PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار لیگ برتر ایران 89-90

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

pnugirl
10-15-2009, 01:39 AM
هفته‌ي دوازدهم مسابقات فوتبال ليگ برتر ايران روز جمعه و شنبه در شهرهاي مختلف كشور برگزار مي‌شود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دوازدهمين هفته‌ي مسابقات فوتبال ليگ برتر جمعه و شنبه در شهرهاي مختلف همچنان با فشردگي هفته‌هاي قبل برگزار خواهد شد كه برنامه‌ي آن به شرح زير است:
جمعه 24 مهر
* پرسپوليس تهران - ملوان بندرانزلي، ساعت 16 و 50 دقيقه، ورزشگاه آزادي
تيم فوتبال پرسپوليس در شرايطي ميزبان انزلي‌چي‌هاست كه با 16 امتياز رده‌ي هفتم جدول ليگ را در اختيار دارد. آنها در بازي گذشته توانستند يك امتياز از فولاد قعرنشين در اهواز كسب كنند كه براي اين تيم نتيجه‌ي متوسطي به حساب مي‌آيد. از طرفي شاگردان محمد احمدزاده در بازي هفته‌ي يازدهم موفق شدند در يك بازي خانگي ابومسلم مشهد را با سه گل از پيش‌رو بردارد و از نظر شرايط روحي در وضعيت مطلوب‌تري قرار دارد. البته احمدزاده پس از پايان بازي قبل از بهتر شدن اوضاع تيمش خبر داده بود و گفته بود؛ پرسپوليسي‌ها برابر ما حتي در ورزشگاه آزادي روز سختي را پيش‌رو خواهند داشت.

* مس كرمان - فولاد خوزستان، ساعت 16 و 40 دقيقه، ورزشگاه شهيد باهنر كرمان
تيم مس همچنان به كسب نتايج نوساني‌اش در ليگ برتر ادامه مي‌دهد. آنها هنوز نتوانسته‌اند سير صعودي كه پرويز مظلومي سرمربي اين تيم چند هفته پيش نويد آن را داده بود، تداوم بخشند. اين تيم در بازي قبل مقابل مقاومت در شيراز متوقف شد و اكنون با 13 امتياز عنوان دوازدهمي ليگ را در اختيار دارد. تيم فولاد هم كه با مجيد جلالي - سرمربي جديدش شرايط فني بهتري پيدا كرده است و با وجود حضور در قعر جدول در هفته‌ي گذشته نتيجه‌ي بدي نكرده است، با شش امتياز هفدهم است. جلالي اظهار كرده است؛ در صورت كسب يك پيروزي براي تيم فولاد تيمش از شرايط فعلي خارج شده و روند صعودي مطلوبي را پيدا خواهد كرد.

* ذوب آهن اصفهان - راه آهن شهرري، ساعت 14 و 45 دقيقه، ورزشگاه فولادشهر اصفهان
تيم ذوب آهن با هدايت منصور ابراهيم‌زاده كه در هفته‌هاي ابتدايي ليگ امسال نتايج خوبي كسب كرد و دوباره نويد يكي از مدعيان كسب عنوان قهرماني ليگ را مي‌داد، چند هفته‌اي است كه پيروزي‌هاي گذشته‌اش را تكرار نمي‌كند و نتايج تساوي عمده حاصل سبز پوشان اصفهاني است. آنها حتي در هفته‌ي گذشته در اصفهان مقابل شاهين بوشهر متوقف شده‌اند و اكنون با 20 امتياز رده‌ي سوم جدول را در اختيار دارند.
همچنين راه‌آهن شهرري نتيجه‌ي بسيار بدي را در بازي قبل مقابل صباي قم كسب كرد و با سه گل از اين تيم شكست خورد. راه‌آهن نيز وضعيت نتيجه‌گيري نوساني را با ارني برندتس سرمربي هلندي خود طي مي‌كند. البته آنها در بهترين شرايط به نتايجي جز تساوي مقابل تيم‌هاي بزرگ دست پيدا نمي‌كنند. راه آهن اكنون با 11 امتياز جايگاه چهاردهم جدول را به خود اختصاص داده است.

* شاهين پارس جنوبي - سپاهان اصفهان، ساعت 17، ورزشگاه اختصاصي بوشهر
شاهين بوشهر كه پس از هفته‌ي پنجم ليگ برتر هدايت تيمش را به محمود ياوري سپرد و نخستين تيم تعويض كننده مربي در ليگ امسال لقب گرفت،با كادر فني جديد عملكرد بهتري پيدا كرده است. اين مساله باعث استقبال و حمايت بيش از پيش علاقه‌مندان بوشهري نيز شده است و همواره بازي‌هاي خانگي اين تيم با انبوهي از تماشاگران برگزار مي‌شود. شاهين كه هفته‌ها در قعر جدول ليگ برتر حضور داشت، اكنون با 9 امتياز پانزدهم است و هفته‌ي گذشته در نتيجه‌ي قابل قبول توانست يك امتياز از ذوب آهن در اصفهان بگيرد. آنها در هفته‌ي دوازدهم نيز ميزبان تيم ديگري از اصفهان يعني سپاهان هستند.
شاگردان امير قلعه‌نويي در تيم زردپوش اصفهاني نيز هفته‌ي پيش توانستند با قدرت با نتيجه‌ي سه بر يك تراكتورسازي تبريز را شكست دهند و با 19 امتياز پس از رقيب اصفهاني‌شان، رده‌ي چهارم جدول را در اختيار بگيرند.

به گزارش ايسنا، پنج بازي ديگر هفته‌ي دوازدهم ليگ برتر شنبه آينده برگزار مي‌شود كه طي آن پاس همدان ميزبان استقلال تهران است. سايپا در مشهد به مصاف ابومسلم مي‌شود. استيل آذين نيز در ورزشگاه شهيد دستگردي تهران پذيراي تراكتورسازي تبريز خواهد بود. استقلال اهواز كه در دو هفته‌ي اخير تيم‌هاي صدرنشين پيكان و استقلال تهران را با نتايجي جالب از پيش‌رو برداشت، ميزبان مقاومت شيراز است و پيكان قزوين در قم ميهمان صبا خواهد بود.

pnugirl
10-16-2009, 01:44 AM
هافبك پرسپوليس گفت: از قطبي شناخت دارم و مي‌دانم قطبي چه بازيكني را مي‌پسندد.
مثيم بائن در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، گفت: در اين بازي داوري كاملا به ضرر ما بود و داور يك پنالتي ما را نگرفت. چند بازي است كه اشتباهات داوري به ما ضربه مي‌زند. فكر مي‌كنم ما امتيازات زيادي را بر اثر اين اشتباهات از دست داديم.
وي ادامه در مورد سطح پايين بازي افزود: هواي اهواز خيلي گرم بود و به همين دليل مانند ليگ امارات اين بازي روند كندي داشت. با اين حال ماخيلي بهتر از فولاد بازي كرديم و آنها فقط با دوندگي توانستند بازي ما را كنترل كنند.
هافبك پرسپوليس در مورد عملكردش در اين فصل گفت: خدا را شكر بازي به بازي بهتر شدم و از زير فشار انتقادات خارج شدم. تنها مشكلي كه دارم اين است كه در بعضي از بازي‌ها در پست خودم بازي نمي‌كنم.
وي همچنين اضافه كرد: در 2 بازي اخير در پست هافبك دفاعي بازي كردم و به همين دليل نتوانستيم مهاجمان را تقويت كنم. شايد به خاطر همين بازي‌ام به چشم نمي‌آيد.
بائو در پايان در مورد دعودت شدنش به تيم ملي خاطرنشان كرد: فكر مي‌كنم قطبي در اين چند وقت بازي مرا ديده است. از قطبي شناخت دارم و مي‌دانم قطبي چه بازيكني را مي‌پسندد. با بازي‌هايي كه انجام دادم دعوت شدنم به تيم ملي جاي تعجب ندارد

pnugirl
10-16-2009, 01:46 AM
هادی نوروزي: نمی دانم چرا اشتباهات داوری فقط برای ماست!
حمید درخشان: فشردگي ليگ به تيم ما ضربه مي‌زند
علیرضا عباسفرد: پاس ما را غافلگير كرد

صمد مرفاوي: تمام بازيكنان مقصرند نه فقط محمدي/ براي شكست پاس برنامه داريم

علی اصغر مدير روستا: استقلال را شكست مي‌دهيم/ اشتباهات داوري مانع پيروزي بر پيكان شد
میثم بائو: مي‌دانم قطبي چه بازيكني را مي‌پسندد/ دعوت شدنم به تيم ملي جاي تعجب ندارد
حسین عبدي: از عملكرد بازيكنان راضي نيستيم/ بايد تا نيم فصل تمام بازي‌ها را ببريم
آرفي در تركيب اصلي پرسپوليس مقابل ملوان
مرزبان حق نشستن روي نيمكت استيل آذين را ندارد

حسین آشنا: تا پايان نيم‌فصل از انتهاي جدول جدا مي‌شويم
اميرحسين صادقي: هواداران نبايد تيم را تضعيف كنند
محمد محمدی: با يك شعار استقلال را ترك نمي‌كنم
حسین کعبی: داورها نمي‌گذارند خوب بازي كنيم
مهدی امیرآبادی از شنبه در تمرينات آبي‌پوشان شركت مي‌كند
محسن يوسفي: منتظر تصميم كميته انضباطي هستيم تا كارت بازي‌ام صادر شود
نارضايتي كادر فني استقلال از خط دفاع
حسین كاظمي: تيم قهرمان بايد غرور داشته باشد
آرش برهاني: تمركز نداشتيم و 3 امتياز را از دست داديم

pnugirl
10-18-2009, 05:12 PM
على كريمى كاپيتان استيل آذين پس از تساوى خانگى تيمش مقابل تراكتور سازى گفت: بازى خوبى بود و ۲ تيم تلاش زيادى براى رسيدن به پيروزى كردند. ما و حريف موقعيت هاى خوبى براى گلزنى داشتيم اما در نهايت سهم هر تيم ۲ گل بود تا بازى مساوى تمام شود. او در اظهارنظرى عجيب و پس از برخى درگيرى ها ميان دست اندركاران ۲ تيم در مورد بازيكنان تراكتورسازى گفت: بازيكنان تراكتورسازى آرزو داشتند روزى مرا از نزديك ببينند و هميشه در روياهاى خود مرا مى ديدند!

pnugirl
10-18-2009, 05:13 PM
سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز درباره‌ي حوادث پس از بازي با تيم استيل‌آذين و اظهارات علي كريمي، گفت: "كريمي" كوچكتر از آن است كه جوابش را بدهم.

فراز كمالوند در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ـ منطقه آذربايجان شرقي، تصريح كرد: بايد همه توجه كنند كه جايگاه يك سرمربي بسيار فراتر از بازيكن است و اين درست نيست كه در برابر هر حرف و اظهار نظر يك بازيكن، سرمربي بخواهد جواب دهد.

وي اضافه كرد: علي كريمي بازيكن برجسته اي است كه بايد اين جايگاهش را خودش حفظ و نگهداري كند.

كمالوند، درباره اظهارات عابديان سرپرست تيم استيل آذين نيز كه گفته بود اخراج كعبي به دليل اعتراضات كادر فني تراكتور بود، تصريح كرد: هنگامي كه كعبي اخراج شد من در دو متري و داور چهارم در يك متري اور بود و آنچه كه از زبان اين بازيكن بيرون آمد قبل از من داور چهارم شنيد و با گزارش آن به داور، كعبي اخراج شد.

وي با بيان اينكه كعبي دو بار با الفاظ ركيك و فحش هاي زننده كادر فني تيم تراكتور را مورد خطاب قرار داده بود، گفت: در بار دوم اين فحش هاي ركيك از سوي داور چهارم شنيده شد كه قطعا" اخراج و كارت قرمز پاسخ اين حركات و رفتارها بود.

كمالوند درمورد اعلام خطاي پنالتي به نفع تيم استيل آذين نيز گفت: مدافع تراکتورسازي مرتکب خطا بر روي علي کريمي نشد اما، داور به اشتباه يک ضربه پنالتي حساس را به سود حريف گرفت تا بازي به تساوي کشيده شود.

وي با تاكيد بر اينكه کميته داوران فدراسيون فوتبال بايد تکليف داوران اين تيم را مشخص کند، افزود: داوران ديدارهاي تراکتورسازي بايد از تجربه کافي برخوردار باشند، چرا كه با توجه به تماشاگران بي شمار تراکتورسازي، داوران ديدارهاي پرسپوليس و استقلال بايد قضاوت اين تيم را برعهده گيرند.

ديدار پرحاشيه تراكتورسازي و استيل‌آذين با تساوي 2 بر 2 خاتمه يافت.

pnugirl
ميثاق معمارزاده دروازه بان پرسپوليس گفت: اگر شك داريد كه من به كمك داور توهين كرده ام، از روى فيلم بازى لب خوانى كنيد.وى پس از تساوى يك بر يك مقابل ملوان در هفته دوازدهم ليگ برتر فوتبال اظهار داشت: بازى خوبى نبود و ملوان همانند گذشته چشم به ضد حمله داشت. همه ديدند اين تيم با تمام بازيكنان خود دفاع مى كرد و در چنين شرايطى گل زدن بسيار سخت است. دروازه بان پرسپوليس افزود: به نظر من نتيجه تساوى عادلانه نبود و ما موقعيت هاى زيادى را از دست داديم. وى در مورد داور مسابقه خاطرنشان كرد: در مورد داورى حرفى نمى زنم. ما در هفته هاى اخير ضربه هاى زيادى ازداورى خورديم و با مشكلات زيادى روبرو شده ايم و فكر مى كنم در آينده هم اين روند ادامه خواهد داشت اما به نظر من در صحنه اى كه ما گل را دريافت كرديم، خطا رخ نداده بود و اگر داور بار ديگر صحنه را بازبينى كند متوجه اشتباه خود خواهد شد. معمارزاده درباره صحنه اى كه مزدك ميرزايى، گزارشگر بازى اعلام كرد وى به كمك داور توهين كرده است؛ يادآور شد: ميرزايى بايد اين حرف خود را ثابت كند، در غير اين صورت تكذيب آن را بايد رسما اعلام كند. وى ادامه داد: من به سمت كمك داور مسابقه رفتم وبه وى اعلام كردم حق وردى، داور وسط خطا اعلام كرده، در حالى كه او پرچم خود را بالا نبرده بود. اگر شك داريد كه من به كمك داور توهين كرده ام مى توانيد لب خوانى كنيد.

pnugirl
پژمان نورى كاپيتان ملوان از احتمال بازگشت خود به پرسپوليس در پايان فصل جارى خبر داد.وى در مورد ديدار تيمش با پرسپوليس گفت: بازى درگيرانه و تقريبا جذابى بود. پرسپوليس نيمه اول سعى داشت حملات خود را از روى جناحين روى دروازه ما ايجاد كند اما مدافعان ما به خوبى توانستند حملات حريف را خنثى كرده وبازى را در كنترل خود درآورند.او ادامه داد: در نيمه دوم پرسپوليس بر مهاجمان خود اضافه كرد و همين اشتباه آنها باعث شد ما وسط زمين را مال خود كنيم. حريف شانس آورد كه ضدحملات ما به گل تبديل نشد چراكه در آن وقت برنده بازى ، ملوان بود.نورى خاطرنشان ساخت: باتوجه به فشارى كه پرسپوليس در ۲۰ دقيقه پايانى روى دروازه ما آورد طبيعى بود كه به گل تساوى دست يابند و نمى شود از ملوان خرده گرفت كه چرا نتوانست تك گل خود را حفظ كند. بازيكن سابق پرسپوليس درخصوص قضاوت داور مسابقه نيز گفت: اشتباهات داورى فقط به نفع پرسپوليس نبود و ما هم مثل بازيكنان حريف به قضاوت داور معترض هستيم. هر چند صحبت كردن در اين رابطه هميشه بى فايده بوده است.وى در پاسخ به اين سئوال كه احتمال بازگشت دوباره اش به پرسپوليس وجود دارد يا نه؟ پاسخ داد: در حال حاضر بازيكن ملوان هستم و به اين تيم تعهد دارم اما هرگز روزهاى خوبى كه در پرسپوليس داشتم را فراموش نمى كنم مخصوصا سالى كه حبيب كاشانى مديرعامل بود و حالا اگر او بخواهد حاضرم دوباره در آخر فصل به تيم محبوبم برگردم.

pnugirl
پس از پايان بازى روز گذشته استقلال در حالى كه صمد مرفاوى قصد سوار شدن به اتوبوس را داشت با چند هوادار درگير شد كه اين مسأله مورد تأييد باشگاه استقلال هم قرار گرفت. محمد حيرانى در اين خصوص به ابرارورزشى گفت: ما هر گونه درگيرى بين اعضاى استقلال را در اتوبوس تكذيب مى كنيم تنها درگيرى كه صورت گرفت ميان مرفاوى با چند هوادار بود. زمانى كه سرمربى استقلال قصد سوار شدن به اتوبوس را داشت چند تن از هواداران به او توهين كردند و به فحاشى روى آوردند زمانى كه مرفاوى قصد داشت جواب آنها را بدهد آنها جو را به هم ريختند و درگيرى پيدا كردند. در اين بين چند ليدر استقلال هم براى ختم غائله وارد شدند. البته جدا از اين صادقى و كاظمى هم وقتى ديدند مرفاوى مورد توهين اين چند هوادار قرار گرفته براى دفاع از سرمربى خود از اتوبوس پياده شدند تا به اين درگيرى خاتمه دهند. در كل درگيرى بين بازيكنان استقلال صورت نگرفت و اگر آن چند هوادار به مرفاوى توهين نكرده بودند اين درگيرى هم اتفاق نمى افتاد. در كل هدف ليدرهاى استقلال ختم اين اختلاف ها بود

pnugirl
10-18-2009, 05:14 PM
هوار محمد مهاجم عراقى پرسپوليس بالاخره بعد از چند هفته در تركيب اصلى اين تيم قرار گرفت و ۹۰ دقيقه براى تيمش بازى كرد.وى در خصوص بازى مقابل ملوان گفت: بازى مقابل ملوان بازى بسيار خوبى بود و اگر بازيكنان ما استرس كمترى داشتند بهتر از اين هم مى شد. نتايجى كه پرسپوليس در چند هفته اخير گرفته باعث شده تا بازيكنان تمركز كافى نداشته باشند وموقعيت هاى زيادى را از دست بدهند. اگر يك پيروزى به دست بياوريم و فشارهاى كمترى داشته باشيم پرسپوليس مى تواند خود را خيلى زود به صدر جدول برساند. هوار محمد كه براى اولين بار در تركيب اصلى قرار مى گرفت در اين دوره تاكيد كرد: اين مسائل چندان برايم مهم نيست و بسيار عادى است. من در هر تيمى كه بازى كرده ام در تركيب فيكس قرار داشتم و مطمئن بودم كه در پرسپوليس هم خيلى زود به چنين جايى خواهم رسيد. من حقم را در فوتبال ايران خواهم گرفت و براى همين هدف به پرسپوليس آمده ام. مهاجم پرسپوليس در مورد پنالتى گفت: مسئوليت بسيار سنگينى بود. پنالتى زدن در دقيقه ۸۶ بازى بسيار حساس است و من هميشه از پنالتى هاى حساس مى ترسيدم اما اين بار به من الهام شده بود كه اين پنالتى را تبديل به گل مى كنم. به همين دليل دستم را بلند كردم و از كرانچار خواستم كه من پنالتى را بزنم و او هم قبول كرد. اميدوارم كه روند گلزنى هايم براى پرسپوليس ادامه داشته باشد

pnugirl
10-18-2009, 05:15 PM
مسعود عنايت رئيس كميته داوران گفت: از نظر من صحنه مشكوك به خطا بر روى هوار محمد خطاى پنالتى بود. وى با بيان اينكه هيچ وقت حمايت كوركورانه از داوران نمى كنم، اظهار كرد: در بازى پرسپوليس مقابل ملوان انزلى صحنه مشكوكى در محوطه جريمه بر روى هوار محمد اتفاق افتاد كه خيلى سريع اين اتفاق رقم خورد و با توجه به سرعت اين اتفاق و زاويه اى كه داور داشت، او پنالتى تشخيص نداد. حتى كارشناسان تلويزيونى پس از تماشاى چند باره اين صحنه گفت پنالتى نيست اما از نظر من به عنوان رئيس كميته داوران آن صحنه پنالتى بود. با اين حال به دليل سرعت اتفاق و زاويه داور، تصميم گيرى در آن صحنه بسيار سخت بود. وى درباره انتقاد بازيكنان و كادرفنى پرسپوليس از عملكرد تورج حق وردى، گفت: صلاحيت اظهارنظر درباره مسائل فنى را ندارم اما آيا مشكل تيمى كه ۱۲ هفته است نتيجه نگرفته تنها داورى است ؟ آيا مسئولان تيم، كادرفنى و بازيكنان اشتباهى در طول اين هفته ها مرتكب نشده اند؟ پرهوادار بودن ۲ باشگاه استقلال و پرسپوليس يك حسن دارد و يك عيب. حسن آن اين است كه هواداران به فوتبال روح و هيجان مى دهند و عيبش هم اين است كه فوتبال ما را ۲ قطبى كرده و همه انتظار دارند كه حريفان استقلال و پرسپوليس ببازند و اين بر روى داوران فشار ايجاد مى كند. عنايت درباره اين ادعا كه بايد براى بازى هاى استقلال و پرسپوليس از داوران بزرگتر استفاده كرد، گفت: حق وردى همان داورى است كه بازى پرسپوليس و شاهين بوشهر را قضاوت كرد و دقيقه ۹۰ يك پنالتى براى پرسپوليس گرفت. چطور در آن بازى ، داورى خوب و بزرگ بود اما براى بازى با ملوان بايد از داور بزرگترى استفاده مى شد؟ همه محسن قهرمانى را به عنوان يك داور با تجربه مى شناسند اما مشكل داورى قهرمانى در بازى هفته قبل پرسپوليس از داورى حق وردى بيشتر بود. عنايت با اشاره به اظهارنظر كرانچار كه گفته بود حق وردى در شأن ليگ برتر ايران نيست، گفت: سال قبل و پيش از آنكه كرانچار سرمربى فصل شود ، حق وردى ۳۰ بازى ليگ برترى و دسته اولى را قضاوت كرد و اين تنها نظر كرانچار است و ما براى نظر او احترام قائليم. عنايت در پاسخ به اين سؤال كه قصد پيگيرى ادعاى كرانچار را نداريد، گفت: اين به ما مربوط نيست اما به نظر من كرانچار رفتار حرفه اى ترى نسبت به ديگر مربيان دارد. او خوددارتر است و بى رحمانه به داورى ها نمى تازد و داوران را متهم نمى كند. كرانچار مثل بعضى مربيان نيست كه ادعاهايى مانند رشوه گيرى را مطرح كند و همين هم غنيمت است.

pnugirl
10-18-2009, 05:16 PM
کاپیتان تیم فوتبال استیل آذین با انتقاد از رفتار هواداران تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: آنها در طول مسابقه روز شنبه مرا هدف قرار داده و 90 دقیقه توهین و اهانت کردند. علی کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به حوادث و اتفاقات دیدار استیل آذین - تراکتورسازی تبریز گفت: در این دیدار 90 دقیقه زیر فشار و استرس بودم، متاسفانه تیم ما عقب بود و باید تلاش می کردیم تا در خانه شکست نخوریم با این حال من باید اهانت هواداران تراکتورسازی را هم تحمل می کردم. با این وجود هرگز به آنها بی احترامی نکرده و پس از گلزنی فقط شادی خود را با طرفداران استیل آذین تقسیم کردم.
وی با اشاره به استقبال هواداران تیم فوتبال تراکتورسازی از بازیهای این تیم در لیگ برتر افزود: طرفداران تراکتورسازی بسیار پرشور و حرارت هستند و موجب گرمی مسابقات لیگ شده‌اند. روز شنبه هم تعداد زیادی از هواداران تراکتورسازی به ورزشگاه تختی آمده بودند و تیم خود را حمایت می کردند. طرفداران تراکتورسازی از راه دور به تهران آمده و میهمان ارزشمند ما بودند اما افسوس که تعدادی از آنها انگار ماموریت داشتند تا جو ورزشگاه را با فحش و ناسزا آلوده کنند.
آقای گل مسابقات لیگ برتر تا پایان هفته دوازدهم با طرح این موضوع که هدف اصلی هواداران تیم تراکتورسازی در بازی مقابل استیل آذین تحریک او بوده است، افزود: این تماشاگران با اهانت به من باعث بدنامی تماشاگران اصیل و با اخلاق تبریزی می شوند و باعث می شوند آنها هم زیر سئوال بروند.
کریمی با اشاره به اظهارات فراز کمالوند در پایان دیدار استیل آذین - تراکتورسازی تبریز گفت: آقای کمالوند مدعی شده در طول بازی 10 بار سمت هواداران تراکتورسازی رفته و از آنها خواسته است تا به من اهانت نکنند. این نشان می دهد برخی هواداران تراکتورسازی برنامه ریزی کرده بودند تا علیه من شعار بدهند و اهانت کنند. هدف آنها فقط من بودم.
کاپیتان تیم فوتبال استیل آذین پیرامون اظهارات خود در پایان دیدار مقابل تراکتورسازی گفت: چه دلیلی دارد که بدون هیچ مقدمه‌ و سابقه‌ای به آقای فراز کمالوند توهین کنم. در پایان این مسابقه خبرنگاری به من گفت: "آقای کمالوند گفته است شما (تیم استیل آذین) به داوران پول می دهید تا برای‌تان پنالتی بگیرند" من هم در جواب گفتم: "آقای کمالوند حتما این کار را خوب می داند که چنین اظهارنظری کرده است".
وی همچنین خاطر نشان کرد: متاسفانه در پایان مسابقه زمانی که با اعصاب خراب و با تنش زیاد از زمین خارج می شویم برخی از خبرنگاران با پرسش‌های آتش افروزانه خود موجب تنش و مشکلاتی می شوند که دامنه آن به بیرون از مسابقه می کشد. امیدوارم سازمان لیگ به این مشکل هم به گونه‌ای شایسته رسیدگی کند.
کریمی در ادامه خطاب به مسئولان کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: از کمیته انضباطی فدارسیون فوتبال می خواهم چماق تشویق و تنبیه را فقط بر سر بازیکنان فرود نیاورند. بازیکن آدم آهنی نیست که در طول یک مسابقه کر و کور باشد و فحش‌ها و ناسزا را نشوند. کمیته انضباطی باید با آنها که به بازیکنان توهین می کنند نیز برخورد کند.
کاپیتان تیم فوتبال استیل آذین در خاتمه با اشاره به عملکرد تیمش در دیدار مقابل تراکتورسازی تبریز گفت: حوادث بازی به گونه‌ای رقم خورد که ما با فداکاری و تلاش مضاعف توانستیم از زیر بار شکست خود را رها کنیم و در نهایت به تساوی دست یابیم.

pnugirl
10-18-2009, 05:24 PM
در پايان ديدار دو تيم استقلال تهران با پاس همدان در همدان چيزي نمانده بود كه درگيري لفظي صمد مرفاوي سرمربي آبي‌پوشان با برخي از تماشاگران تيم پاس همدان به جاهاي باريك كشيده شده و اتفاقي تلخ در ورزشگاه قدس همدان رخ دهد كه با وساطت برخي‌ها به خير گذشت.

استقلالي‌ها حالا و پس از بازگشت به تهران قصد دارند،‌شكايتي را در خصوص شرايط نامطلوب ميزبان تهيه و آن را در اختيار فدراسيون فوتبال قرار دهند.

محمد حيراني مدير روابط عمومي باشگاه استقلال گفت: متاسفانه شرايط ميزباني در همدان به هيچ وجه مناسب نبود چرا كه ورزشگاه قدس همدان به هيچ وجه از امكانات لازم براي برگزاري يك مسابقه فوتبال آن هم در سطح ليگ برتر برخوردار نيست. رختكن نامناسب، سالن كنفرانسي كه در بين جمعيت هوادار تعبيه شده است و مشكلات ديگري كه در ورزشگاه قدس همدان وجود دارد به لحاظ امنيتي آرامش لازم را از تيم‌ها و بازيكنان حريف مي‌گيرد.

حيراني گفت: ورزشگاه قدس همدان تنها يك زمين خوب و يك دكور نسبتا زيبا براي پخش تلويزيوني دارد و همين مسئله باعث شده تا مشكلات اين ورزشگاه هرگز به چشم نيايد.
مدير روابط عمومي باشگاه استقلال گفت: امروز در محل باشگاه جلسه‌اي را در همين ارتباط برگزار خواهيم كرد و چنانچه به جمع‌بندي لازم در اين خصوص برسيم آن گاه شكايت خودمان را به فدراسيون فوتبال خواهيم برد.

pnugirl
10-18-2009, 05:48 PM
سرمربي تيم شهرداري تبريز گفت: تيم ما يکي از مدعيان اصلي صعود به ليگ برتر است و براي رسيدن به اين هدف تمام تلاش خود را خواهيم کرد.اکبر ميثاقيان درباره ديدار تيمش مقابل شاهين اهواز عنوان کرد: ديدار خوبي را سپري کرديم و بايد گلهاي بيشتري را وارد دروازه حريف مي کرديم.وي در خصوص نحوه داوري گفت: من از داور اين ديدار به دليل جسارتي که به خرج داد تشکر مي کنم. در دقايقي از مسابقه صحنه هايي مشکوکي بوجود آمد که اين داور توانست با يک قضاوت صحيح نمره خوبي را در کارنامه خود به ثبت برساند.

pnugirl
10-18-2009, 05:48 PM
عماد به يک قدمي آدريانو رسيد
عماد محمد رضا، مهاجم عراقي تيم سپاهان با دو گلي که مقابل شاهين بوشهر به ثمر رساند، شمار گلهاي خود در ليگ برتر ايران را به عدد 45 رساند و در يک قدمي عنوان بهترين گلزن خارجي تاريخ ليگ برتر قرار گرفت.
عماد 8 گل براي فولاد و 37 گل نيز براي سپاهان به ثمر رسانده و با 45 گل زده در رده دوم بهترين گلزنان خارجي ليگ برتر قرار دارد.
آدريانو آلوز برزيلي با 46 گل زده در صدر جدول گلزنان خارجي تاريخ ليگ برتر قرار دارد.آلوز در اين فصل 5 گل براي ملوان به ثمر رسانده و در ادوار گذشته نيز 18 گل براي استقلال اهواز، 12 گل براي پگاه، 5 گل براي سايپا و 6 گل براي مس به ثمر رسانده است.دني اولروم و ابراهيم توره نيز با 26 گل به طور مشترک سومين گلزنان برتر خارجي ليگ برتر هستند.

pnugirl
10-18-2009, 05:49 PM
خداداد عزيزي پس از پايان مسابقه ابومسلم و سايپا در مورد وضعيت باشگاه پيام گفت: به من مي گويند يک ماه از بازيکنان وقت بگير تا طلبشان را پرداخت کنند، اما من مي گويم وکيل بازيکنان هستم نه وکيل اين آقايان. خود من حاضرم از طلبم بگذرم. يک ماه که نه يک سال ديگر صبر مي کنم، اما باز 900 ميليون تومان ديگر از طلبها باقي مي ماند. سرمربي اسبق پيام تأکيد کرد: ديگر به اين باشگاه برنمي گردم، زيرا نمي خواهم مضحکه عام و خاص شوم. از بازيکنان پولدار 2 تا 3 ميليون تومان پول گرفته اند و آنها را به پيام آورده اند با اين شرايط ديگر به اين باشگاه برنمي گردم.گفتني است، با رايزنيهاي مديران پيام کميته انضباطي فدراسيون فوتبال يک ماه ديگر به اين باشگاه فرصت داده است تا مطالبات شاکيان باشگاه را پرداخت کنند. بدين ترتيب پيام مي تواند از هفته سوم رقابتهاي خود در ليگ دسته اول را پيگيري کند.

pnugirl
10-18-2009, 05:49 PM
* هواداران تراکتورسازي پس از اينکه مهاجم اين تيم در محوطه جريمه استيل آذين متوقف شد و داور مسابقه اعلام پنالتي نکرد، با شعار عليه داور اعتراض خود را نسبت به قضاوت اين ديدار نشان دادند. تماشاگران تراکتورسازي با تکان دادن پول و شعار «داور پولکي نمي خوايم، نمي خوايم» اعتراض خود را به محمد حسين اسدي اعلام کردند.
*در نيمکت استيل آذين بي نظمي زيادي مشاهده مي شد، به طوري که هر کدام از افراد کادر فني به کنار زمين رفته و به بازيکنان تذکر مي دادند. همين امر باعث شد داور چهارم چند بار به نيمکت اين تيم تذکر دهد.
* حميد استيلي، سرمربي استيل آذين در بازي هفته گذشته برابر سايپا از زمين بازي اخراج شده بود، اما در اين بازي روي نيمکت تيم قرار گرفت و بازيکنان را همراهي کرد.
* علي کريمي پس از به ثمر رساندن گل تساوي استيل آذين به سمت تماشاگران تبريزي رفت و آنها را تحريک کرد. اين امر باعث شد هواداران تراکتورسازي با تکان دادن پول به کريمي اعتراض خود را نسبت به وي اعلام کنند و عليه او شعار دهند.

pnugirl
10-21-2009, 11:07 AM
مجيد حسيني كنگاني؛ مديرعامل شاهين اعلام كرد نتيجه ديدار دو تيم شاهين بوشهر و پاس همدان با حكم كميته انضباطي 3 بر صفر به سود اين تيم تغيير كرده است.

اين حكم به دليل استفاده باشگاه پاس از روزبه شاه علي دوست؛‌ بازيكن 3 اخطاره خود در اين ديدار صادر شده است.

اين بازي با تساوي يك بر يك خاتمه يافته بود.

مديرعامل باشگاه شاهين اعلام كرد اين حكم به زودي از سوي روابط عمومي فدراسيون فوتبال اعلام خواهد شد. همچنين قرار است شاه علي دوست با محروميت مواجه شود.

شاهين در هفته سيزدهم ليگ برتر ميهمان راه آهن است.

pnugirl
10-21-2009, 11:07 AM
گزارش مزدک ميرزايي در بازي پرسپوليس و ملوان حاشيه هايي را به وجود آورد، اما اين گزارشگر محافظه کار حاضر نيست در اين مورد مصاحبه کند. ميرزايي در بازي پرسپوليس و ملوان و در صحنه اي که ميثاق معمارزاده به قضاوت داور اعتراض داشت، در جمله اي جالب توجه گفت که معمارزاده حرفهاي بدي به داور زد، در حالي که دروازه بان پرسپوليس اين موضوع را تکذيب کرده و گفته که هيچ جمله ناشايستي از دهانش خارج نشده است. همين امر باعث شد معمارزاده پس از بازي اعلام کند ميرزايي بايد فيلم را دوباره بازبيني و حرف خود را تکذيب کند. از طرفي اين گزارشگر در مسابقه پرسپوليس و ملوان چند بار از احتمال دعوت شدن ميثم بائو به تيم ملي خبر داد و تأکيد کرد که اسم اين بازيکن در ليست قطعي قرار دارد، اما مزدک ميرزايي علاقه چنداني ندارد تا در اين خصوص اظهارنظر کند.وي مي گويد: بهتر است اين جنجالها خاتمه پيدا کند. ميرزايي در پاسخ به اين سؤال که آيا شما قصد داريد از معمارزاده عذرخواهي کنيد، تأکيد کرد: از هيچ کس بابت گزارش بازي پرسپوليس و ملوان عذرخواهي نمي کنم، چون اشتباهي مرتکب نشدم. وقتي اتفاقي در بازي رخ مي دهد، من به عنوان يک گزارشگر وظيفه دارم بيننده تلويزيوني را در جريان واقعيتهاي بازي قرار دهم.

pnugirl
10-21-2009, 11:08 AM
گزينه سرمربيگري ابومسلم گفت: نمي خواهم تجربه تلخ برق شيراز در ابومسلم برايم تکرار شود.
رسول کربکندي در گفتگو با فارس، در مورد حضورش در ابومسلم عنوان کرد: با مالک اين باشگاه صحبت کردم اما ديگر نمي خواهم ريسک کنم و يک کار ندانسته را انجام دهم. قرار است ابتدا ديدار ابومسلم و تراکتورسازي را از نزديک ببينم و سپس تصميم گيري کنم.
وي ادامه داد: مي خواهم بدانم موجودي بازيکن اين تيم چيست. با دست خالي نمي توان انتظارات مردم يک استان و مديريت باشگاه را برآورده کرد. اين تيم در وضعيت خطرناکي قرار دارد و من دوست ندارم تجربه تلخ برق تکرار شود. برق شيراز را در 6 هفته پاياني ليگ تحويل گرفتم و همه سقوط آن را پذيرفته بودند، اما ابومسلم وضعيتش فرق مي کند 20 هفته تا پايان مسابقات زمان باقي است.
کربکندي افزود: ابومسلم به دليل مشکلات مالي که داشته خوب بسته نشده است. اين تيم در برخي پستها بازيکن ندارد و از مهاجم و هافبک در خط دفاع استفاده مي کند.
وي تأکيد کرد: فقط به مسايل مالي فکر نمي کنم. اگر اين گونه بود مي گفتم فلان مبلغ را مي گيرم و هدايت تيم را قبول مي کنم. شرايط باشگاه برايم مهم است. سرپرست اين تيم مي گويد من سهامدار هستم و کارت بازي بازيکنان را نمي دهم. با همه اين احوال بايد ابتدا تيم را ببينيم و سپس در اين مورد تصميم گيري کنم.

pnugirl
10-21-2009, 11:10 AM
هنوز ليگ فوتبال ايران متکي به تک ستاره هايي است که از قبل در اين فوتبال مانده و دارند در تيم هايشان ايفاي نقش مي کنند و باعث هيجان بيشتر اين رشته ورزشي شده اند.
حشمت مهاجراني، مديرفني استيل آذين ضمن بيان اين مطلب، گفت: متأسفانه کيفيت ليگ فداي کميت آن شده است و به همين دليل هم مي بينيم با آنکه 12 هفته از ليگ گذشته، هنوز ليگ نتوانسته است پديده اي را به فوتبال ايران معرفي کند که اين اصلاً چيز خوبي نيست.
وي گفت: با نگاهي به نتايج هفته هاي اخير ليگ مي توان اين حقيقت را باور کرد که تيمهايي که به لحاظ دارا بودن بازيکنان با تجربه و کليدي شرايط بهتري را داشته اند، در کسب موفقيت هم بهتر عمل کرده اند.
مدير فني استيل آذين رأي 73 درصدي مردم در باره کيفيت پايين ليگ برتر به نسبت گذشته را هشداري جدي به برنامه ريزان فوتبال ايران دانست و گفت: اين هشدار را بايد جدي بگيريم و به فکر راه حل باشيم ضمن اينکه به مردم فهيم هم بايد اعتماد کنيم که بهتر از هر کارشناسي مسايل فوتبال را تجزيه و تحليل مي کنند، همان مردمي که با نظرات خود در برنامه چند هفته پيش نود باعث تغييراتي اساسي در باشگاه مردمي پرسپوليس شدند.

pnugirl
10-21-2009, 11:13 AM
فردوسي پور در بخشي از برنامه نود به جدول ليگ برتر که در سايت استقلال منتشر شده اشاره کرد و از آشتياني پرسيد چرا با وجود اينکه تفاضل گل سپاهان بالاتر از پيکان است اين تيم در جدول پايين تر از پيکان ايستاده است؟
مديرعامل باشگاه استقلال پاسخ روشني براي اين پرسش نداشت و جالب اينکه گفت: «جدول سايت ما تفاضل گل ندارد.» او بلافاصله به اشتباه فني خود پي برد و با انداختن توپ به زمين فردوسي پور او را از پرداختن به امور کم اهميت منع کرد.
جالب اينکه سايت باشگاه استقلال پس از صدرنشيني سپاهان قبل از بازي استقلال مقابل پاس همدان هم اين صدرنشيني را در جدول خود لحاظ نکرده بود. آشتياني در حالي از اين فعاليتها با عنوان موضوعهاي کوچک و کم اهميت نام مي برد که شخصاً سياست گذاري مطالب منتشر شده در اين سايت را برعهده دارد اما وقتي چنين گافهايي لو مي رود آن را به ذهنيت چند جوان که مسؤوليت سايت را بر عهده دارند، ارتباط مي دهد.

pnugirl
10-21-2009, 11:13 AM
مديرعامل باشگاه پيام خراسان رضوي گفت: به درخواست استاندار خراسان رضوي، باشگاه پيام به مدت يک ماه از تعليق خارج شد.
علي صلاحي در گفتگو با ايسنا، افزود: به درخواست استاندار خراسان رضوي، کميته انضباطي فدراسيون فوتبال باشگاه پيام را به مدت يک ماه از حالت تعليق خارج کرد.
وي تصريح کرد: پيام مي تواند در مسابقات ليگ دسته اول فوتبال شرکت کند و در اين مدت صفايي، مالک جديد بايد با بازيکنان و ساير طلبکاران باشگاه تسويه حساب کند.
صلاحي گفت: صفايي 4 موقوفه دارد و از وضع مالي خوبي برخوردار است و فکرمي کنم فرد موفقي باشد.
وي از مشخص شدن اعضاي هيأت مديره توسط صفايي در آينده اي نزديک خبر داد و در آستانه ديدار پيام با تربيت يزد اظهارکرد: تيم در اين سه ماه اخير توسط علي حنطه به خوبي تمرين کرده و او زحمات زيادي کشيده است و باشگاه پيام از هر جهت آماده است و اميدواريم مقابل تربيت يزد يک پيروزي شيرين نصيب هواداران پيام و مردم مشهد شود.
صلاحي با بيان اينکه طي نامه اي رسمي بار ديگر به عنوان مديرعامل باشگاه پيام خراسان رضوي انتخاب شدم، عنوان کرد: در جلسه اي که با استاندار خراسان رضوي داشتيم استعفاي خود را اعلام کرده بودم تا اينکه صفايي، مالک جديد باشگاه، بار ديگر من را به عنوان مديرعامل انتخاب و طي نامه اي من را به هيات فوتبال خراسان رضوي معرفي کرد.

pnugirl
10-21-2009, 11:14 AM
آلتامير، مدافع برزيلي که در اين فصل به تيم فوتبال پيکان پيوسته بود، پس از دو حضور 3 دقيقه اي در ميدان، به دليل پارگي آشيل پا تا آخر فصل خانه نشين شد.
يکي از اعضاي کادر فني پيکان در اين زمينه گفت: زماني که از اين بازيکن تست پزشکي گرفته شده بود، سالم به نظر مي رسيد؛ اما پس از دو حضور 3 دقيقه در ميدان مصدوم شد. بعيد است او تا آخر فصل بتواند براي پيکان بازي کند.
وي در مورد مبلغ قرارداد اين بازيکن گفت: طبق قرارداد، به دليل اينکه مصدوميت پس از امضاي قرارداد بوده، بايد کل مبلغ به اين بازيکن پرداخت شود؛ مگر آنکه باشگاه و بازيکن بر سر مبلغ قرارداد توافق کنند.

mahdi271
10-23-2009, 12:26 AM
سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: پرسپوليس بهترين عملكرد خود را در ليگ برابر ما نشان داد.

محمد مايلي كهن بعد از شكست 2 بر صفر تيمش مقابل پرسپوليس اظهار داشت: در اين مسابقه بدشانس بوديم. پرسپوليس در اين ديدار بسيار متفاوت بود و شاهد بهترين عملكرد پرسپوليس بوديم. پرسپوليس از موقعيت‌هايش بهتر استفاده كرد. وي عنوان كرد: گل اول بازي روي يك ضربه استثنايي و بر خلاف جريان بازي به ثمر رسيد، اما ما خوب بازي كرديم و با تعويض‌ها و ورود مهاجمان بيشتر به داخل زمين روند تيم بهتر شد. موقعيت‌هاي ما كمتر از پرسپوليس نبود و بر بازي مسلط بوديم. سرمربي سايپا تاكيد كرد:‌ شيث رضايي بهترين بازيكن زمين بود و موقعيت‌هاي زيادي را از بازيكنان ما گرفت. وي در مورد شعار هواداران عليه ميرزاپور گفت: چيزي نشنيدم، شايد گوش‌هاي من ضعيف شده است. هواداران به ما لطف دارند و سابقه من را در ورزش مي‌دانند. اين مربي در مورد حضور قطبي در ورزشگاه آزادي گفت: قطبي را نديدم و از حضور او در ورزشگاه ناراحت نشدم چون شب قبل از مسابقه با او ملاقات كرده بودم. مايلي كهن در مورد داوري گفت: مظفري زاده خوب قضاوت كرد، اما يك صحنه مشكوك در محوطه جريمه اتفاق افتاد كه داور اين صحنه را نديد. اميدوارم ليگ با انجام بازي‌هاي بهتر گرم شود و هواداران بيشتري در ورزشگاه حاضر شوند.

mahdi271
10-23-2009, 12:29 AM
ملوان بازي باخته را با پيروزي به پايان رساند

اين ديدار از ساعت 14:30 در ورزشگاه تختي انزلي در حضور حدود 10 هزار تماشاگر آغاز شد و با نتيجه 2 بر يك به سود ملوان به پايان رسيد.
آدريانو آلوز در دقيقه 62 (پنالتي) و سيد جلال رافخايي دقيقه 68 براي ملوان گلزني كردند و مهدي رجب زاده در دقيقه 30 گل مس را وارد دروازه ملوان كرد.
هدايت ممبيني داور مسابقه به محمد نزهتي، هادي تاميني از ملوان و قاسم دهنوي، مسعود زارعي و ماكو جيواني از مس كارت زرد نشان داد.

با اینکه ما رشتی ها با انزلی چی ها خیلی بد هستیم اما اینم به عشق ملوان و گیلان
قو های سفید انزلی دارن گل می کارن

mahdi271
10-23-2009, 12:31 AM
تراكتورسازي با يك گل ابومسلم را بدرقه كرد

ديدار تراكتورسازي تبريز و ابومسلم مشهد در چارچوب هفته سيزدهم ليگ برتر فوتبال ايران از ساعت 14و 30 دقيقه با حضور حدود 65 هزار تماشاگر در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز برگزار شد.
اين مسابقه با نتيجه يك بر صفر به سود تراكتورسازي به پايان رسيد. تك گل‌ ميزبان را محمد نصرتي در دقيقه 82 به ثمر رساند.
مسعود مرادي قضاوت اين ديدار را به عهده داشت. وي به جاسم كرار از تراكتورسازي و حقدوست از ابومسلم كارت زرد نشان داد. داور در دقيقه 81 با نشان دادن كارت زرد دوم به حقدوست او را از زمين بازي اخراج كرد.

mahdi271
10-23-2009, 12:32 AM
پيروزي استيل‌آذين مقابل سپاهان در روز اخراج كريمي و توره

اين ديدار از ساعت 14 و 30 دقيقه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان آغاز شد و در نهايت با شكست يك بر صفر سپاهان به پايان رسيد.
سپاهان در اين بازي با حمله‌هاي مداوم بارها روي دروازه استيل آذين خطرساز شد، اما نتوانست دروازه ‌اين تيم را باز كند و اين تيم تهراني بود كه با تك گل دقيقه 50 امير شاپورزاده موفق شد سپاهان را در ورزشگاه خانگي خود شكست دهد.
قضاوت اين ديدار بر عهده محسن قهرماني بود. وي در اين ديدار به احمد آل نعمه، مهدي رحمتي از سپاهان و ميثم خسروي از استيل آذين كارت زرد نشان داد. قهرماني همچنين علي كريمي از استيل آذين را در دقيقه 94 و ابراهيم توره از سپاهان را در دقيقه 87 با نشان دادن كارت قرمز از بازي اخراج كرد.

mahdi271
10-23-2009, 12:33 AM
شكست خانگي راه‌آهن مقابل شاهين بوشهر

اين ديدار از ساعت 14:30 در ورزشگاه اكباتان تهران در حضور بيش از 2 هزار تماشاگر برگزار شد.
ايمان حيدري تك گل راه‌آهن را در دقايق تلف شده نيمه اول به ثمر رساند و ايوان پتروويچ در دقيقه 30 و بهادر عبدي در دقيقه 86 براي شاهين موفق به گلزني شدند.
نويد مظفري قضاوت اين ديدار را بر عهده داشت كه در دقيقه 37 بازي تنها كارت زرد اين ديدار را به عيسي ترائوره از را‌ه‌آهن نشان داد.

mahdi271
10-23-2009, 12:34 AM
شهرآورد ی دیگردراهواز

نگاهی به سوابق دیدارهای گذشته دو تیم فولاد خوزستان و استقلال اهواز در چارچوب رقابتهای لیگ برتر فوتبال کشور نشان می دهد که فولادی ها، سابقه پنج بار شکست همشهری خود را دارند.
تیم های فولاد خوزستان و استقلال اهواز در سیزدهمین هفته از رقابتهای لیگ برتر نهم، عصر جمعه ( اول آبان ماه ) در ورزشگاه تختی اهواز به مصاف هم می روند تا سیزدهمین رویارویی خود در تاریخ این رقابت ها را به نمایش بگذارند.

این دو تیم تاکنون در 12 مسابقه در مسابقات لیگ برتر به مصاف هم رفته اند که حاصل آن پنج برد برای فولاد خوزستان، چهار برد برای استقلال اهواز و سه تساوی بوده است.

در مجموع این دیدارها، فولادی ها 17بار موفق به گشودن دروازه تیم همشهری خود شده اند و در مقابل، 17 مرتبه هم دروازه خود را گشوده شده دیده اند.

آخرین بار این دو تیم در دیدار برگشت لیگ برتر هشتم به میزبانی استقلال اهواز به دیدار هم رفتند که حاصل آن برتری فولاد با نتیجه 1 بر 0 بود. این نتیجه در حالی به دست آمد که در دیدار رفت دو تیم به میزبانی فولاد، این تیم استقلال اهواز بود که با دوگل به برتری رسید.

به طور کلی، در 6 مسابقه ای که فولاد به عنوان میزبان به میدان رفته است، صاحب سه برد، یک تساوی و دو باخت شده و استقلال اهواز هم از همین تعداد بازی خانگی، صاحب دو برد، دو تساوی و دو باخت شده است.
نتایج کامل دیدارهای مستقیم دو تیم در چارچوب رقابتهای لیگ برتر فوتبال کشور را در ادامه ملاحظه می کنید:

لیگ برتر هشتم
بازی رفت: فولاد خوزستان 0 - استقلال اهواز 2
بازی برگشت: استقلال اهواز 0 - فولاد خوزستان 1

لیگ برتر هفتم
فولاد خوزستان در لیگ برتر حضور نداشت.

لیگ برتر ششم
بازی رفت: فولاد خوزستان 0 - استقلال اهواز 1
بازی برگشت: استقلال اهواز 0 - فولاد خوزستان 0

لیگ برتر پنجم
بازی رفت: استقلال اهواز 4 - فولاد خوزستان 2
بازی برگشت: فولاد خوزستان 3 - استقلال اهواز 2

لیگ برتر چهارم
بازی رفت: استقلال اهواز 3 - فولاد خوزستان 1
بازی برگشت: فولاد خوزستان 2 – استقلال اهواز 0

لیگ برتر سوم
بازی رفت: فولاد خوزستان 2 - استقلال اهواز 2
بازی برگشت: استقلال اهواز 2 - فولاد خوزستان 2

لیگ برتر دوم
بازی رفت: فولاد خوزستان 2 - استقلال اهواز 1
بازی برگشت: استقلال اهواز 0 - فولاد خوزستان 2

لیگ برتر اول
استقلال اهواز در لیگ برتر حضور نداشت.

pnugirl
10-25-2009, 04:04 PM
در حاشیه دیدار تیم‏های سپاهان – استیل آذین علی کریمی باز هم حاشیه ساز شد و این بار درگیری لفظی شدید او با ناظر فدراسیون و سازمان لیگ به یکی از سوژه‏های جنجالی بازی تبدیل گردید.
در حالی که کاپیتان استیل آذین در پایان این جدال که با برتری شیرین تیم تهرانی تواَم شد در مصاحبه با رسانه‏های جمعی هرگونه بی احترامی به ناظر فدراسیون را تکذیب کرد با خبر شدیم مصطفی اعتمادی ناظر این بازی پرحاشیه در نیمه اول بدجوری با کریمی درگیری لفظی پیدا کرده بود حتی در بین دو نیمه وساطت چند تن از مربیان استیل آذین به این غائله پایان داد اما او در گزارشی کامل و جنجالی تمام تخلفات علی کریمی و شرح ماجرای درگیری کاپیتان استیل آذین را به اطلاع سازمان لیگ و کمیته انضباطی رسانده که قرار است این گزارش امروز و با حضور علی کریمی رسیدگی شود.
طبق شنیده‏‏های ما در صورتی که این بازیکن نتواند دفاعیه مناسبی در قبال گزارش ناظر بازی سپاهان – استیل آذین داشته باشد به احتمال فراوان از سوی کمیته انضباطی با محرومیت چند جلسه‏ای مواجه خواهد شد که در صورت وقوع این اتفاق او جدال حساس با پرسپولیس در هفته پانزدهم را از دست خواهد داد که قطعا این اتفاق می‏تواند سروصدای زیادی به پا کند.

pnugirl
10-25-2009, 04:05 PM
مجيد جلالي در روزهاي اول حضور خود در فولاد خوزستان در نامه اي از باشگاه خواست از ميان آرفي، هوار ملا محمد و بيگدلي يك بازيكن را جذب كند.

مشكل فولاد براي جذب بازيكن خارجي به دليل پر بودن سهميه بازيكنان خارجي باعث شد اين بحث منتفي شود اما تداوم مشكلات در خط حمله فولاد و مصدوميت دو بازيكن خارجي اين تيم به نام هاي ابوالهيل و بارتولويچ باعث شد بار ديگر بحث جذب آرفي و هوار ملا محمد در باشگاه فولاد مطرح شود.

البته فولادي ها در صورتي مي توانند بازيكن خارجي جذب كنند كه بتوانند بازيكنان خارجي خود را از فهرست خارج و يا با تيمي بازيكن معاوضه كنند.
باشگاه فولاد هنوز نامه رسمي خود را به باشگاه پرسپوليس ارسال نكرده و مذاكرات به صورت شفاهي صورت گرفته است

pnugirl
10-25-2009, 04:07 PM
حسين هدايتي كه بعدازظهر در خصوص شرايط استيل‌آذين اظهار داشت: تيم استيل آذين شرايط خوبي دارد و از بازيكنان راضي هستم؛ قبل از بازي با سپاهان با كادر فني و بازيكنان صحبت كردم و به آنان متذكر شدم كه براي كسب سهميه آسيا تلاش كنند.

وي ادامه داد: هر كس به ما در اين راه كمك كند دست او را خواهيم فشرد و هر شخصي كه سنگ جلوي پاي ما بيندازد او را از كادر فني كنار خواهيم گذاشت. حميد استيلي شخص باتجربه و مورد علاقه من است و اميدوارم با همين كادر بتوانيم سال آينده در آسيا ظاهر شويم.

مالك باشگاه استيل‌آذين در خصوص انتقال علي كريمي پرسپوليس يادآور شد: كريمي بازيكن فوق ستاره‌ و متعلق به فوتبال ايران است. همه تيم‌ها خواستار وي هستند و براي در اختيار داشتن چنين بازيكني دست به هر كار مي‌زنند. اول فصل، وي قصد ترك ايران را داشت تا پيشنهاد تيم‌هاي آمريكايي را بپذيرد، اما من جلوي چنين تصميمي را گرفتم و حتي قصد داشتم به صورت رايگان جادوگر آسيا را در اختيار تيم پرسپوليس قرار دهم؛ اما عده‌اي جلوي اين اقدام را گرفتند.

وي ادامه داد: رفتن علي كريمي به پرسپوليس دير يا زود دارد، اما سوخت و سوز ندارد. او بالاخره به پرسپوليس باز خواهد گشت.

هدايتي خاطرنشان كرد: بايد تلاش كنيم امثال علي كريمي را در ايران زياد كنيم و از اين بازيكنان بهره ببريم؛ به نظر من مشكل پرسپوليس نبود علي كريمي نيست. پرسپوليس بازيكنان زيادي دارد و بايد در جاي ديگري به حل مشكلات خود بپردازد؛ همانطور كه تاكنون توانسته است برخي از مشكلات را شناسايي و حل كند. من در اين مشكلات دخالت نمي‌كنم.

مالك باشگاه استيل‌آذين عنوان كرد: آرزوي سربلندي پرسپوليس را دارم اما براي قهرماني تيم محبوبم دست به كاري نمي‌زنم كه تيمي را كه خود ساخته‌ام نابود كنم. استيل آذين باشگاه حرفه‌اي است و در آن هيات مديره تصميم‌گيري خواهد كرد. من تنها در آن تصميم نمي‌گيرم و ساير اعضاي هيات مديره در مورد انتقال علي كريمي تصميم مي‌گيرند.

وي خاطرنشان كرد: حبيب كاشاني، سرپرست باشگاه پرسپوليس نامه‌اي را در خصوص انتقال علي كريمي به باشگاه ارسال كرده است كه من آن را به هيات مديره ارجاع داده‌ام و در نيم فصل در اين مورد تصميم خواهيم گرفت.
هدايتي درباره حضور در ورزشگاه آزادي براي تماشاي ديدار بين تيم‌هاي استيل آذين و پرسپوليس اظهار داشت: من اصلا در آن روز در ايران نيستم كه بتوانم در ورزشگاه حضور يابم.

mahdi271
10-28-2009, 08:35 PM
احضارعلی کریمی و حسین کاظمی به کمیته انضباطی

حسین کاظمی ،هافبک تیم استقلال ، در نیمه دوم دیدار تیم های ذوب آهن و استقلال به جهت درگیری با محمدرضا خلعتبری ،هافبک ذوب آهن ، و رفتار ناشایست به کمیته انضباطی دعوت شد. کاظمی می بایست روز دهم آبان ماه برای ادای توضیحات و ارائه دفاعیات خود در کمیته انضباطی حاضر شود.
همچنین جلسه رسیدگی به تخلف علی کریمی که به دلیل حوادث دیدار استیل آذین و تراکتورسازی قراربود روز گذشته در کمیته انضباطی حاضر شود به روز دهم آبان موکول شد.

mahdi271
10-28-2009, 08:35 PM
تيم فوتبال صباي قم با نتيجه 2 بر يك برابر مقاومت سپاسي شيراز شكست خورد.
اين ديدار از ساعت 16:40 در ورزشگاه يادگار امام قم و در حضور حدود 3 هزار تماشاگر برگزار شد. داود حقي در دقيقه 28 از روي نقطه پنالتي براي صبا گلزني كرد و در دقيقه 48 و 81 محمد ايران‌پوريان گل‌هاي مقاومت را ثمر رساند تا مقاومت بازي باخته را در خانه حريف با پيروزي به پايان برساند. محمود رفيعي داور مسابقه به محسن بيات از صبا و محمد ايران‌پوريان و امين متوسل زاده از مقاومت كارت زرد نشان داد. با اين شكست صبا 20 امتيازي باقي ماند اما مقاومت 23 امتيازي شد و به رده پنجم جدول صعود كرد.

mahdi271
10-28-2009, 08:36 PM
تيم فوتبال شاهين بوشهر با تساوي بدون گل پيكان قزوين را متوقف كرد و فرصت صدرنشيني از ميهمانش را گرفت.
اين ديدار در ورزشگاه و در حضور حدود 16 هزار تماشاگر از ساعت 16:45 آغاز شد و با تساوي صفر بر صفر به پايان رسيد. با اين تساوي پيكان فرصت صدرنشيني را از دست داد. قاسم واحدي داور مسابقه به محمد احمود پوري و رضا بازياري از شاهين و سعيد لطفي از پيكان كارت زرد نشان داد. شاهين بوشهر 15 امتيازي شد و پيكان هم به امتياز 24 رسيد.

mahdi271
10-28-2009, 08:36 PM
سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: از بازيكنانم به دليل اينكه امروز با غرور در ميدان ظاهر شدند انتقاد مي‌كنم
محمد احمدزاده پس از شكست 2 بر صفر برابر استقلال اهواز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استقلال اهواز قدر فرصت‌هاي گلزني را دانست و مستحق كسب 3 امتياز بود. اين پيروزي را به استقلال و مربي خوبش تبريك مي‌گويم. وي ادامه داد: از بازيكنانم انتقاد مي‌كنم. آنها با غرور در ميدان ظاهر شدند و حريف را دست كم گرفتند. 3 امتياز حساس را از دست داديم. اگر بازيكنان به توصيه‌هاي فني‌ام گوش مي‌كردند حداقل يك امتياز از اهواز مي‌گرفتيم كه به اين يك امتياز نياز مبرمي داشتيم. احمدزاده با اشاره به نتايج خارج از خانه ملوان عنوان كرد: در بيرون از خانه به جزء دو ديدار پرسپوليس و استيل آذين خوب نتيجه نگرفتيم و اين مسئله ما را با مشكل مواجه مي‌كند.

mahdi271
10-28-2009, 08:37 PM
تيم فوتبال استقلال اهواز در حالي كه بازيكنانش با يكديگر درگيري فيزيكي پيدا كردند ملوان انزلي را 2 بر صفر شكست دادند.
اين ديدار در ورزشگاه تختي اهواز و از ساعت 15:50 آغاز شد. حدود هزار تماشاگر آن هم در شرايطي كه سازمان ليگ پيش از اين زمان مسابقه را ساعت 16:45 اعلام كرده بود از مسابقه ديدن كردند. هادي خنيفر در دقيقه 37 و مهدي دغاغله در دقيقه 68 براي استقلال اهواز گلزني كردند. اسماعيل آمري داور مسابقه به رضا معقولي ومحسن ارزاني ،جواد رزاقي از استقلال اهواز و هادي تاميني، فيليپ دسوزا از ملوان كارت زرد نشان داد. در دقيقه 79 نيز محسن ارزاني و ديگو ماكزيمو دو بازيكن استقلال اهواز با يكديگر در وسط ميدان كتكاري كردند آن هم در شرايطي كه اين تيم 2 بر صفر از حريف پيش بود. با اين برد استقلال اهواز 18 امتيازي شد و و ملوان 18 امتيازي باقي ماند.

mahdi271
10-28-2009, 08:38 PM
سرمربي ذوب‌آهن گفت: تنها براي موفقيت خودمان مي‌جنگيم و ممكن است در اين راه تيم‌هاي ديگري مثل سپاهان نيز منفعت ببرند.
منصور ابراهيم‌زاده پس از پيروزي يك بر صفر مقابل استقلال اظهار داشت: ديدار امروز بازي پر استرسي بود. استقلال از خط مياني و حمله پرسرعتي برخوردار است و توپ‌هاي خوبي را از جناحين روي دروازه ما ارسال مي‌كرد. وي افزود: استرس ما به اين علت بود كه در تمام مسابقات فصل گذشته شاداب بوديم، اما امسال نتوانستيم عملكرد خوبي به نمايش بگذاريم. شرايط ما و استقلال در جدول رده‌بندي و همچنين عدم نتيجه‌گيري در 3 هفته اخير از عوامل افزايش استرس بر 2 تيم بود. ابراهيم‌زاده ادامه داد:‌ با اطلاعاتي كه از استقلال داشتيم بازي را خوب شروع كرديم و در نيمه اول بر بازي مسلط بوديم. در نيمه دوم بازيكنان استقلال وقتي متوجه شدند روي زمين كاري از پيش نمي‌برند رو به توپ‌هاي بلند و هوايي آوردند كه اين دفع توپ‌ها براي مدافع آسان‌تر از مهاجمان است. سرمربي ذوب آهن تصريح كرد: با تعويض‌هايي كه در نيمه دوم انجام داديم بازي را تحت كنترل خود درآورديم و موفق شديم هر 3 امتياز مسابقه را كسب كنيم. در فصل گذشته از 2 بازي موفق به كسب يك امتياز از استقلال شده بوديم، اما اين فصل از يك مسابقه 3 امتياز به دست آورده‌ايم. وي افزود: امسال تمام تيم‌ها قوي هستند و براي پيروزي به ميدان مي‌آيند. هيچ تيمي ساده نيست و اگر دقت كرده باشيد تمام تيم‌ها كه با ما بازي مي‌كنند روي ضد حمله تمركز دارند و اين كمك كرد تا قدرت خودمان را باور كنيم. ابراهيم‌زاده در پاسخ به اين سئوال كه با شكست استقلال باعث صدرنشين ماندن سپاهان شديد، گفت: ما تنها براي موفقيت خودمان مي‌جنگيم و ممكن است در اين راه تيم‌هاي ديگر نيز منفعت ببرند. هدف ما اين است كه با پيروزي در مسابقات فاصله امتيازي خود را با صدر جدول كمتر كنيم و به رتبه‌هاي بالاتر برسيم. وي درباره حضور قاسمي در دروازه ذوب آهن گفت: خوشحالم كه بازيكنانم به حدي از آمادگي رسيده‌اند كه حتي با وجود مصدوميت دروازه‌بان اصلي پيش از بازي توانستم عباس قاسمي را درون دروازه قرار دهم. وي بسيار خوب جلوي حملات استقلال مقاومت كرد و اين موضوع انتخاب بازيكنان براي تركيب اصلي در ديدارهاي آينده را سخت مي‌كند. تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان در چارچوب هفته چهاردهم ليگ برتر فوتبال ايران برابر تيم استقلال تهران با نتيجه يك بر صفر پيروز شد.

mahdi271
10-28-2009, 08:38 PM
سرمربي تيم فوتبال پاس همدان گفت: براي برد مقابل فولاد به ميدان رفتيم چرا كه كسب 3 امتياز بازي از نان شب هم واجب‌تر بود.
علي‌اصغر مديرروستا پس از پيروزي 3 بر يك تيمش مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: پيروزي امروز مقابل فولاد براي ما برد شيريني محسوب مي‌شود. البته اي كاش آن يك گل را هم از فولادي‌ها دريافت نمي‌كرديم. وي ادامه داد: كسب 3 امتياز مقابل فولاد برايمان از نان شب هم واجب‌تر بود، زيرا پاس به شدت به اين پيروزي نياز داشت. مديرروستا خاطرنشان كرد: از عملكرد بازيكنانم در بازي امروز راضي هستم. پيروزي مقابل فولاد خوزستان مي‌تواند نقطه عطفي در روند صعودي تيم پاس باشد.

mahdi271
10-28-2009, 08:39 PM
مهاجم عراقی سپاهان گفت: این 3 امتیاز ارزش 6 امتیاز را داشت زیرا ما را از حال و هوای باخت مقابل استیل آذین خارج کرد.

عمادمحمد رضا اظهارداشت: بعد از شکست خانگی مقابل استیل آذین برخی سعی می‌کردند تیم ما را وارد حاشیه کنند اما همدلی بین بازیکنان سپاهان وجود دارد و به راحتی به حاشیه نمی‌رویم.

وی همچنین در مورد بازی با راه‌آهن اضافه کرد: این 3 امتیاز، ارزش 6 امتیاز را داشت زیرا ما را از حال و هوای باخت مقابل استیل آذین خارج کرد و حالا به راحتی می‌توانیم به صدر جدول فکر کنیم.

مهاجم سپاهان در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم تا پایان نیم‌فصل تمام امتیازات را بگیریم و با قهرمانی نیم‌فصل شایستگی‌هایمان را به همگان ثابت کنیم.

mahdi271
10-28-2009, 08:39 PM
سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: اشتباهات پي در پي داوري باعث شكست تيم ما در مقابل پاس همدان شد.
مجيد جلالي پس از شكست 3 بر يك تيمش برابر پاس همدان اظهار داشت: تيم ما 5 هفته‌اي است كه از داوري‌ها ضربه مي‌خورد. خداداد افشاريان بازيكن ما را به اشتباه اخراج كرد و در جريان بازي به ضرر ما سوت زد. سرمربي فولاد خوزستان تأكيد كرد: در نيمه اول به دليل مصدوميت علي حمودي مجبور به تعويض شديم كه اين تغيير به ضرر تيم ما تمام شد. وي يكي از بازيكنان تأثير گذار بود و ما برنامه بازيمان را بر اساس بازي حمودي طراحي كرده بوديم. وي ادامه داد: بازيكن جانشين حمودي نتوانست انتظارات كادر فني را برآورده كند و به همين دليل وي هم تعويض شد. اين تعدد تعويض‌ها، وضعيت تيم ما را به هم ريخت. تيم فوتبال فولاد خوزستان از هفته چهاردهم ليگ برتر در ورزشگاه قدس همدان به مصاف پاس همدان رفت كه با نتيجه 3 بر يك شكست خورد. فولاد با اين شكست 7 امتيازي باقي ماند و در قعر جدول رده‌بندي قرار گرفت. قضاوت اين ديدار را خداداد افشاريان به عهده داشت. وي در اين ديدار به بختيار رحماني در دقيقه 23 كارت زرد نشان داد و در دقيقه 90 بازي با نشان دادن كارت زرد دوم، وي را اخراج كرد.

mahdi271
10-28-2009, 08:40 PM
پس از پيروزي 3 بر 2 تيم مس كرمان برابر سايپاي كرج در هفته چهاردهم رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال، سرمربي تيم مس گفت:‌ اگر تيم تقويت شود، حرف‌هاي زيادي براي گفتن خواهيم داشت.

پرويز مظلومي گفت: پس از بازي هفته گذشته برابر ملوان دوران ريكاوري خوبي را گذاشتيم و با شناخت كاملي به ديدار سايپا آمديم. در اين ديدار عمق دفاع سايپا را هدف قرار داده بوديم. به مايلي‌كهن كه تيم خوبي از جوانان را جمع كرده تبريك مي‌گويم.

وي افزود: در اين نيم فصل بازيكنان مصدوم زيادي داشتيم و نتوانستيم آن تيمي باشيم كه هواداران از ما انتظار داشتند.

سرمربي تيم مس كرمان در مورد دريافت گل‌هاي زياد تيمش در ديدارهاي نيم فصل گفت: اين نقصي است كه در تيم داريم. گل‌هايي كه مي‌خوريم بيشتر روي اشتباهات فردي دراوزه‌بان و خط دفاعي‌مان است. در اين ديدار عباس محمدي به دليل نداشتن آمادگي كامل براي مسابقه بازي نكرد.

مظلومي ادامه داد: اگر بودجه كافي را به باشگاه بدهند و در نيم فصل دوم تيم را تقويت كنيم، حرف‌هاي زيادي براي گفتن خواهيم داشت. سال گذشته مس در همين مقطع فصل 22 امتياز گرفته بود كه اگر تقويت شويم بهتر خواهيم شد.

mahdi271
10-28-2009, 08:40 PM
هافبک سایپا گفت: بازی متعادلی را از سوی هر 2 تیم شاهد بودیم و به عقیده من نتیجه عادلانه، مساوی بود.

ابراهیم صادقی اظهارداشت: با توجه به شکستی که هفته گذشته مقابل پرسپولیس متحمل شده بودیم برای 3 امتیاز به میدان رفته بودیم اما اتفاقاتی که در طول بازی افتاد باعث شد بازی به تساوی کشیده شود و داور یک پنالتی برای حریف اعلام کرد که صددرصد اشتباه بود.

وی همچنین افزود: بازی متعادلی را از هر 2 تیم شاهد بودیم و به عقیده من نتیجه عادلانه مساوی بود. اگر داور آن پنالتی را ا علام نمی‌کرد بازی با تساوی به پایان می‌رسید.

هافبک سایپا در مورد ناکامی‌های اخیر این تیم خاطرنشان کرد: با بدشانسی یا اشتباهات داوری مانع نتیجه گرفتن ما می‌شود. امیدوارم در هفته‌های بعد بتوانیم جبران کنیم.

pnugirl
11-06-2009, 11:12 AM
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران اذعان کرد که درصورت نبود کريم باقري اين تيم توانايي پيروزي برابر ابومسلم را نداشت.
"زلاتکو کرانچار" پنجشنبه شب در پايان بازي با ابومسلم در جمع خبرنگاران،افزود: باقري بازيکن بزرگي است که با حرکات خود ريتم بازي پرسوليس را تغيير داد و با فشار بر روي تيم حريف دو گل ارزشمند را براي سرخ پوشان به ثمر رساند.
وي ادامه داد: باقري الگوي خوبي براي بازيکان جوان پپرسپوليس است تا آنان از اين بازيکن بزرگ درس هاي زيادي بگيرند.
کرانچار درخصوص بازي با ابومسلم افزود: ما درنيمه اول، بازي ضعيفي را به نمايش گذاشتيم به طوريکه بازيکنان پرسپوليس تصور مي کردند براي زنگ تفريح برابر حريف صف آرايي کرده اند، اما درنيمه دوم با تغييراتي که در تيم به وجود آورديم پرسپوليس روند خوبي را به خود گرفت و توانست 3 امتياز حياتي را به دست آورد.
وي در باره برنامه تيم پرسپوليس در نيم فصل، گفت: پرسپوليس را در بين تعطيلات احياء خواهم کرد، در حال حاضر 15 بازيکن تيم از آمادگي مطلوب برخوردار نيستند به طوريکه ما مجبوريم در تعطيلات به روي کارهاي بدنسازي تمرکز بيشتري داشته باشيم.
سرمربي پرسپوليس ادامه داد: بازيکنان 5 روز به استراحت مي پردازند و از چهارشنبه هفته آينده تمرينات ويژه تاکتيکي و تکنيکي را پشت سر خواهند گذاشت تا با آمادگي کامل به مصاف سپاهان بروند.
کرانچار تصريح کرد: 10 روز اردوي خارج از تهران نيز براي بازيکنان در نظر گرفته شده است تا با آمادگي کامل براي نيم فصل دوم در ميدان به مصاف حريفان بروند.
وي در باره ليست مازاد بازيکنان پرسپوليس،گفت: بانظر باشگاه برخي از بازيکنان که فکر مي کنند شرايط بهتري در تيم هاي ديگر ليگ خواهند داشت در نيم فصل از تيم پرسپوليس جدا مي شوند.
کرانچار در مورد اعتراض شيث رضايي به عليرضا حقيقي در اواخر بازي گفت: رضايي بازيکن باتجربه اي است و فرماندهي خط دفاع پرسپوليس را برعهده دارد که بايد ارتباط کلامي زيادي با بازيکنان داشته باشد تا دروازه تيم باز نشود و من نيز اين اختيار را به وي داده ام.

pnugirl
11-06-2009, 11:12 AM
سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان با انتقاد از کميته انضباطي فدراسيون فوتبال،گفت: مي توانم با شکايت به کنفدراسيون فوتبال آسيا ليگ برتر فوتبال ايران را تعليق کنم.
فرهاد کاظمي در پايان بازي تيمش با پرسپوليس در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: متاسفانه کميته استيناف فدراسيون فوتبال راي خود مبني بر مشکلاتم با باشگاه سپاهان را صادر نکرده است تا همچنان بلاتکليف باقي بمانم.
وي با بين اينکه شخصا راي کميته استيناف را مشاهده کرده است، افزود: به هيچ عنوان تعلل اين کميته را مبني بر اعلام راي، نمي دانم و همچنان در انتظار نظر نهايي آنان هستم.
کاظمي با بيان اينکه همچنان از باشگاه سپاهان طلبکار است،افزود: هيچ گاه در دوران زندگي خود به کسي باج نداده و زير بار حرف زور نمي روم و تا پايان کار حتي اگر از مربيگري خلع شوم به اين کار مبادرت نمي کنم تا حقم را از سپاهان بگيرم.
وي با بيان اينکه شرايط فوتبال ايران به گونه اي است که بهترين مربيان در ليگ يک فعاليت مي کنند،افزود: در کجاي دنيا اعتراض مربيان به يک سيستم باعث حذف آنان از مربيگري در مسابقات ليگ برتر مي شود و براي ادامه کار بايد به ليگ پايين تر بروند.
سرمربي ابومسلم با بيان اينکه همه بايد مطيع منشور اخلاقي باشند، افزود: بعد از 22 سال مربيگري در فوتبال ايران از من تست اعتياد و سوء سابقه گرفته اند که اين امر غير قابل تحمل است و من از رئيس سازمان تربيت بدني درخواست مي کنم که به داد فوتبال ايران برسد.
کاظمي درمورد بازي تيم ابومسلم برابر پرسپوليس گفت: انضباط بازي پرسپوليس و نبود من در روي نيمکت ابومسلم، دو عامل باخت امروز ما بود.
وي خاطرنشان کرد: در چنين شرايط بحراني، نبود مربيان تيم روي نيمکت مشکل ساز مي شود.
سرمربي ابومسلم در پايان، افزود: تمام توان خود را به کار مي بندم تا با کمک اهالي تيم بتوانيم ابومسلم را ازاين شرايط نجات بدهيم و تعطيلات نيم فصل نيز کمک زيادي در اين راه به ما خواهد کرد.

pnugirl
11-10-2009, 01:54 AM
فريدون زندي در مورد علت حضورش در تمرين تيم ملي گفت: با قطبي صحبت كردم. او گفت هر وقت دوست داشتم مي‌توانم به تمرينات تيم ملي بيايم. من هم اكثر بازيكنان را مي‌شناسم و امروز آمدم تا با آنها احوالپرسي داشته باشم.

وي ادامه داد: با توجه به مصدوميتي كه داشتم انتظار دعوت به تيم ملي را نداشتم اما قطبي گفت به تمريناتت برس، انشاءا... در اردوي بعدي دعوتت مي‌كنيم.

زندي در مورد شايعه فسخ قراردادش با باشگاه استيل‌آذين اظهار داشت: اين شايعه به هيچ وجه صحت ندارد و من از اين تيم جدا نمي‌شوم. در نيم فصل اول هم بدشانس بودم و هم مصدوم اما در نيم فصل دوم جبران خواهم كرد. اگر از روز اول مي‌دانستم از ناحيه كمر مصدوم هستم، زودتر مي‌توانستم به تمرينات بازگردم اما به دليل آنكه نمي‌دانستم پس از چند روز مجددا مصدوم مي‌شدم.
وي در مورد شناختش از ايسلند گفت: ايسلند تيم معروفي در اروپا نيست و من شناختي از اين تيم ندارم تنها بازيكن شناخته شده اين تيم "گوديانسن "‌است كه او هم همراه تيم به ايران نيامد.

pnugirl
11-16-2009, 01:57 AM
باشگاه استيل آذين با صدور بيانيه‌اي رسماً اعلام کرد علي کريمي تا پايان قرارداد خود در اين تيم خواهد ماند و بدين ترتيب انتقال بهترين گلزن ليگ برتر به پرسپوليس منتفي شد.

در حالي که حسين هدايتي مالک استيل آذين اعلام کرده بود کريمي هر وقت که بخواهد، مي تواند راهي پرسپوليس شود،اما اين مساله رنگ واقعيت به خود نگرفت و استيل آذيني ها با انتشار بيانيه اي رسماً هرگونه جدايي کريمي را منتفي دانستند.

در اين بيانيه آمده است:
به منظور تنوير افکار عمومي اهالي محترم و شريف فوتبال و همکاران محترم رسانه هاي گروهي، موارد زير را در خصوص جناب آقاي علي کريمي به آگاهي مي رساند:
* باشگاه فرهنگي ورزشي استيل آذين به ياري پرودگار متعال و بر پايه برنامه ريزي هاي انجام شده، در سومين سال فعاليت خود است و تيم فوتبال آن در ليگ برتر عملکرد شايسته اي داشته است. هيات مديره باشگاه استيل آذين در همين جا از عملکرد مثبت مدير عامل محترم و کادر فني (مربيان) و بازيکنان تيم فوتبال سپاسگزاري مي کند و اميدوار است موفقيت هاي اين تيم تا به پايان ادامه پيدا کند. در عين حال هيات مديره وظيفه خود مي داند انسجام و تماميت اين تيم را که مورد درخواست کادر فني و بازيکنان است حفظ کند.
* مديريت باشگاه استيل آذين با آينده نگري و با هدف تحکيم حضور اين باشگاه غير دولتي در عرصه ورزش کشور، گامهاي اساسي و بر پايه معيارهاي بين المللي برداشته است. به منظور سهيم کردن هواداران در مالکيت و اداره امور باشگاه، به عنوان نخستين باشگاه ورزشي ايراني، مقدمات لازم را براي ورود به بورس اوراق بهادار و عرضه کردن سهام باشگاه در بورس، فراهم آورده ايم و اميدواريم اين اقدام الگويي براي کل ورزشي ايران بشود. همچنين به عنوان نخستين گام در تاسيس و اداره يک باشگاه حرفه اي غيردولتي، درصدد هستيم يکي از ورزشگاه هاي شهر تهران را با پرداخت بهاي عادلانه آن در اختيار بگيريم و نخستين باشگاه غير دولتي باشيم که در ليگ برتر صاحب ورزشگاهي متعلق به خود است. در همين راستا، تاسيس مدرسه فوتبال و تشکيل تيم هاي پايه و سرمايه گذاري بايسته در اين عرصه ها را در فهرست برنامه هاي کوتاه مدت باشگاه قرار داده ايم.
برنامه ها و اقداماتي که از آنها ياد کرديم و ده ها برنامه هدفمند ديگر براي رسيدن به هدف هاي زير طراحي يا اجرا شده است:
1- اخذ سهميه ورود به مسابقات قهرماني باشگاه هاي آسيا
2- حضور در مسابقات قهرماني باشگاه هاي آسيا
3- حضور در مسابقات قهرماني باشگاه هاي جهان به عنوان يکي از نمايندگان آسيا
4- الگو سازي به عنوان باشگاه غير دولتي موفق
* هيات مديره باشگاه استيل آذين در ابتداي فصل، تيم فوتبال و کادر فني خود را براي دست يابي به هدف هاي مذکور سازماندهي کرده و در جذب بازيکنان خود ذره اي از اخلاق و ضوابط حرفه اي، قوانين و مقررات و عرف حاکم تخطي نکرده است. در مورد آقاي علي کريمي نيز به همين ترتيب عمل کرده ايم. هنگامي که مديران پيشين باشگاه پيروزي (پرسپوليس) در عقد قرارداد با آقاي کريمي تاخير کردند، مديران استيل آذين در آخرين لحظات براي حفظ حرمت و شان اين بازيکن محبوب و شايسته و با توجه به نقشي که او مي توانست در تحقق بخشي از هدف هاي باشگاه به عهده بگيرد، با وي مذاکره کرده و در نهايت او را به استيل آذين جذب کردند و اکنون اين ستاره فوتبال ايران در بهترين فرم ممکن در اين باشگاه درخشش دوباره آغاز کرده است. اما در همين هنگام که ليگ اوج گرفته و مديران و کادر فني و بازيکنان استيل آذين گوشه اي از ثمرات برنامه ريزي ها و سرمايه گذاري هاي خود را شاهد هستند، کاپيتان، گلزن اول و ستاره تيم فوتبال استيل آذين نشانه گيري شده و در مجالس و محافل و رسانه ها و در ورزشگاه ها، انتقال او از استيل آذين به پرسپوليس به تيتر اول تبديل شده است.
ما از همه وجدان هاي آگاه مي پرسيم؛ کدام حق، کدام عدالت، کدام عقل سليم، کدام ضابطه فوتبال حرفه اي، کدام مقررات و کدام عرف اجازه مي دهد بازيکني را که با طي مراحل قانوني براي مدت يک سال به باشگاهي منتقل شده و نسبت به آن باشگاه تعهد قانوني و اخلاقي دارد، در زماني که مسابقات ليگ در جريان است اين گونه زير فشار بمباران هاي تبليغاتي قرار بدهند؟
کادر فني و مديران استيل آذين نيز، مانند علي کريمي و به ناحق، زير چنين فشارهايي قرار گرفتند. اين فشارهاي غير منطقي سبب شده است که علي کريمي، که در اين ليگ بازيکن اخلاق همه شده بود، هدف کارت هاي زرد و قرمز داوران محترم قرار بگيرد و به اجبار، هفته ها محروميت را بايد تحمل کند. بدين ترتيب او و باشگاه استيل آذين، دچار زيان هاي سنگيني شده اند.
در اين روزها تيم فوتبال استيل آذين از همراهي ستاره تيم خود محروم است. مسئول اين وضعيت کيست؟ ادامه اين وضعيت به سود کيست؟
هيات مديره باشگاه استيل آذين با توجه به آنچه که در بالا گفته شد و مطابق با قوانين و مقررات و قاعده عدل و انصاف، و با توجه به نياز مبرم کادر فني تيم به ادامه حضور علي کريمي در اين تيم و با در نظر گرفتن برنامه ها ريزي هاي ما و سرمايه گذاري هاي انجام شده به منظور موفقيت در ليگ برتر و با احترام به هواداران پرسپوليس، علي کريمي تا پايان فصل جاري در استيل آذين مي ماند.
علي کريمي در پايان فصل مختار است اگر تمايلي به حضور در استيل آذين نداشته باشد، و مديران پرسپوليس نيز به حضور وي در اين تيم اصرار داشته باشند، باشگاه استيل آذين به نفع پرسپوليس از دايره رقابت براي حفظ کريمي کنار خواهد رفت. ضمن اينکه اگر اين بازيکن مايل به ادامه حضور در استيل آذين باشد، درهاي اين باشگاه بر روي وي باز است.
هيات مديره باشگاه استيل آذين اميدوار است همه چيز بر اساس انصاف، عقل سليم، حق و قانون و مقررات پيش برود و ارتباط ميان دو باشگاه پرسپوليس و استيل آذين هر روز گرم تر و صميمانه تر شود و اين دو تيم دست در دست يکديگر، به مسابقات جام باشگاه هاي آسيا راه يابند، و به ياري خداوند، يکي از اين دو تيم در مسابقات جام باشگاه هاي جهان حضور پيدا کند.

pnugirl
11-16-2009, 01:59 AM
رضا عابديان درباره حضور نيكبخت در استيل آذين اظهار داشت: خوشحالم كه وي به استيل آذين پيوسته است. او بايد خودش را ثابت كند، چون بازيكن خوب و باهوشي است. از زماني كه شنيده بوديم قرار است به تيم ما بپيوندد خوشحال شديم و اكنون كه شنيدم قراردادش را امضا كرده است از او استقبال گرمي مي‌كنيم.

وي درباره عدم حضور كعبي در تركيب تيم ملي تصريح كرد:‌ كعبي در بهترين شرايط خودش قرار دارد و با توجه به تجربه و جواني و انجام 80 بازي ملي، نبايد زماني وارد ميدان شود كه تيم ملي قصد وقت كشي دارد.

سرپرست استيل آذين افزود: كعبي را در اردوي قبل از ما گرفتند و مصدوم تحويل دادند. اين بار نيز با اين كار روحيه بازيكن ما را تخريب و ضربه بدي به كعبي وارد كردند. اين كار قطبي ما را متعجب كرد.

عابديان ادامه داد:‌ به نظر قطبي احترام مي‌گذاريم، اما چنانچه وي قصد آزمايش بازيكنان جوان را داشت، بهتر بود در راستاي اين كار و براي هماهنگي با باشگاه‌ها اجازه مي‌داد كعبي همراه ما در اردوي امارات باشد تا بتوانيم از اين بازيكن استفاده كنيم.
وي درباره اردوي امارات عنوان كرد:‌ اردوي خوبي داريم و مطمئن باشيد حاصل تلاشمان در اين اردو را در نيم فصل دوم خواهيم ديد تا هواداران را خوشحال كنيم.

pnugirl
11-16-2009, 02:01 AM
اين ديدار دوستانه عصر امروز در ورزشگاه اختصاصي الوصل امارات برگزار شد.
علي كريمي در دقايق 5 و 75، محمد غلامي در دقيقه 43، افشين چاووشي در دقيقه 60 و علي نوروزي در دقيقه 65براي استيل آذين گلزني كردند.
علي عشوري زاد در دقيقه 78 از ميدان اخراج شد. در دقيقه 80 نيز رضا نوروزي به دليل مصدوميت از ميدان بيرون رفت و با توجه به انجام سه تعويض استيل آذين 9 نفره به بازي ادامه داد.
استيل آذين براي برپايي اردوي تداركاتي به امارات سفر كرده است.
عليرضا نيكبخت واحدي نيز كه به تازگي به اين تيم پيوسته و قرار است به زودي به امارات سفر كند تا به تيم ملحق شود.

pnugirl
11-17-2009, 02:19 AM
حسين هدايتي از يك روزنامه‌نگار به دادگاه كاركنان دولت شكايت كرد. اين از معدود مواردي است كه يك باشگاه نه از يك رسانه كه از يك خبرنگار شكايت مي‌كند.

در متن احضاريه، درباره علت حضور آمده است: در خصوص شكايت حسين هدايتي و باشگاه فرهنگي ورزشي استيل آذين عليه شما دائر بر نشر اكاذيب در مهلت مقرر فوق جهت اداي توضيح در اين شعبه (12 دادسراي كاركنان دولت) حاضر شويد.

pnugirl
12-15-2009, 05:29 PM
وقتي عليرضا حقيقي دو زانو روي زمين نشسته و به شادي ميلاد ميداوودي نگاه مي كرد، بازيكنان پرسپوليس به اين فكر مي كردند كه اگر مهدي رحمتي يا حتي ميثاق معمارزاده دروازه بان اين تيم بودند، چه اتفاقي مي افتاد.
اين عصبانيت در شرايطي بود كه كيلومترها آن طرف تر، دروازه بان ملوان در دفع يك توپ اشتباه كرد و توپ از ميان دستانش به درون دروازه رفت.
هفته نوزدهم ليگ برتر با اين اشتباهات وارد روز جمعه شد. روزي كه اشتباهات در ابعاد تازه به نمايش درآمدند. با هم مروري سريع بر اشتباهات دروازه باني اين هفته، خواهيم داشت:
1- علي نظرمحمدي (استيل آذين): دروازه بان استيل آذين در بازي مقابل صبا 4 بار گل خورد كه دو گل آن از روي نقطه پنالتي بود اما دو گل ديگر، به خصوص يكي از ضربات كاشته واقعا به طرزي باور نكردني وارد دروازه استيل شد و نسخه اين تيم را پيچيد.
2- محمدرضا امين صنايعي (مقاومت): اينكه يك شوت سي متري، عدل از بين پاهاي شما وارد دروازه بشود، يعني اينكه بايد بيشتر تمرين كنيد. گلي كه صنايعي از كيانوش رحمتي خورد يكي از بدترين گل هاي هفته بود.
3- عباس محمدي (مس): دروازه بان مس روي گل دوم سپاهان نقشي بيشتر از عمادرضا و محرم نويدكيا داشت. او در دفع يك كاشته ساده ناتوان بود تا سپاهان گل دوم را بزند. واكنش محمدي روي گل سوم هم قابل توجه بود.
4- محمد محمدي (استقلال): دروازه بان استقلال روي هر دو گل خورده اين تيم مقابل مقاومت مقصر بود. به خصوص گل اول كه از فاصله 35 متري و به دليل خروج اشتباه او به ثمر رسيد.
5- مهدي ثابتي (تراكتورسازي): به عقيده فراز كمالوند سرمربي تراكتورسازي گلي كه ثابتي از خلعتبري دريافت كرد، روي اشتباه دروازه باني به دست آمد. وقتي مربي اينطور نظر مي دهد ما چه گناهي داريم.
6- وحيد شيخ ويسي (سايپا): البته نه اينكه صد در صد گل دوم شاهين تقصير او باشد اما او روي شوت از راه دور مهدي كياني كوتاهي كرد.
ارشاد يوسفي (صبا)، عليرضا حقيقي (پرسپوليس) و مهدي رحيم زاده (ملوان) نيز در اين جمع جا مي گيرند. اگر تا هفته هاي گذشته فكر مي كرديم داوران با اشتباهات خود سرنوشت بازي ها را تغيير مي دهند، اين بار بايد از دروازه بان ها نام برد: نقش اول هاي امروز فوتبال ايران!

pnugirl
01-24-2010, 01:34 AM
عليرضا واحدي نيكبخت گفت: تمام تماشاگران استقلالي كه به استاديوم مي‌آيند خط مي‌گيرند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بازيكن اسبق استقلال پس از شكست دو بر صفر تيمش درباره‌ي شعارهاي تماشاگران كه عليه او سر داده مي‌شد، گفت: واقعا براي هواداران تيم استقلال متاسفم، من 7 سال براي اين تيم بازي كردم اما اكنون متاسفم كه چرا در قبال زحمت‌هايي كه براي اين تيم كشيدم چنين رفتار زشتي را با من دارند.
وي افزود: مطمئن هستم تمام طرفداران استقلالي كه به استاديوم مي‌آيند خط مي‌گيرند و عليه من شعار مي‌دهند.
نيكبخت با انتقاد از رييس سازمان ليگ و كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: نمي‌دانم چرا عزيز محمدي و شريفي رييس سازمان ليگ و رييس كميته انضباطي فدراسيون واكنشي نسبت به فحاشي‌هاي تماشاچيان استقلال عليه من انجام نمي‌دهند. من قرباني منشور اخلاقي شدم، در حالي كه آنها تيم‌هاي بزرگ را براي دادن چنين شعارهاي زشتي جريمه نمي‌كنند چرا من بايد از حضور در ليگ محروم شوم و در مقابل جريمه‌اي براي استقلال در اين رابطه در نظر گرفته نشود.
نيكبخت گفت: زماني كه در پرسپوليس بازي مي‌كردم معمولا از دقايق 20 به بعد بازي فحاشي‌ها عليه من شروع مي‌شد اما در آخرين بازي‌هايي كه براي پرسپوليس انجام دادم و همين طور اكنون براي استيل آذين كار مي‌كنم، از ابتداي بازي و حتي زماني كه براي تمرين كردن به زمين مي‌آيم، فحاشي‌ها شروع مي‌شود. اين‌ها نشان مي‌دهد كه حركت از سوي تماشاگران استقلال كاملا حساب شده است.
وي افزود:‌ مطمئنم كه اين هواداران از كسي خط مي‌گيرند. برخي از ليدرهاي استقلال با من صحبت كرده و مي‌گويند از اين پس تو را در زمين تشويق هم مي‌كنيم و مطمئن باش اين موضوع كار ما نيست اما نامردي كرده و دوباره شعارهايشان را از سر مي‌گيرند. 7 سال در تيم استقلال زحمت كشيدم و براي خودم متاسفم كه آن زمان چنين كاري را انجام دادم. هواداران پرسپوليس چنين رفتارهاي زشتي را هيچ وقت با كسي نداشتند و به من هم همواره لطف دارند اما براي تماشاگران و طرفداران استقلالي كه به استاديوم مي‌آيند متاسفم. آنها خيلي نمك‌نشناسند.

pnugirl
01-24-2010, 01:36 AM
آنها فقط به دنبال این هستند که دایی بازد و پیدایشان بشود
کنفرانس مطبوعاتی علی دایی در پایانبازی دیروز پرسپولیس با راه‌آهن خیلی عادی مسیر خود را طی کرد تا به آخر رسید اما در پایان این جلسه اتفاقی افتاد که نشان داد علی دایی در این هفته اخیر چه فشاری را تحمل کرده است.
او زمانی که از روی صندلی‌اش بلند شد، گفت: :«آن خبرنگاران منتقد من کجا هستند؟ چرا حالا پیدایشان نیست؟ آنها فقط به دنبال این می‌گردند که علی دایی ببازد و بیایند از من انتقاد کنند اما حالا کجا هستند؟ بیایند تا با هم حرف بزنیم.

pnugirl
01-24-2010, 01:40 AM
شکست دو بر یک سایپا برابر فولاد ، خبرساز می شود.
محمد مایلی کهن و تیمش سایپا در یک بازی خانگی با دو گل مغلوب فولاد خوزستان مجید جلالی شدند تا حرف و حدیث های بسیاری مواجه شوند. مایلی کهن که معتقد است بسیاری از بازی های لیگ برتر نه بر اساس ماهیت فوتبال که با دستانی پشت پرده رقم می خورند درحالی که جدالی سخت میان تیم های پایین جدولی وجود دارد در بازی حساس تیمش برابر فولاد در خانه هیچ حرفی برای گفتن نداشت. فولاد در این بازی حتی یک پنالتی هم از دست داد تا با به دست آوردن 3 امتیاز با ارزش یک پله در جدول صعود کند و 24 امتیازی شود. در این بازی غلامرضا رضایی در دقیقه 38 از روی نقطه پنالتی و در دقیقه 48 با یک شوت از راه دور گل‌های فولاد را به ثمر رساند.مرتضی ابراهیمی در دقیقه 90+2 گل سایپا را به ثمر رساند.

بی شک مایلی کهن باید جوابی قانع کننده برای این بازی تیمش داشته باشد چون نتیجه این مسابقه تا هفته ها جنجال ساز می شود. مایلی کهن که همواره از پاکسازی فوتبال سخن می گوید در بازی تیمش با تیم دوست صمیمی اش در خانه شکستی تلخ را تجربه می کند بی آنکه اعتراضی به داوری داشته باشد که برای تیم مهمان دو پنالتی می گیرد و..

pnugirl
01-24-2010, 01:41 AM
زماني كه مظفري‌زاده، داور مسابقه، قبل از شروع ديدار براي گرم كردن به زمين چمن ورزشگاه فولادشهر آمد، هواداران سپاهان با شعار "داور پرسپوليسي " از او استقبال كردند و ياد و خاطره 7 دقيقه وقت تلف شده در ديدار هفته پاياني دو فصل قبل كه منجر به پيروزي پرسپوليس و از دست رفتن قهرماني سپاهان شده بود را زنده كردند و دلخوري خود را از آن موضوع بعد از گذشت 2 فصل نشان دادند.

* استقبال خوب تماشاگران در شروع مسابقه از نكات جالب توجه اين ديدار است. به نظر مي‌رسد تماشاگران اصفهاني هم براي ثابت كردن سهم بيشتر خود در پيامك برنامه 90 و نادرست بودن نتيجه مسابقه به ورزشگاه آمد‌ه‌اند. البته برگزاري اين ديدار در روز جمعه نيز در اين استقبال بي‌تأثير نبوده است.

* يك گروه مستندساز كه براي تهيه مستندي از زندگي مديران موفق اصفهاني در فولادشهر حضور دارند در حال حاضر در حال گفت‌وگو با محمدرضا ساكت مدير عامل باشگاه سپاهان هستند.

* خوش و بش سيدجلال حسيني با همبازي‌هاي سابق خود پيش از شروع مسابقه و در هنگام گرم كردن بازيكنان 2 تيم از ديگر نكات جالب توجه اين ديدار بود.

* بعد از تجهيز ورزشگاه فولادشهر به امكانات تازه، يك سيستم كامپيوتري جديد در جايگاه ويژه براي ناظر داوري ديدار قرار داده شده كه او مي‌تواند حتي صحنه‌هاي حساس را بعد از وقوع به صورت آهسته مشاهده كند.

* حدود 30 تا 40 نفر از هوادارن ملوان هم با يك طبل بزرگ براي تشويق تيم محبوبشان در ورزشگاه حضور دارند.
نيمه اول اين ديدار با نتيجه يك بر صفر به سود سپاهان به پايان رسيد.

pnugirl
01-26-2010, 01:49 AM
علی کریمی پس از شکست ۲ بر صفر برابر استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازیکنان استقلال بیشتر دقت کردند و توانستند از فرصت‌های گلزنی خود استفاده کنند. این پیروزی را به استقلال و طرفدارانش تبریک می‌گویم.
وی ادامه داد: تا قبل از اینکه استقلال گل بزند ما به این تیم فشار آوردیم اما پس از گل شرایط بازی تغییر کرد.
وی در مورد جدایی‌اش از استیل‌آذین گفت: این مسئله منتفی شده و دیگر تا آخر فصل در خدمت تیم هستم.

pnugirl
01-26-2010, 01:50 AM
مهدي مهدوي كيا بازيكن ايراني تيم فوتبال اينتراخت فرانكفورت آلمان ، عصر دوشنبه با لغو قرارداد خود با اين باشگاه ، براي ادامه فوتبال به تهران باز مي‌گردد. به گزارش ايرنا به نقل از باشگاه اينتراخت فرانكفورت آلمان ، اين بازيكن ايراني بعد از حدود دو سال و نيم حضور در اين تيم ، مي‌تواند به تهران بازگردد.
هريبرت بروخ هاگن رييس باشگاه فرانكفورت ، در اين‌باره ضمن تمجيد از مهدوي كيا گفت: مهدوي كيا يك بازيكن حرفه‌اي و نمونه است.
وي افزود: مهدوي كيا با وجود انكه انتظارات را هميشه نتوانست برآورده كند ، ولي همواره خود را آماده نگه داشت.
رييس باشگاه اينتراخت فرانكفورت در پايان براي مهدوي كيا در عرصه زندگي شخصي و همچنين ورزشي ، آرزوي موفقيت زياد كرد.
اين بازيكن ‪۳۲‬ساله در تابستان سال ‪ ۲۰۰۷‬از تيم هامبورگ به فرانكفورت ملحق شد.
وي فوتبال در بوندسليگا را از سال ‪ ۱۹۹۹‬از بوخوم شروع كرد و سپس به هامبورگ و آنگاه فرانكفورت پيوست.
مهدوي كيا در مجموع ‪ ۲۵۵‬بازي در بوندس ليگا انجام داد و ‪ ۲۹‬گل به ثمر رساند.
پيش از اين خبرهايي درباره پيوستن مهدوي كيا به تيم فوتبال استيل آذين منتشر شده بود.
قرارداد مهدوي كيا با فرانكفورت تا پايان فصل جاري بوندس ليگا بود.

pnugirl
01-31-2010, 02:19 AM
مدیرعامل تراکتورسازی از حرکت جوان مردانه امین متوسل زاده تشکر کرد.

"ناصر شفق" در خصوص پیوستن باقری نیا به باشگاه تراکتورسازی اظهار داشت: بعد از جدایی باقری نیا از استقلال اهواز قرار شد که از امروز وی به عنوان مدیر کادر فنی در باشگاه فعالیت خود را آغاز کند.

وی در خصوص حرکت جوانمردانه متوسل زاده اذعان داشت: باشگاه تراکتورسازی قرار است در بیانیه ای از حرکت جوان مردانه امین متوسل زاده تقدیر و تشکر کند زیرا حرکت متوسل زاده باعث می شود تا باقی بازیکنان از وی درس بگیرند که در ورزش باید مرام پهلوانی را داشته باشند. در ضمن باشگاه تراکتورسازی قرار شد یک سکه و یاد بود به این ورزشگاه با اخلاق بدهد.
وی در پایان افزود: این حرکت متوسل زاده مرا یاد مرام پهلوانی تختی انداخت.

pnugirl
01-31-2010, 03:10 AM
حسن اشجاری، هافبک تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: ما فقط به داوری و بازی بسته پاس همدان باختیم و هرچه داوریها به نفع سپاهان بوده به ضرر ما تمام شده است.
*چه شد که باختید؟
- بد بودیم و باختیم. پاس مقابل ما یک بازی بسته انجام داد. باور کنید پنالتی آنها اصلا پنالت نبود در آن سوی میدان پنالتی صد در صدی که روی خلعتبری اتفاق افتاده بود را نگرفتند. ما در بازی پنجشنبه به اشتباهات فاحش داوری باختیم.
*یعنی داور مقصر اصلی شکست شما بود؟
- رفیعی یک سال و نیم برای ما داوری نکرده بود. بعد از این مدت طولانی در بازی پنجشنبه کار قضاوت را برعهده گرفت. وی کوچکترین صحنه ای که به نفع پاس بود را خطا می گرفت اما از خطاهای فاحشی که روی ما اتفاق می افتاد به سادگی عبور می کرد با باور کنید به اشتباهات داوری باختیم.
*فکر می کنی اعتراضات پاسیها در هفته گذشته نسبت به داوری بازی این تیم با سپاهان دلیل قضاوت نظری ندارم. اما مطمئنم با یک پیروزی بیرون از خانه می توانیم به اقتدار گذشته برگردیم. هرچه که در این چند بازی اخیر داوری به ضرر ما بوده بالعکس به نفع تیم رقیب ما بوده و فقط می توانیم بگوییم خوش به حال آقایان.
*منظورت از آقایان قلعه نویی هستند؟
- تیم رقیب ما سپاهان است و منظورم اعضای این تیم است. تمام پنالتی هایی که برای این تیم اتفاق می افتد را می گیرند و اگر یک پنالتی برایشان گرفته نشود آسمان و ریسمان را به هم می بافند.
*اعضای تیم پاس هم هفته گذشته همین را می گفتند؟
- من به دیگران کاری ندارم و نظر خودم را می دهم. اعضای سپاهان هر وقت دلشان خواسته خیلی راحت در مورد ذوب آهن اظهارنظر کردند در اینکه آنها در صدر جدول تکیه زدند و شایستگی های فراوانی دارند شکی نیست اما آنها حق دارند به ذوب آهن و تیمهای دیگر بی احترامی کنند و هرچه می خواهند بگویند.
*بگذریم، در مورد تماس علی دایی با تو و چند بازیکن دیگر برای پیوستن به پرسپولیس صحبت کن؟
- علی دایی و من خیلی با یکدیگر تماس داریم اما نه برای پیوستن به پرسپولیس. اگر دایی بخواهد به پرسپولیس بروم با جان و دل می پذیرم. ارزش علی دایی بیشتر از این حرفها است باور کنید او با شخصیت ترین انسان روی زمین است اگر وی نفراتی برای پیوستن من به پرسپولیس داشته باشد نظر لطفش ا ست.
*یعنی مذاکراتت با دایی را تکذیب می کنی؟
- در اینکه علی دایی مربی و بزرگترین است شکی نداریم اما من هر وقت دلم برایش تنگ شود با ایشان تماس می گیرم. علی دایی بزرگتر از آن است که فکرش را بکنید نه برای اینکه حسن اشجاری را به تیم ملی دعوت کرد.
*با علی دایی به تیم ملی رسیدی و با رفتن وی هم از تیم ملی خط خوردی؟
- به هر حال این هم برای من افتخاری است که با علی دایی به تیم ملی آمدم و با جدایی وی از تیم ملی خط خوردم در برهه ای از زمان جزء بازیکن برتر لیگ شناخته شدم اما نظر قطبی این بود که دعوت نشوم. سرمربیگری سلیقه ای است تا حالا هم هیچ مصاحبه ای علیه وی انجام ندادم.
*در هر صورت در لفافه صحبت از پیوستن به پرسپولیس کردی! از حالا باید تو را پرسپولیسی بدانیم؟
- فقط در صورتی به پرسپولیس می روم که علی دایی سرمربی این تیم باشد.
*در مورد قهرمان این فصل چه نظری داری؟
- در اینکه جام در اصفهان می ماند شک نداشته باشید و به احتمال زیاد ذوب آهن قهرمان لیگ امسال خواهد شد البته فکر می کنم تکلیف قهرمانی در دربی اصفهان مشخص خواهد شد.
*پرسپولیس و استقلال چطور؟
-پرسپولیس و استقلال همیشه مدعی هستند اما باید اتفاق خارق العاده ای بیفتد تا این 2 تیم قهرمان شوند. قهرمانی حق ذوب آهن است.
*خیلی مطمئن در مورد قهرمانی ذوب آهن صحبت می کنی؟
- باور کنید مسئولین چیزی برای ما کم نگذاشتند. آنها واقعا برای ما سنگ تمام گذاشتند و به تمام تعهدشان عملی کردند و بنابراین استحقاق قهرمانی را داریم.
*به تیم ملی هم فکر می کنی؟
- چرا فکر نکنم؟ تمام فکر من این است که به تیم ملی دعوت شوم امیدوارم به این امر هم مهم برسم

pnugirl
02-01-2010, 01:00 PM
پس از اينكه عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ برتر اعلام كرد مهدي مهدوي كيا پس از صدور itcخود مي تواند براي استيل آذين به ميدان برود مسئولان باشگاه استيل آذين روز گذشته طي مكاتبه اي با باشگاه اينتراخت فرانكفورت از آنها خواستند درباره صدور itcمهدوي كيا زودتر اقدامات لازم را انجام دهند تا اين بازيكن بتواند در ديدار هاي آينده به ميدان برود.

pnugirl
02-01-2010, 01:01 PM
قائم مقام باشگاه ابومسلم گفت: کار سختي براي بقا در ليگ برتر داريم و بايد از 9 ديدار باقي مانده در 6 مسابقه برنده شويم.محمدرضا عباسي در گفتگو با فارس در مورد وضعيت ابومسلم اظهار داشت: متأسفانه بايد قبول کنيم بضاعت تيمي ما همين است و مظلومي هم هر چقدر در ترکيب تيم جابه جايي انجام مي دهد باز هم مشکل داريم و براي بقا در ليگ برتر کار بسيار دشواري پيش رو داريم.وي با اشاره به حضور يک بازيکن جديد در تمرينات اين تيم گفت: هافبکي از ازبکستان در تمرينات تيم حاضر است و مي گويند سابقه عضويت در تيم ملي ازبکستان را هم دارد. اسم کوچک او «الهام» است.

pnugirl
02-01-2010, 01:02 PM
باشگاه استقلال اهواز با استفاده از تعطيلي ليگ برتر دو بازيکن مطرح عراقي را به ترکيب تيمش اضافه خواهد کرد. عبدالوهاب ابوالهيل که از فولاد خوزستان جدا شده است به همراه جهاد مرحال الزگاني، هافبک نفوذي و گلزن تيم کرکوک عراق به تمرينات استقلال اهواز اضافه مي شوند تا در صورت توافق نهايي با مديران اين باشگاه در 8 هفته پاياني و حساس ليگ برتر به ميدان بروند. ابوالهيل اولين بار با پيراهن استقلال اهواز وارد ليگ برتر ايران شد.

pnugirl
02-03-2010, 02:30 AM
در ادامه ديدارهاي روز سه‌شنبه ليگ برتر فوتبال ايران چهار بازي ديگر به پايان رسيد و سپاهان در يك بازي پرگل، سايپا را شكست داد.

در روز آشتي‌كنان محمد مايلي كهن و امير قلعه‌نويي تيم سايپا در اصفهان شكست سختي را متحمل شد. شاگردان امير قلعه‌نويي با نتيجه 5 بر يك تيم سايپا را درهم كوبيدند.

توره در دقيقه 26،‌ عماد رضا در دقيقه 57 و 65 و جمشيديان در دقيقه 66 و حاج صفي 89 پنج گل سپاهان را به ثمر رساندند و در آن سوي ميدان يوسف زاده در دقيقه 70 تك گل تيم سايپا را به وارد دروازه حريف كرد.

ديدار تيم‌هاي صباي قم و ذوب آهن نيز با نتيجه يك بر يك به پايان رسيد. بياتي نيا در دقيقه 40 براي صبا و صادقيان در دقيقه 50 براي ذ وب آهن گلزني كردند.

همچنين در ادامه ديدارهاي اين هفته،‌ تيم راه آهن شهرري نيز با نتيجه 3 بر يك استقلال اهواز را شكست داد. ميداودي در دقيقه 55 براي استقلال اهواز و آمنه (6)، باجلان (48) و عابدي (92) براي راه آهن گلزني كردند.

همچنين ديدار تراكتورسازي تبريز و ملوان بندرانزلي نيز با نتيجه 2 بر يك به نفع تيم تبريزي به پايان رسيد. ابراهيمي (19) و پولادي (39) براي تراكتور و اولادي (21) براي ملوان گلزني كردند.

نتايج كامل ديدار‌هاي امروز:

سپاهان اصفهان 5 - 1 سايپا کرج

صبا قم 1 - 1 ذوب آهن اصفهان

ابومسلم مشهد 3 - 0 مقاومت سپاسي شيراز

پاس همدان 0 - 1 شاهين پارس جنوبي

تراکتورسازي تبريز2 - 1 ملوان انزلي

استيل آذين تهران 2 - 3 فولاد خوزستان

استقلال اهواز 1 - 3 راه آهن شهرري
ديدارهاي پاياني هفته بيست و ششم ليگ برتر روز چهارشنبه با برگزاري دو ديدار و با بازي تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس و مس كرمان ـ پيكان پيگيري خواهد شد.

pnugirl
02-03-2010, 02:31 AM
سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: پيروزي در خانه حريفي پرستاره مانند استيل‌آذين ما را به آينده اميدوار كرد.
مجيد جلالي پس از برتري 3 بر 2 برابر استيل‌آذين گفت: امروز پيروزي خوبي برابر تيم استيل‌آذين كه بسيار تيم خوب و پرستاره‌اي است بدست آورديم. اين پيروزي ما را به آينده اميدوار كرد. استحقاق برد با نتيجه بهتر را نيز داشتيم.
وي ادامه داد: فولاد قطعا در ليگ برتر مي‌ماند. امروز برابر تيمي بازي كرديم كه بازيكنان با تجربه زيادي داشت. گل‌هايي كه خورديم بر روي تجربه زياد حريف بود. آنها با خلاقيت خود 2 بار دروازه ما را باز كردند.
سرمربي تيم فولاد خوزستان در مورد داوري بازي گفت: داور مشكلي نداشت. هر چند به دليل اعتراضاتي كه اعضاي استيل‌آذين انجام مي‌دادند سوت‌هايي را نيز به ضرر ما مي‌زد.
جلالي در مورد اخراج مهدوي‌كيا عنوان كرد: متوجه آن صحنه نشدم اما ظاهرا كمك داور از داور خواست او را اخراج كند.

pnugirl
02-07-2010, 12:13 PM
پس از جلسه ای که محمد احمدزاده و شهرام شفیع زاده در تهران داشتند احمدزاده به عنوان سرمربی استقلال اهواز انتخاب شد. احمدزاده روز شنبه به اهواز می رود تا به بازیکنان معرفی شود و کارش را در این تیم شروع کند. این طور که خبر می رسد قرار داد این مربی تا پایان فصل است و به گونه ای تنظیم شده که با توافق طرفین قابلیت تمدید دارد. احمدزاده در این جلسه به شفیع زاده وعده داده که استقلال اهواز را در لیگ برتر نگه دارد. خبری از مبلغ قرارداد این مربی با آبی پوشان اهوازی در دست نیست اما در صورت حفظ استقلال اهواز او پاداش ویژه ای دریافت خواهد کرد.

pnugirl
02-28-2010, 11:12 AM
محمد احمد‌زاده شب گذشته و پس از پايان جلسه هيات مديره باشگاه به عنوان سرمربي جديد مقاومت سپاسي انتخاب شد.

وي تا پايان فصل جاري هدايت مقاومت سپاسي را برعهده خواهد داشت.

احمدزاده در اين باره گفت: من با آگاهي كامل به اين تيم آمده‌ام و براي موفقيت تيم تلاش خواهم كرد.

pnugirl
02-28-2010, 11:21 AM
مسؤولان تيم فوتسال شهيد منصوري تصميم گرفته اند به دليل مشکلات موجود امتياز تيمشان را بفروشند. در همين راستا و پس از مذاکره با مسؤولان باشگاه استيل آذين امتياز تيم فوتسال منصوري به استيل آذين فروخته شد. کريم منصوري مديرعامل تيم منصوري با اعلام اين خبر به فارس گفت: تيم را به استيل آذين واگذار کردم. شخصي بنام خبيري از طرف آقاي آجورلو نزد من آمد با هم قرارداد نوشتيم و کار تمام شد. البته پيش از اين قرار بود استيل آذيني ها سهام تيم شهر آفتاب را بخرند که اين تيم به يک دسته پايين تر سقوط کرد.

pnugirl
02-28-2010, 11:25 AM
پزشک تيم فوتبال ابومسلم خراسان، اولين پزشک لژيونر فوتبال ايران شد. دکتر علي امين الشريعه نجفي به عنوان پزشک به يکي از تيم هاي اماراتي منتقل شده است.
وي رييس هيات پزشکي ورزشي استان خراسان رضوي، افسر ستاد مبارزه با دوپينگ (نادا) و از معدود مدرسان بين المللي دوپينگ در آسياست. وي با اين قرارداد بايد چند روز در ماه را در امارات باشد. نجفي اعلام کرد: اين انتقال تا 99 درصد قطعي شده است.

pnugirl
02-28-2010, 11:28 AM
من دوست داشتم جوان تر ها فرصت پیدا کنند و به جاي من در ترکیب تیم ملی به میدان بروند اما به خاطر هواداران فوتبال قبول کردم که دوباره به تیم ملی کمک کنم

وقتی پیش از آغاز تمرین استیل آذین علی کریمی ستاره خط میانی استیل آذین دقایقی با دستکش دروازه بانی درون دروازه قرار گرفت، مشخص بود که این ستاره خوش تکنیک به سومین بازی فصل مقابل استقلال امیدوار است. به خصوص که مهدی مهدوی کیا هم کنار اوست. بازیکنی که حضورش برای فوق جذاب کردن ابن بازی کافی است.کریمی در مصاحبه با سایت این باشگاه از شرایط تیم می گوید:
وضعیت استیل آذین در آستانه دیدار با استقلال چگونه است ؟
خوشبختانه در شرایط بسیار خوبی هستیم وخودمان را آماده می کنیم در دیدار حساس برابر استقلال به پیروزی برسیم. به هر حال برای صعود به مراحل بعد باید این بازی را ببریم. (http://ad.doubleclick.net/jump/gna.fa/level2;tile=4;sz=160x600;ord=1958454981?area=2l&pos=2&tm=1267301641)
* فکر می کنید شکست استقلال برای بازیکنان استیل آذین سخت خواهد بود؟
استقلال تیم بسیار خوب و با مهره ایست كه ىر شرايط خوبی قرار دارد. شاید این تیم در حال حاضر در بهترین شرایط ممکن مخصوصا پس از برد برابر نماینده عربستان قرار گرفته وباید در مقابل این تیم بسیاربا احتیاط بازی کنیم البته ما هم وضعیت خوبی داریم و با انگیزه زیادی به مصاف استقلال می رویم.
*یعد از دو شکست چقدر شانس برای خودتان قائلید؟
سعی وتلاش خودمان را انجام می دهیم وباید ببینیم پس از 90 دقیقه چه اتفاقی می افتد به نظر من نتیجه بازی درزمین مشخص می شود نه با گمانه زنی ها قبل از بازی اما ما سعي خودمان را می کنیم و شانس زیادی داریم. توان شکست دادن استقلال را داریم اما باید در طول بازی هوشیار باشیم.
*کریمی باز هم به اردوی تیم ملی دعوت شده است در این خصوص با چه کسی صحبت کرده بودید؟
با سرمربی تیم ملی صحبت هایی شد. من دوست داشتم جوان تر ها فرصت پیدا کنند و به جاي من در ترکیب تیم ملی به میدان بروند اما به خاطر هواداران فوتبال قبول کردم که دوباره به تیم ملی کمک کنم تا دل آنها را شاد کنم به همین دلیل دریغ نکردم و برای کمک به تیم ملی آماده ام.

pnugirl
03-05-2010, 01:36 AM
هفته بیست و هشتم نهمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران، فردا با دیدار تیم های استقلال اهواز و تهران آغاز می شود.
برنامه و اسامی داوران این هفته بدین شرح است:

** جمعه 14 اسفند:

* پرسپولیس - فولاد خوزستان - ساعت 17:10 - ورزشگاه آزادی
- داور: محمود رفیعی، كمك ها: رضا سخندان - حمید غمزه

* استقلال اهواز - استقلال تهران - ساعت 14:45 - ورزشگاه تختی اهواز
- داور: محسن قهرمانی، كمك ها: مرتضی كریمی و محسن فریمانی

*پاس همدان - پیكان قزوین - ساعت 15 - ورزشگاه قدس همدان
- داور: البرز حاجی پور، كمك ها: كیانوش داودزاده - سخاوت سلیمان نژاد

* ذوب آهن اصفهان - شاهین بوشهر - ساعت 15:30 - ورزشگاه فولاد شهر
- داور: سعید مظفری زاده، كمك ها: سعیدعلی نژادیان - عباس انتظاری

* تراكتورسازی تبریز - سپاهان اصفهان - ساعت 15:30 - ورزشگاه یادگار امام
- داور: یداله جهانبازی، كمك ها: داود رفعتی و صادق نوری

* مس كرمان - مقاومت شهید سپاسی - ساعت 15:30 - ورزشگاه شهید باهنر كرمان
- داور: خداداد افشاریان، كمك ها: غلام آموزگار - حسین طالقانی

** شنبه 15 اسفند:

* استیل آذین تهران - سایپا كرج - ساعت 15:30 - ورزشگاه اكباتان تهران
- داور: مسعود مرادی، كمك ها: جواد تقی پور - حسن یوسفی

* صبای قم - راه آهن شهر ری - ساعت 15:30 - ورزشگاه یادگار امام قم
داور: علیرضا فغانی، كمك ها: رسول فروغی - محمدرضا ابوالفضلی

* ابومسلم مشهد - ملوان بندر انزلی - ساعت:15:30 - ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
- داور: تورج حق وردی، كمك ها: بهروز برون - سجاد طوری.ابزار

pnugirl
04-03-2010, 12:53 PM
بازيکنان مس نظم مورد نظر بوناچيچ را پذيرا نيستند؛ نژادزماني: پاداش شکست ملوان از برتري برابر السد بيشتر است
مديرعامل باشگاه مس کرمان پاداش برتري برابر ملوان در هفته سي ام ليگ برتر را از پيروزي برابر السد قطر بيشتر اعلام کرد.فتح ا... نژادزماني در گفت و گو با فارس در مورد برتري 3 بر يک برابر السد قطر گفت: بازيکنان با همدلي و يکدلي و حمايت طرفداران توانستند اين برد را به دست آورند. با اين حال ما به ديدار با ملوان انزلي فکر مي کنيم و اين برد را فراموش کرده ايم. ديدار با ملوان براي تيم مس نه 6 امتياز که 9 امتياز دارد.وي تاکيد کرد: با توجه به ديدار تيم هاي پايين جدولي در هفته سي ام مي توانيم در صورت برتري در ديدار با ملوان از انتهاي جدول تا حدودي جدا شويم و خيال خود را راحت کنيم، به همين دليل برتري برابر ملوان انزلي پاداش ويژه اي براي بازيکنان دارد و ميزان اين پاداش حتي از پاداش برد مقابل السد قطر هم بيشتر است. مديرعامل باشگاه مس در مورد تنش بين برخي از بازيکنان و لوکا بوناچيچ سرمربي تيم گفت: بازيکنان ايراني هنوز به نظم حرفه اي مورد نظر لوکا بوناچيچ عادت ندارند و اين مسئله در برخي مواقع کار را سخت مي کند. مثلا بوناچيچ معتقد است بازيکنان نبايد در اردو تلفن همراه داشته باشند اما اين مسئله براي بازيکنان ما هنوز پذيرفتني نيست.
نژادزماني ادامه داد: برخي از بازيکنان ذخيره تيم هم معتقدند يا بايد در ترکيب اصلي تيم حضور داشته باشند يا از تيم مس جدا شوند اما بوناچيچ مي گويد بازيکن بايد 001 درصد در تمرينات با انرژي ظاهر شود تا او بتواند در مسابقه از 07 درصد توانايي بازيکن استفاده کند.
مديرعامل مس کرمان در مورد اخراج مهدي رجب زاده از تيم مس گفت: برخي رسانه ها متاسفانه واژه کتک کاري را در مورد درگيري لفظي اين بازيکن با بوناچيچ به کار بردند که اين مسئله کم لطفي بود.بازيکنان در همه جا بايد تابع نظر سرمربي تيم باشند و مطمئن هستم رجب زاده از کرده خود پشيمان است. با اين حال کميته انضباطي باشگاه در مورد اين بازيکن تصميم گيري خواهد کرد.

pnugirl
04-03-2010, 12:56 PM
منصور ابراهيم زاده پيرامون شرايط حضور ذو ب آهن در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا، ليگ برتر و جام حذفي، اظهار کرد: ذوب آهن تنها تيم باشگاهي ايران است که اکنون در هر سه جام حضور داشته و فشار زيادي را تحمل مي کند. ما از فدراسيون فوتبال و شخص علي کفاشيان رييس آن خواسته ايم تا بازي ذوب آهن در جام حذفي را به تعويق انداخته و بازي در ليگ برتر را هم از پانزدهم به هفدهم فروردين ماه منتقل کند .
وي افزود: در حال حاضر ذوب آهن يکي از نمايندگان فوتبال ايران در ليگ قهرمانان آسياست و ما مي خواهيم مسؤولان کمک کنند تا بتوانيم به شايستگي از اعتبار فوتبال کشور دفاع کنيم؛ به هر حال مسايل اين تيم ها کار ملي بوده و ما مي خواهيم همکاري ها براي موفقيت فوتبال مان بيشتر شود. به کفاشيان گفتم که ذوب آهن اکنون با 01 امتيازي که در اين مرحله از ليگ قهرمانان کسب کرده هم مي تواند به عنوان تيم نخست به مرحله بعدي صعود کند و هم با همين امتياز حذف شود. شرايط خيلي حساس است و کار در مرحله گروهي اين رقابت ها هنوز تمام نشده است. محمد صلصالي يکي از بازيکنان اصلي ما پس از بازي برابر الاتحاد عربستان دچار مصدوميت شديد شد و اين آسيب ديدگي ها ممکن است بر اثر فشردگي بازي ها آتي ادامه داشته باشد.
سرمربي تيم ذوب آهن در ارزيابي اش از بازي با تيم پيکان قزوين گفت: براي اين مسابقه دو بازيکن اصلي ما سه اخطاره هستند. پيکان حريف خوب و منسجمي است و آنها هم از بازيکنان جوان و هم با تجربه هاي توانمندي بهره مي برند. بي ترديد اين بازي هم مانند ساير مسابقات ليگ جدالي سخت و سنگين براي ما خواهد بود.
وي در پاسخ به اين سوال که با توجه به شرايط موجود ممکن ذوب آهن از قدرت نمايي در مسابقات جام حذفي منصرف شود، تصريح کرد: به هر حال شرايط ما در ليگ هم چندان منسجم نيست و رقابت در پنج هفته پاياني بسيار حساس است. هر چيزي امکان پذير بوده و نمي توان احتمال آن را رد کرد؛ شايد ذوب آهن نتواند در ليگ موفق باشد و حتي سهميه ليگ قهرمانان فصل بعد را کسب کند، لذا اينجا اهميت مسابقات جام حذفي نمايان شده و ما مي توانيم با قهرماني در آن قطعا به اين مسابقات راه پيدا کنيم. اين بازي ها و شرايط موجود براي بازيکنان تجربه هاي زيادي را اندوخته خواهد کرد که مي توانيم در آينده استفاده خوبي از آنها ببريم.

pnugirl
04-05-2010, 12:25 PM
محمد حق شناس درباره درگيري هواداران بعد از پايان بازي استيل آذين و سپاهان اظهار داشت: اين درگيري ربطي به هواداران استيل آذين نداشت. هواداران ما بعد از بازي بدون ايجاد مشكل ورزشگاه را ترك كردند اما طرفداران سپاهان به داوري اعتراض داشتند و با ماموران نيروي انتظامي درگير شدند.

وي افزود: تا جايي كه من ديدم حتي 3 نفر از هواداران اين تيم دستگير شدند و فكر مي كنم آقاي قلعه نويي براي آزادي آنها وساطت كرد.

ديدار تيم هاي استيل آذين و سپاهان 2 بر يك به سود تيم استيل آذين به پايان رسيد.

pnugirl
04-05-2010, 12:31 PM
مهاجم تيم فوتبال استيل‌آذين تهران مقابل سپاهان موفق شد براي تيمش گلزني كند.
گفتگوي "محمد غلامي" را با خبرنگاران در ذيل بخوانيد:
*از بازي مقابل سپاهان بگو!
- بازي خيلي خوبي بود. در اين بازي من تك فوروارد بودم كه همين موضوع فشار زيادي به من وارد مي‌كرد. نيمه دوم با آمدن زندي شرايط تغيير كرد و خدا را شكر با پنالتي كه گرفتيم نظم و هماهنگي تيمي سپاهان از دست رفت و توانستيم با پيروزي زمين بازي را ترك كنيم.
*به نظرت اگر علي كريمي در بازي بود مي‌توانست آن پنالتي را تبديل به گل كند؟
- اينها همه قسمت است. مهم برد ما بود كه اين اتفاق رخ داد.
*چرا كارت زرد گرفتي؟
- در آن صحنه من به سيدجلال حسيني كه در گذشته همبازي بوديم گفتم از ناحيه پا درد دارم كه او به من ناسزا گفت و داور هم شنيد. همين باعث شد كه هر دوي ما از سوي داور با كارت زرد مواجه شويم.
*در صحنه‌اي اعتراض به خطاي پنالتي داشتي!
- بله، در آن صحنه جعفرپور واقعا پاي مرا زد و باید پنالتی اعلام می شد.
*به نظرت سهمیه آسیایی را کسب مس کنید؟
- همه بازيكنان همقسم شده‌ايم كه با ارائه بازيهاي خوب و كسب امتياز سهميه آسيا را بگيريم.

pnugirl
04-05-2010, 12:34 PM
عزيز محمدي درباره نتيجه بازي ابومسلم و تراكتورسازي كه با ترك مسابقه از سوي تبريزي ها همراه شد، اظهار داشت: بازي به طور قطع 3 بر صفر به سود ابومسلم خواهد بود. در مورد تصميم گيري هاي ديگر كميته انضباطي بايد نظرش را بگويد.

وي افزود: مردم تبريز و مشهد به طور مستقيم در حال تماشاي اين بازي بودند و ترك زمين توسط تراكتورسازي توهين به آنهاست. كميته انضباطي بايد شديدترين نوع تنبيه را براي اين تيم در نظر بگيرد.
رئيس سازمان ليگ در ادامه درباره درگيري هواداران سپاهان با نيروي انتظامي بعد از با استيل آذين، گفت: من اين درگيري ها را نديدم اما در جريان بازي به داوري معترض بودند و عليه داور شعار مي دادند.

محمدي درباره انتقاد تيم هاي استقلال و ذوب آهن به فدراسيون بابت به تعويق نيفتادن بازي هايشان در ليگ، تصريح كرد: استقلال تا بازي بعدي خود در ليگ قهرمانان آسيا 10 روز فرصت دارد از طرفي ذوب آهن هم بعد از ديدار با استيل آذين تا مسابقه با الوحده 5 روز فرصت دارد. سازمان ليگ هم بايد برنامه هاي خود را پيش ببرد و مسابقات بايد به موقع برگزار شود.

pnugirl
04-05-2010, 12:35 PM
ميرزاپور: اشکالي ندارد به من توهين کنند!
دروازه بان تيم فوتبال سايپا کرج با ابراز تاسف از برخورد هواداران پرسپوليس، گفت: انتظار نداشتم آنها به من ناسزا بگويند.ابراهيم ميرزاپور افزود: پدرم به تهران آمده و قرار بود براي تماشاي اين بازي به ورزشگاه بيايد. با توجه به برخوردهايي که پيش از اين تماشاگران با من داشتند، پدرم تصميم گرفت به ورزشگاه نيايد و گفت: «طاقت ندارم در ورزشگاه به تو ناسزا بگويند».وي ادامه داد: اشکالي ندارد به من توهين کنند، اما به زبان آوردن فحشهاي ناموسي آن هم در ورزشگاه کار درستي نيست. من کار بد و غير اصولي نکردم که باعث ناراحتي هواداران پرسپوليس شود، فقط پنالتي خليلي را مهار کرده و براي خودم شادي کردم که گويا اين کار به مذاق آنها خوش نيامده است.دروازه بان تيم سايپا در پاسخ به اين پرسش که ضربه پنالتي را محسن خليلي بد زد يا او به خوبي آن را مهار کرد، گفت: مهار پنالتي براي دروازه بان 50 - 50 است. آن پنالتي هم محسن خوب زد و هم من خوب گرفتم!

pnugirl
04-06-2010, 11:11 AM
دیدار تیم‌های ابومسلم خراسان و تراکتورسازی تبریز پس از اعلام پنالتی به نفع تیم میزبان و خروج تیم تراکتورسازی از زمین در دقیقه 64 نیمه تمام ماند.

پس از این که در دقیقه 64 بازی سعید بخشی زاده داور این دیدار یک پنالتی به نفع تیم ابومسلم اعلام کرد، فراز کمالوند سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز تیمش را به کنار زمین فراخواند و پس از انجام یک مکالمه تلفنی در کنار زمین، بازی را ناتمام گذاشته و تیمش را به رختکن برد و سپس داور بازی سوت اتمام بازی را به صدا درآورد.

کمالوند آنقدر از تصمیم داور عصبانی بود که به هیچ صراطی مستقیم نشد.حتی پا درمیانی بزرگان هم نتوانست کمالوند را از تصمیمی که گرفته بود منصرف کند.

نکته جالب اینجاست که فراز در گفت و گو با ناظران بازی موافقت خود برای ادامه بازی را اعلام می کرد اما تا سرش را بر می گرداند با چشم و ابرو به بازیکنانش می گفت که زمین بازی را ترک کنند!

با تمام این تفاسیر زمانی که داور سوت بازی را به نشانه پایان آن به صدا در آورد حنطه سرمربی ابومسلم به همراه کمک هایش در وسط زمین دور افتخار زدند.

آنها خیالشان از سه امتیازی که به زودی به حسابشان واریز می شود خوشحال بودند. با کسب این نتیجه که بدون شک سه بر صفر به نفع ابومسلم به اتمام می رسد جایگاه تراکتور در جدول رده بندی تغییر چندانی نخواهد کرد.

نکته دیگری که در این رابطه مطرح است این است که در دوسال گذشته و پس از دعواهای فراوانی که در باشگاه ابومسلم اتفاق افتاده هنوز سند ملکیت این باشگاه به نام ناصر شفق مدیر عامل فعلی باشگاه تراکتور سازی است.

pnugirl
04-06-2010, 11:15 AM
مهدي فاطمي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره حركت ديروز تراكتور‌سازي مقابل ابومسلم اظهار داشت: در فوتبال دنيا ترك زمين به دليل اعتراض به تصميم داور كاملاً منسوخ‌ شده و هيچ كس در مجموعه تراكتور‌سازي حركت ديروز تيم را تأييد نمي‌كند و هيچ جاي دفاعي وجود ندارد.
وي افزود: هر چند كه بيرون كشيدن تيم از زمين كار سخيفي بود اما قضاوت آقاي بخشي‌زاده براي ما جاي سئوال دارد. ايشان آخرين بازي كه براي تراكتور‌سازي مقابل سپاهان قضاوت كرد 3 جلسه محروم شد چون نتيجه بازي را تغيير داد.

سخنگوي باشگاه تراكتور‌سازي عنوان كرد: شب قبل از بازي به بهانه فوت يكي از اقوام آقاي رفيعي داور را تغيير داده و آقاي بخشي‌زاده را جايگزين مي‌كنند. بايد بگويم اگر چنانچه رفتار داوران نسبت به تراكتور‌سازي تغيير نكند تيم از ليگ كنار مي‌كشد. كميته داوران از اول فصل حق تيم تراكتور را ناديده گرفته است.
فاطمي تأكيد كرد: باز هم مي‌گويم حركت ديروز تيم كاملاً احساسي بود اما يكي بايد پاسخگوي اجحاف داوران نسبت به تراكتور‌سازي باشد.

pnugirl
04-06-2010, 11:19 AM
هیئت رئیسه سازمان لیگ برتر در نشست امروز خود تصویب کردبه دلیل حساسیت مسابقات و پرهیز از هرگونه شائبه سه هفته پایانی مسابقات لیگ برتر به صورت همزمان برگزار شود.

در نشست روز گذشته ي سازمان لیگ برتر که با حضور علی کفاشیان و مهدی محمدنبی رئیس و دبیرکل فدراسیون فوتبال به ریاست عزیز محمدی و با حضور اعضای این سازمان شامل علی کاظمی، احمد بهروان، محمدرضا ساکت و کریم ملاحی در محل فدراسیون فوتبال برگزار شد، اعضا پس از بحث و بررسی پیرامون برنامه چهارهفته پایانی مقررکردند سه هفته پایانی این رقابت ها به صورت همزمان برگزار شود.

در این نشست همچنین درخواست برخی تیم ها نظیر باشگاههای مس کرمان و ذوب آهن اصفهان مبنی بر برنامه ریزی فدراسیون برای کاهش فشردگی مسابقات که به طور همزمان در رقابت های جام حذفی لیگ برتر و جام باشگاههای آسیا حضور دارند بررسی شد و براین اساس سازمان لیگ تصمیم گرفت به منظورکمک به تیم هایی نظیر مس کرمان و ذوب آهن اصفهان فاصله دیدارهای این تیم ها را در لیگ بیشتر کند.

در این جلسه همچنین عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ در خصوص شرکت در جلسات لیگ حرفه ای فوتبال آسیا در مالزی گزارشی را به اعضا ارائه کرد و بر این اساس انتظارات afc از باشگاه حرفه ای آسیا ، ساختار باشگاهها و ... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی در این نشست اعلام کرد قرار است یک گروه شش نفره از بازرسان afc طی ماههای آینده برای بازدید از هر 18 باشگاه لیگ برتر ایران به ایران سفر کنند و باشگاههای لیگ برتر را از نظر بازاریابی، فنی، باشگاهداری و مسابقات مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند.

عزیز محمدی در این نشست همچنین اعلام کرد از نظر afc ایران تنها کشور آسیایی است که مسابقات لیگش بیش از 30 هفته به طول می انجامد و این تعداد مسابقه از نظر afc مطلوب است و یکی از نقاط قوت لیگ ایران محسوب می شود و این درحالی است که کشورهایی نظیر عربستان و امارات با تنها 10 تیم در لیگ برتر برای برگزاری مسابقات لیگ با مشکلات کمتری روبرو هستند.
رئیس سازمان لیگ همچنین تاکید کرد باشگاههای ایران باید هر چه سریعتر به استانداردهای مورد afc دست یابند تا برای کسب سهمیه های آسیایی با مشکل چندانی روبرو نشویم.

pnugirl
04-08-2010, 11:47 AM
زندي بعد از درخشش مقابل سپاهان شانس زيادي دارد که از ابتدا در ترکيب اصلي قرار بگيرد .

فریدون زندی هافبک چپ پای استیل آذین در دیدار برابر سپاهان بازگشتی موفق به ترکیب تیمش داشت. این بازیکن مقابل سپاهان نمایش موفقی ارائه داد و با دو پاس گل نشان داد در شرایط خوبی قرار دارد.

زندی در آستانه دیدار با ذوب آهن گفت:من فکر می کنم بازیکنان ذوب آهن سال های زیادی است که در کنار هم بازی می کنند و از این نظر یکی از بهترین تیم های ایران هستند.شناخت کاملی از ذوب آهن داریم وبرابر این تیم در لیگ یک شکست ویک مساوی را تجربه کردیم اما دیدار جام حذفی برای ما یک بازی کاملا متفاوت خواهد بود چون ما به خوبی می دانیم که راهی جز شکست ذوب آهن برای رسیدن به مرحله بعدی جام حذفی نداریم.

وی در ادامه افزود: برد تیم ما مقابل تیم های بزرگی چون استقلال، سپاهان وپرسپولیس نشان داده، استیل آذین مقابل تیم های بزرگ مشکلی ندارد وبه نتایج بسیار خوبی برابر آنها دست یافته است این موضوع قطعا به ما کمک خواهد کرد تا در بهترین شرایط ممکن روحی به مصاف ذوب آهن برویم.

زندی در پایان مي گويد: بعد از دو ماه که برای استیل آذین بازی نکرده بودم برایم خیلی مهم بود که برای تیمم بازی کنم وحضوری موفق داشته باشم در حال حاضر هم تمام سعی وتلاشم را می کنم تا دوباره تبدیل به همان بازیکن 90 دقیقه ای شوم که همه از من انتظار دارند وقطعا تلاش می کنم تا به روزهای اوج خود برسم.

pnugirl
04-13-2010, 04:01 PM
ياوري در ادامه در ارتباط با شرايط شاهين بوشهر عنوان داشت: خدا را شكر شرايط خيلى خوبى داريم و تمرينات ما با مساعدت آقاى ساكت و مجموعه سپاهان در اصفهان در حال انجام است، اميدوارم با حمايت تماشاگران و حاميان تيم در اين چهار بازى امتيازات خوبى بگيريم.

وي در مورد ماندن شاهين در ليگ برتر نيز اضافه كرد: اعتقاد ما بر اين است كه مى‌مانيم، شاهين بوشهر بايد بماند، وقتى مى‌گوييم امتيازات خوبى در اين چهار بازى مى‌گيريم يعنى بهتر از متوسط نتيجه مى‌گيريم و اميدواري بسياري براي ماندن در ليگ برتر داريم.

ياوري در ارتباط با بازى با پيكان در قزوين نيز عنوان داشت: در قزوين به ميهمانى نمى‌رويم، ما مى‌رويم كه امتيازات اين بازى را بگيريم، ما مى‌خواهيم در ليگ برتر بمانيم و حرف‌هاى ما روى هوا و هوس نيست و روى منطق و اصول و ظرفيت بازيكنان تيم‌مان صحبت مى‌كنيم.

وي تصريح كرد: تمام چهار بازي آينده تيم شاهين حساس و سرنوشت‌ساز هستند و بايد با تمام توان بازي كنيم تا بتوانيم نتيجه بگيريم كه البته با روحيه بالاي تيم، اطمينان داريم كه به موفقيت مي‌رسيم.

pnugirl
04-13-2010, 04:02 PM
كميته انضباطي پس از بررسي پرونده ديدار تيم هاي آبيك قزوين و شهرداري هشتگرد كه با نتيجه 22 بر 2 به سود تيم شهرداري شهر هشتگرد جديد به پايان رسيده بود، حكم زير را صادر كرده است:
" در خصوص ادعاي تباني نسبت داده شده به تيم آبيك قزوين در بازي مقابل شهرداري شهر جديد هشتگرد، با توجه به گزارش هاي واصل شده و دلائل موجود در پرونده و اظهار نظر كارشناسان ،حكم به سقوط هر دو تيم به يك رده پائين تر و كسر كليه امتيازات آنان صادر شد.

كليه بازيكنان خاطي و متخلف به شرحي كه متعاقبا اعلام مي شود دو سال از حضور در كليه مسابقات محروم مي شوند. "

pnugirl
04-13-2010, 04:11 PM
مهدي ثابتي درباره اتفاقات رخ داده در بازي ابومسلم و تراكتورسازي اظهار داشت: در هر كجا كه لازم باشد حاضرم بروم و دست روي قرآن بگذارم تا ثابت شود خطاي پنالتي انجام ندادم.

وي افزود: در آن صحنه داور كاملا نزديك به صحنه بود و ديد من به بازيكن ابومسلم برخورد نكردم. پنالتي اعلام شده ناحق بود و به همين دليل گفتم درون دروازه نمي ايستم.

اين دروازه بان در خصوص ديدار روز جمعه مقابل پرسپوليس گفت: بازي سختي خواهد بود. پرسپوليس براي كسب سهميه آسيايي انگيزه دارد اما نبايد فراموش كند كه مقابل هواداران تبريزي بازي كردن كار راحتي نيست.

pnugirl
04-13-2010, 04:13 PM
كميته انضباطي پس از بررسي پرونده ديدار تيم هاي آبيك قزوين و شهرداري هشتگرد كه با نتيجه 22 بر 2 به سود تيم شهرداري شهر هشتگرد جديد به پايان رسيده بود، حكم زير را صادر كرده است:
" در خصوص ادعاي تباني نسبت داده شده به تيم آبيك قزوين در بازي مقابل شهرداري شهر جديد هشتگرد، با توجه به گزارش هاي واصل شده و دلائل موجود در پرونده و اظهار نظر كارشناسان ،حكم به سقوط هر دو تيم به يك رده پائين تر و كسر كليه امتيازات آنان صادر شد.

كليه بازيكنان خاطي و متخلف به شرحي كه متعاقبا اعلام مي شود دو سال از حضور در كليه مسابقات محروم مي شوند. "

pnugirl
04-13-2010, 04:14 PM
در نسخه نمابر شده اين بيانيه آمده است: مشتاقانه و با بيش از 100 هزار نفر به تماشاي بازي كريم باقري خواهند نشست.

در اين بيانيه تصريح شده است: كريم در قلب تك تك مردم آذربايجان جاي دارد و هواداران تراكتور هميشه او را دوست داشته و به عنوان يك اسطوره باشگاه تراكتورسازي يادكرده‌اند.

اين بيانيه ادامه مي‌دهد: وي نمونه بارز يك پهلوان است، چرا كه ويژگي‌هاي اخلاقيش را همگان تحسين كرده و هميشه هم از لحاظ فني و هم از لحاظ اخلاقي برترين بازيكن فوتبال كشور است.

در اين بيانيه تاكيد شده است: باقري مرد تمام نشدني فوتبال آذربايجان است و تا زماني كه توپ مي‌زند يكه‌تاز ميدان‌هاي فوتبال خواهد بود، وي برترين است و برترين خواهد ماند.

هواداران در اين بيانيه آورده‌اند: بزرگ‌ترين آرزوي هواداران تراكتور، حضور كريم به عنوان كاپيتان تراكتور در ميادين است، چون هميشه به اسطوره خود اطمينان داشته و به او افتخار كرده‌اند.

اين بيانيه تصريح كرده است: با افول فوتبال آذربايجان و به طبع آن افول تيم تراكتور، همه دلخوشي ما هواداران به ساق‌هاي پرتوان مرد دوست داشتني تبريزي بود، ساق‌هايي كه به مانند خمپاره، توپ را به دروازه حريفان شليك مي‌كرد.

در ادامه بيانيه آمده است: استقبال و خوش آمدگويي كريم در ورزشگاه آزادي، برايمان از به يادماندني‌ترين روزهاي زندگيمان بود و همه به هم نشان داديم كه ببين او كريم فوتبال آذربايجان است او به واقع يك تراكتوريست و تراكتوري باقي خواهد ماند.

اين بيانيه اضافه مي‌كند: كريم جان! امروز نوبت ماست كه به تو خوش آمد بگوييم و يكصدا اسطوره خود را فرياد زنيم، پس كريم به شهر خودت خوش آمدي، ما سال‌هاست كه منتظر چنين روزي بوديم تا همگي روزي را رقم بزنيم كه مرد دوست داشتني ما نيز به ما افتخار كند و هنگامي كه سخن از هواداران تراكتور مي‌رود، سر بالا گرفته و با افتخار بگويد اين است فوتبال تبريز و آذربايجان، پس آقاي فوتبال ايران روز جمعه منتظرت خواهيم بود و تو را يكصدا فرياد خواهيم زد،«ياشاسين تبريز، ايگيت اوغلي، غيرتلي بالاسي، كريم باقري».

pnugirl
04-13-2010, 04:22 PM
سازمان ليگ برتر فوتبال اسامي محرومان هفته سي و يکم ليگ برتر باشگاههاي کشور را اعلام کرد:
استقلال اهواز: حسين ماهيني- عبدالهادي خنيفر- بهمن روشنايي(انضباطي)
استيل آذين: حميد شرفي
پاس همدان: هادي رمضاني، سوشا مکاني
پرسپوليس: ابراهيم شکوري
تراکتورسازي تبريز: محمد حسن ابراهيمي
سايپا کرج: کريم انصاري فر
صبا قم: عليرضا لطيفي
فولاد مبارکه سپاهان: سيد جلال حسيني، هادي عقيلي، امير قلعه نويي
فولاد خوزستان: جابا مجيري
مس کرمان: غلامعباس آشوري
مقاومت سپاسي: شهرام گودرزي، محمد مهدي نظري

pnugirl
04-13-2010, 04:26 PM
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: با کسب 15 امتياز از 8 بازي باقي مانده صعودمان به ليگ برتر قطعي مي شود.
اکبر ميثاقيان، در مورد تساوي بدون گل مقابل شهرداري بندرعباس اظهار داشت: بازي خوبي بود و هر 2 تيم شانس يکساني را براي رسيدن به گل داشتند و در مجموع نتيجه تساوي عادلانه به نظر مي رسيد، البته گرماي هوا نيز روي بازيکنان تأثيرگذار بود و اين موضوع يک مقدار از سرعت بازي کاست.
وي در مورد ادامه مسابقات گفت: در بازيهاي پاياني ليگ کار سختي را نسبت به اوايل و اواسط فصل پيش رو داريم و به نوعي براي صعود به ليگ بايد 8 فينال سخت را پشت سر بگذاريم.

pnugirl
04-13-2010, 04:29 PM
سرمربي سپاهان اصفهان گفت: با تکيه بر توانايي بازيکنان، حمايت کوبنده هواداران پرشورمان و شناخت مناسبي که از الشباب داريم، هر سه امتياز بازي را کسب خواهيم کرد.
امير قلعه نويي در کنفرانس خبري پيش از بازي برابر الشباب عربستان، شرايط حاکم بر تيم خود را حساس و تعيين کننده توصيف کرد و اظهار داشت: در بازي رفت برابر نماينده عربستان، بسياري تاکتيکي بازي کرديم و متأسفانه موقعيتهاي بسيار مناسبي را از دست داديم. آنها فوتبال را خوب بازي مي کنند و اين امر مي تواند عامل مهمي براي کسب نتيجه دلخواه ما باشد.
وي افزود: با وجود اين، پيش بيني مي کنيم آنها نيز همچون پاختاکور ازبکستان با به نمايش گذاشتن فوتبالي تدافعي و بسته، سعي در کسب يک امتياز از سپاهان را داشته باشند. به بازيکنانم توصيه کرده ام با حوصله بازي کنند. در مواقع ضروري به بازي سرعت دهند و بر خلاف بازيهاي گذشته، ارزش موقعيتهاي به دست آمده را بدانند و آنها را به گل تبديل کنند.
وي با بيان اينکه سپاهان بهترين مدافعان آسيا را در اختيار دارد، گفت: الشباب نيز همچون پاختاکور، نيم نگاهي به کسب يک امتياز دارد و تلاش مي کند صدرنشين ليگ برتر ايران را در خانه خود متوقف کند. با وجود اين، به هيچ عنوان تدافعي بازي نمي کنيم و از همان ابتدا بازي هجومي را در دستور کار قرار خواهيم داد، اما بي گدار به آب نمي زنيم و توجه ويژه اي نيز بر روي مسائل دفاعي خواهيم داشت. اگر هر تيمي که برابر سپاهان قرار مي گيرد، فوتبال را به معناي واقعي کلمه به نمايش بگذارد، هواداران فوتبال، شاهد بازي بسيار جذابي خواهند بود.

pnugirl
04-13-2010, 04:33 PM
سازمان ليگ برتر فوتبال از تغيير 3 ديدار از هفته سي و يکم پيکارهاي ليگ برتر خبر داد.پيش از اين قرار بود اين 3 ديدار روز يکشنبه 29 فروردين برگزار شود که به در خواست باشگاههاي نماينده ايران در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا و موافقت سازمان ليگ روز دوشنبه برگزار مي شود.
دوشنبه - ساعت 17/30
سايپا- مس کرمان
سپاهان - راه آهن
استقلال تهران- ذوب آهن

pnugirl
04-13-2010, 04:35 PM
سرمربي سپاهان اصفهان گفت: با تکيه بر توانايي بازيکنان، حمايت کوبنده هواداران پرشورمان و شناخت مناسبي که از الشباب داريم، هر سه امتياز بازي را کسب خواهيم کرد.
امير قلعه نويي در کنفرانس خبري پيش از بازي برابر الشباب عربستان، شرايط حاکم بر تيم خود را حساس و تعيين کننده توصيف کرد و اظهار داشت: در بازي رفت برابر نماينده عربستان، بسياري تاکتيکي بازي کرديم و متأسفانه موقعيتهاي بسيار مناسبي را از دست داديم. آنها فوتبال را خوب بازي مي کنند و اين امر مي تواند عامل مهمي براي کسب نتيجه دلخواه ما باشد.
وي افزود: با وجود اين، پيش بيني مي کنيم آنها نيز همچون پاختاکور ازبکستان با به نمايش گذاشتن فوتبالي تدافعي و بسته، سعي در کسب يک امتياز از سپاهان را داشته باشند. به بازيکنانم توصيه کرده ام با حوصله بازي کنند. در مواقع ضروري به بازي سرعت دهند و بر خلاف بازيهاي گذشته، ارزش موقعيتهاي به دست آمده را بدانند و آنها را به گل تبديل کنند.
وي با بيان اينکه سپاهان بهترين مدافعان آسيا را در اختيار دارد، گفت: الشباب نيز همچون پاختاکور، نيم نگاهي به کسب يک امتياز دارد و تلاش مي کند صدرنشين ليگ برتر ايران را در خانه خود متوقف کند. با وجود اين، به هيچ عنوان تدافعي بازي نمي کنيم و از همان ابتدا بازي هجومي را در دستور کار قرار خواهيم داد، اما بي گدار به آب نمي زنيم و توجه ويژه اي نيز بر روي مسائل دفاعي خواهيم داشت. اگر هر تيمي که برابر سپاهان قرار مي گيرد، فوتبال را به معناي واقعي کلمه به نمايش بگذارد، هواداران فوتبال، شاهد بازي بسيار جذابي خواهند بود.

pnugirl
04-16-2010, 01:13 AM
تیم پیروزی در رقابت های هفته سی و یكم لیگ برتر فوتبال ایران فردا به میدان می رود .

در این بازی تراكتورسازی تبریز در ورزشگاه یادگار امام این شهر از تیم پرسپولیس تهران پذیرایی خواهد كرد.

در ادامه این رقابتها استیل آذین تهران با ابومسلم مشهد دیدار
می كند.

پیكان قزوین برابر شاهین پارس جنوبی می ایستد.

فولاد خوزستان میزبان پاس همدان خواهد بود .

مقاومت شهید سپاسی شیرازبا صبا قم بازی می كند .

و در آخرین بازی فردا دو تیم ملوان بندرانزلی و استقلال اهواز برابر هم به میدان می روند.

رقابتهای این هفته دوشنبه با برگزاری 3 بازی پیگیری خواهد شد كه طبق برنامه استقلال تهران با ذوب آهن اصفهان، سپاهان اصفهان با راه آهن شهرری و سایپای كرج با مس كرمان دیدار می كنند .

pnugirl
04-18-2010, 03:34 PM
با حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، باشگاه ابومسلم مشهد ملزم شد تا طلب 50 میلیونی میثم بائو بازیکن سابق خود و فعلی پرسپولیس را پرداخت کند.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال طی حکمی باشگاه ابومسلم مشهد را ملزم کرد تا طلب میثم بائو بازیکن سابق خود را پرداخت کند. بائو بازیکن فعلی تیم فوتبال پرسپولیس تهران چندی پیش به خاطر عدم دریافت مطالباتش از ابومسلم به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت کرده بود.
قرار است که آخر هفته جاری بائو به 50 میلیون خود برسد تا بازیکن شماره 10 سرخپوشان دیگر طلبی از ابومسلم نداشته باشد.

pnugirl
04-18-2010, 03:35 PM
بازيكنان داخلي و حتي خارجي مس نوشيدني غيرمجاز مصرف نكرده اند، در حالي كه اين نوشيدني در ليست صورتحساب هتل وجود داشت.
پس از كنكاش در مسئله مصرف نوشيدني غيرمجاز در اردوي تيم فوتبال مس كرمان، يحيي‌زاده گفت: عزيز محمدي در تماس تلفني كه با من داشت عنوان كرد هيچ يك از بازيكنان مس نوشيدني غيرمجاز مصرف نكردند.
رئيس كميته تربيت‌بدني مجلس گفت: عزيز محمدي در توضيح اين قضيه به من عنوان كرد، بازيكنان داخلي و حتي خارجي مس نوشيدني غيرمجاز مصرف نكرده اند، در حالي كه اين نوشيدني در ليست صورتحساب هتل وجود داشت.
يحيي‌زاده ادامه داد: اين در حالي است كه صورتحساب خبرنگاران را خودشان پرداخت كردند و كميته انضباطي به شدت دنبال فردي است كه با اين كار قصد حاشيه‌سازي براي تيم مس را داشته است.
عضوكميسيون فرهنگي خاطر نشان كرد: اميدوارم هر چه سريعتر فرد خاطي مشخص شود تا با مسائل اين چنيني در ورزش روبرو نشويم.

pnugirl
04-18-2010, 03:43 PM
مهاجم تیم فوتبال استیل آذین تهران گفت:همیشه گلزنی به تیم های بزرگ را دوست داشته ام و امیدوارم با پیراهن استیل آذین هم در این کار موفق باشم. افشین چاووشی گفت: روز بسیار تلخی را با از دست دادن 2 امتیاز در بازی برابر ابومسلم رقم زدیم ومتاسفانه به حق خودمان نرسیدیم. متاسفانه ابومسلم با تاکتیک دفاعی در برابر ما ظاهر شد وبرای هر کدام از بازیکنان خطرناک ما مثل مهدوی کیا وکریمی دو یار مامور کرده بودند. همین موضوع باعث شد تا در خط حمله مثل بازی های گذشته زهردار نباشیم. چاووشی ادامه داد : باید بازی با ابومسلم را فراموش کنیم وامیدوار باشیم تا فرصت طلایی دیگری به ما روی کند من مطمئن هستم در 3 هفته پایانی لیگ تغییراتی بوجود می آید وهیچ تیمی احساس آرامش ندارد. وی در باره بازی مقابل پرسپولیس نیز گفت : بازی بسیار سختی را در پیش داریم به همین دلیل باید همه تلاش خودمان را بکنیم. من هم شخصاً مثل همیشه دوست دارم در برابر تیم های بزرگ مثل پرسپولیس گلزنی کنم وخاطره بازی دور رفت را تکرار کنم.

pnugirl
04-18-2010, 03:43 PM
مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز، برخی بازیكنان این تیم را به كم كاری تعمدی برای سقوط این تیم به دسته اول متهم كرد.

شهرام شفیع زاده گفت: برخی از بازیكنان استقلال اهواز كم كاری می كنند تا این تیم به لیگ دسته اول سقوط كند.

وی با بیان اینكه این سقوط كردن به نفع آنهاست چون در سال آینده برای انتخاب تیم جدید وضع بهتری پیدا می كنند، اضافه كرد: وقتی تیمی به لیگ دسته اول سقوط كند بازیكنان این تیم بازیكن دسته اولی محسوب می شوند و وقتی كه جذب باشگاه جدیدی شوند جزء شش سهیمه لیگ برتری نخواهند بود و از همین رو این بازیكنان سال آینده مشتری های بهتری پیدا می كنند.

مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز گفت: این فصل در روش مدیریتی هیچ مشكلی نداشتیم چون بهترین امكانات را داشتیم و همه نوع امكانات كه برای تیم لازم بود فراهم شد و تنها اشتباه ما در ابتدای فصل بود كه كادر فنی را اشتباه انتخاب كردیم (خداداد عزیزی به عنوان سرمربی ابتدای فصل) زیرا این كادر فنی بازیكنانی را به تیم آورد كه سطح كارشان بسیار پائین بود.

وی افزود : برای مثال مهدی هاشمی نسب فقط 60 میلیون تومان از باشگاه پول گرفت و هیچ كاری برای تیم انجام نداد .

شفیع زاده گفت: بسیاری از بازیكنان به نحو خاصی وارد باشگاه شدند كه برای تیم ضرر داشتند تا سود .

مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز با بیان اینكه این بازیكنان به هیچ وجه با تیم همدل نبودند، گفت: در بازی مقابل ملوان وقتی شكست خوردیم و سقوط ما حتمی شد، هیچ یك از این بازیكنان حتی كمی گریه نكردند و اصلاً برای آنها مهم نبود و هیچ تعصبی هم به تیم نداشتند.

مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز گفت : چند باند در استقلال اهواز وجود دارد كه با همه مربیان درگیر می شوند و هر مربی كه به این تیم آورده می شود همین وضع است.
وی با بیان اینكه 30 درصد كل قرارداد باز

pnugirl
04-18-2010, 03:46 PM
تيم فوتبال استيل آذين در هفته سي ويکم رقابت هاي ليگ برتر در تهران مقابل ابومسلم متوقف شد. حسين کعبي هافبک راست استيل آذين در خصوص بازي با ابومسلم گفت: درديدار برابر ابومسلم بازيکنان ما ده درصد بازي واقعي خودشان را هم نشان ندادند.در واقع من فکر مي کنم بازيکنان تيم ما خسته بودند به همين دليل هم اصلا نتوانستيم در حد بازي هاي قبلي مان نظير بازي با سپاهان وذوب آهن که تحسين همه را به دنبال داشت بازي کنيم وتيم ميهمان را تحت فشار قرار دهيم.در ديدار برابر ابومسلم در واقع هيچکدام از بازيکنانمان خوب نبودند و اصلا روز ما نبود و من فکر مي کنم تمام بازيکنانمان ضعيف ودوراز انتظار ظاهر شدند.
کعبي در رابطه با تيم ابومسلم اظهار داشت:ابومسلم برابر ما خوب بازي کرد و من فکر مي کنم اگر از نيم فصل اول مقابل ساير حريفانش هم نظير بازي با ما ظاهر مي شد حالا در مکان ششم يا هفتم جدول بود و دغدغه سقوط نداشت.
کعبي در پايان در رابطه با بازي مقابل پرسپوليس خاطر نشان ساخت:بازي مقابل پرسپوليس مطمئنا ديدار آساني براي ما نخواهد بود البته اين حالت براي پرسپوليس هم وجود دارد چون خود حريف آينده ما هم مي داند کارآساني را برابر ما پيش رو ندارد. به هر حال تکليف بازي ها وکسب سهميه براي تيم هاي صدرنشين به بازي هاي آخر کشيده شد واين امر قطعا سختي کار را براي تيم هاي مدعي سهميه دو چندان سخت تر خواهد کرد.

pnugirl
04-20-2010, 12:25 PM
عماد رضا و ابراهيم توره دو گلزن تيم سپاهان اصفهان رکورد بهترين زوج خط حمله در تاريخ ليگ را به خود اختصاص دادند و رکورد دايي و پيوس را که در فصل 73 ثبت شده بود، شکستند.
علي دايي و فرشاد پيوس در فصل 73 براي پرسپوليس 33 گل زدند( 20 گل پيوس و 14 گل دايي). عماد رضا و ابراهيم توره در اين فصل به ترتيب 18 و 16 گل زده اند و با 34 گل زده رکوردار بهترين زوج خط حمله در تاريخ ليگ هستند.
در تاريخ ليگ برتر نيز زوج عنايتي و اکبرپور در فصل 84 موفق به زدن 31 گل شده بودند.
البته ناگفته نماند که در فصل 73 پرسپوليس فقط 22 بازي انجام داد، در حالي که اکنون تعداد بازي ها به 34 رسيده است.

pnugirl
04-20-2010, 12:29 PM
سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: نباید خود را قهرمان بدانیم زیرا 3 فینال دیگر هم تا پایان لیگ پیش رو داریم.

امیر قلعه نویی ضمن بیان مطلب فوق گفت: تیم ما هنوز قهرمانی نشده است زیرا تا پایان لیگ 3 فینال دیگر پیش رو داریم. البته بازیکنانم تا فردا خوشحالی می کنند و از آن به بعد برای موفقیت در دیدار با ابومسلم تمرینات خود را بصورت جدی پیگیری می کنیم.
وی در خصوص روند این بازی اظهار داشت: شروع خوبی نداشتیم ولی با گذشت زمان بازیکنانم آرام آرام توانستند روند حرکتی بازی را در اختیار گرفته و علاوه بر به ثمر رساندن 2 گل، موقعیت‌های مناسب دیگری را هم برای باز کردن دروازه راه آهن از دست دادند. فکر می کنم بار روانی و فشاری که در بازی با تیم‌های پاختاکور و الشباب به بازیکنان ما وارد شد، باعث کند بودن آنها در ابتدای مسابقه بود.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان با تشکر از حمایت رسانه‌های اصفهانی از این تیم خصوصا در زمانی که این تیم شرایط خوبی در لیگ ایران و لیگ قهرمانان آسیا نداشت، در مورد بازی دفاعی تیمش در اواخر این دیدار افزود: طبیعی است پس از به ثمر رساندن 2 گل و استفاده تیم راه آهن از 4 مهاجم، بازیکنان تیم ما تا حدودی عقب نشینی کنند. ضمن اینکه نباید از قدرت تاکتیکی تیم راه آهن هم در دقایقی از مسابقه به راحتی گذشت.
وی با بیان اینکه بازیکنان تیمش در شرایطی که راه آهنی‌ها بازی هجومی را در دستور کار خود داشتند، فضاهای مناسبی را برای رسیدن به گل‌های بیشتر در اختیار داشتند، تاکید کرد: به نظر می رسید بازیکنان ما در دقایق پایانی بازی حرص و انگیزه لازم برای گلزنی در این دقایق را نداشتند و به راحتی توپ را به بازیکنان راه آهن می سپرند.
قلعه نویی ادامه داد: آنها در دقایق پایانی تنها مالکیت توپ را در اختیار داشتند اما موقعیت گل بدست نیاوردند زیرا دفاع لایه لایه ما به خوبی مقابل حملات تیم راه آهن ایستادگی کرد.
وی با اشاره به اینکه بازیکنان تیمش پس از 11 ماه پر نوسان در مسابقات لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا، دچار فرسودگی شده اند، افزود: از همه می خواهم تیم سپاهان را دعا کرده تا با پیروزی برابر تیم العین در امارات، نماینده خوبی برای فوتبال ایران و اصفهان در آسیا باشیم.
سرمربی تیم سپاهان در مورد انتقاد همتایش در تیم راه آهن که اشتباهات داوری را عامل ناکامی تیمش دانست، تاکید کرد: کارشناسان باید در مورد پنالتی ما اظهار نظر کنند اما من دیدم بازیکنان آنها با دست توره را شارژ کرد. ضمن اینکه قبل از خطایی که آنها معتقدند در محوطه جریمه ما باید پنالتی اعلام می شد، ما می توانستیم توسط توره و عمادرضا به گل برسیم که این اتفاق نیفتاد.
وی با اشاره به اینکه تیم سپاهان با اهداف پلکانی مسابقات را پیگیری کرده و تا به اینجا به اهدافش دست یافته است، اظهار داشت: ما جام حذفی را جدی نگرفتیم تا در روزهای پایانی لیگ و مسابقات حساس آسیایی، به دلیل مصدومیت و خستگی بازیکنان خود، فرصت موفقیت در این دو جام را از دست ندهیم. اولویت اول ما موفقیت در لیگ و پس از آن لیگ قهرمانان آسیا بود که تا به امروز به هدف‌های خود بسیار نزدیک شده ایم.
دیدار تیم‌‎های فوتبال سپاهان و راه آهن شهرری در چارچوب هفته سی و یکم رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور که عصر روز گذشته(دوشنبه) در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار شد، با برتری 2 بر صفر شاگردان قلعه نویی به پایان رسید.

pnugirl
04-25-2010, 05:52 PM
کارشناس داوری فوتبال کشورمان گفت: خطیبی باید ادبیاتش را اصلاح کند و من خودم را آنقدر کوچک نمی‌دانم که جواب وی را بدهم.

"هوشنگ نصیرزاده" اظهارداشت: داور بازی ذوب‌آهن و گسترش فولاد اشتباهاتی را انجام داد که این اشتباهات به ضرر ذوب‌آهن بود و اصلی‌ترین آن در صحنه گلی بود که ذوب‌آهن به ثمر رساند و داور آفساید اعلام کرد.

وی در واکنش به اظهارات خطیبی که اعلام کرده بود نصیرزاده باید عینکش را عوض کند، تصریح کرد: من کار کارشناسی خودم را انجام می‌دهم و خودم را آنقدر کوچک نمی‌دانم که جواب وی را بدهم اما اگر او خودش را بازیکن حرفه‌ای می‌داند باید ادبیاتش را اصلاح کند، چون فقط مسائل فنی در فوتبال مهم نیست.

نصیرزاده همچنین اضافه کرد: همین بازیکن زمانی که خارج از کشور بازی می‌کرد به من زنگ می‌زد و در مورد مشکلات شخصی‌اش مشاوره می‌گرفت اما حالا اینطور صحبت کرده است.
وی در پایان گفت: خطیبی باید توجه داشته باشد افراد بی‌ادب عمرشان همیشه کوتاه است.

pnugirl
04-25-2010, 05:57 PM
با ارسال نامه ای به باشگاه سپاهان اصفهان، مسئولان باشگاه پرسپولیس تهران خبر مذاکره شان با هادی عقیلی را تکذیب کردند.

طی روزهای اخیر حرف و حدیث هایی مبنی بر مذاکره باشگاه پرسپولیس تهران با هادی عقیلی مدافع ملی پوش تیم سپاهان اصفهان نقل محافل شده بود که مسئولان پرسپولیس خبر فوق را تکذیب کردند.
در این باره با خبر شدیم که پرسپولیسی ها با ارسال نامه ای به محمد رضا ساکت مدیر عامل سپاهان اعلام کردند که نه تنها با هادی عقیلی صحبتی نکرده اند،بلکه با هیچ یک از سپاهانی ها رایزنی ای نداشته اند.
ضمن این که سرخپوشان گفته اند که سپاهانی ها حتی می توانند به کمیته انظباطی فدراسیون فوتبال شکایت کنند چرا که خبر فوق به هیچ عنوان صحت و سقم ندارد.

pnugirl
04-25-2010, 06:00 PM
هنوز هم پرسپولیس تیم محبوب من است.تمام پرسپولیسی هایی که حالا در اسیل آذین کار می کنند با این نظر من موافقند.
کاپیتان سالهای نه چندان دور پرسپولیس هنوز هم علاقه خاصی به این تیم دارد.او این علاقه اش را هیچ وقت کتمان نکرده و حتی حالاهم که باید مقابل تیم سابقش (البته این بار در قالب مربی )قرار بگیرد می گوید«پرسپولیس را دوست دارم.

رضا شاهرودی که با درخواست افشین پیروانی دستیار او در تیم استیل آذین شد درباره حضورش در این تیم حرف می زند.او می گوید« من با توجه به کادر مدیریتی قدرتمند باشگاه استیل آذین همچنین حضور دوست خوبم افشین پیروانی و البته احمدرضا عابدزاده پیشنهاد استیل آذین را پذیرفتم و امیدوارم مهره موثری برای این باشگاه باشم.»

او ادامه می دهد: «بعد از همکاری با داماش مدتی از فوتبال دور بودم اما پیشنهاد استیل آذین را مناسب دیدم و حالا در خدمت این باشگاه هستم. فکر می کنم حالاجمع پرسپولیسی ها تکمیل شده و همه در کنار هم برای موفقیت تیم استیل آذین تلاش می کنیم.» اشازره می کند و می گوید« من 12 سال پیراهن این تیم را بر تن کرده ام و همیشه به هوادارانش علاقمند بودم. پرسپولیس تیم محبوب من است اما به عنوان یک مربی حرفه ای باید با تفکر حرفه ای به این مسابقه نگاه کنم. ما با پرسپولیس رقابت داریم و امیدوارم در این رقابت موفق به کسب سهمیه و صعود به رقابت های آسیایی شویم.من این تیم را دوست دارم اما باید با تمرکز و تلاش به مسابقات آسیایی صعود کنیم. بسیاری از اعضای تیم استیل آذین از پرسپولیسی های سابق هستند و همیشه این تیم را دوست دارند اما در یک رقابت سالم و حرفه ای برای کسب سهمیه تلاش می کنیم.»

pnugirl
04-25-2010, 06:01 PM
محمد نوري در مورد شكست مقابل پرسپوليس در جام حذفي اظهار داشت: بازي بسيار خوبي بود و اين را بايد بگويم كه واقعاً حيف بود اگر پرسپوليس با اين همه تماشاگر نمي‌توانست به فينال صعود كند.

وي ادامه داد: 2 تيم موقعيت‌هاي خوبي داشتند و تماشاگران اين بازي لذت بردند، اما ما بدشانس بوديم و اگر جام حذفي نبود تساوي عادلانه‌‌ترين نتيجه محسوب مي‌شد.
هافبك صبا در مورد اتفاقات پاياني اين ديدار گفت: وقتي طوفان و باد شديد با قطعي برق ورزشگاه همراه شد، به كلي تمركز خود را از دست داديم و به نظرم اين 2 موضوع نادر باخت صبا را رقم زد.

نوري عملكرد خط مياني صبا را در اين ديدار مطلوب ارزيابي و عنوان كرد: 75 دقيقه خط مياني و بازي را در اختيار داشتيم. من در اين بازي تمام تلاش خود را كردم تا بهترين بازي را برابر تيم دايي به نمايش بگذارم.

pnugirl
04-25-2010, 06:07 PM
مدافع تیم فوتبال صبای قم گفت: در جریان بازی از طریق موقعیت‌هایمان می‌توانستیم 3، 4 گل به ثمر برسانیم اما قسمت این بود که ضربات پنالتی فینالیست جام حذفی را مشخص کند.

"ابوالفضل حاجی‌زاده" اظهارداشت: تمام سعی‌ام را کردم که بتوانم ضربه پنالتی را تبدیل به گل کنم. پنالتی 50، 50 است در زدن ضربه دقت نکردم و قسمت اینطوری بود که ضربه‌ام تبدیل به گل نشود.

وی ادامه داد: ازاینکه پنالتی حساسی را می‌زدم ترسی نداشتم. ضربه من هم ابتدا به تیر دروازه اصابت کرد بعد بیرون رفت.

مدافع صبا در خصوص قطع برق ورزشگاه تأکید کرد: وقتی ما نتوانستیم ضرباتمان را تبدیل به گل کنیم چه ربطی به برق ورزشگاه دارد اولین پنالتی را آنها خراب کردند و به نفع ما شد اما خودمان نتوانستیم از ضربات پنالتی استفاده کنیم.

همچنین وی در مورد در مورد قضاوت داور گفت: داوری بسیار ضعیف بود. سوتهای وی اصلا به نفع ما نبود. خطاهایی که آنها می‌کردند را به نفع پرسپولیس می‌گرفت و خطاهای ما را هم ا صلا نمی‌دید. کارت دوم کاشی اصلا درست نبود و وی نباید از زمین اخراج می‌شد.
حاجی‌زاده خاطرنشان ساخت: خیلی دوست داشتم صبا به فینال صعود کند اما متأسفانه قسمت نبود. شکست تلخی بود اما در هر صورت پرسپولیس را هم خیلی دوست دارم حال که صبا به فینال نرسیده است انشاءالله پرسپولیس قهرمان جام حذفی شود.

pnugirl
04-25-2010, 06:08 PM
مسعود عنايت درباره بازي ديروز گسترش فولاد تبريز با ذوب آهن اصفهان اظهار داشت: تنها صحنه مشكوك بازي گل خلعتبري بود كه توسط كمك داور مسابقه مردود اعلام شد. در دقيقه 58 بازي كمك دوم داور يعني سعيد زارع گل خلتعبري را آفسايد اعلام كرد كه براساس نظر ابراهيم ميرزابيگي ناظر داوري حاضر در ورزشگاه كه اتفاقا اين ناظر در يك جاي مناسب قرار گرفته بود آفسايدگيري اين كمك داور كاملا درست بوده است.

رئيس كميته داوران تاكيد كرد: در لحظه اي كه زننده ضربه آزاد به توپ ضربه مي زند خلعتبري درموقعيت آفسايد بوده اما يك لحظه پس از تماس توپ با پاي بازيكن ذوب آهن و در واقع در زمان ضربه خلعتبري خودش را از وضعيت آفسايد خارج كرده، اما مهم لحظه تماس است كه خلعتبري در آفسايد بوده است.

عنايت گفت: در فاصله ارسال توپ روي دروازه بازيكن وقت دارد خودش را از آفسايد خارج كند كه خلعتبري دقيقا همين كار را انجام داده است. از روي تصوير تلويزيوني نمي توان ثابت كرد كه گل آفسايد بوده يا نبوده است به اين دليل كه در تصوير تلويزيون گيرنده و زننده ضربه، در يك لحظه قابل ديدن نيست و شواهد و قرائن نشان مي دهد كه كمك داور درست كار كرده است.

رئيس كميته داوران گفت: متاسفانه برخي از كارشناسان اعلام كرده اند كه اين گل صددرصد درست بوده است اما زماني كه تصوير تلويزيوني ثابت نمي كند كه گل درست بوده است چطور آن را درست اعلام مي كنند؟ وقتي تصوير تلويزيوني گويا نيست بايد حق را به كمك داور و ناظر بازي داد. اين گونه اظهارنظرها براي باشگاه ها مطالبه ايجاد مي كند. كارشناسان محترم داوري وقتي كه تصوير تلويزيوني گويا نيست از اظهار نظر، له يا عليه داوران خودداري كنند و روح انصاف را رعايت كنند و عدالت را درباره صحنه ها اجرا كنند.

عنايت درباره ديدار پرسپوليس و صبا خاطرنشان كرد: بازي فوق العاده سخت، با درجه سختي كار در شرايط جوي نامساعد و حساس و نزديك بود. يك ماراتن 120 دقيقه اي كه در نهايت ضربات بي رحم پنالتي برنده ديدار را مشخص كرد. درباره داوري اين بازي بايد بگويم داوران در طول بازي اشتباهاتي داشتند اما خوشبختانه اين اشتباهات بزرگ نبود و يا تصميمات اشتباه داور و كمك داوران اين بازي در نتيجه بازي تاثيري نداشت. من به عنوان رئيس كميته داوران هميشه سعي كرده ام با انصاف از عملكرد داوران بگويم و اگر يك داور هم صحنه اي را به اشتباه قضاوت كرد آن را اعلام كرده ام و به هيچ عنوان به دنبال حمايت كوركورانه از داوران نبوده ام. به نظر من اخطار دومي كه ممبيني در شروع وقت اضافه اول به بازيكن صبا داد به خاطر اينكه بازيكن پرسپوليس در موقعيت حمله بود درست بود.

وي در مورد صحنه هاي پنالتي خاطرنشان كرد: هميشه پنالتي ها در فوتبال حساس بوده و در اين ميان يك سري قوانين اصلي بايد رعايت شود. بايد دروازه بان بين دو تير و روي خط دروازه و رو به زننده ضربه پنالتي قرار داشته باشد و در هنگام ضربه زدن به پنالتي زن روي خط به طرفين شيرجه رود و واكنش نشان دهد. اما اگر پيش از ضربه زدن بازيكن دروازه بان حركت كند در صورتي كه پنالتي به گل تبديل نشود بايد يك بار ديگر پنالتي تكرار شود. جلو آمدن دروازه بان ها در هنگام ضربات پنالتي فاحش باشد ضربه پنالتي در صورتي كه به گل تبديل نشود بايد تكرار شود. مكث زننده ضربه پنالتي به قصد گول زدن دروازه بان مجاز است. در ديدار ديروز جلو آمدن فاحش از سوي دروازه بانان دو تيم در 12 ضربه پنالتي كه نواخته شد ديده نشد و همه پنالتي ها سالم بود.
رئيس كميته داوران گفت: تصميم داور براي قبول نكردن ماسك شيث رضايي درست بود و همچنين اگر بازي به دليل قطعي برق ناتمام مي ماند تصميم برگزاري دوباره بازي يا هر تصميم ديگري كه گرفته مي شد بر عهده سازمان ليگ بود.

pnugirl
04-25-2010, 06:11 PM
محمد رضا ساكت درباره جلسه شب گذشته با امير قلعه‌نويي گفت: جلسه‌ بسيار خوبي برگزار كرديم و توافقات براي تمديد قرارداد قلعه‌نويي نهايي شد.

وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا قراردادي امضا شد يا خير، گفت: براي ادامه كار مهمترين موضوع اين است كه روي مسائل اساسي و اصلي توافق داشته باشيم كه خوشبختانه اين موضوع مورد پذيرش ما و قلعه‌نويي قرار گرفت.

ساكت تاكيد كرد: توافق‌مان را نهايي كرديم و براي امضاي قرارداد منتظر فصل نقل و انتقالات هستيم.
كاروان سپاهان امروز وارد العين شد تا خود را براي برگزاري آخرين مسابقه از مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا آماده كند.

ديدار حساس تيم‌هاي العين امارات و سپاهان سه‌شنبه برگزار خواهد شد.

pnugirl
04-25-2010, 06:15 PM
امير قلعه نويى سرمربى سپاهان گفت: با شناختى كه از حبيب كاشانى دارم مطمئن هستم مذاكره اى با هادى عقيلى صورت نگرفته و اين صحبت ها شايعه است.
وى در خصوص وضعيت سپاهان پيش از ديدار با العين امارات در چارچوب ليگ قهرمانان آسيا اظهار داشت: خوشبختانه پس از پيروزى در رقابت هاى ليگ و بازى برابر الشباب در ليگ قهرمانان آسيا روحيه بازيكنان بسيار بالا رفته و شرايط خوبى داريم.او عنوان كرد: ديدار با العين براى ما بسيار مهم است. هيچ ديدارى را دست كم نمى گيريم و براى هر ۳ امتياز به امارات سفر خواهيم كرد. بازيكنان ما دوران بسيار سختى را سپرى مى كنند و از تمام آنها كمال تشكر را دارم. همچنين از طرفداران سپاهان كه اين تيم را در تمام شرايط همراهى مى كنند سپاسگذارم.
قلعه نويى در خصوص احتمال تبانى تيم العين امارات و الشباب عربستان به علت اينكه هر ۲ كشور عرب هستند يادآور شد: ما به فكر افكار تاكتيكى خود هستيم. هر چند بايد تمام مسائل را در نظر گرفت تا بتوان در بهترين شرايط مقابل حريفان قرار گرفت.
سرمربى سپاهان در خصوص تمديد قرارداد با اين تيم خاطرنشان كرد: تاكنون صحبت رسمى نكرده ام، اما همان طور كه در گذشته نيز اعلام كردم دوست دارم يك سال ديگر در اصفهان بمانم. معتقدم نهالى كه امسال كاشته ايم سال آينده بهتر به بار مى نشيند. با ساكت، مديرعامل باشگاه سپاهان جلسه داشتيم و مذاكراتى را در اين خصوص انجام داده ايم.
وى درباره ديدار مقابل ابومسلم مشهد در ۱۲ ارديبهشت و احتمال پيروزى در اين ديدار و گرفتن جشن قهرمانى، عنوان كرد: ۳ فينال ديگر در پيش داريم و تمام تلاش خود را مى كنيم تا بهترين نتايج را در اين مسابقات كسب كنيم، اما دوست دارم در كنار حرم مطهر امام رضا(ع) جشن قهرمانى تيم سپاهان را برپا كنيم.قلعه نويى در مورد شايعه مذاكره پرسپوليس با هادى عقيلى به گفت: از لحاظ اخلاقى درست نيست در اين زمان مذاكرات را انجام داد. البته من نمى دانم اين خبر درست است يا خير، اما در كل مذاكرات را در اين زمان غير اخلاقى مى دانم. تيم ما شرايط حساسى دارد و در دو جام سرنوشت ساز بازى هاى حساسى را دنبال مى كند.
وى گفت: من مربى اى هستم كه اگر دل بازيكن جاى ديگر باشد هرگز اصرارى بر حضور او ندارم، همان طور كه با رفتن عقيلى در اوايل فصل به آلمان موافقت كردم. هميشه به دنبال پيشرفت بازيكنان هستم، اما در زمان تعيين شده بايد اين مسائل را مطرح كرد.
قلعه نويى يادآور شد: با شناختى كه از حبيب كاشانى دارم مطمئن هستم چنين مذاكراتى صورت نگرفته و اين صحبت ها شايعه است.قلعه نويى در پاسخ به اين سوال كه آيا ليست مازادى را در نظر گرفته است يا نه؛ خاطرنشان كرد: هنوز تكليف خودم مشخص نيست با اين وجود چگونه مى توانم ليست مازاد بازيكنان را تعيين كنم. اين صحبت ها هميشه براى سپاهان مطرح مى شود تا اين تيم را به حاشيه ببرند اما خوشحالم كه هيچ كدام از اين اظهارنظرات به نتيجه نرسيد.
سرمربى سابق تيم ملى در مورد همگروهى ايران با عراق، امارات و كره شمالى در جام ملت هاى آسيا ۲۰۱۱ قطر خاطرنشان كرد: در اين موضوع هيچ نظرى ندارم و بهتر است از كادر فنى و كارشناسان فوتبال در اين زمينه سئوال كنيد. اميدوارم مردم و رسانه ها تمام تلاش خود را انجام دهند تا تيم ملى در جام ملت ها نتيجه مطلوبى كسب كند.

pnugirl
05-02-2010, 03:11 PM
جمعی از بازیگران و هنرمندان سینمای ایران در اردوی تیم فوتبال استیل آذین پیش از دیدار با پرسپولیس در کنار بازیکنان و اعضای کادر فنی این تیم حضور پیدا کردند.

جمعی از هنرمندان سرشناس در این مراسم پیراهن تیم استیل آذین را با شماره های محبوب و مورد علاقه خود دریافت کردند.
پژمان بازغی پیراهم شماره 53 را بر تن کرد. کامبیز دیرباز پیراهن 54 استیل آذین را دریافت نمود. برزو ارجمند پیراهن شماره 70 و سام درخشانی شماره 77 را دریافت کردند. آقایی و سیاوش خیرابی هم شماره های 66 و 69 تیم استیل آذین را دریافت کردند.

هنرمندان حاضر در اردوی استیل آذین در کنار بازیکنان این تیم حضور پیدا کردند. نکات قابل توجه در اردوی شنبه شب برخورد صمیمی نیکبخت ، کریمی و مهدوی کیا با بازیگران صاحب نام سینمای ایرانی بود.

pnugirl
05-19-2010, 12:54 AM
پس از پايان بازي و سقوط مقاومت سپاسي به ليگ دسته اول هواداران شيرازي حاضر در ورزشگاه با سر دادن شعار " فوتبال بي بضاعت همينه همينه " عليه هيات فوتبال و تربيت بدني شيراز شعار دادند.

* با وجود محبوبيتي كه هميشه غلامحسين پيرواني در فوتبال شيراز دارد اين بار در ورزشگاه اكباتان هواداران عصباني مقاومت به شدت عليه غلامحسين پيرواني سرمربي سابق اين تيم شعار داده و به وي فحاشي كردند.

* پس از پايان بازي دو تن از بازيكنان مقاومت درحالي كه قصد ورود به رختكن داشتند وقتي با شعارهاي اعتراضي هواداران خود روبرو شدند قصد برخورد با اين هواداران را داشتند كه با ممانعت حراست ورزشگاه روبرو شده و با آنها درگير شدند.

* محمد احمدزاده سرمربي مقاومت بعد از بازي به دليل ناراحتي از سقوط تيم مقاومت حاضر به گفت و گو نشد.

* مسئولان كميته دوپينگ در ورزشگاه اكباتان حضور داشتند.
* بازيكنان راه آهن كه بعد از بقا در ليگ اشك شوق مي ريختند با به صدا در آمدن سوت پايان بازي به سمت مقاومتي ها رفته و آنها را از زمين چمن بلند كردند.

pnugirl
05-19-2010, 12:54 AM
غلامحسين پيرواني پس از تساوي بدون گل مقاوت سپاسي برابر راه آهن و سقوط اين تيم به ليگ دسته يك اظهار داشت: بازي 55 درصد در دست مقاومت بود و موقعيت‌هاي زيادي را روي دروازه راه آهن به وجود آورد اما متاسفانه نتوانست از آنها استفاده كند و يك خاطره تلخ ديگر در فوتبال شيراز رقم خورد.

وي ادامه داد: از اين سقوط بسيار ناراحت شدم چرا كه يك تيم شيرازي ديگر از ليگ برتر بيرون رفت. اين نشان مي‌دهد فوتبال شيراز روز به روز در حال نابودي است. مقاومت بايد برابر شاهين كار را تمام مي‌كرد اما متاسفم كه چنين رخ اتفاقي رخ نداد. من به تمام مسئولان شيرازي هشدار مي‌دهم كه فكر فوتبال اين شهر باشند.

سرمربي تيم اميد در مورد اين تيم خاطرنشان كرد: فعلا در مورد تيم اميد فعلا حرف نمي‌زنم. فقط اميدوارم كه حمايت‌هاي لازم را انجام دهند و مانند سال گذشته اتفاقي رخ ندهد.

pnugirl
05-19-2010, 12:55 AM
محمدحسن انصاري‌فرد پس از پايان بازي دو تيم مقاومت سپاسي شيراز و راه‌آهن و باقي‌ ماندن تيم در ليگ برتر اظهار داشت: بسيار خوشحالم كه بازيكنان با غيرت و تعصب خاصي در اين ديدار بازي كردند و به يك امتياز با ارزش دست يافتند.

وي ادامه داد: براي فصل آينده تيم قدرتمندتري را خواهيم بست و با قدرت بيشتري در ليگ برتر حاضر خواهيم شد.
مديرعامل باشگاه راه‌آهن در مورد واگذاري اين باشگاه به شهرستان ديگري خاطرنشان كرد: مطمئن باشيد راه‌آهن در شهرري خواهد ماند و تمام شايعات منبي بر انتقال اين تيم به مشهد و يا هر شهر ديگري منتفي است. مردم شهرري بسيار خونگرم هستند و داشتن يك تيم در ليگ برتر حق طبيعي آنها است.

pnugirl
دیدار پایانی هفته سی و چهارم نهمین دوره رقابتهای لیگ برتر امشب بین تیم های پرسپولیس و سپاهان برگزار شد.

دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس تهران و سپاهان اصفهان در شرایطی برگزار شد که تیم سپاهان از دو هفته پیش قهرمانی خود را در مسابقات لیگ برتر قطعی کرده بود و به همین خاطر مراسم جشن قهرمانی این تیم در ورزشگاه آزادی بعد از بازی امروز تدارک دیده شده بود.

* در ضلع جنوبی ورزشگاه جایگاه ویژه ای نصب شده است و جام قهرمانی روی آن به تیم سپاهان اهدا شود.

* پیش از آغاز مسابقه هواداران دو تیم پرسپولیس تهران و سپاهان اصفهان با سر دادن شعارهایی یکدیگر را مورد خطاب قرار دادند. اوج این شعارها در جریان بازی بود که پرسپولیسی ها قهرمانی سپاهان را زیر سئوال می برند . هواداران تیم سپاهان نیز علیه تیم سرخپوش تهرانی شعارهایی می دادند.

* برگزاری مسابقه در روز میانی هفته و بی تاثیر بودن نتیجه بازی بر سرنوشت تیم فوتبال پرسپولیس باعث شده بود که هواداران این تیم استقبال اندکی از بازی امروز به عمل آوردند. تعداد هواداران دو تیم در ورزشگاه آزادی به زحمت به 10 هزار نفر می رسید.

* تعداد زیادی از هواداران تیم فوتبال سپاهان که از اصفهان به تهران آمده بودند با حضور در جایگاه مخصوص استقلالی ها به تشویق تیم محبوب خود می پرداختند و با پرچم های زرد رنگ و بنرهایی که روی آن قهرمانی تیم سپاهان تبریک گفته شده بود به حمایت از تیم محبوب خود می پرداختند. آنها در طول مسابقه بیشتر درگیر پاسخگویی به شعارها و حملات هواداران تیم پرسپولیس و شعارهای آنها علیه تیم اصفهانی پاسخ می گفتند.

* پیش از آغاز مسابقه علی دایی و دیگر مربیان تیم فوتبال پرسپولیس سمت نیمکت سپاهان رفتند و با مربیان این تیم خوش و بش کردند. حضور علی دایی کنار نیمکت سپاهان بعد از جدالهای رسانه ای که طی چند سال گذشته با امیر قلعه نویی رخ داده است قابل توجه بود.

* بازیکنان و مربیان دو تیم پیش از آغاز مسابقه به روح شهید هاشمی ادای احترام کردند.

* پیش از آغاز مسابقه از سوی سازمان لیگ فدراسیون فوتبال از محمد جواد تقی پور کمک داور بین المللی فوتبال کشورمان تقدیر به عمل آمد. این کمک داور با تجربه پس از سالهای قضاوت در سطح اول فوتبال ایران امروز با پرچم زدن در دیدار پرسپولیس سپاهان رسما از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.

* تعدادی از هواداران تیم فوتبال استقلال با حضور در ضلع جنوبی ورزشگاه امیر قلعه نویی را به شدت تشویق می کردند و در جریان مسابقه با سر دادن شعارهایی و در دست داشتن پلاکاردهایی خواهان بازگشت امیر قلعه نویی به تیم محبوبشان شدند و از واعظ آشتیانی می خواستند باشگاه استقلال را ترک کند. باید دید واکنش مسئولان باشگاه استقلال به این اقدامات هواداران امیر قلعه نویی چیست؟

* پیش از آغاز مسابقه جلال اکبری هافبک مدافع تیم فوتبال پرسپولیس که تا سال گذشته عضو تیم سپاهان بود سمت به هواداران این تیم رفت و به سمت آنها دسته گل پرتاب کرد.

* تمامی بازیکنان سپاهان به غیر از عماد رضا، ابراهیم توره، محرم نویدکیا و شاهین خیری پیش از آغاز بازی سمت علی دایی رفتند و از او اجازه و رخصت ورود به میدان گرفتند.

* اشپیتیم آرفی و حوار ملامحمد که در فهرست تیم فوتبال پرسپولیس برای دیدار با سپاهان جایی نداشتند امروز با حضور در جایگاه ویژه ورزشگاه آزادی جدال سرخپوشان برابر سپاهان را تماشا کردند.

* پیش از آغاز مسابقه حبیب کاشانی با لیدرهای باشگاه پرسپولیس نشستی داشت. لیدرهای پرسپولیس در جریان با لباس های متحدالاشکل در گوشه از ورزشگاه نشسته بودند و تنها مسابقه را تماشا می کردند. سکوت لیدرهای پرسپولیس بی ارتباط با جدال های رسانه ای چند روز اخیر برخی از آنها با سپاهانی ها نیست.

* هواداران پرسپولیس در جریان مسابقه بارها علی دایی را تشویق کردند و علیه قلعه نویی شعار دادند.

* در جایگاه ویژه ورزشگاه آزادی مهدی تاج ، افشین قطبی، مجتبی شریفی، اعضای هیئت مدیره باشگاه سپاهان و برخی از مسئولان سفارت سنگال در ایران حضور داشتند.

* بازیکنان و مربیان تیم فوتبال سپاهان در بین دو نیمه در حالی به رختکن رفتند که هواداران پرسپولیس به شدت علیه آنها شعار می دادند.

* اشتباهات داوری و بازی نه چندان موثر تیم سپاهان شعارهای هواداران پرسپولیس را در پی داشت. آنها با شعار "این جوری قهرمانی شدید" قهرمانی تیم اصفهانی را زیر سئوال می برند.

* هواداران تیم پرسپولیس با شعار "سپهر سرطلایی پرسپولیس رویایی" قهرمانی خود در سال 87 را به رخ هواداران تیم اصفهانی می کشیدند.

* عماد محمد عمادرضا مهاجم تیم فوتبال سپاهان که پس از تعویضش ناراحت بود مستقیما به رختکن رفت و روی نیمکت ننشست.

pnugirl
تيم فوتبال پرسپوليس آخرين مسابقه نهمين دوره ليگ برتر را با تساوي يك بر يك برابر سپاهان به پايان رساند.

ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و سپاهان در هفته سي و چهارم ليگ برتر ايران از ساعت 19:30 در ورزشگاه آزادي و در حضور حدود 10 هزار تماشاگر آغاز شد و با نتيجه يك بر يك خاتمه يافت.

در نيمه اول بدون آنكه گلي وارد دروازه تيمي شود بازي به پايان رسيد،‌ اما با شروع نيمه دوم و در دقيقه 46 هادي نوروزي گل اول را به سود پرسپوليس به ثمر رساند. در دقيقه 77 مهدي كريميان گل سپاهان را وارد دروازه پرسپوليس كرد تا اين بازي با تساوي يك بر يك به پايان برسد.

عليرضا فغاني، داور مسابقه؛ محسن بنگر، شاهين خيري، مهدي كريميان و احمد جمشيديان از سپاهان و سپهر حيدري از پرسپوليس را با كارت زرد جريمه كرد.

سپاهان با 67 امتياز عنوان قهرماني نهمين دوره ليگ را به دست آورد و پرسپوليس با 53 امتياز در رتبه چهارم قرار گرفت.

pnugirl
05-19-2010, 12:56 AM
مديرعامل باشگاه فولاد سپاهان اصفهان گفت: مي‌توانستيم با اختلاف چند گل پرسپوليس را در آخرين بازي ليگ شكست دهيم.

محمدرضا ساكت پيرامون قهرماني تيم فوتبال سپاهان در ليگ برتر اظهار كرد: به هر حال سپاهان با تمام تلاش بازيكنان و مربيان و حمايت هواداران تيم توانست به قهرماني ليگ برسد، بايد اين قهرماني را به همه آنها تبريك گفت.
وي درباره بازي تيم‌هاي پرسپوليس و سپاهان تصريح كرد: معتقدم سپاهان بهتر از پرسپوليس در اين بازي ظاهر شد، تيم ما به خصوص در نيمه اول صاحب چند موقعيت گلزني شد كه به هدر رفت و ما مي‌توانستيم در همان نيمه اول پرسپوليس را با اختلاف چند گل شكست دهيم. به هر حال اين ليگ فرسايشي تمام شد و سپاهان توانست عنوان قهرماني را به دست آورد.

pnugirl
06-29-2010, 12:52 AM
مصطفي آجورلو از ساعت 17:30 دقيقه در ورزشگاه دستگردي شاهد تمرينات بازيكنان استيل آذين بود.

وي پيش از آغاز تمرين با بازيكنان استيل آذين ديدار و گفت و گوي كوتاهي داشت.

مهدي مهدوي كيا تنها غياب اين تمرين بود كه به زودي با رفع مصدوميت در تمرينات گروهي حضور پيدا مي‌كند.

افشين پيرواني پيش از آغاز تمرين دقايقي براي بازيكنان صحبت كرد و نكات تاكتيكي لازم را گوشزد كرد. در پايان صحبت‌هاي پيرواني تمرين عصر روز دوشنبه بازيكنان استيل آذين با نشاط و جديت دنبال شد.

pnugirl
07-12-2010, 05:00 PM
فدارسیون بین المللی تاریخ و آمار فیفا رده بندی برترین تیمهای باشگاهی جهان در ماه ژوئن را اعلام کرد.

فدارسیون بین المللی تاریخ و آمار رده بندی برترین تیمهای باشگاهی جهان در ماه ژوئن را اعلام کرد که بر این اساس سه تیم ایرانی سپاهان، ذوب آهن و استقلال در این رده بندی نسبت به ماه قبل صعود چند پله ای داشته اند.
سپاهان قهرمان لیگ برتر با 91 امتیاز در رده 178 جهان قرار گرفته است و نسبت به ماه قبل 3 پله صعود داشته است. ذوب آهن نایب قهرمان لیگ برتر با 89.5 امتیاز در رده 183 قرار گرفته و 5 پله صعود کرده و استقلال تهران نیز با 81 امتیاز در رده 227 ایستاده و 3 پله صعود نسبت به ماه قبل داشته است.

pnugirl
07-20-2010, 01:01 AM
مدیرعامل باشگاه استیل آذین تهران گفت: برای استیل آذین اهداف بزرگی در نظر گرفته ایم.

مصطفی آجورلو مدیرعامل باشگاه استیل آذین تهران امروز صبح در کنفرانس مطبوعاتی و در جمع اصحاب رسانه گفت: در تیم پاس دوران طلایی ای را پشت سر گذاشتیم و برنامه هایم به گونه ای است که قصد داریم آن را هم در استیل آذین پیاده کنیم. این را هم بگویم که دیگر به گذشته کاری ندارم و با استیل آذین اهداف بزرگی و رویاهای زیادی را داریم.

وی در مورد برنامه های استیل آذین برای آینده گفت: همه از ما انتظار دارند که فوتبال زیبا توام با نتیجه ارائه دهیم و می دانیم خواسته مردم منطقی است.همه باید برای موفقیت استیل آذین تلاش کنیم تا بتوانیم در پایان فصل به یکی از خواسته هایمان که قهرمانی در رقابت های لیگ برتر است دست پیدا کنیم.البته ما هدف بزرگتری هم داریم که رسیدن به مقام قهرمانی در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا برای فصل آینده است.

آجورلو درباره جایگاه علی پروین در باشگاه استیل آذین اظهار داشت:علی پروین اسطوره فوتبال است و برایش احترام خاصی قائل هستیم. برخلاف این که گفته می شد پروین مدیر فنی استیل آذین است باید بگویم ایشان فقط عضو هیئت مدیره هستند چرا که در باشگاه پستی به نام مدیر فنی وجود ندارد.

مدیرعامل استیل آذین در مورد "لوبیسا تومباکوویچ" سرمربی صربستانی استیل آذین اظهار داشت: "تومباکوویچ" در حالی که مربی متواضع و صبوری است اما در کارش جدیت و نهایت دقت را به خرج می دهد امیدوارم که بتوانیم با هم تعامل خوبی داشته باشیم.

آجورلو به نقش افشین پیروانی در تیم اشاره کرد و گفت: قبل از اتمام فصل با پیروانی جلسه گذاشتیم و به او گفتم که می خواهیم مربی خارجی به استیل آذین بیاوریم و پیروانی هم اعلام کرد که می تواند به عنوان دستیار در استیل آذین حضور داشته باشد.خوشبختانه تومباکوویچ هم حضور پیروانی را پذیرفت و شاهد تعامل خوبی میان آنها هستیم.به پیروانی گفته ام که هدف ما این است که از کنار مربیان خارجی کسب تجربه کند تا در سال های آینده مربی کارکشته ای بشود.

مدیرعامل استیل آذین ادامه داد: من به این دلیل شهرداری را رها کردم که اهداف بزرگی در سر می پرورانم. باشگاه استیل آذین که یک باشگاه خصوصی است و قطعا به رشد و شکوفایی خواهد رسید. در تیم پاس که فعالیت می کردیم باشگاهی دولتی بود و آنرا سال ها با اقتدار نگه داشتیم اما متاسفانه شاهد هستیم که پاس بعد از انتقالش به همدان به علت مشکلات مالی از وجود ورزشگاه بی بهره است و مخواهند آن را به فروش بگذارند.

آجورلو با اظهار گلایه از برنامه ریزی فدراسیون فوتبال و اردوی اتریش تصریح کرد: از فدراسیون فوتبال و علی کفاشیان دلخور هستم. کفاشیان دوست خوب من است اما وی برای فوتبال ایران نمی تواند کاری انجام دهد و مفید نیست. هیچ کجای دنیا به خاطر مسابقات درجه چندم غرب آسیا برنامه های تیم های باشگاهی را تغییر نمی دهند اما در اینجا این اتفاق رخ می دهد. به شخصه موافق برگزاری اردوی اتریش در این برهه زمانی که باشگاه ها برای فصل جدید آماده می شوند نبودم و نیستم. اگر مسابقات غرب آسیا اهمیت دارد پس چرا جواد نکونام و مسعود شجاعی در اردوی اتریش حاضر نشدند؟!
از سازمان لیگ هم گلایه دارم که به هر بهانه مختلفی مسابقات را در طی فصل تعطیل می کنند که در سال های اخیر شاهد آن بوده ایم و این مسائل فقط به ضرر باشگاه ها تمام می شود.

pnugirl
07-20-2010, 01:02 AM
حبيب الله شيرازي اظهار داشت: علي دايي نيازي به تمديد قرارداد با پرسپوليس ندارد زيرا اواسط فصل گذشته به پرسپوليس پيوست و قرارداد يكسال و نيمه با اين باشگاه امضا كرد؛ اما ساير نفرات كادر فني پرسپوليس و كادر فني استقلال براي تمديد امشب به هيات فوتبال خواهند آمد.

وي با ابراز نارضايتي از عدم حضور اصلي پرسپوليس در جام ولايت عنوان كرد: مسئولان باشگاه پرسپوليس تمرينات بدنسازي خود را دليل غيبت تيمشان عنوان كردند آن هم در حاليكه دو ديدار تداركاتي برابر پرسپوليس قائمشهر و پيكان قزوين برگزار كردند و تمرينات بدنسازي تيم‌ها نيز به پايان رسيده است.

رئيس هيات فوتبال تهران ادامه داد: در روز ديدار سايپا و پرسپوليس مايلي كهن سرمربي سايپا از عدم حضور تيم اصلي تيم پرسپوليس اعلام نارضايتي كرد. به هر حال جام ولايت فرصت خوبي براي باشگاه‌ها بود و به جز پرسپوليس ساير باشگاه‌ها از اين فرصت استفاده كردند.

pnugirl
07-20-2010, 01:02 AM
گردهمايي مربيان برتر فوتبال با مسوولان کميته‌هاي مختلف فدراسيون فوتبال پيش از شروع دهمين دوره مسابقات ليگ برتر دوشنبه (امروز) در هتل آکادمي فدراسيون فوتبال برگزار شد.
در اين جلسه که اکثر مربيان تيم‌هاي ليگ برتري حضور داشتند محورهايي براي آشنايي اين مربيان با مقررات جديد بازي‌هاي ليگ مطرح و مسوولان فدراسيون پيرامون آن صحبت‌هايي را انجام دادند. بحث کنترل دوپينگ در بازيهاي ليگ امسال از جدي‌ترين محورهاي برنامه امروز بود که هاشميان، رييس کميته دوپينگ فدراسيون، مقررات را براي مربيان تشريح کرد.

معرفي و تشريح مختصري از طرح پروزون از ديگر محورهاي جلسه مربيان بود که بروجردي پيرامون آن توضيحاتي را بيان کرد. اين طرح در 60کشور دنيا پياده مي‌شود و نوعي سيستم آناليز حرفه‌اي است که تيم‌هاي باشگاهي از آن بهره مي‌برند. با اين سيستم مربيان مي‌توانند از يک مسابقه 15 هزار اطلاعات فني کسب کنند.

همچنين مرتضي محصص، رييس کميته آموزش فدراسيون، نيز پيرامون شرايط فني فوتبال اسپانيا و باشگاه بارسلونا و چگونگي موفقيت آنها در بعد فني سخناني را بيان کرد.

محمود ياوري، پرويز مظلومي، حميد استيلي، غلامحسين مظلومي، صمد مرفاوي، غلامحسين پيرواني، اميرحسين پيرواني، مجتبي تقوي، نادر فرياد شيران، داوود مهابادي، جواد زرينچه، محمد حسن ضيايي، صادق ورمرزيار، نعيم سعداوي، مارکار آقاجانيان، مجيد نامجو مطلق، حميد درخشان، يحيي گل محمدي و برخي مربيان ليگ دسته يک در اين نشست حضور داشتند.

همچنين محمد مايلي کهن و علي دايي با تاخير در اين جلسه حضور پيدا کردند.

مهدي تاج، نايب رييس فدراسيون، به همراه فريدون معيني، مرتضي محصص و فريده شجاعي از مسولان حاضر در جلسه بودند.

pnugirl
07-22-2010, 02:15 AM
تيم فوتبال استقلال تهران چهارشنبه شب در چارچوب مسابقات ‪ ۶‬جانبه جام ولايت با نتيجه يك بر صفر از سد نفت گذشت. به گزارش روز چهارشنبه ايرنا، تيم فوتبال استقلال تهران با تك گل دقيقه ‪۹۰‬ مجتبي محبوب مجاز از سد تيم نفت تهران گذشت.
هدايت تيم نفت تهران بر عهده حسين فركي است و پرويز مظلومي نيز هدايت استقلال تهران را بر عهده دارد.

pnugirl
07-22-2010, 02:19 AM
پشت پرده تعلل سازمان ليگ فدراسيون فوتبال و تلاش نافرجام سردار عزيزمحمدي براي دست به سر كردن خبرنگاراني كه فهرست تازه مربيان منشوري را جست‌وجو مي‌كنند، روزهاي پرمشغله متوليان ستاد منشور اخلاقي خودنمايي مي‌كند. پس از درز پيدا كردن خبر منشوري بودن نادر دست‌نشان در محافل رسانه‌اي، مديران باشگاه نفت تهران مكاتبات مفصل و كشداري با فدراسيون فوتبال داشتند.

پاسخ استعلام باشگاه نفت البته هرگز به‌طور رسمي اعلام نشد اما با كنار رفتن دست‌نشان از سرمربيگري اين تيم مسلم شد كه پرونده پاكسازي فوتبال ايران توسط نهادهاي خاص مفتوح شده است. روش سازمان ليگ براي حذف مربيان منشوري هم ويژه و منحصر به فرد است. سازمان ليگ از آغاز طرح پديده‌اي به نام منشور اخلاقي، سعي دارد طي مكاتبات خصوصي با مديران باشگاه‌ها، آنها را از استخدام مربيان مورد‌دار منع كند و اطلاع‌رساني به اين مربيان نيز به صورت كاملا خصوصي انجام مي‌شود.

چنين سازوكاري البته به دليل فقدان مدارك مستدل و براي پيشگيري از شكايت رسمي مربيان مذكور در دستور كار قرار گرفته. چنانكه دو روز پيش راي پرونده شكايت حميد درخشان از يك سايت دولتي كه او را به دريافت رشوه و تباني در هفته‌هاي پاياني ليگ نهم متهم كرده بود، اعلام شد.

دفاعيه سايت مذكور كه با استناد به اظهارات عليپور، دبير ستاد منشور اخلاقي چنين اتهامي را مطرح كرده بود پاي مديران فدراسيون فوتبال را نيز به اين ماجرا باز كرد و همين مسئله باعث شده براي جلوگيري از تكرار چنين ماجرايي، هرگونه خبر يا نظري در مورد مربيان منشوري مسكوت بماند.

با افزايش تعداد مربياني كه با عناوين مختلف در مظان اتهام قرار گرفته‌اند و به ناچار بايد در حاشيه، تماشاگر فوتبال باشگاهي ايران باشند، دايره مربياني كه در سطح ليگ برتر فعال هستند نيز محدود شده است. چنانكه حسين فركي، پس از سال‌ها زندگي در سايه اكنون در قامت سرمربي يك تيم ليگ برتري مشاهده مي‌شود و فصل آينده روي نيمكت نفت تهران خواهد نشست. ساز و كار جذب مربي در ليگ برتر نسبت به سال‌هاي گذشته دستخوش تغييرات اساسي شده.

پچ‌پچ‌ها و حرف‌هاي درگوشي كه به‌رغم تمهيدات فدراسيون‌نشين‌ها از اتاق‌هاي ساختمان فدراسيون فوتبال به بيرون درز پيدا كرده از محروميت هفت مربي در آستانه آغاز ليگ دهم حرفه‌اي حكايت دارد. ليست هفت نفره‌اي كه هرگز به‌طور رسمي در اختيار رسانه‌ها قرار نمي‌گيرد. شامل اين مربيان است:

1 - فرهاد كاظمي: كش و قوس بين سرمربي فصل گذشته فولادگستر و رئيس سازمان ليگ به نتيجه نرسيد. اين در حالي است كه نظارت ستاد منشور اخلاقي از اين فصل شامل ليگ دسته اول هم شده و در اولين اقدام فرهاد كاظمي به حكم سازمان ليگ از ادامه همكاري با تيم فولادگستر تبريز منع شده است. اينكه كاظمي به‌رغم رقم زدن نتايج قابل اعتنا با فولادگستر و هدايت اين تيم به فينال جام‌حذفي پس از پايان قراردادش مورد اقبال هيچ تيمي قرار نگرفت عجيب به نظر مي‌رسد. بعدها مشخص شد براي تطهير فضاي ليگ دسته اول، سازمان ليگ، رابطه مربيان منشوري با باشگاه‌هاي ليگ يكي را هم قطع كرده است.

2 - فيروز كريمي: سرمربي موفق فصل گذشته داماش كه اين تيم را تا آستانه صعود به ليگ برتر پيش برد، در بلاتكليفي به سر مي‌برد. فيروز كريمي كه به عنوان متخصص هدايت تيم‌هاي دسته‌اولي به ليگ برتر، پس از امضاي قرارداد با فولادگستر در انتظار پاسخ قطعي سازمان ليگ به مديران اين باشگاه به سر مي‌برد پس از چند روز سردرگمي در نهايت قراردادش با اين تيم لغو شد. اين در حالي است كه هنوز كسي نمي‌داند چرا اين مربي در حساس‌ترين مقطع ليگ دسته اول توسط امير عابديني، مديرعامل داماش اخراج شد.

3 - فراز كمالوند: در مورد سرمربي محبوب هواداران تبريزي خبرهاي متناقضي به گوش مي‌رسد. در حالي‌كه نام فراز كمالوند در فهرست مربيان منشوري به چشم مي‌خورد، سردار جعفري كه امروز رسما به عنوان مديرعامل جديد تراكتورسازي معرفي شد به اتفاق سردار پورجمشيدي، رئيس هيات مديره و فرمانده لشگر 31 عاشوراي تبريز مشغول مكاتبه و رايزني با رئيس سازمان ليگ هستند. با در نظر گرفتن اين فرضيه كه بازيكنان منتسب به اين مربي در غياب او كارآيي سابق را نخواهند داشت و ترس از سقوط اين تيم در اولين سال فعاليت مديران جديد باشگاه تراكتورسازي، تلاش براي تبرئه سومين «ف.ك» آغاز شده است. مديران سياسي، ورزشي تراكتورسازي متعهد شده‌اند در صورت صدور كارت مربيگري كمالوند در ليگ دهم، فصل آينده با منشوري بودن و محروميت او مخالفتي نداشته باشند. جبهه‌گيري عزيزمحمدي در مقابل چنين پيشنهاد نامتعارفي وضعيت پرونده كمالوند را مبهم جلوه مي‌دهد. باشگاه تراكتورسازي براي جلوگيري از درز كردن خبر منشوري بودن كمالوند، از ورود خبرنگاران تبريزي به اردوي اين تيم ممانعت مي‌كنند و پس از بازگشت از تركيه، اردوي تهران را در سكوت خبري پشت سر مي‌گذارند.

4 - نادر دست‌نشان: سرمربي فصل گذشته نفت تهران چندين روز صبر كرد تا پاسخ استعلام فدراسيون فوتبال به مديران اين باشگاه اعلام شود. دست‌نشان در همين فاصله مصرانه خواستار اعلام نوع تخلفش شده بود اما پس از اعلام رسمي نام حسين فركي به عنوان سرمربي جديد نفت، احتمال مي‌رفت كه نام اين مربي هم در فهرست مربيان منشوري قرار بگيرد.

5 - وينكو بگوويچ: مرد كروات، به‌رغم كارنامه نسبتا روشني كه پس از سال‌ها فعاليت در فوتبال ايران از خود به جا گذاشته، از نگاه ستاد منشور اخلاقي فاقد صلاحيت مربگيري- در ليگ برتر و ليگه دسته اول است. بگوويچ فصل قبل با آلومينيوم اراك تا آستانه صعود به پلي‌آف ليگ دسته اول پيش رفت و به‌واسطه عملكرد مثبتش منتظر چراغ سبز مديران اين باشگاه براي تمديد قرارداد بود اما يك تماس تلفني مانع ادامه كار او در ليگ دسته اول شد. بگوويچ كه پيش از اين به عنوان تنها مربي منشوري فوتبال ايران به ليگ يك تبعيد شده بود به گواهي يكي از همكاران سابقش فعاليت‌هاي وسيعي در عرصه دوپينگ داشته و به دريافت پول از بازيكنان نيز متهم است. شايعه دوپينگ تعدادي از بازيكنان فولاد كه يك‌سال پس از رفتن بگوويچ برملا شد و همچنين حراج پيراهن تيم‌ملي اميد در زمان مربيگري او هنوز از خاطر اهالي فوتبال پاك نشده است.

6 - پيمان صاحب جمعي: نام دستيار هميشگي فراز كمالوند هم در فهرست جديد مربيان منشوري به چشم مي‌خورد. سازمان ليگ با استناد به اظهارات يكي از بازيكنان تراكتورسازي كه متهم به استفاده از مواد نيروزاست، صاحب جمعي را به جمع مربيان منشوري افزوده است. براي پي بردن به صحت اظهارات بازيكن مذكور، پرونده صاحب‌جمعي در كميته ضددوپينگ فدراسيون فوتبال در جريان است.

7 - ساكت الهامي: سرنوشت حضور كوتاه‌مدت الهامي (به عنوان نزديك‌ترين مربي يك دهه اخير به فيروز كريمي) در مس كرمان با قرار گرفتن نام اين مربي در سياهه مربيان منشوري مبهم به نظر مي‌رسد. او كه به‌عنوان دستيار صمد مرفاوي در تيم مس فعاليت مي‌كند از صبح دوشنبه و به بهانه مذاكره با مديران نساجي قائم‌شهر در تمرينات حاضر نشده و از محل اقامتش اطلاع دقيقي در دست نيست.

pnugirl
07-23-2010, 01:31 AM
رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال صبح روز پنج شنبه از توپ‌هايي كه در فصل آينده ليگ برتر استفاده خواهد شد رونمايي كرد. به گزارش روز جاري ايرنا به نقل از فدراسيون فوتبال، نعمت الله عزيزمحمدي در اين مراسم گفت: پس از بررسي‌هاي انجام شده در نهايت توپ آل اسپرت بعنوان توپ رسمي رقابت‌هاي ليگ برتر امسال انتخاب شد.
وي ادامه داد: رقابت‌هاي امسال با توپ آل اسپرت در سه مدل انجام مي شود كه توپ نارنجي رنگ براي روزهاي برفي است و دو رنگ ديگر هم به فراخور استفاده مي‌شود.
رئيس سازمان ليگ درباره ويژگي‌هاي اين توپ گفت: اين توپ‌ها با توجه به آزمايشهاي انجام شده از بهترين توپ‌هاي موجود هستند كه سازمان ليگ براي رقابتهاي امسال انتخاب كرده است و فاكتورهاي مورد نظر و استاندارد را در حركت، شتاب گرفتن و در شرايط مختلف روي چمن دارد.
عزيز محمدي در پايان گفت: قرارداد ما با آل آسپرت بسته شده و به هر باشگاه ‪ ۲۵‬عدد و به هر هيات استاني كه در ليگ برتر تيم دارد ‪ ۱۰‬عدد از اين توپ‌ها تحويل داده شده است.

pnugirl
07-23-2010, 01:34 AM
درحالی‌که اردوی تیم‌های ورزشی در خارج از کشور باید هدفمند و تحت نظارت باشد، اخیرا دو بازیکن یک تیم پر طرفدار برای رسیدن به وزن ایده آل از ماده روان گردان شیشه استفاده کردند.

به گزارش مشرق، اردوی یکی از تیم‌های پرطرفدار فوتبال کشورمان که برای آماده‌سازی خود راهی یکی از کشورهای اروپایی شده، با حاشیه های فراوانی همراه بوده است.

این تیم پر طرفدار کشور که با تمام بازیکنان راهی این اردوی خارجی شده، با استعمال روان گردان از سوی دو بازیکنش روبرو شد.

براساس اعلام یکی از بازیکنان این تیم، این دو بازیکن برای کاهش وزن خود که می بایست با تمرین و افزایش فشار آن صورت گیرد، از "شیشه" استفاده کرده اند که بسیار خطرناک است.

به نظر می رسد، عدم وجود نظارت صحیح از سوی نهادهای نظارتی باعث شده تا این اردوها بدون ثمر بوده و با نتایج مطلوبی همراه نباشد. از سوی دیگر، با چنین حواشی و نا اخلاقی‌هایی نیز هم‌پوشی پیدا کند.

گفتنی است این اردوی خاص موارد دیگری نیز داشت که تاسف‌برانگیز است و اطلاع‌رسانی درباره آن را به آینده موکول می کنیم.

pnugirl
07-28-2010, 01:35 PM
مجيد بصيرت درباره بازي ديروز اين تيم مقابل راه‌آهن اظهار داشت: هفته اول ليگ نشان داد تيم‌ها به هم نزديك هستند و پيش‌بيني درباره نتايج كار سختي است. ديروز سپاهان بازي خوبي انجام داد اما فقط موفق شديم يك امتياز كسب كنيم. با اين حال مطمئن باشيد اين تيم بازي به بازي بهتر مي شود.

وي درباره شرايط فابيو جان واريو گفت: به احتمال زياد جان واريو از هفته سوم مي‌تواند براي سپاهان بازي كند و اينكه گفته مي‌شود مصدوميت او طولاني مدت است دروغ است.

سرپرست سپاهان در خصوص اينكه اين بازيكن برزيلي قصد دارد دو هفته ديگر به برزيل برود عنوان كرد: تاكنون چنين درخواستي از سوي جان واريو مطرح نشده و بنابراين در مورد اين قضيه صحبتي ندارم.

بصيرت درباره درگيري پيش آمده بين خسرو حيدري و بهادر عبدي تصريح كرد: جدال اين دو در بازي طبيعي بود اما پس از پايان مسابقه يك لحظه ديدم كه اين دو با يكديگر در حال صحبت هستند وقتي قضيه را از بهادر عبدي پرسيدم به من گفت كه حيدري به او حرفي زده است. البته اين دو سريع از هم جدا شدند. جا دارد از فرشيد كريمي دروازه‌بان راه آهن بابت جدا كردن اين دو بازيكن تشكر كنم.
سرپرست سپاهان همچنين درباره توهين‌هايي كه به خسرو حيدري در جريان بازي از سوي برخي از هواداران شد گفت: درباره اين موضوع حرفي نمي‌زنم.
تيم سپاهان صبح امروز پس از انجام تمرينات راهي اصفهان مي‌شود.

pnugirl
07-28-2010, 01:40 PM
نایب رئیس فدراسیون فوتبال گفت: پس از بررسی کامل اتفاقات رخ داده در دیدار تیم فوتبال پرسپولیس و تراکتورسازی تبریز با خاطیان آن به شدت برخورد خواهیم کرد.

مهدی تاج، نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال با اشاره به اتفاقات روی داده در استادیوم آزادی در حاشیه دیدار پرسپولیس - تراکتورسازی در گفت و گو با خبرنگاران افزود: متاسفانه در دیدار تیم فوتبال پرسپولیس و تراکتورسازی تبریز در هفته نخست رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران از سوی برخی از هواداران تیم تراکتورسازی شاهدبرخوردهای نامنظمی بودیم که به طور حتم با خاطیان برخورد جدی خواهیم کرد.

وی ادامه داد: امروز گزارش مسئولان ورزشگاه آزادی؛نیروی انتظامی و ناظر بازی را بررسی می‌کنیم و احکام را صادر خواهیم کرد.

نایب رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به حضور مجتبی شریفی رئیس کمیته انضباطی این فدراسیون در مالزی گفت : احکام خاطیان را در نبود او با حکم جانشینانش صادر خواهیم کرد.متاسفم که در هفته اول لیگ برتر فوتبال شاهد چنین اتفاقات ناشایستی بودیم.

pnugirl
07-28-2010, 01:41 PM
وضعیت مصدومیت علی کریمی برای بازی کردن یا نکردن در دیدار روز شنبه فردا مشخص می شود.

مصدومیت سوغات علی کریمی از اردوی تیم ملی در اتریش بود. این بازیکن با بازگشت از اروپا دیگر نتوانست همراه تیم خود تمرین کند و به همین علت نخستین دیدار استیل آذین را در لیگ از دست داد.
قرار است کریمی فردا از پای مصدوم خود عکس ام آر ای بگیرد تا مشخص شود که آیا مقابل پاس همدان بازی می کند یا خیر؟!

استیل آذین در بازی هفته اول خود مقابل فولاد خوزستان با یک گل به برتری رسید.