PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار لیگ برتر ایران 89-90



صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13

O M I D
11-07-2010, 07:27 PM
سايپا گلزن‌ترين تيم ليگ تا پايان هفته چهاردهم


باخت برابر مس کرمان باعث خروج سايپا از صدر جدول گلزن‌ترين تيم‌هاي ليگ برتر ايران نشد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سايپا که روز جمعه در ديدار مقابل مس کرمان 4 بر 2 بازنده شد، همچنان عنوان قوي‌ترين خط حمله را حفظ کرده‌ است.
شاگردان محمد مايلي‌کهن که تاکنون 23 گل در مسابقات خود به ثمر رسانده‌اند، با کسب ميانگين 1.64 گل در هر ديدار در بالاي جدول جاي دارند.
اين تيم پس از کسب نتايجي با شمار گل‌هاي زده محدود در هفته‌هاي اوليه فصل، از هفته يازدهم موفق به کسب نتايج پرگلي شد که همين امر باعث صعود و پيشرفت تيم تا حد بهترين خط حمله ليگ شد.
سايپا در حالي به اين عنوان دست يافته که با 15 امتياز صاحب رده سيزدهم جدول هجده تيمي اين مسابقات است.
مروري در نتايج کسب شده اين تيم در مدتي که از فصل جاري سپري‌شده، نکته فوق را به خوبي نمايان مي‌کند:
هفته اول: سايپا يک - صباي قم صفر
هفته دوم: صنعت‌نفت آبادان يک - سايپا صفر
هفته سوم: پرسپوليس 2- سايپا يک
هفته چهارم: سايپا صفر - ذوب‌آهن اصفهان 2
هفته پنجم: ملوان انزلي 2- سايپا 3
هفته ششم: سايپا صفر- راه‌آهن شهرري يک
هفته هفتم: پاس همدان 2- ساپيا 2
هفته هشتم: ساپيا 2- شاهين بوشهر يک
هفته نهم: استقلال تهران 3- سايپا 2
هفته دهم: سايپا صفر- شهرداري تبريز يک
هفته يازدهم: استيل آذين يک - سايپا 5
هفته دوازدهم:سايپا 5- فولاد خوزستان 5
هفته سيزدهم:‌نفت تهران صفر - سايپا صفر
هفته چهاردهم: سايپا 2- مس کرمان 4
*مس کرمان در رده دوم گلزن‌‌ترين‌ها
مس کرمان با رقم گل‌زده‌ برابر ولي به خاطر داشتن ضربه پنالتي منجر به گل افزون‌تر در جايگاه دوم جدول جاي گرفته است. تيم تحت رهبري صمد مرفاوي که تا هفته سوم ليگ روي خط کسب باخت گام برمي‌داشت، روند گلزني متفاوت با سايپايي‌ها داشته است. اين تيم شهرستاني که اکنون با 23 امتياز در رده پنجم جاي گرفته، برخلاف دو هفته چهارم و چهاردهم که نتايج پرگلي داشت، در بقيه دوران فصل جاري به لحاظ گلزني روند تقريبا ثابتي داشته و بازي‌هاي خود را با يک يا دو گل برده، يا به همين شکل مساوي کرده و يا بازنده شده است.
آمار بازي‌هاي مسي‌ها نيز به اين شرح است:
هفته اول: پاس همدان يک - مس کرمان صفر
هفته دوم: مس کرمان يک - ذوب‌آهن 2
هفته سوم: ملوان 2- مس کرمان يک
هفته چهارم: مس کرمان 5- شهرداري تبريز 2
هفته پنجم: استيل‌آذين يک - مس کرمان يک
هفته ششم: مس کرمان - فولادخوزستان صفر
هفته هفتم: نفت تهران يک -مس کرمان يک
هفته هشتم: مس کرمان يک - استقلال تهران يک
هفته نهم: مس کرمان يک - تراکتورسازي تبريز يک
هفته دهم: پيکان قزوين يک - مس کرمان 2
هفته يازدهم: مس کرمان 2- صنعت‌نفت آبادان صفر
هفته دوازدهم: سپاهان اصفهان يک- مس کرمان يک
هفته سيزدهم: مس کرمان 2- صباي قم يک
هفته چهاردهم: سايپا 2- مس کرمان 4
*فولاد، استقلال‌ و پرسپوليس در رده سوم تا پنجم
همچنين سه تيم فولاد خوزستان، استقلال و پرسپوليس نيز صاحب رده‌هاي سوم تا پنجم در بين 5 تيم اول به لحاظ توان تهاجمي هستند.
اين سه هريک موفق شده‌اند 1.57 گل در هر ديدار به ثمر رسانده و تفاوت در شمار گل‌زده از نقطه پنالتي باعث قرار گرفتن در جايگاهي بهتر در اين فهرست شده است.
البته نکته قابل تامل در اين ميان تفاوت جايگاه سرخ‌‌و‌آبي‌ها با رقيب اهوازي است زيرا پرسپوليس با 27 امتياز دوم است و استقلال با 24 امتياز پله سوم را به اشغال خود درآورده است اما فولادي‌ها با 15 امتياز در کمرکش جدول يعني رده دهم حاضرند.

O M I D
11-07-2010, 07:27 PM
به دنبال حوادث ديدار صنعت نفت و استقلال


فرمانده نيروي انتظامي:مسوولان تيم‌هاي ورزشي بايد در قبال رفتار هواداران‌شان مسئوليت‌پذير باشند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
فرمانده نيروي انتظامي با اشاره به حمل سلاح سرد در ورزشگاه آبادان در جريان ديدار تيم‌هاي صنعت نفت و استقلال تهران،‌ گفت: مسئولان تيمهاي ورزشي بايد در قبال رفتار هوادارانشان مسئوليت پذير باشند.
سردار اسماعيل احمدي مقدم در حاشيه ديدار با رييس پليس سودان درباره حمل سلاح سرد در ورزشگاه آبادان و تفتيش نشدن تماشاگران افزود: شوراي تامين هر استان يا شهرستان موظف به اقدام در زمينه نيازهاي امنيتي است و نيروي انتظامي براساس دستور العمل اين شورا اقدام مي‌کند.
فرمانده نيروي انتظامي گفت: بايد در زمينه مسائل فرهنگي در ورزش به ويژه فوتبال اقدامات بيشتري انجام شود و مسئولان تيمهاي ورزشي بايد در قبال رفتار هوادارانشان مسئوليت پذير باشند.
وي افزود: هر شهروندي بايد به تذکر مامور نيروي انتظامي توجه کند و عصبانيت يک ورزشکار يا هوادار حقي برايش ايجاد نمي‌کند.

O M I D
11-07-2010, 07:27 PM
صحبت‌هاي شريفي درباره اتفاقات ورزشگاه تختي آبادان


رييس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال از احضار مديرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان و شناسايي مسببان اتفاقات ورزشگاه تختي در جريان ديدار برابر استقلال خبر داد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مجتبي شريفي درباره انتشار عکس‌هايي از برخي تماشاگران آباداني که در جريان ديدار برابر استقلال چاقو به دست داشتند، گفت: پس ازاينکه اين عکس‌ها منتشر شد مدير باشگاه صنعت نفت را به کميته انضباطي فراخوانديم. همچنين گفته‌ايم که صاحبان عکس‌ها را شناسايي کنند تا اولا از ورود اين افراد به ورزشگاه‌هاي سراسر کشور جلوگيري کنيم و ثانيا اين افراد را به مراجع انتظامي معرفي کرده تا با آنها برخورد شود. به هر حال چاقو، سلاح سرد به حساب مي‌آيد و حمل سلاح سرد مصداق جرم است.
وي افزود: در عين حال از مديريت باشگاه استقلال خواسته‌ايم به همراه مدير کانون هواداران اين باشگاه به فدراسيون بيايند تا مطالب و مشاهداتشان را از اتفاقات ورزشگاه تختي در اختيار ما قرار دهند.
او در پاسخ به اين سوال که با توجه به محروميت تعليقي تماشاگران صنعت نفت آيا امکان دارد با توجه به اتفاقات هفته گذشته اين محروميت قطعي شود، گفت: اتفاقات هفته قبل به همه هواداران صنعت نفت مربوط نيست بلکه چند نفر معدودي بودند که قطعا با آنها برخورد مي‌شود.

O M I D
11-07-2010, 07:28 PM
تارتار: مشكلات خانوادگي را نهايتا تا هفته آينده برطرف مي‌كنيم


سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن گفت: دوست داريم مشکلات خانوادگي را خودمان حل کنيم و نهايتا تا هفته آينده اين مسائل مرتفع مي‌شود.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مهدي تارتار در خصوص اعتصاب بازيکنان تيمش، دعوت از سه بازيکن اين راه‌آهن به اردوي تيم ملي و ديگر مسائل صحبت‌هايي انجام داد که در زير مي‌خوانيم:
* سه بازيکن راه‌آهن به تيم ملي دعوت شدند، در اين خصوص چه صحبتي داريد؟
خيلي خوشحال هستم که بازيکنان تيمم به حق‌شان رسيدند. البته معتقدم نفرات ديگري هم مي‌توانستند به اردوي تيم ملي دعوت شوند اما به مربيان اين حق را مي‌دهم که به خاطر محدوديت از يک تيم تنها چند بازيکن را دعوت کنند ضمن آنکه از آنها تشکر مي‌کنم که همه باشگاه‌ها را با يک ديد نگاه مي‌کنند.
* مثلا چه نفرات ديگري بايد از راه‌آهن به تيم ملي دعوت مي‌شدند؟
اسمي از کسي نمي‌آورم اما بهادر عبدي، ابوذر رحيمي و حسن رودباريان انصافا حق‌شان را گرفتند. فکر مي‌کنم حضور اين سه نفر در اردوي تيم ملي با توجه به اينکه بازي‌ها در فيفادي برگزار مي‌شود مشکلي براي تمرينات تيم راه‌آهن به وجود نخواهد آورد.
* آقاي تارتار شنيده مي‌شود بازيکنان تيم‌تان در تمرين ديروز اعتصاب کردند و قصد دارند به کميته انضباطي شکايت کنند؟ چنين مسئله‌اي صحت دارد؟
دوست داريم مشکلات خانوادگي‌مان را خودمان حل کنيم و شايد تا پايان هفته آينده اين مشکلات برطرف شود.
* فکر نمي‌کنيد اين روند،‌ راه‌آهن را به روزهاي ابتداي فصل برگرداند و تيم را دچار مشکل کند؟
بازيکنان ما حق دارند که ناراحت باشند چون تا به امروز درصد کمي از قراردادهايشان را دريافت کرده‌اند اما با شناختي که از مديرعامل شرکت راه‌آهن و آقاي انصاري‌فرد دارم مطمئن هستم مشکلات را در چند روز آينده حل خواهند کرد. به بازيکنانم اطمينان دارم که آنها شرايط را درک کرده و تمرکز خود را روي مسائل فني خواهند گذاشت.
* فکر مي‌کنيد با مسائلي که عنوان کرديد و روند فني تيم‌تان راه‌آهن در پايان نيم‌فصل چه رتبه‌اي را کسب مي‌کند؟
فوتبال قابل پيش‌بيني نيست. روزي که ما آمديم مي‌خواستيم جزو تيم‌هاي سقوط‌کننده نباشيم اما با روندي که با بازيکنان در پيش گرفته‌اند ما را اميدوار کرده‌اند که در بين 6 تيم ابتداي جدول قرار بگيريم.

O M I D
11-07-2010, 07:28 PM
احتمال دوري 3 هفته اي جباري از استقلال


'مجتبي جباري' هافبک تيم فوتبال استقلال که در بازي برابر صنعت نفت مصدوم شد به احتمال زياد سه هفته از ميادين دور خواهد بود.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ''محمد سررشته داري''، مدير روابط عمومي باشگاه استقلال روز يکشنبه گفت: جباري روز گذشته آزمايش MRI داد و هنوز جواب نهايي اين آزمايش مشخص نشده است اما به نظر مي رسد اين بازيکن حدود بيست روز از ميادين دور باشد.
وي گفت: قرار است جباري امروز به همراه پزشکان در تمرين حاضر شود تا نتيجه نهايي خود را به کادر فني اعلام کند.
جباري که هرفصل در تيم استقلال دچار مصدوميت هاي طولاني مدت مي شود، پنجشنبه هفته گذشته در بازي برابر صنعت نفت آبادان مقابل اين تيم به ميدان رفت که در جريان مسابقه دچار آسيب ديدگي و توسط کادر فني از زمين خارج شد.
مديرروابط عمومي باشگاه استقلال همچنين درباره مصدوميت فرهاد مجيدي تاکيد کرد: همسترينگ پاي اين بازيکن دچار گرفتگي شده است و فعلا نمي تواند همراه تيم تمرين کند.
سررشته داري درخصوص زمان حضور قادر حسن در استقلال تصريح کرد: ويزاي اين بازيکن يک هفته به تاخير افتاده است و برطرف کردن مشکل اين بازيکن براي حضور در تهران در دستور کار باشگاه قرار دارد.

O M I D
11-07-2010, 07:29 PM
زمان ديدار استقلال و شاهين بوشهر تغيير كرد


سازمان ليگ برتر از تغيير زمان ديدار تيم‌هاي فوتبال استقلال تهران و شاهين بوشهر از هفته پانزدهم خبر داد.


http://pnu-club.com/imported/mising.jpg زمان ديدار بين تيم هاي استقلال تهران و شاهين بوشهر از سري مسابقات ليگ برتر از هفته پانزدهم اين ديدار به جاي ساعت 16:25 در ساعت 17:30 همان روز در استاديوم آزادي برگزار خواهد شد.
اين بازي روز جمعه هفته جاري برگزار مي شود.

O M I D
11-07-2010, 07:31 PM
انتقاد حجازي از دوندگي پايين و بي‌تفاوتي برخي از بازيكنان استقلال


رييس کميته فني استقلال از دوندگي پايين و بي‌تفاوتي برخي از بازيکنان اين تيم انتقاد کرد.


http://pnu-club.com/imported/mising.jpg به نقل از سايت باشگاه استقلال، ناصر حجازي گفت: شنبه در تمرين استقلال حاضر شدم و بنابر احساس وظيفه به صورت خصوصي با بازيکنان تيم صحبت کردم. وقتي استقلال شکست مي‌خورد همه ناراحت مي‌شوند و مردم انتظار دارند در بازي‌هاي بعدي اين شکست به بهترين نحو جبران شود و بازيکنان بايد اين مهم را در نظر بگيرند تا باعث ناراحتي و دلخوري هواداران نشوند.
وي ادامه داد: از دوندگي پايين و بي‌تفاوتي برخي از بازيکنان در حضور خودشان انتقاد کردم. با آنها در مورد برخي از بازيکنان که از استقلال جدا شدند و در حال حاضر در تيم‌هاي ديگر به ورطه فراموشي سپرده شده‌اند، صحبت کردم که بازيکنان بدانند حضور در استقلال چه ارزشي دارد و اين پيراهن استقلال است که به آنها هويت و محبوبيت مي‌بخشد و چنانچه در اين تيم نباشند، حتي اگر چند برابر استقلال هم پول بگيرند خيلي زود از يادم مردم مي‌روند.
حجازي افزود: در هر صورت بازيکنان استقلال بايد بدانند در چه جايگاهي قرار دارند. اينجا استقلال است و هواداران نمي‌توانند تحمل کنند بازيکن تيم محبوب‌شان در زمين دوندگي و جنگندگي لازم را نداشته باشد. حرف‌هاي من از سر دلسوزي است. استقلال در حال حاضر در جدول رده‌بندي در شرايط حساسي قرار گرفته و نبايد مفت امتياز از دست دهد. بايد تلاش تيمي بيشتر شود تا از اين پس به اين راحتي حريفان نتوانند از استقلال امتياز بگيرند.

O M I D
11-07-2010, 07:32 PM
جباري نمي‌تواند چهار هفته براي استقلال بازي كند


رئيس کميته پزشکي باشگاه استقلال از دوري چهار هفته‌اي مجتبي جباري از بازي‌هاي اين تيم خبر داد.


http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مجتبي جباري که در تمرين امروز با لباس شخصي حاضر شده بود، حداقل تا چهار هفته نمي‌تواند براي اين تيم به ميدان برود.
امين نوروزي درباره وضعيت جباري اظهار داشت: او به دليل کشيدگي عضله چهار سر زانو، حداقل تا چهار هفت نمي‌تواند به ميدان برود.
وي درباره وضعيت آرش برهاني،‌ محسن يوسفي و بيژن کوشکي، عنوان کرد: برهاني به بازي شاهين بوشهر مي‌رسد. محسن يوسفي فعلا بايد در تمرين حضور پيدا کند. بيژن کوشکي هم مي‌تواند از شنبه در تمرين حاضر شود.

pnugirl
11-08-2010, 01:06 AM
سرمربی پیشین استیل‌آذین گفت: حرف‌های زیادی در خصوص مدیریت مهریزی در لیگ یک به همراه مربی مورد علاقه‌شان که الان منشوری هستند زده می‌شود که نباید فراموش کرد.
افشین پیروانی درباره اظهارات امیر مهریزی سرپرست مستعفی باشگاه استیل‌آذین عنوان کرد: دوست نداشتم درباره مسائل و اتفاقات اخیر حرف بزنم اما مجبور شدم برخی از موارد را از روی مسائل جوانمردانه بازگو کنم. ابتدا جا دارد به آقای مهریزی اعلام کنم آن زمان که هدایتی شما را آورده بود مرد بود و حالا نامرد است. حالا شما دوست دارید علی پروین نباشد و شما باشید.
وی افزود: چطور از احترام به پروین حرف می‌زنید. خود شما در بین اعضای هیات مدیره گفته بودید یا من باید باشم و یا پروین. حتی طرح این سوال هم خنده‌دار است که پروین نباشد و شما باشید.
پیروانی ادامه داد: هویت استیل‌آذین پروین و هدایتی هستند حالا شما مدعی هستید هویت‌ها نمی‌توانند به استیل‌آذین کمک کنند. من از این حرف‌ها تعجب می‌کنم.
پیروانی تاکید کرد: ‌شنیده‌ام درباره مسائل فنی آقای مهریزی حرف‌هایی را زدند. قرار نیست جواب شما را بدهم. در واقع من از پروین یاد گرفتم که درباره فوتبال با آدم‌های فوتبالی حرف بزنم. اگر قرار باشد خدمت شما خواهم رسید و درباره آهن و قیمت آن با شما حرف می‌زنم.
سرمربی پیشین استیل‌آذین خاطرنشان کرد: از آن گذشته مگر بارها نگفتید فوتبالی نیستید حالا چه اتفاقی افتاده که یکشبه کارشناس فوتبال شده‌اید. شما مدعی هستید دو سال پیش از سوی هدایتی توجه‌ای به پرسپولیس نمی‌شد. چرا این حرف را همان وقت نزدید و الان به فکر افتادید که حرف بزنید. من هم به احترام هدایتی و پروین بر خود واجب می‌دانم که این حرف‌ها را بزنم چون حس می‌کنم احترام‌ها نگه داشته نشده است.
پیروانی یادآور شد: باید اعلام کنم در طول ۵ هفته‌ای که ایشان به عنوان سرپرست باشگاه انتخاب شد حاشیه‌های زیادی به تیم وارد شد. همه می‌دانند که چه اتفاقاتی افتاد. البته حرف‌های زیادی در خصوص مدیریت ایشان در لیگ یک به همراه مربی مورد علاقه خودشان که الان منشوری هستند نیز زده می‌شد که آنها را نباید فراموش کرد.
وی خاطرنشان کرد: چه داستان‌ها و اتفاقاتی برای تیم رقم زدند و مخصوصا داستان بازیکنان استیل‌آذین که هنوز فراموش نشده است. من فعلا در جواب این آقا که حرف‌های عجیبی زده به همین موارد بسنده می‌کنم و به احترام کسوت حرف دیگری نمی‌زنم اما اگر ایشان بخواهند حرف‌هایی را بزنند من هم مسائلی را دارم که به آنها بازگو می‌کن

pnugirl
11-08-2010, 01:10 AM
در روزهای گذشته با مساعدت سرپرست تیم و روابط‌عمومی باشگاه استقلال دختری خردسال که بر اثر یک حادثه دلخراش از ناحیه هر دو چشم مصدوم و نابینا شده و در آستانه نابینایی کامل قرار گرفته در محل تمرینات استقلال حضور پیدا کرد که با استقبال گرم کادرفنی و بازیکنان استقلال مواجه شد. ایمان مبعلی در اولین لحظه برخورد با کودک نابینا ضمن ابراز تاسف از این حادثه آمادگی خود را جهت تقبل هزینه‌های ادامه درمان فاطمه را اعلام کرد. در همین راستا روابط‌عمومی باشگاه استقلال با نظر مساعد ایمان مبعلی پیگیر این است که هرچه سریعتر اقدامات مقتضی جهت درمان فاطمه عزیز صورت پذیرد. شایان ذکر است تا به این لحظه تلاش پزشکان برای بازگرداندن بینایی فاطمه بی‌نتیجه مانده، هرچند طبق اعلام نظر پزشکان در صورت استمرار درمان و انجام عمل جراحی به موقع در آینده امکان بازگرداندن قسمتی از بینایی این کودک وجود دارد.

O M I D
11-08-2010, 09:17 PM
مديرعامل باشگاه صنعت نفت: فدراسيون تنبيهات را به شكل ديگري اعمال كند


مديرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان گفت: محروم کردن تماشاگران آباداني از ديدن بازي تيم‌شان در ورزشگاه، تنبيه فوق‌العاده سخت گيرانه‌اي است.


http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علي عيسي‌زاده در خوزستان با بيان اين مطلب اظهار کرد: نبايد به دليل رفتار تعداد کمي تماشاگرنما، سيل عظيمي از تماشاگران صنعت نفت را از ديدن بازي‌هاي خانگي تيمشان محروم کنيم.

وي با اشاره به اين‌ که اين تنبيهات بسيار سخت‌گيرانه است، افزود: اميدوارم کميته انضباطي فدراسيون فوتبال با تمهيداتي که در آينده اتخاذ مي‌کند تنبيهات را به شکل ديگري اعمال کند.

در حالي که صحنه چاقوکشي تماشاگران در ديدار صنعت نفت با استقلال موجب احضار مسوولان اين باشگاه شده است، عيسي‌زاده تصريح‌کرد: در بازي نفت برابر استقلال همه شاهد رفتار خوب تماشاگران آباداني بودند و ديدند که هواداران به جز تشويق تيم خود کار ناپسندي انجام ندادند.

وي افزود: در اين بازي تماشاگران صنعت نفت نه به تيم حريف و نه به تيم داوري هيچ گونه‌ بي احترامي نکردند.

عيسي‌زاده همچنين با ابراز رضايت از عملکرد کادر فني و بازيکنان نفت در بازي مقابل استقلال تهران گفت: من از قبل پيش‌بيني پيروزي در اين بازي را داشتم.

مديرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان با اشاره به اين‌که بازيکنان‌مان بازي روان و بسيار خوبي را انجام دادند، بيان‌کرد: فکر مي‌کنم تيم استقلال نيز انتظار نمايش چنين بازي زيبايي از تيم صنعت نفت را نداشت.

O M I D
11-08-2010, 09:20 PM
جدول امتيازآورترين بازيکنان ليگ دهم تا هفته چهاردهم؛ ادينهو همچنان بهترين بازيکن فصل


در پايان هفته چهاردهم ليگ برتر، ادينهو بازيکن برزيلي تيم مس کرمان همچنان در صدر جدول امتياز آورترين بازيکنان ليگ دهم قرار دارد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg رضا نوروزی مهاجم گلزن تیم فولاد خوزستان با 10 گل و 2 پاس گل در رتبه دوم جدول امتیازآورترین بازیکنان لیگ دهم قرار گرفته است. مهرداد اولادی گلزن تیم ملوان نیز با 7 گل و 4 پاس گل در رده دوم ایستاده است. فهرست 16 بازیکن امتیازآور لیگ برتر که بیش از 7 امتیاز دارند، بدین ترتیب است:
1- ادینهو لوسیانو(مس کرمان) 11 گل و 2 پاس گل
2- رضا نوروزی( فولاد) 10 گل و 2 پاس گل
3- مهرداد اولادی( ملوان) 7 گل و 4 پاس گل
4- کریم انصاری فرد( سایپا) 9 گل و 3 پاس گل
5- سعید دقیقی( شهرداری) 5 گل و 4 پاس گل
6- محمدرضا خلعتبری(ذوب آهن) 3 گل و 6 پاس گل
7- میلاد میداودی(استقلال) 8 گل
8- محسن بیاتی نیا 7 گل و یک پاس گل
9- عباس محمدرضایی 6 گل و 2 پاس گل
10- غلامرضا رضایی(پرسپولیس) 5 گل و 3 پاس گل
11- جاسم کرار( تراکتورسازی) 3 گل و 5 پاس گل
12- فرهاد مجیدی(استقلال) 6 گل و یک پاس گل
- محمد حسینی( ذوب آهن) 6 گل و یک پاس گل
- فرهاد خیرخواه( پاس همدان) 6 گل و یک پاس گل
15- روح الله عرب 5 گل و 2 پاس گل
16- هادی نوروزی 2 گل و 5 پاس گل

O M I D
11-08-2010, 09:20 PM
عليپور: هيچ تصميم جديدي درباره كاظمي گرفته نشده است


دبير رسيدگي به تخلفات حرفه‌اي فوتبال گفت: هيچ تصميم جديدي در مورد فرهاد کاظمي اتخاذ نشده است.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حجت الاسلام عليرضا عليپور در مورد جلسه‌ مسئولان فدراسيون فوتبال با فرهاد کاظمي گفت: شب گذشته نشستي با حضور سه نفر از اعضاي هيات رسيدگي به تخلفات حرفه‌اي فوتبال برگزار و به سؤالات کاظمي پاسخ داده شد و ايشان نيز توضيحاتي را ارايه کردند.
وي در مورد اينکه برخي منابع خبري ادعا کرده‌اند کاظمي ديگر مربي منشوري نيست گفت: قرار است توضيحات ايشان در هيات رسيدگي به تخلفات حرفه‌اي بررسي شود اما هيچ تصميم جديدي در مورد اين مربي گرفته نشده است.

O M I D
11-08-2010, 09:28 PM
ادامه ليگ بعد از باز‌هاي آسيايي گوانگجو


سازمان ليگ برنامه مسابقات هفته‌هاي شانزدهم و هفدهم را اعلام کرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سازمان ليگ برنامه‌ مسابقات هفته شانزدهم و هفدهم ليگ برتر را اعلام کرد.
مسابقات ليگ بعد از هفته پانزدهم که پنجشنبه و جمعه اين هفته برگزار مي‌شود تعطيل و ادامه مسابقات بعد از پايان رقابت‌هاي آسيايي گوانگجو پيگيري خواهد شد. البته در اين مدت جام حذفي برگزار مي‌شود.
برنامه مسابقات به شرح زير است:
يکشنبه 7/9/89-ساعت 15:00-هفته شانزدهم
شهرداري تبريز-استيل آذين-يادگار امام(ره)-تبريز
پاس-فولاد خوزستان-قدس-همدان
نفت آبادان-صباي قم-تختي-آبادان
ملوان بندر انزلي-استقلال تهران-تختي-انزلي
دوشنبه8/9/89-ساعت 15:00-هفته شانزدهم
سايپا-تراکتورسازي تبريز-انقلاب -کرج
راه آهن-پيکان-اکباتان-تهران
ذوب آهن-نفت تهران-فولاد شهر
شاهين بوشهر-مس کرمان-بهشتي-بوشهر
پرسپوليس -فولاد مبارکه سپاهان-آزادي-تهران
جمعه 12/9/89-ساعت 15:00-هفته هفدهم
فولاد خوزستان-شهرداري تبريز-تختي-اهواز
صباي قم-ملوان بندر انزلي-يادگار امام(ره)-قم
استقلال-پاس-آزادي-تهران
شنبه13/9/8-ساعت 15:00-هفته هفدهم
فولاد مبارکه سپاهان -سايپا-فولاد شهر
استيل آذين-ذوب آهن-دستگردي-تهران-ساعت 16:15
نفت تهران-شاهين-اکباتان-تهران-ساعت 14:15
مس کرمان-راه آهن-باهنر-کرمان
تراکتورسازي تبريز-نفت آبادان-يادگار امام(ره)-تبريز
پيکان-پرسپوليس-شهيد رجايي-قزوين

pnugirl
11-09-2010, 02:17 AM
حشمت مهاجراني در مورد ديدار با استقلال گفت: بازي سختي پيش رو داريم اما شاهين براي هيچ تيمي حريف آساني نخواهد بود و روز جمعه نيز اين مسئله را با ارايه يك بازي خوب ثابت خواهيم كرد. فوتبالي ارايه مي‌كنيم كه تمامي كارشناسان آن را تاييد كنند. به نتيجه استقلال به نفت آبادان هم توجهي نداريم چرا كه آن شكست اتفاقي بود.
مديرفني سابق استيل آذين در مورد استعفاي امير مهريزي و اختلاف‌ نظرهاي پيش آمده در اين باشگاه گفت: به اين مسايل توجهي نكنيد. از اين استعفا‌ها در فوتبال ايران زياد رد و بدل مي‌شود و بعد همه چيز حل مي‌شود. من فقط مي‌توانم ابراز تاسف كنم، زيرا اين تهمت‌ها و افترا‌ها در فوتبال دردي را درمان نمي كند. از اين تهمت‌ها زياد در فوتبال زده شده آيا به جايي رسيده‌ايم؟ هنوز هم مي‌گويم اگر پروين و مهريزي با هم كار كنند و هماهنگ شوند استيل آذين مي‌تواند از بحران خارج شود.

pnugirl
11-09-2010, 02:49 AM
بعد از حساسيت هايي که در ديدار هاي اخير پرسپوليس و استقلال به وجود آمد کميته داوران فدراسيون فوتبال با حساسيت بيشتري داوران ديدارهاي اين دو تيم را مشخص مي کند.
با اين وجود شنيده مي شوداسامي داوران بازي هاي اين هفته سرخابي مقابل حريفانشان از همين حالا مشخص است .در راهرو هاي کميته داوران فدراسيون فوتبال شنيده مي شود اين هفته بازي پرسپوليس مقابل مس کرمان را تورج حق وردي سوت مي زند و ديدار خانگي استقلال با شاهين بوشهر را مسعود مرادي با تجربه قضاوت مي کند.

pnugirl
11-09-2010, 02:51 AM
تا پایان هفته چهاردهم لیگ برتر محمدرضا خلعتبری هافبک تهاجمی تیم ذوب آهن همچنان با 6 پاس گل در صدر جدول بهترین پاسورهای گلساز لیگ دهم بوده است. جاسم کرار هافبک عراقی تراکتورسازی ، هادی نورزوی مهاجم ملی پوش پرسپولیس، مهرداد پولادی هافبک تیم مس و ابوذر رحیمی مدافع چپ تیم راه آهن نیز با 5 پاس گل در رتبه دوم جای دارند. 7 بازیکن نیز با 4 پاس گل در رتبه سوم و 15 بازیکن با 3 پاس گل در رتبه بعدی این جدول قرار دارند.
پاس گل: محمدرضا خلعتبری (ذوب آهن);
5پاس گل: هادی نوروزی (پرسپولیس) جاسم کرار (تراکتورسازی) مهرداد پولادی (مس کرمان) ابوذر رحیمی(راه آهن)
4 پاس گل: سعید دقیقی (شهرداری تبریز) عباس مرداسی (نفت آبادان) ابراهیم صادقی (سایپا) ایمان مبعلی(استقلال تهران) مهرداد اولادی( ملوان) اسماعیل فرهادی(ذوب آهن) امیرحسین فشنگچی(پرسپولیس)
3 پاس گل: غلامرضا رضایی (پرسپولیس) علی علیزاده، محمد ابراهیمی(تراکتورسازی) حبیب گردانی، محمدرضا طهماسبی (شهرداری تبریز) منصور تنهایی (شاهین بوشهر) پژمان نوری( ملوان) سیامک سرلک، کاوه رضایی( فولاد خوزستان) رودریگو لوپز(راه آهن) محرم نویدکیا(سپاهان) سعید یوسف زاده، کریم انصاری فرد(سایپا) محسن بیات، نیکبخت واحدی(صبای قم)

O M I D
11-09-2010, 07:15 PM
درخواست رسمي گسترش فولاد از تراکتورسازي


درخواست رسمي گسترش فولاد از تراکتورسازي: رسول خطيبي را به ما بدهيد

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg باشگاه گسترش فولاد تبریز درخواست رسمی خود برای جذب رسول خطیبی را تقدیم باشگاه تراکتورسازی کرد. بعد از تماس فیروز کریمی با سرمربی تیم تراکتورسازی جهت اخذ موافقت برای حضور رسول خطیبی در تیم گسترش فولاد تبریز؛تقاضای کتبی نیز از طرف باشگاه گسترش به باشگاه تراکتورسازی واصل شد.این درخواست از سوی باشگاه تراکتورسازی در حال بررسی است و به زودی نتیجه اعلام خواهد شد.
رسول خطیبی فصل گذشته در تیم دسته اولی گسترش فولاد بازی می کرد و یکی از بهترین گلزنان لیگ آزادگان شد. خطیبی در این فصل به تراکتور پیوست، اما فراز کمالوند اعتقاد زیادی به او ندارد و خطیبی در 14 هفته گذشته لیگ برتر اکثرا نیمکت نشین بوده است.

O M I D
11-09-2010, 07:15 PM
حق وردي و مرادي داوران سرخابي


کميته داوران فدراسيون فوتبال داوران ديدارهاي پرسپوليس و استقلال را مشخص کرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg بعد از حساسيت هايي که در ديدار هاي اخير پرسپوليس و استقلال به وجود آمد کميته داوران فدراسيون فوتبال با حساسيت بيشتري داوران ديدارهاي اين دو تيم را مشخص مي کند.
با اين وجود شنيده مي شوداسامي داوران بازي هاي اين هفته سرخابي مقابل حريفانشان از همين حالا مشخص است .در راهرو هاي کميته داوران فدراسيون فوتبال شنيده مي شود اين هفته بازي پرسپوليس مقابل مس کرمان را تورج حق وردي سوت مي زند و ديدار خانگي استقلال با شاهين بوشهر را مسعود مرادي با تجربه قضاوت مي کند.

O M I D
11-09-2010, 07:16 PM
علي کريمي:دايي هرکسي نيست


کاپيتان دوم استيل آذين پس از ممنوع المصاحبه شدن علي دايي به دفاع از وي پرداخت و گفت: همه ما از اينکه دايي يک صندلي در کميته فني فيفا را به ايران اختصاص داده به او مي باليم.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpgعلی کریمی عصر دیروز دوشنبه در خصوص ممنوع المصاحبه شدن علی دایی براساس حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: دایی از اسطوره های فوتبال ماست که جایگاه خاصی در فوتبال دارد. همه ما از این که یک صندلی در کمیته فنی فیفا را در اختیار یک ایرانی قرار داده اند، باید به او ببالیم.
بازیکن تیم فوتبال استیل آذین در گفتگو با سایت شخصی اش ادامه داد: من خبر ممنوع المصاحبه شدن دایی را از طریق رسانه ها شنیدم. ضمن احترام به کمیته داوران و کمیته انضباطی نمی گویم هر کسی حق دارد در مورد داوران هر حرفی بزند، اما باید این را بدانیم که علی دایی هرکسی نیست و باید به او به چشم اسطوره این فوتبال نگاه کرد.
کریمی ادامه داد: مطمئنا وقتی خبر ممنوع المصاحبه شدن دایی به آن سوی مرزها یا به گوش اعضای فیفا برسد، جلوه مناسبی نخواهد داشت. دایی از نظر بین المللی چهره ای شناخته شده است.
وی در مورد شرایط تیم استیل آذین گفت: ما به یک پیروزی نیاز داریم که امیدوارم مقابل ملوان آن را به دست آوریم. قطعا این پیروزی می تواند به لحاظ روحی و روانی به تیم ما کمک کند.
علی کریمی در خصوص اتفاقات اخیر باشگاه استیل آذین نیز خاطرنشان کرد: امروز باشگاه اعلام کرده که هیچ یک از بازیکنان حق مصاحبه در مورد اتفاقات باشگاه را ندارند. من هم از این قانون تبعیت می کنم، چون خودم را از سایر بازیکنان مستثنی نمی دانم.

O M I D
11-09-2010, 07:17 PM
دايي:در مصاحبه مطبوعاتي باشگاه‌هاي آسيا اجازه دارم در مورد فوتبال حرف بزنم يا نه؟»


علي دايي با انتقاد غير مستقيم از فدراسيون و کميته انضباطي در خصوص ممنوع‌المصاحبه شدن گفت: <<از اين به بعد در مورد آب و هوا و دانشگاه شريف و کشتي‌گيران و مسائل ديگر صحبت مي‌کنم. >>
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg

علی دایی در یک مصاحبه تلفنی در برنامه فوتبالی نود با انتقاد غیر مستقیم از فدراسیون و کمیته انضباطی در خصوص ممنوع‌المصاحبه شدنش گفت: <<از این به بعد در مورد آب و هوا و دانشگاه شریف و کشتی‌گیران و مسائل دیگر صحبت می‌کنم و مطمئنا دیگر در مورد فوتبال حرف نمی‌زنم. من که 25 سال از عمرم را در فوتبال گذرانده‌ام و چیزی از فوتبال سر درنمی‌آورم دیگر حرفی در مورد فوتبال نمی‌زنم تا آقایانی که در حال حاضر پست و سمت دارند و خیلی از فوتبال سر درمی‌آورند در این مورد صحبت کنند!»
وی افزود:ازاین به بعد که به جلسات فدراسیون جهانی فوتبال می‌رود، در جلسات FIFA در مورد آب و هوا و اتفاقات غیر فوتبالی حرف می‌زند تا به رای کمیته انضباطی احترام گذاشته باشد و حرف فوتبالی نزده باشد. او همچنین با طرح این سوال که: «در جام باشگاه‌های آسیا که برای مربیان مصاحبه مطبوعاتی می‌گذارند اجازه دارم در مورد فوتبال حرف بزنم یا نه؟» به صورت غیر مستقیم از فدراسیون و کمیته انضباطی در خصوص ممنوع‌المصاحبه شدنش انتقاد کرد .

O M I D
11-09-2010, 07:18 PM
ارسال اطلاعات استقلال، پرسپوليس، سپاهان و ذوب آهن به AFC


رئيس سازمان ليگ برتر از ارسال اطلاعات و مشخصات چهار باشگاه ايراني به کميته مسابقات ليگ قهرمانان آسيا خبر داد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg عزیز محمدی افزود: کنفدراسیون فوتبال آسیا برای حضور نمایندگان کشورمان در فصل جدید مسابقات لیگ قهرمانان آسیا خواستار اطلاعات جامعی در خصوص 4 نماینده ایران شده بود که این اطلاعات جمع آوری و امروز به مقصد مالزی ارسال شد.
رئیس سازمان لیگ تصریح کرد: در نامه ارسالی به کمیته مسابقات لیگ قهرمانان اطلاعات جامعی در خصوص وضعیت 4 باشگاه ذوب آهن ، سپاهان ، استقلال و پرسپولیس به عنوان نمایندگان ایران در فصل آینده لیگ قهرمانان در اختیار AFC قرار گرفته است.
وی ضمن برشمردن 5 شاخص اصلی و مورد نظر AFC برای برگزاری فصل جدید مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، اظهار داشت: در اطلاعات ارائه شده به AFC وضعیت استادیوم محل برگزاری مسابقات ، زمان پیشنهادی برای انجام بازیها ، رنگ پیشنهادی پیراهن باشگاه ها ، توضیحات کلی درباره تیم ها و تعهدنامه رعایت اصول و مقررات برگزاری مسابقات 4 نماینده کشورمان قید شده است.
محمدی یادآور شد: کمیته مسابقات لیگ قهرمانان آسیا پس از جمع بندی اطلاعات تمامی باشگاه های حاضر در این رقابتها در خصوص برنامه ریزی و زمان برگزاری مسابقات فصل جدید لیگ قهرمانان تصمیم گیری خواهد کرد.

O M I D
11-09-2010, 07:18 PM
حضور هفت تيم ايراني در فينال قهرماني آسيا


فينال هشتيمن دوره رقابتهاي فوتبال ليگ قهرمانان آسيا در شرايطي روز شنبه بين تيم هاي ذوب آهن ايران و سئونگنام کره جنوبي برگزار مي شود که تيم هاي ايراني سابقه هفت بار حضور در فينال ليگ قهرمانان و جام باشگاه هاي آسيا را در کارنامه دارند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
تاکنون هفت بار تیم‌های ایرانی به دیدار نهایی مسابقات فوتبال جام باشگاه‌ها و لیگ قهرمانان آسیا صعود کرده اند. استقلال (4 بار)، پاس تهران و سپاهان اصفهان (یک بار) فینالیست‌های ایرانی مهمترین پیکارهای باشگاهی در قاره کهن هستند.
استقلال؛ اولین فینالیست و قهرمان ایرانی آسیا
تیم فوتبال استقلال در سال 1970 توانست جواز حضور در دیدار نهایی مسابقات فوتبال جام باشگاه‌های آسیا را بدست آورد. این تیم در دیدار نهایی با نتیجه 2 بریک به پیروزی رسید و بدین ترتیب اولین تیم ایرانی شد که عنوان قهرمانی پیکارهای باشگاهی قاره کهن را از آن خود کرد.
استقلال بازهم قهرمان شد
این تیم، اولین تیم ایرانی بود که حضور در دیدار نهایی جام باشگاه‌های آسیا را تجربه کرد و عنوان قهرمانی این رقابت‌ها دست یافت. آبی پوشان تهرانی در فصل 91 - 1990 فوتبال آسیا با هدایت منصور پورحیدری به دیدار نهایی مسابقات فوتبال جام باشگاه‌های آسیا صعود کردند و با برتری مقابل "لیائونینگ" چین جام قهرمانی آسیا را برای دومین بار بالای سر بردند.
آبی پوشان مقابل الهلال ناکام ماندند
تیم فوتبال استقلال در فصل 92 - 1991 فوتبال آسیا می توانست عنوان پرافتخارترین تیم این قاره را بدست آورد اما در دیدار نهایی مسابقات جام باشگاه‌های آسیا مقابل الهلال عربستان آنهم در ضربات پنالتی تن به شکست 4 بر 3 داد تا به عنوان نایب قهرمانی قاره کهن بسنده کند.
پاس؛ آخرین قهرمان ایرانی جام باشگاه‌های آسیا
تیم فوتبال پاس تهران آخرین تیم ایرانی است که توانست عنوان قهرمانی جام باشگاه‌های آسیا را بدست آورد. این تیم در فصل 93 - 1992 فوتبال آسیا به دیدار نهایی جام باشگاه‌های آسیا صعود کرد و موفق شد با شکست یک برصفر تیم الشباب عربستان برای نخستین بار قهرمان این پیکارها شود. این آخرین قهرمانی تیم‌های ایرانی در مسابقات فوتبال جام باشگاه‌های آسیا بود.
ناکامی استقلال این بار در ورزشگاه آزادی
بدون شک استقلال موفق‌ترین تیم ایرانی در پیکارهای جام باشگاه‌های آسیاست. این تیم که توانسته بود در سال‌های 1970 و 1991 عنوان قهرمانی این رقابت‌ها را بدست آورد در فصل 99 - 1998 نیز به دیدار نهایی مسابقات فوتبال جام باشگاه‌های آسیا صعود کرد. آبی پوشان این بار در فینال رقابت‌ها که در مقابل دیدگان 120 هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه آزادی برگزار شد، با نتیجه 2 بریک مقابل "جوبیلوایواتا" تن به شکست داد و به عنوان نایب قهرمانی آسیا بسنده کرد.
سپاهان تا پای قهرمانی پیش رفت
هشت سال پس از ناکامی استقلال در دیدار نهایی مسابقات فوتبال جام باشگاه‌های آسیا سپاهان توانست به دیدار نهایی این رقابت‌ها که به "لیگ قهرمانان" تغییر نام داده بود، راه یابد. سپاهان در دیدار نهایی فصل 2007 لیگ قهرمانان آسیا "اورواردز" ژاپن را از پیش رو داشت که در دو بازی رفت و برگشت با نتیجه 3 بریک مقابل این تیم مغلوب شد و با عنوان نایب قهرمانی آسیا به اصفهان بازگشت.
ذوب آهن و یک دنیا امید و آرزو
فوتبال ایران برای هفتمین بار در دیدار نهایی مهمترین رویداد فوتبال قاره کهن در رده باشگاهی یک نماینده خواهد داشت. ذوب آهن، نماینده شایسته فوتبال ایران در فصل 2010 لیگ قهرمانان باشگاه‌های آسیا روز شنبه در ورزشگاه توکیو با یک دنیا امید و آرزو میراث‌دار فوتبالی است که مدت‌هاست قهرمانی در قاره کهن را به فراموشی سپرده. این تیم در مصاف با "سئونگنام ایلهواچونما" کره جنوبی که در فصل 97 - 1996 یکبار به دیدار نهایی جام باشگاه‌های آسیا رسیده است، رقابتی جانانه برای قهرمانی خواهد داشت.

O M I D
11-09-2010, 07:19 PM
مظلومي نام سه هافبك طراح را به فتح‌الله‌زاده داد


کادرفني استقلال به دنبال جذب يک هافبک طراح ليگ برتري در نيم فصل است.


http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مصدوميت هاي مداوم مجتبي جباري و آسيب ديدگي شمار ديگري از بازيکنان اين تيم باعث شده کادرفني استقلال به فکر جذب يک هافبک طراح باشد.
به گفته فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال مظلومي روز دوشنبه نام سه بازيکن مورد نظر خود از ليگ برتر را به مديريت باشگاه تحويل داده تا در نيم فصل يکي از اين سه بازيکن جذب شود.

O M I D
11-09-2010, 07:19 PM
كانون مربيان يك دوره كلاس مربيگري برگزار مي‌كند


يک دوره کلاس مربيگري از سوي کانون مربيان فوتبال برگزار مي‌شود.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg کانون مربيان فوتبال ايران درنظر دارد در روزهاي پنجشنبه و جمعه هفته جاري يک دوره کلاس مربيگري برگزار کند.
سعيد ناصري مدير برگزاري اين کلاس اظهار داشت: ‌اين دوره با تدريس آقايان جلالي، افاضلي، ذوالفقارنسب و روشن برگزار مي‌شود ضمن اينکه در کنار اين کلاس آقايان احمدي و زندي درباره ارتباط خبرنگاران و مربيان مطالبي را عنوان خواهند کرد.
وي محل برگزاري اين کلاس را شهرک فجر واقع در اتوبان نيايش اعلام کرد و از کليه مربيان براي حضور در اين کلاس دعوت به عمل آورد.

O M I D
11-09-2010, 07:20 PM
حسيني‌نسب: مسابقه با استقلال راحت‌تر از ديدار با شهرداري تبريز است


مربي تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: ديدار با استقلال براي ما راحت‌تر از مسابقه با شهرداري تبريز است.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مهدي حسيني نسب در مورد ديدار با استقلال در روز جمعه و در هفته پانزدهم ليگ برتر گفت: وضعيت شاهين خوب است. منصور تنهايي تنها بازيکن مصدوم ما بود که خوشبختانه اين مهاجم نيز تمريناتش را با تيم آغاز کرده و احتمالا به ديدار با استقلال مي‌رسد. بازيکن محروم هم نداريم.
مربي شاهين بوشهر در مورد ديدار با استقلال گفت: اين ديدار براي ما راحت‌تر از مسابقه با شهرداري تبريز است. اين تيم هفته گذشته با 5 مدافع و 4 هافبکي‌ که مقابل مدافعان بودند 9 نفره دفاع مي‌کرد و هيچ فضايي براي کار وجود نداشت. براي گرفتن امتياز به تهران مي‌آييم و بازيکنان ما انگيزه زيادي براي اين مسابقه دارند.

O M I D
11-09-2010, 07:20 PM
باقري‌ها: در پرسپوليس برخورد خوبي با من نشد


مس کرمان در حالي مقابل پرسپوليس قرار خواهد گرفت که نبي‌الله باقري‌ها مدافع بلندقامت مس مقابل تيم سابقش قرار خواهد گرفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg باقري‌ها از رويارويي با پرسپوليس حس خاصي ندارند، او گفت:«راستش را بخواهيد هيچ حسي ندارم و اين مسابقه با بازي‌هاي ديگر هيچ فرقي برايم ندارد. پرسپوليس تيم بسيار خوبي است ولي ما ميزبان هستيم و فقط به شکست اين تيم فکر مي‌کنيم.»
باقري‌ها در پاسخ به اين سوال که آيا بابت جدايي از پرسپوليس از دايي و کاشاني ناراحتي؟ تأکيد مي‌کند:«من سه سال در پرسپوليس بازي کردم و با اين تيم دو بار قهرمان شدم. بهترين دوران فوتبالم را در پرسپوليس پشت سر گذاشتم و دوست داشتم بمانم ولي شرايط مهيا نبود. من از دايي و کاشاني ناراحت نيستم و به هيچ عنوان هم به هيچ کس بي‌احترامي نمي‌کنم.»
اين مدافع ادامه مي‌دهد:«به هر حال مربي و مديرعاملي در انتخاب بازيکن اختيار تام دارد و کارنامه من هم در پرسپوليس مشخص است و خيلي از کارشناسان هميشه از عملکرد من به صورت مثبت حرف زدند. اگر چه از برخي برخوردها ناراحتم ولي فوتبال حرفه‌اي است و ديگر به گذشته فکر نمي‌کنم. من سال گذشته بخصوص در دو ماه آخر ليگ اذيت شدم و با من برخورد خوبي صورت نگرفت. به هر حال قسمت نبود در پرسپوليس بمانم و الان هم خوشحالم که در مس کرمان بازي مي‌کنم.»
باقري‌ها در پاسخ به اين سوال که اگر مقابل پرسپوليس گل بزني خوشحالي خواهي کرد؟ مي‌گويد:«براي من موفقيت مس از همه چيز مهمتر است ولي اگر موقعيت پيش بيايد به فکر گلزني هستم. من پيراهن مس را برتن مي‌کنم و اگر گل بزنم خوشحالي خواهم کرد.»

O M I D
11-09-2010, 07:21 PM
چهار بازيكن تيم پاس مقابل شهرداري تبريز غايب هستند


چهار بازيکن تيم پاس همدان در بازي مقابل شهرداري تبريز در چارچوب هفته پانزده ليگ برتر فوتبال کشور غايب هستند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ''ساشا کلونيجا'' و ''نادر احمدي'' به دليل سه اخطاره شدن در ديدار اخير، در بازي مقابل شهرداري تبريز محروم هستند.
همچنين، ''سامان صفا'' و ''ادو نوبوکو'' دو بازيکن ديگر تيم پاس نيز به دليل مصدوميت نمي توانند اين تيم را برابر شهرداري تبريز همراهي کنند.
تيم فوتبال پاس همدان در چارچوب هفته پانزدهم ليگ برتر کشور جمعه آينده ميهمان شهرداري تبريز است.
پاسي ها هم اينک با کسب 16 امتياز در جايگاه دوازدهم جدول رده بندي ليگ برتر فوتبال کشور قرار دارند.

O M I D
11-09-2010, 07:22 PM
افشين ناظمي سرمربي جديد تيم داماش گيلان



http://pnu-club.com/imported/mising.jpg به دنبال کسب نتايج ضعيف تيم داماش گيلان در مسابقات فوتبال دسته اول کشور روز سه‌شنبه امير عابديني مديرعامل باشگاه داماش پس از جلسه‌اي که با چند تن از بازيکنان اين تيم ماريان پوشنيک سرمربي اسلوواني‌اش را برکنار کرد.
همچنين دستياران خارجي پوشنيک و بهزاد دادش‌زاده نيز برکنار شدند. افشين ناظمي به عنوان سرمربي موقت تيم داماش تا پايان بازي‌هاي نيم فصل اول منسوب شد.

O M I D
11-09-2010, 07:23 PM
پاداش ويژه در انتظار بازيكنان مس كرمان


باشگاه مس کرمان به بازيکنان تيم فوتبالش براي شکست پرسپوليس پاداش ويژ‌ه‌اي پرداخت مي‌کند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg باشگاه مس کرمان براي برد برابر پرسپوليس در هفته پانزدهم ليگ برتر پاداش ويژ‌ه‌اي در نظر گرفته است.
مسئولان باشگاه مس به بازيکنانشان وعده داده‌اند در صورت برتري برابر پرسپوليس به غير از پاداش مصوب پيروزي در خانه مبلغي نيز به عنوان پاداش ويژه‌ به آنها پرداخت خواهد شد.
ديدار اين دو تيم ساعت 16:30 روز پنجشنبه در ورزشگاه باهنر کرمان برگزار مي‌شود. مس کرمان 11 هفته است که شکستي نداشته و اکنون با 23 امتياز در رده پنجم جدول قرار دارد و پرسپوليس 27 امتيازي در مکان دوم جدول است.

O M I D
11-09-2010, 07:24 PM
مظلومي: دينم را به استقلال ادا كنم، مي‌روم


سرمربي استقلال گفت: ديني دارم که وقتي آن را ادا کردم از استقلال مي‌روم.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg پرويز مظلومي پس از پايان تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران درباره شرايط استقلال گفت: شرايط خوبي داريم و خود را براي کسب سه امتياز مقابل شاهين بوشهر آماده مي‌کنيم. شاهين تيم خوبي است. بازي سختي خواهيم داشت اما مصمم هستيم نهايت استفاده را از بازي خانگي ببريم.
وي درباره مصدومان استقلال عنوان کرد: جباري و يوسفي قطعا به اين بازي نمي‌رسند اما فرهاد مجيدي با تيم تمرين کرده است. آرش برهاني نيز از فردا پا به توپ مي‌شود و بايد ببينم وضعيتش به چه صورت است.
مظلومي با رد اين نظر که باخت به نفت آبادان زمان خوبي اتفاق افتاد اظهار داشت: باختن در هيچ زماني خوب نيست. ما دوست نداريم تحت هيچ شرايطي بازنده باشيم. بازيکن بايد حرفه‌اي باشد. حتما نبايد ببازد تا تلنگر به او وارد شود. غرور معني ندارد و هميشه بايد با همه وجود تلاش کنيم تا برنده باشيم.
وي درباره حضور قادرحسن در اين تيم تصريح کرد: او را بايد در تمرين ببينم و نظر نهايي‌ام را بدهم. البته فيلم بازي‌هايي که از اين بازيکن ديده‌ام خيلي خوب بود اما تائيد نهايي منوط به حضور قادر حسن در تمرين است.
مظلومي يادآور شد: فتح‌الله زاده نيز اين حرف را به من زده و اگر خوب نباشد وي را در اختيار باشگاه مي‌گذارم. آقاي فتح‌الله زاده اين بازيکن را از دست قطري‌ها درآورده و روي آن حساب باز کرده است. اگر زماني قادرحسن به کار استقلال نيايد فتح‌الله‌زاده قصد ترانسفر کردن او را دارد.
سرمربي استقلال درباره اينکه بارها اعلام کرده به داوري‌ها معترض نمي‌شود اما پس از پايان بازي با نفت آبادان اعلام کرد داوري قهرماني مشکوک بود تصريح کرد: من هيچ وقت به داوري معترض نبودم. من گفتم قضاوت قهرماني خوب بود اما روي دو گلي که دريافت کرديم بهتر است کارشناسان نظر بدهند.
مظلومي در حالي که صحبت‌هايش به پايان رسيده بود با سوال يک هوادار مبني بر اينکه عده‌اي مي‌خواهند اين تيم را به حاشيه ببرند روبرو شد و در پاسخ گفت: من از اول دنبال اين بودم که به اين تيم حاشيه وارد نشود. از شما هم مي‌خواهم که چندان نگران نباشيد. من چسبيده به اين فوتبال و اين نيمکت نيستم. ديني دارم که وقتي اين وظيفه‌ام را ادا کنم از استقلال مي‌روم. از روزي که به استقلال آمدم به فکر رفتن بودم. ديگران هستند که مي‌خواهند استقلال را به حاشيه ببرند اما من مقابل اين حاشيه‌ها ايستاده‌ام. نمي‌خواهم به سال خاصي اشاره کنم اما مي‌توانيد مقايسه کنيد سال‌هاي قبل حاشيه‌هاي استقلال چه بوده و اکنون چيست. 14 هفته گذشته اما حاشيه خاصي در اين تيم وجود نداشته چون من جلوي آنها را گرفته‌ام.

O M I D
11-09-2010, 07:25 PM
اسامي داوران هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال


اسامي داوران هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال اعلام شد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg اسامي داوران به شرح زير است:
پنجشنبه 20/8/89-هفته پانزدهم
استيل آذين-ملوان بندر انزلي-دستگردي-تهران-ساعت 16:30
سيد مهدي سيد علي-بابک داوري-حجت علي رضايي تبار-اسماعيل بابايي-ناظر:سيامک بخشي
صباي قم-تراکتورسازي تبريز-يادگار امام(ره)--قم-ساعت 15
يدالله جهانبازي-سعيد علي نژاديان-صادق نوري-عبدالحسين ايازي-ناظر:اسماعيل صفيري
مس کرمان-پرسپوليس-باهنر-کرمان-ساعت 14:30
هدايت ممبيني-رضا سخندان-مسعود فرح نيا-قاسم واحدي-علي خسروي
جمعه 21/8/89-هفته پانزدهم
پيکان-سايپا-رجايي-قزوين-ساعت 15
محسن ترکي-داود رفعتي-سجاد طوري-بيژن حيدري-ناظر:رحيم رحيمي مقدم
نفت تهران-راه آهن-اکباتان-تهران-ساعت 15
بابک وسيله بر-مجيد ويشگاهي-مهدي الوندي-عليرضا شيخي-ناظر:عبود سنگاشکن
شهرداري تبريز-پاس همدان-يادگار امام(ره)--تبريز ساعت 15
ايرج ساعدي-محمد رسول فروغي-حسين طالقاني-حسين محبوبي-ناظر:ابراهيم ميرزابيگي
استقلال تهران-شاهين بوشهر-آزادي-تهران-ساعت 17:30
سعيد بخشي زاده-محسن فريماني-حميد غمزه-رضا کرمانشاهي-نادر جعفري

O M I D
11-09-2010, 07:25 PM
پروين: به جاي مصاحبه به فکر ملوان باشيد


رئيس سازمان فوتبال باشگاه استيل آذين به بازيکنان تيم فوتبال اين باشگاه توصيه کرد به جاي مصاحبه کردن، به گرفتن 3 امتياز مقابل ملوان فکر کنيد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علی پروین از روز یکشنبه و پس از 5 سال در تمرین استیل آذین لباس ورزشی برتن کرده و در تمرینات این تیم حضور مستمری دارد.
وی برای از بین بردن تنش‌ها در این تیم و ایجاد رفاقت بیشتر میان بازیکنان، خطاب به آنها گفت: امروز استیل آذین شرایط حساس و نامطلوبی دارد اما با یک پیروزی همه چیز می‌تواند، تغییر کند و تیم در مسیری درست و موفقیت آمیز قرار بگیرد.
رئیس سازمان فوتبال باشگاه استیل آذین افزود: بهتر است به جای مصاحبه، تنها به گرفتن 3 امتیاز مقابل ملوان فکر کنید تا این حرف و حدیث‌ها و حاشیه‌ها دست از سر استیل آذین بردارد.
پروین همچنین تاکید کرد: حسین هدایتی رفیق خوب ماست. وی تا امروز برای این تیم کم نگذاشته و امیدوارم با نتایج خوبی که در ادامه بازی ها می‌گیریم، شرایط بهتر از گذشته شود.

O M I D
11-10-2010, 06:22 PM
تساوي سپاهان و النصر در ديدار دوستانه


تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان در دومين ديدار دوستانه خود در اردوي امارات امروز در ورزشگاه آل مکتوم برابر النصر امارات به تساوي دست يافت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
اين ديدار که از ساعت 16 و 15 دقيقه برگزار شد، در پايان 90 دقيقه با نتيجه يک بر يک به پايان رسيد. ابراهيم توره در دقيقه 26 براي سپاهان و ليما در دقيقه 52 براي النصر گلزني کردند.
* هادي عقيلي ، محرم نويد کيا و فابيو جانواريو در اين ديدار به ميدان نرفتند.
* تيم النصر امارات با همه بازيکنان اصلي و خارجي خود در اين ديدار حاضر شد .
* حدود 500 تماشاگر عرب از اين ديدار استقبال کردند.
* همه مقامات و مديران ارشد باشگاه النصر امارات به همراه خانواده‌هاي خود در ورزشگاه آل مکتوم براي تماشاي اين ديدار حاضر شده بودند.
* بارود سرمربي تيم النصر است که هدايت تيم ملي نوجوانان امارات را نيز بر عهده دارد.
* تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان که به دليل حضور بازيکنان خود در بازي هاي آسيايي گوانگ‌جو ديدارهايش در ليگ برتر ايران تعطيل شده، اردوي يک هفته‌اي خود را در امارات برپا کرده است.
* سپاهاني‌ها در اين اردو در باشگاه ايرانيان دبي مستقر شده‌اند و جمعه 21 آبان ماه امارات را به مقصد ايران ترک مي کنند.
* شاگردان امير قلعه نويي در اولين ديدار تدارکاتي خود در اين اردو موفق شده بودند با نتيجه 4 بر2 الاهلي امارات را مغلوب کنند.

O M I D
11-10-2010, 06:24 PM
ناصر حجازي: فقط در برنامه زنده حرف مي زنم


ناصرحجازي در پي وخامت حال امروز به بيمارستان منتقل شد
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
رئیس کميته فني باشگاه استقلال تهران گفت: ازاين پس ديگر مصاحبه نمي کنم و اگر بخواهم صحبت کنم فقط در يک برنامه زنده تلويزيوني حرف مي زنم .
ناصر حجازي،رئيس کميته فني باشگاه استقلال تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار داشت:از امروز يک کلمه هم مصاحبه نمي کنم چون هم در تلویزیون و هم در روزنامه ها حرفهایم گزینشی کار می شود. .

O M I D
11-10-2010, 06:24 PM
استيلي: شكست استقلال در آبادان كار ما را دشوار كرده است


سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: شکست استقلال برابر نفت آبادان کار ما را در ديدار با اين تيم مشکل‌تر کرده است.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حميد استيلي در مورد ديدار روز جمعه با استقلال اظهار داشت: اين هم يکي ديگر از بازي‌هاي ليگ است و مي‌دانم بازي بسيار سختي برابر اين تيم داريم. استقلال تيم قدرتمند و قوي است اما شاهين بوشهر از هر لحاظ براي اين ديدار آماده است. شکست استقلال در هفته گذشته برابر نفت آبادان کار ما دشوارتر کرده زيرا اين تيم براي جبران آن شکست انگيزه بيشتري دارد.
وي ادامه داد: شاهين بوشهر در نتيجه گيري خوب عمل نکرده است. اين در حالي است که بازي‌هاي خوبي ارائه کرده‌ايم و در تمام مسابقات از نظر آمار بازي‌ مانند درصد مالکيت توپ تعداد کرنر و ... برتر هستيم اما نمي‌دانم چرا در زدن ضربات آخر موفق عمل نمي‌کنيم. شاهين بوشهر يکي از کم نوسان‌ترين تيم‌هاي ليگ از نظر کيفيت بازي بوده است.
سرمربي شاهين بوشهر يادآور شد: بازيکنان تيم با فلسفه کاري من آشنا شدند و اميدوارم نتايج بهتري در روزهاي آينده بگيريم. ما هر بازي نسبت به بازي گذشته روان‌تر بازي مي‌کنيم و اميدواريم روز جمعه نيز بازي خوبي برابر استقلال انجام دهيم.
استيلي در مورد مصدومان تيمش گفت: محمد صادق کريمي و سليماني از مصدومان اصلي شاهين هستند که جمعه نمي‌توانند بازي کنند و عبدالله کرمي و منصور تنهايي و ايوان پتروويچ نيز مصدوميت جزيي دارند. با اين حال من به بازيکنان تيمم ايمان دارم و مي‌دانم آنها با تمام توان و انگيزه برابر استقلال بازي خواهند کرد. استقلال از مربي خوبي مانند پرويز مظلومي بهره مي‌برد و نسبت به فصل گذشته کمترين تغيير را داشته است.
سرمربي اسبق استيل آذين در مورد حضور علي پروين در اين تيم گفت: پروين از اسطوره‌هاي فوتبال است و سرد و گرم فوتبال را چشيده است. او درد استيل آذين را تشخيص داده و مي‌توان آن را درمان کند به شرط آنکه بازيکنان هم دست به دست هم بدهند. استيل آذين بازيکنان بزرگي دارد که براي حفظ شخصيت خودشان بايد تلاش بيشتري کنند و تيم به شرايط خوب گذشته بازگردد تا مديران ساير بخش‌هاي خصوصي نيز تمايل به سرمايه گذاري در فوتبال داشته باشند.
استيلي در مورد جدايي امير مهريزي از باشگاه استيل آذين گفت: مهريزي از مديران زحمت کش فوتبال است که حتي حاضر است از جيب خود براي فوتبال هزينه کند. اين براي يک مدير در فوتبال مزيت محسوب مي‌شود که وضع مالي خوبي دارد و از جيبش هم هزينه مي‌کند. در فوتبال بايد احترام‌ها حفظ شود و همه چيز سر جاي خود باقي بماند.

O M I D
11-10-2010, 06:25 PM
مرفاوي: دايي را در کرمان شکست مي دهم


سرمربي تيم فوتبال مس کرمان با اشاره به اينکه بازيکنان پرسپوليس سخت ترين ديدار ليگ برتر را در کرمان سپري خواهند کرد گفت: اين بار دايي را در کرمان شکست خواهم داد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg صمد مرفاوی اظهارداشت: بازی با پرسپولیس برای مس کرمان مانند دیگر بازیها است و به پرسپولیس نیز مثل دیگر تیمها فرصت نمی دهیم و روز سختی را برای پرسپولیسی ها در کرمان پیش بینی می کنیم.
وی تصریح کرد: پرسپولیس تیم بزرگی است و بازیکنان خوبی دارد و در شرایط بسیار خوب در جدول قرار دارد و با توجه به موقعیتش در جدول بازی سختی را برای هر دو تیم پیش بینی می کنیم چرا که مس نیز موقعیت حساسی در جدول لیگ دارد که نباید از دست بدهد.
وی افزود: تیم مس احتیاج به سه امتیاز بازی دارد و تیم پرسپولیس هم شدیدا برای حفظ موقعیتش در جدول نیازمند امتیاز است اما تیمی در زمین موفق می شود که بتواند تمرکز تیمی خود را حفظ کند و از موقعیت های بازی نهایت استفاده را ببرد و سه امتیاز بازی را از آن خود کند.
مرفاوی یادآورشد: طبیعتا بازی سختی مقابل پرسپولیس خواهیم داشت ولی با توجه به شرایط میزبانی امیدواریم بتوانیم سه امتیاز بازی را از آن خود کنیم.
مربی مس کرمان خاطر نشان کرد: کادر فنی مس با تفکرات علی دایی آشنایی کامل دارد و از این تیم آنالیز داشتیم و نکات مورد نظر را بارها به بازیکنان گوشزد کردیم از طرف دیگر تیم حریف نیز با روحیات کادر فنی مس آشنایی کامل دارد.
وی با اشاره به اینکه تیم مس کرمان تماشاگران بسیار خوبی دارد گفت: امیدواریم در بازی فردا از حمایت ویژه و صد در صدی تماشاگران برخوردار شویم تا با کسب نتیجه برد آنها را شاد کنیم.
وی ممنوع المصاحبه شدن دایی را جز مسائل حاشیه ای بازی دانست و گفت: این مسئله موضوعی بوده که بین کمیته انضباطی و دایی روی داده است و به تیم مس و یا بازی پرسپولیس برابر مس ربطی ندارد و من هم قصد ندارم درباره این موضوع صحبتی داشته باشم.
مرفاوی تصریح کرد: دوست دارم سه امتیاز این دیدار به مس کرمان برسد با هر نتیجه ای که باشد مهم نیست فقط سه امتیاز بازی برای ما مهم است.
وی ادامه داد: هم روی تیم خودمان و هم روی تیم پرسپولیس برنامه داریم و اینکه آنها بخواهند ادینهو را مهار کنند برای مس کرمان زیاد مهم نیست چون یک تیم به نام مس داریم و تکیه به نفرات نداریم.
این مربی مصدومین تیم مس را یکی از نگرانی ها برای این بازی دانست و افزود: غیبت منصوری در میانه زمین نیز صد درصد به ضرر مس است اما بازیکنان جایگزین خوبی برای این مصدومین و محرومین داریم در ضمن مصطفی سیفی و امرایی نیز در بازیهای آینده کم کم به تیم اضافه می شوند.
مرفاوی درباره طلبش از تیم استقلال نیز گفت: هنوز طلبم را نگرفتم کمیته انضباطی رای خودش را داده منتها کارهایش هنوز مانده و بخش زیادی از طلب بنده هنوز در تعهد باشگاه استقلال است.

O M I D
11-10-2010, 06:27 PM
پورغلامي: برابر استيل‌آذين پرمهره بايد هوشيارانه بازي كنيم


سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: برابر استيل‌آذين پرمهره بايد هوشيارانه بازي کنيم تا امتياز بگيريم.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg فرهاد پورغلامي در مورد ديدار برابر استيل آذين در روز پنج‌شنبه از هفته پانزدهم ليگ برتر گفت: حريف تيم پرمهر‌ه‌اي است و ستاره‌هاي اين تيم مي‌توانند هر لحظه سرنوشت مسابقه را تغيير دهند. بايد با استيل آذين هوشيارانه بازي کنيم زيرا کوچکترين غفلتي مي‌تواند کار ما را سخت کند. از نام حريف ترسي نداريم و ملوان بازي خودش را انجام مي‌دهد و مي‌خواهيم با امتياز از تهران به انزلي برگرديم. البته مي‌دانيم بازي سختي داريم.
وي در مورد اينکه استيل آذين تيم بحران‌زده‌اي است گفت: ما به شرايط تيم حريف کاري نداريم و و فقط کار خودمان را انجام مي‌دهيم و فوتبال خودمان را ارايه خواهيم کرد. مي‌دانيم رمز موفقيت در اين ديدار دوندگي و جنگندگي است.
سرمربي تيم ملوان در مورد حضور علي پروين در استيل آذين و اينکه اين شوک مي‌توان مثبت باشد يا منفي گفت: علي پروين از اسطوره‌هاي فوتبال ايران و يکي از مردان بزرگ فوتبال است اما ما هم ملوان هستيم و سعي مي‌کنيم کار خود را به بهترين شکل انجام دهيم.
پورغلامي در مورد اينکه بازيکن مصدوم يا محروم در هفته پانزدهم ليگ برتر دارد يا نه گفت: بازيکن مصدوم داريم اما نامشان را نمي‌گويم زيرا در تلاش هستيم تا آنها را به بازي برسانيم. البته مهدي دغاغله و محسن مسلمان از تيم ما همراه تيم اميد در چين هستند و محروم هم نداريم.

O M I D
11-10-2010, 06:27 PM
رحمان رضايي در انتظار تاييديه عليدوستي


سه مدافع جديد از جمله رحمان رضايي در تمرينات تيم فوتبال پيکان حضور دارند تا مورد ارزيابي فني قرار بگيرند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مسئولان باشگاه پيکان اعلام کردند اين باشگاه هيچ قراردادي با سعيد لطفي امضا نکرده و اين بازيکن فقط براي شرکت در تست فني در تمرينات تيم شرکت کرده است.
همچنين رحمان رضايي و بهشاد ياورزاده نيز در تمرينات حضور دارند و هر کدام از اين بازيکنان مورد تاييد حميد عليدوستي سرمربي تيم قرار بگيرند با آنها قرارداد امضا خواهد شد.

O M I D
11-10-2010, 06:28 PM
چهار بازيكن مصدوم مس به ديدار با پرسپوليس مي‌رسند


پزشک تيم فوتبال مس کرمان از بهبود چهار بازيکن مصدوم اين تيم براي ديدار با پرسپوليس خبر داد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مهدي مداحي اظهار داشت: مصدوميت نبي الله باقري ها که از ناحيه زانو مصدوم شده بود، فرهاد سالاري که از ناحيه مچ پا آسيب ديده بود و مصطفي سيفي که از ناحيه کشاله ران دچار کشيدگي شده بود بهبود پيدا کرده و مي توانند در هفته پانزدهم ليگ برتر برابر پرسپوليس بازي کنند. ارشاد يوسفي دروازه بان مس نيز براي اين مسابقه آماده شده و در صورت صلاحديد کادر فني مي تواند در ترکيب مس قرار بگيرد.
وي ادامه داد: فقط امير حسين يوسفي و کيوان امرايي نمي توانند برابر پرسپوليس بازي کنند و اين دو بازيکن به خاطر مصدوميت اين مسابقه را از دست خواهند داد.
ديدار اين دو تيم ساعت 16:30 روز پنجشنبه در ورزشگاه باهنر کرمان برگزار خواهد شد.

O M I D
11-10-2010, 06:29 PM
شكوري: مي‌توانم مقابل شاهين بازي كنم


مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: در صورتي که مربيان اعتماد کنند و صلاح بدانند مي‌توانم مقابل شاهين بازي کنم.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg هادي شکوري صحبت هاي زير را در مورد آخرين شرايط خودش و استقلال مطرح کرد:
* شرايطت براي بازي کردن چطور است؟
همراه تيم استقلال به آبادان هم رفته بودم اما بازي به من نرسيد و شرايط طوري بود که صلاح ديده شد بازي نکنم اما اکنون مشکلي ندارم و اگر کادرفني صلاح بداند مي توانم روز جمعه مقابل شاهين بازي کنم. تمام تلاش خود را کرده ام که آماده شوم و خيلي دوست دارم از اول بازي در ترکيب تيم باشم.
* فکر مي کني اين فرصت به تو داده شود؟
اميدوارم که به من اعتماد شود. از نظر بدني مشکلي ندارم و به لحاظ روحي هم در شرايط خوبي هستم و فقط منتظر يک فرصتم.
* شرايط استقلال بعد از باخت به نفت چطور است؟
شکست ما مقابل نفت خيلي بزرگ جلوه داده شد و عده اي سعي کردن حواشي را به تيم نزديک کنند اما با تدبير مديريت اين مشکل برطرف شد و مطمئن هستم که با پيروزي مقابل شاهين به جايگاه قبلي خود بازمي گرديم.
* مطمئني که شاهين را شکست مي دهيد؟
اطمينان دارم چون تيم تمرينات بسيار خوبي داشته است و بچه ها بعد از بازي با نفت متوجه شدند وقتي تيم مي بازد چه مشکلاتي به وجود مي آيد.
* بحث معاوضه ات با زنيدپور چه بود و چرا مطرح شد؟ فتح الله زاده مي گفت چنين چيزي صحت ندارد و به مدافعان نياز دارند.
من هم نمي دانم چرا اين مسئله مطرح شد. شايد مسئولان استيل‌آذين که به مدافع نياز داشتند اين بحث را مطرح کردند. حتي در برهه اي از زمان هم به من پيغام دادند اما گفتم بازيکن باشگاه استقلال هستم و بايد با آنها صحبت کنند. خوشحالم که باشگاه استقلال به پاي بازيکن خود مي ايستد و روي ما حساب باز کرده است. خودم هم مي دانستم اين اتفاق رخ نمي دهد. به هر حال من تابع تصميمات باشگاه هستم.
* در مصاحبه اي گفته بودي خواهان رضايتنامه ات شده اي؟
در يک مقطعي از نظر روحي مشکلاتي داشتم و مي خواستم حمايت شوم و بازي کنم به همين دليل با باشگاه صحبت کردم که اگر به من اعتمادي نيست بدون رودربايستي بگويند. چون هم براي من تيم هست و هم براي استقلال بازيکن. در همان صحبت ها گفتند مشکلي نيست و اعتماد وجود دارد و من هم روحيه گرفتم که با انگيزه بيشتري تمرين کنم. مطمئن هستم که اگر مقابل شاهين بازي کنم شرايط خوبي برايم پيش مي آيد.

O M I D
11-10-2010, 06:29 PM
فستيوال فوتبال زير 12 سال كشور آغاز شد


دومين دوره فستيوال فوتبال زير 12 سال کشور صبح چهارشنبه طي مراسمي در اردوگاه شهيد باهنر تهران آغاز شد.


در مراسم افتتاحيه اين دوره فستيوال ، ''علي دوستي مهر '' سرمربي تيم فوتبال جوانان، ''فريدون معيني ''‌رييس کميته تيم هاي ملي فوتبال، ''حميد رضا افتخاري''‌ رييس تربيت بدني استان تهران و جمعي از مسئولان آموزش و پرورش و هيات هاي استاني حضور داشتند.
فستيوال زير 12 سال فوتبال کشور با حضور 24 تيم از استان هاي سراسر کشور به مدت سه روز برگزار مي شود و تا روز جمعه ادامه خواهد داشت.
در مراسم افتتاحيه اين فستيوال رييس تربيت بدني استان تهران با خير مقدم به حاضران از شرکت نکردن برخي از استان هاي کشور در اين فستيوال انتقاد کرد .
وي گفت: اميدوارم در دوره بعدي اين فستيوال مديران کل تربيت بدني استانها، امکان حضور را براي نمايندگان خود فراهم کنند.
قرار بود ''علي کفاشيان''‌ رييس فدراسيون فوتبال و ''‌مهدي تاج ''‌نايب رييس اين فدراسيون نيز در مراسم افتتاحيه اين فستيوال حضور يابند که به دليل همراهي تيم فوتبال اميد کشورمان در گوانگجو، موفق به حضور نشدند.
حضور نمايندگان فوتبال زير 12 سال استان فارس با پرچم هاي آسيا ويژن و فوتبال جوانمردانه از جمله حاشيه هاي جذاب مراسم افتتاحيه اين فستيوال بود که مورد توجه حاضران قرار گرفت.
نخستين دوره فستيوال فوتبال زير 12 سال کشور، سال گذشته در رامسر برگزار شد.

O M I D
11-10-2010, 06:29 PM
درخشان: هم ما و هم پاس مي‌خواهيم از اين شرايط خارج شويم


سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: هم ما و هم پاس همدان دنبال خارج شدن از بحران هستيم.


http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حميد درخشان درباره شرايط شهرداري تبريز اظهار داشت: بازيکنان تمرينات خوبي انجام داده اند. البته چهار پنج هفته فرصت مي خواهيم تا تيم هماني شود که مي خواهم.
وي افزود: اين تيم مشکلات خاص خودش را داشت. اين مشکلات فني و روحي بود. نتايج خوبي هم کسب نشده بود. در اين چند وقت که آمده ام در اين تيم پتانسيل خوبي ديدم و بچه ها هم تلاش خوبي از خود نشان داده اند. با اين تلاشي که از اين تيم مي بينم مطمئن هستم که در روزهاي آينده نتايج بهتري خواهيم گرفت.
درخشان در مورد بازي روز جمعه با پاس همدان عنوان کرد: بازي سختي است چون تيم پاس هم در هفته هاي اخير نتايج لازم را نگرفته و هر دو تيم مي خواهند خود را از بحران خارج کنند. ما مي خواهيم در خانه 3 امتياز را از آن خود کنيم.
اين مربي در مورد انتخاب دستيار پرسپوليسي گفت: چند نفر مدنظرم هستند که در حال نتيجه گرفتن با يکي از نفرات هستيم. ممکن است اين دستيار پرسپوليسي باشد.
درخشان در مورد نداشتن زمين تمرين ثابت اظهار داشت: در حال هماهنگي با مسئولان باشگاه هستيم تا اين موارد برطرف شود. اکنون هم يک زمين تمرين را داريم که در اين يک هفته در آن تمرين کرده ايم.

O M I D
11-10-2010, 06:30 PM
كمالوند: تابع تصميم كميته انضباطي هستم


سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت:‌ با تذکر کميته انضباطي مبني بر اينکه در مصاحبه‌هايم دقت کنم مشکلي ندارم و تابع آن هستم.


http://pnu-club.com/imported/mising.jpg فراز کمالوند درباره شرايط تراکتورسازي عنوان کرد: بازي سختي مقابل صباي قم داريم. درست است که اين تيم چند بازيکن خود را به دليل محروميت در اختيار ندارد اما اين تيم پر مهره و با تجربه است. ضمن اينکه با تغيير در کادرفني اين انگيزه را دارند تا مقابل ما متفاوت ظاهر شوند.
وي افزود: با توجه به فشردگي مسابقات طبيعي است که هر تيمي در يک مسابقه چند بازيکن خود را در اختيار نداشته باشد. تراکتورسازي هم مقابل سپاهان چند بازيکن خود را در اختيار نداشت. براي بازي فردا وضعيت علي جليلي، عباس محمدي و مصطفي اکرامي مشخص نيست و شايد به اين مسابقه نرسند.
کمالوند در مورد دليل جدايي رسول خطيبي از اين تيم و بازگشت او به فولاد گستر گفت: وقتي اين بازيکن را از تيم فولاد گستر گرفتيم به صورت قرضي بود. با توجه به اينکه اين تيم در ليگ دسته اول در هفته هاي اخير نتايج خوبي نگرفته فيروز کريمي با من تماس گرفت و گفت به رسول خطيبي نياز دارد. از طرفي مسئول باشگاه فولادگستر نيز با مديرعامل تراکتورسازي صحبت هايي را انجام داده بود و در نهايت به اين نتيجه رسيديم که رسول خطيبي به اين تيم بازگردد.
سرمربي تراکتورسازي در پاسخ به اين سؤال که اين تيم از نداشتن مهاجم کمبودي ندارد، عنوان کرد: من اگر رسول خطيبي هم بود به دنبال جذب يک مهاجم بودم. ما چند بازيکن ليگ برتري را در نظر داريم که در حال رايزني هستيم تا يکي از اين نفرات را در نيم فصل جذب کنيم.
کمالوند در پايان در خصوص تذکر کميته انضباطي به وي براي انجام مصاحبه گفت: آقاي شريفي به خاطر صحبت هايم بعد از بازي با استقلال اين تذکر را داده و خواسته است در مصاحبه هايم در مورد داوري حرف نزنم و من هم مشکلي ندارم. هيچ گاه با آراي آقاي شريفي به دليل اينکه مي دانم عدالت را رعايت مي کند مشکلي نداشته ام و تابع آن هستم.

O M I D
11-10-2010, 06:31 PM
باشگاه صبا به راي كميته انضباطي اعتراض كرد


باشگاه صباي قم به راي کميته انضباطي در مورد سه بازيکن خود اعتراض کرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg باشگاه صبا به راي کميته انضباطي در مورد محروميت و جريمه نقدي سه بازيکن خود اعتراض کرد و قرار است کميته استيناف به اين راي رسيدگي کند.
محسن بيات، داود حقي و فرزاد حاتمي هر کدام يک جلسه محروم شده‌اند.کميته انضباطي همچنين حقي و بيات را به پرداخت 5 ميليون تومان و حاتمي را به پرداخت 7 ميليون تومان جريمه نقدي محکوم کرده است.
روز يکشنبه آينده نيز کميته انضباطي فدراسيون فوتبال در مورد مرتضي کاشي و حميد فرزانه تشکيل جلسه مي‌دهد. اين دو بازيکن تا اطلاع ثانوي محروم بوده‌اند.
اين بازيکنان در ديدار دو تيم صبا و مس که در کرمان برگزار شد از سوي کميته انضباطي جريمه شدند.

O M I D
11-10-2010, 06:32 PM
اخبار کميته انضباطي فدراسيون فوتبال


کميته انضباطي فدراسيون فوتبال احکام و احضاريه هاي جديدي صادر کرد .

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg اين احکام و احضاريه ها به شرح زير است: جلسه رسيدگي به دعوي مطالبه وجه محمدملا اسماعيلي به طرفيت از باشگاه استيل آذين، روز سه شنبه دوم آذر در کميته انضباطي برگزار خواهد شد.

با توجه به جلسه انضباطي 15 آبان در خصوص مطالبه وجه کاميار گروهي - کارگزار فيفا از رضا نوروزي بازيکن تيم فولاد خوزستان، کميته انضباطي با توجه به پرونده و مقاد قرارداد، رضا نوروزي را به پرداخت 10ده درصد از مبلغ به عنوان حق الزحمه کاميار گروهي محکوم کرد.

طبق گزارش داوري در ديدار بين تيم هاي شاهين بوشهر و شهرداري تبريز از سري مسابقات ليگ برتر که روز 14 آبان در بوشهر برگزار شد، حيدر جعفري آناليزور تيم شهرداري تبريز به دليل اعتراض مکرر و شديد به نحوه قضاوت در بين دو نيمه اخراج شد و کميته انضباطي طبق آيين نامه انضباطي حيدر جعفري به توبيخ کتبي با درج در پرونده و پرداخت مبلغ پانصد هزارتومان جريمه نقدي محکوم نقدي محکوم کرد.

O M I D
11-10-2010, 06:33 PM
ديدار نفت - راه‌آهن در ورزشگاه دستگردي برگزار مي‌شود


با موافقت سازمان ليگ برتر ديدار تيم‌هاي ‌فوتبال نفت تهران و راه‌آهن شهرري در ورزشگاه دستگردي برگزار مي‌شود.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg منصور قنبرزاده ضمن بیان مطلب فوق در مورد محل برگزاری دیدار تیم‌های نفت و راه‌آهن‌ گفت: از سازمان لیگ درخواست کردیم با توجه به اینکه زمین ورزشگاه اکباتان شرایط مطلوبی ندارد، بازی ما با تیم راه‌آهن در ورزشگاه دستگردی برگزار شود که سازمان لیگ هم تنها برای این مسابقه با درخواست ما موافقت کرد.
وی با بیان اینکه تیم نفت در لیگ دهم فراز و نشیب زیادی داشته، ادامه داد: این صحبت‌ها تکرار مکررات است اما در ابتدای فصل زمان لازم را برای جذب نفرات مدنظرمان نداشتیم و به همین دلیل در برخی از پست‌ها با کمبود بازیکن مواجه هستیم. ضمن اینکه تساوی‌های زیاد هم به سود تیم ما نبوده است.
مدیرعامل باشگاه نفت که از نتایج این تیم تا پایان هفته چهاردهم رضایت کاملی ندارد، اضافه کرد: انتظار ما از تیم بیشتر از این بود اما در قیاس با تیم‌های دیگر که سرمایه‌گذاری بسیاری داشته‌اند، نتایج تیم تاحدودی قابل قبول است. البته بسیار امیدواریم با پیروزی در بازی با را‌ه‌آهن و بازی پایان نیم فصل برابر ذوب‌آهن و شاهین، نیم فصل را با کسب جایگاه مطلوب به پایان برسانیم.
قنبرزاده با اشاره به اینکه 3 بازیکن این تیم از همین امروز در فهرست بازیکنان مازاد هستند اما صحیح نیست نامشان را اعلام کند، در پایان گفت: در نیم فصل دوم نفرات‌مان با تجربه‌تر شده و بازیکنان جدیدی را هم به خدمت خواهیم گرفت و احتمال جابه‌جایی بازیکنان ما با نفرات تیم‌های دیگر وجود دارد. در مجموع شاهد یک نفت جدید در نیم فصل دوم خواهید بود.
دیدار تیم‌های فوتبال نفت تهران و راه‌آهن شهرری در چارچوب هفته پانزدهم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌‎های کشور ساعت 15 عصر روز جمعه با قضاوت بابک وسیله‌بر در ورزشگاه دستگردی برگزار می‌شود.

O M I D
11-10-2010, 06:34 PM
اعلام اسامي برترين‌هاي اخلاقي هفته چهاردهم ليگ برتر


برترين‌هاي اخلاقي هفته چهاردهم ليگ برتر فوتبال معرفي شدند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سازمان ليگ برتر اسامي برترين‌هاي اخلاقي هفته چهاردهم را به شرح زير اعلام کرد:
مربي برتر: صمد مرفاوي از مس کرمان
بازيکن برتر: مازيار زارع از پرسپوليس
ميزبان برتر: سايپا
رفتار برتر اخلاقي: کانون هواداران باشگاه استقلال به دليل درخواست لغو محروميت تماشاگران نفت آبادان.

O M I D
11-11-2010, 07:58 PM
سامره يا هاشميان درشاهين بوشهر


شاهين بوشهر مذاکراتي را با علي سامره ووحيد هاشميان برگزار کرده تا در صورت جلب نظر آنها يکي از اين دوبازيکن را به خدمت بگيرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg شاهین بوشهر پس از آنکه نتوانست برای رفع معضل گلزنی خود عمادرضارا به خدمت بگیرد مذاکراتی را با علی سامره ووحید هاشمیان برگزار کرده تا در صورت جلب نظر آنها یکی از این دوبازیکن را به خدمت بگیرد.
کرمی وسلیمانی از لیست شاهین خط می خورند
پارگی رباط صلیبی صادق کرمی وحمیدرضا سلیمانی باعث شده تا شاهینی ها برای جایگزینی این دو بازیکن در اندیشه خروج آنها از لیست وجذب نفرات جدید باشد. بوشهری ها علاوه براین دو یک جای خالی دیگر هم در لیست خوددارند.

O M I D
11-11-2010, 07:58 PM
مجيدي و برهاني به ديدار با شاهين مي‌رسند


آمادگي فرهاد مجيدي و بازگشت آرش برهاني به ميدان بهترين خبر براي کادر فني تيم فوتبال استقلال در آستانه ديدار با شاهين بوشهر بود.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg فرهاد مجیدی، کاپیتان تیم فوتبال استقلال که در بازی با صنعت نفت آبادان دچار آسیب دیدگی شده بود، با تلاش کادر پزشکی این باشگاه توانایی بازگشت به ترکیب آبی پوشان را پیدا کرد و می تواند این تیم را در دیدار با شاهین بوشهر همراهی کند.
آرش برهانی نیز با آبی پوشان تمرین می کند و حضورش در ترکیب تیم استقلال بسته به نظر پرویز مظلومی و دستیارانش است. بازگشت برهانی به ترکیب استقلال می تواند، بخش عمده‌ای از مشکلات این تیم در فاز حمله را مرتفع سازد.
از اردوی تیم فوتبال استقلال خبر می رسد، مجتبی جباری و محسن یوسفی تنها بازیکنان این تیم هستند که به علت مصدومیت توانایی همراهی تیم‌شان را نخواهند داشت. امیرحسین صادقی نیز به علت محرومیت نمی تواند تیم استقلال را در مصاف با شاهین بوشهر همراهی کند.
دیدار استقلال مقابل شاهین بوشهر در چارچوب هفته پانزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور روز جمعه هفته جاری در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

O M I D
11-11-2010, 07:59 PM
عنايتي : روزهاي سختي در انتظار سپاهان است


قطعاً اين وقفه به تيم ضربه مي‌زند زيرا ما شرايط خوبي داشتيم و نتايج فوق‌العاده اي مي‌گرفتيم.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سپاهان اصفهان در تعطیلی یک هفته‌ای لیگ برتر به امارات رفت تا 2 بازی دوستانه انجام دهد. مهاجم سپاهان این تعطیلی را به ضرر تیمش می‌داند.
رضا عنایتی گفت: تعطیلی لیگ ترمز سپاهان را کشید تا نتوانیم به نتایج خوبی که می‌گیریم ادامه دهیم. : با اینکه به تعطیلیهای بی‌موقع لیگ عادت داریم اما قطعاً این وقفه به تیم ضربه می‌زند زیرا ما شرایط خوبی داشتیم و نتایج فوق‌العاده می‌گرفتیم. با تعطیلی لیگ مجبور شدیم اردوی یک هفته‌ای در امارات داشته باشیم و متاسفانه باید با این شرایط کنار بیاییم.
عنایتی ادامه داد: البته در امارات تمرینات خوبی داشتیم و 2 بازی دوستانه هم برگزار کردیم. با توجه به فشردگی لیگ روزهای سختی در انتظار سپاهان باشد. امیدوارم که این اردو تاثیر مناسبی روی روند کاری تیممان بگذارد و در بازگشت از امارات شرایط خوبی داشته باشیم.
وی در پایان با اشاره به دوری بازیکنان ملی‌پوش سپاهان گفت: به این موضوع هم عادت داریم. در اردوهای قبلی هم چند بازیکن ملی‌پوش را در اختیار نداشتیم و امیدوارم خستگی آنها به سپاهان ضربه نزند.

O M I D
11-11-2010, 08:00 PM
نامه سازمان ليگ به استيل آذين:زنيدپور حق بازي ندارد


سازمان ليگ با ارسال نامه اي به باشگاه استيل آذين درمورد استفاده از ميلاد زنيدپور بازيکن ملي پوش اين تيم به آنها هشدار داد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مهلت معافيت از سربازي زنيدپور به پايان رسيده و سازمان ليگ به استيل آذين اعلام کرده در صورت استفاده از ميلاد، در صورت شکايت تيم ها، مسئوليت برعهده اين باشگاه خواهد بود.
مديران استيل آذين به دنبال رفع اين مشکل هستند. هنوز مشخص نيست که ميلاد در بازي فردا مقابل ملوان به ميدان مي رود يا نه.

O M I D
11-11-2010, 08:00 PM
اعلام اسامي محرومان هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال


اسامي بازيکنان محروم ليگ برتر فوتبال در هفته پانزدهم از سوي سازمان ليگ برتر اعلام شد.


http://pnu-club.com/imported/mising.jpgبه گزارش سایت رسمی فدراسیون، مهدی چمن آرا از فولاد خوزستان ، سجاد فیض الهی از نفت تهران ، نادر احمدی و ساشا کلونجیا از پاس همدان،محمد قاصی از ذوب آهن،روح اله سلطانی از پیکان،محمد برجلو از استیل آذین، امیر حسین صادقی از استقلال،مهرداد پولادی و محمد منصوری از صنعت مس کرمان، مرتضی کاشی، داوود حقی، فرزاد حاتمی، حمیدر ضا فرزانه از صبای قم،حیدر جعفری(آنالیزور)تیم شهرداری تبریز نفراتی هستند که در هفته پانزدهم محروم می باشند.

O M I D
11-11-2010, 08:01 PM
رکورد بيشترين بازيکن ملي پوش براي باشگاه راه آهن


براي اولين بار در تاريخ 74 ساله باشگاه راه‌آهن هشت بازيکن تيم فوتبال راه‌آهن به عضويت تيم‌هاي ملي فوتبال در‌آمده‌اند و اين اتفاق در ادامه موفقيت‌هاي باشگاه راه‌آهن در عرصه فوتبال رقم خورده است. ضمن اينکه راه‌آهن تنها باشگاهي است که سال جاري اين تعداد ملي پوش را تيم‌هاي ملي فوتبال معرفي کرده است.




http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
در حال حاضر حسن رودباریان، بهادر عبدی و ابوذر رحیمی به تیم ملی بزرگسالان دعوت شده‌اند. کمال کامیابی‌نیا و صالح خلیل‌‌آزاد تیم ملی امید را در بازی‌های آسیایی گوانگجو همراهی می‌کنند، محمدصادق بارانی و محمدرضا خانزاد تیم ملی جوانان و ماهان رحمانی تیم ملی نوجوانان را در رقابت‌های قهرمانی آسیا همراهی کردند و باشگاه راه‌آهن برخلاف برخی باشگاه‌های دیگر برای حضور بازیکنان در اردوهای تیم‌های ملی همواره کمال همکاری را داشته و هیچ اعتراضی هم در این زمینه نداشته است. باشگاه راه‌آهن که از نظر سازندگی کاملا احیا شده در این سال‌ها بازیکنانی مثل رضا نورمحمدی، علیرضا محمد، مجتبی زارع، میلاد زنیدپور، احمد جمشیدیان، حسن رودباریان، بهادر عبدی، ابوذر رحیمی و... به تیم‌های پرسپولیس، استیل‌آذین، سپاهان پیوسته یا به تیم ملی بزرگسالان دعوت شده‌اند.

O M I D
11-11-2010, 08:02 PM
تساوي صبا و تراکتورسازي


ديدار تيم‌هاي فوتبال صبا و تراکتورسازي با نتيجه تساوي بدون گل به پايان رسيد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg


ديدار صبا و تراکتورسازي تبريز از هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال از ساعت 16 در ورزشگاه يادگار امام قم با حضور حدود 2 هزار تماشاگر برگزار شد.
دو تيم در نيمه اول بازي سردي را به نمايش گذاشتند و نتوانستند روي دروازه‌ها موقعيت خطرناکي ايجاد کنند و در پايان 45 دقيقه اول به نتيجه تساوي بدون گل رضايت دادند.

شاگردان عبدالله ويسي در نيمه دوم توانستند چندين موقعيت روي دروازه تراکتورسازي خلق کنند، اما موفق نشدند به گل دست يابند تا اين مربي در اولين تجربه خود در صبا با نتيجه تساوي بدون گل متوقف شود.
قضاوت اين ديدار برعهده يدالله جهانبازي بود. وي به آندرانيک تيموريان و هادي اصغري از تراکتورسازي و ابوالفضل حاجي‌زاده از صبا کارت زرد نشان داد.

O M I D
11-11-2010, 08:03 PM
پيروزي مقاومت سپاسي برابر مس رفسنجان


هفته پنجم رقابت‌هاي فوتبال ليگ دسته اول ايران با پيروزي تيم مقاومت سپاسي آغاز شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg

رقابت‌هاي فوتبال ليگ دسته اول ايران امروز با ديدار تيم‌هاي مقاومت سپاسي و مس رفسنجان آغاز شد که در اين ديدار تيم مقاومت سپاسي در شيراز با نتيجه دو بر يک حريف کرماني‌اش را از پيش رو برداشت.

ساير ديدارهاي اين هفته طي روزهاي جمعه، شنبه و يکشنبه برگزار مي‌شود.

O M I D
11-11-2010, 08:03 PM
دو هزار تماشاگر فقط به خاطر پروين


ديدار تيم‌هاي استيل آذين و ملوان با حاشيه‌هايي همراه شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg

ديدار تيم‌هاي استيل آذين و ملوان که از ساعت 16:30 در ورزشگاه دستگردي آغاز شده در پايان نيمه اول با نتيجه بدون گل به پايان رسيد اما اين بازي با حاشيه‌هايي هم همراه بود:

* در حالي که قرار بود طبق اعلام قبلي سازمان ليگ از ساعت 15 برگزار شود، اين بازي در ساعت 16:30آغاز شد.

* درابتداي بازي بازيکنان دو تيم به احترام مرحوم مجيد درزي بازيکن سال‌هاي دور ملوان و پرسپوليس يک دقيقه سکوت کردند . ضمن اينکه بازيکنان ملوان نيز بازوبند مشکي بر دستان‌شان بسته بودند.

* علي پروين که از ابتداي هفته قبل مسوليت فني تيم استيلي آذين را بر عهده گرفته در اين بازي در جايگاه ويژه در کنار برادرش مجيد پروين اين بازي را تماشا کرد.

* مهدي مهدوي ميا و مهرزاد معدنچي به دليل مصدوميت از جايگاه ويژه بازي را دنبال مي‌کنند. ضمني اينکه سوشا مکاني دروازه‌بان مصدوم استيل آذين هم در بين تماشاگران حضور داشت.

* از ميهمانان ويژه اين بازي مي‌توان به عليرضا منصوريان و پيت بيوتر دستياران افشين قطبي، اردشيرپورنعمت مدير عامل ملوان، ولي‌الله صالح‌نيا مشاور فني اين تيم، مجيد پورنعمت مربي پيشين ابومسلم، غفور جهاني و مجيد باقري‌نيا سرمربي سابق استقلال اهواز اشاره کرد.

* محمد پروين که به دليل مصدوميت از ناحيه زانو نمي‌توانست در بازي هم‌زمان پرسپوليس برابر مس بازي کند درجايگاه ويژه حضور داشت و بازي تيم پدرش را تماشا کرد.

* حدود دو هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور داشتند که از اين تعداد 200 نفر از آنها تماشاگران ملواني بودند. تماشاگران حاضر با هدايت ليدرهاي استيل آذين از ابتداي بازي علي پروين را تشويق کردند.

O M I D
11-11-2010, 08:04 PM
تماشاگران بليت‌دار پشت در و موضع‌گيري عليه هيات فوتبال


شماري از تماشاگران کرماني که براي ديدن مسابقه بليت هم تهيه کرده بودند نتوانستند به ورزشگاه راه پيدا کنند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg

در حالي که ظرفيت ورزشگاه باهنر کرمان تکميل شده بود شماري از تماشاگران پشت درهاي بسته ورزشگاه ماندند و برخي از آنها نيز بليت خريداري کرده بودند اما موفق نشدند به ورزشگاه راه پيدا کنند.

*در هنگام گرم کردن تيم پرسپوليس دو تماشاگر اين تيم وارد زمين چمن شدند که ماموران انتظامي آنها را دستگير کردند.

*مسئولان برگزاري مسابقه به گزارشگران تلويزيوني اجازه ندادند کنار زمين حضور داشته باشند و فقط دوربين‌هاي آنها در پشت دروازه‌ها مستقر شدند و گزارشگران بعد از جر و بحث به جايگاه خبرنگاران هدايت شدند.

*اسماعيل نجار استاندار کرمان بين دو نيمه با لباس نارنجي مس وارد زمين چمن شد.

*تماشاگران کرماني بين دو نيمه پارچه نوشته‌اي را به اين شرح در ورزشگاه نصب کردند: " هيات فوتبال ضد فوتبال. " آنها با اين شعار عليه هيات فوتبال موضع گرفتند.

*يک خانم در جايگاه ويژه حضور داشت که گفته مي‌شد مديربرنامه ادينهو بازيکن برزيلي مس است.

* مس کرمان در نيمه دوم با 5 دقيقه تاخير وارد زمين شد.

O M I D
11-11-2010, 08:04 PM
استيل‌آذين با پروين هم نبرد


تيم فوتبال استيل‌آذين برابر ملوان متوقف شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg

ديدار تيم هاي استيل‌آذين و ملوان بندرانزلي از ساعت 16:30 در ورزشگاه دستگردي با حضور حدود 3 هزار تماشاگر برگزار شد و دو تيم به تساوي بدون گل دست يافتند.
علي پروين که به تازگي رئيس سازمان باشگاه و مسئول فني استيل‌آذين شده نيز نتوانست به روند تساوي‌ها و شکست‌هاي اين تيم پايان دهد. پروين از جايگاه ويژه بازي را تماشا کرد و روي نيمکت حضور نداشت.
قضاوت اين بازي برعهده سيدمهدي سيدعلي بود. وي در دقايق پاياني به حسين ابراهيمي در نيمکت ذخيره ملوان کارت زرد دوم را نشان داد و وي را از زمين اخراج کرد.

O M I D
11-11-2010, 08:05 PM
كمالوند: شرايط ورزشگاه يادگار امام نامناسب است


سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: ورزشگاه يادگار امام قم يکي از ورزشگاه‌هاي نامناسب در ايران است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg

فراز کمالوند پس از تساوي بدون گل تراکتورسازي برابر صباي قم درباره عدم حضور چند بازيکن صبا عنوان کرد: اينکه مي‌گويند صبا چند بازيکن خود را در اختيار نداشت را قبول ندارم. تراکتوسازي نيز چندين بازيکن خود را در اختيار نداشت و اين موضوع دليلي نمي‌شود که اعلام کنيم تيمي ضعيف شده است.
وي ادامه داد: تراکتورسازي سال دوم خود را در ليگ برتر تجربه مي‌کند و بايد عملکردمان را با تيم‌هاي استيل‌آذين و شاهين بسنجند. بازيکنان صبا با انگيزه و خوب بودند و به نظر من نتيجه تساوي عادلانه بود.

سرمربي تراکتورسازي با اشاره به زمين نامطلوب ورزشگاه يادگار امام خاطرنشان کرد: 3 ورزشگاه راه‌آهن، ملوان و يادگار امام قم در ايران شرايط بسيار نامناسبي دارند و اين موضوع براي صبا نيز مضر است.
وي در مورد درگيري تيموريان و جاسم کرار با بازيکنان صبا اظهار داشت: تيموريان و جاسم کرار به من گفتند که بازيکنان صبا در جريان بازي از الفاظ ناشايست استفاده مي‌کردند و در تيمي که من سرمربي آن باشم اجازه بي‌احترامي نمي‌دهم.
کمالوند افزود: تراکتورسازي بازي به بازي بهتر مي‌شود و مطمئن باشيد در نيم فصل دوم متحول خواهيم شد.

O M I D
11-11-2010, 08:07 PM
ويسي: مسئولان صبا در كارم دخالت نمي‌كنند


سرمربي تيم فوتبال صبا گفت: به هيچ عنوان مسئولان صبا در کارهاي فني دخالت ندارند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg

عبدالله ويسي پس از تساوي بدون گل صبا برابر تراکتورسازي اظهار داشت: 6 بازيکن اصلي خود را در اختيار نداشتيم، اما توانستيم بازي خوبي را به نمايش بگذاريم. بازيکنان تمام تلاش خود را در جريان بازي به کار بستند و تمام دستورات ما را درون زمين پياده کردند.
سرمربي صبا عنوان کرد: روي پرتاب‌هاي اوت عليزاده و فعاليت‌هاي آندرانيک تيموريان و جاسم کرار تمرين کرده بوديم و توانستيم به خوبي کارهايي تاکتيکي آنها را خنثي کنيم.

ويسي در مورد اينکه در نيمه اول تحت تاثير بازي تراکتور قرار داشتند، تاکيد کرد: تراکتور تيم بزرگي است و توانست در نيمه اول بازيکنان ما را کنترل کند، اما در بين دو نيمه بازيکنان به خود باوري رسيدند و با صحبت‌هايي که انجام داديم موقعيت‌هاي زيادي را روي دروازه تراکتورسازي به وجود آورديم که متاسفانه به گل دست پيدا نکرديم.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه آيا مسئولان صبا در مسائل فني تيم دخالت دارند؛ يادآور شد: به هيچ عنوان مسئولان صبا در کارهاي فني تيم دخالت ندارند و من هرگز اجازه اين امر را نمي‌دهم، البته از تمام مسئولان کمک مي‌گيرم.
ويسي افزود: صبا پتانسيل بسيار بالايي دارد و مطمئن باشيد در پايان فصل جزء 6 تيم برتر ليگ خواهد بود.

O M I D
11-11-2010, 08:07 PM
انتقام مرفاوي از دايي با برتري برابر پرسپوليس 10 نفره


تيم فوتبال مس کرمان برابر پرسپوليس 10 نفره به برتري رسيد و به رده سوم جدول صعود کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg

ديدار مس و پرسپوليس از ساعت 16:30 در ورزشگاه باهنر کرمان و در حضور حدود 18 هزار تماشاگر برگزار شد و با برتري يک بر صفر مس خاتمه يافت.
نبي الله باقري‌ها در دقيقه 2 براي مس گلزني کرد تا مس يک بر صفر در اين ديدار به پيروزي برسد. مس 12 هفته است که در ليگ برتر شکست نخورده است.

هدايت ممبيني داور مسابقه به حسين بادامکي، هادي نوروزي، محمد نوري و عليرضا محمد از پرسپوليس و قاسم دهنوي، مصطفي سيفي و فرهاد سالاري و فراز فاطمي از مس کرمان کارت زرد نشان داد.
عليرضا نورمحمدي مدافع پرسپوليس در دقيقه 53 با دريافت کارت قرمز از ميدان اخراج شد.
ساکت الهامي مربي تيم مس هم در دقيقه 78 از سوي داور از روي نيمکت مس اخراج شد.

با وجود اين شکست پرسپوليس 27 امتيازي باقي ماند و همچنان در رده دوم جدول است و مس 26 امتيازي شد و به رده سوم جدول صعود کرد و با يک بازي بيشتر بالاتر از استقلال ايستاد. استقلال فردا در تهران ميزبان شاهين بوشهر است.
مس با مربيگري مرفاوي در شرايطي اين ديدار را برد که اين مربي سال گذشته در دربي تهران مغلوب پرسپوليس شده بود و مرفاوي به نوعي توانست از دايي انتقام بگيرد.

ترکيب پرسپوليس:
عليرضا حقيقي، سيد جلال اکبري(از دقيقه 53 مجتبي شيري)، عليرضا نورمحمدي، سپهر حيدري، عليرضا محمد، مازيار زارع، حسين بادامکي( از دقيقه 84 سعيد حلافي)، امير حسين فشنگچي، محمد نوري، هادي نوروزي، اشپتيم آرفي( از دقيقه 70 کريم باقري)
سرمربي: علي دايي

ترکيب مس کرمان:
عليرضا قديري، نبي الله باقري‌ها، پيروز قرباني، فرهاد سالاري، ميلاد فخرالديني، فرزاد حسين‌خاني، مصطفي سيفي( از دقيقه 85 آندره دياز)، ادينهو، احمد حسن‌زاده( شجاع خليل‌زاده)، قاسم دهنوي، فراز فاطمي( از دقيقه 77 پائولو زالترون)
سرمربي: صمد مرفاوي

O M I D
11-11-2010, 08:08 PM
جلوگيري از مصاحبه با بازيكنان استيل‌آذين به خاطر احتمال سرماخوردگي!


سرپرست تيم فوتبال استيل‌آذين به علت احتمال سرماخوردگي به بازيکنان اين تيم اجازه مصاحبه کردن نداد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg

پس از اينکه استيل‌آذين برابر ملوان به تساوي بدون گل دست يافت، خبرنگاران به سمت بازيکنان استيل‌آذين رفتند تا با آنها مصاحبه کنند، اما صادق درودگر، سرپرست اين تيم اجازه اين کار را به آنها نداد و خطاب به خبرنگاران گفت: به علت اينکه امکان دارد بازيکنان استيل‌آذين سرما بخورند اجازه مصاحبه به آنها را نمي‌دهم.
وي در واکنش به اصرار خبرنگاران براي انجام مصاحبه و اينکه آيا فقط بازيکنان استيل‌آذين سرما مي‌خورند، تصريح کرد: من مسئول هستم و هر تصميمي که بگيرم عملي خواهد شد.

O M I D
11-11-2010, 08:08 PM
برگزاري کوتاه‌ترين نشست خبري تاريخ ليگ در کرمان
دايي: به احترام خبرنگاران به سالن كنفرانس آمدم


سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از مسابقه با مس کرمان در کوتاه‌ترين نشست خبري ليگ شرکت کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg

در حالي که کميته انضباطي فدراسيون فوتبال علي دايي را ممنوع المصاحبه کرده سرمربي پرسپوليس پس از شکست يک بر صفر برابر مس کرمان در نشست خبري حاضر شد و فقط يک جمله بر زبان آورد.
دايي گفت: من از همه شما خبرنگاران تشکر مي‌کنم ولي نمي‌توانم صحبت کنم و اجازه مصاحبه ندارم و فقط به احترام شما به سالن خبري آمدم.
خبرنگاران نيز براي دايي دست زدند و کوتاه‌ترين نشست خبري تاريخ ليگ به اين ترتيب برگزار شد.

O M I D
11-11-2010, 08:34 PM
اجازه نمي‌دهم دايي را کوچک کرده و به او توهين کنند
مرفاوي: پرسپوليسي‌ها حق ندارند به داوري اعتراض كنند


سرمربي تيم فوتبال مس کرمان گفت: هيچ‌کدام از پرسپوليسي‌ها نمي‌توانند اعتراضي به داور داشته باشند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
صمد مرفاوي پس از برتري يک بر صفر برابر پرسپوليس اظهار داشت: پرسپوليس تيم خوبي است و در مکان دوم جدول قرار دارد. مي‌دانستيم که بازي سختي داريم. البته ما نقاط ضعف و قوت پرسپوليس را به دقت بررسي کرده بوديم و از آنها نهايت استفاده را برديم.
وي ادامه داد:‌ برخي از بازيکنان را به دليل مصدوميت و محروميت در اختيار نداشتيم. برخي تصور مي‌‌کردند بازيکنان جايگزين دچار مشکل شوند اما ديديد که نفرات جايگزين با تمام وجود بازي کردند و به خوبي جاي غايبان را پر کردند. اين نشان‌دهنده انسجام تيمي مس است که بازيکنان ما از نظر فني و اخلاقي به آن رده رسيده‌اند که با تمام وجود و به عشق مردم کرمان بازي مي‌کنند.

مرفاوي تاکيد کرد: مس کرمان بازي قابل قبولي را ارائه داد و توانست 3 امتياز هم بگيرد. در 94 دقيقه مسابقه، پرسپوليس فقط يک موقعيت بالاي 40 درصد داشت و همه چيز تحت کنترل ما بود. موقعيت‌هاي زيادي براي گلزني داشتيم که از دست رفت اما از اينکه 3 امتياز بازي را گرفتم خيلي خوشحالم و به مردم خوب کرمان تبريک مي‌گويم. خوشحالم که آنها شاد به خانه‌هايشان رفتند.
اين مربي با اشاره به نتايج مس گفت: مس روند رو به رشد خود را ادامه خواهد داد. وقتي تيمي نمي‌بازد و چه در خانه و چه در خارج از خانه امتياز مي‌گيرد معنايش اين است که به بالاترين سطح رسيده است. ما مي‌خواهيم از نظر فني پيشرفت کنيم و در جدول نيز در جايگاهي قرار بگيريم که شايسته نام مس و بازيکنان اين تيم است. از روز اول تلاشمان اين بود که شخصيت بردن را در بچه‌ها ايجاد کنيم و خوشحالم که اين اتفاق افتاد. اول خدا را شکر مي‌کنم و دوم از بازيکنانم تشکر مي‌کنم چون شخصيتي پيدا کردند که برابر هر تيمي بجنگند و امتياز بگيرند.

سرمربي مس در مورد اعتراض بازيکنان پرسپوليس به داور مسابقه گفت: پرسپوليسي‌ها حق ندارند به داور اعتراض کنند زيرا داور به سود ما سوت نزد و در برخي مواقع حتي به ضرر مس سوت زد. بازيکن پرسپوليس که يک کارت زرد هم داشت پيراهن بازيکن ما را گرفت و بايد اخراج مي‌شد اما اين اتفاق نيفتاد. چرا داور در آن صحنه بخشش به خرج داد. اگر پرسپوليسي‌ها به يک صحنه مشکوک معترضند و مي‌گويند پنالتي بود خطاي روي ادينهو هم مي‌توانست پنالتي باشد. من از داور ايراد نمي‌گيرم اما پرسپوليسي‌ها حق اعتراض به داور را ندارند.
مرفاوي در مورد اينکه از شعار دادن عليه دايي ممانعت کرد، گفت: آن شعار که گفته شد (دايي يادت باشه مرفاوي سرورته) شعار بدي نبود اما من و دايي اگر در ميدان مسابقه مربي دو تيم مختلف هستيم ولي رفاقت ديرينه داريم. من در تيم ملي با دايي همبازي بودم و اجازه نمي‌دهم همبازي سابقم و سرمربي يک تيم، کوچک و به او اهانت شود. وظيفه‌ام بود که اجازه ندهم به چهره بزرگي مانند علي دايي توهين شود.
سرمربي مس در مورد اينکه دايي ممنوع‌المصاحبه شده است، گفت: من به اين مسائل ورود نمي‌کنم زيرا کميته انضباطي تصميم‌گيرنده است.

مرفاوي در مورد تعطيلي ليگ عنوان کرد: نمي‌توانم در اين مورد نظر بدهم. اگر ليگ روند خودش را ادامه مي‌داد همه تيم‌ها هم همان روال را طي مي‌کردند اما اکنون که ليگ تعطيل شده بايد برنامه‌هاي ديگري داشته باشيم و مجبوريم به دليل دوري از مسابقات روي کارهاي بدني تمرين کنيم و اين کار مربي و بازيکن را سخت مي‌کند و کيفيت فني بازي‌ها را کاهش مي‌دهد اما سازمان ليگ هم مجبور بوده ليگ را تعطيل کند.

O M I D
11-11-2010, 08:34 PM
همين يك امتياز هم خوب است
علي پروين:
از بازي بازيكنان كيف كردم!
از موبايل بدم مي‌آيد و با موبايل به پيرواني مشورت نمي‌دهم
علي پروين گفت: اميدوارم از بازي‌هاي بعد پيروزي‌هاي استيل آذين شروع شود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رييس سازمان باشگاه استيل آذين پس از پايان ديدار اين تيم مقابل ملوان انزلي در هفته پانزدهم ليگ برتر كه با تساوي بدون گل پايان يافت در مورد بازي استيل آذين و نتيجه‌اي كه در اين بازي به دست آمد اظهار كرد: امروز من از بازي اين بازيكنان كيف كردم. ما هيچ مشكلي در اين بازي نداشتيم و فكر مي‌كنم كه از بازي‌هاي بعد بهتر هم خواهيم شد.
پروين ادامه داد: استيل آذين تنها مقداري از لحاظ بدني مشكل دارد كه اين موضوع را هم بايد در آينده رفع كنيم. بازي استيل آذين امروز خيلي بهتر از بازي‌هاي قبل بود.
علي پروين در مورد حاشيه‌هاي تيم فوتبال استيل آذين نيز گفت: اصلا هيچ حاشيه‌اي در استيل آذين وجود ندارد، هيچ كدام از اين صحبت‌هايي كه شما خبرنگاران مي‌كنيد و دوست داريد هميشه دنبال حاشيه‌ها باشيد در استيل آذين وجود ندارد. نظم و انضباط به طور كامل در استيل آذين حاكم است و من به آينده‌ي استيل آذين بسيار خوشبينم.
وي افزود: ديروز كه سر تمرين استيل آذين رفته بودم متوجه شدم كه علي كريمي چقدر زودتر بر سر تمرين آمده است. اين‌ها همه نشان از نظم و انضباط حاكم در استيل آذين دارد.
پروين در مورد نمايش علي كريمي در اين بازي نيز گفت: كريمي در اين بازي خيلي خوب بود. او يك بازيكن بسيار منظم است و من فكر مي‌كنم كه اگر به همين روند خود ادامه دهد حتما بايد به تيم ملي دعوت شود. علي يك بازيكن بزرگ است و در زمين هم عصاي دست سرمربي تيم است.
پروين در رابطه با شايعه‌ي حضور محمد پروين در استيل آذين در پايان نيم‌فصل اول نيز گفت: محمد پايش دچار مشكل شده و از شما مي‌خواهم براي او دعا كنيد. اما او استيل آذين‌ بيا نيست.
پروين در پاسخ به اين سوال كه چه كسي امروز استيل آذين را ارنج كرد، گفت: افشين پيرواني سرمربي تيم است و همه‌ي مسائل فني بر عهده‌ي او و كادر فني است و من دخالتي نداشته‌ام.
وي در رابطه با اينكه آيا از جايگاه ويژه از طريق موبايل به پيرواني مشاوره مي‌داده يا خير گفت: من اصلا از موبايل بدم مي‌آيد چه برسد به اينكه بخواهم با موبايل آن هم از جايگاه ويژه به پيرواني مشاوره بدهم.
علي پروين در رابطه با اين موضوع كه چرا ديدار امروز استيل آذين از تلويزيون پخش نشد و اينكه آيا اين موضوع با دستور او صورت گرفته است، گفت: خير؛ من چنين چيزي را از شما خبرنگاران مي‌شنوم البته اگر تماشاگران بيشتري در ورزشگاه باشند مطمئنا هيجان بازي هم بيشتر مي‌شود.
علي پروين در ادامه با انتقاد از خبرنگاران با خنده اظهار كرد: شما هميشه دنبال حاشيه هستيد. در حالي كه در استيل آذين كوچكترين مشكلي وجود ندارد شما هميشه به دنبال اين هستيد كه يك اختلافي را پيدا كنيد.
پروين در پاسخ به سوال خبرنگاري كه از او پرسيد مگر شمانگفته بوديد كه استيل آذين بيمار است، گفت: بله، استيل آذين بيمار بود و مهمترين مشكل اين بيمار هم مشكل بدني است اما همه ديديم كه امروز استيل آذين بسيار بهتر از بازي‌هاي قبل كار كرد.
رييس سازمان باشگاه استيل آذين همچنين در رابطه با شوخي علي كريمي و چند تن از بازيكنان استيل آذين در تمرين‌هاي اين تيم گفت: اين اتفاقات طبيعي است و بايد باشد. اگر بازيكنان تيمي با هم شوخي نكنند كه ديگر تيم نيستند. همه‌ي اين مسائل در تمرين‌ها پيش مي‌آيد، اما خبرنگاران آنها را بزرگ مي‌كنند.
پروين در پايان با بيان اينكه همين يك امتياز هم براي استيل آذين خوب است گفت: امروز بسيار خوب بوديم و مطمئنا در بازي‌هاي بعدي نيز بهتر از اين خواهيم شد.

O M I D
11-11-2010, 08:35 PM
شش جاي خالي در فهرست تيم هاي استقلال و پرسپوليس


نقل و انتقالات نيم فصل ليگ برتر فوتبال 22 آبان آغاز مي شود
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
نقل و انتقالات نيم فصل دهمين دوره ليگ باشگاه هاي برتر از روز شنبه 22 آبان ماه جاري آغاز مي شود که در فهرست تيم هاي استقلال و پرسپوليس تهران به ترتيب دو و چهار جاي خالي براي ثبت قرارداد جديد وجود دارد.
مهلت نقل و انتقالات بازيکنان بين المللي در ليگ برتر از 22 آبان تا چهارم آذر ماه و بازيکنان داخلي از 22 آبان تا 15 آذر ماه آينده خواهد بود. بر اين اساس نقل و انتقال بازيکنان هفت تيم ليگ برتر شامل تيم هاي استقلال، پرسپوليس، استيل آذين و نفت تهران، راه آهن شهرري، سايپا البرز و پيکان قزوين در هيات فوتبال استان تهران ثبت مي شود.
هر تيم در مسابقات ليگ برتر مجاز به استفاده از 27 بازيکن بزرگسال و 14 بازيکن اميد است و تاکنون قرارداد 25 بازيکن بزرگسال و سه بازيکن اميد با باشگاه استقلال به ثبت رسيده و 23 بازيکن بزرگسال و هشت بازيکن اميد نيز قرارداد خود را با باشگاه پرسپوليس ثبت کرده اند.
قرارداد باشگاه هاي استيل آذين، راه آهن، سايپا، پيکان و نفت نيز به ترتيب با 23، 26، 25، 22 و 23 بازيکن بزرگسال در اين هيات ثبت شده است.
علاوه بر مهلت هاي تعيين شده، هر باشگاه ليگ برتر بدون هيچ محدوديت زماني در طول فصل برگزاري مسابقات مي تواند با يک بازيکن به طور رسمي در هيات فوتبال قرارداد ثبت کند.

pnugirl
11-12-2010, 01:50 AM
تیم فوتبال مس كرمان برابر پرسپولیس ۱۰ نفره به برتری رسید و به رده سوم جدول صعود كرد.
دیدار مس و پرسپولیس از ساعت ۱۶:۳۰ در ورزشگاه باهنر كرمان و در حضور حدود ۱۸ هزار تماشاگر برگزار شد و با برتری یك بر صفر مس خاتمه یافت.
نبی الله باقری ها در دقیقه ۲ برای مس گلزنی كرد تا مس یك بر صفر در این دیدار به پیروزی برسد. مس ۱۲ هفته است كه در لیگ برتر شكست نخورده است.
هدایت ممبینی داور مسابقه به حسین بادامكی، هادی نوروزی، محمد نوری و علیرضا محمد از پرسپولیس و قاسم دهنوی، مصطفی سیفی و فرهاد سالاری و فراز فاطمی از مس كرمان كارت زرد نشان داد.
علیرضا نورمحمدی مدافع پرسپولیس در دقیقه ۵۳ با دریافت كارت قرمز از میدان اخراج شد.
ساكت الهامی مربی تیم مس هم در دقیقه ۷۸ از سوی داور از روی نیمكت مس اخراج شد.
با وجود این شكست پرسپولیس ۲۷ امتیازی باقی ماند و همچنان در رده دوم جدول است و مس ۲۶ امتیازی شد و به رده سوم جدول صعود كرد و با یك بازی بیشتر بالاتر از استقلال ایستاد. استقلال فردا در تهران میزبان شاهین بوشهر است.
مس با مربیگری مرفاوی در شرایطی این دیدار را برد كه این مربی سال گذشته در دربی تهران مغلوب پرسپولیس شده بود و مرفاوی به نوعی توانست از دایی انتقام بگیرد.


● تركیب پرسپولیس
علیرضا حقیقی، سید جلال اكبری(از دقیقه ۵۳ مجتبی شیری)، علیرضا نورمحمدی، سپهر حیدری، علیرضا محمد، مازیار زارع، حسین بادامكی( از دقیقه ۸۴ سعید حلافی)، امیر حسین فشنگچی، محمد نوری، هادی نوروزی، اشپتیم آرفی( از دقیقه ۷۰ كریم باقری)
سرمربی: علی دایی


● تركیب مس كرمان
علیرضا قدیری، نبی الله باقری ها، پیروز قربانی، فرهاد سالاری، میلاد فخرالدینی، فرزاد حسین خانی، مصطفی سیفی( از دقیقه ۸۵ آندره دیاز)، ادینهو، احمد حسن زاده( شجاع خلیل زاده)، قاسم دهنوی، فراز فاطمی( از دقیقه ۷۷ پائولو زالترون)
سرمربی: صمد مرفاوی

pnugirl
11-12-2010, 01:51 AM
علی پروین به مدیران باشگاه استیل آذین توصیه كرده است بازیهای این تیم كه پیش از این از شبكه تهران پخش می شد، دیگر پخش نشود.
از استیل آذین خبر می رسد كه پروین به مدیران باشگاه توضیح داده است كه پخش نشدن بازیها از تلویزیون تعداد تماشاگران را بالا خواهد برد.
پروین كه حالا بدون داشتن سمتی مشخص، مسئولیت فنی این تیم را به عهده گرفته در تمرین دیروز گفت از همه طرفداران خودش و طرفداران پرسپولیس می خواهد در بازی روز پنجشنبه مقابل ملوان به استادیوم بیایند.
استیل آذین با ۱۳ امتیاز از ۱۴ بازی، تیم شانزدهم لیگ برتر است.

pnugirl
11-12-2010, 01:52 AM
علی پروین رییس سازمان فوتبال استیل آذین در تمرین دیروز از شرایط تیمش صحبت كرد. او گفت كه تیمش پیش از این خوب تمرین نمی كرده والان پژمرده است. او از خرید بازیكنان جدید برای این تیم خبر داد.

بعد از حضور شما پیشرفتی در تیم استیل آذین شده؟
اگر پیشرفت نكنیم كه فایده ای ندارد. ما آمده ایم كه پیشرفت كنیم. هیچ تغییری در كادر فنی نمی خواهیم انجام بدهیم. می خواهیم كاری كنیم تا تیم نتیجه بگیرد. الان تیم شصت هفتاد درصد آماده است.مربی قبلی خیلی با تیم تمرین نكرده بود. من نمی گویم در این دوسه جلسه ای كه آمده ام، تیم خیلی بهتر شده. ولی سعی كرده ام كه تیم از نظر روحی بهتر باشد.

به نظر می رسد تیمتان خیلی شاداب نیست؟
وقتی یك تیمی سه چهار باخت بد می آورد، بازیكنانش پژمرده می شوند. بچه های تیم من الان پژمرده هستند. مشكل تیم هماهنگ شدن ستاره ها با هم است. من به كم كاری اعتقادی ندارم، چرا كه بازیكنان می خواهند جلوی طرفداران از حیثیت خودشان دفاع كنند.

فكر نمی كنید كه بازگشت شما به استیل آذین بزرگترین ریسك دوران ورزشی تان باشد؟

كسی ریسك می كند كه دنبال پول باشد. من با هدایتی صحبت كرده ام و به عنوان بزرگتر بالا سر بازیكنانم. من هیچ پست و مقامی نمی خواهم. ما همه تلاشمان را می كنیم كه تیم را درست كنیم.

نمی ترسید كه اوضاع تیم بعد از حضور شما بدتر شود؟

امكان ندارد از این بدتر بشود. مثلا تیم از رتبه شانزدهم به رتبه هفدهم برسد؟ چه فرقی می كند. خوشبختی ما این است كه علی كریمی دارد آماده می شود. او خوب تمرین می كند و به آمادگی كاملش برمی گردد.

به نظر می آید كه علی كریمی خیلی آماده نیست.
من ساعت ۱:۳۰ سرتمرین بودم، اما كریمی ساعت یك سرتمرین بود. این نشان می دهد كه خیلی انگیزه دارد. اگر كریمی آماده باشد شصت هفتاد درصد مشكلات را می تواند حل كند.من خیلی به او امیدوارم.

چه كسی تیم را ارنج می كند؟
كادرفنی جلسه می گذارد و تركیب را تعیین می كند. همه كارها را پیروانی انجام می دهد. من فقط به عنوان بزگتر دركادر فنی هستم. البته من به اینكه در كادر فنی هستم اعتقاد ندارم چون هیچ پست ومقامی در این باشگاه ندارم و فقط كمك می كنم.

ازكی پیروزی های استیل آذین شروع می شود؟
انشاءالله از بازی فردا با ملوان بردهایمان شروع می شود. می خواهیم از نیم فصل یك دفاع وسط ویك گلر به تیم اضافه كنیم.

pnugirl
11-12-2010, 02:02 AM
این روزها شایعات زیادی در مورد جدایی علی كریمی از استیل آذین ونزدیکی اش به پرسپولیس شنیده می شود . تعریف هایی كه كریمی از دایی می كند شاید با این موضوع بی ارتباط نباشد. حتی شنیده می شود روابط او و هدایتی دیگر مثل سابق خوب نیست.سایت جهان ورزش مصاحبه ای از او منتشر كرده كه می توان تا حدودی این نارضایتی ها را احساس كرد.

فکر می کنید بتوانید از بحرانی که برای تیمتان به وجود آمده بیرون بیایید؟
به هر حال این مشکلاتی که برای تیم ما پیش آمده طبیعی است و بزرگترین تیم های دنیا هم به آن دچار می شوند. فقط مهم این است که من و همه بازیکن ها تمام تلاشمان را بکنیم که شرایط را تغییر دهیم. من فکر می کنم اگر تلاشمان را بکنیم می توانیم از بحران رد بشویم.

به نظر شما مشکل اساسی استیل آذین در این روزها چیست؟
به هر حال به عنوان یک بازیکن من تصور می کنم استیل آذین مشکل خاصی ندارد. البته این نظر من به عنوان بازیکن است و ممکن است با نظرات دیگران تفاوت داشته باشد ولی با احترام به نظر همه فکر می کنم که تیم در این مدت هم مشکل خاصی نداشته و فقط ما با بدشانسی رو به رو شده ایم.

اما تیم شما کم ستاره ندارد و البته حاشیه هم کم ندارد.
حواشی استیل آذین از پرسپولیس و استقلال هم بیشتر است . اینکه همیشه تیتر اول روزنامه هاست و ... اما مشکل اصلی ما به نظر من همان بدشانسی است.

با توجه به روابط خوبی که شما با سرپرست باشگاه داشتید و البته با آقای هدایتی، نظرتان در مورد حواشی به وجود آمده و اختلاف نظر این دونفر چیست ؟
به عنوان یک بازیکن من نمی توانم نظری در مورد اختلاف نظر این دونفر بدهم. این مساله را باید از خودشان سوال کنید.اما آقای مهریزی در این مدت زحمت بسیار زیادی برای استیل آذین کشیده و امیدوارم بزرگ ترها کاری کنند که این مشکل هم حل بشود.

اما به نظر می رسد با این تصمیم مشکل داشتید؟
نه اصلا این طور نیست. من با استیل آذین قرارداد دارم و به آن پایبند هستم اما اگر این روزها فکر می کنند که من مشکل استیل آذین هستم از این تیم می روم . مشکلی هم برای این کار ندارم.

دوشنبه صحبت هایی را در دفاع از علی دایی مطرح کرده بودید.
به هر حال فکر می کنم برای فوتبال ما خیلی زشت است که علی دایی ممنوع المصاحبه شود. او بزرگترین اسطوره فوتبال ماست واگر شخصی مثل او نتواند در مورد فدراسیون حرف بزند چه کسی می تواند؟

فکر می کنید چنین مشکلی هم برای شما پیش بیاید وممنوع المصاحبه شوید؟
نه من خیلی وقت است که اصلا صحبت نمی کنم و فقط مصاحبه هایم در سایتم منتشر می شود .

در دوران حضور در بایرن هیچ وقت با چنین مواردی مواجه شدید؟
نه در بایرن و نه در امارات واقعا چنین مسائلی وجود ندارد.من از مسوولان فدراسیون یک سوال دارم . حالا اگر یک روزنامه ای از قول علی دایی مصاحبه ای به دروغ منتشر کند دایی باید برود قسم آیه و قرآن بخورد که این مصاحبه را انجام نداده . واقعا اگر مسوولان فیفا بفهمند برای فوتبال ما خیلی بد می شود.

O M I D
11-12-2010, 07:32 PM
پورغلامي: تحت تاثير نام استيل‌‌آذين نبوديم


سرمربي تيم فوتبال ملوان گفت: به هيچ عنوان تحت تاثير نام تيم استيل‌‌آذين نبوديم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
فرهاد پورغلامي پس از تساوي بدون گل ملوان برابر استيل‌آذين اظهار داشت: استيل‌آذين تيم پر مهره‌اي است و به بازيکنانم قبل از آغاز بازي گفتم که بايد تمام تمرکز خود را در بازي معطوف کنند و يک لحظه نيز غافل نشوند.
وي ادامه داد: خوشحال هستم که در اين ديدار مالکيت بازي را در اختيار داشتيم و اين موضوع را به خوبي انجام داديم. در نيمه دوم يک موقعيت صد در صد گل را از دست داديم در حالي که استيل‌آذين حتي در اين نيمه نتوانست به محوطه جريمه ما نزديک شود.
سرمربي ملوان عنوان کرد: از يک امتياز به دست آمده راضي هستم اما مي‌توانستيم هر 3 امتياز بازي را بگيريم.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا تحت تاثير نام استيل‌آذين نبوديد؛ تصريح کرد: به هيچ عنوان تحت تاثير نام اين تيم نبوديم و تنها مشکل ما در اين ديدار عدم حضور 5 بازيکن اصلي‌مان بود.
پورغلامي در مورد ادامه مسابقات ليگ برتر با توجه به اعزام تيم اميد به گوانگجو يادآور شد: تعطيلي ليگ به ضرر فوتبال و تيم ملي خواهد بود و بايد مسابقات ليگ برگزار مي‌شد.
اين مربي درباره قضاوت داور مسابقه گفت: به نظرم داور در چندين صحنه خطاي روي مهرداد اولادي را نگرفت، اما در مجموع قضاوت خوبي از خود به نمايش گذاشت.
سرمربي ملوان درباره اخراج حسين ابراهيمي گفت: ابراهيمي بازيکن بسيار با اخلاقي است و نمي‌دانم چه برخوردي با داور داشته که منجر به اخراج وي شده است. بايد بررسي کنم و اگر متوجه شوم که برخورد بدي داشته با او برخورد خواهم کرد.

O M I D
11-12-2010, 07:33 PM
پيرواني: با كمك علي آقا تركيب را چيدم


مربي تيم فوتبال استيل‌آذين گفت: با کمک علي آقا ترکيب را چيدم.


افشين پيرواني پس از تساوي بدون گل استيل‌آذين برابر ملوان اظهار داشت: با اضافه شدن علي پروين به تيم، شرايط بهتري نسبت به گذشته پيدا کرده‌ايم.
وي ادامه داد: ملواني‌ها براي کسب يک امتياز به تهران آمده بودند و حق ما در اين ديدار پيروزي بود. بازي خوبي انجام داديم و اين موضوع را به فال نيک مي‌گيرم و اميدوارم در ديدارهاي آينده بتوانيم به پيروزي نيز دست يابيم.

مربي استيل‌آذين درباره استفاده از روش بازي تومباکوويچ تاکيد کرد: تومباکوويچ حدود 4 ماه در تيم استيل‌آذين حضور داشت و براي او آرزوي موفقيت مي‌کنم. نمي‌توان يک دفعه ترکيب تيم را تغيير داد، اما مطمئن باشيد شرايط تيم روز به روز بهتر خواهد شد.
پيرواني درباره حضور محمد پروين در تيم استيل‌آذين تصريح کرد: در اينکه پروين بازيکن بزرگ و تاثيرگذاري است شکي وجود ندارد، اما او با پرسپوليس قرارداد دارد و پيوستنش به استيل‌آذين به زمان نياز دارد.
وي در پاسخ به اين سوال که ترکيب تيم با نظر چه شخصي چيده شد؛ يادآور شد: با کمک علي آقا (پروين) ترکيب تيم را چيدم و پروين در اين موضوع نظارت داشت.

O M I D
11-12-2010, 07:34 PM
جنجال در فرودگاه کرمان
پيروز قرباني و مربي تيم مس بازداشت شدند


بازيکن و مربي تيم فوتبال مس کرمان در فرددگاه اين شهر بازداشت شدند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، در حالي که کاروان تيم پرسپوليس پنجشنبه شب در فرودگاه کرمان منتظر سوار شدن به هواپيما براي بازگشت به تهران بود، درگيري لفظي شديدي ميان پيروز قرباني و ساکت الهامي بازيکن و مربي تيم مس کرمان با يکي از هواداران پرسپوليس روي مي‌دهد که اين مسئله موجب دخالت نيروي انتظامي مي‌شود.

داستان از اينجا شروع مي‌شود که يکي از هواداران تيم پرسپوليس در سالن انتظار به نبي الله باقري‌ها که در فصل‌هاي گذشته در پرسپوليس بازي مي‌کرد اعتراض مي‌کند که چرا به عنوان يک پرسپوليسي سابق به شادماني با پرچم حريف در زمين پرداخته است، اين هوادار رفتار باقري‌ها را با کار بازيکنان تيم بحرين در بازي برابر ايران مقايسه مي‌کند. هوادار ديگري نيز وارد بحث شده و به تصميم‌هاي داوري را در اين بازي اعتراض مي‌کند.

در اين ميان پيروز قرباني و ساکت الهامي وارد معرکه شده و الفاظ نامناسبي را در پاسخ به اين هوادار به زبان مي‌آورند. با تداوم جر و بحث‌هاي اين سه نفر که فضاي نامناسبي را در محيط عمومي ترمينال فرودگاه کرمان به وجود آورده بود، نيروي انتظامي وارد عمل مي‌شود و پيروز قرباني، ساکت الهامي و هوادار پرسپوليس را بازداشت مي‌کند.

پس از بازداشت اين افراد حبيب کاشاني که از ابتدا سعي در آرام کردن اوضاع و حل مسئله داشت در گفت و گويي با سرهنگ زندي آبادي معاونت عمليات سپاه فرودگاه ايشان را مجاب مي‌کند که سه نفر بازداشتي را با وساطت وي رها کنند. اتفاقي که در نهايت منجر به رهايي افراد ذکر شده و حل مشکل آنها در فرودگاه کرمان مي‌شود.

O M I D
11-12-2010, 07:35 PM
مظلومي:فتح اله‌زاده قادر حسن را از چنگ قطري‌ها بيرون کشيد


سرمربي استقلال گفت: اختلاف نظري بين من و حجازي در مورد "قادر حسن" وجود ندارد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
پرويز مظلومي در رابطه با اين خبر که او با بازيکن پيشنهادي حجازي (قادر حسن) مخالف است، گفت: واقعا تعجب مي کنم که مسائلي اين گونه مطرح مي شود. البته اين بار اول نيست که برخي از دوستان ظاهرا چندان از موفقيتهاي استقلال خوشحال نيستند و به اشکال مختلف سعي دارند براي ما حاشيه درست کنند. من قبلا هم به اين موضوع اشاره کرده ام که ما اينجا در باشگاه استقلال در مورد جذب بازيکن حرفهاي‌مان را زده‌ايم، نه امروز که اول فصل با هم در اين موارد به نتيجه رسيده ايم و پس از آن هم در موارد بعدي جزئيات را با هم مرور کرده ايم و هيچ اختلاف نظري در اين زمينه نداريم.
مظلومي افزود: متاسفم که عده اي آشکارا از موفقيت تيم مردمي استقلال ناراحتند و حاضرند براي نشان دادن ايده هاي خود، به هر وسيله اي متوسل شوند و اگر نه در اين باشگاه نسبت به آنچه که در ابتداي فصل به ما تحويل داده شد و همه کارشناسان نگران آينده آن استقلال بودند، امروز وضعيت بسيار خوبي داريم و نتايج خوبي گرفته ايم و قدمهاي مثبتي برداشته ايم که متاسفانه دوستان نمي بينند چون دوست ندارند.
وي در مورد بازيکن پيشنهادي حجازي گفت: قادر حسن بازيکن بسيار خوبي است، من سي دي هاي او را ديده ام. فتح اله زاده اين بازيکن را از چنگ قطري‌ها بيرون کشيده است، البته بازيکنان خارجي در فوتبال ايران بايد در ابتدا کمي آبديده شوند و بعد راندمان واقعي‌شان را به نمايش بگذارند.

مظلومي در پايان گفت: ناصر حجازي بزرگ ما است و ما هيچ مشکلي با هم نداريم، من اين بازيکن را پسنديد‌ه‌ام و اميدوارم در فوتبال ايران موفق شود.

O M I D
11-12-2010, 07:35 PM
كعبي:استيل آذين از بحران خارج شده است


مدافع تيم فوتبال استيل ‌آذين گفت: با تلاش بسياري که در بازي با ملوان داشتيم، نشان داديم از بحران خارج شديم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
حسين کعبي عملکرد تيم استيل‌آذين در بازي با تيم ملوان را نشاني براي خروج تيمش از بحران دانست و گفت: براي پيروزي در اين مسابقه خيلي تلاش کرديم، حتي خود ملواني‌ها هم فکر نمي‌کردند اين قدر خوب باشيم. ما با اين بازي نشان داديم که از بحران خارج شديم. استيل آذين فرصت‌هاي گلزني زيادي بدست آورد و اين در حالي بود که ملوان با استفاده از پنج مدافع براي گرفتن مساوي آمده بود. آنها يارگيري شديدي را در زمين انجام دادند.

وي افزود: فکر مي‌کنم با اين بازي پرتلاشي که انجام داديم، تماشاچيان به آينده تيم ما اميدوار شدند. من هم با وجود مصدوميتي که داشتم، تلاش کردم تا بهترين بازي‌ام را انجام دهم که با تاييد مربيان،‌ ظاهرا توانسته‌ام موفق باشم.

کعبي با اشاره به ممنوع‌المصاحبه‌ شدن علي دايي، به حمايت از اين مربي پرداخت و گفت: دايي زماني در تيم هم‌بازي من بود و زماني هم مربي من. برخورد فدراسيون مناسب شأن دايي نيست. قطعا او از سر دلسوزي با سابقه 25 ساله‌اي که در فوتبال دارد چنين حرف‌هايي را زد. دايي آدم کوچکي نيست و خيلي از کشورها فوتبال ما را به اسم او مي‌شناسند. شايد خيلي از کشورها آرزوي داشتن چنين اسطوره‌اي را در فوتبال‌شان داشته و مجسمه‌اش را مي‌ساختند اما ما با او چنين مي‌کنيم. اين موضوع به گوش فيفا برسد، فوتبال ما را مسخره مي‌کنند.

O M I D
11-12-2010, 07:36 PM
پژمان نوري: نور كم بود، توپ را مي‌ديديد؟


کاپيتان تيم فوتبال ملوان با اشاره به نور کم ورزشگاه دستگردي گفت: به سختي مي‌توانستيم توپ را ببينيم و نمي‌دانم تماشاگران هم توپ را مي‌ديدند يا خير.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
پژمان نوري پس از تساوي بدون گل مقابل استيل‌آذين عنوان کرد: بازي خوبي نبود، چون بيشتر بازيکنان فيزيکي بازي مي‌کردند. ما بازي قبلي استيل‌آذين را آناليز کرده بوديم که در مقايسه با آن، بازيکنان حريف در ديدار مقابل ملوان جنگندگي و دوندگي بيشتري از خود به نمايش گذاشتند که اين مورد کار را براي ما سخت‌تر کرد.
وي با اعلام اينکه چند موقعيت خوب گلزني را به راحتي از دست داديم؛ افزود: به نظرم تماشاگران از بازي رضايت نداشتند که البته نور کم ورزشگاه هم در افت کيفي ديدار تأثيرگذار بود، چون واقعاً به سختي مي‌توانستيم توپ را ببينيم. نمي‌دانم تماشاگران توپ را مي‌ديدند يا خير.

نوري در مورد حضور پروين در رأس تيم استيل‌آذين گفت: بازگشتم به سطح اول فوتبال را مديون پروين هستم و از همين جا از او تشکر مي‌کنم، اميدوارم بعد از مدت‌ها که به سطح اول فوتبال بازگشته است باز هم موفق باشد. آرزو دارم هر جا هست سلامت باشد.

O M I D
11-12-2010, 07:37 PM
قرباني‌:‌ درگير شدم اما بازداشت نشدم


مدافع تيم فوتبال مس کرمان با تکذيب خبر سايت باشگاه پرسپوليس گفت:‌ درگير شدم اما بازداشت نشدم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
پيروز قرباني، در خصوص شايعه بازداشتش در فرودگاه و همچنين روند شکست‌ناپذيري مس کرمان پس از 12 هفته صحبت‌هايي را انجام داده که در زير مي‌خوانيد.

* در فرودگاه دستگير شده‌اي؟
بازداشتي در کار نبود و به آن شکل هم که مي‌گويند درگيري ايجاد نشد و بيشتر شبيه يک سوء‌تفاهم بود. البته تکذيب نمي‌کنم که اتفاقي نيفتاد و وقتي بي‌حرمتي را ديديم عکس‌العمل نشان داديم.

* اما سايت باشگاه پرسپوليس نوشته که تو و ساکت الهامي بازداشت شديد؟
به هرحال آنها همه چيز را به نفع خودشان مي‌نويسند. همان‌طور که گفتم بازداشتي در کار نبود و يکسري افراد که مامور امنيت فرودگاه هستند با ما صحبت کرده و همه چيز ختم به خير شد. بهتر بود سايت باشگاه پرسپوليس در خصوص هواداران اين تيم که نتوانستند خود را کنترل کنند، مي‌نوشت.

* ظاهرا به نبي‌الله باقري‌ها توهين شده بود.
همين‌طور است. هم به باقري‌ها و هم به مديرعامل باشگاه ما توهين کردند و فکر مي‌کنم آنها حق ندارند چنين رفتاري انجام دهند اما چيزي که واقعيت دارد اين بود که من شروع‌کننده قضيه نبودم و همه چيز هم تمام شد.

* بازي چطور بود. فکر مي‌کني مس مستحق پيروزي بود؟
بازي را همه ديدند. من از شما سؤال مي‌کنم فکر مي‌کنيد چه تيمي بايد برنده مي‌شد؟

* نظر ما که مهم نيست. تو بايد به عنوان بازيکن مس توضيح دهي.
بايد بگويم اصلا از نتيجه مسابقه راضي نيستم و به خاطر اين است که مي‌گويم تيم ما بايد روح بزرگي داشته باشد. در بازي ديروز مي‌توانستيم راحت با اختلاف 3 گل پرسپوليس را شکست دهيم و اگر بازيکنان ما در خط حمله بهتر کار مي‌کردند مي‌توانستيم نتيجه ديگري رقم بزنيم.

* پرسپوليسي‌ها معتقد بودند داوري عليه اين تيم بود.
به نظر من داور در بعضي از صحنه‌هاي 50 به 50 به نفع پرسپوليس سوت مي‌زد. البته تيم داوري خوب کار کرد ولي فکر مي‌کنم منظور پرسپوليسي‌ها برخورد نوروزي با من بود که قبول دارم انجام شد اما نه برخوردي که منجر به پنالتي باشد ضمن آنکه خطايي که روي ادينهو اتفاق افتاد کاملا پنالتي بود.

* با اين پيروزي روند شکست‌ناپذيري مس کرمان به 12 هفته رسيد.
به نظر من که اين مسئله اصلا مهم نيست. به رکوردها نه جام مي‌دهند و نه امتياز خوب. بنابراين بايد فقط به فکر رسيدن به بالاي جدول باشيم.

* ظاهراً‌ ديگر به تيم ملي فکر نمي‌‌کني؟
اصلا اينگونه نيست و هميشه به عنوان يک سرباز به فکر پوشيدن پيراهن تيم ملي هستم. مربيان تيم ملي تا حالا يک بازي هم به کرمان نيامده‌اند ولي تيمي که 12 هفته نباخته است حتما بازيکنان خوبي دارد. براي خودم صحبت نمي‌کنم که بگويند خودشيفته است اما حقش بود از تيم ما حداقل 3 نفر به تيم ملي کمک کنند. اميدوارم مربي تيم ملي تا جام ملت‌‌ها يک سر به کرمان بيايد و بازي‌هاي ما را ببيند.

* صحبت خاصي نداري؟
فقط اميدوارم روح بزرگ به تيم ما تزريق شود چون تيمي که پرسپوليس را شکست مي‌دهد توانايي شکست ساير رقبا را هم دارد. ما به جز بازي با تراکتورسازي در تمامي بازي‌ها مستحق برد بوديم و اميدوار هستم اتفاقات چند هفته اول ليگ ديگر براي ما تکرار نشود.

O M I D
11-12-2010, 07:41 PM
حاشيه ديدار نفت تهران و راه‌آهن/نيروي انتظامي نبود، بازي دير شروع شد


ديدار تيم‌هاي فوتبال راه‌آهن و نفت تهران به دليل عدم حضور نيروي انتظامي در ورزشگاه با تاخير 15 دقيقه‌اي آغاز شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
ديدار تيم‌هاي راه‌آهن و نفت تهران از هفته پانزدهم رقابت‌هاي ليگ برتر در ورزشگاه دستگردي تهران به‌دليل نبود ماموران نيروي انتظامي با 15 دقيقه تاخير آغاز شد.
قرار بود اين ديدار راس ساعت 15 آغاز شود که به‌د‌ليل عدم هماهنگي و درشرايطي که بازيکنان و داور مسابقه در زمين بازي حضور داشتند ساعت 15:15 آغاز شد.

O M I D
11-12-2010, 07:41 PM
سومين تساوي پياپي شهرداري تبريز اينبار با پاس همدان


تيم فوتبال شهرداري تبريز با نتيجه 2 بر 2 برابر پاس همدان متوقف شد تا سومين تساوي خود را با سرمربي جديدش کسب کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
ديدار دو تيم از ساعت 15 در ورزشگاه يادگار امام تبريز و در حضور حدود سه هزار تماشاگر برگزار شد. نيمه دوم درهاي ورزشگاه باز شد و تماشاگران به داخل ورزشگاه آمدند و تعداد آنها به پنج هزار نفر رسيد.
سعيد دقيقي در دقيقه 6 از روي نقطه پنالتي و ميثم بائو در دقيقه 42 براي شهرداري گلزني کردند و امير محبي در دقيقه 48 و آرتور ياديگاريان در دقيقه 54 گل‌هاي پاس را به ثمر رساندند.
اين سومين تساوي حميد درخشان با شهرداري تبريز است. درخشان از زماني که هدايت اين تيم را برعهده گرفته نتوانسته به پيروزي برسد.
ايرج ساعدي داور مسابقه به رسول پيرزاده، بابک حاتمي از شهرداري و سيدمهدي اسلامي، پويا سيد پناهي از پاس کارت زرد نشان داد.
شهرداري تبريز با اين تساوي 13 امتيازي و پاس 17 امتيازي شد.

O M I D
11-12-2010, 07:42 PM
منصور، منصور است,يادداشتي از محمد ياوري


گفتند که منصور بهترين مربي ايران است، ديدم که منصور نيست. گفتند که منصور همانند استادان خويش است، ديدم که منصور نيست. گفتند که منصور، مورينيوي آسيا است، ديدم که بازهم منصور نيست. بر اين باورم که منصور شبيه هيچکس نيست، منصور فقط منصور است. منحصر به فرد و با خصوصيات و شيوه خاص خودش.


محمد ياوري از مربيان فوتبال ايران و سرمربي اسبق تيم ملي زير 14 سال ايران در آستانه بازي فردا (شنبه) اين تيم در فينال ليگ قهرمانان آسيا يادداشتي را درباره منصور ابراهيم‌زاده سرمربي تيم ذوب‌آهن نوشته که متن آن در زير مي‌آيد:

گفتند که منصور بهترين مربي ايران است ديدم که منصور نيست. گفتند که منصور همانند استادان خويش است، ديدم که منصور نيست. گفتند که منصور، مورينيوي آسيا است، ديدم که بازهم منصور نيست. بر اين باورم که منصور شبيه هيچکس نيست منصور فقط منصور است. منحصر به فرد و با خصوصيات و شيوه خاص خودش.

امروز لياقت و کارداني مربي با برنامه اي مثل ابراهيم زاده نه فقط براي مردم و مسوولين کشور خودمان که در فوتبال آسيا اثبات شده، او که اجراي برنامه هاي پيش بيني شده جاي هر کنش و واکنش مقطعي را برايش گرفته، از آنجا که سالهاست از نزديک او را مي شناسم و با برنامه هاي زندگي حرفه اش آشنايي کامل دارم نيک مي‌دانم که براي او برنامه ريزي و اجراي دقيق آن مهمترين عامل است؛ که در کنار آن چاشني صبر را با فراگيري علم روز فوتبال همراه نموده و نه اتفاقات و نه آدمها نتوانسته اند جاي اين اصل را در زندگي حرفه اي او بگيرند. و اين همان چيزي است که نزد مسوولين ورزش و مديران باشگاه‌ها و ساير مربيان کمتر ديده‌ايم.

«رمز موفقيت منصور اصرار و تاکيد بر اجراي برنامه هاي اصولي اش است»

حال اگر در وطن عزيزمان يک چنين نيروي قوي و تاثير گذاري را در اختيار داريم يعني کسي که تمام عمر خود را در خدمت به جوانان کشور گذرانده، چه در زمينه شغلي چرا که سالها دبير ورزش بوده چه در زمينه کار مربيگري چرا که تمامي مدارج لازم براي يک مربي بزرگ شدن را گذرانده و در کنار بزرگان فوتبال زندگي کرده و از هر کدام از آنان نکاتي را بر داشته‌هاي خود افزوده تا امروز که در عين جواني با کوله باري از تجربه و دانش، فوتبال ما را به يکي از بلندترين قله هاي افتخار برساند، سوال اين جاست که چرا فوتبال ملي ما بيش از اين از وجود اين مربي ايراني استفاده نمي‌کند؟! بنا به همه اين دلايل مي گويم که منصور شبيه هيچکس نيست بلکه منصور – منصور است منحصر بفرد و ويژه.

O M I D
11-12-2010, 07:42 PM
مايلي‌كهن: اگر قرار است ما حرف نزنيم، شريفي هم نبايد حرف بزند


سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: اگر قرار است ما حرف نزنيم رئيس کميته انضباطي هم نبايد حرف بزند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
محمد مايلي‌کهن پس از شکست يک بر صفر برابر پيکان قزوين در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤال خبرنگاري که پرسيد هفته گذشته نيز سايپا با پنج گل شکست خورده بود، گفت: بهتر است سؤالات را درست مطرح کنيد. ما هرگز با پنج گل نباخته‌ايم. پنج بر يک استيل‌آذين را برديم و در ديدار با فولاد پنج بر پنج مساوي شديم و مقابل مس کرمان چهار بر دو شکست خورديم.اين به دليل آن است که به فوتبال هجومي فکر مي‌کنيم.
وي ادامه داد: سايپا با کمبود بازيکن مواجه است و چهار جاي خالي در فهرستش وجود دارد. به همين دليل بر روي ساير بازيکنان فشار بيشتري وارد مي‌شود. تيم ما در آينده بهتر مي‌شود. امروز نيز از شرايط بازي تيم راضي بودم. همه بازيکنان در خدمت تيم بودند اما انگار طلسم شده‌ايم يا اين از خوش شانسي ما است که اينگونه نتيجه مي‌گيريم.

مايلي کهن حاضر نشد در مورد مسائلي غير از بازي امروز صحبت کند و گفت: فقط در مورد فوتبال امروز صحبت مي‌کنم اما اگر بگويم کريم انصاري‌فرد و علي زينالي را نداشتيم مي‌گويند بهانه مي‌آورد بنابراين اگر حرف نزنم بهتر است. انصاري‌فرد 9 گل براي سايپا زده و بازيکن تاثيرگذار ما است. بعد به ما مي‌گويند حرف نزنيد. اگر قرار است ما حرف نزنيم رئيس کميته انضباطي هم نبايد حرف بزند. او به چه دليل مي‌گويد من از علي دايي و مايلي‌کهن نمي‌ترسم. مگر ما گفتيم از ما بترس. حرف‌هاي ما فوتبالي است و همه بايد حول اين محور فوتبال جمع شويم. اگر به دنبال پيشرفت فوتبال هستيم بايد قوانين فوتبال را رعايت کنيم. دو بازيکن تاثيرگذار خود را امروز نداشتم. اگر ساير تيم‌ها نيز بازيکنان تاثيرگذارشان را نداشتند امروز عدالت بود.

سرمربي سايپا در مورد وضعيت تيمش گفت: شک نکنيد سايپا در پايان فصل يکي از شش تيم اول جدول خواهد بود. ما هيچ مشکلي نداريم و کار خود را انجام مي‌دهيم همه آدم‌هايي که در باشگاه هستند، از هيات مديره تا مدير عامل گرفته مي‌دانند که ما کوتاهي نمي‌کنيم و وقت مي‌گذاريم. برخي روزها من از ساعت 6:30 صبح تا 11شب در باشگاه بوده‌ام بنابراين شک نکنيد وضعيت ما بهتر خواهد شد.

O M I D
11-12-2010, 07:43 PM
عليدوستي: پيكان مستحق برتري برابر سايپا بود


سرمربي تيم فوتبال پيکان قزوين گفت: مستحق برتري برابر سايپا بوديم هر چند در نيمه اول خوبي بازي نکرديم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
حميدعليدوستي پس از پيروزي يک بر صفر برابر سايپا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مهم حرکتي تيمي بود که در اين 4 هفته آغاز شد. بارها گفته‌ام تيم ما مشکلات روحي و رواني را پشت سر گذاشته و اکنون تلاش مضاعف مي‌کند که به موفقيت برسد. در دو باختي هم که خارج از خانه داشتيم، زننده گل اول به تراکتورسازي و صباي قم بوديم. بازيکنان همه تلاش‌شان را انجام مي‌دهند تا به آنچه مدنظر است برسيم. سايپا هم تيم خوبي بود که کادر فني و بازيکنان خوبي دارد.
وي ادامه داد:‌ از نيمه اول مسابقه اصلا راضي نيستم. نمي‌دانم چرا آنچه را که از بازيکنان خواسته بوديم، در يک سوم خط حمله انجام ندادند اما در نيمه دوم با صحبت‌هايي که با آنها داشتم کنترل بازي را در دست گرفتيم و چندين موقعيت گل را به دست آورديم. سايپا هم يک موقعيت عالي داشت که ابراهيم ميرزاپور آن را مهار کرد. پيکان مستحق پيروزي در اين ديدار بود.

عليدوستي با اشاره به تعطيلات مسابقات ليگ عنوان کرد: با توجه به دو هفته تعطيلي اکنون براي ما نيم‌فصل آغاز شده است و اميدوارم در اين دو هفته زمان بتوانم نقاط ضعف تيم را برطرف کنم و يکي دو بازيکن ديگر هم به تيم تزريق کنيم تا کمبودهايي که در بعضي از پست‌ها داريم برطرف شود. با اين شرايط پيکان در ادامه مسابقات وضعيت بهتري خواهد داشت.
وي گفت: بايد به بازيکنانم تبريک بگويم. در اين 4 هفته حتي آن زمان که باختيم، توانايي بالايي از خود نشان داديم اما بايد ضعف‌ها را برطرف کنيم. اکنون فقط الونگ به جمع پيکان اضافه شده و ساير بازيکنان فقط در تمرينات شرکت مي‌کنند تا وضعيت جسماني آنها را مورد ارزيابي قرار دهند. مشکل پيکان اين است که يک بازيکن بزرگ ومحوري در ميانه ميدان ندارد. بازيکني که شرايط حرفه‌اي‌گري را به خوبي بداند اگر اين گونه بود در ديدار با تراکتورسازي و صباي قم با وجود آنکه يک گل جلو بوديم شکست نمي‌خورديم.

عليدوستي در مورد اينکه چرا تيمش يکي در ميان پيروز مي‌شود گفت: فوتبال يک بازي جمعي است و براي موفقيت عوامل زيادي دخيل هستند. در يک ماه نمي‌توان رنسانس ايجاد کرد آن هم در شرايطي که بازي‌ها کاملا فشرده است. در دو بازي که ما باختيم مقابل تيم‌هاي شکست خورديم که تيم‌هاي بالاي جدول برابر آنها در تبريز و قم به مشکل برخوردند. من با پنج بازيکن اميد راهي تبريز شدم بدون آنکه مهاجم داشته باشم اما گل اول را در آن مسابقه ما زديم. من مثبت‌گرا هستم و نمي‌خواهم به مشکلات اشاره کنم اما بهتر است نقاط مثبت تيم را بزرگ و نقاط ضعف را برطرف کنيم. يک مربي زمان مي‌خواهد تا در تيم تغيير ايجاد کند. من فقط سه جلسه با خط دفاعي که بسيار هم مشکل داشت فرصت تمرين کردن داشتم که اين زمان کمي است ما به يک مهاجم متبحر و گل‌زن که موقعيت‌سنج باشد،‌ نياز داريم.

وي گفت: تلاش مي‌کنم پيکان نوسان کمتري داشته باشد و روي خط موفقيت حرکت کند و اگر در مسابقاتي هم نمي‌توانيم پيروز شويم حداقل مساوي بگيريم اما در چند پست احساس کمبود مي‌کنيم.من آمده‌ام تا پيکان شرايط خوبي داشته باشد. در بازي نفت هم که پيروز شديم گفتم اندک تماشاگراني که در ورزشگاه بودند عامل پيروزي ما بودند. بنابراين امروز تعداد تماشاگران بيشتر شد ما بايد نمايش خوبي ارائه دهيم تا تعداد تماشاگران پيکان روز به روز بيشتر شود. من از همه آنها متشکرم.
عليدوستي در مورد دوري خود از فوتبال گفت: من از فوتبال دور نبودم و با فوتبال زندگي مي‌کنم. پس از مربيگري در پيکان در چند تيم مطرح دسته اولي مربيگري کرده‌ام. تيم‌هايي که بيشتر آنها به پلي‌اف هم رسيده‌اند و اکنون نيز به پيکان آمدم و براي موفقيت تيم تلاش مي‌کنم.

O M I D
11-12-2010, 07:43 PM
درخشان: پاس خوش‌شانس بود كه شكست نخورد


سرمربي شهرداري تبريز گفت: پاس خوش شانس بود که امروز شکست نخورد و يک امتياز گرفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
حميد درخشان پس از تساوي 2 بر 2 برابر پاس همدان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز نسبت به هفته گذشته بازي بهتري ارائه کرديم و مي‌توانستيم پيروز شويم اما گل اول حريف ثبات تيمي ما را به هم ريخت. اين مدافعان ما بودند که اشتباه کردند. در حالي که شرايط بازي در اختيار ما بود.
وي ادامه داد:‌ پاس خوش‌شانس بود که شکست نخورد و بازي مساوي شد. دو گل از حريف پيش بوديم و موقعيت‌هاي گلزني زيادي را از دست داديم اما در 15 دقيقه ابتدايي نيمه دوم وضعيت تيم ما به هم ريخت که اين مربوط به شرايط روحي و رواني تيم پيش از حضور من مي‌شود و بايد روي آن کار کنيم تا آن نقاط ضعف برطرف شود. بازيکنان ما بايد ياد بگيرند از گل‌هاي زده‌شان دفاع کنند. در تعطيلات ليگ تعطيلي نداريم و اردوي خارج از کشور برگزار خواهيم کرد.

درخشان در مورد وضعيت تيم گفت: سه بازيکن خارجي را از فهرست خارج خواهيم کرد و سه بازيکن جديد جايگزين آنها مي‌کنيم اما بازيکن داخلي را از تيم کنار نمي‌گذاريم. يک نفر هم به کادر فني اضافه مي‌شود. من با سيستم ميثاقيان تيم را اداره نمي‌کنم و با روش خودم مربيگري مي‌کنم. ما در دور برگشت نتايج بهتري خواهيم گرفت.
سرمربي شهرداري تبريز در مورد ديدار با تراکتورسازي در جام حذفي گفت: حريف تيم قدرتمندي است و نفرات خوبي دارد. اما ما مي‌توانيم با برطرف کردن ضعف‌هاي خود تراکتورسازي را هم شکست دهيم البته در اين مسابقه من بيشتر به دنبال محک زدن تيم خود هستم.

O M I D
11-12-2010, 07:44 PM
حاشيه ديدار استقلال و شاهين‌بوشه


هوادارن تيم فوتبال استقلال سرمربي تيم خود قبل از شروع بازي به شدت تشويق کردند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
پرويز مظلومي به شدت از سوي هواداران تيم استقلال قبل از شروع بازي تشويق شد و به ابراز احساسات آنها پاسخ گفت.

* 300 هوادار شاهين بوشهر در جايگاه پرسپوليسي ها با پيراهن هاي يک دست سفيد تيم خود را تشويق مي کنند.

* از تيم شاهين بوشهر ايوان پترويچ قبل از شروع بازي به سمت پرويز مظلومي رفت.

* بازيکنان شاهين قبل از آغاز مسابقه حلقه اتحاد تشکيل دادند.

* جواد شيرزاد و ميلاد ميداودي به سمت حميد استيلي رفتند.

* استيلي سرمربي شاهين و مظلومي از آغاز بازي کنار خط ايستادند.

O M I D
11-12-2010, 07:44 PM
تارتار: نفت براي رسيدن به پيروزي دست به هر كاري زد


سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن گفت: نفت تهران براي رسيدن به پيروزي دست به هر کاري زد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
مهدي تارتار پس از شکست يک بر صفر مقابل نفت تهران اظهار داشت: بازي برابري را از هر 2 تيم شاهد بوديم. تيم نفت که در اين ديدار پيروز شد بهتر از ما کار نکرد و تنها از تک موقعيت خود استفاده کرد و نتيجه عادلانه در اين بازي مساوي بود.
سرمربي راه‌آهن ادامه داد: در نيمه نخست بد بازي کرديم، اما رفته رفته در نيمه دوم بهتر شديم. در اين بازي مشکلاتي براي ما به دليل نداشتن 3 بازيکن اصلي وجود داشت و از همان جايي گل خورديم که تغييرات داشتيم.
وي در مورد نفت گفت: تاکنون تيمي را در ليگ برتر نديده بودم که تا اين حد وقت تلف کند و آنها براي رسيدن به پيروزي دست به هر کاري زدند.
تارتار با اشاره به تاخير 15 دقيقه‌اي در شروع بازي گفت: نبايد در ليگ برتري که اسم آن حرفه‌اي است 15 دقيقه تاخير در آغاز بازي وجود داشته باشد. بدن بازيکنان ما در اين مدت رو به سردي رفت و اين موضوع فقط مايه تأسف است.

O M I D
11-12-2010, 08:49 PM
حاشيه ديدار استقلال و شاهين /اعتراض استيلي و مديرعامل شاهين


مديرعامل باشگاه شاهين بوشهر به قضاوت داور ديدار مقابل استقلال به شدت معترض بود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
مجيد حسيني کنگاني مديرعامل باشگاه شاهين بوشهر به دليل گرفته شدن دو پنالتي عليه تيمش در جريان بازي با استقلال به شدت به داوري معترض شد.
شدت اعتراض او به حدي بود که از جايگاه پايين آمد و به شهبازي نماينده سازمان ليگ بابت اين نوع قضاوت انتقاد کرد. اطرافيان کنار زمين نيز قادر به کنترل کنگاني نبودند. شاهيني ها معتقد بودند داور علاوه بر دو پنالتي مذکور، در يک صحنه و در محوطه جريمه استقلال به سود آنها اعلام خطا نکرده است.

* اعلام پنالتي اول استقلال و عدم اعلام خطا روي بازيکن شاهين باعث اعتراض شديد استيلي شد و اين مربي به داور چهارم به شدت معترض شد به طوري که سعيد بخشي زاده داور وسط مجبور شد به وي تذکر دهد.

* حميد استيلي هر بار با اعلام پنالتي عليه تيمش با دستانش به سر خود مي زد.

* هواداران استقلال با تغيير جو بازي عليه سرمربي شاهين شعارهايي دادند.

* پس از به صدا درآمدن سوت پايين بازي درحالي که محمود فکري و حسين تراب پور دو مربي استقلال قصد رفتن به رختکن را رفتند با صحبت يکي از افراد کنار زمين از کوره در رفتند و با اين فرد درگير شدند. اين موضوع با وساطت بازيکنان استقلال پايان يافت.

O M I D
11-12-2010, 08:49 PM
حاشيه ديدار استقلال و شاهين/بيهوشي هوادار استقلال


يکي از هواداران استقلال به دليل نامعلوم از حال رفت.


در جريان بازي استقلال و شاهين يکي از هواداران استقلال از حال رفت. اين هوادار توسط سه ليدر استقلال و يک مامور نيروي انتظامي به سمت نيروهاي امداد مستقر در ورزشگاه هدايت شد.

* بازيکنان تيم شاهين بوشهر قبل از شروع نيمه دوم درحالي که با تاخير در محل زمين حاضر شدند به سمت سعيد بخشي زاده داور بازي رفتند و با او دست دادند. اين حرکت يا نشان از اعتراض آنها به داور داشت يا فراموشي اتفاقات نيمه اول.

O M I D
11-12-2010, 08:49 PM
هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال
استقلال مقابل شاهين به برتري رسيد


تيم فوتبال استقلال، شاهين بوشهر را شکست داد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
ديدار تيم هاي استقلال و شاهين بوشهر از ساعت 17:30 در ورزشگاه آزادي در حضور بيش از 20 هزار تماشاگر آغاز شد و با برتري 2 بر يک آبي‌پوشان به پايان رسيد.
در حالي که بازي بدون اتفاق خاصي در جريان بود و دو تيم حملات نه چندان خطرناکي را روي دروازه هم ايجاد کرده بودند، در دقيقه 35 با خطاي مسعود نظرزاده روي روانخواه،‌ استقلال صاحب ضربه پنالتي شد و اين ضربه را فرزاد آشوبي به گل تبديل کرد.

در شرايطي که بازيکنان شاهين قصد جبران نتيجه را داشتند بار ديگر استقلال با خطاي احمد آل نعمه روي مجيدي صاخب ضربه پنالتي شد تا اين بار هم بخشي زاده داور وسط اعلام ضربه پنالتي کند. اين ضريه را فرزاد آشوبي در دقيقه 40 به گل تبديل کرد.

بازي در نيمه دوم به دليل اتفاقات رخ داده در 45 دقيقه ابتدايي با بازي هجومي شاهين آغاز شد. بازيکنان اين تيم بعد از هدر رفتن چند موقعيت در دقيقه 63 توسط ايمان حيدري به گل رسيدند. اين تيم در دقايق پاياني دو فرصت ايده آل را به راحتي از دست داد تا 2 بر يک بازنده شود.

قضاوت اين ديدار بر عهده سعيد بخشي زاده بود. وي در دقايق پاياني نيمه اول علي مرزبان يکي از مربيان شاهين را به دليل اعتراض اخراج کرد. اين داور به لک چيرا از شاهين کارت زرد نشان داد.
استقلال با اين پيروزي 27 امتيازي و در رده سوم جدول جاي گرفت. اين تيم با پرسپوليس هم امتياز شد اما به دليل تفاضل گل کمتر در رده سوم ايستاد. شاهين نيز به اين شکست 14 امتيازي باقي ماند.

بازيکنان استقلال:
محمد محمدي، حنيف عمران زاده، لوييز، جواد شيرزاد، پژمان منتظري، دسوزا( 84- بيژن کوشکي)، فرزاد آشوبي، ايمان مبعلي، اميدرضا روانخواه( 71- کيانوش رحمتي)، فرهاد مجيدي(46- اسماعيل شريفات)، ميلاد ميداودي
سرمربي: پرويز مظلومي

بازيکنان شاهين بوشهر:
مجتبي روشنگر، عبدالله کرمي، احمد آل نعمه(46- ايمان حيدري)، محسن ايران نژاد، لک چيرا، ستار زارع، مهدي نوري(46- محسن حميدي)، مسعود نظرزاده، پتروويچ(82- منصور تنهايي)، امجد شکوه مقام، عباس پورخسرواني
سرمربي: حميد استيلي

O M I D
11-12-2010, 08:52 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg

pnugirl
11-13-2010, 04:07 PM
رييس اسبق كميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: داور بازي، نتيجه ديدار تيم هاي فوتبال استقلال تهران و شاهين بوشهر را تغيير داد. رضا غياثي' افزود: متاسفانه 'سعيد بخشي زاده'، قضاوت پر اشتباهي را به نمايش گذاشت تا شاهين بوشهر تن به شكست ديگري در ليگ برتر بدهد.

وي در باره پنالتي هاي تيم استقلال تهران گفت: در پنالتي اول هيچ خطايي بر روي اميد روانخواه انجام نشد و داور نبايد يك ضربه پنالتي را به سود آبي پوشان مي گرفت. همچنین در صحنه اي كه مدافع استقلال با پا به صورت مهاجم شاهين بوشهر زد، داور بايد نقطه پنالتي را به سود شاهين نشان مي داد اما از گرفتن اين پنالتي چشم پوشي كرد.

اين پيشكسوت داوري با بيان اينكه داور در صحنه پنالتي دوم تيم استقلال دچار اشتباه شد، گفت: خطا بر روي فرهاد مجيدي، خارج از محوطه جريمه انجام شد و نبايد پنالتي ديگري به سود آبي پوشان گرفته مي شد.

کارشناس برجسته داوری کشورمان با ذکر اینکه بهتر است وارد بحث داوری نشویم افزود: دلیل این امر این است که عنایت شهامت عذرخواهی ندارد و من به جای ایشان از مردم بوشهر و تیم شاهین عذرخواهی میکنم.

pnugirl
11-13-2010, 04:08 PM
سرمربي تيم فوتبال استقلال قبل از شروع تمرين امروز از بازيكنان بابت بازي ضعيف مقابل شاهين انتقاد كرد.پرويز مظلومي قبل از آغاز تمرين، 15 دقيقه براي بازيكنان صحبت كرد. وي به بازي ضعيف روز گذشته مقابل شاهين معترض بود.

* تمرين ساعت 11:30 در زمين نوبنياد آغاز شد. بازيكنان فيكس پس از 20 دقيقه تمرين، راهي سونا و استخر شدند.

* فرهاد مجيدي و مجتبي جباري كه مصدوم هستند، 10 دقيقه در محل تمرين حاضر شدند و سپس آنجا را ترك كردند.
محسن يوسفي دور زمين به دويدن اكتفا كرد.
منصور پورحيدري سرپرست استقلال غايب تمرين امروز بود.

* آبي پوشان فردا يك جلسه تمريني در ساعت 11 صبح در سالن وزنه دارند و دوشنبه صبح و بعد از ظهر تمرين مي كنند.

pnugirl
11-13-2010, 04:14 PM
فراز فاطمی مهاجم بلندقامت مس کرمان در بازی با پرسپولیس در ترکیب ثابت تیمش قرار داشت. او دوندگی زیادی داشت و با گرفتن یک اخراجی از پرسپولیسی تاثیر مثبت خود را در این مسابقه گذاشت.
فاطمی می‌گوید:«بازی قشنگی بود و فکر می‌کنم هر دو تیم به هیچ عنوان به فکر دفاع نبودند. ما در ۱۰ دقیقه اول از مقابل دروازه پرسپولیس پرس شدیدی انجام دادیم و در همان دقایق ابتدایی به گل رسیدیم. در طول بازی هم سعی کردیم از این گل محافظت کنیم و البته با بدشانسی چند موقعیت صددرصد را از دست دادیم.»
او ادامه می‌دهد:«فیلم سه بازی پرسپولیس را دیده بودیم و تاکتیک اصلی‌مان این بود که از مقابل دروازه حریف پرس کنیم. ما کاری کردیم که بازیکنان پرسپولیس دیگر نمی‌توانستند بازی‌سازی کنند و فقط سانتر می‌کردند. در خط حمله هم بازیکن بلندزن نداشتند و با مشکلات زیادی مواجه شدند.»‌
فاطمی در مورد داوری این مسابقه که پرسپولیسی‌ها به شدت نسبت به آن اعتراض داشتند ادامه می‌دهد:«به نظر من داوری بیشتر به سود پرسپولیس بود و اکثر خطاهای ۵۰ ـ ۵۰ به سود پرسپولیس گرفته می‌شد. حسین بادامکی خطاهای شدیدی انجام می‌داد و ۳ بار باید اخراج می‌شد. در ضمن خطای پنالتی روی ادینهو هم گرفته نشد.»
او در پایان حرف‌هایش در مورد عملکرد خودش تاکید می‌کند:« من هر کاری که کادرفنی خواسته بود انجام دادم و فکر می‌کنم مربیان از من راضی باشند. در این صحنه هم فرار کردم که مدافع پرسپولیس روی من خطا کرد و اخراج شد.»

pnugirl
11-13-2010, 04:14 PM
کارشناس داوری فوتبال ایران اعلام کرد که بخشی زاده بهترین قضاوت خود را در دیدار استقلال و شاهین به نمایش گذاشت. به گفته هوشنگ نصیرزاده ، سعید بخشی زاده داور دیدار استقلال و شاهین بوشهر یکی از بهترین نمایش های زندگی ورزشی خود را در این بازی ارایه کرد. او در این دیدار حتی یک اشتباه هم در محوطه جریمه نداشت و پنالتی های اعلام شده برای تیم استقلال کاملا صحیح بود.
نصیرزاده گفت: در هر فصل اهالی فوتبال معتقدند قضاوت ها به سود یک تیم خاص بوده و امسال نیز این قرعه به نام استقلال افتاده است. در چند بازی به خصوص در دیدار مقابل پرسپولیس و تراکتورسازی داوری های به سود استقلال تهران بوده است.
وی اظهار داشت: متاسفانه بعضی از مدیران فوتبال ایران از اظهار نظرهای کارشناسان داوری ناراحت می شوند و می خواهند تمام اظهارات به سود تیم های آنها باشد.

pnugirl
11-13-2010, 04:17 PM
خیلی دوست دارم برای تیم ملی ایران بازی کنم.در برزیل آنقدر فوتبالیست خوب وجود دارد که می توان ۱۰ تیم ملی درست کرد و متاسفانه به خیلی از بازیکنان برزیلی فرصت حضور در تیم ملی داده نمی شود.من ۴ سال است که در ایران زندگی می‌کنم و این کشور را مثل برزیل دوست دارم
فابیو جانواریو هافبک برزیلی سپاهان برخلاف بسیاری از بازیکنان خارجی فوتبال ایران، نمایش قابل توجهی در لیگ برتر داشت. او با پیراهن استقلال در فوتبال ایران چهره شد و دو سال در تیم آبی‌پوش تهرانی توپ زد. حضور جانواریو در استقلال اما دوام زیادی نداشت و او قبل از شروع این فصل به سپاهان یکی دیگر از تیم‌های مطرح فوتبال ایران نقل مکان کرد. جانواریو در فصل نقل و انتقالات لیگ برتر با چند پیشنهاد جالب توجه مواجه شد و حتی از لیگ قطر هم پیشنهاد داشت ولی در نهایت تصمیم گرفت فوتبالش را در ایران ادامه بدهد. این هافبک برزیلی معتقد است که سپاهان امسال مدعی اول کسب عنوان قهرمانی است. او در مورد وضعیت سپاهان، شرایط خودش در این تیم و مسائل مختلف دیگر به سوالات پاسخ می‌دهد.
فکر می کنی تعطیلی لیگ برتر به نفع شما شد؟
من در این مورد با هم تیمی هایم صحبت کردم و اکثر بازیکنان معتقدند که به ضرر سپاهان شد چون یک روند صعودی را آغاز کرده بودیم.آقای قلعه نویی هم بابت این تعطیلی ناراحت است ولی تیم به امارات آمده تا شرایط آیده آل خودش را حفظ کند.
در هفته های اخیر هم که خوب نتیجه گرفتید.
بله همینطور است.خیلی خوشحالم که سپاهان روند صعودی‌اش را آغاز کرده است. من در هفته های ابتدایی غایب بودم و وقتی سپاهان نتیجه نمی گرفت بیشتر ناراحت می شدم ولی همان زمان می دانستم که این اتفاقات تلخ تمام می شود و خدا کمک خواهد کرد تا برگردم.خدا را شکر می کنم که الان وضعیت بهتر شده و می توانم به سپاهان کمک کنم.
وضعیت فعلی خودت چطور است؟
خوشبختانه همه چیز خوب است.من در ابتدای فصل مصدوم بودم و خیلی اذیت شدم.فکر می کردم خیلی زود بر می گردم ولی مصدومیتم طول کشید. الان اما مشکل خاصی ندارم و از لحاظ روحی هم شرایط بسیار خوبی دارم.من در انتظار روزهای بهتر هستم.در ابتدای فصل از لحاظ روحی شرایط خوبی نداشتم ولی حالاخوشحالم که خیلی چیزها عوض شده است.
فکر می‌کنی سپاهان امسال قهرمان شود؟
ما تیم خیلی خوبی داریم، چه از لحاظ بازیکن و چه از لحاظ سرمربی. من شانس سپاهان را برای قهرمانی در لیگ زیاد می‌دانم.هر چند در بازی های ابتدایی امتیازهای حساسی را از دست دادیم ولی الان به روزهای خوب برگشته ایم.سپاهان در فوتبال ایران یک تیم با شخصیت است و فکر می کنم امسال هم مدعی اول قهرمانی باشد.
چه تیم هایی رقیب سپاهان هستند؟
استقلال،پرسپولیس و ذوب آهن تیم های خوبی هستند ولی به نظر من ذوب آهن تیم بسیار خوبی است و یک رقیب جدی برای ما محسوب می شود.آنها نتایج بسیار خوبی گرفته اند و حتی به فینال لیگ قهرمانان آسیا صعود کردند.اگر آنها در آسیا قهرمان شوند،من خیلی خوشحال خواهم شد.
فکر می کنی قهرمان شوند؟
امیدوارم که این اتفاق بیفتد.بازیکنان سپاهان از قهرمانی ذوب آهن خوشحال می شوند.
می گویند امسال پول خوبی از سپاهان گرفتی؟
خیر، من پول زیادی از سپاهان نگرفتم.
پس چرا از استقلال رفتی؟
این حق من بود که بعد از دو سال بازی کردن در استقلال، پیشنهاد جدید بدهم و در مورد مسائل مالی هم با مسئولان باشگاه حرف زدیم ولی به توافق نرسیدیم.مسئولان باشگاه می خواستند مبلغ ناچیزی را به قرارداد من اضافه کنند و این موضوع برای من راضی کننده نبود.در نهایت با سپاهانی ها حرف زدم و قرارداد امضا کردم.
از انتخاب سپاهان راضی هستی؟
بله.من از بازی در سپاهان و زندگی در اصفهان راضی هستم و خوشحالم که مردم با من ارتباط خوبی دارم.اینجا اصلا احساس تنهایی نمی کنم و باید از لطف تمامی مردم ایران تشکر کنم که همیشه برخورد خوبی با من داشتند.
مثل اینکه گفتی دوست داری برای تیم ملی ایران بازی کنی؟
من نمی دانم قوانین فیفا چطور است ولی خیلی دوست دارم برای تیم ملی ایران بازی کنم.در برزیل آنقدر فوتبالیست خوب وجود دارد که می توان ۱۰ تیم ملی درست کرد و متاسفانه به خیلی از بازیکنان برزیلی فرصت حضور در تیم ملی داده نمی شود.من ۴ سال است که در ایران زندگی می‌کنم و این کشور را مثل برزیل دوست دارم. من به مردم این کشور عادت کرده‌ام و خوشحال می‌شوم برای تیم ملی ایران بازی کنم.
هنوز بازی های استقلال را دنبال می کنی؟
بله،من استقلال و هودارانش را دوست دارم و تا جایی که امکان داشته باشد بازی های این تیم را می بینم.
دوست داری به استقلال برگردی؟
فوتبال قابل پیش بینی نیست ولی الان بازیکن سپاهان هستم و از بازی در این تیم خیلی راضی ام.
الان فکر می‌کنی بهترین بازیکن خارجی لیگ چه کسی باشد؟
من نمی دانم از چه کسی اسم ببرم!
خیلی ها از تو،ادینهو و ایگور کاسترو اسم می برند.
اگر از من اسم ببرند خیلی خوشحال می شوم ولی باید بگویم که کاسترو و ادینهو بازیکنان بسیار خوبی هستند و از درخشش آنها در فوتبال ایران خوشحال می شوم.من از گلزنی آنها لذت می برم.
خیلی ها معتقدند همیشه روی یک مدار حرکت می‌کنی.یعنی فراز و نشیب کمی داری.نظر خورت چیست؟
فکر می‌کنم برای هر کاری که می‌خواهی انجام بدهی باید تمرکز فکری داشته باشی. همه هوش و حواس من به فوتبال است و خوب تمرین کردن و بهترین کیفیت را در زمین بازی داشتن. هر وقت تمرکزم بیشتر بود بهتر بازی کردم.
هنوز به یاد آن روزی می افتی که گل قهرمانی استقلال را در ورزشگاه ثامن مشهد زدی؟
‌بله،خیلی مواقع به آن گل که مقابل پیام مشهد زدم فکر می کنم.آن گل هدیه خدا بود چون من هم تا زمانی که بازی به پایان رسید، نمی‌دانستم گل قهرمانی را زدم. انگار خدا می‌خواست یک دفعه من را شگفت زده کند. برایم جالب بود چون آخر بازی تازه فهمیدم گل قهرمانی استقلال را به ثمر رساندم.من فکر نمی کردم که ذوب آهن در آخرین بازی بازنده باشد و ما ببریم و قهرمان شویم.
بهترین خاطره و بدترین خاطره تو در دو سال اخیر چه بود؟
قهرمانی با استقلال جزو خاطرات شیرین من بود ولی پارسال قهرمان نشدیم و در لیگ قهرمانان آسیا هم حذف شدیم که این جزو خاطرات تلخ من بود.البته بیماری پدرم در سال گذشته خیلی من را آزار داد.

pnugirl
11-13-2010, 04:18 PM
در حالی که استیل آذین نتوانسته نتایج مورد نظر مسئولانش را کسب کند این شایعه دهان به دهان می چرخد که مدیران این تیم در نظر دارند همان مبلغی را که در فدراسیون ثبت کرده اند به حساب ستاره های خود در انتهای فصل واریز کنند
ابتدای فصل نقل و انتقالات بود که سازمان لیگ حرفه ای تصمیم گرفت بندی تصویب کند به نام سقف قرارداد.
این قانون که قرار شد در قراردادهای تمام بازیکنان لیگ برتری به خصوص بازیکنان گرانقیمت لحاظ شود با نارضایتی این طیف از این بازیکنان روبرو شد. سازمان لیگ دنبال راهی بود تا پایانی دهد به عقد قراردادهای نجومی میان بازیکنان و باشگاهها. بازیکنان مخالف تصویب این قانون بودند اما در نهایت زور مسئولان سازمان لیگ به اعتراض ها چربید تا سقفی برای قراردادها تعیین شود به نام سقف قراردادها. باشگاه متمول که دنبال جذب ستاره ها بودند در پی راهی می گشتند برای دور زدن سقف قرارداد اما وقتی اصرار سازمان لیگ را دیدند مجبور به اطاعت از قانون کردند.
سقف قرارداد اینگونه برای بازیکنان تعریف شد: ملی ها ۴۰۰ میلیون و بقیه ۳۵۰ میلیون. ستاره های ملی اما این قراردادها راضی نمی شدند، از سویی باشگاهها هم هر طور شده می خواستند تیم خود را با وجود ستاره ها تزئین کنند.
اینطور شد که باشگاهها رو آوردند به جذب ستاره ها با روشی جدید. در قرارداد داخلی بازیکنان مبلغی درج می شد و در قرارداد فدراسیونی بازیکنان مبلغی دیگر تا سقف قراردادها شکسته شود. استیل آذین مثل اکثر تیمهای لیگ برتری این کار را سرلوحه برنامه های خود قرار داد. ستاره ها با قراردادهایی ۳۵۰ یا ۴۰۰ میلیونی به عضویت استیل آذین در آمدند اما این ارقام تنها مربوط می شد به ثبت در فدراسیون.تنها مدرک آنها برای دریافت مطالباتشان قراردادهای داخلی شان بود.
حالا و در حالی که استیل آذین نتوانسته نتایج مورد نظر مسئولانش را کسب کند این شایعه دهان به دهان می چرخد که مدیران این تیم در نظر دارند همان مبلغی را که در فدراسیون ثبت کرده اند به حساب ستاره های خود در انتهای فصل واریز کنند. این موضوع بدین معناست که در انتهای فصل مبلغی در حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ میلیون دست ستاره های استیل آذین را نخواهد گرفت.
مسئولان فکر همه جا را هم کرده اند چرا که در صورت شکایت بازیکنان بحث قراردادهای فدراسیونی آنها را به میان می کشند قضیه ختم به خیر شود. حالا باید منتظر ماند و دید آیا مسئولان استیل آذین چنین برنامه ای را اجرا می کنند یا به شکل دیگری با ستاره های میلیاردی خود برخورد خواهند کرد؟

pnugirl
11-13-2010, 04:18 PM
مجید حسینی کنگانی پس از پایان بازی با استقلال در حالی که به شدت از داوری سعید بخشی‌زاده ناراحت و معترض بود، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حق ما این نبود که امروز چنین برخوردی شود. حق این تماشاگرانی که از بوشهر آمده بودند این ناداوری نبود.
وی افزود: سه روز است به آقای عنایت زنگ می‌زنم تا بگویم این داور را برای بازی ما انتخاب نکند اما او موبایلش را خاموش کرده است. مگر چنین موضوعی می‌شود؟ آقای عنایت شاید کسی با شما کار مهمی داشته باشد.
کنگانی تصریح کرد: در جریان بازی در نیمه اول داور خطایی که نبود را خطا گرفت. پنالتی که خطا نبود، پنالتی اعلام کرد. من نمی‌دانم چه طور کمک او که ۸۰ متر نزدیک‌تر ایستاده چنین خطایی را اعلام نمی‌کند. حرف هم که می‌زنیم ناراحت می‌شوند. آقایان علی دایی را محروم می‌کنند اما خودشان چنین برخوردهایی می‌کنند.
مدیر عامل شاهین بوشهر ادامه داد: من هیچ وقت تیمم را بیرون نمی‌کشم اما این وضع داوری کردن نیست

O M I D
11-13-2010, 06:54 PM
استيلي: پنالتي‌ها روي نتيجه تاثير گذاشت


سرمربي شاهين بوشهر گفت: پنالتي‌هايي که داور براي استقلال گرفت روي نتيجه تاثير گذاشت.


http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حميد استيلي پس از باخت 2 بر يک مقابل استقلال اظهار داشت: يکي از بازي‌هاي خوب ليگ را برگزار کرديم اما متاسفانه داوري روي نتيجه خيلي تاثيرگذار بود. اشتباهات داوري زياد بود. فکر کنم کارشناسان هم گفتند که پنالتي‌ها درست نبود. يک پنالتي روي امجد شکوه‌مقام در نيمه اول رخ داد. بخشي‌زاده جو بازي را به هم زد اما با اين وجود بازيکنان کوچکترين اعتراضي به او نداشتند.
وي افزود: در نيمه دوم با دو جابجايي و تغيير تاکتيک به ميدان رفتيم. از فوتبال تيمم خيلي راضي هستم. ما هر هفته همين طور بازي مي‌کنيم و امروز هم مقابل استقلال با اين همه تماشاگر همان طور بوديم.
استيلي تصريح کرد: شرمنده مردم بوشهر هستيم. به شاگردانم هم گفتم 800 کيلومتر آمده‌ايم که نتيجه بگيريم. معتقدم حق‌مان در اين بازي مساوي هم نبود و بايد مي‌برديم. اميدوارم هفته‌هاي آينده نتيجه بگيريم.
استيلي با بيان اينکه برخي از شاگردانش بعد از اين بازي در حال گريه بودند، افزود: شايد در هيچ ليگ برتري چنين چيزهايي نبينيد چون آنها به حق‌شان در فوتبال و حداقل در اين بازي نرسيدند. به مربيان استقلال هم تبريک مي‌گويم و راضي هستيم به رضاي خدا.
سرمربي شاهين در مورد اينکه پرويز مظلومي گفته تقصير مهاجمان شاهين بود که گل نزدند نه داور،‌ تاکيد کرد: بله درست است اما پنالتي‌هايي که گرفته شد به داور ربط داشت. اين که ما گل نزديم مشکل شاهين است اما پنالتي‌ها باعث تاثيرگذاري روي نتيجه شد ضمن اينکه شاهين موقعيت‌هايي که داشت فقط از خط حمله نبود. خط هافبک ما موقعيت سازي کرد پس همه چيز تقصير خط حمله نيست.
وي درباره بازي در جام حذفي مقابل استقلال عنوان کرد:‌ اميدوارم در آن بازي بهتر باشيم و ببريم. بازيکنان در اين ديدار تجربه خوبي کسب کردند.
استيلي در مورد اينکه با اين باخت در لبه تيغ قرار گرفت، گفت: من دست مديران تيم را باز گذاشتم. ما فوتبال خوبي در اين 4 هفته ارائه کرديم ولي من هم از نتيجه‌گيري راضي نيستم. مردم هم ديدند که تيم من چه طور بازي کرد اما فوتبال ما نتيجه‌گرا است. به هر حال فعلا قرارداد دارم و در اين تيم هستم.

O M I D
11-13-2010, 06:57 PM
عليدوستي: به سه امتياز بازي با سايپا نياز جدي داشتيم


سرمربي تيم فوتبال پيکان گفت: به سه امتياز بازي با سايپا در اين مقطع نياز جدي داشتيم تا با آرامش و روحيه بالا به تعطيلات ليگ برويم.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حميد عليدوستي درباره پيروزي يک بر صفر تيم پيکان برابر سايپا، اظهار کرد: ما در يک بازي سخت توانستيم به پيروزي برسيم. سايپا تيم خوبي بود، آنها کادر فني و بازيکنان توانمندي دارند، با توجه به اين که هر دو تيم پيش از اين بازي بازنده بودند قطعا در نهايت تلاش براي کسب برد به زمين ‌آمدند. از طرفي ما هم مصر بوديم در اين شرايط و در اين بازي خانگي به پيروزي برسيم.
وي افزود: پيکان در نيمه اول آن طور که انتظار داشتيم بازي را آغاز نکرد. اما در نيمه دوم با صحبت‌هايي که انجام داديم بازيکنان توانستند فرصت‌هاي گلزني زيادي به دست آوردند که در نهايت يکي از اين موقعيت‌ها به ثمر رسيد. در مقابل سايپا هم روي برخي ضد حملاتش خيلي خطرناک ظاهر شد. در نهايت بازيکنان ما مزد زحماتشان را گرفتند. ما به اين سه امتياز احتياج داشتيم تا ضمن عقب نماندن از ساير رقبا، در شرايط روحي خوبي هم به تعطيلات ليگ برويم.
عليدوستي درباره عملکرد بازيکنانش درهفته‌هاي گذشته گفت: بازيکنان ما در اين سه، چهار هفته واقعا تلاش زيادي کردند. آنها به خودباوري خوبي رسيدند و در تمرينات انرژي زيادي براي بهتر شدن صرف مي‌کنند. ما هم در مسايل فني خيلي زياد با آنها کار کرديم، بدون وقفه و تعطيلي برنامه‌ها را جلو برديم و به آينده بسيار اميدواريم.
وي درباره حضور بازيکنان جديد در پيکان گفت: اگر بتوانيم يکي دو بازيکن در نيم فصل جذب کنيم تا به ضعف‌هايمان در برخي پست‌ها پوشش دهند قطعا در نيم فصل دوم با قدرت بيشتري بازي خواهيم کرد. ما فعلا الونگ را گرفته‌ايم و يکي، دو جاي خالي هم داريم تا بازيکناني را جذب کنيم. پيش از اين که بپذيرم سرمربي پيکان شوم با مسوولان باشگاه در اين زمينه به توافق رسيده‌ام.
سرمربي پيکان درباره برنامه‌ تيمش در تعطيلات دو هفته‌اي ليگ گفت: تيم ما به اين تعطيلات واقعا نياز داشت. ما آن را غنيمت مي‌شماريم و سعي مي‌کنيم تمام موارد فني را با بازيکنان کار کنيم. ما در دفاع و حمله ضعف‌هايي داريم که بايد با تمرينات بيشتر آنها را برطرف کنيم. کار پيکان بدون حتي يک روز تعطيلي از امروز (شنبه) آغاز مي‌شود.
عليدوستي با بيان اينکه استقبال تماشاچيان قزويني از بازي‌هاي خانگي پيکان بيشتر شده است، گفت: خوشحاليم که شرايط استقبال تماشاگران بهتر شده و به بازيکنان و مسوولان هم گفته‌ام که اگر در نتيجه گيري موفق باشيم قطعا تماشاچيان بيشتري کسب خواهيم کرد. حضور مردم در دو بازي خانگي اخير مقابل تيم‌هاي صنعت نفت و سايپا خوب بوده و مطمئن هستيم بهتر هم مي‌شود. اگر اين تيم تاکنون تماشاچي زيادي نداشته به خاطر ضعف تيم در نتيجه‌گيري بوده است.

O M I D
11-13-2010, 06:58 PM
نتايج هفته پانزدهم ليگ برتر؛ هفته استقلالي ها


هفته پانزدهم ليگ برتر عصر جمعه با انجام 4 بازي پيگيري شد، اما به دليل تعويق بازي هاي سپاهان و ذوب آهن ، همه بازي ها انجام نشد و ليگ برتر هفته ناقصي را پشت سر گذاشت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در بازی های این هفته اوضاع به کام مربیان استقلالی بود و مظلومی و مرفاوی مقابل دو مربی پرسپولیسی صاحب پیروزی های با ارزشی شدند. در 7 بازی این هفته فقط 10 گل به ثمر رسید.
مس کرمان 1- پرسپولیس تهران صفر
گل: نبی الله باقری ها(3)


صبای قم صفر- تراکتورسازی تبریز صفر
استیل آذین صفر- ملوان صفر
پیکان قزوین 1- سایپا کرج صفر
گل: علی قربانی(88)
نفت تهران 1- راه آهن تهران صفر
گل: مهدی محمدزاده(20)
شهرداری تبریز 2- پاس همدان 2
گل: سعید دقیقی(6) میثم بائو(42)/ امیر محبی(48) آرتور یادگاریان(55)
استقلال تهران 2- شاهین بوشهر 1
گل: فرزاد آشوبی(36، 41)/ ایمان حیدری(63)
فولاد خوزستان- ذوب آهن اصفهان( 30 آبان)
نفت آبادان- سپاهان اصفهان( نامشخص)

O M I D
11-13-2010, 06:58 PM
سرپرست باشگاه استقلال گفت: تيم شاهين بوشهر بسيار پرتلاش و با انگيزه ظاهر شد و شانس آورديم برابر اين تيم پيروز شديم.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علي فتح الله زاده در خصوص پيروزي استقلال برابر شاهين بوشهر اظهار داشت: از اين مسابقه فقط به خاطر کسب سه امتياز راضي هستم و نحوه نمايش بازيکنان در زمين دلخواه ما نبود. با اين حال شانس همراه ما بود که توانستيم تيم دونده و با انگيزه شاهين را شکست دهيم.
وي ادامه داد: فشردگي امتيازهاي سه تيم بالاي جدول با تفاضل گل ها به حدي بود که باعث ايجاد حساسيت شده و از نظر روحي و رواني روي بازيکنان موثر بود.
سرپرست باشگاه استقلال با اشاره به عقب نشيني بازيکنان تيمش پس از به ثمر رساندن دو گل تاکيد کرد: کادر فني و بازيکنان فقط به پيروزي در اين مسابقه فکر مي کردند و به همين خاطر ناخودآگاه عقب کشيدند. به نظرم اگر تيم ما از شاهين بوشهر عقب مي افتاد به هيچ عنوان به لاک دفاعي نمي رفت و چنين فشاري از حريف متحمل نمي شد.
فتح الله زاده بازيکنان تيمش را نيازمند زمان بيشتري براي هماهنگي دانست و يادآور شد: هنوز هم مي گويم با توجه به اينکه اسکلت تيم ما نسبت به سال گذشته تغيير کرده است نيازمند زمان بيشتري براي هماهنگي هستيم. البته از بازيکنان هم انتظار دارم در زمين بيشتر از اين تلاش و دوندگي داشته باشند.
وي در پاسخ به سووالي مبني بر عملکرد داوري که هفته پانزدهم را تحت تاثير قرار داد گفت: پرويز مظلومي هر دو مربي سرخپوش پرسپوليس را شکست داده است و به نظرم همين موضوع باعث شده است تا جريان هماهنگي از سوي رقيبان براي به حاشيه کشاندن ما بوجود آيد.
فتح الله زاده افزود: همانطور که هوشنگ نصيرزاده، کارشناس داوري نيز اشاره داشت هر دو پنالتي اعلام شده از سوي سعيد بخشي زاده براي استقلال صحيح بود و هم در صحنه اول و هم در صحنه دوم مدافعان شاهين روي بازيکنان استقلال در محوطه جريمه خطا کردند.
وي يادآور شد: به نظر مي رسد مي خواهند با جريان سازي عليه تصميمات درست داور پنالتي گرفتن را براي استقلال قدغن و ممنوع کنند.
سرپرست باشگاه استقلال درباره خطاي مدافع استقلال روي مهاجم شاهين در محوطه جريمه و ناديده گرفتن اين خطا از سوي داور تصريح کرد: هر خطايي در محوطه جريمه پنالتي محسوب نمي شود و تصميم داور در اين صحنه هم قابل دفاع است.
فتح الله زاده ادامه داد: داور در يک صحنه و هنگام تک به تک شدن اميد روانخواه با دروازه بان شاهين بوشهر اعلام آفسايد کرد که فکر مي کنم در اين مورد زود قضاوت کرد. با اين حال براي ارزيابي کلي داور بايد مجددا فيلم مسابقه را بازبيني کرد.
وي در ادامه با ابراز نارضايتي از عملکرد مهاجمان استقلال، از جريمه کردن ميلاد ميداودي خبر داد و خاطرنشان کرد: اگر کادر فني ميداودي را جريمه کرده باشد که کار خوبي انجام داده است. انتظار من از ميلاد ميداودي بيشتر از اين است و قطعا من هم جداي از کادر فني وي را جريمه مي کنم.
سرپرست باشگاه استقلال در پايان درباره حضور قادرحسن در اين تيم گفت: مظلومي با توجه به تاييد من و ناصر حجازي اظهار اميدواري کرده است تا هر چه سريعتر اين بازيکن به استقلال ترانسفر شود. سرمربي تيم با مشاهده فيلم بازي هاي قادر حسن از اين بازيکن ابراز رضايت کرده و منتظر هستيم تا وي فردا يا پس فردا وارد تهران شود.
تيم فوتبال استقلال روز گذشته در چارچوب هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال توانست با نتيجه 2 بر يک از سد شاهين بوشهر عبور کند.

O M I D
11-13-2010, 07:00 PM
فقر گلزني در هفته پانزدهم و تداوم صدرنشيني "ادينهو" در جدول گلزنان


در هفته اي که تنها 10 گل از خط دروازه‌ها گذشت، ادينهوي برزيلي همچنان با 11 گل زده صدرنشين جدول گلزنان ليگ برتر باقي ماند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در هفته پانزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور 10 گل از خط دروازه‌ها گذشت که میانگین 4/1 گل برای هر بازی است. با این فقر گلزنی تغییر آنچنانی در جدول گلزنان لیگ برتر به وجود نیامد و همچنان ادینهو، مهاجم برزیلی مس کرمان با 11 گل زده صدرنشین جدول گلزنان است.
در 15 هفته سپری شده از لیگ برتر 332 گل به ثمر رسیده است.
- جدول گلزنان لیگ برتر به شرح زیر است:
11 گل: ادینهو (مس کرمان)
10 گل: رضا نوروزی (فولاد خوزستان)
9 گل: کریم انصاری فرد (سایپای البرز)
8 گل: میلاد میداودی (استقلال تهران)
7 گل: مهرداد اولادی (ملوان انزلی) و محسن بیاتی نیا (صبای قم)
6 گل: محمد نوری (پرسپولیس تهران)، محمد غلامی (استیل آذین)، محمد حسینی (ذوب آهن اصفهان)، فرهاد مجیدی (استقلال تهران)، سعید دقیقی (شهرداری تبریز) و عباس محمدرضایی (سایپای البرز)
5 گل: غلامرضا رضایی (پرسپولیس تهران)، آرش افشین (فولاد خوزستان)، روح الله عرب (نفت آبادان)، فرهاد خیرخواه (پاس همدان) و احمد حسن‌زاده (مس کرمان)
4 گل: امید شریفی نسب (نفت آبادان)، هادی اصغری (صبای قم)، میثم بائو و علی کریمی (شهرداری تبریز)، میلوراد یانوش (سپاهان اصفهان)، سیاوش اکبرپور(استیل آذین)، علیرضا عباسفرد و امیر میربزرگی (پیکان قزوین)، امین متوسل‌زاده و بهادر عبدی (راه آهن شهرری)، پژمان نوری (ملوان بندرانزلی) و ایمان حیدری (شاهین بوشهر)
3 گل: ایگور کاسترو و محمدرضا خلعتبری (ذوب آهن اصفهان)، جاسم کرار، مسعود ابراهیم‌زاده و علی علیزاده (تراکتورسازی تبریز)، مجید خدابنده لو (پیکان قزوین)، شهرام گودرزی (شهرداری تبریز)، رودریگو لوپز (راه آهن شهرری)، رسول نویدکیا (نفت آبادان)، محمد نزهتی (ملوان انزلی)، آرش برهانی (استقلال تهران)، رضا عنایتی و ابراهیم توره (سپاهان اصفهان)، ابراهیم صادقی (سایپای البرز)، بختیار رحمانی (فولاد خوزستان)، کارلوس ادواردو (شهرداری تبریز) و اشپیتم آرفی (پرسپولیس تهران)
- جدول گلزنان خارجی لیگ برتر به شرح زیر است:
11 گل: ادینهو (مس کرمان)
4 گل: میلوراد یانوش (سپاهان اصفهان)
3 گل: رودریگو لوپز (راه آهن شهرری)، جاسم کرار (تراکتورسازی تبریز)، کارلوس ادواردو(شهرداری تبریز)، ابراهیم توره (سپاهان اصفهان)، اشپیتم آرفی (پرسپولیس) و ایگور کاسترو ( ذوب آهن اصفهان)
2 گل: خوزه نارسیسو (نفت تهران) و اکمل هولماتوف(پاس همدان)
یک گل: لئوناردو پیمنتا (تراکتورسازی)، محمود آمنه، ریکاردو دی سوزا(راه آهن شهرری)، خلدون ابراهیم (نفت تهران)، فابیو جانواریو ( سپاهان اصفهان)، آرتور یدگاریان (پاس همدان) و لئون پاچاجیان (نفت آبادان)

O M I D
11-13-2010, 07:00 PM
فيروز کريمي با انتقاد از ميزباني شيرين فراز: مدتي به دنبال درب ورودي ورزشگاه مي گشتيم



سرمربي تيم فوتبال گسترش فولاد تبريز، گفت: با اضافه شدن رسول خطيبي به ترکيب تيم، شاهد تغييرات وسيعي در گسترش فولاد تبريز خواهيم بود.




http://pnu-club.com/imported/mising.jpg فيروز کريمي پس از بازي اين تيم مقابل شيرين فراز کرمانشاه که با نتيجه سه بر يک به صعود ميزبان به پايان رسيد، گفت: ميزباني فوق العاده ضعيف بود و در چندين سالي که در فوتبال هستم اين ضعيف ترين ميزباني بود که ديدم و اين باعث تاسف براي هيات فوتبال استان کرمانشاه است.

کريمي با بيان دلايل اين ادعاي خود، خاطرنشان کرد: وقتي وارد ورزشگاه شديم مدتي به دنبال در ورودي مي گشتيم چرا که کسي نبود ما را راهنمايي کند.

وي ادامه داد: همچنين در رختکن نيز مشکلاتي به وجود آمد و چندين بار رختکن تيم مهمان را عوض کردند و اين نشان از ضعف در اداره هيات فوتبال استان کرمانشاه دارد.

کريمي با ابراز تاسف از شعارهايي که در ورزشگاه آزادي کرمانشاه به گوش مي رسيد، گفت: از طرفدارها و تماشاگران شيرين فراز انتظار بيشتري داشتيم.

وي در خصوص داوري بازي نيز، اظهار کرد: داوري ليگ يک را تا به اين هفته بد نديدم البته جز بازي امروز که فکر مي کنم، داور از نظر بدني و آمادگي جسماني شرايط مناسبي نداشت.

سرمربي تيم گسترش فولاد تبريز در خصوص عملکرد تيم شيرين فراز و تيم گسترش فولاد، گفت: شيرين فراز تيم خوبي است و ما مي توانستيم برنده بازي باشيم ولي در خط دفاع بازيکنان ما ضعيف عمل کردند و خط مهاجم نيز کارايي لازم را نداشت.

وي ادامه داد: با اضافه شدن رسول خطيبي هم در روند و هم در نوع چينش بازيکنان تغيير وسيعي را خواهيم داشت.

کريمي در پايان خاطرنشان کرد: به تيم شيرين فراز که حاصل تلاش خود را ديد، تبريک مي گويم.

O M I D
11-13-2010, 07:01 PM
روانخواه:‌ استقلال مستحق برد نبود


‌ اميد روانخواه هافبک شيرازي استقلال که چند ماه به دليل پارگي رباط صليبي از ميادين فوتبال دور بود، در ديدار با شاهين بوشهر براي اولين‌بار در ترکيب ثابت استقلال قرار گرفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg او در مورد اين ديدار و حاشيه‌هايش گفت‌وگويي اختصاصي انجام داد و نکته جالب اينجاست که تيمش را مستحق برد ندانست. حرف‌هاي اين بازيکن را مي‌خوانيد.
*نظرت در مورد بازي چيست؟
فکر مي‌کنم يک نيمه استقلال خوب بازي کرد و يک نيمه هم شاهين تيم برتر زمين بود. آنها در 30 دقيقه پاياني خيلي خوب بازي کردند.
*استقلال مستحق برد بود؟
اگر بخواهيم به موقعيت‌هاي شاهين در دقايق پاياني فکر کنيم، بايد بگويم که استقلال مستحق برد نبود ولي خدا را شکر مي‌کنم که سه امتياز را گرفتيم.
*در مورد داوري چه صحبتي داري؟
من کاري به اين موضوع ندارم. به نظر من شاهين از اين لطمه خورد که در دقايق پاياني موقعيت‌هايش را از دست داد.
*خطاي روي تو واقعا پنالتي بود؟
بله، شک ندارم که پنالتي بود. بازيکن شاهين وزن خودش را روي من انداخت و بي‌احتياطي کرد و داور هم درست پنالتي گرفت.
*فکر نمي‌کني خطا روي فرهاد مجيدي بيرون از محوطه جريمه رخ داد؟
من 5 متر بيشتر با فرهاد فاصله نداشتم و اين صحنه را به طور واضح ديدم. مجيدي درون محوطه جريمه تعادلش را از دست داد و اين پنالتي درست بود.
*قبول داري که يک پنالتي هم براي شاهين گرفته نشد؟
باور کنيد از آن صحنه دور بودم و نتوانستم به درستي تشخيص بدهم. ما در 30 دقيقه پاياني بد بازي کرديم و اگر بد نبوديم اين حرف و حديث‌ها به وجود نمي‌آمد.
*شنيده‌اي که بازيکنان شاهين در رختکن گريه کرده‌اند؟
آنها خيلي زحمت کشيدند و من اين را با چشم خودم ديدم. شاهيني‌ها حق دارند ناراحت باشند ولي آنها يک تيم بسيار قوي هستند و من قبل از بازي هم در مورد حميد استيلي و شاهين به طور کامل حرف زدم.
*قبول داري در هفته‌هاي اخير از اشتباهات داوري سود برديد؟
در دنيا خيلي از تيم‌هاي مطرح بابت اشتباهات داوري و مسائل ديگر شانس مي‌آورند ولي مطمئن باشيد يک روز هم اشتباهات داوري به ضرر ما خواهد شد.
*از عملکرد خودت راضي هستي؟
من در سيستم 3ـ1ـ2ـ4 به عنوان مهاجم چپ بازي کردم و با اين پست غريبه نبودم. البته توپ زيادي به مهاجمان نرسيد ولي در مجموع همه چيز راضي‌کننده بود.
*راستي چرا وقتي فرهاد مجيدي در بين دو نيمه تعويض شد، تو بازوبند کاپيتاني را نبستي؟
به هر حال محمدي بزرگتر از همه بود و زشت بود که در حضور او کاپيتان باشم.
*ولي معمولا در مورد کاپيتاني سابقه مهمتر از سن است؟
براي انتخاب کاپيتان‌هاي اول، دوم و سوم معمولا سابقه را مدنظر قرار مي‌دهند ولي به نظر من بزرگتر بودن مهمتر از سابقه داشتن است. محمدي بزرگتر ما بود و به همين دليل بازوبند را در اختيار گرفت.

O M I D
11-13-2010, 07:02 PM
فركي: با انسجام در ساختار دفاعي، راه آهن را برديم


سرمربي تيم فوتبال نفت تهران گفت: با حفظ ساختار دفاعي و انجام يک بازي فيزيکي سنگين، توانستيم تيم باتجربه و باکيفيت راه آهن را شکست دهيم.


http://pnu-club.com/imported/mising.jpgحسين فرکي درباره‌ي پيروزي يک بر صفر تيم فوتبال نفت تهران برابر راه آهن شهرري اظهار کرد: مطمئنا از نتيجه مسابقه راضي هستيم. با توجه به آن که 3 ، 4 هفته است که در نتيجه‌گيري عملکرد خوبي نداشتيم، اين سه امتياز توانست تيم را در وضعيت روحي مطلوبي قرار دهد. نتايج اخير ما را از شرايط ابتدايي گذشته دور کرده بود. بازيکنان ما مصمم بودند تا راه آهن را شکست دهند چرا که جايگاه‌مان در جدول رو به تزلزل مي‌رفت. اين پيروزي در ارتقاي روحيه‌ي بازيکنان تيم جوان نفت تاثيرگذار بود.
وي افزود: پيش از بازي جمعه بازيکنان ما چنين تفکري را از اهميت اين مسابقه داشتند و همين باعث انگيزه بيشتر آن‌ها شد. آن‌ها موقعيت تيم را درک مي‌کردند و ما هم سعي کرديم از امتياز ميزباني در مسابقه که باعث شد محل بازي را به ورزشگاه دستگردي منتقل کنيم استفاده بهينه‌اي برديم. در مقابل راه آهن با شرايط متفاوتي نسبت به تيم نفت به ميدان آمد. اين تيم با بردهاي اخيرش در وضعيت بسيار مطلوبي از نظر روحي و رواني قرار داشت. اين تيم مي‌آمد تا پيروزي‌هايش را تداوم بخشد. انصافا بازي سنگين و حساب‌شده‌اي را هم برابر ما داشت. ما توانستيم يک بازي پربرخورد، درگيرانه و بسيار دشوار را ببريم.
فرکي خاطرنشان کرد:‌ هر دو تيم نفت و راه آهن بازيکنان فيزيکي توانمندي دارند و ما خوب مي‌دانستيم اگر بخواهيم راه آهن را ببريم بايد يک سري از فاکتورها از جمله بالا بردن ميزان دوندگي بازيکنان را لحاظ کنيم. ما بايد توان بيشتري نسبت به راه آهني‌ها در دوندگي خرج مي‌کرديم تا پيروز مي‌شديم.
سرمربي نفت تهران در واکنش به صحبت‌هاي مهدي تارتار، سرمربي راه‌آهن درباره‌ي بازي بسته تيم نفت پس از گل اول توضيح داد: مهدي تارتار از مربيان خوب و جوان فوتبال ماست و نظر او براي ما کاملا قابل احترام است. اما فکر نمي‌کنم تيم نفت برابر راه ‌آهن برنامه‌هاي دفاعي را در دستور کارش داشت. اگر بازي را به دقت نگاه کنيم، مي‌بينيم که نفت به يک سري اصول از جمله انسجام ساختار دفاعي تاکيد دارد. به دليل آن که ما ابزار کامل را در اختيار نداريم، سعي کرده‌ايم تا ساختار دفاعي تيم، شکل قابل قبولي داشته باشد. تجربه بازيکنان نفت در ليگ برتر کم است لذا زدن گل اول براي ما اهميت زيادي دارد. ما مي‌دانيم اگر گل اول را دريافت کنيم، شرايط روحي بازيکنان تغييرات عمده‌اي خواهد داشت. تيم ما پس از آن که به راه آهن گل زد، سعي کرد از گلش حفاظت کند چرا که به سه امتياز بازي نياز مبرم داشتيم. با برنامه کامل به مصاف راه آهن رفته بوديم.
فرکي که تيمش با پيروزي بر راه آهن 17 امتيازي شد و به رده دوازدهم جدول ليگ صعود کرد، تغييرات جايگاه تيمش در جدول را ملاک پيشرفت ندانست و گفت: ملاک جدول در پايان فصل اهميت دارد. همان طور که مي‌بينيد تيم‌هاي رده پايين و يا بالاتر از ما در جدول اختلاف امتياز زيادي با نفت ندارند. يک برد مي‌تواند جايگاه تيم را تا چند پله ارتقا بخشد و در مقابل يک باخت هم چندين پله نزول دهد. لذا نبايد توجه چنداني به اين تغييرات رده‌اي داشته باشيم.
فرکي با بعيد دانستن حضور وحيد هاشميان در تيم نفت از نيم فصل دوم ليگ در اين رابطه به ايسنا گفت: حضور هاشميان در نفت مي‌توانست براي ما اتفاق بسيار خوبي باشد. در چندين مقطع زماني با وحيد صحبت کردم اما شرايط او نسبت به گذشته متفاوت شده است. او با حضور در نفت بايد خيلي از موقعيت‌هايش در آلمان را از دست بدهد و آن‌ها را به فراموشي بسپارد. اين تصميم بسيار دشوار است. هميشه به عنوان معلم و دوست وحيد او را در تصميم‌گيري آزاد گذاشتم و او نيز با هوش بالا، هميشه تصميم‌هاي ورزشي خوبي در زندگي‌اش گرفته است. وحيد درگير کار مربي‌گري و گذراندن برخي دوره‌ها در آلمان است که برايش آرزوي موفقيت مي‌کنيم.
وي افزود: اما ما پيگير حضور بازيکن باکيفيت و مطرحي در تيم نفت هستيم که وقتي به نتيجه رسيديم، آن را رسانه‌اي خواهيم کرد. ما بايد بازيکني را بگيريم که جداي از کيفيت و اعتبار او، بتواند بر اساس برنامه‌هايي که داريم، به ما کمک کند. طبق ليست دو بازيکن مي‌توانيم بگيريم که يکي از آن‌ها خارجي خواهد بود. ضمن اينکه شرايط به ما اجازه مي‌دهد تا در صورت نياز 5 بازيکن را هم در ليست جابه‌جا کنيم و نفرات جديد بگيريم. قطعا اگر بازيکناني را که مي‌خواهيم به دست آوريم، از تمامي امکانات براي جذب بازيکن جديد و تقويت تيم بهره مي‌گيريم.

O M I D
11-13-2010, 07:03 PM
فيروز كريمي در آستانه اخراج از گسترش فولاد


فيروز کريمي سرمربي تيم فوتبال گسترش فولاد تبريز در آستانه اخراج از اين تيم قرار دارد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ‌زنوزي مالک متمول اين باشگاه بعد از اينکه فرهاد کاظمي راضي نشد اين فصل هم در گسترش فولاد بماند، فيروز کريمي را جايگزين او کرد تا شايد گسترش امسال به رقابت‌هاي ليگ برتر صعود کند.
اين تيم تبريزي با تشخيص کريمي بازيکنان گرانقيمتي را به خدمت گرفت و هزينه جالب توجهي را انجام داد ولي زنوزي از عملکرد اين مربي راضي نيست. در ضمن مسائل ديگري هم وجود دارد که در مجموع مالک باشگاه گسترش فولاد را بر آن داشته تا سرمربي اين تيم را اخراج کند. تيم کريمي از 5 بازي صاحب 2 برد، يک تساوي و 2 شکست شده و در رده ششم جدول قرار دارد. آخرين اخبار حاکي از آن است که کريمي به زودي اخراج خواهد شد.
در مورد گزينه‌هاي جانشيني فيروز کريمي هم اخبار متفاوتي وجود دارد اما مالک گسترش فولاد در نظر دارد ناصر حجازي را به عنوان سرمربي انتخاب کند. حجازي مشاوره زنوزي است ولي با توجه به بيماري‌اش و همچنين شرايط ويژه‌اي که دارد شايد نتواند روي نيمکت بنشيند. مي‌گويند او قرار است چند گزينه را به زنوزي معرفي کند تا در نهايت جانشين کريمي انتخاب شود.

pnugirl
11-14-2010, 02:08 PM
حشمت مهاجرانی مدیرفنی شاهین بوشهر مثل تمام کسانی که بازی استقلال و شاهین بوشهر را دیدند، معتقد است که شاهین به هیچ عنوان مستحق باخت نبود. مهاجرانی در گفت‌وگویی اختصاصی با خبرنگار سایت گل حرف‌هایش را اینگونه آغاز می‌کند:«همه دیدند که شاهین چقدر متحول شده است و چقدر مدرن فوتبال بازی می‌کند. بازیکنان این تیم وظایف خود را به خوبی اجرا می‌کنند و شاهین رشد قابل توجهی داشته است. این تیم مقابل استقلال هم توانایی خود را نشان داد ولی گاهی اوقات اشتباهات داوری همه چیز را به هم می‌ریزد.»
او ادامه می‌دهد:«بازیکنان شاهین در رختکن گریه می‌کردند. البته این گریه از روی ضعف نبود، بلکه گریه عظمت و بزرگی بود. آنها از این ناراحت بودند که تمامی زحماتشان توسط اشتباهات داوری به هدر رفت. من به آنها و همچنین حمید استیلی خسته نباشید گفتم و هیچ وقت نخواهم گفت که شاهین این بازی را باخت. اشتباهات داوری در همه جا وجود دارد و بعضی از اشتباهات فاحش است که سرنوشت بازی را عوض می‌کند.»
مهاجرانی در پاسخ به این سوال که آیا سریال اشتباهات داوری که به سود استقلال رقم می‌خورد تصادفی است؟ تاکید می‌کند:«من فقط در مورد بازی خودمان حرف می‌زنم و کاری هم به پنالتی‌هایی که بر ضد شاهین گرفته شد ندارم. همه دیدند که بازیکن برزیلی استقلال چگونه در محوطه جریمه خودشان بازیکن ما را نقش بر زمین کرد ولی داور بی‌تفاوت از کنار این صحنه گذشت. این اشتباهات کمر یک تیم را می‌شکند و اصلا نمی‌توان از کنار آن به سادگی عبور کرد. هیچ تیمی نتوانسته بود مثل شاهین در ورزشگاه آزادی استقلال را تحت فشار بگذارد.»
مدیرفنی شاهین حرف‌هایش را اینگونه به پایان می‌رساند:«بهتر است کمیته داوران فیلم این بازی را ببینند و در مورد عملکرد داور نظر بدهند. واقعا از مسعود عنایت درخواست دارم که بگوید ما مزخرف می‌گویم یا خیر و اگر حق شاهین خورده شده است خیلی راحت واقعیت‌ها را بگوید. البته ما به خیلی از مسائل عادت کرده‌ایم و خوشحال می‌شوم عنایت دوباره از عملکرد داوران و همچنین تیم داوری این مسابقه تعریف کند. حتی آقایان می‌توانند این داور را برای بازی هفته بعد هم انتخاب کنند.

O M I D
11-14-2010, 07:25 PM
نگودي مورد تاييد نفتي‌ها قرار نگرفت


بازيکن اسبق تيم فوتبال ابومسلم مورد تاييد کادرفني نفت آبادان قرار نگرفت.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg جان نگودي بازيکن پيشين ابومسلم چند روز در تمرينات تيم نفت شرکت کرد اما مورد تاييد کادرفني قرار نگرفت.
* سرمربي و مديرعامل باشگاه نفت خواهان جذب دو بازيکن خارجي در پست هاي دفاع و مهاجم هستند اما هنوز روي بازيکن خاصي نظر ندارند.
* آلفردو کاسيميرو سرمربي نفت امشب از پرتغال به آبادان باز مي گردد. وي با توجه به تعطيلي نفت تا 7 آذر، براي چند روز به کشورش سفر کرده بود.
*تا بازي نفت آبادان و صباي قم در هفته شانزدهم ليگ برتر اين تيم دو سه بازي تدارکاتي برگزار مي کند.

O M I D
11-14-2010, 07:26 PM
استيلي: فتح‌الله‌زاده راست مي‌گويد، بايد به فكر تيم خودم باشم


استقلال تيم بزرگي است، متشکل از بازيکنان و مربيان بزرگ و ما بازي سختي در پيش خواهيم داشت. مطمئناً انتقادهايي که از استقلال شده براي ما خطرناک خواهد بود ولي براي اين بازي در جام حذفي برنامه‌هاي خاصي خواهيم داشت

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg‌ حميد استيلي بعد از پايان ديدار با استقلال لحظات سختي را گذراند. اشتباهات داوري از يک طرف و از دست دادن موقعيت‌هاي گل از طرف ديگر باعث شد که شاهين به آنچه که حقش بود نرسد. شاهيني‌ها به داوري اين مسابقه هم اعتراض داشتند و همين موضوع باعث شد تا استقلالي‌ها هم جواب آنها را بدهند.
علي فتح‌الله‌زاده سرپرست موقت استقلال در مصاحبه خود اعلام کرده که مربيان پرسپوليسي ليگ مي‌خواهند جو را عليه استقلال کنند و بهتر است که استيلي هم به جاي حرف زدن در مورد داوري به فکر باخت‌هاي قبلي و درست کردن تيمش باشد.
انتظار مي‌رفت سرمربي شاهين جواب حرف‌هاي فتح‌الله‌زاده را بدهد ولي استيلي ترجيح مي‌دهد در اين مورد حرفي نزند. او در خصوص حرف‌هاي فتح‌الله‌زاده مي‌گويد:«فکر مي‌کنم که در فوتبال بايد حرمت بزرگتر و کوچکتر حفظ شود. فتح‌الله‌زاده راست مي‌گويد، من بايد به فکر تيم خودم و نتايجي که مي‌گيريم باشم. به هر حال فتح‌الله‌زاده بزرگ و پيشکسوت من است و به هيچ عنوان حرمت‌شکني نخواهم کرد.»
استيلي ادامه مي‌دهد:«من فقط بعد از بازي درباره اشتباه داوري صحبت کردم و کارشناسان هم هر کدام عقايد متفاوتي دارند. نصيرزاده معتقد است که داوري مشکلي نداشت ولي قياسي و برخي ديگر از کارشناسان داوري معتقدند که داور اشتباه کرد. ما هر چقدر حرف بزنيم نتيجه عوض نخواهد شد پس بهتر است که احترام بزرگترم را حفظ کنم و باز هم مي‌گويم که نظر فتح‌الله‌زاده محترم است.»
استيلي در ادامه حرف‌هايش مي‌گويد:«فوتبال همچنان ادامه دارد و بايد زندگي کرد. ما در خيلي از بازي‌ها شايسته برد بوديم ولي به آنچه که مي‌خواستيم نرسيديم و فکر مي‌کنم اين حکمت خداست. شاهين از لحاظ کيفيت بازي مشکلي ندارد، ما فقط مشکل گلزني داريم که بايد براي حل آن خيلي سريع و جدي اقدام کنيم. در اين مورد بايد روي مسائل فني و روحي رواني بازيکنان کار کنيم تا مشکلات برطرف شود.»
استيلي در مورد انتخاب مسعود مرادي به عنوان داور بازي استقلال ـ شاهين که اين‌بار در جام حذفي برگزار خواهد شد تأکيد مي‌کند:« مرادي از داوران خوب و با تجربه فوتبال ايران است. بخشي‌زاده هم از داوران خوب ماست ولي بهتر است داوران ايران در مورد اشتباهاتي که انجام مي‌دهند منصفانه رفتار کنند. اين درست که نتيجه برنمي‌گردد ولي پذيرفتن اشتباه هم نکته مثبتي است.»
استيلي در پاسخ به اين سوال که آيا استقلال را در بازي روز شنبه شکست خواهيد داد مي‌گويد:«استقلال تيم بزرگي است، متشکل از بازيکنان و مربيان بزرگ و ما بازي سختي در پيش خواهيم داشت. مطمئناً انتقادهايي که از استقلال شده براي ما خطرناک خواهد بود ولي براي اين بازي برنامه‌هاي خاصي خواهيم داشت تا بتوانيم به پيروزي برسيم.»

O M I D
11-14-2010, 07:27 PM
قرارداد الونگ با پيكان ثبت شد


بازيکن کامروني تيم فوتبال پيکان قزوين امروز قراردادش را با اين باشگاه به طور رسمي ثبت کرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg الونگ الونگ بازيکن اسبق تيم پرسپوليس که پيش از اين با باشگاه پيکان قزوين به توافق رسيده بود امروز با حضور در هيات فوتبال تهران قراردادش را به طور رسمي با اين باشگاه ثبت کرد.
مدت قرارداد اين بازيکن با پيکان تا آخر فصل است.

O M I D
11-14-2010, 07:27 PM
دايي و خداداد به تيم فوتبال پيشکسوتان دعوت شدند/ بهزادي سرمربي ايران


اسامي بازيکنان تيم فوتبال پيشکسوتان ايران براي شرکت در مسابقات جام صلح و دوستي مکزيک را اعلام شد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تورنمنت هشت جانبه فوتبال پیشکسوتان (جام صلح 2010) از 13 آذر به مدت 10 روز به میزبانی مکزیکوسیتی پایتخت مکزیک برگزار خواهد شد و تیم فوتبال پیشکسوتان کشورمان نیز در این مسابقات با تیم‌های انگلیس، آمریکا، گواتمالا، اسپانیا، مکزیک و ... رقابت خواهد کرد.
براین اساس ازسوی حشمت مهاجرانی مدیر، همایون بهزادی سرمربی، حمید جاسمیان و ابراهیم قاسمپور مربیان تیم فوتبال پیشکسوتان 64 بازیکن در رده سنی 35 تا 42 سال به اردوی آماده سازی این تیم دعوت شدند.
اسامی نفرات دعوت شده به اردوی تیم پیشکسوتان ایران به این شرح است:
علی دایی، علی اصغر مدیرروستا، محمد خاکپور، نعیم سعداوی، افشین پیروانی، ستار همدانی، محمود فکری، سیروس دین محمدی، پایان رافت، علیرضا منصوریان، خداداد عزیزی، بهنام سراج، یحیی گل محمدی، پرویز برومند، رضا شاهرودی، بهروز رهبری‌فرد، محمدرضا مهدوی، مهدی پاشازاده، کریم باقری، هادی طباطبایی، مهدی هاشمی نسب، اسماعیل حلالی، داوود مهابادی، بهنام ابوالقاسمپور، افشین کمایی، رحمان رضایی، علیرضا امامی فرد، نیما نکیسا،علی لطیفی، داوود فنایی، مهدی تارتار، محسن گروسی، ادموند اختر، محمد مومنی، مهرداد میناوند، امین راستی، فیروز محمودی، علی اکبر ذوالمجیدیان، رضا رضایی منش، علی موسوی، مجید صالح، علی میرزا استوایی، رضا بازیاری، حسین خطیبی، یوسف بخشی‌زاده، فریدون فضلی، علیرضا اکبرپور، مهدی ثابتی، میرشاد ماجدی، محمد نوازی، محمد خرمگاه، علی سامره، رضا جباری، علیرضا سهندرازیان، بهزاد داداش‌زاده، حمید مطهری، ادموند بزیک، سرژیک تیموریان، یونس باهنر، علی جانملکی، رحیم حلفی، احمد مومن‌زاده، حسین معمار و علی پورمند.
مسئولیت سرپرستی تیم پیشکسوتان ایران را فرامرز ظلی برعهده دارد، ضمن اینکه دکتر پرهان خانلری پزشک این تیم خواهد بود. اولین جلسه تمرین تیم پیشکسوتان روز پنجشنبه 27 آبان ساعت 14:30 در زمین شماره یک کمپ تیم‌های ملی برگزار خواهد شد.

pnugirl
11-15-2010, 01:43 AM
کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه ای سعید بخشی زاده را در لیست داوران الیت (نخبه) آسیا قرار داد و به سمینار آموزشی داوران نخبه آسیا دعوت کرد.
با تایید سومین قضاوت سعید بخشی‌زاده درمسابقات فصل جاری لیگ برتر از سوی دو ناظر کنفدراسیون فوتبال آسیا، این داور37 ساله کشورمان به فهرست داوران الیت ایران اضافه شد.
سعید بخشی زاده داورگیلانی و بین المللی فوتبال کشورمان با انتخاب به عنوان داور الیت ایران به سمینار آموزشی داوران نخبه آسیا که از تاریخ 17 تا 23 آذر در کوالالامپور مالزی برگزار خواهد شد، دعوت شد.
داورانی که به این سمینار دعوت می شوند باید ازنظر پزشکی سلامت بوده و هیچگونه مصدومیتی نداشته باشند. داوران دعوت شده همچنین باید از نظر فیزیکی آماده انجام تست آمادگی جسمانی فیفا باشند.
با انتخاب بخشی زاده به عنوان داور الیت آسیا، کشورمان درحال حاضر6 داورشامل؛ محسن ترکی، سعید مظفری‌زاده، هدایت ممبینی، علیرضا فغانی و یدالله جهانبازی را در فهرست داوران الیت آسیا دارد.

pnugirl
11-15-2010, 01:43 AM
عصر روز یکشنبه سردار جعفری مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در جلسه کمیته انضباطی حاضر شد و به برخی از سوالات مسئولین این کمیته پاسخ گفت.
موضوع مورد بحث، در خصوص گزارش ناظر بازی دیدار تراکتور با استقلال بود که مدیر عامل باشگاه ضمن بیان بخشی از مسائل گزارش شده، توضیحات لازم را ارائه داد و همچنین در خصوص عدم مشخص شدن علت گل مردود شده تراکتور از سوی کمک داور گلایه کرد و خواهان اعلام نتیجه قطعی از سوی کمیته داوران شد. حداقل انتظار باشگاه از کمیته داوران عذر خواهی از هواداران فهیم تراکتورسازی است.

pnugirl
11-15-2010, 01:44 AM
باشگاه پرسپوليس نامه اعتراض خود به راي كميته انضباطي درباره علی دایی را به فدراسیون فوتبال ارسال كرد. مصطفي شكري معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس در خصوص مفاد اين اعتراض به سايت رسمي باشگاه پرسپوليس گفت: ايرادات باشگاه به راي صادره در دو قالب ايرادات شكلي و ماهوي است.

شكري ادامه داد: متاسفانه در موضوع اخير كميته محترم انضباطي قبل از قطعيت راي و حتي قبل از ابلاغ راي به باشگاه اقدام به انتشار راي خود از طريق رسانه هاي عمومي كرده است. با عنايت به وقوع اين تخلف از ناحيه مرجعي كه خود متولي امر نظم و انضباط در حوزه ورزش است، تقاضاي رسيدگي در اين خصوص از ديگر موارد در نامه باشگاه بوده است.

معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس ايراد اصلي ماهوي راي كميته انضباطي را اينگونه تشريح كرد: ماده استنادي كميته محترم انضباطي در احراز تخلف آقاي دايي ماده 23 ايين نامه است اين در حاليست كه ماده 23 اشاره بر توهين يا بيان تحريك آميز عليه مقامات رسمي فدراسيون، تيم ها و يا مديران اركان ورزشي دارد. در اين حالت مجازات آقاي دايي مي‌تواند ممنوعيت از انجام مصاحبه در مورد مقامات فدراسيون يا مسئولان تيم ها در مدتي معين را در برگيرد و ممنوعيت مصاحبه در خصوص حوزه عمومي فوتبال، ناديده گرفتن حق طبيعي افراد در آزادي بيان و البته با رعايت حريم هاي قانوني و همچنين حقوق مسلم فني و تبليغي باشگاه است. به طور مثال انجام كنفرانس هاي مطبوعاتي و نشست هاي خبري با لحاظ استفاده از لوگوي اسپانسرهاي باشگاه از حقوق تبليغي مصرح در ماده 23 آيين نامه است كه با راي مذكور مورد خدشه قرار گرفته است.

O M I D
11-15-2010, 07:23 PM
كربكندي بار ديگر از راه‌آهن شكايت كرد


سرمربي سابق راه آهن به دليل عدم دريافت مطالباتش بار ديگر از اين باشگاه به کميته انضباطي شکايت کرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg رسول کربکندي براي بار دوم در نامه اي به کميته انضباطي خواستار دريافت مطالباتش از باشگاه راه آهن شد.
سرمربي سابق راه آهن که از سوي اين باشگاه برکنار شد براي دريافت مطالبات خود به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال شکايت کرده بود و باشگاه راه آهن نيز متعهد شده بود بخشي از اين مطالبات را پرداخت کند اما در فاصله تعيين شده اين پول پرداخت نشد تا کربکندي براي بار دوم در نامه اي به کميته انضباطي اعلام کند که هنوز اين پول را نگرفته است.
وي گفت: بار اول که به کميته انضباطي مراجعه کردم قرار شد باشگاه راه آهن در فاصله يک ماهه اين پول را بدهد. حالا يک ماه گذشته ولي از پول خبري نيست. من هم نامه دوباره اي به کميته انضباطي نوشتم و منتظر تصميم آنها هستم.

O M I D
11-15-2010, 07:24 PM
هدايتي قراردادش را با راه‌آهن فسخ كرد


هافبک تيم فوتبال راه‌آهن قرارداد خود را با اين باشگاه فسخ کرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حميد هدايتي صبح امروز با حضور در باشگاه راه آهن و توافق با محمد حسن انصاري فرد مديرعامل اين باشگاه قرارداد خود را فسخ کرد.
وي براي فسخ قرارداد خود حاضر شد مبلغ قراردادش را به اين باشگاه ببخشد.
هدايتي در مورد اين خبر اظهار داشت: با توجه به اينکه به لحاظ فني احساس کردم نمي توانم هماهنگ با راه آهن باشم تصميم گرفتم از اين تيم جدا شوم.

O M I D
11-15-2010, 07:24 PM
ابراهيم زاده پس از بازگشت از توكيو: آسيا را فراموش کرديم، حواس‌مان به ليگ ايران است


سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان دو روز پس از نايب قهرماني تيمش در ليگ قهرمانان آسيا بازهم معتقد است که بازيکنان تيمش بازي قابل قبولي ارايه دادند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg منصور ابراهيم زاده پس از بازگشت از توکيو اظهار کرد: از عملکرد بازيکنانم راضي هستم. هم اکنون دو روز از بازي فينال مي گذرد و برخي شرايط و زوايا را بهترمي بينم، اما باز هم مي گويم که بازيکنان ذوب آهن خوب بازي کردند و روي اشتباه گل خورديم و از فرصت هايمان استفاده نکرديم.

وي افزود: قاعده فوتبال اين است که اگر گل نزني، گل مي خوري. بايد اشتباهات را به کمترين حد خود برسانيم و در فصل بعد ليگ قهرمانان آسيا با تلاش و جديت بيشتر نتايج بهتري را کسب کنيم.

سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان با بيان اين که تيم ذوب آهن از همه لحاظ خوب است، گفت: ما بازيکنان، کادر فني، کادر مديريتي و تماشاگران بسيار خوبي داريم که همشه با هم هستند. به واسطه همين يکي بودن است که توانستيم در ليگ قهرمان آسيا نايب قهرمان شويم.

وي ادامه داد: کره‌اي‌ها با زيرکي ديدار فينال را بردند. بايد از تجربه ليگ قهرمانان را در بازي هاي بعدي در ليگ ايران وهمچنين ليگ قهرمانان فصل بعد استفاده کنيم. بازيکنانم بايد خودشان را پيدا کنند که توانايي وپتانسيل زيادي دارند.

ابراهيم زاده گفت: بايد ليگ قهرمانان آسيا را فراموش کرده و تجارب آن مسابقات مهم را در ليگ ايران به کار بگيريم. از اين به بعد بايد تمام حواس‌مان به ليگ ايران و حفظ صدرنشيني باشد که بسيار با اهميت است. بايد با روحيه و جديت بيشتري نسبت به قبل کارها را ادامه دهيم و موفقيت هاي بيشتري به دست آوريم.

O M I D
11-15-2010, 07:25 PM
رحمان رضايي به پيكان پيوست


مشاور اجرايي مديرعامل پيکان قزوين از پيوستن مدافع سابق پرسپوليس به اين تيم خبر داد.


http://pnu-club.com/imported/mising.jpgرضا رهقي اظهار داشت: رحمان رضايي امروز در هيات فوتبال تهران حاضر شد و قرارداد رسمي خود را با باشگاه پيکان تا پايان فصل امضا کرد. اين بازيکن پيش از تمرينات تيم پيکان حضور داشت و پس از تأييد کادر فني با او قرارداد رسمي امضا شد.

O M I D
11-16-2010, 07:05 PM
گپ و گفتي با منصور پورحيدري


منصور پورحيدري در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال، عملکرد ضعيف اين تيم در مقابل با شاهين و مسائل مختلف فوتبال صحبت‌هايي را انجام داده که در زير مي‌خوانيم:


http://pnu-club.com/imported/mising.jpg* ظاهرا از جوي که عليه استقلال براي داوري‌ها اتفاق افتاده ناراحت هستيد؟
فکر مي‌کنم مشکلات شخصي و ناهماهنگي‌هايي که بين پيشکسوتان وجود دارد استقلال را دچار مشکل کرده است. عده‌اي از پيشکسوتان داوري موافق آقاي عنايت هستند و عده‌اي مخالف. از همين رو در مورد بازي‌هاي استقلال اظهارنظرهايي مي‌کنند که فکر مي‌کنم اين براي فوتبال ما خطرناک است.
* بيشتر توضيح مي‌دهيد؟
به اعتقاد من کاملا در نقدهاي داوري آقاي غياثي در بازي‌ استقلال مشخص است که ايشان با آقاي عنايت مشکل دارند. آقاي غياثي دوست صميمي من است ولي خودش روزي رئيس کميته داوران بوده و صحبت‌هايش را هنوز به ياد داريم. مسابقه‌اي که براي تمام دنيا پخش مي‌شود و ايرانيان خارج از کشور هم مي‌بينند که چه اتفاقاتي در آن رخ داده، با اظهار نظر برخي زير سؤال مي‌رود.
* پس از پايان بازي با شاهين مديرعامل اين باشگاه از عملکرد داوران به نفع تيم استقلال صحبت کرد؟
متاسفانه آنها هم از دست يکديگر کپي مي‌کنند. باشگاه شاهين از اسم ريشه‌داري برخوردار است، اما آقايان بايد دقت کنند که نبايد تنها نام اين باشگاه را يدک کشيد. اين تيم خيلي خوب بازي مي‌کند و به خاطر مشکلات ديگر که نمي‌خواهم از آن اسم ببرم تا به امروز نتيجه نگرفته است. اين مسائل چه ربطي به ما دارد.
* ظاهرا قصد ارسال نامه به کميته داوران در خصوص جوهايي که به راه افتاده،‌ داريد؟
باشگاه در حال آماده کردن نامه است اما حرف من چيز ديگري است. در آبادان گل مشکوکي دريافت کرديم اما يک کلمه در خصوص قضاوت اين ديدار صحبت و سر و صدا نکرديم . آيا ما هم مشکلات را به گردن ديگران انداختيم.
* قبول داريد استقلال برابر شاهين خيلي بد بازي کرد؟
اين ديدار ضعيف‌ترين بازي استقلال در طول تاريخ بود اما ما تلاش مي‌کنيم کمبودها را پيدا کرده و نقاط ضعف را به قوت تبديل کنيم. پس از پايان هر مسابقه جلسه مي‌گذاريم و به اتفاق آقاي فتح‌الله‌زاده، حجازي و مظلومي و ديگر اعضاي کادر فني بحث مي‌کنيم.
*ميداودي چرا جريمه شد؟
در بازي گذشته مقابل صنعت نفت همه جريمه شدند چون بازيکن استقلال بازيکن بزرگي است. آنها بايد احساس مسئوليت کنند. اگر يک بازيکن در يک بازي ضعيف باشد قبول مي‌کنيم اما اگر در چند مسابقه تکرار شد نمي‌توان آن را پذيرفت. در نيمه دوم بازي با شاهين تمامي بازيکنان بد بودند و يک نفر مقصر نبود. با اين حال به تشخيص کادر فني و باشگاه ميداودي جريمه شده است.
* آيا شما هم موافق جريمه بوديد يا آقاي فتح‌الله زاده و مظلومي اين مسئله را بررسي کردند؟
بحث جريمه را بايد در کميته فني بنشينيم و بررسي کنيم. يک بازيکن نمي‌تواند اين‌قدر افت کند. بازيکن نبايد به يک‌باره از 80 به 10 برسد. خواب، تغذيه و استراحت يک بازيکن بايد براي او مهم باشد. اين بازيکن بايد بداند که در باشگاه استقلال توپ مي‌زند و هنگامي که از تيم ملي برمي‌گردد کاملا در اختيار باشگاه استقلال است. اميدوارم بعد از پايان بازي تيم ملي بيايد و در کميته فني صحبت کند.
* به نظر شما تنها ميلاد ميداودي مستحق جريمه 10 ميليوني بود؟
همان طور که گفتم در بازي با نفت آبادان کل تيم جريمه شد و قرار است در کميته فني که چند روز ديگر تشکيل مي‌دهيم در مورد عملکرد ساير بازيکنان تصميم‌گيري کنيم.
* صحبت خاصي باقي نمانده؟
از هواداران تيم استقلال عذرخواهي مي‌کنم و اميدوارم در بازي‌هاي آينده عملکرد ضعيف مقابل شاهين بوشهر را جبران کنيم.

O M I D
11-16-2010, 07:07 PM
ممنوع المصاحبه بودن علي دايي لغو مي‌شود/ تذکر به سرمربي پرسپوليس


راي نهايي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال درباره ممنوع المصاحبه بودن علي دايي امروز صادر مي شود و به نظر مي رسد محروميت سرمربي پرسپوليس با يک جلسه ممنوع المصاحبه بودن در ديدار پرسپوليس برابر مس کرمان پايان خواهد يافت.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg بدنبال رای موقت کمیته انضباطی پیرامون ممنوع المصاحبه بودن علی دایی سرمربی پرسپولیس، امروز رای نهایی در خصوص محرومیت وی از سوی کمیته انضباطی صادر خواهد شد و وضعیت علی دایی برای مصاحبه با رسانه های گروهی مشخص می شود.
شواهد و قرائن حاکی از آن است که کمیته انضباطی با توجه به همکاری علی دایی طی یک هفته گذشته در خصوص مصاحبه نکردن با رسانه های گروهی، محرومیت حداقلی را (یک جلسه) برای وی در نظر بگیرد و با توجه به سپری شدن این محرومیت در دیدار برابر مس کرمان، محرومیت ممنوع المصاحبه بودن دایی را باید پایان یافته تلقی کرد.
گفته می‌شود کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به سرمربی پرسپولیس تذکر داده است که در مصاحبه هایش پیرامون اختیارات فنی صحبت کند و از پرداختن به موارد دیگر خودداری کند.
علی دایی پس از دیدار با نفت تهران و بدنبال انتقاد از مسئولان فدراسیون فوتبال و وضعیت داوری فوتبال کشور از سوی کمیته انضباطی ممنوع المصاحبه شده بود. وی به دلیل همین محرومیت پس از پایان دیدار با مس کرمان از گفتگو با رسانه های گروهی عذرخواهی کرد.

O M I D
11-16-2010, 07:09 PM
مدير عامل باشگاه مس كرمان: ادينهو مي ماند


مدير عامل باشگاه مس کرمان ضمن تکذيب خبر برخي از نشريات ورزشي مبني بر رفتن ادينهو از مس به تيم ديگري گفت: ادينهو مي ماند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ''فتح الله نژادزماني'' گفت: متاسفانه امروز در نشريات ورزشي شايعه جا به جايي ''ادر لوسيانو ادينهو'' و ''ميلاد ميداودي'' بين مس و استقلال مطرح شده است که صحت ندارد.
نژاد زماني با اشاره به اينکه ادينهو بازيکن تاثيرگذار مس و آقاي گل ليگ برتر تا پايان هفته پانزدهم است، اظهار داشت: ترکيب تيم مس کرمان تا پايان فصل جاري بدون تغيير ثابت مي ماند.
مدير عامل باشگاه مس کرمان گفت:هدف تيم مس در رقابت هاي فصل جاري ليگ برتر قرار گرفتن در بين سه تيم اول جدول و کسب سهميه شرکت در رقابت هاي باشگاههاي آسياست.
نژاد زماني افزود: تمرينات تيم مس پس از ديدار مقابل پرسپوليس از امروز به مدت دو روز در کرمان آغاز شده و اين تيم از صبح پنجشنبه به مدت 5 روز اردويي را در کيش برگزار خواهد کرد.
وي گفت:حفظ هماهنگي، اتحاد و انسجام تيمي در بين بازيکنان و اعضاي کادر فني مهمترين هدف ما در ادامه اين رقابت هاست که بي شک به کسب نتيجه مورد نظر خواهد انجاميد.
تيم مس کرمان پنجشنبه گذشته با کسب نتيجه پيروزي يک بر صفر مقابل پرسپوليس، با 26 امتياز در جايگاه چهارم جدول رده بندي قرار گرفت.

O M I D
11-17-2010, 08:16 PM
پروين به ملي‌پوشان استيل آذين استراحت داد


علي پروين مرد همه کاره استيل آذين به سه بازيکن ملي‌پوش اين تيم استراحت داد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ميلاد زنيدپور، محمد غلامي و برجلو سه ملي‌پوش استيل آذين بودند که تا روز سه‌شنبه در اردوي تيم ملي حضور داشتند. بعد از پايان اردوي تيم ملي،‌ پروين به اين سه بازيکن يک روز استراحت داد و آنها امروز(چهارشنبه) در تمرينات استيل آذين شرکت نکردند. سه ملي‌پوش اين تيم از روز پنجشنبه در تمرينات حاضر خواهند شد.

O M I D
11-18-2010, 06:50 PM
شاهين قرارداد اوچه ايهرومه را فسخ کرد


قرارداد مهاجــم خارجـي تيم فوتبال شاهين بوشهــر با توافق طرفين فسـخ شد .
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg به گفته مسول نقل و انتقالات تیم شاهین، قرار داد اوچه ایهرومه مهاجم نیجریه ای تیم فوتبال شاهین که با نظر کادر فنی از تیم کنار گذاشته شده بود ،با توافق طرفین فسخ شد تا این بازیکن باشگاه جدید خود را انتخاب کند .با فسخ قرارداد اوچه او بازیکن آزاد محسوب می شود و تیم فوتبال شاهین نیز می تواند بازیکن جدیدی را جایگزین او کند .
اوچه که در آخرین روزهای نقل و انتقالات به تیم شاهین آمد بخاطر بازیهای ضعیف و مصدومیت قدیمی که داشت از این تیم کنار گذاشته شد . این درحالی که شاهینی ها در دو فصل حضور در لیگ برتر در زمینه جذب مهاجم خارجی خوب عمل نکرده اند .

O M I D
11-19-2010, 08:23 PM
استيلي: نبايد دايي را از انجام مصاحبه محروم كرد


سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: نبايد علي دايي را از انجام مصاحبه محروم کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
حميد استيلي در مورد قضاوت داوران در ليگ برتر اظهار داشت: تناقض حتي در نظر کارشناسان داوري نيز زياد است. اين در حالي است که داوري قوانين مشخصي دارد. داوران قشر زحمت کش فوتبال هستند و در 15 مسابقه گذشته در ليگ برتر من اعتراضي به داوري نداشته‌ام. هر چند که در برخي از مسابقات اشتباهات داوري به ضرر ما بوده است.
وي ادامه داد: رئيس کميته داوران بايد بداند ما مربيان با داوران همکار هستيم حتي داور چهارم هم همکار ما مربيان محسوب مي‌شود. با اين حال معتقدم نبايد علي دايي از انجام مصاحبه محروم کنيم. بايد به هم احترام بگذاريم نه اينکه فقط مربيان به داوران احترام بگذارند و داوران به مربيان زور بگويند. خوزه مورينيو به داوري اعتراض کرد و 2 جلسه از همراهي تيمش محروم شد.

وي در مورد ديدار با استقلال گفت: بازي سختي روز آينده با اين تيم در پيش داريم. البته ما تيم خوب داريم و هميشه خوب بازي مي‌کنيم با اين حال در نتيجه گيري موفق نبوده‌ايم و در ليگ برتر چهاردهم هستيم اما فردا در جام حذفي بايد به مصاف استقلال برويم و سعي مي‌کنيم بازي خوبي انجام دهيم.
استيلي در مورد اينکه شاهين بوشهر را بيشتر دوست دارد يا پرسپوليس را گفت: من اول شاهين بوشهر را دوست دارم و بعد پرسپوليس را. به هر تيمي که بروم اول آن تيم را دوست دارم البته پرسپوليس در دل ما است.

استيلي در مورد اينکه چرا تيم‌هاي نوجوانان و جوانان ايران در آسيا موفق نشدند، گفت: فدراسيون تدارک خوبي براي اين دو تيم در سطح ملي ديد و مسئولان فدراسيون زحمت کشيدند اما مشکل اساسي اين است که باشگاه‌ها تيم‌هاي پايه را رها کردند. بايد باشگاه‌ها در زمينه تيم‌هاي پايه سرمايه گذاري کنند. در باشگاه شاهين بوشهر تيم 12 ساله‌اش اکنون قهرمان استان است سرمايه گذاري خوبي در زمينه تيم‌هاي پايه انجام داده است. بايد از وزير آموزش و پرورش هم تشکر کنم که مدرس عالي ورزش را راه انداخته است.
استيلي با اشاره به قانون تخصيص يک درصد از بودجه به ورزش گفت: متاسفانه اين مسئله مصوب نشد اما بايد توجه داشت که فقط بحث ورزش قهرماني نيست. ما براي گوانگجو 2 سال سرمايه گذاري کرديم و اکنون نتيجه آن را مي‌بينيم که چه مدال‌هاي رنگارنگي کسب مي‌کنيم و خانم‌ها هم براي ايران مدال آور شده‌اند.

استيلي در مورد علت جدايي‌اش از استيل آذين گفت: تشخيص مديريت بود که در 3 بازي آخر فصل از اين تيم جدا شوم. برخي‌ تيم‌ها دچار بحران مي‌شوند و اکنون نيز استيل آذين به اين مسئله گرفتار شده است. اين تيم بازيکنان و مديريت خوبي دارد. امير مهريزي واقعا براي استيل آذين زحمت کشيد. اميدوارم پيرواني، عابدزاده و شاهرودي بتوانند اين بحران را پشت سر بگذارند. پروين که اسطوره فوتبال کشور است مي‌تواند حلقه گمشده تيم که همان اتحاد و يکدلي است را پيدا کند.

اين مربي در مورد وضعيت تيم ملي گفت: بازيکنان خوب و قدرتمندي داريم و مي‌توانيم در جام ملت‌هاي آسيا موفق شويم. حتي تيم باشگاهي ما يعني، مس، استقلال، سپاهان و ذوب آهن و ليگ قهرمانان آسيا نتايج خوبي گرفتند و اين نشان مي‌دهد که فوتبال ما رو به جلو حرکت مي‌کند اما سرعتش به کندي است. در تيم ملي به مديريت و برنامه ريزي قوي نيازمنديم و فدراسيون تشخيص داده که افشين قطبي سرمربي تيم ملي شود و اکنون که وظيفه ما است که از او حمايت کنيم که رسانه‌ها به خوبي از او حمايت کردند. البته بايد نقد هم باشد و فقط تعريف و تمجيد نباشد.
وي ادامه داد: مردم و رسانه‌هاي ما فوتبال را به خوبي مي‌فهمند و به نکاتي اشاره مي‌کنند که مربيان بزرگ نيز به آن اشاره کرده‌اند.

استيلي گفت: بايد به اين نکات دقت و عمل کنيم نه آن بگوييم که بازيکنان با اتحاد و همدلي مي‌توانند در جام ملت‌ها موفق شوند. قطبي نيز بايد تمام تمرکزش را بر روي تيم ملي بگذارد نه اينکه بگويد اين تيم به اين مربي و آن مربي مي‌دهد. اين فدراسيون فوتبال است که تصميم مي‌گيرد که چه کسي سرمربي تيم ملي باشد. تيم ملي مال تمام ملت ايران است و بعد از جام ملت‌ها مشخص مي‌شود که چه کسي سرمربي تيم ملي باشد.
استيلي با تشکر از حشمت مهاجراني، مديران باشگاه شاهين و هواداران اين تيم اظهار داشت: من قرار داد يکسالي با اين باشگاه دارم و به اين قرار دادم نيز پايبند خواهم بود.

O M I D
11-19-2010, 08:24 PM
درودگر: پروين و پيرواني از برد مقتدارنه صحبت مي‌كنند


سرپرست تيم فوتبال استيل آذين گفت: علي پروين و افشين پيرواني مي‌گويند به دنبال يک برد خوب و مقتدرانه برابر نفت مسجد سليمان هستيم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
صادق درودگر در مورد ديدار فردا با نفت مسجد سليمان در جام حذفي در تهران گفت: حريف تيم قدرتمندي است که در فوتبال خوزستان بسيار پرطرفدار است. ديدار حساسي در جام حذفي پيش رو داريم و با تمام توان در اين مسابقه به ميدان خواهيم رفت.
وي ادامه داد: علي پروين و افشين پيرواني مي‌گويند به دنبال يک برد خوب و مقتدرانه برابر نفت مسجد سليمان هستيم. اميدوارم با برتري در اين ديدار به شرايط خوبي برسيم که قطعا اين اتفاق رخ مي‌دهد و از وضعيت کنوني خارج مي‌شويم.
سرپرست استيل آذين در مورد بازيکنان غايب تيمش در اين ديدار گفت: علي کريمي، مهدي مهدوي‌کيا، مهرزاد معدنچي و علي عشوري‌زاد را به دليل مصدوميت در ديدار فردا در اختيار نداريم.