ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9

pnugirl
01-05-2011, 01:57 AM
رضایی :دوست داشتم کریمی و خلیلی هم در پرسپولیس می ماندند

شماره ۷ تیم ملی در جام ملت‌های آسیا در یک سوم پایانی بازی با قطر، مسابقه با ارتش قطر و دیدار با آنگولا ثابت کرد می‌تواند مهره ثابت تیم ملی در جناح راست خط حمله باشد. رضایی معتقد است نباید به خاطر افت دو هفته‌ای یک بازیکن او را نادیده گرفت.
در هر سه بازی خوب بودم
مقابل قطر و در بازی اول بچه‌ها اکثرا خسته بودند و نتوانستیم خوب کار کنیم اما در دو بازی بعدی شرایط بهتر شد. بازی با آنگولا که خیلی خوب بودیم. هم خیلی فشار آوردیم هم موقعیت‌های بسیاری داشتیم که فقط یکی از آنها در دقیقه ۹۰ گل شد البته در این بازی‌، مهم این بود که ببریم تا روحیه تیم ملی بالا برود. خدا را شکر مقابل آنگولا هم یک نیمه بازی کردم و خوب بودم. کلا هر وقت آمدم خوب بودم. مقابل ارتش قطر هم یک گل زدم اگر قسمت باشد از دقیقه یک تا ۹۰ هر وقت از من استفاده شود نهایت تلاشم را برای موفقیت تیم ملی می‌کنم. خودم که از شرایطم راضی بودم باید ببینیم کادر فنی چه نظری دارد.
این اردو از همه اردو ها بهتر بود
اولا به نظر من این اردو و بازی‌های تدارکاتی برای ما لازم بود و از آنجایی که فرصتی تا شروع جام ملت‌ها نمانده بود باید این بازی‌ها را برگزار می‌کردیم. بچه‌های تیم ملی هم همه اهمیت این بازی‌ها را درک کرده‌اند. همه می‌دانیم کار سخت و مشکلی داریم اما اگر روی هدفمان تمرکز کنیم، می‌توانیم به آن برسیم. خدا را شکر جو تیم نسبت به همه اردوهای قبلی بهتر بود. همیشه کمبودهایی هست اما به نظر من در این اردو هم جو بین اعضای تیم خوب بود هم امکانات. بچه‌ها هم همگی با انگیزه کار می‌کردند و مطمئنم اگر چند روز دیگر این روند را ادامه دهیم موفق خواهیم بود.
دوست دارم موثر باشم
در تیم ملی در همه پست‌ها رقابت هست و بعضا رقابت سختی هم وجود دارد. من که هر وقت وارد زمین می‌شوم با جان و دل بازی می‌کنم. مطمئن باشید اگر آقای قطبی هم به من اعتقادی نداشت مرا در اردو نگه نمی‌داشت. هیچ مربی‌ به زور بازیکنی را نگه نمی‌دارد. من تلاش خودم را می‌کنم و بقیه را می‌سپارم به خدا. به نظر من مهم این نیست که فیکس باشی یا نه یا اینکه فقط بخواهی بروی داخل زمین تا فقط بازی کرده باشی بلکه مهم این است که هر دقیقه رفتی داخل زمین مفید باشی. من که اصلا خوشم نمی‌آید جزو ۱۱ نفر باشم اما هیچ اثری در بازی تیمم نگذارم. در باشگاه هم همین طور است. فرقی ندارد. دوست دارم اگر ۵ دقیقه هم بازی می‌کنم بازی‌ام به چشم بیاید.
بخاطر دو بازی بد نباید خط می خوردم
آیا بازیکن فقط با دو هفته بازی به تیم ملی دعوت می‌شود؟ واقعا اگر این طور باشد آن چهار پنج هفته‌ای که گل می‌زدم باید می‌رفتم بارسلونا. شما آخرین بازی‌های تیم ملی را ببینید. من مقابل کره جنوبی خیلی خوب بازی کردم و مقابل چین هم دو پاس گل دادم. در گوانگ‌ژو هم من مقابل صد تا دوربین تلویزیونی گفتم که برای دل‌ خودم نیامده‌ام بازی‌های آسیایی. آنجا مربی دوست داشت از من در خط هافبک استفاده کند من هم وظیفه داشتم بازی کنم. آنجا یک گل زدم و دو سه تا هم پاس گل دادم اما بعضی‌ها از غلامرضا رضایی توقع دارند هرجایی بازی کرد فقط گل بزند اما این مساله نیاز به یک مقدار بحث کارشناسی دارد و اینکه من دارم در چه پستی بازی می‌کنم. در لیگ هم احتمال دارد هر تیمی در چند هفته به بحران برخورد. می‌خواهم بدانم اگر واقعا بازیکنی فقط دو یا سه هفته بد کار کرد باید از تیم ملی خط بخورد؟
مشکل پرسپولیس تیمی بود
مشکل پرسپولیس یک مشکل تیمی بود. از طرفی بچه‌ها همه استرس داشتند، ما در مقطعی در چند بازی حول و حوش دقیقه ۹۰ یا ۹۰ به بعد گل خوردیم. بعد دو سه تا بازی را بردیم و شرایط بهتر شد اما ما رفتیم گوانگ‌ژو و با خستگی برگشتیم، به هر حال فوتبال همین است. بدن انسان که مثل ماشین نیست و یک فشار معینی را می‌تواند تحمل کند. من خودم چند هفته‌ای است که لیگ برتر انگلیس را پیگیری می‌کنم. آنها در هر بازی با یک ترکیب جدید بازی می‌کنند. چون وقتی قرار است هر سه یا چهار روز بازی کنی باید این کار را انجام بدهی. آنها آنقدر بازیکن خوب دارند که در هر بازی به چند نفر استراحت می‌دهند. واقعا خستگی تاثیر دارد، شرایط روحی تاثیر دارد. یک نفر نمی‌تواند همیشه خودش را از نظر روحی در عدد ۱۰۰ نگه دارد. وقتی بقیه استرس داشته باشند در کار آن یک نفر هم تاثیر می‌گذارد. اینطور هم نیست که بگوییم تیم با غلام رضایی نتیجه نگرفته اگر غلام بنشیند بیرون نتیجه می‌گیرد. ما در پرسپولیس یکسری مشکلات داریم که خیلی‌هایش به کلیت فوتبال‌مان برمی‌گردد.
از آمدن آقا وحید خیلی خوشحالم
من که خیلی از این مساله خوشحال شدم، صد در صد آقا وحید می‌تواند به تیم ما کمک کند. من در تیم ملی کنار آقا وحید بازی کردم. امیدوارم از جام ملت‌ها با دست پر برگردیم تا کنار هم برای موفقیت پرسپولیس تلاش کنیم. من هیچ مشکلی با حضور آقا وحید در پرسپولیس ندارم اتفاقا خیلی هم خوشحال شدم و به یکی از دوستانم هم گفتم اگر بازیکنان قدیمی پرسپولیس می‌ماندند تا تیم‌مان قوی‌تر شود واقعا خوشحال می‌شدم.هر کسی، فرقی نمی‌کند، محسن خلیلی، علی کریمی. باور کنید من اصلا نگران بازی کردن نیستم. مگر همین الان در تیم ملی رقابت نیست؟ مگر این رقابت همین الان در باشگاه وجود ندارد؟ اتفاقا من عاشق رقابتم. مطمئنم با آمدن آقا وحید همه چیز بهتر می‌شود. شک ندارم با حضور آقا وحید بازی من هم بهتر دیده می شود. ان‌شاء‌الله که اینطور شود. من از موفقیت‌ تیم خوشحال می‌شوم.

pnugirl
01-05-2011, 01:59 AM
دلخوری پروین از پرسپولیسی ها-استقلالی ها دسته گل فرستادندو قرمزها نه!

محمد پروین، بازیکن پرسپولیس که دچار مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی شده بود پایش را جراحی کرد و فعلا دوران مصدومیت را پشت سر می گذارد.
به گزارش سایت گل از زمان جراحی محمد پروین و بستری شدن او در بیمارستان هیچ یک از بازیکنان و مسولان پرسپولیس به عیادت او نیامده و احوال او را جویا نشده اند. امیرحسین فشنگچی تنها بازیکن پرسپولیس است که به عیادت پروین آمد.
جالب است که باشگاه استقلال دسته گلی برای این بازیکن فرستاده و حال او را جویا شدند و پروین تماس هایی هم از باشگاه استیل آذین داشته اما هیچ خبری از پرسپولیسی ها نیست و به نظر می رسد آنها او را کاملا به دست فراموشی سپرده اند. همین مساله باعث ناراحتی محمد پروین و پدرش و دلگیری آنها از پرسپولیسی ها شده است.

pnugirl
01-05-2011, 04:32 PM
گزارش تمرين صبح امروز پرسپوليس

تيم سرمربي پرسپوليس در تمرين صبح امروز سرخ‌پوشان، در تنيس فوتبال برنده شد.

بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 9:30 دقيقه به وقت محلي (11 به وقت تهران)، در يکي از زمين‌هاي چمن هتل تايتانيک تمرينات خود را آغاز کردند.
دويدن، تنيس فوتبال و پاسکاري تک ضرب، تمريناتي بود که بازيکنان زير نظر حسين عبدي در غياب مياچ انجام دادند.
* سکوبرت و مياچ، بازيکن و مربي تيم فوتبال پرسپوليس که براي پيگيري کارهاي ويزاي خود به استانبول سفر کرده بودند، در تمرين صبح امروز غايب بودند.
* دايي در تمرين امروز حضوري فعال داشت. وي پيش از شروع تمرين و زماني که بازيکنان مشغول گرم کردن بودند، در وسط زمين به شوت زني به سمت دروازه پرداخت. وي در اين زمينه با مولايي، بدنساز تيم مسابقه شوت زني داد.
* در جريان تمرين، دو گروه به علت کم کاري جريمه شدند و دور زمين دويدند.
* بازيکنان در تمرين صبح امروز شور و نشاط خاصي داشتند و نسبت به تمرينات روزهاي گذشته سرحال‌تر کار کردند.
* يک تيم ترکيه‌اي تمرينات خود را در زمين مجاور پرسپوليس پيگيري مي‌کرد. چند نفر از مسئولان اين تيم پس از پرس‌و‌جو از اسم پرسپوليس و بعد از اينکه متوجه شدند دايي هدايت اين تيم را به عهده دارد، از حضور وي در ترکيه ابراز خوشحالي کردند.
اين در حالي بود که دايي مشغول تمرين شوت‌زني در ميانه زمين بود.
* حسين عبدي هم پس از پايان تمرينات بازيکنان و در حالي آنها با حضور دايي در دو گروه مشغول انجام بازي تنيس فوتبال بودند اقدام به شوت زني از ميانه ميدان به سمت دروازه کرد.
* يحيوي، مربي دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس نيز براي دقايقي به تمرين شوت‌زني به سمت دروازه پرداخت.
* مسئولان پرسپوليس اعلام کرده‌اند که وحيد هاشميان مهاجم اين تيم امشب به اردوي سرخ‌پوشان در آنتاليا اضافه خواهد شد.
* عليرضا محمد در بخشي از تمرينات به صورت اختصاصي تمرين کرد.
* در تنيس فوتبال تيم علي دايي پيروز از زمين مسابقه خارج شد.
* در پايان تمرينات نيز بازيکنان اقدام به شوت‌زني به سمت دروازه کردند که آرفي درون دروازه در حکم دروازه‌بان ظاهر شد. وي حتي موفق شد يکي از شوت‌هاي سنگين دايي را مهار کند و نشان داد که مي‌توان روي او به عنوان دروازه‌بان هم حساب کرد.
* دروازه‌بان تيم ترکيه‌اي که در زمين مجاور سرخ‌پوشان در حال تمرين بود به علت مصدوميت به پزشکان پرسپوليس مراجعه کرد و تحت مداوا قرار گرفت.
* تمرين امروز صبح ساعت 10:45 به وقت محلي به پايان رسيد.
* سرخ‌پوشان عصر امروز نيز يک جلسه تمرين برگزار خواهند کرد.

pnugirl
01-05-2011, 04:48 PM
حیدری: هیچ هراسی از آقای گل بوندسلیگا نداریم

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: آقای گل بوندسلیگا در تیم اینتراخت فرانکفورت حضور دارد اما خط دفاعی ما از هیچ مهاجمی هراس ندارد.
"سپهر حیدری" در خصوص شرایط تیم، اردوها و حضور در ۲ تورنمنت برون مرزی سرخپوشان، گفتگویی را با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس انجام داد که از حضورتان می‌گذرد:
*در خصوص شرایط تیم و حضور در تورنمنت ترکیه چه نظری دارید؟
- من فکر می‌کنم در هفته‌هایی که چند باخت پشت سر هم آوردیم، هواداران را ناراحت کرده بودیم. این اردو، برد مقابل سایپا و تعطیلات برای ما درسی است که بتوانیم در این شرایط یک پرسپولیس متفاوت بسازیم تا هواداران ما همیشه سرشان بالا باشد.
*شرایط هتل و اردوی ترکیه چگونه است؟
- هتل و امکانات در حد ایده‌آل است. یعنی همه چیز در بهترین شرایط مهیاست و از همه مهمتر آرامش خیلی خوبی داریم. بچه‌ها هم روز به روز آماده‌تر می‌شوند، چون وقت بیشتری را در کنار یکدیگر هستیم و با تلاش فراوان به روزهای روشنی خواهیم رسید. شاید این موقعیت با این شرایط عالی را دیگر نتوانیم تکرار کنیم. پس برای موفقیت بیشتر تلاش می کنیم.
*چه تفاوتی بین اردوی ترکیه در سال گذشته و هم اینک وجود دارد؟
- مهمترین تفاوت این ۲ اردو، بازی با تیمهای بزرگ است. الان بازیهایی که در این تورنمنت انجام می‌دهیم برای ما خیلی مهم است. امکانات به مراتب بهتر از قبل است و هم اکنون بهترین شرایط را داریم تا بتوانیم به روزهای اوج خود برسیم.
*عملکرد باشگاه را چطور می بینید؟
- باشگاه با تلاش فراوان ۲ تورنمنت عالی با کیفیت مطلوب را برای ما در نظر گرفته است و یقینا در این بازیها پرسپولیس واقعی محک می‌خورد. بازی با تیمهای دسته دوم و سوم شاید نتواند ما را به خواسته‌هایمان و مرز آمادگی برساند اما این مسابقات تمام نقاط ضعف و قوت ما را نشان می‌دهد تا بتوانیم در این فرصت، نقاط ضعف تیم را کمرنگ و نقاط قوت را تقویت نمائیم. این موقعیت و این زمان برای ما طلاست و نباید به سادگی از کنار آن بگذریم.
*از تیم اینتراخت فرانکفورت چه شناختی دارید؟
- فردا شب(پنجشنبه) یک آنالیز خوب از تیم حریف خواهیم داشت و با شناخت کافی به مصاف آنها می رویم. ما در حالی مقابل حریف صف آرایی می‌کنیم که بتوانیم آبروداری کرده و به حریفان ثابت کنیم اختلاف زیادی بین فوتبال ما با آلمان نیست.
*یعنی واقعا شرایط برابری داریم؟
- آنها همه چیز دارند و از همه مهمتر ساختارشان حرفه‌ای است اما ما هم می‌خواهیم نشان بدهیم که باشگاهی حرفه‌ای و بزرگ هستیم و باید ثابت کنیم پرسپولیس بی‌جهت پرطرفدارترین تیم آسیا نیست.
*چه احساسی دارید وقتی مقابل مهاجمان حرفه‌ای حریف قرار می‌گیرید؟
-آقای گل بوندسلیگا در تیم اینتراخت فرانکفورت حضور دارد اما خط دفاعی ما از هیچ مهاجمی هراس ندارد. بچه‌های تیم ما هم اکنون اینقدر انگیزه دارند که بخواهند پرسپولیس واقعی را به معرض نمایش بگذارند.
*مشکل خط دفاعی پرسپولیس چیست؟
- خط دفاعی ما در هفته‌های گذشته با چند مصدوم مقابل حریفان ظاهر شد. ما ۴ دفاع مصدوم داشتیم شاید این اتفاق در هیچ باشگاهی در دنیا رخ نداده باشد و این مساله خیلی به ما ضربه زد. وقتی ۴ دفاع وسط ما مصدوم بودند، غلامرضا رضایی و هادی نوروزی مهاجمان تیم نیز با مصدومیت رو به رو شدند و فشار روی خط دفاعی ما مضاعف شد، آن هم برای خط دفاعی که مصدوم بود و در برخی بازیها شاهد بودید که تیم اصلا دفاع وسط ندارد. در این شرایط بود که دفاع پرسپولیس شکننده شده بود اما در بازی با سایپا به دلیل حضور بازیکنان مصدوم تا حدودی نظم خوبی گرفتیم.
*سپهر به عنوان یک مدافع وسط چه سیستم دفاعی را مد نظر دارد؟
- یک بازیکن حرفه‌ای باید بتواند در هر سیستمی بازی کند اما سیستم ۴ دفاع در کل دنیا جا افتاده است.
*حرف آخر؟
- من فقط یک تشکر ویژه از هواداران پرسپولیس دارم و باید بگویم، یکی از دلایلی که توانست پرسپولیس را برگرداند، صبر هواداران بود. بازی پنجم و در نیمه دوم تازه آنها کمی به ما اعتراض کردند و لازم است از همین جا دست آنها را ببوسم. شاید خود آنها ندانند که چه کار بزرگی کرده‌اند اما ما قدر این کار ارزشمند آنها را می‌دانیم و با فوتبال زیبایمان پاسخ این صبر و محبت آنها را خواهیم داد. انشاءالله با نتایج خوبمان به آنها ثابت می‌کنیم که در تعطیلات و اردوها به فکر این بودیم که خودمان را بازسازی کنیم.

O M I D
01-05-2011, 07:14 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1294223968.jpg)

تمرين صبح روز چهارشنبه سرخپوشان از ساعت 9:30 به وقت محلي در زمين C مجموعه ورزشي تايتانيك زير نظر كادر فني برگزار شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، كادر فني قبل از بازيكنان وارد محل تمرين شدند.
محمود خوردبين سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس كه شب گذشته كمي ناخوش احوال بود، عليرغم بهبودي كامل در كنار سرخپوشان حضور يافت.
مياچ و سكوبرت جهت تمديد ويزا عازم استانبول شدند.
حسين عبدي و محمدرضا مولايي به همراه بازيكنان به دويدن دور زمين پرداختند.
حركات كششي و نرمشي توام با خنده و شوخي بازيكنان بدنها را آماده تمرين كرد و سكوت محل تمرين را شكست.
شوتزني دايي به شرط برخورد توپ به تير افقي دروازه نه تنها براي ايراني‌ها جالب توجه بود، بلكه بازيكنان و كادر فني تيم‌هاي تركيه‌اي با شنيدن نام دايي، ضربات او را مي‌ديدند و ابراز احساسات مي‌كردند.
بازيكنان توسط حسين عبدي به 3 گروه تقسيم شدند و به بازي آقا وسط پرداختند.
گروه‌هايي كه بازي آقاوسط را با جديت كامل پيگيري نمي‌كردند توسط علي دايي جريمه و مجبور مي‌شدند دور زمين بدوند.
بازي روتوري دستور بعدي تمرينات بود. بازيكنان در دو گروه به اين بازي پرداختند. در يك گروه علي دايي حضور داشت و در گروه ديگر حسين عبدي.
جالب اينكه دروازه‌بانان تيم نيز در بازي روتوري شركت داشته و درخشش قابل توجهي داشتند.
تياگو فراگا، عليرضا محمد و سعيد حلافي دور زمين مي‌دويدند.
پس از علي دايي نوبت به حسين عبدي بود كه با شوتزني خود نظر همگان را جلب كند.
كري‌هاي علي دايي با بازيكنان در بازي روتوري بسيار زيبا و جذاب بود و باعث شد گروه دوم هم اين كري‌ها را به شكل قابل توجهي به نمايش بگذارند.
چهار زمين موجود در مجموعه تايتانيك به طور همزمان ميزبان تمرين 3 تيم تركيه‌اي و تيم پرسپوليس بود.
حساسيت بازي گروه دايي با زارع، دوربين باشگاه را مجاب كرد تا تصاوير و صحنه‌هاي مشكوك را مجددا به نمايش بگذارد.
در تيم دايي بازيكناني همچون مهدي شيري، آرفي، احمدي، مجتبي شيري شركت داشتند و در تيم زارع؛ رضايي، حقيقي، نورمحمدي و فشنگچي برابر سرمربي به كري خواني مي‌پرداختند.
دروازه‌باني آرفي نظرها را به خود جلب كرد. آرفي در ادامه تمرينات و زمان استراحت بازيكنان، در درون دروازه قرار گرفت و ضربات بي‌امان بازيكنان و كادر فني را با مهارت‌هاي زيبايي دفع مي‌كرد.
حركات كششي و نرمشي روي زمين پايان بخش تمرينات صبح روز چهارشنبه پانزدهم دي ماه بود.
گفتني است؛ تمرين بعدازظهر روز چهارشنبه از ساعت 16:30 به وقت محلي برگزار مي‌شود.

O M I D
01-05-2011, 07:15 PM
زمان ديدار پرسپوليس و اينتراخت فرانكفورت تغيير كرد

زمان مسابقه تيم هاي فوتبال پرسپوليس و اينتراخت فرانکفورت تغيير کرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تيم هاي پرسپوليس و اينتراخت فرانکفورت آلمان فردا (پنجشنبه) در تورنمنت چهار جانبه آنتاليا به مصاف يکديگر مي روند.
پيش از اين قرار بود اين بازي ساعت 20:30 به وقت محلي برگزار شود اما در آخرين تصميم اين ديدار ساعت 17:30 به وقت آنتاليا( 19 به وقت تهران) برگزار خواهد شد.
کلن آلمان و آنتاليا اسپور ترکيه ديگر تيم هاي حاضر در اين تورنمنت هستند که ديدار دوم فردا را برگزار مي کنند.
تيم هاي برنده شنبه در بازي فينال به مصاف همديگر مي روند و بازنده ها ديدار رده بندي را در همان روز انجام مي دهند.

pnugirl
01-06-2011, 01:13 AM
تأكيد دايي به پاس‌ عمقي و گلزني‌هاي آرفي

سرمربي پرسپوليس در تمرينات عصر امروز به بازيکنان تأکيد مي کرد پاس‌هاي عمقي بدهند.
بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 16:05 دقيقه به وقت محلي (17:35 دقيقه به وقت تهران) عصر امروز با حضور در يکي از زمين‌هاي چمن هتل تايتانيک تمرينات خود را زير بارش باران آغاز کردند.
بازيکنان در ابتدا با دويدن و انجام نرمش‌هاي کششي به گرم کردن بدن‌هاي خود مشغول شدند.
بازيکنان پس از گرم کردن به 2 تيم با کاورهاي قرمز و زرد تقسيم شده و فوتبال دستگرمي بازي کردند.
علي دايي، سرمربي پرسپوليس در اين بازي تأکيد مي‌کرد تا بازيکنان بيشتر از پاس‌هاي عمقي استفاده کنند.
بخش اول اين ديدار با نتيجه 2 بر صفر به سود قرمزها با گل‌هاي نوروزي و آرفي به پايان رسيد و در ادامه جابه جايي‌هايي در ترکيب 2 تيم به وجود آمد و در بخش دوم به نظر مي‌رسيد بازيکناني که از شانس بيشتري براي حضور در ترکيب اصلي پرسپوليس برخوردار هستند در کنار يکديگر در تيم زرد قرار گرفته‌اند. در اين بخش نيز تيم زرد با تک گل آرفي پيروز شد.
*در ابتداي تمرين دروازه‌بان‌ها به صورت اختصاصي با يحيوي، مربي دروازه‌بان‌ها کار کردند و در ادامه با آغاز فوتبال دستگرمي به ترکيب تيم‌ها اضافه شدند.
*بازيکنان پرسپوليس طبق معمول چند جلسه اخير با 2 دستگاه اتوبوس خود را به محوطه تمرين رساندند.
* سکوبرت و مياچ، بازيکن و مربي تيم فوتبال پرسپوليس که براي پيگيري کارهاي ويزاي خود به استانبول سفر کرده بودند و در تمرين عصر امروز هم مانند تمرين صبح غايب بودند.
*پرسپوليسي‌ها صبح فردا آخرين تمرين خود را قبل از برگزاري بازي مقابل اينتراخت فرانکفورت در زمين چمن اصلي هتل تايتانيک انجام مي‌دهند.
اردوي پرسپوليس تا 19 دي به طول مي انجامد و اين تيم در اين مدت دو ديدار تدارکاتي برگزار خواهد کرد. شاگردان دايي فردا به مصاف اينتراخت فرانکفورت آلمان مي روند. آنتاليا اسپور ترکيه و کلن آلمان دو تيم ديگر شرکت کننده در اين تورنمنت هستند و پرسپوليس شنبه آينده با يکي از اين دو تيم در فينال يا رده بندي اين تورنمنت، مصاف خواهد داد.

O M I D
01-06-2011, 06:48 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1294249484.jpg)

علي دايي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در گفتگويي با سايت رسمي اين باشگاه، از شرايط موجود، حضور در تورنمنت آنتاليا و ديگر مسائل مربوط به تيم، نكات جالبي را عنوان كرد.

چه برنامه‌اي براي نيم فصل دوم و جام حذفي داريد؟
ما تصميم‌مان را براي رسيدن به هدف، گرفته‌ايم و تمام سعي خودمان را به كار خواهيم بست تا تيم را در بهترين شرايط براي رقابت‌هاي ليگ و جام حذفي آماده كرده تا جبران مافات كنيم. تمام هدفمان، هماهنگي و بازسازي تيم است تا در دور برگشت بتوانيم حداكثر امتيازات را كسب نمائيم.
علي دايي بعنوان يك مهاجم موفق بهترين كسي است كه مي‌تواند يك خط حمله و خط دفاع مستحكم بسازد، چرا مهاجمان و مدافعان پرسپوليس تاكنون موفق نبوده‌اند؟
متاسفانه ما در چند بازي، عملكرد مناسبي نداشتيم و از سويي اشتباهات داوري باعث افت وضعيت روحي و رواني تيم شد. مهاجمان پرسپوليس با بدشانسي، موقعيت‌هاي متعدد گلزني را يكي پس از ديگري از دست دادند و اين عوامل دست به دست هم داد تا ما از نظر روحي و رواني افت كنيم، اما در حال حاضر مشكل روحي رواني بچه‌ها حل شده و هم اكنون با تمرينات متوالي و منظم ضعف‌هاي گلزني و دفاع را نيز روز به روز كاهش و در نهايت برطرف مي‌كنيم. ما پنج بازي دوستانه با تيم‌هاي بزرگ و مطرح داريم و مي‌خواهيم در اين ديدارها كليه ضعف‌هاي تيم را شناسايي و پوشش دهيم.
در خصوص تورنمت آنتاليا چه نظري داريد؟
شرايط اردو بسيار عالي است و بچه‌ها با انگيزه خيلي بالايي در حال انجام تمريناتي هستند كه با برنامه‌ريزي خوب و حساب شده، طراحي شده است و به نظر من اين اردو بهترين اردويي است كه تا به حال در آن شركت كرده‌ايم. اين اردو هيچ كم و كاستي ندارد، زمين خوب و شرايط تمرينات عالي مهياست و اين تورنمنت باعث مي‌شود كيفيت كاري ما افزايش يابد.
چه شناختي از تيم‌هاي حاضر در اين تورنمنت در اختيار شماست؟
از كلن و اينتراخت شناخت كافي دارم، آن هم به دليل اينكه مسابقات ليگ آلمان را پيگيري مي‌كنم اما از آنتاليا اسپور شناختي ندارم و فكر مي‌كنم تيم خوبي باشد و حريف مناسبي براي پرسپوليس. ما در يك تورنمنت مطلوب بازي مي‌كنيم و هر سه حريف ما خوب هستند و تمام سعي‌مان را بكار خواهيم بست تا بتوانيم نتيجه بگيريم.
به نظر شما مصدوميت‌هاي متوالي سكوبرت چگونه است؟
متاسفانه سكوبرت در تمرينات تيمي آسيب ديد و كادر فني از مدت‌ها قبل روي آسيب‌ديدگي‌هاي او كار مي‌كنند تا هر چه زودتر در تمرينات گروهي شركت كند. به نظر من سكوبرت از اردوي امارات مي‌تواند در تمرينات حضور يابد و حتي بازي كند. او در خط دفاعي كمك خوبي براي ما خواهد بود.
مدت زمان اندكي است كه مياچ به تركيب كادر فني اضافه شده است، نظر شما در مورد عملكرد وي چيست؟
مياچ مربي شناخته شده‌اي است كه از همان زماني كه به تيم ما اضافه شد، كمك شاياني را به تيم كرده است و ما به اتفاق هم تمرينات را هماهنگ مي‌كنيم و تا الان نيز همكاري خوبي با هم داشته‌ايم.
چه برنامه اي براي اين دو تورنمنت داريد؟
ما يك برنامه‌اي را شروع كرديم و انشاءا... اين برنامه بعد از اردوي امارات تمام مي‌شود و اميدوارم با تلاش بچه‌ها از حداكثر توان و آمادگي‌مان استفاده كنيم تا در مسابقات به نتايج دلخواه برسيم.
پرسپوليس تنها يك سهميه، آنهم در رده زير 23 سال دارد، آيا بازيكني مد نظر كادر فني هست؟
بايد شرايط را ببينيم به چه شكلي است. من يكي، دو بازيكن آسيايي خوب را مد نظر دارم كه بايد عملكرد آنها را در مسابقات جام ملت‌هاي آسيا ارزيابي كنم و اگر يكي از آنها به درد ما بخورد، حتما او را جذب مي‌كنيم تا در ادامه مسابقات آسيايي به ما كمك كنند.
چه برنامه‌اي براي بازي با حريف آلماني داريد؟
ما يك فوتبال منطقي را به نمايش خواهيم گذاشت. مطمئنا تيم اينتراخت، فوتبالي از ما قوي‌تر و برتر دارد ولي ما سعي مي‌كنيم اين بازي را ببريم و انشاءا... با دست پر از زمين خارج مي‌شويم.
نظر شما در مورد پشتياني و حمايت باشگاه پرسپوليس چيست؟
مطمئنا اگر پشتياني باشگاه نبود، ما الان اينجا نبوديم. باشگاه خيلي زحمت مي‌كشد تا كليه امكانات را براي تيم فراهم كند و ما هم بايد تلاشمان را مضاعف كنيم تا بتوانيم زحمات آنها را با نتايج خوب جبران نمائيم.
پيام علي دايي به هواداران پرسپوليس...
من از همه آنها تشكر مي‌كنم كه هميشه ما را حمايت كرده‌اند. ما هم قول مي‌دهيم با تمام توانمان با بازي‌هاي زيبا و ديدني و همچنين نتايج مورد نظر، بازي‌هاي بد گذشته را جبران كنيم.

O M I D
01-06-2011, 06:50 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1294262133.jpg)

مهاجم جديد تيم فوتبال پرسپوليس چهارشنبه شب وارد آنتاليا شد و به جمع سرخپوشان پيوست.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، تيم فوتبال پرسپوليس فردا پنجشنبه در اولين ديدار از تورنمنت چهار جانبه آنتاليا به مصاف تيم اينتراخت فرانكفورت مي‌رود. اين در شرايطي است كه وحيد هاشميان چهارشنبه شب با قرمزپوشان شام خورد و جهت استراحت به اتاقش رفت. ضمن اينكه وحيد با اشپيتيم آرفي هم اتاقي است.
هاشميان پس از صرف شام با بازيكنان خارجي تيم ديدار و گفتگو كرد. همچنين با بازيكنان تيم‌هاي آلماني هم خوش و بش كرد.

O M I D
01-06-2011, 06:50 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/default.jpg)

تيم فوتبال پرسپوليس فردا (پنجشنبه) به مصاف تيم اينتراخت فرانكفورت مي‌رود. اين بازي 90 دقيقه‌اي است و پس از پايان وقت قانوني، ضربات پنالتي فيناليست را مشخص مي‌كند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، سرخپوشان فردا پنجشنبه ساعت 15:45 به وقت محلي عازم ورزشگاه مردان آنتاليا مي‌شوند تا اولين ديدار تورنمنت آنتاليا را برگزار كنند. اين در حالي است كه اين سابقه 90 دقيقه‌اي بوده و پس از پايان وقت قانوني، ضربات پنالتي فيناليست را مشخص مي‌كند.
بر همين اساس دومين مسابقه اين رقابت‌ها بين تيم‌هاي كلن و آنتاليا اسپور برگزار مي‌شود.
تيم اينتراخت بدليل همراهي بازيكنان جوان، خواستار تعويض آزاد شده است كه طي آن تعويض‌ها به شكل تعويض 3 بازيكن است.
داوران اين مسابقات، داوران ليگ برتر و بين‌المللي تركيه هستند.
نماينده مسابقات امروز (چهارشنبه) به هتل تايتانيك آمدند و ليست بازيكنان، شماره آنها و ليست مسئولان و همراهان را از سرپرست تيم‌ها گرفتند.
ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و اينتراخت از ساعت 17:30 به وقت محلي برگزار مي‌شود.
اگر پرسپوليس برنده ديدار اول باشد در بازي بعدي مسابقه دوم را در مرحله فينال برگزار مي‌كند و اگر بازنده بازي فردا باشد، بازي اول روز شنبه را در مرحله رده بندي برگزار مي‌كند.
اين مسابقات در ورزشگاه مردان برگزار مي‌شود. پيش از اين قرار بود اين مسابقات در ورزشگاه آتاترك برگزار گردد كه به دليل تعمير زمين آتاترك، اين مسابقات در ورزشگاه مردان برگزار مي‌شود.

O M I D
01-06-2011, 06:52 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/default.jpg)

آخرين جلسه تمريني پرسپوليس قبل از ديدار برابر تيم فوتبال اينتراخت فرانكفورت از ساعت 11 به وقت محلي در زمين هتل بين‌المللي تايتانيك برگزار شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، تمرين صبح روز پنجشنبه در يك فضاي آرام با آب و هوايي مطبوع زير نظر كادر فني انجام شد.
دقايقي قبل از آغاز تمرين، محمود خوردبين، حسين عبدي، محمد منصوري، سامان آقازماني، رحمان احمدي، تياگو فراگا در محل تمرين حضور يافتند.
تمرين امروز با صحبت‌هاي علي دايي و حضور وحيد هاشميان استارت خورد.
وحيد هاشميان در كنار هم اتاقي خود اشپيتيم آرفي به تمرين پرداخت.
بازيكنان به صورت انفرادي زير نظر مولايي به گرم كردن بدن‌ها مشغول شدند.
علي دايي قبل از آغاز تمرينات امروز، با كادر فني هماهنگي‌هاي لازم را انجام ‌داد.
مسئولان باشگاه پرسپوليس در كنار زمين امور مربوط به ديدار بعدازظهر را هماهنگ مي‌كردند.
بازيكنان در 4 گروه به بازي آقا وسط پرداخته و با تذاكرات دايي و عبدي روبرو بودند.
تداركات زحمتكش تيم با تلاش فراوان در هر نقطه از زمين حضور داشتند و براي بازيكنان و كادر فني توپ رساني مي‌كردند.
كادر پزشكي تيم نيز با تهيه ويتامين‌هاي مورد نياز بازيكنان را تقويت مي‌نمودند.
وحيد هاشميان آمادگي خوبي داشت و در بازي آقا وسط با شيث، حقيقي، زارع، نورمحمدي، مجتبي شيري، عليرضا محمد همبازي بود.
نكته قابل توجه اينكه اعضاي كادر فني دور تا دور بازيكنان حضور داشتند و هر يك در بخشي از محدوده تمرينات، عملكرد بازيكنان را زير نظر مي گرفتند.
خوشبختانه فريد زرينه پزشك تيم پرسپوليس، هيچ مشتري نداشت و در دقايقي با علي دايي هم صحبت شد.
بازيكنان بعد از بازي آقاوسط توسط مولايي به دوهاي سرعتي كوتاه روي آوردند.
ضربات پنالتي مرحله بعدي تمرينات قرمزپوشان بود و اولين پنالتي توسط دايي به گل تبديل شد.
حسين عبدي در ميانه زمين با وحيد هاشيان تمرينات اختصاصي انجام داد و پس از آن با سانتر از جناحين مهاجم پرسپوليس را در موقعيت گلزني قرار مي‌داد.
تمرين پرسپوليس با ضربات پنالتي علي دايي پايان يافت و بازيكنان جهت استراحت به اتاق‌هايشان رفتند.
گفتني است؛ تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز (پنجشنبه) در ورزشگاه مردان به مصاف تيم اينتراخت فرانكفورت مي‌رود.

O M I D
01-06-2011, 06:55 PM

جلسه کادر فنی تیم فوتسال پرسپولیس با سرپرست باشگاه برگزار شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در جلسه‌ای که بعد از ظهر امروز (پنجشنبه) با حضور محمد رضا حیدریان و نظام علی گرامی از اعضای کادر فنی، محمد امام وردی، سرپرست تیم و حبیب کاشانی در محل باشگاه برگزار شد، درباره آخرین وضعیت تیم فوتسال این باشگاه بحث و تبادل نظر شد.
کادر فنی تیم فوتسال با ارائه گزارشی از وضعیت فنی تیم و جایگاه فوتسال پرسپولیس در جدول رقابت‌ها، پیرامون برنامه‌های آتی این تیم با کاشانی گفت و گو کردند.

O M I D
01-06-2011, 06:56 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1294298414.jpg)

کریم باقری صبح امروز (پنجشنبه) با حضور در باشگاه پرسپولیس با حبیب کاشانی دیدار کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کریم باقری امروز با حضور در باشگاه پرسپولیس در جلسه‌ای با سرپرست باشگاه، با او دیدار و گفت و گو کرد.
کریم باقری در این دیدار از کاشانی خواست تاریخ بازی خداحافظی‌اش را که پیش از این برای 24 دی ماه تنظیم شده بود به دلیل تقارن با حضور وی در جام ملت‌های آسیا به همراه تیم ملی فوتبال کشورمان در قطر، به تاریخ دیگری موکول شود.
باقری همچنین در این دیدار اضافه شدن وحید هاشمیان به جمع سرخپوشان را بسیار خوب و مثبت ارزیابی و ابراز امیدواری کرد حضور وی در روند رو به رشد پرسپولیس مثمر ثمر باشد.

O M I D
01-06-2011, 06:58 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1294313830.jpg)

پس از آخرين تمرين سرخپوشان، كادر فني در يك ديدار دوستانه به مصاف هم رفتند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، كادر فني قرمزپوشان در دو تيم سه نفره در برابر هم صف آرايي كردند.
علي دايي، يحيوي و مولايي در يك تيم و محمود خوردبين، حسين عبدي و عالي‌پور در تيم ديگر حضور داشتند.
اولين گل اين ديدار توسط عالي‌پور به ثمر رسيد. در ادامه بازي، گل تساوي را محمدرضا مولايي وارد دروازه حريف كرد.
مولايي مربي بدنساز سرخپوشان، دومين گل خود و تيمش را به ثمر رساند. اما عالي‌پور يك موقعيت خوب را به تير عمودي زد تا مولايي گل سوم را به ثمر برساند. عالي پور نيز در ادامه بار ديگر گلزني كرد ولي مولايي در يك حركت ديگر، گل دريافتي را جبران نمود.
حسين عبدي قصد ارسال توپ را داشت كه در ميانه ميدان، علي دايي اولين گل خود را به ثمر رساند. عالي‌پور دوباره براي تيم خوردبين گلزني كرد.
مولايي نيز جواب گلزن حريف را داد و در پايان نيمه اول، تيم دايي با نتيجه 6 بر 3 به برتري رسيد.
اين ديدار در پايان با نتيجه 14 بر 12 با برتري تيم سرمربي پرسپوليس خاتمه يافت.
از مهمترين حاشيه اين بازي، كري خواني كليه اعضاي كادر فني براي هم بود.

pnugirl
01-07-2011, 01:18 AM
تورنمنت 4 جانبه آنتاليا
پرسپوليس مقابل اينتراخت فرانكفورت شكست خورد

تيم فوتبال پرسپوليس در تورنمنت 4 جانبه آنتاليا در ضربات پنالتي مقابل اينتراخت فرانکفورت شکست خورد.

تيم‌هاي پرسپوليس ايران و اينتراخت فرانکفورت آلمان در اولين ديدار تورنمنت 4 جانبه آنتاليا از ساعت 19:10 به وقت ايران به مصاف هم رفتند که اين ديدار در پايان 90 دقيقه با نتيجه مساوي يک بر يک به پايان رسيد.
کوين کراس در دقيقه 3 روي ارسال هم تيمي‌اش از روي نقطه کرنر دروازه رحمان احمدي را گشود. گل پرسپوليس را هم محمد منصوري در دقيقه 85 به ثمر رساند.
با توجه به تصميم مسئولان برگزاري اين تورنمنت دو تيم بدون انجام ديدار در وقت اضافه، ضربات پنالتي را زدند که در پايان اين ضربات اينتراخت با نتيجه 3 بر يک و در مجموع 4 بر 2 به برتري رسيد.
وحيد هاشميان، مجتبي زارع و محمد منصوري ضربات خود را هدر دادند و تنها ضربه تياگو وارد دروازه اينتراخت شد. رحمان احمدي، دروازه‌بان پرسپوليس هم ضربه اول بازيکن اينتراخت را مهار کرد، اما در مهار ضربات بعدي ناکام ماند.

در دقيقه 79 گل سپهر حيدري توسط کمک داور آفسايد اعلام شد. تصاوير آهسته صحت اين تصميم داور را تاييد کرد.
داور اين مسابقه به بنجامين کولر از اينتراخت و وحيد هاشميان از پرسپوليس کارت زرد نشان داد.
با اين نتيجه اينتراخت بايد با برنده ديدار تيم‌هاي آنتاليا اسپور ترکيه و کلن آلمان مسابقه نهايي اين تورنمنت را برگزار کند و پرسپوليس با بازنده اين بازي در ديدار رده‌بندي پيکار کند.
در ديگر ديدار اين تورنمنت ساعاتي ديگر تيم‌هاي آنتاليا اسپور ترکيه و کلن آلمان با يکديگر ديدار خواهند کرد.

ترکيب پرسپوليس:
رحمان احمدي، سپهر حيدري، عليرضا محمد، عليرضا نورمحمدي، ابراهيم شکوري، مازيار زارع، حميدرضا علي‌عسگري (73 - مجتبي زارع)، هادي نوروزي (59 - اميرحسين فشنگچي)، آرفي (61 - وحيد هاشميان)، تياگو، حسين بادامکي (60 - محمد منصوري)
سرمربي: علي دايي

O M I D
01-09-2011, 06:46 PM
زرينه و مصدومان پرسپوليس

پزشک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بعيد مي‌دانم بيني عليرضا محمد دچار شکستگي شده باشد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg دکتر فريد زرينه در باره آسيب‌ديدگي عليرضا محمد در ديدار روز گذشته مقابل آنتاليا اسپور اظهار داشت: بيني اين بازيکن ضربه خورد و دچار تورم شده است. کارهاي اوليه را انجام داديم و بيني محمد را بستيم و با يخ‌درماني سعي مي‌کنيم تورم ناحيه آسيب ديده را از بين ببريم.
وي درباره اينکه بيني محمد دچار شکستگي شده يا نه،‌تاکيد کرد: بعيد مي‌دانم اين اتفاق افتاده باشد. پس از بازگشت به تهران عکس مي‌گيريم تا مشخص شود بيني او شکسته شده يا نه. محمد مشکلي براي بازي ندارد اما اينکه بيني او شکسته يا نه پس از بازگشت به تهران مشخص مي‌شود.
زرينه درباره سکوبرت گفت: يکي دو روز اين است اين بازيکن تمرينات با توپ خود را آغاز کرده ولي بايد از لحاظ بدني وضعيتش بهتر شود.
دکتر زرينه وضعيت ساير بازيکنان پرسپوليس را مطلوب توصيف کرد و تنها سامان آقازماني سرما خورده که او هم مشکل خاصي ندارد.

O M I D
01-09-2011, 06:49 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1294509877.jpg)

تیم فوتبال آنتالیا اسپور با نتیجه 3 بر صفر برابر پرسپولیس به برتری دست یافت.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این بازی در حالی آغاز شد که در دقيقه يك بازي، موقعيت گلزني برای حريف ترکیه ای پرسپولیس به دست آمد اما در نهایت از کنار دروازه به بیرون رفت. يك دقيقه بعد نیز سانتر از پشت محوطه جريمه، با ضربه سر بازيكن ترک از بالاي دروازه قرمزپوشان به بیرون رفت.
پرسپولیسی‌ها که در بازی برابر اینتراخت، در دقیقه 4 دروازه خود را باز شده دیده بودند، در این بازی نیز در همان دقیقه و با اشتباه مدافعان، اولين گل بازي را از آنتالیا اسپور دریافت کردند.
در دقيقه 16 نیز ضربه سر بازيكن آنتاليا از روي دروازه احمدي به خارج رفت.
اولین موقعیت گلزنی سرخپوشان کشورمان اما در دقیقه 17 خلق شد. موقعیتی که آرفي در محوطه 18 قدم، از دست داد.
فشار زياد پرسپوليسی‌ها موجب شد تا بازيكنان حريف مجبور به خطا بر روی هادی نوروزی در درون محوطه جریمه شوند. خطایی که همه را به گمان ضربه پنالتی متوقف کرد اما داور، رای به ادامه بازی داد.
در دقيقه 26 نیز خطاي پشت هجده قدم روي علي عسگري اتفاق افتاد كه وي اين ضربه را به بیرون زد.
گل دوم آنتاليا اسپور در دقيقه 34 به ثمر رسيد.
فرار آرفي در دقيقه 38 يك موقعيت مناسب را در اختيار اين مهاجم قرار داد اما او با ضربه‌اي نه چندان خوب اين موقعيت را از دست داد.
در دقيقه 42 بازيكن تيم آنتاليا با ضربه دست به صورت عليرضا محمد كوبيد و او براي مداوا لحظاتي از زمين خارج شد.
بازيكن شماره 19 تيم آنتاليا نیز در دقيقه 45 به دليل خطا روي نوروزي كارت زرد گرفت.
بازي در نيمه اول با نتيجه 2 بر صفر به سود تيم آنتاليا اسپور تركيه به پايان رسيد.
نیمه دوم با چند تغییر برای سرخ پوشان همراه بود. وحید هاشمیان، مجتبی زارع و امیر حسین فشنگچی به میدان آمدند و علیرضا حقیقی نیز در این نیمه درون دروازه قرار گرفت.

نهایتا در این نیمه نیز در دقیقه 88 دروزاه سرخ پوشان باز شد و پرسپولیس با دریافت سه گل نتوانست مکانی سوم این تورنمنت را کسب کند و در رده چهارم قرار گرفت.

O M I D
01-09-2011, 06:50 PM
حضور دنيزلي در هتل پرسپوليسي‌ها

مصطفي دنيزلي سرمربي سابق پرسپوليس امروز در هتل محل اقامت پرسپوليس حضور پيدا مي‌کند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سمينار مربيان فوتبال در هتل تايتانيک محل اقامت کاروان پرسپوليس در حالي امروز برگزار مي‌شود که طبق گفته مسئولان برگزاري اين مراسم قرار است، مصطفي دنيزلي سرمربي سابق پرسپوليس و فاتح تريم سرمربي سابق تيم‌ملي ترکيه با حضور در اين مراسم براي حاضرين سخنراني کنند.
با توجه به اينکه امروز روز آخر حضور کاروان پرسپوليس در اردوي آنتاليا ترکيه است و بعداز ظهر کاروان اين تيم، آنتاليا را به مقصد تهران ترک مي‌کند، ممکن است، مصطفي دنيزلي نتواند با اعضاي کادر فني و بازيکنان تيم سابق خود در هتل تايتانيک ديدار کند.

O M I D
01-09-2011, 06:50 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1294556432.jpg)

علي دايي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از ديدار با تيم آنتاليا اسپور در گفت و گويي با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس چنين گفت؛

دليل افت بازيكنان پرسپوليس برابر آنتاليا اسپور نسبت به آنچه كه برابر اينتراخت به نمايش گذاشته بودند، چه بود؟
ما در اين مدت تمرينات پر فشاري را داشتيم و كارمان را بدون استراحت ادامه داديم چون هدفمان اين است كه براي شروع مجدد بازي‌هاي ليگ، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا آماده باشيم. البته اگر بازي را ديده باشيد، گل اولي كه از آنتاليا اسپور دريافت كرديم و گل سوم حريف در شرايطي وارد دروازه ما شد كه بازيكن آنها سه متر در آفسايد قرار داشت. خب زماني كه داور به راحتي از چنين آفسايد فاحشي چشم پوشي مي‌كند، ديگر چه انتظاري مي‌توان از ما داشت.
دقايق ابتدايي بازي بود كه در آن شرايط گل اول آنها به ثمر رسيد و در تمامي دقايق بازي هم داور چون اهل كشور تركيه بود و حريف هم تيم كشور او محسوب مي‌شد اكثر سوت‌ها در تمام بازي به سود حريف ما زده شد.
ولي خب جدا از مسائل داوري كيفيت كار بازيكنان هم نسبت به بازي اول تغيير كرده بود، اينطور نيست؟
بله. با وجود توضيحاتي كه در مورد اشتباهات داوري دادم از كيفيت كار بازيكنان در نيمه اول به هيچ وجه راضي نيستم. ما بد كار كرديم با وجود اينكه يك گل آفسايد خورديم اما مي‌پذيرم عملكرد بدي داشتيم و در نيمه دوم ما خيلي بهتر از حريف ظاهر شديم و عملكرد خوبي داشتيم و متاسفانه دقايق آخر با يك اشتباه ديگر، يك گل آفسايد دريافت كرديم‌.
فكر مي كنيد نتيجه بازي عادلانه بود؟
خير. فكر نمي‌كنم فاصله پرسپوليس با آنتاليا اسپور 3 گل باشد. ما مي‌توانستيم به راحتي اين بازي را به تساوي كشانده و حتي با پيروزي به پايان برسانيم. قبول دارم كه در بازي اول، بچه‌هاي ما خيلي بهتر كار كردند و انرژي بيشتري گذاشتند اما چون فاصله دو بازي كم بود، نتوانستيم به نتيجه دلخواه برسيم. در اين بازي بچه‌ها مخصوصا در نيمه اول از شرايط آرماني خودشان دور بودند. با اين حال در نيمه دوم خيلي خوب كار كرديم و دوباره يك تيم شديم و به لحاظ تاكتيكي شرايط بهتري داشتيم و همانطور كه قبلا گفتم داور در روند بازي تاثير زيادي داشت.
با شرايطي كه در اين اردو داشتيد و اردوي بعدي پرسپوليس در امارات از ارزيابي شما از شروع مجدد كار پرسپوليس در ليگ برتر و جام حذفي چيست؟
با توجه به اين اردو و اردوي بعدي كه داريم سعي داريم كه به اميد خدا در دور برگشت بازي‌هاي ليگ، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا و تمام بازي‌هايي كه پيش رو داريم جبران مافات كنيم.
نيمه دوم را چگونه بوديد؟
در نيمه دوم بهتر بوديم و متاسفانه دوباره گل سوم را در آفسايد به ما زدند و چون ترك هم بودند نمي‌خواستند تيم آنتاليا دست خالي از اين مسابقات خارج شود. به همين خاطر با اين حال از عملكرد بازي بازيكنان در نيمه اول اصلا راضي نيستم اما در نيمه دوم خيلي بهتر شديم. متاسفانه نيمه دوم هم در دقايق آخر به نفع ما نگرفتند و يكي دو موقعيت را نتوانستيم گل كنيم و اما در نيمه دوم موقعيت خوبي نداشتند و بچه‌هاي ما خوب همديگر را پوشش دادند و خيلي خوب از هم حمايت كردند با اين حال هر دو بازي خيلي خوب بود.
تفاوت دو تيم ايترانخت و آنتاليا اسپور را چطور ديديد؟
به نظر من از لحاظ فوتبالي، اينتراخت خيلي بهتر از آنتاليا بود ولي از نظر بدني آنتاليا خيلي سريعتر و بهتر بود و در تمام درگيري‌ها موفق بودند. خستگي بچه‌هاي ما در دو بازي نزديك مشهود بود و بچه‌ها هم با فشار سخت آمده بودند و براي ما مهم تمريناتي يود كه انجام داده بوديم.
در مورد بهترين بازيكن جهان چه نظري داريد؟
ما راي خود را پيش از اين داده بوديم. من فكر مي‌كنم يا مسي بهترين بشود يا ژاوي و شانس اينيستا كمتر است. مسي در باشگاهي خيلي خوب بازي كرده و به نظر من بهترين بازيكن دنياست و از سوي ديگر ژاوي چون با اسپانيا قهرمان جهان است و در جام جهاني بسيار خوب كار كرده، فكر كنم وي هم، شانسي در برابر مسي داشته باشد.
برنامه بازيكنان پرسپوليس روز يكشنبه چگونه است؟
فردا صبح (يكشنبه) بازيكنان در يك جلسه تمرين دارند و فردا شب بر مي‌گرديم تهران و پس از يك روز استراحت، به تمرينات معمول ادامه مي‌دهيم.
ما مثل تيم‌هاي اروپايي نيستيم كه در يك هفته بتوانيم 3 يا چهار بازي انجام دهيم و از 25 بازيكن درجه اول سود ببريم. بازيكنان ما نمي‌توانند بازي تحت فشار انجام دهند.
ما با توجه به داشته‌هايمان به بازي خواهيم پرداخت. ما تمام انرژي خودمان را براي تمرينات گذاشته‌ايم و مطمئنا از نطر بدني كم آورديم.
در خصوص راي گيري بازيكنان در مور كاپيتاني تيم چه نظري داريد؟
بچه‌هاي ما كاپيتان خودشان را انتخاب كردند. به نظر من اين يك كاري بود كه بچه‌ها توانستند كاپيتان خودشان را انتخاب كنند و ما سعي مي‌كنيم از بچه‌ها در اين موارد بيشتر استفاده كنيم. بچه ها كساني را انتخاب كردند كه من روي آنها نظر داشتم.

O M I D
01-10-2011, 07:18 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1294656954.jpg)

آخرين تمرين سرخپوشان در كشور تركيه صبح روز يكشنبه 19 دي ماه در غياب علي دايي برگزار شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، تمرين صبح روز يكشنبه از ساعت 9:30 به وقت محلي در غياب سرمربي و زير نظر مياچ و عبدي انجام شد.
علي دايي به دليل حضور در مراسم انتخاب بهترين بازيكن جهان صبح امروز عازم تهران شد.
بازيكنان قبل از آغاز تمرين در ميانه ميدان به صحبت‌هاي سرپرست تيم گوش فرا دادند. محمود خوردبين برنامه‌هاي پس از تمرين را براي آنها تشريح كرد.
بازيكناني كه روز گذشته براي پرسپوليس بازي كرده بودند، تمرينات ريكاوري را در دستور كار خود قرار داده و محل تمرين را ترك كردند.
گرفتن عكس يادگاري كنار سواحل و مناظر زيباي هتل تايتانيك برنامه بعدي بازيكنان اصلي تيم بود.
مرور تاكتيك‌هاي از پيش كار شده، براي ديگر بازيكنان در نظر گرفته شده بود كه سكوبرت نيز در كنار آنها به صورت جدي شركت داشت.
وحيد هاشميان براي رسيدن به مرز آمادگي بيشتر، پس از تمرينات ريكاوري، به صورت انفرادي به تمريناتش ادامه داد.
حسين عبدي و ژلكو مياچ با دقت خاصي تمرينات بازيكنان را زير نظر داشتند.
يحيوي مربي سنگربانان پرسپوليس كه نمي‌خواست اين شرايط مطلوب را از دست بدهد، تمرينات ويژه‌اي را با دروازه‌بانان انجام داد. عبور از موانع و تمرينات سرعتي در دستور كار گلرها قرار گرفته بود.
گفتني است ؛ آخرين تمرين سرخپوشان در آنتاليا در يك هواي صاف و آفتابي همراه با باد برگزار شد.

O M I D
01-10-2011, 07:18 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1294657260.jpg)

از سوي محمود خوردبين سرپرست تيم و مسئولان باشگاه پرسپوليس، برنامه كاروان سرخپوشان از آنتاليا تا تهران اعلام شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، پس از تمرينات نوبت صبح، بازيكنان از ساعت 11:30 به وقت محلي عازم خريد خواهند شد.
طبق برنامه تدوين شده، كليه اعضاي كاروان بايد از ساعت 17:30 به وقت محلي در هتل حضور يابند.
كاروان پرسپوليس در ساعت 19 شام را در هتل صرف كرده و عازم فرودگاه مي‌شوند.
هواپيماي حامل سرخپوشان ساعت 21:30 ابتدا از آنتاليا به استانبول و پس از آن استانبول را به مقصد تهران ترك خواهد كرد.
گفتني است؛ بازيكنان تيم پرسپوليس پس از يك روز تعطيلي تمرينات خود را از روز سه‌شنبه در تهران پيگيري مي‌كنند.

O M I D
01-10-2011, 07:19 PM
با حضور در هيات فوتبال استان تهران
مياچ قرارداد خود را با پرسپوليس ثبت كرد

مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران قرارداد خود را با باشگاه پرسپوليس ثبت کرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مياچ دستيار جديد علي دايي به دليل اردوي قرمزپوشان در ترکيه موفق نشده بود که قرارداد خود را به صورت رسمي در هيات فوتبال استان تهران ثبت کند.
بر همين اساس مياچ پس از بازگشتش به ايران با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را تا پايان فصل با پرسپوليسي‌ها ثبت کرد.
با ثبت قرارداد مياچ در هيات فوتبال استان تهران مسئولان باشگاه پرسپوليس براي صدور دفترچه اشتغال به کار وي از امور اتباع خارجه نيز اقدام کردند.

O M I D
01-10-2011, 07:20 PM
مولايي: پرسپوليس مشكل بدني ندارد

مربي بدنساز تيم پرسپوليس گفت: بازيکنان در شرايط مطلوبي به سرمي‌برند و مشکل بدني ندارند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg محمد مولايي درباره شرايط بدني بازيکنان پرسپوليس در اردوي آنتالياي ترکيه عنوان کرد: در اين اردو در شرايط مسابقه قرار داشتيم و کار بدني زيادي انجام نداديم. با اين حال يکي از اهداف ما اين بود که بچه ها را از نظر بدني در شرايط ايده‌آل حفظ کنيم.
وي درباره سطح آمادگي بازيکنان پرسپوليس اظهار داشت: بازيکنان آمادگي مناسبي داشتند چراکه اگر غير از اين بود نمي‌توانستيم دو بازي خوب مقابل اينتراخت فرانکفورت و آنتاليا اسپورت انجام دهيم.
بدنساز پرسپوليس درباره انتقال اين تيم مبني بر مشکل بدني بازيکنان در نيم فصل اول مي‌شود تأکيد کرد: در نيم فصل اول در بعضي مسابقات فراز و نشيب زيادي داشتيم و نمي‌توان گفت که مطلقا خوب بوديم.
مولايي يادآور شد: انتقادات از زماني شروع شد که در چند مسابقه از دقيقه نود به بعد گل خورديم اما من ثابت مي‌کنم که به جز يک مسابقه در ديگر ديدارها مشکلي از نظر بدني نداشتيم.
وي در ادامه گفت: در بازي با استقلال در شرايطي بعد از دقيقه 90 گل خورديم که به گواه همه فقط يک توپ از نيمه زمين ما رد شد و همان توپ هم گل شد.
مولايي اضافه کرد: در ديدار برابر ملوان در دقيقه 86 گل خورديم و اين در حالي بود که قبل از آن خداداد افشاريان دو پنالتي را براي ما نگرفت.
بدنساز تيم پرسپوليس گفت: در ديدار با نفت محمودآباد نيز 5 بر صفر جلو بوديم و در دقيقه آخر نورمحمدي براي انجام بازي جوانمردانه ايستاد اما بازيکنان حريف توپ را وارد دروازه ما کردند.
مولايي اضافه کرد: تنها در ديدار با پاس که خوب هم بازي نکرديم، قبول دارم که بد بوديم.
وي درباره علت اين موضوع اظهار داشت: خيلي موارد مي‌تواند دخيل باشد بايد ببينيم که در هفته‌اي که تمرين کرديم شرايط استراحت، خواب و تغذيه بازيکنان چطور بوده است. شايد هم تمرينات در آن مقطع مناسب نبود.
وي گفت: تا شروع نيم فصل دوم زمان داريم و علت اين موضوع را بررسي خواهيم کرد. در نيم فصل دوم چون بازيها فشرده تر برگزار مي‌شود کار ما هم دشوارتر خواهد شد.

pnugirl
01-11-2011, 12:43 AM
جزيياتي از انتخاب كاپيتان پرسپوليس

حسين عبدي به اين نوع انتخاب کاپيتان در پرسپوليس اعتقادي ندارد و مي گويد در هر صورت بايد اصالت کاپيتاني اين تيم حفظ شود.وي اين مساله که بازيکنان جواني مثل الهايي ،سيف اللهي،ابراهيمي و داستاني بدون حتي يک بازي رسمي براي پرسپوليس در سرنوشت کاپيتاني آن دخالت دارند را بر نمي تابد.
نتخابات کاپيتاني پرسپوليس که ظهر روز شنبه در رستوران هتل محل اقامت اين تيم انجام شد و حرف و حديث هاي زيادي را هم به دنبال داشت جزييات جالب توجهي هم داشت.
قبل از اين انتخابات علي دايي صراحتا اعلام کرده بود راي گيري بين بازيکنان تيم انجام خواهد شد اما در عمل اعضاي کادر فني و حتي سرپرست تيم هم به نفرات مد نظر خود راي دادند.
بعد از صرف ناهار بازيکنان تک تک به ميزي که علي دايي پشت آن نشسته بود مراجعه کردند و نام سه نفر منتخب شان را روي کاغذ نوشتند.اما بعد از ترک رستوران توسط بازيکنان ، دايي از اعضاي کادر فني هم خواست آراي خود را بنويسند و به او تحويل دهند
.محمد رضا مولايي بدنساز،مسعود عالي پور آناليزور ،محمد علي يحيوي،مربي دروازه بان ها و محمود خوردبين سرپرست تيم راي خود را نوشته و به دايي تحويل دادند .سرمربي پرسپوليس خودش نيز در اين انتخابات شرکت کرد اما در کمال تعجب با پاسخ منفي حسين عبدي مواجه شد در حالي که حتي ژلکو مياچ دستيار کرواتش بعد از 5 روز همراهي اين تيم نام کاپيتان هاي مد نظرش را روي کاغذ نوشت.
حسين عبدي به اين نوع انتخاب کاپيتان در پرسپوليس اعتقادي ندارد و مي گويد در هر صورت بايد اصالت کاپيتاني اين تيم حفظ شود.وي اين مساله که بازيکنان جواني مثل الهايي ،سيف اللهي،ابراهيمي و داستاني بدون حتي يک بازي رسمي براي پرسپوليس در سرنوشت کاپيتاني آن دخالت دارند را بر نمي تابد و به همين خاطر در انتخابات کاپيتاني تيم شرکت نکرد
.به غير از او اما 25 بازيکن شامل اميد و بزرگسال و کليه اعضاي کادر فني در انتخابات آنتاليا شرکت کردند. بعد از پايان راي گيري هم دايي به همراه خوردبين و رسايي در همان رستوران آراي ماخوذه را شمارش کردند و شايعاتي که مبني بر تقلب در اين انتخابات شنيده مي شود دور از ذهن و غير واقعي به نظر مي رسد.

pnugirl
01-11-2011, 01:06 AM
صحبت های درگوشی بازیکنان پرسپولیس: تقلب در انتخاب کاپیتان؟!

انتخاب کاپیتان پرسپولیس با استفاده از رای گیری از بازیکنان حاشیه های زیادی داشت و با این که بعد از این رای گیری ها سپهر حیدری به عنوان کاپیتان انتخاب شد اما هنوز حاشیه های این مراسم وجود دارد. البته برخی از این حواشی از سوی بازیکنانی است که برخلاف انتظارشان نتوانستند بازوبند کاپیتانی را تصاحب کنند!
آن طور که خبر می رسد علی دایی پیش از این انتخابات بازیکنان را دور هم جمع کرده و از آنها خواسته که رفاقت ها را کنار بگذارند و به بازیکنی رای بدهند که سرمربی و بقیه بازیکنان با او راحت تر هستند و می تواند این وظیفه خطیرا را برعهده بگیرد. بعد از انتخابات سپهر حیدری با ۶۵ امتیاز به عنوان کاپیتان انتخاب شد و این در حالی است که هر رای سه امتیاز داشته است و با این احتساب ۲۱ بازیکن به عنوان نفر اول به سپهر حیدری رای داده اند. ه
مین ارقام باعث شده تا عده ای ادعا کنند که این تعداد بازیکن به سپهر حیدری رای نداده اند و در رای ها دستکاری شده است.حضور چند ساعته رای ها در اتاق علی دایی باعث شده تا این شک و شبهه ها افزایش پیدا کند!

O M I D
01-13-2011, 09:08 PM

باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس درگذشت پدر ابراهيم قاسمپور را به خانواده قاسمپور و جامعه ورزش تسليت گفت.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، ابراهيم قاسمپور بازيكن و كاپيتان اسبق تيم ملي كشورمان و مربي فعلي تيم ملي پيشكسوتان، بدليل درگذشت پدرش عزادار شد.
بر همين اساس، باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس مصيبت وارده را به خانواده قاسمپور و جامعه ورزش تسليت گفت.

O M I D
01-13-2011, 09:11 PM

تمرینات صبح و بعد از ظهر پرسپولیس فردا (پنجشنبه) در مجموعه ورزشی شهید کشوری برگزار می‌شود.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، به دلیل اینکه زمین چمن ورزشگاه درفشی‌فر پس از بارش برف روزهای اخیر آماده برای تمرین سرخ‌پوشان نیست. تمرینات صبح و بعدازظهر فردا (پنجشنبه) سرخ‌پوشان در زمین ورزشگاه شهید کشوری برگزار می‌شود.
گفتني است؛ زمین چمن ورزشگاه درفشی‌فر اواخر پاییز امسال به بهره‌برداری رسید.

O M I D
01-13-2011, 09:12 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1294839817.jpg)

نشست كميته فني باشگاه پرسپوليس بعدازظهر امروز (چهارشنبه) در دفتر حبيب كاشاني برگزار شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، در اين جلسه كه با حضور كادر فني و مديريتي باشگاه برگزار شد، علي دايي گزارشي از اردوي تركيه را به حبيب كاشاني ارائه داد. در اين گزارش به طور ويژه در خصوص بازي در برابر آنتاليا اسپور توضيحاتي داده شد.
كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس در اين جلسه به خاطر فراهم كردن امكانات مناسب براي اردوي تركيه، از سرپرست باشگاه تقدير كردند.
در اين نشست درباره مشاجره‌اي كه بين عليرضا حقيقي و يكي از بازيكنان و نيز عليرضا محمد با بازيكني ديگر در اين اردو بوجود آمده بود، صحبت و قرار شد بازيكنان فوق‌الذكر براي اداي توضيحات، در كميته انضباطي باشگاه حضور يابند.
اردوي امارات، برنامه‌ريزي براي بازي‌هاي 6 جانبه در اين اردو و ديگر برنامه‌ريزي‌هاي لازم براي سفر به امارات، از ديگر موارد مطرح شده در جلسه امروز بود.
در پايان نيز قرار شد علي دايي هر چه زودتر نام بازيكن مورد نظر خود را براي اضافه شدن به ليست بازيكنان زير 23 سال پرسپوليس اعلام كند تا باشگاه بتواند در موعد مقرر نسبت به عقد و ثبت قرارداد اين بازيكن اقدام كند.

O M I D
01-13-2011, 09:15 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1294910798.jpg)

سرخپوشان صبح روز پنجشنبه از ساعت 10 صبح در مجموعه ورزشي شهيد كشوري حضور يافتند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، تمرين نوبت صبح قرمزپوشان از ساعت 10:30 زير نظر كادر فني برگزار شد.
ابتدا بازيكنان به همراه مولايي مربي بدنساز تيم به دويدن و انجام حركات كششي و نرمشي پرداختند.
سپس به 5 گروه تقسيم شدند و بازي آقاوسط را در دستور كار خود قرار دادند.
در ادامه، مرور تاكتيك‌هاي تيمي به اجرا در آمد.
علي دايي در پايان تمرين صبح امروز برنامه تمريني سرخپوشان را تا قبل از سفر به دبي اعلام كرد.
حدود 20 هوادار در محل تمرين سرخپوشان حضور يافتند.
گفتني است؛ تمرين بعدازظهر پرسپوليس از ساعت 14:30 در مجموعه ورزشي شهيد كشوري برگزار مي‌شود.

O M I D
01-13-2011, 09:19 PM
[/URL]
[URL="http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1294909989.jpg"]http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/Print/3064)
محمد نوري هافبك خلاق پرسپوليس و تيم ملي با وجودي كه فرصت بازي مقابل عراق نصيبش نشد اما همچون ساير ملي‌پوشان بعد از كسب اين برتري خشنود و سرحال به نظر مي‌رسد.

پيروزي مقابل عراق و دوري از جمع سرخ‌پوشان بهانه‌اي شد تا سايت رسمي باشگاه پرسپوليس گفتگويي اختصاصي با وي داشته باشد كه از نظرتان مي‌گذرد:
از پيروزي شيرين مقابل عراق بگو...
به نظر من اين برد علاوه بر سه امتيازي كه داشت، تيم ما را به لحاظ روحي و رواني نيز بسيار بالا برد بخصوص وقتي اين پيروزي مقابل رقيب ديرينه و سر سختي مثل عراق رقم خورد. به هر حال بسيار خوشبين هستم كه اين روند در بازي‌هاي آينده نيز ادامه پيدا كند چون تيم، خيلي سرحال و قبراق شده است.
گويا عراقي‌ها تصور چنين نمايش مطلوبي از تيم ما را نداشتند؟
اتفاقا با عراقي‌ها در يك هتل هستيم و هر روز با آنها چشم در چشم هستيم. خوب طبيعي است كه همچنان در شوك اين شكست باشند.
خبرهاي پرسپوليس را دنبال نمي‌كنيد؟
مگر مي‌شود پيگير نباشيم، وقتي شنيدم بچه‌ها در تركيه مقابل اينتراخت فرانكفورت خوش درخشيدند واقعا خوشحال شدم. در بازي دوم هم كه 3 بر صفر شكست خورديم، خبردار شدم فشار تمرينات قبل از اردو عاملي شده بود تا بچه‌ها در برابر آنتاليا نيمه اول خوب بازي نكنند.
از ديد محمد نوري كاپيتان تيمي در حد و بزرگي پرسپوليس بايد چه خصوصياتي داشته باشد؟
كاپيتان كلا بايد چند خصلت مهم را دارا باشد. در جمع بچه‌ها محبوب باشد، رابطه دوستانه و منطقي با كادر فني و بازيكنان داشته باشد، صحبت‌ها و نظرات طرفين را به درستي انتقال دهد و شخصيت اجتماعي و فرهنگي خوبي در بين بازيكنان و هواداران داشته باشد. با اين همه، چون من در ايران نبودم و در جريان مسائل مربوط به كاپيتاني پرسپوليس نيستم، نمي‌توانم بيشتر از اين صحبت كنم.
محمد نوري تاكنون بازوبند كاپيتاني بسته است؟
بله سال اول كه با صبا باطري بودم، بازوبند كاپيتاني اين تيم را بر بازو بستم ولي سال دوم و سوم خودم قبول نكردم چون احساس كردم بازيكنان شاخص و پيشكسوت‌تري به صبا ملحق شده‌اند كه مستحق بستن بازوبند هستند.

O M I D
01-13-2011, 09:20 PM
جلسه کميته فني پرسپوليس براي بررسي تورنومنت ترکيه برگزار شد

در جلسه امروز کميته فني باشگاه پرسپوليس در مورد مشاجره شماري از بازيکنان در اردوي ترکيه بحث و گفت و گو شد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg نشست کميته فني باشگاه پرسپوليس بعدازظهر امروز (چهارشنبه) در دفتر حبيب کاشاني برگزار شد.
در اين جلسه که با حضور کادر فني و مديريتي باشگاه برگزار شد، علي دايي گزارشي از اردوي ترکيه را به حبيب کاشاني ارائه داد. در اين گزارش به طور ويژه در خصوص بازي برابر آنتاليا اسپور توضيحاتي داده شد.
کادر فني تيم فوتبال پرسپوليس در اين جلسه به خاطر فراهم کردن امکانات مناسب براي اردوي ترکيه، از سرپرست باشگاه تقدير کردند.
در اين نشست درباره مشاجره‌اي که بين عليرضا حقيقي و يکي از بازيکنان و نيز عليرضا محمد با بازيکني ديگر در اين اردو بوجود آمده بود، صحبت و قرار شد بازيکنان فوق‌الذکر براي اداي توضيحات، در کميته انضباطي باشگاه حضور يابند.
اردوي امارات، برنامه‌ريزي براي بازي‌هاي 6 جانبه در اين اردو و ديگر برنامه‌ريزي‌هاي لازم براي سفر به امارات، از ديگر موارد مطرح شده در جلسه امروز بود.
در پايان نيز قرار شد علي دايي هر چه زودتر نام بازيکن مورد نظر خود را براي اضافه شدن به ليست بازيکنان زير 23 سال پرسپوليس اعلام کند تا باشگاه بتواند در موعد مقرر نسبت به عقد و ثبت قرارداد اين بازيکن اقدام کند.

O M I D
01-13-2011, 09:21 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1294916654.jpg)

غلامرضا رضایی اولین بازیکن گلزن تیم ملی در جام ملت‌های آ سیا در دوحه که با گلزنی‌اش روحیه مضاعفی به همبازیانش بخشید از امیدهای گلزنی تیم ملی در بازی شنبه در برابر کره شمالی به شمار می‌رود. رضایی طی گفت و گویی اختصاصی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در مورد آخرین وضعیت خود و تیم ملی صحبت کرده است که در ادامه، می‌خوانید:

درخشش خوبی مقابل عراق داشتی. این بازی چطور بود؟
طبیعی بود که بازی سختی پیش رو داریم و بچه‌ها آماده شده بودند تا در یک ماراتن سنگین شرکت کنند. البته ما برنامه ریزی کرده بودیم که طی ده دقیقه نخست بازی گلزنی کنیم که برعکس شد ولی مهم این بود که این گل عزم بچه‌ها را برای کسب پیروزی بیش از پیش جزم کرد. ایران در این دوره یکی از مدعیان است و ما برای موفقیت تیم ملی با تمام وجود تلاش می‌کنیم و برایمان فرقی نمی‌کند چه تیمی در برابرمان قرار می‌گیرد.
خودت به گلزنی در این مسابقه چقدر خوشبین بودی ؟
قبل از این یکبار به همراه تیم ملی در بازی‌های غرب آسیا مقابل عراق قرار گرفته بودیم. آن مسابقه روی نیمکت بودم و با خودم گفتم در اولین بازی که برابر عراق در ترکیب اصلی قرار بگیرم حتما باید گلزنی کنم. چون گلزنی به عراق مزه دیگری دارد. از طرفی فرشید طالبی و محمد نوری نیز قبل از مسابقه به من گفتند شک نکن برابر عراق گلزنی می‌کنی که این موضوع اعتماد به نفس مرا بیشتر کرد.
ولی می‌توانستی یک گل دیگر هم وارد دروازه عراق کنی.
بله. ولی در هنگام زدن ضربه آخر، عضله پایم گرفت و جالب اینکه در طول 90 دقیقه فقط روی همین صحنه عضله پایم گرفت.
راستی چرا بعد از گلزنی خوشحالی نکردی ؟
از شنیدن خبر کشته شدن ده ها هموطن در سانحه هوایی بسیار متاسف شدیم و قبل از شروع مسابقه نیز تیم ملی یک دقیقه به احترام جانباختگان سکوت کرد. برای همین به احترام این عزیزان و خانواده‌های داغدارشان میلی به شادی نداشتم.
شنبه با کره شمالی بازی داریم. این بازی را چطور می‌بینی ؟
تا کنون دو مرتبه مقابل کره شمالی بازی کرده‌ام که هر دو مرتبه تیم ایران پیروز میدان بود. یک مرتبه مقدماتی جام جهانی و دفعه دوم تورنمنت چهارجانبه قطر. آرزو می‌کنم سومین بازی‌ام مقابل کره شمالی توام با سومین پیروزی متوالی باشد. از طرفی اگر خدا کمکم کند دوست دارم طلسم گلزنی‌ام مقابل کره شمالی نیز در این بازی شکسته شود.
به جز ایران کدام تیم ها شانس حضور در فینال را دارند ؟
اکثر تیم های حاضر در این مسابقات بسیار با انگیزه و قوی هستند و پیش بینی سخت است. طبیعتا تیم‌هایی مثل استرالیا، کره جنوبی و ژاپن جزو مدعیان هستند و دیروز که بازی ازبکستان را می‌دیدم این تیم را نیز قوی دیدم.
حتما از پرسپولیس بی خبر هستی ؟
دفعه قبل که قطر بودیم چون اردوی مقدماتی بود بیشتر پیگیر رخدادهای پرسپولیس بودم ولی این مرتبه که به قطر آمدیم تمرکزمان را روز تیم ملی گذاشته ایم و از همه جا بی خبر هستیم.
پیوستن وحید هاشمیان به پرسپولیس را چگونه می‌بینی ؟
با وحید در تیم ملی همبازی بودیم و از اینکه او به پرسپولیس پیوست خوشحال هستم. چون این موضوع باعث بالا رفتن سطح رقابت در جمع مهاجمان پرسپولیس می‌شود و خط حمله‌ای قوی تر خواهیم داشت.

O M I D
01-13-2011, 09:21 PM
علي دايي: حركت رضايي پس از گل زيبا بود

علي دايي گفت: فوتبال ما به موفقيت تيم ملي احتياج دارد
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgسايت باشگاه پرسپوليس پس از تمرين امروز صبح اين تيم گفتگويي را با سرمربي سرخپوشان انجام داده که در زير مي‌خوانيد.

* در بازي روز گذشته تيم ملي ايران برابر عراق به پيروزي رسيد، اين ديدار را چطور ديديد؟

- من در لحظه پخش ديدار در پرواز بازگشت از زوريخ به تهران بودم و متاسفانه بازي را نديدم ولي بايستي اين برد را به مردم خوب کشورمان تبريگ بگويم. به اميد خدا تيم ملي بتواند در ادامه بازي ها نيز موفق عمل کند. آرزوي قلبي همه ما اين است که تيم ملي بتواند نتايج خوبي بگيرد و قهرمان جام ملت هاي آسيا شود. کل فوتبال ما به موفقيت تيم ملي احتياج دارد.

*غلامرضا رضايي پس از به ثمر رساندن گل خود از ابراز شادي خودداري کرد و گل خود را به بازماندگان سانحه هوايي اروميه تقديم کرد.

- به شخصه وظيفه خود مي دانم به بازماندگان سانحه هوايي اروميه تسليت بگويم. به نظر من غلامرضا هم حرکت بسيار زيبايي انجام داد و نشان داده که دلش هميشه با مردم کشورش است.

*شما در جلسه انتخاب بهترين بازيکن جهان شرکت کرديد، راي شما يه کدام بازيکن بود؟

- من پيش از حضور در اين جلسه راي خود را داده بودم. من چون شخصا به مسي علاقه دارم به اين بازيکن راي دادم.

*در حاشيه اين جلسه ملاقاتي با بزرگان جهان فوتبال داشتيد؟

- ملاقات خاصي نبود. همان گفت و گوهايي که هميشه در چنين جلساتي رخ مي دهد. همه بزرگان فوتبال دنيا، تمام کساني که تا به جال به اين افتخار رسيده اند و الان بازنشسته شده‌اند و نفراتي که کانديد دريافت جايزه بهترين هاي سال 2010 شده بودند، حضور داشتند.

O M I D
01-15-2011, 07:46 PM

كاروان سرخپوشان براي حضور در تورنمنت شش جانبه امارات چهارشنبه هفته جاري تهران را مقصد دبي ترك مي‌كند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، تورنمنت شش جانبه دبي در حالي برگزار مي‌شود كه امارات هيچ نماينده‌اي در اين مسابقات ندارد. كاروان تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 7 صبح روز چهارشنبه بيست و نهم دي ماه ايران را به مقصد امارات ترك مي‌كند.
تيم‌هاي حاضر در اين تورنمنت در دو گره سه تيمي به مصاف هم مي‌روند. پرسپوليس در اين ديدارها با تيم‌هاي زنيت سن پترزبورگ روسيه و اسپارتاپراگ جمهوري چك هم گروه است كه در اولين بازي خود روز پنجشنبه 30 دي ماه از ساعت 19 به وقت تهران به مصاف اسپارتاپراگ مي‌رود.
دومين ديدار سرخپوشان روز دوشنبه، چهارم بهمن ماه از ساعت 19 برابر تيم فوتبال زنيت سن پترزبورگ برگزار مي‌شود.
بر همين اساس، ادامه برنامه بازي‌هاي سرخپوشان بستگي به نتايج و حريفان اين تيم دارد.
گفتني است؛ مسابقات شش جانبه امارات روز ششم بهمن ماه به پايان مي‌رسد و سرخپوشان ساعت 23:30 روز پنجشنبه هفتم بهمن ماه، امارات را به مقصد ايران ترك مي‌كنند.

O M I D
01-15-2011, 07:50 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295088808.jpg)
تيم فوتبال پرسپوليس روز چهارشنبه به دبي سفر مي‌كند و در باشگاه ايرانيان اسكان مي‌يابد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، قرمزپوشان تهراني براي برگزاري مسابقات شش جانبه امارات كه رقابت با تيم‌هاي قدرتمند اروپايي و آسيايي است بيست و نهم دي ماه با 48 بازيكن و همراه عازم امارات مي‌شوند و در باشگاه ايرانيان دبي اسكان مي‌يابند.

O M I D
01-15-2011, 07:53 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295101441.jpg)

در ادامه تمرينات پرسپوليس، بازيكنان پس از پشت سر گذاشتن تمرين سبك نوبت صبح، از ساعت 14:30 بعدازظهر زير نظر كادر فني به تمرين پرداختند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، گزارش تمرين بعدازظهر سرخپوشان بشرح ذيل انجام شد:
تمرين امروز در يك هواي ابري، برفي و سرد برگزار شد.
بازيكنان ابتدا زير نظر مولايي به گرم كردن بدن‌ها و انجام حركات كششي و نرمشي پرداختند.
پاس‌هاي كوتاه و بلند و حركات با توپ تمرين بعدي قرمزپوشان بود.
عليرضا حقيقي نيم ساعت زودتر از بقيه با يحيوي به تمرينات ويژه‌اي پرداخت.
بازيكنان در يك سوم زمين به چهار گروه قرمز، زرد، سبز و نارنجي تقسيم شدند.
دو گروه بازيكنان مدافع بودند و دو گروه ديگر را، مهاجمان تشكيل مي‌دادند.
حمله مهاجمان به سمت مدافعان مهمترين بخش تمرينات امروز بود كه زير نظر دايي انجام شد.
علي دايي در اين بخش از تمرينات دائما به مدافعان روحيه مي‌داد تا با تمركز بيشتر روي دفع حملات دقت كنند.
وحيد هاشميان با مصدوميت جزيي مواجه شد و با تشخيص زرينه، دور زمين دويد.
در پايان، بازيكنان به سرد كردن بدنها پرداختند و زمين تمرين را ترك نمودند.

O M I D
01-15-2011, 07:57 PM
جلسه كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس راس ساعت 11 صبح امروز (شنبه) برگزار شد.

منصور بيك محمدلو دبير كميته انضباطي باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس در خصوص جلسه كميته انضباطي امروز، گفت و گويي با سايت رسمي باشگاه انجام داد كه از حضورتان مي‌گذرد.
با توجه به اينكه كميته انضباطي باشگاه، روز شلوغي را پشت سر گذاشت، اين نشست چند غايب داشت؟
كميته انضباطي امروز (شنبه) از ساعت 11 تا ساعت 14 تشكيل جلسه داد. عزيراني كه به اين كميته احضار شده بودند، بجز عليرضا حقيقي كه با هماهنگي قبلي غيبت داشت و قطعا طي روزهاي آتي جلسه‌اي در اين خصوص برگزار خواهد شد و حامد ذكي‌خاني كه به دليل تصادف حضور نيافت، كليه بازيكنان در كميته انضباطي باشگاه حضور پيدا كردند و دفاعيات خودشان را مطرح نمودند.
احكام آنها چه زماني اعلام مي‌شود؟
در پايان نشست امروز، مقرر گرديد؛ آراي كميته انضباطي ابتدا به اطلاع احضار شدگان ابلاغ و سپس از طريق سايت به ساير رسانه‌ها اعلام شود.
در مورد ازدحام حضور بازيكنان در كميته انضباطي چه نظري داريد؟
برخلاف اينكه پيش از اين اعلام شده بود، كميته انضباطي باشگاه با ازدحام دعوت از بازيكنان طي يك روز مواجه است، بايد ذكر كنيم كه پيش از اين قرار بود اين جلسات در ماه‌هاي قبل برگزار گردد كه به جهت تمرينات فشرده بازيكنان، اعضاي كميته انضباطي تصميم گرفتند اين جلسه را قبل از تورنمنت دبي برگزار نمايند.
چه بازيكناني و به چه دليل به اين كميته احضار شدند؟
9 بازيكن از تيم فوتبال، 2 بازيكن از تيم فوتسال و يك مربي از تيم اميد پرسپوليس احضار شدند كه اين عزيزان به دلايل مختلف از جمله مشاجره لفظي در تمرينات و اردوها، درگيري در بازي‌هاي ليگ پس از دريافت كارت زرد و قرمز، بستن بازوبند كاپيتاني و ... به اين كميته دعوت شده بودند.
آيا كليه اعضاي كميته انضباطي در نشست امروز حضور داشتند؟
اين كميته با حضور حداكثر اعضا برگزار شد.
به نظر شما و با توجه به شرايط كنوني تيم و توضيحات بازيكنان، احكام در چه سطحي صادر خواهد شد؟
احكام با توجه به نوع تخلف انضباطي و دفاعيات حاضرين صادر مي‌شود.

O M I D
01-15-2011, 08:01 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295099832.jpg)
مجوز بازي وحيد هاشميان صبح امروز به باشگاه پرسپوليس رسيد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، وحيد هاشميان مهاجم اسبق تيم ملي و بازيكن ارزشمند تيم فوتبال پرسپوليس پس از حضور در تمرينات و اردوهاي اين تيم، به مرز آمادگي مطلوب نزديك شده و مي‌تواند سرخپوشان را در مسابقات آتي همراهي كند.
بر همين اساس، امروز (شنبه) مجوز بازي هاشميان به باشگاه رسيد تا وحيد بتواند در مسابقات رسمي در تيم پرسپوليس بازي كند.

O M I D
01-16-2011, 06:33 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295167011.jpg)

با توجه به تغيير آب و هوايي و بارش شديد برف در تهران، زمين تمرين پرسپوليس با تغيير مواجه شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، محمود خوردبين سرپرست تيم فوتبال سرخپوشان تهراني در خصوص تغيير محل تمرين اين تيم گفت: كادر فني و بازيكنان در زمان مقرر، صبح امروز وارد ورزشگاه شهيد كشوري شدند اما مسئولان ورزشگاه اجازه تمرين ندادند و اين در حالي است كه تغيير محل تمرين امري طبيعي است و با نظر علي دايي، بازيكنان به مجموعه ورزشي درفشي‌فر مراجعه و در سالن اين مجموعه به تمرين پرداختند.

O M I D
01-16-2011, 06:35 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295173291.jpg)

بارش برف عاملي شد تا بازيكنان پرسپوليس بالاجبار به سالن سرپوشيده درفشي‌فر پناه ببرند و تمرين امروز را سپري كنند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، كادر فني پس از مرور برخي حركات تمريني و تاكتيكي كه در سالن انجام گرفت، براي ايجاد تنوع از بازيكنان خواستند براي دقايقي در زمين پوشيده از برف درفشي‌فر اقدام به دويدن كنند كه اين امر موجبات شادابي و نشاط در جمع سرخپوشان را مهيا ساخت تا پرسپوليسي‌ها در فضاي سفيد شده از برف به طور گروهي بدوند. البته برخي از بازيكنان مثل شيث رضايي براي بالا بردن روحيه بازيكنان به مزاح بيانيه‌اي را در حال دويدن قرائت مي‌كرد و از دوستانش درخواست كرد تا وي را همراهي كنند.
در بخشي از بيانيه شيث آمده بود: «آقاي دايي، آقاي گل جهان، تقاضا داريم ما را به سالن بازگردانيد، قول مي‌دهيم تمرينات را به درستي انجام دهيم».
بيانيه مزاح شيث و همراهي بازيكنان، كادر فني را به خنده واداشت.
در ادامه، بازيكنان به سالن فراخوانده شدند و با تمرينات كششي و سرعتي كار خود را به پايان رساندند و محل تمرين را ترك كردند.
30 دقیقه ابتدای تمرین به دلیل جابجایی محل آن با نا هماهنگی هایی همراه بود که برخی مانند نورمحمدی، مجتبی زارعی و میاچ با تاخیر به تمرین رسیدند.

O M I D
01-16-2011, 06:36 PM
يکشنبه ۲۶ دی ۱۳۸۹ ۱۳:۰۸:۱۹ http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/Print/3080)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295178691.jpg)
تيم فوتبال پرسپوليس قرار بود در يك ديدار تداركاتي روز دوشنبه به مصاف تيم نفت تهران برود كه به دليل بارش برف، اين مسابقه لغو شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، طبق اعلام كادر فني سرخپوشان پايتخت، اين تيم قرار بود قبل از سفر به امارات، روز دوشنبه بيست و هفتم دي ماه، يك ديدار دوستانه با تيم نفت تهران برگزار كند كه به دليل بارش شديد برف اين بازي لغو شد.
گفتني است؛ كاروان تيم فوتبال پرسپوليس صبح روز چهارشنبه هفته جاري، تهران را به مقصد دبي ترك مي‌كند.

O M I D
01-16-2011, 06:38 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295178757.jpg)

تيم فوتبال پرسپوليس تا قبل از سفر به امارات و شركت در مسابقات شش جانبه دبي، دو جلسه تمرين مي‌كند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، سرخپوشان پس از برگزاري جلسه تمرين نوبت صبح امروز (يكشنبه)، طي دو روز آينده دو جلسه تمرين مي‌كنند.
قرمزپوشان كه قرار بود فردا در يك ديدار دوستانه به مصاف تيم نفت تهران بروند، به دليل بارش برف اين بازي لغو شد اما آنها در همان زمان به تمرين مي‌پردازند و آخرين تمرين خود قبل از سفر به دبي را روز سه‌شنبه از ساعت 11 صبح برگزار مي‌كنند.

O M I D
01-16-2011, 06:39 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295177969.jpg)

تياگو فراگا هافبك برزيلي پرسپوليس يكي از چهره‌هاي شاخص تيمش در بازي مقابل اينتراخت فرانكفورت بود كه انتظار مي‌رود در شروع مجدد مسابقات ليگ برتر با آمادگي بيشتري در اختيار كادر فني پرسپوليس قرار گيرد.

تياگو در مورد اردوي تركيه و آخرين وضعيت خود، گفت و گويي را با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس انجام داد كه از نظرتان مي‌گذرد.
اردوي يك هفته‌اي تركيه را چگونه ارزيابي مي‌كني؟
به نظر من، گذشته از نتايج رقم خورده، پرسپوليس در اين اردو نمره قبولي گرفت چون علاوه بر تمرينات منظم و آرامش خوبي كه وجود داشت، در بازي اول بسيار خوب ظاهر شديم و حتي در بسياري دقايق بهتر از حريف كار كرديم، منتها ضربات پنالتي ملاك برتري هيچ تيمي نيست. در بازي دوم نيز به دليل فشار سنگين و خستگي در بازي اول، بچه‌ها منجمله خودم كه معتقدم نتوانستم خوب ظاهر شوم، نتوانستند مثل بازي اول ظاهر شوند ولي كلا فكر مي‌كنم كادر فني نيز به اهدافي كه از اين اردو داشتند رسيدند.
به نظر تياگو بازيكنان خارجي شاغل در ليگ برتر تا چه اندازه توانسته‌اند رضايت هواداران و كارشناسان فوتبال ايران را كسب كنند؟
با وجودي كه بازيكنان خارجي خوب متعددي در فوتبال ايران مشاهده مي‌شوند اما انتظار مي‌رود بازيكنان فراخوانده شده به فوتبال ايران به لحاظ فني از فيلترهاي بيشتري عبور كنند تا كيفيت ليگ برتر و باشگاه مربوطه‌شان را بالاتر ببرند. به عنوان مثال 3 برزيلي خوب به نام‌هاي ادينهو، جانواريو و ايگور كاسترو در ليگ برتر هستند و يك غير برزيلي به نام ابراهيم توره كه بيش از ديگران نگاه‌ها را معطوف خود ساخته‌ است.
با كدام يك از اين سه برزيلي صميمي هستي؟
با جانواريو و كاسترو دوست هستم ولي با ايگور كاسترو صميمي‌تر هستم.
بازي‌هاي تيم ملي در جام ملت‌ها را ديدي؟
بله، از اينكه تيم ملي ايران خوش درخشيده، خوشحالم و به تمام فوتبالدوستان ايراني تبريك مي‌گويم. از طرفي از درخشش غلامرضا رضايي و نوري دو نماينده پرسپوليس نيز احساس خوشنودي مي‌كنم. غلامرضا در بازي اول بسيار موفق ظاهر شد و نوري در بازي مقابل كره شمالي و از ابتداي نيمه دوم كه به ميدان آمد، نظم و صلابت خاصي به خط مياني بخشيد.

O M I D
01-16-2011, 06:40 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295177900.jpg)

مدافع ماليايي پرسپوليس بعد از مدتها مصدوميت و كسب بهبودي كامل، اين روزها با انگيزه خاصي در تمرينات شركت مي‌كند.

وي در گفت و گويي اختصاصي با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، از آخرين وضعيت خود گفت: خوشحالم كه در تركيه موفق شدم به همراه ساير بازيكنان در تمرينات گروهي شركت كنم و براي حضور در تمرينات جدي و بازي‌‌هاي شش جانبه امارات آماده هستم.
البته مصدوميت دراز مدتي كه نصيبم شد به لحاظ بدني برايم مشكل ساز شد و فكر مي‌كنم بايد تلاش زيادي كنم تا مثل ساير بازيكنان در فرم مطلوب قرار بگيرم ولي مهم اين است كه در حال حاضر مصدوميتي احساس نمي‌كنم.
خوشبختانه طي چند ماه سپري شده از حضورم در تمرينات پرسپوليس، با بيشتر بچه‌ها رابطه صميمي پيدا كرده‌ام و با فرد خاصي ارتباط صميمي ندارم چون دوست دارم با همه دوست باشم.

O M I D
01-16-2011, 06:41 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295180517.jpg)

بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس فردا (دوشنبه) براي عيادت از محمد پروين، به منزل وي مي‌روند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس پيش از اين قرار بود بعد از تمرينات امروز (يكشنبه) براي عيادت به منزل محمد پروين بروند كه به جهت بارش برف و حضور پروين در بيمارستان و انجام فيزيوتراپي، اين قرار به روز دوشنبه موكول شد.
بر همين اساس، بازيكنان قرمزپوش، پس از تمرينات فردا به منزل پروين مي‌روند.
گفتني است؛ محمد پروين بازيكن اسبق تيم پرسپوليس كه به جهت پارگي رباط صليبي و انجام عمل جراحي از ليست اين تيم خارج شده بود، هم اكنون فيزيوتراپي مي‌كند تا به شرايط مطلوب برسد.

O M I D
01-16-2011, 06:42 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295180812.jpg)

جلسه كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس براي رسيدگي به موارد انضباطي دو بازيكن تيم‌هاي فوتبال و فوتسال اين باشگاه روز سه‌شنبه هفته جاري برگزار مي‌شود.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، با توجه به عدم حضور عليرضا حقيقي و حامد زكي‌خاني در جلسه كميته انضباطي روز شنبه كه با هماهنگي باشگاه صورت گرفت، اين دو بازيكن در جلسه روز سه‌شنبه كميته انضباطي كه راس ساعت 13 در محل باشگاه برگزار مي‌شود، حضور خواهند يافت.

O M I D
01-18-2011, 12:43 PM

بخش خبری 20:30 شبکه دوم سیما گزارشی تحریف شده از اردوی تیم فوتبال پرسپولیس در کشور ترکیه را به نمایش گذاشت.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، درحالی که سرخپوشان تهرانی براساس برنامه‌های از پیش تعیین شده خود در تورنمنت چهارجانبه ترکیه که با حضور تیم‌های مطرح آلمانی و ترکیه‌ای در شهر آنتالیای این کشور برگزار می‌شد، حضور یافتند، بخش خبری 20:30 شبکه دوم سیما در برنامه «خارج از گود»، عکس‌ها و گزارشی تحریف شده از این اردو را به نمایش گذاشت و به زعم خود، برگزاری چنین اردویی را زیر سئوال برد.
در پی این اقدام، تماس و پیگیری مسئولان باشگاه پرسپولیس با آقای ضرغامی، مدیر محترم سازمان صدا و سیما و دارابی، معاونت سیما بی‌نتیجه ماند، با این حال باشگاه پرسپولیس پیگیر این موضوع از طریق مدیران سازمان صدا و سیما خواهد بود.
باشگاه پرسپولیس همچنین پاسخی را آماده کرده است که به زودی و جهت تنویر افکار عمومی منتشر خواهد شد.

O M I D
01-18-2011, 12:45 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295264226.jpg)

دبير كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس از صدور احكام انضباطي براي مدعوين به اين كميته خبر داد.

منصور بيك محمدلو در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس درباره جزئيات اين احكام، گفت: «غير ازعليرضا حقيقي و زكي‌خاني كه با همانگي باشگاه در اين جلسه حضور نداشتند، بقيه مدعوين با حضور در جلسه كميته انضباطي، دفاعيات خود را مطرح كردند و اعضاء اين كميته، پس از استماع اين دفاعيات، آراء خود را به اتفاق اعلام كردند.»
دبير كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس، تصريح كرد: «براساس راي اعضاي كميته انضباطي، شيث رضايي به دليل عدم رعايت شئونات حرفه‌اي و اخلاقي در خصوص بستن بازوبند كاپيتاني، به صد ميليون ريال جريمه نقدي و توبيخ كتبي با درج در پرنده محكوم شد. مجتبي شيري به دليل مشاجره لفظي در تمرينات درفشي‌فر به بيست ميليون ريال جريمه نقدي و توبيخ كتبي با درج در پرونده، عليرضا محمد به دليل مشاجره لفظي در تمرينات تهران و تركيه به پنجاه ميليون ريال جريمه نقدي و توبيخ كتبي با درج در پرونده محكوم شدند.»
بيك محمدلو افزود: «از طرفي مازيار زارع و اميرحسين فشنگچي كه به ترتيب به دليل درگيري در بازي با مس كرمان و همچنين درگيري در بازي مقابل صباي قم و دريافت كارت زرد به كميته انضباطي دعوت شده بودند، با توجه به راي صادره كميته انضباطي فدراسيون فوتبال و جريمه نقدي اين بازيكنان به پنجاه ميليون ريال جريمه نقدي از سوی آن مرجع، كميته انضباطي باشگاه، این دو بازیکن را تنها به توبيخ كتبي با درج در پرونده محكوم کرد.»
وي خاطر نشان كرد: «سپهر حيدري به دليل مشاجره لفظي در تركيه، تذكر شفاهي دريافت كرد و عليرضا نورمحمدي كه به دليل دريافت كارت قرمز در بازي برابر مس كرمان در جلسه كميته انضباطي حضور يافته بود، پس از ارائه دفاعيات خود، تبرئه شد. راي رحمان احمدي نيز پس از حضور عليرضا حقيقي در جلسه و ارائه دفاعيات از سوي اين بازيكن، صادر خواهد شد.»
بيك محمدلو همچنين از صدور احكام سرمربي تيم اميد و يكي از بازيكنان تيم فوتسال خبر داد و افزود: «منوچهر عبداله‌نژاد سرمربي تيم اميد نيز به دليل انجام مصاحبه‌اي كه منجر به ايجاد حاشيه براي باشگاه شده بود، تذكر شفاهي دريافت كرد. مهران رضاپور بازيكن تيم فوتسال نيز به دليل ترك تمرينات بدون هماهنگي مربي، به 3 ميليون ريال جريمه نقدي و توبيخ كتبي با درج در پرونده محكوم شد.»
دبير كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس در پايان با اشاره به تشكيل جلسه آينده كميته انضباطي در روز سه‌شنبه هفته جاري، گفت: «با توجه به اينكه عليرضا حقيقي و حامد زكي‌خاني نتوانستند در جلسه روز شنبه شركت كنند، كميته انضباطي روز سه‌شنبه تشكيل جلسه خواهد داد تا پس از استماع دفاعيات آنها، راي خود را درباره اين دو صادر كند.»
بديهي است، براساس آئين‌نامه انضباطي باشگاه در صورت اعتراض بازيكنان ظرف مدت قانوني قابل طرح در كميته استيناف باشگاه مي‌باشد.

O M I D
01-18-2011, 12:48 PM

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، روز چهارشنبه هفته جاری در یک کنفرانس مطبوعاتی شرکت می‌کند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تیم فوتبال پرسپولیس چهارشنبه هفته جاری عازم دبی می‎شود و بر اساس برنامه‌های اعلام شده، عصر همانروز کنفرانس مطبوعاتی با حضور علی دایی و دیگر سرمربیان تیم‌های حاضر در جام 6 جانبه دبی برگزار می‌شود.
تیم فوتبال پرسپولیس 29 دی برای برگزاری اردویی 9 روزه عازم دبی می‌شود. سرخپوشان تهرانی در این اردوی آماده سازی، در جامی 6 جانبه حضور خواهند یافت.

O M I D
01-18-2011, 12:51 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295284170.jpg)

تعدادی از بازیکنان پرسپولیس امروز (دوشنبه) برای عیادت از هم بازی­شان به منزل محمد پروین رفتند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرپسولیس، محمد پروین که اخیرا تحت عمل جراحی قرار گرفته است این روزها دوران نقاهت خود را در منزل، سپری می کند. طی روزهای گذشته نیز بازیکنان پرسپولیس در گروه­هایی چند نفره به عیادت هم بازی­شان رفتند و حال و روز او را جویا شدند.
امروز نیز سپهر حیدری، جلال اکبری، محم د منصوری، حسین بادامکی، مجتبی شیری، مجتبی زارع بازیکنان پرسپولیس به همراه فرزاد محلوجی از اعضای کادر پزشکی این تیم، با حضور در منزل محمد پروین، با او دیدار کردند.
مجتبی شیری که پیش از این خود عمل مشابهی را بر روی پایش انجام داده است، بیش از دیگران با محمد پروین هم کلام شده بود و تجربیات خود را در اختیار او می گذاشت.

O M I D
01-18-2011, 12:55 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295269528.jpg)

جام 6 جانبه دبی با حضور تیم فوتبال پرسپولیس در ورزشگاه الشباب برگزار خواهد شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در حالی که قرار بود جام 6 جانبه دبی در ورزشگاه سون استار برگزار شود، بر اساس تغییرات انجام شده، ورزشگاه الشباب میزبان این جام خواهد بود.
گفتنی است تيم‌هاي حاضر در اين تورنمنت در دو گروه سه تيمي به مصاف هم مي‌روند. در گروه اول، تیم‌های شاختار دونسک اوکراین، زلینا اسلواکی، الهلال عربستان و در گروه دوم، تیم‌های پرسپولیس، زنیت سن پترزبورگ و اسپارتاپراگ جمهوری چک قرار دارند.
پرسپوليس در اولين بازي خود روز پنجشنبه 30 دي ماه از ساعت 19 به وقت تهران به مصاف اسپارتاپراگ مي‌رود.
دومين ديدار سرخپوشان روز دوشنبه، چهارم بهمن ماه از ساعت 19 برابر تيم فوتبال زنيت سن پترزبورگ برگزار مي‌شود.
مسابقات شش جانبه امارات روز ششم بهمن ماه به پايان مي‌رسد.

O M I D
01-18-2011, 12:58 PM

معاونان و کلیه ارکان اداری باشگاه پرسپولیس تا اطلاع ثانوی از انجام هر گونه مصاحبه با رسانه ها منع شدند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این باشگاه قصد داشت در قبال گزارشی که از بخش خبری 20:30 شبکه دوم سیما درباره اردوی تیم فوتبال پرسپولیس در شهر آنتالیا ترکیه پخش شد رویکرد خود را معطوف به پیگیری این موضوع با مسئولان سازمان صداوسیما کند. با این وجود واکنش هایی که به نقل از برخی مسئولان باشگاه در برخی از خبرگزاریها منعکس شد، باعث گردید تا تناقضهایی در این خصوص بوجود آید. به همین علت حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس تصمیم گرفت برای جلوگیری از ایجاد هرگونه شبهه و یا جریان سازی هایی که می تواند موضع رسمی باشگاه را تحت الشعاع قراردهد، تا اطلاع ثانوی کلیه معاونان و ارکان اداری باشگاه را از هرگونه موضع گیری و انجام مصاحبه منع کند.

pnugirl
01-18-2011, 02:13 PM
علی‌عسکری: در امارات مثل ترکیه خوشگذرانی نخواهیم کرد !

تیم فوتبال پرسپولیس این روزها در حالی خود را آماده می‌کند تا دومین اردوی تدارکاتی خود را در کشور امارات برگزار کند که یک شبکه تلویزیونی با انتشار عکس و خبری مدعی شد که بازیکنان پرسپولیس در اردوی ترکیه به دنبال خوشگذرانی بودند تا انجام تمرینات.
"حمید علی‌عسکری" هافبک پرسپولیس در رابطه با این موضوع اظهارداشت: «متاسفانه بعضی‌ها فقط به دنبال حاشیه‌سازی برای پرسپولیس هستند. به شخصه خیلی از شنیدن این خبر ناراحت شدم. باشگاه بشدت این موضوع را پیگیری می‌کند تا آنها خبر خود را تکذیب کنند. »
وی در ادامه افزود: «اگر قرار باشد کسی به رفتار و اعمال ما نظارت داشته باشد این کمیته انضباطی فدراسیون است که می‌تواند به رفتار ما اعتراض کند.»
هافبک تیم پرسپولیس ضمن اشاره به این موضوع که تمرینات سختی را در ترکیه پشت سر گذاشتند، خاطرنشان کرد: «در اردوی تدارکاتی کسب نتیجه مهم نیست و به دنبال این است که با انجام بازیهای تدارکاتی روز به روز هماهنگ‌تر شود. ما در انجام مسابقات به دنبال امتیاز گرفتن نبودیم و همین باعث شد تا همه به عملکرد ما اعتراض داشته باشند. »
علی‌عسکری در پایان گفت: «چهارشنبه به امارات می رویم تا اردوی تدارکاتی را در این کشور برگزار کنیم. شرایط آب و هوایی امارات بهتر از ترکیه است و در این اردو ما در باشگاه ایرانیان اقامت داریم و افرادی که به دنبال حاشیه‌سازی هستند خیالشان راحت باشد چراکه در امارات خوشگذرانی نخواهیم کرد.»!

pnugirl
01-18-2011, 02:18 PM
زارع و فشنگچی جریمه نشده اند

بر خلاف اخبار منتشر شده در سایت های خبری مازیار زارع و امیرحسین فشنگچی از سوی کمینه انضباطی باشگاه پرسپولیس جریمه نشده اند.
بعد از صدور آرای مربوط به بازیکنان پرسپولیس .بیشتر منابع خبری ورزشی و حتی بخش خبر ساعت ۱۸/۴۵تلویزیون اعلام کردند دو بازیکن فوق هرکدام ۵ میلیون تومان جریمه شده اند اما در رای باشگاه پرسپولیس مشخصا آمده زارع و فشنگچی که از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ۵ میلیون تومان جریمه شده بودند دیگر توسط باشگاه جریمه نشده و تنها به توبیخ کتبی در پرونده محکوم شدند.

pnugirl
01-18-2011, 02:23 PM
اعتراض کتبی آل اسپورت به باشگاه پرسپولیس

شرکت تولیدی البسه باشگاه پرسپولیس اعتراض کتبی خود را به باشگاه پرسپولیس اعلام داشت.
مدیر شرکت آل‌اشپورت نامه اعتراض کتبی را روز گذشته(شنبه) برای باشگاه پرسپولیس فاکس کرد و از بابت استفاده از البسه تولیدی دیگر در تمرینات تیم اعتراض کرد.
براساس این گزارش تیم پرسپولیس در اردوی ترکیه با البسه تولیدی شرکت "علی دایی" تمرینات خود را برگزار کرد و این مساله با ناراحتی مدیران شرکت طرف قرارداد با باشگاه پرسپولیس یعنی آل اسپورت شد و این شرکت با ارسال فاکس به دفتر باشگاه پرسپولیس مراتب اعتراض خود را برای این موضوع اعلام کرد.
برپایه این گزارش مدیر شرکت آل‌اسپورت صبح امروز به خاطر همین مساله از دوبی وارد تهران شد تا به هر نحوی که شده امروز با حبیب کاشانی دیدار کند و بابت پوشیدن البسه تولیدی دیگری که با قرارداد البسه باشگاه مغایرت دارد گفتگو کند.

O M I D
01-19-2011, 01:26 PM

دیدار تیم‌های امید پرسپولیس و اتحاد شمیران به دلیل زد و خورد بازیکنان تیم شمیران با داور بازی، ناتمام ماند. این در حالی بود که سرخپوشان تهرانی تا دقیقه 88، برتری خود را با 5 گل به حریفشان تحمیل کرده بودند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در جریان دومین هفته از دور برگشت بازی‌های لیگ برتر امید‌های تهران (آسیا ویژن) امروز (سه شنبه) امیدهای پرسپولیس میزبان تیم اتحاد شمیران بودند.
این بازی که تا دقیقه 88 با نتیجه 5 بر 0 به سود امیدهای پرسپولیس در جریان بود، به دلیل درگیری کاپیتان اتحاد شمیران با داور مسابقه، ناتمام ماند. داور این دیدار به واسطه حمله کاپیتان اتحاد شمیران به وی، بازی را به دلیل نبود امنیت جانی برای خودش، در دقیقه 88 متوقف کرد.
برای پرسپولیس در این بازی مهدی الهایی، شایان منتظری، روح الله سیف الهی، عرفان رسولی و محمد طرابی گلزنی کردند.
این بازی از ساعت 12 و به میزبانی پرسپولیس در ورزشگاه چمران برگزار شد.
6 برد، 3 باخت، یک تساوی و کسب 19 امتیاز حاصل تلاش پرسپولیسی‌ها تا پایان هفته دهم بازی‌های لیگ برتر امید‌های تهران است.

عبدالله نژاد: اتفاق‌های این بازی تاسف بار بود/ بازی باید با همان نتیجه به سود پرسپولیس ثبت شود
دیدار تيم فوتبال اميد پرسپوليس در برابر اتحاد شمیران از هفته دوم دور برگشت بازی‌های لیگ برتر امید‌های تهران (آسیا ویژن) در حالی ناتمام ماند که این تیم با 5 گل از حریف پاکدشتی خود پیش بود.
منوچهر عبدالله نژاد، سرمربي تيم اميد پرسپوليس درباره اتفاق‌های این بازی به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت:" بازی بسیار خوبی بود که متاسفانه به خاطر رفتار غیر اخلاقی کاپیتان تیم حریف و درگیری او با داور مسابقه، ناتمام ماند. با وجود اینکه ما با 5 گل از حریف پیش بودیم، کاپیتان تیم اتحاد به خاطر اعلام یک اوت بقل، به داور حمله کرد. "
وی، افزود:" ما در این بازی برای کسب تفاضل گل به میدان رفته بودیم و تا دقایق پایانی نیز با 5 گل پیش بودیم و با روند بازی، می‌توانستیم باز هم گلزنی کنیم اما این اتفاق تاسف بار، باعث شد داور بازی به دلیل نبود امنیت جانی برای خودش، بازی را متوقف کند."
سرمربی تیم امید پرسپولیس درباره سرنوشت نتیجه این بازی، تصریح کرد:" در تماسی که با هیات فوتبال داشتیم گفتند اگر به خاطر ترک زمین از سوی حریف، بازی ناتمام مانده بود نتیجه بازی 3 بر 0 اعلام می‌شد اما چون داور مسابقه به دلیل درگیری بازیکنان تیم اتحاد با او، تصمیم به ناتمام گذاشتن بازی گرفته، نتیجه بازی تا همان دقیقه، برای این بازی ثبت می‌شود. به این ترتیب همان نتیجه 5 بر 0 نتیجه این بازی خواهد بود. اگر غیر از این باشد ما شکایت خواهیم کرد چون به تفاضل گل این بازی نیاز داریم."
عبدالله نژاد درباره روند بازی نیز گفت:" تیم اتحاد در نیمه اول بسیار دونده ظاهر شد و ما سعی در کنترل بازی داشتیم. با این وجود یک گل نیز به آنها زدیم. اما در نیمه دوم، آنها به لحاظ بدنی کم آوردند و ما از دقیقه 50 تا 80 موفق شدیم با ارایه یک بازی هجومی و منطقی، چهار گل دیگر نیز به آنها بزنیم."
سرمربی تیم امید پرسپولیس با انتقاد از برنامه‌ریزی بازی‌های لیگ برتر امید‌های تهران، گفت:" تیمی که ما با آن بازی داشتیم اتحاد شمیران بود اما متعلق به پاکدشت ورامین است! ما برای بازی رفت مدت طولانی را برای رسیدن به زمین تیم حریف در خاتون آباد صرف کردیم و بازیکنانمان با وضعیت بدنی بدی در مسابقه حاضر شدند و به مشکل هم خوردیم. بالاخره برنامه‌ریزان باید شرایط تیم‎های حاضر در لیگ را بررسی کنند و ببینند این تیم ها از کجا می‌آیند و میزبانی‌شان را در چه زمینی و در کجا انجام می‌دهند."

O M I D
01-19-2011, 01:29 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295372365.jpg)

كنفدراسيون فوتبال آسيا اسامی داوران ديدارهاي تيمهاي شرکت کننده در ليگ قهرمانان آسيا 2011 را اعلام كرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، اسامی داوران دو دیدار نخست پرسپولیس به این شرح است:
الاتحاد عربستان و پرسپوليس از گروه C
11 اسفند 89 در شهر جده عربستان:
ناظر بازي: محمد عباس عبدالرزاق از بحرين
ناظر داوري: عبدالكريم سعيد هسونه از اردن
داور: صالح سوبخيدين از مالزي
كمك داور اول: محمد صبري از مالزي
كمك داور دوم: محمد كميل از مالزي
داور چهارم: سوبرامانيام سيتهارانجانان از مالزي
پرسپوليس و الوحده امارات از گروه C
تاريخ 25 اسفند 89 در ورزشگاه آزادي تهران:
ناظر بازي: سلمان محمد نمشان از عربستان
ناظر داوري: ويكتور كولپاكوف از قرقيزستان
داور: مينورو توجو از ژاپن
كمك داور اول: توشيوكي ناگي از ژاپن
كمك داور دوم: كاشيرو مياجيما از ژاپن
داور چهارم: روان آروموگان از هند

O M I D
01-19-2011, 01:31 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295426447.jpg)
فردا (پنجشنبه) اولین دیدار پرسپولیس برابر اسپارتا پراگ انجام می شود.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این دیدار فردا از ساعت 19:30 به وقت محلی و 19 به وفت تهران در ورزشگاه الشباب انجام می شود. دیدارهای بعدی پرسپولیس روز دوشنبه از ساعت 19:30 در برابر زنیت سن پترزبورگ روسیه در همان ساعت انجام می شود.

O M I D
01-19-2011, 01:34 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295424107.jpg)

کاروان تیم فوتبال پرسپولیس امروز صبح وارد دبی شد.

به گزارش سایت رسمی پرسپولیس، بازیکنان، کادر فنی و همراهان کاروان پرسپولیس که برای شرکت در تورنمنت شش جانبه دبی به این شهر سفر کرده­اند، صبح امروز با پرواز شرکت هواپیمایی ماهان عازم این شهر شده و ساعت 10:15 وارد به فرودگاه دبی رسیدند.
سرخ پوشان بعد از آن عازم باشگاه ایرانیان محل اقامت تیم فوتبال پرسپولیس می شوند. سعید حلافی به علت مشکل گذرنامه با تاخیر به جمع سرخ پوشان ملحق می شود.

O M I D
01-20-2011, 06:14 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295445950.jpg)

جلسه مطبوعاتی سرمربیان تیم­های شرکت کننده در تورنمنت شش جانبه دبی برگزار شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این جلسه از ساعت 14:30 در هتل میلنیوم دبی برگزار شد و میرکولو لوچسکیو سرمربی رومانیایی تیم شاختار دونتسک، گابریل کالدرون سرمربی آرژانتینی الهلال، ایگور کورنیت سرمربی زنیت سن­پترزبورگ و علی دایی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس حضور داشتند.
علی دایی در این جلسه در پاسخ به سوالی در مورد حضور در تورنمنت شش جانبه، گفت: به نظرم تورنمنت خوبی است و تیم ما می تواند قبل از شروع دوباره لیگ از فرصت بازی با تیم های صاحب سبک اروپایی استفاده کند و بتواند فاصله خود را با این تیم­ها بسنجد.
وی افزود: چنین فرصت هایی برای تیم های آسیایی کم پیش می آید و ما می­توانیم با استفاده از این فرصت ضعف­هایمان را پوشش دهیم. تا به آمادگی لازم برای ادامه لیگ برتر ایران و جام باشگاه­های آسیا برسیم.
سرمربی پرسپولیس در پاسخ به سوالی که حضور او در در این تیم چه کمکی به پیشرفت فوتبال ایران می­کند، گفت: آمدن من به پرسپولیس تنها برای کمک به این تیم و فوتبال ایران بود به عنوان یک ایرانی وظیفه خود می­دانم و با وجود افتخارات زیادی که در عرصه فوتبال کسب کرده­ام با این تیم نیز بتوانیم به موفقیت برسیم.
علی دایی درباره وضعیت فعلی پرسپولیس، خاطرنشان کرد: در خط حمله مشکل خاصی نداریم و با جذب وحید هاشمیان بعد از این می توانیم بسیار بهتر از گذشته حاضر شویم. هر چند دوست داشتم بازیکنانی که اکنون در جام ملت­های آسیا حضور دارند نیز در جمع ما بودند تا در کنار یکدیگر به آمادگی مناسب­تری دست پیدا کنیم.

O M I D
01-20-2011, 06:20 PM

اسپانسرهای پرسپولیس در تورنمنت شش جانبه دبی مشخص شدند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، بانک شهر و شرکت درسا اسپانسرهایی هستند که تبلیغات آنها بر رو و پشت پیراهن پرسپولیس در این تورنمنت قرار می­گیرد.
پرسپولیس فردا (پنجشنبه) در اولین دیدار این تورنمنت به مصاف اسپارتا پراگ جمهوری چک می­رود.

O M I D
01-20-2011, 06:22 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295517214.jpg)

تمرين روز پنجشنبه سرخپوشان در حالي برگزار شد كه خردسالان ايراني، تماشاگران اين جلسه تمريني بودند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، سرخپوشان تمرين روز پنجشنبه را در يك هواي بهاري پشت سر گذاشتند.
نكته جالب توجه در تمرين امروز، حضور بچه‌هاي خردسال ايراني بود كه به همراه معلمان خود، براي تماشاي تمرينات هموطنانشان در كنار زمين حضور يافتند.

O M I D
01-20-2011, 06:25 PM
پنحشنبه ۳۰ دی ۱۳۸۹ ۱۱:۳۸:۰۷ http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/Print/3108)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295517503.jpg)
تيم فوتبال پرسپوليس آخرين جلسه تمريني قبل از اولين ديدار در تورنمنت شش جانبه دبي را صبح روز پنجشنبه در زمين باشگاه ايرانيان برگزار كرد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، سرخپوشان راس ساعت 11 صبح روز پنجشنبه 28 دي ماه زير نظر كادر فني تمرين كردند.
هوا، نيمه ابري و مطلوب و زمين چمن باشگاه ايرانيان، مناسب براي تمرينات قرمزپوشان بود.
بازيكنان با لباس‌هاي بنفش در تمرين امروز حاضر شدند.
تمرين با صحبت‌هاي علي دايي آغاز شد.
بازيكنان به همراه عبدي و مولايي، دور زمين دويدند و به حركات كششي و نرمشي پرداختند.
وحيد هاشميان با فريد زرينه پس از صحبت با علي دايي براي انجام فيزيوتراپي محل تمرين را ترك كردند.
علي دايي، ژلكو مياچ، محمد علي يحيوي و آناليزور تيم، در ميانه ميدان تمرينات امروز را زير نظر داشتند.
دوهاي سرعتي و كوتاه، بخش بعدي تمرينات بود كه زير نظر مولايي انجام شد.
سپس بازيكنان به چهار گروه تقسيم شدند، 3 گروه به بازي آقاوسط و دروازه‌بانان نيز با لباس هاي قرمز زير نظر يحيوي به تمرين پرداختند.
شادي و نشاط بازيكنان و كادر فني جالب توجه بود. آنها كليه تمرينات امروز را با شادابي پشت سر گذاشتند.
سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه و همچنين مروز تاكتيك‌ها، آخرين بخش تمرينات پنجشنبه بود.
گفتني است؛ پرسپوليس امروز (پنجشنبه) در اولين ديدار از تورنمنت شش جانبه دبي از ساعت 19:30 به وقت محلي به مصاف تيم اسپارتاپراگ چك مي‌رود.

O M I D
01-20-2011, 06:26 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295517367.jpg)

محمود خوردبين سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مشكل مازيار حل شد و وي هم اكنون در كنار تيم، تمرين مي‌كند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس در مورد مشكل ورود مازيار زارع به دبي اظهار داشت: زارع به دليل اينكه پيش از اين در تيم الامارات بوده و اقامت در اين كشور را داشته است، نيازي به ويزا نداشت اما مي‌بايست، مطابق قانون اين كشور هر شش ماه يك بار وارد امارات مي‌شده است و چون اين اتفاق نيافتاده بود، وي با مشكل ورود مواجه شد. به همين دليل، در زماني كه كاروان پرسپوليس وارد امارات شد، مسئولان فرودگاه دبي با ورود مازيار مخالفت كردند كه پس از پيگيري‌هاي لازم مشكل وي حل شد و با صدور ويزاي جديد به كاروان پرسپوليس ملحق شد و امروز نيز در كنار بازيكنان به تمرين پرداخت.
سرپرست پرسپوليس در مورد بازيكنان حاضر در اين اردو افزود: كليه بازيكناني كه در تورنمنت آنتاليا حضور داشتند، در اين اردو نيز شركت دارند. ضمن اينكه دو بازيكن ملي پوش ما يعني محمد نوري و غلارضا رضايي به جهت حضور در تيم ملي در اختيار ما نيستند.
خوردبين در مورد شرايط و امكانات باشگاه ايرانيان گفت: ما ديروز به اينجا آمديم و يك جلسه تمرين سبك را انجام داديم. در اين باشگاه همه چيز نسبتا خوب است اما شرايط زمين و هتل در تركيه خيلي بهتر از اينجا بود.

O M I D
01-20-2011, 06:28 PM
پنحشنبه ۳۰ دی ۱۳۸۹ ۱۳:۵۴:۴۴ http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/Print/3112)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295519750.jpg)
تيم فوتبال پرسپوليس امروز (پنجشنبه) در اولين ديدار از تورنمنت شش جانبه دبي از ساعت 19:30 به وقت محلي به مصاف تيم فوتبال اسپارتاپراگ مي‌رود.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، سرخوشان پس از پشت سر گذاشتن دو جلسه تمرين در زمين باشگاه ايرانيان دبي، امروز (پنجشنبه) ساعت 17 به وقت محلي به سمت ورزشگاه الشباب حركت مي‌كنند تا در اولين ديدار در مسابقات شش جانبه دبي به مصاف حريف قدرتمند خود بروند.
گفتني است؛ محمود خوردبين سرپرست اين تيم پس از صرف ناهار به بازيكنان اعلام كرد؛ در ساعت 16:30 براي صرف چاي و شيريني در رستوران حضور يافته و پس از آن عازم محل مسابقه شوند.

O M I D
01-22-2011, 06:13 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgاز زمان شکل گیری تیم فوتبال پرسپولیس تا کنون این تیم 30 بار رودرروی تیم های مختلف اروپایی قرار گرفته که 9 بار برده و 14بار شکست خورده است.....

از زمان شکل گیری تیم فوتبال پرسپولیس تا کنون این تیم 30 بار رودرروی تیم های مختلف اروپایی قرار گرفته که 9 بار برده و 14بار شکست خورده است. اما قبل از پیروزی اخیر پرسپولیس مقابل اسپارتا پراگ چک این تیم 6 سال پیش تیم اتریشی اشتورم گراتس را شکست داده بود.نتایج تمام بازی های تدارکاتی پرسپولیس مقابل تیم های اروپایی به شرح زیر است.البته نتایج بازیهای پرسپولیس مقابل تیم دوم هامبورگ و تیم های آماتور آلمانی و بازی هایی از این دست در این آمارگیری لحاظ نشده است.
1349: پرسپولیس2- زوریخ سوئیس 3 ،پرسپولیس صفر- بنفیکا پرتغال 4
1350:پرسپولیس 2- هامبورگ آلمان 2 ، پرسپولیس یک- آکادمیکا پرتغال یک
1351:پرسپولیس صفر – بریستول سیتی انگلیس یک ،پرسپولیس یک - اسلوبودا یوگسلاوی یک، پرسپولیس یک – بولد کلوبن دانمارک یک ، پرسپولیس یک – کریستال پالاس انگلیس 5 ، پرسپولیس 2 – اسپارتا پراگ چکسلواکی 2،پرسپولیس یک – چلسی انگلیس یک ،پرسپولیس یک – پورتسموث انگلیس صفر ،پرسپولیس 3 – هندون انگلیس صفر
1354: پرسپولیس یک - منچستر یونایتد انگلیس صفر 1365: پرسپولیس2 - ویثموت آلمان شرقی یک
1368 : پرسپولیس یک - واشاش مجارستان یک
1369: پرسپولیس2– سن پاتریک ایرلند صفر، پرسپولیس یک – تیم ملی ب شوروی 2
1374 :پرسپولیس یک – اوسترز سوئد
3 1378:پرسپولیس صفر – آرمینیا بیله فلد آلمان 2، پرسپولیس صفر – پابلیکوم اسلوونی یک
1382: پرسپولیس صفر – فنر باغچه ترکیه 2، پرسپولیس6 – استانبول اسپور ترکیه صفر
1383: پرسپولیس3 – آنکارا آساش ترکیه صفر، پرسپولیس 2 – اشتورم گراتس اتریش صفر
1384:پرسپولیس یک – بایرن مونیخ آلمان 2
1385:پرسپولیس 2- ویگان اتلتیک انگلیس 4 ، پرسپولیس یک – لاتزیو ایتالیا 4
1389:پرسپولیس یک(2) – اینتراخت فرانکفورت آلمان یک (4)، پرسپولیس صفر– آنتالیا اسپور ترکیه 3، پرسپولیس3 – اسپارتا پراگ چک 2.

O M I D
01-22-2011, 06:14 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295605195.jpg)

مازيار زارع هافبك خوش فكر و ارزنده تيم فوتبال پرسپوليس و زننده گل اول ديدار برابر اسپارتاپراگ در گفتگويي با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس در خصوص گلزني‌اش و برد در اين بازي، به نكات جالبي اشاره كرد.

ارزيابي شما در بازي اول پرسپوليس در تورنمنت دبي چيست؟
بازي خوبي در برابر تيم بزرگي چون اسپارتاپراگ انجام داديم اما فكر مي‌كنم بايد در اين ديدار گل‌هاي بيشتري به ثمر مي‌رسانديم.
در اين بازي عملكرد متفاوتي نسبت به قبل داشتي، در اين خصوص توضيح مي‌دهي؟
ما در برابر تيم بزرگي به ميدان رفتيم و يكي از بهترين بازي‌هاي خودمان را در برابر آنها به نمايش گذاشتيم. من در اين ديدار از خودم راضي بودم و تنها دليل آن هم اين بود كه همه چيز خوب بود. از توپ و زمين گرفته تا شرايط آب و هوايي و انگيزه خوب بچه‌ها. يقينا در چنين شرايطي وقتي همه چيز خوب باشد، طبيعتا انگيزه و كيفيفت بازي بالا مي‌رود و روي بازي همه بچه‌ها تاثيرگذار است.
در اين بازي شاهد ضربات شوت از راه دور بوديم، در صورتي كه در بازي‌هاي قبلي اين شرايط را نداشتيد؟
شوت زدن بايد در شرايط بازي پيش بيايد و مطمئنا درخواست هواداران براي شوتزني از راه دور بيشتر از كارهاي ديگر است. بازي من وقتي به چشم مي‌آيد كه بتوانم شوتزني كنم اما نمي‌شود در هر موقعيتي اين كار را انجام داد چرا كه همانطور كه تاثير مثبت روي عملكرد خودم و تيم دارد، به همان شكل تاثير منفي نيز در روحيه تيم مي‌گذارد.
از نتيجه راضي بوديد؟
ما بايد چهار گل صد در صد ديگر به حريف اروپايي خود مي‌زديم اما دروازه‌بان آنها با مهار ضربات ما روز خوبي را پشت سر گذاشت.
حضور هواداران و تشويق‌هاي بي‌امان آنها را چطور ديديد؟
پرسپوليس هر جاي دنيا برود، هواداران خودش را دارد. دبي كه نزديك است اگر در نقاط دور دنيا هم سفر كنيم، هواداران پرسپوليس در آنجا هم، ما را حمايت و مورد لطف خودشان قرار مي دهند. آنها براي ما قوت قلب هستند و تاكنون هر جا كه رفته‌ايم، تيم را تنها نگذشته و نمي‌گذارند و جا دارد از آنها تشكر كنم.
حضور در اين تورنمنت‌ها تا چه اندازه بر عملكرد تيم تاثير مي‌گذارد؟
تيم ما در اين بازي‌ها از نظر روحي و رواني و كسب تجارب حرفه‌اي فوتبال دنيا، بهره‌هاي زيادي خواهد برد و نمايش روند رو به رشد پرسپوليس را در بازي‌هاي ليگ برتر، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا خواهيد ديد. بازي با تيم‌هاي بزرگ كارآيي بزرگ مي‌خواهد كه بچه‌هاي تيم ما كم كم به آن مي‌رسند.

O M I D
01-22-2011, 06:24 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295608269.jpg)

هادي نوروزي مهاجم تند و سريع پرسپوليس و زننده گل سوم اين تيم در بازي برابر اسپارتاپراگ در گفتگويي با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس در مورد گل سوم تيمش و از دست رفتن موقعيت‌هاي گلزني، به نكات قابل توجهي اشاره كرد.

بازي برابر حريف قدرتمند اروپايي را چگونه ارزيابي مي‌كني؟
بازي برابر اين تيم‌ها از اين نظر قابل توجه است كه ما با استرس در برابر آنها ظاهر مي‌شويم. در ابتدا، كمي بازي را سخت گرفتيم اما پس از صحبت با بچه‌ها و با عزم و اراده آنها، توانستيم نمايش قابل قبولي را ارائه دهيم. در اين بازي بايد گل‌هاي بيشتري به ثمر مي‌رسانديم اما در مجموع سرتر از آنها بوديم.
در خصوص عدم استفاده از موقعيت‌ها چه نظري داري؟
من يك موقعيت خوب در نيمه اول داشتم كه به دليل اينكه زاويه آن كور بود، نتوانستم از آن استفاده كنم. در فوتبال، موقعيت‌سازي يك اصل است كه بايد روي آن كار شود. ما بايد بتوانيم موقعيت‌هاي بيشتري براي گلزني بوجود آوريم. بچه هاي ما در اين بازي بعد از هدر رفتن موقعيت‌هاي بدست آمده، تلاش خود را بيشتر كردند و به حملات خود افزودند تا توانستيم به گل‌هاي بعدي برسيم.
آيا در آغاز مسابقات نيم فصل دوم اين مشكل حل خواهد شد؟
ما بايد بتوانيم فشارها، استرس‌ها و حاشيه‌ها را كنار بگذاريم و با تمركز كامل از موقعيت‌هاي بوجود آمده استفاده كنيم.
وضعيت گلزني خودت چگونه است؟
من سعي مي‌كنم با تمرينات مضاعف و تمركز بيشتر مشكلم را حل كنم و از معدود موقعيت‌هايي كه نصيبم مي‌شود به گل برسم.
چرا از شوت‌هاي راه دور استفاده نمي‌كني؟
بازيكنان و مخصوصا شوت‌زنان تيم بايد در شرايط شوتزني قرار گيرند تا بتوانند اين كار را انجام دهند. كادر فني طي تمرينات گذشته، تلاش مي‌كند با صحبت‌هاي فراوان و انجام تمرينات ويژه به گلزني از راه دور روي بياوريم.
در تورنمنت 6 جانبه دبي فكر مي‌كني چه مقامي كسب كنيد؟
بچه‌ها پس از اين برد، ديگر واهمه‌اي از تيم‌هاي بزرگ ندارند و ما اگر خودمان باشيم و مغرور اين برد نشويم، شكست زنيت دور از دسترس نيست و به نظر من بچه‌ها و تيم ما شايستگي حضور در فينال اين مسابقات را دارند.

O M I D
01-22-2011, 06:25 PM
مدارک مربوط به حضور تیم فوتبال پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا به مقر AFC ارسال شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مدارک مربوط به حضور تیم فوتبال پرسپولیس اعم از مدارک بازیکنان، کادر فنی، مدیران و مسوولان باشگاه، امروز به فدراسیون فوتبال کشورمان تحویل داده شد و بخش بین الملل فدراسیون نیز پس از بررسی‌های لازم، مدارک را از طریق پست سفارشی (DHL) به مقر کنفدراسیون فوتبال ارسال کرد.
تیم فوتبال پرسپولیس در این رقابت‌ها در گروه C با تیم‌های الوحده امارات، الاتحاد عربستان و بنیادکار ازبکستان به رقابت خواهد پرداخت.

جزییات بیشتر را در مصاحبه سایت رسمی باشگاه پرسپولیس با مشاور امور بین الملل (http://fc-perspolis.com/3144/%D8%AF%D8%B1_%DA%AF%D9%81%D8%AA_%D9%88_%DA%AF%D9%8 8_%D8%A8%D8%A7_%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1_%D8% A7%D9%85%D9%88%D8%B1_%D8%A8%DB%8C%D9%86_%D8%A7%D9% 84%D9%85%D9%84%D9%84_%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A 7%D9%87_%D9%85%D8%B7%D8%B1%D8%AD_%D8%B4%D8%AF:_%D8 %AC%D8%B2%DB%8C%DB%8C%D8%A7%D8%AA_%D8%A7%D8%B1%D8% B3%D8%A7%D9%84_%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA_%D9%BE%D8% B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3_%D8%A8%D9%8 7_AFC/#More) این باشگاه بخوانید.

O M I D
01-22-2011, 06:28 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295699148.jpg)

مدارک مربوط به حضور تیم فوتبال پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا به مقر AFC ارسال شد.

مشاور امور بین الملل باشگاه پرسپولیس با اعلام خبر فوق، به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، گفت:" مدارک مربوط به حضور تیم فوتبال پرسپولیس اعم از مدارک بازیکنان، کادر فنی، مدیران و مسوولان باشگاه، امروز به فدراسیون فوتبال کشورمان تحویل داده شد و بخش بین الملل فدراسیون نیز پس از بررسی‌های لازم، مدارک را از طریق پست سفارشی (DHL) به مقر کنفدراسیون فوتبال ارسال کرد."
علی اصغر مانوسی‌فر با اشاره به اینکه این لیست، لیست مقدماتی پرسپولیس است، افزود:" در این لیست 27 بازیکن معرفی شده اند و باشگاه پرسپولیس هنوز 3 جای خالی دارد. چنانچه کادر فنی و مدیریت باشگاه علاقمند به جذب بازیکنی باشند، این فرصت تا آغاز رسمی لیگ قهرمانان آسیا وجود دارد که بازیکن مورد نظر، جذب و به لیست پرسپولیس اضافه شود."
وی تصریح کرد:" پرسپولیس برای جای خالی لیست خود می‌تواند یک بازیکن خارجی، از قاره آسیا و نیز بازیکن داخلی جذب کند. بازیکن آسیایی باید زیر 23 سال باشد که به جای آقای محمد پروین که به دلیل مشکل مصدومیت از لیست پرسپولیس خارج شده است می‌تواند به این لیست اضافه شود."

O M I D
01-22-2011, 06:29 PM
محمد علي يحيوي مربي باتجربه دروازه‌بانان تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص آمادگي گلرهاي اين تيم، با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس گفتگو كرد.

شرايط دروازه‌بانان پرسپوليس چطور است؟
دروازه‌بانان ما از نظر آمادگي در شرايط مطلوبي بسر مي‌برند. با توجه به بازي پر فشاري كه در برابر نماينده جمهوري چك انجام داديم، رحمان و عليرضا نمايش قابل قبولي ارائه دادند و با سربلندي از اين آزمون خارج شدند.
وضعيت تمرينات را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
ما در حال حاضر تمرينات با نشاط و پرفشاري را با جديت كامل انجام خواهيم داد تا در بازي‌هاي آتي عملكردي بهتر از قبل داشته باشيم.
حضور حقيقي چه تاثيري بر روند بازي با اسپارتاپراگ داشت؟
عليرضا وقتي در آن دقايق وارد زمين شد، توانست به خوبي خود را با شرايط و سرعت بازي وفق دهد و خيلي آماده و سرحال نشان داد. حقيقي تمام نكاتي كه به او گفته بوديم را به نحو احسن اجرا كرد و در كل موفق عمل كرد.
كداميك از دو دروازه‌بان اصلي تيم با خط دفاعي هماهنگ‌تر است؟
هر دو دروازه‌بان ما نه تنها با خط دفاعي كه با كل تيم هماهنگ هستند و با كمك به يكديگر روز به روز به شرايط ايده‌آل نزديك‌تر مي‌شوند.
آيا در انتخاب دروازه‌بان اصلي شما نظر مي‌دهيد؟
تيم ما دو دروازه‌بان هم سطح و آماده دارد كه گلر اصلي توسط سرمربي انتخاب مي‌شود.
در مورد دروازه‌بان سوم پرسپوليس چه نظري داريد؟
مسعود داستاني دروازه‌بان جوان و آينده‌داري است كه با تلاش و پشتكار فراوان در كنار دو دروازه‌بان با تجربه ما مي‌تواند آينده روشني را براي خود و پرسپوليس رقم بزند. مسعود هم اينك تنها منتظر يك فرصت است.
نظر شما در مورد بازي اول و ديدار روز دوشنبه آينده چيست؟
بازي با اسپارتاپراگ رو به جلو و سرعتي بود. پرسپوليس بازي پرفشار و قدرتي را در برابر تيم بلوك شرقي برگزار كرد. بازيكنان، فوتبال سرعتي و جذابي را در دستور كار خود قرار دادند و منطقي‌تر از آنها، اين ديدار را اداره كردند و در نهايت نتيجه را به سود خود رقم زدند. در مورد بازي با زنيت هم همينطور است. ما بايد روي سرعت بازي بيشتر كار كنيم و از موقعيت‌هاي بدست آمده، بهره لازم را ببريم.

O M I D
01-22-2011, 06:30 PM
مربي پرتلاش تيم فوتبال پرسپوليس، امروز صبح امارات را به مقصد انگلستان ترك كرد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس،حسين عبدي به جهت حضور در آخرين دوره كلاس‌هاي مربيگري در لندن، امروز (شنبه) اردوي سرخپوشان را ترك كرد و به انگلستان سفر نمود.
گفتني است؛ عبدي هفته آينده در تهران به تيم ملحق خواهد شد.

O M I D
01-23-2011, 06:58 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295707248.jpg)

تمرين بعدازظهر روز شنبه سرخپوشان در يك هواي دلپذير، زير نظر كادر فني برگزار شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، بازيكنان نيم ساعت قبل از آغاز تمرين در زمين چمن باشگاه ايرانيان حاضر شدند و دو به دو با توپ گرم كردند.
بازيكنان لباس‌هاي بنفش، كادر فني و دروازه‌بانان نيز با لباس‌هاي مشكي در تمرين عصر شركت داشتند.
تمرين با صحبت‌هاي كوتاه علي دايي آغاز شد.
دروازه‌بانان از تيم جدا شدند و زير نظر يحيوي به گرم كردن پرداختند. سپس با عبور از موانع توپگيري مي‌كردند.
مجتبي زارع و سكوبرت دور زمين دويدند.
وحيد هاشميان با لباس قرمز در محل تمرين حضور يافت و پس از هماهنگي با فريد زرينه و محمود خوردبين براي فيزيوتراپي عازم بيمارستان ايرانيان دبي شد.
عليرضا نورمحمدي به دليل سرماخوردگي به استراحت پرداخت.
ژلكو مياچ كاغذ به دست براي تمرينات امروز برنامه داشت و تمرينات را در لحظاتي براي كادر فني تشريح كرد.
حسين عبدي كه براي پشت سرگذاشتن آخرين دوره كلاس‌هاي مربيگري‌اش به لندن سفر كرده بود، غايب تمرينات امروز بود.
تمرينات فشرده و دوهاي سرعتي كوتاه و بلند، بدن بازيكنان را بخوبي گرم كرد و آنها آماده اجراي مراحل بعدي تمرينات شدند.
در ادامه، علي دايي تاكتيك‌هاي تيمي را براي بازيكنان تشريح كرد و آنها در قالب دو تيم سفيد و بنفش به بازي درون تيمي و انجام تاكتيك‌هاي مورد نظر پرداختند.
گفتني است؛ سرخپوشان جلسه بعدي تمرين خود را از ساعت 19 فردا پيگيري مي‌كنند.

O M I D
01-23-2011, 07:00 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295717033.jpg)

محمدرضا مولايي مربي با تجربه و پرتلاش بدنسازي تيم فوتبال پرسپوليس كه نقش بسزايي در آمادگي بدني بازيكنان اين تيم دارد، در گفت و گويي با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس به نكات قابل توجهي اشاره كرد.

ارزيابي شما از نظر آمادگي بدني بازيكنان چيست؟
همه ديدند كه بازيكنان ما از نظر قدرت بدني و آمادگي جسماني سرتر از تيم اسپارتاپراگ بودند. مخصوصا نيمه دوم، تيم ما خيلي سرحال‌تر ظاهر شد و اين نكته براي ما جاي اميدواري دارد.
تيم در حال حاضر خوب است، اما اين آمادگي تا چه زماني تداوم دارد؟
ما در تلاش هستيم كه بتوانيم طي برنامه‌اي حساب شده اين شرايط بدني بازيكنان را حفظ كنيم تا در مسابقات متعدد با افت بدني مواجه نشوند.
آيا در نيم فصل دوم بدنسازي داشتيد؟
ما اول فصل خوشبختانه اصول پايه‌اي بدنسازي را به خوبي در تيم اجرا كرديم و مطمئنا تيمي كه پايه را خوب كار كرده باشد در نيم فصل، نيازي به بدنسازي مجدد ندارد. در نيم فصل، ما تنها يك سري ساختارها و سرفصل‌ها را تمرين مي‌كنيم تا بتوانيم با كارهاي تركيبي، بچه‌ها را در شرايط كنوني نگه داريم و فكر مي‌كنم بهترين كار را هم ما انجام داديم، چون اگر مي‌خواستيم در نيم فصل كار بدنسازي انجام دهيم، يك كار بيهوده بود و خستگي مفرط به سراغ بچه‌ها مي‌آمد و يقينا بدنسازي دوباره فشار فراواني روي بدن بازيكنان ايجاد مي‌كرد.
سكوبرت دوباره مصدوم شد؟!
خوشبختانه مصدوميت قبلي را ندارد اما روز گذشته در يك صحنه، با تكل مواجه شد و با مصدوميت جزيي روبرو گرديد و ما امروز تمرينات بي‌هوازي را روي او انجام داديم.
تيم اسپارتاپراگ در ديدار برابر پرسپوليس به شيوه‌هاي مختلفي روي آورد و در نهايت به بازي قدرتي پرداخت، نظر شما چيست؟
تيم‌هاي اروپاي شرقي فوتبالي با شيوه قدرتي را در دستور كار خود دارند اما جالب اينكه وقتي آنها به اين روش روي آوردند، در برابر بازيكنان آماده ما كم آورده و در پايان، بازي را واگذار كردند و ما خيلي اميدواريم بتوانيم در بازي‌هاي بعدي نيز اينچنين ظاهر شويم. كار ما از الان صد برابر سخت‌تر شده، چرا كه بايد بتوانيم اين شرايط آمادگي بدني بازيكنان را حفظ كنيم.
آيا بازيكنان پرسپوليس توان مسابقات فشرده را دارند؟
توان بازيكنان ما در حال حاضر بالاست و آنها مي‌توانند حتي يك بازي 120 دقيقه‌اي كامل را انجام دهند و از سويي قادرند، هر 4 تا 5 روز، يك مسابقه برگزار كنند.
در مورد بازي با زنيت چه نظري داريد؟
من فكر مي‌كنم اگر با همان توان و قدرت و يك بازي حساب شده در برابر اين تيم ظاهر شويم، به راحتي مي‌توانيم آنها را شكست دهيم، چرا كه بچه‌ها از روحيه بسيار بالايي سود مي‌برند و يقينا پس از برد زنيت، به فينال راه خواهيم يافت.

O M I D
01-23-2011, 07:03 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295720926.jpg)

سپهر حيدري، كاپيتان با اخلاق و محجوب تيم فوتبال پرسپوليس در گفت و گويي با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، شرايط اردو و مسابقات را تشريح كرد.

از اردوي دبي و بازي برابر اسپارتاپراگ بگو...
بعد از اردوي خيلي خوبي كه در تركيه داشتيم و با تيم‌هاي بزرگ بازي كرديم، اين اردو هم ادامه همان مسير است، با اين تفاوت كه با تيم‌هاي بزرگتري ديدار مي‌كنيم. در اين تورنمنت چهار تيم از شش تيم، در جام باشگاه‌هاي اروپا حضور دارند و دو تيم ديگر نيز در جام باشگاه هاي آسيا.
اين تورنمنت‌ها تا چه اندازه بر روند تيمي اثر دارد؟
تورنمنت‌هاي اينچنيني مي‌تواند به تجربيات ما اضافه كند. ما در اين تورنمنت‌ها شركت مي‌كنيم تا ثابت كنيم كه اختلاف فوتبال ايران با تيم‌هاي اروپايي زياد نيست و همه ديدند كه پرسپوليس 50 درصد تيم واقعي خود را نشان داد. پرسپوليس با 50 درصد توانش، توانست يك تيم خوب اروپايي را شكست دهد. ما توانايي‌هاي خيلي زيادي داريم و بايد فقط خودمان را باور كنيم و حرف‌هاي مربيان را گوش داده تا بتوانيم با 11 بازيكن دفاع و حمله كنيم.
بازي‌هاي پرسپوليس را در ليگ ايران چطور پيش بيني مي‌كنيد؟
بعد از بازي با صبا تا حدودي به خودمان آمديم، جلوي سايپا ضعف‌هايمان كمتر شد و در بازي با اينتراخت تيم را تقويت كرديم و در مقابل اسپارتاپراگ خيلي بهتر شديم و فكر مي‌كنم نبايد كار را ساده بگيريم و اگر با تمركز بيشتر 11 نفره دفاع و حمله كنيم، هيچ تيمي نمي‌تواند در مقابل ما دوام بياورد. البته به شرطي كه واقعا حداقل 50 درصد توانايي خودمان را به نمايش بگذاريم. بايد قبول كنيم كه اين تنها 50 درصد توانايي ما بود، منتهي با هم بوديم و توانستيم يك تيم بزرگ اروپايي را شكست دهيم.
بازي با يك تيم بزرگ، انگيزه زيادي بود، آيا اين انگيزه را مي‌توانيم در ليگ ايران داشته باشيم؟
بايد حتما همينطور باشد، ما به اندازه يك فصل هواداران را حرص داديم و نتايج غير قابل باوري كسب كرديم و يقينا در برابر صنعت نفت با انگيزه‌اي بالا به ميدان مي‌رويم. پرسپوليس به اندازه كل فصل امتياز از دست داده است و اگر مي‌خواهيم به قهرماني برسيم نبايد ديگر هيچ بازي و امتيازي را واگذار كنيم، چه در خانه و چه در شهرستان‌ها.

O M I D
01-23-2011, 07:05 PM
زرينه و مصدومان پرسپوليس

پزشک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: وضعيت جسمي بازيکنان خوب و همه آن ها در سلامت کامل آماده شروع مسابقات ليگ برتر و جام حذفي هستند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg فريد زرينه گفت: در حال حاضر هيچ کدام از بازيکنان دچار مصدوميت جدي نشده اند و به همين خاطر همه به صورت کامل در اختيار کادر فني هستند.
وي اظهار داشت: در اردو دبي مجتبي زارع و سکوبرت در تمرينات روز جمعه با يکديگر برخورد و هر دو دچار مصدوميت شدند که در دو جلسه تمرين روز شنبه به صورت جداگانه به دويدن به دور زمين پرداختند.
وي گفت: مصدوميت اين دو بازيکن جدي نيست و آن ها مي توانند طي دو روز آينده همراه ديگر بازيکنان تمرين کنند.
تيم فوتبال پرسپوليس چهارشنبه هفته گذشته اردو 9 روزه خود را در باشگاه ايرانيان دبي بر پا کرده است.
زرينه در خصوص وضعيت وحيد هاشميان گفت: معالجات پزشکي و انجام فيزيوتراپي اين بازيکن از تهران شروع و تا امروز همچنان ادامه دارد.
وي افزود: هاشميان دويدن را شروع کرده و ادامه معالجات او در بيمارستان ايرانيان دبي در حال پيگيري است.
وي گفت: در اردو دبي تمام تلاش خودمان را خواهيم کرد تا اين بازيکن به بازي اول تيم پرسپوليس در دور برگشت ليگ برتر برسد.

O M I D
01-23-2011, 07:05 PM

مربي و بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز (يكشنبه) براي اخذ ويزا راهي كنسولگري دبي شدند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، ژلكو مياچ مربي و سكوبرت مدافع سرخپوشان صبح امروز يكشنبه سوم بهمن ماه براي گرفتن ويزا به كنسولگري اين شهر مراجعه كرده و مدارك خود را ارائه دادند تا فردا ويزاي آنها صادر گردد.

O M I D
01-24-2011, 06:51 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295793635.jpg)

در ادامه تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس، تمرين روز يكشنبه در زمين «نادي بلديه دبي» برگزار شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، بدليل آماده نبودن زمين چمن باشگاه ايرانيان، تمرينات اين تيم در مجموعه ورزشي بلديه اين شهر انجام شد.
بازيكنان تيم پرسپوليس ساعت 16:30 به وقت محلي در لابي هتل آماده حركت شده و ساعت 16:45 راهي محل تمرين شدند.
مجموعه نادي بلديه دبي ميزبان خوبي براي سرخپوشان تهراني بود.
زمين چمن مناسب و آب و هواي دلپذير بهاري، نويد يك تمرين شاداب و موثر را براي تيم داشت.
كادر فني با لباس مشكي، علي دايي و دروازه‌بانان با پيراهن‌هاي قرمز و بازيكنان تيم نيز با لباس‌هاي طوسي رنگ در محل تمرين حضور يافتند.
مسئولان باشگاه به همراه سرپرست تيم در كنار زمين حضور داشتند و امكانات لازم را براي برگزاري هر چه بهتر تمرينات آماده ‌كردند.
علي دايي از روي نيمكت، آغاز تمرينات را نظاره مي‌كرد و مياچ در ميانه ميدان شرايط اجراي تمرينات تاكتيكي را مهيا مي‌ساخت.
بخش اصلي تمرين امروز، اجراي تاكتيك‌هاي حمله و دفاع بود كه بازيكنان در دو گروه، آن را در دستور كار خود قرار دادند.
علي دايي در نيمي از زمين و مياچ در بخش ديگر زمين، بازيكنان را به اجراي هر چه بهتر تمرينات راهنمايي و تشويق ‌كردند.
در ادامه، بازيكنان در قالب دو تيم طوسي و زرد در نيمي از زمين به فوتبال تحت فشار و سانتر از جناحين روي آورند.
گفتني است؛ تمرين روز يكشنبه در يك جلسه آن هم در نوبت بعدازظهر برگزار شد و فردا (دوشنبه) از ساعت 11، آخرين تمرين قبل از بازي با زنيت انجام خواهد شد.

O M I D
01-24-2011, 06:54 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295795464.jpg)

وحيد هاشميان پس از پشت سر گذاشتن مراحل فيزيوتراپي، امروز بعدازظهر در كنار زمين به تمرينات ويژه پرداخت.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، وحيد هاشميان مهاجم با تجربه پرسپوليس كه با مصدوميت جزيي روبرو شده بود، امروز (يكشنبه) بار ديگر به دويدن پرداخت و پس از آن در كنار زمين با فريد زرينه تمرينات خوب و شادابي را انجام داد.

O M I D
01-24-2011, 06:56 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295807053.jpg)

آناليزور تيم فوتبال پرسپوليس پس از ديدن بازي اسپارتاپراگ و زنيت سن پترزبورگ گفت: اين دو تيم قابل قياس با يكديگر نيستند. وي در گپ و گفتي با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس به نكات جالبي اشاره كرد.

آمادگي پرسپوليس را در برابر تيم‌هاي اروپايي چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
اردوي تركيه و بازي با تيم فرانكفورت آلمان به ما و بازيكنان خيلي كمك كرد تا با روش بازي تيم‌هاي قدرتمند اروپايي آشنا شويم. آنها فوتبال را فيزيكي و منسجم بازي مي‌كنند و در اين شرايط است كه آمادگي تيم پرسپوليس محك جدي مي‌خورد. بازي مقابل زنيت شرايط بدني بازيكنان ما را عيان مي‌كند.
چه تفاوتي بين فوتبال دو تيم هم گروه پرسپوليس مي‌بينيد؟
به نظر من مقايسه اين دو تيم، اصلا منطقي نيست چرا كه تيم زنيت يكي از بهترين و قدرتمندترين تيم‌هاي اروپايي است كه از بازيكنان و مربي نام آشنايي بهره مي‌برد. آنها توانستند در ديدار برابر اسپارتاپراگ، 3 بر صفر به برتري برسند.
پس پرسپوليس در برابر آنها با مشكل مواجه خواهد بود؟
نه اينطور هم نيست. فوتبال ما هميشه در شرايط سخت، بهتر بازي كرده است و تيم‌هاي ايراني برابر بزرگان فوتبال دنيا، بازي قابل قبولي را به نمايش گذاشته‌اند. مثلا تيم ما در مقابل فرانكفورت يك بازي معقول و منطقي را انجام داد و اين نشان از آشنايي بازيكنان با روش فوتبال دنيا است.
به نظر شما در بازي با زنيت بايد قدرتي بازي كنيم يا سرعتي؟
تيم زنيت صد‌در‌صد فيزيكي و قدرتي است و قطعا در درگيري‌هاي تن به تن با آنها به مشكل مي‌خوريم ولي آنها سرعت لازم را ندارند و ما بايد از دور با آنها بازي كنيم. با اين حال، چون تيمي هستند كه منسجم و هماهنگ بازي مي‌كنند، بايد خيلي مراقب بازي آنها باشيم.
چه راهكاري را براي مقابله با آنها مد نظر داريد؟
اگر بازيكنان ما در 15 دقيقه اول بازي، فشار آنها را مهار كنند و با روش بازي آنها آشنا شوند، آنگاه مي‌توانند تا انتهاي مسابقه، كنترل بازي را در دست بگيرند.
وضعيت بدنسازي و تاكتيكي تيم چطور است؟
با اضافه شدن مياچ و كمك‌هاي حسين عبدي شرايط تيم خيلي بهتر شده و كارهاي تاكتيكي و تركيبي زيادي را در تيم شاهد هستيم. مخصوصا در حمله و دفاع شرايط فرق كرده است. با اين حال بايد بيشتر از اينها كار كنيم.
پرسپوليس را در نيم فصل دوم ليگ برتر چگونه مي‌بينيد؟
يقينا پرسپوليس متفاوتي را نسبت به نيم فصل اول شاهد خواهيد بود، چرا كه بازي با تيم‌هاي بزرگ تاثير بسزايي در روند رو به رشد اين تيم گذاشته است كه نمايش قدرت پرسپوليس، در بازي مقابل صنعت نفت آشكار خواهد شد.

O M I D
01-24-2011, 06:58 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295807515.jpg)

تيم فوتبال پرسپوليس در دومين ديدار خود در تورنمنت دبي روز دوشنبه به مصاف تيم اروپايي زنيت سن پترزبورگ مي‌رود.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، در ادامه مسابقات گروهي تورنمنت شش جانبه دبي، تيم‌هاي پرسپوليس و سن پترزبورگ روسيه، روز دوشنبه چهارم بهمن ماه از ساعت 19:30 به وقت محلي (19 به وقت تهران) در ورزشگاه الشباب به مصاف هم مي‌روند.
گفتني است؛ تيم پرسپوليس در بازي اول برابر اسپارتاپراگ با نتيجه 3 بر 2 به برتري رسيد و تيم زنيت نيز با نتيجه 3 بر صفر از سد اسپارتا گذشت.

O M I D
01-24-2011, 06:59 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1295857748.jpg)

آخرين تمرين قبل از ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و زنيت سن پترزبورگ روسيه روز دوشنبه در زمين باشگاه ايرانيان دبي برگزار شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، سرخپوشان به دليل انجام بازي بعدازظهر روز دوشنبه مقابل زنيت روسيه، يك جلسه تمريني سبك را انجام دادند.
بازيكنان با پيراهن‌هاي بنفش و دروازه‌بانان با لباس‌هاي مشكي در تمرين امروز حاضر شدند.
از نكات جالب توجه تمرين امروز، صحبت‌هاي دو نفره بود. دايي با مياچ، زرينه با محسني، يحيوي با عالي‌پور، خوردبين با مسئول زمين، رسايي با بيك محمدلو.
بازيكنان در سه گروه به بازي آقا وسط پرداختند.
گروه اول شامل؛ حقيقي، مازيار زارع، محمد، رضايي، مجتبي شيري، نورمحمدي و الهايي بودند كه زير نظر مياچ بازي كردند.
گروه دوم شامل؛ نوروزي، اكبري، شكوري، آرفي، سكوبرت، احمدي، مهدي شيري، منصوري و بادامكي بودند كه زير نظر يحيوي كار كردند.
گروه سوم نيز شامل؛ داستاني، حيدري، فراگا، علي عسگري، مجتبي زارع، فشنگچي، آقازماني، ابراهيمي و سيف‌الهي بودند كه زير نظر عالي پور بازي كردند. علي دايي هم از كنار زمين عملكرد گروه‌ها را مشاهده مي‌كرد.
پس از بازي آقا وسط، بازيكنان بدن‌ها را سرد كردند و براي استراحت راهي اتاق‌هاي خود شدند.
وحيد هاشميان با دكتر زرينه و مولايي به تمرين پرداخت.
آرفي، جلال اكبري و عليرضا حقيقي دقايقي تمرينات اختصاصي انجام دادند و محل تمرين را ترك كردند.
علي ابراهيمي، الهايي و سيف الهي پس از پايان تمرين دور زمين دويدند.
گفتني است؛ تيم پرسپوليس، ساعت 17 امروز (دوشنبه چهارم بهمن ماه) به سمت ورزشگاه الشباب حركت مي‌كند تا در ساعت 19:30 به وقت محلي (19 به وقت تهران) در برابر تيم زنيت صف آرايي كند.

O M I D
01-24-2011, 07:02 PM

اسماعیل حلالی، بازیکن دهه 70 پرسپولیس، این روزها هدایت تیم ب باشگاه را عهده­دار است. تیمی که در لیگ دسته اول تهران (آسیا ویژن) حضور دارد و سه برد پیاپی در هفته های اخیر، نشان از تحولی است که با حضور هافبک سابق سرخپوشان در این تیم به وجود آمده است.
سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، به بهانه برد 6 بر یک تیم ب سرخ پوشان برابر تیم صدرنشین جدول لیگ آسیا ویژن، با حلالی سرمربی این تیم گفت و گویی کرده است، که در زیر می خوانید:

تیم ب پرسپولیس، برد خیره کننده ای برابر تیم اول جدول داشته است.
بله. ما توانستیم در آخرین بازی خودمان، تیم حامی که در حال حاضر در صدر جدول قرار دارد را شکست دهیم. سطح بازی­های لیگ تهران، خوب است و ما با بردهای اخیرمان نشان داده­ایم که متحول شده ایم و در شان نام پرسپولیس بازی می کنیم.
این سومین برد متوالی تیم ب پرسپولیس در لیگ دسته اول تهران بود. گویا شاهد تحولی در این تیم هستیم؟
من 6 هفته است که این تیم را تحویل گرفته­ام. در اوایل کارم 12-11 بازیکن بیشتر نداشتیم. برای بازی­ها هم معمولا 3-2 بازیکن از امیدها به ما اضافه می­شدند تا بتوانیم در رقابت حضور پیدا کنیم. اما درست زمانی که من تیم را تحویل گرفتم به خاطر بازی­های عقب افتاده­ای که داشتیم، ظرف مدت 9 روز 3 بازی انجام دادیم. شناختی هم از تیم نداشتم و طبیعتا نتایج خوبی هم در آن بازی رقم نخورد. اما به مرور که با بازیکنان آشنا شدم و تمرینات را به طور جدی برگزار کردیم، عملکرد تیم فوق العاده خوب بوده است که قابل قیاس با گذشته نیست. ما در سه بازی گذشته سه برد متوالی بدست آوردیم. 13 گل زده ایم و 2 گل هم دریافت کردیم که فکر می­کنم آمار خوبی است.
تیم ب پرسپولیس اگر در آسیا ویژن قهرمان شود، به لیگ دسته 3 کشور صعود می کند. این پتانسیل را در تیم­تان می­بینید؟
اگر از این تیم حمایت شود، شک نکنید که به دسته­های بالاتر صعود می کنیم. ما همین الان 4-3 بازیکن داریم که به راحتی می­توانند در تیم­های دسته اول کشور بازی کنند. تا جایی که من اطلاع دارم، باشگاه هم بی تمایل نیست که در لیگ دسته اول یا دوم کشور، تیم داشته باشد. بنابراین ما می­توانیم با سرمایه­گذاری روی همین تیم، به مراحل بالاتر صعود کنیم.
در کشور ما تیم های دوم یک باشگاه با تیم های پایه، آن طور که در سطح کشورهای صاحب فوتبال سراغ داریم، کارکرد خودشان را ندارند. فکر می کنید پرسپولیس بتواند در این زمینه پیش قدم شود و ما شاهد رشد بازیکنان پایه و اضافه شدنشان به تیم اصلی باشیم؟
ببینید! در کشور ما 90 درصد حرف­هایی که در مورد تیم­های پایه زده می­شود، شعار است. در جامعه ما نگاه نتیجه­گرایی حاکم است و برای همین هم همه هزینه­ها برای تیم­های اصلی صورت می گیرد. در حالی که باید جدای از شعار، به تیم­های پایه پرداخت. چون بها دادن به رده­های پایه، یک جور سرمایه­گذاری سودآور برای آینده است. هزینه کردن نیست، سرمایه گذاری است. اگر روزی این اتفاق بیفتد، تیم­های اصلی و بزرگسالان ما بیمه خواهند شد.
به این ترتیب هزینه باشگاه داری هم به شکل قابل توجهی تعدیل می شود و بازیکنانی که جذب تیم اصلی می شوند، در حد و اندازه­های این تیم خواهند بود. روندی که گاهی در تیم­های بزرگ عکس آن اتفاق می افتد!
بله الان اینطوری است که یک بازیکن، یک گل 40 متری می زند و به همین دلیل، خیلی راحت با قراردادی چند صد میلیونی، جذب یک تیم بزرگ می شود. اما بعدها می بینیم این بازیکن برای یک استپ ساده هم مشکل دارد و هزار مساله دیگر که پیش آید و جز ضرر و زیان برای باشگاه ما چیزی ندارد. به هر حال باید سرمایه گذاری ها در فوتبال به نحوی انجام شود که با یک برنامه ریزی بلند مدت، به نفع فوتبال کشور تمام شود.

O M I D
01-24-2011, 07:03 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgبه نظر می رسد پس از بازی ایران – عراق که با پیروزی تیم ملی کشورمان به پایان رسید چشم علی دایی و مسوولان پرسپولیس یکی از بازیکنان عراق را گرفته تا حبیب کاشانی با او برای حضور در تهران مذاکره کند....
سامال سعید مدافع راست و 23 ساله تیم ملی عراق که مقابل ایران بازی نسبتا خوبی را انجام داد مد نظر سرمربی پرسپولیس قرار گرفته است. سعید که این روزها پیراهن شماره 16 تیم ملی عراق را بر تن می کند فوتبال خود را از باشگاه پلیس آغاز کرد.سال 2005 بود که در 18 سالگی اولین بازی ملی خود را برابر کویت انجام داد و از آن به بعد در اکثر اردوهای تیم ملی کشورش حضور داشته است. سامال سعید در حد فاصل سال های 2007 تا 2009 حضور در باشگاه اربیل را تجربه کرد و حالا یکی دو سالی است به پلیس عراق بازگشته تا در تیمی بازی کند که فوتبالش را از آنجا آغاز کرده است.
سعید در حال حاضر و در رده باشگاهی پیراهن شماره دو باشگاه پلیس عراق را بر تن می کند. سامال که برادر کوچکتر سامر سعید است ظرف 5 سال گذشته 32 بازی ملی انجام داده و دو گل ملی هم به ثمر رسانده است که یک مدافع راست آینده دار است. در طول سالیان گذشته به قدری پیشرفت داشته که محمدعلی کریم، دفاع راست فیکس عراق و فصل گذشته مس کرمان را نیمکت نشین کرده است. ارزش قرارداد این فصل سامال سعید با باشگاه پلیس عراق مبلغی در حدود 120 هزار دلار است که باید دید آیا مسوولان این باشگاه موافقت خود را با حضور این بازیکن در پرسپولیس اعلام می کنند یا نه.
هر چند که به نظر می رسد سامال سعید رغبتی برای حضور در ایران ندارد. سامر سعید، برادر بزرگتر و دو قلوی سامال که او نیز در تیم ملی کشورش حضور دارد در این باره می گوید: «پرسپولیس سامال را می خواهد اما فکر نکنم او به ایران و این باشگاه بیاید.» البته سامال یک همبازی سابق و دوست صمیمی در تهران دارد و بعید نیست به خاطر او پیشنهاد پرسپولیس را قبول کند. خلدون ابراهیم هافبک همه کاره نفت تهران بهترین دوست سامال به حساب می آید و شاید به خاطر همجواری با او و حضور در تهران، شماره 16 عراقی ها سرخپوش شود. به این ترتیب باید منتظر نشست و دید آیا این مدافع راست 23 ساله پرسپولیسی می شود تا علیرضا محمد یک رقیب جدی پیدا کند یا اینکه داستان جذب او هم مثل جذب عمادرضا فقط در حد حرف باقی می ماند؟

O M I D
01-26-2011, 07:39 PM

سرپرست باشگاه پرسپولیس با حضور در حسینیه قائمیه تهران، در مراسم شام اربعین حسینی شرکت کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، امیرقلعه نوعی، از مربیان و پیشکسوتان فوتبال کشورمان که در حال حاضر هدایت تیم فوتبال سپاهان اصفهان را بر عهده دارد هر سال در شام اربعین سید و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) مراسمی را در منزل خود برگزار می‌کند.
این مراسم امسال نیز با حضور اهالی ورزش، هنرمندان و شخصیت‌های سیاسی و اجتماعی در حسینیه قائمیه تهران برگزار شد و حبیب کاشانی، سرپرست باشگاه پرسپولیس هم شب گذشته به دعوت امیر قلعه نوعی به این مراسم رفت.

O M I D
01-26-2011, 07:42 PM

ديدار رده‌بندي تورنمنت شش جانبه دبي بين تيم‌هاي پرسپوليس و زلينا برگزار شد كه طي آن تيم زلينا با نتيجه 3 بر يك به برتري رسيد و مقام سوم را كسب كرد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، سرخپوشان كه دقايق زيادي از مسابقه را 10 نفره در برابر تيم زلينا بازي كردند، در نهايت با نتيجه 3 بر يك مغلوب حريف اسلواكي خود شدند و به مقام چهارم رضايت دادند.
گفتني است؛ آخرين ديدار اين تورنمنت بين تيم‌هاي زنيت سن پترزبورگ و الهلال عربستان برگزار مي‌شود.

O M I D
01-27-2011, 07:34 PM
تورنمنت شش جانبه دبي
حاشيه هاي ديدار تيم هاي پرسپوليس و زلينا

علي دايي سرمربي تيم پرسپوليس پس از بازي مقابل زلينا اسلواکي در نشست خبري شرکت نکرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg دايي در اعتراض به بيرون کردن بازيکنان تيم پرسپوليس از رختکن توسط مسئولان برگزاري مسابقات در نشست خبري شرکت نکرد و همراه بازيکنان ورزشگاه را ترک کرد.
- مسئولان برگزاري مسابقات به دليل زود آمدن تيم هاي الهلال عربستان و زنيت سن پترزبورگ به داخل ورزشگاه رختکن تيم پرسپوليس را به يکي از تيم ها داده بودند.
- تيم فوتبال پرسپوليس هم چون سه ديدار گذشته خود با لباس‌ قرمز بازي کرد و تيم زلينا با لباس‌هاي يک دست زرد در مقابل حريف خود صف آرايي کردند.
- به دليل برگزاري بازي در ساعت 30/14 به وقت محلي حدود 50 تماشاگر ايراني وارد ورزشگاه و اين ديدار را تماشا کردند.
- در اين ديدار از شيپور و تشويق بازي هاي قبلي خبري نبود.
- وحيد هاشميان به هنگام گرم کردن بازيکنان به تنهايي چندين بار دور زمين دويد.
- بازيکن زلينا در دقيقه 8 از ضربه ايستگاهي ارسالي بر روي دروازه پرسپوليس استفاده و آن را به گل اول بازي تبديل کرد.
- وحيد هاشميان از جايگاه خبرنگاران بازي را تماشا مي کرد.
- مقدس نماينده فدراسيون فوتبال کشورمان در امارات عربي متحده تماشاگر اين بازي بود.
- داور براي نيمه اول يک دقيقه و براي نيمه دوم دو دقيقه وقت تلف شده محاسبه کرد.
- تصويربرداري اين مسابقات توسط يک شرکت آلماني انجام و از شبکه دبي اسپرت به صورت مستقيم پخش مي شد.
- حقيقي پس از اخراج نيمه دوم بازي را از جايگاه خبرنگاران تماشا کرد.
- مياچ مربي تيم پرسپوليس در نيمه دوم به طور مرتب به بازيکنان اعتراض و نکات فني بازي را به آنان گوشزد مي کرد.
- رحمان احمدي که به جاي حقيقي درون دروازه قرار گرفته بود در نيمه دوم توپي که در آستانه ورود به دروازه قرار داشت بيرون کشيد و مورد تشويق قرار گرفت.
- عليرضا محمد که در نيمه اول بازي مصدوم شده بود توسط دو تن از بازيکان از رختکن به يک ماشين سواري منتقل شد.

O M I D
01-27-2011, 07:35 PM
حقيقي اخراج شد

دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس به جهت خطا روي مهاجم حريف، با يک کارت قرمز مستقيم از بازي اخراج شد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در ادامه بازي، سامان آقازماني در دقيقه 24 به جاي عليرضا محمد وارد زمين شد. پرسپوليس در ادامه، موقعيت‌هاي پي در پي را توسط نوروزي و علي عسگري از دست داد تا اينکه در دقيقه 34 بازي عليرضا حقيقي از زمين اخراج شد و امير حسين فشنگچي جاي خود را به رحمان احمدي داد. پرسپوليس تا پايان مسابقه بايد 10 نفره بازي را ادامه دهد.
نیمه اول این بازی با نتیجه 3 بر صفر به پایان رسید.

O M I D
01-27-2011, 07:35 PM
پزشك تيم پرسپوليس: وضعيت مصدوميت عليرضا محمد به زودي مشخص مي شود

پزشک تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص مصدوميت عليرضا محمد گفت: طي دو روز آينده وضعيت مصدوميت مچ پاي وي به صورت کامل مشخص خواهد شد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg فريد زرينه افزود: در زمان مصدوميت مدافع سرخپوشان به هنگام بازي با تيم زلينا مداواي اوليه بر روي وي انجام شد و در حال حاضر در محل اردو تحت مراقبت است.
عليرضا محمد مدافع تيم پرسپوليس در دقيقه 20 بازي با تيم زلينا اسلواکي مصدوم و از بازي خارج شد.
زرينه گفت: ميزان مصدوميت و احتمال دوري وي از ميادين فوتبال پس از گذشت دو روز مشخص و اعلام خواهد شد.
عليرضا محمد که در نيمه اول بازي مصدوم شده بود در پايان اين ديدار توسط دو تن از بازيکنان از رختکن به يک خودرو سواري منتقل شد تا به محل اردو برده شود.
تيم پرسپوليس چهارشنبه شب در تورنمنت شش جانبه دبي با قبول شکست مقابل زلينا اسلواکي مقام چهارم اين مسابقات را کسب کرد.

O M I D
01-27-2011, 07:36 PM
الهلال قهرمان تورنمنت دوبي شد

با شکست زنيت در ضربات پنالتي؛ الهلال قهرمان تورنمنت دوبي شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgتیم الهلال عربستان قهرمان تورنمنت بین المللی دوبی 2011 شد. در دیدار فینال که امشب در ورزشگاه الشباب برگزار شد، دو تیم در پایان 90 دقیقه به تساوی 1-1 رسیدند و این در حالی بود که میرول رادوی در دقیقه 93 گل مساوی الهلال را زد تا بازی به ضربات پنالتی کشیده شود. در ضربات پنالتی نیز الهلال 4-1 پیروز شد و به مقام قهرمانی رسید.

در بازی رده بندی نیز زیلینا اسلواکی 3-1 پرسپولیس را شکست داد و سوم شد. همچنین در بازی برای تعیین تیم پنجم تورنمنت نیز شاختار دونتسک اوکراین 2-1 اسپارتاپراگ را برد و به مقام پنجمی تورنمنت رسید.

در پایان تورنمنت بین المللی دوبی 2011 لوئیس آدریانو بازیکن برزیلی تیم شاختار نیز با 3 گل زده بهترین گلزن شد و مازیار زارع(پرسپولیس) اوندرج شورک، روبرت پیچ(زیلینا) و کریستین ویلهلمسون(الهلال) با 2 گل در رده های بعدی قرار گرفتند.

pnugirl
01-28-2011, 02:41 PM
كاشاني: در صورت درخواست كادرفني با كريمي مذاكره مي‌كنيم

سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: منتظر هستيم اگر کادر فني نيازي به آقاي کريمي داشت، اعلام کند و مقدمات کار را انجام دهيم.

حبيب کاشاني در خصوص حضور پرسپوليس در دو تورنمنت امارات و ترکيه اظهار داشت: دو اردوي بسيار خوب را برگزار کرديم. بنا به دعوتي که از سوي مسئولان برگزاري انجام شد، به اين دو تورنمنت رفتيم. اين براي اولين بار بود که در آنتاليا 30 هزار دلار ورودي گرفتيم و نزديک به 50 هزار دلار هم از اسپانسر درآمد داشتيم. در کنارش هم دو بازي تدارکاتي خوب انجام داديم و تمرينات بسيار خوبي هم پشت سر گذاشتيم.
وي افزود: در رابطه با اردوي امارات هم بايد اعلام کنم در يک جام شش جانبه بنا به دعوتي که شد و با نظر کادر فني شرکت کرديم. در اين بازي‌ها منهاي نتيجه،‌ شناخت ترکيب و اعتماد به نفس را به دست آورديم.
کاشاني تاکيد کرد: هنوز چون ديداري با اعضاي کادر فني نداشتم، درباره اردوي امارات اطلاعات کامل‌تري ندارم. بازيکنان بامداد امروز به تهران برگشتند و بايد جلسه کميته فني را تشکيل دهيم تا اطلاعات دقيق را جويا شويم. به همين دليل هنوز نمي‌دانم کادر فني به اهدافش در اين اردو و تورنمنت رسيده است يا خير و بعد از جلسه خبرهاي نهايي را هم درباره اين اردو اعلام مي‌کنم.

کاشاني در خصوص آخرين وضعيت شيث رضايي گفت: روز گذشته جلسه‌اي با اين بازيکن برگزار کردم. شيث در بازي با زنيت تعويض ‌شد و از بازي بيرون رفت و در همين حين يک تماشاگرنما در ورزشگاه نمي‌دانم به ايشان چه حرف‌هايي زد اما مثل اينکه اهانت ‌کرد و متاسفانه رضايي هم به دليل آنکه بازي مورد قبول مربي را انجام نداده و از بازي بيرون آمده بود به آن تماشاگرنما جواب داد که طبيعتا با برخورد سرمربي تيم مواجه شد.
سرپرست باشگاه پرسپوليس در جواب اين سؤال که آيا شيث رضايي از پرسپوليس اخراج شده است يا خير گفت:‌ ايشان از اردوي امارات اخراج شدند اما از پرسپوليس اخراج نشده‌اند. هنوز جلسه‌اي تشکيل نداده‌ايم. در جلسه‌، مواردي که کادر فني اعلام مي‌کند و درخواست سرمربي مطرح مي‌شود و اگر لازم باشد ما بازيکن را به کميته انضباطي دعوت خواهيم کرد در غير اين صورت بايد ببينيم چه اتفاق ديگري مي‌افتد.
وي در جواب اين سؤال که آيا امکان دارد رضايي را مثل دفعات گذشته ببخشيد، تصريح کرد: صحبت سر بخشيدن يا نبخشيدن نيست. اول بايد جرم يک نفر ثابت شود و بعد براي او مجازاتي در نظر بگيريم. در سال 86 هم که شيث با ما بود وقتي تصميم گرفته شد ديگر نباشد، از ما جدا شد. هر زمان کادر فني تصميم بگيرد بازيکني در جمع ما نباشد، طبيعتا از جمع ما خارج خواهد شد.

کاشاني در ادامه درباره اخبار منتشر شده در خصوص پيوستن علي کريمي به پرسپوليس گفت: آقاي کريمي از افتخارات فوتبال کشورمان هستند و سال‌ها براي فوتبال ما زحمت کشيده‌اند مخصوصا براي تيم پرسپوليس. با توجه به ليست تيم خود در ليگ برتر و جام حذفي نمي‌توانيم از ايشان استفاده کنيم. ما فقط مي‌توانيم يک بازيکن زير 23 سال جذب کنيم که با توجه به درخواست کادر فني اين کار را انجام خواهيم داد.
وي افزود: براي ليگ قهرمانان آسيا دو جاي خالي در ليست خود داريم. منتظر هستيم اگر کادر فني نيازي به آقاي کريمي داشت، اعلام کند و مقدمات کار را انجام دهيم. در جلسه‌اي تکليف نهايي اين موضوع را روشن خواهيم کرد.
وي درباره اينکه بازيکن آسيايي شما از کدام کشور خواهد آمد، گفت: در حال انجام مقدمات کار هستيم و انشاءالله اگر قطعيت پيدا کرد موضوع را اعلام خواهيم کرد.

کاشاني در جواب اين سؤال که چرا اينقدر درباره کريمي اظهار نظرهاي مختلف مي‌شود تاکيد کرد: علي کريمي يک پرسپوليسي است. ايشان به پرسپوليس علاقه دارد و پرسپوليس هم به ايشان علاقه دارد. طبيعتا رايزني‌هايي انجام مي‌شود و حرف و حديث‌هايي در آن وجود دارد. کريمي از فوتباليست‌هاي بسيار خوب ما است و هر جا که باشد مي‌تواند منشاء موفقيت باشد. شما الان مي‌بينيد تيم‌هاي مختلفي خواهان به خدمت گرفتن کريمي هستند و انشاءالله هر اتفاقي که منشاء خير و برکت باشگاه پرسپوليس و کريمي است‌،‌ رخ دهد.
کاشاني در پايان در خصوص حضور هواداران در نيم فصل دوم ليگ برتر جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا در ورزشگاه‌ها گفت: به خاطر اين هواداران هميشه وارد زمين مي‌شويم. اميدوارم هواداران فهيم، خونگرم و دوست‌داشتني پرسپوليس در نيم فصل دوم مثل هميشه يار و ياور ما باشند تا انشاءالله بتوانيم با نتايج خوب با تلاش کادر فني و بازيکنان آنها را خوشحال کنيم. کار سختي داريم اما انشاءالله با حمايت هواداران نتايج خوبي خواهيم گرفت.

pnugirl
01-28-2011, 02:42 PM
جلسه كاشاني و شيث رضايي برگزار شد

مدافع اخراجي تيم فوتبال پرسپوليس به ديدار کاشاني رفت.

شيث رضايي که به دليل بي‌احترامي به يک هوادار در اردوي امارات از سوي علي دايي اخراج شد و به ايران بازگشت روز گذشته به ديدار حبيب کاشاني رفت و با او در خصوص اتفاقات امارات به بحث و گفت‌وگو نشست.
پس از اين جلسه مقرر شد با بازگشت دايي و تشکيل جلسه‌اي در ابتداي هفته آينده تکليف نهايي رضايي مشخص شود.

pnugirl
01-28-2011, 02:55 PM
هاشمیان به کریمی :به پرسپولیس بیا

گفته می شود وحید هاشمیان در تماس با کریمی از او خواسته تا بار دیگر پیراهن پرسپولیس را بر تن کند. باید دید آیا موانع موجود بر سر راه پیوستن جادوگر به پرسپولیس مرتفع می شود یا نه؟
این روزها بحث حضور علی کریمی در پرسپولیس و پوشیدن پیراهن قرمز این تیم سر زبانها افتاده است. گفته می شود پرسپولیسی ها برای حضوری قدرتمند در لیگ قهرمانان آسیا چشم به جذب کریمی دارند.
از سویی کریمی هم علاقمند است تا فوتبالش را بار دیگر در پرسپولیس ادامه دهد. نکته جالب اینکه برخی بازیکنان با تجربه پرسپولیس هم از حضور جادوگر استقبال می کنند. گفته می شود وحید هاشمیان در تماس با کریمی از او خواسته تا بار دیگر پیراهن پرسپولیس را بر تن کند.
باید دید آیا موانع موجود بر سر راه پیوستن جادوگر به پرسپولیس مرتفع می شود یا نه؟

O M I D
01-28-2011, 07:13 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1296115265.jpg)

تيم فوتبال پرسپوليس آخرين جلسه تمريني خود را در اردوي دبي از ساعت 11 صبح روز پنجشنبه هفتم بهمن برگزار كرد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، قرمزپوشان در دبي تمرينات و مسابقات مطلوبي را پشت سر گذاشتند.
آخرين تمرين پرسپوليس در هواي آفتابي و گرم دبي انجام شد.
تمرين با صحبت‌هاي علي دايي استارت خورد.
بازيكنان با لباس‌هاي بنفش و كادر فني با لباس‌هاي مشكي در تمرين امروز حضور يافتند.
بازيكنان در دو گروه به دويدن دور زمين پرداختند.
بازيكنان اصلي كه در بازي ديروز به ميدان رفته بودند، تمرينات ريكاوري را انجام دادند و محل تمرين را ترك كردند.
مازيار زارع به دليل سرماخوردگي با لباس ورزشي در كنار زمين حضور يافت.
عليرضا محمد به دليل مصدوميت از ناحيه مچ پا، غايب تمرين امروز بود.
مياچ تمرينات پرفشاري را براي گروه دوم در نظر گرفته بود كه ابتدا بازيكنان زير نظر مولايي بدن‌ها را آماده كردند و سپس در اختيار مياچ قرار گرفتند.
محمود خوردبين و مسئولان باشگاه، برنامه‌هاي سرخپوشان براي بازگشت به ايران را هماهنگ كردند.
عليرضا حقيقي، رحمان احمدي و مسعود داستاني نيز با لباس‌هاي قرمز، زير نظر يحيوي تمرين كردند و در ادامه، به بازي روتوري با موانع بلند پرداختند. عليرضا با يحيوي در يك تيم و رحمان و مسعود در تيم ديگر قرار گرفتند.
در پايان تمرينات امروز بازيكنان در خصوص برنامه بازگشت به تهران، با محمود خوردبين صحبت كردند.
گفتني است؛ تيم فوتبال پرسپوليس امشب، ساعت 23:30 به وقت محلي دبي را به مقصد تهران ترك مي‌كند.

O M I D
01-28-2011, 07:14 PM

معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس برای حضور در دادگاه پرونده شرکت آلفا، به لوزان سوئیس رفت.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفی شکری صبح امروز برای شرکت در این دادگاه عازم این کشور شد تا در دادگاه این پرونده در دیوان داوری ورزش (CAS) حضور یابد.
پرونده شرکت آلفا، از دوره مدیریت حجت الله خطیب در باشگاه پرسپولیس و همچنین دوره قبلی مدیریت حبیب کاشانی در رابطه با انجام بازی های تدارکاتی پرسپولیس در آمریکا و کانادا، در جریان است.

O M I D
01-28-2011, 07:18 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1296222423.jpg)

مصطفی شکری پیش از سفر به سوئیس و شرکت در جلسه دیوان داوری ورزش (CAS) به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: بر اساس توافق نامه ای که در زمان مدیریت آقای حجت الله خطیب در باشگاه پرسپولیس با یک شرکت آمریکایی موسوم به آلفا، برای برگزاری دیدارهایی در کشورهای آمریکا و کانادا به امضا رسید. و به جهت عدم انجام مفاد این توافق نامه، شرکت آلفا به دیوان داوری ورزش (CAS) شکایت و مطالبه غرامت یک میلیون دلاری کرده بود.

شکری، افزود: در سال 86 در دادگاه این پرونده در لوزان سوئیس شرکت کردیم و با اعلام عدم صلاحیت دیوان داوری ورزش را در رسیدگی ابتدایی به این اختلاف، از بررسی ماهوی این موضوع جلوگیری کردیم و خوشبختانه نتیجه دادگاه به نفع باشگاه بود.
معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس، ادامه داد: بر این اساس قرارداد جدیدی با شرکت آلفا برای انجام دیدارهایی در کانادا و آمریکا به امضا رسید که درآمدی حدود یک میلیون دلار برای باشگاه پرسپولیس در بر داشت. به پیشنهاد شرکت آلفا به جهت اقبال و علاقه ایرانی ها در آمریکای شمالی، قرارداد مشابهی هم نیز با باشگاه استقلال تهران منعقد کرد تا این دو تیم در این کشورها دیدارهایی با یکدیگر برگزار کنند.
شکری، تصریح کرد: باشگاه پرسپولیس هم در راستای تعهدات خود کلیه اقدامات لازم را از جمله ویزا، پیش بینی محل اقامت، نوع تغذیه بازیکنان و کیفیت بیمه آنها در ایام اقامت در این کشورها را انجام داده بود. به دلیل کوتاهی هایی که از ناحیه شرکت آلفا و همینطور واسطه انجام این دیدارها صورت گرفت. این بار هم انجام این دیدارها میسر نشد و در حال حاضر مواجه هستیم با شکایت فردی که به عنوان کارگزار فیفا مدعی لزوم جبران خسارت وارده است.
وی، خاطرنشان کرد: با توجه به ایراد در خصوص تجمیع دو پرونده پرسپولیس و استقلال و پذیرش این موضوع، پرونده دو باشگاه به صورت جداگانه مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت. همچنین در خصوص ایراد بر عدم صلاحیت داور اسرائیلی و پذیرش این ایراد، داور یونانی از سوی دیوان منصوب شد تا به این موضوع رسیدگی کند.
معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس در خصوص پرونده شکایت نعیم سعداوی، اظهار داشت: آقای سعداوی از زمانی که مربی تیم پرسپولیس بوده بابت طلبش به کمیته انضباطی فدراسیون قوتبال شکایت کرده است و کمیته انضباطی نیز در این خصوص رایی صادر کرده و باشگاه پرسپولیس نیز به سازمان لیگ فوتبال اعلام کرده که از محل منابع این مطالبه پرداخت شود. متاسفانه سازمان لیگ برخلاف رویه سابق که حتی بدون کسب نظر باشگاه، در گذشته مبالغی را به برخی طلبکاران پرداخت کرده بود، در این خصوص علی رغم درخواست باشگاه، این مبلغ پرداخت نشده است. آقای نعیم سعداوی هم با استناد به موادی از آیین نامه انضباطی درخواست کسر امتیاز از باشگاه را کرده است.
معاون حقوقی باشگاه، ادامه داد: البته این حق طبیعی هر کسی برای پیگیری حقوق خود است ولی افرادی که خودشان را عضو باشگاه پرسپولیس می­دانستند و از پنجره پرسپولیس در جامعه فوتبال دیده شده­اند، انتظار نمی­رود که به این پنجره سنگ پرتاب کنند و باعث تخریب و تضعیف باشگاه شوند. هواداران این تیم از کسانی که در صف پیشکسوتان باشگاه قرار دارند، انتظار برخورد مناسب­تری دارند. مع­الوصف با سازمان تربیت بدنی در ارتباط هستیم که با تامین منابع مشکل ایشان و سایر کسانی که از باشگاه مطالبه دارند، حل شود.
شکری در پایان خاطرنشان کرد: به کمیته انضباطی فدراسیون هم اعلام می کنیم که ظرف ماه جاری این مشکلات حل خواهد شد و این کمیته در استفاده از ابزارهای قانونی، تعجیل نکند.

pnugirl
01-29-2011, 02:16 PM
بي‌احترامي با فرستادن تيم دوم به زمين
بلكپول 29 هزار يورو نقره داغ شد

اتحاديه فوتبال انگليس به خاطر بي‌احترامي، باشگاه بلکپول را جريمه مالي سنگين کرد.
گويا علي دايي سرمربي پرسپوليس در خصوص بازگشت علي کريمي به اين تيم چراغ سبز نشان داده و حرف‌هاي او نشان مي‌دهد که احتمال پرسپوليسي شدن جادوگر در روزهاي آينده بسيار زياد است. دايي در آخرين مصاحبه‌اي که در روزنامه پرسپوليس انجام داده در مورد بحث پرسپوليسي شدن کريمي مي‌گويد:« من هميشه علي را دوست داشته و دارم شايد بعضي مسائل اتفاق افتاده که تعابير مختلفي را به همراه داشته است اما من کريمي را دوست دارم و حضور او مي‌تواند به هر تيمي کمک کند. الان حيف است چنين سرمايه‌اي را از دست بدهيم و من حتما با کريمي صحبت خواهم کرد.»
او ادامه مي‌دهد:« اگر بتوانيم با يکديگر همکاري داشته باشيم مطمئناً مي‌توانيم به پرسپوليس کمک کنيم. هيچ کس به ياد ندارد که من به کريمي در گذشته بي‌احترامي کرده باشم. متأسفانه در گذشته مسائلي اتفاق افتاد که فاصله‌ها زياد شد ولي الان بايد قدر امثال کريمي را بيشتر بدانيم.»
دايي در خصوص وضعيت شيث رضايي و مصاحبه‌اي که اين بازيکن انجام داده مي‌گويد:«‌متأسفانه بايد بگويم که او نتوانست قدر جايگاه خود را بداند و کارهايي انجام داد که دور از شأن يک بازيکن پرسپوليس بود. خدا را شکر مي‌کنم که تمام بازيکنان پرسپوليس به اين مسأله تأکيد داشتند که خيلي از حرف‌هاي شيث در مصاحبه‌اي که انجام داد کذب محض است و ايشان مرتکب رفتارهايي شده که ديگر شرايط براي ادامه همکاري مناسب نيست و من تا زماني که در پرسپوليس هستم رضايي در اين تيم نخواهد بود.»
سرمربي پرسپوليس تأکيد مي‌کند:«‌خدا وکيلي خيلي از حرف‌هاي شيث خنده‌دار بوده و بايد بگويم اتفاقات مربوط به اين بازيکن فقط به يکي، دو مورد خلاصه نمي‌شود. متأسفانه او مسائل کذبي را مطرح کرده که البته قصد جواب دادن به آنها را ندارم.»

pnugirl
01-29-2011, 02:40 PM
دایی ، بازیکن هجومی می خرد اما...، پرسپولیس تیم بی دفاع

رسپولیس در این ۵ بازی ۱۱ بار دروازه اش باز شد و این یعنی این که آنها هر ۴۱ دقیقه گل خورده اند. این در حالی است که زدن ۵ گل طی ۵ بازی یعنی یک گل در هر ۹۰ دقیقه و همین آمار ثابت می کند که پرسپولیس حداقل دو برابر گل های زده اش گل می خورد.
مرور عملکرد پرسپولیس طی ۵ دیدار دوستانه ای که در تعطیلات پیش آمده در تورنمنت آنتالیا و دوبی انجام شد ما را به این نتیجه می رساند که برخلاف گفته های علی دایی پرسپولیس هنوز در فاز دفاعی به شدت آسیب پذیر است و این درست که گل خوردن در دقایق آخر را از بین برده اما مانند دیدار با اینتراخت یا زلینا در همان دقایق ابتدایی دروازه اش باز می شود.
این در حالی است که دایی تا این جای کار انواع و اقسام زوج ها و ترکیب های خط دفاع را با حضور شیث رضایی، علیرضا نورمحمدی ، سپهر حیدری، مجتبی شیری ، علیرضا محمد ، ابراهیم شکوری، جلال اکبری و حمیدرضا علی عسگر امتحان کرده. پرسپولیس در این ۵ بازی ۱۱ بار دروازه اش باز شد و این یعنی این که آنها هر ۴۱ دقیقه گل خورده اند. این در حالی است که زدن ۵ گل طی ۵ بازی یعنی یک گل در هر ۹۰ دقیقه و همین آمار ثابت می کند که پرسپولیس حداقل دو برابر گل های زده اش گل می خورد.
آنها دراین بازی ها هرگز نتوانستند دروازه شان را در یک دیدار بسته نگه دارند در حالی که مقابل زنیت و آنتالیا اسپور موفق به گلزنی نشدند و این موضوع بدون شک نشان دهنده کیفیت و کلیدی بودن محمد نوری و غلامرضا رضایی در فاز هجومی این تیم است. سه بازی تورنمنت دبی و دو بازی تورنمنت آنتالیا به علی دایی ثابت کرد تیمش به شدت در فاز دفاعی لنگ می زند و این موضوع با توجه به این که پرسپولیسی ها وحید هاشمیان را که یک مهاجم است خریده اند و در تلاشند تا علی کریمی هجومی را هم به تیم اضافه کنند نشان می دهد دایی چندان به آن چه که تیمش رقم زده توجهی ندارد.
آیا رفتن شیث و آمدن سکوبرت همه دغدغه های دایی را در فاز دفاعی از بین می برد که او با خیال راحت در فکر خریدن مهاجم است.

O M I D
01-29-2011, 07:05 PM

جلسه صبح پنجشنبه حبیب کاشانی و شیث رضایی بازتاب‌های مختلفی داشته است.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در یکی از این بازتاب‌ها، سایت گل، گفت و گویی با مدافع سرخپوشان داشته و در آن درباره جزییات این جلسه سوال کرده است. گفت و گوی این سایت با شیث رضایی را در زیر می‌خوانید:
گویا با حبیب کاشانی جلسه داشتی؟
بلکه ساعت 9:30 قرار ملاقاتی داشتیم که انجام شد.
[در این جلسه] چه گذشت؟
یکسری حرف‌ها بود که زدیم. آقای کاشانی دلیل اخراج من را پرسیدند و من هر چه می‌دانستم توضیح دادم.
دلیل اخراج چه بود؟
من نمی‌دانم. ازسرمربی تیم بپرسید. اما مثل این که گفته بودند به هواداران توهین کردم.
گویا این هواداران طرفدار پرسپولیس نبودند.
اولا هواداران نه یک تماشاگر. دوم این که بله این تماشاگر پرسپولیسی نبود. شکر خدا حاضران روی سکوهای ورزشگاه هم این موضوع را تصدیق کردند.
اما هر چه باشد این کار توجیه پذیر نیست.
قبول دارم. من به عنوان یک بازیکن با تجربه باید حرفه ای تر برخورد می‌کردم اما شرایط به گونه‌ای رقم خورد که نتوانستم خودم را کنترل کنم.
چرا؟
خوب به هر حال سخت است. کسانی که در مورد کار من به هر نحوی قضاوت می‌کنند بهتر است خودشان را در آن شرایط قرار دهند. پرسپولیس نتیجه را واگذار کرده، من به زمین آمده‌ام و بعد هم چند دقیقه بعد تابلوی تعویض را می‌بینم. باز هم اعتراضی نکردم و خیلی راحت حکم تعویض را پذیرفتم اما در آن لحظه آن تماشاگر به شدت نسبت به من موضع گیری کرد و هر چه فحش و ناسزا بود نثارم کرد و من هم کنترلم را از دست دادم اما در نهایت این موضوع را قبول دارم که کارم توجیه پذیر نیست و نباید کنترلم را مقابل فحش‌های آن تماشاگر غیر پرسپولیسی از دست می‌دادم.
گویا تاکید خاصی داری که آن تماشاگر پرسپولیسی نبوده.
چون نبوده. خدا را شکر که همه این موضوع را تایید کرده‌اند وگرنه هوادار پرسپولیس که به بازیکن خودش فحش ناموس نمی‌دهد.
حالا قرار شد از پرسپولیس جدا شوی؟
نه. بارها گفته‌ام و باز هم می‌گویم که از پرسپولیس نخواهم رفت.
اما به نظر می‌رسید که این بار با توجه به اتفاقاتی که در طول فصل رقم خورده تصمیم به جدایی گرفتی.
نه. گفتم هر چه باشگاه صلاح بداند. به حاج حبیب هم گفتم که قصد جدایی ندارم. یعنی هر چه فکر می‌کنم نمی‌توانم پیراهن دیگری به غیر از پیراهن پرسپولیس برتن کنم.
این اصرار نوعی لجبازی با خودت نیست؟
نه. اتفاقا من این طور فکر نمی‌کنم. کاری را که فکر می‌کنم درست است انجام می‌دهم.
اما با توجه به اتفاقات رخ داده بسیار بعید است که علی دایی دیگر قصد استفاده از تو را داشته باشد.
در مصاحبه قبلی هم گفته بودم. دایی سرمربی است و این اختیار را دارد که از من استفاده کند یا نکند. من هم این اختیار را دارم که تصمیم بگیرم از پرسپولیس بروم یا نه.
پس پیشنهادهایی که از اصفهان و تبریز داشتی چه می‌شود؟
ضمن احترام به مدیران، مسولان و هوادارن خونگرم اصفهانی و تبریز بابت اعتمادی که به من کردند باید اعلام کنم که قصد جدایی از پرسپولیس را ندارم مگر این که باشگاه به من اعلام کند بروم که هنوز این موضوع را اعلام نکرده‌اند.
حالا برنامه‌ات چیست؟
تمرین. تمرین می کنم تا بدنم را حفظ کنم.

O M I D
01-29-2011, 07:07 PM

جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس دوشنبه هفته جاری برگزار می‌شود.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس روز دوشنبه، یازده بهمن ماه در دفتر حبیب کاشانی در محل باشگاه پرسپولیس برگزار می‌شود.
تعیین وضعیت جذب بازیکن جدید با توجه به محدودیت زمان، تصمیم گیری درباره شیث رضایی، بررسی عملکرد تورنمنت امارات، زمان اعزام تیم به جده برای رویارویی با تیم فوتبال الاتحاد عربستان در چهارچوب رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا و تعیین اسامی نفرات اعزامی به این کشور از جمله مواردی است که در این جلسه درباره آن تبادل نظر و تصمیم گیری می‌شود.

O M I D
01-29-2011, 07:09 PM

کاروان تیم فوتبال پرسپولیس در اولین ساعات بامداد امروز وارد تهران شدند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخ پوشان که برای شرکت در تورنمنت شش جانبه دبی به این شهر سفر کرده بودند. بامداد امروز با پرواز شرکت هواپیمایی ماهان وارد تهران شدند.
سرخ پوشان از 29 دی لغایت 7 بهن یرای شرکت در تورنمنت شش جانبه دبی در آنجا به سر بردند که به مقام چهارمی این رقابت ها دست پیدا کردند.

O M I D
01-29-2011, 07:13 PM
زرينه و مصدومان پرسپوليس

فريد زرينه پزشک پرسپوليس در مورد آخرين وضعيت وحيد هاشميان و عليرضا محمد دو مصدوم اين تيم توضيحاتي را ارائه داد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg او در مورد وضعيت هاشميان مي‌گويد:« شرايط او نسبت به قبل خيلي بهتر است و تمرينات انفرادي را آغاز کرده است. در حال حاضر روي آمادگي جسماني اين بازيکن توسط آقاي مولايي کار مي‌شود و من هم يکسري تمرينات اختصاصي با هاشميان انجام مي‌دهم. او اين هفته پا به توپ مي‌شود و کار با توپ را آغاز خواهد کرد ولي حضورش در ديدار شنبه هفته آينده مقابل صنعت نفت آبادان در هاله‌اي از ابهام قرار دارد.»
زرينه در مورد اينکه آيا محمد که از ناحيه مچ پا آسيب ديده است، به بازي با نفت خواهد رسيد تأکيد مي‌کند:«‌ او چهارشنبه هفته گذشته آسيب ديد و 10 روز زماني کافي براي رفع مصدوميت مچ پا نيست. البته ما مراحل درماني را آغاز مي‌کنيم و تلاش مي‌کنيم تا محمد هر چه زودتر به شرايط بازي برسد با اين حال فکر مي‌کنم وضعيت او هم مثل وحيد هاشميان مبهم است.»

O M I D
01-30-2011, 07:16 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1296382458.jpg)

تيم فوتبال پرسپوليس امروز (يكشنبه) از ساعت 10:30 در آكادمي ملي المپيك تمرين كرد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، قرمزپوشان طبق برنامه قبلي، روز يكشنبه از ساعت 10:30 در آكادمي ملي المپيك حضور يافته و وزنه زدند.
بازيكنان پس از دويدن و گرم كردن حدود يك ساعت به وزنه زدن مشغول شدند.
وحيد هاشميان به علت انجام فيزيوتراپي، در تمرينات نوبت صبح حضور نداشت.
سپهر حيدري به دليل سفر به اصفهان در تمرينات صبح و بعدازظهر روز يكشنبه غايب خواهد بود.
عليرضا محمد با مراجعه به باشگاه به فيزيوتراپي پرداخت.
گفتني است؛ سرخپوشان امروز بعدازظهر از ساعت 14:30 در ورزشگاه شهيد كشوري به تمرين خواهند پرداخت.

O M I D
01-30-2011, 07:20 PM
يکشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۳:۳۶:۳۸ http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/Print/3215)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1296382352.jpg)
غلامرضا رضايي پس از درخشش در مسابقات جام ملت‌هاي آسيا و ب ازگشت به ايران، با روحيه‌اي مضاعف و آمادگي كامل در جمع سرخپوشان و تمرينات تيمش حاضر شد تا زمينه قدرت‌نمايي مقابل تيم صنعت نفت را فراهم سازند. جدايي قطبي از تيم ملي و زمزمه حضور كريمي در پرسپوليس عاملي شد تا سايت رسمي باشگاه پرسپوليس گفت و گويي اختصاصي با وي ترتيب دهد، كه از نظرتان مي‌گذرد.

بعد از جام ملت‌ها و در حاليكه قطبي براي هميشه از تيم ملي جدا شد، برخي از ملي‌پوشان اقدام به ذكر ناگفته‌هاي فني و غير فني و انتقاد از سرمربي سابق تيم ملي نموده‌اند، غلامرضا رضايي حذف تيم ملي را چگونه ارزيابي مي‌كند؟
به نظر من، قطبي هم مثل ساير مربيان، دوست داشت تيمش بهترين عملكرد را داشته باشد و طبيعي است، هر مربي در قبال ناكامي‌هاي تيمش بايد پاسخگو باشد، ضمن اينكه هر مربي سبك و سليقه خاص خودش را دارد اما اكنون كه قطبي ايران را ترك كرده و مسئوليتي در تيم ملي ندارد، صحبت كردن در مورد ايشان و گذشته‌ها دردي را دوا نمي‌كند و به نظر من بايد از اين به بعد در انديشه آينده و برنامه‌ريزي مدون و منطقي باشيم. چون انتقاد از مربي كه از تيم ملي و كشور ايران خداحافظي كرده، هيچ سودي ندارد. حداقل هوشيار باشيم، مربي آينده تيم ملي، چه خارجي، چه ايراني، از توانايي و تجربه بالايي بهره‌مند باشد و قادر به ايجاد تغيير و تحول مثبت در فوتبال ايران باشد. پس منطقي است كه از اين پس، احساساتي تصميم‌گيري نكنيم. شما دقت كنيد تيمي مثل اسپانيا با اين همه امكانات و ستاره و سود جستن از ليگي منسجم و طراز اول، بعد از برنامه‌ريزي دراز مدت و گذشت سال‌ها، موفق به كسب جام جهاني مي‌شود اما ما دوست داريم چند ماهه همه چيز باب دلمان شود! به نظر من، در كشور ما برخي بازيكنان در شرايطي به تيم ملي ملحق مي‌شوند كه در سال‌هاي نوجواني اصول پايه‌اي فوتبال به آنها آموخته نشده است. در صورتي كه در همه جاي دنيا مربيان تيم ملي موظف هستند بازيكنان دعوت شده را در تمرينات تيم ملي هماهنگ كنند و با تفكرات تاكتيكي خود آشنا سازند.
به همين جهت اگر از حالا براي تيم‌هاي پايه و بازيكنان مستعد برنامه‌ريزي شود، مطمئن باشيد ما هم مثل كشورهاي موفق در دنياي فوتبال ظاهر مي‌شويم. مثلا مدعي هستيم تيم‌ اميدمان 40 سال است راهي مسابقات المپيك نشده است اما اين تيم در شرايطي كه فرصتي تا آغاز بازي‌ها نمانده، هنوز وضعيت مشخصي ندارد و مربي‌اش نيز موقت است و طبيعي است كه بازيكنان اين تيم نيز بلاتكليف باشند.
نظر غلامرضا رضايي در مورد حضور كريمي در پرسپوليس چيست؟
اين روزها همه جا سخن از پيوستن علي كريمي به پرسپوليس است كه من هم قلبا اميدوارم اين انتقال عملي شود. چون اگر علي به پرسپوليس ملحق شود، تيم ما يك بزرگتر ديگر پيدا مي‌كند كه در مستطيل سبز و بيرون زمين از نظر شخصيتي و فني و از هر لحاظ يك برزگتر خوب براي بچه‌ها به شمار مي‌رود. من با علي در تيم ملي همبازي بودم و مطمئن هستم هر فوتباليستي به لحاظ فوتبالي نيز از همبازي بودن با وي لذت مي‌برد.

O M I D
01-30-2011, 07:25 PM

تمرين نوبت بعدازظهر سرخپوشان در مجموعه ورزشي شهيد كشوري برگزار شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، تمرين قرمزپوشان از ساعت 15:10 روز يكشنبه زير نظر كادر فني انجام شد.
برخي از بازيكنان قبل از آغاز تمرين، سپك تاكرا بازي كردند.
همزمان با تمرين پرسپوليسي‌ها، تيم‌هاي نوجوانان و جوان پرسپوليس نيز تمرين داشتند.
رحيم يوسفي، پايان رأفت و سعيد تهراني‌نژاد مربيان تيم‌هاي پايه پرسپوليس از نزديك تمرينات بزرگسالان را نظاره‌گر بودند.
وحيد هاشميان پيش از شروع تمرين، با مولايي تمرين بدنسازي انجام داد و سپس زير نظر زرينه پا به توپ شد.
پس از آن، بازيكنان حركات كششي، هوازي، سرعتي و نيمه سرعتي انجام دادند.
بازيكنان به دو گروه تقسيم شدند و زير نظر مياچ و عبدي، پاسكاري‌هاي چرخشي را در دستور كار خود قرار دادند.
بعد از آن بازيكنان با توان 70 درصد دويدند و در پايان، بدن‌ها را سرد كرده و محل تمرين را ترك نمودند.
گفتني است؛ تمرين صبح روز دوشنبه سرخپوشان از ساعت 11 در مجموعه ورزشي درفشي‌فر برگزار مي‌شود.

O M I D
01-30-2011, 07:28 PM
تساوي استيل آذين برابر پرسپوليس

تيم فوتبال استيل آذين عصر امروز در يک بازي دوستانه به مصاف تيم ب پرسپوليس رفت.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg عصر امروز دو تيم استيل آذين و تيم ب پرسپوليس در يک بازي تدارکاتي در ورزشگاه شهريار به مصاف هم رفتند. اين ديدار در 3 زمان 35 دقيقه‌اي برگزار شد که در نهايت با تساوي 2 بر 2 به پايان رسيد.
هدايت تيم ب پرسپوليس که در دسته دوم تهران حضور دارد بر عهده اسماعيل حلالي، بازيکن سابق پرسپوليس بود.
محمد خاکپور، سرمربي استيل آذين و همبازي سابق حلالي قصد داشت در اين ديدار از همه بازيکنانش استفاده کند. به همين خاطر در اين 3 تايم 35 دقيقه‌اي بارها بازيکنانش را تعويض کرد و هر بار تيم جديدي را راهي ميدان کرد.
در اين ديدار در 35 دقيقه اول، ابتدا پرسپوليس ب به گل اول دست يافت اما اگيديوس مايوس، مدافع جديد استيل آذين روي ارسال از سمت راست حسين کعبي با ضربه سر گل تساوي را به ثمررساند.
در تايم دوم فريدون زندي استيل آذين را پيش انداخت و در حالي که اين تيم از حريف خود پيش بود، محمد خاکپور باز هم ترکيب تيمش را عوض کرد و به بازيکنان جوانش از جمله حامد خسروي، فريبرز گرامي، هادي ايماني و بابک لطيفي ميدان داد.
در 35 دقيقه سوم شاگردان اسماعيل حلالي به گل تساوي دست يافتند و اين بازي دوستانه در نهايت با تساوي 2 بر 2 به پايان رسيد.
اين آخرين بازي دوستانه استيل آذين پيش از شروع رقابت‌هاي نيم فصل دوم ليگ برتر بود.
استيل آذين روز يکشنبه آينده در ورزشگاه آزادي در هفته بيست و يکم ليگ برتر به مصاف استقلال تهران خواهد رفت.

O M I D
01-30-2011, 07:29 PM
بايد با دايي رودررو صحبت کنم
كريمي: اگر كاشاني زودتر مي‌‌آمد از پرسپوليس اخراج نمي‌شدم

علي کريمي گفت: اگر کاشاني زودتر به پرسپوليس مي‌‌آمد از اين تيم اخراج نمي‌شدم.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در پي اظهار تمايل علي دايي و مواضع مثبت باشگاه پرسپوليس در جذب علي کريمي، اين بازيکن گفت: حرف هاي دايي بوي رفاقت مي دهد. حيف شد که سال هاي زيادي به کدورت و دلخوري گذشت. من بايد رودررو با دايي صحبت کنم چون باور دارم او حقيقتا مصلحت مرا بيش از هر چيز مدنظر دارد. بي ترديد در ايران جز پرسپوليس پيراهن ديگري بر تن نخواهم کرد و چنانچه به تيمي در خارج از کشور بروم حتما با دايي مشورت مي کنم.
کريمي افزود: چنانچه به او دست همکاري و دوستي بدهم تا آخرش پايدار خواهم ماند و در نقش يک بازيکن بيش از هميشه به مربي اي مثل دايي احترام گذاشته و مطيع انضباط تيمي خواهم بود. آرزوي اکثر فوتباليست هاي ايراني حضور در يکي از دو تيم پرسپوليس و استقلال است. روي همين اصل اگر با دقت و دور انديشي عمل شود اين دو تيم بار ديگر مي توانند دو قطب اصلي و جذاب فوتبال باشگاه هاي کشور شوند.
وي در خصوص جدايي اش از استيل آذين گفت: هدايتي پدرانه رفتار کرد. او باتوجه به نيازهاي تيمش، همانطور که قول داده و از ابتدا هم گفته بود، بدون هيچ شرط و شروطي رضايت نامه ام را در اختيارم گذاشت. اگر چه در ابتدا وقتي با تقاضاي جدايي ام روبرو شد بسيار سعي کرد تا مانع رفتنم شود و با پادرمياني مرا ماندگار کند اما من نخواستم ايشان بيش از اين دچار دردسر شده و مقابل آنهايي قرار بگيرد که رسما مرا اخراج کرده بودند. از ايشان سپاسگزارم و آرزومندم تا تيم استيل آذين بدون من بتواندبه آرامش کافي رسيده و باعث خوشحالي دوستداران اين تيم و همچنين کادرفني و بازيکنان آن شود.
کريمي در پايان از موضع مثبت حبيب کاشاني براي رفتن او به پرسپوليس استقبال کرد و اظهار داشت: اگر ايشان زودتر آمده بودند من از پرسپوليس اخراج نشده و همچنان در تيم مورد علاقه ام حضور داشتم.

O M I D
01-30-2011, 07:32 PM
سالم سعيد براي حضور در پرسپوليس وارد ايران مي‌شود

مدافع تيم ملي فوتبال عراق فردا شب براي مذاکره با پرسپوليسي‌ها وارد ايران مي‌شود.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg با تأييد علي دايي، باشگاه پرسپوليس مذاکرات اوليه خود را با سالم سعيد مدافع تيم ملي فوتبال عراق انجام داده است. از همين رو با رايزني‌هاي انجام شده قرار است اين مدافع فردا شب براي گفت و گو با علي دايي به ايران سفر کند. در صورت توافق طرفين قرارداد امضا خواهد شد.

pnugirl
01-30-2011, 08:45 PM
زرينه و احتمال رسيدن هاشميان و محمد به بازي بعدي پرسپوليس

فريد زرينه گفت: احتمال بازي کردن هاشميان و محمد در بازي بعدي پر سپوليس 50-50 است.
پزشک تيم فوتبال پر سپوليس در مورد آخرين وضعيت مصدومان اين تيم اظهارکرد: عليرضا محمد که در آخرين ديدار پرسپوليس در اردوي امارات مصدوم شده دچارپيچ خوردگي شديدي از ناحيه مچ پا شده است.
وي ادامه داد: در حال کارکردن روي پاي محمد هستيم و وضعيتش هم بهتر است، اما هنوز نمي‌تواند تمرين کند و فعلا فقط مي‌تواند فيزيوتراپي کند.
زرينه دررابطه با وضعيت وحيد هاشميان هم گفت: مصدوميت هاشميان کمي قديمي‌تر بود و در حال حاضر به تمرين‌هاي داخل زمين رسيده است و کارهاي آمادگي جسماني را با مولايي و کار با توپ را هم با ما انجام مي‌دهد تا به آمادگي لازم برسد. سعي مي‌کنيم تا پايان هفته او را آماده کنيم.
زرينه درپايان گفت: احتمال بازي کردن هاشميان و محمد در بازي مقابل نفت آبادان 50-50 است. ضمن اينکه بقيه بازيکنان هيچ مشکل خاصي ندارند.

pnugirl
01-30-2011, 08:45 PM
زرينه و احتمال رسيدن هاشميان و محمد به بازي بعدي پرسپوليس

فريد زرينه گفت: احتمال بازي کردن هاشميان و محمد در بازي بعدي پر سپوليس 50-50 است.
پزشک تيم فوتبال پر سپوليس در مورد آخرين وضعيت مصدومان اين تيم اظهارکرد: عليرضا محمد که در آخرين ديدار پرسپوليس در اردوي امارات مصدوم شده دچارپيچ خوردگي شديدي از ناحيه مچ پا شده است.
وي ادامه داد: در حال کارکردن روي پاي محمد هستيم و وضعيتش هم بهتر است، اما هنوز نمي‌تواند تمرين کند و فعلا فقط مي‌تواند فيزيوتراپي کند.
زرينه دررابطه با وضعيت وحيد هاشميان هم گفت: مصدوميت هاشميان کمي قديمي‌تر بود و در حال حاضر به تمرين‌هاي داخل زمين رسيده است و کارهاي آمادگي جسماني را با مولايي و کار با توپ را هم با ما انجام مي‌دهد تا به آمادگي لازم برسد. سعي مي‌کنيم تا پايان هفته او را آماده کنيم.
زرينه درپايان گفت: احتمال بازي کردن هاشميان و محمد در بازي مقابل نفت آبادان 50-50 است. ضمن اينکه بقيه بازيکنان هيچ مشکل خاصي ندارند.

O M I D
02-02-2011, 07:53 PM
اشتباه باشگاه پرسپوليس؛ سامل سعيد سهميه زير 23 سال نيست

مدافع تيم ملي عراق برخلاف اعلام و تصور مسئولان باشگاه پرسپوليس جزء سهميه زير 23 سال محسوب نمي‌شود.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg پس از مصدوميت محمد پروين، مسئولان باشگاه پرسپوليس با درخواست دايي سعي کردند جايگزيني را براي اين بازيکن در نظر بگيرند. با خارج شدن نام محمد پروين از ليست پرسپوليس اين تيم مي‌تواند يک بازيکن زير 23 سال جذب کند و از همين رو اين باشگاه با سامال سعيد عراقي وارد مذاکره شد.
سامال سعيد پس از صحبت‌هاي اوليه با مسئولان پرسپوليس وارد ايران شد تا مذاکرات نهايي را با قرمزپوشان انجام دهد اما پس از بررسي‌هاي انجام شده مشخص شد اين بازيکن متولد 7 ژانويه 1986 است. البته در برخي منابع تاريخ تولد اين بازيکن سال 1987 ذکر شده که اگر اين موضوع را هم در نظر بگيريم باز هم سامال سعيد بالاي 23 سال ‌(24 ساله) است و بدين ترتيب نمي‌تواند جزء سهميه زير 23 سال باشد.
اين در حالي است که باشگاه پرسپوليس به عنوان بازيکن زير 23 سال با او مذاکره کرده به طوري که سايت باشگاه پرسپوليس در اين باره نوشته است: "سامال سعيد بازيکن زير 23 سال است که در صورت توافق به جاي محمد پروين اضافه مي‌شود. "
با اين شرايط سامال سعيد نمي‌تواند به عنوان بازيکن زير 23 سال براي پرسپوليس به ميدان برود و اگر قرمزپوشان بخواهند اين بازيکن را جذب کنند فقط بايد در ليگ قهرمانان آسيا از او استفاده کنند.
پرسپوليس دو جاي خالي در ليست خود براي ليگ قهرمانان آسيا و يک جاي خالي براي ليگ برتر و جام حذفي دارد که بايد بازيکن زير 23 سال جذب کند.

O M I D
02-02-2011, 07:54 PM
ديدار کاشاني و سامال+ عکس

سامال سعيد بازيکن ملي پوش عراق که براي حضور در جمع سرخپوشان براي مسابقات ليگ قهرمانان آسيا به ايران سفر کرده است، صبح امروز با حبيب کاشاني در اين مورد صحبت کرد.

بازيکن تيم ملي عراق پس از ورود به ايران با سرپرست باشگاه پرسپوليس ديدار و گفتگو کرد.
سامال سعيد بازيکن ملي پوش عراق که براي حضور در جمع سرخپوشان براي مسابقات ليگ قهرمانان آسيا به ايران سفر کرده است، صبح امروز با حبيب کاشاني در اين مورد صحبت کرد. بر همين اساس، طرفين نظرات و پيشنهادات خود را ارائه دادند و مقرر شد، پس از بررسي دقيق، نظر نهايي خود را اعلام کنند.
البته این طور که از گوشه و کنار شنیده می شود این بازیکن سهمیه زیر 23 سال محسوب نمی شود وشاید پرسپولیسی ها نتوانند او را به لیست خود اضافه کنند.

http://pnu-club.com/imported/2011/02/38.jpg

pnugirl
02-03-2011, 06:24 PM
شيث رضايي از علي دايي شكايت كرد

شيث رضايي به طور رسمي از علي دايي به دادسراي عمومي شکايت کرد.

شيث رضايي که از اردوي تيمش در دوبي به دليل آنچه " توهين به تماشاگران پرسپوليس در بازي مقابل زيلينا " عنوان شد، اخراج شده بود، از علي دايي، سرمربي‌ تيمش به دادسراي عمومي شکايت کرد.
مديربرنامه‌هاي رضايي با اعلام اين خبر به ايسنا گفت: «شيث به وسيله وکيل قانوني‌اش از علي دايي به دليل نشر اکاذيب، توهين و افترا، آبروريزي و ترور شخصيت در برنامه پربيننده ‌٩٠(مورخ ‌١١/١١/١٣٨٩) به دادسراي عمومي منطقه ‌٢ تهران شکايت کرده است.»
نويد مجد ادامه داد: «علي دايي در اين برنامه گفته بود "شيث با اين صحبت‌ها به خانواده‌هاي ايراني توهين کرد و حرف‌هايش به حدي زشت بود که من شرم دارم آن‌ها را بيان کنم"

O M I D
02-05-2011, 08:13 PM
حرف‌هايم را دوشنبه مي‌زنم
كاشاني: سن سامال سعيد در گذرنامه و اينترنت متفاوت بود

سرپرست باشگاه پرسوليس گفت: سن بازيکن عراقي در گذرنامه و اينترنت متفاوت بود.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg به گزارش خبرگزاری فارس، حبيب کاشاني در حاشيه ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و صنعت نفت آبادان اظهار داشت: تمام حرف‌هايم را روز دوشنبه و در نشست خبري باشگاه مطرح خواهم کرد، اما معتقدم اگر هرکسي حد خود را بداند، ديگر مشکلي پيش‌ نخواهد آمد.
وي در رابطه با مشکل سکوبرت گفت: مشکل اقامت اين بازيکن برطرف شده و در ترکيب تيم قرار دارد و با صلاحديد کادر فني مي‌تواند براي پرسپوليس به ميدان برود.
سرپرست باشگاه پرسپوليس درباره سامال سعيد گفت: سن اين بازيکن عراقي در گذرنامه و اينترنت متفاوت بود و اين موضوع باعث شد از جذب اين بازيکن خودداري کنيم.

O M I D
02-05-2011, 08:16 PM
پس از ارسال نامه درباره طلب وينگادا
پرسپوليسي‌ها تا 48 ساعت آينده پاسخ فيفا را مي‌دهند

فيفا در نامه‌اي به باشگاه پرسپوليس در خصوص مطالبات وينگادا مکاتبه کرد و قرار است اين باشگاه تا 48 ساعت آينده پاسخ اين نامه را بدهد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg عدم پرداخت مطالبات وينگادا و دستيارانش پس از کنار رفتن از پرسپوليس معضلي جديدي براي مسئولان اين باشگاه شده است. از همين رو روز گذشته نامه‌اي از سوي فيفا به باشگاه پرسپوليس ارسال شد.
پس از اينکه شکري مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس صبح امروز اين موضوع را بررسي کرد قرار شد ظرف 48 ساعت آينده جواب فيفا درباره وينگادا و دستيارانش ارسال شود.
مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس در اين باره گفت: بايد طبق قولي که داديم هزينه‌هاي فسخ قرارداد با وينگادا و دستيارانش را پرداخت کنيم. در نامه‌اي که به ما ارسال شده اين موضوع گوشزد شده اما مشکلاتي هم در آن وجود دارد که ظرف 48 ساعت آينده دفاعيه خود را ارسال خواهيم کرد چون برخي از مبالغ صحيح نيست.

O M I D
02-05-2011, 08:16 PM
از حضور در دادگاه CAS
مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس: اميدواريم چون خوب دفاع كرديم

مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس با حضور در سوئيس پرونده آلفا را پيگيري کرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مصطفي شکري مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس براي بسته شدن پرونده آلفا با توجه به شکايت طرف ايراني راهي سوئيس شده بود.
مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس در دو نوبت در جلسه با مسئولان شرکت آلفا در دادگاه CAS ديدار و گفت‌وگو کرد و پس از دفاعيات انجام شده قرار شد نتيجه اعلام شود.
شکري در اين باره گفت: جلسه بسيار خوبي برگزار کرديم و با توجه به دفاعيات خوبي که داشتيم منتظريم ظرف يک ماه آينده دادگاه عالي ورزش (CAS) جواب ما را بدهد.
وي افزود: به نظر مي‌رسد اين پرونده به نفع باشگاه پرسپوليس تمام شود چون ما دفاعيات خوبي داشتيم.
گفتنی است، باشگاه پرسپوليس حدودا سه ماه قبل با مسئولان شرکت آلفا توافق کرده و اين پرونده مختومه اعلام شده بود اما به دليل اينکه يک طرف ايراني واسطه اين پرونده شکايت جديدي را طرح کرده بود مجددا پرونده آلفا باز شده است.

O M I D
02-05-2011, 08:18 PM
هفته بيست و يکم ليگ برتر فوتبال
برتري پرسپوليس در ديدار مقابل صنعت نفت آبادان

ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و صنعت نفت آبادان با برتري 2 بر صفر سرخپوشان به پايان رسيد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و صنعت نفت آبادان از هفته بيست و يکم ليگ برتر فوتبال از ساعت 15:45 دقيقه در حضور 3 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي آغاز شد.
در دقيقه 45+1 داور خطاي مدافع نفت آبادان روي غلامرضايي را پنالتي اعلام کرد و ضربه را مازيار زارع به گل تبديل کرد تا سرخ پوشان در 45 دقيقه اول با نتيجه يک بر صفر به پيروزي دست يابند.
در نيمه دوم باز هم پرسپوليسي‌ها تيم برتر ميدان بودند و توانستند يک بار ديگر در دقيقه 52 توسط هادي نوروزي به گل برسند.
قضاوت اين ديدار برعهده محسن ترکي بود. وي در نيمه اول با کارت زرد محمد ذوالفنون، بازيکن تيم نفت را جريمه کرد.
پرسپوليس با اين پيروزي 33 امتيازي شد و به يک‌قدمي استقلال 34 امتيازي رسيد. استقلال فردا در ديداري حساس و بازي پاياني هفته بيست و يکم به مصاف استيل‌آذين مي رود.
صنعت نفت آبادان نيز با اين شکست با يک بازي کمتر نسبت به ساير تيم‌ها 28 امتيازي باقي ماند. نفت ديدار عقب افتاده‌اش را مقابل سپاهان برگزار مي‌کند.
*بازيکنان پرسپوليس:
رحمان احمدي، سپهر حيدري، عليرضا نورمحمدي، حميدرضا علي‌عسگر، ابراهيم شکوري، تياگو فراگا، اميرحسين فشنگچي (82-محمد منصوري)، محمد نوري(88- حسين بادامکي)، غلامرضا رضايي، هادي نوروزي (78-هادي نوروزي)، مازيار زارع
سرمربي: علي‌ دايي
*بازيکنان صنعت نفت:
حسن هوري، هدايت شهرياري، سجاد مشکل‌پور، حسين بغلاني، فرهاد آل‌خميس، محمدرضا ذوالفنون، اميد شريفي‌نسب، علي ممبيني، رسول نويدکيا (74-بهنام برزايي)، عباس مرداني و مانوئل دسوزا (46-لئون پاچاچيان)
سرمربي: آلفردو کاسيميرو

O M I D
02-05-2011, 08:20 PM
دايي: پرونده شيث بسته شده؛ حرف‌‌هايم را در دادگاه مي‌زنم

سرمربي پرسپوليس در واکنش به شکايت شيث رضايي گفت: خيلي چيزها را تا آخر عمرم در دل نگه خواهم داشت ولي اميدوارم در دادسرا حرف‌هايمان را بزنيم.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علي دايي پس از پيروزي 2 بر صفر تيمش مقابل نفت آبادان اظهار داشت: مزد زحماتمان را گرفتيم و اين مسئله به خاطر 2 اردوي خوبي بود که پشت سر گذاشتيم.
وي ادامه داد: هم در نيمه اول و هم در نيمه دوم بازي خوبي ارائه کرديم و از تاکتيکي خوبي بهره مي‌برديم. شايد اگر از موقعيت‌هايمان بيشتر استفاده مي‌کرديم بيش از 2 گل مي‌زديم. اين برد را به همه پرسپوليسي‌ها تبريک مي‌گويم و خوشحالم که خاطرات تلخ گذشته را پاک کرديم.
دايي گفت: 2 اردوي پر فشار را پشت سر گذاشتيم که بازيکنان دور از خانواده‌ها تمرين کردند و من را به آينده اميدوار کردند. تازه در ابتداي راه نيم فصل دوم هستيم و اميدواريم روز به روز بهتر شويم.
وي در خصوص اظهارات کاسيميرو که گفته بود تيم داوري باعث پيروزي پرسپوليس بود، گفت: ايشان نظرش را گفته ولي حيف است بازي زيبايي بازيکنان پرسپوليس را به داور نسبت بدهيم. از نظر من تيم داوري هيچ مشکلي نداشت.
دايي در پاسخ به سؤال خبرنگاري که پرسپد چرا بيش از 2 گل نزديد گفت: نمي‌شود در هر بازي 20 گل زد. ما موقعيت‌هاي زيادي داشتيم اما مهم اين بود که گل نخورديم و دروازه‌مان باز نشد.
سرمربي پرسپوليس در خصوص شيث رضايي گفت: از نظر من اين پرونده مختومه شده و کميته انضباطي به اين مسئله رسيدگي مي‌کند. تا زماني که من هستم با شيث همکاري نمي‌کنم ولي در زندگي خصوصي براي او آرزوي موفقيت دارم.
وي در خصوص شکايت رضايي به دادگاه گفت: هر کسي در اين مملکت مي‌تواند احقاق حق کند. خوشحال شدم که رضايي شکايت کرد ولي مدير برنامه‌هاي او جنجال‌هاي زيادي به پا کرده و حرف‌هايش قابل پيگيري است. وکيل من نيز اين مسائل و ادعاهاي دروغ را پيگيري مي‌کند. من سرمربي تيم هستم و احتياجي به اما و اگر ندارم نيازي به دروغ گفتن نيست و مي‌خواهم در آرامش باشم و به همين خاطر حاشيه‌ها را کم کردم.
وي افزود: اين بحث چيزي به پرسپوليس و فوتبال مملکت اضافه نمي‌کند. خيلي چيزها را تا آخر عمرم در دل نگه خواهم داشت ولي اميدوارم در دادسرا حرف‌هايمان را بزنيم.
دايي در پايان در خصوص اينکه آيا در ليگ قهرمانان به فکر جايگزين اين بازيکن است گفت: در برخي از مواقع اصلا بحث فني مهم نيست. ممکن است بچه 18 ساله را در دفاع بگذارم اما اصولم را زير پا نخواهم گذاشت.

O M I D
02-07-2011, 07:28 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1296992114.jpg)

مصطفی شکری معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس که برای شرکت در جلسه دیوان داوری ورزش (CAS) درباره پرونده شرکت آلفا به لوزان سوئیس سفر کرده بود، پس از بازگشت از این سفر در گفت و گویی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس شرکت کرد که مشروح آن را در زیر می خوانید:

شکری گفت: طبق زمانبندی که توسط دیوان داوری ورزش انجام شده بود، صبح روز دوم فوریه جلسه استماع پرونده دعوی کوشانفر علیه باشگاه پرسپولیس مطرح شد.
این جلسه با حضور داور یونانی آقای پتروس ماووتیوس، خانم زیمرن کنسول CAS، گروه وکلای باشگاه پرسپولیس، آقای ولنوتی وکیل آمریکایی خواهان، علی کوشانفر کارگزار فیفا و آقای عاصی نماینده شرکت آلفا برگزار شد.
وی افزود: در ابتدا پیشنهاد بررسی امکان مصالحه از طرف داور مطرح شد که باشگاه پرسپولیس در پاسخ، خواستار رسیدگی دیوان به اظهارات و دفاعیات طرفین بدون ورود به بحث مصالحه شد.
در نخستین قسمت از برگزاری جلسه بعد از استعماع کلیات ادعای خواهان، خوشبختانه دفاعیات بسیار مستدل در رد ادعای خواهان مطرح شد. در ادامه جلسه، داور از طرفین خواست که در این نشست غیررسمی شرکت کرده و خارج از حوزه دادگاه رفع اختلاف موجود را بررسی کنند.
معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس ادامه داد: در این جلسه ما با اعلام نقاط مثبت موضع باشگاه و نقاط ضعف غیرانکار خواهان تنها راه مصالحه را استرداد دادخواست از سوی آنها اعلام کرده و موضع باشگاه را در صورت عدم استرداد دادخواست در پیگیری و دعوی متقابل و مطالبه 400 هزار دلار بابت خسارت پیش بینی شده در قرارداد، اعلام کردیم. با عدم حصول توافق، مرحله دوم رسیدگی آغاز شد. خوشبختانه در این بخش با ذکر برخی موضوعات حقوقی که از سوی همکاران حقوقی باشگاه مستقر در هلند و آمریکا تهیه شده بود، فضای جلسه کاملا به نفع موضع حقوقی باشگاه تغییر کرد و داور با اخذ آخرین مطالب طرفین پایان جلسه را اعلام نمود.
شکری در ادامه اظهار داشت: به این ترتیب با توجه به ساختار حقوقی دفاعیات به عمل آمده و دعوی متقابل انجام گرفته بسیار امیدوار هستیم که رای دادگاه در جهت پذیرش استدلال های باشگاه قرار گیرد. به هر حال صرفنظر از نتیجه این دادگاه حضور قدرتمند و بسیار تاثیرگذار تیم حقوقی و بهبود جایگاه باشگاه در مراجعه قضایی بین المللی با تاثیر بسیار مثبتی ارزیابی می شود.
شکری در مورد طرح پرونده باشگاه استقلال در دیوان و همکاری گروه حقوقی پرسپولیس با آنها افزود: جلسه دادگاه باشگاه استقلال نیز بعدازظهر همان روز تعیین شده بود، با هماهنگی قبلی که در روز قبل از جلسه با علی فتح اله زاده سرپرست باشگاه استقلال و محمد نبی وکیل این باشگاه داشتیم، مقرر شد تیم حقوقی پرسپولیس در پرونده استقلال نیز ورود پیدا کرده و در این موضوع مساعدت های ممکن را به عمل آورد. مع الوصف متاثر از فضای ایجاد شده در جلسه صبح، طرف دعوی قبل از ورود به ماهیت دعوی درخواست تعلیق رسیدگی دیوان به دعوی مطروحه با استقلال را مطرح نمود که مورد موافقت باشگاه استقلال قرار گرفت.
شکری تصریح کرد: اعضای تیم خواهان در همان شب با حضور در هتل محل استقرار ما، درخواست مشابهی را مبنی بر تعلیق صدور حکم از سوی CAS به مدت دو ماه و با هدف بررسی امکان برگزاری دیدارهای دوستانه در کانادا مطرح کردند که ما ضمن مخالفت با این درخواست، اعلام کردیم منتظر صدور رای خواهیم ماند. همچنین اعلام شد در این فاصله خواهان می توانند پیشنهادات عملی خود را در قالب یک بسته پیشنهادی ارائه دهد، تا توسط مدیریت باشگاه مورد بررسی و اعلام نظر قرار گیرد. با تاکید بر اینکه هرگونه تصمیم در خصوص برگزاری دیدارهای دوستانه در کشور کانادا منوط به استرداد دعوی مطروحه در دیوان و تعهد بر عدم طرح دعوی متاقب در این خصوص خواهد بود.
وی درباره سرانجام این پرونده در دیوان داوری ورزش گفت: به هر حال با تاکید بر اینکه رای نهایی توسط داور با لحاظ کلیه جوانب پرونده صادر خواهد شد و تا زمان صدور رای هرگونه اعلام نظر قطعی در خصوص کیفیت رای فاقد وجاهت منطقی است، امیدواریم در این پرونده نیز همانند پرونده سال 2007 که باشگاه پرسپولیس با موفقیت آن را پشت سر گذاشت، شاهد موفقیت باشگاه باشیم.
معاون حقوقی باشگاه، در پایان یادآور شد: لازم است از همکاری بسیار ارزشمند دکتر ربیعی داور بین المللی دعاوی و همچنین دکتر ماروسی مشاور حقوقی بین المللی و دکتر سادات که همکاری بسیار نزدیک و صمیمانه ای در ترکیب تیم حقوقی باشگاه داشته و دارند، قدردانی و تشکر داشته باشیم.

O M I D
02-07-2011, 07:31 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1296997037.jpg)

مدافع سرعتی و تند و تیز تیم فوتبال پرسپولیس که علیرغم آمادگی چشمگیری که در دو تورنمنت برون مرزی داشت، به دلیل مصدومیت نتوانست در اولین بازی دور برگشت، تیم پرسپولیس را همراهی کند. وی در خصوص مصدومیت و شرایطش به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: نهایت تلاشم را می کنم تا در برابر تیم سابقم به میدان بروم.

بازی پرسپولیس و صنعت نفت را از روی سکوها دیدی، چطور بود؟
تیم ما باید مزد تلاش و زحماتی را که در اردوهای برون مرزی کشیده بود، می گرفت. بچه های ما خوب ظاهر شدند و نشان دادند که با یک تیم متحول شده به مسابقات آمده اند و شاهد بودید که چندین موقعیت خوب و مسلم گلزنی را به دست آوردند. برخی تیم ها در برابر پرسپولیس، بسته و تخریبی بازی می کنند اما تیم صنعت نفت آبادان همیشه یک بازی قدرتی و هجومی را در دستور کار خود قرار می دهد. آنها اسیر بازی زیبای سرخپوشان شدند و این تیم در برابر پرسپولیس شانس آورد که بیش از این گل نخورد.
پرسپولیس در کدام خط بهتر کار کرد؟
روند حرکتی تیم ما بسیار عالی بود و کلیه خطوط نیز عملکرد قابل قبولی داشتند. به نظر من، هافبک های دفاعی تیم نمایش بهتری داشتند.
در هفته بیست و دوم، پرسپولیس به مصاف راه آهن می رود، تیمی که همیشه بازی خوبی را در برابر سرخپوشان به نمایش می گذارد، نظرت چیست؟
راه آهن تیم خوب و یک دستی است و همیشه در برابر تیم های پرسپولیس و استقلال بازی خوبی را ارائه می دهد و مطمئنا بازی سختی را در پیش رو داریم اما روحیه و آمادگی بازیکنان ما در حدی است که باید این تیم را نیز شکست دهیم.
بازی مقابل صنعت نفت را از روی سکو دیدی، تماشای بازی برای بازیکن اصلی تیم از روی سکو چطور بود؟
دیدن بازی از روی سکو و نیمکت برای من بسیار سخت است ولی مشاهده بازی از چنین فضایی را به بازیکنان اصلی هر تیم پیشنهاد می کنم تا بتوانند عملکرد خود در زمین را بهتر ببینند. فضاهای جلو و پشت مدافعان و حرکات عمقی کنار خط طولی از روی سکو، نمای دیگری داشت که برایم جالب توجه بود.
در مورد مصدومیت و شرایط فعلی خودت بگو...
در یکی از مسابقات تورنمنت دبی، بازیکن تیم حریف مرا کشید و مچ پایم با مصدومیت شدید مواجه و دچار کشیدگی شد که زیر نظر پزشک تیم در دو مرحله در روز با فیزیوتراپی، آب درمانی و تمرینات دوچرخه، روز به روز آماده تر می شوم و فردا (دوشنبه) دویدن آرام را آغاز می کنم.
شما از راه آهن به پرسپولیس آمده اید، یقینا خیلی دوست دارید در برابر تیم سابقتان بازی کنید...
سعی می کنم با تمرینات بیشتر به شرایط ایده آل برسم تا بتوانم در برابر تیم سابقم به میدان بروم.
چه تفاوتی بین علیرضا محمد در راه آهن و پرسپولیس وجود دارد؟
من در تیم راه آهن تنها در حملات شرکت داشتم و حتی گلزنی هم می کردم و فضاهای پشت سرم را بازیکنان دیگر پوشش می دادند اما در پرسپولیس باید در دو پست بازی کنم ضمن اینکه بازی در پرسپولیس برایم جذاب تر و اصولی تر به نظر می رسد.
آیا به فکر حضور در تیم ملی هستی؟
حتما. باید در آینده ای نزدیک به تیم ملی دعوت شوم چرا که انگیزه فراوانی برای بازی در تیم ملی کشورم دارم.

O M I D
02-07-2011, 07:34 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1297058036.jpg)

کادر فنی تیم ملی فوتبال ایران در غیاب 4 بازیکن تیم ملی، برای بازی برابر تیم ملی روسیه از 3 بازیکن جدید از تیم های پرسپولیس، استقلال و ذوب آهن دعوت کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، باشگاه اوساسونا طی درخواستی از فدراسیون فوتبال خواست؛ به دو بازیکن ایرانی این تیم اجازه استراحت داده تا جواد نکونام و مسعود شجاعی در اردوی تیم ملی ایران شرکت نکنند، که فدراسیون فوتبال نیز با درخواست آنها موافقت کرد. از سوی دیگر کریم انصاری فرد و رضا نوروزی نیز به دلیل مصدومیت، از حضور در اردوی تیم ملی عذرخواهی کردند.
بر همین اساس، کادر فنی تیم ملی از هادی نوروزی (پرسپولیس)، اسماعيل شريفات (استقلال) و حسين ماهيني (ذوب آهن) برای حضور در این اردو و بازی برابر روسیه دعوت کرد.
گفتنی است؛ کاروان تیم ملی کشورمان امشب (دوشنبه شب) ساعت 21 تهران را به مقصد ابوظبي ترك خواهد كرد تا روز چهارشنبه 20 بهمن ماه در ورزشگاه بن زايد ابوظبي به مصاف تیم ملی روسیه برود. ضمن اینکه تیم ملی ایران بامداد پنجشنبه به ايران بازخواهد گشت.

O M I D
02-07-2011, 07:35 PM
نشست خبری تیم فوتبال پرسپولیس با حضور حبیب کاشانی، علی دایی، محمود خوردبین و سپهر حیدری در حضور نمایندگان اصحاب رسانه برگزار شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سومین نشست خبری تیم فوتبال پرسپولیس با 40 دقیقه تاخیر به دلیل عدم حضور علی دایی، از ساعت 13:40 با تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم آغاز شد.

O M I D
02-07-2011, 07:44 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1297083714.jpg)

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، اولین پرسش از سرپرست باشگاه پرسپولیس درباره بازی داربی در تعطیلات عید نوروز بود که حبیب کاشانی در این مورد گفت:

با توجه به اینکه ایام تعطیلات عید را در پیش داریم و سازمان لیگ هم برنامه ریزی خود را در وقت لازم انجام می دهد، همه تیم ها موظفند با سازمان لیگ همکاری لازم را داشته باشند. ضمن اینکه بازی های لیگ قهرمانان آسیا در پیش است، بهتر است این مسابقات در زمان مناسب تری انجام شود تا مردم بتوانند این مسابقات را راحت تر تماشا کنند.
کاشانی در خصوص انتقادات مطرح شده درباره برگزار شدن اردوهای میان فصل در خارج از کشور خاطر نشان کرد: برخی انتقاد کرده اند که چرا پرسپولیس در ایران و در جزیره کیش اردو برگزار نکرد، باید بگویم که این ما نبودیم که در آنجا اردو برگزار کردیم بلکه برگزارکنندگان این تورنمنت از 3 ماه قبل برای ما دعوت نامه فرستادند که در این بازی ها شرکت کنیم. ضمن اینکه در کیش یک زمین تمرین بیشتر وجود ندارد و تیم تمرینی برای برگزاری مسابقات تدارکاتی در این جزیزه نیست.
وی همچنین تصریح کرد: در کشور ترکیه همزمان با پرسپولیس، 5 تیم دیگر حضور داشتند که تفاوت اینجاست که آنها خودشان آنتالیا را انتخاب کردند ولی از پرسپولیس دعوت شده بود تا در این مسابقات شرکت کند و این برای اولین بار بود که یک تیم ایرانی با حضور در مسابقات تدارکاتی بین المللی، 30 هزار دلار دریافت کرد.
کاشانی در خصوص تیم های حاضر در این تورنمنت و بحث خداحافظی کریم باقری در یک مسابقه بزرگ گفت: نام تیم هایی که مقابل پرسپولیس بازی کردند، بزرگ بود و بازیکنان اسم و رسم داری در این تیم ها حضور داشتند. ما برای خداحافظی کریم باقری نامه ای به چند باشگاه نوشتیم و از آنها درخواست کردیم که برای برگزاری یک بازی دوستانه به ایران بیایند اما آنها مبالغ بسیار سنگینی را برای حضور در ایران درخواست کردند که این برای ما امکان پذیر نبود اما ما برای اولین بار به عنوان یک تیم ایرانی در تورنمنتی شرکت کردیم که هم بازیکنان بزرگی در آن حضور داشتند و هم تیم های مطرحی شرکت کرده بودند.
سرپرست باشگاه پرسپولیس در ادامه در مورد جدایی شیث رضایی از باشگاه پرسپولیس خاطر نشان کرد: برخی مطرح کرده اند که شیث به هواداران توهین کرده است. از نظر ما شیث از لحاظ فنی بازیکن خوب و بزرگی است و هم من و علی دایی او را دوست داریم و هیچگاه اختلاف شخصی بین ما وجود نداشته و ندارد. مساله موجود این است که توانایی های شیث نمایان نشده است. در اردوی دبی علی دایی تصمیم گرفت که شیث، تیم را ترک کند و همان شب از امارات با من تماس گرفتند و مساله را توضیح دادند. من نیز عنوان کردم که شیث را شبانه به تهران بازگردانید. چرا که تصمیم گیرنده تیم در آنجا سرمربی بود.
کاشانی در خصوص علت دعوت از پرسپولیس به اردوی دبی اظهار داشت: بی شک دایی یکی از بزرگترین ورزشکاران ایرانی و دارای شخصیتی بین المللی است اما آنچه باعث شد پرسپولیس در این اردوها شرکت کند، بزرگ بودن نام این تیم و هواداران بی شمار آن بود. هر چند حضور دایی به عنوان سرمربی پرسپولیس نیز تاثیرگذار بود.
حبیب کاشانی درباره عدم جذب بازیکن عراقی گفت: کادر فنی پرسپولیس، سامال سعید را در جام ملت های آسیا دید و از ما خواست پس از این مسابقات با این بازیکن وارد مذاکره شویم و چون محمد پروین به دلیل مصدومیت از لیست ما خارج شده بود، قصد داشتیم این بازیکن را به جای وی وارد لیست کنیم اما متاسفانه مدیر برنامه های سامال سعید به ما اعلام کرد که این بازیکن متولد سال 1989 می باشد در صورتی که با پیگیری هایی که انجام دادیم و با خود این بازیکن صحبت کردیم، متوجه شدیم که او متولد سال 1986 است. این بازیکن در 6 بازی آسیایی، 250 هزار دلار از ما می خواست و برای فصل بعد نیز 600 هزار دلار طلب کرد که در نهایت ما نمی توانستیم با وی به توافق برسیم و قرار است یک بازیکن از کویت یا عراق جذب کنیم.
سرپرست باشگاه پرسپولیس در مورد سوالی که پرسپولیس به این بزرگی، یک مدیر ثابت ندارد، آیا این باشگاه به مشکلی بر نمی خورد، گفت: ما یک سری مشکلات خودمان را داریم و چون باشگاه دولتی است، چنین مشکلاتی هم وجود دارد. ما در قبال 40 بازی، یک میلیارد و هفتصد میلیون تومان که همش به عنوان بدهکاری از باشگاه رفت، مواجهیم. این مسائل در باشگاه هست و هر کس که به جای من هم به این باشگاه بیاید، با این مشکلات دست و پنجه نرم خواهد کرد.
وی ادامه داد: یکی مثل نعیم سعداوی پافشاری می کند که طلبش را از این باشگاه بگیرد. این بازیکن حق دارد و جوانی اش را برای باشگاه گذاشته است اما این طلب برای قبل بوده و به این دوره تعلق ندارد و به ما اعلام کرده اند که اگر طلب این بازیکن را ندهید از شما کسر امتیاز می شود. بنده نیز از سازمان خواسته ام که پول این بازیکن را بپردازند.
کاشانی در مورد اخبار برخی روزنامه ها نیز گفت: روزنامه ها به دروغ می نویسند که هزینه های اردوی خارجی از طرف باشگاه بوده و هزینه های زیادی خرج شده است اما وقتی واقعیت را نمی دانند چنین دروغی را در روزنامه خود منتشر می کنند. ما در دو اردویی که در نیم فصل رفتیم، هر دو را دعوت شده بودیم و هزینه ای بر دوش باشگاه نبوده است و متاسفم که برخی روزنامه ها چنین اخبار کذبی را انتشار می دهند.
کاشانی در پاسخ به سوالی در رابطه با پرونده آلفا اظهار داشت: در سال 84 یک قرارداد با این شرکت بسته شده که پرسپولیس در کانادا و کالیفرنیای آمریکا بازی کند و 40 هزار دلار بگیرد. در سال 86 که ما آمدیم، ایراد گرفتیم و شکایت کردیم و قراردادی هم تنظیم نمودیم و گفتیم برای این بازی ها 500 هزار دلار می خواهیم و یک بندی نیز در این قرارداد گنجاندیم که اگر امور خارجه صلاح نداند، ما نمی توانیم از کشور خارج شویم. ایراد اصلی ما این بود که این شرکت وجود خارجی ندارد و فقط یک اسم است و ما خواسته مان این است که آنها درخواست شان را از باشگاه پس بگیرند و بتوانیم به طور صلح آمیزی با آنها صحبت کنیم و امیدوارم که زودتر دادگاه جواب این شکایت را بدهد.
سرپرست باشگاه پرسپولیس در خصوص هیات مدیره خاطرنشان کرد: اعضای هیات مدیره هنوز مشخص نشده و قرار است به زودی اعضای آن انتخاب و معرفی شوند. ضمن اینکه من بارها گفته ام که خرد جمعی بهتر از نظر یک نفر است.
کاشانی در مورد شرایط مالی بازیکنان گفت: بازیکنان ما از لحاظ مالی هیچ مشکلی ندارند و تا به حال از این نظر هیچ شکایتی نداشته اند.
از حبیب کاشانی سوال شد، وقتی یک بازیکن و مسئولی برای باشگاه مشکلی ایجاد می کند، به کمیته انضباطی باشگاه دعوت می شود اما چرا علی دایی تا به حال به این کمیته دعوت نشده است؟
کاشانی گفت: مطلبی که گفتید کاملا درست است و هیچ کس در باشگاه مصونیت ندارد و حتی اگر خود من هم خطایی مرتکب شوم با قانونی که در اول فصل تنظیم کرده ایم، به این کمیته دعوت خ واهم شد اما تا الان از علی دایی هیچ مشکلی ندیده ایم تا وی را به کمیته انضباطی باشگاه دعوت کنیم. ما همه در برابر قانون یکسانیم.
از سرپرست باشگاه پرسپولیس در مورد وزارت ورزش سوال شد که آیا به شما در این خصوص پیشنهادی شده است؟ وی در جواب تصریح کرد: اگر قرار است ورزش پویا و فعال باشد، باید از وزارت خارج شود. البته نماینده های محترم مردم هم با فکر، این تصمیم را گرفته اند اما من با این ایده مخالفم ولی باید به این نظر احترام بگذاریم. در مورد وزارت ورزش هم، هیچ پبشنهادی به من نشده و به نظر من افرادی با درایت تر و با تجربه تر از من هستند و من تصمیم دارم در همین پرسپولیس بمانم.
در خصوص اسپانسرینگ باشگاه از کاشانی سوال شد، که وی اظهار داشت: یکی از مهم ترین مباحث فوتبال اسپانسرینگ تیم است و یکی از راهکارهای مهم درآمدزایی باشگاه ها حق پخش تلویزیونی است که در بسیاری از باشگاه های بزرگ دنیا مبالغ بسیار زیادی از این راه به دست می آید. این در حالی است که پرسپولیس پس از قهرمانی در جام حذفی، فقط 50 میلیون تومان از آقای سعیدلو هدیه دریافت کرد. باشگاهی که به صورت میلیاردی خرج می کند، با این مبلغ قابل قیاس نیست.
تکلیف مالیات قطبی، سوال دیگری بود که کاشانی در پاسخ به آن خاطرنشان کرد: من برای افشین قطبی آرزوی موفقیت دارم و از همینجا به همه دوستانی که از قطبی انتقاد می کنند، می خواهم خوبی های وی را نیز بگویند. در خصوص مالیات قطبی باید بگویم که پس از آنکه قرارداد ما با قطبی فسخ شد، سازمان تربیت بدنی نامه ای برای ما ارسال کرد که طی آن پرسپولیس نباید مالیات قطبی را پرداخت کند. از همین رو بحث مالیات قطبی به گردن خود او افتاد.
کاشانی همچنین تصریح کرد: بعد از بازی با کره جنوبی طی حرکتی زیبا، علی سعیدلو و علی کفاشیان، قطبی را به سفارتخانه ایران دعوت کردند و از طرف 70 میلیون ایرانی از وی تشکر کردند.
سرپرست باشگاه پرسپولیس در ادامه از علی دایی تمجید کرد و از عملکرد وی اظهار رضایت نمود و گفت: دایی در دوران مربیگری با سایپا قهرمان لیگ شد و با پرسپولیس نیز قهرمانی در جام حذفی را بدست آورد و به نظر من کسب این نتایج در طول 3 سال مربیگری دایی به صورت باشگاهی قابل قبول است.
کاشانی در بخش دیگری از اظهارات خود افزود: فوتبال دو قطبی دیگر تمام شده و تیم ها برای مقابله با پرسپولیس و استقلال انگیزه دارند، چرا که این مسابقات به صورت زنده از تلویزیون پخش شده و این موضوع انگیزه بازیکنان را بالا می برد.
سرپرست باشگاه پرسپولیس در پایان درباره بودجه 10 میلیاردی پرسپولیس تاکید کرد: قرار بود نیمی از این مبلغ را سازمان و نیم دیگر را باشگاه تامین کند. خوشبختانه با تلاش همکاران 50 درصد باشگاه در حال تکمیل شدن است و درآمدهای پرسپولیس تا بحال 4 میلیارد تومان بوده است.

O M I D
02-07-2011, 07:48 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1297083750.jpg)

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، محمود خوردبین سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص مسا له شیث رضایی گفت:...

می خواستیم بعد از بازی سوار اتوبوس شویم که چند خانواده ایرانی نزد من آمدند و اظهار داشتند که شیث رضایی به آنها بی ادبی کرده است که در این خصوص من از آن خانواده ها عذرخواهی کردم.

O M I D
02-07-2011, 07:50 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1297083942.jpg)

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سپهر حیدری کاپیتان پرسپولیس در پاسخ به سوالی که در مورد بحث مالیاتی وی با باشگاه ذوب آهن مطرح شده بود، عنوان کرد:...

من همه مالیات ذوب آهن را پرداخت کرده ام و نمی دانم چرا مالیات من از سوی باشگاه پرداخت نشده است اما طی جلسه خوبی که با آقای دلیلی داشتم، ایشان قول دادند که این موضوع هر چه زودتر حل شود.
از حیدری سوال شد، با توجه به اینکه هر کاپیتانی که به نشست خبری می آید از تیم کنار گذاشته می شود، گفت: اصلا به این چیزها اعتقاد ندارم. ما نتیجه اعمال خودمان هستیم و من قبل از اینکه به این کنفرانس پا بگذارم از پیشکسوتم کریم باقری رخصت گرفتم.
حیدری در پاسخ به پرسشی در مورد ضعف خط دفاعی خاطر نشان کرد: من نیز در این مورد ابراز تاسف می کنم ولی باید بگویم در ادامه مسابقات حتما جبران خواهیم کرد. در تیم ما یک اتفاق نادر افتاد که در 5 بازی متوالی باختیم اما باید بگویم در آن مسابقات هر چهار بازیکن خط دفاعی تیم مصدوم شدند و این مصدومیت ها تاثیر بسیار زیادی روی تیم گذاشت. ما در این 40 روز توانستیم نقاط ضعف خودمان را با کمک میاچ بشناسیم و آنها را به نقطه قوت خود تبدیل کنیم.