توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
pnugirl
10-05-2009, 11:09 AM
سرپرست جديد پرسپوليس در محل تمرين امروز اين تيم حضور يافت.
تمرين از ساعت 16:30 امروز در زمين موسسه خيريه عمل آغاز شد و بازيكنان به گرم كردن، كارهاي تاكتيكي و فوتبال با 4 دروازه پرداختند.
* حبيب كاشاني پس از دريافت حكمش امروز در محل تمرين حضور پيدا كرد و با استقبال شديد هواداران، ليدرها و بازيكنان مواجه شد.
* وسلي، محمد، آقازماني و صغيري به دليل مصدوميت اختصاصي تمرين كردند.
* حبيب كاشاني در ابتدا و انتهاي تمرين به مدت 20 دقيقه براي بازيكنان صحبت كرد. وي از هواداران خواست به تشويق بازيكنان بپردازند و او را تشويق نكنند.
* بادامكي با پا در مياني كاشاني پس از قهر روز گذشته به تمرين پرسپوليس برگشت. وي در گفتگويي كوتاه با خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: فقط به خاطر كاشاني به تمرينات برگشتم و اجازه نمي دهم برخي از شرايط موجود سواستفاده كنند.
pnugirl
10-08-2009, 02:06 AM
سرمربي اسبق پرسپوليس گفت: از بازي برابر مقاومت سپاسي لذت بردم و بايد بگويم پرسپوليس واقعي همين است.
علي پروين اظهار داشت: برخلاف بازيهاي ديگر از ديدار پرسپوليس و مقاومت لذت كافي را بردم. بايد بگويم پرسپوليس واقعي همين است و بايد به خاطر هواداران فقط به فكر حمله باشد.
وي افزود: پرسپوليسيها 80 دقيقه عالي بازي كردند اما در دقايق پاياني بازي را دست كم گرفتند و ديديد جوانان شيرازي چگونه استفاده كردند. اين يك درس خوب براي پرسپوليس بود. با اين حال برخلاف بازيهاي ديگر پرسپوليس بسيار منطقي و با تمركز بازي كرد.
پروين در خصوص حضور حبيب كاشاني در پرسپوليس گفت : حضور وي شوك بزرگي براي بازيكنان بود مخصوصا از لحاظ مالي كه بازيكنان احساس آرامش بيشتري ميكنند. اميدوارم اين تلاشها و موفقيتها ادامه داشته باشد و فقط براي يكي دو هفته نباشد.
وي در خصوص فرزندش تاكيد كرد: هر بازيكني از تركيب 18 نفره بيرون باشد برايش سخت است؛ محمد من هم همينطور است اما به او گفتم خوب تمرين كن و خودت را به كرانچار ثابت كن تا او دوباره تو را به تركيب اصلي برگرداند.
پروين يادآور شد: محمد پتانسيل خوبي دارد كه در بازيهاي قبلي آن را ديديد. پس بهتر است زياد توجهي به دور و اطراف نكند و كار خودش را انجام دهد.
pnugirl
10-08-2009, 02:08 AM
هافبك تیم پرسپولیس گفت: یكی از بهترین بازیهایم را مقابل مقاومت انجام دادم.
میثم بائو گفت: خدا را شكر با این برد از زیر فشار خارج شدیم البته در چند بازی قبلی هم خوب بازی میكردیم اما از موقعیتها استفاده نمیكردیم همین مسأله باعث شده بود تا با استرس بیشتری در این بازی ظاهر شویم.
وی همچنین ادامه داد: كریم باقری باگل زیبایی كه به ثمر رساند استرس را از بین برد و نشان داد كه هنوز یكی از بهترین بازیكنان ایران است.
هافبك فصل گذشته ابومسلم در مورد گلی كه به ثمر رساند، گفت : این گل را به هواداران پرسپولیس تقدیم میكنم. در این بازی یكی از بهترین بازیهایم را انجام دادم.
وی در پایان خاطرنشان كرد: همانطور كه كاشانی گفته است ما باید این 8 امتیاز را جبران كنیم تا در پایان نیمفصل در بین 3 تیم اول باشیم.
pnugirl
10-08-2009, 02:11 AM
5 بازیكن تیم پرسپولیس به دلیل نیمكتنشینی خواهان جدایی از این تیم در نیمفصل شدند.
نبیالله باقریها، ابراهیم شكوری، محسن خلیلی، اشپتیم آرفی و علیرضا حقیقی به دلیل نیمكتنشینیهای متعدد در این فصل خواهان جدایی از پرسپولیس در نیمفصل لیگ برتر شدند.
این بازیكنان قصد دارند طی چند روز آینده با كاشانی جلسهای را برگزار كنند و رضایتنامه خود را از او بگیرند.
این 5 بازیكن از هماكنون در حل مذاكره با تیمهای دیگر هستند تا در صورت صدور رضایتنامه به تیمهای دیگر بپیوندند.
لازم به ذكر است پرسپولیسیها قصد دارند یكی از مهاجمانشان را به امارات ترانسفر كنند تا مشكلات مالیشان را حدودی حل شود
pnugirl
10-09-2009, 01:15 AM
پرسپوليس در هفته دهم سر انجام پس از چند هفته نا کامي توانست به يک پيروزي شيرين مقابل مقاومت دست يابد و خود را از تيغ برنده انتقادهايي که از سوي هواداران متعصبش روانه مي شد اندکي رها کند.
اين پيروزي اگرچه مقابل مقاومت به دست آمد، اما نمي تواند از ارزش اين پيروزي بکاهد و برد اين تيم را معمولي جلوه دهد.
مقاومت اين روزها به تيمي تبديل شده که تا هفته دهم يعني قبل از بازي با پرسپوليس هيچ شکستي را در کارنامه خود به ثبت نرسانده بود و همين شرايط برتري پرسپوليس را متفاوت جلوه مي دهد.
پرسپوليس مقابل مقاومت به برتري رسيد چون مي خواست برنده باشد و با اينکه همچنان در لايه هاي دفاعي اش ضعفهاي بسياري به خود مي بيند، اما از همان دقايق آغازين طرح و برنامه اي عالي براي رسيدن به گل داشت و اصرار و پيگيري اش به خصوص در خط حمله باعث اين پيروزي دلچسب شد.
تيم کرانچار شايد با تکرار دوباره اين نمايش در بازيهاي آينده بتواند مهر هماهنگي را بر پيشاني خود بنشاند و خود را به عنوان يک تيم که داراي سلامت تاکتيکي و تکنيکي است معرفي کند. پرسپوليس از بازي با استقلال نشانه هايي از رشد و پيشرفت را در نحوه حرکت خود به نمايش گذاشت تا اينکه توانست در بازي با مقاومت به يک پيروزي روحيه آور دست يابد اين برد تا حدودي هم کرانچار و شاگردانش را از رخوت و تاريکي بيرون آورد تا به آينده اميد بيشتري داشته باشند.
از پيشرفت تاکتيکي تيم پرسپوليس و هماهنگي اش در اين ميدان حرف زديم از آثار به جا مانده از اين بازي که نشان مي دهد اين تيم در حال حرکت است.
در اين ميان يک سؤال اساسي پيش مي آيد. در اين شرايط بازگرداندن علي کريمي به اين تيم در نيم فصل چه محصولي را براي پرسپوليس مي تواند به همراه داشته باشد؟ آيا پرسپوليس از آمدن علي کريمي که معتقديم اسطوره اي به ياد ماندني در فوتبال ايران خواهد بود نفع خواهد برد يا اينکه بازگشت علي کريمي با صدمات جبران ناپذيري رو به رو خواهد شد؟
اين سؤال وقتي شکل بسيار جديتري به خود مي گيرد که مي بينيم نتيجه بازگشت علي کريمي به پرسپوليس جز آنکه تعدادي از بازيکنان اين تيم را که اکنون در حال هماهنگي و رسيدن به يک نقطه آرماني مطلوب هستند را به لحاظ شخصيتي زير سؤال ببرد محصول ديگري نخواهد داشت.
آيا به واسطه حضور علي کريمي در پرسپوليس مجموعه اي که امروز با عنوان نيروهاي جوان سعي مي کنند با يکديگر هماهنگ شوند زير سؤال نخواهند رفت و آنها را به لحاظ رواني در يک شرايط نا مطلوب قرار نخواهد داد؟ مطرح شدن نام علي کريمي از همين امروز حرف و حديثهايي ميان بازيکنان پرسپوليس به وجود آورده است به خصوص که برخي بازيکنان با انتقاد از اين تصميم چنين گفته اند که بازگشت کريمي باعث نيمکت نشين شدن برخي ستاره هاي تازه راه افتاده اين تيم مثل هوار ملا محمد و ميثم بائو خواهد شد.
اين فضا مي تواند در آينده اي نه چندان دور پرسپوليس را دستخوش اتفاقهايي کند، زيرا بازگرداندن علي کريمي جز آنکه حاشيه هاي پرسپوليس را بيشتر خواهد کرد محصول ديگري نخواهد داشت و اگر چه معتقديم بازگرداندن علي کريمي سيل هواداران او را روانه ورزشگاهها خواهد کرد. شايد هم منظور اصلي از بازگرداندن علي کريمي به پرسپوليس که از سوي حبيب کاشاني هم تأييد شده است همين باشد؛ آشتي دادن هواداران با پرسپوليس و نه چيز ديگري!
به هر حال اميد است بازگشت احتمالي علي کريمي به پرسپوليس موجب شوک منفي به اين تيم نشود، هر چند که از ديدگاه منطق معتقديم بازگشت علي کريمي به لحاظ تاکتيکي و رشد بازي نمي تواند چندان به سود اين تيم باشد و جز آنکه تواناييهاي مجموعه فعلي را زير سؤال خواهد برد، محصول ديگري به دنبال نخواهد داشت.
pnugirl
10-09-2009, 01:26 AM
نبي ا... باقري ها و سعيد حلافي دو بازيکن پرسپوليس علاقه مندند که در نيم فصل از پرسپوليس جدا بشوند.حلافي بازيکن جواني است که با توجه به تراکم نفرات در جمع قرمزها شانسي براي بازي ندارد و به احتمال زياد به نفت آبادان بازخواهد گشت. باقري ها هم که از شرايط موجود راضي نيست، چندان رغبتي به ماندن ندارد، زيرا حضور مجدد او در ترکيب به لغزش مردان دفاعي پرسپوليس منوط شده است. او که از تراکتورسازي تبريز پيشنهاد دارد، شايد در نيم فصل، البته اگر قوانين اجازه بدهند، به تبريز برود. او اصالتاً ترک است و دوستانش او را به حضور در تراکتور تشويق کرده اند.
pnugirl
10-09-2009, 01:32 AM
مهاجم پرسپوليس گفت: مي دانم کار سختي دارم، اما به دنبال آقاي گلي هستم.هادي نوروزي افزود: گلزني در ليگ برتر آسان نيست، اما به فکر آقاي گلي هستم. البته براي من موفقيت تيم مهم تر است چون پرسپوليس بايد به صدر جدول نزديک شود.
pnugirl
10-12-2009, 04:00 AM
زلاتكو كرانچار پس از تساوي صفر بر صفر مقابل فولاد اظهار داشت: فولاد فقط 15 دقيقه تيم بود و بعد از آن پرسپوليس كاملا صاحب ميدان بود. (اين صحبت كرانچار باعث خنده دسته جمعي خبرنگاران حاضر در سالن كنفرانس شد.)
وي افزود: داور يك پنالتي براي پرسپوليس نگرفت و نتيجه را عوض كرد. به فولاد تبريك ميگويم كه تيم سرحال و قبراقي است و اعلام ميكنم هيچ تيمي در ليگ برتر توانايي ايستادگي مقابل فولاد را ندارد.
سرمربي كروات پرسپوليس ادامه داد: ما براي 3 امتياز بازي به اهواز آمده بوديم اما بازيكن تمام كننده براي پيروزي نداشتيم.
كرانچار با اشاره به حضور حبيب كاشاني در اهواز گفت: حضور او باعث دلگرمي تيم شد. او به من و بازيكنان اعتماد كامل دارد اما اين را ميدانم نتايج بازيها عاقبت مربيان را مشخص ميكند.
اين مربي در پاسخ به اين سئوال كه چرا از خليلي استفاده نميكند گفت: بازيكنان بر اساس شايستگي در تمرين انتخاب ميشوند.
قبل از شروع نشست خبري كرانچار، فقط يك صندلي در اتاق كنفرانس وجود داشت و مسئولان هيات فوتبال اهواز براي نشاندن مترجم كرانچار كنار او يك ميز آوردند و مترجم سرمربي پرسپوليس مجبور شد روي ميز بنشيند.
pnugirl
10-15-2009, 01:37 AM
نيكبخت بايد نيم فصل به فوتبال بازگردد
كاشاني: شرايط ترانسفر بازيكنان را فراهم ميكنيم
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: با نظر كرانچار شرايط ترانسفر بازيكنان نيمكتنشين را فراهم ميكنيم.
http://pnu-club.com/imported/2009/10/876.jpg
حبيب كاشاني در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره علي كريمي عنوان كرد: بعيد ميدانم بحث حضور كريمي در تمرينات پرسپوليس تمركز بازيكنان را به هم بزند. هواداران دوست دارند كريمي به پرسپوليس برگردد و كرانچار نيز براي جذب او اعلام نياز كرده است. به همين دليل شرايط قانوني را طي ميكنيم و براي بازگشت او تمام تلاش خودم را انجام ميدهم.
وي افزود: نميدانم آيا هدايتي براي بازگشت كريمي به پرسپوليس شرط گذاشته است يا خير، اما ميدانم هدايتي جزء گزينههاي سعيدلو براي حضور در هيات مديره پرسپوليس است. اميدوارم هر اتفاقي كه ميافتد به نفع پرسپوليس باشد.
كاشاني درباره اعضاي هيات مديره پرسپوليس گفت: فعلا خبري ندارم و تابع دستور سعيدلو هستم تا اين موضوع حل شود اما تا روزي كه من هستم اجازه نميدهم خللي در موفقيتهاي پرسپوليس به وجود آيد. براي من فرقي نميكند با چه عنواني در پرسپوليس باشم چون آمدهام خدمت كنم.
وي درباره ناراحتي برخي از بازيكنان نيمكتنشين گفت: با نظر كرانچار در نيمفصل بازيكنان نيمكتنشين را ترانسفر ميكنيم البته اگر در چارچوب تاكتيكي تيم ما نباشند. دوست ندارم بازيكني در پرسپوليس ضربه بخورد و فوتبالش نابود شود.
كاشاني يادآور شد: امروز به همين دليل در تمرينات پرسپوليس حضور پيدا يافتم و اعلام كردم همه بايد در چارچوب كادر فني حركت كنند و با افردي كه حاشيهسازي كنند برخورد ميشود. ما بايد ياد بگيريم كه سرمربي فقط ميتواند 11 بازيكن را داخل زمين بفرستد و 5 بازيكن را روي نيمكت داشته باشد.
سرپرست باشگاه پرسپوليس درباره مشكلات بازيكنان پانامايي گفت: من عادت دارم با امتياز منفي پرسپوليس را به موفقيت برسانم. روزي كه دوباره به پرسپوليس برگشتم 8 امتياز منفي داشتيم يعني با صدر جدول فاصله بود به همين دليل به بازيكنانم گفتهام حالا هم 6 امتياز براي رسيدن به موفقيت فاصله داريم و بايد با اين تفكر به ميدان بروند. وكيل حقوقي باشگاه پرسپوليس مشكلات پاناماييها را دنبال ميكند و سعي خواهيم كرد به زودي اين مشكل را حل كنيم.
وي درباره حمايت از كرانچار اظهار داشت: بازيكنان نميتواند براي سرمربي اظهار نظر كند. وظيفه من و بازيكنان است كه در زمين به نظرات كرانچار احترام بگذاريم به همين دليل من از او حمايت ميكنم.
كاشاني درباره اعتراض به داوري در ديدار برابر فولاد و كم كاري برخي بازيكنان تاكيد كرد: من هيچ وقت به داوري اعتراض نميكنم چون عادت ندارم. قهرماني خودش قبول كرد كه يك گل ما درست بود اما كمك داور در آن صحنه پرچم زد. بايد قبول كرد در شرايط سخت ورزشگاه و شهر اهواز بازي كردن سخت بود.
وي يادآور شد: بازيكنان خودم را كم كار نميبينم و آنها تمام تلاش خود را انجام دادهاند. اميدوار هستم روز جمعه در ديدار برابر ملوان هواداران نشان دهند ما محبوبترين تيم آسيا هستيم.
كاشاني در ادامه با اشاره به محروميت نيكبخت واحدي عنوان كرد: هر كاري بتوانم براي بازگشت عليرضا نيكبخت واحدي در نيم فصل به ليگ برتر انجام خواهم داد و به همين دليل در جلسهاي با مسئولان فدراسيون فوتبال شركت ميكنم تا او دوباره بتواند براي دوستداران خود به ميدان برود.
pnugirl
10-15-2009, 01:38 AM
جلسه كاشاني با بازيكنان و صحبت با نيمكتنشينان
خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز با حضور حبيب كاشاني پيگيري شد.
http://pnu-club.com/imported/2009/10/877.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس تمرين پرسپوليس با 40 دقيقه تاخير از ساعت 11:40 در زمين موسسه خيريه عمل پيگيري شد. در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس ابتدا به گرم كردن با توپ پرداختند. در مرحله بعد با پاسكاري، كارهاي تاكتيكي، سانتر از جناحين و ضربه به گل تمرينات خود را ادامه دادند. در مرحله پاياني نيز در قالب دو تيم فوتبال دستگرمي انجام دادند.
- حبيب كاشاني؛ سرپرست باشگاه پرسپوليس در تمرين امروز حضور داشت. به دليل جلسه ويژه كاشاني با بازيكنان پرسپوليس تمرين امروز 40 دقيقه با تاخير انجام شد. كاشاني به بازيكنان نيمكتنشين براي حاشيه درست نكردن هشدار داد.
- پس از صحبتهاي كاشاني؛ كرانچار دقايقي براي بازيكنان صحبت كرد. شوخيهاي او و ايكوويچ با كريم باقري بسيار جالب بود.
- بازيكنان پرسپوليس پس از صحبتهاي كاشاني حلقهاي تشكيل دادند و براي موفقيت در بازيهاي بعدي در كنار كاشاني يكدل شدند.
- بازيكنان نيمكتنشين پرسپوليس كه نارضايتيهايي در روزهاي قبل داشتند به طور جداگانه با كاشاني گفت و گو كردند.
- حدود 100 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند و با سر دادن شعارهاي مختلف از حبيب كاشاني حمايت كردند. آنها عليه واعظ آشتياني؛ مديرعامل استقلال هم شعار دادند.
- احمدرضا عابدزاده دقايقي با كاشاني گفت و گو كرد.
- صغيري مهاجم پرسپوليس به دليل مصدوميت اختصاصي تمرين كرد.
پرسپوليس جمعه ميزبان ملوان است.
pnugirl
10-15-2009, 01:40 AM
به گزارش خبرگزاري فارس كرانچار پس از تمرين امروز نام 6 بازيكن را از ليست اصلي خود براي ديدار مقابل ملوان خط زد.
عليرضا محمد، محسن خليلي، محمد منصوري، تياگو، شكوري و نيك نفس نفراتي هستند كه نميتوانند پرسپوليس را در بازي روز جمعه همراهي كنند.
پرسپوليسيها با 19 بازيكن به اردو خواهند رفت.
برخلاف بازي مقابل فولاد خوزستان نام محمد پروين و حسين بادامكي در ليست كرانچار براي ديدار مقابل ملوان قرار دارد.
pnugirl
10-15-2009, 01:41 AM
زلاتكو كرانچار در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره بازي روز جمعه برابر ملوان تصريح كرد: بازيكنان با انگيزه زياد تمرين ميكنند تا با يك بازي زيبا مقابل ملوان به 3 امتياز بازي برسيم و خود را به صدر جدول نزديك كنيم.
وي افزود: شكست استقلال فرصت خوبي براي ما بود تا به آنها در بالاي جدول نزديك شويم و بايد از آنها قدرداني كرد. اميدوار هستم از اين فرصت استفاده كنيم و با پيروزيهايي كه كسب ميكنيم به جايگاه خوبي برسيم. البته من خيلي به نتايج تيمهاي ديگر توجه نميكنم و بيشتر سعي دارم به تيم خودم فكر كنم.
كرانچار خاطرنشان كرد: ما 5 بازي آينده خود را در تهران برگزار ميكنيم و بايد مثل بازي مقابل مقاومت شيراز دوباره هنرنمايي تاكتيكي خود را در زمين پياده كنيم تا به يك برد شيرين برسيم. هر تيمي بايد قدر فرصت بازي در خانه را بداند تا در انتهاي ليگ ضربه نخورد.
اين مربي كروات درباره اولتيماتوم كاشاني به بازيكنان ناراضي پرسپوليس گفت: سعي ميكنم زياد بازيكنان را وارد حواشي نكنم تا تمركز لازم را داشته باشم. مجبورم 11 بازيكن خوب خودم را در تركيب اصلي به ميدان بفرستم و نميتوانم همه را روي نيمكت بنشانم. مشكل اصلي من در پرسپوليس داشتن بازيكنان خوب و با انگيزه زياد است اما متاسفانه نميتوانم از همه آنها يكنواخت استفاده كنم.
كرانچار يادآور شد: بازيكنان پرسپوليس بايد به قراردادي كه با باشگاه دارند عمل كنند و اگر حس كردم كه برخي از آنها لازم نيست در پرسپوليس باشند اين مسئله را به كاشاني اعلام ميكنم.
وي در خصوص اتفاقات بازي در مقابل فولاد خوزستان در كنفرانس مطبوعاتي اظهار داشت: به هر حال طبيعي است كه در برخي از شهرها امكانات نباشد. اگر ميخواهيد اتاق كنفرانس استاديوم آزادي را با خوزستان مقايسه كنيد اصلا شرايط خوبي نبود البته كار اهوازيها عمدي نبود و فكر كنم آنها مشكلات امكانات داشتند اما اميدوارم با توجه به پتانسيل فوتبال خوزستان آنها در آينده موفق باشند و از اينگونه اتفاقات برايشان پيش نيايد.
سرمربي پرسپوليس درباره اشتباهات داوران گفت: در سه بازي گذشته كارشناسان نظر دادند كه مشكلاتي برايمان به وجود آمده است. پنالتي ما را نگرفتند و گل ما را حساب نكردند. اين مسئله را من نميتوانم انكار كنم يا دربارهاش حرف نزنم، اميدوار هستم با نظارت بيشتر و دقت مسئولان كميته داوران اين گونه اشتباهات ديگر به پرسپوليس لطمه نزند.
وي افزود: البته اين اشتباهات عمدي نيست و من هيچ وقت حتي در موقعي كه در كرواسي و كشورهاي ديگر مربيگري كردهام داوران را زير سئوال نبردهام اما مثل هميشه از آنها ميخواهم دقت بيشتري داشته باشند.
كرانچار عنوان كرد: اميدوار هستم با بازيكناني كه داريم هر چه سريعتر تاثير كاشاني در پرسپوليس مشخص شود. من مجبورم در هر بازي 19 بازيكن را به اردو ببرم تا از 18 تاي آنها استفاده كنم. با كسي مشكلي ندارم، هر لحظه اشتباهي از بازيكني سر بزند باعث ميشود او در تركيب اصلي جايي نداشته باشد. تنها ناراحتي من اين است كه شايد دوباره هواداران به ورزشگاه نيايند. از مسئولان باشگاه ميخواهم اين ماموريت را براي اينكه راحتتر بتوانيم به موفقيت برسيم دنبال كنند تا باز هم 50 يا 60 هزار هوادار را در بازي روز جمعه در ورزشگاه آزادي ببينيم.
كرانچار در سئوالي جالب به خبرنگاران در تمرين امروز پس از مصاحبه اظهار داشت: من ميخواهم بدانم نظر محمد پروين درباره نيمكتنشينياش چيست كه خبرنگاران نيز نقل قولهاي محمد پروين و نارضايتي او را به كرانچار گفتند.
pnugirl
10-18-2009, 05:46 PM
سرپرست باشگاه پرسپولیس تهران گفت: هنوز مالک باشگاه استیل آذین اجازه بازگشت علی کریمی را به پرسپولیس نداده است.
حبیب کاشانی افزود: با وجود علاقه مندی باشگاه پرسپولیس برای بازگشت کریمی، اما حسین هدایتی هنوز اجازه این انتقال را نداده است.
وی درباره ابراز تمایل علیرضا واحدی نیکبخت برای بازگشت به تیم پرسپولیس گفت: هم اکنون مسئولان این باشگاه درحال بررسی بازگشت کریمی و واحدی نیکبخت به این باشگاه هستند اما فعلا هیچ چیز مشخص نیست.
pnugirl
10-18-2009, 05:47 PM
حسين بادامكي در مورد تساوي مقابل ملوان اظهار داشت: بازي خوبي بود و خوشحالم كه پس از 3 بازي روي نيمكت پرسپوليس نشستم. به نظر كرانچار احترام ميگذارم و اميدوارم در بازيهاي آينده براي پرسپوليس به ميدان بروم.
وي ادامه داد: ملوان تيم خوبي بود و ما اين تيم را دست كم گرفتيم و از فرصتها نتوانستيم استفاده كنيم.
بادامكي در مورد مذاكره با باشگاه تراكتورسازي تاكيد كرد: تاكنون مذاكرات رسمي با مسئولان اين تيم انجام ندادهام، اما تا نيم فصل صبر ميكنم و اگر بخواهم از پرسپوليس جدا شوم بايد با حبيب كاشاني و كرانچار صحبت كنم و نظر آنها را بدانم.
هافبك پرسپوليس عنوان كرد: دوست دارم در هر تيمي كه هستم بازي كنم و نميخواهم به يك نيمكت نشين تبديل شوم.
pnugirl
10-18-2009, 05:49 PM
زلاتکو کرانچار به منظور بررسي وضعيت پرسپوليس و نتايج اخير اين تيم عصر ديروز به ديدار حبيب کاشاني رفت و با سرپرست باشگاه پرسپوليس در جلسه اي شرکت کرد.کاشاني از کرانچار خواست بيشتر به بازيکنان نزديک شود و از بازيکنان به بهترين نحوه استفاده کند. همچنين به او اعلام کرد پرسپوليس در زمين خود بايد به فکر گرفتن 3 امتياز باشد.کرانچار نيز برنامه کامل و گزارشي از بازي با ملوان و تمرينات يک ماه گذشته را در اختيار کاشاني قرار داد.وي همچنين وضعيت تمريني بازيکناني که ناراضي بودند را براي کاشاني بازگو کرد. اين جلسات قرار است از اين پس هفته اي 2 بار در باشگاه پرسپوليس برگزار شود.
pnugirl
10-21-2009, 11:02 AM
ملامحمد آنفلوانزا نگرفته است
پزشک پرسپوليس ابراز اميدواري کرد که کريم باقري شايد بتواند در ديدار مقابل سايپا به ميدان برود. فريد زرينه مي گويد: اين بازيکن از ناحيه کشاله ران دچار مصدوميت شده و احتمال کمي دارد که به بازي پرسپوليس و سايپا برسد. البته ما تلاش مي کنيم که باقري به بازي سايپا برسد، اما وضعيت اين بازيکن فعلاً مبهم است.
زرينه در پاسخ به اين سؤال که آيا هوار ملامحمد هم در اين ديدار غايب است، تأکيد مي کند: برخلاف خبرهايي که مطرح شده است، هوار آنفلوانزا نگرفته و دچار سرماخوردگي شده است. او به احتمال فراوان مقابل سايپا بازي خواهد کرد.
pnugirl
10-21-2009, 11:04 AM
عليرضا محمد در مورد علت عدم حضور در بازيهاي اخير پرسپوليس اظهار داشت: به دليل مصدوميت به ميدان نرفتم و مشكلي با كسي ندارم.
وي در مورد شرايطش گفت: خوشبختانه از لحاظ بدني مشكل خاصي ندارم. منتظرم در ديدار با سايپا به ميدان بروم و بتوانم در برد احتمالي پرسپوليس مؤثر باشم تا هوادارن سريال تساويها را فراموش كنند.
محمد افزود: مطمئن باشيد به زودي پرسپوليس بازيهايش را ميبرد، زيرا تيم از هماهنگيهاي لازم برخوردار شده است.
وي بدشانسي پرسپوليس را مرتبط با جواني اين تيم دانست و تاكيد كرد: ميخواهيم كاري كنيم تا به جاي 40 هزار نفر، 80 هزار نفر را به ورزشگاه بكشانيم.
ديدار پرسپوليس و سايپا ساعت 16:40 فردا در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود.
pnugirl
10-21-2009, 11:08 AM
از سوي مسؤولان باشگاه پرسپوليس، نحوه پرداخت پاداشها و جرايم بازيکنان اعلام شد. در اين فهرست براي پيروزي و شکست پرسپوليس در بازيهاي اين تيم، پاداش و جرايمي در نظر گرفته شده است که نحوه پرداخت آن به شرح زير است:
* پيروزي خارج از خانه؛ هر بازيکن: پاداش: 600 هزار تومان
*پيروزي در خانه پاداش؛ 400 هزار تومان
* شکست در خارج از خانه؛ جريمه: 400 هزار تومان
*شکست در خانه؛ جريمه: 500 هزار تومان
همچنين در اين برنامه براي تساويها پاداش يا جريمه خاصي در نظر گرفته نشده است، اما به دليل بازي قابل قبول پرسپوليس مقابل فولاد اهواز در خانه حريف، با نظر حبيب کاشاني، پاداش 200 هزار توماني براي بازيکنان در نظر گرفته شده است.
pnugirl
11-06-2009, 11:13 AM
سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: سعيدلو بزرگتر از آن است كه درگير اين مسائل شود كه كريمي در چه تيمي بازي كند و او نامهاي در اين باره نداده است.
حبيب كاشاني پس از پيروزي 2 بر يك پرسپوليس مقابل ابومسلم عنوان كرد: بازي خوبي بود و توانستيم به 3 امتياز دست پيدا كنيم. ابومسلم در نيمه اول خوب بود، اما پرسپوليس در نيمه دوم بهتر شد و روند حركتي رو به جلو پيدا كرد و در نهايت تيم پيروز ديدار لقب گرفت.
وي ادامه داد: پيروزي در اين بازي حساسيت ويژهاي براي ما داشت. خوشبختانه با برتري در اين بازي نيمفصل را با خوشحالي هواداران و رسيدن به مدعيان قهرماني به پايان رسانديم.
كاشاني تأكيد كرد: اميدوارم عزيز محمدي، رئيس سازمان ليگ برتر هر چه سريعتر تكليف را روشن كرده و برنامههاي نيمفصل و نحوه جذب بازيكنان را اعلام كند، زيرا چيزهايي نوشته شده كه ناقص است.
وي ادامه داد: تا آنجايي كه ميدانم جاي خالي در ليست نداريم، مگر اينكه با باشگاههاي ديگر براي تعويض بازيكن تعامل كنيم، در غير اين صورت كاري نميتوان كرد.
سرپرست باشگاه پرسپوليس در مورد شايعاتي درباره نامه علي سعيدلو مبني بر عدم مصاحبههاي كاشاني و هدايتي براي جلوگيري از جنجالسازي و انتقال كريمي به پرسپوليس اظهار داشت: اين حرف درست نيست. سعيدلو بزرگتر از آن است كه درگير اين مسائل شود. او سياستهاي كلان ورزش را تبيين ميكند. من نامهاي نديدم و اين كار را دور از شأن رئيس سازمان تربيتبدني ميدانم.
وي درباره ليست مازاد پرسپوليس گفت: ما ليست مازاد نداريم، اما قرار است يكسري اسامي شنبه اعلام شود.
كاشاني درباره معرفي اعضاي هيأت مديره گفت: من هم اميدوارم در تعطيلات نيم فصل اعضاي هيأت مديره مشخص شوند.
pnugirl
11-06-2009, 11:13 AM
محمد پروين از جدايي خود در نيم فصل رقابت هاي ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي کشور از تيم پرسپوليس تهران خبر داد.
محمدپروين در پايان بازي با ابومسلم مشهد خاطرنشان کرد: بدون شک در پايان نيم فصل اول از تيم پرسپوليس جدا خواهم شد، چراکه شرايطم در اين تيم بسيار سخت شده است.
وي افزود: متاسفانه شرايط تيم به وضعيتي درآمده که مجبورم برخلاف ميل باطني ام تيم محبوبم را ترک کنم.
پروين گفت: مسائلي در تيم ما وجود دارد که اجازه نمي دهد من به ترکيب اصلي پرسپوليس برگردم که خودم نيز هنوز نتوانستم به اين مسائل پي ببرم.
هافبک جوان پرسپوليس ادامه داد: فکر مي کنم در شرايطي قرار دارم که بايد شانس خود را در تيم ديگري آزمايش کنم و توانايي هاي خود را ثابت کنم.
وي افزود: از چند تيم ليگ برتري پيشنهاد دارم که در نيم فصل به يکي از آنان پاسخ مثبت خواهيم داد.
گفتني است، ديدار تيم هاي پرسپوليس تهران و ابومسلم مشهد از هفته شانزدهم ليگ برتر فوتبال عصر پنج شنبه با نتيجه دو بريک به سود پرسپوليس به پايان رسيد.
pnugirl
11-10-2009, 01:42 AM
فصل 2009 ليگ قهرمانان اسيا دو روز پيش با قهرماني پوهانگ کره جنوبي خاتمه يافت. در اين دوره از ليگ قهرمانان اسيا 110 مسابقه انجام شد و در مجموع يک ميليون و 365 هزار نفر اين مسابقات را با حضور در ورزشگاهها تماشا کردند. پرتماشاگرترين تيم اين دوره پرسپوليس بود که چندي پيش کنفدراسيون فوتبال اسيا با اعلام رسمي اين موضوع نشان ويژه اي را در اين زمينه به باشگاه پرسپوليس اهدا کرد. اما نکته جالب اينجاست که حدود 18% تماشاگران اين فصل ليگ قهرمانان اسيا طرفدار پرسپوليس بوده اند. 235 هزار نفر در 4 بازي خانگي پرسپوليس در فصل 2009 ليگ قهرمانان آسيا در ورزشگاه ازادي حضور يافته اند و رکورد بيشترين تماشاگر در تاريخ اين مسابقات نيز متعلق به پرسپوليس با 95 هزار تماشاگر است که در بازي اين تيم با بنيادکار ازبکستان در ازادي حضور يافتند. اين در حالي بود که فينال اين مسابقات فقط 25 هزار تماشاگر داشت.
pnugirl
11-14-2009, 01:52 AM
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با انجام تمرينات ويژه ميخواهيم كاري كنيم كه در نيمفصل دوم راحت گل نخوريم.
زلادكو كرانچار پيش از سفر به امارات اظهار داشت: در اردوي اولي كه چند مدت پيش در امارات داشتيم به هماهنگي خوبي رسيديم و تورنمنت چهارجانبهاي كه برگزار شد به ما كمك كرد. حالا هم با برگزاري بازيهاي دوستانه و تمرينات بايد بهرهبرداري حرفهاي از يك هفته حضور در امارات داشته باشيم.
وي افزود: طبق هماهنگيهايي كه با دستيارانم انجام دادهام سعي ميكنم بيشتر به مسائل بدني بازيكنان بپردازم تا 90 دقيقه بدون مشكل بدني به ميدان برويم. البته خوشبختانه در نيمفصل اول نيز مشكل جدي در اين باره نداشتيم.
كرانچار ادامه داد: از بازيكنان پرسپوليس خواستهام خودشان را در اين اردو به من نشان دهند. همانطور كه گفتهام به دنبال رسيدن به تركيب اصلي هستم.
اين مربي كروات عنوان كرد: با معيارهاي تاكتيكي خودم براي ديدارهاي دوستانه تصميمگيري خواهم كرد. قصد دارم در نيمفصل دوم با استفاده از خطوط دفاعي پرقدرتتر كاري كنم كه ديگر پرسپوليس راحت گل نخورد.
كرانچار خاطرنشان كرد: اميدوارم دستاورد اردوي امارات به نفع پرسپوليس باشد تا به جايگاه واقعي خود برسيم.
پرسپوليس از امروز اردوي خود را در امارات برپا كرده است.
pnugirl
11-14-2009, 01:53 AM
تیم فوتبال پرسپولیس که بامداد روز جمعه برای برگزاری اردوی آماده سازی راهی امارات شده بود، نخستین تمرین خود را در زمین باشگاه ایرانیان برگزار کرد.
بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس تنها دو ساعت پس از ورود به دبی، با نظر کادر فنی نخستین جلسه تمرین خود را صبح جمعه در زمین چمن باشگاه ایرانیان برگزار کردند.
خبرهایی از اردوی یک هفته ای پرسپولیس در دبی را در زیر می خوانید:
غایبان اردو
در میان پرسپولیسی ها بجز مجتبی زارعی که به دلیل حضور در اردوی تیم ملی فوتبال کشورمان غیبت دارد، محمد پروین، عادل کلاه کج و احمدرضا عابدزاده نیز هر کدام به دلایلی از این اردو جا ماندند. قرار است عابدزاده و کلاه کج یکشنبه به اردوی تیمشان ملحق شوند. احتمال اعزام محمد پروین نیز در این روز وجود دارد.
کاشانی زودتر برمی گردد
سرپرست باشگاه پرسپولیس که همراه این تیم راهی امارات شده است روز دوشنبه هفته پیش رو و زودتر از سایربازیکنان به ایران بازخواهد گشت.
مشکل دانشجوها حل شد
صبح امروز و در فرودگاه امام(ره)، خروج 5 تن از بازیکنان پرسپولیس که در حال حاضر تحصیلات عالیه خود را در دانشگاه های کشور پشت سر می گذارند با مشکل مواجه شد. سپهر حیدری، علیرضا حقیقی، ابراهیم شکوری، سامان آقا زمانی و صغیری بازیکنانی بودند که به دلیل اشتغال به تحصیل در دانشگاه با این مشکل مواجه شدند. این مشکل با تماس حبیب کاشانی با سردار احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی حل شد.
باقری امشب می آید
کریم باقری که برای پشت سرگذاشتن تعطیلات، به همراه خانواده خود در خارج از کشور به سر می برد، امشب(جمعه شب) به اردوی سرخپوشان ملحق می شود. به این ترتیب کریم باقری از دومین جلسه تمرینات، در کنار هم تیمی های خود خواهد بود.
خارجی ها در راهند
هوار ملامحمد، وسلی برزیلیا و تیاگو نیز امشب به اردوی سرخپوشان ملحق می شوند تا به این ترتیب، جمع پرسپولیسی ها جمع شود. البته برخلاف هوار که مستقیم از اردن به دبی خواهد آمد بازیکنان برزیلی پرسپولیس برای ملحق شدن به همبازیان خود در اردو، راه طولانی را پشت سر می گذارند.
تنها مصدوم اردو
میثاق معمارزاده، سنگربان جوان تیم فوتبال پرسپولیس تنها بازیکن مصدوم این تیم در اردو ست. معمارزاده به صورت جداگانه و زیر نظر دکتر زرینه تمرین می کند تا هرچه زودتر به مرز آمادگی رسیده و در تمرینات گروهی حضور یابد.
روزی سه جلسه تمرین
براساس برنامه ریزی زلاتکو کرانچار، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، بازیکنان این تیم در دو نوبت صبح و بعدازظهر به کار با توپ و مرور برنامه های تاکتیکی خواهند پرداخت. بازیکنان پرسپولیس همچنین یک نوبت در طول روز نیز در کلاس های تئوری و آنالیز کادر فنی شرکت خواهند کرد.
pnugirl
11-17-2009, 02:15 AM
تمرين خاكي – آبي پرسپوليس
ساعت 7 امروز (دوشنبه) اولين جلسه تمرين امروز برگزار شد. در اين جلسه تمرين كه از ساعت 7 صبح آغاز شد، بازيكنان در كنار ساحل زيباي شهر دبي زير نظر حسين عبدي و محمدرضا مولايي به انجام تمرينات آماده سازي پرداختند. ميثاق معمارزاده، عليرضا حقيقي و رضا نائيجي تحت نظر احمد رضا عابدزاده تمرين ويژه اي داشتند.
از نكات جالب اين تمرين مي توان به ورود بازيكنان به آب و انجام تمرينات ويژه در داخل آب اشاره كرد.
غیبت غیرموجه وسلی
در آخرين ساعات شب گذشته فراگو تياگو بازيكن برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس به اردو سرخ پوشان در شهر دبي ملحق شد. تياگو كه براي تعطيلات نيم فصل به كشورش عزيمت كرده بود و با هماهنگي مسئولان باشگاه، ديرتر به جمع به كاروان اعزامي باشگاه در دبي پيوست.
وسلي برازيليا ديگر بازيكن برزيلي پرسپوليس اعلام كرده است به دليل مشكلات خانوادگي ديرتر به تيم ملحق خواهد شد ولي ظاهرا غيبت او از امروز در تمرينات پرسپوليس از سوي مسئولان باشگاه غير موجه تلقي خواهد شد.
پرسپوليس آرفي را به تراكتورسازي هم نداد
تيم تراكتورسازي كه در اردوي كيش حضور دارد براي نيم فصل دوم به دنبال جذب يك مهاجم است و قصد به خدمت گرفتن آرفي را داشت اما باشگاه پرسپوليس حاضر به از دست دادن اين بازيكن نيست و به اين باشگاه تبريزي پاسخ منفي داد.
pnugirl
11-17-2009, 02:38 AM
سرپرست باشگاه پرسپولیس،گفت: "فهرست 15 نفره ای برای ترکیب هیئت مدیره از طرف آقای سعیدلو در اختیار بنده گذاشته شد که لیست بسیار پخته و سنجیده ای بود و بنده تایید خودم را نسبت به افراد پیشنهادی این لیست به رئیس سازمان تربیت بدنی رسانده ام."
حبیب کاشانی که در امارات بسر می برد روز شنبه درباره اخبار ضد و نقیضی که از نحوه بررسی ترکیب هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس به گوش می رسد،گفت:" لیست 15 نفره ای که آقای سعیدلو در اختیار بنده گذاشتند انصافا لیست سنجیده ای متشکل از افراد تاثیرگذار ورزشی، اقتصادی و مدیریتی هستند. از نظر بنده همگی این دوستان مورد تاییدند و تصمیم گیری نهایی در این خصوص را به آقای سعیدلو واگذار کرده ام تا هر طور که صلاح می دانند عمل کنند."
وی درباره عدم حضور هوار ملامحمد و نیز بازیکنان برزیلی در اردوی دوبی، گفت:" با توجه به بازی تدارکاتی که تیم ملی عراق در پیش داشت و پس از رایزنی هایی که انجام شد، اجازه حضور هوار را در اردوی تیم ملی عراق دادیم. علاوه بر هوار، تمامی بازیکنان ملی پوش عراقی که در باشگاه های ایران توپ می زنند نیز در این اردو حضور دارند و مقرر شد ایشان بعدا به اردوی ما ملحق شود."
کاشانی درباره غیبت بازیکنان برزیلی نیز افزود:" بازیکنان برزیلی نیز به خاطر بعد مسافت تا کشورشان فقط 3 روز برای رفت و برگشت زمان نیاز داشتند و طبعا مرخصی 5 روزه برای این دو مناسب نبود. با تماسی که با باشگاه داشتند درخواست تمدید مرخصی شان را داشتند که مورد موافقت قرار گرفت و آنها نیز بزودی به اردو ملحق می شوند."
سرپرست باشگاه پرسپولیس در ادامه، از انتشار مجدد روزنامه پرسپولیس خبر داد و افزود:" با مساعدت وزارت محترم ارشاد، مجوز چاپ روزنامه پرسپولیس نیز صادر شده است و ان شاء الله در آینده ای نزدیک شاهد چاپ این روزنامه توسط باشگاه خواهیم بود. هواداران پرسپولیس می توانند آخرین اخبار باشگاه را علاوه بر سایت باشگاه، از طریق روزنامه پرسپولیس نیز پیگیری کنند."
حبیب کاشانی درباره اسپانسر جدید این باشگاه نیز گفت: " همانطور که می دانید در سال 86 نیز اسپانسر ما شهرداری تهران بود که الحق و الانصاف تجربه خوبی برای ما بودند و کمک های به موقع و موثرآنها در روند صعودی و قهرمانی تیم ما بسیار موثر بود. امیدواریم امسال هم این قرارداد به ما کمک کند تا در مسیر قهرمانی، همه گام هایمان را درست برداریم."
وی از جلسه خود با تعدادی از سرمایه گذاران ایرانی مقیم دوبی در راستای درآمد زایی برای باشگاه پرسپولیس خبر داد و افزود:" تیم پرسپولیس فردا ناهار را میهمان چند سرمایه گذار ایرانی مقیم دوبی است که در حاشیه این ضیافت جلسه ای اقتصادی را با آنها خواهیم داشت تا بتوانیم برای درآمدزایی بیشتر برای باشگاه، رایزنی هایی را داشته باشیم."
وی درباره وضعیت اردوی دوبی نیز گفت:" ما روی دقایق این اردو حساب کرده ایم و خوشبختانه برنامه هایمان نیز طبق اهداف از پیش تعیین شده، پیش می رود."
کاشانی افزود:" بر اساس درخواست کادر فنی نیز یک بازی تدارکاتی را با تیم اوشن مارین که تیم اول لیگ آماتور دوبی است خواهیم داشت. این بازی سبک این اجازه را به کادر فنی ما می دهد که در کنار تمرینات و بدن سازی فشرده ای که داریم، برنامه های تاکتیکی نیز به تناسب، مرور شود."
pnugirl
11-17-2009, 02:39 AM
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ميدانم هيچ وقت حاشيه دست از سرم برنميدارد اما به دنبال ثابت كردن خودم هستم.
محمد پروين اظهار داشت: بدون هيچ حرفي، تمريناتم را با پرسپوليس آغاز كردم. به دنبال اين هستم تا به هدفهايي كه در نيمفصل اول به آن نرسيدم، برسم.
وي افزود: ميدانم حاشيهها در اطراف من زياد است؛ اما به دنبال ثابت كردن خودم هستم. با هدفهاي بزرگي به پرسپوليس آمدم و متاسفانه نتوانستم بنابر دلايلي، به جايگاهم برسم.
پروين عنوان كرد: بعيد ميدانم در فهرست مازاد بوده باشم چون در تمرينات حضور پيدا كردم. كرانچار نيز دوست دارد در تيم بمانم؛ البته برايم نيمكت نشيني سخت است. دنبال اين هستم تا متوجه بشوم، چگونه ميتوانم دوباره به تركيب اصلي راه پيدا كنم.
پروين اظهار كرد: نيمكت نشيني من، شايد پدرم را نيز ناراحت كند؛ اما هميشه به من گفته كه بجنگ و حقت را در زمين بگير. او اميدوار است كه در نيم فصل دوم اين اتفاق بيفتد چون دوست ندارم يك نيمفصل ديگر فقط بازيهاي پرسپوليس را تماشا كنم.
pnugirl
11-17-2009, 02:40 AM
با مذاكرات انجام شده ميان حبيب كاشاني و قاليباف، شهرداري تهران اسپانسر تيم فوتبال پرسپوليس شد.
با اعلام فسخ قرارداد منعقد شده ميان باشگاه پرسپوليس و شركت "به گل "، از سوي اين شركت و پس از مذاكرات انجام شده ميان باشگاه پرسپوليس و شهرداري تهران، سازمان سرمايه گذاري و مشاركت هاي مردمي شهرداري تهران، اسپانسر تيم فوتبال پرسپوليس در ادامه اين فصل شد.
شهرداري تهران در هفتمين دوره مسابقات ليگ برتر در سال 86 نيز اسپانسر تيم فوتبال پرسپوليس بود.
pnugirl
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس امروز با حضور 18 بازيكن در زمين شركت واحد برگزار شد.
در اين تمرين كه پس يك هفته استراحت از ساعت 14 و 30 دقيقه در زمين تمرين شركت واحد برگزار شد كلاهكج، بادامكي، عليعسگر، آقازماني، تياگو، برزيليا، هوارمحمد، باقري، اكبري و بازيكنان مليپوش غايب بودند.
*كرانچار در تمرين حضور داشت اما ايكوويچ غايب بود.
* اشپيتيم آرفي تنها بازيكن خارجي حاضر در تمرين بود.
* در تمرين امروز تدابير ويژهاي براي حضور هواداران و خبرنگاران در نظر گرفته شده بود. هواداران از درب شمالي و خبرنگاران با نشان دادن كارت خبرنگاري از ديگر درب ديگر وارد زمين تمرين شدند.
* احمدرضا عابدزاده و حسين عبدي زودتر از ساير بازيكنان در زمين حاضر شدند.
* بازيكنان در قالب 2 تيم سفيد و قرمز با هم به رقابت پرداختند كه در نهايت تيم سفيد با نتيجه 2 بر يك و با گلهاي محسن خليلي و مهدي شيري به پيروزي دست يافت. تك گل تيم قرمز را محمد پروين به ثمر رساند.
* تمرينات سرخپوشان فردا پيگيري ميشود. اين تيم جمعه براي برپايي اردو عازم امارات خواهد شد.
pnugirl
سرمربي پرسپوليس گفت: برخي روي نيمكت حسرت بازي كردن ميخورند و من اسم آنها را به باشگاه دادهام.
زلاتكو كرانچار پس از بازگشت به ايران گفت: چند روزي كه نبودم دلم براي ايران تنگ شده بود. با اين حال با روحيهاي جديد و با تيمي پرنشاط به سراغ نيمفصل دوم خواهيم رفت و با بازيهاي خوبي كه انجام خواهيم داد، دل هواداران را شاد ميكنيم.
اين مربي كروات ادامه داد: اردوي امارات جهشي موفقيتآميز براي پرسپوليس است. قصد داريم در اين اردو برنامههاي تاكتيكي نيمفصل دوم را مرور كنيم و بازيكنان را محك بزنيم. قصد داريم ديدارهايي را در امارات انجام دهيم كه ما را به هدفمان برساند.
كرانچار درباره بازيكنان مازاد پرسپوليس گفت: دوست ندارم كسي از تيم جدا شود و خواهان اين هستم تا همه بازيكنان بتوانند بازي كنند اما برخيها روي نيمكت حسرت بازي كردن را ميخورند كه من اسم آنها را به باشگاه دادم تا در صورت امكان، آنها را به تيمهاي ديگر منتقل كنند.
وي افزود: پرسپوليس اهداف بزرگي را دنبال ميكند و براي رسيدن به اين اهداف بايد جنگي تمام عيار را انجام دهد. ما در اين راه رقيبان زيادي داريم اما از كسي ترسي نداريم تا به هدف خود برسيم.
كرانچار تصريح كرد: براي مليپوشان پرسپوليس آرزوي موفقيت ميكنم و اميدوارم با بازيهاي خوبشان به تيم ملي كمك كنند.
پرسپوليس در آغاز نيمفصل دوم و از هفته هفدهم مسابقات شنبه هفتم آذرماه سال جاري در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف سپاهان، صدرنشين نيم فصل اول خواهد رفت.
pnugirl
11-17-2009, 02:42 AM
شعر اين سرود از عبدالجبار کاکايي است که آهنگ آن با کمک "محمدعلي خواجه نوري" ساخته شده و تنظيم آن را نيز خود داريوش خواجه نوري انجام داده است.
باشگاه فوتبال پرسپوليس به عنوان نخستين تيم باشگاهي در ايران، با قطعه اي با صداي "داريوش خواجه نوري" که در بخش هايي از آن برخی بازیکنان جدید و قدیمی تیم، وي را همراهي مي کنند داراي سرود رسمي شد.
داريوش خواجه نوري در اين باره گفت: اين اتفاق براي اولين بار در سطح باشگاه هاي ايران رخ مي دهد. بخش هايي از اين سرود با صداي جمعي از بازيکنان قديمي و جديد تيم پرسپوليس از دهه پنجاه تاکنون ضبط مي شود. این سرود آماده است و تنها بخش هاي هم خواني جمعي آن مانده است که تا پايان هفته کامل مي شود. اين خواننده و آهنگساز ، در معرفي بازيکناني که سرود را همراهي مي کنند، به علي کريمي، همايون بهزادي و کريم باقري اشاره کرد.
شعر اين سرود از عبدالجبار کاکايي است که آهنگ آن با کمک "محمدعلي خواجه نوري" ساخته شده و تنظيم آن را نيز خود داريوش خواجه نوري انجام داده است.
pnugirl
11-17-2009, 02:43 AM
از سوی كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس اسامي شش بازيكن مازاد این تیم اعلام شد.
مسئولان باشگاه پرسپوليس كه پيش از بازي اين تيم مقابل ابومسلم از اعلام فهرست مازاد خود در این هفته خبر داده بودند، در اقدامی نام شش بازیکن مازاد خود را اعلام کردند که در این بین نام حسین بادامکی بیشتر از همه به چشم می اید.
ضياالدين نيكنفس، مهران فرضيات، مجيد الهايي، اكبر صغيري، سعيد حلافي و حسين بادامكي، شش بازيكنی هستند كه از سوي كادر فني در فهرست مازاد باشگاه پرسپوليس قرار گرفتهاند.
البته با توجه به نیاز تیم فوتبال پرسپولیس در زمان نقل و انتقلات نیم فصل ممکن است بازیکنان دیگری هم در این فهرست جای بگیرند.
pnugirl
11-19-2009, 02:37 AM
شايد حسين هدايتي قلب رئوفي داشته باشد و به فوتبال ايران خدمت كند اما هر چه كه هست ديگر نميتواند صفت «پرسپوليسي متعصب» را جلوي اسم خود بچسباند. مالك متمول استيلآذين مطابق آنچه كه انتظار ميرفت علي كريمي را به پرسپوليس نداد در حالي كه او از شروع فصل و زماني كه ستاره پرسپوليس را جذب كرد گفته بود: «كريمي نزد من امانت است»، او در بازه زماني ديگري خود را كنار هواداران پرسپوليس قرار داد و گفت: «هر وقت هواداران بخواهند كريمي را پس ميدهم.» وقتي هم كه حبيب كاشاني آمد و پروسه بازگرداندن كليد خورد، هدايتي گفت: «بايد به صورت رسمي درخواست كنند.» اين كار هم انجام شد و پرسپوليس دو بار تقاضاي رسمي داد اما بعد از دو هفته كش و قوس، يك بيانيه بلندبالا از سوي او كار را تمام كرد.
در بيانيه فوق دلايل متعددي براي بازپس ندادن كريمي به پرسپوليس مطرح شده بود كه البته بيشتر آنها منطقي به نظر ميرسيد اما اصل داستان چيز ديگري بود. وقتي موضوع حضور هدايتي در هيات مديره پرسپوليس كش آمد، مالك استيلآذين كار خودش را كرد تا ثابت كند «اگر من نباشم، كريمي هم نيست». او البته پيشتر در مصاحبه تلويزيوني خود و به صورت تلويحي هم گفته بود: «من علي كريمي را به پرسپوليس آوردم، امسال هم يكي پيدا شود او را برگرداند.» هدايتي ميخواست بگويد غير از او هيچ كس قدرت چنين كاري را ندارد و اين انتقال ويژه فقط از عهده خود او برميآيد. درست به همين خاطر هم ميخواست براي خودش امتياز بگيرد و البته در اين راه خيلي دوست داشت در جبهه هواداران پرسپوليس قرار داشته باشد و راه بازگشت به سكوها را باز بگذارد.
هدايتي بعد از اعلام بيانيه همچنان مصاحبه ميكند و ميخواهد با حرفهاي خود هواداران پرسپوليس را به اقدام خود و منطقي جلوه دادن آن متقاعد كند اما هر هوادار پرسپوليس با يك فلاش بك كوچك و حرفهاي متناقض آبراموويچ وطني به خوبي متوجه خواهد شد كه او ديگر در جبهه عظيم دوستداران پرسپوليس قرار نميگيرد و فقط و فقط به موقعيت خود ميانديشد. حسين هدايتي بار ديگر مصاحبه كرده و گفته هميشه يك پرسپوليسي خواهد بود اما به احتمال فراوان اين مصاحبهها اوضاع را براي او بدتر خواهد كرد و سكوهاي سرخ به تدريج از او روي برميگردانند.
pnugirl
11-19-2009, 02:38 AM
فوتباليستهاي حرفهاي وقتي با باشگاهي قرارداد ميبندند و زير تمام مفاد قرارداد را امضا ميكنند بايد تا پايان زمان قرارداد مثل يك سرباز در خدمت باشگاه متبوع خود باشند. محمد پروين ديگر آن پسربچه عاشق پرسپوليس نيست كه در تيمهاي پايه كولاك ميكرد، او حالا جزو سربازان پرسپوليس است اما انگار فرزند اسطوره سرخها قواعد سربازي و در خدمت باشگاه بودن را بلد نيست.
محمد كه در خصوصيات فنياش شكي وارد نيست و جزو فوتباليستهاي با استعداد پرسپوليس به شمار مي رود در تعطيلات 5 روزه ليگ برتر سفري شخصي به دبي داشت و وقتي برگشت فهميد پرسپوليس هم براي اردوي ميان فصل قصد سفر به بندر توريستي جنوب خليج فارس را كرده است. از آنجايي كه امارات در هر ماه يك بار ويزا براي مسافران خارجي صادر ميكند، محمد پروين با وجود تلاش زياد از سفر به امارات باز ماند و حالا بايد منتظر يك جريمه سنگين و شايد محروميت باشد.
محمد پروين اشتباه كرد، آن هم در روزهايي كه ادعا داشت كرانچار با او مشكل فني ندارد و به دلايل غيرفني به سكوها تبعيدش ميكند. حالا محمد بهانه دست كرانچار داده تا سرمربي كروات به باشگاه ثابت كند: «پروين كوچك بيانگيزه است و دل به كار نميدهد.» كرانچار بعد از اردوي دبي و شروع نيمفصل دوم باز هم به راحتي ميتواند شماره 7 تيمش را به بهانه عدم حضور در اردوي آمادهسازي نيمفصل كنار بگذارد و به اين ترتيب دوران رخوت پروين كوچك ادامه خواهد داشت.
اي كاش محمد با اين همه توانايي فني مشاوراني بهتر و قدرتمندتر داشت تا اين طور يك فصل از زندگي فوتبالياش را تباه نميكرد.
pnugirl
11-19-2009, 02:40 AM
ششمین روز از اردوی سرخ پوشان در شهر دبی با یک نوبت تمرین صبح پیگیری شد.
بعد از اتمام تمرین نوبت صبح و صرف نهار، کرانچار سر جلسه ای نیم ساعته با محمد پروین، هافبک تیم برگزار کرد. عدم حضور در ترکیب، دیر کرد چند روزه پروین در اردوی دبی و ... موضوع صحبت های این جلسه بود.
صغیری تمرین نکرد
اکبر صغیری تنها مصدوم جدی تیم نتوانست با سایر بازیکنان تمرین کند و از کنار ساحل به تماشای تلاش هم تیمی های خود پرداخت.
تمرین جداگانه شیث و علی عسگر
بعد از حدود نیم ساعت تمرین و دویدن، شیث رضایی و حمید علی عسگر با صلاحدید مربیان و برای جلوگیری از آسیب دیدگی جدی، از حضور در تمرینات فشرده تر بدنسازی انصراف داده و به صورت جداگانه تمرینات سبک تری را انجام دادند.
شیث به دلیل احساس ضعف در در ناحیه ران پا و حمید علی عسگر به خاطر برخود جزیی که در تمرین دو روز قبل با یکی از هم بازیان خود داشته بود، برای جلوگیری از تشدید درد از سایر بازیکنان جدا تمرین کرد و در درون آب به تقویت عضلات خود پرداخت.
لغو تمرین نوبت دوم صبح
با توجه به تمرین نسبتا سنگین صبح و با صلاحدید کادر فنی، نوبت دوم تمرین صبح که قرار بود ساعت 10:30 در باشگاه ایرانیان برگزار شود لغو و قرار شد تمرین ساعت 17 عصر امروز، مقداری فشرده تر برگزار شود.
pnugirl
11-19-2009, 02:42 AM
ورزشگاه امام رضا (ع) دلیلی شد برای اختلاف بین اعضای شورای اسلامی شهر تهران شد تا سرانجام استیل آذین را به پرسپولیس ترجیح دهد
اعضای شورای شهر تهران نمیخواهند شهرداری تهران اسپانسر باشگاه پرسپولیس شود. این خبر را حسن بیادی به نمایندگی از دیگر اعضا رسانهای کرد.
درحالی که پس از انتخاب حبیب کاشانی به عنوان سرپرست پرسپولیس اختلاف میان او و دیگر اعضا بر سر چگونگی کمک شهرداری تهران به تیم محبوب پایتخت بالا گرفته است و پس از اینکه اعضا با واگذاری ورزشگاه امام رضا (ع) به استیلآذین رودرروی کاشانی قرار گرفتند که میخواست این ورزشگاه به جای فروخته شدن به استیلآذین به پرسپولیس اهدا شود، این بار هم بیادی که از دوستان قدیمی کاشانی شناخته میشد و در باب دوستی دیرین این دو گفته میشد که سالها قبل این دو در دبیرستانهای منطقه هاشمی تهران با یکدیگر همکار و دوست صمیمی سالهای جنگ هستند، خبر از مخالفت دوباره شورا با خواسته کاشانی سخن میگوید.
چندی قبل از سوی باشگاه پرسپولیس اعلام شده بود شهرداری تهران حامی مالی جدید پرسپولیس میشود. کاشانی که عضو شورای شهر تهران است میخواست مثل بار قبلی که مدیریت تیم را بر عهده داشت این بار هم از مؤسسات وابسته به شهرداری کمک بگیرد تا بتواند تیمش را از نظر مالی تأمین کند اما دوستانش در شورای شهر که بار قبل حامی او بودند این بار نمیخواهند از او حمایت کنند.
بیادی در این باره به ایسنا میگوید: «اکثر اعضای شورای شهر تهران مخالف اسپانسر شدن شهرداری تهران برای تیمهای پرسپولیس یا استقلال هستند. قرار نیست شهرداری وارد ورزش قهرمانی شود و بهتر است بودجهای که قرار است به عنوان اسپانسر به این تیمها اختصاص دهد را به عنوان اعتبارات برنامههای ورزشی شهر تهران استفاده کرده و یا کمبود اعتبارات پروژههای عمرانی شهر تهران را کامل کند.»
او در پاسخ به این سؤال که اما شهرداری تهران در حال حاضر از طریق مؤسسه مالی و اعتباری شهر به عنوان اسپانسر تیم ابومسلم فعالیت میکند یا اینکه قبل از این هم اسپانسر پرسپولیس بوده است هم گفت: «مؤسسه مالی و اعتباری شهر یک مجموعه مالی مجزا از شهرداری است، به طوری که مجمع و سیاستگذاریهای جداگانه دارد، لذا شورای شهر تهران تنها میتواند در مورد خود شهرداری نظر دهد.»
قبلاً اعلام شده بود مذاکراتی میان باشگاه پرسپولیس و شهرداری تهران صورت گرفته و سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری تهران، اسپانسر تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه این فصل لیگ برتر شده است. البته حبیب کاشانی، معاون اجرایی شورای شهر تهران و سرپرست تیم پرسپولیس هم در پاسخ به قطعی شدن این توافق به ایسنا گفت: «هنوز این توافق قطعی نشده است!»
pnugirl
12-03-2009, 02:57 AM
مدافع پرسپوليس گفت: بدون هيچگونه اعتراضي، به تصميم كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس احترام ميگذارم.
شيث رضايي پس از محروميت و جريمه نقدي از سوي كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس ، اظهار داشت: به هيچ عنوان قصد نداشتم بازوبند كاپيتاني را پرت كنم چون هرگز به خودم اجازه اين كار را نميدهم.
وي افزود: به تصميم كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس احترام ميگذارم و هيچ اعتراضي ندارم. اميدوارم پس از رفع محروميت با تلاش و كوشش بهتر در خط دفاعي پرسپوليس تاثيرگذار باشم.
رضايي خاطرنشان كرد: در فصل جاري هرگز بازيكن حاشيهاي نبودم و اگر تصميمي در حال حاضر از سوي كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس درباره من گرفته شده شايد صلاح اين است. از وقتي كه پيراهن قرمز را پوشيدهام به خودم اجازه نميدهم به پرسپوليس كوچكترين بياحترامي كنم. پوشيدن لباس اين تيم براي هر بازيكني آرزو است و من دوست دارم به هر طريقي كه شده به پرسپوليس خدمت كنم.
وي خاطرنشان كرد: از هواداران عذرخواهي ميكنم و براي پرسپوليس در بازي مقابل مس كرمان و بازيهاي بعدي آرزوي موفقيت دارم.
pnugirl
12-03-2009, 03:01 AM
ميثاق معمارزاده در مورد آخرين وضعيت پرسپوليس پيش از ديدار با مس اظهار داشت: خوشبختانه در شرايط خوبي قرار داريم و بازيكنان و كادر فني مي دانند بازي سختي پيش رو داريم.
وي ادامه داد: پس از باخت مقابل سپاهان متحد شديم كه مس را شكست دهيم تا به خواسته خود كه رسيدن به بالاي جدول است دست پيدا كنيم.
دروازه بان پرسپوليس تاكيد كرد: مس تيم قدرتمندي است و بازيكنان خوبي در اختيار دارد. اميدوارم بتوانم دروازه پرسپوليس را در اين مسابقه بسته نگه دارم؛ البته فكر كنم كار سختي را پيش رو دارم.
معمارزاده در پايان گفت: قبلا از باشگاه مونيخ 1860 آلمان پيشنهاد داشتم اما به دليل مشكلات زانو و مدير برنامهاي كه براي اين كار مشخص شده بود از اين كار صرفنظر كردم اما به احتمال بسيار فراوان در انتهاي فصل از پرسپوليس جدا ميشوم و فوتبال خودم را در آلمان پيگيري خواهم كرد.
ديدار تيمهاي پرسپوليس و مس كرمان از هفته هجدهم ليگ برتر ساعت 15 جمعه در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود.
pnugirl
12-07-2009, 03:07 AM
بازيكنان پرسپوليس پس از پيروزي 2 بر صفر مقابل مس كرمان از هفته هجدهم ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران، 400 هزار تومان پاداش دريافت كردند.
*وسلي برزيليا كه پس از تأخير در بازگشت به ايران قراردادش يكطرفه از سوي باشگاه فسخ شد، از طريق مديربرنامههايش از كاشاني درخواست كرد ملاقاتي حضوري با وي داشته باشد.
احتمال دارد اين ملاقات عصر فردا بين كاشاني و وسلي برزيليا همراه با مديربرنامههاي اين بازيكن انجام شود و وسلي دلايل تأخيرش در بازگشت به ايران را توضيح دهد.
*جلسه ويژهاي سهشنبه هفته جاري بين كاشاني و كرانچار در محل اين باشگاه برگزار ميشود تا در مورد آخرين تصميمات و تحولات صورت گرفته در اين باشگاه و همچنين ديدار هفته نوزدهم بين پرسپوليس و استقلال اهواز بحث و بررسي شود.
*تياگو، ديگر بازيكن برزيلي پرسپوليس به دليل غيبتهاي غيرموجه به كميته انضباطي اين باشگاه دعوت شده است.
pnugirl
12-15-2009, 05:29 PM
عباس انصاريفرد در واكنش به سخنان حبيب كاشاني درباره هزينه كردن درباره بازيكنان اظهار داشت: حدوداً يك ماه است كه با هيچ رسانهاي مصاحبه نكردم. به خاطر اينكه دوست دارم پرسپوليس به آرامش برسد و هيأت مديره قدرتمندي براي اين باشگاه تشكيل شود. به همين منظور حتي برنامههاي مهم ورزشي را هم نميبينم.
مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس افزود: به كاشاني ميگويم نام من را در اظهار نظراتش نياورد. تمام كارهايم مشخص و با برنامه بوده است. به كاشاني توضيح نميدهم و تنها در مورد كارهايم به سازمان تربيتبدني جوابگو هستم.
وي در مورد بازيكنان خارجي پرسپوليس عنوان كرد: ايشان از اين بازيكنان انتقاد ميكند. اگر اين بازيكنان را جذب نميكردم، معلوم نبود كه تيم در همين ردهاي كه هست نيز باشد. اگر اين بازيكنان را جذب نميكردم و نتيجه نيز از اين بدتر ميشد معلوم نبود چه ميگفتند.
انصاريفرد خاطرنشان كرد: من يك تيم جوان را تحويل دادم كه ميتوانست بهتر از اين نتيجه بگيرد. من اين مسائل را گفتم تا مردم بدانند و به كاشاني توصيه ميكنم تا در مصاحبههايش از من اسمي نبرد.
pnugirl
12-15-2009, 05:31 PM
مصطفي شكري در واكنش به اظهارات بازيكن عراقي پرسپوليس مبني بر جدايياش از اين تيم، گفت: هوار ملامحمد اگر بخواهد از پرسپوليس جدا شود، تبعات بدي در انتظارش خواهد بود. باشگاه ميتواند كاري كند كه اين بازيكن به مدت 2 سال نتواند در هيچ تيمي بازي كند.
مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: وي بايد براي جدايي از تيم رضايتنامه باشگاه را در اختيار داشته باشد. نميدانم چگونه ميگويد ميخواهم از پرسپوليس بروم.
وي خاطرنشان كرد: قرارداد سفت و سختي با اين بازيكن عراقي بستهايم و نميدانم چگونه ميخواهد از اين تيم جدا شود.
شكري در پاسخ به اين سئوال كه آيا پاسپورت ملامحمد در اختيار باشگاه است، يادآور شد: اين بازيكن در آخرين سفري كه به عراق داشت، پاسپورتش را دريافت كرد و از آن به بعد نيز آن را در اختيار باشگاه قرار نداد اما مطمئنيم اين بازيكن نميتواند به همين سادگي از تيم جدا شود.
pnugirl
12-15-2009, 05:32 PM
حبیب کاشانی اعلام کرد باشگاه پرسپولیس در فصل اخیر 7 میلیارد و 900 هزار تومان برای خرید بازیکن و مربی خرج کرده است.
سرپرست موقت پرسپولیس در گفتگوی تلفنی با برنامه 90 گفت: « قرارداد هوار ملا محمد برای یک فصل نزدیک به 600 هزار دلار است و مدیران قبلی پرسپولیس برای کل بازیکنان و مربیان در این فصل چیزی حدود 7 میلیارد و 900 هزار تومان تومان قرارداد امضا کردهاند که در این خصوص باید خودشان پاسخگو باشند. »
کاشانی در خصوص وضعیت زلاتکو کرانچار گفت: « برای دو بازی آینده به کرانیکار فرصت دادهایم؛ اگر نتایج پرسپولیس بهتر نشود به گزینههای دیگر فکر خواهیم کرد. »
وی از علاقه خود برای حضور یک مربی وطنی بر روی نیمکت پرسپولیس خبر داد و اعلام کرد: « حمید استیلی اگر از استیل آذین برکنار شود، یکی از گزینههای ما خواهد بود. »
pnugirl
01-24-2010, 01:45 AM
ديدار تيم هاي پرسپوليس و راه آهن از ساعت 15 در ورزشگاه آزادي با حضور 45 هزار نفر تماشاگر آغاز شد.
بازيكنان پرسپوليس متاثر از شكست 4 بر يك هفته گذشته مقابل شاهين براي جبران اين باخت به ميدان آمدند. دو تيم در دقايق ابتدايي بازي به ارزيابي هم پرداختند و رفته رفته شاگردان دايي توانستند صاحب موقعيت هايي شوند.
در دقيقه 15 محسن خليلي گل پرسپوليس را به ثمر رساند.
بازيكنان راه آهن نيز صاحب موقعيت هاي نه چندان خطرناك شدند.
در ابتداي نيمه دوم بازي جذاب تر شد. دو تيم حملاتي به روي دروازه هم داشتند اما نتوانستند از اين فرصت ها استفاده كنند.
در اواسط نيمه دوم براي دقايقي بازيكنان راه آهن تلاش بيشتري براي تغيير نتيجه داشتند اما در نهايت پرسپوليس با يك گل به برتري رسيد تا اولين بردش را با مربيگري علي دايي كسب كند.
پرسپوليس با اين پيروزي 37 امتيازي شد و به رده سوم رسيد. راه آهن هم 23 امتيازي باقي ماند.
قضاوت اين مسابقه بر عهده تورج حق وردي بود. وي از پرسپوليس به بادامكي و باقري و هادي نوروزي و از راه آهن به ابراهيم كريمي و كمال كاميابي فر و عليرضا نورمحمدي كارت زرد نشان داد.
بازيكنان پرسپوليس:
عليرضا حقيقي، شيث رضايي، سپهر حيدري، عليرضا محمد، سيد جلال اكبري، عادل كلاه كج، حسين بادامكي، هوار ملا محمد، كريم باقري(81- مهدي شيري)، هادي نوروزي(67- مجتبي زارع)، محسن خليلي (90 تياگو).
سرمربي: علي دايي
بازيكنان راه آهن:
مسعود همامي، عليرضا نورمحمدي، كمال كاميابي، محسن زاهدي(46- احمد مومن زاده)، حسين پاشايي، مجيد نورمحمدي(74- محسن ميرآبي)، حسين كوشكي، ميلاد زنيدپور، محمود امنه، ابراهيم كريمي و ابوذر رحيمي
سرمربي: مهدي تارتار
hamid28
01-24-2010, 01:16 PM
استقلال زلزله محبوب هرچه دله شاهین4 پرسپولیس1
حمید از بندر گناوه
pnugirl
01-24-2010, 01:40 PM
همه تیم های بزرگ دنیا مثل منچستر، بارسلونا، رئال مادرید و پرسپولیس ممکنه یه روز از یه تیم ته جدولی 4تا بخورن این که زیاد مسئله عجیبی نیست :171:
pnugirl
01-26-2010, 01:48 AM
حبيب كاشاني در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، اظهار داشت: رفتار هواداران در بازي مقابل راهآهن بسيار ما را ذوقزده، خوشحال و شگفتانگيز كرد. شايد خيليها مايل بودند هواداران پرسپوليس از اين تيم حمايت نكنند اما نظرسنجي در يكي از برنامههاي تلويزيوني نشان داد پرسپوليس هميشه هواداران واقعي خود را دارد.
وي افزود: بعد از باخت سنگين و غيرقابل تصور برابر شاهين بوشهر هواداران بزرگترين دلگرمي براي دايي و من بودند كه دوباره به شرايط ايدهآل برگرديم. آنها با حضورشان انگيزه ما را براي گرفتن 3 امتياز مقابل راهآهن چندين برابر كردند و خوشبختانه جواب محبت آنها را داديم.
كاشاني ادامه داد: هواداران به حمايت خودشان از پرسپوليس ادامه دهند. كادر فني، بازيكنان و مسئولان باشگاه چشمانتظار حضور آنها در ورزشگاه هستند. اگر حمايت باشد روزهاي بسيار درخشان در انتظار پرسپوليس است و نويد بخش اين است كه دوباره فضايي آماده شده كه هواداران با فوتبال و ورزشگاهها آشتي كنند تا روح معنوي استاديومها كه هواداران هستند باعث دلگرمي مسئولان فوتبال باشد.
كاشاني يادآور شد: استقبال گرم هواداران در بازيهاي باشگاهي به نفع تمام تيمها و حتي تيم ملي ايران است تا بتواند در آينده به هدف خود برسد.
سرپرست باشگاه پرسپوليس درباره هواداران تراكتورسازي تبريز گفت: بياغراق هواداران تراكتورسازي پديده ليگ برتر هستند. آنها با شور و حال خاصي به تشويق تيم خود ميپردازند و اگر امروز تراكتورسازي در بين 18 تيم ليگ برتر جايگاه مناسبي دارد مديون اين هواداران است؛ البته نبايد از كادر فني خوب، مديريت و بازيكنان به سادگي عبور كرد.
وي در ادامه گفتوگو با فارس عنوان كرد: تراكتورسازي و پرسپوليس از يك خانواده هستند. تاريخ فوتبال نشان ميدهد تراكتورسازي بعد از پرسپوليس به وجود آمده و رنگ قرمز كه براي خانواده تراكتورسازي انتخاب شده است از پرسپوليس نشات گرفته است. فكر ميكنم اين خانواده بزرگ قرمز در سراسر جهان و ايران با شور و شوق و نشاط هميشه باعث كمك به تيمهاي ديگر هستند تا فوتبال پيشرفت كند.
كاشاني گفت: اميدوار هستم هواداران تراكتورسازي و پرسپوليس با كمك هم جايگاهي خوب و مناسب براي اين دو تيم در فصل جاري و با تشويقهاي گرمشان مهيا كنند. هيچكس حق ندارد هواداران تراكتور را از اين تيم جدا كند.
سرپرست باشگاه پرسپوليس درباره ديدار روز جمعه مقابل پيكان گفت: بازي حساسي در پيش داريم. تيمها براي كسب امتياز به ميدان ميروند و طبيعي است مساوي براي هيچ تيمي مناسب نيست. با توجه به اينكه پرسپوليس در تمام ايران طرفدار دارد بازي در آزادي و يا استاديوم ديگر فرقي ندارد. اگر قرار است به بالاي جدول فكر كنيم به برد پيكان كه يك مربي خوب و پرسپوليسي اصيل و بازيكنان جوان و جوياي نام دارد نياز داريم.
وي اضافه كرد: دوست داريم در كورس قهرماني باشيم پس بايد به 3 امتياز فكر كنيم. قبل از دربي با كسب 3 امتياز بايد روحيه مضاعف پيدا كنيم تا يك بازي خوب و منطقي و به اميد خدا 14 بهمن نتيجه خوبي مقابل استقلال دكسب كنيم كه اميدوارم برد باشد.
كاشاني درباره جلسه امروز با سعيدلو به فارس گفت: جلسه بسيار خوبي بود و گزارش كاملي به رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس دادم. او نيز از فرمايشات خود باشگاه پرسپوليس را مطلع كرد. اميدوار هستم با اين جلسات همانديشي به موفقيتهاي لازم در آينده برسيم. تا جايي كه به من اعتماد باشد و در توانم باشد براي خدمت به باشگاه و هواداران كم نخواهم گذاشت.
pnugirl
01-31-2010, 02:15 AM
مهاجم برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس قرارداد جديدش را با اين باشگاه تا آخر ليگ برتر نهم امضا كرد.
مصطفي شكري؛ مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: وسلي ساعت 18 امروز در باشگاه حاضر شد و قرارداد جديدش را با پرسپوليس امضا كرد. مدت اين قرارداد تا پايان ليگ برتر است.
وي ادامه داد: با توجه به اينكه وسلي دوست داشت به پرسپوليس بيايد اميدواريم با امضاي اين قرارداد بتواند خواستههاي كادر فني را برآورده كند.
pnugirl
01-31-2010, 02:20 AM
عباس عليپور در مورد پرداخت پاداش پيروزيهاي پرسپوليس اظهار داشت: پاداش ديدار با راهآهن، شب بازي با پيكان به بازيكنان داده شد. پاداش برد مقابل پيكان نيز شب بازي با تيم استقلال به بازيكنان داده ميشود.
مدير روابط عمومي پرسپوليس افزود: قرار است در 2 روز آينده جلسه ويژهاي با حضور علي دايي و حبيب كاشاني برگزار شود.
وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا باشگاه پيشنهادي در خصوص برگزاري اردوي آمادگي قبل از دربي به دايي داده است، عنوان كرد: اصلاً چنين پيشنهادي به دايي داده نشده تا او با آن مخالفت كند. در جلسهاي كه با حضور دايي برگزار خواهد شد، تاريخ اردوي تيم مشخص ميشود. ما نيز پيشنهادي به دايي نداديم، چون كه مسئوليت فني تيم به عهده وي است.
عليپور در مورد پيشنهادهاي خارجي به برخي از بازيكنان اين تيم مثل سپهر حيدري، اظهار داشت: ما تا به حال هيچ پيشنهادي در اين زمينه دريافت نكرديم.
ديدار پرسپوليس و استقلال چهارشنبه برگزار ميشود.
Fahime.M
02-01-2010, 10:35 AM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpg
pnugirl
02-01-2010, 01:01 PM
" وسلی برازیلیا" با عقد قراردادی مجددا به باشگاه پرسپولیس پیوست.
وسلی طی گفتگویی چندین بار تاکید کرد برای پیوستن مجدد به پرسپولیس، احساس بزرگی دارد که قابل وصف نیست اما دوست دارد در زمین بازی، دینش را به پرسپولیس و هوادارانش ادا کند.
* حضورت در پرسپولیس تا به امروز فرآیند عجیبی را طی کرده! غیبت طولانی مدتی که داشتی به فسخ قراردادت انجامید. بعد با همکاری باشگاه قرار بود به تیم دیگری بروی و حالا هم که دوباره با پرسپولیس قرارداد بستی!
- اجازه بدهید به جای پرسپولیس بگویم خانه خودم! احساس می کنم به خانه خودم برگشته ام. من دیگر نمی خواهم به مشکلاتی که پیش آمد فکر کنم. اتفاقات طوری پیش رفت که خیلی نمی شود به زبان آورد.
* امروز در تمرینات هم حضور داشتی. برخورد بازیکنان و سرمربی تیم با تو چطور بود؟
- همه بازیکنان با من برخورد خوبی داشتند و به محض ورود به تمرینات با هم خیلی حرف زدیم. دایی هم از من استقبال خوبی کرد. از برخورد بازیکنان که با همهشان دوست هستم تشکر می کنم. آنها خیلی به من روحیه دادند.
* در این مدت با هواداران پرسپولیس، هم برخورد داشتی؟
- بله و باید بگویم اینجا فضای عجیبی دارد. هواداران پرسپولیس همیشه به من محبت داشتند. من نسبت به آنها و محبتهایشان احساس دین می کنم و همه تلاشم را می کنم تا دینم را به آنها ادا کنم.
* در آستانه بازی دربی به پرسپولیس برگشتی. با توجه به تجربه حضورت در دربی گذشته، نظرت درباره این بازی چیست؟
- بازی این 2 تیم بسیار بزرگ و حساس است و به خاطر همین حساسیت زیادش هیچ وقت نمی شود از پیش درباره آن قضاوتی داشت اما با همه وجود، آرزو می کنم و امیدوارم که پرسپولیس برنده این دیدار ش
pnugirl
02-01-2010, 01:02 PM
باشگاه استقلال اهواز با استفاده از تعطيلي ليگ برتر دو بازيکن مطرح عراقي را به ترکيب تيمش اضافه خواهد کرد. عبدالوهاب ابوالهيل که از فولاد خوزستان جدا شده است به همراه جهاد مرحال الزگاني، هافبک نفوذي و گلزن تيم کرکوک عراق به تمرينات استقلال اهواز اضافه مي شوند تا در صورت توافق نهايي با مديران اين باشگاه در 8 هفته پاياني و حساس ليگ برتر به ميدان بروند. ابوالهيل اولين بار با پيراهن استقلال اهواز وارد ليگ برتر ايران شد.
pnugirl
02-01-2010, 01:02 PM
کريم باقري در تمرين ديروز پرسپوليس حضور پيدا نکرد و تنها با لباس شخصي دقايقي با دايي به گفتگو پرداخت.پزشک پرسپوليس در اين باره اظهار داشت: باقري هيچ مصدوميتي ندارد و فقط به دليل خستگي با اجازه دايي تمرين نکرد.فريد زرينه درباره مصدوميت کلاه کج گفت: مصدوميت اين بازيکن کاملاً رفع شده است. براي داربي بدون هيچ مصدومي آماده هستيم و اميدواريم تا پيش از داربي اتفاق خاصي نيفتد.
pnugirl
02-07-2010, 12:12 PM
محمود خوردبين سرپرست تيم پرسپوليس با اشاره به پيروزى اين تيم مقابل استقلال گفت: اين پرسپوليس مى تواند حتى قهرمان شود.
وى خاطرنشان كرد: بازيكنان پرسپوليس در ديدار با استقلال نشان دادند كه هنوز هم مقتدر هستند.او ادامه داد: از اينكه مى بينيم پرسپوليس مقابل استقلال به برترى رسيده بسيار خوشحالم و بيشتر از آن براى اينكه هواداران را خشنود ديدم خوشحال شدم.
وى افزود: اين پيروزى متعلق به همه هوادارانى است كه در همه حال مشوق پرسپوليس بودند و در سرما و گرما براى تشويق تيم، ما را مورد حمايت خود قرار دادند.
خوردبين با تاكيد بر اين مطلب گفت: از زمانى كه دايى به پرسپوليس اضافه شده بازيكنان خيلى بهتر از گذشته مقابل حريفان ظاهر مى شوند.
سرپرست تيم پرسپوليس عنوان كرد: اعتقاد دارم اين پرسپوليس اگر در ادامه همين روند را ادامه دهد مى تواند به مقام قهرمانى ليگ برتر دست پيدا كند.
pnugirl
على دايى سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس با حضور حميد على عسكرى و سامان آقازمانى در اردوى تيم ملى اميد مخالفت كرد.
گفتنى است؛ تيم ملى اميد ايران به سرمربيگرى پيروانى سه شنبه ۲۰ بهمن ماه راهى تركيه مى شود تا اردوى تداركاتى چند روزه اى را در اين كشور برگزار كند.
pnugirl
سرپرست باشگاه پرسپولیس در نامه ای به رئیس فدراسیون فوتبال ضمن تقدیر از حسن تدبیر فدراسیون فوتبال در تصمیم برای اهداء جایزه ویژه به تیم برنده دربی، آن را موجب افزایش انگیزه بین بازیکنان و کادر فنی دو باشگاه توصیف کرد و خواستار همکاری در پرداخت این پاداش به باشگاه پرسپولیس شد.
در بخشی از نامه حبیب کاشانی به علی کفاشیان آمده است: ضمن تشکر از جنابعالی و همه دست اندرکاران برگزاری شهرآورد شصت و هشتم، برخود لازم می دانم از جنابعالی که با اتخاذ این تدبیر، موجب شدید تا انگیزه پیروزی در این شهرآورد برخلاف چندین بازی گذشته در بین کادر فنی و بازیکنان دو باشگاه، به طور جدی ایجاد شود تشکر ویژه نمایم.
کاشانی در پایان از کفاشیان خواسته است دستور پرداخت این پاداش به باشگاه پرسپولیس را صادر کند.
pnugirl
تیم فوتبال پرسپولیس تهران برای دیدار با تیم ایرانجوان بوشهر از مرحله یک شانزدهم نهایی رقابت های جام حذفی باشگاه های کشور، فردا راهی دیار تنگستان می شود.
تیم فوتبال پرسپولیس تهران که در دربی شصت و هشتم به پیروزی ارزشمندی دست یافت، خود را برای مسابقات جام حذفی آماده می کند تا با قدرت در این میادین حاضر شود.
پرسپولیسی ها که طی روزهای اخیر تمرینات خود را به طور منظم صبح و بعد از ظهر در ورزشگاه شرکت واحد انجام می دهند، فردا شب با پرواز مستقیم راهی بوشهر می شوند تا در هتل دلوار محل اقامت خود حاضر شوند. ضمن اینکه بعد از پایان مسابقه بلافاصله با هواپیما به تهران باز خواهند گشت.
گفتنی است؛ بازی تیم های پرسپولیس و ایرانجوان روز سه شنبه در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر برگزار خواهد شد.
pnugirl
02-23-2010, 04:12 PM
تمرين پرسپوليس براي ديدار جام حذفي مقابل آلومينيوم هرمزگان امروز از ساعت 11:10 در زمين تمرين شركت واحد آغاز شد و ساعت 12:40 به پايان رسيد.
* علي دايي با 20 دقيقه تأخير در تمرين حاضر شد.
* پيش از حضور دايي در تمرين امروز حسين عبدي دقايقي براي بازيكنان صحبت كرد.
* باقريها كه از ناحيه بيني دچار مصدوميت شده و روز گذشته تمرينات خود را آغاز كرده بود به همراه محسن خليلي كه روز گذشته از ناحيه آشيل پا دچار مصدوميت شده بود به مدت يك ساعت به طور اختصاصي تمرين كردند و رفتند.
* حميد علي عسگر نيز كه روز گذشته دويدن دور زمين را آغاز كرده بود از امروز به تمرينات گروهي پيوست.
* محمد پروين كه مصدوم است، تنها غايب تمرين امروز سرخپوشان بود.
* گرم كردن به مدت 10 دقيقه، حركات سرعتي، كار با توپ، سانتر از جناحين و ضربه به چارچوب از جمله تمرينات بود. از نكات جالب در تمرين امروز ارسالهاي علي دايي از جناحين بود.
* دروازهبانها بعد از 20 دقيقه از ساير بازيكنان جدا شده و زير نظر يحيوي تمرينات خود را ادامه دادند.
* حدود 30 هوادار تمرين امروز را از نزديك تماشا كردند.
* زمين تمرين شركت واحد به علت بارندگيهاي روز گذشته خيس بود و لباس بازيكنان هنگام تمرينات خيس شد.
* دايي در هنگام اشتباه بازيكنان تذكرات جدي را به آنها ميداد. وي حسين بادامكي و مجتبي زارع را به علت اشتباه در تمرينات با شنا و دويدن دور زمين جريمه كرد.
* سرمربي پرسپوليس دقايقي به صورت اختصاصي با زرينه، پزشك پرسپوليس، درباره وضعيت مصدوميت بازيكنان به صحبت پرداخت.
پرسپوليس در چارچوب مرحله يك هشتم نهايي جام حذفي جمعه، 7 اسفندماه، در ورزشگاه آزادي ميزبان تيم دسته اولي آلومينيوم هرمزگان است.
pnugirl
02-25-2010, 07:10 PM
با داغ شدن بحث تعیین هیات مدیره پرسپولیس باز هم نام پروین بر سر زبانها افتاده و شایعات در مورد حضور او در هیات مدیره پرسپولیس شنیده می شود. این طور که از جلسه سعید لو و حبیب کاشانی خبر می رسد آنها بر سر حضور علی پروین در جمع اعضای هیات مدیره به جمع بندی رسیده اند اما مشکل اساسی موافقت پروین و شروط او برای پذیرفتن این پست است.
پروین برای حضورش در هیات مدیره شرط گذاشته که باید ریاست سازمان فوتبال را هم برعهده داشته باشد. این شرایط به اضافه مشکلاتی که او با حبیب کاشانی دارد باعث شده تا احتمال حضور پروین در هیات مدیره بسیار کاهش پیدا کند. تنها چیزی که تا کنون در مورد اعضای هیات مدیره پرسپولیس قطعی شده حضور مجید فرخزادی و همچنین یک فرد اقتصادی است تا بتواند جای خالی حسین هدایتی را در این تیم پر کند.
pnugirl
02-28-2010, 11:03 AM
رئیس فدراسیون فوتبال در تماس با سرپرست باشگاه پرسپولیس بر پرداخت پاداش ویژه داربی به تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد.
علی کفاشیان شب گذشته در تماسی با با حبیب کاشانی اعلام کرد، کماکان بر پرداخت پاداش ویژه به تیم برنده داربی تاکید دارد و به زودی اقدام به پرداخت آن به تیم فوتبال پرسپولیس خواهد کرد.
کفاشیان در این تماس تلفنی پیشنهاد جلسه مشورتی با حضور افشین قطبی و حبیب کاشانی در فدراسیون فوتبال را برای بحث و تبادل نظر مشائل مربوط به تعامل باشگاه ها و تیم ملی را داد، که با استقبال کاشانی روبرو شد.
کاشانی نیز در این تماس گفت: باشگاه پرسپولیس قصد داشت در زمان پرداخت پاداش داربی آن از طرف جامعه ورزش و فوتبال ایران به زلزله زدگان هائیتی اهدا کند.
pnugirl
02-28-2010, 11:05 AM
جلسه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در خصوص رسیدگی به موضوع احمدرضا عابدزاده در محل کمیته انضباطی این فدراسیون با حضور دکتر شریفی رئیس کمیته انضباطی و سایر اعضا برگزار شد.
مصطفی شکری معاون حقوقی باشگاه فوتبال پرسپولیس که به نمایندگی از این باشگاه در این جلسه حضور داشت در گفت و گو سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: در این جلسه مذاکراتی در خصوص ادعاهای ایشان مطرح شد که با ارائه برخی مستندات مالی ابهامات آقای عابدزاده در خصوص مبلغ مطالبات تعدیل شد و تقلیل پیدا کرد. در نهایت با توجه به احترامی که باشگاه برای افکار عمومی قائل است و برای نشان دادن حسن نیت برای حل مشکل ایشان به عنوان عضوی از خانواده پرسپولیس چند پیشنهاد مطرح کردیم (http://ad.doubleclick.net/jump/gna.fa/level2;tile=4;sz=160x600;ord=2092468471?area=2l&pos=2&tm=1267306264)
وی با برشمردن این پیشنهادات اضافه کرد: اولین پیشنهاد این بود که همکاری ایشان در چهارچوب قرارداد منعقده کماکان به عنوان مربی در باشگاه ادامه یابد (نه به عنوان مربی دروازه بانان) در صورت عدم علاقه مندی ایشان برای ادامه همکاری با باشگاه گزینه توافق برای فسخ دو طرفه قرارداد مطرح شد. گزینه سومی هم در رابطه با رویکرد باشگاه برای برخورد با تخلفات ایشان در کمیته انضباطی مطرح بود.
وی افزود: در ادامه مذاکرات گزینه دوم مورد بحث قرار گر فت و علی رغم تقلیل ادعای ایشان در مورد مطالبات مالی به نتیجه نرسید و پیرو پیشنهاداتی که ارائه شد موضوع ایشان به دو بخش تقسیم شد، اول در مورد مطالبات وی در فصل گذشته و همین طور وضعیت اشتغال او در باشگاه فصل جاری. معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس افزود: در خصوص مطالبات باقی مانده از فصل گذشته حسب مستندات موجود در باشگاه مبلغ مطالبات ایشان رقمی قریب به ده میلیون تومان است. همچنین اختلاف در خصوص بخشودگی جریمه متعلقه 10 درصد متعاقب باخت از تیم الغرافه که تعمیم یافته به همه بازیکنان و کادر فنی وقت بود.
او در رابطه با مبلغ اجاره بهای مسکن مورد ادعای عابدزاده، تشریح کرد: با عنایت بر اینکه بر طبق مفاد قرارداد منعقده در فصل گذشته، باشگاه متعهد به تامین مسکن آقای عابدزاده شده مع الوصف مبلغی برای تامین مسکن مورد اجاره پیش بینی نگردیده است ولی مبلغ ادعایی آقای عابدزاده 2 میلیون تومان در ماه است. به هر حال مقرر شد موضوع مطالبات آقای عابدزاده ناشی از قرارداد در جلسه روز سه شنبه مورد رسیدگی مجدد حاضرین قرار گیرد.
شکری در خصوص وضعیت کنونی قرارداد عابدزاده افزود: تواق شد ایشان در چهارچوب قرارداد منعقده به عنوان مربی عام و نه به عنوان مربی دروازه بانان تا پایان فصل در اختیار باشگاه و زیر نظر سرمربی تیم باشد. طبیعی است که کیفیت و نحوه به کارگیری آقای عابدزاده حسب نظر آقای دایی خواهد بود.
وی اضافه کرد: در طول مدت باقی مانده از فصل ایشان کماکان متعهد به رعایت کلیه شئون اداری و انضباطی باشگاه خواهد بود. معاون حقوقی باشگاه اظهار امیدواری کرد: با توافقات حاصله هم بخشی از مشکلات مالی آقای عابدزاده حل شود و هم هواداران و علاقه مندان به پرسپولیس ادامه این دغدغه کهنه شده را دیگر شاهد نباشند و تیم با فراق بال و خیالی آسوده به دور از حاشیه های مضر در مسیر موفقیت های خود با حرکتی شتابان ادامه دهد.
pnugirl
02-28-2010, 11:20 AM
سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: در پايان فصل تمام تلاشم را براي بازگشت کريمي به تيم محبوبش انجام مي دهم.
حبيب کاشاني افزود: خلاقيت هاي کريمي و ذات پرسپوليسي او هميشه زبانزد بوده و هيچ وقت نبايد بازي وي با استيل آذين مقابل پرسپوليس را فراموش کنيم. کريمي پيراهن پرسپوليس را زير لباس استيل آذين بر تن کرده بود و آن را با چشمان اشک بار به هواداران نشان داد. تمام تلاشم را براي جذب وي بعد از پايان فصل انجام مي دهم تا در مقطع کنوني تمرکزش به هم نخورد.
سرپرست باشگاه پرسپوليس درباره پرداخت طلب بازيکنان يادآور شد: در روزهاي آينده برنامه اي براي پرداخت طلب بازيکنان داريم تا بخشي از مطالبات آنها را پرداخت کنيم. آنها با قلبشان بازي مي کنند و توجهي به اين موضوع ندارند و تمام تلاش خود را براي موفقيت و رسيدن به حقشان انجام مي دهند.
pnugirl
02-28-2010, 11:24 AM
سرمربي پرسپوليس درباره بازگشت مجدد علي کريمي به پرسپوليس و صحبت هاي وي که گفته بود به اين تيم برنمي گردد، گفت: هيچ مشکلي با کريمي ندارم. او بازيکن بزرگي است و آرزوي هر تيمي است که بازيکني مثل کريمي را در اختيار داشته باشد.
علي دايي افزود: من هم صحبت هايي مبني بر مصاحبه کريمي با برخي رسانه ها درباره عدم تمايل به بازگشت به پرسپوليس شنيده ام. اين موضوع را به حساب دوستي ديرينه با کريمي و رفاقتم با او مي گذارم. با کريمي مشکلي ندارم و سال هاي خوبي را با او در تيم ملي داشته ام. اميدوارم اين بازيکن به هدفش برسد.
دايي با اشاره به اينکه گفته بود در پايان فصل درباره بازگشت کريمي تصميم مي گيرد عنوان کرد: اينکه گفته بودم در آخر فصل درباره حضور کريمي تصميم مي گيريم به اين علت بود که نمي خواستم وي تمرکزش را براي استيل آذين از دست بدهد.
سرمربي سابق تيم ملي همچنين درباره برکناري اش از تيم ملي گفت: هنوز دلايل برکناري ام را از تيم ملي نمي دانم. ساعت 30:10 صبح روز بعد از بازي با عربستان برکنار شدم و ساعت 7 بعدازظهر بدون اينکه چيزي بدانم هيأت رئيسه فدراسيون فوتبال تشکيل جلسه داد.
وي تصريح کرد: اتفاقاتي در آن زمان افتاد که دوست ندارم درباره آن صحبت کنم. در آن زمان در تيم ملي افرادي دوست من بودند که در آن شرايط پشت من را خالي کردند و من را تنها گذاشتند. نمي خواهم نام آنها را بگويم و مردم روزي متوجه تمام اين مسائل خواهند شد.
pnugirl
03-05-2010, 01:36 AM
دروازه بان تیم فولاد خوزستان با اشاره به دیدار این تیم مقابل پرسپولیس گفت: تنها روزی که دوست دارم پرسپولیس ببازد دیدار با فولاد است.
حسین آشنا خاطرنشان کرد: همیشه دوست داشتم که پرسپولیس موفق باشد اما در دیدار با فولاد امیدوارم که این تیم بازنده میدان شود.
وی ادامه داد: پرسپولیس با حضور دایی بسیار متحول شده و در شش بازی اخیر خود توانسته پیروزی های متوالی را به دست آورد اما ما می خواهیم تا به این روند خوب آنان پایان دهیم.
وی افزود: بازی بسیار حساسی در دیدار با پرسپولیس داریم به طوریکه تحت هر شرایطی به سه امتیاز این دیدار نیازمندیم و می دانیم که پرسپولیس هم به دنبال پیروزی است.
آشنا با تاکید بر این مطلب گفت: از وقتی دایی به پرسپولیس آمده شرایط این تیم بسیار متفاوت با قبل شده و ما کار بسیار سختی در حضور هواداران پر شما راین تیم در آزادی خواهیم داشت.
دروازه بان تیم فولاد عنوان کرد: بازیکنان فولاد از هر لحاظ آماده پیکار و رقابت با حریف هستند و ما در بازی با پرسپولیس به غیر از پیروزی به مساله دیگری فکر نمی کنیم.
pnugirl
04-03-2010, 12:50 PM
محمد پروين اظهار داشت: اردوي بسيار خوبي را در امارات برگزار و در دو بازي تدارکاتي خواسته هاي دايي را برآورده کرديم. البته در بازي اول خسته بوديم اما در بازي دوم با تمام قوا به ديدار حريف رفتيم و با 5 گل النصر را در هم کوبيديم.
وي در خصوص شرايط خودش گفت: با تلاش کادر پزشکي در امارات تست نهايي شدم. خوشبختانه مصدوميتي ندارم. آماده هستم و اميدوارم ديگر دچار حادثه هاي فوتبال نشوم. البته يک فوتباليست بالا و پايين دارد و فقط با قبول کردن تمام اين خطرات تشنه بازي براي پرسپوليس هستم.
پروين در جواب اينکه خبر دارد پدرش به هيأت مديره پرسپوليس خواهد آمد، گفت: با توجه به اتفاقاتي که در چند وقت اخير افتاده، خيلي بعيد مي دانم به هيأت مديره بيايد. البته چون اين موضوع زياد به من ربطي ندارد، نمي توانم همه چيز را بگويم.
وي در خصوص بازي امروزمقابل سايپا گفت: بدون شک بازي بسيار سختي را در پيش داريم و بايد سايپا را ببريم. تيم ها براي جمع کردن امتياز دست به هر کاري مي زنند. ما نيز همچنان مدعي هستيم تا در ليگ برتر و جام حذفي به موفقيت برسيم. اميدوارم با گرفتن 3 امتياز همچنان جزء مدعيان بمانيم. براي ما نتايج تيم هاي ديگر هيچ فايده اي ندارد و خودمان بايد به فکر خودمان باشيم تا به خواسته هواداران يعني قهرماني در يک جام برسيم.
pnugirl
04-03-2010, 12:54 PM
کريم باقري اظهار داشت: در بازي هاي پاياني فصل گذشته بردهاي بسيار شيرين و خوبي را بدست آورديم و دل هواداران را شاد کرديم. بايد روند موفقيت هاي خودمان را ادامه دهيم تا به نتيجه لازم برسيم.بايد به ليگ برتر و جام حذفي طوري نگاه کنيم که همچنان در دو جام مي توانيم به موفقيت برسيم.
وي در خصوص بازي مقابل سايپا گفت: بازي مقابل سايپا بسيار سخت است. اين تيم با بازيکنان و کادر فني که دارد يکي از سرسخت ترين تيم هاي ايران است و کار سختي را پيش رو داريم اما اميدوار هستيم به 3 امتياز لازم برسيم.
باقري در جواب اين سئوال که در سال 98 باز هم گلزني خواهي کرد يا خير نيز گفت: من هميشه منتظر پاس هاي خوب و زدن گل هاي موثر براي موفقيت پرسپوليس هستم و برايم فرقي نمي کند در چه بازي به ميدان مي روم.
pnugirl
04-05-2010, 12:28 PM
باقري: اميدوارم هر چه زودتر از اين وضعيت خارج شويم
کاپيتان پرسپوليس گفت: اميدوارم در ديدارهاي آينده و در جام حذفي نتايج خوبي کسب کنيم و هر چه زودتر از اين اوضاع خارج شويم.کريم باقري افزود: هميشه تيمي که گل نزند گل مي خورد. اين قانون نانوشته فوتبال است که در ديدار با سايپا اتفاق افتاد. وي افزود: فرصتهاي خوبي داشتيم که متأسفانه همه را از دست داديم. نمي دانم چرا فرصتهاي ما به گل تبديل نشد. حتي از داخل محوطه جريمه هم فرصتهاي خوبي داشتيم که نتوانستيم از آنها استفاده کنيم.
pnugirl
04-06-2010, 11:12 AM
هوار ملامحمد: مهم نیست چه کسی مقصر است/ از فردا در اختیار پرسپولیس هستم بازیکن عراقی تیم فوتبال پرسپولیس پس از نشست با حبیب کاشانی و علی دایی گفت: از فردا در اختیار پرسپولیس خواهم بود. به گزارش خبرنگار مهر، هووار ملامحمد در پایان نشست امروز با سرپرست باشگاه و سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص اتفاقات اخیر گفت: قرار بود از امروز در تمرینات پرسپولیس شرکت کنم اما با هماهنگی آقای دایی از فردا در تمرینات حضور خواهم داشت.
وی ادامه داد: هیچ مشکلی بین من و باشگاه پرسپولیس وجود نداشت و تنها سو تفاهماتی بود که در رابطه با مشکل ویزا و گذرنامه من برای اردوی امارت به وجود آمده بود که کمی دلگیر بودم و آن هم برطرف شد.
ملامحمد در پاسخ به این پرسش که "باشگاه پرسپولیس قبول کرده که در رابطه با مشکل ویزای تو مقصر بوده آیا تو از این موضوع دلگیر بودی؟" گفت: مهم نیست که چه کسی مقصر است مهم این است که مشکل برطرف شده و از فردا در اختیار کادر فنی هستم.
بازیکن عراقی پرسپولیس در مورد دیدار با سایپا و شکست سرخپوشان نیز گفت: بازی را دیدم و افسوس موقعیت هایی که از دست رفت را خوردم البته خوشبختانه دیگر رقیبان ما هم موفق نبودند و مکان پرسپولیس در جدول حفظ شد.
وی در مورد دیدار آینده پرسپولیس نیز گفت: بازی سختی برابر تراکتورسازی با آن هواداران پرشورش پیش رو داریم و باید تمام تمرکز تیم به ادامه بازی های لیگ باشد.
pnugirl
04-06-2010, 11:24 AM
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازیکنان سایپا مقابل ما بسیار خوب کار کردند و توانستند با درخشش "ابراهیم میرزاپور" ما را شکست دهند.
صحبتهای سپهر حیدری را در این خصوص و برخی مسائل دیگر در ذیل بخوانید:
*چطور شد بازی را باختید؟
- فوتبال همین است کاری نمیشود کرد. ما در بازیهای قبلی یک رکورد خوب بر جا میگذاشتیم. ما در این بازی خیلی خوب و روان کار کردیم و ظرف 10 دقیقه، 7، 8 موقعیت گل را خراب کردیم اما طبیعت فوتبال همین است؛ اگر گل نزنی گل میخوری.
*سایپاییها هم که خیلی خوب کار کردند؟
- بیاغراق میگویم که همه بازیکنان سایپا عالی کار کردند ابراهیم میرزاپور واقعا روز خوبی را پشت سر گذاشت و باید از ارزش کاری آنها هم به نیکی یاد کنیم اما روز پرسپولیس نبود در عوض سایپاییها عالی کار کردند.
*فکر میکردی بعد از پیروزیهای متوالی در این بازی شکست بخورید؟
- شکست ما دلیل داشت. 17 روز مسابقه نداشیم و بعد از این بازی هم تا 13 روز بازی نداریم. تأخیر در برگزاری مسابقات برای پرسپولیس در کورس قهرمانی است بدترین چیز است باور کنید اگر دوبی نمیرفتیم حتی این شرایط را نداشتیم.
*یعنی اردوی دوبی مفید بود؟
- صددرصد خوب بود. در تهران فقط باران و سیل بود پس یا باید به کیش میرفتیم یا دوبی بنابراین وقتی مسئولان الوصل از ما دعوت کردند پس بهتر بود که به امارات میرفتیم در آنجا فقط تمرین کردیم و...
*پس قضیه اینکه میگویند پرسپولیسیها در دوبی فقط به خوشگذرانی پرداختند، چیست؟
- نمیدانم چرا همه روی اردوی دوبی ما زوم کردند ما فقط در آنجا تمرین میکردیم و مطمئن باشید در تیم علی دایی تفریح و خوشگذرانی جایی ندارد در آنجا 2 بازی دوستانه انجام دادیم اما در بازی با سایپا با آنکه بدنها آماده بود اما نظم نداشتیم و در گلزنی بیدقت بودیم پس چرا منتقدین 8 پیروزی قبلی ما را ندیدند.
*نبیالله باقریها مقابل سایپا بسیار با استرس کار کرد و یک گل به خودی هم زد؟
- طبیعی بود باقریها در 9 بازی قبلی حضور نداشت وی احتیاج به بازی داشت تا به شرایط مطلوب برسد. نبی یکی از بهترین مدافعان ما به شمار میرود و نباید همه کاسه و کوزهها را بر سر او شکست. در این بازی فقط دفاع تیم مشکل نداشت بلکه کل تیم بد کار کرد. اکثر موقعیت سایپاییها ضدحمله بود اما تیم مقابل تیم نونهالان نبود بلکه سایپا بود.
*در یک صحنه علیرضا حقیقی با عصبانیت بر سر تو فریاد کشید، قضیه چه بود؟
- چیز خاصی نبود فکر میکنم او بر سر بازیکن دیگری فریاد زد. این مسائل در فوتبال طبیعی است شاید هم یک روز من بر سر بازیکنی فریاد بزنم. فوتبال همین است و فشار و استرس زیاد دارد همه میخواهند به تیم کمک کنند در هیاهوی ورزشگاه و تماشاگران صدا به صدا نمیرسد و شاید او با فریاد از من خواسته که ناحیهِای را پوشش بدهم.
*یعنی از حقیقی ناراحت نیستی؟
- چرا باید ناراحت باشم؟! همه بازیکنان در شرایط بازی استرس دارند قطعا علیرضا در شرایط بازی فریاد کشیده و قصد تخریب مرا نداشته البته گفتم حواسم به این صحنه نبود.
*در مورد بازی با تراکتور صحبت کن، همانطور که میدانی هواداران تراکتور اصلا دوست ندارند مقابل پرسپولیس شکست بخورند و شاید همین کار را برای پیروزی پرسپولیس سختتر کند؟
- هواداران تراکتور یکی از بهترین و استثناییترین تماشاگران ایرانند اما شرایط هواداران این تیم با پرسپولیس فرقش از زمین تا آسمان است. قطعا هواداران ما بیشتر از تراکتوریها است و اگر برای پرسپولیس در دهات یا پشت کوه بازی بگذارند حتم بدانید چندین برابر هوادار برای تماشای بازیهای این تیم به ورزشگاه میآیند. تراکتور تیم خوبی است اما ما باید استرس را کنار بگذاریم و شکست مقابل سایپا را فراموش کنیم تا بتوانیم تراکتور را ببریم.
*آیا قصد جدایی از پرسپولیس را در پایان فصل داری؟
- فقط و فقط فکرم به پرسپولیساست. دلیلی ندارد از این تیم جدا شوم. تمام وجودم برای پرسپولیس است و خودم را مدیون این تیم و هوادارانش میدانم کجا بروم بهتر از این تیم؟! این روزها پیشنهاداتی را در روزنامهها میخوانم که خودم از آنها بیخبرم اولین و آخرین انتخابم پرسپولیس است انشاءالله میخواهیم یک جام به هوادارانمان بدهیم.
pnugirl
04-08-2010, 11:44 AM
پيش از اين قرار بود پرسپوليس از روز شنبه آينده اردوي 5 روزهاي را در كردان كرج برگزار كند، اما اين اردو لغو شد.
عباس عليپور، مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس در اين باره گفت: مشكلي از بابت برپايي اردو وجود نداشت و تمام هماهنگيها انجام شده بود ولي كادر فني صلاح ديد در تهران به ادامه تمرينات بپردازد.
pnugirl
04-13-2010, 04:10 PM
کريم باقري ،کاپيتان تيم پرسپوليس ،در صورتي که اتفاق خاصي نيافتد در بازي روز جمعه اين هفته پرسپوليس ،براي سومين بار در دوران بازيگري خود مقابل تيم سابق زادگاهش قرار مي گيرد.
کريم که در بازي رفت مقابل تراکتور غايب بود، اين هفته پس از 16 سال براي سومين بار مقابل تراکتورسازي به ميدان مي رود. کريم فوتبال خود را با تراکتورسازي شروع کرد و اولين بار در هفته پنجم ليگ آزادگان در سال 1370 مقابل استقلال در استاديوم آزادي و در حالي که 17 سال داشت، به ميدان رفت. باقري طي دو سال حضور در تراکتور سازي 28 بازي انجام داد و 2 گل نيز به ثمر رساند.
کريم در سال 72 به کشاورز پيوست و در بازي رفت کشاورز و تراکتور غايب بود. در بازي برگشت کشاورز با حضور کريم 2-1 تراکتور را برد. محمد حسن انصاري فر و صمد مرفاوي گلهاي کشاورز را زدند که امروز يکي مديرعامل باشگاه راه اهن و ديگري سرمربي تيم استقلال است. در بازي رفت فصل 73 باز هم کشاورز با حضور کريم باقري 2-1 تراکتور را برد. در بازي برگشت کريم غايب بود. در فصل 74 تراکتور در ليگ دسته اول حضور نداشت و در فصل 75 کريم باقري به پرسپوليس پيوست.در بازي رفت پرسپوليس و تراکتور در تهران، کريم بازهم غايب بود و در بازي برگشت نيز در اردوي تيم ملي بود و اماده حضور در بوندس ليگاي آلمان مي شد. بدين ترتيب پس از 16 سال کريم دوباره مقابل تيم سابق خود قرار مي گيرد.
pnugirl
04-13-2010, 04:16 PM
پرسپولیس از معدود تیم هایی است که تمرینات خود را صبح برگزار می کند.
محمود خوردبین سرپرست باشگاه پرسپولیس می گوید«: در مورد زمان تمرینات سرمربی تیم تصمیم گیرنده است و هم اکنون علی دائی تشخیص داده که صبح ها زمان بهتری برای تمرینات است زیرا ترافیک صبح کمتر است و بازیکنان زودتر می توانند خودشان را به محل تمرینات برسانند.»
وی در مورد اینکه در زمان سرمربی گری مربیان سابق تیم پرسپولیس از جلمه قطبی، دنیزلی و آری هان نیز آنها صبح ها تمرین می کردند،ادامه داد«: باشگاه پرسپولیس هیچ اصراری به این مسئله ندارد،سرمربیان تصمیم می گیرند که زمان تمرینات صبح باشد.»
pnugirl
04-18-2010, 03:33 PM
نبي ا... باقري ها كه قبل از بازي با تراكتورسازي به دليل برخورد شديد استوك هاي محمد منصوري به چشم راستش با مصدوميت روبرو شد، از فردا مي تواند در تمرينات پرسپوليس شركت كند.
وي درباره آخرين وضعيت خود گفت: پزشكم از رفع خطر براي بينايي ام خبر داد و از فردا مي توانم در تمرينات شركت كنم. البته هنوز ورم چشمم خوب نشده كه بايد با آب گرم براي بهبودي اش اقدام كنم.
باقري ها در ادامه با تشكر از محسن خليلي بابت تماسش با وي براي احوال پرسي گفت: از محسن ممنون هستم كه وقتي بيمارستان بودم با من تماس گرفت و به فكرم بود. در فوتبال هميشه پهلوان زنده را عشق است.
pnugirl
04-18-2010, 03:42 PM
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: 4، 5 بازي بود که شانس حضور در ميدان را پيدا نکرده بودم اما خوشخبتانه در بازي با تراکتورسازي توانستم به ميدان بروم.
مهدی شیری" اظهارداشت: بازی 2 نیمه متفاوت داشت. نیمه اول آنها سوار بازی بودند اما پرسپولیس در نیمه دوم شرایط بهتری پیدا کرد و اگر از موقعیتهایمان به خوبی استفاده می کردیم، میتوانستیم برنده این دیدار باشیم.
وی افزود: اگر هواداران تراکتورسازی ما را مورد فحاشی قرار دادند، من که چیزی متوجه نشدم بلکه فکر میکردم آنها ما را تشویق میکنند، زیرا کل ورزشگاه یکدست قرمزپوش بودند و ما فکر میکردیم درکنار هواداران پرسپولیس بازی میکنیم.
هافبک پرسپولیس ادامه داد: اینکه در یک بازی این همه هوادار مخالف پرسپولیس را میدیدیم برایمان سخت بود اما باز جای شکرش باقی بود که قرمزپوش بودند. وقتی وارد میدان شدم گفتم چقدر هوادار قرمزپوش به ورزشگاه آمدند و میخواستم مقابل آنها تعظیم کنم.
شیری در خصوص تعویضش با کریم باقری اذعان داشت: علت تعویضم را نمیدانم. من بازیکنم و نمیتوانم در خصوص تعویض شدنم نظر بدهم.
وی در مورد بازی با صبا خاطرنشان ساخت: این بازی برای ما حکم فینال را دارد. انشاءالله که بتوانیم بازی را ببریم. به عقیده من صددرصد که نه هزاردرصد قهرمان جام حذفی میشویم. بعد از این بازی با استیلآذین بازی داریم که فکر میکنم به هر 3 امتیاز این بازی برسیم.
pnugirl
04-20-2010, 12:29 PM
احمدرضا عابدزاده ظهرديروز 30 فروردین با حضور در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نسبت به شکایت خود از باشگاه پرسپولیس اعتراض کرد جنجال به پا شده در نهایت با دخالت نیروی انتظامی خاتمه یافت.
بر اساس اين گزارش عابدزاده پس از مراجعه به کمیته انضباطی و ابراز ناراحتی از رفتار کادر فنی پرسپولیس گفت: «فدراسیون فوتبال مال من است، اگر امروز مشکل من حل نشود، فدراسیون را روی سر مسئولانش خراب میکنم و در صورتی که به نتیجه نرسم به سازمان تربیت بدنی می روم.»
دلیل ناراحتی عابدزاده، انتظار چند ساعتهاش پشت در اتاق کمیته انضباطی بود.
این در حالی است که به گفته شاهدان، عابدزاده با فریاد در سالن مجموعه فدراسیون خطاب به حبیب کاشانی میگفت: «کاشانی و آنهایی که حق مرا ضایع کردند، مطمئن باشند چوب کارهایشان را میخورند، من به خاطر پرسپولیس کوتاه آمدم اما از این به بعد کاری با آنها ندارم. از این به بعد باید مشکل خودشان را با کمیته انضباطی حل کنند».
pnugirl
04-25-2010, 05:51 PM
محمد علي يحيوي پس از شكست صباي قم در مرحله نيمه نهايي جام حذفي اظهار داشت: اشكهاي دايي فقط به خاطر اين بود كه 80 هزار هوادار در ورزشگاه آزادي گريان به خانه نرفتند و جشن شادي را در ورزشگاه آزادي گرفتند.
وي گفت: در 90 دقيقه شايسته پيروزي بوديم و تعويضهاي طلايي دايي باعث شد نبض بازي را به دست بگيريم. اعتقاد دارم خدا دايي را خيلي دوست دارد و مزد زحمات و سختي هايش در فوتبال ايران را در بازي برابر صبا به او داد.
يحيوي در خصوص عملكرد دروازهبانهاي پرسپوليس گفت: با كمك دايي و با توجه به قدرت تاكتيكي و فني دروازهبانهاي پرسپوليس اعلام ميكنم حقيقي و معمارزاده آماده خدمت به تيم ملي هستند چون اين لياقت و شايستگي را در اين دو دروازهبان ميبينم.
وي تصريح كرد: به حقيقي جوان تبريك ميگويم كه يك روز به يادماندني را رقم زد. پيروزي مقابل صبا هيچوقت از كارنامه ورزشي او پاك نخواهد شد. همچنين به معمارزاده كه با تمرينات فشرده و با انگيزه قوت قلبي براي ما روي نيمكت بود، تيريك ميگويم.
يحيوي يادآور شد: واقعا انتخاب دروازهبان اول در پرسپوليس سخت است و اميدوارم اين دو شاگرد خوب را دوباره در اختيار داشته باشم.
pnugirl
04-25-2010, 05:52 PM
پرسپولیس با غلبه بر تیم صبای قم به دیدار پایانی رقابت های جام حذفی ایران رسید، به همین منظور گفت و گویی با کریم باقری انجام شده است که در ادامه می خوانید:
*صبا سخت ترین حریف پرسپولیس در جام حذفی بود؟
-بله همین طور بود. صبا از جمله تیم های خوب و پر مهره باشگاههای ایران است آنها برای پیروزی و با نیت فینالیست شدن پا به این میدان گذاشته بودند.همین موضوع به سود پرسپولیس تمام شد تا ما بتوانیم به عنوان تیم پیروز، میدان مسابقه را ترک کنیم .
*حالا برای یکی از 90 دقیقه های فینال به تبریز می روید. برپایی جشن قهرمانی میان مردمانی که کریم باقری اسطوره شان محسوب می شود چه احساسی دارد؟
-من اعتقاد دارم برای پرسپولیس نباید تفاوتی داشته باشد که بازی برگشت در تهران برگزار می شود یا در تبریز؛ مهم این است که ما برای این 180 دقیقه کاملاً تمرکز داشته باشیم تا موفق شویم هر دو بازی را با پیروزی پشت سر گذاشته و قهرمان جام حذفی بشویم .
*حالا از پرسپولیس فینالیست، انتظاری جز قهرمانی در جام حذفی نمی رود؟
-به طور حتم همین طور است. ما باید تمام تلاش مان را انجام دهیم تا بتوانیم این جام را به دست بیاوریم، به امید خدا سعی خواهیم کرد در دیدار نهایی تیم خوب فولاد گستر تبریز که موفق شد ذوب آهن را از گردونه رقابت های جام حذفی خارج کند شکست دهیم و جام قهرمانی را به هواداران پرسپولیس هدیه بدهیم.
*از بازی برابر صبا و شرایط خاصی که بر میدان حاکم بود و از اشتیاق هواداران و کلیه عوامل تیم برای پیروزی در این دیدار صحبت کنید!
-به طور مسلم همه عواملی که نام بردید به این نیت در ورزشگاه آزادی حاضر شده بودند تا این دیدار را با پیروزی پشت سر بگذارند. البته تیم صبا نیز همین نیت را داشت و بازی هم دیدار خیلی خوبی بود به خصوص در نیمه دوم که ما بهتر شروع کردیم و اختیار توپ و میدان را به طور کامل در اختیار داشتیم.
*اما کشیدن کار به ضربات پنالتی، شرایط پیروزی را برای هر دو تیم 50، 50 بود. چرا در جریان بازی کار تمام نشد؟
-ما موقعیت های زیادی داشتیم که در لحظه آخر با بی دقتی به بیرون می زدیم. البته تیم صبا هم تلاش خودش را کرد تا بلکه با پیروزی از میدان خارج شود. با این حال کار به ضربات پنالتی کشیده شد که آنجا توانستیم با درخشش علیرضا حقیقی بازی را به سود خودمان خاتمه بدهیم.
*هواداران پرسپولیس چه نقشی در این پیروزی داشتند؟
-جا دارد همین جا از همه هواداران خوب پرسپولیس در آن شرایط خاص که 120 دقیقه جریان بازی بود و قطع برق و ضیافت پنالتی ها، تیم مورد علاقه شان را مورد حمایت و تشویق قرار دادند تشکر و قدردانی کنم.
*البته خبر خوش برای هواداران این است که کاپیتان محبوبشان حداقل یک فصل دیگر با پرسپولیس خواهد بود ؛ در این باره چه صحبتی دارید؟
خب کاشانی و دایی به من گفتند که قراردادم را تمدید کنم و من به احترام این دوستان و بزرگان برای یک فصل دیگر تمدید کردم. امیدوارم که هواداران خوب پرسپولیس یک فصل دیگر من را تحمل کنند. تمام تلاشم را به کار خواهم بست تا تیم پرسپولیس موفق باشد هرچه در توان می گیرم تا هم خودم و هم پرسپولیس به موفقیت های بیشتری دست پیدا کنیم .
*یافتن جانشین برای بازیکن مثل کریم باقری کاری غیر ممکن است؟
-این طور نیست. در این پرسپولیس بازیکنان بسیار خوبی حضور دارند که با تمام توان و به نحو احسن مشغول کار هستند و می توانند جای امثال من را پر کنند.
pnugirl
04-25-2010, 05:57 PM
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از خدا خواستم به دل هواداران پرشوری که به ورزشگاه آمده بودند رحم کند و پیروز شویم.
مصاحبه "مجتبی زارع" در ادامه بخوانید:
*بعد از 120 دقیقه موفق شدید در ضربات پنالتی صبا را شکست دهید، در خصوص بازی صحبت کن.
- ما در طی بازی هم میتوانستیم پیروز میدان باشیم و بر جریان بازی حاکم بودیم. بااین حال خدا راشکر توانستیم بازی را اداره کرده و در نهایت در ضربات پنالتی به پیروزی برسیم.
*بازیکنان صبا معتقد بودند پرسپولیس روی خوششانسی توانست در پنالتی صبا را شکست دهد.
- نه به هیچ عنوان اینطور نیست. شانس بیدلیل در خانه کسی را نمیزند و همیشه شانس به سراغ تیمی میرود که قابلیت داشته باشد.
*صبا را چطور دیدی؟
- صبا فوتبال خوبی در این بازی ارائه داد. آنها چند پیروزی پشت هم داشتهاند و همین موضوع نشان دهنده این است که این تیم قابلیت زیادی دارد. با این حال ما با وجود اینکه میتوانستیم در زمان بازی پیروز میدان باشیم در نهایت در ضربات پنالتی آنها را شکست دادیم.
*شرایط جوی تأثیری در کیفیت بازی نداشت؟
- نه همه چیز عالی بود. باد و باران و همه چیز باعث شد تا با خواست خدا فوتبال جذابی را شاهد باشیم.
*هواداران زیادی هم از این بازی دیدن کردند.
- بله ما هرچه داریم اول از خداست و بعد از هوادارانی که داریم. آنها 120 دقیقه ما را تشویق کردند و سرمایه اصلی تیم ما هستند. با این حال شرایط به حدی حساس بود که از خدا خواستم به دل هواداران ما نگاه کند که شرمنده هواداران نشویم.
*صباییها به داوری اعتراض داشتند، آنها معتقد بودند داور به نفع میزبان قضاوت کرده است.
- چطور داوری به نفع ما بود در حالی که روی سپهر حیدری خطا شد و میتوانست پنالتی باشد اما داور آن را نگرفت؟! به هیچ عنوان قبول ندارم که داوری به نفع ما بود چون حتی روی 2 صحنه تکبهتک ما با صبا بازیکنان آنها باید اخطار میگرفتند که نگرفتند.
pnugirl
04-25-2010, 05:57 PM
عباس عليپور در خصوص شعار برخي از هواداران پرسپوليس عليه عابدزاده در تمرين امروز اظهار داشت: سرپرست باشگاه پرسپوليس و هيچ كدام از مسئولان اين اتفاق را تائيد نميكنند و ديگر اجازه نميدهيم در تمرينات پرسپوليس به احمدرضا عابدزاده كه يكي از پيشكسوتان و بزرگان پرسپوليس است بياحترامي شود.
وي تاكيد كرد: شان عابدزاده بسيار بالا است. شايد ايشان از پرسپوليس كنار گذاشته شوند ولي بايد حق بدهيم با توجه به تجربهاي كه دارد در تيمهاي ديگر به مربيگري بپردازد. هيچ كس حق بياحترامي به عابدزاده به هر بهانهاي را ندارد.
عليپور گفت: به اين موضوع رسيدگي ميكنيم و ديگر در تمرينات پرسپوليس شاهد اين اتفاقات نخواهيد بود. نام عابدزاده در باشگاه پرسپوليس جاودانه است و تا زماني كه مسئولان باشگاه پرسپوليس و حبيب كاشاني در اين باشگاه هستند اجازه نميدهيم شان اين اسطوره كشورمان زير سئوال برود.
وي در خصوص پاداش برد برابر صباي قم به بازيكنان و كادر فني گفت: جلسهاي در اين زمينه در باشگاه پرسپوليس برگزار ميشود و ميزان پاداش را مشخص خواهد كرد. البته قرار است در صورت قهرماني پاداش ويژهاي به بازيكنان در صورت صلاحديد حبيب كاشاني پرداخت كنيم كه هنوز مشخص نيست اما امكان دارد زيارت به عتبات عاليات باشد.
pnugirl
04-25-2010, 06:00 PM
شيث رضايي يکي از بازيکناني بود که به همراه حوارملامحمد در ضيافت پنالتي ها ناکام بود. او پس از 25 روز بي تمريني دقيقه 118 بازي به ميدان آمد و با دستور دايي پشت ضربه پنالتي ايستاد. نتيجه اش هم از دست دادن يک ضربه حساس پنالتي بود!
*چه احساسي داري؟
** از اينکه موفق شديم به فينال برسيم خيلي خوشحالم.
*احساس کلي و شخصي ات را بگو. در حال حاضر به چه موضوعي فکر مي کني؟
** (با مکثي طولاني) نمي دانم اين را بايد بگويم يا نه؟ اما ناراحتم. ناراحتم از اينکه يک پنالتي خراب کردم، روحيه ام خوب نيست. همه اش گمان مي کنم چرا بايد من پنالتي را خراب مي کردم.
*اما گفتي که خوشحالي؟
** بله. اما اگر احساس واقعي ام را مي خواهي بايد بگويم که در حال حاضر خيلي ناراحتم. حتي پس از بازي نتوانستم غذا بخورم و تا صبح کابوس پنالتي مي ديدم. خودخوري مي کنم و هر چه پس از بازي با من تماس گرفتند يا گفتند که پيروز شديم و سعي کردند دلداري ام بدهند، اما اصلاً آرام نشدم.
*کلاً بازيکن پنالتي زني هستي؟
** پنالتي زن هستم، اما اصلاً دوست ندارم پنالتي بزنم. من نمي دانم عادل فردوسي پور براساس چه اطلاعاتي در مورد من قضاوت کرد.
*همين که گفته بود، پنالتي زن نيستي؟
** بله. من تو ليگ امسال اصلاً پنالتي نزدم که خراب کنم. در اول هفته مقابل مس يک پنالتي زدم که گل شد.
*فصل قبل چي؟
** فصل گذشته هم در بازي جام حذفي مقابل ذوب آهن يک پنالتي به عيسي اندوي زدم که آن هم گل شد آن هم چه گلي شد. به همين خاطر من نمي دانم عادل فردوسي پور کدام بازيها را مي بيند، شايد منظورش کارتون فوتباليستهاست که شنيده ام هر روز دو، سه بار آن را نگاه مي کند!
* اما عادل اطلاعات فوتبالي خوبي دارد.
** از کجا معلوم؟ او شبها هنگام گزارش فوتبالهاي خارجي به مردم اطلاعات مي دهد و مردم گمان مي کنند که او درست مي گويد. اگر اطلاعاتي که او به مردم مي دهد مثل اطلاعاتي که ديروز از من داشت، معلوم است قضيه از چه قرار است. بهتر است عادل فردوسي پور برود اطلاعات فوتبالي اش را قوي تر کند.
* مثل اينکه خيلي از فردوسي پور ناراحتي؟
** نه بابا ناراحت نيستم، دلخوري ام از اين است که او از پشت تريبون هر چه دوست دارد، مي گويد بدون اينکه ذره اي فکر کند، اظهاراتش مبناي اطلاعاتي درستي دارد يا نه؟
* شيث رضايي از اين به بعد پنالتي مي زند؟
** بله مي زند. آدم ترسويي نيستم که تا آخر عمر فوتبالي ام سراغ پنالتي نروم. از زدن ضربه پنالتي استقبال نمي کنم، اما اگر بگويند بزن، مي زنم.
*حرکت دروازه بان صبا باتري تمرکزت را به هم نريخت؟
** من اصلاً به او نگاه نکردم تمام تمرکزم روي توپ بود. ديديد که خيلي راحت او را فريب دادم، اما توپ در لحظه آخر با بدشانسي به تير خورد.
*عليرضا حقيقي مي گفت که خودش ديد که وزش باد مسير توپ را عوض کرد.
** نمي دانم. در آن لحظه حواسم به اين چيزها نبود.
*لحظه اي که پنالتي را خراب کردي و افسوس خوردي به چه فکر مي کردي؟
** گفتم خدايا چرا گل نشد. من که نذر کرده بودم اين توپ گل شود، چرا نشد.
*برخورد هواداران با تو چطور بود؟
** فوق العاده. واقعاً من را شرمنده کردند. اول مسابقه وقتي که وارد زمين شدم چنان تشويقم کردند که من گمان کردم علي دايي پشت سرم است، برگشتم عقب را نگاه کردم ديدم نه دارند خودم را دارند تشويق مي کنند پس از بازي هم حسابي من را مورد محبت خود قرار دادند.
*اما اگر نتيجه طور ديگري رقم مي خورد، قطعاً برخوردها متفاوت بود؟
** بعيد مي دانم، چون هواداران پرسپوليس قدرشناسند و طي سالها حضور در اين تيم فهميده ام که آنها به خاطر يک توپ همه چيز را فراموش نمي کنند.
* بدجوري ماسک را پرت کردي؟
** داور به سمت من آمد و گفت: «به خاطر ماسک، بازيکنان حريف آسيب مي ببينند.» من هم براي اينکه وقت تلف نشود، ماسکم را کندم و به گوشه اي انداختم، در آن لحظه فکر استرس علي دايي و فشاري که روي او بود و از سوي ديگر ديدن چهره بيش از 80 هزار تماشاگر که زير باران ايستاده ما را تشويق مي کردند، هر فکر ديگري را از جمله مصدوميت دوباره از سرم بيرون کرد.
* پرسپوليس قهرمان مي شود؟
** نپرس قهرمان مي شويم يا نه؟ بپرس جام قهرماني را چطور بالاي سر مي بريم.
pnugirl
04-25-2010, 06:09 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
pnugirl
04-25-2010, 06:11 PM
پاداش پیروزی پرسپولیس مقابل صبای قم 800 هزار تومان است.
مسئولان پرسپولیس قصد دارند به خاطر پیروزی پرسپولیس در دیدار با صبای قم مبلغ 800 هزار تومان پاداش بدهند. این پاداش قرار است قبل از بازی با استیلآذین به اعضای پرسپولیس پرداخت شود.
همچنین از سرپرست پرسپولیس خبر میرسد طبق مشورتهایی که دایی با مسئولان پرسپولیس انجام داده اگر پرسپولیس بتواند مقابل گسترش فولاد برنده شود پاداش سفر حج به بازیکنان تعلق بگیرد.
pnugirl
04-25-2010, 06:13 PM
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازی بسیار مهمی بود اما ما همقسم شده بودیم که صبا را شکست دهیم. همدلی و رفاقت بازیکنان باعث شد تا ما برنده این دیدار شویم.
"جلال اکبری" اظهارداشت: صبا تیم خوب و بسیار منسجمی بود اما ما فکر نمیکردیم این بازی به ضربات پنالتی کشیده شود در هر صورت با تلاش بچهها به فینال رسیدیم.
وی افزود: اینکه میگویند بازی بسیار سردی بود را قبول ندارم اما فکر میکنم حساسیت و ترس از حدف شدن روی بازی اثر گذاشته بود. 2 تیم بسیار احتیاط میکردند همچنین صباییها بسیار بسته بازی کردند و همین عوامل باعث شد تا بازی سردی را شاهد باشیم.
مدافع پرسپولیس همچنین گفت: من باید پنالتی هفتم را میزدم. پنالتی حساسی بود که خدا را شکر کار به پنالتی هفتم کشیده نشد و ما توانستیم در پنالتی ششم برنده شویم. اگر هم کار به پنالتی هفته کشیده میشد برایم فرقی نمیکرد. تیم در هر شرایطی قرار داشت پشت پنالتی میایستادم.
اکبری افزود: از اینکه گسترش فولاد به فینال رسیده بسیار خوشحالم، زیرا اگر ذوبآهن به فینال میرسید دوباره همین حساسیتهای بازی با صبا در آنجا هم وجود داشت اما نباید گسترش فولاد را دست کم گرفت. آنها 2، 3 بازیکن لیگ برتری را در اختیار دارند و یکی از بهترین تیمهای لیگ یک محسوب میشوند. ما نباید خودمان را از قبل برنده بدانیم
وی در خصوص باد ورزشگاه و قطع برق گفت: به شخصه از این قضیه بسیار تعجب کردم اما خواست خدا بود که برق ورزشگاه قطع شود. در 10 دقیقهای که برق قطع شد و باران میّارید آرامش به تیم برگشت و خیلی روی رند موفقیت ما مؤثر بود.
اکبری در مورد بازی با استیلآذین خاطرنشان ساخت: با آنکه به فینال جام حذفی رسیدیم اما نباید بازیهای لیگ را دست کم بگیریم باید تلاش کنیم تا به مکان دوم لیگ برسیم. امیدوارم با اقتدار استیلآذین را شکست بدهیم.
monak
04-25-2010, 07:07 PM
پرسپولیس :235:
pnugirl
04-26-2010, 11:36 AM
ایول. همینه
hesabdar2010
04-29-2010, 11:34 PM
عشق است پرسپوليس و بس
ولي انصافا حق عابدزاده رو ضايع كردن!؟!
pnugirl
04-30-2010, 06:05 PM
خب اونم یکم خامی کرد به نظر من. خودش که می دونست با علی دایی آبشون توی یه جوب نمیره نباید خودشو کوچیک می کرد و فکر موندن رو می کرد. باید خیلی با احترام وقتی علی دایی اومد می گفت من رفتم
زهره محبی
04-30-2010, 07:54 PM
سرخ بی همتاست
سرخ بی پرواست
سر خ در رگهاست
سرخ در هرجا هرجا هرجا هرجا
اوووووو
همه با هم پاكوبان باهم
اوووووو
همه با هم همپیمان با هم
اوووووو
ای عشق بیپایان ما
اوووووو
پرسپولیس قهرمان ما
این متن سرود پرسپولیسه که باید توسط هوادارا یکشنبه تو بازی با استیل آذین خونده بشه آهنگ پرسپولیس 80 درصد تموم شده فقط مونده بخش هوادارا به امید اینکه یکشنبه پرسپولیسی ها 100 هزار نفری اینو بخونن آقایون باشگاه جای ما خانومارو هم خالی کنن.:109:
pnugirl
05-02-2010, 03:05 PM
با توجه به تقاضای پرسپولیسیها در خصوص میزبان بدون در بازی با استیلآذین با موافقت سازمان لیگ مواجه شد.
پرسپولیسیها طی تقاضایی از مسئولان سازمان لیگ خواستار این شدند که با توجه به میزبان بودن این تیم تعداد محدودی از صندلیهای ورزشگاه را در اختیار هواداران استیلآذین بگذارند. این موضوع با موافقت مسئولان سازمان لیگ مواجه شد و آنها طی ابلاغیهای به مسئولان استیلآذین گوشزد کردند که هواداران استیلآذین میتوانند در طبقه دوم مستقر شوند. این موضوع امروز از سوی عزیزمحمدی به مسئولان استیلآذین ابلاغ شد.
pnugirl
05-02-2010, 03:11 PM
کریم باقری دیروز (شنبه) با حضور در تمرینات پرسپولیس به پزشک این تیم اعلام کرد که دردی را از ناحیه پا احساس نمیکند و برای بازی با استیلآذین مشکلی ندارد.
کریم باقری در تمرینات دیروز عصر به فرید زرینه اذعان داشت که پای مصدومش بهبود یافته و وی هیچ دردی را از این ناحیه احساس نمیکند.
زرینه هم بعد از مداوای باقری اعلام کرد که وی مشکلی ندارد بنابراین باقری امروز در اردوی پرسپولیس حضور یافت و همراه تیم در ورزشگاه حضور خواهد یافت اما حضور یا عدم حضورش در میدان در هالهای از ابهام قرار دارد.
همچنین هوارملامحمد دیگر بازیکن مصدوم پرسپولیس هم با اجازه کادر فنی به اردو نرفت و دیشب را در خانه استراحت کرد اما وی امروز خودش را به کادر فنی در اردوی تیم معرفی خواهد کرد.
نبیالله باقریها از دیگر بازیکنان مصدوم پرسپولیس محسوب میشود که حضورش در بازی امروز مشخص نیست. باقریها که دچار تب و لرز شدید شده بود از لحاظ بدنی به آمادگی مطلوب رسیده و امروز در اردوی پرسپولیسیها حضور خواهد یافت. اگر آمادگی وی از سوی پزشکان پرسپولیس تأیید شود 2 بازیکن خط خواهند خورد وگرنه کریم باقری و هوار ملامحمد که وضعیتشان مشخص نیست از لیست 18 نفره خط خواهند خورد و نبیالله باقریها جایگزین یکی از این 2 بازیکن خواهد شد.
pnugirl
05-23-2010, 11:44 AM
فريد زرينه در خصوص آخرين وضعيت كريم باقري قبل از ديدار مقابل گسترش فولاد تبريز خاطرنشان كرد: تا حدودي مصدوميت باقري برطرف شده است. وي روز گذشته با دستور دايي در تمرينات به مدت 45 دقيقه در فوتبال دستگرمي شركت كرد و خوشبختانه مشكلي براي او پيش نيامد.
وي گفت: با اين حال در تمرين امروز باقري تست نهايي ميشود و به احتمال فراوان مشكلي براي بازي ندارد اما بايد از اين موضوع مطمئن شويم.
زرينه درباره وضعيت ساير بازيكنان پرسپوليس عنوان كرد: پس از تست مجدد از ابراهيم شكوري مشخص شد وي از ناحيه زانو دچار مشكل جدي شده و رباط صليبي او ضربه خورده است. به همين دليل ظرف 2 هفته آينده روي پاي اين بازيكن فيزيوتراپي انجام ميشود تا مشخص شود آيا نياز به عمل جراحي دارد يا خير.
وي گفت: به جز اين دو بازيكن مصدوم ديگري نداريم.
ديدار برگشت پرسپوليس و گسترش فولاد تبريز ساعت 18 فردا در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود.
monak
05-24-2010, 11:52 PM
:124:
قهرمانی پرسپولیس در جام حذفی باشگاه ها
به همه پرسپولیسی های عزیز تبریک میگم
پرسپولیس قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه
pnugirl
06-21-2010, 12:28 AM
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: 24 تیر قراردادم را با سرخپوشان تمدید میکنم.
مدافع تیم فوتبال پرسپوليس تهران درباره آخرین وضعیت خود گفت: من هیچ مشکلی برای تمدید قراردادم ندارم و میخواهم روز 24 تیرماه یعنی روز جشن قهرمانی قراردادم را تمدید کنم و همانطور که قول دادم قراردادم را 4 ساله امضا خواهم کرد.
شیث درباره این که چرا روز 24 تیر میخواهد قراردادش را تمدید کند، گفت: «بعدا میگویم!»
رقم قرارداد شیث هم ابهامات زیادی را به وجود آورده و شایعه شده که او با 650 میلیون در پرسپولیس ماندنی میشود. شیث برای اینکه هواداران واقعیت رقم قراردادش را بدانند، گفت: «این شایعات عادی است. من در مورد رقم قرار دادم با حبیب کاشانی صحبت کردم و هواداران مطمئن باشند من هیچوقت با این رقمها با پرسپولیس تمدید نکردم و اینقدر پول نمیگیرم!»
pnugirl
06-29-2010, 12:44 AM
روادید تیم رسانهای باشگاه پرسپولیس و همراهان این تیم برای سفر به آلمان از سوی سفارتخانه این کشور در ایران صادر نشد.
در حالی که کاروان تیم فوتبال پرسپولیس، صبح چهارشنبه برای شرکت در اردوی دورتموند عازم آلمان می شود، برای خبرنگار، عکاس و مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس و همچنین همراهان این تیم ویزای این کشور صادر نشده است.
کاروان تیم فوتبال پرسپولیس، صبح چهارشنبه برای شرکت در اردوی 10 روزه دورتموند عازم آلمان می شود.
pnugirl
06-29-2010, 12:48 AM
دبير كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس، سه موضوع مهم در جلسه امروز كميته انضباطي باشگاه مطرح شد و ميثاق معمارزاده به دليل مصاحبههاي غير اصولي بر عليه باشگاه مبلغ 3 ميليون تومان جريمه نقدي شد.
در اين جلسه در خصوص غيبتهاي غير موجه تياگو صحبت شد كه اين بازيكن برزيلي نيز به دليل 5 روز غيبت غيرموجه به كسر 5 روز از حقوق ماهيانه جريمه شد.
سومين مسئله مهم دراين جلسه بحث محمد پروين بود. وي كه در جلسه كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس حضور نداشت، به دليل غيبتهاي غيرموجه در اردوي پرسپوليس مقصر شناخته شد و كميته انضباطي به او يك هفته فرصت داد تا دلايل خود را به صورت مكتوب درباره غيبتهايش اعلام كند.
به گفته عليپور، پس از ارائه دلائل محمد پروين تصميم نهايي در خصوص وي اتخاذ خواهد شد، در غير اين صورت روز دوشنبه هفته آينده جلسه كميته انضباطي باشگاه تشكيل و حكم پروين به صورت غيابي صادر خواهد شد.
پروين همچنين ملزم به اين شد كه از فردا خود را به علي دايي در تمرينات پرسپوليس معرفي كند.
pnugirl
07-11-2010, 02:08 AM
روابط عمومي باشگاه پرسپوليس اعلام كرد، چند بازيكن خارجي در اردوي دورتمند آلمان مورد آزمايش قرار گرفتند و بالاخره مهاجمي از كشور بوركينافاسو كه سابقه حضور در باشگاه هاي فرانسه و تيم ملي كشورش را دارد، مورد تأييد علي دايي قرار گرفت.
پس از بازگشت كاروان پرسپوليس به تهران، دعوتنامهاي براي اين بازيكن ارسال خواهد شد تا براي عقد قرارداد رسمي به تهران سفر كند.
با اعلام روابط عمومي باشگاه پرسپوليس، شهريار وفايي بازيكن ايرانيالاصل شاغل در فرانسه نيز مورد تأييد كادر فني قرار نگرفت.
pnugirl
07-11-2010, 02:18 AM
مسئولان باشگاه پرسپولیس هنوز منتظر وحید هاشمیان هستند.
مسئولان باشگاه پرسپولیس هنوز امیدوارند وحید هاشمیان پیراهن این تیم را بر تن کنند.
پس مذاکرات چند هفته قبل علی دایی با وحید هاشمیان ،مسئولان پرسپولیس امیدوار شدند که این بازیکن سرخپوش شود اما هنوز از وحید خبری نیست، با این وجود علی دایی هنوز از هاشمیان قطع امید نکرده و قصد ندارد به جای این بازیکن نفر جدیدی را جذب کند.
pnugirl
07-12-2010, 05:04 PM
طی جلسهای که حبیب کاشانی و محسن خلیلی داشتند قرار شد خلیلی 50 میلیون تومان از باشگاه پرسپولیس دریافت کند.
"محسن خلیلی" دیروز (یکشنبه) جلسهای را با حبیب کاشانی برگزار کرد تا تکلیف بدهیهای قبلی خود را مشخص کند اما از آنجایی که مصطفوی و هدایتی زمان حضورشان در پرسپولیس به صورت شفاهی قولهایی را به خلیلی داده بودند این بازیکن نتوانست طلب خود را اثبات کند و با توجه به اینکه کاشانی رابطه خوبی با خلیلی داشت قرار شد تا 50 میلیون به خلیلی بدهد که وی از باشگاه پرسپولیس با ناراحتی بیرون نرود.
گفتنی است؛ این مبلغ تا آخر هفته در اختیار خلیلی قرار خواهد گرفت.
pnugirl
07-14-2010, 04:11 PM
بعد از تمرین عصر تیم ، به سویش می رویم تا دقایقی با ما هم کلام شود اما علی دایی انگار دلخور است ؛« با وکیلم قرار دارم و باید زود روم. »
لحظه ای بعد اما پس از تمرینی سنگین ولی پر نشاط حاضر به گفت و گو می شود. او از اردوی آلمان تیم شروع می کند:« اردوی خیلی خوبی را داشتیم و تقریبا به تمام اهداف از قبل تعیین شده رسیدیم. بچه ها را از نظر تاکتیکی به هم نزدیک کردیم ، بازیکنان جدیدمان توانستند از قدیمی ها شناخت پیدا کنند و در سیستم تیمی مان محک بخورند. فکر می کنم با این شرایط می توانیم لیگ را خیلی خوب شروع کنیم.
من از روند تمرینی تیمم راضی هستم و به این بچه ها امید زیادی دارم.»
*علی آقا ؛ به اردوی تیم ملی ایراد گرفته بودید؟
اتفاقا به خاطر این مسئله از شما گلایه دارم کی گفته من نمی خواستم به تیم ملی بازیکن بدهم؟ من کجا این حرف را زدم؟
*اما این را تعدادی از مسئولان باشگاه تان به خبرگزاری ها گفته بودند و حتی ارگان رسمی تان هم نوشت بود که ممکن است...
مگر در اختیار من است که به تیم ملی بازیکن بدهم یا ندهم؟ باشگاه مسئول دارد ، او است که باید در این مسائل تصمیم بگیرد. شاید علی دایی اختلاف نظری با فدراسیون داشته باشد اما همیشه تیم ملی مملکت از همه چیز مهمتر است. من که خودم همیشه در خدمت تیم ملی بودم چطور می شود بگویم به تیم ملی بازیکن نمی دهم؟ نه من که هر کدام از مربیان ، هدف و ایده آل شان این است که بیشترین بازیکنان ملی پوش را در اختیار داشته باشند ، آن وقت چطور ممکن است که بگویم به تیم ملی بازیکن نمی دهم؟
*اتفاقا تعجب ما هم از همین بود که شنیدیم علی دایی تردید دارد ...
اتفاقا مدام به بازیکنانم می گویم باید این قدر خوب باشید که حداقل 10 ملی پوش ثابت در تیم ملی داشته باشیم. درست مثل زمانی که خودمان در این تیم بازی می کردیم. باید تیمی داشته باشیم که 10 نفر اصلی آن رنگ قرمز بر تن داشته باشند . این ایده آل ماست و همیشه از بچه هایم می خواهم این طور بازی کنند.
*پس ایرادی که گرفته بودید به افشین قطبی بود؟
من درباره اشخاص حرفی نمی زنم . آرزویم همیشه این است که تیم ملی کشورم عالی باشد. گلایه ام از حاشیه هاست و اتفاقاتی که به نظرم غلط هستند و به تیم ملی ضربه می زنند . وقتی نقد فنی می کنم دوست دارم که پاسخ فنی و منطقی بشنوم. مدام می گویند علی دایی انتقاد پذیر نیست اما یک نفر را بیاورید که بگوید از علی دایی ایراد فنی گرفته و او نپذیرفته است. اتفاقا خیلی هم خوشحال می شوم که کسی از کارم ایراد فنی بگیرد اما ناراحت می شوم وقتی می بینم حاشیه های ی دلیل ساخته می شوند که صحت ندارند.
*با تعریفی که از تیم تان کردید باید باید منتظر قهرمانی پرسپولیس باشیم؟
پرسپولیس سال قبل بنا به دلایلی نتوانست قهرمان لیگ شود اما توانستیم قهرمانی جام حذفی را بدست بیاوریم ، اما امسال تیمی را تدارک دیده ایم که با آن یکی از مدعیان اصلی لیگ قهرمانان آسیا و قهرمانی در لیگ برتر هستیم.
*راستی اسپانیا قهرمان جام جهانی شد. تیمی که شما هم طرفدارش بودید.
اسپانیا شایسته ترین تیم برای قهرمانی جهان بود. کار گروهی آنها بی نظیر بود ، در اجرای برنامه های تاکتیکی و ارائه فوتبال منطقی هیچ تیمی مثل آنها نبود . از همه نقاط زمین به بهترین نحو استفاده می کردند ، بیشترین پاس سالم را به هم می دادند و توانستند با فوتبال زیبای شان قهرمان شوند. به نظرم همه تیم ها باید از این تیم الگوبرداری کنند.
pnugirl
07-15-2010, 12:33 AM
برنامه اعلام شده از سوي محمود خوردبين سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس به شرح زير است:
پنجشنبه 24 تير: 17 الي 18 بازي دوستانه با پرسپوليس قائمشهر
جمعه 25 تير: استراحت
شنبه 26 تير: 10:00 تمرين و 18:00 تمرين
يكشنبه 27 تير: صيح استراحت، 17:00 بازي دوستانه با پيكان در پيكان شهر
دوشنبه 28 تير: 10:00 تمرين
سه شنبه 29 تير: : 10:00 تمرين، 18:00 تمرين
چهارشنبه 30 تير: 18:00 بازي دوستانه
پنجشنبه 31 مرداد: 10:00 تمرين
جمعه 1 مرداد: استراحت
شنبه 2 مرداد: 10:00 تمرين
يكشنبه 3 مرداد: 18:00 تمرين
دوشنبه 4 مرداد: 18:00 تمرين
سه شنبه 5 مرداد: ديدار با تراكتورسازي
pnugirl
07-20-2010, 01:02 AM
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران با کاپیتان دوم خود جلسه خصوصی برگزار کرد.
پس از انتشار اخبار در مطبوعات ورزشی و حواشی پیرامون درگیری لفظی شیث رضایی با علیرضا حقیقی در اردوی دورتموند، امروز سرمربی پرسپولیس در تمرین صبحگاهی با رضایی کاپیتان دوم خود جلسه ای برگزار کرد و نکاتی را به رضایی یادآوری کرد.
طبق اخبار رسیده دایی به رضایی توصیه کرده تا از مسائل حاشیه ای فاصله بگیرد و به فکر تمرین کردن خود باشد.
pnugirl
07-22-2010, 02:17 AM
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال پرسپوليس تهران در ديداري تداركاتي از ساعت 18 امروز در ورزشگاه شركت واحد به مصاف تيم فوتبال نيروي زميني رفت. اين تيم موفق شد با 5 گل كه در نيمه اول توسط تياگو 2 گل، عليرضا محمد، كريم باقري و مجتبي زارعي زده شد، حريف را شكست دهد.
نكته جالب در بازي امروز اين بود كه نيروي زميني با بازيكنان تستي مقابل پرسپوليس قرار گرفته بود.
تركيب پرسپوليس در نيمه دوم:
رحمان احمدي، سپهر حيدري، مجتبي شيري، حسين بادامكي، مهدي شيري، عليرضا محمد، محمد منصوري، مجتبي زارعي، سعيد حلافي، ابراهيمي، بازيكن ذوبآهن اردبيل و مهدي الهايي به ميدان رفت.
pnugirl
07-23-2010, 01:31 AM
مربی تیم فوتبال پرسپولیس قراردادش را برای همراهی این تیم در دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر ثبت کرد.
مهدی تارتار که چندی پیش به عنوان مربی، به کادر فنی پرسپولیس اضافه شده بود، ظهر امروز چهارشنبه با حضور در هیئت فوتبال تهران، قراردادش را ثبت کرد. تارتار در کنار حسین عبدی، محمدرضا مولایی و محمدعلی یحیویی اعضای کادر فنی و دستیاری علی دایی را تشکیل می دهند.
نشست خبری دایی و کاشانی
اولین کنفرانس خبری باشگاه پرسپولیس در آستانه فصل 90 – 89، شنبه هفته آینده برگزار میشود. در این کنفرانس خبری که از ساعت 16 الی 18 در سالن همایشهای شهرداری منطقه 9 واقع در میدان استاد معین برگزار میشود، حبیب کاشانی و علی دایی پاسخگوی سوالات خبرنگاران خواهند بود.
بازدید کاشانی از کمپ تمرینی پرسپولیس
سرپرست باشگاه پرسپولیس و تنی چند از مدیران این باشگاه ظهر امروز چهرشنبه با حضور در مجموعه ورزشی درفشیفر، از روند بازسازی این مجموعه دیدن کردند.
حبیب کاشانی و تعدادی از مدیران باشگاه پرسپولیس امروز با حضور در مجموعه درفشیفر از چمن طبیعی این مجموعه که جایگزین چمن مصنوعی آن شده است و همچنین بازسازی سالنها و دیگر بخش های این مجموعه ورزشی دیدن کردند.
از چندی پیش و با تصمیم مدیریت باشگاه پرسپولیس، بازسازی مجموعه درفشیفر آغاز شد. این مجموعه قرار است پس از بازسازی و افزوده شدن برخی امکانات به بخشهای قدیمی و جدید آن، به عنوان کمپ باشگاه پرسپولیس مورد بهره برداری قرار گیرد.
مرخصی سه روزه به اوسال
مهاجم بورکینافاسویی پرسپولیس برای رسیدگی به امور شخصی خود، بامداد امروز چهارشنبه عازم کشورش شد. "هروه اوسال" پس از کسب مجوز از علی دایی، بامداد امروز تهران را به مقصد بلژیک ترک کرد.
اوسال که برای رسیدگی به برخی امور شخصی اش، مرخصی سه روزه ای را از سرمربی پرسپولیس گرفته است، از تهران به بروکسل و از آنجا عازم بورکینافاسو میشود. مهاجم بورکینافاسویی پرسپولیس پس از رسیدگی به امور شخصی اش به تهران باز میگردد.
pnugirl
07-23-2010, 01:36 AM
مهاجم بوركينافاسويي پرسپوليس براي رسيدگي به امور شخصي خود، روز چهارشنبه عازم كشورش شد.
هروه اوسال پس از كسب مجوز از علي دايي، روز چهارشنبه تهران را به مقصد بلژيك ترك كرد.
اوسال كه براي رسيدگي به برخي امور شخصي اش، مرخصي سه روزهاي را از سرمربي پرسپوليس گرفته است، از تهران به بروكسل و از آنجا عازم بوركينافاسو ميشود.
مهاجم بوركينافاسويي پرسپوليس پس از رسيدگي به امور شخصياش به تهران باز خواهد گشت.
آنچه باید گفت این است که امیدواریم اوسال همانند امثال ابراهیم توره از کار در نیاید که یکبار مادرش مریض می شود ، یکبار خواهرش رو به موت و بار دیگر بهانه ازدواجش مانع حضورش در تیم های متبوع ایرانی اش اعلام می شود!
pnugirl
07-28-2010, 01:39 PM
مهاجم فصل جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: شادي هواداران پر تعداد پرسپوليس پس از گلي که به ثمر رساندم باعث خوشحالي من مي شود و هدفم در ليگ دهم شادي انان است .
"غلامرضا رضايي" خاطرنشان کرد: اميدوارم در بازي هاي بعدي نيز براي تيم مفيد باشم و گل هاي زيادي را در اين فصل به نام خود ثبت کنم.
وي افزود: من براي گل زدن به پرسپوليس آمده ام و رسيدن به اين هدف در بازي اول برايم بسيار مهم بود.
رضايي در خصوص ناهماهنگي مهاجمان اين تيم با هافبک هاي پرسپوليس گفت : مقداري با ديگر نفرات تيم ناهماهنگ بوديم که اين مسئله طبيعي است چرا که به دليل حضور در تمرينات تيم ملي تنها چند جلسه با پرسپوليس تمرين داشتيم.
مهاجم ملي پوش پرسپوليس در خصوص بازي کردن به عنوان يک مهاجم اين تيم گفت : اين مسئله وظيفه ام را سنگين تر مي کند چرا که به عنوان تک مهاجم بايد تلاش ديگر بازيکنان را به ثمر برسانم تا جوابگوي هواداران و کادرفني باشم.
رضايي ادامه داد : مطمئن باشيد با تمرين و تلاش زياد جواب اعتماد کادرفني و محبت هاي هواداران را خواهم داد.
pnugirl
07-31-2010, 03:25 PM
دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: عدهای چشم دیدن آرامش در پرسپولیس را ندارند و به دنبال ایجاد حاشیه برای این تیم هستند.
"علیرضا حقیقی" اظهار داشت: حتی اگر اتفاق حاشیهای هم در پرسپولیس رخ ندهد عدهای به دنبال حاشیهسازی و بر هم زدن آرامش تیم ما هستند.
وی که کماکان با شیث رضایی درگیر است، ادامه داد: قبلا هم گفتهام شیث رضایی بزرگتر من است و باید به او احترام بگذارم. عدهای دنبال حاشیهپردازی هستند و میخواهند نشاندهند ما با یکدیگر مشکل داریم. به این دلیل که ما یکبار در دربی درگیر شدیم آن را مثل پتک بر سرمان میکوبند و با استفاده از آن اتفاق ما را به حاشیه میبرند.
دروازه بان پرسپولیس با اشاره به اینکه هر دروازهبانی بهتر باشد فیکس میشود، ادامه داد: من از جایگاهم درون دروازه پرسپولیس اطمینان ندارم. تلاشم را میکنم تا جایگاهی را که الان در آن هستم حفظ کنم. امیدوارم در بازیهای آینده هم بتوانم مثل دیدار اول دروازه پرسپولیس را بسته نگه دارم.
وی درباره بازی پرسپولیس مقابل صبای قم گفت: دیدار سختی را پیش رو داریم. برای قهرمان شدن باید در همه بازیها پیروز شویم. صبا در قم تیم خطرناکی است و نباید آنها را دستکم گرفت.
pnugirl
07-31-2010, 03:28 PM
بازیکن تیم پرسپولیس تهران به پیروزی تیمش در اولین بازی خارج از خانه در رقابت های لیگ برتر بسیار خوشبین است.
حميدرضا علی عسگر بازیکن جوان تیم فوتبال پرسپولیس تهران در خصوص بازی تیمش مقابل صبای قم در رقابت های لیگ برتر گفت: ما لیگ را با برد شروع کردیم و حالا میخواهیم در اولین بازی خارج خانه هم به یک پیروزی شیرین دست پیدا کنیم.به نظر می رسد صبا به نسبت فصل پیش ضعیف تر شده است.البته چون هنوز فیلم بازی این تیم را ندیدیم نمیتوانم با قاطعیت این موضوع را مطرح کنم.اما به لحاظ نفرات صبا از فصل پیش ضعیفتر به نظر میرسد.
او در خصوص خودش هم گفت: در بازیهای پایانی فصل پیش عملکرد خوبی داشتم و امیدوار بودم که امسال بتوانم شرایط بهتری را تجربه کنم که خدا را شکر در بازی اول فیکس بودم.باتوجه به اینکه تمام تیم از جمله خودم تازه دوران بدنسازی را پشت سر گذاشتیم قطعا در بازیهای آینده از این بهتر خواهیم شد.من امسال آرزوهای بزرگی در پرسپولیس دارم.سقف آرزوهای من رسیدن به تیم ملی و البته حضور در تیمهای اروپایی است.میخواهم با درخشش در پرسپولیس به آرزوهای خودم نزدیکتر شوم.به آینده خودم و پرسپولیس در لیگ برتر بسیار خوشبین هستم.
علی عسگر پرسپولیس را در هر سه جام مدعی میداند و در این مورد اظهار داشت: امسال تیم خوبی در اختیار داریم.پرسپولیس طوری بسته شده است که در هر سه جام مدعی باشد.ما در هر سه جام برای قهرمانی تلاش میکنیم و امیدواریم که بخش زیادی از خواستههای خود دست پیدا کنیم.در لیگ برتر هم هدف ما قهرمانی است.برای رسیدن به این موضوع هم فکر میکنم شروع خوبی داشتیم و سعی میکنیم به این روند ادامه دهیم.
pnugirl
08-18-2010, 03:07 PM
خبرنگاراني كه در پايان تمرين پرسپوليس براي پرسيدن سوالات هميشگي دور علي دايي را گرفتند هرگز تصور نميكردند كه او در پايان مصاحبهاش از علي كريمي حمايت كند.
دايي در پاسخ به اين سوال كه نظرش درباره ماجراي علي كريمي و باشگاهاش چيست؟ گفت:«به نظر من در حق علي كريمي ظلم شده - اسلام دين راحتي است و شايد كسي معذوريت داشته باشد و نتواند روزه بگيرد.»
حمید استیلی سرمربی سابق استیل آذین نیز در حمایت از علی کریمی گفت: علي كريمي بازيكني است كه از لحاظ انساني به معناي واقعي خوب و كامل است و شايد كسي هم نداند كه او چند بچه يتيم را سرپرستي ميكند و اين درست نيست كه به دلايل واهي كريمي را كه بسيار هم براي فوتبال كشور زحمت كشيده است، محروم كرده و از اين طريق با آبروي او نيز بازي كنيم.
pnugirl
09-10-2010, 04:53 PM
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران که کماکان به دنبال دریافت حق و حقوقش از فدراسیون فوتبال است، گفت: تا آخر برای گرفتن مطالباتم ایستاده ام و اگر مجبور شوم به فیفا شکایت خواهم کرد.
علی دایی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران که به دنبال دریافت مطالباتش از فدراسیون فوتبال است، اظهار داشت: در برنامه دو هفته قبل نود مردم دیدند و شنیدند، مهدی تاج نایب رییس فدراسیون فوتبال با جمله ای که به زبان آورد، رای کمیته استیناف را چگونه باطل کرد.
وی ادامه داد: در برنامه ای که در تلویزیون حاضر بودم و درباره قراردادم صحبت می کردم، آقای صالحی یکی از اعضای شورای استیناف اعلام کردند که"مدرکی دال بر توافق بنده با فدراسیون فوتبال برای سال دوم وجود نداشته است" اما بعد از دو هفته آقای تاج روی خط برنامه نود آمد و با بیان این جمله که"برای سال دوم با من همان مبلغ 600 میلیون تومان توافق صورت گرفته"، رای کمیته استیناف را باطل کرد و زیر سوال برد.
سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: نمی دانم اعضای کمیته استیناف برای این مساله چه پاسخی دارند و آقایان شب ها چگونه خوابشان می برد. خدا خیلی بزرگ است و بعد از دو هفته آقایان دیدند که چگونه رای آنها زیر سوال رفت.
دایی در پایان خاطرنشان کرد: در برنامه نود مردم دیدند چه کسی راست می گوید و چه کسی دروغ. گذشت زمان خیلی از مسائل را ثابت کرد. تا آخر برای گرفتن حق و حقوقم ایستاده ام و از طریق مراجعی که در داخل کشور نیستند، پیگیر کارهایم هستم و اگر مجبور شوم به فیفا هم شکایت خواهم کرد.
یه کم مطالبتون رو به روز کنید!!!مرسی
pnugirl
09-27-2010, 10:44 AM
یه کم مطالبتون رو به روز کنید!!!مرسی
اخباری که می ذاریم همه مال همون روزه. اما چون شما چندروز بعد سرمی زنید و می خونینشون به نظرتون قدیمی میاد. اینجا یه گفتمانه و اگر بخوام هر روز فقط اخبار همون روز نمایش داده بشه باید هرروز پست های قبلی رو پاک کنم که به نظر عقلانی نمی رسه.
شما بیشتر به تاریخ ارسال ها توجه کنید
pnugirl
09-27-2010, 10:49 AM
سرپرست باشگاه پرسپوليش بعدازظهر سه شنبه عازم كيش ميشود.
حبيب كاشاني براي بررسي وضعيت قرمزپوشان پرسپوليس در اردوي كيش بعدازظهر روز سه شنبه عازم اين جزيره ميشود. قرار است در جلسه كاشاني با علي دايي و آرفي براي تعيين تكليف اين بازيكن با توجه به پيشنهادهاي ارائه شده تصميم گيري لازم انجام شود.
دو باشگاه پيكان و تراكتورسازي تبريز خواهان آرفي هستند.
* در پي اعتراض مهدي شيري و جلال اكبري به رأي كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس در صورتي كه اعتراض اين دو بازيكن به صورت مكتوب اعلام شود كميته استيناف باشگاه پرسپوليس دوشنبه هفته آينده تشكيل جلسه خواهد داد و درباره اعتراض اين دو تصميم گيري خواهد كرد.
اكبري به دليل ارائه ناقص مدارك در سفر به آلمان 10 ميليون تومان و مهدي شيري به دليل مشكلات مالياتي 3 ميليون تومان از سوي كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس جريمه شدهاند.
pnugirl
09-29-2010, 08:45 AM
كادر فني تيم پرسپوليس در اردوي كيش برنامههاي متنوعي را براي آمادگي و رفع نقاط ضعف تاكتيکي بازيكنان تيم در نظر گرفته است.
مربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره آيتمهاي تمرینات سرخپوشان تهرانی گفت: برنامهاي در ذهن من بود و آقاي دايي هم روي آن تكيه دارد كه انجام بشود اين است كه ما بتوانيم اولا روي كارهايي كه قبلا بايد انجام داده بوديم يك مروري انجام شود و بعد مواردي كه مي توانيم بهبود ببخشيم در مورد آنها كارهاي جديدي انجام دهيم.
حسین عبدی اظهار داشت: اولا روي مسايل دفاعي خودمان كار كنيم و به طور همزمان تمريني براي بازيكناني حملهاي تيم براي ضربه زدن نهايي به دروازه طراحي كنيم. كه اين كار به صورت حمله انفرادي و بعد به صورت زوج انجام شد. در مرحله آخر اين تمرين، بازيكنان دفاعي كمتر از بازيكنان حملهاي خواهند بود كه بتوان فشار بيشتري را روي آنها وارد آورد اما آنها سربلند از اين آيتم بيرون بيايند البته همه اينها به اضافه يك دروازهبان است. امروز اين آيتم ها انجام شد تا بازيكنان بتوانند بادي شيپ خودشان را درست حفظ كنند اين يعني جايگيري بدني و زاويه بندي خود را به درستي انجام بدهند در واقع هدايت آنها و تغيير جهت مسير حمله آنها به نقاط كم خطرتر باشد و مساله بعدي دفع قطع و يا دزديدن توپ بود. وقتي زوج شدند بايد به اين نكته دقت ميكردند كه باز هم هدايت مهاجمان به نقاط كم خطرتر يا همان بادي شيپ آنها اين را نشان ميداد. قطع كردن توپ، تاخير و خراب كردن توپ مهاجمان هم در اولويت بعدي قرار ميگرفت مساله بعدي پوشش اين مدافع توسط يار ديگر دفاعي بود با يك فاصله مناسب كه در صورت ارسال پاس به مهاجم ديگر امكان پس گرفتن توپ از حريف به وجود آيد. در اين تمرين دروازهبان هم وظايف سوييپرينگ خود را انجام ميداد و مانع باز شدن دروازه خود ميشد. اين تمرينها پايههايي را تقويت ميكند كه براساس آن بازيكنان بتوانند در حين بازي، يك نفره از پس يك يا دو نفر برآيند و در كار گروهي نيز هماهنگ عمل كنند.
وی افزود: نفرات حمله كننده ما هم در اين تمرينات روي اين مساله تمركز ميكنند كه اگر يار دفاع كنندهشان فاصله داشت و يا اينكه بد عمل ميكرد بتوانند سريعا توپ را به گل تبديل كنند.
عبدی در پایان گفت: بيشترسعي كردهايم كه تمرينهاي بدني را با توپ انجام دهيم شايد يكي از حقه هاي تمريني اين است كه ما بتوان بازيكن را در حالي كه با توپ كار ميكنند مشغول تمرين هاي بدني نيز كرد. اين خيلي خوب است كه بازيكنان 30 تا 40 دقيقه بدون توپ بدوند اين لازمه كار است اما از نظر رواني براي يك فوتباليست ايدهال نيست چون او يك فوتباليست است و نه يك دونده. پس بسيار خوب خواهد بود اگر با توپ و وسايل كمكي اين كار انجام شود همان فشار و شدت را در همان مدت زماني به بازيكنان وارد ميآيد اما همراه با پيشرفت تكنيكي و فشار رواني كمتر.
pnugirl
09-29-2010, 09:09 AM
علي دايي ، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس اشتباهش در مورد تاريخ بازي استقلال پيش از دربي را تصحيح كرد و در عين حال گفت از اينكه هر دو تيم قبل از بازي هفته يازدهم به يك اندازه استراحت مي كنند خوشحال است.
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس ، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با تصحیح بخشی از مصاحبهاش با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، گفت:« بر اساس برنامهریزی قبلی بازیهای لیگ، استقلال در هفته قبل از دربی، یک روزجلوتر از ما بازی میکرد و تصورم این بود که این تغییر برنامه بر همان اساس صورت گرفته است و این تیم یک روز بیشتر از ما استراحت میکند. بنابراین جای شکرش باقی است که فاصله بازی ما و تیم استقلال تا روز دربی، یکی است و از این بابت از سازمان لیگ تشکر میکنیم.» دايي پيش از اين معترض شده بود كه چرا استقلال بايد يك روز بيشتر استراحت كند.
سرمربي پرسپوليس در بخشي ديگر از گفت و گويش با سايت اين باشگاه همچنان بر مواضع انتقادي اش نسبت به تغيير برنامه هاي ليگ تاكيد كرد و گفت:« بخش اصلی صحبت من درباره بی برنامگی لیگ است. بازهم میگویم چنين برنامه ريزي را در هيچ جاي دنيا نديدهام. ابتدا ميگفتند قرار است ليگ طبق برنامه پيش برود و زمان تعطيليها را هم مشخص كرده بودند اما متاسفانه یک تعطیلی دیگر به لیگ اضافه شد و یک تغییر ناگهانی دیگر در برنامه لیگ و البته برنامه ریزی تیمها اضافه شد.»
دايي در مصاحبه امروز خود با سایت باشگاه در واکنش به تغییر برنامه بازیهای لیگ به دلیل بازی تیم ملی فوتبال با تیم برزیل، تاکید کرده بود:" من چنين برنامه ريزي را در هيچ جاي دنيا نديدهام. آقايان ميگفتند كه قرار است ليگ طبق برنامه پيش برود و زمان تعطيليها را هم مشخص كرده بودند حالا متاسفانه آمدهاند و يك تعطيلي ديگر را هم اضافه كردهاند. در اين شرايط هم بازيكن ملي پوش ما كمتر استراحت ميكند و هم فاصله زماني بازيها كوتاه تر ميشود. بازي دربي براي ما و هوادارانمان بسيار مهم است اينكه فاصله بازي قبلي تا دربي دو روز كوتاه تر شود اصلا و ابدا معقول نيست. اين بي برنامهگي ليگ را نشان ميدهد كه به هر شكلي در آن وقفه ايجاد ميكنند. "
pnugirl
10-12-2010, 01:33 AM
كاپيتان پرسپوليس كه شب گذشته با موهاي افشان و ژل زده به ميدان رفته بود امروز با اين كله تابان خبرنگاران را غافلگير كرد و بلافاصله به يك خبر مهم تبديل شد.
ظاهرا او اين كار را در اين راستا قولي كه داده بود انجام داده است كه اگر پرسپوليس به ملوان ببازد سرش را از ته ميتراشد.
سالها پيش سهراب بختياريزاده كه در استقلال بازي ميكرد قول داده بود در صورت شكست در دربي موي سر خود را از ته بزند كه با وجود شكست اين كار را انجام نداد تا يك روزنامه ورزشي با فتوشاپ كله او را برق بيندازد.
pnugirl
10-12-2010, 01:46 AM
پس از بازي پرسپوليس و ملوان برخي از بازيكنان اين دو تيم به اظهار نظر دربارهي اين ديدار پرداختند. محمد نوري هافبك پرسپوليس در مورد اين بازي گفت: خيلي بد بازي كرديم و در حد و اندازههاي پرسپوليس نبوديم. مازيار زارع هم پيش از درگيرياش با هواداران ملوان گفت: حتما تيمي كه ميبازد، بد بازي كرده است. مهرداد اولادي،زننده يكي از گلهاي ملوان هم به خبرنگاران گفت: ما از موقعيتهايمان به خوبي استفاده كرديم و توانستيم پيروز شويم. با اين حال به پرسپوليسيها هم تبريك ميگويم آنها هم بازي خوبي انجام دادند.
Borna66
10-12-2010, 01:54 AM
به اميد پرسپوليس هميشه برنده در داربي:79:
روزگار خوش
pnugirl
10-16-2010, 07:53 PM
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس کاپیتان این تیم در دیدار برابر استقلال را تا اطلاع ثانوی از شرکت در تمرینات محروم کرد.
یک روز پس از شکست یک بر صفر پرسپولیس برابر استقلال در شصت و نهمین جدال دو تیم، علی دایی سرمربی سرخپوشان شیث رضایی را در اختیار باشگاه پرسپولیس گذاشت.
باشگاه پرسپولیس با تایید این خبر اعلام کرد پس از بررسی عملکرد فنی بازیکنان پرسپولیس در بازیهای این تیم در برابر ملوان بندرانزلی و استقلال تهران، علی دایی شیث رضایی را در اختیار باشگاه قرار داد تا کمیته انضباطی پرسپولیس در خصوص این بازیکن تصمیم گیری کند. مدافع تیم پرسپولیس تا اعلام نظر کمیته انضباطی این باشگاه از حضور در تمرینات گروهی این تیم محروم است.
علی دایی و شیث رضایی قبل از این نیز اختلاف نظرهایی با یکدیگر داشتند که در ابتدای لیگ دهم اعلام شد مشکلات برطرف شده است و شیث به عنوان کاپیتان دوم پرسپولیس به میدان خواهد رفت. رضایی در بازی با استقلال کاپیتان پرسپولیس بود اما با ورود باقری در دقایق پایانی به زمین بازوبند را به وی داد.
pnugirl
10-16-2010, 07:59 PM
تمرين صبح امروز (شنبه) تيم فوتبال پرسپوليس در ورزشگاه شرکت واحد به شدت تحت تاثير شکست اين تيم در بازي داربي بود.
حاضران در اين تمرين نميتوانستند ناراحتي خود را از بازي جمعه پنهان کنند و در هر فرصتي هم که پيش آمد بحث اشتباه داوري و حسرت از دست دادن بازي بزرگ بين بازيکنان شروع ميشد.
در طول تمرين که از ساعت 11 شروع شده بود، علي دايي با بيشتر بازيکنان تيم به شکل جداگانه به گفت و گو پرداخت.
جايگاه مسقف خبرنگاران در کنار زمين چمن مجموعه شرکت واحد از امروز مورد استفاده قرار گرفت.
دويدن به همراه مولايي و انجام کارهاي کششي و سرد کردن، برنامه تمرين امروز بازيکنان اصلي در بازي داربي بود.
ذخيرهها نيز زير نظر حسين عبدي به پاسکاري و سپس فوتبال تحت فشار در يک نيمه زمين پرداختند.
جلال اکبري و ابراهيم شکوري به خاطر مصدوميت جداگانه تمرين کردند. مجتبي زارع و بنيامين محمودي در تمرين غايب بودند و مازيار زارع نيز با لباس شخصي نظاره گر تمرين هم تيميهايش بود.
pnugirl
10-16-2010, 07:59 PM
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران امروز از ساعت 11:30 پس از شكست در دربي 65 دنبال شد.
در اين دربي بازيكنان اصلي در بازي روز گذشته به مدت 30 دقيقه ريكاوري كردند و بازيكنان ذخيره نيز زير نظر عبدي پس از گرم كردن به مرور كارهاي تاكتيكي، پاسكاري در حال حركت، فوتبال دروازه هندبالي و استارتهاي كوتاه و بلند پرداختند.
* در تمرين امروز مجتبي زارعي غايب بود.
* جلال اكبري به دليل مصدوميت همراه با شكوري اختصاصي تمرين كردند.
* مازيار زارع در كنار علي دايي با لباس شخصي در تمرين امروز حضور داشت.
* جورج با نيز در تمرين امروز حضور داشت.
* علي دايي ابتدا با ليدرهاي باشگاه در جلسهاي شركت كرد و سپس به صورت اختصاصي با آرفي و پزشك تيم به گفتوگو پرداخت. وي با لباس شخصي نظارهگر تمرين امروز بود.
* پس از مدتها در دورترين نقطه زمين شركت واحد با نصب كردن يك برزنت و قرار دادن 7 صندلي جايگاه خبرنگاران تعبيه شد كه به نظر ميرسيد بيشتر براي دور ماندن خبرنگاران از بازيكنان اين مكان ساخته شده است.
* پرسپوليسيها بارها به انتقاد از داوري دربي پرداختند.
* 30 هوادار و ليدر در تمرين امروز حضور داشتند.
* پرسپوليسيها امروز با پيراهن بنفش تمرين ميكردند.
* يحيوي به مدت نيم ساعت براي دروازهبانان تمرينات اختصاصي در نظر گرفته بود.
* تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 13 به پايان رسيد
pnugirl
10-17-2010, 01:32 AM
سخنگوي كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس تهران گفت: درگيري علي دايي و شيث رضايي پس از شهرآورد كذب محض بوده و رضايي تنها به دلايل فني اخراج شده است.
منصور بيك محمدلو شنبه شب در گفت و گويي اظهار داشت: از اين پس با تصميم مديريت و كادر فني تيم، پس از هر بازي عملكرد بازيكنان ارزيابي ميشود و با بازيكناني كه عملكردي ضعيف تر از انتظار كادر فني داشتهاند ، برخورد ميشود.
وي افزود : بنا به تشخيص كادر فني، شيث رضايي در دو ديدار اخير پرسپوليس در برابر ملوان و استقلال عملكرد ضعيفي داشت و به اين دليل با نظر علي دايي به طور موقت از تيم اخراج شد.
سخنگوي كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس گفت: رضايي به مدت يك هفته و تا اعلام تصميم كميته انضباطي حق حضور در تمرينات را ندارد.
بيك محمدلو درباره اينكه آيا مشكل رضايي غير فني بوده و پس از ديدار شهرآورد برخورد نامتعارفي داشته است، اظهار داشت: هيچ برخورد نامتعارفي صورت نگرفته و اين بازيكن به دليل ضعف فني از سوي علي دايي اخراج شده است وي در خصوص اينكه آيا اينگونه برخوردها باعث ايجاد تفرقه و بالا رفتن حاشيهها در تيم نميشود، گفت: اظهار نظر در خصوص اين مساله در حيطه وظايف من نيست و كميته انضباطي بر اساس نظر كادر فني در خصوص اين بازيكن تصميمگيري خواهد كرد.
O M I D
10-18-2010, 07:31 PM
:26:
تكذيب حضور استيلي و احمدزاده در پرسپوليس و ديدار دايي با عمادرضا
سرپرست باشگاه پرسپوليس حضور احمدزاده و استيلي را در اين تيم تکذيب کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حبيب کاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس تهران در پي انتشار اخباري مبني بر حضور محمد احمدزاده و حميد استيلي در تيم فوتبال پرسپوليس را تکذيب کرد.
وي اعلام کرد: هنوز دايي هيچ گزينهاي را براي دستياري خودش معرفي نکرده است.
* عماد محمدرضا مهاجم عراقي تيم فوتبال الزمالک مصر که براي مذاکره با پرسپوليسيها به ايران آمده بود قبل از ترک ايران در جلسهاي دو ساعته با علي دايي شرکت کرد و با وي به گفتوگو پرداخت.
گفتني است دايي موافقت خود را با حضور اين بازيکن در پرسپوليس اعلام کرده است.
pnugirl
10-19-2010, 04:13 PM
باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در نامه اي به باشگاه پرسپوليس تهران انتخاب علي دايي به عنوان يکي از پنجاه اسطوره بزرگ فوتبال جهان را تبريک گفت.
در اين نامه آمده است: همانگونه که علي دايي در مدت حضورش در فوتبال هميشه و همه جا يک سفير خوشنام و معتبر براي فوتبال ايران بوده است نام و اعتبار اين اسطوره بزرگ ايران پس از خداحافظي اش از فوتبال به عنوان بازيکن همچنان براي کشورمان مايه مباهات و افتخار است.
انتخاب علي دايي به عنوان يکي از پنجاه اسطوره زنده فوتبال جهان از سوي مجله معتبر ورلد ساکر و قرار گرفتن نام شهر يار فوتبال ايران در کنار بزرگاني همچون پله ، فرانس بکن بائر ، ميشل پلاتيني ، زين الدين زيدان ، دينوزوف ، ديه گو مارادونا ، بابي چارلتون ، اوزه بيو و... حکايت از بزرگي هاي تمام ناشدني اين چهره آذري و دوست داشتني ايران دارد که فراي هر رنگي محبوب همه ايراني هاست.
باشگاه فولاد مبارکه سپاهان با تبريک اين انتخاب به باشگاه پر سپوليس تهران و همه دوستداران علي دايي اميدوار است تا در ايران مان هم بيش از هر زماني بزرگان و تلاشگران ورزش مورد احترام و کرامت قرار گيرند.
pnugirl
10-19-2010, 04:22 PM
گزارشگران برنامه ۹۰ كه در تمرين ديروز بعدازظهر پرسپوليس حضور داشتند، بدون هماهنگى با مسئولان تيم شروع به تصويربردارى از تمرين كردند كه همين امر باعث شد با رسائى معاون باشگاه درگيرى پيدا كنند.
اقدام گزارشگران ۹۰ باعث دلخورى شديد كادر فنى شد و تمرين پرسپوليس تحت الشعاع اين موضوع قرار گرفت.
pnugirl
10-19-2010, 04:30 PM
سرپرست باشگاه پرسپوليس تهران آخرين وضعيت پيوستن عماد محمدرضا به اين تيم را اعلام كرد.
حبيب كاشاني در خصوص عماد محمدرضا اعلام داشت: با اين بازيكن صحبتهاي خوبي داشتهايم اما فقط ميخواهد با قراردادي به مدت نيمفصل به پرسپوليس بيايد.
وي افزود: ابتدا قرار بود طي نامهاي به باشگاه الزمالك مصر اعلام كنيم كه خواهان جذب عماد رضا هستيم چون اين بازيكن با تيم مصري قرارداد دارد، اما اين بازيكن مخالفت و اعلام كرد خودم تكليف نهاييام را مشخص و با مصريها مذاكره ميكنم.
كاشاني ادامه داد: مقرر شد عمادرضا تمام صحبتها را خودش را انجام دهد و تا 22 آبان ماه تكليف نهايياش را به ما اعلام كند تا در صورتي كه مشكل خاصي پيش نيايد او را از هفته 15 به بعد در اختيار داشته باشيم.
كاشاني تاكيد كرد: عمادرضا حتي با دايي نيز صحبتهايي داشته و در صورتي كه نيم فصل با ما قرارداد ببندند قرارداد او در فصلهاي آينده قابل تمديد است.
pnugirl
10-19-2010, 04:31 PM
کریم باقری بعد از بازی ایران- برزیل مصاحبهای انجام نداد و حتی قبل از دربی نیز در دسترس نبود.
عصر دیروز برای دقایقی با کاپیتان پرسپولیس صحبت کردیم که در ادامه میخوانید.
چه عجب موبایل شما روشن است؟
(میخندد) هستیم.
بعد از بازی برزیل دنبالتان بودیم.
چه شده بود؟
اکثر دوستان و همبازیان شما میگفتند نباید در ابوظبی با تیمملی خداحافظی میکردید؟
خودم هم دوست نداشتم در غربت با تیمملی وداع کنم اما این بازی شرایط ویژهای داشت. به هر ترتیب بازی با برزیل برای هر تیمی معتبر است و هر بازیکنی دوست دارد در چنین مسابقه بزرگی حضور داشته باشد.
تلویزیون صحنههای پایان مسابقه که شما روی دوش بازیکنان بودید را کامل نشان نداد. نفهمیدیم احساساتی شدید یا نه؟
احساسات چی؟
وداع با تیمملی، ریختن اشک و...
نه بابا، مگه فیلم هندی بود؟ همه یک روز میآیند و یک روز میروند. من هم روزی به تیمملی دعوت شدم و با اینکه 17-16 سال گذشته وقتی به آن زمان فکر میکنم انگار 16، 17 روز قبل بود. الان هم همهچیز تمام شد و رفت. ولی موقع خداحافظی با فوتبال و با پیراهن پرسپولیس در تهران، انشاءالله در حضور تمام دوستان قدیمی این کار را انجام میدهم.
خداحافظی با پرسپولیس برای آخر همین فصل است یا یکی، دو فصل دیگر؟
معلوم نیست تا ببینیم در آینده چه اتفاقاتی میافتد.
همچنان اصرار دارید بعد از فوتبال به کلی از بحث مربیگری دوری کنید؟
آره من اهل مربیگری نیستم.
پس چکار خواهید کرد؟
اینقدر کار دور و بر ما هست که وقتمان را پر کند.
اوضاع بازار و کسب و کارتان چطور پیش میرود؟
یک روز کم، یک روز بیشتر و در هر صورت شاکر خداوند هستیم.
شیث رضایی اخراج شده، نظر کاپیتان اول پرسپولیس درخصوص اخراج کاپیتان دوم تیم چیست؟
دقیق نمیدانم. این تصمیمات در حیطه وظایف مدیر و سرمربی است و بنده فعلاً بازیکن پرسپولیس هستم و درست نیست به عنوان یک بازیکن به این مقوله ورود کنم. تصمیمی بوده که باشگاه گرفته و بازیکن موظف به رعایت خواسته و قوانین باشگاه است.
چند هفتهای است یا مساوی میکنید یا میبازید. این نوار ناکامی تا چه زمان ادامه پیدا خواهد کرد؟
حتماً دیدهاید که در برخی بازیها پرسپولیس یا بدشانسی آورد یا اشتباهات معمول داوری به ضررش تمام شد. ما باید با تلاش و تمرکز بیشتر وارد مسابقات شویم. قطعاً به دنبال جبران امتیازات از دست رفته خواهیم بود.
ذوبآهن حریف این هفته پرسپولیس است.
فقط 3 امتیاز را میخواهیم، اما خارج از بحث بازی ذوبآهن مقابل پرسپولیس برای این تیم در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا آرزوی موفقیت میکنم. ذوبآهن در دو فصل گذشته استحقاق کسب جام قهرمانی را داشته است و آرزو میکنم با اقتدار در عربستان، الهلال را حذف و به فینال لیگ قهرمانان صعود کند.
سر صحنه گل پرسپولیس مقابل استقلال شما هم روی نیمکت تیمتان به داوری معترض بودید، اما همچنان برخی و از جمله رئیس کمیته داوران میگویند گل پرسپولیس آفساید بود.
به نظر من که صددرصد گل بود و اصلاً از دور هم تابلو بود که بازیکن ما در موقعیت آفساید قرار ندارد. من نمیگویم اگر داور آن توپ را گل میگرفت حتماً ما برنده میشدیم، اما آن توپ گل بود و میتوانست سرنوشت مسابقه را طور دیگری رقم بزند.
شما سالها بازیکن تیمملی بودهاید و با فضای تیم کنونی ما نیز آشنایی دارید. چشمتان آب میخورد این تیم قهرمان جام ملتهای آسیا شود؟
خیلی سخت است پیشبینی کنم. زمان خودمان و با آن همه بازیکن توانمند و آماده نمیتوانستم بگویم حتماً قهرمان میشویم، اما این تیم نیز در بازیهای سخت نشان داده توانمند است و امیدوارم با حمایت همه جانبه در جامملتها به موفقیت برسد.
O M I D
10-19-2010, 06:29 PM
:170:
در صورت توافق مهاجم عراقي با الزمالک مصر
عمادرضا از هفته پانزدهم براي پرسپوليس بازي ميكند
سرپرست باشگاه پرسپوليس تهران آخرين وضعيت پيوستن عماد محمدرضا به اين تيم را اعلام کرد.
حبيب کاشاني در خصوص عماد محمدرضا اعلام داشت: با اين بازيکن صحبتهاي خوبي داشتهايم اما فقط ميخواهد با قراردادي به مدت نيمفصل به پرسپوليس بيايد.
وي افزود: ابتدا قرار بود طي نامهاي به باشگاه الزمالک مصر اعلام کنيم که خواهان جذب عماد رضا هستيم چون اين بازيکن با تيم مصري قرارداد دارد، اما اين بازيکن مخالفت و اعلام کرد خودم تکليف نهاييام را مشخص و با مصريها مذاکره ميکنم.
کاشاني ادامه داد: مقرر شد عمادرضا تمام صحبتها را خودش را انجام دهد و تا 22 آبان ماه تکليف نهايياش را به ما اعلام کند تا در صورتي که مشکل خاصي پيش نيايد او را از هفته 15 به بعد در اختيار داشته باشيم.
کاشاني تاکيد کرد: عمادرضا حتي با دايي نيز صحبتهايي داشته و در صورتي که نيم فصل با ما قرارداد ببندند قرارداد او در فصلهاي آينده قابل تمديد است.