد اما در تلاش هستيم تا اين مشکلات را برطرف و پول بازيکنان را پرداخت کنيم.
گفتنی است، فراز کمالوند امروز به دليل اظهارات محمد حسين جعفري در يکي از روزنامه هاي ورزشي از سرمربيگري تراکتورسازي تبريز استعفا کرد.
O M I D
01-24-2011, 06:52 PM
محمدي: ليگ برتر از 11 بهمن پيگيري ميشود
رئيس سازمان ليگ برتر با بيان اينکه تغييري در برنامه مسابقات ليگ ايجاد نخواهد شد از پيگيري دور برگشت مسابقات از 11 بهمن خبر داد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg عزیزالله محمدی گفت: با وجود حذف تیم ملی از مسابقات جام ملتهای آسیا و بازگشت زودهنگام تیم ملی به کشور تغییری در برنامه مسابقات لیگ ایجاد نخواهد شد و دور برگشت رقابتهای لیگ برتر طبق برنامه قبلی از 11 بهمن پیگیری خواهد شد، ضمن اینکه دیدارهای معوقه لیگ نیز در موعد مقرر برگزار می شود.
وی تصریح کرد: هرچند برای برگزاری مسابقات با محدودیت زمانی روبهرو هستیم ولی تصمیمی بر اینکه بازیهای دور برگشت را سریعتر برگزار کنیم، نداریم.
رئیس سازمان لیگ برتر همچنین از ارسال فهرست بازیکنان چهار نماینده کشورمان در لیگ قهرمانان آسیا به AFC خبر داد و اظهار داشت: فهرست بازیکنان، کادر فنی و سرپرستی چهار تیم ذوب آهن، سپاهان، استقلال و پرسپولیس در مهلت تعیین شده به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شد و نگرانی از این بابت وجود ندارد.
محمدی همچنین با اشاره به سرپرستی حسین عسگری در کمیته داوران اظهار داشت: ایشان از داوران پیشکسوت و خوشنام فوتبال ایران است که شناخت خوبی از وضعیت داوری فوتبال کشور دارد. امیدوارم با بکارگیری تدابیر لازم از تنشهای اخیر داوری فوتبال کشور کاسته شود و در دور برگشت مسابقات لیگ که رقابتها حساسیت بیشتری خواهد داشت، شاهد قضاوتهای بهتری از داوران فوتبال کشورمان باشیم.
O M I D
01-24-2011, 06:52 PM
راهآهن 5 مهر کرج يک؛
شاگردان تارتار پنجشنبه مقابل پيكان قرار ميگيرند
تيم فوتبال راهآهن عصر روز پنجشنبه هفتم بهمن ماه جاري به مصاف پيکان قزوين ميرود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تيم راهآهن که قرار بود عصر روز يکشنبه در يک ديدار تدارکاتي به مصاف تراکتورسازي برود پس از انصراف اين تيم تبريزي ميزبان تيم دسته اولي مهر کرج بود و با نتيجه 5 بر يک به برتري دست يافت.
امين متوسلزاده (2 گل)، ريکاردو دسوزا، رودريگو لوپز و ايمان رزاقيراد زننده پنج گل تيم راهآهن شهرري در اين بازي تدارکاتي بودند.
شاگردان مهدي تارتار که پس از برگزاري سه بازي دوستانه در امارات قرار بود يک بازي تدارکاتي هم با يکي از تيمهاي ليگ برتري داشته باشند عصر روز پنجشنبه ميزبان پيکان قزوين است تا آماده حضور در دور جديد رقابتهاي ليگ برتر شوند.
اين گزارش حاکي است، پس از بازگشت تيم راهآهن شهرري برگزاري دو بازي تدارکاتي در دستور کار سرمربي اين تيم قرار گرفت.
مهدي تارتار، سرمربي تيم راهآهن شهرري پس از بازگشت از سفر امارات برنامههاي تمرينياش قبل از شروع دور جديد رقابتهاي ليگ برتر را در اختيار باشگاه قرار داد که بر اين اساس تيم راهآهن در دو بازي تدارکاتي به ميدان ميرود.
تيم فوتبال راهآهن بر اساس تصميم مهدي تارتار دور جديد تمرينات تيم پس از يک روز استراحت روز بعد از بازگشت آغاز کرد و بازيکنان تيم راهآهن ضمن استقرار در کمپ اختصاصي باشگاه تمرينات خود را در روزانه دو نوبت انجام ميدهند.
O M I D
01-24-2011, 06:53 PM
نميتوانيم به زور او را نگه داريم
جعفري: احساس ميكنم كمالوند به آخر خط رسيده است
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: احساس ميکنم فراز کمالوند به آخر خط رسيده است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg محمد حسين جعفري در مورد استعفاي فراز کمالوند اظهار داشت: من و کمالوند هيچ قضيه اي نداريم. منتظر استعفاي کتبي کمالوند هستم. مخالف اين کار هستم اما وقتي خودش اصرار کند نمي توانيم او را به زور حفظ کنيم. او عاقل و بالغ است. من حرفي نزدم که ايشان در عالم حرفه اي گري اين طور بهانه تراشي کند.
وي افزود: ايشان در مصاحبه اي گفته بود که باشگاه هنوز پول 8 بازيکن را نداده و من هم در يکي از روزنامه ها گفتم وقتي 800 ميليون تومان به حساب باشگاه آمد اين پول را بين بازيکنان با نظر خود کمالوند تقسيم کرديم و 8 نفري که باقي ماندند قرار شد در نوبت بعدي که پول مي رسد مطالباتشان پرداخت کنيم اما روزنامه مذکور تيتر زده بود که کمالوند گفت به 8 نفر پول ندهيم. اگر اين سوءتفاهم باشد آيا درست است در عالم حرفه اي به جنجال کشيده شود؟ اگر او بخواهد اصرار کند مجبور هستم اين موضوع را به هيات مديره گزارش دهم.
جعفري در پاسخ به اين سوال که آيا گزينه اي براي جانشيني کمالوند در نظر دارد، گفت: ما به گزينه اي فکر نکرديم. من با کمالوند تماس گرفتم اما جوابم را نداد و احساس کردم که ايشان به آخر خط رسيده است. ايشان در ماه هاي اخير سه بار از کلمه استعفا استفاده کرده و اکنون به خاطر يک جمله من چنين کاري کرده است. حتي اگر چنين حرفي هم زده باشم ايشان نبايد بگذارد احساساتش غلبه کند.
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در پايان گفت: ايشان باورش شده که اگر برود تيم از هم پاشيده مي شود در صورتي که هر باشگاهي اسلوب و شيوه خودش را دارد. کمالوند براي تراکتورسازي زحمت کشيده و خودش بايد از اين زحمت مواظبت کند. اين کار حرفه اي نيست که به خاطر يک جمله بگويد مي روم. اميدوارم که ايشان بتواند بر احساساتش غلبه کند.
O M I D
01-24-2011, 06:53 PM
باشگاه استقلال هيچ مذاکرهاي با علي کريمي نداشته است
سرپرست باشگاه استقلال مذاکره و گفتگو با علي کريمي براي حضور در جمع آبي پوشان تکذيب کرد و گفت: براي جذب بازيکن با نظر سرمربي و کميته فني باشگاه اقدام خواهيم کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علی فتح الله زاده، ضمن بیان این مطلب افزود: از ما در خصوص احتمال حضور علی کریمی در تیم استقلال سئوال شده بود که ما هم عنوان کردیم، کریمی بازیکن خوب و بزرگی است که همه دوست دارند او را در اختیار داشته باشند.
وی در ادامه هرگونه مذاکره با علی کریمی را تکذیب کرد و گفت: از آنجائیکه گمان می کردیم، علی کریمی با باشگاه پرسپولیس در حال مذاکره است، با این بازیکن هیچ گونه مذاکرهای نداشتیم و تا آنجائیکه من در جریان هستم کریمی در آستانه پیوستن به تیم پرسپولیس است.
سرپرست باشگاه استقلال در خاتمه تصریح کرد: ما در باشگاه استقلال با نظر سرمربی تیم فوتبال و کمیته فنی باشگاه اقدام به تقویت تیم میکنیم و تا به امروز آقای مظلومی از ما نخواسته است که علی کریمی را جذب کنیم.
O M I D
01-24-2011, 06:54 PM
پس از يکماه؛
ابراهيم توره بالاخره به سپاهان بازگشت
مهاجم سنگالي تيم فوتبال سپاهان پس از غيبت شانزده روزه بالاخره به اين تيم بازگشت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ابراهيم توره پس از شانزده روز غيبت در تمرينهاي تيم فوتبال سپاهان بالاخره صبح امروز (دوشنبه) به اصفهان بازگشت.
توره که سابقه بدقولي در تيمهاي سپاهان و پرسپوليس را دارد در تعطيلات ليگ مرخصي 14روزه گرفته بود که اکنون پس از يکماه به تيمش برميگردد.
امير قلعهنويي سرمربي اين تيم درباره وضعيت اين بازيکن گفت: او صبح به اصفهان آمده است و کميته انضباطي باشگاه دربارهاش تصميمگيري خواهد کرد.
باشگاه سپاهان در اولين جلسه کميته انضباطي که به احتمال فراوان چهارشنبه تشکيل خواهد شد، نحوه برخورد با توره را مشخص ميکند.
O M I D
01-24-2011, 06:55 PM
کمالوند به تراکتورسازي بازگشت
فراز کمالوند به کادر فني تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز بازگشت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سردار جعفري مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز با اعلام اين خبر گفت: پس از اتفاقات اخير و صحبتهاي فراز کمالوند درباره جدايي از تيم فوتبال تراکتورسازي، وي صبح امروز (دوشنبه) به صورت تلفني با من صحبت کرد و با رفع سوءتفاهمها به کادر فني تيم برگشت. در حال حاضر تراکتورسازي در تهران بسر برده و عصر امروز با تيم کاوه تهران ديداري تدارکاتي خواهد داشت.
وي در پاسخ به اين سوال که چرا اصلا چنين اتفاقهايي در باشگاه تراکتورسازي رخ ميدهد و مربي که هيچ استعفاي مکتوبي نداده صحبت از جدايي ميکند، اظهار کرد: اين کارها خوب نيست و ما با يک اقدام عجيب روبرو شديم. هرچند کمالوند به من گفت با اين کار تنها ميخواسته دست مديريت باشگاه را براي هرگونه تغيير احتمالي در راس کادر فني باز بگذارد. من هم توضيحاتي را درباره صحبتهايم مبني بر مسايل مالي باشگاه به وي دادم.
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در پاسخ به اين سوال که چطور کمالوند در مصاحبههاي مختلف مشکلات مالي و موضعگيري مديريت باشگاه در اين زمينه را علت جدايياش عنوان کرده اما به يکباره گفته با اعلام شفاهي استعفا، خواسته دست شما را براي تغييرات احتمالي در کادر فني باز بگذارد، گفت: نميدانم نيت او از اين حرفها چيست اما در هر حال بنده به منافع باشگاه و تيم تراکتورسازي فکر ميکنم و در مصاحبههايم هم گفتهام اگر کمالوند اصرار بر رفتن دارد، ديگر نميتوان کاري کرد. حال کمالوند به تيم برگشته و بهتر است ديگر اين موضوع تمام شود.
وي با بيان اينکه هر باشگاهي مشکلات مالي خود را دارد، ادامه داد: همه باشگاههاي کشور با مشکلات مالي دست به گريبان بوده که مديران همواره درصدد کاهش آن هستند. باشگاه تراکتورسازي هم از اين قاعده مستثني نبوده اما مشکلات ما حاد نيست. به جرات ميتوانم بگويم باشگاه ما بيش از شصت درصد تعهدات مالياش را انجام داده است. عدهاي از بازيکناني مطالباتي را دريافت کردند و سايرين هم بزودي بخشي از مطالبات خود را خواهند گرفت.
جعفري همچنين درباره برنامههاي آمادهسازي تيم تراکتورسازي در تعطيلات ليگ نيز گفت: تيم ما در مجموع تمرينهاي خوبي را در اين مدت سپري کرد. ما اردوي مفيدي را هم در دوبي برگزار کرديم که در آنجا با تيمهاي الشعب امارات و نساف ازبکستان بازي تدارکاتي داشتيم. با وجود آنکه سه بازيکن مليپوش تيم در اختيار نبوده و دو بازيکن اصلي هم مصدوم بودند اما از عملکرد تيم در اين مسابقهها راضي هستم. ما دو بر صفر الشعب را شکست داديم و سه گل هم از تيم اصلي نساف دريافت کرديم.
O M I D
جلسه با مسئولان باشگاه
كمالوند روي نيمكت تراكتورسازي حضور نيافت
سرمربي مستعفي تيم فوتبال تراکتورسازي در تبريز با مسئولان باشگاه بابت مشکلات اخير جلسه ميگذارد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg درحالي که گفته مي شود فراز کمالوند با رفع سوءتفاهم ها به کادرفني تراکتورسازي بازگشته اما وي امروز در بازي دوستانه اين تيم مقابل کاوه حاضر نشد.
کمالوند که روز گذشته در پي مصاحبه مديرعامل اين باشگاه از سمت خود استعفا کرد در صحبت تلفني که با جعفري داشته با او به اين نتيجه رسيده که در تبريز جلسه اي بين او و اعضاي هيات مديره تشکيل شود.
پس از پايان اردوي تراکتورسازي در تهران اين تيم امشب به تبريز باز مي گردد.
O M I D
پيروزي شاگردان مظلومي مقابل استقلال
تيم فوتبال استقلال موفق شد در ديداري تدارکاتي استقلال قشم را با 3 گل شکست دهد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تيم استقلال که روز گذشته براي برپايي اردوي چهار روزه به جزيره قشم رفته از ساعت 15 امروز در ورزشگاه تختي قشم به مصاف استقلال اين جزيره رفت.
در اين بازي که 5 هزار تماشاگر از آن استقبال کرده بودند استقلال تهران موفق شد با نتيجه 3 بر صفر به پيروزي برسد. گل هاي استقلال را فردين عابديني فر در دقيقه 37، فليپ دسوزا در دقيقه 88 و بيژن کوشکي در دقيقه 89 به ثمر رساندند.
نکته قابل توجه اين بود که اين ورزشگاه سه هزار نفري است و نزديک به دو هزار نفر در اطراف زمين و به صورت ايستاده اين مسابقه را تماشا کردند.
پرويز مظلومي ترکيب زير را به ميدان فرستاد:
طالبلو، اميرآبادي، منتظري، صادقي، شيرزاد، رحمتي، آشوبي، عابدينيفر، روانخواه، شريفات و برهاني
به جز طالبلو ساير بازيکنان استقلال در نيمه دوم تغيير کردند.
O M I D
01-24-2011, 06:56 PM
2 خبر از مقاومت سپاسي
باشگاه مقاومت سپاسي براي نيم فصل دوم ليگ دسته اول، 2 بازيکن جديد جذب کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تيم فوتبال مقاومت سپاسي که در گروه اول مسابقات ليگ دسته اول قرار دارد، براي نيم فصل دوم اين رقابتها 2 بازيکن جديد جذب کرد.
مهران نورافکن، هافبک نفوذي استقلال و نوري زاده از پاس همدان 2 بازيکني هستند که به اين تيم دسته اولي براي ادامه رقابتهاي ليگ اضافه شدهاند.
*مقاومت سپاسي در ديداري تدارکاتي مقابل پيام مخابرات شيراز با نتيجه 2 بر يک به برتري رسيد. مهدي نظري و ايمان موسوي گلزنان مقاومت در اين ديدار تدارکاتي بودند.
اين تيم شيرازي در نيم فصل اول ليگ دسته اول با 19 امتياز و قرار گرفتن در رده ششم به کار خود پايان داد.
O M I D
01-26-2011, 07:14 PM
استيل آذين و پاس فردا در ورزشگاه تختي به مصاف هم ميروند
فردا دو تيم استيل آذين و پاس همدان در ديداري دوستانه به مصاف هم مي روند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgاين دو تيم قصد دارند با استفاده از تعطيلي ليگ برتر و پيش از آغاز رقابت هاي نيم فصل دوم براي کسب آمادگي بيشتر و شناخت نقاط ضعف و قوت خود در يک ديدار دوستانه با هم ديدار کنند.
اين بازي تدارکاتي ساعت 14 روز چهارشنبه در ورزشگاه تختي تهران برگزار خواهد شد.
استيل آذين در اردوي ترکيه هم دو بازي دوستانه برگزار کرد و اين سومين بازي تدارکاتي اين تيم در طول تعطيلي رقابت هاي ليگ برتر خواهد بود.
اين دو تيم در اين فصل دو با ر با يکديگر رو به رو شدهاند که در تهران استيل آذين سه بر صفر پاس را شکست داد و در بازي برگشت دو تيم به تساوي يک بر يک رضايت دادند. سياوش اکبرپور تک گل استيل آذين را در شهر همدان به ثمررساند.
O M I D
01-26-2011, 07:15 PM
بلاتکليفي در تراکتورسازي
كمالوند به تبريز رفت اما خبري از توافق نيست
سرمربي تراکتورسازي در حالي همراه تيم به تبريز بازگشت که هنوز تکليفش براي ادامه همکاري مشخص نيست.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، تيم تراکتورسازي تبريز دوشنبه شب درحالي به تبريز بازگشت که فراز کمالوند مربي معترض و مستعفي اين تيم نيز همراه شاگردانش به تبريز بازگشت.
وي که از مصاحبه محمد حسين جعفري مديرعامل باشگاه ناراحت است، هنوز جلسه اي با مديران اين تيم براي رفع اختلافات يا پايان همکاري نداشته است.
هيات مديره باشگاه تراکتورسازي نيز به تازگي از ماجرا باخبر شده و مي خواهد جلسه اي با سرمربي تيم خود داشته باشد.
ظاهرا قرار است اين جلسه امروز بعد از ظهر برگزار شود.
O M I D
01-26-2011, 07:17 PM
کمالوند استعفايش از تراکتورسازي را تکذيب کرد
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: کمالوند مضوع استعفايش از تيم را تکذيب کرده و اين مساله منتفي است، اما از نزديک در خصوص اين موضوع بيشتر صحبت خواهيم کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg محمدحسین جعفری پیش از ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر در تبریز افزود: پس از سو تفاهم هایی که بین من و کمالوند به وجود آمده بود، وی تلفنی با من تماس گرفت و قرار شد به همراه تیم به تبریز بازگردد و از نزدیک با هم در این خصوص صحبت کنیم.
جعفری با اشاره به حضور سرمربی تیم در بازی تدارکاتی تراکتورسازی مقابل کاوه تهران که با نتیجه پنج بر دو به سود تراکتورسازی خاتمه یافت، اظهارداشت: کمالوند در این دیدار به دلیل مشغله کاری و نرسیدن به بازی، نتوانست بر سر تیم حاضر شود.
اختصاص اعتبار 5 میلیارد ریالی به باشگاه تراکتورسازی تبریز
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز در خصوص مسائل و مشکلات مالی باشگاه، بیان داشت: به دنبال جذب منابع و اعتبار مالی برای باشگاه هستیم و در اولین گام پیگیر تعهد مالی پنج میلیارد ریالی سازمان تربیت بدنی به باشگاه تراکتورسازی هستیم و با جذب این مبلغ، بخشی از دستمزد بازیکنان تیم پرداخت می شود.
سایت رسمی باشگاه تراکتورسازی نیز در خصوص مسایل رخ داده بین مدیرعامل و سرمربی تیم، خبری با عنوان ''فراز کمالوند تکذیب کرد'' ، و از قول مدیرعامل باشگاه نوشت: روزنامه ورزشی مصاحبه مرا کامل چاپ نکرده است.
سایت مزبور در این خبر آورده است: کمالوند شایعه استعفا خود را تکذیب کرده و موضوع استعفایش را برداشت رسانه ها از صحبت هایش اعلام کرده است.
تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز که با 34 امتیاز از 20 بازی در رده چهارم جای گرفته روز شانزدهم بهمن ماه جاری در همدان به مصاف پاس این شهر می رود.
O M I D
01-26-2011, 07:17 PM
تعويق ديدار شاهين بوشهر و پرسپوليس در هفته بيست و سوم ليگ برتر
ديدار تيمهاي فوتبال شاهين بوشهر و پرسپوليس از هفته بيست و سوم مسابقات ليگ برتر به تعويق افتاد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سازمان ليگ حرفهيي اعلام کرد با توجه به درخواست مديرکل تربيت بدني، فرماندار و رييس شوراي تامين بوشهر ديدار تيمهاي شاهين و پرسپوليس به علت همزماني با پياده روي بزرگ خانوادگي در اين شهر، در روز شنبه 30 بهمن برگزار ميشود.
اين بازي راس ساعت 15 در ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر برگزار ميشود.
پيش از اين قرار بود ديدار اين دو تيم در روز جمعه برگزار شود.
تيم فوتبال پرسپوليس پيش از رويارويي هفته بيست و سوم با شاهين بوشهر، در جريان هفتههاي بيست و يکم و بيست و دوم در ورزشگاه آزادي تهران به ترتيب به مصاف تيمهاي فوتبال صنعت نفت آبادان و راه آهن شهر ري ميرود.
O M I D
01-26-2011, 07:19 PM
حاشيه ديدار استيل آذين و پاس همدان
محل برگزاري بازي دوستانه پاس همدان و استيل آذين به طور ناگهاني تغيير کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تيم فوتبال استيل آذين در ديداري تدارکاتي از ساعت 14:45 در شهريار به مصاف پاس همدان رفت و قرار بود پشت درهاي بسته برگزار شود، اما سايت باشگاه که پيش از اين محل برگزاري مسابقه را ورزشگاه تختي اعلام کرده بود گزارشي از حاشيه اين ديدار تا اين لحظه ارسال کرده است:
* ترکيب استيل آذين در نيمه اول:
سوشا مکاني ، علي عشوري زاد، مهدي محمدي، کاظم برجلو، حسن اشجاري، مهدي مهدوي کيا، ميلاد زنيدپور، فريدون زندي، محسن خليلي، هادي ايماني و حسين کاظمي
*اين ديدار با توجه به شرايط نامطلوب زمين دستگردي(!) در شهريار برگزار شد.
* بازي دو تيم استيل آذين و پاس همدان در حضور حدود 150 هوادار و علي پروين برگزار شد.
*سوشا مکاني پس از حدود 6 ماه دوري از فوتبال در بازي امروز مقابل پاس همدان به ميدان رفت.
*علي پروين در کنار ساير مسئولان باشگاه استيل آذين در بازي امروز حضور پيدا کرد و به شدت مورد تشويق هواداران شهرياري قرار گرفت.
*محسن خليلي و حسين کاظمي در بازي امروز بيشتر مورد توجه هواداران قرار گرفتند.
*اين بازي دوستانه در ورزشگاه رهگذر شهريار برگزار شد و ميزبان بسيار خوبي براي پاسيها و استيل آذينيها بود.
*علي پروين در حاشيه بازي دقايقي با محمد خاکپور به گفت و گو پرداخت.
*ديدار علي پروين و محمود ياوري هم در نوع خود بسيار جالب بود.
*اين بازي با نتيجه 2 بر يک به سود پاس خاتمه يافت.
pnugirl
01-29-2011, 02:26 PM
بازگشت ملي پوشان سپاهان به تمرينات
تمرينات تيم فوتبال سپاهان روز جمعه پي گيري شد و نکته قابل توجه اين بود که بازيکنان ملي پوش اين تيم بعد از چند روز استراحت در تمرينات شرکت کردند.
سپاهان روز دوشنبه در يک بازي عقب افتاده از هفته چهاردهم رقابت هاي ليگ برتر به قم خواهد رفت تا مقابل صبا قرار بگيرد .
اين تيم مقابل صبا ، ابراهيم توره را در اختيار نخواهد داشت چرا که اين بازيکن دربازي با فولاد خوزستان به دليل لگدي که به اميد خورج زد يک جلسه محروم شد و بازي با صبا را از دست داد.
O M I D
01-29-2011, 07:03 PM
در سفر ساکت به اسپانيا امضا شد
قرارداد همكاري باشگاه سپاهان با اسپانيول
مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان در سفر خود به اسپانيا با اسپانيول قرارداد همکاري امضا کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg محمدرضا ساکت در سفر سه روزه خود به اسپانيا ضمن ديدار با سانچز، مالک و رئيس و ساير مقامات اسپانيول، نشستها و جلسات متعددي را با خوان کالت دي وي، دبيرکل و ديگر مديران اين باشگاه کاتالانيايي برگزار کرد.
برپايي اردوهاي تدارکاتي تيم فوتبال سپاهان در اسپانيا، ديدار دوستانه سپاهان با اسپانيول در تابستان 1390 و تداوم اين ديدارها به طور ساليانه، اعزام دوتن از مربيان تيمهاي فوتبال اين باشگاه به اصفهان براي برپايي دوره آموزشي براي مربيان تيمهاي پايه سپاهان و اعزام متقابل مربيان تيم هاي آکادمي، مدرسه فوتبال و پايه سپاهان به اسپانيا جهت آشنايي با سازوکارهاي تيمهاي پايه اسپانيول، استفاده از تجربيات باشگاه اسپانيايي در حوزههاي در آمدزايي، بازاريابي و فروش، حمايت و پشتيباني اسپانيول در جهت ارتقاي کامل تجهيزات پزشکي ورزشي سپاهان از جمله موارد مورد نظر و مفاد مذاکرات مربوطه بود.
ساکت در مدت حضور در اسپانيا از بخشهاي مختلف اين باشگاه کاتالانيايي اعم از بخشهاي اداري، فني، عمراني، رسانه، ارتباطات بينالملل ،فروشگاه مرکزي، بازاريابي و فروش، مدرسه فوتبال، مرکز پزشکي و ورزشگاه بزرگ استادي کورنلال بازديد کرد.
خوان کالت دي وي، دبيرکل باشگاه اسپانيول که به همراه رائول مدير مالي و بازاريابي و روابط بينالملل باشگاه در نشستها و جلسات خود با ساکت حاضر بود، با ابراز خشنودي از جدي شدن روابط باشگاه با نمايندهاي از ايران و قاره آسيا گفت: با توجه به جديت و عزم بالاي باشگاه سپاهان ايران براي گام به سوي توسعه و نزديک کردن شاخصههاي حرفهاي کردن خود با حداقل استانداردهاي اروپا اطمينان داشته باشيد که باشگاه اسپانيول همه گونه ياري و پشتيباني را از باشگاه شما به عمل مي آورد.
وي ادامه داد: اشتياق و ميل اين باشگاه ايراني به رشد و پيشرفت و داشتن ساختاري بيش از پيش حرفهاي که بتواند با برنامهريزيهاي درست مرزهاي آسيا را پشت سر گذارد باعث ميشود تا ما نيز دست در دست همه دوستانمان در سپاهان ايران به درخواستهاي شما پاسخ مثبت دهيم و همراهيها و همکاريهاي خود را با سپاهان ايران محقق کنيم.
دبيرکل باشگاه اسپانيول همچنين با تقدير از انتخاب سپاهان به عنوان برترين تيم ايراني و هشتمين تيم آسيا در دهه اول هزاره سوم خاطرنشان کرد: اين انتخاب از سوي فدراسيون بينالمللي تاريخ و آمار فوتبال جهان، پيشرفت و فعاليتهاي مجدانه و حرفهاي را در اين باشگاه ايراني نشان ميدهد.
O M I D
01-29-2011, 07:04 PM
5 بازيكن اصلي ذوبآهن براي بازي با مس دو اخطاره هستند
5 بازيکن تيم فوتبال ذوب آهن مجبورند در ديدار با مس کرمان دست به عصا حرکت کنند، چرا که در صورت گرفتن اخطار از داور مسابقه، از ديدار هفته بعد تيمشان مقابل سايپا محروم مي شوند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان در ديدار روز دوشنبه خود مقابل مس کرمان، تنها شاهين خيري را به دليل مصدوميت در اختيار ندارد و بقيه بازيکنان اين تيم به اين ديدار ميرسند.
تمرينات تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان از ديروز با حضور بازيکنان مليپوش در ورزشگاه فولادشهر آغاز شد.
در اين تمرينات که با حضور شهاب گردان، قاسم حداديفر، محمدرضا خلعتبري و فرشيد طالبي، بازيکنان مليپوش ذوبآهن برگزار شد، بازيکنان براي بازي روز دوشنبه مقابل مس کرمان آماده می شوند.
ذوبآهن در اين بازي هيچ بازيکن محرومي ندارد و ابراهيمزاده ميتواند به جز خيري، از همه بازيکنان خود استفاده کند.
نکته قابل توجه اينکه در حال حاضر قاسم حداديفر، فرشيد طالبي، محمدرضا خلعتبري، سيد محمد حسيني و اسماعيل فرهادي5 بازيکن ذوبآهن دو کارته هستند و در صورتي که در بازي روز دوشنبه کارت زرد بگيرند، ديدار هفته آينده خود مقابل سايپاي کرج را از دست ميدهند.
حتي اگر اين بازيکنان در بازي روز دوشنبه کارت زرد نگيرند، امکان از دست دادن شهرآورد اصفهان با توجه به برنامه ليگ وجود دارد، از این رو بعید نیست آنها حضور در بازی مقابل سپاهان را به دیدار هفته بعد مقابل سایپا ترجیح بدهند!
O M I D
01-29-2011, 07:07 PM
پس از حضور در کميته انضباطي
الونگ به ديدار با ملوان انزلي ميرسد
مدافع کامروني و مصدوم تيم فوتبال پيکان قزوين به ديدار با ملوان انزلي ميرسد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg الونگ الونگ که به دليل مصدوميت طولاني مدت به کميته انضباطي باشگاه پيکان نيز احضار شده بود اکنون روند بهبودش سريعتر صورت گرفته و به ديدار اين تيم برابر ملوان انزلي در هفته بيست و يکم ليگ برتر خواهد رسيد.
پيکان قزوين اکنون با 21 امتياز در رده سيزدهم جدول ليگ قرار دارد و روز 16 بهمن ماه در انزلي بايد به مصاف تيم ملوان برود.
O M I D
01-29-2011, 07:07 PM
تيموريان و نصرتي از فردا در تمرينات تراكتورسازي
دو بازيکن مليپوش تراکتورسازي با بازگشت به تبريز از فردا در تمرينات اين تيم حاضر ميشوند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تمرينات تيم تراکتورسازي درحالي پيگيري مي شود که آندارنيک تيموريان، محمد نصرتي و جاسم کرار همچنان غايبان تمرين اين تيم هستند.
قرار است امشب نصرتي و تيموريان که جز معدود بازيکنان اين تيم هستند که هنوز پولي دريافت نکرده اند به تبريز بازگردند و از فردا در تمرينات اين تيم شرکت کنند.
جاسم کرار نيز که در عراق بسر مي برد فردا به ايران باز مي گردد.
فراز کمالوند سرمربي تراکتورسازي به تازگي با رفع مشکلات مالي به تمرينات اين تيم بازگشته است.
pnugirl
01-30-2011, 08:42 PM
برتري 6 بر يك سايپا برابر اميدهايش
تيم فوتبال سايپا در ديداري تدارکاتي به مصاف اميدهايش رفت و به برتري رسيد.
تيم فوتبال سايپا امروز در ديداري تدارکاتي به مصاف تيم اميدهاي خود رفت و با نتيجه 6 بر يک به برتري رسيد.
کريم انصاريفرد( 2گل)، عباس محمدرضايي( 2 گل)، رضا خالقيفر و امين منوچهري شش گل تيم سايپا را زدند و تک گل اميدها را بابامحمدي به ثمر رساند.
سايپا شنبه آينده در هفته بيست و يکم ليگ برتر در اصفهان به مصاف ذوب آهن خواهد رفت.
pnugirl
01-30-2011, 08:43 PM
ساوي استيل آذين برابر پرسپوليس
تيم فوتبال استيل آذين عصر امروز در يک بازي دوستانه به مصاف تيم ب پرسپوليس رفت.
عصر امروز دو تيم استيل آذين و تيم ب پرسپوليس در يک بازي تدارکاتي در ورزشگاه شهريار به مصاف هم رفتند. اين ديدار در 3 زمان 35 دقيقهاي برگزار شد که در نهايت با تساوي 2 بر 2 به پايان رسيد.
هدايت تيم ب پرسپوليس که در دسته دوم تهران حضور دارد بر عهده اسماعيل حلالي، بازيکن سابق پرسپوليس بود.
محمد خاکپور، سرمربي استيل آذين و همبازي سابق حلالي قصد داشت در اين ديدار از همه بازيکنانش استفاده کند. به همين خاطر در اين 3 تايم 35 دقيقهاي بارها بازيکنانش را تعويض کرد و هر بار تيم جديدي را راهي ميدان کرد.
در اين ديدار در 35 دقيقه اول، ابتدا پرسپوليس ب به گل اول دست يافت اما اگيديوس مايوس، مدافع جديد استيل آذين روي ارسال از سمت راست حسين کعبي با ضربه سر گل تساوي را به ثمررساند.
در تايم دوم فريدون زندي استيل آذين را پيش انداخت و در حالي که اين تيم از حريف خود پيش بود، محمد خاکپور باز هم ترکيب تيمش را عوض کرد و به بازيکنان جوانش از جمله حامد خسروي، فريبرز گرامي، هادي ايماني و بابک لطيفي ميدان داد.
در 35 دقيقه سوم شاگردان اسماعيل حلالي به گل تساوي دست يافتند و اين بازي دوستانه در نهايت با تساوي 2 بر 2 به پايان رسيد.
اين آخرين بازي دوستانه استيل آذين پيش از شروع رقابتهاي نيم فصل دوم ليگ برتر بود.
استيل آذين روز يکشنبه آينده در ورزشگاه آزادي در هفته بيست و يکم ليگ برتر به مصاف استقلال تهران خواهد رفت.
pnugirl
01-31-2011, 01:12 AM
19 محروم هفته 21 ليگ برتر فوتبال
سازمان ليگ برتر فوتبال اسامي محرومان هفته بيست و يکم ليگ برتر را اعلام کرد که بر اين اساس 16 بازيکن و 3 مربي از همراهي تيم هاي خود محروم هستند.
بنابر اعلام سازمان لیگ در هفته بیست و یکم لیگ برترتیم نفت تهران با 4 بازیکن و 1 مربی محروم از بیشترین نفرات محروم برخوردار است. ضمن اینکه بازیکنان مطرحی نظیر ارش برهانی، حسین کعبی ، مهرزاد معدنچی ، ابراهیم توره ، سعید دقیقی ، علی قربانی و ... به دلیل محرومیت قادر نیستند تیم های خود را همراهی کنند.
اسامی محرومان هفته بیست و یکم به این شرح است :
* استقلال : آرش برهانی
* استیل آذین: حسین کعبی ، مهرزاد معدنچی
* نفت تهران : مارسیو خوزه مارسیو ، نیک نهال ، حسین مهرآزما ، محسن سیدی ، احمد سجادی(مربی دروازه بانها)
* پاس همدان: وحید علی آبادی
* پیکان قزوین : علی قربانی ، حسن اسلامی
* شهرداری تبریز: سعید دقیقی ، ابراهیم ابرقویی
* صبای قم : محسن بیات
* سپاهان اصفهان : ابراهیم توره
* تراکتورسازی تبریز: جاسم کرار
* مس کرمان: ساکت الهامی (مربی) ، کیوان امرایی
* فولاد خوزستان : کورش بختیاری زاده (مربی
O M I D
02-04-2011, 06:56 PM
دلايل ضعف پاس از زبان ملاحي
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgمدیرعامل باشگاه پاس همدان گفت: در نیم فصل اول لیگ برتر فوتبال کشور، 8 بازی دروازهبان اول خود یعنی "صفا" را در اختیار نداشتیم و 80 درصد از دلایل شکستهای ما در این 8 بازی، مستقیم یا غیرمستقیم به اشتباههای "اسلامی" مربوط میشد.
"کریم ملاحی" انگیزه بازیکنان جوان پاس را بالا توصیف و خاطرنشان کرد: بازیکنان جوان و جویای نام پاس در تمرینات با انگیزه بسیار خوبی ظاهر میشوند و از تجربه افرادی مثل سامره نهایت استفاده را میبرند و مطمئناً در آینده از جوانان پاس در فوتبال بیشتر خواهیم شنید. در نیم فصل اول کمتجربگی بازیکنان در برخی از بازیها مانع از پیروزی ما شد، البته همین بازیکنان جوان بازی به بازی باتجربهتر میشوند و در نیم فصل دوم چهره متفاوتی از پاس خواهیم دید.
وی در مورد تغییر درکادر فنی و حضور یاوری تاکید کرد:یاوری مربی کاربلدی است و از روزی که به پاس آمده تیم را دگرگون کرده است. تمرینات پاس از روزی که یاوری به مجموعه تیم اضافه شده با شادابی بیشتری دنبال میشود و من اطمینان دارم که این مربی کار کشته در پاس موفق میشود.
مدیرعامل باشگاه پاس اضافه کرد: فوتبال روزهای خوب و بد زیادی دارد و پاس در نیم فصل اول گرفتار حاشیههایی شد که به نظر من برخی افراد نباید به این حواشی دامن میزدند. امیدوارم از سال آینده نگاه حرفهایتری به فوتبال همدان بشود و اشخاص تعیین کننده نباشند، چراکه مهمترین عامل در موفقیت یک تیم نگاه حرفهای است.
مدیرعامل باشگاه پاس همدان درباره داوریها نیز گفت: داوری هم جزئی از فوتبال است و داور هم مثل همه انسانهای دیگر دچار اشتباه خواهد شد و ما هم تعامل خوبی با کمیته داوران فدراسیون فوتبال داریم.
O M I D
02-04-2011, 06:59 PM
با حضور در تمرين پرسپوليس
ناصر حجازي با دايي و حقيقي ديدار كرد
ناصر حجازي با حضور در تمرين پرسپوليس با علي دايي و عليرضا حقيقي ديدار کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgپس از تمرين امروز در شرايطي که بازيکنان پرسپوليس قصد ترک ورزشگاه شهيد کشوري را داشتند ناگهان ناصر حجازي مدير فني تيم فوتبال استقلال در تمرينات پرسپوليس حضور يافت و با برخورد گرم علي دايي و عليرضا حقيقي مواجه شد. سپس دقايقي به صورت جداگانه با پرسپوليسيها به گفتوگو پرداخت.
علي دايي ضمن آرزوي موفقيت براي حجازي از وي بابت حضور در ورزشگاه و تماشاي تمرين پرسپوليسيها تشکر کرد وسپس تمام بازيکنان به صورت جداگانه با ناصر حجازي به خوش و بش پرداختند.
برخورد گرم عليرضا حقيقي با ناصر حجازي بسيار جالب بود تا حدودي که اين دو نفر در گوشهاي از زمين با يکديگر به گفتوگو پرداختند.
O M I D
02-04-2011, 07:01 PM
شاهين بوشهر به دنبال جذب يك دروازهبان جديد
تيم فوتبال شاهين بوشهر به دنبال جذب يک دروازهبان جديد است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgمجتبي روشنگر دروازهبان تيم شاهين بوشهراز ناحيه ساق پا دچار شکستگي شده است و اکنون اين تيم فقط مجيد غلامي را به عنوان دروازهبان دارد.
حميد استيلي سرمربي تيم شاهين بوشهر در اين زمينه گفت: مجيد غلامي دروازهبان خوبي است اما ما براي ادامه ليگ به دنبال جذب دروازهبان جديدي هستيم زيرا روشنگر مصدوم شد و ميخواهيم از نظر دروازهبان مشکلي احساس نکنيم.
وي تاکيد کرد: لک چيرا مدافع خارجي ما هم دچار مصدوميت جزيي است و اميدوارم که براي بازي روز شنبه برابر سپاهان آماده شود.
O M I D
02-04-2011, 07:04 PM
جلالي:ليگ را با برد خانگي آغاز ميکنيم
سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: ميخواهيم شروع مجدد ليگ را با برد خانگي مقابل نفت تهران آغاز کنيم تا موقعيت فولاد را در ليگ برتر ارتقاء دهيم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgمجید جلالی ضمن بیان این مطلب افزود: در وقفه 40 روزه لیگ سعی کردیم روی شیوه بازی تیم تمرکز کنیم و بر همین اساس در تعطیلات لیگ تمرینات خوبی را پشت سرگذاشته ایم و بازیکنان از آمادگی مطلوبی برای دیدار با نفت تهران برخوردارند و در این مسابقه تنها برای کسب سه امتیاز به میدان می رویم تا شروع خوبی در دور برگشت داشته باشیم.
جلالی با بیان اینکه شناخت خوبی از تیم نفت تهران داریم، تصریح کرد: نفت تیم سختکوشی است که از قدرت دوندگی و درگیری بالایی برخوردار است و کسب بیشترین تعداد تساوی ها در لیگ نشان می دهد این تیم به راحتی به حریفانش امتیاز نمی دهد و باید توان مضاعفی را برای پیروزی در این مسابقه بکار بگیریم.
سرمربی فولاد خوزستان در خصوص اینکه آیا تعطیلی 40 روزه در لیگ باعث ایجاد وقفه در روند رو به رشد تیم فولاد نشده است اظهار داشت: به هرحال اینگونه وقفه ها در لیگ همواره وجود داشته ولی تلاش کردیم تا با همسازی و انطباق خود با شرایط جدید تاثیرات منفی این وقفه را در روند حرکتی تیم به حداقل برسانیم و تیم را در شرایط مسابقه حفظ کنیم.
وی با بیان اینکه برای دیدار با نفت بازیکن محروم نداریم اما دو بازیکن اصلی فولاد با مصدومیت روبرو هستند یادآور شد: مهدی چمن آراء را به دلیل شکستی دنده و رضا نوروزی را به دلیل عمل آپاندیس در اختیار نداریم ولی با بازیکنان جوان و با انگیزه ای که در اختیار داریم مشکلی برای جایگزینی آنها وجود ندارد.
جلالی قرار گرفتن تیم فولاد بین 6 تیم اول لیگ را هدف این تیم در نیم فصل دوم عنوان کرد و اظهار داشت: هدف دست یافتنی تیم فولاد قرار گرفتن در جمع 6 تیم بالای جدول است هر چند با پتانسیل موجود در بازیکنان فولاد امکان قرار گرفتن در رده های بالاتر نیز دور از دسترس فولاد نیست.
دیدار تیم های فوتبال فولاد خوزستان و نفت تهران در هفته بیست و یکم لیگ برتر ساعت 15 روز شنبه به قضاوت محسن قهرمانی در ورزشگاه تختی اهواز برگزار خواهد شد.
O M I D
02-04-2011, 07:06 PM
استيلي: سپاهان بيشترين مليپوش را دارد ولي ما كار تيمي خوبي داريم
سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: سپاهان بيشترين بازيکن مليپوش را دارد اما ما کار تيمي خوبي داريم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgحميد استيلي در مورد وضعيت شاهين بوشهر در تعطيلات نيم فصل گفت: براي تعطيلات برنامهريزي کرديم اما به دليل اينکه چکهاي بازيکنان از سوي باشگاه نقد نشد بازيکنان حدود يک هفته حاضر به تمرين نشدند و در نهايت با صحبتهاي من و حشمت مهاجراني سر تمرينات حاضر شدند. مسئولان باشگاه نيز قول دادند مشکلات مالي را هر چه سريعتر برطرف کنند. اين مشکلات هنوز حل نشده اما بازيکنان با دل و جان در تمرينات شرکت ميکنند.
وي ادامه داد: در نيم فصل اردوي 5 روزه در عسلويه داشتيم. سپس 10 روز در امارات اردو زديم که سه بازي دوستانه با تيم الخور و الاهلي قطر انجام داديم که برديم و برابر الاهلي امارات با تمامي ملي پوشانش به تساوي بدون گل رسيديم. برخي از بازيکنان شاهين به دليل مشکلات خروج از کشور مانند سربازي و دانشجويي نتوانستند در اين اردو همراه تيم ما باشند.
استيلي در مورد ديدار با سپاهان گفت: مسابقه سختي داريم. حريف بيشترين ملي پوش را دارد. مدافعان و دروازه بان اين تيم بازيکنان اصلي تيم ملي هستند. ساير بازيکنان اين تيم نيز در حد تيم ملي هستند و تجربه خوبي دارند. بازيکناني نظير نويدکيا و جمشيديان نفرات خوبي هستند اما کار شاهين براساس کار تيمي است و ما نگران نيستيم. بازيکنان ما همگي سرحال و آماده هستند و براي اين مسابقه شرايط روحي خوبي داريم.
استيلي در مورد رويارويي با امير قلعهنويي همبازي سابقش گفت: زماني که او در شاهين بود من در پاس بازي ميکردم و زماني که او در استقلال بود من براي پرسپوليس توپ ميزدم. البته قلعهنويي از من پيشکسوتتر است و در مربيگري در هر تيمي بوده نتايج خوبي گرفته است. با استقلال و سپاهان نتايج خوبي گرفته و مس کرمان را از سقوط نجات داده است. در کلاس مربيگري نيز من و او با هم همکلاس بوديم. اين ديدار بازي سختي است. شايد حريف نفرات بيشتري داشته باشد اما شاهين کار گروهي خوبي دارد و بازيکنان جواني که اکنون داريم از ساير باشگاهها براي فصل آينده پيشنهادهايي دارند.
دستيار سابق قطبي در مورد ناکامي اين مربي در تيم ملي گفت: انتخاب مربي براي تيم ملي بايد با نظر کارشناسان و آدمهاي خاص فوتبال صورت گيرد و ما با آنها و رسانهها براي انتخاب سرمربي تيم ملي مشورت کنيم. نه فقط در مورد تيم ملي بزرگسالان بلکه در مورد تيمهاي پايه نيز براي انتخاب سرمربي از اهالي فن مشاوره بگيريم.
وي تاکيد کرد: کاري که ميکنيم اين است که بعد از انتخاب مربي تيم ملي از عوام نظرسنجي ميکنيم که اين مربي که آوردهايم خوب است يا بد. اين کار درست نيست. نظر همه مردم خوب است اما بايد براي انتخاب مربي نظر کارشناسان و اهالي فن را بگيريم. اکنون نيز بحث آوردن مربي خارجي است که معتقدم اين فقط مسکن براي فوتبال ماست.
استيلي يادآور شد: بايد ساختار فوتبال را درست کنيم و همگام با کشورهاي آسيايي پيش برويم. نبايد بگوييم ما به کره و ژاپن باختيم که قويتر از ما هستند. کره و ژاپن هم نبايد الگوي خود قرار دهيم. الگوي تيم ملي فوتبال ايران بايد اسپانيا و برزيل باشند. اگر بخواهيم الگوي خود را کره و ژاپن بگذاريم مانند شاگرد تنبلي هستيم که ميخواهد نمره 15 بگيرد و در نهايت به زور ميتواند 9 بگيرد.
O M I D
02-04-2011, 07:06 PM
فيروز كريمي سرمربي تبم فوتبال استقلال اهواز شد
سرمربي سابق استقلال اهواز بار ديگر هدايت اين تيم را بر عهده گرفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg فيروز کريمي که در سالهاي گذشته چندين بار هدايت تيم فوتبال استقلال اهواز را برعهده داشته است، در اين فصل نيز پس از برکناري داريوش يزدي، سرمربي اين تيم اهوازي شد.
قرارداد کريمي با استقلال که در هيات فوتبال خوزستان نيز به ثبت رسيده است، تا پايان فصل خواهد بود.
وي پيش از اين به عنوان مدير فني اين تيم معرفي شده بود که مسئولان استقلال اهواز با برکناري يزدي هدايت استقلال را به وي سپردند.
استقلال اهواز روز يکشنبه در هفته پانزدهم ليگ دسته اول ميهمان مس سرچشمه کرمان است.
O M I D
02-04-2011, 07:08 PM
موسوي: مربيان تيم ملي بازيهاي مس را نگاه نميكنند
سرپرست تيم فوتبال مس کرمان با گلايه از کادر فني تيم ملي گفت: مربيان تيم ملي بازيهاي مس را نگاه نميکنند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgساسان موسوي در مورد عدم دعوت بازيکني از مس به تيم ملي گفت: با وجود اينکه تيم مس در رده سوم جدول ليگ قراردارد اما بازيکني در تيم ملي ندارد که مهمترين دليل آن اين است که مربيان تيم ملي نظري روي مس کرمان ندارند و بازيهاي تيم ما را نگاه نميکنند وگرنه بازيکنان ارزشمند زيادي داريم بازيکناني مانند ميلاد فخرالديني، فرهاد سالاري، عادل کلاه کج و محمد منصوري و ... که ميتوانند به تيم ملي کمک کنند.اميدوارم در آينده مربيان تيم ملي بازيهاي مس را هم از نزديک تماشا کنند.
سرپرست مس در مورد شکست تکراري برابر ذوب آهن گفت: حريف ما تيم کوچکي نبود اين تيم نايب قهرمان آسياست و از شرايط ميزبانياش هم به خوبي استفاده کرد البته اين مسايل دليل خوبي براي شکست تيم مس نيست.بايد با تلاش بيشتر بتوانيم در هفتههاي آينده نتايج بهتري بگيريم.
O M I D
02-05-2011, 08:01 PM
علي پروين: استقلال هميشه خطرناک است
رئيس سازمان فوتبال باشگاه استيلآذين گفت: ميدانيم کار سختي برابر تيم خطرناک استقلال پيش رو داريم اما تنها به دنبال 3 امتياز اين بازي هستيم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علی پروین در خصوص بازی با استقلال ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: استقلال و پرسپولیس با هوادارانشان همیشه تیمهای خطرناکی هستند، خصوصا وقتی در ورزشگاه آزادی بازی میکنند اما استیل آذین هم بازیکنان باتجربهای دارد که سالها در این تیم و حتی تیمهای بزرگ اروپایی بازی کردهاند.
وی افزود: میدانیم کار سختی مقابل تیم خطرناک و باانگیزه استقلال پیش رو داریم اما ما تنها به دنبال 3 امتیاز این بازی هستیم. بازیکنان ما کار دشواری در پیش دارند اما باید بدون توجه به نام حریف فقط به کسب 3 امتیاز فکر کنند.
رئیس سازمان فوتبال باشگاه استیل آذین اضافه کرد: بازیکنان استیل آذین پتانسیل و لیاقت بالایی دارند و امیدوارم در این بازی تمام توان خود را به کار بسته و به هدف اصلی که پیروزی و کسب 3 امتیاز است، برسند. ضمن اینکه هر فردی که دلش با ما و استیل آذین است به ورزشگاه بیاید و از بازیکنان در این بازی حمایت کند.
پروین همچنین اظهار داشت: متاسفانه بازیکنان ما بعد از چند شکست از لحاظ روحی - روانی دچار مشکل شده بودند و به همین دلیل وقتی در نیم فصل اول گل می خوردند، همه چیز را تمام شده میدیدند. البته این موضوع برای همه تیمها پیش میآید و ترس از شکست اجازه نمیدهد بازیکنان توانایی خود را نشان دهند.
وی در این خصوص تاکید کرد: خوشبختانه این مشکل حل شده و بازیکنان نشان دادند که میل بالایی برای رسیدن به پیروزی دارند. مشکلات بدنی را هم برطرف کردهایم و با شروع مسابقات به دنبال رسیدن به پلههای بالایی جدول هستیم.
رئیس سازمان فوتبال باشگاه استیل آذین در پایان گفت: با درخواست کادر فنی اردوهای بسیار خوبی را در خارج از کشور و سپس در ایران برگزار کرده ایم و خوشبختانه باید اعلام کنم که بچه ها پیشرفت بسیار خوبی را نسبت به نیم فصل اول داشتهاند.
دیدار تیمهای فوتبال استقلال و استیل آذین در هفته بیست و یکم رقابتهای لیگ برتر باشگاههای کشور عصر فردا یکشنبه در ورزشگاه آزادی برگزار میشود.
O M I D
02-05-2011, 08:01 PM
علي پروين: استقلال هميشه خطرناک است
رئيس سازمان فوتبال باشگاه استيلآذين گفت: ميدانيم کار سختي برابر تيم خطرناک استقلال پيش رو داريم اما تنها به دنبال 3 امتياز اين بازي هستيم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علی پروین در خصوص بازی با استقلال ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: استقلال و پرسپولیس با هوادارانشان همیشه تیمهای خطرناکی هستند، خصوصا وقتی در ورزشگاه آزادی بازی میکنند اما استیل آذین هم بازیکنان باتجربهای دارد که سالها در این تیم و حتی تیمهای بزرگ اروپایی بازی کردهاند.
وی افزود: میدانیم کار سختی مقابل تیم خطرناک و باانگیزه استقلال پیش رو داریم اما ما تنها به دنبال 3 امتیاز این بازی هستیم. بازیکنان ما کار دشواری در پیش دارند اما باید بدون توجه به نام حریف فقط به کسب 3 امتیاز فکر کنند.
رئیس سازمان فوتبال باشگاه استیل آذین اضافه کرد: بازیکنان استیل آذین پتانسیل و لیاقت بالایی دارند و امیدوارم در این بازی تمام توان خود را به کار بسته و به هدف اصلی که پیروزی و کسب 3 امتیاز است، برسند. ضمن اینکه هر فردی که دلش با ما و استیل آذین است به ورزشگاه بیاید و از بازیکنان در این بازی حمایت کند.
پروین همچنین اظهار داشت: متاسفانه بازیکنان ما بعد از چند شکست از لحاظ روحی - روانی دچار مشکل شده بودند و به همین دلیل وقتی در نیم فصل اول گل می خوردند، همه چیز را تمام شده میدیدند. البته این موضوع برای همه تیمها پیش میآید و ترس از شکست اجازه نمیدهد بازیکنان توانایی خود را نشان دهند.
وی در این خصوص تاکید کرد: خوشبختانه این مشکل حل شده و بازیکنان نشان دادند که میل بالایی برای رسیدن به پیروزی دارند. مشکلات بدنی را هم برطرف کردهایم و با شروع مسابقات به دنبال رسیدن به پلههای بالایی جدول هستیم.
رئیس سازمان فوتبال باشگاه استیل آذین در پایان گفت: با درخواست کادر فنی اردوهای بسیار خوبی را در خارج از کشور و سپس در ایران برگزار کرده ایم و خوشبختانه باید اعلام کنم که بچه ها پیشرفت بسیار خوبی را نسبت به نیم فصل اول داشتهاند.
دیدار تیمهای فوتبال استقلال و استیل آذین در هفته بیست و یکم رقابتهای لیگ برتر باشگاههای کشور عصر فردا یکشنبه در ورزشگاه آزادی برگزار میشود.
O M I D
02-05-2011, 08:04 PM
باقريها ديدار با شهرداري تبريز را از دست داد
مدافع تيم فوتبال مس کرمان به دليل مصدوميت ديدار با شهرداري تبريز را از دست داد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg بهمن مداحي پزشک تيم مس کرمان گفت: نبيالله باقريها به دليل اينکه روز گذشته در تمرين تيم مس دچار مصدوميت شد در ديدار فردا با شهرداري تبريز نميتواند بازي کند. البته فرزاد حسين خاني کاپيتان تيم مس هم دچار مصدوميت است که تلاش ميکنيم اين بازيکن به ديدار فردا برسد.
گفتنی است، مس کرمان در رده سوم جدول ليگ برتر حضور دارد که فردا در تبريز ميهمان تيم شهرداري است که در رده شانزدهم جدول قرار دارد.
O M I D
02-05-2011, 08:28 PM
هفته بيستويکم ليگ برتر فوتبال
ذوبآهن با شكست برابر سايپا مدعيان را خوشحال كرد
تيم فوتبال ذوبآهن مقابل سايپا شکست خورد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ديدار تيمهاي ذوبآهن و سايپا از هفته بيست و يکم رقابتهاي ليگ برتر باشگاههاي ايران از ساعت 15 امروز به ميزباني ورزشگاه فولادشهر و در حضور 1500 تماشاگر اصفهاني برگزار شد که در نهايت با برتري 2 بر صفر شاگردان محمد مايليکهن به پايان رسيد.
کريم انصاريفرد و امين منوچهري در دقايق 17 و 57 گلهاي سايپا را به ثمر رساندند تا اين تيم در 9 هفته اخير رقابتهاي ليگ برتر به دومين پيروزي خود برسد.
هدايت ممبيني، داور اين مسابقه به مجيد غلامنژاد و امين منوچهري از سايپا و علي احمدي از ذوبآهن کارت زرد نشان داد.
ذوبآهن با شکست در اين ديدار پس از 8 هفته دوباره طعم شکست را چشيد، اما همچنان با 42 امتياز در صدر جدول باقي ماند.
سايپا نيز با اين پيروزي 23 امتيازي شد و با شکست حريف صدرنشين اصفهاني، موجي از اميدواري و خوشحالي را در بين ساير تيمهاي مدعي به وجود آورد.
همچنين کريم انصاري فرد، مهاجم مليپوش سايپا با گلزني مقابل ذوبآهن در ديدار امروز 13 گله شد و پس از ادينهو در رده دوم جدول گلزنان قرار گرفت.
O M I D
02-05-2011, 08:28 PM
برتري فولاد مقابل نفت تهران با درخشش معمارزاده
تيم فولاد خوزستان با نتيجه 2 بر يک مقابل نفت تهران به پيروزي رسيد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ديدار تيم هاي فولاد خوزستان و نفت تهران از ساعت 15 در ورزشگاه تختي اهواز در حضور 2 هزار هوادار آغاز شد.
تيم فولاد توانست در دقيقه 4 توسط مهرداد جماعتي به گل اول دست پيدا کند. سپس در دقيقه 38 آرش افشين توانست گل دوم را به ثمر برساند.
بازيکنان تيم نفت تهران در اين مسابقه در دقايق 50 و 82 صاحب ضربه پنالتي شدند که از اين ضربات ناصحي و فيض الهي نتوانستند استفاده کنند و ميثاق معمارزاده دو ضربه را مهار کرد.
شاگردان حسين فرکي تنها در دقيقه 67 توسط روسا يکي از گل هاي خورده را جبران کردند.
قضاوت اين ديدار بر عهده محسن قهرماني بود. وي از تيم فولاد به بختيار رحماني و اميد خورج و از تيم نفت تهران به مهدي رفيعي و هادي رکابي کارت زرد نشان داد.
O M I D
02-05-2011, 08:29 PM
تساوي پاس و تراکتورسازي در هفته بيستويکم ليگ برتر فوتبال
ديدار تيمهاي فوتبال پاس همدان و تراکتورسازي تبريز با نتيجه بدون گل به پايان رسيد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در هفته بيستويکم ليگ برتر فوتبال ايران از ساعت 15 تيمهاي پاس همدان و تراکتورسازي تبريز در ورزشگاه قدس همدان برابر هم به ميدان رفتند که دو تيم به تساوي بدون گل رضايت دادند.
قضاوت اين ديدار برعهده احمد صالحي بود و حدود 500 تماشاگر با حضور در ورزشگاه نظارهگر اين مسابقه بودند. قاضي اين ديدار به نادر احمدي و روزبه شاهعليدوست از پاس و مهدي کياني از تراکتورسازي تبريز کارت زرد نشان داد.
O M I D
02-05-2011, 08:30 PM
جلالي: چرا بعداز 45 روز تعطيلي بازيكنان ما را ميگيرند؟
سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: اين چه ليگي است که پس از 45 روز تعطيلي بازيکنان ما را به اردوي تيم اميد فرا ميخوانند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مجيد جلالي پس از پيروزي 2 بر يک مقابل نفت تهران عنوان کرد: بعد از 50 روز تعطيلي و تمرينات فشردهاي که داشتيم انتظار نداشتم تيمم امروز خوب بازي کند. البته در اين مسابقه ما به نفتيها موقعيت نداديم و آنها روي اشتباه ما گل زدند.
وي افزود: نفت را امروز تيم بهتري ديدم. آنها در نيمه دوم و به خصوص در اواخر بازي خيلي بهتر از فولاد بازي کردند. آن چيزي که توقع داشتم بچهها نبودند در صورتي که از يک تيم خوب چيزي کم نداشتيم.
جلالي تصريح کرد: تمام مشکلاتي که سرمان آمد در هفته آخر تعطيلات بود. از يک سو دو تن از بازيکنانمان مصدوم شدند و متأسفانه فدراسيون فوتبال در يک هفته مانده به شروع بازيها سه بازيکن ما را به اردوي تيم اميد فراخواند.
سرمربي فولاد خاطرنشان کرد: اين چه ليگي است که 45 روز آن تعطيل ميشود و به محض شروع آن سه بازيکن يک تيم را به اردوي تيم اميد فرا ميخوانند. هفته آخر تعطيلات همه چيزمان را بهم ريخت و کارمان را سخت کرد اگر اين اتفاقات نبود امروز تيم مشکل نداشت.
O M I D
02-05-2011, 08:30 PM
ياوري: تراكتورسازي به فكر كسب يك امتياز بود
سرمربي تيم فوتبال پاس همدان گفت: تراکتورسازي از ابتدا براي کسب يک امتياز و تساوي به ميدان آمده بود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg محمود ياوري پس از کسب تساوي بدون گل برابر تراکتورسازي تبريز عنوان کرد: تراکتور از ابتدا براي کسب يک امتياز و تساوي به ميدان آمده بود. دروازهبان اين تيم از دقيقه يک وقتکشي ميکرد. بازي بسيار خوب و رواني در نيمه نخست از خود به نمايش گذاشتيم؛ اما از موقعيتهايي که خلق شد به خوبي استفاده نکرديم.
وي با بيان اينکه پاس هنوز شرايط ايدهآلي ندارد، ادامه داد: تراکتور به فکر ضدحملات بود. در جريان بازي اعتماد به نفس خط هافبک تيم ما پايين آمد و باعث شد هافبکها نتوانند انتظارات ما را برآورده کنند. بازيکنان پاس به فرم ايدهآل تاکتيکي نرسيدهاند. از نظر فيزيکي شرايط خوبي دارند.
سرمربي تيم فوتبال پاس همدان در خصوص اختلافاتش با ملاحي، مديرعامل باشگاه پاس در مورد بازي کردن بازيکن خارجي اين تيم، گفت: ملاحي هيچ وقت در بحثهاي فني دخالت نمي کند. اين شايعات صحت ندارد.
ياوري با بيان اينکه داور 2 پنالتي مسلم را به سود تيم ما اعلام نکرد، خاطر نشان ساخت: داور اصفهاني بود و کاش اصفهاني نبودم. داور ميخواست ثابت کند به سود تيمي که سرمربياش اصفهاني است، قضاوت نميکند و به همين دليل در چند صحنه به اشتباه تصميمگيري کرد.
وي افزود: با وجود اينکه در تمرينات براي گلزني بسيار تمرين کرده بوديم؛ اما هنوز نتوانستم زوج هجومي تيم خود را پيدا کنم. در اين مسابقه فرهاد خيرخواه 3 موقعيت خوب گلزني را از دست داد؛ اما اميدوارم که روز به روز بهتر شود.
O M I D
02-05-2011, 08:33 PM
ابراهيمزاده: به باشگاه ميروم تا بگويم ديگر در ذوبآهن نيستم
سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن گفت: فردا به باشگاه ميروم و اعلام ميکنم که ديگر من نيستم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg منصور ابراهيمزاده پس از شکست 2 بر صفر برابر سايپا اظهار داشت: به اين تيم و بازيکنانش تبريک ميگويم اما تيمي که در پايين جدول قرار دارد کارش 50 - 50 است يعني اگر گل اول را بزند خوب دفاع ميکند و اگر گل اول را بخورد بيشتر هم خواهد خورد. امروز سايپاييها گل اول را زدند و بازي را در اختيار گرفتند.
وي با بيان اينکه نيمه اول بازي خوبي انجام نداديم، افزود: در نيمه دوم هم به نتيجه دلخواه نرسيديم چرا که عمدهترين مشکل ما سرعت انتقال فکر و تصميمگيري و به اجرا گذاشتن آن توسط بازيکنان بود.
ابراهيمزاده در مورد تعويض کاسترو و اين مورد که آيا تعويض وي اشتباه نبود، گفت: از همان ابتدا اشتباه کردم که کاسترو را بازي دادم. کاسترو مقابل تيمهاي دفاعي بايد نيمه دوم به ميدان بيايد.
وي در مورد نيمکتنشيني خلعتبري و اين موضوع که آيا غيبت اين مهاجم در بازي امروز به دليل حساسيت دربي هفته آينده اصفهان نبود، گفت: هر بازي سه امتياز دارد و مطمئن باشيد حساسيت دربي دليل اين تغييرات نبود.
سرمربي ذوبآهن که از شعارهاي تماشاگران نسبت به محمد قاضي ناراضي بود در اين مورد گفت: به هواداران ميگويم که بدانند آمار نشان ميدهد ذوبآهن در سه فصل اخير در 89 بازي تنها 13 شکست را تجربه کرده است. اين در حالي است که اين تيم در ليگ هفتم 10 تا 12 باخت را توسط آقايان به دست آورد. هواداران صبور باشند. در مورد قاضي هم ميگويم که او باغيرتترين و فعالترين بازيکن ذوبآهن است و هيچگاه اجازه توهين به او نميدهم.
وي در مورد شعارهاي برخي تماشاگران عليه خودش گفت: فردا به باشگاه ميروم و اعلام ميکنم که ديگر من نيستم تا تکليف افراد خاصي که در ورزشگاه اين شعارها را ميدهند مشخص شود. اگر تمام ورزشگاه خواهان جدايي من باشند آن زمان عيب از من خواهد بود.
O M I D
02-05-2011, 08:33 PM
سرمربي شاهين بوشهر:ماندن درليگ برتر با رتبه تك رقمي هدف اصلي ماست
حميد استيلي گفت: هدف اول ما ماندن در ليگ برتر و سپس کسب رتبه تک رقمي در جدول رده بندي است که با صبر و حوصله و پشتيباني رسانه ها دسترسي به آن دور از انتظار نيست.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سرمربي تيم شاهين پارس بوشهر عصر شنبه در کنفرانس خبري پس از بازي تيمش مقابل سپاهان اصفهان اظهارداشت: روند موفقيت هاي تيم شاهين پارس بوشهر پس از پيروزي مقابل صباي قم و پيکان قزوين و بازي هاي تدارکاتي دوستانه در کشور امارات به گونه اي است که ادامه ليگ را براي ما روانتر و نسبت به کسب نتايج دلخواه اميدوار کرده است.
وي در تحليل بازي امروز تيمش بيان کرد: سرعت بازي خيلي بالا و نفس گير بود و هر دوتيم سعي مي کردند که با استفاده از ضربه هاي شروع مجدد به گل برسند ولي موقعيت هاي تيم ما نسبت به حريف بيشتر و خطرناک بود، هرچند که آنها موقعيت هاي خوبي براي خود در ضربات ايستگاهي و پرتاب هاي دستي ايجاد کردند.
استيلي افزود: امروز ما فقط به دنبال سه امتياز بازي بوديم و توانستيم کنترل بازي را در يک بازي پاياپاي و نفس گير بدست گيريم و استفاده از سه فوروارد در دقايق پاياني بازي با کم کردن يک دفاع نيز يک ريسک براي برد بود.
سرمربي شاهين پارس بوشهر در زمينه استفاده از عماد محمد رضا بازيکن عراقي اين تيم درمدت 90 دقيقه بازي گفت: هزينه هاي زيادي براي جذب اين بازيکن توسط باشگاه انجام شد و از آنجا که عماد رضا بازيکني بين المللي با توانايي بالاست، توانست فشار زيادي بر خط دفاعي تيم مقابل ايجاد کند.
استيلي اضافه کرد: تمام مربياني که در مقابل تيم ما در بوشهر بازي کرده اند، از تيم شاهين به نيکي نام برده اند و با توجه به کسب هفت امتياز از سه بازي به اين تيم افتخار مي کنم اما جايگاه ما در جدول رده بندي جايگاه مناسبي نيست.
وي درمورد مصدوميت هاي مداوم بازيکنان تيم شاهين گفت: اين مصدوميت ها در حين تمرين نبوده است بلکه عمده آنها در حين بازي هاي رسمي رخ داده که يک امر طبيعي در فوتبال است.
استيلي در باره مشکل مالي تيم شاهين پارس بوشهراظهارداشت:اين مشکلات هنوز پابرجاست و باشگاه نتوانسته نسبت به تعهدات خود به بازيکنان و کادر فني عمل کند اما مشکلات باشگاه را درک مي کنم و به بازيکنان تيم نيز گفته ام که اين مشکلات را درک کنند.
سرمربي تيم شاهين پارس بوشهر ادامه داد: همه ما به عشق هواداران خون گرم بوشهري بازي مي کينم و اميدواريم با آمدن رييس جمهوري و هيات دولت در دور سوم سفرهاي استاني به استان بوشهر مشکل مالي باشگاه شاهين بوشهر نيز حل شود.
استيلي درگذشت ضيا جمالي عکاس ورزشي قديمي نشريات محلي استان بوشهر، دقايقي پيش از بازي تيم هاي شاهين پارس بوشهر و سپان اصفهان در ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر را به خانواده وي و جامعه عکاسان و خبرنگاران ورزشي استان بوشهر و ايران تسليت گفت.
ديدار تيم هاي شاهين پارس بوشهر و سپان اصفهان عصر شنبه با نتيجه مساوي بدون گل در ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر پايان يافت.
O M I D
02-05-2011, 08:34 PM
فركي: تا به حال فولاد را اين همه دستوپا بسته نديده بودم
سرمربي نفت تهران گفت: تا به حال فولاد را مقابل هيچ تيمي اين همه دست و پا بسته نديده بودم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حسين فرکي پس از باخت 2 بر يک مقابل فولاد خوزستان عنوان کرد: امروز چند بازيکن اصلي خود را در اختيار نداشتيم. نسبت بازي رفت با فولاد اين مسابقه ديدني بود، به خصوص در نيمه دوم. من با بازيکنانم به خاطر بازي خوبشان تبريک ميگويم.
وي افزود: نيمه اول روي اشتباه خودمان گل دريافت کرديم و زماني که گل خورديم خوب نبوديم و بلافاصله گل دوم را دريافت کرديم. فولاد روي تجربهاش بازي را برد، بچههاي ما نيمه دوم مصمم بودند که بازي را حداقل مساوي کنند.
فرکي ادامه داد: براي اينکه چيزي براي از دست دادن نداشتيم مجبور بوديم به بازي انتحاري روي آوريم. ميثاق معمارزاده بهترين بازيکن فولاد بود و توانست علاوه بر گرفتن دو پنالتي چند موقعيت خوب ديگر را هم بگيرد.
سرمربي نفت تهران تاکيد کرد: بدشانس بوديم و فولاديها خوششانس. من از فولاديها انتظار نداشتم که اينقدر بازي را بکشند و خود را به زمين بزنند. از اين تيم چيزي که در ذهن داشتم بازي تهاجمي و تاکتيکي بود. انتظار نداشتم که آنها وقت تلف کنند.
فرکي خاطرنشان کرد: حق ما در اين ديدار باخت نبود. تا به حال فولاد را مقابل هيچ تيمي اين همه دست و پا بسته نديده بودم. آنها در نيمه دوم تماماً زير توپ ميزدند و فوتبال تکنيکي در زمين پياده نکردند. ما يک بازيکن طراح نداشتيم. هميشه همين طور هستيم؛ خوبيم اما نتيجه نميگيريم.
pnugirl
02-06-2011, 06:29 PM
پنالتي پرسپوليس درست بود
عسگري: داور دربي قطعا ايراني است
سرپرست کميته داوران گفت: با توجه به موفقيت داوران ايراني در دربيهاي گذشته ديدار آينده پرسپوليس و استقلال هم قطعا ايراني خواهد بود.
حسين عسگري با اعلام رضايت از عملکرد داوران در ديدارهاي برگزار شده ليگ برتر در روز شنبه گفت: با پيگيري هايي که از ناظرين داوري داشته ام بازي هاي ديروز مشکلي از نظر داوري نداشتند .البته در بازي پرسپوليس و نفت بر سر پنالتي بحث ايي شده بود که من با ديدن تصاوير تلويزيوني تصميم ترکي را تاييد مي کنم. داور خوب ما در آن صحنه به درستي قضاوت کرد و خطا کاملا روي مهاجم پرسپوليس درست بود و بايد پنالتي اعلام مي شد.
عسگري از ايجاد اتاق آناليز داوري خبر داد و گفت: به دنبال اين هستيم تا دستگاه هاي لازم براي ايجاد اتاق آناليز داوري تهيه کنيم تا براي بازبيني صحنه هاي مشکوک مشکلي نداشته باشيم و مطمئنا اگر اين اتاق ايجاد شود مي توانيم سريعا درباره درستي و يا نادرستي تصميم داوران اظهار نظر کنيم و آن را از طريق سايت فدراسيون اعلام کنيم تا به طور اتوماتيک وار جلوي جوسازي عليه داوران گرفته شود.
سرپرست کميته داوران درباره حضور 5 تيم داوري ايران در رقابت هاي باشگاهي آسيا از جمله ليگ قهرمانان آسيا و afc cup گفت:فغاني،ترکي ،جهانبازي ،مظفري زاده ،کامراني فر ،کريمي ،بخشي زاده ،سخندان ،ابوالفضلي،قهرماني ،فروغي ،علي نژاديان و کهوري داوران ايراني هستند که در رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا و afc cup به خوبي قضاوت مي کنند و حضوري فعال دارند و اين نشان از قدرت داوري ايران به آسيا دارد.
عسگري در پايان درباره شايعه ايراني نبودن داور دربي گفت: داور دربي قطعا ايراني است چرا که داوران ايراني که قبلا اين بازي را از حدود دو سال پيش قضاوت کرده اند موفق بوده اند و توانسته اند قضاوت هاي خوبي به نمايش بگذارند.مطمئن باشيد که تيم داوري ايراني ديدار سنتي استقلال و پرسپوليس را در دور برگشت ليگ برتر قضاوت خواهند کرد.
O M I D
02-06-2011, 07:11 PM
تماشاي رايگان بازيهاي شهرداري تبريز براي طرفداران
باشگاه شهرداري تبريز اعلام کرد تماشاي ديدار اين تيم در ليگ برتر فوتبال براي طرفداران رايگان است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg باشگاه شهرداري تبريز اعلام کرد تماشاگراني که به باشگاه مراجعه کردهاند و فرم هواداري پر کردهاند از اين پس ميتوانند ديدارهاي تيم فوتبال اين باشگاه را در تبريز به طور رايگان تماشا کنند.
در ديدار امروز برابر مس کرمان نيز تماشاگراني که کارت هواداري باشگاه شهرداري را دريافت کردهاند ميتوانند اين بازي را به طور رايگان تماشا کنند.
O M I D
02-06-2011, 07:14 PM
حاشيه ديدار استقلال و استيلآذين1
هواداران بسيار کمي از بازي امروز استقلال و استيلآذين استقبال کردهاند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در شرايطي که تصور مي شد بعد از حدود 40 روز تعطيلي ليگ هواداران فوتبال به ويژه علاقه مندان به تيم هاي پرسپوليس و استقلال با شروع دوباره ليگ با حضور خود در ورزشگاه ها به گرماي ليگ اضافه مي کنند، چنين چيزي صورت نگرفته است.
پس از اينکه روز گذشته هواداران پرسپوليس استقبال کمي از بازي اين تيم مقابل نفت از خود نشان دادند، امروز هواداران استقلال نيز استقبال خوبي از ديدار امروز تيمشان مقابل استيلآذين که مسابقه حساسي به شمار مي رود به عمل نياورده اند.
تا قبل از شروع بازي فقط هزار نفر در ورزشگاه حضور دارند.
O M I D
02-06-2011, 07:18 PM
حاشيه ديدار استقلال و استيلآذين 3
هواداران استقلال به شدت کاپيتان تيمشان را تشويق کردند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg پس ازاتمام نيمه اول هواداران استقلال به شدت فرهاد مجيدي را تشويق کردند و کاپيتان استقلال نيز براي آنها دست تکان داد.
* در حالي که عادل فردوسي پور گزارشگر بازي استقلال و استيل آذين قصد داشت به سمت جايگاه خود برود به شدت از سوي هواداران استقلال تشويق شد. او پاسخ هواداران استقلال را با تکان دادن دست داد و همين حرکت او باعث شد هواداران استقلال او را بيش از قبل تشويق کنند.
* علي فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال از سوي هواداران اين تيم به شدت تشويق شد.
* مهرزاد معدنچي، سوشا مکاني، علي نظري جويباري، رضا رجبي، علي اميري، دکتر امين نوروزي، خروطي و محمد محمدي در جايگاه ويژه اين بازي را تماشا ميکنند.
*در آغاز نيمه دوم و هنگامي که بازي شروع شده بود به جز صادق درودگر سرپرست استيل آذين هيچ کس روي نيمکت اين تيم حضور نداشت و مربيان و بازيکنان ذخيره استيل آذين يک دقيقه پس از شروع مسابقه روي نيمکت قرار گرفتند.
O M I D
02-06-2011, 07:23 PM
پيروزي استقلال با درخشش مجيدي
استقلال با پيروزي مقابل استيلآذين به رده دوم جدول صعود کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ديدار تيم هاي فوتبال استيل آذين و استقلال از ساعت 15:45 در ورزشگاه آزادي در حضور دو هزار تماشاگر آغاز شد و با برتري 3 بر يک آبي پوشان خاتمه يافت.
استقلال در اولين حمله جدي خود در دقيقه 5 توسط فرهاد مجيدي به گل رسيد. بعد از اين گل بازيکنان استيل آذين حملاتي را روي دروازه استقلال انجام دادند که در يکي از اين صحنه ها توپ ميلاد زنيدپور به تير دروازه استقلال برخورد کرد. لحظاتي بعد در دقيقه 23 فريدون زندي گل تساوي را به ثمر رساند.
فرهاد مجيدي در دقيقه 32 گل دوم آبي پوشان را به ثمر رساند.
درحالي که استيلآذين در نيمه دوم تلاش مي کرد نتيجه را تغيير دهد، در دقيقه 72 مهدي سيد صالحي درحالي که مدافعان استيلآذين به هواي آفسايد ايستاده بودند گل سوم را براي استقلال به ثمر رساند تا شاگردان مظلومي به برتري 3 بر يک برسند.
قضاوت اين مسابقه بر عهده تورج حق وردي بود. وي از استيلآذين به کاظم برجلو و حسن اشجاري و از استقلال به اميرآبادي و عابديني کارت زرد نشان داد.
در دقيقه 59 هادي ايماني بازيکن استيل آذين به دليل گرفتن کارت زرد دوم از بازي اخراج شد.
تيم استقلال با اين پيروزي 37 امتيازي شد و به رده دوم جدول صعود کرد. استيلآذين نيز با همان 19 امتياز در قعر جدول بسر ميبرد.
بازيکنان استيلآذين:
حميد نشاطجو، مهدي مهدوي کيا، حسن اشجاري، امير شاپورزاده، کاظم برجلو، علي عشوري زاد، فريدون زندي، حسين کاظمي(68- محسن خليلي)، ميلاد زنيدپور(78- حامد خسروي)، هادي ايماني و محمد غلامي
سرمربي: محمد خاکپور
بازيکنان استقلال:
وحيد طالب لو، هادي شکوري، امير حسين صادقي، دسوزا( 68- فرزاد آشوبي)، پژمان منتظري، اسماعيل شريفات، کيانوش رحمتي، ايمان مبعلي(87- محسن يوسفي)، مهدي اميرآبادي، فرهاد مجيدي، سيد مهدي سيد صالحي(79- فردين عابديني)
سرمربي: پرويز مظلومي
O M I D
02-06-2011, 07:26 PM
هفته بيست و يکم ليگ برتر فوتبال
دومين باخت متوالي مس برابر شهرداري تبريز
تيم فوتبال شهرداري تبريز برابر مس کرمان با نتيجه 2 بر يک به برتري رسيد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg اين ديدار از ساعت 15:38 و با 38 دقيقه تاخير در ورزشگاه يادگار امام تبريز برگزار شد. حدود هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور داشتند.
مارسيو رودريگز دقيقه 18 و رسول عليزاده 59 براي شهرداري تبريز گلزني کردند. قاسم دهنوي در دقيقه 57 گل مس کرمان را به ثمر رساند تا به اين ترتيب شهرداري تبريز به پنجمين برد اين فصل خود برسد و مس کرمان دومين شکست متوالي خود را در ليگ برتر تجربه کند. مس در ديدار تکراري با ذوب آهن نيز شکست خورده بود.
محمد حسين اسدي داور مسابقه به مهرداد پولادي و ميلاد فخرالديني از مس کرمان و مارسيو رودريگرز از شهرداري تبريز کارت زرد نشان داد.
با اين برد شهرداري تبريز 23 امتيازي شد و به رده چهاردهم جدول صعود کرد و مس کرمان 34 امتيازي باقي ماند و به رده پنجم سقوط کرد.
O M I D
02-06-2011, 07:27 PM
فرهاد براي ما نعمتي است
مظلومي: از بازيكنان دلگيرم
سرمربي استقلال گفت: با وجود برتري برابر استيلآذين از بازيکنان دلگيرم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg پرويز مظلومي پس از پيروزي 3 بر يک مقابل استيل آذين اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم اما از بچهها دلگيرم. آنها بعد از گل سوم ميتوانستند از موقعيتهاي خود استفاده بهتري کنند و نتيجه بهتري کسب کنيم. به هر حال مهم سه امتياز بود که گرفتيم.
وي درباره اينکه رقبا با از دست دادن امتياز اين موقعيت را براي استقلال فراهم کردند تا اينکه بتواند به رده دوم صعود کند گفت: ما جايگاهي را که از دست داده بوديم پس گرفتيم. اتفاقات هر هفته رقم ميخورد و بايد روي همه بازي ها حساب کرد. دنبال اين نيستيم که رقباي ما نتيجه نگيرند. در سه هفته استقلال يک امتياز کسب کرد ولي اکنون قضيه برعکس شده است.
سرمربي استقلال درباره حضور فرهاد مجيدي و اينکه اگر اين بازيکن را در اختيار نداشت چه اتفاقي ميافتاد عنوان کرد: ما مجيدي را به راحتي از دست نميدهيم. خوشبختانه هم باشگاه و هم او کوتاه آمدند و او بازگشت خوبي به استقلال داشت. هر تيمي مهره کارآمدي دارد. فرهاد براي ما نعمتي است. مثل تيم بارسلونا که اگر مسي را در اختيار نداشته باشد نصف نيرويش را از دست ميدهد. فرهاد بازيکن متعصبي است. البته اگر ما بازيکني را در اختيار نداشته باشيم جايگزين ها ميتوانند اين جاي خالي را به خوبي پر کنند.
مظلومي درباره گلي که دريافت کردند گفت: ما روي صحنه غافلگير شديم. به هر صورت به تيمم تبريک ميگويم.
وي درباره اينکه چرا از عمران زاده و کوشکي استفاده نکرده است گفت: ما روي برنامه نفرات خود را چيده بوديم. بيرون ماندن يک بازيکن نشانه ضعف نيست. سه جام را در پيش داريم و به تناوب از بازيکنان استفاده ميکنيم. پژمان منتظري و اميرحسين صادقي در بازي با شهرداري ياسوج عملکرد خوبي داشتند و از آنها استفاده کرديم.
مظلومي درباره حضور کم تماشاگران گفت: من در اين باره احساس نگراني ميکنم. بازي که در وسط هفته باشد همين طور ميشود. اکثر تماشاگران يا محصل يا کارمند هستند و بهتر است بازي ها در روز تعطيل انجام شود.
سرمربي استقلال همچنين درباره هوار ملامحمد گفت: ديگر درباره او صحبت نميکنم.
O M I D
02-07-2011, 07:55 PM
قضاوت داور مشکلي نداشت
عسگري: از خاكپور به كميته انضباطي شكايت ميكنيم
سرپرست کميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: از خاکپور به دليل اينکه در حيطه وظايف خود صحبت نکرده به کميته انضباطي شکايت ميکنيم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حسين عسگري درباره بازي هاي ديروز بين استقلال – استيل آذين و شهرداري تبريز – مس کرمان اظهار داشت: تا آنجايي که گزارش ناظران به دستمان رسيده و صحبت هايي که با آنها داشتيم کار داوران در دو بازي ديروز خوب بوده و اشتباهاتي نداشتند که تاثيرگذار باشد و تيمي از آن متضرر شود و جنجالي پيش بيايد. آيين نامه داوري فيفا هم مي گويد زماني که اشتباهات تاثيرگذار در قضاوت داوران وجود نداشته باشد و جنجالي پيش نيايد، عملکرد داوران خوب ارزيابي مي شود.
وي درباره اظهار نظر محمد خاکپور که دليل باخت تيمش را به گردن داوران انداخته بود گفت: همانطور که قبلا هم گفته بوديم، هر گاه اظهارنظري خارج از حيطه وظايف اختيارات مربيان و بازيکنان درباره داوري مطرح شود، از مطرح کننده به کميته انضباطي شکايت مي کنيم. به همين خاطر کميته داوران از محمد خاکپور به کميته انضباطي شکايت خواهد کرد. ما با اين شيوه مخالفيم که هر مربي که تيمش شکست مي خورد آن را به گردن داور مي اندازد. آيا تا به حال ديده ايد که يک مربي بگويد بر اثر اشتباه داوري يک بازي را برده ايم؟
عسگري در پايان آمادگي بدني داوران را خوب ارزيابي کرد و گفت: خوشبختانه همانطور که در تست بدني هم مشخص بود داوران از وضعيت خوبي برخوردارند و آمادگي بدني خوبي دارند و درست مثل بازيکنان تيم ها در نيم فصل تمريناتشان را انجام داده اند. البته بايد از اين به بعد بين تعطيلات فصل و نيم فصل کميته داوران فدراسيون فوتبال تدبيري بيانيشد که داوران با حضور در سالن بدنسازي مجهز کمپ تيم هاي ملي و استفاده از زمين هاي چمن اين کمپ تمرينات بدني شان را انجام دهند. ما در اين باره اقدامات لازم را انجام خواهيم داد.
O M I D
02-07-2011, 07:57 PM
محمدي: شايد دربي 70 در عيد برگزار شود
رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال گفت: قصد داريم دو هفته از بازيهاي ليگ را در تعطيلات عيد برگزار کنيم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg عزيز محمدي درباره اينکه گفته مي شود دربي 70 در ششم فروردين برگزار مي شود، اظهار داشت: احتمال برگزاري ديدار برگشت پرسپوليس و استقلال در عيد نوروز وجود دارد. ما قصد داريم دو هفته از بازي هاي ليگ برتر را در عيد برگزار کنيم و در اين هفته برنامه بازي ها اعلام مي شود.
وي در مورد نقل مکان سازمان ليگ به ساختمان جديد گفت: با نقل مکان به اين ساختمان مستقل شديم اما همچنان زير نظر فدراسيون کار مي کنيم.
O M I D
02-08-2011, 07:14 PM
هيچوقت جمله شيرين امام خميني (ره) را فراموش نخواهم کرد
پروين: سعي كردم در صف اول ديداركنندگان با امام قرار بگيرم
پيشکسوت فوتبال گفت: به خاطر علاقهاي که به امام داشتم، سعي کردم جلوي صف باشم که با توجه به احترامي که به ما ميگذاشتند، اين اتفاق افتاد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علي پروين در آستانه سي و سومين سالگرد شکوهمند انقلاب اسلامي در گفتوگويي از خاطرات ديدارش با امام خميني (ره) صحبت کرد.
وي اظهار داشت: پس از اينکه از سوي کاظم رحيمي، يکي از زحمتکشان و فوتباليستهاي پرسپوليسي سابق و از بچههاي خوب و باصفاي آن دوره اعلام شد که قرار است با توجه به رايزنيهايي که با حاج احمد شده به ديدار امام خميني (ره) برويم، باور کنيد چند روزي در پوست خود نميگنجيديم. هر روز از خودمان سؤال ميکرديم که کي اين قرار عملي ميشود.
وي افزود: با لطف خدا فراهم شد تا به ديدار امام خميني (ره) برويم. روز خاطرهانگيز براي من و بازيکنان شاهين و استقلال بود. حدود 100 نفر بوديم که به ديدار امام رفتيم. به خاطر علاقهاي که به ايشان داشتم، سعي کردم بيشتر جلوي صف باشم که با توجه به احترامي که به ما ميگذاشتند، اين اتفاق افتاد.
پروين عنوان کرد: بالاخره با ذوق فراوان به ديدار امام خميني (ره) رفتيم. ايشان حدود يک ساعت حرفهاي بسيار شيريني را براي ما زدند. آن جمله معروف که «من ورزشکار نيستم اما ورزشکاران را دوست دارم» را هم فرمودند. همين مورد باعث شد شوق بسياري را در دل خود داشته باشيم و همه زير لب با يکديگر صحبت کنيم.
علي پروين خاطر نشان ساخت: حال و هواي عجيبي در ديدار با امام داشتيم. باور کنيد هيچ درخواستي از ايشان نداشتيم. فقط به حرفهاي شيرين امام خميني(ره) گوش داديم. اين اتفاق يکي از شيرينترين خاطرات زندگي من است که هيچ وقت آن را فراموش نميکنم. امام در آن ديدار نشان دادند به ورزش علاقه زيادي دارند و در حرفهاي شيرينشان مشخص بود ورزشکاران بايد کاري کنند که جوانان بيشتر به ورزش رو بياورند.
سرمربي سابق پرسپوليس و تيم ملي فوتبال يادآور شد: در آستانه سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، باز هم ياد و خاطره امام را گرامي ميداريم. اين را ميگويم که ديدار با ايشان در آن روز تاريخي در کنار بچههايي که با عشق و دل براي کشورشان فوتبال بازي ميکردند، بسيار لذتبخش بود؛ البته اينقدر اين ديدار زود تمام شد که متوجه نشديم زمان چطور گذشت.
O M I D
02-08-2011, 07:15 PM
از کاسيميرو حمايت ميکنيم
عيسيزاده: نقدينگي نيست به نفت آبادان پول نميرسد
مديرعامل باشگاه نفت آبادان گفت: به دليل نبود نقدينگي به باشگاه پول نميرسد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg عيسي زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد وضعيت تيم نفت آبادان عنوان کرد: از شرايط تيم راضي هستم اما از بازي با پرسپوليس رضايت ندارم.
وي در مورد مشکلات مالي اين تيم عنوان کرد: همه باشگاه ها با مشکلات مالي روبرو هستند. همه فکر مي کنند چون اسم تيم ما نفت است و وابسته به وزارت نفت هستيم همه پول ها اينجاست اما ما که پولي نديديم.
مديرعامل باشگاه نفت آبادان در پاسخ به اين سوال که عدم پرداخت پول به باشگاه نفت آبادان از قصد نيست، گفت: قصدي در کار نيست. نقدينگي وجود ندارد و دولت بايد اين نقدينگي را تامين کند.
عيسي زاده در پاسخ به اين سوال که به دليل مشکلات مالي از بابت شرايط تيم احساس نگراني نمي کند، گفت: من نگران هستم چون نداشتن تمرکز فني باعث بهم خوردن شرايط مي شود و در تيم تاثير منفي مي گذارد.
وي در خصوص اينکه آيا کاسيميرو مورد حمايت او قرار دارد يا خير تصريح کرد: او کار خود را به خوبي انجام داده است و از او حمايت مي کنيم. متاسفانه گاهي خبرنگاران هر چه دوست داشته باشند مي نويسند. مثلا از قول من اعلام شده که اگر ما 3 امتياز ديگر کسب کنيم در ليگ برتر مي مانيم. من اصلا چنين حرفي نزدم. ما بايد سه مسابقه ديگر برگزار کنيم و ببريم تا در ليگ برتر ماندني شويم. براي ماندن در ليگ برتر 12 امتياز ديگر نياز داريم.
O M I D
02-08-2011, 07:16 PM
هوار ملامحمد در درمانگاه فدراسيون پزشکي ورزشي تست پزشکي داد
هوار ملا محمد ملي پوش عراقي تيم فوتبال استقلال تهران ظهر امروز (سه شنبه) با حضور در محل فدراسيون پزشکي ورزشي مورد معاينات پزشکي قرار گرفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg اين بازيکن عراقي که در فصل نقل و انتقالات نيم فصل ليگ برتر با استقلال قرارداد بسته بود بنا به دلايلي خيلي دير در تهران حضور يافت ، اما باشگاه استقلال بلافاصله پس از حضور اين بازيکن در تهران در نخستين گام انجام تست پزشکي را در دستور کار هوار ملا محمد قرار داد. در اين رابطه ظهر امروز اين ملي پوش عراقي پس از انجام آزمايش خون، در درمانگاه فدراسيون پزشکي ورزشي تحت معاينات ارتوپدي و داخلي قرار گرفت تا در روزهاي آينده پاسخ اين معاينات به باشگاه استقلال اعلام شود.
pnugirl
02-10-2011, 09:06 AM
فرهاد پورغلامي:ديدار سايپا - ملوان 6 امتياز دارد/ نزد مايلي کهن درس پس ميدهم
سرمربي تيم فوتبال ملوان بندرانزلي گفت: ديدار سايپا و ملوان حساسيتهاي امتيازي خاصي دارد و براي هر دو تيم يک ديدار 6 امتيازي است.
فرهاد پورغلامی با بیان این مطلب در مورد دیدار ملوان و سایپا در هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: سایپا یک تیم خوب و منسجم است که دغدغه و مشکلات مالی نیز ندارد و از مربی بزرگ و بادانشی مانند محمد مایلی کهن برخوردار است. تیم سایپا هفته گذشته برابر ذوب آهن که تیم صدرنشین لیگ برتر است به پیروزی رسیده و بازیکنان این تیم از نظر روانی در شرایط بسیار خوبی قرار دارند.
وی ادامه داد: بازیکنان ملوان نیز در وضعیت مطلوبی به سر می برند. هفته گذشته نیز توانستیم تیم پیکان قزوین را در انزلی شکست دهیم و از نظر امتیازی در جدول لیگ برتر به وضعیت خود سامان بدهیم ولی مسابقه با سایپا دیداری نفسگیر و سخت خواهد بود که پیروزی در آن ساده بدست نخواهد آمد.
سرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی با اشاره به وضعیت دو تیم سایپا و ملوان در جدول لیگ برتر اظهار داشت: این مسابقه برای سایپا و ملوان یک دیدار شش امتیازی محسوب می شود و هر دو تیم برای پیروزی به میدان خواهند آمد. من فیلم بازیهای تیم سایپا را دیدهام و آن را به خوبی آنالیز کردهام و به نقاط ضعف و قوت این تیم آگاهی کامل دارم اما اجازه بدهید در این مورد حرفی نزنم.
پورغلامی در مورد اینکه بازی با ملوان نوعی دربی بین مربیان گیلانی محسوب می شود، گفت: اصلا این طور نیست. محمد مایلی کهن یکی از مربیان بزرگ فوتبال ایران و گیلان محسوب می شود و من نزد این مربی بزرگ درس پس می دهم.
دیدار تیمهای سایپای البرز و ملوان بندرانزلی در چارچوب هفته بیست و دوم لیگ برتر روز یکشنبه هفته پیش رو در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار خواهد شد.
pnugirl
02-10-2011, 09:06 AM
دليلي مطرح کرد:اجازه نمي دهم خدشهاي به همدلي مجموعه ذوب آهن وارد شود
مديرعامل باشگاه ذوب آهن تاکيد کرد: درايت و تلاش خستگي ناپذير سرمربي فهيم تيم فوتبال باشگاه و فداکاري و شور خالصانه هواداران شريف و دوست داشتنيمان، سبب ساز تمامي موفقيتهاي بدست آمده بوده است و به هيچ عنوان اجازه نخواهيم داد خدشهاي به اين همدلي وارد شود.
اصغر دلیلی مدیرعامل باشگاه ذوب آهن در بیانیهای اعلام کرد: در پیروی از اصول اعتقادی، فکری و شخصیتی خود قصد داشتم دیگر بار با سکوتی معنادار به حرکت در مسیر راستین کار به جای حرف و عمل گرایی به جای هیاهوهای رایج تبلیغاتی ادامه دهم اما از آنجایی که اخیرا شاهد سخن پراکنیها و حاشیه سازیهای نامتعارف در اطراف باشگاه فرهنگی ورزشی ذوب آهن بودهام نه تنها به عنوان مدیرعامل باشگاه اصیل، قدیمی و نظام مند ذوب آهن که به عنوان خادمی وظیفه مدار در پهنه ورزش کشور، نکاتی چند را بیان می نمایم:
بدون شک و در آئینه نگاه هر ناظر درونی یا بیرونی منصف و حقیقت نگار، باشگاه فرهنگی ورزشی ذوب آهن اصفهان بویژه در دو فصل اخیر ورزش کشور، روزها و ماههای پرافتخار و موفقی را در همه عرصههای بین المللی و ملی و در تمامی رشتههای ورزشی فعال در ردههای سنی مختلف و در هر دو بخش بانوان و آقایان پشت سر گذاشته است. موفقیتهایی کم نظیر که حاصل یک کار گروهی منظم و منسجم بوده و همدلی و همبستگی خالصانه و صادقانه همه ارکان این مجموعه، شکل گیری این همه افتخارآفرینی در عرصه های گوناگون را رقم زده است.
از آنجایی که به خوبی واقف بودم که این حاشیه سازیها و سخن پراکنیهای نامتعارف، بر چه مبنای نابخردانه ای بنا شده است، در طول مدت سپری شده همواره تلاش نمودم تا با حفظ همدلی و هم گرایی خانواده بزرگ ورزش ذوب آهن، خود را سپر بلای مجموعه تحت اختیار خویش قرار نمایم تا خدشه ای هر چند ناچیز و کوچک به هدف های تعیین شده و تدوین شده باشگاه وارد نشود و همکاران و یاران زحمتکش و تلاشگر این مجموعه پرافتخار، به حرکت در مسیر تعالی هدفمند و شعار برگزیده "برتر در ایران و مطرح در جهان" ادامه دهند.
مدیر عامل باشگاه ذوب آهن در بخش دیگری از این بیانیه آورده است: بدون هیچ گونه تردیدی حمایت و پشتیبانی بی دریغ ارکان خانواده بزرگ ذوب آهن اصفهان اعم از مدیرعامل ورزش دوست و کارمندان و کارگران زحمتکش شرکت سهامی ذوب آهن، همدلی و انسجام کل مجموعه، درایت و تلاش خستگی ناپذیر سرمربی فهیم تیم فوتبال باشگاه و فداکاری و شور خالصانه هواداران شریف و دوست داشتنیمان، سبب ساز تمامی موفقیتهای بدست آمده بوده است و به هیچ عنوان اجازه نخواهیم داد خدشهای به این همدلی وارد شود.
دلیلی در بخش پایانی این بیانیه آورده است: ذوب آهن با اقتدار به راه پرافتخار خویش ادامه می دهد و این تازه آغاز راه است که افقی بس روشن و پرتلالو در پیش روی ماست.
pnugirl
02-10-2011, 09:08 AM
مهرداد اولادي:بازي سختي مقابل سايپا پيش رو داريم/ با انصاريفرد رقابت ندارم
مهاجم تيم فوتبال ملوان بندرانزلي با بيان اينکه سايپا و ملوان تيمهاي هجومي هستند و فوتبال تماشاگر پسندي را ارائه ميکنند، گفت: مقابل سايپا بازي سخت و نفسگيري پيش رو داريم.
مهرداد اولادی با بیان این مطلب در مورد دیدار یکشنبه آینده تیمش مقابل سایپا در هفته بیست و دوم لیگ برتر گفت: بازی سختی پیش رو داریم. سایپا یکی از تیمهای خوب و منسجم لیگ برتر است و تصور می کنم دو تیم بازی تماشاگرپسندی را به نمایش بگذارند چرا که هم ملوان و هم سایپا به دنبال ارائه بازی هجومی هستند.
وی در مورد اینکه این دیدار به نوعی دوئل فنی او و کریم انصاریفرد مهاجم ملی پوش سایپا تلقی می شود یا خیر گفت: من با همه مهاجمان تیم ملی دوست هستم و نیازی به دوئل فنی نیست تا بخواهم تواناییهایم را ثابت کنم زیرا من در اوج آمادگی هستم و فقط به دلیل سلیقه مربیان تیم ملی در جام ملتها حضور نداشتم.
اولادی در مورد محمد مایلی کهن سرمربی تیم فوتبال سایپا اظهار داشت: من افتخار همکاری با مایلی کهن را نداشتهام اما ایشان از جمله مربیان بزرگ و قابل احترام فوتبال ایران هستند و زمانی سرمربی تیم ملی بودهاند و در تیمهای بزرگی مانند پرسپولیس و سایپا مربیگری کردهاند.
وی در مورد اینکه کدام تیم برنده دیدار سایپا و ملوان خواهد شد گفت: فوتبال قابل پیش بینی نیست اما هر دو تیم برای کسب برد به میدان خواهند آمد و تیمی که بتواند از موقعیتها بهتر استفاده کند تیم برتر میدان خواهد شد.
دیدار تیمهای سایپای البرز و ملوان بندرانزلی در چارچوب هفته بیست و دوم لیگ برتر روز یکشنبه هفته آینده در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار خواهد شد.
O M I D
02-10-2011, 07:00 PM
فرهاد پورغلامي:ديدار سايپا - ملوان 6 امتياز دارد/ نزد مايلي کهن درس پس ميدهم
سرمربي تيم فوتبال ملوان بندرانزلي گفت: ديدار سايپا و ملوان حساسيتهاي امتيازي خاصي دارد و براي هر دو تيم يک ديدار 6 امتيازي است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg فرهاد پورغلامی با بیان این مطلب در مورد دیدار ملوان و سایپا در هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: سایپا یک تیم خوب و منسجم است که دغدغه و مشکلات مالی نیز ندارد و از مربی بزرگ و بادانشی مانند محمد مایلی کهن برخوردار است. تیم سایپا هفته گذشته برابر ذوب آهن که تیم صدرنشین لیگ برتر است به پیروزی رسیده و بازیکنان این تیم از نظر روانی در شرایط بسیار خوبی قرار دارند.
وی ادامه داد: بازیکنان ملوان نیز در وضعیت مطلوبی به سر می برند. هفته گذشته نیز توانستیم تیم پیکان قزوین را در انزلی شکست دهیم و از نظر امتیازی در جدول لیگ برتر به وضعیت خود سامان بدهیم ولی مسابقه با سایپا دیداری نفسگیر و سخت خواهد بود که پیروزی در آن ساده بدست نخواهد آمد.
سرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی با اشاره به وضعیت دو تیم سایپا و ملوان در جدول لیگ برتر اظهار داشت: این مسابقه برای سایپا و ملوان یک دیدار شش امتیازی محسوب می شود و هر دو تیم برای پیروزی به میدان خواهند آمد. من فیلم بازیهای تیم سایپا را دیدهام و آن را به خوبی آنالیز کردهام و به نقاط ضعف و قوت این تیم آگاهی کامل دارم اما اجازه بدهید در این مورد حرفی نزنم.
پورغلامی در مورد اینکه بازی با ملوان نوعی دربی بین مربیان گیلانی محسوب می شود، گفت: اصلا این طور نیست. محمد مایلی کهن یکی از مربیان بزرگ فوتبال ایران و گیلان محسوب می شود و من نزد این مربی بزرگ درس پس می دهم.
دیدار تیمهای سایپای البرز و ملوان بندرانزلی در چارچوب هفته بیست و دوم لیگ برتر روز یکشنبه هفته پیش رو در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار خواهد شد.
O M I D
02-10-2011, 07:04 PM
دليلي مطرح کرد:اجازه نمي دهم خدشهاي به همدلي مجموعه ذوب آهن وارد شود
مديرعامل باشگاه ذوب آهن تاکيد کرد: درايت و تلاش خستگي ناپذير سرمربي فهيم تيم فوتبال باشگاه و فداکاري و شور خالصانه هواداران شريف و دوست داشتنيمان، سبب ساز تمامي موفقيتهاي بدست آمده بوده است و به هيچ عنوان اجازه نخواهيم داد خدشهاي به اين همدلي وارد شود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg اصغر دلیلی مدیرعامل باشگاه ذوب آهن در بیانیهای اعلام کرد: در پیروی از اصول اعتقادی، فکری و شخصیتی خود قصد داشتم دیگر بار با سکوتی معنادار به حرکت در مسیر راستین کار به جای حرف و عمل گرایی به جای هیاهوهای رایج تبلیغاتی ادامه دهم اما از آنجایی که اخیرا شاهد سخن پراکنیها و حاشیه سازیهای نامتعارف در اطراف باشگاه فرهنگی ورزشی ذوب آهن بودهام نه تنها به عنوان مدیرعامل باشگاه اصیل، قدیمی و نظام مند ذوب آهن که به عنوان خادمی وظیفه مدار در پهنه ورزش کشور، نکاتی چند را بیان می نمایم:
بدون شک و در آئینه نگاه هر ناظر درونی یا بیرونی منصف و حقیقت نگار، باشگاه فرهنگی ورزشی ذوب آهن اصفهان بویژه در دو فصل اخیر ورزش کشور، روزها و ماههای پرافتخار و موفقی را در همه عرصههای بین المللی و ملی و در تمامی رشتههای ورزشی فعال در ردههای سنی مختلف و در هر دو بخش بانوان و آقایان پشت سر گذاشته است. موفقیتهایی کم نظیر که حاصل یک کار گروهی منظم و منسجم بوده و همدلی و همبستگی خالصانه و صادقانه همه ارکان این مجموعه، شکل گیری این همه افتخارآفرینی در عرصه های گوناگون را رقم زده است.
از آنجایی که به خوبی واقف بودم که این حاشیه سازیها و سخن پراکنیهای نامتعارف، بر چه مبنای نابخردانه ای بنا شده است، در طول مدت سپری شده همواره تلاش نمودم تا با حفظ همدلی و هم گرایی خانواده بزرگ ورزش ذوب آهن، خود را سپر بلای مجموعه تحت اختیار خویش قرار نمایم تا خدشه ای هر چند ناچیز و کوچک به هدف های تعیین شده و تدوین شده باشگاه وارد نشود و همکاران و یاران زحمتکش و تلاشگر این مجموعه پرافتخار، به حرکت در مسیر تعالی هدفمند و شعار برگزیده "برتر در ایران و مطرح در جهان" ادامه دهند.
مدیر عامل باشگاه ذوب آهن در بخش دیگری از این بیانیه آورده است: بدون هیچ گونه تردیدی حمایت و پشتیبانی بی دریغ ارکان خانواده بزرگ ذوب آهن اصفهان اعم از مدیرعامل ورزش دوست و کارمندان و کارگران زحمتکش شرکت سهامی ذوب آهن، همدلی و انسجام کل مجموعه، درایت و تلاش خستگی ناپذیر سرمربی فهیم تیم فوتبال باشگاه و فداکاری و شور خالصانه هواداران شریف و دوست داشتنیمان، سبب ساز تمامی موفقیتهای بدست آمده بوده است و به هیچ عنوان اجازه نخواهیم داد خدشهای به این همدلی وارد شود.
دلیلی در بخش پایانی این بیانیه آورده است: ذوب آهن با اقتدار به راه پرافتخار خویش ادامه می دهد و این تازه آغاز راه است که افقی بس روشن و پرتلالو در پیش روی ماست.
O M I D
02-11-2011, 07:09 PM
مرفاوي:هيچ تيمي نمي تواند رکورد ما را داشته باشد
سرمربي تيم فوتبال صنعت مس گفت : براي موفقيت نياز به صبر و حوصله است ولي اين دليل نمي شود که بي انضباطي را تحمل کنيم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg"صمد مرفاوي" گفت: تمرينات تيم طبق برنامه پيش مي رود؛ هرچند شرايط جوي چندان مساعد نيست. وي در مورد تاثير اين شرايط روي تمرينات و نتايج تيم نيز افزود: باران نعمت خداست و ما هم براي تيم در اين شرايط برنامه هايمان را تغيير داده ايم و در سالن و چمن مصنوعي تمرين مي کنيم. مرفاوي ادامه داد: به هرحال ما الان ده روز است که فقط يک جلسه روي چمن تمرين کرده ايم و برف و باران مستمر و غيرقابل پيش بيني وضعيت تمرينات را تحت الشعاع قرار داده، با اين حال در مورد دو بازي اخير بايد بگويم که شما نمي توانيد هميشه در خانه حريف برنده باشيد. ذوب آهن تيم منسجم و محترمي ست و مربي خوبي هم دارد، ما مي توانستيم در آن بازي جنجالي برنده باشيم اما آن اتفاقات پيش آمد. ما مي توانستيم در دقيقه65 با يک گل پيش بيافتيم و ذوب آهن هم در آن 65 دقيقه زورش به ما نرسيده بود، من نمي خواهم توجيه کنم اما واقعا آنها تحت تاثير بازي قدرتمند بچه هاي ما بودند و متاسفانه شرايطي پيش آمد و نشد که با 3 امتياز ببريم. در بازي تکراري هم تيمها از دوره بدنسازي و شرايط اردويي برمي گشتند و هيچکدام فوتبال خودشان را بازي نکردند و حريف با اتکا به تجربه اش برنده شد، مبارکشان باشد. وي درباره بازي با شهرداري و عدم نتيجه گيري تيم مس تصريح کرد: اصلا انتظار شکست نداشتم. اما فوتبال است ديگر. بازي با 40 دقيقه تاخير در سرماي تبريز خيلي هم آسان نيست، با اين حال به موقعيتهاي گل دو تيم نگاه کنيد، هفت موقعيت ما داشتيم و سه موقعيت حريف. دروازه بان حريف روز خوبي را پشت سر گذاشت، به همين سادگي باختيم.تيم مس اگر بعد از زدن گل تساوي فقط چند دقيقه بازي را کنترل مي کرد نتيجه برعکس مي شد، اشتباهاتي داشتيم اما بدشانس بوديم. مرفاوي در پاسخ به اين سوال که اما حالا همه از شما انتظار دارند. اين فشار آزاردهنده نيست؟ گفت :ببينيد، بايد منطقي باشيم و براي حريفان احترام قائل شويم، تمام تيمها دارند زحمت مي کشند و ما هم تلاش خودمان را کرده و مي کنيم، امسال حتي يک هفته را از دست نداده ايم. کادر فني و پزشکي از هميشه پرتلاش تر و خستگي ناپذيرتر بوده اند. بازيکنان اردوهاي سختي را پشت سر گذاشته اند. مديريت و مجموعه باشگاه همه هم و غمّشان تيم است. پس با توکل به خدا بايد نتيجه بگيريم، من از زحمات تمامي اين عزيزان تشکر مي کنم اما يادمان باشد که فصل گذشته اين موقع با همين شرايط، تيم مس کرمان براي بقا در ليگ برتر مي جنگيد و حالا براي کسب سهميه آسيايي. رکورد نباختن در ليگ برتر در تاريخ مس را زده ايم و 16 بازي بدون شکست داشتيم، اين يعني حدود يک نيم فصل. گمان نمي کنم امسال هيچ تيمي اين رکورد را داشته باشد، پس زياد هم بد نبوده ايم. سرمربي تيم مس گفت: من همان هفته سوم که يک امتياز هم نداشتيم ميگفتم اين تيم مي تواند مدعي باشد و همه به من مي خنديدند و در رو و پشت سرمان از احتمال سقوط حرف مي زدند. حالا هم همان شرايط است، در تمرين روز گذشته هم به بچه ها گفتم که اين انتظارات را بازيهاي خوب شما ايجاد کرده نه چيز ديگري. حالا کار ما سخت تر است و بايد بزرگي خودمان را نشان دهيم. اگر اينجاي جدول نبوديم که کسي کاري به کارمان نداشت و با حاشيه سازي اذيتمان نمي کرد. من به اين تيم اميدوارم و از تمامي مسوولان ورسانه ها و دلسوزان فوتبال کرمان مي خواهم که مارا در اين مسير کمک کنند و حاشيه ها را کم کنند تا بتوانيم بهترين تلاشمان را داشته باشيم. تيم با همدلي مشغول کار است، الباقي توکل به خدا. مرفاوي در مورد انضباط تيمي نيز گفت: اين مجموعه دارد به سختي و با فشار کار مي کند. بايد مراقب باشيم. بعضي ها دوست ندارند ما موفق باشيم و بايد ثابت کنيم که شايستگي بالايي داريم. براي موفقيت نياز به صبر و حوصله است. بايد صبور باشيم ولي اين دليل نمي شود که بي انضباطي را تحمل کنيم. گاهي اوقات بايد جديت به خرج داد. خوشبختانه تاکنون تمامي مسائل در داخل مجموعه خودمان حل و فصل شده و کميته انضباطي باشگاه هم کاملا مراقب اوضاع هست و مجموعه را زير نظر دارد. وي در مورد ديدار با استيل آذين نيز خاطرنشان کرد: اميدوارم همه مردم استان کرمان را شاد کنيم.
O M I D
02-12-2011, 08:02 PM
بصيرت: داور دربي اصفهان براي ما فرق نميكند
سرپرست تيم فوتبال سپاهان گفت: براي ما فرقي نميکند فردا کدام داور دربي اصفهان را قضاوت کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مجيد بصيرت درباره دربي اصفهان عنوان کرد: سپاهان و ذوب آهن دو تيم همشهري هستند که در بيرون زمين با يکديگر دوست هستند و در زمين مسابقه با هم رقيب. اميدوارم دو تيم در ليگ قهرمانان آسيا نتايج خوبي هم کسب کنند. ما براي اين بازي بازيکن مصدوم و محروم نداريم.
وي در مورد شرايط داوري براي اين بازي عنوان کرد: براي ما فرقي نمي کند فردا کدام داور مسابقه را قضاوت مي کند. داوران همه خوب هستند.
سرپرست تيم سپاهان درباره اينکه در صورت پيروزي مقابل ذوبآهن مي توان اين تيم را مدعي تر از قبل براي رسيدن به قهرماني دانست، گفت: سعي مان بر اين است که بار ديگر قهرماني را تکرار کنيم. به نظر من مربع مدعيان قهرماني را داريم. تيم هاي ذوب آهن، پرسپوليس و استقلال هم خطرناک هستند و نبايد از هيچ کدام غافل شد.
O M I D
02-12-2011, 08:06 PM
مروري بر بازي هاي هفته بيستودوم ليگ برتر فوتبال
حساسترين ديدار هفته بيست و دوم ليگ برتر فوتبال در اصفهان برگزار ميشود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ديدارهاي هفته بيست و دوم ليگ برتر همانند هفته بيست و يکم در يکي از روزهاي اول هفته برگزار ميشود و به همين دليل انتظار نميرود تماشاگران زيادي به ورزشگاهها بيايند.
نگاهي به ديدارهاي اين هفته که همگي يکشنبه برگزار ميشود مياندازيم.
* پيکان قزوين - استقلال؛ به دنبال حفظ جايگاه دومي با پيکان
اولين ديدار هفته بيست و يکم در قزوين برگزار ميشود. پيکان که هفته گذشته در بندر انزلي گير کرده و برابر ملوان شکست خورده بود، بايد از استقلال تيم دوم جدول پذيرايي کند. استقلال با برد خوبي که برابر استيل آذين کسب کرد از نظر روحي و رواني در وضعيت خوبي قرار گرفته است.
آبيپوشان تهراني ميخواهند مکان دوم جدول را با پيکان همچنان حفظ کنند هرچند اين رتبه با يک بازي بيشتر نسبت به سپاهان به آنها رسيده است. ديدار دو تيم ميتواند زيبا و جذاب باشد زيرا هر دو براي برد به ميدان ميآيند و به تساوي فکر نميکنند.
صباي قم - فولاد خوزستان؛ نبرد علم و تجربه با جواني
صبا با بدل گوارديولا تا اينجاي کار خوب نتيجه گرفته و در اين ديدار هم حريفش تيمي است که عبدالله ويسي در آن هم بازي کرده و هم به سمت مربيگري رسيده است. ويسي ميگويد شناخت کاملي از فولاد خوزستان و نحوه کار مجيد جلالي سرمربي اين تيم دارد و با اتکا به اين آگاهي تيمش را براي برد به ميدان ميفرستد.
در آن سو مجيد جلالي که نماد مربيان علمگراي فوتبال ايران است قرار دارد. نبرد صبا و فولاد در واقع نبرد بين علم و تجربه جلالي با جواني ويسي است. ويسي؛ مربي به دليل اختلاف سني کمي که با بازيکنانش دارد توانسته جو رفاقت و صميمت خوبي را در صبا حاکم کند.
* مس کرمان - استيل آذين؛ برخورد مس با استيل
مس کرمان دو شکست متوالي در کارنامهاش داشته و صمد مرفاوي تلاش ميکند در اين ديدار خانگي نوار باختهاي تيمش را پاره کند و دوباره همان تيم مقتدر اول فصل شود. البته سرمربي مس معتقد است هيچ تيمي نميتواند رکورد 15 بازي بدون شکست اين تيم را تکرار کند. البته او بهتر از هر کسي ميداند که فوتبال بازي رکوردها نيست و بازي لحظههاست و هر تيمي که بتواند بهتر از لحظهها و موقعيتها استفاده کند ميتواند پيروز هم شود. حتي اگر اين تيم استيل آذين تيم انتهاي جدول باشد که فقط 19 امتياز گرفته و ضعيفترين خط دفاع ليگ را در اختيار داشته باشد.
شانس مس براي برد در اين ديدار روي کاغذ بيشتر از استيل آذين است. استيل آذيني که ضعيفترين دوران خود را تجربه ميکند.
* تراکتورسازي - شاهين بوشهر؛ نبرد پرتماشاگرها
هر دو تيم در خانه خود جزء پرتماشاگرترين تيمهاي ليگ محسوب ميشوند. تبريزيها و بوشهريها به تيمشان علاقه خاصي دارند و فقط اخبار تيمهايشان را دنبال نميکنند بلکه در روزهاي بازي به ورزشگاه ميروند و تيمهاي مورد علاقه خود را تشويق ميکنند. شاهين بوشهر با مشکلات فراوان مالي روبه رو است و حتي مديرعامل باشگاه نيز از احتمال کنارهگيري اين تيم از مسابقات به دليل مشکلات مالي سخن گفته بود اما کادر فني شاهين بوشهر معقتدند بازيکنان پيش از ورود به ميدان مشکلات مالي را فراموش ميکنند.
تراکتورسازي هم تاکنون نتايج خوبي گرفته و است و براي کسب سهيمه آسيايي در بالاي جدول تلاش ميکند. اين در حالي است که شاهين سعي ميکند خود را از منطقه خطر همچنان دور نگه دارد بنابراين گرفتن يک امتياز براي شاهين در تبريز نيز يک برد خفيف محسوب ميشود.
* سايپا - ملوان انزلي؛ بازي شش امتيازي در نبرد مربيان گيلاني
سايپا بعد از کار بزرگي که هفته گذشته انجام داد و توانست صدرنشين ليگ برتر را در خانهاش شکست بدهد اکنون در وضعيت روحي و رواني مطلوبي قرار دارد و خود را براي يک برد خانگي ديگر آماده ميکند. ملوان نيز با پيروزي برابر پيکان به وضعيت خود در جدول سرو سامان داده است.
ملوان سه امتياز بيشتر از سايپا دارد و اين مسابقه را ميتوان بازي شش امتيازي دانست زيرا تيم برنده ميتواند خود را به طور کامل از انتهاي جدول جدا کند. اين مسابقه يک ويژگي ديگر هم دارد و آن جدال مربيان گيلاني است. محمد مايليکهن برابر فرهاد پورغلامي؛ البته سرمربي ملوان اعلام کرده اين دربي گيلان نيست و ميخواهد برابر مايليکهن که مربي بزرگي است درس پس بدهد.
* سپاهان اصفهان - ذوب آهن؛ حساسترين ديدار در نصف جهان
حساسترين ديدار هفته در نصف جهان برگزار ميشود جايي که دو تيم اصفهاني با يکديگر رو به رو مي شوند. اين مسابقه به جز حساسيتهاي يک دربي، از نظر شرايط جدول هم شرايط ويژهاي دارد.
ذوب آهن براي حفظ صدرنشيني بايد سپاهان را شکست دهد و سپاهان نيز نميخواهد از کورس قهرماني عقب بمانند به همين دليل هر دو تيم براي گرفتن سه امتياز وارد ميدان ميشوند. اين مسابقه همه چيز براي انجام يک مسابقه تماشاگر پسند و جذاب را دارد؛ حضور امير قلعهنويي و منصور ابراهيمزاده که هر دو زماني در تيم ملي همکار بودهاند، بازيکنان مليپوش و از همه مهمتر دو تيمي که استانداردهاي تيمداري حرفهاي را در سطح آسيا دارند.
بايد ديد نايب قهرمان کنوني آسيا ميتواند نايب قهرمان سابق اين قاره را شکست دهد يا نه.
ساير تيمها مشتاقانه نتيجه اين ديدار را پيگيري ميکنند و مساوي اصفهانيها ميتواند براي تيمهايي نظير استقلال، پرسپوليس و تراکتورسازي و مس کرمان نتيجه خوبي باشد زيرا در اين صورت دو تيم اصفهاني دو امتياز حساس را از دست ميدهند و اين تيمها به آينده ليگ اميدوارتر ميشوند.
* نفت تهران - پاس همدان
پاس با 21 امتياز در رده پانزدهم جدول قرار دارد و نفت تهران 20 امتيازي تيم هفدهم جدول است. نبرد اين دو تيم در انتهاي جدول حساسيتهاي خاص خودش را دارد هرچند که نفت تهران تماشاگري ندارد و شايد کمتر فوتبالدوستي نگران سقوط اين تيم باشد اما قطعا حسين فرکي مربي سابق تيم ملي نميخواهد در کارنامه مربيگرياش سقوط يک تيم ديده شود. او بايد برابر محمود ياوري که پيرمربيان ايراني است به برتري برسد. ياوري در روزهاي گذشته خود را اميرکبير فوتبال ناميده بود. شايد به دليل اينکه توانسته چند تيم ليگ برتري را از خطر سقوط نجات دهد و شايد هم به دليل کسوتي که بين مربيان دارد چنين لقبي را براي خود انتخاب کرده است.
* نفت آبادان - شهرداري تبريز؛ جشن بقا در آبادان؟
نفت آبادان هفته گذشته برابر پرسپوليس شکست خورد تا کاسيميرو سرمربي پرتغالي اين تيم پرده از مشکلات مالي باشگاه بردارد و اين شکست را به اشتباهات داور و بيپولي ربط دهد. شهرداري نيز در خانه توانست مس کرمان را شکست دهد تا از انتهاي جدول کمي جدا شود. نفت آبادان معمولا در خانهاش پيروز ميشود و آن طور که کاسيميرو گفته اين تيم براي بقا در ليگ برتر فقط نياز به سه امتياز ديگر دارد بنابراين شايد آبادانيها اين هفته جشن بقاي خود را در ليگ برتر بگيرند.
* پرسپوليس - راه آهن؛ جدال پرسپوليسيها
سرخپوشان تهراني ليگ را با يک برد خانگي خوب برابر نفت آبادان از سر گرفتند و شايد آن پيروزي باعث شود هواداران اين تيم دوباره با پرسپوليس آشتي کنند و به ورزشگاه بيايند. البته نبايد فراموش کرد ديدار در روز يکشنبه برگزار ميشود بنابراين خيلي نبايد از ديدن صندليهاي خالي ورزشگاه آزادي تعجب کرد.
اين ديدار به نوعي نبرد پرسپوليسيها محسوب ميشود. مهدي تارتار در ابتداي فصل به عنوان دستيار علي دايي کارش را در ليگ دهم با پرسپوليس آغاز کرد و بعد سرمربي راه آهن شد ضمن اينکه محمد حسن انصاريفرد نيز در گذشته بازيکن و مديرعامل باشگاه پرسپوليس بوده است. دو تيم از يکديگر شناخت کافي دارند و پرسپوليس براي رسيدن به ردههاي بالاتر در جدول ليگ و راضي نگه داشتن هواداران بيشمارش ميخواهد از روي ريل قطار به سلامت عبور کند.
برنامه بازيها و اسامي داوران هفته بيست و دوم:
يکشنبه 24 بهمن
پيکان-استقلال-شهيد رجايي-قزوين-ساعت 14:45
قهرماني-علي نژاديان-داوري-ارغواني
صباي قم-فولاد خوزستان-يادگار امام-قم ساعت 15
صالحي-رفعتي-اميني-ايازي
مس کرمان-استيل آذين-شهيد باهنر-کرمان ساعت 15
حاج بابايي-خانبان-کياني-اکبريان
تراکتورسازي-شاهين-يادگار امام-تبريز ساعت 15
جهانبازي-شمس-زارع-فتاحي
سايپا-ملوان-انقلاب-کرج ساعت 15
رهبر فام-سخندان-شاهين-احمدي
سپاهان-ذوب آهن-فولاد شهر ساعت 15
ترکي-شکور-فريماني-مهرپيشه
نفت تهران-پاس-شهيد دستگردي-تهران ساعت 15
محمدي-سنجري-قاسمي-محمدرضا فغاني
نفت آبادان-شهرداري تبريز-تختي-آبادان ساعت 15
دانش مهر-فراهاني-اسعدي-آمري
پرسپوليس –راه آهن-آزادي-تهران-ساعت 17
رفيعي-کهوري-نظري-سيد علي
جدول رده بندي ليگ برتر:
1- ذوبآهن 42 امتياز
2- استقلال 37 امتياز
3- سپاهان 36 امتياز
4- تراکتورسازي 35 امتياز
5- مس 34 امتياز
6-پرسپوليس 33 امتياز
7- فولاد 29 امتياز
8- صبايقم 29 امتياز
9- صنعت نفت 28 امتياز
10- ملوان 26 امتياز
11- راهآهن 25 امتياز
12- شاهين 23 امتياز
13- سايپا 23 امتياز
14- شهرداري تبريز 23 امتياز
15- پاس 21 امتياز
16- پيکان 21 امتياز
17- نفت تهران 20 امتياز
18- استيلآذين 19 امتياز
O M I D
02-12-2011, 08:10 PM
اسامي محرومان هفته بيست و دوم ليگ برتر اعلام شد
سازمان ليگ برتر اسامي محرومان هفته بيست و دوم رقابتهاي ليگ برتر فوتبال را اعلام کرد که بر اين اساس تنها 6 بازيکن از همراهي تيم هاي خود محروم هستند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg هفته بیست و دوم رقابتهای لیگ برتر درحالی فردا یکشنبه با برگزاری 9 دیدار پیگیری خواهد شد که تنها 6 تیم بازیکن محروم دارند و بیشترین محرومان هم به تیم استیل آذین اختصاص دارد. ضمن اینکه محرومیت تا دو جلسه 6 بازیکن و مربی نیز به دلیل سالروز پیروزی انقلاب مورد بخشودگی کمیته انضباطی قرار گرفته اند.
اسامی محرومان هفته بیست و دوم به این شرح است :
شاهین بوشهر: منصور تنهایی
پاس همدان : نادر احمدی
ذوب آهن اصفهان: علی احمدی
استیل آذین: هادی ایمانی ، حسن اشجاری
مس کرمان: میلاد فخرالدینی
اسامی بازیکنانی که تا دو جلسه محرومیت آنها مورد بخشودگی قرارگرفته نیز به این شرح است :
نفت تهران: محمد حسین مهرآزما و محمدرضا نیک نهال
استیل آذین : حسین کعبی
مس کرمان: ساکت الهامی (مربی)
فولاد خوزستان: کوروش بختیاری زاده (مربی)
تراکتورسازی تبریز: کرار جاسم
O M I D
02-12-2011, 08:10 PM
داوران مشهور خارجي در دربي پايتخت دچار اشتباه شدهاند
عسگري: برخي با شيطنت قصد حاشيه سازي براي كميته داوران دارند
سرپرست کميته داوران فدارسيون فوتبال گفت: برخي با شيطنت قصد ايجاد حاشيه براي کميته داوران دارند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حسين عسگري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اينکه شايعه شده سعيد مظفريزاده به جاي محسن ترکي در ليگ قهرمانان آسيا قضاوت ميکند و ابلاغ دوم ترکي هم براي قضاوت در آسيا لغو شده، گفت: براي چهار داور ايراني ابلاغ داوري در ليگ قهرمانان آسيا آمده است. به غير از سعيد مظفريزاده، براي محسن ترکي و عليرضا فغاني براي قضاوت در ليگ قهرمانان آسيا و براي سعيد بخشيزاده براي قضاوت در چلنج کاپ آسيا ابلاغيه آمده است.
وي ادامه داد: برخي با اين شايعهسازيها قصد ايجاد حاشيهسازي براي کميته داوران دارند چون ميبينند حاشيههاي کميته داوران کم شده است و اين خوشايند آنها نيست که زماني منافعي داشتند براي همين هم چنين مسايلي را بيان ميکنند.
سرپرست کميته داوران در مورد قضاوت داور ايراني در دربي آينده پايتخت بين پرسپوليس و استقلال گفت: در دربيهايي که داوران ايراني قضاوت کردند هيچ مشکلي پيش نيامده و از برخي داوران خارجي هم بهتر قضاوت کردهاند.مارکوس مرک آلماني هم در دربي ايران مرتکب اشتباه شد.
عسگري در مورد شکايت از محمد خاکپور سرمربي استيل آذين گفت: اعتراض به داوري جزء تخلفات محسوب ميشود و ما وظيفه داريم اين مسئله را به کميته انضباطي گزارش بدهيم و اين کميته اين مسئله را پيگيري ميکند و اين مسئله مربوط به بازيکنان، مربيان و همچنين کادر سرپرستي و اداري باشگاهها هم ميشود.
O M I D
02-12-2011, 08:13 PM
مهاجمان استيل آذين بايد هوشيارتر عمل کنند
مهدوي كيا: مس تيم خطرناكي است
کاپيتان استيل آذين، مس کرمان را تيم خطرناکي دانست.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مهدي مهدوي کيا در مورد شکست برابر استقلال در هفته گذشته اظهار داشت: در ديدار استقلال ما فرصتهاي زيادي روي دروازه حريف ايجاد کرديم اما نتوانستيم از اين موقعيتها استفاده کنيم.بايد در هنگام حضور روي دروازه حريفان و موقعيتهاي گلزني با دقت بيشتري کار کنيم تا بتوانيم از موقعيت هايمان استفاده کنيم. يعني همان کاري که استقلال برابر استيل آذين انجام داد. مهاجمان ما بايد مقابل دروازه حريفان باهوشتر عمل کنند. اگر در ديدار برابر استقلال هم اين اتفاق ميافتاد بدون شک در نيمه اول ميتوانستيم به گلهاي بيشتري برسيم.
وي افزود: برابر استقلال خوب بازي کرديم و به نظر من مستحق شکست نبوديم اما اخراج بازيکن ما و استفاده نکردن از موقعيتهايمان اين شکست را رقم زد.بايد بازي با استقلال را فراموش کنيم و چشم به بازيهاي آينده بدوزيم. خوشبختانه مشکل بزرگي که تيم استيل آذين داشت يعني عدم آمادگي از لحاظ بدني برطرف شده است و ما روز به روز نمايش بهتري خواهيم داشت.
مهدوي کيا درباره بازي روز يکشنبه تيمش با مس کرمان نيز گفت: بازي سختي در پيش داريم چراکه مس کرمان تيم بسيار خوبي است که 2 بازي آخرش را واگذار کرده و در ديدار برابر ما به آب و آتش ميزند تا به 3 امتياز اين بازي خانگي برسد. ما هم بايد هوشيار باشيم و با ارائه يک بازي خوب و منطقي از فرصتهايمان استفاده کنيم و ضربه نهايي را به آنها بزنيم چون ديگر فرصتي براي از دست دادن امتيازها نداريم.
O M I D
02-12-2011, 08:14 PM
خلعتبري:در داخل زمين جواب سپاهان را خواهيم داد
مهاجم ذوب آهن :حاضر هستيم که سپاهان 90 دقيقه زمين را در اختيار داشته باشد اما ذوبآهن با نتيجه يک بر صفر به پيروزي برسد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg محمدرضا خلعتبري مهاجم ذوب آهن پيرامون بازي روز يکشنبه تيمش مقابل سپاهان گفت: سپاهان در حال حاضر يکي از بهترين تيمهاي ليگ برتر به شمار ميرود و تلاش ميکنيم که در اين بازي نتيجه بگيريم زيرا با توجه به موقعيت دو تيم، 3 امتياز برايمان اهميت بسياري دارد. اوبا بيان اينکه نتيجه اين بازي برايمان از همه چيز مهمتر است، تصريح کرد: به نظر من در بازيهاي حساسي مثل شهرآورد، زيبا بازي کردن اهميت چنداني ندارد و تنها بايد به پيروزي در اين بازي فکر کنيم. بازيکن تيم ذوبآهن در مورد حواشي و جنجالهاي پيرامون دو تيم گفت: گذشتهها گذشته و به اتفاقاتي همچون بيانيه باشگاه سپاهان فکر نميکنيم اما در داخل زمين پاسخشان را خواهيم داد و نشان ميدهيم که ذوبآهن تيم دوم اصفهان نيست.
وي در مورد مربيان دو تيم اضافه کرد: امير قلعهنويي يکي از مربيان بزرگ ايران به شمار ميرود و در سالهاي گذشته عملکرد خوبي از خود نشان داده است اما به عنوان يک بازيکن، ابراهيمزاده را بيشتر از قلعهنويي دوست دارم و ترجيح ميدهم شاگرد ابراهيمزاده باشم تا قلعهنويي!
مهاجم تيم ملي فوتبال کشور در مورد نتيجه بازي تيم ملي مقابل روسيه گفت: همه بازيکنان در اين بازي زحمت کشيدند و به حق خود رسيدند؛ با اين بازي ثابت کرديم که باختمان مقابل کره جنوبي شانسي بوده و فوتبال ايران رشد قابل توجهي داشته است.
وي در مورد انتخابش به عنوان چهره روز فيفا خاطرنشان کرد: دقيقا نميدانم چهره روز فيفا يعني چه اما خوشحالم که به عنوان يک ايراني توانستم عنواني براي کشورم کسب کنم.
O M I D
02-12-2011, 08:14 PM
کنگاني بعد از بخشش کرار: براي ما از آسمان و زمين ميبارد
مديرعامل باشگاه شاهين بوشهر با بيان اينکه در اين روزها از آسمان و زمين براي تيم شاهين ميبارد، گفت: براي بخشش بازيکنان ضوابطي وجود دارد اما در اين شرايط هم با قدرت برابر تراکتورسازي به ميدان ميرويم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مجید حسینی کنگانی در مورد بخشش جاسم کرار پیش از دیدار تیم شاهین برابر تراکتورسازی ضمن بیان مطلب فوق گفت: فکر میکنم جهت بخششها ضوابطی وجود داشته باشد اما در این روزها از زمین و آسمان برای ما میبارد و تنها ما خدا را داریم.
وی اضافه کرد: طبق آئین نامه سازمان لیگ، به شرطی جریمه و محرومیت بازیکن تعلیق میشود که وی سابقه محرومیت نداشته باشد. البته ما با تراکتورسازی بازی داریم و بدون توجه به این مسائل با قدرت مقابل آنها به میدان میرویم.
مدیرعامل باشگاه شاهین بوشهر خاطرنشان کرد: وضعیت تیم ما بسیار خوب است و با انگیزه و آمادگی که بازیکنان دارند، شک نکنید بازی بسیار خوب و قابل قبولی را برابر تراکتورسازی از خود به نمایش میگذاریم.
وی با بیان اینکه تیمش هفته پیش با سپاهان بازی کرده و پس از دیدار با تراکتورسازی هفته آینده باید برابر پرسپولیس قرار بگیرد، تاکید کرد: همه بازیهای لیگ سخت است و ما برای اینکه بتوانیم جایگاه خوبی را در جدول بدست آوریم باید در هر دیدار امتیاز کسب کنیم.
کنگانی در پایان با بیان اینکه سرحالتر از همیشه است، در مورد آخرین وضعیت حل مشکلات مالی این باشگاه گفت: اتفاقاتی در حال رخ دادن است و بزودی خبرهای خوبی خواهید شنید.
جاسم کرار بازیکن عراقی تیم تراکتورسازی که در دیدار با پرسپولیس مرتکب حرکتی غیر ورزشی شد و از سوی کمیته انضباطی 5 جلسه محروم شده بود، پس از سپری کردن 3 جلسه از این محرومیت، امروز از سوی کمیته انضباطی دو جلسه دیگر محرومیتیش بخشیده شد.
O M I D
02-12-2011, 08:15 PM
ابراهيم زاده:داربي اصفهان مصاف بهترينهاي فوتبال ايران است
سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان معتقد است گرماي ديدار برابر سپاهان به قدري است که سردي هوا را از ياد تماشاگران خواهد برد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg منصور ابراهيم زاده در آستانه داربي اصفهان اظهار کرد: شرايط مطلوبي داريم و به جز علي احمدي که سه اخطاره است، ساير بازيکنان ما آماده بازي با سپاهان هستند، حتي شاهين خيري هم که آسيب ديده بود در اين هفته به همراه تيم تمرين کرده است.
وي در همين رابطه ادامه داد: به خواست خدا، فردا شاهد يک بازي در شان فوتبال اصفهان از سوي دو تيم مطرح اصفهاني و در حضور تماشاگران خونگرم اين شهر خواهيم بود. مطمئن باشيد گرماي اين بازي، سردي هوا را از يادها خواهد برد.
ابراهيم زاده در ادامه با بيان اين که " داربي شرايط خاص خودش را دارد"، در باره بازي تيمش برابر سپاهان خاطرنشان کرد: از ويژگيهاي اين بازي اين است که هر دو تيم ذوب آهن و سپاهان در صدر جدول ليگ برتر هستند و همه مردم ايران بازي آن ها را مي بينند، ويژگي ديگر اين بازي اين است که تماشاگران زيادي در ورزشگاه حاضر مي شوند تا بازي بهترين هاي فوتبال ايران را از نزديک تماشا کنند.
وي در ادامه با بيان اين که " سپاهان را همه مردم ايران مي شناسند"، تصريح کرد: تيم فوتبال سپاهان از کادر فني، بازيکنان و تماشاگران خوبي بهره مي برد اما ذوب آهن هم در چند سال اخير جزو بهترين هاي ايران بوده است، بازيکنان، تماشاگران و مديريت باشگاه به قدري خوب کار کرده اند که نتيجه اين کارها نايب قهرماني در آسيا، قهرماني در جام حذفي و صدرنشيني در جدول ليگ برتر بوده است.
سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان همچنين در پاسخ به اين سوال که آيا شکست در بازي قبل برابر سايپا بر روحيه تيم اش تاثيري داشته است يا خير، به ايسنا گفت: فکر مي کنم آن شکست بر روي تيم ما تاثير مثبت داشته است چرا که به دليل آن شکست با انگيزه بيشتري مقابل سپاهان به ميدان مي رويم. برخي مواقع براي سرمربي، بازيکنان و حتي تماشاگران يک تيم، يک شوک لازم است تا به خود بيايند.
وي در ادامه از پيش بيني نتيجه بازي تيمش برابر سپاهان خودداري کرد و افزود: نتيجه را پيش بيني نمي کنم اما قول مي دهم تلاش کنيم تا با ارائه يک بازي خوب، به هر سه امتياز بازي دست پيدا کنيم.
مربي اسبق تيم ملي ايران در بخش ديگري از اين گفتگو با بيان اينکه "کرش" مربي باسابقهاي است، خاطر نشان کرد: کرش کارش را از ردههاي پايه شروع کرده است و طي يک مسير موفقيتآميز در مربيگري در تيمهاي منچستريونايتد و تيمهاي ملي پرتغال و آفريقاي جنوبي تجربه بسياري کسب کرده است. به همين دلايل ميتوانم از او به عنوان يک استاد و معلم خوب نام ببرم و بگويم اگر شرايط مناسبي را براي او فراهم کنيم ميتوانيم از حضور او به خوبي بهره ببريم.
وي همچنين با بيان اين که حضور کرش در ايران ميتواند روي بازيکنان و مربيان ما تاثير مثبت بگذارد، افزود: اگر تيمهاي پايه ملي هم زير نظر و مديريت او باشند خيلي خوب است چون با اين کار بين تيمهاي ردههاي مختلف سني هماهنگي خوبي شکل ميگيرد که در آينده ميتواند به سود فوتبال ما باشد.
O M I D
02-14-2011, 12:51 PM
هفته بيستودوم ليگ برتر فوتبال
استقلال مقابل پيكان به برتري رسيد
تيم فوتبال استقلال برابر پيکان قزوين به پيروزي رسيد و جايگاه دومي خود را در جدول حفظ کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ديدار دو تيم استقلال و پيکان از ساعت 14:45 در ورزشگاه شهيدرجايي قزوين و در حضور حدود چهار هزار تماشاگر برگزار شد و با برتري 3 بر يک استقلال خاتمه يافت.
فرزاد آشوبي در دقيقه 13 از روي نقطه پنالتي، سيد مهدي سيدصالحي در دقيقه 20 و حنيف عمرانزاده در دقيقه 79 براي استقلال گلزني کردند.
جهانگير عسگري در دقيقه 75 براي پيکان از روي نقطه پنالتي گلزني کرد. به اين ترتيب استقلال 3 بر يک به برتري رسيد تا جايگاه دومي خود را در جدول با 40 امتياز حفظ کند. با اين شکست پيکان 21 امتيازي باقيماند و به رده هفدهم جدول سقوط کرد. اين باخت دومين شکست پياپي پيکان است. اين تيم هفته گذشته مغلوب ملوان شده بود.
هادي شکوري در دقيقه 77 براي استقلال گلزني کرد که کمک داور اين گل را آفسايد اعلام کرد و نپذيرفت.
محسن قهرماني داور مسابقه به بابک ميربزرگي، زلاتان آرساني و علي قرباني از پيکان و امير حسين صادقي و سيد مهدي سيدصالحي از استقلال کارت زرد نشان داد.
ترکيب استقلال:
وحيد طالبلو، حنيف عمرانزاده، امير حسين صادقي، پژمان منتظري، مهدي اميرآبادي، فرزاد آشوبي، ايمان مبعلي( از دقيقه 65 هادي شکوري)، آلوز دسوزا( از دقيقه 84 هوار ملا محمد)، اسماعيل شريفات( از دقيقه 70 آرش برهاني)، سيدمهدي سيدصالحي و فرهاد مجيدي
ترکيب پيکان قزوين:
ابراهيم ميرزاپور، حسن اسلامي، علي قرباني( از دقيقه 72 صابر ميرقرباني)، رحمان رضايي، الونگ، محمود پوراسدالله، زلاتان هرناندز( از دقيقه 40 بابک بزرگي)، مجيد خدابندهلو، ميثم رضا پور( از دقيقه 52 آرساني)، جهانگير عسگري و عليرضا عباسفرد
سرمربي: حميد عليدوستي
O M I D
02-14-2011, 12:54 PM
هفته بيست و دوم ليگ برتر فوتبال
پيروزي تراكتورسازي در روز بازگشت پرفروغ كرار
تيم فوتبال تراکتورسازي با درخشش جاسم کرار مقابل شاهين 2 بر يک به برتري رسيد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ديدار تيمهاي تراکتورسازي و شاهين بوشهر از ساعت 15 در ورزشگاه يادگار امام(ره) و با حضور بيش از 15 هزار تماشاگر برگزار شد.
تراکتورسازي در ابتدا در دقيقه 6 توسط جاسم کرار به گل رسيد اما در دقيقه 40 عباس پورخسرواني گل تساوي را وارد دروازه تراکتور سازي کرد. جاسم کرار در دقيقه 78 براي دومين بار دروازه شاهين را باز کرد تا اين بازيکن پس از محروميت بازگشت پر فروغي داشته باشد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده يدالله جهانبازي بود. وي به مجيد غلامي از شاهين بوشهر و علي عليزاده کارت زرد نشان داد. جهانبازي در دقيقه 82 با نشان دادن کارت زرد دوم عبدالله کرمي را از بازي اخراج کرد.
O M I D
02-14-2011, 12:55 PM
پيروزي پرگل نفت تهران برابر شاگردان ياوري
تيم فوتبال نفت تهران موفق شد پاس همدان را با 4 گل شکست دهد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ديدار تيمهاي نفت تهران و پاس همدان از ساعت 15 در ورزشگاه دستگردي تهران و در حضور حدود يکصد تماشاگر برگزار شد و با برتري 4 بر يک نفتيها خاتمه يافت.
گلهاي نفت تهران را مارسيو خوزه در دقيقه 8، فريرا در دقايق 45 و 66 و محمد ابراهيم خسروي در دقيقه 70(گل به خودي) به ثمر رساندند و تک گل پاس را مرتضي عزيز محمدي در دقيقه 87 وارد دروازه نفت کرد.
قضاوت اين پيکار بر عهده جمشيد محمدي بود. اين داور محمدحسين مهرآزما، رضا ناصحي و بهمن طهماسبي از نفت تهران و امير محبي از پاس همدان را با کارت زرد جريمه کرد.
با اين نتيجه نفت تهران 23 امتيازي شد و پاس هم همچنان 21 امتيازي ماند تا رقابت در قعر جدول حساستر از گذشته شود.
O M I D
02-14-2011, 01:02 PM
سپاهان بعد از 1579 روز دربي اصفهان را برد
تيم سپاهان بعد از 1579 توانست در دربي اصفهان به پيروزي برسد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ديدار تيم هاي سپاهان و ذوب آهن از ساعت 15 در ورزشگاه فولاد شهر در حضور 9 هزار تماشاگر آغاز شد و با برتري 2 بر صفر شاگردان قلعه نويي به پايان رسيد.
ابتدا در دقيقه 34 هادي عقيلي توانست با استفاده از ضربه پنالتي دروازه ذوب آهن را باز کند. در نيمه دوم درحالي که دو تيم بازي پاياپايي را در پيش گرفته بودند در دقيقه 56 يانوش توانست گل دوم شاگردان قلعه نويي را به ثمر برساند.
سپاهان با اين پيروزي علاوه بر اينکه 3 امتيار را کسب کرد بعد از 1579 روز توانست دربي اصفهان را به سود خود خاتمه دهد.
ذوب آهن با وجود اين شکست با 42 امتياز در صدر باقي ماند اما سپاهان با اين پيروزي 39 امتيازي شد و در همان رتبه سوم باقي ماند.
قضاوت اين ديدار بر عهده محسن ترکي بود. وي به توره و نويدکيا از سپاهان کارت زرد نشان داد. جان واريو از سپاهان در دقيقه 80 با دريافت کارت زرد دوم اخراج شد.
O M I D
02-14-2011, 01:05 PM
توقف نفت آبادان مقابل شهرداري تبريز در خانه
تيم نفت آبادان با تساوي يک بر يک مقابل شهرداري تبريز متوقف شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ديدار تيم هاي نفت آبادان و شهرداري تبريز از ساعت 15 در ورزشگاه تختي آبادان در حضور 10 هزار تماشاگر آغاز شد.
در حالي که دو تيم بازي سردي و کسل کننده اي انجام مي دادند در دقيقه 30 کارلوس ادواردو توانست دروازه نفت آبادان را باز کند اما گل تساوي تيم نفت آبادان در دقيقه 48 توسط رسول نويدکيا به ثمر رسيد.
شاگردان کاسيميرو در دقيقه 77 توسط اميد شريفي نسب يک ضربه پنالتي از دست دادند.
جمشيد دانش مهر قضاوت اين بازي را بر عهده داشت. وي به حسن هوري، فرهاد آل خميس و اميد شريفي نسب از نفت آبادان و رسول پيرزاده و مسعود همامي از شهرداري تبريز کارت زرد نشان داد.
O M I D
02-16-2011, 06:10 PM
زندي:ديدار با پيكان حكم فينال را دارد
هافبک تيم فوتبال استيل آذين گفت: پاسخگويي به سوالات خبرنگاران سخت است.
http://pnu-club.com/imported/2011/02/1157.jpg فريدون زندي در مورد وضعيت تيم استيل آذين اظهار داشت: واقعا جواب دادن به سوالات متعدد خبرنگاران براي تمامي بازيکنان استيل آذين بسيار سخت و دشوار شده است چون هنوز خودمان هم اين ناکاميها را باور نميکنيم.
وي افزود: خيلي از عوامل هستند که دست به دست هم دادند تا ما نتوانيم به اهدافمان برسيم و موفق شويم. همه در ابتداي فصل به دنبال اين بودند که با استيل آذين رقابت کنند و ما را مدعي اصلي قهرماني ميدانستند اما ما به يکباره با اشتباههاي خودمان از کورس قهرماني و حضور در بالاي جدول خارج شديم و در حال حاضر داريم براي بقا ميجنگيم.
زندي ادامه داد: به همين دليل من هم ترجيح ميدهم بيشتر سکوت کنم تا تمرکز و توانم را براي خدمت به استيل آذين در 12 هفته پيش رو بگذارم. ما هنوز هم فرصت داريم و ليگ براي ما به پايان نرسيده است. ما بايد با همه توان مان به مصاف پيکان برويم چراکه اين بازي در واقع براي ما حکم فينال را دارد. ما ميتوانيم با دو يا سه برد به وضعيت مان سر و سامان بدهيم و از منطقه خطر فاصله بگيريم.
هافبک استيل آذين در مورد بازي روز جمعه با پيکان گفت: بازي رفت را در قزوين واگذار کرديم اما روز جمعه فرصت داريم که با جبران آن شکست ضمن کسب 3 امتياز اين بازي روند رو به رشد خودمان را آغاز کنيم و به ردههاي بالاتر جدول برسيم. آنها تيم خطرناکي هستند اما ما هم در اين بازي فقط به برد و کسب هر 3 امتياز ميانديشيم چراکه به امتيازات بازيهاي باقي مانده نياز مبرم داريم.
O M I D
02-16-2011, 06:12 PM
مدافع کنار گذاشته شده بخشيده شد
باشگاه پيكان: سوءتفاهم بود؛ رضايي ميتواند در تمرينات شركت كند
مشاور مديرعامل باشگاه پيکان قزوين از برطرف شدن سوءتفاهم بين کاپيتان تيم فوتبال و باشگاه و بازگشت وي به تمرينات خبر داد.
http://pnu-club.com/imported/2011/02/1159.jpg رضا رهقي گفت: پس از بررسيهايي که از سوي مسئولين باشگاه انجام شد، سوءتفاهمات پيش آمده بين باشگاه و رحمان رضايي برطرف شد و وي در تمرينات تيم پيکان شرکت خواهد کرد.
وي درباره ميرقرباني عنوان کرد: موضع باشگاه در مورد صابر ميرقرباني همچنان پابرجاست و وي حق حضور در تمرينات را ندارد و روز شنبه بايد در کميته انضباطي باشگاه پيکان حاضر شود.
رحمان رضايي و صابر ميرقرباني پس از شکست پيکان برابر استقلال از حضور در تمرينات تيم فوتبال پيکان منع شده بودند که دليل اين امر مصاحبه اين دو بازيکن عليه کادر فني اعلام شده بود.
O M I D
02-16-2011, 06:14 PM
در 17 سالگي درخشان را شکست دادم
ويسي: به سرمربي شهرداري بگوييد من دارم ميآيم
سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: به درخشان بگوييد آماده باشد که من دارم ميآيم.
http://pnu-club.com/imported/2011/02/1164.jpg عبدالله ويسي در مورد ديدار روز جمعه برابر شهرداري تبريز عنوان کرد: بازي بسيار سختي داريم. البته تبريز زمين هموار مناسبي دارد و اين ميتواند به تيم ما کمک کند زيرا ما فوتبال را روي زمين دنبال ميکنيم. در قم زمين ناهموار است و نميتوانيم بازي خوبي ارائه دهيم به همين دليل در خارج از خانه پيروز ميشويم و در خانه مساوي ميکنيم.
وي ادامه داد: شهرداري تيم خوبي است و روند رو به رشدي را آغاز کرده و در ديدار با نفت آبادان هم توانست نتيجه خوبي بگيرد اما ما براي بردن به تبريز ميرويم.
سرمربي صباي قم با اشاره به نتيجه مسابقه با شهرداري گفت: چه ببازيم، چه پيروز شويم و چه بازي مساوي شود پس از اين مسابقه خواهم گفت که تيم صبا در چه ردهاي از جدول در پايان ليگ برتر قرار خواهد گرفت. البته در ديدار با شهرداري 3 بازيکن خود را نداريم. احمد تقوي و مرتضي هاشميزاده مصدوم هستند و فرزاد حاتمي محروم است.
ويسي با اشاره به شناختش از حميد درخشان گفت: سال 67 با تيم شاهين اهواز برابر پرسپوليس بازي کردم. آن زمان فقط 17 سال داشتم و توانستيم 3 بر يک پرسپوليس را شکست دهيم و قهرمان جام حذفي شويم. روز جمعه هم به درخشان بگوييد آماده باشد که من دارم ميآيم. من آن زمان درخشان را خيلي دوست داشتم و خوشحال بودم که مقابلش بازي کردم.
O M I D
02-16-2011, 06:17 PM
ابراهيمزاده و استيلي مربيان برتر اخلاق هفته
ستاد منشور اخلاقي و رفتاري سازمان ليگ برترينهاي اخلاقي هفته 21 و 22 ليگ برتر را اعلام کرد.
http://pnu-club.com/imported/2011/02/1165.jpg ستاد منشور اخلاقي و رفتاري سازمان ليگ برترينهاي اخلاقي هفته 21 و 22 ليگ برتر را به شرح زير اعلام کرد:
برترينهاي اخلاقي هفته 21:
مربي برتر: منصور ابراهيمزاده از ذوبآهن
بازيکن برتر: ميلاد غريبي از سايپا
ميزيان برتر: باشگاه پاس و هيأت فوتبال استان همدان
بازي جوانمردانه: پرسپوليس - نفت آبادان
برترينهاي اخلاقي هفته 22:
مربيبرتر: حميد استيلي از شاهين بوشهر
بازيکن برتر: آندرانيک تيموريان از تراکتورسازي تبريز
ميزبان برتر: استان البرز و تيم سايپا
O M I D
02-16-2011, 06:19 PM
درودگر: اگر ميدانستم استيلآذين قهرمان نميشود به اين تيم نميآمدم
سرپرست تيم فوتبال استيل آذين گفت: اگر ميدانستم قهرمان نميشويم پا به اين تيم نميگذاشتم.
http://pnu-club.com/imported/2011/02/1168.jpg صادق درودگر در مورد ديدار روز جمعه با پيکان قزوين گفت: هر بازي را که پيش بيني کردم برنده ميشويم شکست خورديم. در ديدار با فولاد خوزستان تصور ميکردم حتما برنده خواهيم شد اما بازهم باختيم بنابراين ديگر نميخواهم پيش بيني کنم فقط اميدوارم شرايط به گونهاي پيش برود که تيم ما ديگر امتياز از دست ندهد.
وي در مورد دلايل افت فني تيم و ناکاميهاي متوالي اين تيم عنوان کرد: اشکال اصلي در نحوه بسته شدن تيم در ابتداي فصل بود. در برخي از پستها بازيکن زياد و براي حضور آنها در ترکيب مشکل داريم و در برخي ديگر از پستها با کمبود بازيکن مواجه هستيم.
درودگر در مورد تغيير کادر فني و عدم نتيجه گيري استيل آذين گفت: در ابتداي تغيير نتيجه گرفتيم و يک برد و دو مساوي گرفتيم اما دوباره ناکام مانديم. اگر احتمال ميدادم اين تيم قهرمان نميشود به استيل آذين نميآمدم و پايم را به اين تيم نميگذاشتم.
وي ادامه داد: مصدوميت برخي از بازيکنان نيز کار ما را مشکل کرد. معدنچي، کريمي، ماتيوس، اکبرپور دچار مصدوميت شدند و با وجود اينکه چهار جاي خالي هم در فهرست استيل آذين داشتيم نتوانستيم تيم را ترميم و بازيکن جديد جذب کنيم.
O M I D
02-16-2011, 06:20 PM
از برگزاري بازي در عيد ناراحت نيستيم
تارتار: هر تيمي آرزو دارد ورزشگاهي مثل اكباتان داشته باشد
سرمربي تيم فوتبال راهآهن گفت: اکباتان يکي از بهترين ورزشگاههاست و هر تيمي آرزو دارد چنين ورزشگاهي داشته باشد.
http://pnu-club.com/imported/2011/02/1169.jpg به گزارش خبرگزاری فارس، مهدي تارتار درباره بازي روز جمعه راه آهن با سايپا عنوان کرد: شرايط راه آهن با توجه به محروميت و مصدوميت چند بازيکن بد نيست. به خاطر اين شرايط دستمان بسته است. البته بچه ها با توجه به اينکه 10 نفره مقابل پرسپوليس به آنها اجازه ندادند به دروازه مان نزديک شوند به خودباوري و اعتماد به نفس خوبي رسيده اند.
وي افزود: با سايپا بازي راحتي نخواهيم داشت. اين تيم قابل پيش بيني نيست. بازيکنان خوبي دارد که از خلاقيت خود به نحو احسن استفاده مي کنند. با توجه به تمريناتي که پشت سر گذاشتيم به دنبال سه امتياز اين ديدار هستيم.
تارتار در مورد صحبت هاي چند وقت قبل محمد مايلي کهن در مورد ورزشگاه اکباتان و ايراداتي که به اين ورزشگاه گرفته بود، گفت: به اين حرف ها کاري ندارم. ورزشگاه اکباتان يکي از بهترين ورزشگاه هاي ايران است که هر تيمي آرزوي داشتن آن را دارد. در حالي که خيلي تيم ها به دليل نداشتن زمين در سالن و چمن مصنوعي تمرين مي کنند در اکباتان داراي سه زمين تمرين هستيم. اکباتان ورزشگاهي شکيل و قشنگ است و جا دارد از زحمت کشان اين مجموعه تشکر کنم.
سرمربي تيم راه آهن درباره اينکه آيا نگراني بابت سقوط دارد يا خير گفت: اختلاف امتياز تيم ها نسبت به هم کم است. هيچ تيمي در حاشيه امنيت نيست. هر شکست مي تواند تاثير قابل بسزايي در جايگاه تيم ها در جدول بگذارد.
اين نشان مي دهد که ليگ قوي اي داريم و هيچ تيمي قابل پيش بيني نيست.
وي در مورد اينکه از برگزاري بازي در عيد ناراحت است يا خير گفت: از بازي در عيد ناراحت نيستيم. اين شغل ما است و بايد تابع جمع باشيم. ما هم دوست داريم که کنار خانواده هاي خود باشيم چون ما آنها را خيلي کم مي بينيم اما وقتي سازمان ليگ برنامه مي دهد ديگر چاره اي نداريم و بايد بپذيريم. در انگليس هم در روز عيد تيم ها بازي دارند و ما بايد شرايط حرفه اي را بپذيريم.
O M I D
02-17-2011, 05:43 PM
فشنگچي: اميدوارم هواداران با ما قهر نكنند / با شكست شاهين بوشهر همه چيز را جبران ميكنيم
اميرحسين فشنگچي بازيکن چپ پاي پرسپوليس معتقد است که اين تيم با بدشانسي نتوانست سه امتياز ديدار با راه آهن را بگيرد.
http://pnu-club.com/imported/2011/02/1198.jpg او ميگويد:«ما در اين مسابقه خيلي موقعيت داشتيم خصوصا در نيمه دوم که آنها 10نفره بودند ولي متأسفانه تمامي فرصتهاي ما از دست رفت. باور کنيد اگر راه آهن 10 نفره نميشد ما بازي را ميبرديم ولي اخراج بازيکن اين تيم باعث شد که بازيکنان راه آهن رو به دفاع مطلق بياورند و همين موضوع تمرکز را از تيم ما گرفت و به نوعي استرس داشتيم.»
فشنگچي در مورد برخورد هواداران پرسپوليس و ناراحتي آنها تأکيد ميکند:« واقعا آنها حق دارند که ناراحت باشند و اميدوارم با ما قهر نکنند. قسم ميخورم که همه بازيکن پرسپوليس با تمام وجود بازي ميکنند و اميدوارم تماشاگران همچنان از ما حمايت کنند.»
او در پايان حرفهايش خاطرنشان ميکند:«بازي سختي با شاهين بوشهر داريم ولي فقط به کسب سه امتياز فکر ميکنيم و اين تيم را شکست خواهيم داد تا نتيجه بازي قبلي جبران شده و هواداران را خوشحال کنيم.»
O M I D
02-17-2011, 05:43 PM
حميد استيلي: پرسپوليس تيم محبوب من است ولي چارهاي جز برد نداريم
حميد استيلي سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر اميدوار است که تيمش در بازي با پرسپوليس برنده از زمين بيرون بيايد.
http://pnu-club.com/imported/2011/02/1199.jpg او درخصوص این بازی میگوید: «بازی بسیار سختی است، ولی تیم ما در حال حاضر وضعیت نسبتا خوبی دارد و روی نقاط ضعف و قوت پرسپولیس هم کار کردهایم. امیدوارم اسیر بدشانسیهای فوتبال نشویم و این دیدار را با پیروزی پشت سر بگذاریم.
استیلی که سالها در پرسپولیس بازی و مربیگری کرده است، درباره رویارویی با تیم سابقش میگوید: «این اتفاقات در فوتبال طبیعی است و فکر نمیکنم حساسیتی داشته باشد. پرسپولیس تیم محبوب من است ولی در بازی این هفته چارهای جز پیروزی نداریم و برای بهبود شرایط خود، باید این دیدار را با پیروزی پشت سر بگذاریم. البته معتقدم پرسپولیس تیم بسیار خوبی است و ما کار آسانی در یش نخواهیم داشت.»
استیلی در مورد عدم حضور کارلوس کرش در تیم ملی ایران خاطرنشان میکند: «رفتن کرش چندان مهم نیست و در دنیا مربیان بزرگ دیگری وجود دارند که میتوانیم با آنها مذاکره کنیم. ما نباید ناراحت باشیم در ضمن معتقدم که انتخاب یک مربی خوب برای تیم ملی همه مشکلات فوتبال را حل نمیکند و ما باید ابتدا دنبال حل مشکلات ساختاری و پایهای فوتبال باشیم.»
استیلی در پاسخ به این سوال که آیا در حال حاضر مربی خارجی بهتر است یا مربی ایرانی، تاکید میکند: «به نظر من یک مربی خوب خارجی میتواند برای تیم ملی مفید باشد ولی این موضوع فقط حکم یک مسکن را دارد و من قبلا گفتهام که مشکلات فوتبال ایران به انتخاب سرمربی تیم ملی مربوط نمیشود.»
میگویند مسوولان فدراسیون فوتبال در مورد هدایت تیم امید، حمید استیلی را به عنوان یکی از گزینههای خود قرار دادهاند. او در این مورد میگوید: «من سرمربی شاهین هستم و در مورد تیم امید هیچ صحبت رسمی و یا غیررسمی با من صورت نگرفته است.»
O M I D
02-17-2011, 05:44 PM
سيدصالحي: من برهاني را ذخيره نکردهام/ نبايد اجازه بدهيم نفت ما را اذيت کند
سيدصالحي معتقد است که برهاني را ذخيره نکرده و دوست ندارد در مورد اين موضوع صحبت کند.
http://pnu-club.com/imported/2011/02/1200.jpg سیدمهدی سیدصالحی، مهاجم بلندقامت استقلال در بازیهای اخیر این تیم عملکرد قابل قبولی داشته است و همین موضوع باعث شده که آرش برهانی نیمکتنشین شود که این موضوع برای برهانی چندان خوشایند نیست. سیدصالحی در این خصوص میگوید: «لطفا چنین مسائلی را مطرح نکنید. من آرش برهانی را ذخیره نکردهام و او فوتبالیست بسیار بزرگی است. هیچ فرقی ندارد که کدام یک از ما بازی کنیم، چون همه بازیکنان استقلال برای سربلندی این تیم تلاش میکنند.»
سیدصالحی در مورد بازی با نفت تهران که استقلال را در دور رفت اذیت کرد، تاکید میکند: «بازی بسیار سختی است ولی ما از همان ابتدا باید آنقدر محکم بازی کنیم که اجازه ندهیم نفت ما را اذیت کند. ما روی نقاط ضعف و قوت حریف کار کردیم و امیدوارم با یک بازی جوانمردانه سه امتیاز را بگیریم.»
او در پاسخ به این سوال که آیا قول گلزنی به نفت تهران را میدهی، خاطرنشان میکند: «اول تلاش میکنم در خدمت تیم باشم، ولی امیدوارم باز هم برای استقلال گلزنی کرده و هواداران را خوشحال کنم.»
O M I D
02-17-2011, 05:46 PM
باقرينيا:تنها منع قانوني باعث كنارهگيري من شد
سرمربي تيم فوتبال نفت مسجدسليمان در مورد کنارهگيري از هدايت اين تيم گفت: اگر مشکل قرارداد من با باشگاه حل شدني بود، پس از گذشت هفت ماه حل ميشد و تنها منع قانوني باعث شد که من از هدايت تيم کنارهگيري کنم.
http://pnu-club.com/imported/2011/02/1201.jpgعبدالمجيد باقرينيا در گفتوگو با خبرنگار بخش ورزشي ايسنا در خوزستان اظهار کرد: من چندين بار چه به صورت کتبي و چه شفاهي و حضوري مشکلات قرارداد خود را با باشگاه مطرح کردم و از آنها خواستم که اين مشکل را برطرف کنند و تکليف من را مشخص کنند اما آنها تنها من را به آينده اميدوار کردند.
وي افزود: پيش از اعزام تيم به گرگان نامهاي به آنها نوشتم که هفت ماه از حضورم در تيم نفت ميگذرد و اگر قرار بود مشکل من حل شود تاکنون حل شده بود و چون حضورم در اين باشگاه منع قانوني دارد از آنها خواستم تکليف من را مشخص کنند. باشگاه نفت نيز تاکنون تلاشهاي زيادي براي برطرف کردن اين مشکل کرده است.
سرمربي تيم فوتبال نفت مسجدسليمان ادامهداد: من گلهاي از کسي ندارم. همين که در اين شرايط تکليفم روشن شد و ميدانم که نه ميتوانم در اين تيم کار کنم و نه آنها ميتوانند مشکل من را حل کنند جاي اميدواري است.
وي خاطرنشانکرد: خيليها شرايطي مثل من داشتند و در تيمهاي مختلف بدون هيچ مشکلي کار کردند. اما مدعيشدن برخي افراد در اهواز و نامههايي که آنها به بازرسي نفت ارسال کردند که چرا يک بازنشسته بايد مربي نفت مسجدسليمان باشد کار من را به اين مرحله رساند.
باقرينيا اظهارکرد: تنها کاري که از دستم برميآيد اين است که براي تيم نفت آرزوي موفقيت کنم و هر کاري که از دستم بر بيايد براي موفقيت اين تيم از راه دور دريغ نميکنم.
وي عنوانکرد: باشگاه هنوز به صورت کتبي يا قاطع جوابي به من نداده است اما آنها به صورت شفاهي اعلام کردهاند که نميتوانند مشکل من را حل کنند. اولين باري است که مسوولان چنين مسالهاي را به صراحت اعلام ميکنند. تنها گلهاي که از آنها دارم اين است که چرا يک ماه زودتر به من خبر ندادند زيرا اين تاخير باعث شد پيشنهاد خوبي را از دست دهم. باز هم ميگويم که از دست آنها ناراحت نيستم چون باشگاه نفت هر کاري که از دستش بر ميآمد براي برطرف کردن مشکل من انجام داد.
O M I D
02-17-2011, 05:49 PM
"سيدمهدي سيدعلي"ديدار شهرداري با صبا را سوت مي زند
ديدار تيم هاي فوتبال شهرداري تبريز و صباي قم از هفته بيست و سوم رقابت هاي ليگ دسته برتر باشگاه هاي کشور با قضاوت 'سيدمهدي سيدعلي' برگزار مي شود.
http://pnu-club.com/imported/2011/02/1202.jpgبه نقل از هيات فوتبال آذربايجان شرقي، اين بازي ساعت 15 فردا و در ورزشگاه يادگار امام (ره )تبريز انجام مي شود و حميد غمزه و سخاوت سليمان نژاد کمک هاي اول و دوم ''سيد علي'' در اين ديدار خواهند بود.
ديدار رفت اين دو تيم در يادگار امام (ره) قم با نتيجه تساوي پر گل چهار بر چهار به پايان رسيد.
شهرداري که سير صعودي خوبي را در جدول رده بندي آغاز کرده هم اکنون با 24 امتياز از 22 بازي در رده چهاردهم و صبا با 30 امتياز از اين تعداد بازي در رده هشتم جدول رده بندي قرار دارند.
pnugirl
02-18-2011, 12:53 PM
عزيز محمدي: ليگ يازدهم از 13 مرداد آغاز ميشود
رئيس سازمان ليگ برتر با اشاره به ارائه برنامه پيشنهادي ليگ يازدهم به باشگاه هاي ليگ برتر از آغاز فصل جديد اين مسابقات از 13 مردادماه سال آينده خبر داد.
عزیز محمدی گفت: در برنامه پیشنهادی برای برگزاری فصل جدید مسابقات لیگ برتر پیش بینی های لازم برای دیدارهای تدارکاتی تیم ملی، مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، زمان نقل و انتقالات، نیم فصل لیگ و ... انجام شده و از باشگاه ها خواسته ایم تا نظرات پیشنهادی خود را به سازمان لیگ ارائه کنند. عزیز محمدی تصریح کرد: در نشست هفته آینده مدیران لیگ برتر برنامه پیشنهادی سازمان لیگ برتر برای لیگ یازدهم مورد بحث قرار خواهد گرفت و نقطه نظرات باشگاه ها برای برگزاری فصل جدید مسابقات لیگ برتر بررسی خواهد شد.
وی یادآور شد: در این جلسه همچنین موضوع مجوز حرفه ای بودن باشگاهها و هماهنگی های لازم برای بازدید اردیبهشت ماه نمایندگان afc از باشگاه های لیگ برتر برای تعیین سهمیه نهایی ایران در لیگ قهرمانان آسیا انجام می شود.
pnugirl
02-18-2011, 12:53 PM
حمید استیلی: پرسپولیس تیم محبوب من است ولی چارهای جز برد نداریم
حمید استیلی سرمربی تیم فوتبال شاهین بوشهر امیدوار است که تیمش در بازی با پرسپولیس برنده از زمین بیرون بیاید. او درخصوص این بازی به خبرنگار سایت گل میگوید: «بازی بسیار سختی است، ولی تیم ما در حال حاضر وضعیت نسبتا خوبی دارد و روی نقاط ضعف و قوت پرسپولیس هم کار کردهایم. امیدوارم اسیر بدشانسیهای فوتبال نشویم و این دیدار را با پیروزی پشت سر بگذاریم.
استیلی که سالها در پرسپولیس بازی و مربیگری کرده است، درباره رویارویی با تیم سابقش میگوید: «این اتفاقات در فوتبال طبیعی است و فکر نمیکنم حساسیتی داشته باشد. پرسپولیس تیم محبوب من است ولی در بازی این هفته چارهای جز پیروزی نداریم و برای بهبود شرایط خود، باید این دیدار را با پیروزی پشت سر بگذاریم. البته معتقدم پرسپولیس تیم بسیار خوبی است و ما کار آسانی در یش نخواهیم داشت.»
استیلی در مورد عدم حضور کارلوس کرش در تیم ملی ایران خاطرنشان میکند: «رفتن کرش چندان مهم نیست و در دنیا مربیان بزرگ دیگری وجود دارند که میتوانیم با آنها مذاکره کنیم. ما نباید ناراحت باشیم در ضمن معتقدم که انتخاب یک مربی خوب برای تیم ملی همه مشکلات فوتبال را حل نمیکند و ما باید ابتدا دنبال حل مشکلات ساختاری و پایهای فوتبال باشیم.»
استیلی در پاسخ به این سوال که آیا در حال حاضر مربی خارجی بهتر است یا مربی ایرانی، تاکید میکند: «به نظر من یک مربی خوب خارجی میتواند برای تیم ملی مفید باشد ولی این موضوع فقط حکم یک مسکن را دارد و من قبلا گفتهام که مشکلات فوتبال ایران به انتخاب سرمربی تیم ملی مربوط نمیشود.»
میگویند مسوولان فدراسیون فوتبال در مورد هدایت تیم امید، حمید استیلی را به عنوان یکی از گزینههای خود قرار دادهاند. او در این مورد میگوید: «من سرمربی شاهین هستم و در مورد تیم امید هیچ صحبت رسمی و یا غیررسمی با من صورت نگرفته است.»
pnugirl
02-18-2011, 12:55 PM
در اعتراض به تصمیم مسوولان باشگاه، صمد مرفاوی از مس قهر کرد و به تهران آمد
پس از آنکه مرفاوی، نبی الله باقریها و عادل کلاهکج را از تمرینهای مس کرمان اخراج کرد و آنها را به کمیته انضباطی باشگاه واگذار کرد، مسوولان این باشگاه دراقدامی باقریها را به تمرینهای این تیم بازگرداندند اما عادل کلاهکج را به کمیته انضباطی باشگاه واگذار کردند تا در مورد او تصمیم گیری شود.
اما صمد مرفاوی سرمربی مس که از بازگشتن باقریها به تمرینهای تیم ناراحت بود و عقیده داشت باشگاه این بازیکن را به نادرست با وی آشتی داده است، به همین دلیل سه شنبه شب از باشگاه مس قهر کرد و به تهران آمد.
pnugirl
02-18-2011, 12:56 PM
مخالفت باشگاه سپاهان با حضور قلعهنویی در تیم ملی فوتبال ایران
انصراف کارلوس کرش از حضور در ایران سبب شد بار دیگر نام مربیان ایرانی برای حضور در راس تیم ملی مطرح شود.
در این بین نام امیر قلعه نویی بیش از سایرین به چشم می آید و این درحالی است که چندی قبل هم نام او مطرح شد اما مدیرعامل باشگاه سپاهان صراحتا اعلام کرد با حضور قلعه نویی در تیم ملی مخالف است.
در همین زمینه و با توجه به مطرح شدن دوباره نام قلعه نویی برای حضور در تیم ملی مرتضی رمضانی مدیر روابط عمومی باشگاه سپاهان به خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس گفت: باشگاه همچنان مخالف حضور قلعه نویی در تیم ملی است. به نظر می رسد مطرح شدن نام ایشان برای تیم ملی بازی با اسم است و اگر فدراسیون چنین نظری روی این مربی دارد باید به صورت رسمی این موضوع را با باشگاه مطرح کند.
وی عنوان کرد: در شرایط حساس مسابقات لیگ هستیم و از چند روز آینده نیز لیگ قهرمانان آسیا را در پیش خواهیم داشت. قلعه نویی به عنوان یکی از بزرگترین مربیان ایران دوست ندارد نیمکت تیم ملی را از دست بدهد اما باشگاه هم به ایشان نیاز دارد.
مدیر روابط عمومی باشگاه سپاهان تاکید کرد: قلعه نویی اکنون بالاترین محبوبیت را در اصفهان دارد و جدایی ایشان از سپاهان باب میل باشگاه نیست. کارنامه قلعه نویی اجازه نمی دهد بخواهیم با جدایی او موافقت کنیم.
pnugirl
02-18-2011, 12:58 PM
آتش نفت بر صدر جدول؛ سپاهان به صدر میرسد؟
هشت دیدار هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال برای اولین مرتبه پس از جام ملتهای آسیا در روز جمعه برگزار میشود و فقط دیدار شاهین بوشهر و پرسپولیس روز شنبه برگزار خواهد شد.نگاهی کوتاه به دیدارهای این هفته میاندازیم
* فولاد خوزستان - مس کرمان؛ نبرد دیدنی مرفاوی و جلالی
فولاد خوزستان هفته گذشته برابر صبا متوقف شد و اکنون باید در خانه از تیمی پذیرایی کند که با ۳۷ امتیاز در رده پنجم جدول قرار دارد. فولاد حتی در صورت برتری برابر مس نمیتواند از رده هفتم بالاتر بیاید اما این تیم چشم به هفتههای آینده خواهد دوخت؛ روزهایی که تیمهای بالانشین امتیاز از دست بدهند. مس کرمان نیز میخواهد همچنان در جمع ۵ تیم بالای جدول قرار داشته باشد. نبرد دو مربی کم حاشیه میتواند دیدنی از کار دربیاید. مرفاوی و جلالی شناخت کاملی از تفکرات فوتبالی یکدیگر دارند.
* استیل آذین - پیکان قزوین؛ فینال بحرانزدهها در انتهای جدول
نبرد استیل آذین و پیکان قزوین فینال انتهای جدول محسوب میشود. تیم بازنده شاید وارد بحران شدیدی شود. هر دو تیم دو شکست متوالی را در کارنامه دارند و میخواهند از این وضعیت رها شوند. استیل آذین تیم پرستارهای است که با ستارگان اسم و رسم داری که جذب کرد برای قهرمانی وارد لیگ برتر دهم شد اما در عمل این تیم با تعویض سه مدیرعامل و سه سرمربی عجیبترین رکوردهای لیگ را به خود اختصاص داد.
حتی بازگشت علی پروین و نسخههایی مانند غیرت و جمعآوری تلفنهای همراه بازیکنان و دستورات سنتی نیز نتوانست استیل را از بحران خارج کند. پیکان هم بعد از تعطیلات لیگ دچار افت و حاشیه شد و اکنون نیز رحمان رضایی کاپیتان این تیم و صابر میرقربانی مهاجمش از سوی باشگاه حق حضور در تمرینات را ندارند. این مسابقه دیدار بحرانزدههاست.
* پاس همدان - سپاهان اصفهان؛ یکی برای قهرمانی، یکی برای بقا
پاس با محمود یاوری در رده شانزدهم جدول قرار گرفته و هفته گذشته نیز شکست سنگین و دور از انتظاری را برابر نفت تهران متحمل شد. یاوری روز جمعه کار سختی برابر سپاهان در پیش دارد تیمی که خط دفاع و دروازهبان تیم ملی را در اختیار دارد.
نبرد امیر قلعهنویی با محمود یاوری دیدنی و جذاب خواهد بود. قلعهنویی برای باقیماندن در کورس قهرمانی نیاز مبرم به این سه امتیاز دارد و پاس برای بقا و سقوط نکردن به برد نیاز دارد. باید دید کدام تیم برنده این مسابقه است. روی کاغذ سپاهان کار سختی را برای گرفتن سه امتیاز ندارد ولی شاید پاس بعد از شکست پر گل برابر نفت متحول شده باشد.
سپاهان در صورتی که استقلال و ذوبآهن شکست بخورند، میتواند به صدر جدول برسد.
* شهرداری تبریز - صبای قم؛ فوت کوزهگری درخشان یا جوانی ویسی؟
شهرداری در دو هفته اخیر شکستی نداشته و در تعطیلات لیگ متحول شده است. صبای قم هم با مربی جوانش خوب نتیجه گرفته است. روز جمعه عبدالله ویسی کار سختی برابر حمید درخشان دارد. درخشان برخلاف بدل گواردیولا مربی باسابقهای است و با فوت کوزهگیری میتواند تیمش را برنده کند. ویسی هم به رفاقت و همدلی با بازیکنانش مینازد و اینکه بازیکنانش برای او سرشان را جلوی توپ میگذارند.
* ذوب آهن اصفهان - نفت آبادان؛ به دنبال خروج از بحران و حفظ صدرنشینی
تیم صدرنشین لیگ برتر این روزها حال و روز خوشی ندارد و دو شکست پیاپی فاصله چند امتیازی این تیم را با تیمهای دوم و سوم جدول به حداقل رسانده اما شاگردان منصور ابراهیمزاده بعید است تن به سومین شکست متوالی بدهند. آنها حاشیه امن صدرنشینی لیگ را از دست دادهاند و برای پیروزی و باقیماندن در صدر جدول تمام تلاششان را خواهند کرد.
نفت آبادان نیز از گرفتن یک امتیاز در این دیدار باید راضی باشد. دو تیم با دو هدف متفاوت به میدان میآیند. در این هفته نفت تعیین کننده تیم صدرنشین لیگ خواهد بود زیرا استقلال نیز در باید با نفت تهران بازی کند.
*ملوان انزلی - تراکتورسازی تبریز؛ در انتظار فوتبالی جذاب
ملوان هفته گذشته توانست یک امتیاز برابر سایپا بگیرد و همچنان در حاشیه نسبتا امنی در جدول قرار بگیرد. این تیم میخواهد از امتیاز میزبانیاش نهایت استفاده را ببرد و با یک برد فاصلهاش را با تیمهای پایین جدولی بیشتر کند اما هدف تراکتورسازی گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان آسیاست و تراکتورسازان نیز برد میخواهند. انتظار دیدن یک بازی جذاب از دو تیم انتظار زیادی نیست.
* راه آهن - سایپا؛ نمودار سینوسی نارنجیپوشان روی ریل
راه آهن هفته گذشته دست به کار بزرگی زد و ۱۰ نفره توانست پرسپولیس را متوقف کند و یک امتیاز بگیرد. بازیکنان راه آهن اکنون برای برد به دیدار سایپا میروند. نارنجیپوشان اما در شرایط مطلوبی قرار دارند، هرچند بعد از شکست دادن صدرنشین لیگ نتوانستند ملوان را در خانه ببرند تا همچنان نوسان این تیم ادامه داشته باشد. یک برد یک مساوی و شاید این مرتبه نوبت باخت سایپا باشد مگر اینکه این نمودار سینوسی نارنجیپوشان تغییر کرده باشد. این تیم ۶ برد، ۶ تساوی و ۱۰ شکست در کارنامهاش دارد.
* استقلال - نفت تهران؛ آتش زدن نفت برای رسیدن به صدر
در دیدار رفت دو تیم، نفت تهران فراتر از انتظار ظاهر شد و توانست از استقلال یک امتیاز بگیرد اما آبیپوشان تهرانی اکنون یک تیم تقویت شدهاند. یورگن گده آلمانی به کادر فنی استقلال اضافه شده و بازیکنان مصدوم استقلال نیز یکی یکی به میدان برمیگردند. استقلال مترصد یک اشتباه دیگر از سوی ذوب آهن است تا به صدر جدول برسد و امیدوار است ذوب آهن برابر نفت شکست بخورد تا این تیم بتواند نفت از نوع تهرانیاش را شکست دهد و به صدر جدول برسد. البته حسین فرکی و بازیکنانش توانستند برد خوبی برابر پاس بیاورند و با روحیه مضاعف به این دیدار حساس قدم بگذارند ضمن اینکه دیدار با استقلال میتواند انگیزه بازیکنان نفت را چند برابر کند.
* شاهین بوشهر - پرسپولیس؛ انگیزه استیلی برای شکست دایی
این دیدار شنبه برگزار میشود. شاهین فصل گذشته با سرمربیگری محمود یاوری توانست ۴ گل به پرسپولیس بزند. آن زمان هم شاهین در شرایط خوبی قرار نداشت و در شرایط مشابهی نسبت به شاهین کنونی قرار داشت.این مرتبه حمید استیلی که زمانی با پرسپولیس قهرمان لیگ شده برابر علی دایی قرار میگیرد. جدال این دو مربی دیدنی خواهد بود.
نام استیلی در مقاطعی از فصل نیز به عنوان جانشین علی دایی مطرح شد و انگیزه استیلی برای برد در این دیدار فراتر از کسب سه امتیاز و کمک به شاهین است. او میخواهد برتری فنیاش را به رخ همبازی سابقش در تیم ملی بکشاند. پرسپولیس هم پس از نمایش پرانتقاد برابر راه آهن به چیزی جز پیروزی فکر نمیکند.
برنامه هفته بیست و سوم لیگ برتر و اسامی داوران به شرح زیر است:
جمعه ۲۹ بهمن -ساعت ۱۵
راه آهن-سایپا- اکباتان
فرشید افشار-مرتضی کریمی –علیرضا کناری-علیرضا شیخی-ناظر:حاتم بک پور
فولاد خوزستان-مس کرمان-تختی-اهواز
محسن ترکی-محسن فریمانی-غلام آموزگار-محمد کمانی-ناظر:فرج الله یثربی
استیل آذین-پیکان-شهید دستگردی-تهران
یدالله جهانبازی-رضا سخندان-علی میرزا بیگی-پیروز سیف الله پور-ناظر:حسین خوشخوان
پاس- سپاهان-قدس-همدان
محسن قهرمانی-فرح نیا-علی موغلی-رسول رهبر فام-ناظر:محمدرضا فلاح
شهرداری تبریز-صبای قم-یادگار امام-قم
سید مهدی سید علی-حمید غمزه-سخاوت سلیمان نژاد-ملکی--ناظر:جواد تقی پور
ذوب آهن-نفت آبادان-فولاد شهر-اصفهان
محمود رفیعی-علیرضا کهوری-محمدرضا غنو-علیرضا اکرمی-ناظر:نادر جعفری
ملوان-تراکتورسازی-تختی-انزلی
غلامرضا جباری-حیدر شکور-محمدرضا ابوالفضلی-رسول احمدی-ناظر:محمد علی فروغی
استقلال-نفت تهران-آزادی-ساعت ۱۷:۱۵
سعید مظفری زاده-حسن کامرانی فر-محمدرضا منصوری-حسین زرگر-ناظر:عبدالله باعزم
شنبه ۳۰ بهمن - هفته بیست و سوم-ساعت ۱۵
شاهین-پرسپولیس-شهید بهشتی-بوشهر
هدایت ممبینی-داوود رفعتی-صادق نوری-علیرضا اکبریان-ناظر:بهرام مهرپیما
pnugirl
02-18-2011, 05:04 PM
مسعود رضاييان: بحث حضور جلالي در تيم اميد در هيئت مديره فولاد بررسي ميشود
فدراسيون فوتبال براي انتخاب سرمربي تيم اميد در حال مذاكره با مجيد جلالي است و در اين ميان بايد ديد كه مسئولان باشگاه فولاد خوزستان در مورد جلالي و احتمال جدايي او از اين باشگاه چه تصميمي خواهند گرفت. مسعود رضاييان يكي از اعضاي هيئت مديره باشگاه فولاد در خصوص اين موضوع به خبرنگار سايت گل ميگويد:« من اطلاعي در مورد مذاكره فدارسيون با جلالي ندارم و حتي روز پنجشنبه كه در تمرين فولاد بودم چيزي در اين مورد نشنيدم.»
رضاييان در پاسخ به اين سوال كه آيا موافق جدايي جلالي و حضور او در تيم اميد هستيد، تأكيد ميكند:« براي هر مربي حق مذاكره وجود دارد ولي اگر بحث حضور جلالي در تيم اميد جدي شد، بايد هيئت مديره باشگاه فولاد تشكيل جلسه بدهد و اين موضوع در جلسهاي كه برگزار ميكنيم مورد بررسي قرار بگيرد.»
رضاييان در پايان حرفهايش ميگويد:« اين درست كه يك مربي ميتواند نقش زيادي در موفقيت يك تيم داشته باشد ولي به نظر من مشكل تيم اميد سرمربي نيست و ما بايد نوع ديدگاه خود را در مورد اين تيم تغيير دهيم و بدانيم كه چگونه بايد براي تيم اميد ارزش قائل شويم.»
pnugirl
02-18-2011, 05:04 PM
ستار زارع: صددرصد پرسپوليس را ميبريم / شرايط اينطور باشد فصل بعد از شاهين ميروم
ستار زارع كاپيتان شاهين بوشهر معتقد است كه تيمش در ديدار با پرسپوليس بازي سختي در پيش دارد ولي با اين حال اين ديدار را با پيروزي پشت سر خواهد گذاشت.
زارع در گفتوگو با خبرنگار سايت گل در خصوص اين بازي ميگويد:« بازي بسيار سختي است و متأسفانه باخت هفته گذشته به تراكتورسازي وضعيت تيم را بدتر كرده است. ما بايد بازي فردا را ببريم و اميدوارم سه امتياز با انجام يك بازي زيبا بگيريم.»
او در مورد پرسپوليس ميگويد:« به نظر من آن تيم خوب و يك دستي هستند و بايد گفت پرسپوليس هميشه پرسپوليس است.» زارع در مورد پيشبيني نتيجه اين ديدار با لحني قاطعانه تأكيد ميكند:« هر چند بازي سختي داريم ولي صددرصد پرسپوليس را شكست ميدهيم ولي نميدانم با چه نتيجهاي ميبريم.»
زارع در مورد مشكلات مالي شاهين حرفهاي جالبي ميزند او ميگويد:« راستش را بخواهيد چنين شرايطي را در اين سالها در هيچ تيمي نديدم. ليگ برتر 2 ماه ديگر تمام ميشود ولي بازيكنان ما فقط 10درصد از قراردادهاي خود را گرفتند. آنها فقط به خاطر عشق و علاقهاي كه به شاهين و مردم بوشهر دارند بازي ميكنند و اميدوارم اين مشكلات هر چه زودتر برطرف شود.»
او در پايان حرفهايش در پاسخ به اين سوال كه اگر مشكلات مالي ادامه داشته باشد سال آينده حاضري در شاهين بماني، ميگويد:«اگر اين وضعيت ادامه داشته باشد فصل بعد در اين تيم نميمانم چون معتقدم فكر فوتباليست نبايد مشغول باشد. من شاهين و مردم بوشهر را دوست دارم و ميخواهم سال آينده هم در اين تيم باشم و اميدوارم مشكلات مالي حل شود.»
pnugirl
02-18-2011, 11:59 PM
فركي: از نتيجه راضي نيستم اما مقابل استقلال كم نياورديم
سرمربي تيم فوتبال نفت تهران ضمن عدم رضايت از نتيجه بدست آمده گفت: مقابل استقلال تا دقيقه 90 کم نياورديم.
حسين فرکي پس از شکست 3 بر يک مقابل استقلال در خصوص اينکه آيا اين تيم در نيمه دوم به خاطر مشکلات بدني بازي را واگذار کرد يا خير گفت: به شخصه از نتيجه بازي راضي نيستم چون باوجود اينکه کارشناسان قبل از اين مسابقه اعتقاد داشتند که تيم استقلال برنده خواهد بود اما تلاش خود را انجام داديم و حالا که به اتمام رسيده اعلام ميکنم چيزي از ارزشهاي بازيکنانم کم نشده است.
وي افزود: عمده مشکل ما به بيتجربگي بازيکنان برميگشت و اشتباهاتي که در طول اين مسابقه انجام داديم باعث شد تا استقلال از فرصتها استفاده کند. ضعف بدني را در تيمم نديدم و فکر ميکنم بازيکنانم بعد از گل دوم تمرکز خود را از دست دادند. اگر تيمي کم بياورد در دقيقه 90 به تيمي مثل استقلال نميتواند فشاري وارد کند.
فرکي در ادامه صحبتهايش گفت: قبلا هم گفتهام شرايط براي پيروزي استقلال فراهم بود چون نام بزرگي دارد. آنها از بازيکنان بزرگي استفاده ميکنند. تيم من از لحاظ فوتبالي يک بازي تماشاگرپسند را ارائه کرد و تا دقيقه 90 مقابل استقلال کم نياورد.
فرکي با اشاره به عدم تعادل داوري در اين بازي گفت: در نيمه اول روي ناصحي خطايي اتفاق افتاد که در محوطه جريمه بود اما داور از آن چشمپوشي کرد. ضمن آنکه روي گل اول استقلال فرهاد مجيدي مرتکب خطا شد و فکر ميکنم اين مسائل باعث شد تا داوري مقداري نامتعادل باشد.
وي با تاکيد بر اينکه بازيکنانش در اين بازي اعتماد به نفس لازم را نداشتند، گفت: اعتماد به نفس به بيتجربگي برميگردد و اعتقاد دارم برخي بازيکنان من در طول بازي تمرکز خود را از دست دادند و اشتباهاتي تاثيرگذار داشتند. بازيکني که براي سومين بار در ورزشگاه آزادي بازي ميکند مشخص است که مقابل بازيکن با سابقه استقلال کم تجربهتر عمل ميکند و به همين خاطر چند فرصتمان را هم از دست داديم.
pnugirl
02-19-2011, 12:00 AM
شيعي:رحمان رضايي بر مي گردد ولي ميرقرباني را نمي خواهيم
الونگ آماده بود که بازي کند و حتي در بين 11 نفر اصلي تيم قرار گرفت اما در آخرين لحظات پيش از آغاز مسابقه به پزشک تيم گفت پايم درد مي کند که اين حرکت مشکوک وي باعث شد کادر فني قيد اين بازيکن آفريقايي را بزند.
مدیرعامل باشگاه پیکان قزوین از بخشش تنبیه انضباطی رحمان رضایی و اخراج صابر میرقربانی از تیم فوتبال این باشگاه خبر داد. محمود شیعی در این مورد گفت: با توجه به توضیحاتی که رحمان رضایی در جلسه کمیته فنی باشگاه پیکان مطرح کرد، مورد بخشش قرار گرفت و از شنبه در تمرینات تیم شرکت می کند.
وی همچنین در مورد آخرین وضعیت صابر میرقربانی اظهار داشت: باشگاه این بازیکن را نمی خواهد و او اخراج شده است.
مدیرعامل باشگاه پیکان در مورد دلیل خروج ناگهانی نام الونگ الونگ از فهرست نفرات این تیم در دیدار مقابل استیل آذین تاکید کرد: الونگ آماده بود که بازی کند و حتی در بین 11 نفر اصلی تیم قرار گرفت اما در آخرین لحظات پیش از آغاز مسابقه به پزشک تیم گفت پایم درد می کند که این حرکت مشکوک وی باعث شد کادر فنی قید این بازیکن آفریقایی را بزند.
وی اضافه کرد: این اتفاق در دیدار با ذوب آهن هم رخ داد و حتی الونگ که مقابل شاهین بوشهر بازی کرده بود در آن دیدار اخراج شد که همه این مسائل باعث شده است یک جمع بندی کلی در مورد این بازیکن داشته باشیم. وقتی بازیکنی گرم می کند به جای اینکه مشکلش را به مربی بگوید به پزشک می گوید که این مسئله مشکوک است.
pnugirl
02-19-2011, 12:01 AM
استقلال با برد نفت در رده دوم ابقا شد
تيم فوتبال استقلال با نتيجه سه بر يک نفت تهران را شکست داد تا همچنان در رده دوم جدول باقي بماند.
ديدار دو تيم از ساعت 17:15 در ورزشگاه آزادي و در حضور حدود هفت هزار تماشاگر برگزار شد.
سيد مهدي سيدصالحي در دقايق 22 و 74 و آرش برهاني در دقيقه 86 گلهاي استقلال را به ثمر رساند.
تک گل نفت را ژوسيلي فرير اروزا در دقيقه 38 گل به ثمر رساند تا بازي با نتيجه 3 بر يک به پايان برسد و استقلال با 43 امتياز و يک بازي بيشتر نسبت به سپاهان در رده دوم جدول بماند و نفت 23 امتيازي هم در رده پانزدهم باقي بماند.
شريفات مهاجم استقلال در دقيقه 32 نيز در موقعيت تک به تک توپ را به تير دروازه نفت کوبيد.
سعيد مظفريزاده داور مسابقه به محمد رضا ناصحي از نفت تهران کارت زرد نشان داد.
ترکيب استقلال:
وحيد طالبلو، اميرحسين صادقي، پژمان منتظري، جواد شيرزاد، حنيف عمرانزاده، فرزاد آشوبي، فيليپ دسوزا( از دقيقه 68 آرش برهاني)، مجتبي جباري( از دقيقه 78 هادي شکوري)، اسماعيل شريفات( از دقيقه 89 فردين عابديني)، فرهاد مجيدي و سيد مهدي سيدصالحي
ترکيب نفت تهران:
حسين آشنا، حميد رضا فتحي، هادي رکابي، محمد امين حاج محمدي، مارسيو خوزه نارسيو، عليرضا عزت کرامت، خلدون ابراهيم محمد( از دقيقه 60 مهدي محمدزاده)، محمدرضا ناصحي، مرتضي پورعلي گنجي( از دقيقه 83 سيامک کوهنورد)، محمد حسين شهرآزما ( از دقيقه 80 مرتضي ايزدي) و ژوسيلي فرير اروزا
سرمربي: حسين فرکي
pnugirl
02-19-2011, 12:01 AM
استقلال با برد نفت در رده دوم ابقا شد
تيم فوتبال استقلال با نتيجه سه بر يک نفت تهران را شکست داد تا همچنان در رده دوم جدول باقي بماند.
ديدار دو تيم از ساعت 17:15 در ورزشگاه آزادي و در حضور حدود هفت هزار تماشاگر برگزار شد.
سيد مهدي سيدصالحي در دقايق 22 و 74 و آرش برهاني در دقيقه 86 گلهاي استقلال را به ثمر رساند.
تک گل نفت را ژوسيلي فرير اروزا در دقيقه 38 گل به ثمر رساند تا بازي با نتيجه 3 بر يک به پايان برسد و استقلال با 43 امتياز و يک بازي بيشتر نسبت به سپاهان در رده دوم جدول بماند و نفت 23 امتيازي هم در رده پانزدهم باقي بماند.
شريفات مهاجم استقلال در دقيقه 32 نيز در موقعيت تک به تک توپ را به تير دروازه نفت کوبيد.
سعيد مظفريزاده داور مسابقه به محمد رضا ناصحي از نفت تهران کارت زرد نشان داد.
ترکيب استقلال:
وحيد طالبلو، اميرحسين صادقي، پژمان منتظري، جواد شيرزاد، حنيف عمرانزاده، فرزاد آشوبي، فيليپ دسوزا( از دقيقه 68 آرش برهاني)، مجتبي جباري( از دقيقه 78 هادي شکوري)، اسماعيل شريفات( از دقيقه 89 فردين عابديني)، فرهاد مجيدي و سيد مهدي سيدصالحي
ترکيب نفت تهران:
حسين آشنا، حميد رضا فتحي، هادي رکابي، محمد امين حاج محمدي، مارسيو خوزه نارسيو، عليرضا عزت کرامت، خلدون ابراهيم محمد( از دقيقه 60 مهدي محمدزاده)، محمدرضا ناصحي، مرتضي پورعلي گنجي( از دقيقه 83 سيامک کوهنورد)، محمد حسين شهرآزما ( از دقيقه 80 مرتضي ايزدي) و ژوسيلي فرير اروزا
سرمربي: حسين فرکي
O M I D
02-19-2011, 06:26 PM
تراکتورسازي در تهران صاحب مجموعه ورزشي شد
تيم فوتبال تراکتورسازي در تهران صاحب مجموعه ورزشي شد.
http://pnu-club.com/imported/2011/02/1400.jpg با رايزني باشگاه تراکتورسازي اين تيم در تهران صاحب مجموعه ورزشي شد تا در مواقعي که در تهران حضور دارد بتواند در اين مجموعه حضور پيدا کند.
مراسم افتتاحيه اين مجموعه ساعت 15 امروز برگزار مي شود.
مسئولان باشگاه تراکتورسازي براي افتتاح اين مجموعه که به نام شهيد باکري است، از محمد باقر قاليباف شهردار تهران، مسئولان فدراسيون فوتبال، کريم باقري و ... دعوت به عمل آورده اند.
اين مجموعه داراي چمن طبيعي و با گنجايش 5 هزار نفري است.
اين مجموعه در بزرگراه آزادگان بعد از پل شهيد کاظمي قرار دارد.
O M I D
02-19-2011, 06:28 PM
انصاريفرد: توپ بازي راهآهن با همه توپها تفاوت داشت
مهاجم تيم فوتبال سايپا گفت: قصد ندارم گل نزدنم را توجيه کنم اما ظاهرا توپ بازي با راهآهن با همه توپها فرق داشت.
http://pnu-club.com/imported/2011/02/1401.jpg
کريم انصاري فرد در مورد ديدار با راه آهن اظهار داشت: بازي بسيار حساسي بود و با توجه به نزديکي امتياز دو تيم در جدول ليگ اين مسابقه شش امتيازي بود و هر دو تيم براي برد به ميدان آمده بودند. هم ما و هم راه آهن موقعيت هاي زيادي براي گلزني داشتند اما موقعيت هاي گلزني سايپا بيشتر بود.
وي در مورد اينکه چرا نتوانسته از موقعيت هاي گلزني خود استفاده کند گفت: قصد ندارم بهانه جويي کنم و گل نزدنم را توجيه کنم اما واقعيت اين است که انگار توپ بازي راه آهن با توپ همه مسابقات فرق داشت و مدام توپ پله مي شد. البته مارک توپ همان توپ هميشگي بود ولي نمي دانم چرا توپ مثل هميشه نبود حتي در برخي از صحنه ها نمي توانستم آن را حمل کنم. با اين حال مي گويم در ديدارهاي اينده جبران خواهم کرد و ديگر فرصت هاي گلزني را از دست نخواهيم داد. به مايلي کهن هم حق مي دهم از دست خط حمله تيم که فرصت هاي گلزني را در ديدار ديروز از دست داد ناراحت باشد.
مهاجم تيم ملي در مورد آزمايش دوپينگي که از او روز گذشته گرفتند و شايعه شده بود از اين مسئله ناراحت است گفت: اصلا اينگونه نيست من هم در بازي هاي آسيايي گوانگجو با تيم اميد و هم درتيم ملي بزرگسالان تست دوپينگ داده ام و هراسي از تست دوپينگ دادن ندارم.
O M I D
02-19-2011, 06:31 PM
روابط عمومي نفتآبادان:
كاسيميرو بركنار نشده، بازيكنان هم عمدا نباختند
مدير روابط عمومي باشگاه نفت آبادان گفت: برکناري کاسيميرو صحت ندارد و بازيکنان هم از قصد نميخواستند ببازند.
http://pnu-club.com/imported/2011/02/1402.jpg بهزاد معظمي در مورد شکست 6 بر صفر مقابل ذوب آهن اظهار داشت: شرمنده هواداران خود شديم. باخت با شش گل جاي هيچ توجيهي ندارد و حرفي باقي نمي ماند.
وي درباره اينکه گفته مي شود اين باخت مشکوک بوده و بازيکنان به قصد باخت وارد ميدان شده اند، گفت: چنين چيزي در تيم نفت آبادان نيست. اگر قرار بر چنين چيزي بود چه دليلي داشت که حسن هوري پنالتي را دفع کند؟ بين بازيکنان و سرمربي اختلاف نظرهايي بود که جلسه اي بين آنها گذاشته و اين مسئله هم رفع شد.
مدير روابط عمومي باشگاه نفت آبادان درباره شايعه برکناري کاسيميرو گفت: اين خبر صحت ندارد و فعلا هيچ تصميمي گرفته نشده است.
O M I D
02-19-2011, 06:31 PM
روابط عمومي نفتآبادان:
كاسيميرو بركنار نشده، بازيكنان هم عمدا نباختند
مدير روابط عمومي باشگاه نفت آبادان گفت: برکناري کاسيميرو صحت ندارد و بازيکنان هم از قصد نميخواستند ببازند.
http://pnu-club.com/imported/2011/02/1402.jpg بهزاد معظمي در مورد شکست 6 بر صفر مقابل ذوب آهن اظهار داشت: شرمنده هواداران خود شديم. باخت با شش گل جاي هيچ توجيهي ندارد و حرفي باقي نمي ماند.
وي درباره اينکه گفته مي شود اين باخت مشکوک بوده و بازيکنان به قصد باخت وارد ميدان شده اند، گفت: چنين چيزي در تيم نفت آبادان نيست. اگر قرار بر چنين چيزي بود چه دليلي داشت که حسن هوري پنالتي را دفع کند؟ بين بازيکنان و سرمربي اختلاف نظرهايي بود که جلسه اي بين آنها گذاشته و اين مسئله هم رفع شد.
مدير روابط عمومي باشگاه نفت آبادان درباره شايعه برکناري کاسيميرو گفت: اين خبر صحت ندارد و فعلا هيچ تصميمي گرفته نشده است.
O M I D
02-19-2011, 06:36 PM
به لحظاتي فکر کنيد که خلعتبري براي ذوبآهن گل زده است
ابراهيمزاده: به عنوان مشاور تنها ميتوانم روحيه بازيكنان را افزايش دهم
سرمربي ذوبآهن گفت: به عنوان مشاور تيم فوتبال اميد فقط ميتوانم روحيه بازيکنان را افزايش دهم.
http://pnu-club.com/imported/2011/02/1403.jpg منصور ابراهيمزاده پس از جلسه کميته فني در خصوص شرايط تيم ملي فوتبال ايران عنوان کرد: در جلسه کميته فني 3 بحث مطرح شد؛ يکي مسير مذاکرات فدراسيون با کرش، ديگري شرايط تيم اميد و سومي مباحث پيرامون تيم ملي بزرگسالان ايران. در خصوص تيم ملي معتقدم بايد به اعتقادات خود پايدار باشيم و سپس شرايط گزينههاي داخلي و خارجي را بررسي کنيم.
وي ادامه داد: اگر بگويم مربي خارجي بايد به ايران بيايد يعني اعتقادي به کار مربيان ايراني ندارم، بنابراين ميگويم اگر مربي خارجي انتخاب شد در کنارش يک مربي ايراني هم بايد فعاليت کند.
سرمربي ذوبآهن گفت: براي رشد و توسعه فوتبال ايران بايد از تمام نيروهاي ايراني استفاده کنيم، به همين دليل راهکارهاي مختلفي را ارائه کردم. در خصوص مشاور شدن براي تيم ملي اميد بايد اعلام کنم که من تنها ميتوانم روحيه و انگيزه بازيکنان را بالا ببرم. براي مثال بازيکنان اصفهاني را پيدا و با آنها صحبت کنم تا انگيزه آنها مضاعف شود.
ابراهيمزاده در مورد شرايط خلعتبري اظهار داشت: مهم اين است که پس از تعويض وي تيم ذوبآهن به گل رسيد و بهتر است به لحظاتي فکر کنيد که خلعتبري براي ما گل زده و خوشحالي را به اردوي تيم آورده است.
O M I D
02-19-2011, 06:36 PM
ليگ برتر فوتبال
پرسپوليس از شاهين انتقام گرفت
تيم فوتبال پرسپوليس در هفته بيست و سوم ليگ برتر فوتبال از سد ميزبان خود شاهين بوشهر گذشت.
http://pnu-club.com/imported/2011/02/1404.jpg در آخرين ديدار از هفته بيست و سوم ليگ برتر فوتبال، ساعت 15 امروز (شنبه) تيمهاي فوتبال شاهين بوشهر و پرسپوليس در ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر به مصاف هم رفتند که در پايان سرخپوشان تهران با نتيجه 2 بر يک از سد ميزبان خود گذشتند.
در نيمه نخست پرسپوليسيها بازي را بهتر آغاز کردند و خيلي زود به وسيله سپر حيدري (5) به گل رسيدند، اما پس از آن اين عماد رضا بود که با يک ضربه آزاد زيبا توانست گل تساوي شاهين را به ثمر برساند. پس از اين گل پرسپوليسيها حملات زيادي به روي دروازه شاهين انجام دادند، اما نيمه اول در نهايت با همين نتيجه به پايان رسيد.
با آغاز نيمه دوم علي دايي با آوردن وحيد هاشميان به زمين بازي تعداد مهاجمان تيمش را به 3 نفر افزايش داد تا به گل پيروزي دست پيدا کند.
در دقيقه 64 بازي غلامرضا رضايي از سمت راست دروازه شاهين يک کرنر را ارسال کرد که اين توپ با ضربه سر محمد نوري به گل دوم پرسپوليس تبديل شد. بدين ترتيب پرسپوليس با اين پيروزي انتقام شکست 4 بر صفر فصل گذشته در بوشهر را از شاهين گرفتند.
شاگردان دايي با اين پيروزي 37 امتيازي شدند، اما همچنان در رده ششم جدول ردهبندي قرار دارند.
pnugirl
02-22-2011, 01:01 AM
مهاجراني: برابر پرسپوليس بدترين بازي فصلمان را انجام داديم
مديرفني تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: در ديدار با پرسپوليس بدترين بازي فصل خود را انجام داديم.
حشمت مهاجراني در مورد شکست 2 بر يک شاهين بوشهر برابر پرسپوليس اظهار داشت: در 22 هفته گذشته هيچ وقت نشده که شاهين بد بازي کند و شکست هم بخورد. در ديدار با پرسپوليس بدترين بازي فصل خود را انجام داديم آن هم در حالي که نياز مبرم به برد خانگي داشتيم. در طول فصل، پيش ميآيد که يک بازيکن يا يک تيم بد بازي کند و شنبه روز بد تيم شاهين بود.
وي با اشاره به داوري مسابقه گفت: اينکه گل سپهر حيدري آفسايد بود يا نه و يا بازيکنان پرسپوليس بر روي بازيکنان تيم شاهين مرتکب خطاي پنالتي شدند يا نه را کارشناسان داوري بايد پاسخگو باشند اما اين مسايل بهانه است. ما شکست خورديم و بازيکنان نيز از اين مسئله ناراحتند و ميگويند قول ميدهيم جبران کنيم.
مديرفني تيم شاهين بوشهر در مورد مشکلات مالي باشگاه گفت: رئيس جمهور محترم دستور حل مشکلات را دادهاند و تصور ميکنم سلسه مراتب اداري بايد طي شود تا مشکلات تيم برطرف شود.
مهاجراني در مورد مديريت کنگاني در شاهين گفت: ايشان تمام تلاشش را براي حل مشکلات باشگاه انجام ميدهد اما شکست برابر پرسپوليس خستگي را بر روي دوش همه ما گذاشت. شايد اگر نميباختيم اين قدر همه احساس خستگي نميکرديم.
pnugirl
02-22-2011, 01:01 AM
مهاجراني: برابر پرسپوليس بدترين بازي فصلمان را انجام داديم
مديرفني تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: در ديدار با پرسپوليس بدترين بازي فصل خود را انجام داديم.
حشمت مهاجراني در مورد شکست 2 بر يک شاهين بوشهر برابر پرسپوليس اظهار داشت: در 22 هفته گذشته هيچ وقت نشده که شاهين بد بازي کند و شکست هم بخورد. در ديدار با پرسپوليس بدترين بازي فصل خود را انجام داديم آن هم در حالي که نياز مبرم به برد خانگي داشتيم. در طول فصل، پيش ميآيد که يک بازيکن يا يک تيم بد بازي کند و شنبه روز بد تيم شاهين بود.
وي با اشاره به داوري مسابقه گفت: اينکه گل سپهر حيدري آفسايد بود يا نه و يا بازيکنان پرسپوليس بر روي بازيکنان تيم شاهين مرتکب خطاي پنالتي شدند يا نه را کارشناسان داوري بايد پاسخگو باشند اما اين مسايل بهانه است. ما شکست خورديم و بازيکنان نيز از اين مسئله ناراحتند و ميگويند قول ميدهيم جبران کنيم.
مديرفني تيم شاهين بوشهر در مورد مشکلات مالي باشگاه گفت: رئيس جمهور محترم دستور حل مشکلات را دادهاند و تصور ميکنم سلسه مراتب اداري بايد طي شود تا مشکلات تيم برطرف شود.
مهاجراني در مورد مديريت کنگاني در شاهين گفت: ايشان تمام تلاشش را براي حل مشکلات باشگاه انجام ميدهد اما شکست برابر پرسپوليس خستگي را بر روي دوش همه ما گذاشت. شايد اگر نميباختيم اين قدر همه احساس خستگي نميکرديم.
pnugirl
02-22-2011, 01:02 AM
تيموريان:به محض ورود به زمين مورد اهانت هواداران ملوان قرار گرفتم
بازيکن تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: تا براي گرم کردن وارد زمين شدم مورد اهانت هواداران ملوان قرار گرفتم.
آندرانيک تيموريان در مورد اينکه در بازي با ملوان مورد فحاشي قرار گرفته است، اظهار داشت: من سال ها در ايران بازي نکردم و فکر نمي کردم جو ورزشگاه هاي ايران تا به اين حد بد شده باشد. من به محض اينکه براي گرم کردن وارد چمن ورزشگاه تختي انزلي شدم مورد اهانت قرار گرفتم.
وي افزود: به حدي به من هتاکي شد که از پژمان نوري خواستم تا جلوي اين وضعيت را بگيرد ولي خواهش او از هواداران تيمش هم بي اثر بود و اين فحاشي ها تا پايان بازي ادامه داشت.
تيموريان تصريح کرد: نمي دانم من که نه در ليگ برتر انگليس و نه در ليگ ايران حاشيه اي نداشتم چرا بايد اينچنين مورد اهانت قرار گيرم. من و نصرتي از فحاشي هاي هواداران ملوان بي نصيب نمانديم. اين درحالي بود که وقتي تيم ملوان به ورزشگاه يادگار امام آمد هواداران تبريزي آنها را تشويق کردند.
وي ادامه داد: براي من جاي سوال است که چرا مردم انزلي با تبريزي ها خوب نيستند. خدا را شکر که اين بازي را ملوان برد وگرنه ما را مي کشتند. اين وسط فقط من ونصرتي قرباني فحاشي ها شديم.
pnugirl
02-22-2011, 01:04 AM
زنيدپور:ناکامي هم يک روي فوتبال است
هافبک تيم فوتبال استيل آذين، بدشانسي را عامل پيروز نشدن تيمش برابر پيکان دانست و گفت: ناکامي هم يک روي فوتبال است اما اميدواريم بزودي از اين وضعيت نجات پيدا کنيم.
میلاد زنیدپور در مورد ناکامیهای اخیر تیم استیل آذین در رقابتهای لیگ برتر گفت: گرچه بازی خوبی را برابر پیکان ارائه کردیم اما با توجه به شرایط جدول و نزدیکی تیمها به همدیگر هر دو تیم خصوصا تیم پیکان محتاطانه و دفاعی بازی میکرد و این مسئله در کنار بیدقتی بازیکنان، باعث شد نتوانیم در این دیدار به پیروزی دست یابیم.
وی با بیان اینکه فوتبال دو رو دارد که یک روی آن ناکامی است، اضافه کرد: استیل آذین با توجه به امکانات و بازیکنانی که در اختیار داشته و دارد، میتواند در هفتههای آینده نتایج لازم را کسب و از انتهای جدول نجات پیدا کند. من و همه بازیکنان به این مسئله امیدواریم و تمام تلاشمان را برای رسیدن به آن انجام میدهیم.
هافبک تیم فوتبال استیل آذین خاطرنشان کرد: با پیروزی برابر پیکان میتوانستیم از بحران خارج شویم اما این اتفاق نیفتاد. البته هنوز 11 هفته تا پایان مسابقات باقیمانده است و ما علاوه بر اینکه برای سقوط نکردن میجنگیم، به فکر قرار گرفتن در بین 10 تیم بالای جدول در پایان لیگ هستیم.
زنیدپور در پایان گفت: هیچکس فکرش را نمیکرد استیل آذین قعرنشین لیگ شود اما درحالیکه مالک و مدیران باشگاه حمایت کاملی از ما داشتند، همه اتفاقات دست به دست هم داد تا نتوانیم به جایگاهی که مستحق آن هستیم، دست یابیم.
تیم فوتبال استیل آذین در پایان هفته بیست و سوم رقابتهای لیگ برتر باشگاههای کشور با کسب 20 امتیاز در رده هجدهم جدول ردهبندی لیگ قرار گرفته است.
pnugirl
02-22-2011, 01:09 AM
باشگاه ملوان از كمالوند شكايت كرد
باشگاه ملوان انزلي از سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز شکايت کرد.
باشگاه ملوان با ارسال نامهاي به سازمان ليگ و کميته انضباطي فدراسيون فوتبال ضمن ارايه توضيحاتي در مورد حواشي و اتفاقات ديدار ملوان و تراکتورسازي تبريز در هفته بيست و سوم به مواردي اشاره کرده و از سازمان ليگ و کميته انضباطي خواسته با فراز کمالوند سرمربي تراکتورسازي برخورد قانوني و قاطع انجام شود.
در قسمتي از اين نامه آمده است:
"فراز کمالوند در نشست خبري پس از پايان مسابقه از پاسخگويي به مسايل فني مسابقه طفره رفت و تلاش کرد حوادث حين مسابقه را به مسئله قوميتي در سطح ملي ميان دو قوم آذري و گيلاني پررنگ کند. اين حرکت ناشايست نيازمند تامل و تحليل بيشتر از سوي آن مقام محترم است.
کمالوند دو روز پيش از مسابقه در جرايد کشور مصاحبهاي انجام داده و در آن به اثرپذيري داوران به نفع ملوان در انزلي اشاره کرده است. ضمن اينکه به شخصيت فوتبالي بازيکنان ملوان نيز اهانت کرده و اينکه بازيکنان ملوان بازيکنان حريف را به عمد مصدوم ميکنند.
توهين به قوميتها مورد تاييد هيچ فردي نيست و ايراد شرعي و قانوني دارد اما سرمربي تراکتورسازي نگاهي ابزاري به قوميت آذري دارد و اختلاف افکني بين اقوام ايران اسلامي امري نکوهيده و ناپسند است.
موسسه ملوان به دليل نشر اکاذيب از سوي سرمربي تراکتورسازي و تشويش و تحريک افکار عمومي فوتبال خواستار برخورد با اين مربي است زيرا گفتههاي کمالوند باعث شده در وب سايت هواداران رسمي تراکتورسازي مطالبي فراتر از فحاشي و استفاده از الفاظ رکيک در اين سايت عليه بازيکنان ملوان به کار برده شود، مطالبي که تاسفبرانگيز است و به هيچ عنوان زيبنده فوتبال ايران نيست. "
pnugirl
02-22-2011, 01:19 AM
اشتباهات داوري به نفت ضربه زده است/ اگر فدراسيون حامي نفت بود رده دوم بوديم
سرپرست تيم فوتبال نفت تهران با بيان اينکه نميتواند در مورد اشتباهات داوران در ليگ صحبت نکند، گفت: اشتباهات داوران در بازيهاي اخير به تيم نفت ضربات بزرگي وارد کرده است.
بهرام میرشیبانی ضمن بیان مطلب فوق گفت: با توجه به احترامی که برای حسین عسگری قائلم باید بگویم نمیشود در مورد اشتباهات داوری صحبت نکرد زیرا در بازیهای اخیر اشتباهات غیرعمدی داوران باعث شد تا امتیازات مهمی از تیم ما گرفته شود.
وی با بیان اینکه تا امروز از داوریها راضی نبوده، افزود: با کادر فنی تیم بازی با استقلال را آنالیز کردیم و بدون تعصب باید بگویم داور دو پنالتی صددرص ما را در دقایق 43 و 44 را نگرفت که اگر این پنالتی اعلام می شد شرایط بازی به سود نفت تغییر میکرد. ضمن اینکه باید به امیرحسین صادقی به خاطر خطای شدید روی پورعلی گنجی کارت قرمز نشان میداد.
سرپرست تیم نفت اضافه کرد: در بازی با شهرداری تبریز تا دقیقه 85 بر روند مسابقه مسلط بودیم اما یک پنالتی اشتباه باعث شد سه امتیاز حساس آن مسابقه به شهرداری برسد. حتی من بعد از بازی به مظفریزاده گفتم اگر آن صحنه پنالتی باشد فوتبال را کنار میگذارم. البته بعداً خوشخوان ناظر بازی به من زنگ زد و از من عذرخواهی کرد زیرا او هم به این نتیجه رسیده بود آن صحنه پنالتی نیست. امروز بازی تمام شده و این عذرخواهیها فایده ندارد زیرا حق تیم بدون حاشیه نفت ضایع شده است.
میرشیبانی در مورد صحبت اخیر محمود یاوری سرمربی پاس همدان که اعلام کرده مسایلی را افشا میکند و اعتقاد دارد فدراسیون تیم را نفت را حمایت میکند، تاکید کرد: محمود یاوری استاد و بزرگتر من است و من در این فوتبال خیلی چیزها را از او یاد گرفتم اما او به ما یاد نداد که وقتی یک تیم میبازد یا نتیجه نمیگیرد مسایل دیگر را عنوان کند. نمیدانم وی این چیزها را از چه کسی یاد گرفته و یا تحت فشار آنها را بیان کرده اما تاکید میکنم این چه حمایتی است که تیم نفت در بین تیمهای قعرنشین است. اگر از ما حمایت میشد امروز در رده دوم بودیم نه در بین تیمهای قعرنشین.
وی با بیان اینکه طی نامهای به فدراسیون تمامی این مسایل را بازگو و در صدد احقاق حق تیم نفت است، در مورد دیدار هفته جاری تیمش برابر مس کرمان تصریح کرد: تنها برای پیروزی مقابل مس به کرمان میرویم. ما دیگر به مساوی فکر نمیکنیم زیرا اگر یک بازی را ببریم و یک بازی را ببازیم ارزش امتیاز ما بیشتر از دو تساوی خواهد بود.
میرشیبانی در پایان گفت: همه بازیهای باقی مانده تا پایان لیگ برای ما سنگین است اما کادر فنی و بازیکنان تمام تلاش خود را برای حفظ سهمیه تیم لیگ برتر انجام میدهند. با توجه به بازیهای سختی که پیش رو داریم، امیدواریم که در لیگ بمانیم.
تیم فوتبال نفت تهران در پایان هفته بیست و سوم رقابتهای لیگ برتر باشگاههای کشور با 20 امتیاز جایگاه هفدهم جدول ردهبندی لیگ برتر را از آن خود کرده است.
pnugirl
02-22-2011, 01:26 AM
برهانی: ذوب هم شانس دارد ولی بازی استقلال و سپاهان تکلیف قهرمانی را روشن می کند
مهاجمان استقلال در بازی با نفت تهران عملکرد بسیار خوبی داشتند.آرش برهانی هم یکی از این مهاجمان بود که پس از ورودش به میدان در یک گل تاثیر گذار بود و یک گل هم خودش به ثمر رساند.آرش برهانی حالا اندکی از حاشیه ها دور شده است و در جاده آرامش قرار گرفته.برهانی احساس خود را از پیروزی مقابل نفت بیان می کند:«به نظر من این یک پیروزی خوب بود.حالا ما در کورس قهرمانی هستیم و هیچ چیز نمیتواند جلوی استقلال را بگیرد حتی سپاهان که به نظر من تیم خوبی است.با همه وجود وارد بازیهای بعد میشویم و سعی میکنیم پیروزیها را تداوم ببخشیم.» استقلال همین هفته در اصفهان میهمان تیم خوب سپاهان است.دیداری که قهرمان لیگ را به نوعی مشخص خواهد کرد.آرش برهانی هم با این موضوع موافق است که بازی با سپاهان تکلیف لیگ را مشخص خواهد کرد:«درست است که ذوب آهن هم شانس دارد اما به نظرمن برنده بازی ما و سپاهان تکلیف قهرمان لیگ را مشخص خواهد کرد.با همه قوا به اصفهان میرویم و قضد داریم ۳ امتیاز این بازی را به دست آوریم.استقلال مدعی قهرمانی است و برای ماندن در کورس قهرمانی باید سپاهان را هم شکست بدهد.» برهانی از اینکه مقابل سپاهان گل زد بسیار خوشحال است.او احساسش را این گونه شرح میدهد:«بعد از گل احساس سبکی کردم.فکر میکنم آن حاشیههایی که بعضیها به آن دامن میزدند دیگر تمام شده است.»آیا با بازگشت برهانی ترافیک در خط حمله این تیم بیشتر خواهد شد؟برهانی این فشردگی بازیکن را به سود استقلال میداند:«این ترافیک مسئله خاصی نیست.به نظر من آمادگی مهاجمان به نفع استقلال است و در نهایت به سود تیم خواهد شد.»
pnugirl
02-22-2011, 01:26 AM
انتقاد شدید مرفاوی از استقلال
صمد مرفاوی ، سرمربی مس در مصاحبه با یکی از خبرگزاری ها به شدت از باشگاه استقلال انتقاد کرد.
مرفاوی که در هفته های اخیر غیر از برد برابر استیل آذین در کرمان ، سه بازی اش را باخته است در گفت و گویی با خبرگزاری برنا درباره حاشیه های تیمش گفت:« من با هیچ یک از طرفداران تیم درگیری نداشتم. یکی از هواداران از روی سکو داشت بی احترامی می کرد و من فقط خواستم ساک شود. اصلا با هم درگیر نشدیم. »
او همچنین درباره اختلافش با ساکت الهامی گفت:« اگر با او مشکلی داشتم هیچ وقت با هم کار نمی کردیم. این ها شایعاتی است که خودشان هم جوابش را می دانند اما طرحش می کنند تا به ما ضربه بزنند.»
مرفاوی که در اتفاقی نادر ، پرونده اش در کمیته استیناف گم شده می گوید:« این هم دیگر شاهکار است که حکم در کمیته انضباطی صادر می شود و در کمیته استیناف آن را به کلی گم می کنند.»
او که به شت از دست استقلالی ها شاکی است ، گفت:« پول من را نمی دهند و بعد می روند برای تیم شان هوار ملامحمد را می گیرند. تازه می گویند پول نداریم.»
pnugirl
02-23-2011, 04:20 PM
تنش استقلال و سپاهان غير فوتبالي بود
بصيرت: شكست از استقلال را مانند ذوبآهن جبران ميكنيم
سرپرست تيم فوتبال سپاهان گفت: مانند دربي اصفهان شکست در ديدار رفت از استقلال را جبران خواهيم کرد.
مجيد بصيرت در مورد بازي با استقلال عنوان کرد: سپاهان براي اين بازي شرايط خوبي دارد. سال گذشته اين بازي تنش هاي غير فوتبالي زياد داشت اما خوشبختانه امسال تنش ها فوتبالي است. جذابيت فوتبال هم به تنش هاي فوتبالي است و اگر نباشد غير طبيعي است.
وي ادامه داد: ديدارهاي سپاهان و استقلال هميشه حساسيت داشته و اين بار نيز اين حساسيت بالاتر است چون دو تيم براي رسيدن به صدر با هم رقابت مي کنند. ما دو باخت در کارنامه خود در اين فصل داريم که يکي مربوط به ديدار رفت با ذوب آهن و يکي هم شکست مقابل استقلال در ديدار رفت هستيم. در بازي برگشت با ذوب آهن باخت دور رفت را جبران کرديم و ميخواهيم باخت دور رفت مقابل استقلال را نيز جبران کنيم.
سرپرست تيم سپاهان در پايان خاطر نشان کرد: براي اين بازي فقط مهدي کريميان را به عنوان مصدوم در اختيار نداريم و مشکل خاص ديگري وجود ندارد.
pnugirl
02-23-2011, 04:21 PM
مروري بر بازي هاي هفته بيستوچهارم ليگ برتر فوتبال
بدون شک دوئل استقلاليها در هفته بيستوچهارم ليگ برتر جذابترين مسابقه را رقم خواهد زد.
ديدارهاي هفته بيست و چهارم ليگ برتر روزهاي پنجشنبه و جمعه برگزار ميشود. حساسترين ديدار اين هفته بين استقلال و سپاهان در اصفهان برگزار خواهد شد.
نگاهي کوتاه به ديدارهاي اين هفته مياندازيم. * سپاهان اصفهان - استقلال؛ حساس، جذاب و البته پرحاشيه
نصف جهان ميزبان جذابترين و حساسترين بازي هفته خواهد بود. ديدار استقلال و سپاهان جدال تيمهاي دوم و سوم جدول ليگ است که حاشيههاي فراواني خواهد داشت. تقابل امير قلعهنويي و استقلال همواره جذاب است ضمن اينکه به اين جذابيت رويارويي خسرو حيدري و استقلال را هم ميتوان اضافه کرد. حضور جانواريو و عنايتي در ترکيب سپاهان به حساسيت اين بازي ميافزايد.
قلعهنويي و مظلومي تلاش کردهاند از حاشيهها دوري کنند اما واقعيت اين است که با گفتن اينکه ما با هم رفيق هستيم و فقط در ميدان رقيبيم حاشيهها فراموش نخواهد شد. حساسيت اين ديدار آن قدر زياد است که دو تيم ميگويند برنده بازي نيمي از راه قهرماني در ليگ برتر را طي کرده است. تيمي که از اين بازي سخت برنده خارج شود در صورت شکست ذوب آهن ميتواند صدرنشين ليگ شود. اين ديدار يک فينال تمام عيار محسوب ميشود.
* صباي قم - ذوب آهن اصفهان؛
عبدالله ويسي با صباي قم نتايج خوبي گرفته و استقلال و سپاهان فردا آرزو ميکنند ويسي يک برد ديگر هم با تيم جوان و بدون ستارهاش کسب کند تا آنها راحتتر بتوانند به صدر جدول برسند. ذوبآهن اما پس از دو شکست پياپي، هفته گذشته نفت آبادان را با شش گل قرباني کرد تا همچنان صدرنشين ليگ باقيبماند.
شاگردان ابراهيمزاده به هيچ عنوان نميخواهند صدرنشيني را از دست بدهند و براي برد به ميدان ميروند، البته ذوبآهنيها کار دشواري پيش رو دارند.
* راه آهن - شاهين بوشهر؛
راه آهن ميخواهد از امتياز ميزبانياش نهايت استفاده را ببرد و در اين ديدار به برتري برسد تا در حاشيه امنيت قرار بگيرد و فاصلهاش را با تيمهاي انتهاي جدول بيشتر کند. حريف لکوموتيورانان شاهين است که هفته گذشته در خانه به پرسپوليس باخت تا همچنان در خطر سقوط باشد.
* مس کرمان - نفت تهران؛ جدايي از بحران با نفت
نفت تهران پس از شکست برابر استقلال اين هفته بايد به مصاف يک تيم بالا نشين ديگر برود. مس کرمان اگرچه اقتدار نيم فصل اول را ندارد اما شاگردان مرفاوي ميخواهند با يک برد خانگي همچنان در بالای جدول باشند و به کسب سهميه آسيايي اميدوار باشند. نفت بعد از يک برد خوب برابر پاس از استقلال شکست خورد و شايد در اين مسابقه به دنبال يک مساوي باشد.
*سايپا - پاس همدان؛
محمود ياوري در پاس تا اين جاي کار موفق نبوده و براي اينکه بتواند از انتقادها رها شود بايد در اين ديدار تيمش را به پيروزي برساند. ياوري که خود را امير کبير فوتبال ايران ميپندارد در کرج کار سختي برابر محمد مايليکهن در پيش خواهد داشت.
* پيکان قزوين - شهرداري تبريز؛
برخلاف گفته سرمربي پيکان، تعطيلات به ضرر اين تيم تمام شد و پيکان بعد از تعطيلات نيم فصل ليگ نتايج خوبي نگرفت. اين در حالي است که از نظر مالي در شرايط نسبتا خوبي قرار دارد. آن سوي ميدان هم شهرداري تبريز قرار دارد تيمي که مثل پيکان حداقل مشکل مالي ندارد اما هفته گذشته در خانهاش به صباي قم باخت. دو تيم براي گرفتن سه امتياز بازي ميکنند زيرا تساوي براي اين دو تيم در خطر سقوط مانند يک باخت خفيف است.
* تراکتورسازي تبريز - استيل آذين؛
تراکتورسازان بعد از باخت پرحاشيه در انزلي اين مرتبه ميخواهند از شرايط ميزباني خود نهايت استفاده را ببرند.تراکتورسازي که نتايج خوبي در اين فصل گرفته نميخواهد جايگاه چهارمياش را از دست بدهد آن هم برابر تيمي پرستاره که ديگر نشاني از مدعي قهرماني ندارد.
* صنعت نفت آبادان - ملوان انزلي؛
شاگردان پورغلامي نميخواهند دست خالي از آبادان به انزلي بازگردند.
* پرسپوليس - فولاد خوزستان؛ تثبيت ششمي
سرخپوشان تهراني پس از برد خارج از خانه برابر شاهين توانستند جايگاه ششمي خود را در جدول تثبيت کنند و در اين هفته هم اگر بازنده شود از اين رده پايينتر نخواهد آمد اما علي دايي اين رده را در شان خود و تيم پرسپوليس نميداند. براي همين هم ميخواهد در اين مسابقه به برد برسد. مجيد جلالي اما مربي کارکشته و علمگرايي است که به خوبي ميداند چطور برابر تيمهاي بزرگ امتياز بگيرد بنابراين دايي کار سختي پيش رو خواهد داشت.
برنامه مسابقات و داوران هفته بيست و چهارم ليگ برتر:
پنجشنبه 5/12/89-هفته بيست و چهارم-ساعت 16:15
سپاهان –استقلال-فولاد شهر
هدايت ممبيني-رضا سخندان-جمشيد دانش مهر-ميرزابيگي-ناظر:صديقي
صباي قم –ذوب آهن-يادگار امام (ره)-قم
سعيد مظفري زاده-رسول فروغي-بابک داوري- صادق نوري-حسين بطحائي-ناظر:شهبازي
جمعه 6/12/89 هفته بيست و چهارم
راه آهن-شاهين بوشهر- اکباتان-تهران-ساعت 15:15
محسن ترکي-عليرضا کهوري-حسن يوسفي-جواد شرفي-سيدرضا غياثي-يدالله سليماني
مس کرمان-نفت تهران-شهد باهنر-کرمان-ساعت 16
رحيم مهر پيشه-حميد غمزه-بهروز برون-غلامرضا جباري-علي خسروي-ناظر:آلبرت گريگوريان
سايپا-پاس-انقلاب-کرج ساعت 16:15