توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار لیگ برتر ایران 89-90
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
pnugirl
02-23-2011, 04:22 PM
از بازيکنان تشکر ميکنم که به باشگاه فرصت دادند
تارتار: بازي انتحاري شاهين كار ما را سخت ميكند
سرمربي راهآهن گفت: شاهين براي جبران نتايج خود انتحاري بازي ميکند و اين کار ما را سخت ميکند.
مهدي تارتار در مورد شرايط راه آهن اظهار داشت: تمرينات خوبي را در اين هفته پشت سر گذاشته ايم. براي بازي با شاهين بازيکن محروم و مصدوم نداريم.
وي در مورد وضعيت شاهين عنوان کرد: شاهين نشان داده فوتبال را به خوبي بازي مي کند و از کادرفني با دانشي هم برخوردار است. مديرفني به نام مهاجراني دارند که از تجربيات خود را در اختيار تيم مي گذارد. سرمربي راهآهن در مورد تساوي هاي پي در پي اين تيم عنوان کرد: در نيم فصل دوم بازي ها سخت تر شده و نبايد با يکي دو باخت يا تساوي وضعيت يک تيم را ضعيف دانست. مطمئنا شاهين بوشهر براي جبران نتايج اخير خود مي خواهد مقابل ما انتحاري بازي کند و اين کار راه آهن را سخت تر مي کند. ما هم دو سه هفته است که پيروزي نداشته ايم و فقط دنبال سه امتياز هستيم.
pnugirl
02-23-2011, 04:25 PM
ساكت: مقابل استقلال حق اشتباه كردن نداريم
مدير عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در آستانه ديدار مهم تيمش برابر استقلال ميگويد مطمئن هستم بازيکنان ما همه انديشههاي فني آقاي قلعه نويي را به خوبي در زمين اجرا ميکنند و با اجراي اين دستورات موفق خواهند شد.
محمدرضا ساکت درباره بازي دو تيم سپاهان و استقلال در اصفهان گفت: سپاهان و استقلال دو تيمي هستند که از قطبهاي فوتبال کشور به حساب ميآيند و هر کدامشان مجموعهاي قدرتمند و پرطرفدار هستند و هميشه بازيهاي اين دو تيم جذاب بوده است. خوشبختانه هر دو تيم از کادر فني با توان و بازيکنان شايستهاي برخوردار هستند. البته در اين بازي بايد از فرصت ميزباني خودمان استفاده کنيم. چون ديگر حق اشتباه نداريم. مطمئن هستم که بازيکنان ما همه انديشههاي فني آقاي قلعه نويي را به خوبي در زمين اجرا ميکنند و با اجراي اين دستورات موفق خواهند شد.
pnugirl
02-23-2011, 04:25 PM
نفت آبادان همچنان بدون كاسيميرو تمرين ميكند
تيم فوتبال نفت آبادان بدون حضور کاسيميرو و مشخص شدن تکليف اين مربي زير نظر سرپرست تيم در حال تمرين است.
http://pnu-club.com/imported/2011/02/1688.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس، درحالي که نه باشگاه نفت آبادان موضع رسمي خود را بابت ادامه همکاري با آلفردو کاسيميرو اعلام مي کند و نه اين مربي پرتغالي با صراحت درباره ادامه همکاري اش صحبت مي کند، تمرينات اين تيم بدون حضور کاسيميرو در حال پيگيري است.
دو سه روزي است که احمد پارو سرپرست نفت درحال تمرين دادن به بازيکنان است و کاسيميرو در آبادان نيست.
روز گذشته مسئولان باشگاه نفت آبادان و بازيکنان با حضور مهربان رئيس پخش و پالايش نفت جلسه اي برگزار کردند.
در اين جلسه بازيکنان مشکلات خود را که عمدتا مالي بود را عنوان کردند.
تيم نفت روز جمعه در آبادان ميهمان تيم ملوان انزلي است و ظاهرا قرار نيست کاسيميرو روي نيمکت بنشيند.
pnugirl
02-23-2011, 04:35 PM
"احمد پارو" سرمربی موقت صنعت نفت آبادان شد
مسئولان باشگاه صنعت نفت آبادان سرپرست تیم خود را به عنوان سرمربی موقت تیم انتخاب کردند.
مسئولان باشگاه صنعت نفت آبادان در جلسه صبح امروز(چهارشنبه) جلسهای را در دفتر باشگاه انجام دادند و به نتیجه رسیدند تا پس از اخراج کاسیمیرو، احمد پارو سرپرست تیم را به عنوان سرمربی موقت انتخاب کنند و احتمالا تیم تا آخر فصل با هدایت پارو گام به میادین بگذارد.
گفتنی است؛ پارو با حفظ سمت سرپرستی وظیفه فنی تیم را بر عهده دارد و وی سابقه مربیگری در تیمهای مختف خوزستان به همراه مدرک درجه a آسیا را دارد.
pnugirl
معمارزاده:این بار حتما می روم طرف دایی تا رخصت بگیرم
دوباره نوبت به بازی پرسپولیس – فولاد رسید و تقابل میثاق معمارزاده با تیم سابقش که اتفاقا علاقه زیادی هم به آن دارد.میثاق که با نمایش جالبش در این فصل بسیاری از هواداران پرسپولیس را از بابت از دست دادن این دروازه بان آماده دمغ کرد حالا در تیم فولاد برای پایین کشیدن پرسپولیس از رتبه ششم جدول و بالا بردن تیم این فصل اش تا جمع بالا نشین ها تلاش می کند.معمارزاده برای دومین بار رودرروی تیم مورد علاقه اش قرار می گیرد اما ظاهرا این بار تفاوت هایی در این تقابل دیده می شود.
دوباره نوبت به رویارویی با پرسپولیس رسید .چه احساسی درباره این بازی داری؟
به هر حال بازی کردن مقابل تیمی که هم به آن علاقه داری و هم عضوش بوده ای دشوار است اما من به تیم فولاد تعهد دارم و باید در این بازی دوباره رودرروی پرسپولیس بایستم.
خب این رودررویی با مقابله اولت با پرسپولیس چه تفاوتی دارد؟
خب فکر می کنم بازی کردن در استادیوم آزادی جلوی هواداران پرسپولیس سخت تر است.آنها همیشه به من خیلی لطف داشتند که امیدوارم این لطف باز هم شامل حالم شود چون من همچنان پرسپولیسی ام و به خواسته خودم این تیم را ترک نکردم.
از نظر فوتبالی این بازی با دیدار رفت چه تفاوت هایی دارد؟
به نظر من بازی در ورزشگاه آزادی برای تیم ما راحت تر است چرا که هم زمین بهتری دارد هم اینکه کلا تیم ما راحت تر فوتبالش را بازی می کند.
ظاهرا حالا در جدول رقیب پرسپولیس به حساب می آیید و این بازی حساس تر از بازی رفت خواهد بود.
بله اگر ما پرسپولیس را ببریم شرایطمان خیلی بهتر می شود و به تیم های بالای جدول نزدیک می شویم. ما امید داریم با پیروزی در این بازی به رده های بالاتری در جدول برسیم و شایستگی های فولاد را اثبات کنیم.
به نظر تو فولاد پتانسیل شکست پرسپولیس را دارد؟
صد در صد.تیم ما بازیکنان خوبی دارد و توان بردن پرسپولیس را هم داریم .با وجود هواداران خوبی هم که داریم برای نتیجه گرفتن در این بازی از شانس زیادی بر خورداریم.
حتی اگر سه بازیکن تیم تان با خستگی از اردوی تیم امید برگردند؟
بله بازیکنان ما جوان هستند و فکر می کنم بتوانند بازی کنند.البته ما بازیکنان خوب دیگری هم داریم و نفرات جوان و با انگیزه دیگر هم می توانند جای خالی آن نفرات را در ترکیب فولاد پر کنند.
خودت برای رودررویی با پرسپولیس چقدر انگیزه داری؟
من انگیزه خاصی ندارم تا خودم را ثابت کنم چرا که قبلا در همین پرسپولیس خودم را ثابت کرده ام اما خب چون ما بازی های پخش مستقیم کمتری داریم دوست دارم در شرایط خوبی باشم تا همچنان به بهترین شدن و بهترین بودن فکر کنم.
یعنی واقعا برایت فرقی نمی کند؟
واقعا فرقی نمی کند. من در همه بازی ها انگیزه دارم به تیمم کمک کنم تا سه امتیاز را بگیریم .همیشه می خواهم عملکرد خوبی داشته باشم تا هواداران تیم مان که علاقه مند به فولاد هستند شاد شوند.
در بازی رفت به طرف نیمکت پرسپولیس نرفتی.آیا این اتفاق در بازی جمعه هم تکرار می شود؟
نه این بازی با آن مسابقه فرق می کند.در آن بازی بنا به دلایلی خاص و شرایطی که وجود داشت به طرف نیمکت پرسپولیس نرفتم اما من برای کادر فنی پرسپولیس ،مدیریت باشگاه و همین طور پیشکسوت محترم این تیم محمود خردبین احترام خاصی قائلم.این بار حتما به طرف نیمکت پرسپولیس می روم و از سرمربی این تیم که هم دوست من است هم در سایپا و پرسپولیس با او بوده ام رخصت می گیرم.علی دایی در فوتبال کمک های زیادی به من کرده .او اسطوره فوتبال ایران است و مربی و دوست خوب من به حساب می آید. در ضمن رفتن یا نرفتن من به سمت نیمکت ، علی دایی را بزرگ یا کوچک نمی کند.
گفتی در بازی رفت شرایط خاصی وجود داشت .می توانی بگویی چه شرایطی؟
دیگر نمی خواهم آن مسائل را باز کنم .آن زمان یکسری اتفاق هایی افتاد که ترجیح دادم سمت نیمکت پرسپولیس نروم .یک برخوردهایی پیش آمده بود که مربوط به گذشته است و من دیگر آنها را فراموش کرده ام.
اگر سمت نیمکت پرسپولیس بروی با بازیکنان این تیم هم دیدار می کنی؟
بازیکنان که همه دوستان من هستند و همیشه برایشان آرزوی موفقیت کرده ام.من با خیلی از بازیکنان پرسپولیس هنوز ارتباط دارم و با هیچ کدام شان هم مشکلی ندارم.
اگر احیانا به پرسپولیس باختید به اندازه شکست های دیگر تیم ات ناراحت می شوی؟
در این مقطع ما فقط به برد فکر می کنیم .بعد از باخت به سپاهان که آنهم در دقیقه ۹۳ اتفاق افتاد دیگر شکست نخورده ایم و شرایطمان طوری است که به رده های بالا تر از مکان فعلی مان فکر می کنیم.از اینجا به بعد هر باختی می تواند برای ما سخت و سنگین باشد چرا که ما را از هدفمان دور خواهد کرد.
به عنوان حرف پایانی قبل از این بازی حساس چه چیزی می خواهی بگویی؟
من یک پرسپولیسی ام و به این تیم علاقه دارم .مطمئنا بزودی به این تیم بر می گردم .امیدوارم هواداران پرسپولیس هم از من دلگیر نباشند چون من به خواست خودم از این تیم نرفتم و در این جدایی بی تقصیرم.در ضمن برای پرسپولیس در بازی های لیگ قهرمانان آسیا هم آرزوی موفقیت می کنم.
pnugirl
مرفاوی: نفت را می بریم تا با خیال راحت به مصاف استقلال برویم
سرمربی تیم فوتبال صنعت مس شرایط مس کرمان را برای بازی روز جمعه مطلوب ارزیابی کرد.
صمد مرفاوی در رابطه با بازی مس کرمان با نفت تهران در هفته ۲۴ لیگ برتر اظهار کرد: تیم ما تمرینات منظمی را پشت سرگذاشته و باید نهایت تلاشمان را برای گرفتن سه امتیاز بازی نفت تهران انجام دهیم.
سرمربی تیم فوتبال صنعت مس کرمان با تاکید بر رسیدن تیمش به مرز آمادگی مطلوب عنوان کرد: پس از بازی با نفت، دو بازی حساس با رقیبان نزدیک خود استقلال و تراکتورسازی داریم که متاسفانه هر دو بازی بطور متوالی در زمین حریفان برگزار می شود و این صحیح نیست اما ما هم با احترام به برنامه اعلام شده، تلاش می کنیم تا با روحیه ای خوب و امتیازی نزدیک به مصاف حریفان بعدی برویم.
وی تیم نفت را یکدست و دارای حرکت گروهی خوب ذکر کرد و گفت: تیم مس کرمان هم قابلیت های بالای خود را نشان داده و روز جمعه برنده این بازی خواهد بود.
مرفاوی در این رابطه ادامه داد: ما در بازی رفت هم که در زمین حریف انجام شد، تا دقایق پایانی برنده بازی بودیم و بازی خوبی هم ارائه کردیم و این بار می خواهیم برنده باشیم.
وی در ارتباط با مصاف هفته آینده با استقلال تهران گفت: واقعیت این است که این بازی حساس است، به این دلیل که دو تیم در جدول رده بندی با هم رقابت نزدیکی دارند، همین!
pnugirl
02-23-2011, 04:36 PM
علی دایی: فولاد حریف سرسختی است اما شکستش میدهیم
علی دایی معتقد است که پرسپولیس بازی سختی با فولاد خوزستان دارد اما تیمش را برنده این بازی میداند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس شرایط تیمش را برای بازی آینده برابر فولاد خوزستان مطلوب توصیف کرد و اظهار کرد: خدا را شکر همه چیز خوب است و همه چیز در باشگاه ما سرجایش است. در حال حاضر خوب تمرین میکنیم و به خواست خدا امیدواریم بتوانیم نیم فصل دوم را با موفقیت پشت سر بگذاریم.
وی که از تعداد زیاد مصدومان تیمش ناراحت بود، خاطرنشان کرد: برای بازی بعدی متاسفانه تعدادی از بازیکنان ما مصدوم هستند اما بازیکنی نداریم که برای بازی با فولاد محروم باشد.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس همچنین تیم فولاد خوزستان را تیم بسیار خوبی توصیف کرد و تصریح کرد: فولاد دارای یک مربی با کلاس و خوب است. مجید جلالی استاد من بوده است. این تیم تاکنون در لیگ برتر نتایج خوبی هم کسب کرده است و بدون شک یکی از تیمهای خوب لیگ است. بازی سختی پیش رو داریم اما برای پیروزی به میدان میرویم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس که شرایط تیمش را برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا بسیار مطلوب میداند، گفت: مطمئن باشید برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا آماده هستیم و در حال حاضر در حال جمعآوری اطلاعات حریفان خود در این جام میباشیم.
pnugirl
02-23-2011, 04:36 PM
قلعهنویی: این چند جام را از من بگیرید تا شب راحت خوابشان ببرد
سرمربی سپاهان گفت: میخواهم با عزیز محمدی صحبت کنم که اگر میشود این چند جام قهرمانی را از من پس بگیرد تا بلکه برخی شب خوابشان ببرد.
امیر قلعهنویی درباره دیدار حساس روز پنجشنبه برابر استقلال، مشکلات فوتبال ایران، بحث مربیگری تیم ملی و ... صحبتهایی را مطرح کرد.
گفتوگوی تفصیلی فارس با قلعهنویی را در زیر میخوانید:
* نگاه من به دیدار استقلال فنی است
قبل از هر چیز میلاد با سعادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) را تبریک میگویم. همانطور که بارها گفتهام به همان اندازه که بازی پاس برای ما مهم بود بازی استقلال نیز مهم است. از حالا به بعد هر بازی برای ما حکم فینال را دارد و هیچ دیداری آسان نیست. بنابراین برای ما فرقی نمیکند حریفمان چه تیمی باشد. من نگاهم به این بازی کاملا فنی است و به مسائل دیگر کاری ندارم. در اصفهان هم هیچ جوی وجود ندارد و هر بحث حاشیهای بوده تمام شده است. این مسابقه با توجه به اینکه دو تیم در بالای جدول هستند، حساس است. طبیعتا من و مظلومی با هم دوستیم و در میدان مسابقه رقیب.
* قرار است فقط معینی صحبت کند
در جلسه کمیته فنی قرار شد سخنگوی کمیته فنی فریدون معینی باشد ولی اگر در این بین فرد دیگری اظهار نظری کرده من نمیدانم و اینکه در روزنامهها چه مینویسند خبر ندارم.
* مشاور فنی به تیم امید نمیدهم
هومن افاضلی کاربلد است و نیازی نیست من به تیم امید مشاور فنی بدهم. من در جلسه کمیته فنی نقطه نظرات خود را به صورت کلی میگویم. وقتی در ریز یک تیم نیستم و در تمرینات آن حاضر نیستم چه مشاورهای میتوانم بدهم.
* مشکل فوتبال ما زیرساختی است
برخلاف اینکه همه، نگاه نزدیکبینی نسبت به مسائل دارند من فقط در مورد مسائل کلان در فوتبال حرف میزنم. فوتبال ما مشکلات دیگری دارد که متاسفانه نه مطبوعات از آن حرف میزنند نه مدیران. اگر ما نیاییم ساختار را درست کنیم هیچ چیز درست نمیشود. مثلا این برنامه بود که پارسال داشتیم؟ چند بار لیگ تعطیل شد؟
آن وقت یک سری دوستان برای انحراف فکری به مردم میآیند اسم سرمربی تیم ملی را مطرح میکنند. در صورتی که مشکل ما این حرفها نیست. اگر قرار باشد به استادیومها ستاره بدهند به نظر شما کدام یک از استادیومهای ایران میتواند ستاره بگیرد؟ دندانی که درد میکند فقط با خوردن قرص مسکن خوب میشود؟ شاید آن دندان نیاز به عصبکشی داشته باشد.
*به مردم خوراک اشتباه میدهند
همه در حال دادن خوراک اشتباه به مردم هستند. حرف من این است که بیایید زیرساختها را درست کنیم. ثبات مدیریت را در فوتبالمان ایجاد کنیم. وقتی این چیزها درست شود با توجه به نیروی انسانی که داریم خود به خود بقیه مسائل حل میشود. کسی تا به حال دنبال این بوده که بداند کیفیت ورزشگاههای ما در چه اندازهای است؟ وقتی از پایه قوی نباشیم دیواری که بالا میرود خراب میشود.
* از ژاپن و ترکیه الگو برداری کنیم
در جلسات با مسئولان فدراسیون هم از برنامه کوتاه مدت و هم بلند مدت صحبت کردم و گفتم برویم از ژاپن یا ترکیه الگوبرداری کنیم. گفتم برویم ببینیم ترکیه چه کاری انجام داده که تا این حد پیشرفت کرده است. من سالی دو سه بار به ترکیه میروم و هر بار که به این کشور میروم تغییرات را در آن احساس میکنم.
* معتقد به ارتباطات هستم اما ارتباطات زمان و مکان دارد
من هم به داشتن ارتباطات در فوتبال اعتقاد دارم و از همین ارتباطات است که سال آینده قصد دارم در کلاس مربیگری که در انگلیس برگزار میشود، شرکت کنم اما باید دانست که این ارتباطات در کجا برقرار شود. شما بگویید چرا قطر توانسته دو میزبانی جام ملتها و جام جهانی را بگیرد. همه دلیل آن به خاطر برنامهریزی و مدیریت و کرسیهایی است که در afc دارد. ما کدام یک از اینها را داریم؟ آیا استقلال و پرسپولیس محل تمرین اختصاصی دارند؟
* مگر بلاژوویچ مربی کوچکی بود؟
متاسفانه به مردم انحراف فکری میدهند. من خودم جزء کسانی هستم که ترغیب میکنم برویم مربی خوب خارجی بیاوریم ولی تاثیر آن را هم خواهیم دید. روزی که به بحرین باختیم مگر بلاژوویچ مربی کوچکی بود. به هر حال در فوتبال برد و باخت است.
آقایان اگر میخواهید کمک کنید اول مشکلات اینچنینی را حل کنید. من از یکی از دوستانم خواستم در مورد برنامهریزی ژاپنیها تحقیق کند و به من بگوید که آنها چه برنامهای در پیش گرفتهاند و باعث پیشرفتشان شده است. شما فکر میکنید چرا جمعیت ورزشگاهها به ۵ هزار نفر رسیده است. چرا در حال از دست دادن سرمایههای خود هستیم.
* نباید قداست ایرانی زیر سوال برود
مربی بزرگ خارجی خوب است اما مذاکرات راه و روشی دارد و نباید به سمتی برود که ایران کوچک شود. حرکت آقایان باعث میشود ایران زیر سوال برود. باید قداست ایرانی حفظ شود. کاری نکنیم ایران با این همه قدمت و تمدن زیر سوال برود. من هم به داشتن ارتباطات اعتقاد دارم اما باید ابزار ارتباطات را هم داشته باشیم. در ایران بارها شده که مربی ایرانی با برنامه هم بوده اما باز به او انتقاد شده است. به قولی بعضیها، اگر چشم آبی داشتند خوب بود.
* در مورد تیم ملی با من صحبت نشده است
نوشتهاند که من برای دستیاری تیم ملی با این و آن صحبت کردهام و قرار است سرمربی تیم ملی شوم در صورتی که اصلا راجع به تیم ملی هیچ صحبتی با من نشده است. یک سری هستند میخواهند تحت هر شرایطی امیر قلعهنویی را بکوبند. میخواهم با عزیز محمدی صحبت کنم که اگر میشود این چند جام قهرمانی که من گرفتهام پس بگیرد بلکه یک سری راحت شوند و دست از سرم بردارند تا شب خوابشان ببرد. من اصلا نمیدانم داستان این مشکلات با من چیست. هر کسی میخواهد پیشرفت کند دوست دارند زمین بخورد و مانع از این میشوند که به پیشرفتش ادامه دهد.
* چرا در ورزشگاهها موسیقی مجاز پخش نمیشود؟
من حرفم این است که آقایان باید دست به دست هم بدهیم تا این فوتبال پیشرفت کند اما ما روشی در پیش گرفتیم که همه در آن به دنبال تسویه حساب هستند. با این روش تعداد تماشاگرانمان به ۲ هزار نفر میرسد. چه اشکالی دارد وقتی به شهرستانها میرویم آنها را صاحب ورزشگاههای قشنگ ببینیم.
چرا رفت و آمد مسیر تماشاگران درست نمیشود. تماشاگری که از ۳- ۴ ساعت قبل از بازی به ورزشگاه میآید چرا نباید تسهیلاتی داشته باشد. چه اشکالی دارد از موزیکهای مجاز و زنده در ورزشگاه استفاده شود. ما هنوز سرویسهای بهداشتیمان درست نیست آنوقت چه طور میتوانیم سراغ مربی خوب خارجی برویم.
* برنامه نود به مردم انحراف فکری میدهد
۹۰ درصد از برنامه نود انحراف فکری به مردم میدهد. تا حالا شده در این برنامه درباره کیفیت چمنها صحبت شود. خود عادل فردوسیپور میگوید فضای استادیومهای ما به گونهای شده که مادران جرات نمیکنند فرزندان نوجوان خود را راهی ورزشگاه کنند. یکی از این علتها خود عادل فردوسیپور است. چرا کسی نمیآید از کیفیت چمن ورزشگاهها بگوید.
حمید استیلی از زمین ورزشگاه بوشهر مینالد. این مسائل در فوتبال تاثیر دارد. تماشاگر میخواهد از سرویس بهداشتی استفاده کند به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی با هزار و یک نوع مریضی مواجه میشود. دین ما دین رحمت و شادی است. پیامبر ما پیامبر رحمت و شادی بوده است. اسلام کاملترین دین الهی و برای همه زمانها و مکانها است. ما چه کاری برای جوانان خود در این استادیومها کردهایم. باید برویم این مسائل را درست کنیم. چرا تماشاگر حتی نمیتواند از آب خوردن در ورزشگاهها استفاده کند. چرا باید وقتی قدم به ورزشگاه میگذاریم فحش بخوریم. یک جوان چون در جامعه مشکل دارد، برای تخلیه خود به ورزشگاه میآید و چه کسی بهتر از امیر قلعهنویی برای فحش دادن. به جای اینکه این مشکلات را حل کنیم به دنبال تسویه حساب هستیم.
* چرا اصل ۴۴ قانون اساسی اجرا نمیشود؟
مگر در اصل ۴۴ قانون اساسی نیست که فوتبال به بخش خصوصی واگذار شود. همین تعداد کمی هم که وارد بخش خصوصی شدهاند به مشکل خوردهاند. نمونه آن حسین هدایتی است. برویم ببینیم در ترکیه چه برنامهای را در پیش گرفتهاند که به این جا رسیدهاند. چرا ما نباید تلویزیون خصوصی یا تلویزیونی که مخصوص ورزش باشد، داشته باشیم؟ میگویند قانون اساسی اجازه نمیدهد. یعنی نمیشود این قانون را اصلاح کرد؟ فوتبال صنعت است. کشورهای عربی را ببینید چه طور در حال برنامهریزی هستند.
* مظلومترین تیم سال گذشته سپاهان بود
من در جلسه کمیته فنی از عزیز محمدی خواهش کردم گروهی را برای برنامهریزی بیاورند. سال گذشته مظلومترین تیم سپاهان بود و هر کاری که خواستند با این تیم کردند. چرا ما باید هر سه چهار روز یک بار بازی کنیم. چرا سپاهان باید ۲۹ اسفند بازی کند و ششم فروردین هم به میدان برود. محمد نوری دیشب در برنامه تلویزیونی گفت هر گاه از اردوی تیم ملی بازمیگردد به لحاظ روحی به هم ریخته است. پس من چه بگویم که هر بار ۶-۷ بازیکن من را میگیرند. گاهی شده بود تمرین سپاهان به ۱۰ نفر رسیده بود.
من اگر نخواهم لیگمان را با لیگهای اروپایی به لحاظ برنامهریزی مقایسه کنم، از ترکیه میتوانم مثال بزنم. باید میدیدید من چه طور در این یک سال زجر کشیدم. هیچ تیمی در تاریخ فوتبال به اندازه سپاهان زجر نکشیده است. تازه بعضی از مربیان بابت اینکه یک بازیکنشان در تیم ملی بازی نکرده، انتقاد میکردند. باید میدیدند چه بلایی سر من آمده است.
* من برنامهمحور بودم
امیدوارم سال بعد برنامهریزی به این شکل نباشد. من در جلسه کمیته فنی هم گفتم از یک جایی باید تصمیمات فوتبالی باشد. فوتبال تقویم داده شود. به مربی تیم ملی هم همین برنامه را بدهند. زمانی که من سرمربی تیم ملی بودم میتوانید از آقای کاظمی که در همه جلسات ما شرکت داشت، بپرسید حتی یک هفته هم لیگ تعطیل نشد. چون من برنامهمحور بودم. وقتی در برنامهریزی نظرات کارشناسان پرسیده شود، به چنین برنامهریزی دچار نمیشویم. چه طور من ۴ سال پیش توانستم این برنامهریزی را انجام دهم ولی آقایان امسال نمیتوانستند کاری کنند که سپاهان دچار این همه بلا نشود؟ چون ایرانی بودم با وجود این برنامهریزیها هر چه خواستند به من گفتند. من یک بار یک کلام گفتم بازی، دو نیمه متفاوت داشت همه به من انتقاد کردند اما همین جمله را مورینیو گفته بود همه به به و چه چه کردند.
pnugirl
02-23-2011, 04:37 PM
باشگاه صنعت نفت آبادان گواهی پزشکی کاسیمیرو را رو کر
باشگاه صنعت نفت آبادان گواهی پزشکی سرمربی پرتغالی تیم خود را به ایپنا ارائه کرد.
در پی اظهارات "آلفردو کاسیمیرو" سرمربی پرتغالی تیم صنعت نفت آبادان در برنامه ۹۰ شب گذشته و متهم کردن مسئولان و کاپیتان تیم به دروغگویی توسط این مربی، مسئولان باشگاه صنعت نفت آبادان گواهی پزشکی کاسیمیرو را که وی منکر شده بود را به ایپنا ارائه دادند تا در معرض عموم قرار گیرد و حرفهای مرد پرتغالی دروغ از آب درآید.
بر اساس این گزارش کاسیمیرو وجود چنین گواهی و همچنین بیماری قلبی را تکذیب کرده بود تا مسئولان و کاپیتان تیم را متهم به دروغگویی کند!
به هر حال با وجود گواهی دکتر خانم "نهضت اکیاش" و تاریخ مراجعه ای که احمد پارو سرپرست تیم در برنامه ۹۰ گفته بود باید دید واکنش سرمربی پرتغالی چیست؟!
http://pnu-club.com/imported/2011/02/1689.jpg
pnugirl
قلعهنویی: پاس و استقلال ندارد؛ فقط ۳ امتیاز را میخواهیم
امیر قلعه نویی در مورد بازی فردا مقابل استقلال اظهار داشت: از حالا به بعد هر بازی برای ما حکم فینال را دارد و هیچ دیداری آسان نیست. به همان اندازه که بازی پاس برای ما مهم بود بازی استقلال نیز مهم است. بنابراین برای ما فرقی نمیکند حریفمان چه تیمی باشد.
وی تاکید کرد: پاس، ذوب آهن، استقلال و بقیه تیمها هیچ فرقی برای ما نمیکند. من نگاهم به این بازی کاملا فنی است و به مسائل دیگر کاری ندارم.
قلعه نویی درباره رویارویی با مظلومی و جو حاکم بر اصفهان در آستانه این دیدار خاطرنشان کرد: در اصفهان هیچ جوی وجود ندارد و هر بحث حاشیهای بوده تمام شده است. این مسابقه با توجه به اینکه دو تیم در بالای جدول هستند، حساس است. طبیعتا من و مظلومی با هم دوست هستیم و در میدان مسابقه رقیب.
سرمربی سپاهان یادآور شد: بازیهای این دو تیم همیشه جذاب و حساس بوده و ما میخواهم با ارائه یک بازی خوب ۳ امتیاز را کسب کنیم. پیروزی در این دیدار ما را مدعیتر میکند و به همین دلیل به چیزی جز پیروزی فکر نمیکنیم. خوشبختانه همه بازیکنان غیر از مهدی کریمیان را نیز در اختیار داریم.
دیدار سپاهان و استقلال فردا ساعت ۱۶:۱۵ در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار میشود.
pnugirl
ابراهیمزاده: میخواهیم درخور صدرنشین بازی کنیم
منصور ابراهیمزاده در مورد دیدار روز پنجشنبه برابر صبای قم تصریح کرد: در این مسابقه بازیکن سه اخطاره و مصدومی نداریم و همه بازیکنان آماده هستند. حریف هم تیمی است که مدیرعاملش را تغییر داده و کادر فنیاش نیز انسجام خاصی پیدا کرده است. عبدالله ویسی مربی توانایی است اما ذوب آهن هم میخواهد بازی در خور و شایسته صدرنشین لیگ ارایه کند و همچنان صدر جدول باقی بماند.
وی در مورد برتری شش بر صفر هفته گذشته برابر نفت آبادان اظهار داشت: برخی بازیها استثنایی است اما اگر نگاه ما این است که همواره به سمت و سوی قهرمانی برویم بدون اینکه در نظر بگیریم در خانه خودمان هستیم یا خانه حریف باید با قدرت کارمان را ادامه دهیم.
سرمربی ذوب آهن در مورد زمین چمن نامناسب ورزشگاه یادگار امام قم که اعتراض بازیکنان صبا را هم در پی داشته گفت: همان طور که زمین برای آنها ناهموار است برای ما هم همین وضعیت وجود دارد. هر دو تیم هم روی زمین فوتبال بازی میکنند و انشاالله شرایط به گونهای باشد که بازی خوبی انجام شود.
ابراهیمزاده در مورد اینکه چقدر به پیروزی در قم امیدوار است گفت: همیشه امیدوار هستیم که بازی خوبی انجام دهیم و موفق از میدان خارج شویم.
سرمربی ذوب آهن در مورد اینکه دوست دارد در اصفهان بازی دو تیم سپاهان و استقلال مساوی تمام شود یا نه گفت: ما فقط به بازی خودمان فکر میکنیم و به آن دیدار توجهی نداریم. فقط دوست داریم خودمان برنده شویم.
ابراهیمزاده در مورد ویسی که خودش را گواردیولا ایرانی میداند به فارس گفت: این اسم را ویسی روی خودش نگذاشت. این لقب را رسانهها با توجه به تیپ و وضعیت ظاهری به او دادهاند برازندهاش هم هست. او مربی توانایی است و میتواند به مدارج بالای مربیگری برسد. بازیکن خوبی بوده و مربی متفکر و علاقمند است و برایش آرزوی موفقیت دارم.
وی در مورد شناختش از ویسی خاطرنشان کرد: در سپاهان بازیکنم بود. او بازیکن با جسارت و قویی بوده و اکنون نیز به عنوان مربی همین شرایط را دارد.
pnugirl
02-23-2011, 04:38 PM
مرزبان :اتفاق خاصی نیفتد سقوط می کنیم!
گفت و گو با علیرضا مرزبان مربی شاهین بوشهر برای هواداران این تیم ناامیدکننده است .چه ، مربی شاهین خیلی سریع به اصل مطلب ذهنی اش می رسد:بی پولی !
مرزبان می گوید:بچه های شاهین دیگر به ما اعتماد ندارند. نه به ما و نه به مدیریت تیم.البته تقصیری هم متوجه آنها نیست.بس که آنها وعده شنیده اند دیگر هیچ حرفی را قبول نمی کنند. اصل توانایی بازیکنان در فوتبال به ضمیر ناخودآگاه ربط دارد که در حال حاضر بازیکنان ما در این مسئله به شدت دجار مشکل شده اند و به دلیل افکار نگران در زمینه فوتبال هم دچار مسئله می شوند و همانطور که در بازی پرسپولیس دیدید. در جدالهای تک به تک می بازند.
مرزبان با اشاره به اینکه هواداران شاهین امروز در تمرین از کادرفنی گلایه داشته اند گفت: به انها گفتیم که اگر اتفاق مالی خاصی نیفتد وضع از این بهتر نمی شود.
pnugirl
02-23-2011, 04:39 PM
فرهاد مجیدی به سمت قلعهنویی میرود
فرهاد مجیدی کاپیتان استقلال در بازی حساس مقابل سپاهان یکی از مردان کلیدی تیمش خواهد بود و نکته قابل توجه رویارویی این بازیکن با امیر قلعهنویی است. مجیدی در زمان قلعهنویی بیشتر یک بازیکن نیمکتنشین بود و به همین دلیل اخبار متفاوتی در آن زمان در مورد اختلاف فرهاد با امیر مطرح شد. هر چند مجیدی رابطه چندان خوبی با قلعهنویی ندارد ولی کاپیتان استقلال در صحبتهایی که با نزدیکانش داشته است، به این موضوع اشاره کرده که قبل از شروع بازی به سمت قلعهنویی خواهد رفت.
pnugirl
02-23-2011, 04:39 PM
تلاش مظلومی برای فریب دادن قلعه نویی
پرویز مظلومی سرمربی ستقلال در نظر دارد تیمش را با شرایطی متفاوت برای دیدار با امیر قلعه نویی آماده کند. مظلومی اعلام کرده درنظر دارد تا روز بازی ترکیب تیمش را مشخص نکند و نفرات مورد نظر خود را اعلام نمی کند.
سرمربی استقلال معتقد است که نفراتی که قرار است مقابل سپاهان به میدان بروند؛باید مخفی بمانند تا بازیکنان با آرامش کامل و شرایطی متفاوت تمرین کنند و برای بازی با تیم قلعه نویی آماده شوند.
گفتنی است؛سرمربی استقلال به بازیکنانش اعلام کرده همگی برای حضور در ترکیب ثابت تیم، شانس دارند؛تا این مسئله انگیزه را نزد نفرات این تیم افزایش دهد
pnugirl
02-24-2011, 03:24 PM
چرا اکثر بازیکنان سپاهان گفتند مجیدی خطرناک ترین بازیکن استقلال است؟
بازیکنان سپاهان در آستانه بازی با استقلال اظهارنظر هایی انجام دادند که این اظهارات بسیار شبیه یکدیدگراست.چند بازیکن سپاهان در پاسخ به این سوال که خطرناک ترین بازیکن استقلال چه کسی است گفته اند:"فرهادمجیدی!"
خسروحیدری،هادی عقیلی،سیدجلال حسینی،احمد جمشیدیان و ... بازیکنانی هستند که کاپیتان استقلال را خطرناک ترنی بازیکن نامیده اند اما برخی نزدیکان باشگاه استقلال معتقدند جدا از اینکه خطرناک بودن مجیدی برای خط دفاع سپاهان خطرناک است اما این اشتراک نظر می تواند نوعی تاکتیک از سوی امیر قلعه نویی باشد تا دیگر بازیکنان این تیم را از جریان بازی فردا خارج کنند!
در واقع استقلال بازیکنان ارزشمند دیگری هم دارد که می توانند سپاهان را به زحمت انداخته وبرای آن ها دردسرایجاد کنند .بازیکنانی مثل:جباری،مبعلی،شریفات،سی صالحی و....اما اینکه چرا بازیکنان سپاهان مجیدی را خطرناک ترین بازیکن استقلال می نامند خود مسئله ای است که در آستانه بازی استقلال مقابل سپاهان تعجب خیلی ها را برانگیخته است!
لازم به ذکر است که مجیدی زمان مربیگری امیر قلعه نویی شرایط مطلوبی در استقلال نداشت و معمولا نیمکت نشین بود
pnugirl
02-24-2011, 03:26 PM
ابراهیم توره: ایشاالله استقلال باخت!
ابراهیم توره مهاجم سنگالی سپاهان در دو سال اخیر که پیراهن این تیم را برتن کرده است، مقابل استقلال به هیچ عنوان موفق به گلزنی نشده است. این در حالی است که او به پرسپولیس تیم سابقش گل زده است. توره امیدوار است که طلسم گل نزدن به استقلال را در بازی روز پنجشنبه بشکند.
او برخلاف بسیاری از فوتبالیستهای خارجی لیگ برتر ایران که زبان فارسی را زود یاد میگیرند هنوز نمیتواند فارسی را خوب حرف بزند ولی به هر حال این مهاجم به صورت دست و پا شکسته توانست گفتوگوی کوتاهی را با خبرنگار سایت گل انجام دهد.
توره ابتدا در مورد این بازی میگوید:« بازی بسیار سختی بود و هر دو تیم دوست ندارند ببازند. ما تیم بسیار خوبی هستیم که در اصفهان بازی میکنیم و فکر میکنم در نهایت برنده این دیدار باشیم.»
وقتی از توره میپرسیم نتیجه را پیشبینی کن ابتدا کمی مکث کرده و با لهجه خاصی که دارد اینگونه جواب میدهد:« ایشاالله استقلال باخت!» توره در پاسخ به این سوال که آیا سپاهان امسال قهرمان خواهد شد، خاطرنشان میکند:« بله، ما امسال هم مثل پارسال قهرمان خواهیم شد. البته فکر میکنم ذوب آهن بهترین تیم است و آنها اصلیترین رقیبمان برای کسب عنوان قهرمانی هستند.»
توره در پاسخ به این سوال که آیا در بازی روز پنجشنبه به استقلال گل خواهی زد، میگوید:« دوست ندارم این بازی بدون گلزنی من تمام شود و امیدوارم به استقلال گل بزنم.» او در پایان حرفهایش با تعریف از حریف سپاهان تاکید میکند:«همه بازیکنان استقلال خوب هستند و کار سختی در این مسابقه داریم ولی این بازی را میبریم.»
pnugirl
02-24-2011, 03:27 PM
شریفینسب: در شان کاسیمیرو نبود علیه باشگاه و کاپیتان صحبت کند
بازیکن تیم فوتبال نفت آبادان گفت: در شان سرمربی نبود که علیه باشگاه و هوری موضعگیری کند.
امید شریفی نسب در مورد اتفاقات اخیر در تیم نفت آبادان و صحبت های کاسیمیرو اظهار داشت: من فکر می کنم صحبت هایی که کاسیمیرو مطرح کرد در شان یک مربی نیست. یک مربی نباید علیه مدیرعامل و بازیکنانش صحبت کند. ایشان عادت داشت هر موقع تیم نتیجه می گرفت بگوید خودش باعث شده و اکنون که تیم نتیجه نگرفته است این موضوع را به گردن هوری انداخته است.
وی افزود: حسن هوری تنها بازیکنی از خوزستان بود که به تیم ملی دعوت شد و این در شان یک مربی نیست که علیه باشگاه و کاپیتان تیمش چنین موضع گیری داشته باشد. او چطور زحماتی که هوری برایش کشیده را فراموش کرده؟! چطور تا چند وقت قبل هوری کسی بود که به او کمک کرده تا تیم را لیگ برتر بیاورد! من خودم جز بازیکنانی هستم که به عشق مردم آبادان به نفت آمده ام و با جان و دل برای این تیم بازی می کنم.
شریفی نسب ادامه داد: من مصاحبه های او در روزنامه ها را دارم که چطور از هوری و سایرین تعریف کرده ولی نمی دانم چه اتفاقی افتاده که نظرش تغییر کرده است. شاید پیشنهادی به او شده و با این جوسازی ها می خواهد باشگاه او را برکنار کند و پولش را بگیرد و سپس جای دیگری قرار داد ببندد و به نظر من این روش درست نیست.
بازیکن نفت آبادان تصریح کرد: درست است که از ذوب آهن ۶ گل دریافت کردیم اما دلیل نمی شود که به بازیکن مشکوک شود. پرسپولیس هم مقابل شاهین ۴ گل خورد. آیا باید به بازیکنان این تیم شک کرد؟ من چهار پنج سال پیش در فولاد بازی می کردم و در یک مسابقه هفت گل خوردیم. یک مربی وقتی می خواهد اظهار نظر کند باید همه چیز را در نظر بگیرد.
شریفی نسب خاطر نشان کرد: همه ما در تیم مشکل مالی داریم، اما دیروز در جلسه ای که با مسئولان تیم داشتیم همه همدل شدیم که به خاطر مردم همه چیز را فراموش کنیم و فقط به فکر پیروزی و موفقیت تیم خود باشیم. البته تا پیش از این هم ما به پول فکر نمی کردیم. مثلا همین هوری ماشینی خریده بود اما چون پول پرداخت آن را نتوانست جور کند مجبور شد این ماشین را به نمایشگاه بازگرداند. اکثر بچه های تیم چنین مشکلاتی داریم اما قول داده اند که هر چه زودتر این مشکل را حل کنند.
pnugirl
02-24-2011, 03:35 PM
پرسپوليس و فولاد، چشم در چشم در هتل المپيك
پرسپوليسي ها امروز و بعد از آخرين تمرين خود در ورزشگاه درفشي فر كه راس ساعت 12 برگزار مي شود به هتل المپيك مي روند تا اردوي خود را در اين هتل بر پا كنند. از طرفي فولادي ها كه هنوز به تعويق يك روزه بازي با پرسپوليس اميدوارند و دوست دارند به خاطر حضور سه بازيكن شان در اردوي اميد مسابقه با سرخپوشان تهراني را روز شنبه برگزار كنند ساعت 16 فردا به تهران پرواز خواهند كرد و از فرودگاه به هتل المپيك مي روند تا در اين هتل اسكان يابند.در اين صورتبا حضور رقيبان عصر جمعه در يك هتل تقابل هاي جالبي بين فولادي ها و پرسپوليسي ها پيش خواهد آمد كه حتما جالب توجه خواهد بود. احتمالا ميثاق معمارزاده دروازه بان پرسپوليسي فولاد قبل از رخصت گرفتن از دايي در شروع بازي در هتل با او رودررو خواهد شد.همچنين چشم در چشم شدن احتمالي ميثاق با حقيقي و يحيوي هم مي تواند جالب باشد.از طرفي نعيم سعداوي مربي سابق پرسپوليس و فعلي فولاد كه بابت طلبش از پرسپوليس شكايت كرده و هنوز به پولش هم نرسيده مي تواند در ملاقات با حبيب كاشاني خواستار دريافت هر چه سريعتر پولش شود.البته اين اتفاق منوط به اين است كه كاشاني مثل دو بازي قبلي تيمش در اردوي پرسپوليس حاضر شود كه احتمالا با توجه به حاشيه سازي هاي اخير چندان دور از ذهن نيست.
pnugirl
02-25-2011, 01:44 PM
ابراهيم زاده:با بازي زيباي دو تيم، فوتبال ايران زنده شد
منصور ابراهيم زاده گفت: امروز دو تيم يک فوتبال زيبا را به نمايش گذاشتند.
سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن پس از پيروزي 2 بر 1 تيمش مقابل صبا در دقايق پاياني در نشست خبري اظهار کرد: به صبا تبريک مي گويم، چرا که امروز يک فوتبال خوب را به نمايش گذاشت و با بازي زيباي دو تيم، فوتبال ايران زنده شد.
ابراهيمزاده ادامه داد: صبا در نيمه اول بهتر از ما بازي کرد و موقعيتهاي بيشتري داشت اما با صحبتهايي که در بين دو نيمه با بازيکنان کرديم و تعويضهايي که انجام داديم توانستيم در نيمه دوم بازي را در دست بگيريم و بهتر از حريف کار کنيم. ضمن اين که تعويضهايي که انجام داديم نشاندهنده اين بود که ميخواهيم اين بازي را ببريم.
سرمربي ذوب آهن با اشاره به بازي خوب خلعتبري در اين ديدار گفت: به هر حال خلعتبري با باشگاه قرارداد دارد و ما انتظار داريم که او براساس قراردادي که با ذوب آهن دارد به تعهداتش عمل کند. خلعتبري در بازي قبل پس از تعويضش به من چيزي نگفت اما برخوردش مناسب نبود و باعث شد که تماشاگران برداشت بدي از اين صحنه داشته باشند. در عين حال او امروز براي ما خوب بازي کرد.
pnugirl
02-25-2011, 01:45 PM
سرمربي تيم فوتبال صباي قم تهديد به استعفا كرد
سرمربي تيم فوتبال صباي قم پس از شکست خانگي برابر ذوب آهن اصفهان تهديد به کناره گيري کرد.
تيم فوتبال صباي قم در حالي که تا دقيقه 92 با يک گل از ذوب آهن پيش بود با شکست دو بر يک روبرو شد.
عبدالله ويسي سرمربي صباي قم در نشست خبري پس از اين ديدار دليل اصلي شکست تيمش را عدم از خود گذشتگي محسن بياتي نيا دانست و اظهار داشت: در دقيقه 91
بياتي نيا و هادي اصغري در فرصت دو به تک گلزني قرار گرفتند که متاسفانه بياتي نيا با خودخواهي توپ را به بيرون فرستاد.
وي افزود: اگر در اين صحنه بياتي نيا از خود گذشتگي مي کرد تيم صباي قم به يک پيروزي شيرين دست مي يافت.
سرمربي صباي قم عنوان کرد: کار کردن در تيمي که در آن رفاقت کم باشد برايم سخت است.
وي ادامه داد: از تيم صبا مي روم تا ديگر بازيکنان مشکلي براي پاس ندادن به هم نداشته باشند اما چنانچه مديران باشگاه با رفتن من موافقت نکنند به طور يقين محسن بياتي نيا را از فهرست نفرات کنار خواهم گذاشت.
ويسي در پايان گفت: بسيار خوب بازي کرديم و به هيچ عنوان مستحق باخت نبوديم اما خودخواهي بياتي نيا و حملات گسترده ذوب آهن در ثانيه هاي پاياني شکست ما را رقم زد.
pnugirl
قلعه نويي: عليه ما جو سازي شده است
سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان با انتقاد از عملکرد مطبوعات، گفت: همه به دنبال اين هستند که سپاهان زمين بخورد و در اين راه عليه ما جو سازي کرده اند.
امير قلعه نويي پس از تساوي مقابل استقلال در گفت وگو با خبرنگاران خاطرنشان کرد: به هدايت ممبيني داور ديدار امروز تبريک مي گويم که 2 امتياز حساس را از سپاهان گرفت.
وي افزود: ابراهيم توره در مصافي تک به تک سرنگون شد اما داور مسابقه تنها به مدافع استقلال کارت زرد نشان داد که اين مساله برايم بسيار جالب بود.
قلعه نويي ادامه داد: داور از دقيقه نخست برعليه سپاهان سوت زد و متاسفانه برروي بازيکنان ما فشار عصبي زيادي وارد کرد.
سرمربي سپاهان که بسيار ناراحت به نظر مي رسيد عنوان کرد: با اين وضعيت داوري، ورزشگاه ها و مسابقات حتما مي توانيم يک مربي بزرگ خارجي را براي فوتبال کشور جذب کنيم.
سرمربي سپاهان عنوان کرد: چون سپاهان يک تيم شهرستاني است نمي خواهند به يک قطب بزرگ تبديل شود که اجازه اين مساله را نخواهيم داد و با قدرت به راه خود در مسير موفقيت ادامه مي دهيم.
وي در خصوص تعويض ابراهيم توره و به ميدان آمدن عنايتي گفت: توره يک کارت زرد داشت و خشن بازي مي کرد که به همين دليل عنايتي وارد زمين شدو در توپ گيري و عقب نگه داشتن تيم حريف نيز بسيار موفق بود.
قلعه نويي گفت: بسيار خوب مي دانم که خبرنگاران برعليه رضا عنايتي هم جو سازي دارند و به دنبال ناکامي وي هستند.
وي در پاسخ به اين سئوال که چرا استقلال بيشتر توپ و ميدان را در اختيار داشت: اين مساله درست است اما سپاهان فرصت هاي بيشتري براي گلزني داشت چراکه ما هميشه به دنيال فوتبالي تهاجمي هستيم.
وي در مورد مدعيان قهرماني در اين فصل گفت: چهار تيم صدر جدول شانس قهرماني دارند و با پيروزي در بازي هاي آينده به شرايط بهتري در جدول دست پيدا مي کنيم.
قلعه نويي در مورد محروميت احتمالي خود با صحبت عليه داوران و مطبوعات گفت: وظيفه من دفاع از تيم است و در اين راه از هيچ چيزي نمي ترسم.
گفتني است، ديدار تيم هاي فولاد مبارکه سپاهان و استقلال تهران با تساوي يک بر يک به پايان رسيد.
pnugirl
سرمربي تيم ذوب آهن
نتايج ضعيف خانگي صباي قم جاي تعجب دارد
سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: صباي قم در بازيهاي خارج از خانه نمايش خوبي ارائه ميکند اما در مسابقات خانگي به راحتي امتيازات را از دست ميدهد که اين امر جاي تعجب دارد .
'' منصور ابراهيم زاده '' پنجشنبه شب پس از پايان ديدار تيم هاي صباي قم و ذوب آهن اصفهان در گفت و گو با خبرنگاران افزود: به صبا تبريک ميگويم که فوتبال خوب و بابرنامهاي را مقابل ما ارائه کرد اما ما نيز در برابر اين تيم توانستيم يک بازي مقتدر و خوب را انجام دهيم .
وي ابرازداشت:امروز ثابت کرديم که اگر تيمي بخواهد نتيجه را عوض کند اين اتفاق حتي در دقيقه پاياني هم رخ خواهد داد و تنها يک مقدار تلاش و جديت بايد به خرج داد.
سرمربي ذوب آهن اصفهان افزود: بازي دادن به خلعتبري در مقابل صبا را بياقتداري نميدانم او هفته پيش تعويض شد و بدون آنکه من حرفي زده باشم زمين مسابقه را ترک کرد که در مورد اين کار وي باشگاه بايد تصميم بگيرد.
وي افزود: جايگزين خلعتبري در مسابقه مقابل نفت آبادان پاس گل داد و گل هم به ثمر رساند و اين موضوع براي من اقتدار محسوب ميشود.
وي تاکيد کرد: اقتدار ديگر من اين است که خلعتبري دوباره امروز در ترکيب ثابت قرار ميگيرد، پاس گل ميدهد، پنالتي ميگيرد و بهترين بازياش را انجام ميدهد و از نظر من اقتدار يعني همين.
ديدار تيم هاي صباي قم و ذوب آهن اصفهان از چارچوب هفته بيست و چهارم مسابقات ليگ برتر فوتبال عصر پنج شنبه با نتيجه دو بر يک به سود ذوب آهن در استاديوم يادگار امام قم پايان يافت.
pnugirl
02-25-2011, 01:46 PM
مصدوميت محرم نويدكيا جدي است
محرم که سوابق قبلياش در مصدوميت همه را نگران کرده است با چهرهاي گرفته از درد از بازي بيرون رفت و به نظر ميرسد که مصدوميت او باز هم جدي باشد
محرم نويدکيا ستاره سپاهان که امير قلعهنويي از او به عنوان مهره وزني ياد ميکند در بازي امروز استقلال و سپاهان خيلي سريع به دليل مصدوميت کشاله ران تعويض شد و جاي خود را به هاشم بيکزاده داد.
محرم که سوابق قبلياش در مصدوميت همه را نگران کرده است با چهرهاي گرفته از درد از بازي بيرون رفت و به نظر ميرسد که مصدوميت او باز هم جدي باشد. کاپيتان دوستداشتني سپاهان در چند سال گذشته بارها به دلايل مصدوميتهاي مختلف مدتها از ميدان دور بوده است .
مجتبي جباري همتاي او در استقلال که مثل محرم سيگل مصدوميت مشابهي دارد در اين بازي حدود يک ساعت بازي کرد و سپس به دليل عدم درخشش جاي خود را به ايمان مبعلي داد.
فردا درباره مصدوميت محرم با پزشک سپاهان صحبت خواهيم کرد.
pnugirl
02-25-2011, 01:46 PM
مصدوميت محرم نويدكيا جدي است
محرم که سوابق قبلياش در مصدوميت همه را نگران کرده است با چهرهاي گرفته از درد از بازي بيرون رفت و به نظر ميرسد که مصدوميت او باز هم جدي باشد
محرم نويدکيا ستاره سپاهان که امير قلعهنويي از او به عنوان مهره وزني ياد ميکند در بازي امروز استقلال و سپاهان خيلي سريع به دليل مصدوميت کشاله ران تعويض شد و جاي خود را به هاشم بيکزاده داد.
محرم که سوابق قبلياش در مصدوميت همه را نگران کرده است با چهرهاي گرفته از درد از بازي بيرون رفت و به نظر ميرسد که مصدوميت او باز هم جدي باشد. کاپيتان دوستداشتني سپاهان در چند سال گذشته بارها به دلايل مصدوميتهاي مختلف مدتها از ميدان دور بوده است .
مجتبي جباري همتاي او در استقلال که مثل محرم سيگل مصدوميت مشابهي دارد در اين بازي حدود يک ساعت بازي کرد و سپس به دليل عدم درخشش جاي خود را به ايمان مبعلي داد.
فردا درباره مصدوميت محرم با پزشک سپاهان صحبت خواهيم کرد.
O M I D
02-28-2011, 06:40 PM
قلعه نويي:مصدوميت هادي عقيلي رفع شد
تنها نگراني ما از عقيلي بود که خوشبختانه با تلاش کادر پزشکي اين بازيکن نيز به بهبودي کامل دست يافته است
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00000890.jpg امير قلعه نويي'' سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: بازيکنان و مجموعه کادر فني اين تيم در نخستين ديدار خود مقابل تيم قدرتمند ''الهلال '' عربستان به ارايه يک بازي خوب، جذاب و منطقي مي انديشند .
قلعه نويي با بيان اينکه ديدارهاي اخير اين تيم عربستاني با حضور بازيکنان و کادر فني چندين بار آناليز و مورد تجزيه و تحليل قرار گرفته، تاکيد کرد : تلاش مجموعه تيم فوتبال سپاهان در اين ديدار حساس، کسب سه امتياز اين بازي است . وي درخصوص آخرين وضعيت تيم يادآور شد: بازيکنان در حال حاضر به لحاظ فيزيکي شرايط بسيار مطلوبي دارند و تنها نگراني ما از عقيلي بود که خوشبختانه با تلاش کادر پزشکي اين بازيکن نيز به بهبودي کامل دست يافته است .
سرمربي تيم سپاهان اصفهان همچينن در خصوص علت عدم همراهي ''محرم نويدکيا '' در اين ديدار گفت : اين بازيکن شايسته فوتبال کشورمان متاسفانه در ديدار با استقلال دچار آسيب ديدگي شد به همين دليل نتوانست ما را در اين ديدار مهم همراهي کند.
O M I D
02-28-2011, 06:42 PM
حواشي پاس ادامه دارد
مديرعامل باشگاه پاس استعفا کرد
مديرعامل باشگاه پاس همدان با اعلام کناره گيري از سمت خود در اين باشگاه گفت: تصميم گرفتم با شرايطي که تيم پاس همدان دارد ديگر با اين باشگاه همکاري نکنم.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00019403.jpg به گزارش خبرنگار مهر، کریم ملاحی صبح امروز دوشنبه و پس از مشکلاتی که در اداره باشگاه پاس با آن روبهرو بود با اعلام استعفای خود به هیئت مدیره باشگاه رسما از این سمت کناره گیری کرد.
وی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تایید این خبر در خصوص دلایل کناره گیری خود از مدیرعاملی باشگاه پاس همدان اظهار داشت: شرایط برای ادامه همکاری مناسب نبود و به همین دلیل ترجیح دادم این مسئولیت را به فرد دیگری واگذار کنم.
وی تصریح کرد: من پیش از این نیز دو بار استعفا داده بودم ولی با استعفای من موافقت نشده بود. این بار تصمیم گرفتم با شرایطی که تیم پاس همدان دارد دیگر با این باشگاه همکاری نکنم.
ملاحی برای مدیریت باشگاه پاس آرزوی موفقیت کرد و گفت: امیدوارم با رفتن ملاحی مشکلات تیم پاس همدان برطرف شود و این باشگاه بتواند به جایگاه واقعی خود در فوتبال کشور باز گردد.
مدیرعامل مستعفی تیم پاس همدان در مورد کناره گیری سایر اعضای مدیریتی تیم پاس همدان گفت: از وضعیت آنها اطلاعی ندارم و تنها می توانم در مورد خودم اظهارنظر کنم و اینکه دیگر در تیم پاس مسئولیتی ندارم.
تیم فوتبال پاس همدان در جدول رده بندی مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور با 21 امتیاز رتبه هفدهم را در اختیار دارد.
O M I D
02-28-2011, 06:42 PM
سال آينده در جمعآبيها خواهم بود
ميداودي: براي بازگشت به استقلال لحظهشماري ميكنم
مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: اين روزها براي تمرين وبازي کردن در استقلال لحظهشماري ميکنم.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00016162.jpg ميلاد ميداودي در خصوص برنامههاي درمان و آماده سازياش در روزهاي اخير گفت: طبق برنامه روزانه سه مرحله تمريني و درماني دارم، صبحها همراه با دکتر نوشادي در مجموعه ورزشي انقلاب تمرينات با وزنه را انجام ميدهم، سپس در کلينيک استقلال و زير نظر همکاران دکتر نوروزي به فيزيوتراپي ميپردازم و بعد از ظهرها نيز در استخر مشغول آب درماني ميشوم. خوشبختانه شرايطم خوب است و از ابتداي سال جديد نيز در تمرينات استقلال حاضر خواهم شد تا تمرينات سبک و نرم دوي را شروع کنم.
وي درباره مدت زمان درمان پاي آسيب ديدهاش گفت: بيست و سوم آذرماه تحت عمل جراحي قرار گرفتم و پزشکان تشخيص داده بودند که چهار ماه بعد از انجام عمل ميتوانم تمرينات سبک و آمادهسازي را شروع کنم. حدود 75 روز از موعد تعيين شده گذشته و اميدوارم در يکصدمين روز پس از عمل جراحي در تمرينات استقلال حاضر شوم و نرم دوي را آغاز کنم.
ميداودي با اشاره به توصيه پزشکان عنوان کرد: دکتر رازي و دکتر نوروزي اتفاق نظر دارند که نبايد براي بازگشت مجدد به ميادين عجله کنم. دکترها معتقدند که بايد طبق برنامه تنظيم شده پيش بروم تا با کسب بهبودي و آمادگي کامل بتوانم در مسابقات رسمي استقلال حضور داشته باشم. من که براي حضور در تمرينات و بازيها لحظه شماري ميکنم، اما بايد به توصيه پزشکان عمل کنم تا در آينده مشکلي پيش نيايد و بتوانم طي دراز مدت در خدمت تيمم باشم.
مهاجم استقلال با ابراز خوشحالي از نتايج خوب استقلال در هفتههاي اخير گفت: خيلي دوست دارم در اولين سال حضورم در استقلال حداقل يک جام قهرماني کسب کنيم. هر چند که اکنون استقلال هم در ليگ و هم در جام حذفي شانس قهرماني دارد و در ليگ قهرمانان آسيا نيز بايد پس از صعود از گروه خودمان به انتظار مراحل بعدي باشيم.
ss501
03-03-2011, 12:00 AM
زیادی اپدیتین نه؟
pnugirl
03-03-2011, 12:56 AM
پروین:فعلا تمرینات استیل آذین را زیر نظر می گیریم تا وضعیت نیمکت تیم مشخص شود
تمرینات تیم فوتبال این باشگاه بعدازظهر روز سه شنبه در زمین دستگردی زیر بارش شدید باران برگزار شد.
در این تمرین بازیکنان پس از استماع حرف های پروین و گرم کردن بدن ها به مرور کارهای تاکتیکی پرداختند. امید نمازی و حمید بابازاده دستیاران محمد خاکپور زیر نظر پروین بازیکنان استیل آذین را تمرین دادند. حمله به دروازه، پرس در محدوده دفاعی و ضربه به دروازه از دیگر برنامه های تمرینی سرخپوشان تهرانی بود. بازیکنان استیل آذین با چند دور دویدن دور زمین و کارهای کششی بدن ها را سرد کردند.
نکته جالب این تمرین این بود که مهدی مهدوی کیا، کاپیتان استیل آذین هم در بخشی از تمرینات به راهنمایی بازیکنان می پرداخت.
پروین در گفت وگویی با سایت رسمی باشگاه استیل آذین تهران درباره اتفاقات اخیر در این باشگاه و خداحافظی ناگهانی محمد خاکپور اظهار داشت : ببینید، در تیمی که نتیجه نمی گیرد و روی نوار ناکامی گام برمی دارد امکان وقوع هر اتفاقی وجود دارد. وی افزود : در استیل آذین هم اتفاقاتی افتاده که در حال بررسی موضوع هستیم و به همین دلیل از همه خواسته ام تا اظهار نظر های غیرمسئولانه نکنند. ما کار را بلدیم و سعی خواهیم کرد بهترین تصمیم را برای استیل آذین بگیریم. هیچ کدام از حرف هایی که برخی افراد ناآگاه درباره رفتن محمد خاکپور مطرح کرده اند، درست نیست. ما فعلا در حال بررسی موضوع هستیم ولی در این میان تیم نباید درگیر این مسائل شود و لطمه بخورد. به همین دلیل اجازه ایجاد وقفه در تمرینات را نمی دهیم و فعلا تمرینات استیل آذین را زیر نظر می گیریم تا وضعیت نیمکت تیم مشخص شود.
وی در جواب این سوال که آیا شما روی نیمکت می نشینید یا خیر نیز گفت :من روی نیمکت نمی نشینم و برای این مسئله دلایل خاصی دارم اما اینطور هم نخواهد بود که از تیم و بازیکنان فاصله داشته باشم. ما آن بالا می نشینیم و همه چیز را زیر نظر داریم و در مواقعی که لازم است نکات را گوشزد می کنیم.
pnugirl
03-03-2011, 12:57 AM
حسین عسگری: از حرفهای قلعهنویی تعجب کردم
سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال درباره اتفاقات پس از بازی صبا برابر ذوب آهن گفت: مسوولیت برقراری امنیت در زمین مسابقه با نیروی انتظامی است که در آن بازی وظیفهاش را به درستی انجام نداد.
حسین عسگری درباره درگیریهای اتفاق افتاده پس از پایان بازی دو تیم فوتبال صبای قم و ذوب آهن اصفهان در جریان هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال اظهارکرد: وقتی شرایط برگزاری مسابقه فراهم نباشد، این مشکلها پیش میآید. وظیفه حفظ امنیت مسابقه به عهده نیروی انتظامی است. وظیفه این نیرو همراهی کردن تیم مهمان و عوامل اجرایی مسابقه و داوران بازی است تا آنجایی که دیگر نیازی به محافظت نداشته باشند. ولی متاسفانه درآن صحنه که درگیری در رختکن پیش آمده بود حتی یک نفر از نیروی انتظامی دیده نمیشد.
وی در ادامه گفتوگوی تلفنی با برنامه ۹۰ ادامه داد: وقتی افراد وظایف خود را به درستی انجام نمیدهند، این گونه مسائل اتفاق میافتد که کسی نمیتواند دربارهاش جوابی بدهد. شما در کجای دنیا میبینید در منطقهای که فقط مسولان مسابقه حق ورود دارند افراد غیرمسوول حضور داشته باشند؟! اگر این اتفاق بیفتد و فرد غیرمسوول به آن منطقه نفوذ کند، مقصر عوامل اجرایی مسابقه هستند.
عسگری در ادامه درباره عوامل اجرایی مسابقه اینگونه توضیح داد: عوامل برگزاری مسابقهها در هر شهر، هیات فوتبال آن شهر است. هیئتها باید به این نکته مهم توجه داشته باشند که نباید داور را پس از بازی رها کنند و بروند!
سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال همچنین با بیان این که باید همه به وظایفشان به درستی عمل کنند خاطرنشان کرد: این چهارمین بار است که در آن ورزشگاه ای نگونه مسایل رخ میدهد. پیش از این هم مشکلهایی برای قهرمانی به وجود آمده بود که باید این مسایل به دقت بررسی و برطرف شود.
سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال در ادامه با بیان این که همه تیمهایی که میبازند، داور را مقصر جلوه میدهند، درباره حرفهای قلعهنویی در انتقاد به نحوه داوری بازی تیماش برابر استقلال تهران تصریح کرد: اگر کسی به داوری اعتراض دارد، باید مدارکی ارائه بدهد که ثابت کند تیمش از اشتباه داوری متضرر شده است و این مدارک را به همراه اعتراض مکتوب به کمیته داوران فدراسیون ارسال کند. فدراسیون فوتبال به همه باشگاهها بخشنامه کرده است که اعضای یک تیم به هیچ وجه حق ندارند به داوری اعتراض کنند. هیچ کجای دنیا مثل ایران نیست که تیمها بعد از باخت داوری را مقصر بدانند.
وی در پایان خطاب به مربیان فوتبال ایران گفت: از مربیان عزیزی که در این فوتبال زحمت میکشند خواهش میکنم درصحبتهایشان انصاف و جوانمردی را نیز در نظر بگیرند. من متعجبم چرا آقای قلعه نویی این چنین درباره داور صحبت کرده است در حالی که در آن بازی بیشتر اشتباههای داوری به سود تیم سپاهان بوده است.
pnugirl
بعد از جلسه دو ساعته پروین با بازیکنان :خاکپور از استیل آذین رفت
پروین در جاسه از خاکپور گله کرده که او نتوانسته روح برد را در تیم زنده کندو باشگاه به خاطر علاقه بازیکنان به او فعلا اخراجش نکرده است.
نتایج نامطلوب استیل آذین در لیگ برتر و جایگاه ناامیدکننده این تیم در انتهای جدول باعث شده تا هدایتی مالک باشگاه و بخصوص علی پروین از بازیکنان این تیم ناراضی باشند. از همین رو علی پروین پس از استراحت یک روزه بازیکنان به دلیل تعطیلی تمرینات روز یکشنبه، دیروز قبل از تمرین جلسه ای ۱۲۰ دقیقه ای را پشت درهای بسته تشکیل داد و با بازیکنان این تیم به گفت وگو پرداخت.
جلسه ۲ ساعته علی پروین و بازیکنان که پشت درهای بسته برگزار شد ظاهرا اتمام حجتی از سوی او با بازیکنان این تیم بوده است چراکه پس از این نشست خصوصی استیل آذینی ها با هم یکدل و همقسم شدند تا شرایط را تغییر دهند.این جلسه اما یک نکته مهم در خود داشته است . اینکه حرفهای پروین باعث ناراحتی خاکپور شده و او دیگر در تمرینات این تیم نحضور خواهد داشت.ظاهرا پروین در جاسه از خاکپور گله کرده که او نتوانسته روح برد را در تیم زنده کندو باشگاه به خاطر علاقه بازیکنان به او فعلا اخراجش نکرده است.
سایت استیل آذین در گزارش تمرین دیروز موشته است:"بازیکنان بلافاصله با روحیه ای مثالزدنی در تمرینات شرکت کردند و مصمم هستند تا با تغییر شرایط از انتهای جدول جدا شده و به مسیر موفقیت بازگردند. علی پروین که پیش از آغاز جلسه خصوصی اش با استیل آذینی ها از تمامی افراد کنار تیم خواست تا او را با بازیکنان تنها بگذارند، حرف هایی را در جلسه مطرح کرد که ظاهرا ستاره های کم فروغ این روزهای استیل آذین را کاملا تهییج کرده چراکه پس از این جلسه در چهره بازیکنان می شد امیدواری و اراده را برای موفقیت دید." در این تمرین بازیکنان استیل آذین به مدت ۹۰ دقیقه به فوتبال دستگرمی در قالب دو تیم پرداختند. پروین بر این تمرین و بازی نظارتی مستقیم داشت و با فریادهای بلندش بر سر بازیکنان که در زیر بارش باران مشغول تمرین و بازی دستگرمی بودند همه نگاه ها را به سمت خود جلب کرده بود.
به هرحال این آخرین خبر استیل بحران زده است . باید منتظر تایید یا تکذیب این خبر ماند.
pnugirl
اکبرپور: امیدوارم صبا برای استیل آذین خوشیمن باشد
مهاجم تیم فوتبال استیل آذین گفت: امیدوارم صبای قم حریف خوش یمنی برای ما باشد.
سیاوش اکبرپوردر مورد جلسه بازیکنان با علی پروین اظهار داشت: جلسه دوستانه و بسیار مفیدی را با علی پروین برگزار کردیم. پروین انگیزه و روحیه زیادی به بازیکنان داد و حرفهایش بچهها را به بازیهای آینده امیدوار کرد. ایشان اسطوره فوتبال کشور است و کارش را به خوبی بلد است. پروین توانست به خوبی بازیکنان را متحد کند تا ناکامیها را در بازیهای آینده جبران کنیم.
وی ادامه داد: در این جلسه بازیکنان با یکدیگر همدل شدند تا کاری کنند که این وضعیت و باختهای بد استیلآذین به پایان برسد و از قعر جدول جدا شویم. بازیکنان استیلآذین بیشتر از همه از این نتایج ناراحت هستند.بعد از گفت و گوی ۲ ساعته با پروین همگی یکدل و همقسم شدهایم تا کاری کنیم که هم تیم از بحران خارج شود و هم شایستگیها و تواناییهایمان را اثبات کنیم.
مهاجم سابق استقلال تاکید کرد: انشاالله از این هفته نتایج خوبی میگیریم و در لیگ برتر میدانیم . بازیکنان استیلآذین به خاطر آبروی خودشان هم که شده از دل و جان مایه میگذارند تا در بازیهای آینده پیروز باشند و تیم در لیگ برتر باقی بماند.بازی سختی است اما امیدوارم صبا برای استیلآذین خوشیمن باشد و از این دیدار بتوانیم پیروزیهایمان را آغاز کنیم.
pnugirl
03-03-2011, 12:58 AM
زیادی اپدیتین نه؟ببخشید دوست عزیز مگه غیر اینه؟
O M I D
03-04-2011, 07:42 PM
هفته بيست و پنجم ليگ برتر فوتبال
برتري ملوان برابر راهآهن در ديداري پربرخورد
تيم فوتبال ملوان انزلي برابر راه آهن به برتري رسيد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00028556.jpg ديدار اول هفته بيست و پنجم ليگ برتر بين دو تيم ملوان و راه آهن از ساعت 15:30 در ورزشگاه تختي انزلي و در حضور حدود 5 هزار تماشاگر برگزار شد.
عزيز معبودي در دقيقه 5 مسابقه براي ملوان گلزني کرد تا ملوان با همين تک گل به برتري برسد. اين مسابقه پربرخورد بود و داور هفت کارت زرد به بازيکنان دو تيم نشان داد.
بابک وسيلهبر داور مسابقه به ابوالحسن جعفري، محمد حيدري، علي حسني صفت و مهدي دغاغله از ملوان و رودريگو لوپز، مجيد باجلان و کمال کاميابينيا از راه آهن کارت زرد نشان داد.
با اين برد ملوان 33 امتيازي شد و راه آهن 28 امتيازي باقي ماند.
O M I D
03-04-2011, 07:42 PM
سرپرست تيم مس:مرفاوي تا آخر فصل سرمربي مس است
سرپرست تيم فوتبال مس کرمان گفت: درگيري قرباني و سيفي در جريان بازي تمريني رخ داد و آرنج قرباني به چشم سيفي خورد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00001805.jpg ساسان موسوي در مورد ديدار فردا با استقلال گفت: اين مسابقه هم سه امتياز دارد و پيش بيني ميکنم بازي خوبي از کار درآيد. بازيکنان ما انگيزه زيادي دارند و استقلال هم تيم بزرگي است اما نتيجه را خدا ميداند.
وي در مورد شايعه درگيري فيزيکي پيروز قرباني با مصطفي سيفي اظهار داشت: درگيري در بازي فوتبال پيش ميآيد. آنها با هم دعوا نکردهاند و در جريان بازي تمريني برخوردي بين اين دو پيش آمده است.
موسوي در مورد اينکه چگونه در بازي تمريني مشت قرباني پاي چشم سيفي را کبود کرده گفت: در زمان بازي و هنگام چرخش بازيکن آرنج بازيکن به چشم ديگري خورده است.
سرپرست مس در مورد شايعه اولتيماتوم باشگاه به صمد مرفاوي گفت: اين شايعه صحت ندارد و تا آخر فصل در خدمت مرفاوي هستيم.
O M I D
03-04-2011, 07:43 PM
حاشيه ديدار استيلآذين و صباي قم
رئيس سازمان فوتبال استيل آذين از روي سکو نظارهگر بازي است.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00026773.jpg روي نيمکت استيل آذين، اميد نمازي دستيار محمد خاکپور حضور دارد و علي پروين همان طور که اعلام کرده بود از روي سکوها نظاره گر بازي اين تيم شد. در ليست ارائه شده به خبرنگاران مقابل کلمه سرمربي، اسمي ديده نميشود.
خاکپور از سرمربيگري استيل آذين کنارهگيري کرده است.
*ماموران حراست ورزشگاه تختي تهران با خبرنگاران رفتار مناسبي نداشتند و براي ورود براي نمايندگان رسانههاي گروهي مشکلاتي ايجاد کردند.
* مهرزاد معدنچي پس از مدتها که مصدوم بود امروز براي استيل آذين بازي ميکند.
* حدود 150 تماشاگر در ورزشگاه تختي تهران نظارهگر مسابقه هستند.
* ميلاد زنيدپور که گل استيل آذين را از روي ضربه ايستگاهي زد به سمت جايگاهي که علي پروين حضور داشت، رفت و شادياش را با او تقسيم کرد.
* در حالي که سايت باشگاه استيل آذين از پخش مستقيم اين ديدار از شبکه تهران خبر داده بود اما اين مسابقه پخش نشد.
O M I D
03-04-2011, 07:44 PM
مظلومي: بايد گوش جباري را كشيد تا خطايش را تكرار نكند
سرمربي استقلال گفت: نميشود از چنين مسائلي ساده گذشت، بايد گوش جباري را کشيد تا خطاي خود را تکرار نکند.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00006282.jpg پرويز مظلومي در حاشيه تمرين امروز استقلال درباره شرايط اين تيم قبل از بازي با مس کرمان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازيکنان شرايط خوبي دارند. البته ما در اين 3 ، 4 روز به دليل نداشتن زمين تمرين در چمن مصنوعي کار خود را دنبال کرديم و در همين شرايط هم بازي حساسي داريم.
وي افزود: مس از تيمهاي خوب بالاي جدولي است و احترام خاصي براي اين تيم قائل هستم. من روزهاي خوبي در کرمان داشتم. مرفاوي هم از خانواده خودمان است. در هر صورت اميدوارم بدون حاشيه اين بازي انجام شود.
مظلومي ادامه داد: تلاش مان اين است که 3 امتياز بازي خانگي را بگيريم. بعد از 4 روز از زمان برگزاري با السد نميدانم چرا بازي ما را از روز يکشنبه به شنبه منتقل کردند. خوشبختانه براي اين بازي، بازيکن محروم و مصدوم نداريم و محمدي هم به تمرين رسيده است.
وي تصريح کرد: شايد فردا نتوانيم بازي دلخواه خود را انجام دهيم اما نتيجه دلخواه را کسب ميکنيم. تيم ما توانايي لازم را دارد.
مظلومي درباره اينکه چرا با مشکل زمين رو به رو شدند، گفت: نوبنياد پر از برف است. ما از هفته گذشته زمين شماره 2 آزادي را گرفته بوديم که آنها هم اعلام کردند زمين خراب است.
سرمربي استقلال در مورد مجتبي جباري و حاشيه اخير اين بازيکن عنوان کرد: من آدمي نيستم که به خاطر مسائل حاشيهاي بخواهم تيم به حاشيه بيشتري برود اما از يک سري چيزها نميشود به راحتي گذشت و بايد با آن برخورد کرد وگرنه سنگ روي سنگ بند نميشود. بازيکن حرفهاي اگر ميخواهد مصاحبه کند بايد با باشگاه هماهنگ باشد. نه اينکه عليه بازيکن ديگري مصاحبه کند. بابت اين جور مسائل سخت گيرانه برخورد ميکنيم.
مظلومي گفت: تنبهاتي انجام دادم که شايد رسانهاي نشده و آخر فصل متوجه ميشويد که چه بازيکناني جريمه شدند. من ليست بازيکناني که در طول فصل دير به تمرين آمده يا غيبت کردند و يا در تمرين درشت گويي کردهاند به باشگاه تحويل ميدهم، نميشود از چنين مسائلي ساده گذشت. بايد گوش جباري را کشيد تا خطاي خود را تکرار نکند.
مظلومي درباره اتفاقي که براي بيژن کوشکي رخ داده گفت: من کوشکي را خيلي دوست دارم. البته به پاي جباري هم خيلي ايستادم. 2، ماه، 2 ماه در تمرينات نبود ولي منتظر بازگشت او بودم. من هميشه عادت دادم که بازيکنان مصدوم را بازي ميدهم تا روحيهشان بهتر شود. کوشکي هم بازيکن با غيرتي است اما پنج شنبه در تمرين صحبتهايي کرد و بياحترامي به پورحيدري شد و نميتوان به راحتي از آن گذشت. او جلوي جمع حرف زد و بايد در کميته انضباطي اين مسئله پيگيري شود. البته اين را هم بگويم که من هيچ کدام از اين بازيکنان را اخراج نکردم چون حق اين کار را ندارم. اين در حيطه وظيفه مربي نيست.
وي افزود: کوشکي حرفهايي را رد و بدل کرد که باعث ناراحتي پورحيدري شد و ظاهرا قبل از بازي با السد قطر هم بحثهاي مطرح شده بود. بازيکن بايد خويشتن دار باشد. من 25 بازيکن در اختيار دارم و براي انتخاب 18 نفر، از همکارانم مشورت ميگيرم. از بين اين 18 نفر 11 نفر را بايد انتخاب کنم و دور از انصاف و غير حرفهاي است که کسي معترض شود.
مظلوي يادآور شد: من بازيکني را با داد و فرياد و به زور بازي نميدهم. سعي دارم آنچه حق است اتفاق بيفتد. شايد من بازيکني را از لحاظ فني قبول داشته باشم اما بي انضباط باشد که بدون شک جريمه چنين بازيکني محفوظ است. نميگذارم منافع تيم به خطر بيفتد و اين طور نيست که به راحتي گذشت کنم.
مظلومي با اشاره به اينکه بازيکني که بيرون است طبيعي است که ناراحت باشد ادامه داد: اگر بازيکن ناراحت نشود تاسف ندارد اما نبايد واکنشي نشان دهد. من هم وقتي بازي ميکردم اگر هم پستيام بازي ميکرد و خودم نبودم ناراحت ميشدم اما به هم تيمي خود روحيه ميدادم. بايد رفاقتها هم حفظ شود وگرنه تاثير منفي روي تيم ميگذارد. ما 3 جام رو پيش رو داريم.
سرمربي آبي پوشان عنوان کرد: در ليگ قهرمانان چيزي را از دست نداديم اما طوري برخورد ميشود که انگار استقلال چند هفته پي در پي است که ميبازد. يک مساوي کردهايم طوري برخورد ميکنند که چه اتفاقي افتاده است، نميدانم جريان چيست، با مظلومي مشکل دارند يا با استقلال.
به گزارش فارس مظلومي در پاسخ به اين سؤال که به نظر ميرسد براي قضيه جباري قصد دارد گذشت کند، گفت: من هميشه در کارم گذشت کردهام. مربي بايد مثل پدر باشد. روي اين بازيکنان سرمايه گذاري شده و آنها پول زيادي ميگيرند اما بايد بفهمند که کجا اشتباه ميکنند. اگر برخورد نشود فکر ميکنند که کارشان درست بوده است. جباري اول بايد در همان روزنامهاي که آن طور حرف زده عذر خواهي کند. او در مصاحبهاش باشگاه را زير سؤال برده است. اگر عذرخواهي نکند من او را اخراج نميکنم کنار تيم هست اما به نسبت پولي که گرفته جريمه ميشود. 25 بازيکن دارم که بايد آنها را هدايت کنم و راه درست را به آنها نشان دهم. اين بازيکنان جوان هستند و گاهي در عصبانيت اشتباه ميکنند. ما بايد صبر داشته باشيم.
مظلومي درباره بازي با السد قطر نيز خاطرنشان کرد: ما نيمه اول خوب بازي کرديم تيم حريف را تحت فشار قرار داديم اما السد تيم خوب و قدري بود. بازيکنان خارجي اين تيم، استقلال را تحت فشار قرار داده بودند. من براي کنترل بازي، جباري و هوار محمد را به ميدان فرستادم اما از بازيکنان اين گلهگي را دارم که چرا نتوانستند بازي را کنترل کنند. اگر السد از ما جلو بود بازي را کنترل ميکرد اما در لحظه آخر بازي توپ به پايان بازيکنان استقلال نخورد و متاسفانه حرفهايگري نکردند.
O M I D
03-04-2011, 07:48 PM
استيل آذين سرانجام رنگ برد را ديد
تيم فوتبال استيل آذين برابر صباي قم به برتري رسيد تا پس از هفتهها رنگ پيروزي را به خود ببيند.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00028520.jpg استيل آذين از ساعت 16:15 در ورزشگاه تختي تهران و در حضور حدود 150 تماشاگر به ديدار صباي قم رفت.
ميلاد زنيدپور در دقايق 20 و 45 و بابک لطيفي در دقيقه 90+2 براي استيل آذين گلزني کردند و فرزاد حاتمي دقيقه 79 تک گل صبا را زد تا استيل آذين بعد از مدتها رنگ برد را به خود ببيند و 3 بر يک پيروز شود.
داور مسابقه محمد رضا اکبريان است که به حميد فرزانه، وحيد حمدينژاد و داود حقي از صبا و حسين کعبي، مهدي محمدي، کاظم برجلو و مهدي مهدويکيا از استيل آذين کارت زرد نشان داد.
با اين برد استيل آذين 23 امتيازي شد و با يک پله صعود به رده هفدهم جدول رسيد و صبا 33 امتيازي باقيماند.
O M I D
03-04-2011, 07:49 PM
پورغلامي: 3 امتياز حياتي گرفتيم
سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: در ديدار با راه آهن به يک پيروزي حياتي و با ارزش دست پيدا کرديم.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00024422.jpg فرهاد پورغلامي پس از برتري يک بر صفر برابر راهآهن در جمع خبرنگاران گفت: پيش بيني ميکرديم بازي سختي داشته باشيم و خوشحالم که اين مسابقه خيلي سخت را برديم. به بازيکنانم تبريک ميگويم. در اين مسابقه 3 بازيکن اصلي خود را به دليل محروميت در اختيار نداشتيم اما خوشبختانه بازيکنان جوان با انگيزه فراوان جاي آنها را به خوبي پر کردهاند.
وي ادامه داد: در نيمه اول بر بازي مسلط بوديم و به گل هم رسيديم اما در ابتداي نيمه دوم راه آهن به تيم ما فشار آورد که در دقيقه 65 با تغيير روشي که داديم توانستيم بازي را کنترل کنيم. البته فشار زيادي را متحمل شديم. هر چند آنها موقعيت گل فراواني به دست نياورند. از هواداران نيز تشکر ميکنم که تيم محبوبشان را حمايت کردند.
پورغلامي افزود: در اين مسابقه 3 بازيکن ما يعني علي حسني صفت، مهدي دغاغله و حسن جعفري 3 اخطاره شدند و بازي بعدي با شاهين بوشهر را از دست دادند. من تمام تمرکزم بر روي اين مسابقه است و ديگر با بازي با نفت آبادان فکر نميکنم. ما در بوشهر ديدار سخت نفس گيري با شاهين خواهيم داشت. امروز نيز يک برد حياتي و با ارزش به دست آورديم.
سرمربي ملوان با اشاره به حضور بازيکنانش در تيم اميد گفت: خوشبختانه با موافقت فدراسيون ملوان و فولاد در هفته بيست و ششم 2 روز ديرتر بازي ميکنند.
O M I D
03-04-2011, 07:49 PM
پيروزي پرگل فولاد مقابل نفت آبادان
تيم فولاد خوزستان با نتيجه 4 بر يک نفت آبادان را شکست داد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00028549.jpg ديدار تيم هاي فولاد خوزستان و نفت آبادان از ساعت 16:15 در ورزشگاه تختي اهواز در حضور 1000 هوادار آغاز شد.
ابتدا شاگردان مجيد جلالي در دقيقه 30 توسط رضا نوروزي به گل رسيد اما در دقيقه 40 خطاي معمارزاده روي نويدکيا باعث شد داور نقطه پنالتي را نشان دهد. اين ضربه را علي ممبيني به گل تبديل کرد تا بازي به تساوي برسد.
در نيمه دوم بازيکنان فولاد در دقايق 75، 80 و 86 به ترتيب توسط آرش افشين، رضا نوروزي و آندره ليناردو به گل هاي بعدي دست يافتند.
قضاوت اين مسابقه بر عهده سعيد مظفري زاده بود. وي به معمارزاده و سرلک از فولاد و ميرطرقي، مرداسي، مشکل پور و نيک نفس از نفت آبادان کارت زرد نشان داد.
O M I D
03-04-2011, 07:52 PM
تارتار: داور براي قضاوت اين مسابقه مناسب نبود
سرمربي تيم فوتبال راهآهن داور مسابقه با ملوان را براي اين بازي مناسب ندانست.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00024229.jpg مهدي تارتار پس از شکست يک بر صفر برابر ملوان انزلي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ملوان با اينکه چند بازيکن اصلي خود را نداشت خوب بازي کرد. طرح و برنامه متفاوتي براي اين بازي داشتيم اما گل زود هنگام ملوان برنامههاي ما را به هم ريخت. در نيمه دوم با تغييراتي که داشتيم توانستيم بر بازي مسلط شويم اما با بدشانسي به گل نرسيديم. توپ به تير دروازه ملوان هم خورد. اين برد را به ملوان تبريک ميگويم. آنها توانستند از تک گل خود به خوبي دفاع کنند.
وي در مورد داوري مسابقه گفت: دوست ندارم در اين مورد صحبت کنم ولي بابک وسيله بر با توجه به جوي که در انزلي است داور مناسبي براي اين بازي نبود اما قضاوتش مشکلي نداشت.
تارتار در مورد اينکه چرا پس از چند پيروزي با راهآهن روند موفقيتهايش در اين تيم متوقف شده گفت: فوتبال همين است. نميتوان همواره يک روند مشخص داشت. گاهي اوقات تيمها دچار افت ميشوند اما مهمترين مشکل ما مشکلات مالي است که تمرکز بازيکنان ما را گرفته است. ما بازيهاي خوبي انجام ميدهيم اما در نتيجه گيري موفق عمل نميکنيم. مسئولان، مشکلات تيم را سريعتر حل کنند.
وي ادامه داد: بازيکنان در طول هفته تمام تمرکز و بحثشان بر روي مسائل مالي است به جاي آنکه به فکر مسائل فني باشند. بازيکنان ما 25 تا 27 درصد از مبلغ قرار داد خود را دريافت کردند که با توجه به اينکه در اواخر فصل هستيم رقم ناچيزي است.
تارتار تاکيد کرد: اگر روند نتيجه گيري تيمهايي که مشکل مالي دارند با تيمهايي که مشکل مالي ندارند را مقايسه کنيم متوجه ميشويم مشکلات مالي بسيار تاثير گذار است. راه آهن يکي از بهترين تيمهاي است که امکانات عالي مانند زمين تمرين، سالن بدنسازي، استخر و سونا دارد اما مسائل مالي براي بازيکنان مهم است.
مربي سابق پرسپوليس در مورد اينکه پشيمان نيست که از اين تيم جدا شده گفت: از اينکه از پرسپوليس جدا شدم پشيمان نيستم. همواره دوست دارم اين تيم موفق شود و اکنون نيز با تمام وجود براي راه آهن تلاش ميکنم.
O M I D
03-04-2011, 07:52 PM
برتري شاگردان استيلي مقابل تيم مايليكهن
شاهين بوشهر با نتيجه يک بر صفر توانست سايپا را شکست دهد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00028535.jpg ديدار تيم هاي شاهين بوشهر و سايپا از ساعت 16:15 در ورزشگاه شهيد بهشتي در حضور 12 هزار تماشاگر آغاز شد.
در نيمه اول اين مسابقه سايپا يک گل به ثمر رساند اما داور اين گل را قبول نکرد.
در دقيقه 62 عمادرضا گل پيروزي بخش شاهين را به ثمر رساند.
محمود رفيعي داور اين مسابقه بود. وي از شاهين به عمادرضا، مهدي کياني و از سايپا به ابراهيم صادقي و مجيد غلام نژاد کارت زرد نشان داد.
O M I D
03-04-2011, 07:53 PM
پروين: سرمربي ايراني استيلآذين اين هفته انتخاب ميشود
رئيس سازمان فوتبال باشگاه استيل آذين گفت: هفته آينده يک سرمربي براي تيم انتخاب ميکنيم.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00005518.jpg علي پروين پس از برتري 3 بر يک برابر صباي قم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازيکنان ما امروز بعد از مدتها خوب بازي کردند و مزد خوب بازيکردنشان را گرفتند. اين برد پس از هفتهها به دست آمد.
وي در مورد اينکه جلسات او با بازيکنان چقدر تاثير گذار بوده گفت: تاثير جلسه ما با بازيکنان را امروز مشاهده کرديد. شرايط تيم در آينده بهتر ميشود. من خودم بالاي سر تيم هستم. البته سرمربي نيستم و فقط به عنوان برادر بزرگتر در کنار استيل آذين حضور دارم.
پروين در مورد اينکه خاکپور به خاطر دخالتهاي او از استيل آذين جدا شد گفت: خاکپور خودش رفت اما من بايد بيشتر از اين در کارش دخالت ميکردم و در زمان او کم دخالت کردم. امروز تيم را خودم ارنج کردم و هر سرمربي را که هم بياورم مسئوليتش را قبول ميکنم.
وي در مورد اينکه سرمربي آينده استيل آذين خارجي يا ايراني است گفت: من با حضور مربي خارجي مخالفم. شنبه يا يکشنبه يک مربي ايراني را به عنوان سرمربي مشخص خواهيم کرد.
رئيس سازمان فوتبال استيل آذين در مورد شايعه حضور فرهاد کاظمي در اين تيم گفت: اگر مشکلي براي هدايت تيم نداشته باشد ممکن است جزء کانديداهاي سرمربيگري استيل آذين باشد.
پروين در مورد اينکه امروز از روي سکو و با تلفن همراه تيم را هدايت ميکرد گفت: بله تقريبا من اين کار را انجام ميدادم.
O M I D
03-04-2011, 07:54 PM
حاشيه ديدار فولاد و نفت آبادان
هواداران فولاد خوزستان از سرمربي تيم خود خواستند که هدايت تيم اميد را قبول نکند.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00005599.jpg هواداران فولاد خوزستان در جريان بازي با نفت بارها با شعارهاي خود از مجيد جلالي خواستند هدايت تيم اميد را قبول نکند.
* بازيکنان تيم نفت آبادان به هنگام ورود به زمين بنر بزرگي را در دست داشتند که روي آن نوشته شده بود " نفت آبادان + فولاد خوزستان= افتخار خوزستان "
* در اين بازي نيز سرمربي نفت احمد پارو بود. نفت با تغيير و تحول مديريتي هنوز تکليف سرمربي خود را بعد از اخراج کاسيميرو مشخص نکرده است.
* پس از به صدا در آمدن سوت پايان نيمه اول ميثاق معمارزاده به سمت داور مسابقه رفت و به شدت به او معترض شد.
داور اين ديدار سعيد مظفري زاده بود و در نيمه اول يک پنالتي به نفع نفت گرفت.
* با وجودي که در خوزستان گرد و غبار در هوا وجود دارد اين ديدار برگزار شد و اين در شرايطي بود که در جريان مسابقه گردو غبار بيشتر شد.
* با وجودي که در نيمه اول هواداران فولاد فقط از جلالي مي خواستند که به تيم اميد نرود در نيمه دوم اين شعارها تبديل به شعار عليه کفاشيان شد. آنها شعار " کفاشيان حيا کن، جلالي را رها کن " را سر دادند.
O M I D
03-04-2011, 07:57 PM
اولروم: رائول با حمله به رختكن گسترش سر بوناچيچ را شكست
مهاجم تيم فوتبال گسترشفولاد تبريز گفت: دروازهبان برق شيراز با حمله به رختکن ما به ضرب و شتم بوناچيچ پرداخت که وي از ناحيه سر دچار شکستگي شد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00028654.jpg عرفان اولروم در مورد پيروزي يک بر صفر برابر برق شيراز اظهار داشت: بازي سنگين و پر فشاري بود. برق تيم خوبي بود و حملات زيادي روي دروازه ما انجام داد، اما ما از تجربه خودمان استفاده کرديم و پيروز شديم.
وي گفت: هدف ما اين بود که با پيروزي زمين را ترک کنيم که خوشبختانه به آن رسيديم. به هيچ وجه در اين مسابقه دفاعي کار نکرديم و با توجه به اينکه ميهمان بوديم، حملات زيادي را انجام داديم.
مهاجم گسترش فولاد تبريز در مورد درگيري پايان بازي گفت: مارتين رائول، دروازهبان برق شيراز با اعلام اينکه لوکا بوناچيچ، سرمربي گسترش فولاد به زبان اسپانيايي به او فحاشي کرده، با حمله به رختکن به ضرب و شتم وي پرداخت که جراحتي نيز به اين مربي وارد و از ناحيه سر دچار شکستگي شد. اين در حالي است که ما روي نيمکت حضور داشتيم و هيچ فحاشي به دروازهبان برق از سوي بوناچيچ انجام نشد.
اولروم تاکيد کرد: نميدانيم دروازهبان برق چطور اين حرفها را شنيده است، در حالي که فاصله زيادي تا نيمکت مربيان داشت. تمام بازيکنان ايراني بوناچيچ را ميشناسند. درست است که اين مربي تند برخورد است، اما به هيچ کس فحاشي نميکند و با بازيکن حريف کاري ندارد.
pnugirl
03-05-2011, 10:25 AM
درودگر: دوست داريم پروين روي نيمكت بنشيند
سرپرست تيم فوتبال استيل آذين گفت: دوست داريم علي پروين روي نيمکت بنشيند اما او تمايلي به اين کار ندارد.
صادق درودگر پس از برتري 3 بر يک برابر صباي قم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما تابع قوانين سازمان ليگ هستيم. اگر علي پروين امروز روي نيمکت نبود دليلش اين است که کارت مربيگرياش هنوز صادر نشده است. ما دوست داريم او روي نيمکت بنشيند هرچند خودش تمايلي به اين کار ندارد.
درودگر در مورد تماس علي پروين از روي سکوها گفت: بله ايشان با تلفن با من تماس ميگرفت و نظراتش را منتقل ميکرد.
وي در مورد علت جدايي محمد خاکپور از استيل آذين گفت: خاکپور خودش رفت و اخراج نشد. او يکي از بازيکنان ملي خوب ما بوده و با کسب تجربه بيشتر ميتواند در عرصه مربيگري موفق شود.
درودگر در مورد اينکه نمازي مربي سوري استيل آذين است گفت: نمازي مربي ظاهري نيست. او 10 سال سابقه مربيگري در آمريکا را دارد و يک مربي باسابقه است.
وي در مورد انتخاب سرمربي تيم استيل آذين گفت: پروين سرمربي را انتخاب ميکند.
pnugirl
03-05-2011, 10:26 AM
مايليكهن: اگر داور اشتباه كرده، بپذيرد
سرمربي سايپا گفت: اگر داور اشتباه کرده بيايد و اشتباهش را بپذيرد.
محمد مايلي کهن پس از شکست يک بر صفر تيمش مقابل شاهين بوشهر اظهار داشت: گل سالمي را در اين مسابقه به ثمر رسانديم و فقط اين را ميخواهم که داور اگر اشتباه کرده بيايد و اشتباهش را بپذيرد.
وي افزود: متاسفانه هيچ کجاي دنيا اين گونه نيست که عدهاي به عنوان ليدر بوق به دست بگيرند و "دودور دودور؛ چلسي " کنند! معلوم است که آنها از جاي خاصي حمايت ميشوند.
وي در پاسخ به سؤال خبرنگاري که پرسيد چرا شما هميشه وقتي به سالن کنفرانس ميآييد شخصي همراهتان نيست گفت: من آدم خوبي هستم و کاري به هيچ کس ندارم. مطمئنا با اين شخصيت کسي هم با من کاري ندارد.
مايلي کهن در خصوص برنامه 90 گفت: من فردوسي پور را قبول دارم اما به عنوان مثال در برنامهاش نظر سنجي مربي خارجي و يا ايراني ميگذارد. کجاي دنيا اين گونه است من در خصوص تيم ملي صحبتي ندارم اما تنها کاري که ميتوانم کنم اين است که 4 جوان تربيت کنم و در اختيار تيم ملي بگذارم.
وي تصريح کرد: من به همراه تمامي عوامل فوتبال و حتي خبرنگاران با هم همکار هستيم و وقتي اشتباه من پخش ميشود اشتباه يک خبرنگار نيز بايد پخش شود.
در پايان نشست خبري محمد مايلي کهن، خبرنگاران بوشهري به احترام محمد مايلي کهن که پيش از اين ديدار درخواست کرده بود ديدار تيمش مقابل شاهين با تماشاگر برگزار شود دست زدند و اين مربي را تشويق کردند.
pnugirl
03-05-2011, 10:37 AM
پروين با تلويزيون مصاحبه نكرد
پروين با يك كلاه مشكي بافتني و چهرهاي شبيه به روزهاي سرمربيگرياش كنار تني چند از دوستان قديمي كه سر جهازيهاي اويند، استيل آذين را از راه دور هدايت كرد
علي پروين مدير فني استيل آذين در حالي ورزشگاه تختي به هدايت بازيكنان تيمش پرداخت كه همه ميدانند او هيچ علاقهاي به اين ورزشگاه 30هزارنفري شرق تهران ندارد.
پروين كه سالها محبوبترين چهره ورزشگاه آزادي بوده است و نتايج درخشاني با پرسپوليس به دست آورده در يكي از معدودترين سالهاي بدش كه البته با عنوان دوم به پايان رسيد به دليل زير كشت رفتن ورزشگاه آزادي يك فصل تمام در زمين تختي پرسپوليس را هدايت كرد و دست آخر به مقام دوم رضايت داد. او در اين سالها هميشه عقيده داشت كه برگزاري بازيهاي پرسپوليس در ورزشگاه تختي است كه باعث از دست رفتن قهرماني پرسپوليس شده است.
پروين با يك كلاه مشكي بافتني و چهرهاي شبيه به روزهاي سرمربيگرياش كنار تني چند از دوستان قديمي كه سر جهازيهاي اويند، استيل آذين را از راه دور هدايت كرد و دست آخر به خبرنگاران گفت اگر زودتر وارد عمل ميشد شرايط تيم از ايني كه هست بهتر بود.
او كه قصد دارد سرمربي استيل را تا دوشنبه انتخاب كند با حضور سنگيناش در حوالي سرمربي شرايط او را دشوار خواهد كرد. پروين امروز بعد از مسابقه حاضر نشد با دوربينهاي تلويزيوني صحبت كند و تنها به مصاحبه با خبرگزاريها بسنده كرد.
او در مواجه با دوربين شبكه خبر سر خود را كج كرد و از بغل ديوار رختكن سوار خودرويش شد و خدانگهدار.
pnugirl
03-05-2011, 10:37 AM
تمهيدات خاص براي شكست پرسپوليس: شام اميركبير و پاداش يك و نيم ميليوني
مسئولان پاس همدان به اطلاع بازيكنان رسيدند كه پيروزي در بازي مقابل پرسپوليس يك و نيم ميليون پاداش را نصيب آنها خواهد كرد
با تغييرات هفته گذشته باشگاه پاس همدان پرسپوليس نبرد دشواري را در اين شهر سرد پيش رو دارد آنها يك بار با مربيگري افشين قطبي در سرما به همدان رفتند و با 3 گل مغلوب پاسيها شدند. البته آن روزها پاس ستارگاني مثل خسرو حيدري، محمد غلامي، حنيف عمرانزاده و سيدمحمد علوي و ... را در اختيار داشت .
به گزارش گل پاس كه تيم آخر جدول ردهبندي است فردا در حالي به ديدار پرسپوليس خواهد شتافت كه محمود ياوري به سنت مربيگري در برق شيراز بازيكنان را به يك شام دسته جمعي دعوت كرد.
اين مربي با تجربه كه يك بار از اين تمهيدات نتيجه گرفته يك بار ديگر نيز براي بالا بردن روحيه جمعي پاسيها دست به جيب شد. همچنين مسئولان پاس همدان به اطلاع بازيكنان رسيدند كه پيروزي در بازي مقابل پرسپوليس يك و نيم ميليون پاداش را نصيب آنها خواهد كرد.
به گزارش سايت فوتبال همدان پاسيها در بازي پرسپوليس با لباس سبز و با اسپانسر جديد به ميدان خواهند آمد. آنها عقيده دارند اين يك شروع تازه براي آنهاست.
pnugirl
03-05-2011, 10:38 AM
استقلال ـ مس؛ بازي ويژه در اوج جنجال دو سره
اين يك رو كم كني درون خانوادگي است. جايي كه عدهاي قصد دارند به عدهاي ديگر نشان بدهند كه كدخداي كوچه خودشان هستند
همانقدر كه استقلاليها بابت جنجال مجتبي جباري و ماجراي بعد از آن، از تمركز ذهني هفته گذشته دور شدهاند، مس كرمان هم بعد از درگيري مصطفي سيفي و پيروز قرباني تحت تأثير اين جنجال داخلياند.
اما اين همه ماجرا نيست صمد مرفاوي پارسال سرمربي استقلال بوده و پرويز مظلومي نيز هدايت مس را برعهده داشته است. اين دو خاستگاهي استقلالي دارند كه در زمينه كسب نتايج خوب در كرمان هم با هم رقابت دارند. از يك طرف پرويز مظلومي بهترين نتايج تاريخ مس كرمان را گرفته و از طرف ديگر مرفاوي به دنبال شكستن ركورد پرويزخان است.
همچنين مظلومي امسال در پستي حضور دارد كه سال قبل در اختيار صمد مرفاوي بود، صمدي كه به نظر ميرسيد در مجموع آبيها خوب كار كرد و بايد به وي با وجود همه ناكاميها زمان بيشتري داده ميشد. مرفاوي در حال حاضر از استقلاليها طلبكار است و طلب خود را با جديت پيگيري ميكند اما مظلومي ظاهرا همه حساب و كتابهايش را با مس انجام داده يا اگر هم انجام نداده در اين باره جنجالي نكرده است.
روابط او با مس با وجود همه تنشها مثبت ارزيابي ميشود در حالي كه مرفاوي به دليل همان اخلاق خاص خودش بعد از جدايي از استقلال بغض مشهودي نسبت به تيم سابقاش دارد گرچه اين بغض هرگز تبديل به كلمات و مصاحبهها و پشت پا انداختنها نشده است.
اينها را بگذاريم كنار ميرسيم به پيروز قرباني كه احتمالا پرانگيزهترين بازيكن مس كرمان است كه ميخواهد مقابل تيم سابقش دست به اثبات مجدد بزند و البته در اين راستا تنها به مهار فرهاد مجيدي فكر ميكند كسي كه عقيده دارد عامل جدايي او از جمع آبيها بوده است.
همانطور كه ميبينيد بازي جذابي در پيشروي ماست مسابقهاي كه بين دو تيم بالانشين جدول برگزار ميشود؛ هر دو تيم در آخرين مسابقه خانگي نتيجه خوبي نگرفتند و در اين بازي هم انگيزهاي جز پيروزي ندارند، اين يك رو كم كني درون خانوادگي است. جايي كه عدهاي قصد دارند به عدهاي ديگر نشان بدهند كه كدخداي كوچه آنها هستند.
O M I D
03-05-2011, 06:17 PM
استيلي: با اين برد راحتتر به بازيهاي بعدي فكر ميكنيم
سرمربي شاهين بوشهر گفت: با پيروزي برابر سايپا راحتتر به بازي بعدي فکر ميکنيم.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00016940.jpg حميد استيلي پس از پيروزي يک بر صفر مقابل سايپا اظهار داشت: اين برد را به مردم بوشهر تقديم ميکنم. از رئيس هيات فوتبال بوشهر نيز تشکر ميکنم که زمين را براي اين مسابقه آماده کرده بود. در اين مسابقه من و بازيکنانم به پيروزي فکر ميکرديم و استرس داشتيم. اکنون با اين پيروزي به بازي بعدي راحتتر فکر ميکنيم.
وي در پاسخ به اين سؤال که چرا در برنامه تلويزيوني 90 اعلام کرديد باشگاه پول ندارد گفت: اگر من نگويم چه کسي بگويد؟ مردم از مسئولان ميخواهند که به تيم شهرشان کمک کند پس من بايد حرف مردم را بزنم تا شرايط عوض شود. ما واقعا مشکل داريم.
سرمربي شاهين بوشهر تصريح کرد: امروز دو بازيکن اصلي خود را به دليل مصدوميت در اختيار نداشتيم که براي بازي بعدي آنها خواهند رسيد. ميخواهيم مقابل نفت آبادان سه امتياز را کسب کنيم. در دو سه بازي گذشته خوب نبوديم اما امروز بازي بهتري ارائه کرديم.
O M I D
03-05-2011, 06:19 PM
هفته بيست و پنجم رقابت هاي ليگ برتر
تلاش تراكتور سازي براي كسب اولين پيروزي مقابل ذوب آهن
تيم هاي تراکتورسازي تبريز و ذوب آهن فردا (يکشنبه) در اصفهان رودرروي هم قرار مي گيرند و تراکتورسازي در اين ديدار براي کسب اولين پيروزي خود مقابل اين تيم در ليگ برتر تلاش خواهد کرد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00028499.jpg تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز که تاکنون و در جريان رقابت هاي ليگ برتر، پنج بار به مصاف ذوب آهن رفته هيچ موفقيتي مقابل اين تيم کسب نکرده و در ديدار فردا که ششمين مصاف اين دو تيم در ليگ برتر خواهد بود براي کسب پيروزي تلاش خواهد کرد تا به ناکامي هاي خود مقابل اين تيم اصفهاني پايان دهد.
اولين مصاف اين دو تيم در ليگ برتر، در فصل اول اين رقابت ها بود که تراکتورسازي تبريز در خانه و با نتيجه دو بر صفر مغلوب ذوب آهن شد و در بازي برگشت اين ديدار، در اصفهان با نتيجه يک بر صفر نتيجه بازي را واگذار کرد.
سومين تقابل اين دو تيم در ليگ برتر به فصل نهم و دومين حضور تراکتورسازي در ليگ برتر برمي گردد که تراکتورسازي با ''فراز کمالوند'' توانسته بود پس از هفت فصل دوري از رقابت ها، دوباره در اين ميادين حضور يابد.
در اين فصل از رقابت ها، تراکتورسازي بهترين نتيجه خود در ليگ برتر مقابل ذوب آهن را کسب کرد و در تبريز به نتيجه مساوي بدون گل رضايت داد و به عقيده بسياري از کارشناسان و صاحب نظران فوتبال مي توانست در بازي پيروز از ميدان خارج شود.
اما در ديدار برگشت، اين تيم اصفهاني بود که با يک گل تراکتورسازي را شکست داد و سومين برد خود مقابل تراکتورسازي در ليگ برتر را رقم زد.
در پنجمين مصاف اين دو تيم مدعي فصل دهم، تيم تراکتورسازي در خانه با نتيجه دو بر يک مغلوب ذوب آهن شد و در اين بازي بود که تراکتورسازي اولين گل خود در مصاف با ذوب آهن در ليگ برتر را به ثمر رساند.
در مجموع بازي هايي که دو تيم در ليگ برتر انجام داده اند ذوب آهن مقابل تراکتورسازي چهار بار به برتري دست يافته و تنها يک بازي به تساوي کشيده شده است.
هدفي که تراکتورسازي در اين ديدار به دنبال آن است کسب اولين پيروزي مقابل ذوب آهن است و با توجه به اينکه کمالوند نيز به شکست رکوردهاي مربيان قبلي و طلسم هاي اين تيم علاقه زيادي دارد، مي توان پيش بيني کرد که در اين بازي دو تيم خصوصا تراکتورسازي نمايش خوبي از خود ارايه دهند.
علاوه بر اين، اين ديدار از اين لحاظ که رقيبان تراکتورسازي براي کسب رده چهارمي که تراکتورسازي در ان قرار دارد، در تعقيب نزديک وي هستند از حساسيت خاصي برخوردار است و تراکتورسازي براي اينکه اين رده را حفظ کند بايد به فکر برد در اين بازي باشد.
ذوب آهن نيز براي اينکه جايگاه خود در صدر جدول را مستحکم تر کند به چيزي جز سه امتياز بازي فکر نمي کند هر چند از دست دادن امتياز در بازي با تراکتورسازي، تغييري در جايگاه اين تيم در صدر جدول ايجاد نخواهد کرد.
تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز با 41 امتياز از 24 بازي در رده چهارم و ذوب آهن اصفهان با 48 امتياز از اين تعداد بازي در رده نخست جدول رده بندي جاي دارند.
O M I D
03-05-2011, 06:20 PM
منصور ابراهيم زاده:در برابر تراكتورسازي بازي زيبايي ارائه ميدهيم
سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن گفت: بازي دو تيم ذوبآهن و تراکتورسازي تبريز بسيار زيبا خواهد بود.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00016582.jpg منصور ابراهيم زاده اظهار کرد: تمام بازيکنان ما آماده بازي برابر تراکتورسازي تبريز هستند و به خواست خدا اميدواريم فوتبال خوبي برابر اين تيم ارائه دهيم تا با کسب سه امتياز بازي جايگاه خود را در صدر جدول تثبيت کنيم.
وي در ادامه با بيان اينکه تراکتورسازي تيمي پرقدرت و با برنامه است خاطرنشان کرد: بازيکنان و کادر فني تيم فوتبال تراکتورسازي براي کسب امتياز به ميدان ميآيند و با توجه به انگيزه آنها و توان ما مطمئن باشيد فوتبال زيبايي را شاهد خواهيد بود.
ابراهيم زاده همچنين با تمجيد از خط دفاعي حريف تبريزي تيماش افزود: نقطه قوت تراکتورسازي به خط هافبک و مهاجمان اين تيم است. ضمن اين که اين تيم با کمترين گل خورده داراي بهترين خط دفاع ليگ است. بازيکنان اين تيم همچنين درشروع بازي خوب کار ميکنند.
سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان در ادامه با توصيف وضعيت تيماش اضافه کرد: خوشبختانه هيچ يک از بازيکنان ما مصدوم نيستند و محروم هم نداريم. همچنين پس از بازي اولمان در ليگ قهرمانان آسيا به گونهاي تمرين کرديم که بازيکنانمان از نظر بدني با مشکلي مواجه نشوند.
ابراهيم زاده در ادامه و در پاسخ به اين سوال که آيا با نظر برخي کارشناسان که اعتقاد دارند ذوب آهن عادت کرده است گل اول را بخورد و سپس در پي جبران باشد موافق است يا خير تصريح کرد: من هرگز با چنين حرفي موافق نيستم و بايد بگويم اعضاي تيم ذوب آهن دوست ندارند در هيچ مسابقهاي گل اول را بخورند. نميدانم اينکه ميگويند تيم ما عادت کرده اول گل بخورد يعني چه!
وي ادامه داد: اگر کساني که معتقدند ما عادت داريم اول گل بخوريم و سپس جبران کنيم بازي ما برابر صباي قم را مثال ميآورند بايد به آنها بگويم اگر در آن بازي پنالتي ما در دقيقه 60 گل ميشد آن وقت ما گل اول را زده بوديم. مهم اين است که ما هر وقت گل ميخوريم براي جبران آن تلاش ميکنيم.
وي درپايان با بيان اين که انشاالله به گونهاي عمل ميکنيم که نظر همه کارشناسان نسبت به تيممان اعمال شود افزود: حالا ممکن است کساني بگويند که ذوب آهن عادت کرده است در هر جاي که شرکت ميکند به نايب قهرمان شود که به نظر من اين حرفها قشنگ نيست. ما به هيچ وجه به دوم شدن عادت نکردهايم و هميشه براي قهرماني ميجنگيم.
O M I D
03-05-2011, 06:21 PM
مديرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان استعفا كرد
عليرضا عيسيزاده از سمت مديرعاملي باشگاه صنعت نفت آبادان کناره گيري کرد .
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00026749.jpg در پي کسب نتايج ضعيف تيم فوتبال صنعت نفت آبادان در هفتههاي اخير رقابتهاي ليگ برتر فوتبال ايران، عليرضا عيسيزاده، مدير عامل اين باشگاه از سمت خود استعفا کرد.
پيشتر عيسيزاده استعفا کرده بود اما هيات مديره باشگاه صنعت نفت اين استعفا را نپذيرفته بود.
چهارشنبه پيش ترکيب جديد هيات مديره صنعت نفت مشخص شد.
O M I D
03-05-2011, 06:21 PM
تماشاي رايگان ديدار پاس- پرسپوليس قبل از ساعت 13:30
باشگاه پاس همدان تماشاي ديدار پرسپوليس و پاس را به يک شرط رايگان اعلام کرد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00004187.jpg باشگاه پاس همدان براي جلب رضايت هواداران خود اعلام کرد آن دسته از هواداران پاس که روز دوشنبه قبل از ساعت 13:30 در ورزشگاه قدس حضور يابند ميتوانند بدون تهيه بليت وارد ورزشگاه شوند.
بليت فروشي ديدار تيمهاي پاس همدان و پرسپوليس از رقابتهاي هفته بيست و پنجم ليگ برتر فوتبال ( جام خليج فارس ) از ساعت 13:30 روز دوشنبه ( روز بازي ) آغاز خواهد شد، با تسهيل باشگاه پاس براي هواداران خود، آن دسته از هواداراني که پيش از آغاز زمان بليت فروشي خود را به ورزشگاه برسانند ميتوانند بدون تهيه بليت و بصورت رايگان اين بازي را تماشا کنند.
هزينه بليت هواداراني که قبل از ساعت 13:30 و بصورت رايگان وارد ورزشگاه قدس شوند، توسط باشگاه پاس همدان پرداخت خواهد شد.
اين ديدار ساعت 16:15 دوشنبه برگزار ميشود.
O M I D
03-05-2011, 06:22 PM
عباس صوفي:ببريم يا ببازيم ياوري در همدان ميماند
شکست پرسپوليس هميشه جزيي از ذات تيم فوتبال پاس بوده است.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00026760.jpg مدیرعامل باشگاه پاس همدان با بیان این جمله که "شکست پرسپولیس در ذات پاس است" در آستانه دیدار حساس تیمش مقابل سرخپوشان در هفته بیست و پنجم لیگ برتر از آمادگی روحی و روانی همدانیها یاد کرد.
عباس صوفی، مدیرعامل باشگاه پاس همدان افزود: شرایط تیم خیلی خوب است. طی روزهای اخیر یکسری اقدامات برای تجهیز تیم صورت دادیم که مهمترین آن تامین البسه تیم، عقد قرارداد با اسپانسر، نشست با مربیان و بازیکنان و ... بود. وی در ادامه با اشاره به اینکه پاداشی ویژه برای بازیکنان تیم پاس به جهت شکست تیم پرسپولیس تعیین کرده است، افزود: در صورتی که تیم مقابل پرسپولیس به برتری برسد، پاداشی ویژه به بازیکنان اهدا خواهیم کرد، البته رقم این پاداش را بیان نمی کنم اما مبلغ آن به حدی است که بازیکنان برای شکست پرسپولیس روحیه و انگیزه بگیرند.
مدیرعامل باشگاه پاس همدان شرایط فعلی این تیم را مطلوب خواند و گفت: طی روزهای اخیر هوادارانی که بنابه دلایلی یک مقدار از تیم دور شده بودند، به کنار ما بازگشتهاند که این اتفاقی خوب است. صوفی با یادآوری اینکه در شرایط خوبی تیم پاس را تحویل نگرفته است، افزود: اما این دلیل نمی شود که دست از تلاش برداریم، ما تا آخرین لحظه برای بقای پاس در لیگ برتر تلاش خواهیم کرد.
وی همچنین در خصوص دیدار با پرسپولیس خاطرنشان کرد: صددرصد پرسپولیس را شکست خواهیم داد. شکست پرسپولیس همیشه جزیی از ذات تیم فوتبال پاس بوده است.
مدیرعامل باشگاه پاس همدان در خاتمه تصریح کرد: آقای یاوری تا پایان فصل در تیم پاس همدان می ماند و هر نتیجهای که تیم کسب کند در آینده این مربی تاثیری نخواهد داشت. الان صحبت از تغییر کادر فنی کردن به هیچ عنوان درست نیست و در بازی با پرسپولیس هر نتیجهای بگیریم همچنان از آقای یاوری حمایت خواهیم کرد.
O M I D
03-05-2011, 06:23 PM
تعطيلي شش روزه تمرينات تراكتور در عيد
کمالوند هم مثل ساير مربيان براي تراکتوري ها تنها شش روز مرخصي در نظر گرفته.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00026783.jpg با توجه به برگزاري بازيهاي ليگ برتر در تعطيلات نوروز اکثر قريب به اتفاق مربيان تعطيلات کوتاه مدتي براي بازيکنان خود در نظر گرفته اند. کمالوند هم مثل ساير مربيان براي تراکتوري ها تنها شش روز مرخصي در نظر گرفته.
بازيکنان تراکتور روز بيست و هفتم اسفند و پس از برگزاري بازي مقابل نفت به تعطيلات مي روند. آنها بايد روز سوم فروردين ماه خود را در تمرينات تراکتور به مربيان معرفي کنند. يعني اينکه آنها فقط شش روز مي توانند آجيل بخورند و بعد از آن بايد خود را براي بازيهاي ليگ آماده کنند.
O M I D
كاظمي: مذاكرهام با استيلآذين در حد پيشنهاد آنها بود
سرمربي سابق استيلآذين گفت: براي هدايت استيلآذين با اين تيم صحبت نکردهام و خود آنها به من پيشنهاد دادند.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00000445.jpg فرهاد کاظمي که اين روزها هدايت تيم دسته اولي کاوه تهران را برعهده گرفته است، يک بار ديگر زمزمه حضورش در تيم ليگ برتري استيلآذين به گوش ميرسد.
فرهاد کاظمي در اين مورد اظهار داشت: براي هدايت استيلآذين با اين تيم صحبت نکرده و خود آنها به من پيشنهاد دادند و مذاکرات ما تا همين اندازه است.
وي ادامه داد: يکي از مسئولان استيلآذين چهارشنبه گذشته در تماسي از من خواست در فصل جاري هدايت اين تيم را برعهده بگيرم که در پاسخ به وي گفتم در حال حاضر تمام تمرکزم روي تيم کاوه است.
کاظمي تأکيد کرد: در گذشته در اين تيم تهراني کار کرده و به علي پروين و حسين هدايتي ارادت دارم، اما قرارداد من با مسئولان تيم دسته اولي کاوه اخلاقي است و تا به حال ريالي هم از اين تيم نگرفتهام. در صورتي که بخواهد اين مهم، محقق شود و سرمربي استيلآذين شوم، بايد رضايت مسئولان کاوه را در پي داشته باشد، اما از سوي ديگر با شرايطي که استيلآذين دارد کار کردن در اين تيم سخت است.
علي پروين، رئيس سازمان فوتبال استيل آذين روز گذشته پس از پايان ديدار تيمش مقابل صباي قم در مورد شايعه حضور فرهاد کاظمي در اين تيم گفت: اگر وي مشکلي براي هدايت تيم نداشته باشد، ممکن است جزء کانديداهاي سرمربيگري استيل آذين باشد.
O M I D
اميدواري به عقد قرارداد دوباره با حسين شمس
بعد از ديدار حسين شمس با نايبرئيس فدراسيون فوتبال، بار ديگر اميدواري براي عقد دوباره قرارداد با سرمربي تيم ملي فوتسال به وجود آمد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00015127.jpg در حالي که قرار بود بعد از بازي با برزيل، قرارداد سرمربي تيم ملي فوتسال تمديد شود، اين اتفاق رخ نداد و حتي زمزمههايي در مورد استفاده از سرمربي خارجي شنيده شد.
در اين راستا عصر امروز (شنبه) حسين شمس با مهدي تاج نايبرئيس فدراسيون فوتبال ديدار و گفتوگو کرد.
در اين نشست، تاج اعلام کرد فوتسال ايران موقعيت فعلياش را به راحتي به دست نياورده که بخواهد با تغيير کادر فني، اين موقعيت را از دست بدهد. بر اين اساس بار ديگر وي به تمديد قرارداد دوباره نزديک شد.
شمس در جامجهاني 2008 برزيل نيز هدايت تيم را به عهده داشت که شاگردانش با ارائه بازيهايي خوب و درخشان، عنوان پنجمي جهان را به خود اختصاص دادند.
O M I D
03-06-2011, 07:27 PM
حميد درخشان:ازسپاهان چيزي كم نداريم
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: بازيکنان تيم ما چيزي از بازيکنان سپاهان کم ندارند و با تمام قوا به مصاف حريف ميروند.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00006430.jpg حميد درخشان با بيان اين که سپاهان تيم خوبي است ولي ما هم انگيزه بالايي داريم درباره بازي روز دوشنبه تيماش برابر سپاهان اصفهان اظهارکرد: تلاشمان را زياد کردهايم تا با تمام وجود براي پيروزي برابر حريف به ميدان برويم. سپاهان تيم پرمهرهاي است ولي قدرت بازيکنان ما از آنها کمتر نيست.
وي ادامه داد: شرايط تيم خوب است و با تمرينهاي خوبي که انجام دادهايم، اميدواريم با تمرکز مناسب بازي خوبي برابر سپاهان ارائه دهيم. هر چند در اين چند روز به دليل وضعيت آب و هوا و خرابي زمين تمرين به مشکل برخورديم ولي اميدواريم ازاين پس و با بهترشدن هوا، تمرين بهتري انجام دهيم.
درخشان همچنين با بيان اينکه در مجموع در اين هفته تمرينهاي خوبي را پشت سر گذاشتيم، تصريح کرد: تنها بازيکن مصدوم تيم ما بهنام پيرانوند است و ساير بازيکنان ما بسيار خوب و آماده هستند. خوشبختانه براي بازي دوشنبه برابر سپاهان محروم هم نداريم و در کل آماده انجام يک بازي خوب برابر حريف اصفهانيمان هستيم.
وي در ادامه و درپاسخ به اين سوال که دليل استقبال کم تماشاگران از بازيهاي ليگ برتر را چه ميدانيد خاطرنشان کرد: فکر ميکنم دليل اصلياش نبود ثبات دربرنامه ر يزي مسابقهها است. به گونهاي که بازيها يک هفته در جمعه برگزار ميشود و هفته بعد شنبه و پس از آن دوشنبه و به همين ترتيب مردم نميتوانند دائما پيگير اين مسئله باشند که در اين هفته بازي تيمشان چند شنبه است و در کجا برگزار ميشد. اگر طرفداران يک تيم بدانند که مثلا تيمشان در هفته بعد در چه روزي و کجا بازي ميکند ميتوانند براي آن روز برنامهريزي کنند.
درخشان دلايل ديگر اين امر را نيز چنين برشمرد: تعطيليهاي مکرر ليگ برتر هم ميتواند يکي از دلايل سردشدن تماشاگران باشد و نيز سطح کيفي پايين بازيها که باعث ميشود هواداران فوتبال بازيهاي ليگ ايران را با ليگهاي اروپايي مقايسه کنند و اشتياقي براي تماشاي بازيهاي تيمهاي ايراني نداشته باشند.
درباره علت کم شدن تماشاگران تيم تراکتورسازي تبريز گفت: اگر آمار هفتههاي اول فصل را بگيريد متوجه ميشويد که هر زمان تراکتورسازي روز جمعه بازي داشته است تماشاگر زيادي هم در ورزشگاه حاضر بوده است. مردم نميتوانند در ايام وسط هفته کارشان را رها کنند و به ورزشگاه بيايند. تماشاگران تيم خودمان هم زياد بودند ولي به مرورزمان از تعداد آنها هم کم شده است. به عنوان نمونه خيلي بد است که در بازي استقلال تهران و مس کرمان فقط حدود سه هزار نفر به ورزشگاه رفتهاند!
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز در ادامه با بيان اينکه در کوتاه مدت نميتوان تماشاگران را به ورزشگاهها کشاند افزود: کاري که بايد هر چه سريعتر انجام شود؛ برنامهريزي مناسب براي برگزاري بازيها در ايام تعطيلي آخر هفتهها است و تيمها نيز بايد سعي کنند سطح کيفي بازيشان را بالا ببرند. به جز اين مسايل بايد وضعيت امکانات رفاهي ورزشگاهها هم بهبود پيدا کند. نبايد از تماشاگر انتظار داشت که فقط پول بدهد و ايستاده بازي را تماشا کند. بلکه هوادار بايد در ورزشگاه احساس رفاه و لذت کند تا براي آمدن به آنجا رغبت داشته باشد.
O M I D
03-06-2011, 07:31 PM
غلامحسين پيرواني سرمربي صنعت نفت آبادان شد
عضو هيات مديره باشگاه فرهنگي ورزشي صنعت نفت آبادان گفت: با تصميم هيات مديره 'غلامحسين پيرواني' به عنوان سرمربي تيم فوتبال صنعت نفت انتخاب شد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00017956.jpg ''عليرضا خليلي نيا'' افزود: هيات مديره باشگاه چند گزينه را براي سرمربيگري صنعت نفت در نظر داشت که در پايان غلام پيرواني را به عنوان سرمربي اين تيم انتخاب کرد.
وي اظهار داشت: قرارداد پيرواني با صنعت نفت تا پايان فصل جاري است و وي امروز هدايت اين تيم را آغاز مي کند.
وي گفت: پيرواني بهترين گزينه براي سرمربيگري صنعت نفت است و هيات مديره باشگاه حمايت کاملي از اين سرمربي کارکشته خواهد داشت.
خليلي نيا افزود: برنامه ارائه شده از سوي پيرواني بهتر از برنامه ديگر گزينه ها بود.
وي اظهار داشت: پيرواني داراي تجربه بالايي در فوتبال ايران است و به کمک وي به طور حتم تيم صنعت نفت روند رو به رشد خود را آغاز خواهد کرد.
به دنبال نتيجه هاي بد چند بازي اول نيم فصل دوم ليگ برتر هيات مديره باشگاه صنعت نفت '' آلفردو کاسيميرو'' سرمربي پرتغالي اين تيم را برکنار کرد.
صنعت نفت که چند هفته اخير را بحراني و بدون سرمربي سپري کرده هم اکنون با 32 امتياز در رده دهم جدول ليگ برتر قرار دارد.
به نظر مي رسد با توجه به فضاي رواني و اجتماعي حاکم بر تيم صنعت نفت ، سرمربي نامدار تيم اميد و نيز سرمربي سال هاي متمادي مقاومت سپاسي انتخاب مناسبي براي سرمربيگري زردپوشان آبادان باشد.
هيات مديره اين باشگاه ديروز در گفت وگو با خبرنگار ايرنا از مذاکره با چند گزينه داخلي وخارجي براي سرمربيگري صنعت نفت خبر داده بود.
گزينه خارجي مورد مذاکره هيات مديره '' ريکي هربرت'' سرمربي تيم ملي نيوزلند عنوان شد.
O M I D
03-06-2011, 07:35 PM
پيرواني: كار سختي دارم؛ همه كمك كنند
سرمربي جديد نفت آبادان با بيان اينکه کار دشواري در پيش دارد گفت: با توسل به ائمه و کمک مردم، خبرنگاران و صداوسيما دست به دست هم خواهيم داد تا اين تيم را موفق کنيم.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00008128.jpg غلامحسين پيرواني در مورد قبول سرمربيگري نفت آبادان گفت: در مورد قراردادم صحبتي نکردم. دوستان تماس گرفتند و من پيشنهاد آنها را پذيرفتم. کارم را در نفت آبادان از همين امروز آغاز ميکنم هرچند کار بسيار سختي است. اين تيم در هفتههاي اخير گلهاي زيادي دريافت کرده است.
وي ادامه داد: با توسل به ائمه و کمک همه مردم آبادان و همچنين خبرنگاران و صدا و سيما دست به دست هم خواهيم داد تا اين تيم را موفق کنيم. غلام پيرواني به تنهايي نميتواند کاري از پيش ببرد.
سرمربي سابق تيم اميد ايران در مورد اينکه برخي از مربيان آباداني پيشتر گفته بودند الکس فرگوسن هم نميتواند در نفت موفق شود و به مشکل ميخورد گفت: اگر فرگوسن هم در اين تيم به مشکل ميخورد اميدوارم من دچار مشکل نشوم. براي مربيگري در نفت آبادان استخاره کردم که اين استخاره خوب آمد.
پيرواني در مورد مدت قراردادش با نفت گفت: تا پايان فصل با نفت آبادان قرارداد دارم.
O M I D
03-06-2011, 07:35 PM
توقف ذوبآهن برابر تراكتورسازي با دو اخراجي
تيم فوتبال ذوب آهن با نتيجه تساوي بدون گل برابر تراکتورسازي تبريز متوقف شد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00028503.jpg ديدار دو تيم ذوب آهن اصفهان و تراکتورسازي تبريز از ساعت 16:15 در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان و در حضور حدود دو هزار تماشاگر برگزار شد و با تساوي بدون گل خاتمه يافت.
تورج حقوردي داور مسابقه به قاسم حداديفر، شاهين خيري و محمد رضا خلعتبري از ذوب آهن کارت زرد نشان داد.
قاسم حدادي فر در دقيقه 87 با دريافت کارت زرد دوم از ذوب آهن اخراج شد. آندرانيک تيموريان نيز در همين دقيقه با دريافت کارت قرمز مستقيم از تراکتورسازي اخراج شد. دليل اخراج آندو حرکت غير ورزشي بود که بر روي سينا عشوري انجام داد.
با اين تساوي ذوب آهن 49 امتيازي شد و همچنان در صدر جدول باقي ماند و تراکتوسازي نيز 42 امتيازي شد و همچنان در رده چهارم است.
O M I D
03-07-2011, 08:07 PM
مشکل جديد براي استيل آذين
تيم فوتبال استيل آذين درحالي پنجشنبه هفته جاري براي برگزاري ديدار با تيم صنعت نفت به آبادان سفر ميکند که با مشکل نداشتن محل اقامت در اين شهر مواجه شده است.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00016576.jpg صادق درودگر در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اعلام این خبر افزود: از یک ماه پیش بصورت مکتوب با مسئولان هتل پارسیان آبادان برای رزرو اتاق مکاتبه کردیم و حتی از آنها شماره حساب برای واریز مبلغ رزرو اتاقهای مدنظرمان را خواستیم که بانکی خصوصی را به ما معرفی کردند.
وی اضافه کرد: ما طی روزهای اخیر در حال انجام امور اداری برای واریز مبلغ مورد نظر بودیم که ناگهان به ما اعلام شد فردی با هتل تماس گرفته و اتاقهای رزرو شده را کنسل کرده است! مگر میشود وقتی برای رزرو اتاقها بصورت مکتوب درخواستمان را ارائه کردیم، با یک تماس که معلوم نیست از سوی چه کسی گرفته شده، اتاقهای ما را کنسل کنند؟!
سرپرست تیم فوتبال استیل آذین خاطرنشان کرد: این روش اخلاقی نیست و میتوانم بگویم تنها در آبادان چنین مشکلاتی رخ میدهد. در شرایطی که ما پنجشنبه راهی آبادان میشویم و هتلها در روزهای پایانی سال شلوغ است، چگونه میتوانیم برای استراحت بازیکنان جای مناسبی را پیدا کنیم؟!
وی با بیان اینکه برایم جای سئوال دارد که چرا پیش از دیدار مهم ما با نفت چنین اتفاقی رخ داده است، افزود: 2 سال پیش هم در نامهای رسمی یکی از هتلهای آبادان را رزرو کردیم اما وقتی به آنجا رسیدیم به ما اعلام شد اتاقها کنسل شده و به سختی بازیکنان در این هتل مستقر شدند.
درودگر در پایان در مورد انتخاب سرمربی تیم فوتبال استیل آذین گفت: همانطور که پیش از این اعلام کردم، علی پروین به عنوان رئیس سازمان فوتبال باشگاه استیل آذین در این خصوص تصمیم میگیرد و در حال حاضر اتفاق خاصی نیفتاده است.
دیدار تیمهای فوتبال صنعت نفت آبادان و استیل آذین در هفته بیست و ششم رقابتهای لیگ برتر باشگاههای کشور عصر روز جمعه هفته جاری در ورزشگاه تختی آبادان برگزار میشود.
O M I D
03-07-2011, 08:11 PM
صادقي تنها محروم استقلال مقابل سايپا
تيم فوتبال استقلال براي ديدار با سايپا تنها يک محروم دارد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00001797.jpg استقلال که براي ديدار مقابل سايپا آماده ميشود 8 بازيکن دو اخطاره در ترکيب تيمش دارد. در صورتي که هريک از بازيکنان اين تيم در ديدار آينده از داور مسابقه کارت زرد بگيرند از ديدار مقابل صباي قم که اين 29 اسفندماه برگزار ميشود محروم خواهند شد.
عمران زاده، ميداودي، رحمتي، محمدي، فردين عابديني، شيرزاد، منتظري و شريفات بازيکنان دو کارته استقلال هستند.
ايمان مبعلي، مهدي اميرآبادي، فرهاد مجيدي، وحيد طالبلو و آندره لوييز نيز يک کارت زرد دارند.
اميرحسين صادقي نيز به دليل سه اخطاره بودن ديدار روز پنجشنبه با سايپا را از دست داده است.
*کاروان استقلال جمعه راهي عربستان ميشود. اعضاي استقلال جمعه براي ديدار مقابل النصر عربستان راهي اين کشور ميشوند و روز 26 اسفند به تهران بازخواهند گشت.
اين مسابقه 24 اسفند برگزار ميشود.
O M I D
03-07-2011, 08:11 PM
مسابقه با تراکتورسازي شش امتيازي است
نژادزماني: دستوري براي تغيير كادرفني مس نداريم
مديرعامل باشگاه مس کرمان گفت: دستوري براي تغيير در کادر فني تيم فوتبال باشگاه نداريم.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00014802.jpg فتحالله نژادزماني در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد وضعيت مس گفت: تيم در شرايط مناسبي قرار دارد. براي ديدار با تراکتورسازي در تبريز خودمان را آماده ميکنيم که يک مسابقه شش امتيازي محسوب ميشود.اميدوارم دست پر از تبريز بازگرديم.تمامي مقدمات کار براي موفقيت تيم فراهم شده است.
وي در مورد اينکه در صورت عدم موفقيت در ديدار با تراکتورسازي احتمال تغيير کادر فني وجود دارد يا نه گفت: هيچ دستوري براي تغيير کادر فني نداريم و من جلسهاي هم با سعد محمدي؛ مديرعامل شرکت مس داشتم که ايشان هم فقط بر لزوم دقت و تلاش بيشتر تاکيد داشتند.
مديرعامل مس کرمان در مورد دليل افت اين تيم در نيم فصل دوم گفت: بيشتر بازيهاي ما خارج از خانه برگزار ميشود و اين مسئله بر روي تيم ما تاثيرگذار است. ديدار تکراري با ذوب آهن را نيز بلافاصله پس از تعطيلات برگزار کردند در حالي که ميشد اين مسابقه در تاريخ ديگري انجام شود. اين مسايل دست به دست هم داد و از نظر روحي بر روي بازيکنان ما اثرگذار بود.
O M I D
03-07-2011, 08:12 PM
فشردگي برنامه بازيها فقط براي تيم مرفاوي نيست
محمدي: امكان برگزاري ديدار پرسپوليس و سپاهان تا 20 ارديبهشت وجود ندارد
رئيس سازمان ليگ فوتبال از فشردگي برنامه مسابقات خبر داد و گفت: امکان برگزاري ديدار پرسپوليس و سپاهان در جام حذفي تا روز 20 ارديبهشت وجود ندارد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00000665.jpg فشردگي مسابقات ليگ و نبود تماشاگران در ورزشگاه از مهمترين دغدغههاي ليگ برتر حرفهاي ايران محسوب ميشود.
عزيز محمدي در اين زمينه به سؤالاتی پاسخ داد:
* چرا ديدار دو تيم استقلال و ذوب آهن در روز 29 اسفند لغو نشد؟
- امکان لغو اين مسابقات وجود نداشت زيرا زمان بسيار کم داريم و بايد بازيها در تاريخ اعلام شده برگزار شود. اين هفته برنامه مسابقات ليگ را تا هفته سي و دوم اعلام ميکنيم و خواهيد ديد که مسابقات چقدر فشرده برگزار ميشود. حتي تا پايان هفته سي و دوم که حدود 20 ارديبهشت است امکان برگزاري ديدار پرسپوليس و سپاهان در جام حذفي وجود ندارد.
* صمد مرفاوي سرمربي مس کرمان از برنامه ريزي ليگ به شدت انتقاد کرده است. نظر شما در اين مورد چيست؟
- مرفاوي ميگويد کجا سابقه داشته که يک باشگاه دو بار بيرون از خانه بازي انجام دهد. اين در حالي است که در اين چند سال همواره در طول فصل يک باشگاه دو بار متوالي ميهمان ميشود و هر کاري کرديم نتوانستيم اين اشکال را باتوجه به وضعيت موجود برطرف کنيم. در گذشته اين مسئله بسيار بدتر بود. اين فشردگي مسابقات فقط مربوط به تيم مرفاوي نيست که اينگونه سخن ميگويد.
* مجتبي جباري بازيکن استقلال از نبود توپهاي جديد در تمرين اين تيم گلايه کرده بود. چرا توپ به باشگاهها داده نميشود؟
- سازمان ليگ به اندازه کافي توپ دارد و بخشي از اين توپها را ابتدا به رايگان به باشگاهها داد. اکنون هر باشگاهي ميخواهد ميتواند با پرداخت هزينهاش توپ جديد دريافت کند که باشگاه استقلال نيز توپهاي جديدي را از ما گرفته است. ضمن اينکه باشگاهها در هنگام تحويل توپ لازم نيست پولي پرداخت کنند بلکه اين مبلغ از حساب آنها کسر ميشود.
* چرا تماشاگران ليگ برتر هر روز کمتر ميشوند؟
- تعداد تماشاگران اکنون نسبت به روزهاي اول ليگ بهتر شده است اما اگر باشگاههاي ما در رقابتهاي آسيايي نتايج بهتري بگيرند تعداد تماشاگران بيشتر خواهد شد.
* AFC از تعداد کم تماشاگران تيمهاي ايراني گلايه کرده است؟
- با کسب يکي دو نتيجه خوب از سوي نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا دوباره شاهد حضور تماشاگران زيادي در ورزشگاهها خواهيم بود.
O M I D
03-07-2011, 08:12 PM
سپاهان با برتري مقابل شهرداري جاي استقلال را گرفت
تيم فوتبال سپاهان با برتري مقابل شهرداري تبريز جاي استقلال در رده دوم جدول را گرفت.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00006476.jpg در ادامه رقابتهاي هفته بيست و پنجم ليگ برتر فوتبال از ساعت 15 امروز تيمهاي شهرداري تبريز و سپاهان اصفهان در حضور هزار هوادار تبريزي در ورزشگاه يادگار امام به مصاف هم رفتند که اين ديدار با نتيجه 2 بر يک به سود سپاهان به پايان رسيد.
ابراهيم توره در دقايق 16 و 72 هر 2 گل سپاهانيها را در اين ديدار به ثمر رساند. ميثم بائو از شهرداري تبريز نيز در موقعيتي خطرناک در دقيقه 6 توپ را به تير دروازه سيد مهدي رحمتي کوبيد، ضمن اينکه بازيکنان شهرداري در چند نوبت، موقعيتهاي تک به تک را از دست دادند.
علي کريمي در دقيقه 90+2 تک گل شاگردان درخشان را به ثمر رساند.
يدالله جهانبازي قضاوت اين ديدار را برعهده داشت. وي به حبيب گرداني از شهرداري تبريز کارت زرد نشان داد.
سپاهان با اين پيروزي 46 امتيازي شده و ضمن گرفتن جاي استقلال در رده دوم، يک گام ديگر به صدر جدول نزديک شد.
شهرداري نيز با 24 امتياز در جايگاه شانزدهم باقي ماند. اين تيم تبريزي در صورتي که امروز پاس همدان موفق به شکست پرسپوليس شود به رده هفدهم سقوط خواهد کرد.
O M I D
03-07-2011, 08:13 PM
مورينيو هم به داور توهين کرد و محروم شد
عسگري: كمك داور گل سالم سايپا را مردود اعلام كرد
رئيس کميته داوران از کميته انضباطي گفت: در مسابقه تيمهاي سايپا و شاهين بوشهر، کمک داور گل سالم سايپا را مردود اعلام کرد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00027692.jpg به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، حسين عسگري اظهار داشت: همه بايد تخلفات در برابر قانون را جدي بگيرند، چرا که اين تخلفات روي داوران تاثيري بد و در عملکرد داوران تاثير جدي دارد. بر اساس بند 2 ماده 23 آيين نامه انضباطي، کساني که به داوران توهين ميکنند و از اصطلاحات خاص عليه داوران استفاده ميکنند، بايد از يک ماه تا يک سال محروم شوند.
وي با اشاره به همکاري اکثر باشگاهها خاطرنشان کرد: فقط يکي، 2 باشگاه هستند که مربيانشان رعايت نميکنند و ما انتظار داريم که کميته انضباطي با اين موارد برخورد کند. همان موريينو که مثال آوردند به خاطر توهين به داوران، 3 بازي از نشستن روي نيکمت محروم شد.
رئيس کميته داوران قضاوتهاي اين هفته از ليگ برتر را تا بازيهاي روز گذشته خوب دانست و عنوان کرد: ناظران به ما در بازيهاي اين هفته و به غير از بازيهاي روز گذشته صحنه خاصي گزارش نکردهاند و تنها تصميم کمک داور در بازي شاهين و سايپا به خاطر مردود اعلام شدن گل سالم سايپا اشتباه بوده که بر اساس قوانين با اين کمک داور برخورد ميشود، چرا که اشتباهش در نتيجه بازي تاثيرگذار بوده است.
وي افزود: ما منتظر ميمانيم تا بازيهاي هر هفته تمام شود و بازبيني ويديويي را انجام ميدهيم. به همين دليل منتظر هستيم تا بازيهاي امروز هم به اتمام برسد تا به صورت کلي قضاوت کنيم.
O M I D
03-07-2011, 08:14 PM
با همين روش پرسپوليس را متوقف ميکنيم
درخشان: فرصتها را از دست داديم تا مقابل سپاهان بازنده باشيم
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: بازيکنان ما از روي بي تجربگي موقعيتهاي به دست آمده را يکي پس از ديگري هدر دادند تا مقابل سپاهان نتيجه را واگذار کنيم.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00000482.jpg حميد درخشان پس از شکست 2 بر يک شهرداري تبريز برابر سپاهان عنوان کرد: امروز فوتبال روي بد خود را به ما نشان داد. در روزي که ميتوانستيم هر 3 امتياز بازي را کسب کنيم، اما با بيدقتي بازيکنان فرصتها را از دست داديم.
وي ادامه داد: بازيکنان ما 7 موقعيت خطرناک در اين ديدار خلق کردند که متأسفانه با بي دقتي يکي پس از ديگري به هدر رفت و فقط توانستيم يک گل به ثمر برسانيم. در حالي که سپاهانيها با استفاده از تجربه خود از 3 موقعيت به وجود آمده 2 گل زدند.
سرمربي شهرداري تبريز قاعده فوتبال را در اين دانست که اگر گل نزني، گل ميخوري و ادامه داد: ما در اين ديدار نبايد بازنده ميشديم و ضربهاي که خورديم به علت بيتجربگي بازيکنانمان بود. به نظرم نتيجه تساوي عادلانه بود.
وي با اشاره به ديدار هفته آينده برابر پرسپوليس گفت: اگر بازيکنانمان بتوانند در ديدار با پرسپوليس به همين گونه بازي کنند مطمئن باشيد ميتوانيم در تهران اين تيم را متوقف کنيم.
O M I D
03-07-2011, 08:15 PM
علي دايي:پاس جز شوت سامره موقعيتي نداشت
سرمربي تيم پرسپوليس تهران پس از کسب پيروزي برابر پاس همدان گفت: در روزي که چند بازيکن تاثيرگذار خود را در اختيار نداشتيم، توانستيم با برد از زمين مسابقه خارج شويم و مستحق پيروزي بوديم.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00009308.jpg علي دايي برد ارزشمند برابر پاس همدان را نشان از قدرت اين تيم دانست و افزود: در نيمه اول با برنامه بازي را آغاز کرديم و توانستيم دو گل را به ثمر برسانيم، ولي در نيمه دوم اين تيم پاس بود که با برنامهتر بازي را آغاز کرد و توانست يکي از گلها را جبران کند.
وي ادامه داد: روي نقاط ضعف و قوت تيم پاس کار کرده بوديم و تيم پاس به غير از شوتي که علي سامره در محوطه جريمه به سمت دروازه ما شليک کرد موقعيت آنچناني نداشت و ما ميدانستيم که آنها فقط با توپهاي روي دروازه ما حمله خواهند کرد و ما توانستيم با استفاده از موقعيتهاي به وجود آمده و حفظ نتيجه صاحب اين پيروزي شويم.
علي دايي در مورد تيم پاس گفت: براي تيم پاس احترام زيادي قائلم و اميدوارم در بازيهاي بعدي اين تيم برنده باشد و خود را از پايين جدول بالا بکشد.
وي در مورد محروميت عليرضا حقيقي گفت: بايد فرهنگسازي در بين شهرستانها ايجاد شود، چرا که فرهنگ حاکم بر کشور ما باعث شده که الفاظ رکيک و بدي را از سوي تماشاگران بشنويم و همدان اولين شهرستاني بود که من اين موارد را شاهد نبودم.
سرمربي پرسپوليس در مورد بازي هفته آينده تيمش در برابر شهرداري تبريز گفت: متاسفانه در اين بازي محمد نوري را به علت سه اخطاره شدن از دست داديم، ولي براي آن بازي هم برنامه خاصي خواهيم داشت و باخت در جام باشگاههاي آسيا را در بازي بعدي مقابل الوحده جبران خواهيم کرد.
وي در مورد شايعاتي که در مورد اختلاف با حبيب کاشاني مديرعامل باشگاه مطرح ميشود گفت: من با کاشاني مشکلي ندارم و مطمئن باشيد اگر من با کسي مشکل داشته باشم يک دقيقه هم آنجا نخواهم ماند. نتايج پرسپوليس نشان دهنده آرامش در باشگاه است.
O M I D
03-09-2011, 06:26 PM
شهبازي: پروين نميتواند روي نيمکت استيلآذين بنشيند
به دنبال مطرح شدن نام علي پروين براي هدايت تيم فوتبال استيل آذين و نشستن بر روي نيمکت اين تيم، مسئول نقل و انتقالات سازمان ليگ برتر تاکيد کرد علي پروين مجوز نشستن بر روي نيمکت تيم فوتبال استيل آذين را ندارد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00005518.jpg مصطفی شهبازی در خصوص صدور مجوز حضور علی پروین بر روی نیمکت تیم فوتبال استیل آذین در دیدار این هفته مقابل صنعت نفت آبادان تصریح کرد: از سوی سازمان لیگ کارت علی پروین با عنوان رئیس سازمان فوتبال این باشگاه صادر شده و ایشان به عنوان مربی حق نشستن بر روی نیمکت را نخواهند داشت.
شهبازی یادآورشد: در صورتی که باشگاه استیل آذین درنظر دارد تا از علی پروین به عنوان سرمربی استفاده کند باید مسئولان باشگاه درخواست صدورکارت جدید را به سازمان لیگ ارائه کنند که تاکنون چنین درخواستی به سازمان لیگ ارائه نشده است.
مسئول نقل و انتقالات سازمان لیگ برترهمچنین تصریح کرد: صدور مجوز مربیگری در لیگ برتر نیز شرایط و ضوابط خاصی دارد که در صورت برخورداری از شرایط لازم کارت مربیگری صادر خواهد شد.
تیم فوتبال استیل آذین درهفته بیست و ششم مسابقات لیگ برتر روز جمعه در ورزشگاه تختی آبادان میهمان تیم صنعت نفت آبادان خواهد بود.
O M I D
03-09-2011, 06:28 PM
مهلت چند ساعته مديرروستا به مسئولان همداني
4 گزينه جديد براي سرمربيگري پاس معرفي شدند
4 گزينه جديد براي سرمربيگري تيم فوتبال پاس همدان معرفي شدند.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00026760.jpg علي اصغر مديرروستا به عنوان گزينه اول سرمربيگري پاس مطرح است و اين مربي مذاکراتي نيز با مسئولان اين باشگاه انجام داده است.
مسئولان باشگاه پاس اعلام کردهاند تا ساعت 16 امروز منتظر پاسخ مديرروستا خواهند ماند و در صورتي که او پاسخي به مسئولان باشگاه ندهد مديران باشگاه گزينههاي ديگر پاس را بررسي خواهند کرد.
محمد حسين ضيايي سرمربي اسبق تيم صبا، فرهاد کاظمي سرمربي کنوني کاوه تهران، اکبر ميثاقيان سرمربي اسبق تيم ابومسلم و راه آهن و داود مهابادي 4 گزينه ديگر مدنظر پاس هستند که در صورت عدم توافق با مديرروستا يکي از آنها جانشين محمود ياوري سرمربي مستعفي پاس خواهد شد.
ياوري در هفت ديداري که هدايت تيم پاس را برعهده داشت نتوانست حتي يک برد کسب کند و بعد از شکست برابر پرسپوليس در هفته بيست و پنجم ليگ برتر استعفا کرد.
O M I D
03-09-2011, 06:29 PM
حسين فركي: سپاهان خسته است، نبايد خودمان را فريب دهيم
سرمربي تيم نفت تهران ميگويد سپاهان به خاطر فشردگي بازيهايش ممکن است خسته باشد و ما بايد از اين موضوع نهايت استفاده را ببريم.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00016842.jpg حسين فرکي درباره آخرين شرايط تيمش پيش از ديدار با سپاهان در هفته بيست و ششم ليگ برتر فوتبال اظهار کرد: ما در بازي قبل يک نمايش خوب داشتيم و با گلهاي زيادمان هم توانستيم تفاضل گل خود را بهتر از قبل کنيم.
وي ادامه داد: البته پيکان هم تيم خوبي بود اما ما از شرايط ميزباني خود بهترين استفاده را کرديم و با يک بازي هجومي توانستيم يکي از رقيبانمان در نيمه دوم جدول شکست دهيم. با اين برد روحيه بازيکنانمان نيز بالاتر رفته و اکنون در شرايط بهتري قرار داريم و خود را براي بازي بعد آماده کردهايم.
سرمربي نفت با اشاره به استفاده تيمش از نقاط ضعف پيکان افزود: البته ما بازي رفت در قزوين را هم سه بر يک برده بوديم. درست است که دو تيم در اين بازي نسبت به دور رفت شناخت بيشتري از هم داشتند اما بايد اينجا از کادر فني تشکر کنم که خيلي خوب پيکان را آناليز کرده بودند. توانستيم نقاط ضعف پيکان را شناسايي کنيم و ميدانستيم که آنها در خط دفاع مشکل دارند و همچنين اين موضوع را ميدانستيم که نقطه قوت آنها در ارسال توپهاي بلند است. اگر دقت کنيد ما هر چهار گلمان را از روي زمين زديم و براي نيمه دوم هم برنامهريزي کرده بوديم که از چه بازيکناني استفاده کنيم و خوشبختانه بر بازي هم مسلط بوديم.
حسين فرکي همچنين درباره پيشبينياش از روند نفت در ادامه فصل گفت: نفت طرفداران خيلي خوب و پرشماري دارد که تاکنون به چشم نيامدهاند. اميدوارم اتفاقي بيفتد که هواداران از اين پس از نزديک شاهد بازيهاي ما باشند. با توجه به اينکه هنوز 9 هفته به پايان ليگ باقي مانده، نميتوان در اين مورد به طور قطع اظهار نظر کرد و رقابت و حساسيت بالايي که در پايين جدول وجود دارد، به من اجازه نميدهد در مورد پايان فصل قضاوت کنم اما چيزي که مسلم است، ما نبايد با اين نتايج خودمان را فريب دهيم و فکر کنيم که کار تمام شده است.
سرمربي نفت در ارتباط با "ژوديفلي فريرا" که در هفتههاي گذشته گلهاي زيادي هم براي اين تيم به ثمر رسانده گفت: فريرا بازيکني است که ما او را در يک شرايط حساس و دشوار و از ميان چهار، پنج مهاجم ديگر انتخاب کرديم و پس از آنکه به همراه کادر فني چند فيلم از بازيهاي او را ديديم، تصميم گرفتيم که او را به نفت بياوريم. البته پيشبيني خود او هم اين بود که 10 گل در اين فصل براي ما به ثمر برساند.
وي درباره سپاهان هم گفت: به هر حال سپاهان يکي از مدعيان قهرماني است. من در بازي رفت هم گفته بودم که سپاهان با اين بازيکنان و با اين کادر فني براي خود يک تيم ملي است و حداقل 60 تا 70 درصد از تيم ملي را تشکيل ميدهد. البته ما هم براي اين بازي انگيزههاي خودمان را داريم و اميدواريم بتوانيم با تمرينهاي مناسبي که در چند روز اخير داشتيم، بازي خوبي مقابل اين تيم انجام دهيم.
فرکي ادامه داد: سپاهان در ابتداي فصل براي رقابت در سه جناح بسته شده؛ به همين خاطر بازيکناني دارد که ميتواند براي اين هدف به اين تيم کمک کنند. در عين حال ممکن است اين اتفاق بيفتد که نتواند به اين هدف جامه عمل بپوشاند. به نظر من فشردگي کار ميتواند سپاهان را در اين بازي اذيت کند چرا که آنها جمعه با ما بازي دارند و بيست و چهارم اسفند هم در ليگ قهرمانان آسيا بايد به ميدان بروند. ما بايد از اين موضوع نهايت استفاده را ببريم.
O M I D
03-09-2011, 06:32 PM
راهآهن انگيزههاي زيادي دارد
ابراهيمزاده: ذوب آهن صدر جدول را از دست نميدهد
سرمربي تيم ذوبآهن اصفهان گفت: اگر صدر جدول را از دست بدهيم، پس گرفتن آن از حريفان کار سختي خواهد بود.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00004502.jpg منصور ابراهيمزاده در مورد ديدار روز پنجشنبه با تيم راهآهن گفت: راهآهن تيم خوبي است که در سه هفته اخير با وجود آنکه بازيهاي خوبي انجام داده اما نتوانسته نتيجه بگيرد، بنابراين بازيکنان اين تيم برابر ما انگيزه زيادي دارند. ما هم در ليگ نميخواهيم صدر جدول را از دست بدهيم و 9 ديدار باقيمانده براي ما هر کدام حکم فينال را دارد.
وي ادامه داد: صدر جدول را از دست نخواهيم داد چون پس گرفتن آن از رقبا بسيار دشوار است. ما به قهرماني به ليگ برتر فکر ميکنيم به همين دليل براي پيروزي به مصاف راهآهن خواهيم رفت.
سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن در مورد تيم الشباب حريف آيندهاش در ليگ قهرمانان گفت: اين تيم را بخوبي آناليز کردهام و شناخت کافي از اين تيم را دارم. مسابقاتش را در ليگ برتر عربستان نيز دنبال کردم ما براي موفقيت به عربستان ميرويم.
O M I D
03-09-2011, 06:34 PM
سرپرست تيم استيل آذين: كارت پروين صادر شد اما او روي نيمكت نمي نشيند
سرپرست تيم فوتبال استيل آذين از صادر شدن کارت حضور علي پروين بر روي نيمکت اين تيم خبر داد و گفت: با وجود صدور کارت او در ديدار مقابل صنعت و نفت آبادان بر روي نيمکت نخواهد نشست.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00019241.jpg صادق درودگر گفت: علي پروين به دليل کمر دردي که دارد در اين بازي اجازه نشستن بر روي نيمکت را ندارد.
وي ادامه داد: پروين در صورت بهبود شرايط از هفته آينده بر روي نيمکت تيم استيل آذين خواهد نشست.
سرپرست تيم فوتبال استيل آذين گفت: پروين براي ديدار با صنعت نفت تيم ما در آبادان همراهي خواهد کرد و از روي سکوها دستورات خود را به مربيان خواهد داد.
وي در پاسخ به سئوالي مبني بر اينکه آيا پروين قصد ندارد پس از اطمينان خاطر از بهبود شرايط تيم بر روي نيمکت استيل آذين بنشيند تا در صورت عدم نتيجه گيري در کارنامه کاري اش نقطه ضعف ديده نشود، تصريح کرد: اصلا اين موضوع صحت ندارد، زيرا پروين با هيچ فردي تعارف ندارد و اگر نخواهد کاري را بکند به طور حتم آن کار را انجام نمي دهد.
وي اظهار داشت: پروين تصميم خود را براي ايجاد تحول در استيل آذين گرفته و به طور حتم در کار خود موفق خواهد بود.
O M I D
03-09-2011, 06:35 PM
حسين عبدي: تنها گرفتن سه امتياز براي ما مهم است
حسين عبدي گفت: شهرداري با توجه به موقعيتش در جدول، چيزي براي از دست دادن ندارد اما ما هم هر سه امتياز بازي را ميخواهيم.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00004160.jpg مربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره آخرين شرايط اين تيم پيش از ديدار با شهرداري تبريز در هفته بيست و ششم ليگ برتر اظهار کرد: توانستيم يک برد خوب را مقابل پاس به دست بياوريم که با تلاش زياد بازيکنان و کادر فني و تدارکات حاصل شد و واقعا همه براي اين پيروزي تلاش کردند.
وي ادامه داد: اين برد با توجه به اينکه تيمهاي بالاي سر و پشت سر ما مساوي کرده بودند، براي ما خيلي مهم بود. ما در اين چند روز سعي کرديم که هم ريکاوري بدني و هم ريکاوري رواني انجام دهيم تا بازيکنان براي بازي بعد آماده شوند.
وي درباره شهرداري تبريز هم گفت: آنها هم يک بازي سخت در هفته قبل داشتند و اين ديدار براي هر دو تيم مهم است. با يک تيمي بازي داريم که در ردههاي آخر جدول است و معمولا اين گونه تيمها چيزي براي از دست دادن ندارند و با انرژي خاصي بازي ميکنند. مربي اين تيم نيز درخشان است که همبازي من بوده و يکي از پرسپوليسيهاي واقعي است و افتخار ميکنم که زماني با او همبازي بودهام و حتي در مقطعي شاگرد او بودهام.
عبدي درباره بازيهاي بعدي پرسپوليس گفت: به هر حال هنوز 9 بازي باقي مانده و هر بازي براي ما حکم يک فينال را دارد. سعي ميکنيم تمام تلاش خود را به کار گيريم تا بهترين نتايج را به دست آوريم و حاشيههايي را که در اين فصل از همهجا براي پرسپوليس درست شد، پشت سر بگذاريم چرا که نام پرسپوليس در ميان است و در اين جا فرد هيچ اهميتي ندارد. همه براي موفقيت پرسپوليس تلاش خواهيم کرد.
O M I D
03-10-2011, 06:17 PM
كمك 10 ميليارد ريالي منطقه ويژه پارس به باشگاه شاهين بوشهر
مدير امور قراردادهاي منطقه ويژه اقتصادي پارس جنوبي از کمک 10 ميليارد ريالي اين سازمان به باشگاه شاهين بوشهر خبر داد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00026769.jpg ''خليلي'' افزود : سازمان منطقه آزاد پارس جنوبي به دستور رييس جمهوري ، مبلغ 10 ميليارد ريال به باشگاه شاهين بوشهر کمک کرد تا اين باشگاه بتواند بخشي از مشکلات مالي خود را برطرف کند.
وي اظهار داشت : کمک مالي به باشگاه شاهين بوشهر در راستاي سفر اخير رييس جمهوري به اين استان و دستور ايشان براي حمايت از اين باشگاه انجام شد.
رييس جمهوري اواخر بهمن ماه امسال درهشتاد و ششمين سفر استاني خود در جمع پرشور جوانان بوشهر اعلام کرد با حمايت دولت، شاهين بلندپرواز اين استان حضور هميشگي را در آسمان فوتبال ايران خواهد داشت.
دکتر محمود احمدي نژاد که بخشي از سخنراني خود در ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر گفت : درخشش تيم فوتبال شاهين نشان دهنده استعداد جوانان اين استان است که دولت قصد دارد مشکلات اين تيم را برطرف کند تا شاهين بوشهر هميشه در فوتبال ايران بدرخشد.
تيم فوتبال شاهين بوشهر سال گذشته جواز حضور در ليگ برتر باشگاه هاي ايران را به دست آورد.
اين باشگاه درفصل جاري ليگ برتر با مشکلات مالي عديده اي روبروست که اين امر تاثير بسزايي در فعاليت هاي تيم فوتبال شاهين گذاشته است.
O M I D
03-10-2011, 06:19 PM
کمالوند: دلم نمي خواند آندو تخريب شود/جواب ابراهيم زاده را نمي دهم
اينکه پرسپوليس در رده بالاتر از تيم ما در جدول قرار گرفته براي ما مهم نيست و به زودي با شکست حريفان جايگاه خود را پس مي گيريم.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00001767.jpg سايت گل ـ فراز کمالوند در آستانه بازی با مس کرمان آن هم در شرایطی که پرسپولیس را بالای تیمش می بیند می گوید:« اينکه پرسپوليس در رده بالاتر از تيم ما در جدول قرار گرفته براي ما مهم نيست و به زودي با شکست حريفان جايگاه خود را پس مي گيريم.»او ادامه میدهد:« تراکتورسازي مثل هميشه زيبا بازي مي کند و امتياز مي گيرد تا در بهترين شرايط قرار گرفته و از پرسپوليس و ديگر رقيبان هم جلو بزند.»
کمالوند با اشاره به اظهارات منصور ابراهيم زاده که گفته بود مي توانستند تراکتور را با سه گل شکست دهند، می گوید:« تراکتورسازي هميشه تهاجمي بازي مي کند و هيچ گاه بسته بازي نکرده و براي دفاع به زمين حريف نمي رود. از اين رو ترجيح مي دهم حرفي نزنم و جواب ابراهيم زاده را ندهم چون او نظرش را اعلام کرده است.»کمالوند در مورد آندرانيک تيموريان و اخراجش از این بازی می گوید:«در مورد اين بازيکن زياد صحبت کردم و دلم نمي خواهد او تخريب شود، به همين دليل به حرف هاي قبلي بسنده مي کنم و اميدوارم از اين بهتر عمل کند.»
O M I D
03-10-2011, 06:19 PM
مبعلي:هيچ وقت جاي بازيكن ديگري را تنگ نكردم/ منظور جباري من نيستم
ايمان مبعلي هافبک تيم استقلال شرايط حضور در ترکيب ثابت تيم را بدست آورده است و مي تواند مقابل سايپا کرج به ميدان برود.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00023955.jpg او در آستانه این بازی می گوید:« تمرينات بخوبي پيش مي رود و ما اميدوار هستيم که در بازي با سايپا ناکامي هاي چند هفته گذشته را جبران کنيم.شرايط تيمي نيز ايده آل است، همگي سعي داريم با حضوري موثر در ترکيب تيم، خود را به مربيان و شخص مظلومي ثابت کرده و جايگاهمان را حفظ کنيم.»
مبعلی در مورد مصاحبه اخیر جباری و سوتفاهماتی که بین او و جباری پیش آمده تاکید می کند:« جباري صحبتهایي را مطرح کرده است اما حرفهاي او به هيچ عنوان به من ربطي ندارد. البته اگر در خصوص من نيز صحبت کرده بود حرفي نمي زدم، اما منظور جباري من نبودم.از طرفي دوست ندارم وارد حاشيه شوم و از شرايط خوبي که دارم دور شوم، به همين دليل اصلا به اين حواشي توجهي ندارم.»
مبعلي خاطرنشان می کند:«جباري بازيکن خوبي است ما در ترکيب تيم با هم هماهنگ بوديم و مشکلي بينمان وجود نداشت، از طرف من جاي هيچ بازيکني را تنگ نکردم و حضور جباري و ديگر بازيکنان نيز جايگاه مرا تنگ نمي کند، به همين دليل هر بازيکني آماده تر باشد در ترکيب اصلي به ميدان مي رود.»
O M I D
03-10-2011, 06:20 PM
جريمه 10 مليوني براي تيموريان
آندرانيک تيموريان به خاطر اخراج از بازي با ذوب آهن از سوي باشگاه تراکتورسازي 10 ميليون تومان جريمه نقدي خواهد شد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00023956.jpg اين ملي پوش در جريان بازي با ذوب آهن با سينا عشوري درگيري لفظي پيدا کرد و از سوي داور مسابقه با کارت قرمز مستقيم اخراج شد.آندو به خاطر اين اخراج از بازي با مس کرمان محروم شد به همين علت مسئولان تراکتورسازي که در اين شرايط حساس بايد بدون تيموريان به مصاف مس بروند از اين موضوع عصبي شده و اين بازيکن را ده ميليون تومان جريمه کردند. البته طبق شنيده ها اين جريمه تعليقي است و در نهايت تيموريان بيش از سه ميليون تومان پرداخت نخواهد کرد.
O M I D
03-10-2011, 06:21 PM
شريفي ناظر ويژه انضباطي ديدار شاهين و ملوان
رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال يکشنبه هفته آينده ناظر ويژه ديدار تيم هاي شاهين بوشهر و ملوان بندرانزلي است.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00006967.jpg به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، مجتبي شريفي ناظر ويژه انضباطي ديدار بين تيم هاي شاهين بوشهر و ملوان بندرانزلي که يکشنبه 22 اسفند برگزار مي شود، انتخاب شد.
اين ديدار ساعت 16:15 در ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر برگزار خواهد شد.
O M I D
03-10-2011, 06:22 PM
سرپرست تيم فوتبال استيل آذين تهران:
پروين برابر صنعت نفت روي نيمكت مي نشيند
سرپرست تيم فوتبال استيل آذين گفت: علي پروين فردا برابر صنعت نفت آبادان به عنوان سرمربي روي نيمکت خواهد نشست.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00005518.jpg ''صادق درودگر'' گفت: با توجه به حساسيت بازي و شرايط استيل آذين، ''علي پروين'' از هفته بيست و ششم برابر صنعت نفت به عنوان سرمربي روي نيمکت خواهد نشست.
وي اظهار داشت: البته پروين از ناحيه کمر احساس درد دارد اما با انجام فيزيوتراپي خود را براي هدايت استيل آذين برابر صنعت نفت رساند.
درودگر گفت: اين اولين باري است که پروين به عنوان سرمربي با تيم استيل آذين در ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي ايران حضور پيدا مي کند.
وي افزود: تمامي اختيارات فني تيم از اين پس بر عهده پروين مي باشد.
وي از ''محسن خليلي'' به عنوان تنها غايب استيل آذين برابر صنعت نفت ياد کرد و گفت: خليلي در دو هفته گذشته دچار مصدوميت شده بود و برابر صنعت نفت توان حضور در ميدان را نخواهد داشت.
علي پروين ازسوي مديريت باشگاه استيل آذين تهران با استعفاي محمد خاکپور به عنوان سرمربي اين تيم برگزيده شده است.
O M I D
03-10-2011, 06:23 PM
بازگشت دوباره به همدان؛
مديرروستا با باشگاه پاس به توافق رسيد
علي اصغر مديرروستا آمادگي خود را براي بازگشت به تيم فوتبال پاس همدان و همراهي اين تيم تا پايان فصل جاري مسابقات ليگ برتر باشگاههاي کشور اعلام کرد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00004033.jpg علی اصغر مدیرروستا که در هفته هفدهم مسابقات لیگ برتر به دلیل نتایج ضعیف تیم فوتبال پاس همدان از سمت خود کناره گیری کرده بود، به دنبال وداع محمود یاوری از این تیم مجددا به جمع سپیدپوشان همدانی بازگشت.
مسئولان باشگاه پاس پس از جدایی محمود یاوری از این تیم با چند مربی وارد مذاکره شدند که یکی از آنها علی اصغر مدیرروستا بود. درنهایت مدیرروستا آمادگی خود را برای بازگشت به همدان اعلام کرد تا شاید بازهم منجی این تیم شود و زمینه بقای همدانیها در لیگ برتر را فراهم آورد.
او که فصل گذشته نیز با همراهی محسن عاشوری و محسن گروسی منجی تیم فوتبال پاس همدان شده و مانع از سقوط این تیم به لیگ دسته اول شده بود، در بازگشت دوباره به جمع سپیدپوشان بازهم این دو مربی را در کنار خود خواهد داشت.
محسن عاشوری از امروز در تمرینات تیم پاس همدان شرکت می کند و از فردا علی اصغر مدیرروستا مراحل آماده سازی این تیم را زیر نظر خواهد گرفت. پس از جدایی محمود یاوری از تیم فوتبال پاس همدان تمرینات این تیم طی روزهای گذشته زیر نظر "سرادان گمالوویچ" صربستانی برگزار می شد.
تیم فوتبال پاس همدان با 21 امتیاز رتبه هجدهم جدول رده بندی لیگ برتر را در اختیار دارد. این تیم 16 هفته است، به پیروزی نرسیده و حرکتی نزولی در جدول رده بندی داشته است. پاس همدان در هفته بیست و ششم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور روز شنبه هفته پیش رو در ورزشگاه یادگار امام (ره) قم به دیدار صبای این شهر می رود.
O M I D
03-12-2011, 06:25 PM
هفته بيستوششم ليگ برتر فوتبال
سپاهان به يك قدمي ذوبآهن رسيد
تيم سپاهان با پيروزي مقابل نفت تهران به صدرنشين ليگ برتر نزديک شد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00028485.jpg ديدار تيم هاي سپاهان و نفت تهران از ساعت 15:30 در ورزشگاه فولادشهر در حضور 3 هزار هوادار آغاز شد که با برتري 2 بر صفر سپاهان خاتمه يافت.
شاگردان امير قلعه نويي در نيمه اول براي باز کردن دروازه نفت تلاش زيادي کردند اما اين کوشش فايده اي نداشت و اين بازي در اين نيمه با تساوي بدون گل به پايان رسيد.
در نيمه دوم هجوم بازيکنان سپاهان منجر به گل دقيقه 62 يانوش شد. با وجودي که در ادامه مسابقه شاگردان فرکي بر بازي سوار بودند اما در دقيقه 82 احسان حاج صفي گل دوم سپاهان را به ثمر رساند.
قضاوت اين مسابقه بر عهده البرز حاجي پور بود. وي به مهدي محمدزاده و محمد ابراهيم خلدون از نفت تهران و ابراهيم توره و يانوش از سپاهان کارت زرد داد.
سپاهان با اين پيروزي 49 امتيازي شد و با يک بازي کمتر به يک امتيازي ذوب آهن 50 امتيازي رسيد و در رده دوم قرار گرفت.
O M I D
03-12-2011, 06:27 PM
چهاردهمين شكست استيلآذين و اولين پيروزي نفت با پيرواني
تيم نفت آبادان در اولين تجربه سرمربيگري غلامحسين پيرواني روي نيمکت اين تيم مقابل استيلآذين به پيروزي رسيد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00028610.jpg ديدار تيم هاي نفت آبادان و استيلآذين از ساعت 16:15 در ورزشگاه تختي آبادان در حضور 20 هزار هوادار آغاز شد و تيم نفت با نتيجه 2 بر صفر به برتري رسيد.
اين بازي در نيمه اول با تساوي بدون گل به پايان رسيد. در نيمه دوم فشار بازيکنان نفت تاثير خود را گذاشت و در دقيقه 69 عباس مرداسي براي نفت گلزني کرد. رسول نويد کيا در دقيقه 90+1 گل دوم را به ثمر رساند.
بدين ترتيب غلامحسين پيرواني در اولين حضور خود روي نيمکت نفت توانست برنده باشد و اولين سه امتياز را کسب کند.
قضاوت اين مسابقه بر عهده محسن ترکي بود. وي به مرداسي و شريفي نسب از نفت و عشوري زاد، معدنچي و حسن اشجاري از استيل آذين کارت زرد نشان داد.
در دقيقه 50 اميد شريفي نسب به دليل دريافت کارت زرد دوم از بازي اخراج شد.
O M I D
03-12-2011, 06:30 PM
فركي: چطور بازيكن سپاهان زودتر از نفرات تيم ملي به ايران آمد؟
سرمربي نفت تهران گفت: چطور بازيکن تيم اميد سپاهان قبل از بازي ميرسد و ميتواند در بازي امروز هم حضور پيدا کند اما ساير بازيکنان تيم اميد 4 صبح رسيدهاند؟
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00026195.jpg حسين فرکي پس از شکست دو بر صفر مقابل سپاهان اظهار داشت: اين پيروزي را به سپاهان تبريک ميگويم. آنها به عنوان نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسيا قابل احترام هستند اما در کل معتقدم امروز نبايد به سپاهان ميباختيم. روي دو اشتباه گل خورديم.
وي افزود: برنامه ما اين بود که سپاهان را کنترل کنيم و بتوانيم نيمه دوم نتيجه بگيريم ولي اين اتفاق نيفتاد. با توجه به اينکه 4-5 بازيکن اصلي ما غايب بودند و دو بازيکن همراه تيم اميد بودند و ديروقت به ايران آمدند امروز با شرايط کامل مقابل سپاهان قرار نگرفتيم.
فرکي با اشاره به اينکه گلايهاي دارد که نميداند آن را با چه کسي بايد در ميان بگذارد، ادامه داد: متاسفانه ما امروز در زمين بازي نباختيم. ما بيرون زمين بازي باختيم. چطور دو بازيکن تيم اميد سپاهان و مس 9 شب قبل از بازي ميرسند و ميتوانند در بازي امروز هم حضور پيدا کنند اما ساير بازيکنان تيم اميد 4 صبح امروز ميرسند. نميدانم اين تبعيض قائل شدن براي چيست.
وي افزود: اين دو بازيکن مليپوشي که امروز همراه نداشتيم در خط دفاع حضور دارند و با توجه به اينکه سپاهان از ضربات کناري استفاده ميکنند اين دو ميتوانستند به ما کمک کنند. شايد اگر اين دو بازيکن را هم داشتند امروز ميباختيم اما از تبعيض ناراحت ميشوم. در طول دوران مربيگريام به حاشيه نرفتم و امروز هم قصد لوث کردن پيروزي سپاهان يا توجيه خودم را ندارم.
فرکي ادامه داد: نميخواهم از کسي اسم بياورم چون نميدانم چه کسي اين تبعيض را قائل شده است. خطابم به مسئولان فدراسيون است. آنها ميدانستند که تيم ما سال اولي است که به ليگ برتر آمده و به نسبت مهره ضعيفتر از سپاهان است.
سرمربي نفت تهران در ادامه در مورد پروسه انتخاب سرمربي تيم ملي گفت: اکنون سرمربي وجود ندارد که بخواهم در مورد آن حرف بزنم. تکليف تيم ملي بايد هر چه زودتر مشخص شود. زمان در حال از دست رفتن است. چه گزينه داخلي و چه خارجي بايد مشخص شود.
فرکي درباره اينکه آيا نفت تهران به اراک منتقل ميشود يا خير، عنوان کرد: باشگاه کتبا اعلام کرده که ما در اين مورد هيچ صحبتي نکنيم و به اين قضيه نپردازيم تا جايي که به من مربوط ميشود تا پايان فصل در تهران هستيم.
وي درباره اينکه آيا تيم نفت تهران ميتواند در ليگ برتر بماند، گفت: اميدوارم در ليگ بمانيم. شرايط آنچنان بدي نداريم و حتي از برخي هم ردههاي خود بهتريم. متاسفانه وقتي بحث انتقال تيم به اراک مطرح شد، تمرکز خود را براي چند هفته از دست داديم اما دوباره تمرکز خود را به دست آورديم.
سرمربي تيم نفت تهران در پاسخ به صحبت يکي از خبرنگاران مبني بر اينکه باشگاه سپاهان خودش براي احسان حاج صفي بليت برگشت تهيه کرده، گفت: اگر چنين چيزي بود، به ما هم اعلام ميکردند. به هر حال ما هم ميتوانستيم از کانالهاي خودمان بليت تهيه کنيم. البته بايد اعلام کنم اين وظيفه باشگاه نيست اما اگر قرار است چنين اتفاقاتي بيفتد ما هم ميتوانيم براي بازيکن خود بليت بگيريم.
O M I D
03-12-2011, 06:32 PM
نورمحمدي: شهرداري به خواستهاش رسيد
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: شهرداري تبريز براي يک امتياز آمد و به هدفش رسيد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00024431.jpg رضا نورمحمدي پس از تساوي بدون گل پرسپوليس مقابل شهرداري اظهار داشت: فکر ميکنم بازي به صورت يک طرفه برگزار شد و حريف حتي يک موقعيت گل را هم نداشت.
وي افزود: حداقل 20 فرصت گلزني داشتيم اما آنها که براي يک امتياز آمده بودند به هدفشان رسيدند.
مدافع پرسپوليس در پايان گفت: در اين مسابقه بيدقت بوديم و نتوانستيم به اهدافمان برسيم هرچند معتقدم اين 2 امتياز برايمان گران تمام ميشود.
O M I D
03-12-2011, 06:33 PM
تساوي پرسپوليس برابر شهرداري در آزادي
تيم فوتبال پرسپوليس در ديداري خانگي مقابل شهرداري تبريز متوقف شد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00029091.jpg ديدار تيمهاي پرسپوليس و شهرداري تبريز از ساعت 17:30 در حضور حدود هفت هزار نفر در ورزشگاه آزادي آغاز شد و با تساوي بدون گل به پايان رسيد.
در اين ديدار شاگردان علي دايي برتري نسبي نسبت به حريف داشتند اما شاگردان درخشان نيز روي ضد حملات در چند صحنه خطرناک ظاهر شدند.
پرسپوليس با اين نتيجه 44 امتيازي شد و در همان مکان چهارم جدول باقي ماند. شهرداري تبريز نيز با اين تساوي 25 امتيازي شد.
قضاوت اين ديدار بر عهده محسن قهرماني بود. وي به محمد رضا طهماسبي ادواردو سوارس و شهرام گودرزي از شهرداري و ابراهيم شکوري از پرسپوليس کارت زرد نشان داد.
اسامي بازيکنان پرسپوليس:
رحمان احمدي، سپهر حيدري، ابراهيم شکوري، عليرضا نورمحمدي، سامان آقازماني، تياگو فراگا(58 مهدي شيري) مازيار زارع، حسين بادامکي، اميرحسين فشنگچي(89 سعيد حلافي)، مجتبي زارع(72 روح الله سيف الهي) و هادي نوروزي.
سرمربي: علي دايي
اسامي بازيکنان شهرداري تبريز:
مسعود همامي، علي انصاريان، مارسيو رودريگز، محمد ايرانپوريان(62 مهدي محمدپور)، بهنام داداشوند، رسول پيرزاده، شهرام گودرزي(88 علي کريمي)، محمدرضا طهماسبي، کارلوس ادواردو سوآرس، ميثم بائو و سعيد دقيقي.
سرمربي: حميد درخشان
O M I D
03-12-2011, 06:33 PM
دقيقي: گل من آفسايد نبود
بازيکن شهرداري تبريز گفت: گلي که به ثمر رساندم آفسايد نبود و کارشناسان نظر بدهند.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00028558.jpg سعيد دقيقي پس از تساوي صفر - صفر مقابل پرسپوليس اظهار داشت: ميدانستيم که نميتوانيم 90 دقيقه مقابل پرسپوليس حمله کنيم. آنها پرسپوليس بودند و براي گلزني در اين ديدار برنامه داشتند بنابراين به اين فکر بوديم که بازي را تحت کنترل در بياوريم.
وي در خصوص گلي که به ثمر رساند، گفت: اين گل آفسايد نبود و من نميدانم چرا داور چنين تصميمي گرفت اما اميدوارم کارشناسان در اين خصوص نظر بدهند.
O M I D
03-12-2011, 06:35 PM
باشگاه سپاهان:اظهارات فركي مبني بر تبعيض دور از واقعيت است
باشگاه سپاهان در مورد اظهارات فرکي در روز گذشته مبني بر زودتر بازگشتن حاجصفي از قرقيزستان توضيحاتي ارائه کرد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00016842.jpg به نقل از سايت باشگاه سپاهان، باشگاه سپاهان درباره صحبت هاي حسين فرکي در نشست خبري روز گذشته و اعتراض سرمربي نفت تهران به اين مورد که چرا ملي پوش سپاهان تيم اميد ايران زودتر از ساير ملي پوشان پس از ديدار تيم هاي ايران و قرقيزستان به کشور بازگشت توضيحات زير را ارائه کرده است:
" باشگاه سپاهان هميشه پيگير حضور ملي پوشان خود در تيم هاي ملي بوده است و در هر زماني که لازم مي دانست خود براي بازگرداندن ملي پوشان خود پس ازاتمام رقابت هاي ملي مربوطه، اقدام مي نمود.
اين باشگاه از مدتي قبل از حضور تيم فوتبال اميد ايران در قرقيزستان پيگير وضعيت ملي پوش خود احسان حاج صفي در اين تيم بوده و با رصد نمودن اولين پرواز به ايران پس از برگزاري اين ديدار خود راسا براي بازگشت اين بازيکن به ايران اقدام به تهيه بليت نمود. باشگاه مس کرمان نيز در اين باره مشاوره هاي لازم را از سپاهان اخذ و نسبت به بازگرداندن ملي پوش خود از قرقيزستان اقدام کرد. بنابراين اين مسئله کاملا با پيگيري ها و اخذ بليت توسط باشگاه محقق شده و مبسوق به سابقه بوده است.
لذا بحث تبعيضي که از سوي آقاي فرکي مطرح شده دور از واقعيت است، چرا که در اين موضوع فدراسيون فوتبال هيچ گونه دخالتي نداشته و ندارد و اقدامات، رايزني ها و پيگيري هاي باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در اين باره تاثير گذار بوده است. "
O M I D
03-13-2011, 06:01 PM
تراکتورسازي به مکان چهارم جدول بازگشت
تيم تراکتورسازي تبريز عصر شنبه با پيروزي مقابل مس کرمان به مکان چهارم جدول رده بندي ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي ايران بازگشت.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00028500.jpg در اين ديدار که در ورزشگاه تختي تبريز برگزار شد، تيم تراکتورسازي با يک گل از سد مس کرمان گذشت و به مکان چهارم جدول رده بندي صعود کرد.
علي عليزاده مهاجم تيم تراکتورسازي در دقيقه 70 تنها گل اين بازي را به ثمر رساند.
در ديگر ديدار عصر امروز، تيم صباي قم در ورزشگاه يادگار امام اين شهر با نتيجه تساوي يک بر يک مقابل تيم پاس همدان متوقف شد.
اکمل کولماتف در دقيقه 54 براي تيم براي پاس و مرتضي کاشي در دقيقه 64 براي صباي گلزني کردند.
نادر احمدي بازيکن تيم پاس در دقيقه 64 با دريافت کارت قرمز از زمين بازي اخراج شد.
جدول رده بندي
1- ذوب آهن اصفهان 50 امتياز (26 بازي)
2- سپاهان اصفهان 49 امتياز (25 بازي)
3- استقلال تهران 46 امتياز (26 بازي)
4- تراکتورسازي تبريز 45 امتياز (26 بازي)
5- پرسپوليس تهران 44 امتياز (26 بازي)
6- مس کرمان 39 امتياز (26بازي)
O M I D
03-13-2011, 06:02 PM
تراکتورسازي به مکان چهارم جدول بازگشت
تيم تراکتورسازي تبريز عصر شنبه با پيروزي مقابل مس کرمان به مکان چهارم جدول رده بندي ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي ايران بازگشت.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00028500.jpg در اين ديدار که در ورزشگاه تختي تبريز برگزار شد، تيم تراکتورسازي با يک گل از سد مس کرمان گذشت و به مکان چهارم جدول رده بندي صعود کرد.
علي عليزاده مهاجم تيم تراکتورسازي در دقيقه 70 تنها گل اين بازي را به ثمر رساند.
در ديگر ديدار عصر امروز، تيم صباي قم در ورزشگاه يادگار امام اين شهر با نتيجه تساوي يک بر يک مقابل تيم پاس همدان متوقف شد.
اکمل کولماتف در دقيقه 54 براي تيم براي پاس و مرتضي کاشي در دقيقه 64 براي صباي گلزني کردند.
نادر احمدي بازيکن تيم پاس در دقيقه 64 با دريافت کارت قرمز از زمين بازي اخراج شد.
جدول رده بندي
1- ذوب آهن اصفهان 50 امتياز (26 بازي)
2- سپاهان اصفهان 49 امتياز (25 بازي)
3- استقلال تهران 46 امتياز (26 بازي)
4- تراکتورسازي تبريز 45 امتياز (26 بازي)
5- پرسپوليس تهران 44 امتياز (26 بازي)
6- مس کرمان 39 امتياز (26بازي)
O M I D
03-13-2011, 06:04 PM
مرفاوي: مستحق باخت مقابل تراكتورسازي نبوديم
سرمربي تيم فوتبال مس کرمان گفت: در90 دقيقه بازي عملکرد بهتري نسبت به تراکتورسازي داشتيم و مستحق باخت نبوديم.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00025094.jpg صمد مرفاوي پس از شکست يک بر صفر برابر تراکتورسازي اظهار داشت: در اين بازي مستحق باخت نبوديم و نتيجه عادلانه ميتوانست تساوي باشد. تيم ما در طول 90 دقيقه مسلط بر بازي بود و تنها بر اثر يک اشتباه دروازهبان گل خورديم.
وي ادامه داد: تراکتورسازي تيم خوب و منظمي است، اما ما بهتر بازي کرديم و ميتوانستيم بازنده نباشيم. اين تيم با حضور تماشاگرانش نيروي مضاعفي ميگيرد و بهتر کار ميکند.
سرمربي مسکرمان در مورد عملکرد بازيکنان اين تيم گفت: بازيکنان ما نمايش خوبي داشتند و تمام خواستههاي ما را در زمين پياده کردند.
وي افزود: بازي با برنامهاي انجام داديم و تراکتورسازي را به خوبي کنترل کرديم. در نيمه دوم زماني که گل را دريافت کرديم، شيوه بازي خود را تغير داديم و از توپهاي بلند استفاده کرديم، اما اين تاکتيک هم جواب نداد.
مرفاوي در مورد عملکرد داوري گفت: مستحق دريافت 7 کارت زرد نبوديم. به نظرم در نيمه دوم روند داوري تغيير کرد و اکثر سوتهاي آن به ضرر ما بود.
وي در پايان عنوان کرد: 2 هفته است که در بيرون خانه بازي ميکنيم و همين موضوع کار ما را سخت کرده است و قطعاً در بازيهاي آينده جبران ميکنيم و عملکرد بهتري خواهيم داشت.
O M I D
03-13-2011, 06:06 PM
ويسي: با فرياد بر سر داور نبايد به نتيجه رسيد
سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: نبايد اخلاق را فداي کسب نتيجه کرد و با داد و فرياد بر سر داور به نتيجه رسيد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00026246.jpg عبد الله ويسي پس از تساوي ديدار امروز تيمهاي صباي قم و پاس همدان با نتيجه يک بر يک از هفته بيست و ششم رقابتهاي ليگ برتر، در نشست خبري پس از بازي گفت: پس از شکست مقابل ذوب آهن و شرايطي که به وجود آمد تيم ما دچار افت شد که کماکان اين افت روحي در نزد اعضاي تيم ادامه دارد و مشاهد ميشود.
وي ادامه داد: در بازي مقابل استيل آذين بازي خوبي را به نمايش گذاشتيم اما نتوانستيم از موقعيتهايمان استفاده کنيم. امروز نيز در نيمه اول خوب نبوديم و خوشحالم که توانستيم به نتيجه مساوي رسيده و از شکست فرار کنيم. من از نتيجه مساوي هم راضي هستم.
ويسي تاکيد کرد: در بازي امروز کمبود بازيکن داشتيم و وجود چند بازيکن محروم و مصدوم باعث شد که نتوانستم ترکيب دلخواهم را در زمين مسابقه داشته باشم.
سرمربي صباي قم در مورد حواشي بازي امروز در کنار زمين به وجود آمد گفت: بردن و ماندن در ليگ برتر به هر قيمت درست نيست. نبايد اخلاق را فداي کسب نتيجه کرد و با داد و فرياد بر سر داور به نتيجه رسيد.
وي يادآور شد: تيمها نبايد با اين حربه به دنبال کسب امتياز و پيروزي در ميدان باشند. بلکه بايد با مسائل فني به پيروزي فکر کرد.
O M I D
03-13-2011, 06:06 PM
كمالوند: مشكلات مالي در تبريز كماكان پابرجاست
سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: مسئولان براي برطرف شدن مشکلات مالي تلاش کرده اند اما کماکان مشکلات پابرجاست.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00024857.jpg فراز کمالوند پس از برتري يک بر صفر برابر مس کرمان اظهار داشت: از هواداران تراکتورسازي تشکر ميکنم که در يک روز غير تعطيل اين تيم را تنها نگذاشتند و حمايت کردند و اميدوارم در 8 بازي باقي مانده هم بتوانيم از حمايت آنها بهرهمند شويم.
وي ادامه داد: پيش از بازي مشکلاتي داشتيم. آندرانيک تيموريان را به دليل اخراج در ديدار مقابل ذوبآهن در اختيار نداشتيم و پيمنتا نيز با مصدوميت مواجه بود.
سرمربي تراکتورسازي گفت: در يک بازي سرنوست ساز پيروز شديم. در دقيقه 30 اگر داور پنالتي ما را ميگرفت، شرايط تغيير ميکرد. در اين بازي به جز گلي که زديم، چندين موقعيت گل را هم از دست داديم.
وي در مورد مشکلات مالي اين تيم گفت: مسئولان استان تمام تلاش خود را براي برطرف کردن مشکلات مالي تيم انجام دادهاند، اما باز هم مسائل مالي وجود دارد. به نظر من تراکتورسازي بايد به سازمان يا کارخانهاي متصل شود که بتواند بودجهاش را تامين کند.
ديدار 2 تيم با نتيجه يک بر صفر به سود تراکتورسازي به پايان رسيد.
O M I D
03-13-2011, 06:07 PM
خبرهايي كوتاه از سپاهان
تيم فوتبال سپاهان يک جلسه تمريني خود را بدون حضور سرمربي سپري کرد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00028495.jpg امير قلعه نويي در آستانه بازي با الجزيره امارات که روز سه شنبه هفته جاري در ورزشگاه فولادشهر برگزار مي شود، با سرماخوردگي شديد روبرو شده است.
سرمربي سپاهان به همين دليل روز گذشته نتوانست در محل تمرين تيمش حضور پيدا کند. او در روز بازي سپاهان با نفت تهران نيز زير سرم رفته بود.
* هادي عقيلي که در جريان بازي سپاهان با نفت تهران از ناحيه مچ پا آسيب ديده بود و حتي تعويض شد روز گذشته به فيزيوتراپي پرداخت و اين مدافع ميتواند زردپوشان اصفهاني را مقابل الجزيره همراهي کند.
*مهدي جعفرپور، مهاجم اين تيم که مصدوم بود روز گذشته همراه سايرين تمرين کرد. تنها مصدوم سپاهان براي بازي با الجزيره محرم نويدکيا است. اين بازيکن فقط دور زمين مي دود و آب درماني مي کند.
* تيم سپاهان فردا صبح پس از تمرين راهي اردوي شبانه روزي مي شود. اين تيم سه شنبه هفته جاري با الجزيره ديدار ميکند.
O M I D
03-13-2011, 06:07 PM
پس از انتقاد به مديريت
مربي پيشين تراكتورسازي بركنار شد
سرمربي پيشين تيم فوتبال تراکتورسازي از مربيگري تيم باشگاهي در آفريقايجنوبي برکنار شد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00029268.jpg ارنست ميدن دورپ که در سال 2004 و 2005 تيم تبريزي را هدايت کرد، روز گذشته حکم عزل خود را از سرمربيگري تيم ماريتزبورگيونايتد دريافت کرد.
در همين ارتباط باشگاه رده چهاردهمي ليگ باشگاهي آفريقايي بيانيهاي صادر کرد که در آن عنوان شده که انجام يک مصاحبه تند و آتشين با شبکه تلويزيوني دولتي آفريقايجنوبي که در آن سرمربي آلماني به مقامات تيم تاخته، عامل عزل وي است.
مطابق اين اعلان، انتقادات مربي 52 ساله لطمه فراواني به اعتبار ماريتزبورگ زده است.
O M I D
03-13-2011, 06:08 PM
ويسي:پاس همدان ضد فوتبال بازي كرد
سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت : تيم پاس همدان در بازي مقابل ما ضد فوتبال بازي کرد و مدام قصد داشت داوري را تحت الشعاع قرار دهد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00026246.jpg عبدالله ويسي شنبه شب پس از پايان ديدار تيم هاي صباي قم و پاس همدان در گفت و گو با خبرنگاران افزود: اين گونه اعمال ناشايست که در فوتبال انجام مي شود، هيچ ارزشي ندارد و اين گونه بالا رفتن نيز در جدول هيچ ارزشي نخواهد داشت.
وي اظهار داشت : پس از شکست خانگي در برابر ذوب آهن درخانه،بازيکنان ما از لحاظ روحي و رواني افت کرده اند و با توجه به اين که در بازي امروز بيش از پنج بازيکن اصلي خود را به دليل مصدوميت يا محروميت در اختيار نداشتيم ، از نتيجه تساوي رضايت دارم.
ويسي گفت : امروز تنها با 14 بازيکن پاي به ميدان گذاشتيم و مجبور بودم دو بازيکن که رباط صليبي پاي آن ها پاره شده است را روي نيمکت بنشانم.
سرمربي صبا افزود: امروز روي نيمکت تيم خود کسي را براي تعويض نداشتيم که در حد ليگ برتر باشد.
ديدار تيم هاي صباي قم و پاس همدان از چارچوب هفته بيست و ششم مسابقات ليگ برتر فوتبال با نتيجه يک بر يک در استاديوم يادگار امام راحل قم پايان يافت.
O M I D
03-13-2011, 06:09 PM
خبرهايي كوتاه از مقاومت سپاسي
ديدار تيمهاي مقاومت سپاسي شيراز و همياري اراک از هفته بيستويکم ليگ دسته اول بر خلاف اعلام قبلي در ورزشگاه شهيد دستغيب برگزار ميشود.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00028697.jpg اين ديدار طبق اعلام سازمان ليگ دسته اول قرار بود در ورزشگاه حافظيه شيراز برگزار شود که به دليل مرمت چمن اين ورزشگاه، از ساعت 14:30 روز پنجشنبه در ورزشگاه دستغيب واقع در کازرون برگزار ميشود.
*مقاومت براي ديدار پنجشنبه بازيکن محروم و مصدومي در ترکيب خود ندارد.
* قبل از بازي هفته بيستويکم ليگ دسته اول قسمتي از قراردادهاي بازيکنان مقاومت همراه با پاداشهاي معوقه به منظور ايجاد انگيزه براي حضور پرقدرت در ادامه رقابتهاي ليگ دسته اول پرداخت خواهد شد.
* کانون هواداران مقاومت سپاسي براي اين ديدار طبق قرعهکشي به تعدادي از هواداران شيرازي جوايزي را اهدا خواهد کرد.
* مقاومت براي ديدار با همياري از چهارشنبه اردوي خود را در هتل ارم شيراز برگزار ميکند.
مقاومت سپاسي پس از پايان هفته بيستم با 35 امتياز و تفاضل گل کمتر نسبت به داماش گيلان در رده دوم جدول گروه اول ليگ دسته اول قرار دارد.
O M I D
03-15-2011, 06:57 PM
در جلسه کميته انضباطي صورت گرفت؛
تلاش براي آشتي شيث و دايي و بازگشت رضايي به پرسپوليس
نشست رسيدگي به پرونده شکايت علي دايي از شيث رضايي با حضور وکلاي اين دو در کميته انضباطي فدراسيون فوتبال برگزار شد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00002460.jpg به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، مجتبي شريفي رئيس کميته انضباطي در اين نشست گفت: با توجه به ايام نوروز، رفع کدورت بين اين دو بازيکن و مربي انجام و شکايت از دادسرا باز پس گرفته شود تا پرونده ختم به خير و همه چيز به سازش و صلح طرفين منجر شود.
در ادامه جلسه وکيل شيث رضايي گفت: پرونده از دادسرا بازپس گرفته خواهد شد و به کميته انضباطي ارجاع خواهد شد و اعلام انصراف بي چون و چرا از سوي شيث انجام خواهد شد.
وکيل دايي هم گفت: دايي اعلام کرده راه براي تفاهم وجود دارد و همه چيز بستگي به رفتار شيث دارد. وي ابراز اميدواري کرد که در آينده آشتي صورت گيرد.
شريفي در پايان جلسه خطاب به هر دو وکيل گفت: ما خواهشمنديم از دايي و رضايي به سمت آشتي بروند و موجبات حضور دوباره شيث در پرسپوليس فراهم شود.
O M I D
03-15-2011, 06:57 PM
حمد نزهتي: از کلمه ذخيره طلايي بدم مي آيد
من دوست دارم مثل همه بازيکنان در ترکيب ثابت باشم و از لحاظ بدني هم هيچ مشکلي براي 90 دقيقه بازي کردن ندارم.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00026954.jpg محمد نزهتی مهاجم سرعتی ملوان در بازی با شاهین بوشهر تک گل سه امتیازی تیمش را به ثمر رساند او در مورد این بازی به خبرنگار سایت گل می گوید: «بازی بسیار سختی بود و فکر می کنم شکست دادن شاهین در زمین خودش بسیار باارزش بود. ما روی ضدحملات برنامه ریزی کرده بودیم و خوشبختانه توانستم روی حرکت خوب حیدری گل بزنم چون توپ او به تیر دروازه خورد وبعدا به من رسید.»
نزهتی در زمان مربیگری محمد احمدزاده به عنوان ذخیره طلایی ملوان شناخته شد. او در این مورد حرف های جالبی می زند: «من از کلمه ذخیره طلایی بدم می آید و آن زمان هم که این موضوع را به من می گفتند احساس خوبی نداشتم. من دوست دارم مثل همه بازیکنان در ترکیب ثابت باشم و از لحاظ بدنی هم هیچ مشکلی برای 90 دقیقه بازی کردن ندارم.»
نزهتی در مورد تعداد گل هایش در رقابت های این فصل می گوید: «متاسفانه بعضی از رسانه ها می نویسند که من شش گله هستم اما این درست نیست و من امثال هشت گل در رقابت های لیگ برتر به ثمر رساندم.»
او در پاسخ به این سوال که آیا سال آینده در ملوان می مانی خاطر نشان می کند: «قرارداد من این فصل به پایان می رسد و هنوز تصمیمی نگرفته ام. اگر شرایط خوب باشد در ملوان می مانم در غیراینصورت بدون مشکل خاصی جدا می شوم.»
O M I D
03-15-2011, 06:58 PM
حسين عسگري: داور داربي قطعا ايراني است
سرپرست کميته داوران فدراسيون فوتبال با رد شايعه تمايلش براي انتخاب داور خارجي گفت داور داربي از بين داوران ايراني انتخاب ميشود.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00003535.jpg حسين عسگري با رد صحبتهاي مطرح شده درباره خارجي بودن داور داربي پايتخت اظهار کرد: نميدانم چرا اين حرفها مطرح ميشود. من به کسي نگفتهام که داور ديدار دو تيم پرسپوليس و استقلال را از خارج از کشور ميآوريم. عملکرد داوران ايراني که تاکنون در اين بازي سوت زدهاند ضعيفتر از داوران خارجي اين بازي نبوده است.
وي ادامه داد: کميته داوران به دنبال داور خارجي نيست و تصميم در اين باره به نظر مقامات بالاي فدراسيون بستگي دارد. اگر فدراسيون بخواهد ميتواند براي ديدار تيمهاي استقلال و پرسپوليس داور خارجي بياورد ولي تاکنون حرفي در اين باره زده نشده است.
عسگري همچنين درباره داور داربي تهران خاطرنشان کرد: همانگونه که همه ميدانند همه داوران حاضر در ليگ برتر براي قضاوت در اين ديدار مناسب نيستند و تنها پنج يا شش داور هستند که کميته داوران در حال بررسي عملکردشان است تا يکي از آنها را به عنوان داور بازي برگزيند.
O M I D
03-19-2011, 06:54 PM
بيژن ذورالفقارنسب:سپاهان و ذوب آهن ساختار تيمي خوبي دارند
کارشناس فوتبال عملکرد دو تيم سپاهان و ذوب آهن ايران را در ليگ قهرمانان آسيا ستود و گفت: پرسپوليس و استقلال مانند تيمهاي اصفهاني ساختاري خوبي ندارند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg بيژن ذوالفقارنسب درباره عملکرد نمايندگان ايران در دومين روز بازيهاي ليگ قهرمانان آسيا اظهار کرد: در روز دوم بازيها درست مثل روز اول، تيمهاي سپاهان و ذوب آهن عملکرد خوبي داشتند ولي استقلال و پرسپوليس به دليل مشکلها و ناهماهنگيهاي موجود در تيمهايشان خوب ظاهر نشدند.
وي در ادامه با بيان اينکه مشکل استقلال با ساير تيمها متفاوت است، درباره عملکرد اين تيم خاطر نشان کرد: استقلال در بازي اول و در خانه متوقف شد در حالي که ميتوانست پيروز شود و ظرفيت پيروزي در اين تيم وجود داشت، در بازي دوم نيز در عربستان بسيار بي برنامه و بدون هدف بازي کرد و نتيجه را واگذار کرد.
ذوالفقارنسب افزود: استقلال از بازيکناناش نميتواند به درستي استفاده کند و اين مسئله اين تيم را از ساير تيمها متمايز ميکند. نقطه ضعف اصلي استقلال اتخاذ تاکتيکهاي نامناسب، بازي بي برنامه و بي هدف و استفاده نکردن از بازيکنان شناخته شده اين تيم است.
وي همچنين گفت: به عقميده من، استقلاليها در عربستان، شناخت لازم و کافي را از حريف خود نداشتند و پس از گلي که به ثمر رساندند هم برنامهاي براي حفظ آن نداشتند، اين تيم هر چه از زمان بازي ميگذشت سردرگمتر بازي ميکرد.
ذوالفقارنسب درباره عملکرد زردپوشان سپاهان نيز تصريح کرد: سپاهان تاکنون دو بازي انجام داده و دو پيروزي کسب کرده است، بازيکنان اين تيم هفت گل زده و دو گل دريافت کردهاند و با شش امتياز در صدر جدول گروه خود هستند. مهمتر از هم اينها سپاهان در اين دو بازي خوب بازي کرده است.
وي در ادامه با بيان اينکه سپاهان ساختار تيمي بسيار خوبي دارد، اضافه کرد: در تيم سپاهان نظم و انضباط تيمي، بيش از هر مسئله ديگري برجسته است، اين تيم همچنين از بازيکنان بسيار خوبي بهره ميبرد که در راه موفقيت اين تيم به آن کمک ميکنند.
ذوالفقارنسب در ادامه با بيان اينکه پرسپوليس در اين بازيها به طور کلي ضعيف ظاهر شده است، اظهار کرد: پرسپوليس در اين بازيها با چند مشکل روبرو است که از جمله اين مشکلات ميتوان به مصدوميتهاي زياد، محروميت بازيکنان، حوادثي پيرامون تيم و نيز برخوردار نبودن از بازيکنان طراز اول اشاره کرد.
وي همچنين با بيان اينکه حضور پرسپوليس در رده چهارم جدول گروهش نشان ميدهد که اين تيم آمادگي لازم را براي شرکت در اين مسابقهها نداشته است، تصريح کرد: اگر فرض کنيم شکست پرسپوليس از بازي اول به دليل نشناختن حريف و استرس بازي اول بوده است، توقف اين تيم در بازي دوماش به دليل همان مشکلاتي است که پيشتر گفتم.
ذوالفقارنسب در ادامه با بيان اينکه با اين وضعيت پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا، حرفي براي گفتن نخواهد داشت، خاطر نشان کرد: پرسپوليس در تهران برابر ضعيفترين تيم گروهاش متوقف شد و از آنجايي که بازيهاي آينده اين تيم بسيار سختتر است صعود اين تيم را به دور بعد بسيار مشکل ميدانم.
مربي اسبق تيم ملي ايران در ادامه با بيان اينکه ذوبآهن روزهاي بهتري در پيش دارد، درباره عملکرد اين تيم در بازي دوماش در ليگ قهرمانان آسيا اظهار کرد: به اعتقاد من ذوب آهن هم مثل سپاهان، نظم و انضباط تيمي خوبي دارد علاوه بر آن اين تيم حواشي کمي دارد و از بازيکناناش به بهترين شکل استفاده مي کند.
وي ادامه داد: ذوب آهن در بازي برابر الشباب عربستان و بازي اولش از تجربهاش براي پيروز شدن استفاده کرد، چون اين تيم در دو بازي آينده برابر ضعيفترين تيم گروهش قرار ميگيرد و ميتواند با کسب دو پيروزي صعودش را به دور بعد قطعي کند.
ذوالفقارنسب در پايان با بيان اينکه ذوبآهن خوب بازي نميکند اما امتيازهاي لازم را کسب ميکند، گفت: اين تيم بدون استرس و با برنامه بازي ميکند و رمز موفقيت اين تيم نيز دوري جستن از حاشيهها و با برنامه بازي کردن است نکتهاي که متاسفانه تيمهاي استقلال و پرسپوليس از آن غافلاند.
O M I D
03-19-2011, 06:56 PM
تقوي بازي با استقلال را از دست داد
مهاجم تيم فوتبال صباي قم به دليل مصدوميت بازي با استقلال را از دست داد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg احمد تقوي مهاجم صبا با مصدومت در يکي از جلسات تمريني اين تيم بازي با استقلال در هفته بيست و هفتم ليگ را از دست داد.
صبا براي بازي با استقلال به غير از تقوي، بازيکن مصدوم و محروم ندارد.
ديدار تيم هاي صبا و استقلال يکشنبه ساعت 17:40 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.
O M I D
03-19-2011, 06:57 PM
کد خبر : 37106 زمان ارسال خبر : جمعه 27/12/1389 ساعت : 18:15
كاسترو: ميخواهم مثل مسي بازي كنم اما نميتوانم
بازيکن برزيلي تيم فوتبال ذوب آهن گفت: سعي مي کنم مانند ليونل مسي در بارسلونا بازي کنم اما نمي توانم زيرا او يک بازيکن فوق العاده است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ايگور کاسترو در مورد ديدار ذوب آهن برابر الشباب که با تساوي به پايان رسيد گفت: ذوب آهن خوب بازي کرد و ما مي توانستيم در ديدار روز چهارشنبه برنده شويم. شانس هاي زيادي براي گلزني داشتيم. تساوي بدون گل خوب نيست هر چند يک امتياز گرفتن از حريف در خانه اش هم نتيجه بدي نيست.
وي در مورد اينکه چرا نتوانستند الشباب را شکست دهند گفت: دروازه بان آنها بسيار خوب کار کرد و در برخي از صحنه ها نيز شوت هاي مهدي رجب زاده و قاسم حدادي فر و ضربات فرشيد طالبي با بدشانسي از کنار دروازه به خارج رفت.
کاسترو در مورد اينکه تصور مي کرد الشباب تيمي قوي تر باشد يا نه گفت: قبل از بازي شناختي از حريف نداشتم. شايد اين تيم مي توانست بهتر بازي کند ولي من نمي دانم الشباب واقعا چه تيمي است.
بازيکن برزيلي ذوب آهن در مورد ديدارش با تابارز مدافع برزيلي الشباب در پايان مسابقه گفت: وقتي بازيکن هموطنم را مي بينم با او صحبت مي کنم. ديدار ما ارتباطي به مسايل فوتبال نداشت و در آخر بازي در همان وسط ميدان در مورد نحوه زندگي مان حرف زدم و مسايل خصوصي را با او در ميان گذاشتم و حتي ايميلش را گرفتم که با او در ارتباط باشم.
کاسترو در مورد مدت قراردادش با ذوب آهن گفت: من فصل آينده نيز با اين باشگاه قرارداد دارم و بازيکن ذوب آهن هستم.
وي در مورد تفاوت فوتبال ايران با فوتبال امارات و عربستان و کشورهاي حاشيه خليج فارس گفت: فوتبال ايران بسيار قوي تر از امارات و عربستان است. البته حرف من دليلش اين نيست که امارات و عربستان ضعيف هستند بلکه منظورم اين است که فوتبال ايران بسيار قدرتمند است.
کاسترو تاکيد کرد: فوتبال بازي کردن در تيم هاي اماراتي و عربستاني راحت تر از بازي در ليگ ايران است زيرا ليگ ايران ليگ قدرتمندي است.
اين بازيکن برزيلي در مورد آرزوهايش در فوتبال مي گويد: نمي توانم اکنون در مورد آينده فوتبالم صحبت کنم زيرا هيچکس از آينده خبر ندارد و نمي داند چه پيش مي آيد اما من هم آرزو دارم که روزي در يکي از تيم هاي مطرح اروپايي مثل بارسلونا حضور داشته باشم. البته اين فقط يک رويا است. يک روياي شيرين، من وقتي بازي تيم بارسلونا را نگاه مي کنم تمام سعي ام را مي کنم که مانند مسي در بارسلونا براي ذوب آهن بازي کنم اما اين فقط مي تواند يک شوخي باشد.
وي ادامه داد: مسي يک بازيکن فوق العاده است و يک فوتباليست صد در صد تکنيکي البته مي خواهم مثل او باشم ولي کار دشواري است. بارسلونا فوتبال را زيبا و چشم نواز و ساده بازي مي کند. هر تماشاگري از ديدن فوتبال اين تيم لذت مي برد.
بازيکن برزيلي در مورد ديدار روز يکشنبه برابر شاهين بوشهر و خستگي بازيکنان ذوب آهن گفت: کار سختي داريم اما اگر مانند ديدار با الشباب برابر شاهين بوشهر بازي کنيم مي توانيم برنده شويم و در اين فصل مي توانيم قهرمان شويم.
کاسترو در مورد زندگي خانوادگي خود در ايران گفت: من به همراه همسر پاراگوئه اي خود در اصفهان زندگي مي کنم و همسرم هم مثل من معتقد است ايران کشوري خوب با مردماني مهربان است.البته او گاهي اوقات ماهي يک بار به پاراگوئه سفر مي کند.
O M I D
03-19-2011, 06:58 PM
هفته بيستوهفتم ليگ برتر فوتبال
نفت تهران مقابل تراكتورسازي به تساوي رسيد
ديدار تيمهاي نفت تهران و تراکتورسازي تبريز با نتيجه تساوي يک بر يک به پايان رسيد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ديدار تيم هاي نفت تهران و تراکتورسازي تبريز از ساعت 16:30 در ورزشگاه تختي تهران در حضور 3 هزار هوادار آغاز شد.
در همان ابتداي بازي پيمنتا در دقيقه 7 توانست براي تراکتورسازي گلزني کند اما در دقيقه 13 فريرا گل تساوي را براي نفت تهران به ثمر رساند.
در دقيقه 24 تراکتورسازي صاحب ضربه پنالتي شد که ضربه محمد نصرتي توسط حسين آشنا مهار شد.
بازي در نيمه دوم بدون تغيير در نتيجه به پايان رسيد.
محسن ترکي قضاوت اين مسابقه را بر عهده داشت. وي از نفت تهران به آشنا، مارسيو و هادي رکابي و از تراکتورسازي به عليزاده و مهدي کياني کارت زرد نشان داد.
O M I D
03-19-2011, 06:59 PM
پاس همدان مقابل صنعت نفت آبادان به پيروزي رسيد
تيم فوتبال پاس همدان با يک گل از سد صنعت نفت آبادان گذشت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ديدار تيمهاي پاس همدان و صنعت نفت آبادان در هفته بيست و هفتم ليگ برتر از ساعت 16:30 در حضور حدود 4 هزار تماشاگر در ورزشگاه قدس همدان آغاز شد که پاسيها موفق شدند با تک گل امير محبي در دققيه 85، 3 امتياز اين ديدار خانگي را به حساب خود واريز کنند.
پاس با اين پيروزي 25 امتيازي شد و صنعت نفت هم 35 امتيازي باقي ماند.
قضاوت اين ديدار به عهده خداداد افشاريان بود. وي در اين مسابقه به فرهاد آل خميس و علي ممبيني از صنعت نفت آبادان و پويا سيف پناهي، ساشا کلونيجا و علي سامره از پاس همدان کارت زرد نشان داد.
O M I D
03-19-2011, 06:59 PM
هفته بيست و هفتم ليگ برتر فوتبال
تساوي مس كرمان و پيكان قزوين
ديدار تيمهاي مس و پيکان با تساوي يک بر يک به پايان رسيد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ديدار تيمهاي مس کرمان و پيکان قزوين در چارچوب هفته بيست و هفتم ليگ برتر از ساعت 16:30 در ورزشگاه شهيد باهنر کرمان و با حضور حدود 2 هزار هوادار برگزار شد.
در نيمه اول اين ديدار 2 تيم نتوانستند موقعيت چنداني روي دروازهها خلق کنند و با نتيجه تساوي بدون گل به رختکن رفتند، اما در نيمه دوم جونيور بازيکن برزيلي پيکان در دقيقه 64 قفل دروازه مس را شکست.
شاگردان صمد مرفاوي پس از اين گل به حملات خود افزودند و چندين موقعيت روي دروازه پيکان ايجاد کردند که سرانجام با شوت ادينهو در دقيقه 72 به گل تساوي دست يافتند.
قضاوت اين ديدار بر عهده احمد صالحي بود. وي به محمد پوراسدا...، روحا... سلطاني و محسن ارزاني از پيکان و احمد حسنزاده از مس کارت زرد نشان داد.
O M I D
03-19-2011, 07:01 PM
فولاد و راه آهن امتيازات را تقسيم كردند
ديدار تيمهاي فولاد خوزستان و راهآهن با نتيجه مساوي بدون گل به پايان رسيد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ديدار تيمهاي فولاد خوزستان و راهآهن از هفته بيستوهفتم ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران از ساعت 16:30 در ورزشگاه تختي اهواز و در حضور حدود 2 هزار تماشاگر آغاز شد. اين مسابقه با نتيجه مساوي بدون گل به پايان رسيد.
فولاد با اين نتيجه 40 امتيازي و به رده ششم صعود کرد. راهآهن هم 30 امتيازي شد و در رده دوازدهم باقي ماند.
قضاوت اين ديدار به عهده عليرضا فعاني بود. وي در اين ديدار به سيامک سرلک و کاوه رضايي از فولاد کارت زرد نشان داد.
O M I D
03-19-2011, 07:04 PM
شريفي: حقيقي در بازي با ملوان محروم است
پس از اشتباهات بهوجود آمده در خصوص پايان محروميت دروزابان تيم پرسپوليس،رئيس کميته انضباطيگفت:اين بازيکن در ديدار تيمش با ملوان بندر انزلي قطعاً محروم است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مجتبي شريفي در مورد وضعيت عليرضا حقيقي اظهار داشت:با توجه به تخلفات اين بازيکن در ديدار با شاهين بوشهر،وي به 3 جلسه محروميت و پرداخت 30 ميليون تومان جريمه نقدي محکوم شده و در واقع اين دروازهبان در ديدار تيمش مقابل ملوان بندر انزلي محروم است.
وي افزود:حضور اين بازيکن در دربي بلامانع است اما با توجه به تعهدي که از اين بازيکن گرفته شده،اگر وي مرتکب تخلفي شود، مطمئناً بايد رابطه خود را با فوتبال قطع کند.
شريفي در پايان درخصوص تخلف حقيقي در بازي تيمش مقابل الوحده امارات گفت: با توجه به اينکه اين ديدار تحت نظارت کنفدراسيون فوتبال آسيا بوده، بايد در خصوص تخلف وي کميته انضباطي AFC نظر دهد. با توجه به تخلفات حرفه اي در آئين نامه کميته انضباطي،اين بازيکن را احضار خواهيم کرد و به شدت با او برخورد مي کنيم.
O M I D
03-19-2011, 07:05 PM
پزشك تيم ملوان: سالارزاده و جعفري به بازي با پرسپوليس مي رسند
پزشک تيم فوتبال ملوان بندر انزلي گفت: سعيد سالارزاده و مهران جعفري به بازي با پرسپوليس مي رسند و در حال تلاش هستيم که محمد حيدري را هم به اين ديدار برسانيم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ''فريدون مولايي'' اظهار داشت: حسين ابراهيمي در تمرين عصر جمعه ملوان از ناحيه زانوي چپ مصدوم شد و بازي با پرسپوليس را از دست داد.
وي گفت: بعد از گرفتن MRI مشخص خواهد شد که ابراهيمي چند ماه از ميادين فوتبال دور خواهد بود.
وي افزود: در تلاش هستيم محمد حيدري را که دچار مصدوميت است به بازي با تيم پرسپوليس برسانيم.
مولايي گفت: سعيد سالارزاده در بازي با شاهين بوشهر از ناحيه زانو دچار آسيب ديدگي شده بود، اما خوشبختانه با انجام آب درماني و فيزيوتراپي در طول هفته، مي تواند در ديدار با پرسپوليس به ميدان برود.
وي ادامه داد: خوشبختانه مصدوميت مهران جعفري برطرف شده و قادر به انجام بازي است.
پزشک تيم فوتبال ملوان در مورد علت اين که محمد نزهتي بعد از زدن گل به شاهين بوشهر به سمت او آمد، خاطر نشان کرد: نزهتي بعد از بازي با فولاد در انزلي از ناحيه کشاله ران دچار مصدوميت شديدي شد و بعد از گرفتن MRI بايد سه ماه به استراحت مي پرداخت، اما خوشبختانه با تلاش شبانه روزي کادر پزشکي ملوان در بازي با صباي قم به ميدان رفت.
وي با اعلام اين که مسايل فني تنها در حيطه کادر فني است در مورد بازي ملوان با پرسپوليس گفت: ملوان با بردهاي اخير از روحيه بالايي برخوردار بوده و با بازي تک ضرب در صدد گرفتن سه امتياز است.
مولايي در پايان افزود: تمام تلاش کادر پزشکي ملوان اين است که بازيکنان اين تيم در شرايط آرماني جسماني به بازي با پرسپوليس برسند.
فريدون مولايي متولد 1350 بوده و داراي مدرک کارشناسي فيزيو تراپي و کارشناسي ارشد و دکتراي آنا تومي مي باشد.
ديدار دو تيم فوتبال ملوان بندر انزلي و پرسپوليس تهران عصر يکشنبه 29 اسفند ماه ساعت 15:30 دقيقه به داوري تورج حق وردي و کمک عليرضا کهوري و محسن فريماني در ورزشگاه تختي بندر انزلي برگزار خواهد شد.
O M I D
03-19-2011, 07:07 PM
عليدوستي:پيکان از انتهاي جدول فاصله مي گيرد
سرمربي پيکان تهران با اشاره به قعر نشيني اين تيم گفت: با تلاش بازيکنان و کادر فني تيم پيکان در هفته هاي آتي از انتهاي جدول جدا خواهد شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حمید علیدوستی جمعه شب پس از کسب نتیجه تساوی در کرمان در چارچوب لیگ برتر فوتبال گفت: تیم پیکان از تیمهای قوی کشور است و جایگاه کنونی شایسته این تیم نیست.
وی افزود: کسب نتیجه تساوی در کرمان گرچه در موقعیت پیکان در جدول تاثیری نداشت اما نشان از توانایی بازیکنان پیکان داشت.
علیدوستی ادامه داد: برای برد به کرمان آمده بودیم اما بازیکنان پیکان پس از آنکه در نیمه اول نبض بازی را در دست گرفتند و گل اول را در نیمه دوم به ثمر رساندند از روی یک غافلگیری گل مساوی را دریافت کردند و دیگر موفق به گلزنی نشدند.
وی افزود: در نیمه اول این دیدار این بازیکنان پیکان بودند که عرصه را بر مس تنگ کردند و در صورتیکه خوش شانس بودیم می توانستیم دست پر از کرمان خارج شویم.
وی اضافه کرد: تنها هدف پیکان دوری از انتهی جدول و بقاء در لیگ برتر است.
دیدار مس کرمان و پیکان در ورزشگاه امام علی(ع) کرمان با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید که موجب ادامه نارضایتی هواداران تیم کرمانی شد.
O M I D
03-19-2011, 07:09 PM
باشگاه ذوبآهن ساويچ را به كميته انضباطي احضار كرد
باشگاه ذوبآهن مربي دروازهبان تيم فوتبال اين باشگاه را ممنوعالمصاحبه و به کميته انضباطي احضار کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg توميسلاو ساويچ پيش از ديدار ذوبآهن با الشباب عربستان در مصاحبهاي عليه مربيان دروازهبانان ايراني موضع گرفت که مسئولان باشگاه ذوبآهن اين مربي را ممنوعالمصاحبه و به کميته انضباطي احضار کردند.
آنها قصد دارند وي را به دليل اظهارات عليه مربيان ايراني در کميته انضباطي بازخواست کنند.
بسياري از مربيان دروازه باني از مصاحبه اين مربي انتقاد کرده اند.
O M I D
03-19-2011, 07:09 PM
مجتبي جباري در باشگاه استقلال
مجتبي جباري ساعاتي پيش در جلسه اي که در حضور علي اميري معاون باشگاه استقلال و پرويز مطلومي در باشگاه استقلال شرکت کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سايت گل-مجتبي جباري ساعاتي پيش در جلسه اي که در حضور علي اميري معاون باشگاه استقلال و پرويز مظلومي در باشگاه استقلال شرکت کرد و احتمالا تصميم بر بازگشت اين هافبک خلاق گرفته شد.
مجتبي جباري ماه گذشته طي مصاحبه اي عليه مديريت باشگاه استقلال جناب فتح الله زاده، از سوي کادر فني اين تيم کنار گذاشته شد.
اين تصميم در حالي گرفته شده است که استقلال در پنج بازي آخر خود، شامل سه بازي در ليگ برتر و دو بازي در ليگ قهرمانان آسيا رنگ برد را نديده است و در حال حاضر احتمال حضور مجتبي جباري در ترکيب استقلال براي حضور در دربي پايتخت با اين جلسه افزايش پيدا کرده است.
O M I D
03-19-2011, 07:12 PM
سرمربي ملوان: به دنبال كسب سه امتياز بازي با پرسپوليس هستيم
سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: با اين که پرسپوليس در خارج از خانه نتايج قابل قبولي گرفته است، اما ما به دنبال کسب سه امتياز اين بازي هستيم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ''فرهاد پور غلامي''اظهار داشت: تيم ملوان در شرايط روحي و رواني مناسبي قرار دارد و کسب پيروزي در مقابل پرسپوليس دور از دسترس نيست.
وي گفت: با پي گيريهاي رييس منطقه آزاد انزلي 10 درصد از پول بازيکنان قبل از بازي با پرسپوليس پرداخت شد.
وي افزود: پرسپوليس بازيکنان خوبي دارد، اما با اين وجود ملوان در اين ديدار از مزيت ميزباني سود مي برد و به دنبال يک بازي هجومي است.
پور غلامي تاکيد کرد که با تلاش و تمرکز زياد مي خواهيم برنده اين ديدار جذاب و ديدني باشيم.
وي در مورد بازيکنان مصدوم و محروم تيم ملوان خاطر نشان کرد: حسين ابراهيمي را به دليل مصدوميت صد در صد از دست داده ايم و پزشک ملوان در تلاش است تا محمد حيدري را به بازي برساند.
وي گفت: مهران جعفري نيز مصدوميت جزيي دارد و مهرداد اولادي را هم به خاطر محروميت در اختيار نخواهيم داشت.
پور غلامي افزود: زمين چمن ورزشگاه تختي بندر انزلي از کيفيت مناسبي برخوردار است و براي کسب پيروزي در ديدار حساس با پرسپوليس بيش از پيش به حمايت هواداران ملوان نياز داريم.
ديدار تيم هاي ملوان بندر انزلي و پرسپوليس تهران عصر يکشنبه 29 اسفند ماه ساعت 15:30 دقيقه به داوري تورج حق وردي و کمک عليرضا کهوري و محسن فريماني درورزشگاه تختي بندر انزلي برگزار خواهد شد.
O M I D
03-19-2011, 07:16 PM
زارع:با قدرت براي دربي 70 آماده ميشويم
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: در ديدار مقابل الوحده من کنار حقيقي بودم و دروازهبان ما عکسالعمل خاصي نسبت به سنگربان اماراتي نداشت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مازيار زارع درباره درگيري عليرضا حقيقي با دروازهبان الوحده امارات اظهار داشت: در آن صحنه من يکي از بازيکناني بودم که نزديک حقيقي و دروازهبان الوحده بودم. دروازهبان اماراتي با حرکات عجيب ميخواست بيحرمتيهايي به هواداران ما انجام دهد و حقيقي پس از اينکه ديد شايد اتفاقاتي پس از حرکات دروازهبان حريف رخ دهد، با انگشت دست به او اشاره کرد که بايد عقبتر برود و زياد به نزديک بازيکنان پرسپوليس نيايد تا مشکلي پيش نيايد.
وي افزود: من درگيري يا مورد خاصي بين حقيقي و دروازهبان حريف نديدم، اما حقيقي به او گفت که به هيچ عنوان حق نداري که هواداران ايراني را تحريک کني. اميدوارم اين اتفاقي که انقدر بزرگ جلوه داده شد، باعث نشود تا حقيقي که دروازهبان جواني است دچار مشکل شود. چون اين عربها شايد در کشور خودشان بلاهاي بدتري را سر ميزبانان در بياورند، اما هيچکس نيست که درباره آن عکسالعملي نشان دهد.
زارع در درخصوص دربي 70 گفت: در حال آماده شدن هستيم تا هر چه با قدرتتر به ديدار حريف سنتي خودمان يعني استقلال در دربي 70 برويم. بالاخره اين بازي شرايط خاص خودش را دارد، اما هواداران از ما انتظار دارند و اميدوارم بتوانيم با تمام قوا در اين ديدار به امتياز لازم برسيم.
O M I D
03-19-2011, 07:16 PM
حكمت مديرعامل باشگاه نفت آبادان شد
از سوي هيات مديره باشگاه نفت آبادان، علي حکمت به عنوان مديرعامل اين باشگاه انتخاب شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg هيات مديره باشگاه نفت، علي حکمت عضو اين هيات را به عنوان مديرعامل جديد اين باشگاه انتخاب کرد.
عليرضا خليلينيا سخنگوي اين باشگاه با تاييد اين خبر گفت: امروز (شنبه) در اين خصوص جلسهاي داشتيم که هياتمديره علي حکمت را انتخاب کردند و وي از همين امروز کارش را رسما آغاز خواهد کرد.
پيش از اين عيسيزاده مديريت اين باشگاه را به عهده داشت که از سمت خود استعفا کرده بود.
O M I D
03-22-2011, 07:52 PM
ربي سپاهان: ماندن استيلآذين در ليگ برتر به سود فوتبال ايران است
مربي تيم فوتبال سپاهان گفت: اگر استيلآذين در ليگ برتر بماند، اين شرايط به سود فوتبال ايران خواهد بود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg کريم قنبري پس از پيروزي 2 بر يک سپاهان مقابل استيل آذين در هفته بيست و هفتم رقابتهاي ليگ برتر در جمع خبرنگاران در مورد اين ديدار گفت: بازيکنان سپاهان از لحاظ بدني خسته بودند ضمن اينکه امروز نيز بازي سنگيني به نمايش گذاشته شد و اگر ميخواستيم در نيمه اول بازيکنانمان را تعويض کنيم، بايد 5 بازيکن را تعويض ميکرديم.
وي ادامه داد: خوشبختانه در نيمه دوم بازيکنان به شرايط اصلي بازگشتند و توانستيم با دست پر از ميدان خارج شويم.
قنبري در مورد ادامه رقابتهاي ليگ گفت:شرايط سخت است چرا که 4 يا 5 تيم در حال حاضر در کورس قهرماني هستند و ما نيز براي رسيدن به اين عنوان هيچ تيمي را دستکم نميگيريم.
وي افزود: فشردگي بازيها به خصوص براي تيمهايي که در آسيا بازي دارند، کار را دشوار ميکنند اما اميدوارم با جابجاييهايي که در بين بازيکنان انجام ميدهيم بتوانيم به روند خوب خودمان ادامه دهيم.
مربي سپاهان يادآور شد: استيلآذين نفرات خوبي دارد و اميدوارم با محمود ياوري که تجربيات بالايي برخوردار است، اين تيم در ليگ برتر باقي بماند چرا که بقاي استيل آذين در ليگ برتر به سود فوتبال ايران است.
قنبري در پايان در مورد غيبت امير قلعهنويي سرمربي سپاهان در نشست خبري گفت: قلعهنويي به دليل کسالتي که داشت در اين نشست غيبت کرده و اين وظيفه را به من محول کرده است.
O M I D
03-22-2011, 07:53 PM
نمازي: استيلآذين مشكل روحي دارد
مربي تيم فوتبال استيل آذين گفت: تيم ما مشکل روحي دارد و بازگرداندن آن به وضعيت طبيعي کار سختي است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg اميد نمازي پس از شکست 2 بر يک استيل آذين مقابل سپاهان در هفته بيست و هفتم رقابتهاي ليگ برتر در نشست خبري پس از بازي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي را خوب آغاز کرديم و حتي در نيمه اول نيز با يک گل برتري به رختکن رفتيم.
وي افزود: در نيمه دوم و با تغيير تاکتيک سپاهانيها که به ارسال از جناحين اصرار داشتند، تحت فشار قرار گرفته و گل تساوي را دريافت کرديم.
نمازي تأکيد کرد: براي مقابله با تغيير تاکتيک سپاهانيها، ما نيز دست به تغييراتي در ترکيب تيم زديم که مثمرثمر واقع نشد در نهايت با شکست کار را به پايان رسانديم.
وي در مورد تغيير پياپي مربيان استيلآذين گفت: تيم از لحاظ روحي مشکل دارد چرا که بازيکنان پس از دريافت گل فکر ميکنند بازي تمام شده است ضمن اينکه تيمي که در سرازيري شکست قرار ميگيرد بازگردانش به شرايط طبيعي کمي مشکل است. با اين حال تمام تلاشمان را ميکنيم تا استيلآذين در رقابتهاي ليگ برتر باقي بماند.
O M I D
03-22-2011, 07:54 PM
هفته بيست و هفتم ليگ برتر فوتبال
برتري مقابل شاهين و تداوم صدرنشيني ذوبآهن تا پايان سال 89
تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان با برتري 2 بر يک برابر شاهين بوشهر همچنان در صدر جدول باقي ماند تا سال 89 را به صدرنشيني به پايان برساند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ديدار دو تيم ذوب آهن اصفهان و شاهين بوشهر از ساعت 16:30 در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان و در حضور حدود 1500 تماشاگر برگزار شد.
فرشيد طالبي در دقيقه 25 و سيد جلال رافخايي دقيقه 85 گلهاي ذوب آهن را به ثمر رساندند. مهدي کياني در دقثيقه 90+2 از روي نقطه پنالتي براي شاهين گلزني کرد تا ذوب آهن با برتري دو بر يک همچنان به صدرنشيني خود با 53 امتياز در ليگ برتر ادامه بدهد.
سيد مهدي سيد علي داور مسابقه به شاهين خيري، شهاب گردان و فرشيد طالبي از ذوب آهن کارت زرد نشان داد.
شاهين بوشهر 27 امتيازي نيز در رده چهاردهم است.
O M I D
03-22-2011, 07:55 PM
استقلال صبا را شکست داد و براي دربي 70 آماده شد
تيم فوتبال استقلال با نتيجه 2 بر صفر صباي قم شکست داد تا براي دربي در روز دهم فرودين سال 90 با روحيه وارد ميدان شود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ديدار تيم هاي استقلال و صباي قم از ساعت 17:40 در ورزشگاه آزادي در حضور 2 هزار تماشاگر آغاز شد.
تيم صبا در چند نوبت صاحب موقعيت شد اما نتوانست از فرصت هاي خود به خوبي استفاده کند. استقلال نيز صاحب فرصت هاي زيادي نشد.
استقلال در دقيقه 38 با ضربه سر هادي شکوري دروازه صبا را باز کرد اما اين گل آفسايد اعلام شد.ژ
در نيمه دوم شاگردان مظلومي براي به ثمر رسيدن گل تلاش بيشتري انجام دادند تا اينکه در دقيقه 57 آرش برهاني توانست دروازه صبا را باز کرد.
بازيکنان صبا براي جبران اين گل بازي هجومي تري را از خود نشان دادند و حتي صاحب موقعيتي هايي هم شدند اما آنها موفق به باز کردن دروازه استقلال نشدند.
استقلال در دقيقه 75 توسط شريفات يک فرصت گلزني را از دست داد. آبي پوشان در ادامه در دقيقه 78 بار ديگر توسط آرش برهاني به گل رسيد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده محمود رفيعي بود. وي به مهدي واعظي و حميد فرزانه از صبا و امير حسين صادقي و آشوبي از استقلال کارت زرد نشان داد.
استقلال با اين پيروزي 49 امتيازي شد و در جايگاه سوم قرار گرفت. صبا نيز 34 امتيازي باقي ماند.
دربي 70 سرخابي ها در روز دهم فروردين بين تيم هاي استقلال و پرسپوليس برگزار خواهد شد و با توجه به اين برتري و شکست پرسپوليس برابر ملوان، آبي ها با روحيه مناسب تر به استقبال دربي خواهند رفت.
بازيکنان استقلال:
محمد محمدي، پژمان منتظري، هادي شکوري، فرزاد آشوبي، اسماعيل شريفات(84- ايمان مبعلي)، کيانوش رحمتي، فرهاد مجيدي، هوار ملا محمد، امير حسين صادقي، جواد شيرزاد(46- مهدي اميرآبادي)، آرش برهاني(86- سيد صالحي)
سرمربي: پرويز مظلومي
بازيکنان صباي قم:
مهدي واعظي، مرتضي کاشي، حميدرضا فرزانه، محسن بيات، وحيد حمدي نژاد، ابوالفضل حاجي زاده، داود حقي، سيد مرتضي هاشمي زاده، محسن بياتي نيا، فرزاد حاتمي(82- سعيد آقاجاني) و رامين رضاييان(61- هادي اصغري)
سرمربي: عبدالله ويسي
O M I D
03-22-2011, 07:56 PM
ابراهيمزاده: ذوبآهن براي قهرماني در سال 90 به بازيكن جديد نياز دارد
سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان گفت: از مسئولان باشگاه ميخواهم يک يا 2 بازيکن تأثيرگذار آزاد براي تيم جذب کنند،ما به شدت به بازيکن نياز داريم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg منصور ابراهيمزاده پس از برتري 2 بر يک مقابل شاهين بوشهر در نشست خبري اظهار داشت: ميدانستم بازي سختي داريم، ما ظهر جمعه از عربستان به اصفهان رسيديم و در واقع بدون تمرين برابر شاهين بوشهر به ميدان آمديم. سينا عشوري مصدوم است، اسماعيل فرهادي نيز مريض شد و نتوانست در اين بازي ما را همراهي کند. جاي تأسف است که ساير تيمهاي ليگ برتري دوست دارند با نمايندگان ايران در آسيا در شرايطي بازي کنند که اين تيمها خسته از مسافرتهاي طولاني خود هستند اين ديدگاه جالبي نيست.
ابراهيمزاده تأکيد کرد: معتقدم امروز با تجربه بازيکنانمان توانستم بازي را ببريم در مورد وقتکشي هم بايد بگويم گاهي اوقات وقتکشي نوعي برنامه و تاکتيک است. شرايط تيمهاي مختلف در ليگ برتر مانند ماشينهاي مختلفي است که ميخواهند اين مسير را با ظرفيت باکهاي مختلف طي کنند.
سرمربي ذوبآهن با اشاره به نياز اين تيم به جذب بازيکنان جديد گفت: از مسئولان باشگاه ميخواهم يک يا 2 بازيکن تأثيرگذار آزاد براي تيم جذب کنند ما به شدت به بازيکن نياز داريم در حالي که تفکر ما اين است که سال 90 سال قهرماني ذوبآهن است حيف است که بازيکن جذب نکنيم. خوشحالم که هميشه قبل از تعطيلات با پيروزي به خانه ميرويم و هوادارانمان را خوشحال ميکنيم.
ابراهيمزاده در مورد اينکه چرا استقلال و پرسپوليس نميتوانند مانند سپاهان و ذوبآهن موفق باشند، گفت: نظم در اجراي برنامه مهم است و اينکه بدون حاشيه حرکت کنيم. در اصفهان اين مسائل وجود دارد، ضمن اينکه ثبات مديريت، اعتماد مديريت به کادر فني و تلاش بازيکنان ميتواند از عوامل موفقيت تيمهاي اصفهاني باشد.
وي در مورد اينکه سال 89 را چگونه گذرانده، گفت: در سالي که گذشت به تمام اهدافم رسيديم به جز حضور در جام باشگاههاي جهان که منوط به قهرماني در آسيا بود.
ابراهيمزاده در مورد قهرماني در ليگ برتر نيز گفت: در 7 هفته پاياني ليگ برتر بازيهاي سختي در پيش داريم. ما با تيمهاي استيل آذين،نفت تهران و پاس همدان که در خطر سقوط هستند بازي داريم و با پرسپوليسي بازي کنيم که در کورس قهرماني است.
O M I D
03-22-2011, 07:59 PM
خيري:ذوب آهن امسال قهرمان ميشود
هافبک تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان با بيان اينکه "ثابت ميکنيم موفقيت تيم ما در فصل گذشته ليگ قهرمان اتفاقي نبوده است"، گفت: امسال سال قهرماني ذوب آهن در ليگ برتر است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg شاهین خیری در مورد پیروزی تیم ذوبآهن برابر شاهین بوشهر ضمن بیان مطلب فوق گفت: خستگی سفر به عربستان و نخوابیدنها روی بازیکنان تاثیر منفی گذاشته بود اما نفرات تیم ما در این دیدار با غیرت و تمام توان بازی کردند و توانستیم سه امتیاز حساس مسابقه را کسب کنیم.
وی با بیان اینکه "موفقیت در لیگ ایران آسانتر از موفقیت در آسیا نیست و با این پیروزی با خیال آسودهتر لیگ را ادامه میدهیم"، افزود: امسال، سال قهرمان شدن ذوبآهن است. ما تیم بسیار خوب و یکدستی هستیم که در همه دیدارها عملکرد خوبی را از خود ارائه کردهایم و پس از دو عنوان نایب قهرمان حیف است امسال تیم ما نتواند قهرمان شود.
هافبک تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان در مورد دیدار با الشباب عربستان هم اظهار داشت: متاسفانه آنها از دست ما فرار کردند و در حالی که تیم برتر میدان بودیم، نتوانستیم از فرصتهایمان برای رسیدن به پیروزی استفاده کنیم، البته الشبابیها هم از اینکه برابر ما شکست نخوردند، خوشحال بودند!
وی برتری در دیدار با الشباب را برای تیم ذوب آهن مهم خواند و اضافه کرد: در این بازی شهاب گردان یکبار زمین خورد، از سوی دیگر دروازهبان آنها در حالیکه در لیگ عربستان عملکرد بسیار ضعیفی داشت و حتی در بازی با الهلال هم به اشتباه دروازه تیمش را باز کرد، برابر ما ستاره شده بود. همه این مسائل باعث شد از رسیدن به سه امتیاز محروم شویم.
خیری با اشاره به اینکه ذوب آهن ستاره خاصی ندارد اما اسم تیم ستاره است، تصریح کرد: گرچه در این بازی امتیاز لازم را کسب نکردیم اما بعد از مدتها چهره واقعی ذوب آهن را به نمایش گذاشتیم. ما در این فصل دو بازی بسیار خوب برابر پوهانگ در کرهجنوبی و مقابل تراکتورسازی در تبریز و برابر 75 هزار تماشاگر انجام داده بودیم و این بازی هم به دل من و بازیکنان تیم نشست.
وی در مورد دیدار آینده ذوبآهن اصفهان در لیگ قهرمانان آسیا برابر الریان قطر تاکید کرد: الریان با توجه به ناکامی در دو دیدار گذشته تیم خطرناکی است اما اگر در آن بازی امتیاز کسب کنیم، کارمان برای صعود راحتتر میشود زیرا در دو بازی بعدی میزبان هستیم و میتوانیم از این فرصت برای قطعی کردن صعودمان به عنوان تیم نخست گروه استفاده کنیم.
هافبک تیم فوتبال ذوب آهن با تاکید بر اینکه از ناکامی استقلال و پرسپولیس در لیگ قهرمانان ناراحت شده ولی از پیروزی سپاهان خوشحال است زیرا موفقیت تیمهای ایرانی در این جام اعتبار فوتبال ایران در آسیا را افزایش میدهد، گفت: هدفمان این است در فصل جاری با قهرمانی در لیگ و تداوم موفقیتهای در لیگ قهرمانان آسیا، نشان دهیم نایب قهرمانی ما جرقهای و اتفاقی نبوده و میخواهیم آتشی باشیم که همه تیمها را برای رسیدن به اهدافمان پشت سر بگذاریم.
تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان در پایان هفته بیست و هفتم رقابتهای لیگ برتر باشگاههای کشور با پیروزی برابر شاهین بوشهر با 53 امتیاز صدرنشین این مسابقات است.
pnugirl
03-25-2011, 01:18 PM
پزشك ملوان:علي جراح كار از بيمارستان مرخص شد
پزشک تيم فوتبال ملوان بندر انزلي گفت:'علي جراح کار' مدافع تيم ملوان که در بازي با پرسپوليس دچار مصدوميت و بيهوشي شده بود از بيمارستان مرخص گرديد.
''فريدون مولايي'' اظهار داشت: علي جراح کار که در بازي با پرسپوليس ازناحيه قوس گونه اي و ديواره خارجي سينوس فک فوقاني دچار آسيب ديدگي شده بود، در دو قسمت استخوان گونه و بغل گيج گاهي مورد عمل جراحي قرار گرفت.
وي با اشاره به موفقيت آميز بودن جراحي هاي انجام شده روي جراح کار گفت:خوشبختانه هم اکنون وضعيت عمومي جراح کارمناسب است و بايد 10روز در منزل به استراحت بپردازد.
وي ادامه داد: بعد از انجام mri و آزمايشات مربوطه توسط متخصصان ،زمان بازگشت علي جراح کار به تمرينات ملوان مشخص خواهد شد.
پزشک تيم فوتبال ملوان،همچنين در مورد وضعيت سلامتي چشمان جراح کار خاطر نشان ساخت: مشاوره چشم پزشکي جراح کار نشان داد مشکلي از ناحيه چشم، اين بازيکن ملوان را تهديد نمي کند.
''فريدون مولايي ''در پايان اظهار داشت:به جز محمد حيدري و مهران جعفري بقيه بازيکنان ملوان در سلامت کامل هستند.محمد حيدري در بازي با پرسپوليس از ناحيه زانو دچار کشيدگي شده و مهران جعفري نيز در قسمت پشت ران آسيب ديده است.
ديدار دو تيم فوتبال ملوان بندر انزلي و پرسپوليس تهران در هفته بيست و هفتم رقابت هاي ليگ برترفوتبال باشگاه هاي ايران روز يکشنبه 29 اسفند ماه 1389با نتيجه دو بر يک به سود ملوان خاتمه يافت.
با اين برد ملوان 39 امتيازي شد و مکان هشتم جدول رده بندي ليگ برتر فوتبال ايران(جام خليج فارس )را از آن خود ساخت.