PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار لیگ برتر ایران 89-90

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13

O M I D
10-30-2010, 06:20 PM
قلعه‌نويي تمرينات سپاهان را تعطيل كرد

اميرقلعه‌نويي سرمربي سپاهان بعد از پيروزي مقابل تراکتورسازي تبريز تمرينات تيمش را تعطيل کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سپاهاني‌ها به دليل حضور سه بازيکن خود در تيم اميد، در 2 هفته آتي ليگ برتر به ميدان نخواهند رفت و طبق تصميم سازمان ليگ بازي‌هايشان در هفته چهاردهم و پانزدهم لغو شده است. اين موضوع باعث شد تا قلعه‌نويي بعد از ديدار با تراکتور به بازيکنان تيمش استراحت 4 روزه بدهد. تمرينات سپاهان از روز چهارشنبه پيگيري خواهد شد.

O M I D
10-30-2010, 06:20 PM
مقابل استقلال تماشاگر داريم

باشگاه نفت آبادان اعلام کرد راي کميته انضباطي به صورت تعليقي است و اين تيم مقابل استقلال تماشاگر دارد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg بهزاد معظمي مديرروابط عمومي باشگاه نفت آبادان در مورد شائبه نداشتن هوادار مقابل استقلال به دليل راي کميته انضباطي اظهار داشت: اين حکم به صورت تعليقي است و تماشاگران آباداني مي توانند براي بازي با استقلال در ورزشگاه حضور پيدا کنند اما اگر تخلف تکرار شود کميته انضباطي علاوه بر اين يک جلسه محروميت، جريمه سنگين تري را براي باشگاه نفت در نظر مي گيرد.
گفتنی است، ديدار تيم هاي نفت آبادان و استقلال از هفته چهاردهم روز پنجشنبه هفته جاري برگزار مي شود.

O M I D
10-30-2010, 06:21 PM
تعطيل نشدن نفتي‌ها و احتمال حضور قطبي در آبادان

سرمربي نفت آبادان تمرينات اين تيم را بعد از باخت به پيکان تعطيل نکرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg آلفردو کاسيميرو که هميشه در برنامه کاري خود تعطيلي تمرين يک روز پس از مسابقه را داشت، بعد از باخت ديروز اين تيم به پيکان قزوين تمرين امروز را تعطيل نکرد.
بازکينان نفت امروز ساعت 16:30 بايد در زمين تمرين حاضر شوند.
اين تيم در هفته چهاردهم ميزبان استقلال است. کاسيميرو براي اين بازي بازيکن محروم ندارد اما جاويد نيک نفس و خاچاچيان دو بازيکن مصدومي هستند که شايد به بازي با آبي پوشان نرسند.
* افشين قطبي که يک روز قبل از بازي نفت آبادان با پيکان در تمرينات تيم طلايي پوشان شرکت کرده بود، به اعضاي اين تيم قول داد در صورتي که بتواند برنامه هاي خود را هماهنگ کند، براي تماشاي بازي نفت مقابل استقلال به آبادان برود.
ديدار استقلال و نفت آبادان روز پنجشنبه هفته جاري در ورزشگاه تختي آبادان برگزار مي شود.

O M I D
10-30-2010, 06:22 PM
طالب‌لو: نمي‌توانند ايراد فني بگيرند، موضوع قهر و پيراهن را مطرح مي‌كنند

دروازه‌بان استقلال گفت: برخي افراد که نمي‌توانند از نظر فني نقدي به عملکردم داشته باشند موضوع قهر و پيراهنم را مطرح مي‌کنند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg وحيد طالب‌لو در خصوص حضورش در ترکيب و ساير مسائل مربوط به استقلال صحبت‌هاي زير را مطرح کرد:
* به عنوان اولين سؤال چرا در دربي بازي نکردي؟
- بعد از دو بازي مقابل مس کرمان و سايپا که به گفته کادر فني خوب کار کردم در بازي با صبا نيمکت نشين شدم و باتوجه به اينکه رسم بر اين است که هر کس در بازي قبل از دربي در ترکيب باشد در اين مسابقه حساس هم فيکس خواهد بود اين اتفاق براي من افتاد. حالا هم مشکلي ندارم و آن مسئله تمام شده است. خدا را شکر مي‌کنم که به شرايط آرماني برگشته‌ام و حاصل تلاش و زحماتي را که از ابتداي فصل به دنبال آن بودم گرفته‌ام.
* يعني نسبت به گذشته يا فصل قبل تلاشت بيشتر شده است؟
- واقعا بايد بگوم که از تمام خوشي‌هاي زندگي‌ام زده‌ام. وقتي يک جوان ازدواج مي‌کند بايد بيشتر به فکر خانواده‌اش باشد و وقتش را براي آنها بگذارد اما من از تمام لذت‌هاي ابتداي دوران تأهلم زده‌ام. شب‌ها ساعت 10 مي‌خوابم و صبح‌ها ساعت 6 صبح از خواب بلند شده و تمرين مي‌کنم. به خاطر هدفي که دارم زندگي‌ام را حرفه‌اي‌تر از قبل برنامه ريزي کردم و شايد به خاطر همين مسئله از مسافرت‌ها و خيلي خوشي‌هايي که بايد در کنار همسرم پس از ازدواج داشته باشم گذشته‌ام و تمام تمرکزم را معطوف به اين کردم که به هدف ابتداي فصلم برسم.
* اين هدف چه چيزي است که اينقدر از رسيدن به آن صحبت مي‌کني؟
- از ابتداي فصل گفتم هدفم اين است که در تيم خود جايگاهم را پس بگيرم و با تيم ملي در جام ملت‌هاي آسيا حضور داشته باشم. با حمايت‌هاي مظلومي به تيم ملي بازمي‌گردم.
* در طول بازي ديروز چند بار مطرح شد که وحيد طالب لو به خاطر قهر پس از دربي در ترکيب استقلال قرار گرفته است؟
- فکر مي‌کنم آقاي مظلومي بهترين صحبت را در اين مورد انجام داد و من هم حرف ايشان را تأييد مي‌کنم. جا دارد قبل از پاسخ دادن به سؤال شما از حمايت‌هاي پرويز مظلومي تشکر کنم و مطمئن هستم که ايشان به من کمک خواهند کرد که به جايگاه اصلي‌ام بازگردم و در تيم ملي شرايط خوبي را تجربه کنم. همانطور که سرمربي تيم استقلال گفت، هر کس در تيم ما قهر کند نه تنها فيکس نمي‌شود بلکه جايي در ترکيب نخواهد داشت. اگر اين گونه بود که تمام بازيکنان قهر مي‌کردند و از اين ترفند استفاده مي‌کردند. هنگامي که نزد آقاي فتح الله زاده رفتم آقاي پورحيدري حضور داشت و صحبت‌هايي را با اين دو عزيز در ميان گذاشتم. اين صحبت‌ها ربطي به دربي نداشت و بيشتر در خصوص مسائل کلي فوتبال صحبت کرده بوديم.
سرپرست باشگاه استقلال نصيحت‌هاي پدرانه به من انجام داد. ايشان هميشه خير و صلاح من را خواسته‌اند و سعي کرده‌اند در شرايط سخت و شرايط خوب به من کمک کند. باز هم تأکيد مي‌کنم غيبت آن روز من در تمرين استقلال پس از دربي تنها به دليل مسائل شخصي بود و قهري در کار نيست.
* رابطه‌ات با کادر فني استقلال چگونه است؟ به نظر مي‌رسد موجبات اعتماد مظلومي را فراهم کرده‌اي؟
- همان زماني که بازي نمي‌کردم ارتباط خوبي با کادر فني تيم استقلال داشتم. علاوه بر ايشان با آقاي حجازي که يکي از اسطوره‌هاي باشگاه استقلال هستند رابطه‌اي صميمانه داشتم و از آنجا که اين شخصيت خاک اين باشگاه را خورده است و به گردن تمام بازيکنان حق دارد سعي کردم مسئوليتي را که بر گردن دارم به نحو احسن انجام داده و در نهايت احترام براي تيمم مثمر ثمر باشم.
در اين بين جا دارد از زحمات آقاي حسين تراب‌پور نيز تشکر کنم که تمرينات به روزي را براي ما در نظر مي‌گيرد و باعث ايجاد رقابت بهتر بين من و محمد محمدي شده‌اند.
* يکي از بحث‌هايي که در اين دو هفته مطرح شده پيراهني است که در بازي‌ها به تن مي کني. ظاهرا همه از اين پيراهن ايراد مي‌گيرند.
- فکر مي‌کنم در اين خصوص شيطنت‌هايي انجام مي‌شود و برخي‌ها با مطرح کردن اين صحبت‌ها مي‌خواهند افکار عمومي را منحرف کنند چون در سه بازي اخير خوب کار کرده‌ام و از اصل قضيه که مسائل فني است چيزي نصيب آقايان نمي‌شود به لباس و قهر پرداخته‌اند که ذهن طرفداران استقلال به مسائل ديگري معطوف شود اما توجهي به اين صحبت‌ها ندارم و تمام تمرکزم به تمرين و بازي‌ها است. ايراد پيراهن جزء وظايف داوران است که خوشبختانه در اين سه مسابقه هيچ کس ايرادي از آن نگرفت و با توجه به اينکه از نظر خودم اين لباس قشنگ است باز هم آن را مي پوشم. بايد بگويم اين پيراهن توسط شرکت آل اشپورت به بازيکنان داده شده و همخواني با لباس بازيکنان تيم ما و تيم‌هاي داوري ندارد.
* مهدي تارتار در پايان مسابقه ديروز از عملکرد فني تو حمايت کرد و فکر مي‌کنم استقلال در اين مسابقه مستحق برد نبود.
- آقاي تارتار به من لطف داشتند و جاي دارد به وي تبريک بگويم و مطمئن هستم اين شکست چيزي از ارزش‌هاي ايشان و تيم خوبش کم نخواهد کرد. بايد به زحمات آقاي کربکندي اشاره کنيم که تيم خوبي را براي راه آهن جمع آوري کرد و آقاي تارتار راه ايشان را ادامه داد. خوشبختانه اين تيم عملکرد چشمگيري داشت و هميشه گفته‌ام که مقابل راه آهن پيروز شدن کار بسيار سختي است. آنها در بازي ديروز خيلي ما را اذيت کردند و بسيار با برنامه و تاکتيکي بازي کردند که نشان از پيشرفت اين تيم از ابتداي فصل دارد.
* و به عنوان آخرين سؤال در خصوص بازي در آبادان صحبت کن؟
- بازي در اين شهر سخت و دشوار خواهد بود درست مثل تمام بازي هاي ما در ليگ برتر. با توجه به اينکه صدرنشيني ليگ را تجربه کرده‌ايم مسئوليت ما سنگين است و مطمئن باشيد براي کسب سه امتياز پا به اين بازي خواهيم گذاشت.

O M I D
10-30-2010, 06:23 PM
جعفري: منتظر عذرخواهي كميته داوران از باشگاه تراكتورسازي هستيم

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي گفت: انتظار داريم کميته داوران از باشگاه ما به دليل اشتباه داوري عذرخواهي کند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpgمحمدحسين جعفري در مورد احضار به کميته انضباطي، باخت روز گذشته به سپاهان و مسائل ديگر صحبت هاي زير را مطرح کرد:
* باخت روز گذشته به سپاهان که ربطي به داوري نداشت؟
هيچ وقت به داوري کاري نداشته ايم. اشتباهات داوري هم جزيي از فوتبال است؛ مانند بازيکني که شايد نتواند در يک بازي توپ هايش را گل کند. نخواسته ايم داوري ها را عاملي براي نتيجه نگرفتن بدانيم. مقابل استقلال هم اگر چنين بحثي پيش آمد، همه ديدند داور چه اشتباهي کرد. انتظار ما هم از کميته داوران اين است که اشتباهاش را بپذيرد و معذرت خواهي کند. منتظر چنين چيزي هستيم.
* شنيده ايد دو نفر از داوران به کميته داوران نامه اي زده اند و جو تبريز را براي داوري مناسب ندانسته اند.
تاييد مي کنم در بازي با استقلال فشار تماشاگران خيلي زياد شد. آنها نسبت به تصميمي که داور گرفته بود، عصباني شده بودند و اعتراضاتشان خيلي محکم بود؛ اما داوران عزيز هم در جريان باشند که در همه ورزشگاه ها وقتي هواداران احساس کنند در حق تيمشان اجحاف مي شود، اعتراض مي کنند. يادم مي آيد در بوشهر هواداران شاهين که از داوري راضي نبودند، به شدت داور را تحت فشار قرار داده بودند؛ اما در تبريز چون ورزشگاه بزرگ تر است و تعداد هواداران نيز بيشتر است، اعتراضشان بيشتر به چشم مي آيد. به غير از بازي با استقلال که نوع اعتراض ها از هميشه بيشتر بود، در ساير ديدارها چنين مشکلاتي نداشتيم. فقط از کميته داوران مي‌خواهم که شجاعانه در مورد قضاوت‌هاي اشتباه صحبت کند؛ همانطور که آقاي شريفي رئيس کميته انضباطي هم اين را خواسته است.
* بازي ديروز را چرا واگذار کرديد؟
ما يک گل بد را دريافت کرديم. دروازه‌بان ما در اين صحنه خوب کار نکرد. بعد از دريافت گل، مدام حمله کرديم. خود آقاي قلعه نويي هم شاهد بود چطور تيمش را تحت فشار گذاشته بوديم. مشکل عدم گلزني ما هم در اين مسابقه همچنان خود را نشان داد.
*براي حل اين مشکل فکري نکرده ايد؟
قطعا خود آقاي کمالوند تدابيري دارد.
* ديروز که تراکتورسازي باخت، هواداران استقلال در ورزشگاه آزادي خوشحال شدند.
هيچ مانعي ندارد. اينها کري‌هاي فوتبال است. اصلا راضي به اين نبوديم که هواداران تيمي مثل استقلال با تراکتور بد شوند. اگر در اين مدت حرفي زدم، کاري به استقلال و آدم هاي آن نداشتم. طرف حسابم فدراسيون بود؛ اما خود آنها حرف هايم را بد برداشت کردند. استقلال را و به خصوص آقايان فتح الله زاده و مظلومي را دوست دارم. نمي خواهيم از ما ناراحت باشند. اگر هواداران استقلال هم از باخت تراکتورسازي خوشحال مي شوند، مانعي ندارد.

O M I D
10-30-2010, 06:23 PM
شكايت باشگاه صباي قم از داور و كمك داور ديدار با مس

باشگاه صباي قم از داور و کمک داور ديدار بازي مقابل مس کرمان شکايت مي‌کند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg باشگاه صباي قم از محسن قهرماني و مرتضي کريمي به دليل اشتباهات تاثيرگذار در ديدار با مس، به کميته داوران و سازمان ليگ شکايت مي کند.
مسئولان باشگاه معتقدند يک گل صحيح آنها مردود اعلام شده است و اخراج بازيکن اين تيم هم بي‌مورد بوده است.
اين ديدار از هفته سيزدهم ليگ برتر روز گذشته در کرمان برگزار شد و تيم مس با نتيجه 2 بر يک به برتري رسيد.

O M I D
10-30-2010, 06:24 PM
استيل آذين مقابل پرسپوليس قرمز نمي پوشد

مالک باشگاه استيل آذين و سرپرست اين باشگاه تصميم گرفتند که براي احترام به هواداران پرسپوليس، مقابل اين تيم از پيراهن سوم خود استفاده کنند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حسین هدایتی در آستانه دیدار استیل آذین با پرسپولیس، برای احترام به هواداران پرشور و پرتعداد این تیم که به رنگ قرمز این تیم علاقه دارند و همیشه دوست دارند تیم محبوب شان را با رنگ همیشگی اش ببینند، اعلام کرد که استیل آذین برای بازی روز شنبه مقابل پرسپولیس پیراهن سومش که سورمه ای رنگ است را می پوشد.
مالک باشگاه استیل آذین در این خصوص گفت : همیشه خود را مدیون لطف و محبت هواداران پرسپولیس می دانم و وظیفه خود می دانم که به هر شکل ممکن گوشه ای از محبت این عزیزان را نسبت به یکی از خدمتگزاران شان که مدتی برای اعتلای تیم محبوب پرسپولیس تلاش کرده ام، جبران کنم.
من هیچوقت خود را از پرسپولیس و هواداران پرشمار و فهیمش جدا نمی دانم و هر زمانی که برای جبران محبت هایشان کاری از دستم برآید، کوتاهی نخواهم کرد. در آستانه این بازی هم به خوبی می دانم که هواداران پرسپولیس همیشه دوست دارند این تیم را با رنگ پیراهن اصلی اش ببینند و به همین دلیل از دوست خوبم امیر مهریزی خواستم که استیل آذین در برابر پرسپولیس از پیراهن سوم خود که سورمه ای رنگ است استفاده کند.
گفتنی است در دیدار امروز استیل آذین میزبان پرسپولیس است و پیراهن اول این تیم آبی-اناری می باشد

pnugirl
10-30-2010, 06:34 PM
مدیرعامل باشگاه مس کرمان عملکرد قابل قبول کادر فنی و همدلی بین بازیکنان را دلیل دهمین بازی بدون شکست تیمش در لیگ برتر دانست.

فتح الله نژادزمانی با اشاره به روند روبه رشد تیمش در مسابقات لیگ برتر ضمن بیان مطلب فوق گفت: عملکرد خوب کادر فنی و رفاقت، دوستی و همدلی بین بازیکنان، باعث شده تیم ما در مسابقات لیگ برتر عملکرد خوبی داشته باشد. متاثر از این موضوع در 10 بازی گذشته شکستی را در لیگ برتر تجربه نکنیم و به جایگاه خوبی در جدول دست یافته‌ایم.

وی اضافه کرد: قطعا هرچه از مسابقات لیگ سپری می‌شود، تیم یکدست‌تر شده و ضمن ارائه بازی‌های بهتر، نتایج مدنظرمان را کسب خواهد کرد. البته باید بازیکنان تلاش مضاعفی را انجام دهند تا تیم مس همانند دو فصل پیش، بار دیگر در جمع تیم‌های بالای جدول قرار گرفته و سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را کسب کند.

مدیرعامل باشگاه مس کرمان در مورد دیدار با صبای قم هم اظهار داشت: می‌دانستیم وقتی در کادرفنی یک تیم تغییر ایجاد می‌شود، آن تیم ممکن است محکم‌‍تر بازی کند که در بازی صبا با مس این اتفاق افتاد اما در نهایت عملکرد خوب بازیکنان تیم مس باعث شد در این بازی امتیازات ارزشمندی را کسب کنیم.

نژادزمانی در ادامه این گفتگو با اشاره به اینکه "هر زمان تیم صبا به کرمان می‌آید، مشکلاتی را ایجاد و دست به حاشیه‌سازی می‌زند"، افزود: ماجرایی که برای مهدوی پیش آوردند و اتفاقاتی که در زمان مدیریت آقای نیک نفس رقم خورد، باعث شد ما در این بازی تلاش بیشتری را انجام دهیم تا مشکلی پیش نیاید و در نهایت همه چیز به نام استان تمام شود.

وی افزود: در مصاف با ملوان بندرانزلی شکست خوردیم و هواداران این تیم علیه بازیکنان تیم ما شعارهای زیادی هم مطرح کردند اما در بازی کوچکترین حاشیه‌ای را به وجود نیاوردیم. متاسفانه درحالیکه بازیکنان پیش و پس از بازی با همدیگر رفیق هستند اما اعضای کادرفنی تیم صبا حاشیه‌‍سازی می‌کنند که خوشبختانه در این دیدار با اقدامات به موقع اجازه ندادیم این اتفاقات مشکلات بیشتری را ایجاد کند.

مدیرعامل باشگاه مس کرمان در پایان با بیان اینکه تنها یک بازیکن این تیم به گوانگجو می‌رود، گفت: ما دلمان می‌خواست که همه بازیکنان‌مان عضو تیم‌های مختلف ملی بودند و می‌توانستیم در موفقیت‌های تیم ملی نقش داشته باشیم زیرا این تیم‌‎ها آبروی فوتبال و مملکت هستند و موفقیت‌شان، مانند موفقیت ذوب آهن در لیگ قهرمانان آسیا بسیار ارزشمند و لذتبخش خواهد بود.

دیدار تیم‌های مس کرمان و صبای قم در چارچوب هفته سیزدهم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور که عصر روز جمعه در ورزشگاه باهنر کرمان برگزار شد، با برتری 2 بر یک مس کرمان به پایان رسید.

pnugirl
10-30-2010, 06:37 PM
محمد مایلی‌کهن دوباره حرف‌های جالبی در کنفرانس مطبوعاتی زد.
محمد مایلی‌کهن در پایان سایپا مقابل نفت تهران در حالی که دستگیره‌ای در دست داشت وارد سالن کنفرانس ورزشگاه اکباتان شد و در حضور خبرنگاران گفت: «شاید دارید فکر می‌کنید این چه چیزی است که مایلی‌کهن در دست گرفته؟ این را آوردم تا نشان دهم ورزشگاه اکباتان از حداقل امکانات نیز محروم است. شما ملاحظه کنید که این دستگیره در دستشویی ورزشگاه اکباتان است!

این ورزشگاه کلاً دو دستشویی دارد که یکی دستگیره ندارد و دستگیره یکی از آنها هم در دست من است. در مقابل در یکی از دستشویی‌ها یک دسته جارو گذاشته بودند تا هر کسی خواست استفاده کند ‌آن را جلوی در بگذارد تا فرد دیگری وارد نشود.
مایلی کهن که حواسش نبود نام سالی که در آن هستیم اصلاح الگوی مصرف نیست ( گرچه که همیشه باید در راه بهینه مصرف کردن گام برداریم ) اعلام کرد: در سال اصلاح الگوی مصرف هستیم اما شیر آب ورزشگاه اکباتان خراب است و آب هدر می‌رود. زمین چمن ورزشگاه نیز استاندارد نیست و همین که از این چمن بازیکنانمان سالم بیرون آمدند جای شکر دارد.»

سرمربی سایپا ادامه داد: «در فوتبالی که صدها میلیارد تومان هزینه می‌شود نباید زمین و امکانات ورزشگاه این‌گونه باشد.»

مایلی‌کهن در بخش دیگری از صحبت‌هایش با ابراز خرسندی از اینکه مقابل حسین فرکی قرار گرفته است، گفت: «امروز مقابل مربی قرار گرفتم که شأن، انسانیت و جایگاه خوبی در ایران دارد و از نظر انسانی و فنی جزو مربیان خوب کشور است.»

مایلی در پایان درخصوص اخراج نادر فریادشیران گفت: «بازیکن نفت گمان می‌کند در ایران کسی زبان انگلیسی نمی‌داند. او به داور و کمک‌داور با الفاظ نامناسب توهین کرد و قطعاً اگر آقای فرکی صحبت‌های بازیکن خارجی تیمش را شنیده باشد با او برخورد خواهد کرد.»

O M I D
10-30-2010, 06:45 PM
ذوب آهن برابر شهرداری تبریز متوقف شد/ پایان صدرنشینی موقت استقلالتیم فوتبال ذوب آهن اصفهان با تساوی برابر شهرداری تبریز مجددا به صدر جدول بازگشت تا استقلالی ها کمتر از 24 ساعت صدرنشین باشند.به گزارش خبرنگار مهر، در روز دوم از هفته سیزدهم دهمین دوره رقابتهای فوتبال لیگ برتر عصر امروز شنبه تیم های فوتبال شهرداری تبریز و ذوب آهن اصفهان در ورزشگاه یادگار امام به مصاف هم رفتند.
در این دیدار که به قضاوت محمدرضا اکبریان برگزار شد، دو تیم در پایان 90 دقیقه به تساوی یک بر یک دست یافتند. برای ذوب آهن مهدی رجب زاده در دقیقه 4 و برای شهرداری تبریز کارلوس ادواردو در دقیقه 44 گل زدند.
تیم فوتبال ذوب آهن با کسب این تساوی 25 امتیازی شد و مجددا به صدر جدول بازگشت. استقلال که با پیروزی روز جمعه برابر راه آهن به صدر جدول رفته بود با 24 امتیاز در رده دوم قرار دارد.
تیم فوتبال شهرداری تبریز نیز که به تازگی حمید درخشان را جایگزین اکبرمیثاقیان کرده است، با 11 امتیاز همچنان در رده هفدهم جدول رده بندی قرار دارد.
آخرین دیدار از هفته سیزدهم رقابتهای لیگ برتر را عصر امروز شنبه تیم های فوتبال استیل آذین و پرسپولیس در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهند کرد.

O M I D
10-30-2010, 06:46 PM
حاشيه ديدار شهرداري تبريز و ذوب‌آهن

باشگاه شهرداري تبريز از دو خواهر شهيد محمدحسين فهميده تجليل کرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg به مناسبت هشتم آبان سالروز شهادت محمدحسين فهميده، باشگاه شهرداري تبريز از دو خواهر شهيد فهميده تقدير و تجليل کرد.
* حدود 500 تماشاگر تبريزي به دليل شارژ نشدن کارت هايشان براي حضور در ورزشگاه، اجازه ورود پيدا نکردند و مجبور شدند از پشت ميله ها بازي را تماشا کنند.
* با وجودي که ديدار شهرداري تبريز و ذوب‌آهن از شبکه استاني سهند در حال پخش است، دور زمين تبليغاتي وجود ندارد.
* وزش باد شديد در ورزشگاه يادگار امام روي کيفيت کاري دو تيم تاثير گذاشته است.

O M I D
11-01-2010, 07:01 PM
تي

http://pnu-club.com/imported/2010/11/28.jpg

ذوب آهن یک امتیاز گرفت و صدرنشین شد

م فوتبال ذوب‌آهن اصفهان با توقف يک بر يک مقابل شهرداري تبريز به صدر جدول رسيد.

بازي تيم‌هاي شهرداري تبريز و ذوب‌آهن از ساعت 15:45 در ورزشگاه يادگار امام و در حضور کمتر از دو هزار نفر آغاز شد.
همان ابتدا و در دقيقه 4، مهدي رجب زاده براي ذوب‌آهن گلزني کرد؛ اما با تلاش شاگردان حميد درخشان که به تازگي هدايت تيم تبريزي را بر عهده گرفته، اين تيم توانست در دقيقه 42 توسط کارلوس ادواردو به گل تساوي برسد.
تلاش بازيکنان دو تيم براي تغيير نتيجه در نيمه دوم نيز حاصلي در پي نداشت. ذوب آهن با اين تساوي 25 امتيازي شد و با يک امتياز بيشتر از استقلال به صدر رسيد. شهرداري تبريز نيز در اولين مربيگري حميد درخشان با اين تيم، 11 امتيازي شد و در انتهاي جدول ماند.
قضاوت اين ديدار برعهده محمدرضا اکبريان بود. وي از شهرداري به پائلو سزار و رسول پيرزاده و از ذوب‌آهن به خلعتبري و قاضي و شاهين خيري و حسين ماهيني کارت زرد داد.

O M I D
11-01-2010, 07:02 PM
ابراهيم‌زاده: به برخي بازيكنانم استراحت داده‌ بودم

سرمربي ذوب‌آهن اصفهان گفت: تصميم گرفتم بازي را به گونه‌اي تقسيم کنم که به برخي استراحت بدهم تا احتمال آسيب‌ديدگي را به حداقل برسانم.

منصور ابراهيم‌زاده پس از تساوي يک بر يک مقابل شهرداري تبريز اظهار داشت: شانس ذوب‌آهن آهن است که هر هفته با تيم‌هايي بازي دارد که يا با جابه‌جايي مربي روبرو شده‌اند يا در هفته‌هاي گذشته مشکل داوري داشتند. طبيعي بود روز سختي داشته باشيم. مي‌دانستم درخشان به اين فکر مي‌کند که در دفاع قوي کار کند و گل نخورد و از ضربات ايستگاهي استفاده کند.
وي افزود:‌ امروز تصميم گرفتم به گونه‌اي تقسيم‌بندي کنم که به بعضي بازيکنانم استراحت بدهم تا احتمال آسيب‌ديدگي را به حداقل برسانم. مقابل شهرداري تبريز مسلط بوديم؛ حتي چند موقعيت خوب هم داشتيم. شيوه فوتبال شهرداري تبريز روي دفاع و ضد حمله بود.
سرمربي ذوب‌آهن تصريح کرد: دقايقي نيز به دليل اشتباهات فردي نتوانستيم از موقعيت‌هايمان استفاده کنيم. با تيمي که خيلي بسته بازي مي‌کند، روبرو شدن سخت است. به بازيکنانم خسته نباشيد مي‌گويم که اين مسير سخت و مشکل را طي کردند. تلاش مي‌کنيم در ادامه روند خود را بهتر کنيم و بتوانيم در نهايت جايگاه اصلي خودمان را حفظ کنيم.
ابراهيم‌زاده اظهار داشت: شهاب گردان، علي احمدي و قاسم حدادي‌فرد را به دليل سه اخطاره ‌بودن در اختيار نداشتم. به کاسترو و سيدمحمد حسيني استراحت دادم. براي ديدار هفته آينده مقابل پاس نيز به برخي استراحت مي‌دهم تا مشکلي برايشان پيش نيايد.
وي تاکيد کرد:‌ شرايط حرفه‌اي را مي‌دانيم و به همه اين مسائل فکر مي‌کنيم؛ اما اميدوارم به شکلي با ما رفتار کنند که بتوانيم نماينده خوبي براي ايران باشيم. آنچه در آمار برنامه 90 مي‌ديدم، اين بود با وجود حضور خيل گسترده هواداران پرسپوليس، ذوب آهن جايگاه خوبي بدست آورد. براي اينکه بتوانيم اين روند را ادامه بدهيم، نياز به يک برنامه معقول داريم.
وي افزود: به قدري مردم ايران در اين چند روز به ما لطف داشتند، اميدواريم همين انرژي‌ها به تيم ذوب‌آهن کمک کند و بتوانيم نماينده شايسته‌اي در فينال ليگ قهرمانان آسيا باشيم. از روز اول هدفمان رسيدن به جام باشگاه‌‌هاي جهان بود. اميدواريم بتوانيم با قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا به اين هدف برسيم.

O M I D
11-01-2010, 07:03 PM
حاشیه بازی استیل آذین و پرسپولیس

http://pnu-club.com/imported/2010/11/29.jpg
هواداران تيم فوتبال پرسپوليس در پلاکاردي بزرگ نوشتند، "پرسپوليس شعبه ديگري ندارد "

اندک تماشاگران استيل آذين در ورزشگاه پلاکاردي آورده‌اند که روي آن نوشته شده " سلطان جديد فوتبال ايران، افشين پيرواني ". از سوي ديگر، تماشاگران پرسپوليس شعار مي‌دهند، "استيل ورشکسته ".

*مهرزاد معدنچي، بازيکن مصدوم استيل آذين، بين دو نيمه به ورزشگاه آمد. وي کنار ابراهيم اسدي در جايگاه نشسته است.
عليرضا منصوريان مربي تيم ملي نيز در جايگاه ويژه حضور دارد.

* تماشاگران پرسپوليس با شعار "داور عزيز دقت کن " به داور تذکر مي‌دادند.

*هواداران پرسپوليس از تساوي ذوب آهن برابر شهرداري تبريز ابراز خوشحالي کردند.

*هواداران اين تيم در پلاکاردي بزرگ نوشتند "پرسپوليس شعبه ديگري ندارد ". اين جمله ظاهرا خطاب به مسئولان استيل آذين است که خود را شعبه‌اي از اين تيم مي‌دانند. آنها شعار مي‌دهند، "استيل کيک و سانديس ".

* افشين پيرواني در نيمه اول در چند صحنه به شدت به داور اعتراض مي‌کرد.

* احمدرضا عابدزاده، مربي دروازه‌باني استيل آذين از سوي طرفداران پرسپوليس تشويق شد.

* افشين قطبي سرمربي پرسپوليس در جايگاه حضور دارد.

* حبيب کاشاني سرپرست پرسپوليس و امير مهريزي سرپرست استيل آذين در جايگاه ويژه‌ نشسته‌اند.

* کريم باقري و علي کريمي بين دو نيمه باهم خوش و بش کردند.

O M I D
11-01-2010, 07:04 PM
http://pnu-club.com/imported/2010/11/30.jpg

کریمی : حرفی برای گفتن ندارم
هافبک تيم فوتبال استيل آذين تهران پس از شکست اين تيم برابر پرسپوليس از گفت و گو با خبرنگاران خودداري کرد.

خبرنگاران حاضر در ورزشگاه آزادي پس از پايان بازي پرسپوليس و استيل آذين، علي کريمي را محاصره و سوالات مختلفي پرسيدند، اما کريمي از گفت و گو خودداري و اعلام کرد فعلا حرفي براي گفتن ندارد و خبرنگاران مي توانند هر چه قدر مي خواهند سوال کنند.
وي تاکيد کرد اين تصميم شخصي است.

O M I D
11-01-2010, 07:06 PM
هفته سيزدهم ليگ برتر تعداد گلهاي به ثمر رسيده در ليگ برتر اين فصل به 300 رسيد.

آرفي سيصدمين گل ليگ دهم را زد

اشپیتم آرفی مهاجم آلمانی پرسپولیس در بازی پرسپولیس و استیل آذین این گل را به ثمر رساند. در 117 بازی انجام شده طی 13 هفته لیگ برتر 300 گل به ثمر رسیده که میانگین 56/2 گل در هر بازی آمار خوبی برای لیگ برتر ایران محسوب می شود.

گل اول لیگ دهم را سعید دقیقی بازیکن شهرداری تبریز در هفته اول، گل صدم را میثم بائو بازیکن شهرداری در هفته پنجم، و گل دویستم را آرش برهانی بازیکن استقلال در هفته نهم به ثمر رسانده بود.

O M I D
11-01-2010, 07:07 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg

O M I D
11-01-2010, 07:08 PM
جدول گلزنان خارجي ليگ دهم

در پايان هفته سيزدهم ليگ برتر تعداد گلهاي به ثمر رسيده توسط بازيکنان خارجي در ليگ دهم به 39 گل رسيد. در 13 هفته گذشته 39 گل توسط 13 بازيکن خارجي به ثمر رسيده است. نکته جالب اينکه از 13 گل به ثمر رسيده در هفته سيزدهم 5 گل را بازيکنان خارجي به ثمر رساندند. ادينهو بازيکن برزيلي تيم مس با دو گلي که اين هفته زد، فاصله خود را با ديگر رقبايش زياد کرد.

11 گل: ادینهو لوسیانو(مس کرمان)
4 گل: میلوراد یانوش(سپاهان اصفهان)
3 گل: رودریگو لوپز ( راه آهن تهران) جاسم کرار(تراکتورسازی) کارلوس ادواردو(شهرداری تبریز) ابراهیم توره (سپاهان اصفهان)
2 گل: خوزه نارسیسو(نفت تهران) اکمل هولماتوف(پاس همدان) ایگور کاسترو ( ذوب آهن اصفهان)
یک گل: لئوناردو پیمنتا (تراکتورسازی) محمود آمنه،ریکاردو دی سوزا( راه آهن تهران) خلدون ابراهیم(نفت تهران) فابیو جانواریو( سپاهان اصفهان) اشپیتم آرفی(پرسپولیس)

O M I D
11-01-2010, 07:09 PM
درخشان خواستار زمين تمرين ثابت براي شهرداري تبريز شد

سرمربي جديد تيم فوتبال شهرداري تبريز از مسئولان اين باشگاه خواستار زمين تمرين ثابت شد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg بازيکنان تيم شهرداري تبريز تا پيش از درخواست حميد درخشان از باشگاه از ابتداي فصل تاکنون هر روز در يک زمين تمرينات خود را پيگيري مي کردند اما حميد درخشان براي سر و سامان دادن به اين موضوع از مسئولان باشگاه درخواست کرد فقط يک زمين تمرين را در نظر بگيرند و در همين راستا نيز اين باشگاه زمين تمرين فجر عاشورا را براي تمرينات در نظر گرفته تا از اين پس بازيکنان اين تيم فقط در يک مکان تمرين کنند.
* با صحبتي که دستياران اکبر ميثاقيان سرمربي سابق شهرداري تبريز با حميد درخشان انجام داده اند، پناهي و منهاجي براي ادامه کار در اين تيم ماندني شدند.
*شهرداري تبريز براي بازي هفته چهاردهم مقابل شاهين بوشهر مي تواند از مصدومان خود که به تازگي بهبود پيدا کرده اند استفاده کند. محمد ايران پوريان، وريا غفوري و ابراهيم ابرقويي بازيکناني هستند که مي توانند از اين هفته به ميدان بروند.

O M I D
11-01-2010, 07:10 PM
رمضاني دو هفته ديگر در تمرينات گروهي فولاد

کاپيتان فصل گذشته تيم فوتبال فولاد خوزستان تا دو هفته ديگر با رفع مصدوميت مي‌تواند در تمرينات گروهي شرکت کند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سعيد رمضاني که از ابتداي فصل آسيب ديده همچنان مصدوم است. اين بازيکن با توجه به شرايطي که دارد تا دو هفته ديگر بهبود پيدا مي کند.
کاپيتان فصل گذشته فولاد خوزستان تا شرايط بازي در اين تيم را پيدا کند بايد تا نيم فصل دوم صبر کند.
پيش از اين شايعه کنار گذاشتن اين بازيکن از فهرست فولاد شنيده مي شد اما ليست فولاد چهار جاي خالي دارد و به همين دليل خارج شدن نام رمضاني از فهرست اين تيم منتفي است.
فولاد براي بازي با ملوان انزلي مصدوم ديگري ندارد. جلال کاملي مفرد که در بازي با شاهين از ناحيه پيشاني آسيب ديد پس از بيخه زدن ابروي شکافته شده خود مشکلي براي تمرين ندارد.
ديدار تيم هاي فولاد خوزستان و ملوان جمعه در ورزشگاه تختي انزلي برگزار مي شود.

O M I D
11-01-2010, 07:11 PM
ديدار نفت آبادان و استقلال با حضور تماشاگران برگزار مي‌شود

سازمان ليگ فوتبال حرفه‌اي اعلام کرد نفت آبادان در هفته چهاردهم ليگ برتر از داشتن تماشاگر محروم نيست.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حجت الله بهمني مدير روابط عمومي سازمان ليگ اظهار داشت: نفت آبادان روز پنج‌شنبه از داشتن تماشاگر محروم نيست و تماشاگران آباداني مي‌توانند در هفته چهاردهم ليگ برتر در ورزشگاه حضور داشته باشند و تيم محبوبشان را تشويق کنند.
وي با اشاره به حکم محروميت نفت آبادان عنوان کرد: محروميت نفت تعليقي است و در صورت تکرار تخلف براي اين تيم اعمال خواهد شد.
ديدار دو تيم نفت و استقلال ساعت 15:30 روز پنج‌شنبه در آبادان برگزار مي‌شود.

O M I D
11-01-2010, 07:11 PM
پيكان با سه محروم مقابل تراكتورسازي

تيم فوتبال پيکان قزوين در هفته چهاردهم ليگ برتر سه بازيکن خود را به دليل محروميت در اختيار ندارد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg پيکان که در هفته سيزدهم ليگ برتر برابر نفت آبادان به برتري يک بر صفر رسيد در هفته چهاردهم و مصاف با تراکتورسازي سه بازيکن اصلي خود را به دليل مصدوميت در اختيار ندارد.
عليرضا عباسفرد و صابر ميرقرباني و جهانگير عسگري بازيکنان پيکان هستند که نمي‌تواننند تيمشان را برابر تراکتورسازي همراهي کنند.
پيکان اکنون با 10 امتياز آخرين تيم جدول ليگ است. حميد عليدوستي دو هفته است که به جاي محمد احمدزاده هدايت اين تيم را برعهده گرفته و تراکتورسازي تبريز با 17 امتياز در رده هشتم قرار دارد.
ديدار اين دو تيم ساعت 15 روز پنج‌شنبه در ورزشگاه يادگار امام تبريز برگزار مي‌شود.

O M I D
11-01-2010, 07:12 PM
عنايت: چرا وقتي مهاجم گل نمي‌زند كسي بازخواست نمي‌شود؟

رئيس کميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: چرا وقتي مهاجم گل نمي‌زند بازيکن، مربي و سرپرست توبيخ نمي‌شود اما همه به داور ايراد مي‌گيرند؟

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مسعود عنايت درباره قضاوت داوران هفته سيزدهم اظهار داشت: به جز صحنه بازي صبا و مس که منجر به مردود شدن گل تيم صبا شد در ديگر بازي ها شاهد اشتباهات فاحش وتاثيرگذاري نبوديم. در بازي صبا و مس مرتضي کريمي متاسفانه با يک صحنه بسيار سخت آفسايد گيري، درست مثل بازي استقلال و پرسپوليس مواجه شد که مي توانست آن را آفسايد نگيرد که متاسفانه گرفت و اشتباه کرد و توپ هم به گل منجر شد.
وي گفت: در اين باره مي خواهم به يک نکته مهم اشاره کنم و آن باب شدن يک سري اظهارنظر از سوي سرپرستان و مديران تيم هاست که از کنار زمين درباره صحنه هاي آفسايد از روي نيمکت و در حالي که اصلا به صحنه تسلط ندارند مي کنند.
عنايت ادامه داد: اين اظهارنظر در حيطه کميته داوران نيست اما مهاجم صبا صحنه تک به تک را به گل تبديل نمي کند و امثال اين مهاجم و ديگر بازيکنان و کادر فني و سرپرست مورد بازخواست قرار نمي گيرند و اشتباهاتشان فراموش مي شود اما داور بايد هميشه و در هر حالتي چه اشتباه کند و چه اشتباه نکند مورد حمله و هجمه قرار بگيرد.
رئيس کميته داوران درباره احتمال قضاوت داور وسط ايراني در جام ملت هاي آسيا گفت: فکر کنم اوايل دسامبر سمينار داوران کنفدراسيون فوتبال آسيا برگزار خواهد شد و طي روزهاي 5 و6 دسامبر از داوران تست گرفته مي شود. در هفتم دسامبر هم براي داوران اليت سميناري برگزار خواهد شد. البته من براي هيچ داوري آرزو نمي کنم که در تست ها رد شود اما اگر چنين اتفاقي بيفتد محسن ترکي از ايران و محمد عبدالله بديده داور قطري که اتفاقا ايراني الاصل هم هست جايگزين رد شدگان احتمالي خواهند شد.
عنايت در پايان درباره نحوه چينش داوران در رقابت هاي جام ملت هاي آسيا گفت: کنفدراسيون فوتبال آسيا در رقابت هاي قطر درست مثل فيفا عمل کرده و 11 تيم داوري را به صورت تريو در نظر گرفته است که 10 تيم آن از آسيا و يک تيم آن از آفريقا است. تيم هاي داوري هم اکثرا هم وطن هستند و کشورهاي کره جنوبي، استراليا، ژاپن، سنگاپور، قطر تيم هاي داوري دارند. يک داور وسط عماني هم کمک هايي از عمان و بحرين دارد و خليل الغمدي عربستاني دو کمک ايراني با نام هاي کامراني فر و سخندان دارد. البته سخندان جايگزين يک کمک داور عراقي شد که در رقابت هاي جوانان آسيا در چين در تست ها رد شد.

O M I D
11-01-2010, 07:12 PM
انصاري‌فرد: شرايط ورزشگاه اكباتان از خيلي استاديوم‌هاي ديگر بهتر است

مديرعامل باشگاه راه‌آهن گفت: شرايط ورزشگاه اکباتان از خيلي ورزشگاه‌هاي ديگر بهتر است.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg محمد حسن انصاري فرد درباره صحبت هاي محمد مايلي کهن درباره وضعيت ورزشگاه اکباتان عنوان کرد: قصد پاسخگويي به آقاي مايلي کهن را ندارم و براي همه پيشکسوتان فوتبال احترام قائل هستم اما احساس مي کنم در هفته هاي اخير نسبت به ورزشگاه اکباتان بي مهري هايي شده که لازم ديدم توضيحاتي بدهم.
وي افزود: سه سال است که ناظران AFC براي ارزيابي استاديوم هاي ايران از ورزشگاه اکباتان بازديد مي کنند و هر سال به دليل تغييرات عمراني و جديد در اين ورزشگاه مديران باشگاه را مورد تجليل قرار داده اند. ناظران کنفدراسيون فوتبال آسيا در چند مورد به ورزشگاه اکباتان ايراد گرفته اند که من براي روشن شدن موضوع آنها را مي گويم.
مديرعامل باشگاه راه آهن تصريح کرد: آنها به نداشتن سرويس بهداشتي در داخل رختکن، مسقف نبودن ورزشگاه و جايگاه هواداران، نداشتن اينترنت در جايگاه خبرنگاران و بودن اتاقي مجهز به دوربين هاي مدار بسته ايراد گرفتند. از اين ايراداتي که گرفته شده اکنون ورزشگاه اکباتان تنها موردي که ندارد، سرويس بهداشتي در داخل رختکن است درحالي که اکثر ورزشگاه هاي ايران اين ايرادها را دارند.
انصاري فرد تاکيد کرد: کارهاي عمراني که راه آهن انجام داده است در تاريخ باشگاهداري ايران سابقه نداشته است. اين عمليات عمراني به دليل حمايت هاي مديران شرکت راه آهن و مشارکت در بخش خصوصي صورت گرفته است. مجهز کردن کمپ باشگاه، هزينه باشگاه را براي شب هاي بازي کم کرده و به جاي پرداخت پول به هتل بازيکنان مي توانند از امکانات خود کمپ استفاده کنند و حتي گاهي اين کمپ را اجاره هم مي دهيم. دو سالن بدنسازي مجهز، چمن مصنوعي، نوسازي استخر و احداث جايگاه ويژه در ورزشگاه؛ ايجاد اسکوبورد، اتاق گزارشگران و تصويربرداران و افتتاح سالن پذيرايي راه آهن از ديگر عمليات عمراني ما در اين چهار سال بوده است.
وي در مورد شرايط چمن ورزشگاه اکباتان گفت: زمين اکباتان مشکل خاصي ندارد. اين زمين حداقل از خيلي زمين هايي که اکنون بازي هاي ليگ در آن انجام مي شود بهتر است اما در اولين تعطيلي ليگ کار بازسازي چمن را انجام مي دهيم. اين زمين آفت زده شده و به همين دليل کمي افت کرده است. البته آقاي جلالي هم که از زمين ما ايراد گرفته بودند خودشان اين شهامت را داشتند و اعلام کردند زمين اکباتان را آب نداده بوديم.

O M I D
11-01-2010, 07:13 PM
زمان ديدار شاهين بوشهر و شهرداري تبريز تغيير كرد

به درخواست باشگاه شاهين بوشهر زمان ديدار اين تيم با شهرداري تبريز تغيير کرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ديدار دو تيم شاهين بوشهر و شهرداري تبريز از هفته چهاردهم ليگ برتر که قرار بود روز جمعه و در ساعت 15:30 برگزار شود با درخواست باشگاه شاهين به ساعت 16 همان روز موکول شد.
شاهين بوشهر 13 امتيازي و در رده پانزدهم جدول است و شهرداري تبريز نيز با 11 امتياز در مکان هفدهم جدول قرار دارد.

O M I D
11-01-2010, 07:14 PM
بدهي 35 ميليوني به هتل اوين و حضور طلب‌كارها مقابل درب باشگاه استقلال

سرپرست باشگاه استقلال خبر داد که آبي‌ها از زمان مديريت واعظ آشتياني 35 ميليون تومان به هتل اوين بدهکار شده‌اند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpgعلي‌فتح‌الله اظهارات روز گذشته امير رضا واعظ آشتياني را مبني بر ميزان بدهي‌هاي استقلال را رد کرد و گفت: صبح امروز برخي از طلبکاران باحضور در دفتر باشگاه استقلال خواستار طلب معوقه خود از اين باشگاه شدند.
يکي از اين طلبکاران هتل اوين بود که سندي را به مسئولان باشگاه استقلال ارائه داد که نشان از طلب 35 ميليوني اين هتل از باشگاه استقلال داشت.
علي فتح‌الله زاده ادامه داد: متاسفانه مديران قبلي از تسويه بدهي اين باشگاه خبر داده بودند که صبح امروز يکشنبه هتل اوين بدهي را به مبلغ 35 ميليون به باشگاه ارائه داد.

O M I D
11-01-2010, 07:14 PM
غيبت قطبي در جلسه کميته انضباطي؛ ارائه لايحه پرسپوليس

جلسه کميته انضباطي فدراسيون فوتبال درباره شکايت افشين قطبي در مورد مشکل مالياتي وي برگزار شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در این جلسه که امروز بدون حضور افشین قطبی و وکیل قانونی وی برگزار شد، مصطفی شکری و محمد رسایی نمایندگان باشگاه پرسپولیس،لایحه این باشگاه را تقدیم قاضی شریفی رئیس کمیته انضباطی کردند و بنا شد در جلسه بعدی این کمیته افشین قطبی نیز حضور داشته باشد.
در لایحه تقدیمی باشگاه پرسپولیس آمده است که حسب بررسی پرونده مشخص شد به دلیل عدم ارائه اظهارنامه مالیاتی، برگ تشخیص علی الراس صادر شده است و از ظرفیت‌های قانونی برای تعدیل مبلغ مالیات متعلقه که بر اساس کلیه درآمدهای یک دوره مالیاتی لحاظ شده استفاده نگردیده است که قرارداد پرسپولیس جزئی از این درآمد سالیانه بوده و تکلیف باشگاه حسب مفاد قرارداد تنظیمی صرفا در حوزه اعمال مفاد ماده 104 قانون مالیات‌های مستقیم مبنی بر کسر پنج درصد از مبلغ پرداختنی و واریز آن به اداره دارایی مربوطه بوده است.
در پایان این جلسه مقرر شد تاریخ جلسه بعدی برای بررسی این موضوع از سوی کمیته انضباطی به اطلاع طرفین برسد.

O M I D
11-01-2010, 07:15 PM
تيم منتخب هفته سيزدهم ليگ برتر

با اينکه هفته سيزدهم به اندازه هفته گذشته پرگل نبود و مهاجمان عملکرد فوق‌العاده‌اي در ديدارهاي اين هفته نداشتند اما باز هم تعداد بازيکنان موفق در فاز تهاجمي که بازي‌شان بيشتر به چشم آمد، زيادتر است. با اين وجود تيم منتخب هفته سيزدهم به عبارت زير خواهد بود
دروازه‌بان
ميثاق معمارزاده(فولاد): بعداز دريافت5 گل مقابل سايپا اين هفته يک تنه مقابل شاهين بوشهر ايستاد و مجيد جلالي بايد مديون او باشد که پس از سه هفته سه امتياز را براي تيمش به ارمغان آورد.
مدافعان:
عليرضا نورمحمدي(پرسپوليس): بازگشت نورمحمدي به خط دفاع پرسپوليس مصادف شد با ثبات در اين خط تيمي سرخپوشان. نمايش کم نقص نورمحمدي باعث شد پرسپوليس پس از مدت‌ها در دو بازي متوالي دروازه‌اش را بسته نگه دارد.
محسن بنگر(سپاهان): در مصاف دشوار با تراکتورسازي تبريز و غيبت هادي عقيلي بنگر به عنوان ليدر خط دفاع سپاهان عملکرد قابل توجهي داشت هر چند او پشت سر خود يک مهدي رحمتي آماده را مي‌ديد که هر گاه خط دفاع دچار اشتباه مي‌شد. مقابل حملات تراکتورسازان مي‌ايستاد.
هافبک‌ها:
فريدون زندي(استيل آذين): هر چند تيم او مقابل پرسپوليس شکست خورد و در نهايت ناکام بود اما زندي ثابت کرد پيرواني بايد بيش از اين‌ها به او اعتماد کند. فريدون در نيمه اول به کمک کاظمي خط هافبک پرسپوليس را از کار انداخته بود.
پژمان نوري(ملوان): عجيب نيست که نوري هر هفته بهترين بازيکن تيم خود يا مصافي باشد که ملوان يک پاي آن است. پژمان آنقدر مفيد و کم نوسان بازي مي‌کند که بعد از هر مسابقه‌اي کانديداي حضور در تيم منتخب هفته خواهد بود.
بختيار رحماني(فولاد): تک گل سرنوشت‌ساز او سه امتياز را براي فولاد به ارمغان آورد. هرچند کاپيتان سابق تيم ملي جوانان به خاطر بازي خوبش مقابل شاهين مي‌تواند در تيم منتخب جاي بگيرد.
عليرضا واحدي نيکبخت (صبا): ستاره جنجالي سال‌هاي گذشته فوتبال ايران حالا به کم‌کم به لحاظ فني تبديل به همان بازيکني مي‌شود که پيش‌تر از او سراغ داشتيم. نيکبخت مقابل مس کرمان يک گل زد و يک پاس گل داد که البته به خاطر تصميم کمک داور پاس گل او سوخت.
مهاجمان:
جهانگير عسگري(پيکان): بالاخره يکي پيدا شد تا کشتي پيکان را تکاني بدهد. مهاجم فيزيکي خودروسازان با يک گل ديدني پس از مدت‌ها سه امتياز را براي تيمش به ارمغان آورد تا قعرنشين ليگ برتر به او و ساير مهره‌هاي اين تيم که کسي روي آنها حساب باز نمي‌کند اميدوار شوند.
ادينهو(مس): دو گل هنرمندانه و کاملا برزيلي از او تيم مرفاوي را در خانه برنده کرد. ادينهو به صدرجدول گلزنان رسيد و بار ديگر ثابت کرد يکي از معدود بازيکنان با کيفيت خارجي ليگ برتر است.
هادي نوروزي(پرسپوليس): در سومين بازي متوالي که در رأس خط حمله به ميدان رفت گل زد تا ثابت کند جابه‌جايي او و رضايي تغيير درستي بوده که البته کمي دير رخ داده است. نوروزي دومين گل متوالي ليگ برترش را به شکل بسيار زيبايي به ثمر رساند و نقش ويژه‌اي در روشن شدن موتور تيمش براي رسيدن به يک پيروزي ديگر داشت.

O M I D
11-01-2010, 07:15 PM
بيشترين امتياز منفي فوتبال ايران مربوط به امكانات ورزشگاه‌ها است

رئيس سازمان ليگ فوتبال حرفه‌اي گفت: بيشترين امتياز منفي کنفدارسيون فوتبال آسيا به ايران مربوط به ضعف امکانات در ورزشگاه‌ها است.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg عزيز محمدي در مورد ايرادهايي که به ورزشگاه اکباتان تهران براي برگزاري مسابقات ليگ گرفته مي‌شود، عنوان کرد: در نشستي که با مديران باشگاه‌ها و در حضور رئيس محترم سازمان تربيت بدني داشتيم به موضوع ضعف امکانات در ورزشگاه‌ها تاکيد کرديم و از آنها خواستيم که با همکاري ادارات کل تربيت بدني و شرکت توسعه و تجهيز امکان ورزشي هر چه سريع‌تر ورزشگاه‌ها مجهز شود.
وي ادامه داد: AFC بيشترين ايراد را از ورزشگاه‌ها گرفته و امتياز‌هاي منفي داده شده به فوتبال ايران مربوط به ورزشگاه‌ها است، اينکه راه‌هاي ورود و خروج تيم‌ها، خبرنگاران و تماشاگران نبايد يکي باشد، جايگاه خبرنگاران بايد تجهيز شود، اتاق دوپينگ بايد مجهز باشد و ورزشگاه‌ها بايد اتاق کار براي خبرنگاران (مديا سنتر) داشته باشند تا نمايندگان رسانه‌هاي گروهي بتوانند پس از پايان مسابقه گزارش‌ها و عکس‌هاي خود را ارسال کنند.
رئيس سازمان ليگ با اشاره به سه ورزشگاه‌ در ايران تاکيد کرد: تمامي ورزشگاه‌ها بايد اين امکانات را داشته باشند و از سويي ديگر سه ورزشگاه اکباتان تهران، تختي انزلي و فولاد شهر اصفهان نيز بايد به طور کامل تجهيز شوند.
محمدي در مورد سهميه‌هاي ايران در ليگ قهرمانان آسيا گفت: تعداد سهميه‌هاي ايران (4 تيم) در ليگ قهرمانان آسيا براي فصل آينده به احتمال فراوان تغيير نخواهد کرد و مراسم قرعه کشي ليگ قهرمانان نيز روز 16 آذر انجام خواهد شد.

O M I D
11-01-2010, 07:16 PM
حذف ماده‌اي درباره واگذاري اماكن ورزشي به بخش خصوصي

نمايندگان مجلس با رأي موافق خود ماده‌اي با موضوع واگذاري اماکن ورزشي تحت تملک سازمان تربيت بدني به بخش خصوصي را حذف کردند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در ادامه بررسي لايحه برنامه پنجم توسعه کشور در نوبت صبح، به بررسي ماده 15 لايحه برنامه که مربوط به بخش ورزش کشور بود پرداختند و در نهايت از مجموع 196 نماينده حاضر در صحن علني، 146 نفر به حذف کل ماده رأي مثبت دادند.
بر اساس ماده 15 بخش ورزش لايحه برنامه پنجم به سازمان تربيت بدني اجازه داده مي‌شد که اماکن ورزشي در حال بهره‌برداري، آماده بهره‌برداري، نيمه تمام و زمين‌هاي تحت تملک خود از جمله فضاهاي موجود در مجتمع‌هاي ورزشي را با حفظ کاربري ورزشي به صورت فروش يا اجاره بلندمدت بيش از ده سال از طريق مزايده يا به قيمت ترکيبي به بخش‌هاي خصوصي و تعاوني واگذار کند.

O M I D
11-01-2010, 07:17 PM
پايان اصلاح و بازنگري اساسنامه فدراسيون فوتبال

کميته فني و توسعه فدراسيون فوتبال در ماموريتي سه ماهه اساسنامه فدراسيون فوتبال را مورد اصلاح و بازنگري قرار داد و طبق تغييرات صورت گرفته اختيارات رئيس فدراسيون به عنوان مسئول فدراسيون افزايش خواهد يافت.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg وجود برخی ابهامات، اشکالات و محدودیت های قانونی در اساسنامه مصوب خردادماه سال 86 که از سوی هیئت رئیسه کمیته انتقالی تدوین و پس از تصویب فیفا وهیئت دولت، در دوره مدیریت جدید فدراسیون اجرایی شد، فدراسیون فوتبال را به صرافت انداخت تا برای رفع موانع و محدودیت های قانونی نسبت به رفع و اصلاح اشکالات اساسنامه قبلی اقدام کند.
بر همین اساس فدراسیون فوتبال در ماموریتی ویژه به کمیته فنی و توسعه فدراسیون به عنوان مرکز برنامه ریزی، پژوهشی، تحقیقی و راهبردی فدراسیون، کار اصلاح و بازنگری اساسنامه قبلی فدراسیون را محول کرد تا با تعیین چارچوب های قانونی جدید و متناسب با نیازهای روز فدراسیون به راهبری فوتبال کشور بپردازد.
بر اساس این ماموریت جدید، کمیته فنی و توسعه با مسئولیت دکتر اکبری طی سه ماه کارفشرده و تطبیقی بر پایه نیازهای روز مدیریت فوتبال به اصلاح و بازنگری اساسنامه فدراسیون پرداخت و قرار است اساسنامه جدید برای تصویب نهایی به هیئت رئیسه فدراسیون ارائه شود تا اعضای هیئت رئیسه به نیابت از اعضای مجمع آن را تصویب و آماده اجرایی شدن نمایند.
نکته اساسی آن است که آنچه در تغییرات اخیر اساسنامه فدراسیون فوتبال بیش از هر چیز مورد توجه قرار گرفته افزایش اختیارات و مسئولیت های رئیس فدراسیون فوتبال درتصمیم گیری هاست که در اساسنامه گذشته بصورت جمعی و پس از موافقت اعضای هیئت رئیسه صورت می گرفت.
هرچند شاید چنین استدلال شود که اساسنامه تدوین شده از سوی کمیته انتقالی مطابق اساسنامه فیفا تهیه و تنظیم شده اما به نظر می رسد در چارچوب قانونی برای اداره فوتبال ایران با شرایط خاص و پیچیدگی های مدیریت داخلی و فوتبال دولتی، برای مدیریت فدراسیون با تنگناها و محدودیت اختیارات بسیاری روبروست.
از همین رو در روند اصلاح و بازنگری اساسنامه فدراسیون مهمترین اصل برپایه افزایش اختیارات، حیطه وظایف و مسئولیت ها متمرکز شده است.
افزایش اختیارات رئیس فدراسیون در انتخاب نواب رئیس، مسئولیت رئیس فدراسیون به عنوان رئیس جلسات در نشست های هیئت رئیسه، انتخاب یا انتصاب ارکان فدراسیون بدون دخالت عوامل خارج از مجموعه فوتبال، تعیین حیطه وظایف کمیته های فدراسیون درحد پیشنهاد دهنده و نه دخالت کننده در تصمیم گیری ها ، اضافه شدن نایب رئیس فوتسال، اضافه شدن کمیته حقوقی به 14 کمیته دائمی فدراسیون فوتبال ، تعیین دبیر به جای نایب رئیس در کمیته ها و داشتن 8 سال سابقه مدیریت مرتبط با ورزش و ترجیحا فوتبال برای نامزدهای پست ریاست فدراسیون و ... مهمترین سر فصل تغییرات در اساسنامه جدید فدراسیون فوتبال به شمار می رود.
به نظر می رسد در دوره سه ساله ریاست علی کفاشیان بر فدراسیون فوتبال که مطابق اساسنامه مصوب کمیته انتقالی صورت گرفت، جایگاه رئیس فدراسیون فوتبال به عنوان فرد مسئول و پاسخگو در قبال عملکرد این مجموعه بسیار متزلزل بود و محدودیت های اساسنامه در اتخاذ تصمیمات جمعی، اختیارات رئیس فدراسیون را به حداقل ها کاهش داده بود.
فدراسیون فوتبال برای افزایش اختیارات رئیس فدراسیون به عنوان فرد نهایی برای پاسخگویی به عملکرد فدراسیون انجام بازنگری در برخی بخش ها و اختیارات پیش بینی شده در اساسنامه را در دستورکار قرار داده و به نظر می رسد فدراسیون در دوره تکوین و تجربه کار قانونمند با بازنگری در اساسنامه فدراسیون مرحله جدیدی را در پیش خواهد گرفت.

O M I D
11-01-2010, 07:18 PM
كميته روابط بين الملل باشگاه سايپا تشكيل شد

کميته روابط بين الملل شرکت فرهنگي ورزشي سايپا تشکيل شد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg کميته روابط بين الملل شرکت فرهنگي ورزشي سايپا به منظور سياست گذاري اصولي در امور خارجه و تنظيم روابط موثر اين شرکت با ساير کشورها، سازمان ها و نهادهاي ورزشي بين الملل تشکيل شد و آغاز به کار کرد.
خليل سپهر سبحاني قائم مقام مديرعامل، رياست اين شورا را بر عهده دارد.
کميته داراي سه بازوي سياست گذاري عمومي، کارگزاري خارجي و تشريفات و آداب کنسولي است.

O M I D
11-01-2010, 07:18 PM
سايپا خواستار تعويق ديدارهايش در ليگ برتر شد

باشگاه سايپا با ارسال نامه‌اي به سازمان ليگ فدراسيون فوتبال خواستار به تعويق افتادن ديدارهاي اين تيم در رقابت‌هاي ليگ برتر شد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg باشگاه سايپا در اين نامه اعلام کرده است: با توجه به حضور کريم انصاري فرد و علي زينالي در تيم اميد و همکاري اين باشگاه با تيم هاي ملي در تمامي رده هاي سني، خواستار برگزاري ديدارهاي تيم سايپاي البرز در زماني مناسب و با حضور مهره هاي اصلي تيم هستيم.

O M I D
11-01-2010, 07:19 PM
سپاهان در هفته چهاردهم و پانزدهم ليگ برتر به ميدان نمي‌رود

تيم فوتبال سپاهان اصفهان به دليل حضور سه بازيکن خود در تيم اميد در دو هفته آينده ليگ برتر به ميدان نمي‌رود.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg با توجه به توافق بين باشگاه سپاهان با سازمان ليگ برتر به دليل حضور سيد مهدي رحمتي، سيد جلال حسيني و احسان حاج صفي در اردوي تيم اميد و حضور آنها در بازي هاي آسيايي گوانگجو، ديدارهاي سپاهان در ليگ برتر در هفته هاي چهاردهم و پانزدهم برگزار نمي شود.
مجيد بصيرت سرپرست تيم سپاهان گفت: با توجه به صحبت هاي آقاي قلعه نويي در کميته فني و توافق صورت گرفته قرار شد باشگاه سپاهان براي انجام يا عدم بازي در ليگ برتر در مدت زمان حضور تيم اميد در گوانگجو تصميم بگيرد و باشگاه نيز تصميم گرفت تا بازگشت سه ملي پوش خود از بازي هاي آسيايي در مسابقات شرکت نکند.
وي افزود: بدين ترتيب در هفته چهاردهم و پانزدهم مقابل تيم هاي صباي قم و نفت آبادان که به ترتيب قرار بود 14 و 21 آبان برگزار شود، به ميدان نمي رويم. در تاريخ 30 آبان نيز در جام حذفي بازي با راه آهن را در پيش داريم که اگر تيم اميد تا آن موقع از گروه خود صعود کرده باشد اين ديدار هم برگزار نمي شود اما اگر تيم اميد از گروه خود صعود نکند و به ايران بازگردد ساير مسابقات سپاهان برگزار مي شود.
سرپرست تيم سپاهان تاکيد کرد: سازمان ليگ زمان برگزاري بازي هاي تعويق افتاده سپاهان را اعلام مي کند. آنها بر اساس برنامه اي که دارند برنامه اين مسابقات را مشخص مي کنند.
سازمان ليگ برنامه مسابقات را تا هفته پانزدهم اعلام کرده و هنوز برنامه بازي ها از هفته شانزدهم به بعد مشخص نيست. سپاهان در هفته شانزدهم با پرسپوليس بازي دارد.

O M I D
11-01-2010, 07:20 PM
رييس هيات مديره باشگاه سپاهان تغيير كرد

هيات مديره باشگاه فولاد مبارکه سپاهان، 'غلامحسين حسيني' رييس اداره کل استاندارد استان اصفهان را به عنوان رييس هيات مديره اين باشگاه برگزيد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در اين نشست که يکشنبه شب با حضور ''محمدمسعود سمعيي نژاد'' مدير عامل شرکت فولاد مبارکه سپاهان برگزار شد ، تمامي اعضاي هيات مديره باشگاه فولادمبارکه سپاهان حضور داشتند.
پيش از اين ''محسن پورسينا ''‌رييس اداره صنايع و معادن استان اصفهان رياست هيات مديره اين باشگاه را برعهده داشت.
مديرعامل شرکت فولاد مبارکه با قدرداني از تلاش هاي پورسينا رييس سابق هيات مديره باشگاه ، از حسيني به عنوان مديري توانمند و باتجربه نام برد که حضورش به عنوان رييس هيات مديره باشگاه فولاد مبارکه سپاهان به پيشبرد اهداف اين باشگاه کمک مي کند.
سميعي نژاد با اشاره به اين که باشگاه فولاد مبارکه افتخارات زيادي را براي کشور و استان اصفهان به دست آورده است، خاطرنشان کرد که بايد اين باشگاه براي کسب افتخارات بيشتر، حمايت و برنامه ريزي هاي جديدي را تدارک ببيند.

O M I D
11-01-2010, 07:20 PM
سپاهان در امارات با النصر و الاهلي بازي مي‌كند

تيم فوتبال سپاهان با به تعويق افتادن ديدارهايش در ليگ برتر براي برگزاري اردو به امارات مي‌رود و دو بازي تدارکاتي برگزار مي‌کند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سپاهان با توجه به تعويق افتادن دو هفته از مسابقاتش در ليگ برتر برنامه سفر به امارات را در نظر گرفته است.
اين تيم جمعه با کليه بازيکنان خود راهي امارات مي شود و در باشگاه ايرانيان اقامت مي کند. سپاهان در يک هفته اقامت خود در دبي دو بازي تدارکاتي برگزار خواهد کرد.
ديدار تدارکاتي اول سپاهان با تيم النصر روز يکشنبه هفته آينده و بازي دوم چهارشنبه آينده مقابل الاهلي خواهد بود.
شاگردان قلعه نويي جمعه هفته آينده به اصفهان بازمي گردند.
سپاهان به دليل حضور احسان حاج صفي، سيد جلال حسيني و سيد مهدي رحمتي در تيم اميد ديدارهاي هفته چهاردهم و پانزدهم خود را برگزار نمي کند.

O M I D
11-01-2010, 07:21 PM
پرويز مظلومي: چتر حمايت مردم و مربيان بايد روي تيم ملي باز شود

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: الان زمان پشتيباني از تيم ملي است و مردم، رسانه ها و مربيان بايد چتر حمايتي خود را روي تيم ملي و کادر فني آن باز کنند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ''‌پرويز مظلومي '' روز دوشنبه با اشاره به وضعيت کنوني تيم ملي و استعفاي'' افشين قطبي '' خاطرنشان کرد: ما در گذشته انتقادهاي خود را را نسبت به تيم ملي و عملکرد آن در بازي هاي قبل ارايه کرديم اما هم اکنون زمان آن است تا با حمايت از اين تيم ، زمينه را براي موفقيت در بازي هاي آسيايي فراهم کنيم.
وي با ابراز اميدواري از نتيجه گيري تيم ملي در جام ملت هاي قطر ادامه داد: براي تيم ملي و قطبي آرزوي موفقيت دارم. قطعا قطبي در قطر روي نيمکت تيم حضور دارد و ما هم به عنوان مربيان ليگ با تمام توان از وي حمايت مي کنيم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال در مورد آخرين شرايط تيمش گفت :‌ شرايط تيم ما پس از پيروزي مقابل راه آهن ايده آل است و با تلاش و يکدلي مسئولان، اعضاي کادر فني و بازيکنان همه دنبال يک هدف که قهرماني در ليگ برتر و حضور پرقدرت در آسياست ، هستيم .
مظلومي با اشاره به ديدار روز پنج شنبه برابر صنعت نفت آبادان خاطرنشان کرد: خاطرات خوبي از اين تيم و شهر دارم و با توجه به سابقه بازي و کار در اين شهر با کسب اجازه از مسئولان صنعت نفت روي نيمکت مي نشينم. قطعا بازي سختي در آبادان داريم و اميدوارم با کسب سه امتياز به روند موفقيت هايمان ادامه دهيم.
وي با دشوار دانستن اين مسابقه يادآور شد: خوشحالم که هواداران خونگرم آباداني از سوي فدراسيون فوتبال بخشيده شدند و مشکلي براي حضور آنها براي تماشاي اين مسابقه نيست.
سرمربي استقلال افزود: در اين مسابقه'' آرش برهاني '' همانند هفته هاي گذشته غايب است و به احتمال زياد اين بازيکن دو هفته ديگر نيز از ميادين دور باشد. ''بيژن کوشکي ''و ''محسن يوسفي '' نيز با توجه به تداوم آسيب ديدگي ، نمي توانند تيم را همراهي کنند.
مظلومي در پاسخ به سوالي مبني بر احتمال لژيونر شدن '' ميلاد ميداودي ''‌تاکيد کرد: به هيچ عنوان بازيکني را در اين فصل از دست نمي دهيم. فتح الله زاده به دنبال تضعيف نيست و قصد داريم با حفظ و تقويت بازيکنان حضور پرقدرتي در هر سه جام داشته باشيم. اگر بازيکني در استقلال از سوي تيم هاي ديگر دعوتنامه داشته باشد ، بايد آخر فصل به آن فکر کند.
وي همچنين جذب قطعي'' قادر حسن '' بازيکن فرانسوي را منوط به تاييد تست پزشکي و حضور در تمرين هاي تيم دانست و گفت: قرار است قادر حسن چند روز ديگر به تمرينات اضافه شود. گرچه ناصر حجازي و علي فتح الله زاده که مورد اعتماد من هستند، بازي قادر حسن را ديده اند و از وي راضي هستند اما من فقط سي دي بازي هاي اين بازيکن را تماشا کرده ام و پس از تست پزشکي نظر نهايي را در خصوص قادر حسن را اعلام مي کنيم.

O M I D
11-01-2010, 07:22 PM
خبرهايي از کميته انضباطي فدراسيون فوتبال

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال احکام و احضاريه‌هاي جديدي صادر کرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg براي رسيدگي به دعوي داود نوشي به طرفيت باشگاه راه آهن مبني بر مطالبه باقيمانده وجه، جلسه اي روز 23 آبان در کميته انضباطي برگزار خواهد شد.

در خصوص تخلف تماشاگران تيم ايران جوان بوشهر در ديدار مقابل ملوان بندرانزلي از سري مسابقات جام حذفي که 27 آبان ماه در بوشهر برگزار شد، از سوي تماشاگران اين تيم تخلفاتي مبني بر توهين، فحاشي و استعمال الفاظ رکيک نسبت به داورمسابقه صورت گرفت که کميته انضباطي تيم مربوطه را به توبيخ کتبي با درج در پرونده و پرداخت مبلغ ده ميليون تومان جريمه نقدي محکوم کرد.

به منظور رسيدگي به دعوي مطالبه وجه کاميار گروهي کارگزار نقل و انتقالات فيفا به طرفيت رضا نوروزي بازيکن تيم فولاد خوزستان روز 15 آبان ماه جلسه اي در کميته انضباطي برگزار خواهد شد.

O M I D
11-01-2010, 07:22 PM
قصد داريم سهميه حضور در آسيا را کسب کنيم

پرويز مظلومي گفت: قصد داريم تا پايان فصل جزو 3 تيم برتر ليگ باشيم و سهميه حضور در آسيا را کسب کنيم.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg پرویز مظلومی سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران در هفدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات گفت: باشگاه استقلال در شرایط مساعدی به سر می برد. به تازگی با هماهنگی عوامل باشگاه در فعالیت های گروهی شاهد موفقیت هایی بوده ایم ولی هنوز با ایده آل مورد نظرمان فاصله داریم و خود را در نیمه راه می بینیم.
وی گفت: در حال حاضر جدول لیگ برای ما ملاک نیست بلکه آخر فصل جدول را مورد تحلیل قرار می دهیم. طبق برنامه ها قصد داریم تا پایان فصل جزو 3 تیم برتر لیگ باشیم و سهمیه حضور در آسیا را کسب کنیم.
مظلومی درباره اردوهای استقلال گفت: تیم یک اردوی یک هفته ای در داخل یا خارج از کشور خواهد داشت و وضعیت اکثر بازیکنان نیز راضی کننده است. به غیر از چند مصدوم مانند کوشکی، شکوری و یوسفی باقی بچه ها آمادگی کامل دارند و با دل و جان برای پیروزی های بعدی باشگاه تلاش می کنند.

O M I D
11-01-2010, 07:23 PM
پيرواني: هر كس قول قهرماني مي‌دهد مي‌ترسد بركنارش كنند

سرمربي تيم فوتبال اميد ايران گفت: هر کسي قول قهرماني مي‌دهد استرس برکناري دارد اما من استرسي ندارم و قولي نمي‌دهم.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg غلامحسين پيرواني پيش از تمرين امروز تيم اميد اظهار داشت: بعد از يکسال و نيم که در تيم اميد حضور داشتم امروز براي اولين بار ترکيب کامل تيم اميد را در اختيار دارم. پيش از اين همواره 50 درصد تيم در تيم اميد بوده است. با توجه به اين شيوه تمرينات اولين بازي ما با ترکمنستان که روز 17 آبان برگزار مي‌شود برايمان يک ديدار تدارکاتي است.
وي ادامه داد: بازي‌هاي سختي در گوانگجو در پيش داريم. ژاپن، کره، عربستان، بحرين، امارات و چين حريفان سختي هستند. با اين حال من به اين تيم اميدوارم و با توسل به ائمه معصومين و دعاي خير مردم انشالله نتايج خوبي بگيريم.
پيرواني در خصوص اينکه علي دايي معتقد است نبايد المپيک لندن را فداي بازي‌هاي گوانگجو کنيم گفت: به نظر دايي احترام مي‌گذارم اما نظر فدراسيون با نظر ايشان متفاوت است. دايي درست مي‌گويد اما مسئولان فدراسيون نيز براي بازي‌هاي آسيايي اهميت خاصي قائل هستنتد.
پيرواني در مورد حذف تيم جوانان در آسيا گفت: جوانان ايران به کره جنوبي و استراليا باخت که اين دو تيم به جمع 4 تيم راه پيدا کردند. ما از آنها قوي تر نيستيم. بايد قبول کرد که کره و استراليا زيربنايي کار کردند و ما برابر آنها ناتوان بوديم. نمي‌دانم چه کسي توقع مردم را از فوتبال ايران بالا برد. در زمان دادکان ما به مکزيک باختيم و گفتند نبايد بازنده شويم و يا بازي را به پرتغال واگذار کنيم اين در حالي است که اينها بذر سالم کاشتند و آبياري مناسب براي فوتبالشان انجام دادند.
سرمربي تيم اميد در مورد اينکه مهدي رحمتي به تيم دعوت کرده يادآور شد: رحمتي بايد حقش را به من ادا کند. زماني که رحمتي 17 سال داشت او را به خدمت گرفتم بنابراين بايد به من حقش را ادا کند. اينکه مي‌گويند گلر ديگري براي تيم اميد بايد دعوت مي‌شد احتمالا منظورشان حقيقي است. عليرضا حقيقي گلر خوب و با اخلاقي است. من اگر او را به بازي‌هاي آسيايي ببرم بايد نيمکت نشين مهدي رحمتي باشد و اين درست نيست. من دو دروازه‌بان جوان را مي‌برم تا از ذخيره بودن مهدي رحمتي لذت ببرند.
پيرواني در مورد اينکه چرا سکوهاي آکادمي ملي المپيک خالي از تماشاگر است خاطرنشان کرد: کمبود تماشاگر اکنون تمام فوتبال ايران را آزار مي دهد. پرسپوليس و استقلال زماني 70 هزار تماشاگر داشتند اما اکنون نيز آنها از کمبود تماشاگر رنج مي‌برند. هفته گذشته براي ديدن يک مسابقه به نيريز شيراز رفته بودم که ورزشگاه مملو از تماشاگر بود. وقتي علت را جويا شدم گفتند 6 دوچرخه و 4 موتورسيکلت به عنوان جايزه گذاشند بنابراين اگر مي خواهيم دوباره ورزشگاه آزادي پر شود بايد براي هر مسابقه يک دستگاه پرايد جايزه بگذاريم و تماشاگران را به ورزشگاه بکشانيم. امارات و عربستان در مسابقات حساس همين کار را انجام مي‌دهند.
وي در مورد اينکه قول قهرماني تيم اميد را مي‌دهد يا نه گفت: من قول قهرماني نمي‌دهم. آنهايي که قول قهرماني مي‌دهند از اين هراس دارند که برکنارشان کنند اما من استرسي ندارم و قولي نمي‌دهم اما به اين تيم بسيار اميدوارم.

O M I D
11-01-2010, 07:23 PM
وضعيت پاس بحراني نيست/ بازي با ذوب آهن را بي‌جهت حساس نمي‌کنيم

سرمربي تيم فوتبال پاس همدان مشکل تيمش را عدم استفاده بازيکنان از فرصت‌هاي گلزني خواند و گفت: شرايط تيم پاس به هيچ عنوان بحراني نيست و بزودي کسب نتايج مطلوب در ليگ برتر را از سر مي گيريم.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تیم فوتبال پاس همدان پس از پیروزی یک بر صفر برابر صبای قم در هفته نهم رقابت‌های لیگ برتر در چهار دیدار اخیر، سه شکست را متحمل شده و در یک مسابقه نیز به نتیجه تساوی رضایت داده است. شاگردان مدیرروستا در حال حاضر با کسب 16 امتیاز رده دوازدهم جدول رده بندی مسابقات لیگ برتر را در اختیار دارند.
علی اصغر مدیرروستا در مورد دلیل ناکامی‌های اخیر تیمش گفت: وضعیت تیم ما بحرانی نیست و تنها در هفته‌های اخیر بازیکنان تیم پاس نتوانسته‌اند از موقعیت‌های خود به خوبی استفاده کنند. ضمن اینکه در حال حاضر جایگاه ما در جدول رده بندی مناسب است.
وی افزود: بسیار امیدوارم هرچه زودتر تیم به شرایط مطلوبی که در 9 هفته نخست لیگ برتر داشت، بازگردد. این اتفاقات جزو طبیعت فوتبال است و بازیکنان هم در این وضعیت با استرس بیشتری به میدان می‌روند. البته اشتباهات داوری خصوصا در بازی با ملوان که بازیکن حریف توپ را از دروازه بیرون کشید و داور در آن صحنه به خوبی قضاوت نکرد، هم در ثبت این نتایج دخیل بوده است.
سرمربی تیم فوتبال پاس همدان در مورد دیدار حساس پنجشنبه این تیم برابر ذوب آهن اظهار داشت: بازی سنگینی برابر ذوب‌آهن در اصفهان پیش رو داریم. البته این مسابقه تنها سه امتیاز داشته و ارزشی دیگری ندارد که بخواهیم آن را بی جهت حساس کنیم. ما نهایت تلاش خود را به کار می گیریم تا در آن دیدار امتیازات لازم را کسب کنیم.
وی با اشاره به اینکه کسب امتیاز در اصفهان برابر ذوب آهن تیم پاس همدان را به آرامش می‌رساند، تاکید کرد: قطعا کادرفنی و بازیکنان تیم ذوب آهن تمام هم و غم خود را روی قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا گذاشته‌اند اما این دلیلی نخواهد بود که آنها مقابل ما با قدرت به میدان نیایند. با این شرایط کار سختی مقابل تیم ذوب آهن پیش رو خواهیم داشت.
مدیرروستا در پایان گفت: هدف‌مان این است در پایان نیم فصل رقابت‌های لیگ برتر بتوانیم جایگاه فعلی خود در جدول رده بندی را حفظ و ارتقا دهیم و قطعا با تقویت تیم و انجام تمرینات مطلوب در زمان تعطیلات لیگ، در نیم فصل دوم با قدرت بیشتری در مسابقات حضور خواهیم یافت.

O M I D
11-01-2010, 07:24 PM
كاسيميرو: به مظلومي بگوييد يادش نرود متولد كدام شهر است

سرمربي تيم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: به پرويز مظلومي بگوييد يادش نرود که متولد کدام شهر است.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg آلفردو کاسيميرو سرمربي صنعت نفت آبادان از ارسال نامه کانون هواداران استقلال به فدراسيون فوتبال تشکر کرد.
سرمربي پرتغالي نفت آبادان گفت: نفت آبادان با هوادارانش زنده است و حضور هواداران در ورزشگاه قطعا بر زيبايي و جذابيت‌هاي مسابقه خواهد افزود. از همين رو بسيار خوشحالم که مطلع شدم، باشگاه و کانون هواداران استقلال با ارسال نامه‌اي از فدراسيون فوتبال تقاضاي رفع محروميت آبادان از حضور تماشاگران را داشته‌اند. قطعا غيبت هواداران آبادان به سود استقلال بود و اين حرکت جوانمردانه شما تقدير و تشکر من را در پي دارد.
کاسيميرو همچنين در پايان اين مکالمه براي پرويز مظلومي همتاي خود آرزوي موفقيت کرد و گفت: به او بگوييد يادش نرود متولد کدام شهر است و مردم شهرش از او چه انتظاري دارند!

O M I D
11-01-2010, 07:25 PM
خلعتبري در صدر بهترين گل سازان

بازيکن ذوب آهن تا پايان هفته سيزدهم در صدر بهترين بازيکنان گل ساز قرار گرفته است.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تا پایان هفته سیزدهم لیگ برتر محمدرضا خلعتبری هافبک تهاجمی تیم ذوب آهن همچنان با 6 پاس گل در صدر جدول بهترین پاسورهای گل ساز لیگ دهم بوده است.
جاسم کرار هافبک عراقی تراکتورسازی و مهرداد پولادی هافبک تیم مس نیز در رتبه دوم این جدول قرار دارد و 5 بازیکن با 4 پاس گل مشترکا در رتبه سوم قرار گرفته اند.
6 پاس گل: محمدرضا خلعتبری (ذوب آهن)
5 پاس گل: جاسم کرار (تراکتورسازی) مهرداد پولادی (مس کرمان)
4 پاس گل: هادی نوروزی (پرسپولیس) سعید دقیقی (شهرداری تبریز) عباس مرداسی (نفت آبادان) ابراهیم صادقی (سایپا) ایمان مبعلی(استقلال تهران)
3 پاس گل: غلامرضا رضایی (پرسپولیس) محمد ابراهیمی(تراکتورسازی) حبیب گردانی، محمدرضا طهماسبی (شهرداری تبریز) منصور تنهایی (شاهین بوشهر) پژمان نوری،مهرداد اولادی( ملوان) سیامک سرلک، کاوه رضایی( فولاد خوزستان) اسماعیل فرهادی(ذوب آهن) رودریگو لوپز، ابوذر رحیمی(راه آهن) محرم نویدکیا(سپاهان) سعید یوسف زاده، کریم انصاری فرد(سایپا) محسن بیات، نیکبخت واحدی(صبای قم)

O M I D
11-01-2010, 07:25 PM
سابقه باشگاهي مربيان ليگ برتري؛ 5 پرسپوليسي و 3 استقلالي

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تعداد مربیان پرسپولیسی لیگ دهم نسبت به فصل قبل افزایش یافته و اکنون 6 مربی پرسپولیسی در لیگ برتر مربیگری می کنند که این بیشترین تعداد مربی از یک باشگاه در فصل جاری است. از 18 تیم لیگ برتری به جز تیم نفت آبادان، 17 تیم از مربیان ایرانی استفاده می کنند که باهم نگاهی می اندازیم به سابقه دوران بازیگری این مربیان:
منصور ابراهیم زاده( ذوب آهن): منصور خان یکی از سپاهانی های اصیل است که سابقه مربیگری در این تیم را نیز دارد. اما شهرت ابراهیم زاده در دوران مربیگری اش بیشتر به خاطر نتایج سالهای اخیر ذوب و بخصوص فینالیست شدن این تیم در آسیاست.
پرویز مظلومی( استقلال): به سنت دو دهه اخیر، مربیان تیم استقلال کسانی هستند که روزگاری پیراهن آن را بر تن می کردند. مظلومی بر خلاف نتایج ضعیف ابتدای فصل، چند هفته ای است فوق العاده نتیجه می گیرد!
علی دایی(پرسپولیس): دایی یکی از بازیکنان بزرگ تاریخ فوتبال ایران و پرسپولیس است و در نیم فصل مربیگری در این تیم بک جام حذفی به ارمغان آورده است.
امیر قلعه نوعی( سپاهان): امیرخان نیز یکی از مربیان موفق مکتب استقلال است که بر خلاف دوران بازیگر اش، در مربیگری موفقیت های زیادی داشته است که آخرین آن قهرمانی لیگ نهم بود.
صمد مرفاوی(مس کرمان): سومین مربی استقلالی این فصل نیز در مس کرمان نتایج فوق العاده ای کسب کرده است. البته تیمهای او همیشه در آخر فصل کم میاورند و باید منتظر عملکرد صمد در تیم مس ماند.
مجید جلالی( فولاد خوزستان): جلالی بازیکن تیم وحدت تهران بوده است که امروز وجود خارجی ندارد. آقا مجید نیز در سومین سال حضورش در فولاد این تیم را رفته رفته به مدعی تبدیل می کند.
فراز کمالوند( تراکتورسازی): مربی محبوب تراکتورسازان بازیکن بزرگی نبوده و خیلی زود استعداد خود را در مربیگری نشان داد. در اولین فصل حضورش در لیگ برتر نیز نتایج بدی نگرفت.
مهدی تارتار( راه آهن): تارتار بیشترین دوران فوتبالش را در پاس سپری کرد، اما بهر حال در پرسپولیس هم سابقه بازی و مربیگری دارد. این مربی جوان 3 مقطع مختلف در راه آهن مربیگری کرده و نتایج خوبی نیز کسب کرده است.
فرهاد پورغلامی( ملوان): مدافع متعصب انزلی چی ها بعد از چند سال دستیاری احمدزاده، از نیم فصل دوم لیگ نهم سرمربی ملوان شده و مثل همیشه انتظار می رود این تیم را در میانه های جدول حفظ کند.
اصغر مدیرروستا( پاس): مدیرروستا در تیمی مربیگری می کند که درخشش خود در فوتبال ایران را مدیون آن است. اوضاع تیم پاس و نتایج آن در هفته های اخیر چندان بر وفق مراد مدیر نیست.
محمد مایلی کهن( سایپا): یکی از بازیکنان متعصب پرسپولیس که فقط در تیمهای بی ستاره مربیگری می کند. او در چند سال اخیر بازیکنان زیادی را در سایپا تبدیل به ستاره کرده و راهی تیمهای دیگری کرده است.
حسین فرکی( نفت تهران): گلزن سالهای دور تیم ملی و پاس، با تیم تازه لیگ برتری شده نفت اولین روزهای مربیگری در لیگ برتر را تجربه می کند و برخلاف شروع خوب، در هفته های اخیر خوب نتیجه نگرفته است.
حمید استیلی(شاهین): استیلی در این فصل با شاهین نتایج خوبی نگرفته است و تیمش در رتبه های پایین جدول حضور دارد.
افشین پیروانی(استیل آذین): با جدایی تومباکویچ از این تیم عجیب تهرانی، پیروانی یک بار دیگر هدایت استیل را بر عهده گرفت، اما این مربی جوان هنوز در دوران مربیگری اش توفیقی نداشته است.
حمید درخشان( شهرداری): جدید ترین مربی پرسپولیسی لیگ برتر بعد از یک نیم فصل درخشان با پیکان در لیگ نهم، اکنون وظیفه حفظ شهرداری را در لیگ برتر دارد. درخشان یکی از مربیان باتجربه لیگ برتر محسوب می شود.
حمید علیدوستی(پیکان): گلزن محجوب تیم های هما و سایپا در دهه 60 و اوایل دهه هفتاد، بعد از مدتها دوری از لیگ برتر دوباره به تیمی بازگشته است که روزگاری در آن مربیگری می کرد. علیدوستی کار سختی برای نجات پیکان از سقوط دارد.
به جز تیمهای نفت و صبا( که مربی آن فعلا مشخص نیست)، از 16 سرمربی فعلی حاضر در لیگ برتر، 5 مربی پرسپولیسی، 3 مربی استقلالی، 3 مربی پاسی، یک ملوانی و یک مربی نیز سپاهانی هستند. نکته جالب اینکه به جز دایی، تیمهای 4 مربی پرسپولیسی دیگر در رتبه های پایین جدول هستند در حالی که تیمهای هر 3 مربی استقلالی در رتبه های بالایی جدول حضور دارند.

O M I D
11-01-2010, 07:28 PM
نامه سرگشاده امير قلعه نوعي و سيد مهدي رحمتي به بيژن نوباوه
امير قلعه نوعي سرمربي و سيد مهدي رحمتي دروازه بان تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان در نامه اي سرگشاده به بيژن نوباوه نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي از سخنان اخير وي که در برخي رسانه هاي منتشر شده است گلايه کردند.
به گزارش ايسنا به نقل از پايگاه خبري سپاهان، در اين نامه سرگشاده آمده است:
جناب آقاي نوباوه! سخنان اخير حضرتعالي که در رسانه ها انعکاس يافت نشان مي دهد شمايي که به حق خود را دلسوز ورزش مي دانيد و فراخواني مبارزه با دلاليسم در ورزش را مي دهيد، خود در سخنان و حرف هايتان با استناد به شايعاتي که دلال ها براي رونق کارشان در جامعه ترويج مي‌کنند نکاتي خلاف و مغاير با واقعيات را مطرح مي نمائيد.

سخن راندن از اعداد ميلياردي که واژه رايج شايعه پراکنان در ورزش است تاثير شايعات بر روي مواضع اشخاصي در جايگاه والاي شما را نشان مي دهد که لازم مي دانيم مطالب منتسب به خود که در گفته هاي شما انعکاس يافته را تکذيب نمائيم.

با استقبال از مواضع همه کساني که دغدغه آسيب ها و رفع مشکلات و سنگلاخ هاي رشد و توسعه ورزش ايران را دارند اميدواريم که اين آسيب شناسي ها در فضاي به دور از تهمت و به دور از هياهوي شايعه پراکنان در مسير واقعي و درست خود قرار گيرد و اشخاصي همچون جناب آقاي بيژن نوباوه که از شخصيت هاي خدوم کشور هستند نيز براي تحقق اين مهم تلاش کنند.

ضمن اينکه امروز بخش عمده اي از فعاليت هاي حرفه اي ورزش در قالب باشگاه هاي تهران که حوزه انتخابيه آقاي نوباوه است صورت مي گيرد که اميد است ايشان در ارزيابي ها و آسيب شناسي هاي خود به اين مسئله نيز عنايت لازم را داشته باشند.

بيژن نوباوه نماينده مردم تهران در گفت‌وگويي از باشگاه سپاهان به دليل اين كه يك ميليارد تومان براي جذب سيدمهدي رحمتي هزينه كرده،‌ انتقاد كرده بود.

O M I D
11-02-2010, 07:04 PM
كمك يك ميلياردي سازمان تربيت بدني به فدراسيون فوتبال

سازمان تربيت بدني يک ميليارد تومان به فدراسيون فوتبال کمک کرد.
علي سعيدلو، رئيس سازمان تربيت بدني پس از بازديد از اردوي تيم اميد در کمپ تيم‌هاي ملي اعلام کرد: در جلسه ويژه‌اي که عصر امروز با علي کفاشيان و افشين قطبي، رئيس فدراسيون و سرمربي تيم ملي برگزار شد، مبلغ يک ميليارد تومان به فدراسيون فوتبال اختصاص داده شد تا فدراسيون ديگر بابت مسائل مالي دغدغه‌اي نداشته باشد.

سعيدلو در هنگام ورود خبرنگاران به سالن اجتماعات در حالي که جلسه‌اش با ملي‌پوشان اميد به پايان رسيده بود به شوخي رو به کفاشيان کرد و گفت: رئيس فدراسيون فوتبال پولدار و وضع مالي‌اش خوب است، چرا که امروز يک ميليارد تومان به وي کمک کرديم.
در پايان اين جلسه ملي پوشان همراه با سعيدلو و کفاشيان عکس يادگاري انداختند.

O M I D
11-02-2010, 07:05 PM
مديرروستا: جايگاه ما در جدول مناسب است

البته اين مسابقه تنها سه امتياز داشته و ارزشي ديگري ندارد که بخواهيم آن را بي جهت حساس کنيم. ما نهايت تلاش خود را به کار مي گيريم تا در آن ديدار امتيازات لازم را کسب کنيم
سرمربی تیم فوتبال پاس همدان مشکل تیمش را عدم استفاده بازیکنان از فرصت‌های گلزنی خواند و گفت: شرایط تیم پاس به هیچ عنوان بحرانی نیست و بزودی کسب نتایج مطلوب در لیگ برتر را از سر می گیریم.
علی اصغر مدیرروستا در مورد دلیل ناکامی‌های اخیر تیمش گفت: وضعیت تیم ما بحرانی نیست و تنها در هفته‌های اخیر بازیکنان تیم پاس نتوانسته‌اند از موقعیت‌های خود به خوبی استفاده کنند. ضمن اینکه در حال حاضر جایگاه ما در جدول رده بندی مناسب است. بسیار امیدوارم هرچه زودتر تیم به شرایط مطلوبی که در 9 هفته نخست لیگ برتر داشت، بازگردد. این اتفاقات جزو طبیعت فوتبال است و بازیکنان هم در این وضعیت با استرس بیشتری به میدان می‌روند. البته اشتباهات داوری خصوصا در بازی با ملوان که بازیکن حریف توپ را از دروازه بیرون کشید و داور در آن صحنه به خوبی قضاوت نکرد، هم در ثبت این نتایج دخیل بوده است.
سرمربی تیم فوتبال پاس همدان در مورد دیدار حساس پنجشنبه این تیم برابر ذوب آهن اظهار داشت: بازی سنگینی برابر ذوب‌آهن در اصفهان پیش رو داریم. البته این مسابقه تنها سه امتیاز داشته و ارزشی دیگری ندارد که بخواهیم آن را بی جهت حساس کنیم. ما نهایت تلاش خود را به کار می گیریم تا در آن دیدار امتیازات لازم را کسب کنیم. وی با اشاره به اینکه کسب امتیاز در اصفهان برابر ذوب آهن تیم پاس همدان را به آرامش می‌رساند، تاکید کرد: قطعا کادرفنی و بازیکنان تیم ذوب آهن تمام هم و غم خود را روی قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا گذاشته‌اند اما این دلیلی نخواهد بود که آنها مقابل ما با قدرت به میدان نیایند. با این شرایط کار سختی مقابل تیم ذوب آهن پیش رو خواهیم داشت.
مدیرروستا در پایان گفت: هدف‌مان این است در پایان نیم فصل رقابت‌های لیگ برتر بتوانیم جایگاه فعلی خود در جدول رده بندی را حفظ و ارتقا دهیم و قطعا با تقویت تیم و انجام تمرینات مطلوب در زمان تعطیلات لیگ، در نیم فصل دوم با قدرت بیشتری در مسابقات حضور خواهیم یافت.
تیم فوتبال پاس همدان پس از پیروزی یک بر صفر برابر صبای قم در هفته نهم رقابت‌های لیگ برتر در چهار دیدار اخیر، سه شکست را متحمل شده و در یک مسابقه نیز به نتیجه تساوی رضایت داده است. شاگردان مدیرروستا در حال حاضر با کسب 16 امتیاز رده دوازدهم جدول رده بندی مسابقات لیگ برتر را در اختیار دارند.

O M I D
11-02-2010, 07:06 PM
تراکتور با عنوان مدعي به کميته انضباطي مي رود

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز با تائيد احضارش به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت حضور در اين کميته نبايد به منزله ارتکاب عمل خلاف از سوي باشگاه تعبير شود بلکه به عنوان مدعي در کميته انضباطي حضور خواهيم يافت.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg "محمدحسین جعفری" افزود: کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال بر اساس گزارش ناظر و داوران بازی تراکتورسازی با استقلال هشت سئوال را مطرح کرده و خواستار حضور مدیرعامل باشگاه برای پاسخگویی به این سوالات شده است.
"جعفری" گفت: بنده ضمن حضور در کمیته انضباطی و با استفاده از فرصت ایجاد شده، اعتراض هواداران این باشگاه به نحوه قضاوت ناعادلانه تیم داوری در این بازی را منعکس خواهم کرد.
وی اظهار داشت: عدم موضع گیری شفاف کمیته داوران فدراسیون فوتبال درباره قضاوت پراشتباه تیم دواری تراکتورسازی و استقلال تهران که باعث از دست رفتن دو امتیاز مهم تراکتورسازان شد افکار عمومی را متعجب کرد که در این نشست این نگرانی ها گزارش خواهد شد.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز در خصوص محورعمده سئوالات کمیته انضباطی نیز گفت: سوالاتی درباره پرتاب اشیا از سوی هواردان به بازیکنان ذخیره استقلال که در حال گرم کردن بوده اند،‌ خروج سرمربی تیم تراکتورسازی از محوطه فنی،‌ تحت فشار گذاشتن تیم داوری و مصاحبه بنده در رابطه با عملکرد غیراصولی تیم داوری مطرح شده که مهم ترین این سوالات را تشکیل می دهد.
"جعفری" اظهار داشت: باشگاه تراکتورسازی تبریز در حال تدوین پاسخ این سئوالات به شکل مکتوب است و بنده روز هفدهم آبان با حضور در کمیته انضباطی از پاسخ های ارائه شده دفاع خواهم کرد.

O M I D
11-02-2010, 07:06 PM
ين اختصاصي استقلال ارديبهشت آماده است

مديرعامل باشگاه استقلال‌ از آماده شدن زمين اختصاصي اين تيم براي برگزاري تمرينات از ابتداي ارديبهشت ماه سال آينده خبر داد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg "علی فتح الله زاده" در مورد آخرین وضعیت زمین باشگاه استقلال گفت: زمینی در اختیار ما قرار گرفته است و بحث‌های در مورد دریافت زمین چمن فوتبال را با کمک شهرداری منطقه 5 تمام کرده ایم. زیر ساخت بخش تماشاگران و اداری این زمین را آماده کرده ایم و یک ساختمان اداری 140 متری را هم در آن احداث کرده‌ایم.
وی اضافه کرد: امیدواریم بعد از بازی استقلال برابر نفت آبادان، نشستی خبری را برگزار کرده و شروع کار این پروژه را بصورت رسمی اعلام کنیم. البته کارها در این قسمت با سرعت در حال پیش رفت است و فکر می‌کنم اردیبهشت‌ماه زمین چمن برای برگزاری تمرینات تیم استقلال آماده می‌شود، همچنین بخش‌های دیگر آن از جمله رختکن و سرویس‌ها نیز آماده خواهد شد.
مدیرعامل باشگاه استقلال با اشاره به اینکه وضعیت تیم فوتبال این باشگاه هم اکنون خوب است، افزود: من از تلاش کادرفنی و بازیکنان به خاطر کسب نتایج اخیر تقدیر و تشکر می‌کنم. هواداران هم در این مدت به خوبی از تیم حمایت کرده تا تیم امروز به وضعیت مطلوب خود برسد.
"فتح الله زاده" همچنین در مورد دیدار استقلال برابر صنعت نفت در آبادان اظهار داشت: امیدوارم استقلال بتواند در آن بازی هم به پیروزی دست یافته تا به ‌رشدی که در پیش گرفته است، ادامه دهد.

O M I D
11-02-2010, 07:07 PM
همايش فيزيولوژي فوتبال پايه آغاز به كار كرد

نخستين همايش فيزيولوژي فوتبال پايه صبح سه شنبه با حضور رييس فدراسيون فوتبال در هتل آکادمي فوتبال شروع به کار کرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg همايش دوروزه فيزيولوژي فوتبال پايه با حضور'' علي کفاشيان ''‌رييس فدراسيون فوتبال،'' فريدون معيني'' رييس کميته جوانان،'' فريده شجاعي''‌ نايب رييس فدراسيون فوتبال و با حضور جمع زيادي از اساتيد دانشگاه ها و دانشجويان آغاز شد.
رييس فدراسيون فوتبال در مراسم آغاز به کار اين همايش گفت: هر چند از باخت تيم هاي فوتبال نوجوانان و جوانان کشورمان ناراحت هستيم اما از حضور در اين جمع و استقبال بسيار زياد علاقه مندان خوشحال شديم زيرا اين موضوع نشان دهنده رشد و توجه به مباحث علمي در فوتبال ايران است.
''علي کفاشيان'' با اشاره به ضرورت سرمايه گذاري در فوتبال تاکيد کرد: اگر بخواهيم به صورت علمي در فوتبال فعاليت کنيم نبايد از نقش سرمايه گذاري در بخش سخت افزاري و نرم افزاري اين رشته ورزشي غافل شويم.
وي خاطر نشان کرد: اگر بخواهيم نوجوانان، جوانان و ساير رده هاي سني فوتبال ملي ايران به سمت رشد و توسعه هدايت کنيم، بايد به سراغ سرمايه گذاري برويم.
رييس فدراسيون فوتبال گفت: بخش نرم افزاري سرمايه گذراي در فوتبال به برگزاري اين همايش ها مرتبط است و اميدوارم نتايج حاصل اين نشست ها به بدنه اجرايي فوتبال کشور وارد شود.
وي ابراز اميدواري کرد که باشگاه ها و دست اندرکاران فوتبال ايران از نتايج اين همايش بهترين بهره را براي فوتبال پايه ببرند.
بر اساس گفته مجري اين همايش، قرار بود ''علي سعيدلو '' رييس سازمان تربيت بدني نيز در جلسه صبح اين همايش حضور يابد که حضور وي به جلسه عصر موکول شد.

O M I D
11-02-2010, 07:08 PM
اسامي مديران استقلال به كنفدراسيون فوتبال آسيا ارسال شد

اسامي مديران استقلال براي ليگ قهرمانان آسيا به کنفدراسيون فوتبال آسيا ارسال شد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg کنفدراسيون فوتبال آسيا با ارسال فرم ثبت نام مديران تيم هاي حاضر در ليگ قهرمانان آسيا به باشگاه هايي که تيم هايشان در اين مسابقات حضور دارند از باشگاه ها خواست آنها را تکميل کرده و به AFC ارسال کنند.
در همين راستا باشگاه استقلال روز گذشته اين فرم را براي AFC ارسال کرد.
باشگاه استقلال منصورپورحيدري را به عنوان مدير تيم، علي اميري را به عنوان مدير مسابقات، علي نظري جويباري را به عنوان مدير بازرگاني و محمد حيراني را به عنوان مدير رسانه اي به کنفدراسيون فوتبال آسيا معرفي کرده است.

O M I D
11-02-2010, 07:09 PM
در هفته چهاردهم ليگ برتر
قهرماني ديدار استقلال و رفيعي ديدار پرسپوليس را سوت مي‌زنند

اسامي داوران هفته چهاردهم ليگ برتر فوتبال اعلام شد که بر اساس آن محسن قهرماني قضاوت ديدار استقلال و نفت آبادان را برعهده خواهد داشت.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg اسامي داوران هفته چهاردهم ليگ برتر به شرح زير است:
پنجشنبه 13/8/89 -ساعت 15
ملوان بندر انزلي-فولاد خوزستان-تختي-انزلي
شاهين حاج بابايي – محمدرضا ابوالفضلي – علي ميرزابيگي – غلامرضا مستقيم
تراکتورسازي تبريز-پيکان-يادگار امام(ره)-تبريز
خداداد افشاريان – صفدر احمدي – محمدرضا منصوري – پيروز سيف الله پور
ذوب آهن-پاس همدان-فولاد شهر اصفهان
رحيم مهرپيشه – علي موغلي – محمدرضا اميني – اسماعيل آمري
نفت آبادان-استقلال تهران-تختي-آبادان-ساعت 15:30
محسن قهرماني – حيدر شکور – سعيد زارع – جمشيد محمدي
جمعه:14/8/89-هفته چهاردهم
سايپاي البرز-مس کرمان-انقلاب-کرج-ساعت 15
محمدحسين اسدي – بهرام نقوي – عباس انتظاري – مهدي سيدعلي
راه آهن-استيل آذين-اکباتان-تهران-ساعت 14:30
تورج حق وردي – حسين خانبان – حسين سنجري – محمدحسين مرادي
شاهين بوشهر-شهرداري تبريز-تختي-بوشهر-ساعت 16
هدايت ممبيني – کيانوش داودزاده – بهروز برون – پيمان فرخي مهر
پرسپوليس-نفت تهران-آزادي-تهران-ساعت 16:30
محمود رفيعي – مجيد شمس – حميد نظري – محمدرضا اکبريان
زمان ديدار صباي قم و سپاهان متعاقبا اعلام خواهد شد. اين ديدار به دليل حضور سه بازيکن سپاهان در تيم اميد برگزار نمي شود.

O M I D
11-02-2010, 07:11 PM
چهار سهميه ايران در آسيا قطعي است

رئيس سازمان ليگ حرفه‌اي فوتبال گفت: چهار سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا قطعي است.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg عزيز محمدي در حاشيه مراسم بدرقه تيم فوتبال اميد درباره کاهش قيمت بليت ليگ برتر به دستور سعيدلو گفت: ايشان رئيس ما است و هر چه بگويد اجرا مي‌کنيم. امروز عصر اين مسئله را بررسي خواهيم کرد تا ميزان کاهش قيمت بليت مشخص شود. مابه‌التفاوت قيمت بليت را سازمان تربيت‌بدني و يا فدراسيون فوتبال پرداخت خواهد کرد اما قيمت بليت به طور کامل کاهش پيدا نمي‌کند يعني ميزان افزايش را از فدراسيون و سازمان پرداخت خواهيم کرد.
رئيس سازمان ليگ در مورد سهيمه آسيا در ليگ قهرمانان آسيا گفت: چهار سهميه ايران در سال 2011 قطعي است و استقلال نيز يکي از نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا خواهد بود. روز 29 آبان نيز مراسم اين مسابقات برگزار مي‌شود و در روزهاي 15 و 16 آذر مراسم قرعه‌کشي برگزار خواهد شد. در اين دو روز همايشي براي نمايندگان حاضر در ليگ قهرمانان آسيا برگزار مي‌شود.

O M I D
11-02-2010, 07:12 PM
احضار قائم مقام باشگاه صبا به كميته انضباطي

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال عباس مرادي را فرا خواند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg عباس مرادي قائم باشگاه باشگاه صباي قم به منظور اداي پاره اي از توضيحات در خصوص ديدار مقابل تيم مس کرمان، روز يکشنبه شانزدهم آبان بايد در کميته انضباطي فدراسيون فوتبال حاضر شود.

O M I D
11-02-2010, 07:12 PM
اقدام انساني و ارزشمند ايمان مبعلي

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در روزهاي گذشته با مساعدت سرپرست تيم و روابط‌عمومي باشگاه استقلال دختري خردسال که بر اثر يک حادثه دلخراش از ناحيه هر دو چشم مصدوم و نابينا شده و در آستانه نابينايي کامل قرار گرفته در محل تمرينات استقلال حضور پيدا کرد که با استقبال گرم کادرفني و بازيکنان استقلال مواجه شد. ايمان مبعلي در اولين لحظه برخورد با کودک نابينا ضمن ابراز تاسف از اين حادثه آمادگي خود را جهت تقبل هزينه‌هاي ادامه درمان فاطمه را اعلام کرد. در همين راستا روابط‌عمومي باشگاه استقلال با نظر مساعد ايمان مبعلي پيگير اين است که هرچه سريعتر اقدامات مقتضي جهت درمان فاطمه عزيز صورت پذيرد. شايان ذکر است تا به اين لحظه تلاش پزشکان براي بازگرداندن بينايي فاطمه بي‌نتيجه مانده، هرچند طبق اعلام نظر پزشکان در صورت استمرار درمان و انجام عمل جراحي به موقع در آینده امکان بازگرداندن قسمتي از بينايي اين کودک وجود دارد.

O M I D
11-02-2010, 07:13 PM
ياوري پيشنهاد برق شيراز را نپذيرفت

سرمربي مستعفي صباي قم، هدايت تيم فوتبال برق شيراز در ليگ‌ دسته اول را نپذيرفت.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg محمود ياوري که 2 هفته پيش از تيم فوتبال صباي قم استعفا داده بود، پيشنهاد هدايت تيم برق شيراز و جانشيني مهدي دينورزاده، سرمربي برکناره شده اين تيم در ليگ دسته اول را نپذيرفت.
امامي‌فر، مديرعامل باشگاه برق شيراز با اعلام اين خبر گفت: هيات مديره باشگاه پس از برکناري دينورزاده، پيشنهادي را به محمود ياوري داد که وي آن را رد کرد.
وي گفت: هيات مديره در حال حاضر به دنبال گزينه‌هاي ديگر براي قبول هدايت تيم است و با بررسي کارنامه مربيان مختلف تا هفته آينده وضعيت سرمربي تيم مشخص خواهد شد.
برق شيراز تا پايان هفته سوم ليگ دسته اول با کسب 3 شکست در مکان آخر جدول گروه دوم قرار دارد.

O M I D
11-02-2010, 07:13 PM
مدافع تيم استقلال از پاس همدان شكايت كرد

مدافع تيم استقلال به خاطر مبلغي که در قراردادش ذکر شده اما دريافت نکرده از باشگاه پاس همدان شکايت کرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حنيف عمران‌زاده که دو فصل است در تيم استقلال حضور دارد به خاطر جريمه 40 درصدي باشگاه پاس از وي راهي کميته انضباطي شد اما آنجا فهميد که مبلغ 74 ميليون تومان از اين باشگاه دريافت نکرده اما اين رقم در قراردادش ذکر شده است.
مدافع تيم استقلال در اين خصوص گفت: واقعا متعجب و شوکه هستم. سال اولي که در پاس بازي مي‌کردم يک قرارداد توافقي 2 ساله امضا کردم که قرار بر اين شد در سال اول 60 ميليون تومان بگيرم و در سال دوم بر سر مبلغ توافق کنم.
وي ادامه داد: سال دوم قراردادم را با پاس امضا نکردم و به استقلال آمدم اما چند روز پيش فهميدم باشگاه پاس از من شکايت کرده و گفته بايد 40 درصد قراردادم را به اين باشگاه برگردانم. جالب اينجاست وقتي در کميته انضباطي حاضر شدم با برگه‌اي روبرو شدم که روي آن نوشته شده بود "حنيف عمران زاده در سال 77-78 مبلغ 134 ميليون تومان از باشگاه پاس همدان دريافت کرده است ". اين در حالي است که تنها 60 ميليون تومان از اين باشگاه پول گرفتم وحالا هم به اين نتيجه رسيدم که شکايت کرده و رقمي که در قراردادم آمده را تمام و کمال دريافت کنم.

O M I D
11-02-2010, 07:14 PM
زندي: هيچ درگيري لفظي با درودگر نداشتيم

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg فریدون زندی هافبک تیم استیل آذین در خصوص شایعه درگیری لفظی اش با سرپرست تیم استیل آذین گفت : همان موقع و بلافاصله بعد از بازی هم گفتم که هیچ مشکلی نبوده و نیست. بعد از تعویضم کنار کریمی و مهدوی کیا نشستم که درودگر به من و کریمی گفت که کاپشن گرمکن بپوشیم. کریمی در جواب گفت که زیر پیراهنش لباس گرم دارد و من هم گفتم که نیازی نیست. چون زمان زیادی به پایان بازی نمانده بود من ترجیح دادم که چیزی نپوشم اما به هیچ عنوان با هم درگیری لفظی نداشتیم.
وی ادامه داد : نمی دانم چرا گزارشگر بازی اینگونه برداشت کرده اما با لب خوانی فیلم بازی هم حرف های من و کریمی مشخص بود و این بیانگر این است که هیچ مشکلی به وجود نیامده است.

pnugirl
11-03-2010, 01:56 AM
باشگاه استیل آذین با ارسال نامه‌ای به علی دارابی معاون سازمان صدا و سیما بصورت رسمی به اتفاقاتی که در جریان دیدار تیم فوتبال این باشگاه با پرسپولیس رخ داد، اعتراض کرد. به گزارش خبرنگار مهر، در این نامه آمده است: "متاسفانه در گزارش پخش مستقیم چند هفته اخیر مسابقات تیم فوتبال فوتبال این باشگاه در رقابت‌های لیگ برتر و برخی برنامه‌های ورزشی مرتبط، شرایطی حاکم است که به‌نظر می‌رسد برنامه ای جهت جریان سازی علیه این باشگاه که تنها باشگاه باقیمانده از نسل باشگاه‌های خصوصی است شکل گرفته است. ایجاد شائبه منفی، حرمت شکنی، افترا و نشر اکاذیب حداقل نتیجه ای است که از این رفتارها بدست می‌آید که این رفتارهای مغرضانه و غیرمنصفانه موجبات دلسردی و یاس در افکار سرمایه گذاران ورزش و در نهایت افول و تضعیف ورزش و بویژه فوتبال را بدنبال خواهد داشت."
در ادامه این نامه می‌خوانید: "اوج اینگونه رفتارها در گزارش دیدار این باشگاه با پرسپولیس شکل گرفت که مزدک میرزایی گزارشگر دیدار امری غیر واقعی یعنی درگیری در نیمکت تیم هنگام تعویض دو بازیکن را با سرپرست تیم را به شکلی غیر قابل باور اعلام و حتی در مصاحبه پایان دیدار با مربیان با اصرار تکرار کرد. سپس مجری برنامه فوتبال برتر پیمان یوسفی نیز بر این امر از داخل استودیو دوباره سازی کرد و بر وقوع امر غیر حادث تاکید می‌ورزند."
در بخش پایانی این نامه تاکید شده است: " از آنجا که صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به فرموده رهبر فقید اسلامی ایران امام خمینی (ره) دانشگاه انسان سازی است، رفتارهای اینچنینی که هدف اصلی آن جریان سازی، قلب واقعیت، ایراد افترا، نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی است و برابر قوانین جاری کشور مستوجب تعقیب و مجازات کیفری از سوی مراجع ذیصلاح قضایی است، زیبنده این دانشگاه بزرگ نیست، لذا از آن برادر بزرگوار و جناب آقای پورمحمدی مدیر محترم شبکه سوم سیما تقاضا می‌شود، نسبت به رفتارهای غیر منصفانه و مغرضانه واکنشی منطقی و مسئولانه داشته و از بروز آسیب‌ها، تخطئه و بدنام کردن افراد و باشگاه‌های تلاشگر در عرصه فوتبال کشور جلوگیری کنید

pnugirl
11-03-2010, 02:01 AM
سرپرست باشگاه استيل آذين تهران شايعه معاوضه حسن اشجاري و شيث رضايي را تكذيب كرد.

امير مهريزي افزود: برخلاف شايعات اخير هيچ تفاهمي براي معاوضه شيث رضايي و حسن اشجاري ميان باشگاه پرسپوليس و ما صورت نگرفته است.

وي ادامه داد: دليلي براي وقوع اين اتفاق نيز وجود ندارد و اخبار چاپ شده در برخي رسانه‌ها شايعه است.

سرپرست باشگاه استيل آذين تهران در خصوص زمان انتخاب سرمربي جديد نيز گفت : در حال حاضر قصد داريم با افشين پيرواني به كار خود ادامه دهي

O M I D
11-03-2010, 06:39 PM
مربي تراكتورسازي: بدنبال نتيجه‌گيري مقابل پيكان هستيم

مربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريزگفت: به سه امتياز بازي مقابل تيم پيکان نياز داريم و براي بهبود وضعيت تيم در جدول بايد در اين بازي نتيجه بگيريم.

کاظم محمودي روز سه شنبه افزود: با تلاش و همت بازيکنان و ارايه يک بازي منطقي در اين بازي نتيجه خواهيم گرفت.
وي گفت: پيکان حريف اين هفته تراکتورسازي تيم خوبي است و جايگاه واقعي اين تيم در ته جدول نيست و مسلما با قرارگرفتن حميد عليدوستي در راس اين تيم شاهد تحول آن خواهيم شد.
محمودي افزود: تيم پيکان با نتيجه خوبي که مقابل صنعت نفت آبادان درهفته سيزدهم گرفت، از نظر روحي تقويت شده و بازيکنان آن ازانگيزه بالايي برخوردارند.
وي در خصوص وضعيت عمومي تيم فوتبال تراکتورسازي و بازيکنان اين تيم گفت:
بازيکن محروم در اين ديدار نداريم و بجز چند مصدوميت جزيي تمامي بازيکنان در آمادگي به سر مي‌برند.
وي خاطرنشان کرد: آخرين تمرين تيم قبل از بازي با پيکان ساعت ‪ ۱۲‬فردا در ورزشگاه يادگار امام (ره) برگزار مي‌شود و پس از آن تيم در اردو منتظر برگزاري مسابقه خواهد شد.
ديدار تيم‌هاي تراکتورسازي تبريز و پيکان قزوين از هفته چهاردهم ليگ، ساعت ‪ ۱۵‬روز پنجشنبه در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز برگزار مي‌شود.
تراکتورسازي هم اکنون با ‪ ۱۷‬امتياز از ‪ ۱۳‬بازي در رده هشتم و پيکان با ‪۱۰‬ امتياز از اين تعداد بازي در رده هجدهم و انتهاي جدول قرار دارد.

O M I D
11-03-2010, 06:40 PM
علي كريمي به ديدار مقابل راه آهن مي رسد

علي کريمي با رفع کامل مصدوميت اش مي تواند تيم فوتبال استيل آذين تهران را در ديدار مقابل راه آهن شهرري همراهي کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg پس از تلاش هاي انجام شده از سوي کادر فني و پزشکي استيل آذين براي رفع مصدوميت علي کريمي، اين بازيکن مي تواند روز جمعه تيم خود را در ديدار برابر راه آهن در چارچوب هفته چهاردهم ليگ برتر فوتبال ايران همراهي کند.

O M I D
11-03-2010, 06:40 PM
نصرتي:با شكست پيكان به صدر جدول نزديك تر خواهيم شد

کاپيتان تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: پيکان را به راحتي در تبريز شکست داده به صدر جدول نزديک تر خواهيم شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg "محمد نصرتي" گفت: متاسفانه برخلاف بازي هاي خوبي که اين روزها انجام مي دهيم درنتيجه گيري موفق عمل نکرده ايم.
کاپيتان تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز با اشاره به بازي هاي اين تيم مقابل استقلال تهران و سپاهان اصفهان تصريح کرد: مقابل استقلال عوامل حاشيه اي مانع پيروزي ما شدند و در بازي با سپاهان نيز در زدن ضربات آخر بي دقت بوديم تا هر سه امتياز اين مسابقه حساس را از دست بدهيم.
"نصرتي" خاطرنشان ساخت: البته دراين ديدار ما دو مهاجم اصلي خود يعني جاسم کرار و محمد ابراهيمي را نيز در اختيار نداشتيم و به طور حتم اگر اين دو بازيکن غايب نبودند شرايط به سود ما تغيير مي کرد.
کاپيتان تيم فوتبال تراکتورسازي بازيکنان تیم را آماده دانست و يادآور شد: در طول هفته گذشته تمرينات منظمي را پشت سرگذاشته و از هر نظر آماده رويارويي با پيکان هستيم.

O M I D
11-03-2010, 06:41 PM
مروري بر بازيهاي هفته چهاردم ليگ برتر

هفته چهاردهم ليگ برتر فوتبال فردا با برگزاري چهار ديدار آغاز خواهد شد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ليگ برتر در حالي پنجشنبه وارد هفته چهاردهم خود مي‌شود که سپاهان يکي از مدعيان قهرماني در اين هفته و هفته پانزدهم به استراحت خواهد پرداخت.
اين تيم به دليل اينکه سه بازيکن خود (رحمتي، حسيني و حاج‌صفي) را به تيم اميد داده، طبق توافق با سازمان ليگ در اين دو هفته بازي نخواهد کرد و زمان مسابقاتش بعدا اعلام مي‌شود.
برنامه هفته چهاردهم ليگ برتر به شرح زير است:
* ملوان- فولاد
اختلاف يک امتيازي ملوان و فولاد در جدول باعث مي‌شود اين دو تيم تنها به فکر پيروزي باشند. هم جلالي و هم پورغلامي مي‌دانند که تساوي در اين ميدان سودي ندارد. ملوان با استفاده از فاکتور ميزباني در انديشه برتري است و فولاد نيز که در جدول وضعيت نسبتا خوبي دارد، نمي‌خواهد قافيه را به حريف ببازد.
* تراکتورسازي- پيکان
پيکان سرانجام هفته گذشته و پس از مدت‌ها پيروزي را به چشم ديد تا حميد عليدوستي به خروج تيمش از بحران اميدوار شود. با اين حال اين تيم کماکان در انتهاي جدول به سر مي‌برد و بايد فعلا به فکر کسب امتياز باشد تا از قعر جدول فاصله بگيرد. تراکتورسازي هم در نيمه بالايي جدول حضور دارد، نمي‌خواهد موقعيت کنوني خود را از دست دهد.
* ذوب‌آهن- پاس
صدرنشين ليگ برتر براي تثبيت موقعيت خود پاس همدان را پيش رو دارد. ذوب‌آهن که 22 آبان بايد فينال ليگ قهرمانان را برگزار کند، دوست ندارد تا آن زمان جايگاه خود را در ليگ برتر از دست بدهد. پاس نيز اگرچه در اصفهان کار سختي پيش رو دارد، اما مديرروستا براي اينکه به وضعيت تيمش سر و سامان ببخشد به فکر امتياز گرفتن در فولادشهر است.
* صنعت نفت‌آبادان- استقلال
استقلال که در اين هفته‌ها روند رو به رشدي را در پيش گرفته به آبادان مي‌رود تا مقابل شاگردان کاسيميرو قرار گيرد. با توجه به محروميت تعليقي هواداران نفت اين تيم فردا مي‌تواند از حضور تماشاگران خود بهره ببرد به طور حتم اين موضوع کمک شاياني به آباداني‌ها مي‌کند.
مظلومي که جنوبي است و سابقه هدايت نفت را دارد، به خوبي مي‌داند امتياز گرفتن در آبادان دشوار است با اين حال او مي‌خواهد تيمش را همچنان مدعي نگه دارد و به همين دليل در ادامه روند رو به رشد خود چشم به سه امتياز اين مسابقه دارد. نفت نيز با وجود اينکه آخرين تيمي بود که به ليگ برتر آمد، نتايج خوبي کسب کرده و حريف ساده‌اي به شمار نمي‌رود.
* راه‌آهن- استيل‌آذين
تيره‌روزي‌هاي استيل‌آذين همچنان ادامه دارد و اين تيم پرمهره و البته پرحاشيه در رده شانزدهم جدول قرار گرفته است. استيل‌آذين براي اينکه به اين شرايط خاتمه دهد، بايد از ميهماني راه‌آهن دست پر خارج شود اما اين کار آساني نيست. راه‌آهن پس از شکست برابر استقلال قصد دارد بار ديگر روند مطلوبي که چند هفته در پيش گرفته بود را دوباره آغاز کند.
* سايپا- مس
رويارويي مايلي‌کهن و مرفاوي مي‌تواند جذابيت‌هاي خاصي داشته باشد. مس هفته‌هاست که خوب نتيجه مي‌گيرد و پس از سه شکست متوالي ابتداي فصل ديگر نباخته است. سايپا هم پس از تساوي برابر نفت تهران براي اينکه موقعيتش در جدول به خطر نيفتد نياز مبرمي به سه امتياز اين مسابقه دارد.
* شاهين بوشهر- شهرداري تبريز
شاهين با حميد استيلي روزهاي خوبي را سپري نمي‌کند. ايستادن در رتبه پانزدهم هواداران اين تيم را راضي نمي‌کند و همين موضوع کار استيلي را دشوارتر کرده است. او روز جمعه مقابل شهرداري تبريز قرار مي‌گيرد که هفته گذشته با مربيگري حميد درخشان ذوب‌آهن را متوقف کرد. بايد ديد جنگ "حميدها " در بوشهر چه نتيجه‌اي در بر خواهد داشت.
* پرسپوليس- نفت تهران
پرسپوليس که دو هفته است خوب نتيجه مي‌گيرد مقابل رکورددار تساوي ليگ برتر به ميدان خواهد رفت. نفت تهران در سيزده هفته سپري شده هشت تساوي کسب کرده و از اين حيث رکورددار است.
علي دايي جمعه تيمش را به مصاف نفت مي‌فرستد که هدايت آن بر عهده حسين فرکي است. فرکي زماني در تيم ملي مربي علي دايي بود و اکنون رو در روي او قرار مي‌گيرد. نفت نشان داده که مقابل تيم‌هاي بزرگ بازي‌هاي خوبي ارائه مي‌کند. آنها مي‌خواهند برابر پرسپوليس نيز اين کار را تکرار کنند و اين در شرايطي است که پرسپوليس با حضور تماشاگرانش به چيزي جز پيروزي و ماندن در جمع مدعيان فکر نمي‌کند.
*برنامه هفته چهاردهم
پنجشنبه 13/8/89 -ساعت 15
ملوان بندر انزلي-فولاد خوزستان-تختي-انزلي
شاهين حاج بابايي – محمدرضا ابوالفضلي – علي ميرزابيگي – غلامرضا مستقيم
تراکتورسازي تبريز-پيکان-يادگار امام(ره)-تبريز
خداداد افشاريان – صفدر احمدي – محمدرضا منصوري – پيروز سيف الله پور
ذوب آهن-پاس همدان-فولاد شهر اصفهان
رحيم مهرپيشه – علي موغلي – محمدرضا اميني – اسماعيل آمري
نفت آبادان-استقلال تهران-تختي-آبادان-ساعت 15:30
محسن قهرماني – حيدر شکور – سعيد زارع – جمشيد محمدي
جمعه:14/8/89-هفته چهاردهم
سايپاي البرز-مس کرمان-انقلاب-کرج-ساعت 15
محمدحسين اسدي – بهرام نقوي – عباس انتظاري – مهدي سيدعلي
راه آهن-استيل آذين-اکباتان-تهران-ساعت 14:30
تورج حق وردي – حسين خانبان – حسين سنجري – محمدحسين مرادي
شاهين بوشهر-شهرداري تبريز-تختي-بوشهر-ساعت 16
هدايت ممبيني – کيانوش داودزاده – بهروز برون – پيمان فرخي مهر
پرسپوليس-نفت تهران-آزادي-تهران-ساعت 16:30
محمود رفيعي – مجيد شمس – حميد نظري – محمدرضا اکبريان
زمان ديدار صباي قم و سپاهان متعاقبا اعلام خواهد شد. اين ديدار به دليل حضور سه بازيکن سپاهان در تيم اميد برگزار نمي شود.
* جدول رده‌بندي
1- ذوب‌آهن 25 امتياز
2- استقلال 24 امتياز
3- پرسپوليس 24 امتياز
4- سپاهان 23 امتياز
5- مس 20 امتياز
6- نفت آبادان 19 امتياز
7- فولاد 18 امتياز
8- تراکتورسازي 17 امتياز
9- صبا 17 امتياز
10- راه‌آهن 17 امتياز
11- ملوان 17 امتياز
12- پاس 16 امتياز
13- سايپا 15 امتياز
14- نفت تهران 14 امتياز
15- شاهين 13 امتياز
16- استيل‌آذين 13 امتياز
17- شهرداري تبريز 11 امتياز
18- پيکان 10 امتياز

O M I D
11-03-2010, 06:42 PM
محمد مايلي كهن:به من باشد با اين شرايط بازي نمي‌كنم

محمد مايلي کهن معتقد است اگر با درخواست سايپا مبني بر لغو بازي‌هاي اين تيم در ليگ، تا پايان حضور تيم فوتبال اميد در بازي‌هاي آسيايي موافقت نشود، در حق اين تيم بي انصافي شده است.
سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت که به دور از عدالت است که يک تيم بدون دو بازيکن اصلي‌اش به مصاف تيمي برود که همه بازيکنانش را در اختيار دارد.

*‌ پس از توقف برابر نفت، اين هفته با تيمي بازي داريد که 10 هفته است به هيچ تيمي نباخته. مس اين روزها شرايط خوبي دارد.
به هر حال با وجود باراني که باريد تمرينات خوبي را برگزار کرديم، اما دو بازيکن اصلي‌مان يعني کريم انصاري فرد و علي زينالي حضور ندارند بنابراين درخواست کرده‌ايم که بازي‌هايمان را عقب بيندازند.

*‌ اگر با درخواست شما موافقت کنند، شايد ديگر تيم‌ها هم مثل ذوب آهن چنين درخواستي مطرح کنند؟
به ذوب آهن که يک بازيکن داشت و مدت‌ها اين بازيکن را به تيم اميد نداد، اما ما انصاري فرد را در بازي با شهرداري تبريز هم نداشتيم. اگر او بود امکان داشت به شهرداري نبازيم. در اين بازي پنج، شش موقعيت گل داشتيم که اگر انصاري فرد بود ممکن بود از اين فرصت‌ها استفاده کند. ضمن اينکه اگر بازي‌هاي سپاهان به خاطر نبود 2 بازيکن بزرگسال و يک بازيکن اميدش لغو مي‌شود، بايد بازي‌هاي ما هم لغو شود. اگر به غير از اين کار بشود، دور از انصاف خواهد بود.

*‌ اما به هر حال شايد سازمان ليگ هم محدوديت‌هايي دارد؟
من مي‌گويم اگر قرار است بعد از هفته پانزدهم ليگ را دو هفته تعطيل کنند، خوب اين تعطيلات را الان بگذارند.

*‌ دليل تعطيلي ليگ پس از هفته پانزدهم چيست؟
نمي‌دانم، اما شايد به خاطر بازي‌ تيم ملي با نيجريه مي‌خواهند ليگ را تعطيل کنند.

* لحن حرف‌هايتان نشان مي‌دهد که دلسرد شده‌ايد؟
طبيعي است. با اين برنامه‌ريزي غيراصولي چطور مي‌گويند که باشگاه‌ها بايد براساس توانايي‌هايشان نتيجه بگيرند. من دو بازيکن تيم‌ام را ندارم. چطور بايد خوب بازي کنم؟

*‌ درخواست‌تان را به صورت رسمي داده‌ايد؟
بله، باشگاه درخواست رسمي داده است. ما مي‌گوييم عادلانه نيست که با ما اين طور برخورد شود. من در هيچ کجاي دنيا چنيني شرايطي نديده‌ام.

*‌ اگر سازمان ليگ با درخواست‌تان موافقت نکند چه برنامه‌اي داريد؟
اگر در اختيار من بود يقين بدانيد من اجازه نمي‌دادم که تيم بازي کند. برايم هم مهم نبود که نتيجه بازي را سه بر صفر مي‌کردند، ولي اين از حيطه اختيارات من خارج است. من بايد تابع سياست باشگاه باشم و هرچه باشگاه تصميم بگيرد عمل کنم، اما اين عدالت نيست شما بازيکن يک تيم را بگيري و اين تيم هم مجبور باشد با حريفي روبه‌رو شود که کل بازيکنانش را در اختيار دارد.

O M I D
11-03-2010, 06:43 PM
تيم مس كرمان در نبود سه بازيكن به مصاف سايپا مي‌رود

تيم فوتبال مس کرمان با غيبت سه بازيکن خود به نام‌هاي مهرداد پولادي به دليل محروميت و مصطفي سيفي و عادل کلاه کج به دليل مصدوميت روز جمعه اين هفته به مصاف سايپا مي‌رود.
پزشک تيم فوتبال مس کرمان روز چهارشنبه افزود: اگر چه مصدوميت سيفي به دليل پارگي عضله نزديک ران بهبود يافته است اما توان بدني لازم را براي ديدار مقابل سايپا ندارد.
مهدي مداحي گفت: کلاه کج نيز همچنان در مصدوميت به سر مي‌برد و در ابتداي دور برگشت رقابت‌هاي ليگ برتر با بهبود وضعيت جسماني مي‌تواند تيم را همراهي کند.
وي ادامه داد: کيوان امرايي نيز که از ناحيه عضله چهار سر زانو دچار کشيدگي شده بود در ديدار مقابل سايپا يک نيمه مي‌تواند بازي کند.
مداحي خاطرنشان کرد: ارشاد يوسفي نيز که از ناحيه رباط صليبي زانو با آسيب ديدگي روبرو بود به ديدار مقابل سايپا مي‌رسد و مي‌تواند درون دروازه قرار بگيرد.
وي افزود: فرهاد سالاري ديگر بازيکن تيم فوتبال مس کرمان نيز که ديدار مقابل صبا از ناحيه چشم و در ديدارهاي گذشته نيز از ناحيه مچ پا مصدوم شده بود مي‌تواند تيم را در اين ديدار همراهي کند.
پزشک تيم فوتبال مس کرمان يادآور شد : خوشبختانه مصدوميت بازيکنان آسيب ديده بهبود پيدا کرده و در هفته گذشته تمرينات خوب و با نشاطي را انجام داده اند.
وي ادامه داد: ساير بازيکنان تيم نيز در شرايط آمادگي جسماني مناسبي براي ديدار مقابل سايپا به سر مي‌برند.
تيم فوتبال مس کرمان در حال حاضر با ‪ ۲۰‬امتياز جايگاه پنجم جدول رده بندي را داراست و جمعه اين هفته در چارچوب هفته چهاردهم رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال، مهمان تيم سايپاي کرج خواهد بود.

O M I D
11-03-2010, 06:43 PM
مهدي تارتار گفت: روزي كه به راه‌آهن آمدم هدفم اين بود كه اين تيم را از خطر سقوط نجات دهم اما حالا قصد داريم در پايان فصل در ميان شش تيم برتر جدول باشيم.
سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در خصوص شرايط تيمش در آستانه آغاز هفته چهاردهم ليگ برتر و ديدار راه‌آهن با استيل آذين اظهار كرد:‌ روند خوب ما همچنان ادامه دارد و بازيكنان تمامي تاكتيك‌ها را براي مقابله با استيل آذين مرور كرده‌اند.
تارتار در مورد شكست هفته قبل در برابر استقلال ادامه داد: ما در مقابل استقلال خيلي خوب بازي كرديم، اما نتوانستيم نتيجه را از آن خود كنيم. نتيجه‌اي كه گرفتيم خوب نبود اما بازي خوب ما در آن ديدار نشان داد كه روند قبلي ما همچنان ادامه دارد. بعضي مواقع ممكن است يك تيم خيلي خوب بازي كند اما نتيجه نگيرد كه اين اتفاق در بازي استقلال براي ما اتفاق افتاد.
وي در مورد استيل آذين نيز گفت: آنها در حال حاضر تيم خطرناكي هستند. شايد از نظر روحي شرايط خوبي نداشته باشند اما از نظر فني وضعيت خوبي دارند و بازيكنان قوي آنها گوياي اين نكته است. به هر حال بازي سختي را مقابل استيل آذين پيش‌بيني مي‌كنيم. آنها براي انجام يك فوتبال انتحاري به زمين ما مي‌آيند و ما بايد خيلي حواس‌مان جمع باشد كه امتيازات بازي را در خانه نگهداريم.
سرمربي راه‌آهن با اشاره به اين كه تنها غايب تيمش براي اين بازي كمال كاميابي‌نيا است، در رابطه با اين كه براي كسب چه رتبه‌اي در پايان ليگ برنامه‌ريزي كرده، گفت: روزي كه من به راه‌آهن آمدم راه آهن هجدهم بود. در آن زمان هدفم اين بود كه از آن وضعيت خارج شويم و در جمع سقوط كنندگان نباشيم. اما حالا با بازي‌هايي كه در اين چند هفته انجام داديم، متوجه شدم كه اين پتانسيل را داريم كه بتوانيم جزو تيم‌هاي بالاي جدول و حتي شش تيم اول ليگ قرار گيريم. چرا كه بازيكنان به اين خودباوري رسيده‌اند كه خود را در پايان فصل در بالاي جدول ببينند.

O M I D
11-03-2010, 06:44 PM
سرمربي تيم فوتبال پيام خراسان رضوي گفت: انگيزه لازم براي پيروزي مقابل شهرداري بندرعباس را داريم.

عباس چمنيان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خراسان، در آستانه ديدار تيمش مقابل شهرداري بندرعباس در مشهد اظهار كرد: خوشبختانه تيم ما در وضعيت خوبي به سر مي‌برد و از آمادگي لازم برخوردار است، از اول هفته تمرينات را شروع كرده‌ايم و بعد از ديدار با تيم همياري اراك، انگيزه لازم براي پيروزي مقابل شهرداري را داريم.

وي خاطرنشان كرد: متاسفانه اين بازي هم در استاديوم ثامن برگزار خواهد شد و به همين دليل از امتياز ميزباني به شكلي كه بقيه استفاده مي‌كنند برخوردار نخواهيم بود. با اين حال اميدواريم شرايط آب و هوايي به گونه‌اي باشد كه هواداران براي حمايت از تيمشان بيايند.

وي تيم شهرداري بندرعباس را خوب ارزيابي و تصريح كرد: شهرداري به لحاظ مهره و نفرات تيم خوبي است و كادر فني آرژانتيني اين تيم را هدايت مي‌كند، فيلم بازي‌هاي اين تيم را ديده‌ايم اما بايد اين را هم توجه داشت كه همه تيم‌ها در ابتداي فصل بازي به بازي تغيير مي‌كنند.

چمنيان افزود: يكي از برنامه‌هاي اصلي ما براي شكست شهرداري از كار انداختن مهره‌هاي كليدي اين تيم است.

وي مشكل تيمش در بازي‌هاي اخير را گل‌زني دانست و عنوان كرد: در همه بازي‌ها فرصت گل‌زني زيادي داشتيم و بايد با اختلاف 3 - 2 گل پيروز مي‌شديم، اما متاسفانه مشكل گل‌زني باعث شده نتوانيم از موقعيت‌ها به نحو كافي استفاده كنيم و به همين دليل براي رفع اين مشكل در هفته آينده دو مهاجم به تمرينات ما اضافه خواهند شد كه يكي از آن‌ها ايراني و ديگري خارجي است كه با جذب يكي از اين دو سعي مي‌كنيم به خط حمله كمك كنيم.

انتهاي پيام

O M I D
11-03-2010, 06:46 PM
محروميت و جريمه هاي نقدي براي دو تيم مس کرمان و صباي قم
عباس مرادي ممنوع‌المصاحبه شد
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال بازيكنان تيم هاي صنعت مس کرمان و صباي قم را محروم و به پرداخت جريمه نقدي محكوم كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، کميته انضباطي فدراسيون فوتبال در خصوص تخلفات در ديدار بين تيم هاي صنعت مس کرمان و صباي قم از سري مسابقات هفته سيزدهم ليگ برتر راي زير را صادر کرد:

تيم مس کرمان

مهرداد پولادي : يک جلسه محروم و پنج ميليون تومان جريمه نقدي

ميلاد فخرالديني: يک جلسه محروميت تعليقي و پنج ميليون تومان جريمه نقدي

تيم صباي قم

داود حقي: يک جلسه محروميت تعليقي و پنج ميليون تومان جريمه نقدي

فرزاد حاتمي : يک جلسه محروم و هفت ميليون تومان جريمه نقدي

حميدرضا فرزانه: محروميت تا اطلاع ثانوي

مرتضي کاشي : محروميت تا اطلاع ثانوي

محسن بيات: يک جلسه محروم و پنج ميليون تومان جريمه نقدي

همچنين عباس مرادي قائم مقام باشگاه تا اطلاع ثانوي از هرگونه مصاحبه مرتبط با فوتبال ممنوع و در صورت انجام مصاحبه از حضور در نيمکت محروم خواهد شد.

O M I D
11-04-2010, 07:05 PM
کميته انضباطي حکم شيث را صادر کرد

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال شيث رضايي بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس را به دليل حوادث شهرآورد تهران به سه جلسه محروميت و جريمه نقدي محکوم کرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg کمیته انضباطی یادآور شد با توجه به کنارگذاشتن شیث رضایی از سوی کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس محرومیت وی تعلیقی خواهد بود و در صورت تکرار تخلف این بازیکن در مسابقاتی که وی تیمش را در لیگ برتر همراهی کند، محرومیت‌های گذشته وی نیز لحاظ خواهد شد.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شیث رضایی بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس را به دلیل حوادث شهرآورد تهران به 3 جلسه محرومیت و جریمه نقدی محکوم کرد.
بنابر اعلام کمیته انضباطی شیث رضایی به دلیل رفتار زننده و تحریک هواداران درشهرآورد شصت و نهم تیم های استقلال و پرسپولیس به سه جلسه محرومیت تعلیقی و 5 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
کمیته انضباطی یادآور شد با توجه به کنارگذاشتن شیث رضایی از سوی کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس محرومیت وی تعلیقی خواهد بود و در صورت تکرار تخلف این بازیکن در مسابقاتی که وی تیمش را در لیگ برتر همراهی کند، محرومیت‌های گذشته وی نیز لحاظ خواهد شد.

O M I D
11-04-2010, 07:06 PM
اعلام برترين‌هاي اخلاق هفته 13 ليگ برتر

ايمان مبعلي به عنوان بازيکن برتر اخلاق در هفته سيزدهم انتخاب شد.

اسامي برترين‌هاي اخلاق

مربي برتر اخلاق: حسين فرکي مربي نفت تهران با تشکر از افشين پيرواني

بازيکن برتر اخلاق: ايمان مبعلي از استقلال تهران

ميزبان برتر اخلاق: فولاد مبارکه سپاهان با تشکر از فولاد خوزستان

کانون هواداران برتر اخلاق: کانون هواداران باشگاه استقلال

O M I D
11-04-2010, 07:07 PM
كاسيميرو: مقابل استقلال نتيجه خوبى مى گيريم

آلفردو کاسيميرو سرمربى تيم فوتبال نفت آبادان گفت: استقلال را به خوبى مى شناسم و مى دانم که مقابل اين تيم نتيجه خوبى مى گيريم.
وى در مورد شرايط نفت عنوان کرد: بازيکنان نفت مقابل تماشاگران خودى بهتر ازمسابقات خارج از خانه هستند و مقابل تيم هاى بزرگ نمايش بهترى دارند. او افزود: من به نتيجه گرفتن مقابل استقلال اميدوار هستم چون مى دانم که هواداران آبادانى تيم خود را تنها نمى گذارند. استقلال هم تيم بزرگى است. مظلومى قبلا در آبادان کار کرده و با فوتبال خوزستان آشنا است اما من هم شناخت خوبى از اين تيم دارم. فيلم بازى هاى استقلال را ديده ام و به خوبى آنها را آناليز کرده ام. فکر مى کنم دو تيم بازى جذاب و تماشايى انجام دهند. سرمربى نفت آبادان يادآور شد: از بازيکنان خواسته ام مسابقه قبلى و باخت به پيکان را فراموش کنند و تمرکز خود را به بازى فردا بگذارند. البته ما مقابل پيکان واقعا خوب نبوديم. نمى دانم چرا در بيرون از آبادان نمى توانيم همان بازى هاى خانگى را انجام دهيم؟ کاسيميرو خاطرنشان کرد: اکنون فشار روى تيم ما وجود دارد. من از بازيکنان خواسته ام برنامه هايم را در زمين پياده کنند تا نتيجه بگيريم و مسئولان عالى رتبه شرکت نفت به لحاظ مالى ديد بهترى نسبت به تيم پيدا کنند. بازيکنان تيم تاکنون بابت پيروزى هاى به دست آمده پاداشى نگرفته اند.

O M I D
11-04-2010, 07:07 PM
شاپورزاده: چون ته جدول هستيم بازيكنان استرس دارند

امير شاپورزاده بازيکن تيم استيل آذين از اينکه همبازيانش بخواهند اين تيم را در نيم فصل ترک کنند اظهار نگرانى مى کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg وى گفت: بازيکنان تيمى که ته جدول است استرس زيادى دارند و به همين دليل نمى توانند فوتبال هميشگى خود را ارائه دهند.او ادامه داد: در ديدار با پرسپوليس ۲ برابر اين تيم موقعيت گل داشتيم. متأسفانه هيچکدام از فرصتهايمان به گل تبديل نشد زيرا بازيکنان به دليل حضور تيم در انتهاى جدول استرس دارند و نمى توانند ضربات آخر را با دقت لازم بزنند. ما در بازى با پرسپوليس مستحق شکست نبوديم اما چون در استفاده از موقعيتها مشکل داشتيم بازى را واگذار کرديم.شاپورزاده با اشاره به شرايط تيمش در آستانه ديدار با راه آهن افزود: تمرينات خوبى را در روزهاى اخير انجام داده ايم. بازى با راه آهن براى ما مهم است و اگر در اين ديدار هم شکست بخوريم ديگر شانسى براى فرار از ته جدول نداريم. اميدوارم در اين بازى بتوانيم از موقعيتهايمان استفاده کنيم و پيروز شويم.وى درباره وضعيت خود گفت: چند روز پيش با مشکل مصدوميت زانو روبه رو شدم اما سريع برطرف شد. الان هم آماده هستم و اگر کادر فنى صلاح بداند مقابل راه آهن به ميدان مى روم.شاپورزاده در پايان درباره احتمال جدايى چند بازيکن از استيل آذين در نيم فصل اظهارداشت: اميدوارم چنين اتفاقى رخ ندهد. بازيکنان به جاى حرف زدن از جدايى بايد به فکر تيم باشند و تلاش کنند تا پايان نيم فصل نتايج خوبى بگيريم.

O M I D
11-04-2010, 07:08 PM
كعبى: استيل آذين با شكست راه آهن از بحران خارج مى شود

حسين کعبى هافبک تيم فوتبال استيل آذين معتقد است با پيروزى مقابل راه آهن شهررى اين تيم از بحران خارج مى شود.
ى درعين حال درباره تيم راه آهن شهررى نيز گفت: راه آهن تيم بسيار خوبى است به طوريکه طى ۶ بازى گذشته نتايج مناسبى کسب کرده اند.به گفته وى اين تيم در ديدار مقابل استقلال نيز مستحق شکست نبود آنها در اين بازى نشان دادند که چه تيم قدرتمندى هستند. کعبى درباره قرارداد بازيکنان و مطالبات آنها از باشگاه استيل آذين و شايعات در اين خصوص نيز گفت: خوشبختانه باشگاه به تعهدات مالى خود عمل نموده و تمامى مطالبات معوق و فعلى بازيکنان را پرداخت کرده است از اين رو مشکلى دراين ارتباط وجود ندارد.

O M I D
11-04-2010, 07:08 PM
استقلال دو بازيكن خود را مقابل صنعت نفت ندارد

سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران در آستانه بازي اين تيم با صنعت نفت از غيبت دو بازيکن اين تيم خبر داد و گفت: دو بازيکن ما در اين ديدار به دليل مصدوميت در اختيار نداريم.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg''منصور پور حيدري'' روز پنجشنبه افزود: امروز بازي خيلي سختي در آبادان داريم که در اين ديدار حساس دو بازيکن ما بدليل مصدوميت حضور ندارند.
وي اظهار داشت: ''آرش برهاني'' مهاجم ما هنوز شرايط آرماني خود را به دست نياورده و مانند سه هفته گذشته مقابل صنعت نفت غايب خواهد بود.
وي از غيبت ''بيژن کوشکي'' مدافع لرستاني تيم استقلال خبر داد و ادامه داد: کوشکي مدافع با تجربه و پر تلاش استقلال هنوز در بند مصدوميت است و مقابل صنعت نفت يکي از غايبين بزرگ ما مي باشد.
پورحيدري گفت: با غيبت برهاني و کوشکي کار ما مقابل صنعت نفت مقداري سخت شده اما بازيکنان خوبي داريم که جاي خالي آنها را پر کنند.
وي ضمن احترام گذاشتن به تماشاگران آباداني از آنها خواست تا در اين ديدار وارد حاشيه نشوند و گفت: در آبادان مربيگري کرده ام و مي دانم به جز تيم محبوب خودشان هيچ تيمي را تشويق نمي کنند اما از آنها انتظار همکاري با تيم استقلال را دار
م.
تيم استقلال تهران امروز پنجشنبه و در هفته چاردهم ليگ برتر کشور در آبادان به مصاف تيم صنعت نفت مي رود.

O M I D
11-04-2010, 07:09 PM
مجيدي:صنعت نفت را دو بر يك شكست مي‌دهيم

کاپيتان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در آبادان با نتيجه دو بر يک صنعت نفت را شکست مي‌دهيم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgفرهاد مجيدي افزود: امروز بازي حساس و دشواري در آبادان مقابل صنعت نفت داريم اما در اين ديدار با نتيجه دو بر يک پيروز مي‌شويم.
وي اظهار داشت: بازي کردن در آبادان شرايط خاص خود و دشواري‌هاي زيادي دارد زيرا در اينجا تماشاگرانش فقط از تيم صنعت نفت حمايت مي‌کنند و اين کار آنها شرايط را بر حريفان اين تيم دشوار مي‌کنند.
وي ادامه داد: براي رسيدن به سه امتياز اين بازي بايد خونسردي خود را حفظ کنيم و کاري به تماشاگران آباداني نداشته باشيم.
مجيدي گفت: در چند هفته اخير نتايج خوبي کسب کرديم و براي حفظ اين روند بايد صنعت نفت را هم شکست دهيم.
وي اظهار داشت: صنعت نفت در خط دفاعي بازيکنان جوان و با انگيزه‌اي دارد، اما امروز کار سختي مقابل مهاجمان استقلال دارند.
کاپيتان استقلال تهران گفت: صنعت نفت دروازه بان با هوشي در اختيار دارد اما راه گل زدن به حسن هوري را خوب بلدم.
وي افزود: هميشه دوست داشتم در آبادان به پيروزي برسم اما تاکنون به اين آرزو خود نرسيده ام اما امروز به اين مهم مي‌رسم.
مجيدي گفت: استقلال امسال شرايط مناسبي براي قهرماني دارد و بچه‌ها هم اين انگيزه را دارند.

O M I D
11-04-2010, 07:09 PM
خبرهايي از باشگاه تراكتورسازي تبريز

تبريز - قرار گرفتن 'عرفان اولروم' در ترکيب 18 نفره بازي با پيکان و درخواست مدير عامل باشگاه مبني بر به تعويق افتادن حضور وي در کميته انضباطي دو خبر مهم باشگاه تراکتورسازي قبل از بازي امروز است.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg طبق گزارشهای رسیده از باشگاه تراکتورسازي، ''عرفان اولروم'' از سوي کمالوند سرمربي تيم در ليست 18 نفره بازي امروز تيم با پيکان قرار گرفت.
بر اساس اين گزارش، اولروم که مدت زيادي است براي تيم بازي نکرده چنانچه در بازي امروز به ميدان رود اميد مي رود قابليت هاي خود را به نمايش بگذارد.
بر اساس گزارش ديگري از اين باشگاه، ''محمدحسين جعفري'' مدير عامل باشگاه تراکتور سازي تبريز از دبير کميته انضباطي درخواست کرد تا حضورش در اين کميته را دو روز به تعويق بياندازد.
جفعري قرار است روز هفدهم آبان ماه جاري به منظور پاسخ به سووالات کمتيه انضباطي در خصوص اتفاقات بازي تراکتورسازي با استقلال در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز در اين کميته حاضر شود که به دليل فشردگي برنامه هايش، درخواست برگزاري اين جلسه در روز نوزدهم همين ماه را کرده است.
تيم هاي فوتبال تراکتورسازي تبريز و پيکان قزوين از هفته چهاردهم رقابت هاي ليگ برتر ساعت 15 امروزپنجشنبه در ورزشگاه يادگار امام(ره) تبريز به مصاف هم مي روند.

O M I D
11-04-2010, 07:10 PM
حسين فركي :شرايط بازيكنانم مطلوب است

سرمربي تيم فوتبال نفت تهران گفت: شرايط بازيکنانم مطلوب است بطوريکه انگيزه بالايي براي رويارويي با تيم پرسپوليس دارند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حسين فرکي افزود: خوشبختانه بازيکنان در تمرينات خوب عمل کرده از هر نظر آماده بازي با تيم بزرگ پرسپوليس هستند.
وي ادامه داد: اميدوارم نتيجه اين بازي در زمين مشخص شود وعوامل بيروني از جمله نحوه قضاوت داوران کمترين نقش را در نتيجه داشته باشند.
سرمربي تيم فوتبال نفت تهران درادامه به فاکتورهاي متعدد تيم فوتبال پرسپوليس اشاره کرد و افزود: نيابد به سادگي ازاين تيم گذشت زيرا پرسپوليس سابقه زيادي در فوتبال کشور دارد. فرکي گفت: اين تيم درحال حاضر شرايط مناسبي درجدول رده بندي داشته و بازي هاي اخير خود را با پيروزي پشت سرگذاشته است،تماشاگران زيادي دارد و درورزشگاه آزادي با ما بازي مي کند.
وي افزود: تمامي اين عوامل حاکي از آن است که ديدار ما مقابل اين تيم بسيار سخت است و ما نبايد اين واقعيت ها را ناديده بگيريم.
سرمربي تيم فوتبال نفت تهران افزود: با اين حال هيچ نگراني ندارم چرا که معتقدم بازيکنان جوان ما با اين انگيزه اي که دارند مي توانند مقابل پرسپوليس حداقل يک امتياز را کسب کنند هرچند که ما براي کسب هر 3 امتياز به آزادي مي رويم.
تيم نفت تهران درادامه رقابت هاي ليگ برتر فوتبال کشور و ازهفته چهاردهم اين مسابقات روز جمعه با تيم پرسپوليس تهران ديدار خواهد کرد.

O M I D
11-04-2010, 07:10 PM
بررسي آماري گلزنان برتر ليگ برتر

رقابت در جدول گلزنان برتر ليگ دهم حرفه اي چند هفته اي است حسابي داغ شده و بازيکنان از همين الان براي رسيدن به مقام آقاي گلي دست به کار شده اند. نسبت به فصل هاي گذشته گلزنان برتر ليگ در گلزني موفق تر عمل کرده اند و اگر بخواهند اين روند را ادامه دهند، بدون شک در پايان فصل رکوردهاي جديدي در تاريخ ليگ برتر ثبت خواهد شد.
بر همين اساس آمار گل هاي 3 امتيازي و يک امتيازي گلزنان برتر را بررسي کرديم و در اين ميان به نکات بسيار جالبي رسيديم که مرور آنها خالي از لطف نيست.

11
لوسيانو ادينهو
استاد گل هاي 3 امتيازي
لوسيانو ادينهو، مهاجم برزيلي مس کرمان اين فصل با گل هاي باارزشي که براي مرفاوي به ثمر رسانده، در حال حاضر صدرنشين جدول گلزنان است و خيز بلندي براي آقاي گلي برداشته است. نخستين گل ادينهو در اين فصل هيچ تاثيري براي مس نداشت، چرا که اين تيم به ملوان انزلي باخت و با دست خالي به کرمان بازگشت. ادينهو در هفته چهارم يک تنه مس را از بحران خارج کرد و با به ثمر رساندن پنج گل سه امتياز باارزش را مقابل شهرداري به دست آورد و حکم ابقاي مرفاوي را امضا کرد. مهاجم برزيلي مس بعد از اين پنج گل، چند هفته اي در گلزني موفق نبود تا اين که در بازي هفته دهم در حالي که تيمش در قزوين با پيکان مساوي بود، گل دوم مس را به ثمر رساند و سه امتياز ديگر هم براي تيمش به دست آورد. لوسيانو در هفته يازدهم هم دو گل به صنعت نفت زد تا مس بازي را با اختلاف دو گل ببرد و سه امتياز ديگر را هم به اندوخته هاي تيمش اضافه کند. مس در هفته سيزدهم هم با دو گل ادينهو، صباي قم را شکست داد تا اين مهاجم برزيلي باز هم سه امتياز براي مرفاوي دشت کرده باشد. از 20 امتيازي که مس در اين فصل به دست آورده، سهم ادينهو برزيلي به تنهايي 12 امتياز بوده که يک آمار فوق العاده رويايي براي او است. شايد اگر ادينهو اين فصل بازيکن مس نبود تا الان مرفاوي از کرماني ها خداحافظي کرده بود.

10
رضا نوروزي
کم اثر!
گل هاي رضا نوروزي، دومين گلزن برتر فصل جاري به طور مستقيم تنها پنج امتياز براي فولاد به همراه آورده است. دو گل اول نوروزي در فصل جاري که باعث تنها شکست استقلال در ليگ دهم بوده، سه امتياز براي فولاد به دست آورده، اما گل هاي ديگر نوروزي هيچ کدام سه امتيازي نبوده است. نوروزي در هفته هاي هشتم و دوازدهم هم گل هاي يک امتيازي به ثمر رسانده و در مجموع پنج امتياز براي فولاد به دست آورده است. فولاد در اين فصل از 13 بازي 18 امتياز دشت کرده است.
9
کريم انصاري فرد
ملي پوش 5 امتيازي
کريم انصاري فرد اين فصل را خيلي خوب شروع نکرد و در شش هفته ابتدايي پايش به گلزني باز نشد. نخستين گل مهاجم ملي پوش سايپا در هفته هفتم يک امتياز براي نارنجي پوشان به دست آورد و در هفته هشتم هم با زدن دو گل ديگر سه امتياز باارزش به اندوخته هاي سايپا اضافه کرد. انصاري فرد در هفته دوازدهم هم با زدن دو گل، يک امتياز براي سايپا گرفت و نشان داد به روزهاي اوج بازگشته است. انصاري فرد جوان در اين فصل به تنهايي پنج امتياز براي مايلي کهن به دست آورده که با توجه به مدت زمان بازي اش آمار خوبي به حساب مي آيد.
8
ميلاد ميداوودي
شماره 10 متعادل
مهاجم شماره 10 اين فصل استقلال تا به حال دو گل سه امتيازي و يک گل يک امتيازي براي آبي پوشان به ثمر رسانده است. گل هاي سه امتيازي ميداوودي به بازي هاي شهرداري و راه آهن برمي گردد و گل يک امتيازي او مربوط به بازي تراکتورسازي در تبريز است. مهاجم خوزستاني استقلال تا به حال به تنهايي با هشت گل، هفت امتياز براي استقلال دشت کرده که آمار قابل قبولي به حساب مي آيد.
7
محسن بياتي نيا
مفيد و مختصر
پنجمين گلزن برتر ليگ دهم تنها در سه بازي موفق به گلزني شده، اما در همين سه بازي تاثير خود را حسابي نشان داده است. بياتي نيا در بازي با پرسپوليس نخستين گل سه امتيازي تيمش را به ثمر رساند و در هفته دوازدهم هم دو گل به پيکان زد تا صبا سه امتياز ديگر هم کسب کند. بياتي نيا که چند هفته اي هم مصدوم بوده تا به حال به تنهايي شش امتياز کسب کرده و يکي از موثرترين بازيکنان صبا بوده است.
7
مهرداد اولادي
ملوان 3 امتيازي
مهرداد اولادي، مهاجم ملوان که اين فصل دوباره احيا شده و با هفت گل جزو مدعيان آقاي گلي است، تنها سه امتياز به صورت مستقيم براي تيمش به دست آورده است. اولادي در بازي با شاهين با زدن سه گل، سه امتياز شيرين براي ملوان دشت کرد. ساير گل هاي اولادي در اين فصل نه سه امتيازي بوده و نه يک امتيازي، اما در سرنوشت ملوان تاثيرگذار بوده است.
6
سيدمحمد حسيني
مدافع گلزن
گلزن ترين مدافع فصل جاري که با زدن شش گل خودي نشان داده، به صورت مستقيم تنها چهار امتياز براي ذوب آهن به دست آورده است. سيدمحمد حسيني در اين فصل يک گل يک امتيازي به استقلال زده و يک گل سه امتيازي هم وارد دروازه صبا کرده است و با کسب چهار امتياز نقش موثري در روند موفقيت ذوب آهن داشته است.
6
فرهاد مجيدي
درخشش کاپيتان
نخستين گل فرهاد مجيدي در اين فصل يک امتياز براي استقلال به ثمر رساند و باعث شد آبي پوشان در بازي با ذوب آهن يک مساوي کسب کنند. ساير گل هاي مجيدي در اين فصل به صورت مستقيم امتيازآور نبود تا اينکه در داربي يک گل سه امتيازي باارزش به ثمر رساند و حسابي درخشيد. گل مجيدي در داربي براي استقلالي ها در اين فصل خيلي مهم بوده و مطمئنا آبي پوشان اين گل را به سادگي فراموش نخواهند کرد.
6
محمد نوري
هافبک موثر
هافبک کليدي پرسپوليس در فصل جاري تا به اين هفته يک گل سه امتيازي و دو گل يک امتيازي براي دايي به ثمر رسانده و به صورت مستقيم پنج امتياز براي سرخپوشان کسب کرده است. بدون شک اين آمار براي يک هافبک، آمار قابل قبولي به حساب مي آيد.
6
محمد غلامي
استاد گل هاي يک امتيازي
محمد غلامي، مهاجم ملي پوش استيل آذين در اين فصل استاد زدن گل هاي يک امتيازي بوده است. غلامي درمجموع در چهار بازي موفق به گلزني شده که در اين بين سه گل او يک امتيازي بوده است.

O M I D
11-04-2010, 07:11 PM
حاشيه ديدار نفت آبادان و استقلال

دو هزار هوادار نفت پشت درهاي ورزشگاه تختي آبادان باقي ماندند.
ظرفيت ورزشگاه تختي آبادان ساعت 14 پر شد و به همين دليل حدود دو هزار نفر بيرون ورزشگاه پشت درهاي بسته باقي ماندند. اين در حالي است که بازي از ساعت 15:30 آغاز مي‌شد.

* ازدحام هواداران نفت در خيابان هاي اطراف ورزشگاه باعث ايجاد ترافيکي شديد شده بود.

* در سطح شهر آبادان پلاکاردهايي جهت تبليغ بازي نفت و استقلال زده شده بود.

* خبرنگاران براي ورود به استاديوم با مشکلاتي روبرو شدند. يکي از ليدرهاي باشگاه نفت آبادان به دليل ازدحام جمعيت پشت درهاي ورزشگاه اجاره ورود به هيچ فردي را نمي داد. او عنوان مي کرد اگر در را باز کند ساير مردم هم وارد ورزشگاه مي شوند تا اينکه با هل دادن هاي مداوم مردم، خبرنگاران با مشت و لگدي که نثارشان شد وارد ورزشگاه شدند.

* در حالي که هنوز بازي شروع نشده بود ماموران نيروي انتظامي با شماري از هواداران نفت درگير شدند و گفته مي شد يکي از آنها را نيز دستگير کردند.

* هواداران نفت اکثرا پرچم برزيل را در دست داشتند و شعارشان هم " آبادان برزيلته " بود.

* علي فتح الله زاده و علي اميري سرپرست و معاون باشگاه استقلال و منصور رشيدي مربي گلرهاي تيم ملي و مجتبي شريفي رئيس کميته انضباطي در جايگاه ويژه نظاره گر اين بازي هستند.

* ليدرهاي تيم نفت آبادان با ديدن علي فتح الله زاده از وي به عنوان عضو هيات رئيسه فدراسيون فوتبال گلايه مند بودند که چرا از تيم نفت بازيکني به تيم ملي دعوت نمي شود.

O M I D
11-04-2010, 07:12 PM
برتري ذوب‌آهن و تراكتورسازي و شكست فولاد

در هفته چهاردهم ليگ برتر فوتبال تيم‌هاي ذوب‌آهن، ملوان و تراکتورسازي در خانه برابر حريفان به برتري رسيدند.

از هفته چهاردهم ليگ برتر و از ساعت 15 ذوب‌آهن در ورزشگاه فولادشهر ميزبان پاس همدان که در پايان با نتيجه يک بر صفر به برتري رسيد.
ايگور کاسترو در دقيقه 18 تک گل بازي را به ثمر رساند تا نماينده اصفهان 3 امتياز با ارزش را به دست آورد.
رحيم مهر پيشه قضاوت اين بازي را بر عهده داشت که محمد قاضي، سيد جلال رافخايي از ذوب آهن و آرتور يادگاريان و نادر رحماني،‌ امير محبي را از تيم پاس با نشان دادن کارت زرد جريمه کرد.

در ديگر ديدار تيم ملوان در خانه ميزبان فولاد خوزستان بود که با برتري يک بر صفر موفق شد 3 امتياز را به دست آورد.
پژمان نوري در دقيقه 55 گل نماينده انزلي را وارد دروازه فولاد کرد.
شاهين حاج بابايي، داور مسابقه علي گردان فر از ملوان و کريم شاهوردي و مهدي کناره را از تيم فولاد با دادن کارت زرد جريمه کرد.

در ديگر ديدار همزمان تراکتورسازي در خانه برابر پيکان قزوين به پيروزي 2 بر يک به پيروزي رسيد.
در دقيقه 6 سيد امير بزرگي براي پيکان گلزني کرد، ‌اما در ادامه و در دقيقه 9 آندرانيک تيموريان و در دقيقه 25 علي عليزاده براي تراکتورسازي گلزني کردند تا نماينده تبريز با کسب 3 امتياز از ميدان خارج شود.
خداداد افشاريان داور مسابقه محسن ارزاني و روح الله سلطاني را از تيم پيکان با کارت زرد جريمه کرد.

O M I D
هفته چهاردهم ليگ برتر
نفت، استقلال را به آتش کشيد!

تيم فوتبال صنعت نفت آبادان مقابل استقلال به برتري رسيد.

ديدار تيم هاي صنعت نفت آبادان و استقلال از ساعت 15:30 در ورزشگاه تختي آبادان در حضور 20 هزار هوادار آغاز شد و نفت با نتيجه 2 بر صفر حريف نامدار خود را مغلوب کرد.
دو تيم در ابتداي مسابقه، بازي پاياپايي را انجام دادند. بازيکنان استقلال و نفت آبادان هر از گاهي روي دروازه هم خطري ايجاد مي کردند تا اينکه در دقيقه 29 نبي ساکي توانست دروازه استقلال را باز کند.
شاگردان مظلومي در ادامه مسابقه چندين بار تلاش کردند دروازه نفت را باز کنند اما تلاش آنها حاصلي نداشت.

در دقيقه 75 لئون خاچاچيان گل دوم نفت را به ثمر رساند تا استقلال دست خالي از آبادان بازگردد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده محسن قهرماني بود. وي از استقلال به کيانوش رحمتي، روانخواه، صادقي، ميداودي و سجاد مشکل پور، نبي ساکي، نويدکيا از نفت آبادان کارت زرد نشان داد.
استقلال با اين باخت 24 امتيازي باقي ماند و نفت با اين پيروزي 22 امتيازي شد.

بازيکنان نفت آبادان:
حسن هوري، هدايت شهرياري(65- رسول ميرطرقي)، فرهاد آل خميس، سجاد مشکل پور، عباس مرداي، حسين بلغاني، اميد شريفي نسب، رسول نويدکيا(80- علي ممبيني)، محمدرضا ذوالفنون(61- خاچاچيان)، نبي ساکي، روح الله عرب
سرمربي: کاسيميرو

بازيکنان استقلال:
وحيد طالب لو، اسماعيل شريفات(63- اميد روانخواه)، مهدي اميرآبادي، اميرحسين صادقي، پژمان منتظري، حنيف عمران زاده، کيانوش رحمتي(81- مهرشاد مومني)، فرزاد آشوبي، مجتبي جباري(21- ايمان مبعلي)، ميلاد ميداودي، فرهاد مجيدي
سرمربي: پرويز مظلومي

O M I D
مديرروستا: اصراري براي ماندن در همدان ندارم

سرمربي تيم فوتبال پاس همدان گفت: عده‌اي با بردن پاس به حاشيه مي‌خواهند ما نتيجه نگيريم با اين حال من اصراري براي ماندن ندارم.

علي اصغر مديرروستا پس از شکست يک بر صفر مقابل ذوب آهن در هفته چهاردهم ليگ برتر اظهار داشت: بازي سختي برگزار کرديم. بي جهت نيست که ذوب آهن به فينال ليگ قهرمانان آسيا رسيده و در ليگ برتر نيز شرايط خوبي دارد.
وي افزود: پاس تيم جواني است و با وجود جواني بازي‌هاي خوبي انجام مي دهد. مطمئن هستم اين بازيکنان جوان با هماهنگي بيشتر مي توانند عملکرد مطلوب تري را در پاس داشته باشند. چند موقعيت داشتيم که اگر از آنها به خوبي استفاده مي‌کرديم مي توانستيم حداقل با يک امتياز اصفهان را ترک کنيم.

مديرروستا خاطرنشان کرد: نتيجه گرايي و مسائل حاشيه‌اي باعث شده تيم ما خوب نتيجه نگيرد هرچند پاس نسبت به سال هايي که به همدان آمده عملکرد بهتري دارد. قبول دارم کساني هستند که مي‌خواهند با بردن پاس به حاشيه دوباره به همدان برگردند. آنها هر زماني که مرا نخواهند اين تيم را ترک مي‌کنم چون اصراري به ماندن در همدان ندارم.
سرمربي پاس در مورد شايعه حضور محمود ياوري در همدان عنوان کرد: اطلاعي از حضور ياوري در تيم پاس ندارم و بدون توجه به مسائل حاشيه اي به کارم ادامه مي‌دهم. اگر قرار باشد برويم همگي با هم باشگاه را ترک خواهيم کرد يعني اگر کريم ملاحي برود کل گروه تيم را ترک خواهند کرد.
مديرروستا در پايان براي ذوب آهن در فينال ليگ قهرمانان آسيا آرزوي موفقيت کرد.

O M I D
ابراهيم‌زاده: بازيكنان به فكر سلامتي‌شان بودند تا فينال را از دست ندهند

سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن گفت: با توجه به حضورمان در فينال ليگ قهرمانان آسيا بازيکنان براي اينکه فينال را از دست ندهند به شدت به فکر سلامتي‌شان بودند.

منصور ابراهيم زاده پس از پيروزي يک بر صفر مقابل پاس همدان در هفته چهاردهم ليگ برتر عنوان کرد: با دو تفکر به مصاف نماينده همدان رفتيم. تفکر اول اين بود که با توجه به حضورمان در فينال ليگ قهرمانان آسيا بازيکنان براي اينکه فينال را از دست ندهند به شدت به فکر سلامتي‌شان بودند و تفکر دوم اين بود که پاس همدان نيز قصد داشت با بازي درگيرانه و فيزيکي مقابل ما بازي کند. در صحنه‌هايي از بازي شاهد بوديم که بازيکنان پاس به شدت روي پاي بازيکنان ما مي رفتند به همين دليل از نفرات خود خواستم که از فضا بيشتر استفاده کرده و براي رسيدن به گل روي ضربات ايستگاهي و اوت تمرکز کنند.
وي ادامه داد: بعد از گلي که به ثمر رسانديم چند فرصت ديگر نيز داشتيم و در صورت دقت بيشتر مي توانستيم نتيجه را تغيير دهيم اما تا پايان مسابقه همين يک گل را حفظ کرده و پيروز شديم.

ابراهيم زاده گفت: پاس تيمي است کاملا فيزيکي و بازي کردن مقابل آن کار سختي است اما خوشحالم که در اين ديدار ذوب آهن پيروز ميدان شد.
سرمربي ذوب آهن يادآور شد: خوشحالم که براي انتخاب مرد سال 2010 آسيا از ايران سه بازيکن در فهرست 15 نفره کنفدراسيون فوتبال آسيا حضور دارند و فرشيد طالبي نيز از باشگاه ذوب آهن جزء نامزدهاست.
وي ادامه داد: قبل از اعزام به ژاپن بازي با پاس در واقع آخرين جلسه تمريني ما بود. من 4 فيلم از بازي‌هاي سونگ نام را تماشا کردم و شناخت خوبي از حريف کره‌اي دارم.

O M I D
11-04-2010, 07:13 PM
مظلومي: هر دو گل نفت مشكوك بود

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: دو گلي که نفت به ثمر رساند به لحاظ داوري مشکوک بود.

پرويز مظلومي پس از شکست 2 بر صفر استقلال مقابل نفت آبادان عنوان کرد: خوشحالم که نفت آبادان به پيروزي رسيد اما طبيعي است که از باخت استقلال ناراحت شوم. به تيم نفت آبادان بابت اين پيروزي تبريک مي‌گويم، آنها بازي خوبي انجام دادند.
وي افزود: نيمه اول برخلاف جريان بازي گل خورديم. از موقعيت‌هاي خود به خوبي استفاده نکرديم. اين بازي مي‌توانست نتيجه ديگري داشته باشد، به هرحال مسابقه پرفشار و حساسي بود.

سرمربي استقلال تاکيد کرد: نيمه دوم تغيير سيستم داديم اما متاسفانه وظايفي که به بعضي از بازيکنان داده بودم اجرا نشد. 10 دقيقه پاياني نيز فرهاد مجيدي دچار مصدوميت شد اما چون 3 تعويضم را انجام داده بودم نتوانستم او را بيرون بکشم و عملا در آن دقايق استقلال 10 نفره بازي مي‌کرد.
مظلومي با بيان اينکه نفت بازي قابل قبولي انجام داد و از موقعيت‌هاي خود به خوبي استفاده کرد، درباره قضاوت محسن قهرماني گفت: من عادت ندارم درباره داوري صحبت کنم اما دو گلي که نفت به ثمر رساند به لحاظ داوري مشکوک بود. بعد از فشارهاي زيادي که روي تيم ما به وجود آمد امروز متاسفانه اين فشارها مشخص شد. به غير از اين دو گل قهرماني قضاوت خوبي داشت. در مورد اين دو گل هم کارشناسان داوري بهتر است نظر بدهند.

مظلومي درباره تيم نفت آبادان تصريح کرد: اين تيم نشان داده کادر فني خوبي دارد و روي آن کار شده است. من در آبادان مربيگري کرده‌ام و مي‌دانم که فشار تماشاگران و حمايت آن‌ها مي‌تواند به سود اين تيم باشد. ديديد که اينجا غريب بوديم و تماشاگر آباداني در ورزشگاه بود.
سرمربي تيم فوتبال استقلال در پاسخ به اين سوال که چرا کنار خط حاضر نشد، گفت: به احترام هواداران تيم نفت کنار خط نيامدم.

مظلومي درباره آسيب‌ديدگي مجتبي جباري عنوان کرد: يکي از ضربه‌هايي که خورديم آسيب‌ديدگي بي‌موقع جباري بود. آسيب‌ديدگي او همه برنامه‌هاي تاکتيکي ما را بهم زد و من مجبور شدم ايمان مبعلي را درحالي که گرم نکرده بود به زمين بفرستم. جباري دچار کشيدگي شد و فرهاد مجيدي هم به همين مشکل دچار شده است و بايد ديد اين دو به بازي آينده مي‌رسند يا خير.
سرمربي استقلال اضافه کرد: به هرحال فوتبال برد و باخت دارد و نمي‌شود در همه بازي‌‌ها براي نباختن به ميدان رفت. حريف هم تلاش کرد. به هرحال بازيکنان ايراني حرفه‌اي هستند و بايد درک کنند که اگر رد چند مسابقه پيروز شدند نبايد در باد اين پيروزي‌ها بخوابند.

وي درباره بهبودي اميدرضا روانخواه گفت: او هنوز بازيکن 90 دقيقه‌اي نيست. نبود آرش برهاني در خط حمله همه ما را دچار مشکل کرده و اميدوارم که روانخواه بازيکن 90 دقيقه‌اي شود.
مظلومي درباره اينکه آيا استقلال مي‌تواند سهميه ليگ قهرمانان آسيا را کسب کند، گفت: ما از ابتدا هم هدفمان اين بود که جزء تيم‌هايي باشيم که سهميه ليگ قهرمانان آسيا را کسب کنيم. هنوز چيزي را از دست نداديم. بازي‌هاي سخت خود را در دور رفت گذرانديم و در دور بازگشت بازي‌هاي بهتري را در خانه داريم. مطمئن باشيد سهميه آسيا را کسب مي‌کنيم و براي قهرماني هم تلاش خواهيم کرد.
در پايان کنفرانس خبرنگاران آباداني به دليل احترام گذاشتن پرويز مظلومي به هواداران نفت براي وي دست زدند.

O M I D
11-04-2010, 08:02 PM
پس از پيروزي مقابل استقلال
آباداني‌ها به جشن و پايكوبي پرداختند

هواداران تيم صنعت نفت آبادان پس از پيروزي مقابل استقلال به جشن و پايکوبي در خيابان‌ها پرداختند.
هواداران صنعت نفت آبادان که از دقيقه 85 مسابقه از برد تيمشان مطمئن شده بودند پس از پايان مسابقه به جشن و پايکوبي در خيابان‌ها پرداختند.
تماشاگران صنعت نفت در خيابان‌هاي منتهي به ورزشگاه با بوق‌هاي ممتد و پخش کردن شيريني شادي خود را به اين شکل نشان مي‌دادند.
صنعت نفت آبادان موفق شد با نتيجه 2 بر صفر استقلال تهران را شکست بدهند.

O M I D
11-04-2010, 08:03 PM
كمالوند: مشكل هواداران حل نشود، روي نيمكت نمي‌نشينم

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: در صورتي که مشکل هواداران حل نشود در ديدار آينده روي نيمکت نخواهم نشست.
فراز کمالوند پس از پيروزي 2 بر يک تراکتورسازي مقابل پيکان قزوين اظهار داشت: در وهله اول بايد از تماشاگرانمان تشکر کنم که به خوبي تيم را هدايت کردند و خوشحالم که همه آنها با خوشحالي ورزشگاه را ترک کردند. ضعف تراکتورسازي در گل نزدن است. در يک بازي موقعيت‌هاي زيادي بدست مي‌آوريم اما به راحتي آنها را از دست مي‌دهيم که در اين زمينه مي‌توان به ديدار سپاهان و استقلال اشاره کرد.
وي اضافه کرد: هنوز گل زدن را به خوبي ياد نگرفتيم و اين ضعف را بايد با انجام تمرينات مستمر حل کنيم. براي حل شدن اين مشکل روزنامه‌هاي آذربايجان مي‌توانند کمک زيادي به ما کنند. نبايد به بازيکني که گل نمي‌زند از طريق رسانه‌ها استرس وارد کنيم. بنابراين انتظار دارم روزنامه‌هاي ما در اين زمينه بازيکنان را حمايت کنند. به بازيکنانم گفته‌ام که ما کاري به روزنامه‌هاي سراسري نداريم بلکه آنها بايد روزنامه‌هاي آذربايجاني را بخوانند.

سرمربي تراکتورسازي با اشاره به عملکرد ضعيف دروازه‌بان تيمش در اين مسابقه عنوان کرد: مهدي ثابتي مصدوم بود اما من مجبور بودم از وي استفاده کنم و در واقع وي با مصدوميت از دروازه تراکتور محافظت کرد. امسال تراکتورسازي بدشانسي‌هاي زيادي آورده که در اين زمينه مي‌توان به مصدوميت متعدد بازيکنان اشاره کرد.
کمالوند درباره مسابقه هفته آينده مقابل صبا گفت: صبا تيم قدرتمندي است. آنها يک شانس بزرگ دارند که آذرنيا که فصل گذشته سرپرست تراکتورسازي بود اکنون سرمربي صبا است. وي به خوبي از نقاط ضعف و برنامه‌هاي من خبر دارد به همين علت نبايد صبا را دست کم بگيريم. خوشبختانه براي ديدار مقابل نماينده قم هيچ بازيکن مصدوم و يا محرومي نداريم.

کمالوند از حضور تعدادي از هواداران تراکتورسازي که براي تماشاي مسابقه با پيکان پشت نرده‌هاي استاديوم مانده‌اند، انتقاد کرد و گفت: مسئولان تربيت بدني استان بايد هرچه زودتر اين مشکل را حل کنند. نزديک به هزار و 500 هوادار به دليل نداشتن بليت نتوانستند وارد استوديوم شده و مقابل پيکان ما را حمايت کنند. از اين موضوع بسيار ناراحت شدم زيرا آنها از مسافت‌هاي طولاني به ورزشگاه يادگار امام مي‌آيند اما پشت نرده‌ها مي‌مانند.
اين مربي ادامه داد: من اعلام مي‌کنم باشگاه تراکتورسازي نيازي به پول درآمدي از بليت‌فروشي ندارد. بهتر است درآمد بليت‌فروشي را به اين تماشاگران بدهيم تا آنهايي که پول ندارند با حساب تراکتورسازي وارد ورزشگاه شوند چرا اين سرمايه عظيم را از دست مي‌دهيم. استيل‌آذين براي جذب تماشاگر به آنها پول هم مي‌دهد پس منطقي نيست هواداراني که عاشقانه براي تشويق تراکتور به ورزشگاه مي‌آيند پشت در بمانند. براي حل اين مشکل به ديدار مديرکل تربيت بدني استان خواهم رفت. اگر نتيجه نگرفتم به سراغ استاندار هم خواهم رفت تا اين مشکل حل شود.

کمالوند تصريح کرد:‌ اگر در مسابقه بعدي مشکل تماشاگران تراکتور حل نشود من هم روي نيمکت نمي‌نشينم. بايد کساني که پول ندارند ولي در سرما و گرما حامي تراکتور هستند به ورزشگاه آمده و هرچه زودتر مشکل اين قشر از تماشاگران حل شود.
وي افزود: من اين موضوع را به سردار جعفري نيز گفتم و از مديرعامل خواستم هرچه زودتر اين مشکل را حل کند. به نظر من هواداران تراکتور مهم‌تر از پول هستند. ما پول نمي‌خواهيم بلکه هواداران‌مان را مي‌خواهيم چون بدون اين هواداران، تراکتور ارزشي ندارد.

O M I D
11-04-2010, 08:03 PM
حاشيه ديدار نفت آبادان و استقلال 2

سرپرست باشگاه استقلال پس از پايان بازي مقابل نفت با افراد ناشناس درگير شد.
علي فتح‌الله‌زاده پس از به صدا درآمدن سوت بازي نفت آبادان مقابل استقلال به مدت 10 دقيقه‌اي از جاي خود بلند نشد اما زماني که قصد ترک جايگاه ويژه را داشت با شعار يک فرد ناشناس روبرو شد. در اين هنگام سرپرست باشگاه استقلال که از برخورد اين فرد ناشناس ناراحت شده بود پيگير اين شد که بداند او چه کسي است. در همين هنگام شخص ناشناس ديگري خطاب به فتح الله زاده گفت شما در مصاحبه اي گفته اي فوتبال آبادان هيچي نيست.
سرپرست باشگاه استقلال که چنين مصاحبه اي انجام نداده بود به دليل اين موضوع به شدت ناراحت شد و با بيان اينکه من هميشه گفته ام هواداران آبادان خونگرم هستند به سمت اين فرد ناشناس رفت.
بين فتح الله زاده و اين دو فرد ناشناس درگيري پيش آمد و با وساطت حاضران در جايگاه ويژه اين قضيه حل شد. البته سرپرست باشگاه استقلال پس از اين ماجرا با مسئولان ورزشگاه به خوش و بش پرداخت و گلايه اين دو فرد ناشناس را به آنها کرد.

* در حاشيه نشست خبري پرويز مظلومي يک خانم که معلوم نبود چطور توانسته بود وارد ورزشگاه شود، مدام به درب سالن نشست خبري مي زد و اصرار داشت که وارد سالن شود اما با ممانعت حراست حاضر در ورزشگاه روبرو شد.

O M I D
11-06-2010, 06:46 PM
حاشيه ديدار راه‌‌‌‌‌آهن و استيل‌آذين

بازيکن تيم فوتبال استيل‌آذين و سرمربي تيم ملي در جايگاه ويژه کنار هم به تماشاي بازي راه‌آهن و استيل‌آذين نشسته‌اند.
افشين قطبي، مهدي مهدوي کيا و فريدون زندي در جايگاه ويژه کنار هم نشسته اند.
در جايگاه ويژه نفرات ديگري همچون سوشا مکاني، محمد حسن انصاري فرد مديرعامل باشگاه راه آهن،‌ مهدي زمان مديرعامل سابق ابومسلم و علي صاحب محمدي رئيس شرکت راه آهن حضور دارند.

* طبق اعلام فدراسيون قرار بود اين ديدار ساعت 14:30 برگزار شود اما ساعت 15 آغاز شد.

* هواداران راه آهن پرچم بزرگ زرد رنگي را روبروي جايگاه نصب کرده اند.

* حسن اشجاري که با محروميت سه جلسه اي از سوي کميته انضباطي روبرو شده بود با پشت سر گذاشتن محروميتش امروز از ابتدا در ترکيب اصلي استيل آذين حضور داشت.

* نام محسن خليلي در فهرست 18 نفره استيل آذين نيست.

* واکنش هاي خوب حسن رودباريان در چند صحنه باعث شد هواداران راه آهن وي را تشويق کنند و از قطبي بخواهند وي را به تيم ملي دعوت کند.

* در جريان بازي در نيمه اول مهدي تارتار در چند نوبت با داور چهارم صحبت کرد.

O M I D
11-06-2010, 06:47 PM
استيل‌آذين باز هم باخت؛ اين بار به راه‌آهن

تيم راه‌آهن با نتيجه 3 بر صفر استيل‌آذين را شکست داد.
ديدار تيم هاي راه آهن و استيل آذين از ساعت 15 در ورزشگاه اکباتان و در حضور 1500 تماشاگر آغاز شد.
تيم راه آهن در همان دقايق ابتدايي توانست برتري خود را به استيل آذين نشان دهد. ابتدا در دقيقه 7 امين متوسل زاده موفق به گلزني شد و در دقيقه 12 ايمان رزاقي راد گل دوم را به ثمر رساند. در دقيقه 87 بهادر عبدي گل سوم راه آهن را زد.

استيل آذين براي تغيير نتيجه در نيمه دوم تلاش هايي داشت و حتي يک بار توپشان به تير دروازه راه آهن برخورد کرد تا استيل آذين هفتمين شکست خود را در اين فصل تجربه کند. اين تيم 13 امتيازي باقي ماند و راه آهن با اين پيروزي 20 امتيازي شد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده تورج حق وردي بود. وي از راه آهن به محمود امنه و از استيل آذين به حسين کاظمي، کاظم برجلو و محمد برجلو کارت زرد نشان داد. محمد برجلو در دقيقه 82 به دليل دريافت کارت زرد دوم اخراج شد.

O M I D
11-06-2010, 06:48 PM
رضا خالقي فر، فوروارد تيم فوتبال سايپا بعد از طي کردن دوران نقاهت و در آستانه حضور مجدد در مسابقات ليگ برتر گفت: باشگاه سايپا زماني قرارداد من را تمديد کرد که با آسيب ديدگي جدي روبه رو بودم و در هيچ تيمي جايم نبود.
به گزارش ايسنا، خالقي فر با بيان اين مطلب افزود: معمولا در تيم هاي فوتبال روال بر اين نيست که ورزشکاري در حالي که مصدوميت شديد دارد و قراردادش با تيم خاتمه يافته با پيشنهاد تمديد قرارداد مواجه شود. اما خوشبختانه مسئولين باشگاه سايپا به قدري به جايگاه و منزلت ورزشکارانشان احترام مي گذارند که چنين پيشنهادي به من دادند و با وجودي که مي دانستند حداقل در نيم فصل اول امکان حضورم در تيم نيست، قراردادم را امضا کردند.

وي اضافه کرد: خوشبختانه امروز بعد از گذشته حدود 6 ماه از پارگي رباط پاي راستم، در وضعيت جسماني خوب و مناسبي به سر مي برم و با طي کردن دوران نقاهت به تدريج انجام تمرينات فشرده تر را در برنامه دارم.

خالقي فر افزود: اين مصدوميت در فصل قبلي ديدارهاي تيم سايپا و در مصاف با مس کرمان برايم ايجاد شد و طبق نظر پزشکان بايد حداقل 6 ماه از تمرينات سنگين فاصله مي گرفتم.

وي تصريح کرد: طي اين مدت آب درماني، حرکات با وزنه و تمرينات سبک هوازي را زير نظر پزشکان معالج پشت سر گذاشتم و خوشبختانه امروز در شرايط خوبي به سر مي برم.

خالقي فر ادامه داد: هر ورزشکاري در زمان مصدوميت با مشکلات روحي نيز مواجه مي شود، اما امضا مجدد قرارداد با سايپا برايم يک قوت قلب بود، همين مساله باعث شد که شرايط روحي مطلوبي داشته باشم و از اين بابت از مديرعامل اين شرکت سپاسگزارم.

مهاجم تيم فوتبال بزرگسالان سايپا در خاتمه خاطر نشان کرد: بعد از 6 ماه دوري از تمرينات سنگين ، طي يکي دو هفته آينده تمرين با تيم را آغاز مي کنم تا بتوانم نيم فصل بعدي در اختيار تيمم باشم.

O M I D
11-06-2010, 06:49 PM
پيروزي پرگل مس در كرج

تيم سايپا در ورزشگاه خانگي مقابل مس کرمان شکست را پذيرفت.
ديدار تيم هاي سايپا و مس کرمان از ساعت 15 در ورزشگاه انقلاب و در حضور دو هزار نفر آغاز شد و مس با نتيجه 4 بر 2 ميزبان خود را شکست داد.
در حالي که دقيقه يک بازي بود فراز فاطمي براي مس موفق به گلزني شد تا به بازيکنان سايپا شوک وارد شود.
شاگردان محمد مايلي کهن در دقيقه 7 توسط عباس محمدرضايي اين گل را جبران کردند و به شرايط عادي بازگشتند اما در دقيقه 25 فرزاد حسين خاني موفق شد مس را پيش بيندازد.

در نيمه دوم نيز بار ديگر اين شاگردان صمد مرفاوي بودند که در دقيقه 51 توسط محمد منصوري به گل رسيدند. کرماني ها در دقيقه 78 نيز با شوت زيباي احمد حسن زاده به گل چهارم رسيدند. بازيکنان سايپا که براي تغيير نتيجه تلاش مي کردند در دقيقه 85 توسط عباس محمد رضايي توانستند گل دوم خود را به ثمر برسانند.

در نهايت تيم سايپا در ورزشگاه خانگي و استاندارد خود بازي را باخت. هفته گذشته محمد مايلي کهن در ورزشگاه اکباتان مقابل نفت تهران به تساوي بدون گل رسيد و سرمربي سايپا بعد از بازي اعلام کرد شرايط اين ورزشگاه استاندارد نيست.
قضاوت اين مسابقه بر عهده محمد حسين اسدي بود. وي از مس به محمد منصوري، ميلاد شيخ فخرالديني و قاسم دهنوي و از سايپا به علي حقدوست کارت زرد نشان داد.
سايپا با اين باخت 15 امتيازي باقي ماند و مس کرمان نيز 23 امتيازي شد.

O M I D
11-06-2010, 06:49 PM
سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان پس از توقف مقابل برق شيراز در مشهد گفت: برق با استفاده از حربه ضد فوتبال موفق به كسب تساوي شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خراسان، سيد كاظم غياثيان در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به پيشينه‌اي كه از تيم‌هاي شيرازي داشتم تصور نمي‌كردم تيم برق براي دست يافتن به يك امتياز بازي، دست به ضد فوتبال بزند و اين‌طور بخواهد نتيجه بگيرد.

وي ادامه داد: برق براي كسب يك امتياز آمده بود و به خواسته‌اش رسيد.

غياثيان با اشاره به تعويض دروازه‌بان تيمش در دقيقه 25 بازي تصريح كرد: با اين تعويض يكي از تعويض‌هايم را از دست دادم.

وي افزود: ابومسلم به يك مهاجم و دو بازيكن ديگر نياز دارد تا بتواند نتيجه بگيرد.

سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان رضوي با انتقاد از داوري اين ديدار گفت: داوري بسيار ضعيف بود، اصلا داوري‌هاي ليگ دسته اول در تمامي ديدارها ضعيف است و حتي تيم‌هاي برنده نيز نسبت به داوري معترض‌اند.

وي در خصوص حواشي تيمش در هفته گذشته افزود: تمرينات تيم تنها ساعاتي تعطيل شد و مشكل خيلي زود حل شد اما هيچ مشكلي دليل نمي‌شود كه تيم بد بازي كند؛ بازيكنان حرفه‌اي هستند و قرارداد حرفه‌اي دارند و بايد با تمام توان بازي كنند.

غياثيان افزود: ابراهيم اسدي مشكل انضباطي ندارد و شايعه اخراج او كذب است، بيرون ماندن او دليل فني دارد و مانند بقيه بازيكنان هر وقت آماده شود، به تركيب باز مي‌گردد.

O M I D
11-06-2010, 06:50 PM
حاشيه ديدار پرسپوليس و نفت تهران

مدافع کنار گذاشته پرسپوليس از سوي تماشاگران اين تيم تشويق شد.
شيث رضايي بازيکني که از سوي علي دايي سرمربي پرسپوليس کنار گذاشته شده در ورزشگاه حاضر شد و در جايگاه ويژه‌ نشست. هواداران پرسپوليس او را تشويق کردند و در حمايت از اين بازيکن اخراجي شعارهايي سر دادند.

*حدود 50 نفر از تماشاگران حاضر در ورزشگاه حامي تيم نفت تهران هستند. اين افراد که بيشتر از تيم‌هاي نوجوانان و جوانان تيم نفت هستند تيم بزرگسال خود را تشويق مي‌کنند و در جايگاه استقلالي‌ها نشسته‌اند.

*پيش از شروع مسابقه سرود پرسپوليس از بلندگوي ورزشگاه‌ پخش شد.

* کريم باقري پس از اينکه با بازيکنان براي گرم کردن به زمين آزادي آمد همراه آنها به داخل رختکن نرفت و روي نيمکت نشست.

*دو تيم با پلاکاردي در حمايت از روز 13 آبان روز دانش آموز وارد زمين شدند.

*علي دايي پيش از شروع مسابقه به سمت نيمکت نفت رفت و به کادر فني اين تيم خوشامد گفت. حسين فرکي سرمربي نفت در تيم ملي مربي علي دايي بود.

* در دقيقه 21 که داور به سود نفت تهران پنالتي اعلام کرد علي دايي به شدت به اين تصميم داور معترض بود و معتقد بود خطاي پنالتي رخ نداده است.

بازي دو تيم تا دقيقه 30 با نتيجه يک بر يک در جريان است.

O M I D
11-06-2010, 06:50 PM
حاشيه ديدار سايپا و مس كرمان

يک فرد ناشناس در جريان بازي با سايپا به سرمربي تيم فوتبال مس کرمان توهين کرد.
در جريان بازي يک فرد ناشناس در جايگاه ويژه به صمد مرفاوي توهين کرد و سرمربي مس کرمان نيز جواب اين توهين را داد. جالب بود که نه مسئولان مس و نه مسئولان سايپا اين فرد را نمي شناختند.

* تماشاگران سايپا به دليل بازي بد و گل هاي خورده اين تيم با سر دادن شعار " بازيکن بي غيرت نمي خواهيم " اين اعتراض را نشان دادند.

* محمد مايلي کهن که تيمش در ثانيه 20 دروازه اش باز شد امروز از روي نيمکت بلند نشد.

* يکي از مربيان مس در پايان بازي با حسين بابايي يکي از بازيکنان تيم خود به دليلي که مشخص نشد درگير شد.

O M I D
11-06-2010, 06:51 PM
کارت بليط ها بلاي جان هواداران تراکتور

از اين موضوع بسيار ناراحت شدم زيرا آنها از مسافت‌هاي طولاني به ورزشگاه يادگار امام مي‌آيند اما پشت نرده‌ها مي‌مانند، اگر اين مشکل حل نشود در بازي آينده روي نيمکت تراکتور نخواهم نشست

خیل عظیم هواداران تیم تراکتور در روز بازی این تیم برابر پیکان با صحنه عجیبی روبرو شدند، آنها باورشان نمی شد که خیابان منتهی به استادیوم مثل همیشه با ترافیک همیشگی مواجه نیست.
پارکینگ بزرگ استادیوم که همیشه یک ساعت به بازی جای سوزان انداختن نیست خودروهای محدودی را در خود جای داده بود و پارکینگ خالی تر از همیشه به نظر می رسید، جاده اصلی منتهی به ورودی دوم استادیوم که همیشه توسط پلیس مسدود می شود این بار برای عبور و مرو کاملا باز بود، اینها نشان بارزی از عدم استقبال همیشگی هواداران از بازی این هفته بود
کارتهای سوخته
یکی از هواداران تراکتور در حالتی عصبانی بعد از کلنجار رفتن با مامور کنترل بلیط در کیت ورودی حتی با التماس و خواهش هم اجازه ورود به استادیوم را پیدا نمی کند، او در حالی که کارت بلیط خود را در دست دارد با ناراحتی در مورد علت عدم ورود اش به استادیوم اینگونه می گوید، روز گذشته با حضور در یکی از دفاتر ارتباطی کارت خود را شارژ کردم اما الان به من می گویند که کارت سوخته و نمی توانم وارد استادیوم شوم.
بلای جان هواداران
سال گذشته که برای اولین بار در ایران این کارت ها در بازی تراکتور و پرسپولیس رو نمایی شد شاید هیچ کس باور نمی کرد روزی همین کارت ها بلای جان هوادارانی شود که ساعات ها وقت خود را برای حضور در استادیوم صرف می کنند، مرتضی نوجوان 15 ساله ای که نتوانسته به استادیوم وارد شد می گوید: من یک دانش آموز هستم، پول تو جیبی من روزانه هزار تومان است او جیب هایش را به من نشان می دهد و می گوید: الان در جیبم 500 تومان پول دارم که کرایه بازگشتم به خانه هست، من نتوانستم کارتم را شارژ کنم و الان منتظر هستم تا بعد از شروع بازی بتوانم وارد استادیوم شوم.
15 کیت برای چند هزار نفر؟
روبروی من یکی از کیت های ورودی به استادیوم است، کیتی باریک که برای ورود تنها یک نفر تعبیه شده است، تعداد این کیت ها در درب اصلی به 15 عدد هم نمی رسد که برای استادیوم به این بزرگی خیلی کم است، در حالی که بازی شروع شده است ازدحام در این کیت ها به مراتب زیاد تر شده است و این در حالی است که در بیرون استادیوم 5 باجه برای شارژ کارت تعبیه شده است که بلیط2000 تومانی را به قیمت 2200 تومان شارژ می کنند که ازدحام در آنها همه زیاد است.
قبلا شارژ کنید
در روزهای قبل به هواداران در سطح شهر توصیه شده است که کارت خود را قبل از ورود به استادیوم در دفاتر ارتباطی و از طریق اینترنت شارژ کند که تنها تعداد محدودی از هواداران توانسته اند این کار را انجام دهند.
او که دانشجوی رشته عمران است می گوید، بیشتر هواداران تراکتور از قشر کارگر، کسبه، دانش آموز و دانشجو هستند که در ساعت های که شارژ کارت در دفاتر ارتباطی برای آنها مقدور است در سر کار خود هستند و سطح دسترسی این افراد به اینترنت هم پایین است و اگر هم دسترسی به اینترنت داشته باشند ممکن است کارت بانکی برای شارژ نداشته باشند و این در حالتی است که امروز شاهد کاهش چشمگیر هواداران تراکتور هم هستیم چرا که آقایان این طرح نو را بدون توجه به اقشار مختلف مردم و سطح درآمد آنها و بدون کارشناسی درست در تبریز پیاده کرده اند.
احسان در مورد قیمت بلیط ها هم گلایه دارد، قیمت بلیط برای طبقه اول 2000 تومان است که برای شارژ کارت 200 تومان اضافی هم از ما می گیرند، این دیگر نوبر است.
هیچگاه تیم تراکتور کمتر از 40 هزار هوادار را نداشته ولی در این بازی 30000 نفر! واقعا این امر نشان می دهد بلیط الکترونیکی به درد مسابقات فوتبال نمی خورد.
"حالم از این بلیط های الکترونیکی به هم می خورد."این گفته محسن 25 ساله است که کارت بلیط اش را در خانه جا گذشته است و از بیرون استادیوم مشغول تماشای بازی است که بهای بلیط آن را قبلا پرداخت کرده است، مرتضی آن نوجوان 15 ساله هم نتوانسته بعد از بازی حتی در نیمه دوم همه به استادیوم وارد شود او بی شک بازی بعد به استادیوم نخواهد آمد چرا که خودش می گوید : حتی نیمه دوم هم مرا راه ندادند، این همه راه برای هیچ، بهتر بود در خانه بازی را تماشا می کردم، دیگر به استادیوم نخواهم آمد.
واکنش کمالوند
بازی تمام شده و خبرنگاران نظر فراز کمالوند را در مورد کاهش هواداران تراکتور جویا می شوند، فراز کمالوند نیز با اشاره به مشکلات عدیده این کارت بلیط ها و به منظور دفاع از حق و حقوق هواداران تیم تراکتور این روش را روشی نامناسب برای ورود هواداران به استادیوم تعبیر می کند " از اين موضوع بسیار ناراحت شدم زیرا آنها از مسافت‌هاي طولانی به ورزشگاه يادگار امام مي‌آيند اما پشت نرده‌ها مي‌مانند، اگر این مشکل حل نشود در بازی آینده روی نیمکت تراکتور نخواهم نشست

O M I D
11-06-2010, 06:51 PM
هفته چهاردهم ليگ برتر فوتبال
سومين تساوي پياپي شهرداري برابر شاهين

ديدار تيم‌هاي فوتبال شهرداري تبريز و شاهين بوشهر با نتيجه تساوي يک بر يک به پايان رسيد.
ديدار تيم‌هاي شاهين بوشهر و شهرداري تبريز در هفته چهاردهم ليگ برتر فوتبال از ساعت 16 در ورزشگاه تختي بوشهر با حضور 8 هزار تماشاگر برگزار شد.
شاگردان حميد درخشان در دقيقه 22 توسط ميثم بائو به گل دست يافتند، اما شاهين در دقايق پاياني نيمه اول و در دقيقه 2+45 توسط مهدي نوري با ضربه ايستگاهي به گل تساوي دست يافت. بدين ترتيب سومين تساوي پياپي شهرداري برابر شاهين رقم خورد.
قضاوت اين ديدار برعهده هدايت ممبيني بود. وي به محسن حميدي و مسعود نظرزاده از شاهين و سزار، مهدي محمدپور و داود نوشي صوفياني از شهرداري کارت زرد نشان داد.

O M I D
11-06-2010, 06:52 PM
مرفاوي: خوشحالم كه 11 هفته بدون باخت داشته‌ام

سرمربي تيم فوتبال مس کرمان گفت: خوشحالم که 11 هفته است بدون باخت نتايج خوبي گرفته‌ايم.
صمد مرفاوي پس از پيروزي 4 بر 2 مقابل سايپا در نشست خبري بعد از بازي اظهار داشت: خدا را شکر مي کنم که توانستيم 11 هفته بدون باخت نتايج خوبي کسب کنيم. اول فصل گفته بودم که هفته به هفته بهتر مي شويم.
وي افزود: مي دانستيم در کرج کار سختي داريم. شناخت خوبي از سايپا داشتيم. تمرينات را بر اساس شرايط فني سايپا تنظيم کرديم.
مرفاوي در خصوص درگيري لفظي خود با يک فرد ناشناس و جواب دادن توهين اين فرد گفت: همه هواداران براي ما قابل احترام هستند اما اين فرد پشت سر من ايستاده بود و داشت توهين مي کرد. البته من هم شايد نبايد جواب اين توهين را مي دادم.

O M I D
11-06-2010, 06:52 PM
هفته چهاردهم ليگ برتر فوتبال
پرسپوليس با برتري مقابل نفت به يك امتيازي صدرنشين رسيد

تيم فوتبال پرسپوليس با برتري برابر نفت تهران به يک امتيازي ذوب‌آهن در صدر جدول رسيد.
آخرين ديدار هفته چهاردهم ليگ برتر (به استثناي ديدار صبا و سپاهان که به دليل حضور 3 بازيکن سپاهان در تيم اميد لغو شده است) از ساعت 16:30 در ورزشگاه آزادي و در حضور بيش از 25 هزار تماشاگر برگزار شد که در اين ديدار پرسپوليس با نتيجه 3 بر يک به برتري رسيد.
اشپتيم آرفي در دقايق 11 و 50 و عليرضا نورمحمدي در دقيقه 81 براي پرسپوليس گلزني کردند و بهمن طهماسبي در دقيقه 21 از روي نقطه پنالتي تک گل نفت تهران را به ثمر رساند.
آرفي در دقيقه 48 بارديگر گلزني کرد که کمک داور اين گل را به دليل آفسايد بودن قبول نکرد.

به اين ترتيب پرسپوليس 27 امتيازي شد و با يک امتياز کمتر نسبت به ذوب آهن در رده دوم جدول ليگ برتر ايستاد.
محمود رفعيي داور مسابقه به مهدي محمدزاده، حسين آشنا، سجاد فيض الهي و حميدرضا فتحي از نفت و سپهر حيدري از پرسپوليس کارت زرد نشان داد.

ترکيب پرسپوليس:
عليرضا حقيقي، سپهر حيدري، عليرضا نورمحمدي، سيد جلال اکبري، مازيار زارع، حسين بادامکي، محمد نوري( از دقيقه 65 کريم باقري)، امير حسين فشنگچي، هادي نوروزي( از دقيقه 89 محمد پروين)، سامان‌ آقازماني( از دقيقه 75 مجتبي شيري)،‌ اشپتيم آرفي،
سرمربي: علي دايي

ترکيب تيم نفت تهران:
حسين آشنا، حميد رضا فتحي، اسماعيل علي شيرازي، سيامک کورشي( از دقيقه 53 اکبر صغيري)، امين حاج محمدي(از دقيقه 74 محمدرضا نيک‌نهال)، محمد مهرآزما، خلدون ابراهيم، عليرضا عزتي، مهدي محمدزاده، هادي رکابي و بهمن طهماسبي( از دقيقه 59 سجاد فيض الهي)
سرمربي: حسين فرکي

O M I D
11-06-2010, 06:53 PM
حاشيه ديدار پرسپوليس و نفت تهران 2

با ارزان شدن بليت مسابقات ليگ برتر شمار تماشاگران ديدار امروز پرسپوليس افزايش يافت.
پس از دستور علي سعيدلو رئيس سازمان تربيت بدني بر کاهش قيمت بليت مسابقات ليگ برتر، امروز بليت‌هاي ورزشگاه آزادي با قيمت جديد عرضه شد و به همين دليل هم تا دقيقه 35 همچنان بر تماشاگران ورزشگاه آزادي اضافه شد و اکنون حدود 25 هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند.

*علي دايي بين دو نيمه به شدت به ناظر داوري به دليل نحوه قضاوت محمود رفعيي اعتراض کرد و معتقد بود او صحنه‌هاي مهم را نمي‌بيند.

*با شروع نيمه دوم و گلي که آرفي به ثمر رساند و از سوي کمک داور مردود اعلام شد تماشاگران پرسپوليس با سوت‌هاي ممتد به تيم داوري اعتراض مي‌کردند و پس از اينکه آرفي دو دقيقه بعد گل دوم پرسپوليس را به ثمر رساند سوت اعتراض‌ها قطع شد.

O M I D
11-06-2010, 06:54 PM
حاشيه ديدار شاهين و شهرداري

مهاجم تيم فوتبال شاهين از تعويض زودهنگام خود به شدت بهت‌زده شد.
ديدار تيم‌هاي شاهين بوشهر و شهرداري تبريز از هفته چهاردهم ليگ برتر فوتبال در ورزشگاه تختي بوشهر برگزار شد و با نتيجه يک بر يک خاتمه يافت.
حدود 8 هزار تماشاگر بوشهري در ورزشگاه حاضر بودند و به شدت تيم شاهين را مورد تشويق قرار دادند.

*ايمان حيدري، مهاجم شاهين بوشهر در دقيقه 35 با نظر کادر فني تعويض شد و جاي خود را به لک چيرا داد. حيدري پس از ديدن تابلوي تعويض مبهوت شد و با ناراحتي به سمت نيمکت ذخيره رفت. هواداران بوشهري نيز نسبت به اين تعويض حميد استيلي بسيار اعتراض کردند.

*پس از پايان نيمه اول حميد درخشان و شاگردانش به قضاوت داور اعتراض داشتند و معتقد بودند که هدايت ممبيني به اشتباه خطاي پشت محوطه را اعلام کرده است. شاهين در دقيقه 2+45 با ضربه ايستگاهي مهدي نوري به گل تساوي دست يافت.

*حميد استيلي، سرمربي شاهين پس از اتمام نيمه اول با سرعت به سمت نيمکت رختکن رفت.

*تماشاگران بوشهري به شدت نسبت به وقت تلف کردن بازيکنان شهرداري معترض بودند و با شعارهايي اعتراض خود را به آنها نشان دادند.

*حميد استيلي، سرمربي شاهين پس از تساوي يک بر يک برابر شهرداري چند دقيقه‌اي روي نيمکت ذخيره تيمش نشست و به رختکن نرفت.

*تماشاگران بوشهري پس از اتمام بازي دقايقي حميد استيلي را تشويق کردند و پس از آن برخي هواداران محمود ياوري را تشويق کردند.

*پس از اتمام بازي تماشاگران بوشهري در روبروي جايگاه با يکديگر درگير شدند که با دخالت نيروي انتظامي اين درگيري خاتمه يافت.

O M I D
11-06-2010, 06:55 PM
درخشان: در نيم فصل دوم شهرداري متفاوتي را خواهد ديد

سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: در نيم فصل دوم بازي‌هاي بهتري را انجام مي‌دهيم و مطمئن باشيد نتايج مطلوب‌تري کسب خواهيم کرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حميد درخشان پس از تساوي يک بر يک شهرداري تبريز برابر شاهين بوشهر اظهار داشت: از زماني که شهرداري را تحويل گرفتم برخي مسائل بحراني در داخل باشگاه وجود داشت و همواره به فکر رفع آنها بودم و تاکنون به شرايط تقريبا ايده‌آل رسيده‌ايم.
وي ادامه داد: در اين ديدار براي کسب يک امتياز آمده بوديم و موفق شديم با پياده کردن ترفندهاي خود به اين مهم دست يابيم.
درخشان گفت: اگر به جاي حميد استيلي بودم براي مهاجمانم تمرينات ويژه‌اي اختصاص مي‌دادم تا بتوانند از موقعيت‌ها بهتر استفاده کنند.
وي با اشاره به دروازه باني آشنا افزود: دروازه بان ما در اين ديدار عملکرد بسيار خوبي داشت و توانست چندين موقعيت حساس را از تيم استيل آذين بگيرد. ما هميشه در ابتدا به فکر نباختن هستيم و پس از آن براي کسب امتياز‌هاي بيشتر بازي مي‌کنيم.
اين مربي گفت: در نيم فصل دوم جايگاه بهتري کسب خواهيم کرد.

O M I D
11-06-2010, 06:55 PM
استيلي: در بحران نيستيم؛ شانس نداريم

سرمربي شاهين بوشهر گفت: به هيچ عنوان تيم شاهين در بحران قرار ندارد و فقط ما شانس نداريم.
حميد استيلي پس از تساوي يک بر يک شاهين بوشهر برابر شهرداري تبريز اظهار داشت: روي اشتباه فردي گل دريافت کرديم و پس از گل تعويض کرديم تا بتوانيم نتيجه را جبران کنيم، اما نمي‌دانم چرا مهاجمان نمي‌توانند از موقعيت‌ها استفاده کنند.
وي ادامه داد: در اين ديدار بدشانس بوديم و توپ‌هايمان به گل تبديل نشد. نمي‌دانم چرا هر دروازه‌باني که در بوشهر بازي مي‌کند بهترين روز خود را مي‌گذراند. دروازه‌بان شهرداري چندين موقعيت صد در صد گل را از ما گرفت.

سرمربي شاهين خاطرنشان کرد: به هيچ عنوان شاهين در بحران نيست و فقط با بدشانسي است که امتيازها را از دست مي‌دهيم. مطمئن باشيد با گذشت زمان مي‌توانيم نتايج بهتري کسب کنيم.
استيلي افزود: تلاش مي‌کنيم نتايج بهتري کسب کنيم تا در پايان فصل رتبه يک رقمي را از آن خود کنيم.
وي درباره تمرينات براي مهاجمان شاهين عنوان کرد: در تمرينات براي مهاجمان برنامه‌هاي خاصي داريم و هر بازيکني که عملکرد خوبي داشته باشد از جيب خودم او را تشويق مي‌کنم.

O M I D
11-06-2010, 06:56 PM
مربي دروازه‌بان‌هاي تيم‌ ملي فوتبال كه براي تماشاي ديدار تيم‌هاي صنعت نفت و استقلال تهران به آبادان سفر كرده بود، گفت: حسن هوري شايستگي پوشيدن پيراهن تيم ‌ملي را دارد.

منصور رشيدي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا در خوزستان اظهار كرد: من در اين بازي از طرف افشين قطبي و به عنوان نماينده فدراسيون فوتبال براي ديدن بازي چند بازيكن نفت آبادان و همچنين استقلال تهران به شهر آبادان آمدم.

وي خاطرنشان‌ كرد: بازيكنان نفت بازي بسيار خوبي را ارايه دادند و نظر من را جلب كردند.

رشيدي درخصوص نحوه عملكرد سنگربان نفت آبادان گفت: نه تنها در اين بازي بلكه چندين بازي است كه حسن هوري را براي تيم‌ملي زير نظر دارم. او در اين بازي بار ديگر نشان داد كه شايستگي پوشيدن پيراهن تيم ‌ملي را دارد و مورد پسند من و همه تماشاگران قرار گرفت.

مربي دروازه‌بان‌هاي تيم ‌ملي فوتبال ادامه‌ داد: يكي از مهمترين دلايلي كه باعث شد به آبادان سفر كنم ديدن بازي هوري بود. او بازي بسيار خوبي را از خود به نمايش گذاشت و اميدوارم كه هر چه زودتر به حق و آرزوي ديرينه‌ي خود كه پوشيدن پيراهن تيم‌ملي است برسد چرا كه دروازبان بسيار مطمئني است.

رشيدي گفت: ابتدا قرار بر اين بود كه افشين قطبي براي ديدن اين بازي به آبادان بيايد اما سپس با برنامه‌ريزي‌اي كه انجام شد تصميم گرفته شد كه من از اين بازي ديدن كنم و وي به شهرستان ديگري برود.

O M I D
11-06-2010, 06:57 PM
سرمربي تيم فوتبال برق شيراز گفت: تساوي در مقابل ابومسلم، كمك زيادي به برق خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خراسان، عليرضا امامي‌فر بعد از تساوي يك بر يك در مقابل ابومسلم در مشهد، در جمع خبرنگاران افزود: پس از سه شكست متوالي اين تساوي در خانه ابومسلم نتيجه خوبي براي ماست كه نتيجه زحمات سرمربيان سابق تيم نيز هست و با اين نتيجه شرايط روحي و رواني تيم بهتر مي‌شود.

وي ادامه داد: از روزي كه مسووليت فني تيم را بر عهده گرفتم، تنها بر روي مسائل روحي رواني بازيكنان كار كردم، در اين بازي در نيمه اول با يك مهاجم و در نيمه دوم با دو مهاجم و مدافع پوششي كار كرديم و از اين تغيير تاكتيك نتيجه گرفتيم.

سرمربي تيم فوتبال برق شيراز تصريح كرد: ابومسلم تيم قوي و ريشه‌داري است و از كسب اين تساوي راضي هستم، بعد از اين سه باخت اگر اين بازي را هم مي‌باختيم، تيم در بحران فرو مي‌رفت و كار سخت مي‌شد و با اين يك امتياز به آينده اميدوار شديم.

وي در پاسخ به انتقاد سرمربي تيم ابومسلم از بازي تيمش گفت: اعتقادي به ضد فوتبال ندارم، پس از گل تساوي تيم ما تحت فشار حريف بود و ما مجبور به دفاع بوديم.

امامي‌فر در خصوص وضعيت كادر فني تيم برق شيراز اظهار داشت: فعلا من به همراه غلام‌زاده مسووليت كادر فني را بر عهده داريم تا ببينيم هيات مديره باشگاه براي آينده چه تصميمي مي‌گيرد.

O M I D
11-06-2010, 06:59 PM
فركي: پرسپوليس از هر نظر قوي‌تر از نفت است

سرمربي تيم نفت تهران گفت: پرسپوليس از هر نظر قوي تر از ما است.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حسين فرکي پس از شکست 3 بر يک برابر پرسپوليس در نشست خبري گفت: از قبل هم گفته بوديم براي کسب يک امتياز به ميدان مي‌آييم اما پرسپوليس با تيم ما تفاوت‌هاي زيادي دارد. اگر فاکتورهاي 2 تيم را کنار هم بگذاريد اين تفاوت‌ها را احساس مي‌کنيد. نفت تيم جواني است که به تازگي به ليگ برتر آمده و پرسپوليس 14 هفته است که در ليگ برتر بازي مي‌کند آن هم در حالي که من تا 48 ساعت قبل از برگزاري جام ولايت نمي‌دانستم سرمربي نفت هستم و وضعيت اين تيم مشخص نبود. آنها از هر نظر بهتر از ما هستند.
وي ادامه داد: اکثر تيم‌ها در ليگ برتر 10 سال سابقه دارند. ما يک تيم بي‌هوادار هستيم و ميزباني و ميهماني براي ما بي‌معني است اما پرسپوليس و ساير تيم‌ها تماشاگر دارند. به نيروي جواني خود متکي هستيم و مديريت اين کمبود‌ها را مي‌داند با وجود همه اين تفاوت‌ها از عملکرد تيم در اين ديدار راضي هستم. مي‌توانيم در نيم فصل با جذب چند بازيکن وضعيت بهتري پيدا کنيم.
فرکي با اشاره به توانايي‌هاي تيمش گفت: زماني که گل مي‌خوريم جبران براي ما دشوار مي‌شود. در ديدارهاي گذشته نتوانستيم گل‌هاي خورده را جبران کنيم. برابر پرسپوليس يک فرصت طلايي داشتيم که اگر آن توپ در دقيقه 95 گل مي‌شد روند بازي تغيير مي‌کرد اما در نيمه دوم با گل‌هايي که خورديم بازيکنانمان دچار مشکل روحي شدند.
سرمربي نفت ادامه داد: امروز 4 بازيکن اصلي خود را نداشتيم. 4 بازيکن شايد براي پرسپوليس مهم نباشد اما براي تيم ما بسيار تعيين کننده است و نبود آن کار ما را دشوار کرد.
فرکي در مورد اينکه نفت در مقابل استقلال بهتر بازي کرد، اظهار داشت: آن مسابقه شرايطش فرق داشت ما در هفته‌هاي اول با استقلال بازي کرديم و بازيکنانم نيز انگيزه بيشتري داشتند اما در هفته چهاردهم برابر پرسپوليس متحول شده بازي کرديم. پرسپوليسي که اگر چه به استقلال باخته است اما ذوب آهن و استيل آذين را شکست داده و در نيمه دوم تيم بهتري مي‌شود. امروز نيز پرسپوليس در نيمه دوم بهتر بازي کرد.

O M I D
11-06-2010, 07:00 PM
ترين هاي ليگ برتر تا هفته چهاردهم

بیشترین برد:پرسپولیس و ذوب آهن با 8 برد
کمترین برد: شهرداری تبریز و نفت تهران با 2 برد
بیشترین مساوی: نفت تهران با 8 مساوی
کمترین مساوی: نفت آبادان و یپکان با یک مساوی
بیشترین باخت: پیکان با 10 باخت
کمترین باخت: استقلال ، ذوب آهن و سپاهان با 2 باخت

بیشترین گل زده: مس و سایپا با 23 گل
کمترین گل زده: نفت تهران و پاس همدان با 12 گل زده
کمترین گل خورده: ذوب آهن و سپاهان با 11 گل خورده
بیشترین گل خورده: پیکان با 30 گل خورده

بهترین عملکرد خانگی: سپاهان و ذوب آهن با 17 امتیاز از 7 بازی
بدترین عملکرد خانگی: شهرداری تبریز با 6 امتیاز از 7 بازی
بهترین عملکرد خارج از خانه: پرسپولیس و ذوب آهن با 11 امتیاز از 7 بازی
بدترین عملکرد خارج از خانه: صبای قم و پیکان با 3 امتیاز از 7 بازی

بیشترین بازی متوالی بدون باخت: مس کرمان با 11 بازی
بیشترین بازی متوالی بدون برد: نفت تهران با 6 بازی

O M I D
11-06-2010, 07:00 PM
تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان که ديروز صبح براي برپايي اردويي يک هفته‌اي به امارات سفر كرده‌ است، امروز اولين ديدار تدارکاتي خود را برگزار مي‌کند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با توجه به حضور 3 بازيکن تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان در تيم ملي اميد در رقابت‌هاي آسيايي گوانگ‌جو و تعطيلي مسابقات اين تيم در رقابت‌هاي ليگ برتر، سپاهاني‌ها براي حفظ آمادگي خود صبح جمعه براي برپايي يک اردوي تدارکاتي يک هفته اي عازم دبي شدند و در باشگاه ايرانيان اين شهر مستقر شدند.
زرد پوشان در اين اردوي يک هفته‌اي دو ديدار دوستانه را با تيم‌هاي الاهلي و النصر امارات برگزار مي‌کنند که امروز عصر در اولين مصاف شاگردان امير قلعه‌نويي در ورزشگاه اختصاصي الاهلي به مصاف اين تيم خواهند رفت.
اين ديدار ساعت 16 و 15 دقيقه به وقت تهران برگزار مي شود.

O M I D
11-06-2010, 07:01 PM
جدول گلزنان خارجي ليگ برتر؛ 43 گل در 14 هفته

در هفته چهاردهم ليگ برتر فقط 4 گل توسط بازيکنان خارجي به ثمر رسيد و لئون پاچاجيان ارمنستاني براي اولين بار در اين فصل موفق به گلزني شد. در 14 هفته سپري شده از ليگ برتر 43 گل توسط 14 بازيکن خارجي به ثمر رسيده است و ادينهو برزيلي همچنان بي رقيب با 11 گل در صدر گلزنان خارجي ليگ برتر قرار دارد.
11 گل: ادینهو لوسیانو(مس کرمان)
4 گل: میلوراد یانوش(سپاهان اصفهان)
3 گل: رودریگو لوپز ( راه آهن تهران) جاسم کرار(تراکتورسازی) کارلوس ادواردو(شهرداری تبریز) ابراهیم توره (سپاهان اصفهان) اشپیتم آرفی(پرسپولیس) ایگور کاسترو ( ذوب آهن اصفهان)
2 گل: خوزه نارسیسو(نفت تهران) اکمل هولماتوف(پاس همدان)
یک گل: لئوناردو پیمنتا (تراکتورسازی) محمود آمنه،ریکاردو دی سوزا( راه آهن تهران) خلدون ابراهیم(نفت تهران) فابیو جانواریو( سپاهان اصفهان) لئون پاچاجیان( نفت آبادان)

O M I D
11-06-2010, 07:02 PM
غيبت مهرداد پولادي و محمد منصوري مقابل پرسپوليس

مهرداد پولادي هافبک چپ پاي مس و همچنين محمد منصوري ديگر هافبک اين تيم نمي‌توانند مس را مقابل پرسپوليس همراهي کنند

مس کرماني در حالي در هفته جاري مقابل پرسپوليس قرار مي‌گيرد که دو بازيکن تأثيرگذارش را در اختيار نخواهد داشت. در اين مسابقه مهرداد پولادي هافبک چپ پاي مس و همچنين محمد منصوري ديگر هافبک اين تيم نمي‌توانند مس را مقابل پرسپوليس همراهي کنند.
پولادي در بازي با صباي قم از زمين مسابقه اخراج شد و پس از اتفاقاتي که در اين ديدار افتاد، کميته انضباطي او را يک جلسه هم محروم کرد. پولادي بازي روز جمعه مقابل سايپا را از دست داد و مقابل پرسپوليس هم بازي نخواهد کرد.
محمد منصوري هم در بازي با سايپا اخطار گرفت و براي ديدار با پرسپوليس سه اخطاره شد. در ضمن امرايي هم مصدوم است و به اين بازي نمي‌رسد وي احتمال حضور سيفي مقابل پرسپوليس وجود دارد.

O M I D
11-06-2010, 07:02 PM
مرفاوي: مس در کرمان به پرسپوليس باج نمي دهد

سرمربي مس کرمان با اشاره به اينکه مس در کرمان به پرسپوليس باج نمي دهد، گفت: بازيکنان و هواداران کرماني آماده شکست پرسپوليس در کرمان هستند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg صمد مرفاوی از روند صعودی مس کرمان اظهارداشت: مس دو بازی گذشته خود را که از دیدارهای حساس مس کرمان بودند با پیروزی پشت سرگذاشته است و هم اکنون بازیکنان از روحیه بالایی برخوردار هستند.
وی با اشاره به بازی هفته آینده مس مقابل پیروزی تهران گفت: این دیدار یکی از بازیهای سخت مس کرمان است اما تیم مس در گذشته نیز نشان داده است برای تیمهای بزرگ تیمی مشکل آفرین است و با تمام وجود برای کسب امتیاز و شکست این تیم در کرمان تلاش خواهیم کرد.
این مربی ادامه داد: پیش از این نیز تیمهای نظیر پیروزی در کرمان با مشکل مواجه شده اند و نخواهیم گذاشت بازیکنان پیروزی در مسابقه هفته آینده حرفی برای گفتن داشته باشند.
مرفاوی تصریح کرد: مس بدون حاشیه و با تمرکز روی بازی خود مقابل همه تیمها به میدان می رود و کسب حداکثر امتیاز در تمام بازیها تنها هدف مس کرمان است.
وی ادامه داد: تیمهای شهرستانی طی سالهای اخیر نشان داده اند که دیگر بازی کردن با تیمهای بزرگ کار مشکلی نیست چون فاصله فوتبال بسیار کم شده است.
مرفاوی ادامه داد: بازیهای پیروزی را برای بازیکنان مس آنالیز خواهم کرد و برای شکست این تیم با برنامه پیش خواهیم رفت.
وی گفت: در کرمان به پیروزی باج نخواهیم داد و این تیم باید برای شکست خود را آماده کند.
سرمربی مس کرمان با اشاره به هواداران پر شور کرمانی گفت: یکی از امتیازهای مس کرمان حضور بی شمار تماشاگران کرمانی و تشویق تیم مس کرمان است و از این امتیاز برای تحت فشار قرار دادن پیروزی استفاده خواهیم کرد.

O M I D
11-06-2010, 07:03 PM
تمرينات تيم نفت آبادان يك هفته تعطيل شد

سرمربي نفت آبادان تمرينات اين تيم را به مدت يک هفته تعطيل کرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg با توجه به اينکه تيم نفت آبادان هفته آينده با سپاهان بازي دارد و بازي هاي تيم اصفهاني فعلا به دليل حضور سه بازيکن اين تيم در جمع ملي پوشان اميد به تعويق افتاده، کاسيميرو تمرينات نفت را به مدت يک هفته تعطيل اعلام کرد. تمرينات اين تيم از جمعه آغاز مي شود.
* پيروزي بر استقلال پاداش نداشت
درحالي که تيم هاي مختلف به دليل پيروزي بر تيم هاي پرسپوليس و استقلال پاداش ويژه دريافت مي کنند بازيکنان تيم نفت آبادان براي پيروزي بر استقلال هيچ پاداشي دريافت نکردند.
اين باشگاه به دليل اجرايي نشدن مصوبه پاداش به بازيکنان به هنگام پيروزي از ابتداي فصل تاکنون براي هيچ پيروزي به بازيکنان خود پاداش نداده اند.

O M I D
11-06-2010, 07:04 PM
سياوش اكبرپور: اگر شرايط تيم بهتر نشود پيش از پايان فصل از استيل آذين مي‌روم

مهاجم تيم فوتبال استيل آذين گفت: اگر شرايط تيم بهتر نشود پيش از پايان فصل از استيل آذين مي‌روم.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سياوش اکبرپور درباره حضور علي پروين در اين تيم گفت: اميدوارم شرايط تيم با حضور پروين بهتر شود اما اين تيم مشکلات زيادي دارد که بايد آنها را حل کرده تا به نتيجه‌گيري مطلوب برسد.
وي گفت: برخلاف نظر برخي‌ها معتقدم بحث‌هاي مديريتي و کمرنگ بودن اين مقوله در تيم استيل آذين باعث ضعف ما درنتيجه‌گيري شده و روحيه بازيکنان را تا حد زيادي پايين آورده است. تمرکز تيم ما مقداري از بين رفته و اين وضعيت کار ما را سخت کرده است. قطعا مباحث مربوط به کادر فني و بازيکنان در مرتبه ديگر قرار مي‌گيرد.
اکبرپور تاکيد کرد: اگر شرايط استيل آذين بهتر نشود و اوضاع به همين منوال ادامه يابد حتي پيش از پايان فصل امکان دارد اين تيم را ترک کنم. حضورم در استيل آذين با اين شرايط به فوتبال خودم هم ضربه زد. ابتداي فصل که مي‌خواستم به اين تيم بيايم صحبت‌هاي دلگرم کننده‌اي شنيدم. شايد از نظر مالي مشکل خاصي نداشته باشيم اما اين مديريت است که مي‌تواند شرايط تيم را جمع و جور کند. شايد اگر زمان به عقب بازگردد و من اطمينان داشتم صحبت‌هاي آن زمان به واقعيت بپيوندد باز هم به استيل آذين مي‌آمدم چون بزرگان زيادي در اين تيم حضور داشتند و امکان موفقيتش زياد بود. اما اکنون که وضعيت اين گونه است ناراحتم.
اکبرپور هرگونه مذاکره با مسوولان باشگاه استقلال براي پيوستن به اين تيم در نيم فصل را رد کرد و گفت: هيچ صحبتي با هيچ کدام از مقامات باشگاه استقلال انجام ندادم. فقط به فوتبال خودم فکر مي‌کنم و اگر تصميم به ترک استيل آذين بگيرم ارتباطي به بازگشت به استقلال ندارد. ما در تيم استيل آذين کار سختي در پيش داريم و براي عبور از اين وضعيت باشد تمرينات سنگيني را انجام دهيم.

O M I D
11-06-2010, 07:05 PM
قرارداد اوچه با شاهين بوشهر فسخ مي‌شود

مهاجم تيم فوتبال شاهين با تصميم کادر فني کنار گذاشته مي‌شود.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حشمت مهاجراني مديرفني تيم شاهين بوشهر اظهار داشت: باشگاه شاهين در جذب اوچه اشتباه کرد. اين مهاجم خارجي مصدوم است و تاکنون فقط در يک بازي کامل براي تيم ما بازي کرده و در دو مسابقه ديگر دو 15 دقيقه بازي کرده است بنابراين اين مهاجم به درد ما نمي‌خورد و با او فسخ قرارداد خواهيم کرد.
تيم شاهين بوشهر اکنون با 14 امتياز در رده چهاردهم جدول است و فقط13 گل زده است.

O M I D
11-06-2010, 07:05 PM
تاج: دفاع مطلق از داوران هيچ معنايي ندارد

نايب رئيس اول و سخنگوي فدارسيون فوتبال گفت: دفاع مطلق از داوران هيچ معنايي ندارد و داوراني که آمادگي جسماني خوبي دارند بايد قضاوت کنند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مهدي تاج درباره پيروزي 7 بر يک تيم ملي فوتبال ساحلي ايران بر ژاپن قهرمان آسيا عنوان کرد: اين تيم جزو 8 تيم برتر جهان در رقابت هاي سال گذشته جام جهاني فوتبال ساحلي بوده و پيروزي تيم ملي فوتبال ساحلي ايران را بايد به فال نيک گرفت.
وي افزود: به نظر من بازيکنان فوتبال ساحلي ايران بازيکناني بي ادعا و با انگيزه هستند و اين مزيت اين تيم است.مطمئنا با سرمايه گزاري و توجه به اين تيم مي توانيم در ميان بهترين هاي جهان قرار بگيريم. همچنين آمدن اوکتاويو و سرمربيگري او در اين تيم بسيار خوب بوده و نشان مي دهد که فوتبال ساحلي ايران رشد زيادي کرده است که در اين بابت نبايد از تلاش هاي کميته فوتبال ساحلي هم گذشت.
تاج گفت: به هر جهت به نظر من اين کميته بايد از پيشکسوتان اين رشته هم استفاده کند. يک نکته را اشاره کنم و آن اين است که نبايد با اين برد مغرور شويم چرا که بازي هاي دوستانه مي توانند گول زننده باشند. هميشه متاسفانه تيم هايي داشته ايم که در رقابت هاي دوستانه موفق بوده اند اما زماني که محک رسمي خورده اند نتوانسته اند بدرخشند.بازي هاي دوستانه ملاک نيست اما اميدوار کننده است.
تاج درباره وضعيت تيم اميد گفت: نظر من درباره اين تيم مثبت است و به اين تيم اميدوارم. به همين خاطر به زودي به گوانگجو خواهم رفت تا از نزديک شاهد فعاليت هاي اين تيم باشم. به غلامحسين پيرواني اعتقاد دارم و به موفقيت او خوشبين هستم. درباره تيم هاي نوجوانان و جوانان بايد بگويم که در مسائل اين دو تيم ورود نمي کردم اما درباره تيم اميد به شدت تاکيد داشته ام که غلامحسين پيرواني در اين تيم کار کند و اکنون هم به گوانگجو مي روم و هر کمکي که از دستم برمي آيد انجام خواهم داد.
نايب رئيس اول فدراسيون فوتبال درباره رقابت هاي سازمان ليگ آزادگان گفت: به نظر من اين سازمان که رقابت هاي نوجوانان، جوانان و اميد را هم سازماندهي مي کند مهمترين پشتيبان تيم هاي ملي پايه خواهد بود چرا که اين بازيکنان از دل اين ليگ ها بيرون مي آيند به همين دليل اين بازي هاي مهم است و بايد ليگ هاي پويا و پربازده اي داشته باشيم. امروز در جلسه هيات رئيسه سازمان ليگ به آنها گفتم که اين رقابت ها را جدي گرفته و به استان ها هم ابلاغ کنند که اين رقابت ها را جدي بگيرند چرا که برخي استان ها از قبيل تهران از گردونه رقابت ها خارج شده اند و استان تهران با اين همه پتانسيل دارد از اين گردونه عقب مي افتد چرا بايد سهم تيم ملي يک رده سني از استان تهران فقط دو بازيکن باشد؟ آيين نامه خوبي در اين مورد طراحي شده که بسيار آيين نامه مناسبي است و به زودي به استان ها ابلاغ مي شود.
تاج در پايان درباره مسئله داوري گفت: من هميشه از داوران و کمک داوران دفاع کرده ام اما داوران بايد به مطالبات باشگاه ها پاسخ دهند و عنايت رئيس کميته داوران بايد رسيدگي بيشتري به حوزه داوري داشته باشد. اگر داوري بد سوت زد و کميته داوران اين داور را محروم کرد ديگر کسي به کميته داوران و داوري هجمه نمي کند. در يک بازي تراکتورسازي و بازي صبا هم صحنه هاي قابل بحثي وجود داشت اما به نظر من اگر داوري اشتباه تاثيرگزاري کرده بايد محروم شود و اگر داوري اشتباه کرده کميته داوران اعلام کند که اين داور اشتباه کرده است. اين اعلام مردم و افکار عمومي را متقاعد مي کند. هيچ کس شک ندارد که داوران مي روند تا بهترين سوت هايشان را بزنند اما دفاع مطلق از داوران هيچ معنايي ندارد و داوراني که آمادگي جسماني خوبي دارند بايد قضاوت کنند. در واقع بايد داوران مطالبات به حق باشگاه ها را پاسخ دهند.

O M I D
11-06-2010, 07:07 PM
هفته چهاردم ليگ برتر
نتايج کامل هفته چهاردهم ليگ برتر

در هفته چهاردهم ليگ برتر، تيم استقلال پس از 11 بازي بالاخره در آبادان شکست خورد، اما تيم مس کرمان يازدهمين بازي بدون باخت خود را پشت سر گذاشت.

هفته چهاردهم لیگ برتر با انجام 8 بازی پیگیری شد و بازی سپاهان و صبا به تعویق افتاد تا مسابقات این هفته به پایان نرسد. در بازیهای این هفته استقلال پس از 11 بازی بدون باخت در آبادان تسلیم نفت شد، ذوب آهن قبل از سفر به توکیو پاس را شکست داد، تراکتور در تبریز مقابل پیکان پیروز شد، راه آهن و مس در ادامه روند صعودی خود تیمهای استیل آذین و سایپا را مغلوب کردند و در آخرین بازی نیز پرسپولیس سومین برد پیاپی خود را مقابل نفت تهران جشن گرفت.
پرسپولیس تهران 3- نفت تهران 1
گل: اشپیتم آرفی(12، 50) علیرضا نورمحمدی(81)/ بهمن طهماسبی(21)
شاهین بوشهر 1- شهرداری تبریز 1
گل: مهدی نوری(45)/ میثم بائو(21)
راه آهن تهران 3- استیل آذین تهران صفر
گل: امین متوسل زاده(8) ایمان رزاقی راد(13) بهادر عبدی(88)
سایپا کرج 2- مس کرمان 4
گل: عباس محمدرضایی(7، 85)/ فراز فاطمی(1) فرزاد حسین خانی(39) محمد منصوری(51) احمد حسن زاده(78)
نفت آبادان 2- استقلال تهران صفر
گل: نبی ساکی(29) لئون پاچاجیان(73)
تراکتورسازی تبریز 2- پیکان قزوین 1
گل: آندرانیک تیموریان(9) علی علیزاده(25)/ امیر میربزرگی(4)

ذوب آهن اصفهان 1- پاس همدان صفر

گل: ایگور کاسترو(10)
ملوان انزلی 1- فولاد خوزستان صفر
گل: پژمان نوری(56)

O M I D
11-06-2010, 07:08 PM
تيم منتخب هفته چهاردهم ليگ برتر - هفته راه آهني ها

سه تيم نفت ، مس وراه آهن درخشان ترين بردهاي هفته را به دست اوردند

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حسن رودباريان(راه آهن): با بازوبند کاپيتاني راه آهن و در ادامه نمايش‌هاي کم نقص‌اش مقابل استيل آذين روز پرفروغي را پشت سر گذاشت واکنش‌هاي ديدني او بعد از تغيير نتيجه به 2 بر صفر کاري کرد تا راه آهن براي زدن گل سوم به تيم بحران‌زده استيل آذين تهييج شود.
مدافعان:
سجاد مشکل‌پور(نفت آبادان): مدافع جوان نفت با وجود تجربه نه چندان زياد به خوبي خط دفاع تيمش را مقابل مهاجمان خطرناک استقلال رهبري کرد و نقش زيادي در بسته نگه داشتن دروازه تيمش داشت. مشکل‌پور در کنار ساير مدافعان نفت حتي اجازه خلق موقعيت‌هاي انگشت‌شمار را نيز به استقلالي‌ها نداد.
ميرهاني هاشمي(راه آهن): به خوبي از پس مهار محمد غلامي برآمد و با وجود اينکه استيل آذين براي جبران عقب‌ماندگي روي دروازه راه آهن خيمه زده بود هرگز دچار اشتباه نشده بود.
ابوذر رحيمي(راه آهن): ارسال‌هاي مواج او از جناح چپ پايگذار دو گل زردپوشان شد ضمن اينکه او در امور دفاعي هم نمايش دلپذيري ارائه داد.
هافبک‌ها:
محمد منصوري(مس): هافبک با تجربه مس علاوه بر دوندگي و از کار انداختن هافبک‌هاي قدر سايپا يک گل زد و يک پاس گل داد تا ثابت کند به غير از امور دفاعي در فاز تهاجمي هم مي‌تواند موثر باشد.
رسول نويدکيا(نفت آبادان): به غير از آن پاس گل که پايگذار برد نفت شد رسول در هفته‌هاي اخير ثابت کرده چيزي از بردار بزرگترش کم ندارد و با آن پاس‌هاي تو در تماشايي نويدکيا 2 هم مي‌تواند ستاره ليگ برتر باشد.
آندرانيک تيموريان(تراکتورسازي): با گلي که به پيکان زد محبوب هواداران تراکتور شد انگار آندو به دو هفته فرصت احتياج داشت تا ثابت کند بهترين هافبک دفاعي فوتبال ايران است.
قاسم حدادي‌فر(ذوب آهن): يکي از همان نمايش‌هاي دلپذير ليگ قهرمانان را اين‌بار مقابل پاس همدان ارائه کرد تا نشان دهد در تيم يک دست ذوب آهن هم مي‌توان طوري بازي کرد که بازي يک بازيکن به چشم بيايد.
مهاجمان:
علي عليزاده(تراکتورسازي): گل نزن سابق استقلال و پرسپوليس براي سومين هفته متوالي موفق به گلزني شد و ثابت کرد به غير از پرتاب اوت در کناره‌ها مي‌تواند در باکس 18 قدم حريف هم بازيکن تأثيرگذاري باشد.
محمد نزهتي(ملوان): گل سه امتيازي او مقابل فولاد باعث شد قوي سفيد انزلي پس از سه هفته طعم پيروزي را بچشد. هر چند ابتدا تصور مي‌شد ضربه او اين سه امتياز را به ارمغان نياورده است.
اشپيتم آرفي(پرسپوليس): بعد از برد پرسپوليس دايي گفت:«آرفي خودش را به او تحميل کرده» اما بايد ديد بعد از بازگشت غلامرضا رضايي و پيچيده شدن معادلات خط حمله پرسپوليس اشپيتيم باز هم جايي در ترکيب اصلي پيدا مي‌کند. تا رويايي آقاي گلي دوباره را در سر بپروراند؟

O M I D
11-06-2010, 07:09 PM

O M I D
11-07-2010, 07:20 PM
نامه فوري دبير فدراسيون براي پيگيري اتفاقات ديدار صنعت نفت و استقلال

مهدي محمدنبي، دبيرکل فدراسيون فوتبال در پي اتفاقات ناگوار چاقوکشي در ميان تماشاگران ورزشگاه تختي آبادان، نامه‌اي فوري به دبير سازمان ليگ برتر فوتبال نوشت.
به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، در بخشي از اين نامه آمده است: با توجه به تصاوير منتشره در برخي مطبوعات و تماشاگران چاقو به دست، به باشگاه فرهنگي ورزشي صنعت نفت آبادان دستور دهيد تا در اسرع وقت نسبت به شناسايي صاحبان تصوير، براي معرفي به نيروي انتظامي استان خوزستان و کميته انضباطي فدراسيون فوتبال اقدام کرده و از نتيجه اقدامات انجام شده، فدراسيون فوتبال را مطلع کنند. بديهي است تکرار اين گونه تخلفات از سوي تماشاگران و حضور چنين افرادي در بازي‌هاي آينده تيم صنعت نفت آبادان، تنبيهات شديدي را براي اين تيم به دنبال خواهد داشت.
همچنين به منظور رسيدگي به تخلفات ديدار تيم‌هاي فوتبال صنعت نفت آبادان و استقلال تهران مقرر شده است، جلسه‌اي در ساعت ‪ ۱۶/۳۰‬دقيقه روز سه شنبه ‪ ۱۸‬آبان ماه در محل کميته انضباطي فدراسيون فوتبال و با حضور مديران عامل و مسوولان فرهنگي اين دو تيم تشکيل شود.

O M I D
11-07-2010, 07:21 PM
راه آهني ها اعتصاب كردند

بازيکنان راه آهن تهديد کرده اندکه دوشنبه درصورت عدم پرداخت مطالبات مالي در تمرين شرکت نمي کنند
بالاخره طاقت بازيکنان راه آهن طاق شد ويک روز بعد از بازي با استيل آذين با وجود پيروزي شيرين اين تيم ، بازيکنان به خاطر عدم تعهد مالي باشگاه در پرداخت پيش قرارداد ها در تمرين ريکاوري تيم شان شرکت نکردند.
ابتدا قرار بود پيش قرار داد هاي کليه بازيکنان روز 30 شهريور پرداخت شود اما اين اتفاق نيفتاد .بازيکنان راه آهن همان موقع قصد اعتصاب داشتند اما با در خواست مهدي تارتار يک ماه و نيم به باشگاه شان فرصت دادند.
امروز اين مهلت هم تمام شد اما از پول خبري نشد .وقتي تارتار هم به بازيکنان گفت کاري از دستش بر نمي آيد بازيکنان يکي يکي محل تمرين تيم شان را ترک کردند .
اين اتفاقات در حالي در راه آهن مي افتد که به غير از شکست مقابل استقلال تيم تارتار نتايج فوق العاده اي گرفته و در 7 بازي اخير 16 امتياز به دست آورده است.

O M I D
11-07-2010, 07:22 PM
جدول گلزنان ليگ دسته اول آزادگان

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg4 گل: مصطفی شجاعی(فولاد نطنز)
3 گل: مسلم فیروز آبادی(گل گهر سیرجان)
2 گل: مصطفی چترآبگون، فریدون فضلی(گسترش فولاد تبریز) میلاد کامل، حامد حاجتی، مجید هوتن (نساجی مازندران) محسن زارع زاده(فولاد یزد) سجاد عرفانی( ماشین سازی تبریز) امیر محمدی، محسن مظفری (مس سرچشمه) دانیل رومرو(شهرداری بندرعباس) گالوست پطروسیان(کاوه تهران) حکیم نصاری(نفت مسجد سلیمان) مصطفی کارگشا(پیام شیراز) سلمان زحمتکش(پیام مشهد) لئوناردو برگیس، ولاتکو گروزدانسکی(داماش لرستان) جواد زارعی(شهرداری یاسوج) کوشا بهایی پور(شیرین فراز کرمانشاه) امیر خلیفه اصل(شهرداری بندرعباس) امیرحسین محمدی(مس رفسنجان)
یک گل: حمید عزیز زاده، هادی دغاغله(آلومینیوم هرمزگان) میلاد جعفری، فواد بغلانی، حمید مروی (پیام مشهد) محسن رحیمی، علی حداد (نساجی مازندران) شهرام فلاح، اسماعیل بالی( صنعت ساری) حمید جوکار، محمد مهدی نظری( سپاسی شیراز) افشین چاووشی، آدمیر آردوویچ (داماش گیلان) مهدی شکوهی، حسین جعفری، محمد محمدیان، حامد بصیری(همیاری اراک) فرهاد بوستانی، مجید چلویی(کاوه تهران) علی آذری(داماش لرستان) احمد مهدی زاده، کاوه زنگیان، میلاد شریفات(مس رفسنجان) علیرضا ذلکی، مصطفی نجمی زاده، فونیکه سی، مهدی سیفی(ایرانجوان بوشهر) هادی موسوی(شیرین فراز کرمانشاه) مهدی عابدی، اسماعیل رمضانی پور، محمدعلی آقاجانی،محسن رحیمی(سپیدرود رشت) محمد غلامین،آرش روشنی پور (ابومسلم) حکیم حزباوی پور، وحید عسگری، ادین دودو، علیرضا کاووسی، احمد مقدسی پور(تربیت یزد) رسول رمضانی( استقلال اهواز) بهمن یوسفی، اسحاق سبحانی (مس سرچشمه) جواد زارعی، سهیل حق شناس(برق شیراز) محمد ریزاوی،کریم اسلامی، محسن صلح جو ( اتکا گرگان) امیر خدامرادی(شهرداری بندرعباس) احمد پاسی، امیر وزیری (ماشین سازی تبریز) یعقوب سلحشور (نفت مسجد سلیمان) وحید رضایی(پیام شیراز) نادر خلیلی، مجید لامعی(فولاد یزد) امیر رفعتی، رضا مسلم زاده، ابراهیم ولی پور(گل گهر سیرجان) اکبر صفری (شهرداری یاسوج)

O M I D
11-07-2010, 07:23 PM
ميانگين تماشاگر هفته چهاردهم ليگ برتر؛ 12800 نفر

در هفته چهاردهم ليگ برتر 8 بازي برگزار شد و در مجموع 103 هزار نفر از بازيهاي اين هفته ديدن کردند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg بازی پرسپولیس و نفت تهران با حدود 40 هزار نفر پرتماشاگرترین بازی هفته بود و دیدار راه آهن و استیل آذین نیز با 1500 نفر کم تماشاگرترین بازی هفته بود. میانگین تماشاگران این هفته لیگ برتر به 12800 نفر رسید که این آمار نسبت به هفته سیزدهم افزایش محسوسی داشت. در هفته گذشته لیگ برتر میانگین تماشاگر 6800 نفر در هر بازی بود.

O M I D
11-07-2010, 07:23 PM
سپاهان، الاهلي را شكست داد

تيم فوتبال سپاهان در ديداري تدارکاتي مقابل حريف اماراتي‌اش به برتري پرگل رسيد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در اين ديدار دوستانه که شنبه شب در ورزشگاه آل‌راشد برگزار شد، شاگردان امير قلعه‌نويي با نتيجه 4 بر 2 حريف خود را شکست دادند تا در اولين ديدار تدارکاتي در اردوي دبي به يک پيروزي روحيه بخش برسند.
ميلوراد يانوش، محسن بنگر، ابراهيم توره و مهدي کريميان گل‌هاي سپاهان را به ثمر رساندند و اسماعيل حمود و عبدالله نيز 2 گل ميزبان را وارد دروازه حريف ايراني کردند.
با توجه به توافق بين باشگاه سپاهان با سازمان ليگ برتر به دليل حضور سيد مهدي رحمتي، سيد جلال حسيني و احسان حاج صفي در اردوي تيم اميد و حضور آنها در بازي هاي آسيايي گوانگجو، ديدارهاي سپاهان در ليگ برتر در هفته‌هاي چهاردهم و پانزدهم برگزار نمي‌شود که به همين منظور اين تيم جمعه براي حفظ آمادگي بازيکنانش راهي امارات شد تا در اين کشور اردويي تدارکاتي را برگزار کند.
سپاهاني‌ها در دومين ديدار دوستانه خود در جريان برگزاري اردوي دبي، چهارشنبه مقابل النصر به ميدان خواهند رفت و طبق برنامه جمعه به اصفهان بازخواهند گشت.

O M I D
11-07-2010, 07:25 PM
مشكلات مالي برق نسبت به فصل گذشته بدتر شده است

سرمربي موقت تيم فوتبال برق شيراز گفت: وضعيت مالي تيم به هيچ وجه خوب نيست و متاسفانه از سال گذشته هم بدتر شده است.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg عليرضا امامي‌فر در مورد تساوي يک بر يک مقابل ابومسلم اظهار داشت: پس از 4 شکست در ليگ برتر و جام حذفي بازيکنان از روحيه خوب برخوردار نبودند و به همين دليل در هفته گذشته سعي کرديم بيشتر از لحاظ روحي و رواني با آنها کار کنيم و خوشبختانه اين موضوع جواب مثبت داد.
وي ادامه داد: در ديدار مقابل ابومسلم سيستم بازي خود را نسبت به بازي‌هاي گذشته تغيير داديم و اين تغيير کمک زيادي به ما کرد. در نيمه نخست زياد خوب نبوديم، اما نيمه دوم با اضافه کردن مهاجم توانستيم گل تساوي را به ثمر برسانيم و چندين موقعيت را هم از دست داديم.
امامي‌فر در مورد عدم نتيجه گيري اين تيم در 3 هفته نخست گفت: اين مشکلات براي هر تيم اتفاق مي‌افتد و اين بار نيز نوبت برق بود. به نظر من نبايد تنها کادرفني را مقصر بدانيم. دينورزاده نيز زحمات زيادي براي تيم کشيد.
سرمربي موقت برق شيراز در پاسخ به اين سوال که آيا در اين تيم خواهد ماند يا خير، عنوان کرد: پس از جدايي دينورزاده هدايت تيم به من و غلام‌زاده واگذار شد. در آينده اگر مسئولان تيم صلاح دانستند و سرمربي جديدي را به خدمت گرفتند، وضعيت‌ما نيز مشخص خواهد شد.
وي در مورد وضعيت مالي برق تاکيد کرد: وضعيت مالي تيم به هيچ وجه خوب نيست و بايد بگويم که نسبت به سال گذشته بدتر نيز شده است. براي سفر به شهرستان‌ها مشکل داريم و بازيکنان نيز تنها 8 درصد قرارداد خود را دريافت کرده‌اند.

O M I D
11-07-2010, 07:26 PM
مربي استقلال: اميدوارم شكست مقابل صنعت نفت شوك مثبتي باشد

مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اميدوارم شکست مقابل صنعت نفت آبادان براي تيم ما شوک مثبتي باشد تا مجددا روند موفقيت هايمان ادامه داشته باشد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ''بهتاش فريبا '' افزود : با وجود شکست برابر صنعت نفت آبادان شرايط روحي بازيکنان با صحبت هاي مربيان مناسب است و آنها براي کسب پيروزي در بازي آينده مصمم هستند. اميدوارم شکست در ديدار هفته پيش شوک مثبتي به تيم وارد کند تا بتوانيم به روزهاي خوب گذشته بازگرديم.
وي با ناعادلانه دانستن شکست برابر صنعت نفت آبادان يادآور شد: در بازي برابر صنعت نفت موقعيت هاي زيادي نصيب مهاجمان ما شد که متاسفانه نتوانستيم از آنها استفاده کنيم. به هر حال اگر زمان هايي که توپ و ميدان در اختيار تيم است استفاده نشود ، حريف ضربه خود را با پيروزي وارد مي کند.
مربي تيم فوتبال استقلال با اشاره به سيستم بازي اين تيم تاکيد کرد: تيم صنعت نفت در ميانه ميدان بازيکنان دونده و تاکتيکي دارد و به همين خاطر مجبور شديم سيستم خود را براي در اختيار گرفتن وسط زمين به 1 3 2 4 تغيير دهيم. اين تفکر ما در نيمه اول جواب داد و حتي پنج موقعيت مسلم گلزني به دست آورديم که فرهاد مجيدي و ميلاد ميداودي از آن استفاده نکردند.
فريبا در مورد مشکل ساز شدن تغيير مداوم سيستم بازي در استقلال خاطرنشان کرد: تصور نمي کنم مشکل استقلال تغيير سيستم در بازي هاي مختلف باشد. ما در مقابل پرسپوليس، سايپا و پيکان هم به همين شيوه بازي کرديم و بازيکنان با اين سيستم غريبه نيستند.
وي افزود: در بازي برابر صنعت نفت هم از راه سيستم به اهداف فني خود دست يافتيم اما همان طور که گفتم فقط توپ هايمان به گل تبديل نشد. اگر موقعيت هايمان به گل مي نشست قطعا نتيجه بازي به سود ما عوض مي شود.
مربي استقلال در مورد دلخوري پرويز مظلومي سرمربي استقلال از بازيکنان تيم بخصوص در تمرين روز شنبه يادآور شد: وقتي يک تيم در عين شايستگي و با وجود داشتن موقعيت هاي زياد شکست مي خورد ،طبيعي است که سرمربي ناراحت باشد. صحبت هاي مظلومي بيشتر در مورد فرصت هاي خوب گلزني و تمرکز نداشتن در ضربات پاياني بود.
فريبا همچنين با اشاره به کمبود مهاجم در تيم استقلال گفت: با مصدوميت مجيدي در بازي برابر صنعت نفت و با توجه به آسيب ديدگي گذشته برهاني با کمبود مهاجم مواجه شده ايم و اگر اين روند در بازي بعدي ادامه داشته باشد، بايد از تمام داشته هايمان در اين خط استفاده کنيم.
وي با اشاره به وضعيت مصدومان باشگاه استقلال نيز خاطرنشان کرد: خوشبختانه آزمايش ام آر آي (MRI ) نشان داد که مصدوميت ''مجتبي جباري ''جدي نيست و عضلات وي دچار پارگي نشده است. اين بازيکن امروز به همراه پزشکان تيم به تمرين مي آيد تا آخرين وضعيت خود را گزارش دهد.
فريبا ادامه داد: فرهاد مجيدي نيز دچار گرفتگي عضلاني شده بود و قرار است از امروز در تمرينات حاضر شود. همچنين آرش برهاني از روز شنبه تمريناتش را با تيم آغاز کرد.
وي همچنين در مورد حضور'' قادر حسن '' در تيم استقلال گفت: ''ناصر حجازي '' روز گذشته از حضور اين بازيکن در تمرينات استقلال در دو روز آينده خبر داد.