سلام به همه طرفدارای گل و گلاب قرمز پوشای پایتخت
اول به امید قهرمانی تیم توی هر سه جام باشگاههای آسیا، لیگ برتر و حذفی!!!
و بعد...
سلام به همه طرفدارای گل و گلاب قرمز پوشای پایتخت
اول به امید قهرمانی تیم توی هر سه جام باشگاههای آسیا، لیگ برتر و حذفی!!!
و بعد...
«حسین هدایتی» به عنوان رئیس هیأت مدیره پرسپولیس منصوب گردیدجلسه فوقالعاده هیأت مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) امروز پنجشنبه چهاردهم شهریور ماه از ساعت 12 در دفتر مدیر عامل باشگاه تشکیل شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، نشست فوقالعاده هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس رأس ساعت 12 ظهر امروز در دفتر مدیر باشگاه تشکیل شد و طی آن رئیس هیأت مدیره باشگاه منصوب گردید.
سید داریوش مصطفوی در این خصوص گفت: با توجه به رأی تمامی اعضای هیأت مدیره، «حسین هدایتی» به عنوان رئیس هیأت مدیره باشگاه فرهنگی - ورزشی پیروزی (پرسپولیس) منصوب شد.
اونجوری که من شنیدم البته هنوز خبرم موثق نیست قراره تیممون خصوصی بشه و بدنش به همین آقای هدایتی.
برای کسایی که ایشون رو نمی شناسن همین رو بگم که ایشون همون شخصی هستن که خرج و مخارج تیم استیل آذین رو داده بودن. گفته می شه که فوق العاده خرپولن و به قولی آبرامویچ ایرانن
ایشون هم گفته اگر پرسپولیس رو به من بدن هر فصل 15-20 ملیارد خرجش می کنم
ببینیم چی میشه دیگه
خبر بعدی هم که پیوستن جادوگر آسیا به پرسپولیس است.
گفته می شه رضایت نامه ایشون برای باشگاه 600 ملیون خرج برداشته اما قراردادش گمونم دویست و اندی ملیون با حقوق ماهیانه 8 ملیون است که تمام این هزینه ها را هم همین آقای هدایتی معروف تقبل کردند.
این خبر رو هم به نقل مستقیم از سایت رسمی باشگاه داشته باشید:
«علی کریمی» شنبه در تمرینات پرسپولیسطی گفتگوی تلفنی سید داریوش مصطفوی مدیر عامل باشگاه پرسپولیس با علی کریمی، وی از روز شنبه در تمرینات این تیم شرکت میکند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مدیر عامل باشگاه اعلام کرد؛ طی گفتگویی 50 دقیقهای با علی کریمی بازیکن ارزشمند کشورمان در خصوص حضور در تیم پرسپولیس، وی ابراز رضایت نمود تا به جمع سرخپوشان بپیوندد و قرار شد روز شنبه در باشگاه حضور یافته و پس از آن در تمرینات این تیم شرکت کند.
حاشیه ها درمورد پیوستن علی کریمی به تیم پرسپولیس خیلی زیاده به طوری که این فوتبالیست تکنیکی که تا چندی پیش خیلی کم جلوی دوربین ها ظاهر می شد و خیلی بی حاشیه به بازی خودش ادامه می داد حالا هرروز در تیتر روزنامه ها حرف هایی به نقل از ایشون چاپ می شه.
خودش که دیشب توی 90 گفت یکی از ارزان ترین بازیکنان حال حاضر لیگ برتر کشور است
قطبی هم از پشتکارش توی تمرینات اظهار رضایت کرد و اون را بی سابقه دونست
به قول فردوسی پور این از معدود دفعاتی است که علی کریمی برای اینکه خودش را به دیگران ثابت کند انگیزه دارد.
با کمک هیأت مدیره، بهترین بازیکنان را جذب کردیم مصطفوی: کریمی گفت برای ادای دین به وطن و باشگاه پرسپولیس آمدهامعلی کریمی ملقب به جاودگر فوتبال ایران صبح امروز در باشگاه پرسپولیس حضور یافت و پس از ثبت قرارداد، در تمرینات این تیم حضور خواهد یافت.
سید داریوش مصطفوی مدیر عامل باشگاه پرسپولیس پس از عقد قرارداد با علی کریمی به سوالات سایت رسمی باشگاه پرسپولیس چنین پاسخ داد؛
تبریک به مناسبت حضور بازیکن بزرگی چون علی کریمی در تیم پرسپولیس...
بنده هم به عنوان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس، حضور علی کریمی را به کلیه هواداران محبوب پرسپولیس تبریک عرض میکنم. من با کمک هیأت مدیره محترم باشگاه، بهترین بازیکنان را جذب کردیم و بقیه راه را به سرمربی تیم میسپاریم.
علی کریمی طبق قرار قبلی در باشگاه حضور یافت؟
بله. علی کریمی به همراه مدیر برنامههایش رأس ساعت 10/10 صبح امروز (شنبه) وارد باشگاه شد و طی مذاکرات نهایی، با این باشگاه به توافق رسید.
مبلغ و شرایط قرارداد علی کریمی به چه شکل است؟
قرارداد علی کریمی با باشگاه پرسپولیس به مدت یکسال و به این صورت منعقد شد؛ مبلغ 300 هزار دلار به عنوان طلب باشگاه قطری از سوی پرسپولیس پرداخت شود و مبلغ حدوداً 69 میلیون تومان نیز به علی کریمی پرداخت خواهد شد.
مبلغ قرارداد کریمی با شایعات فاصله بسیاری دارد، آیا این مبلغ واقعی است؟
صد در صد. علی کریمی بازیکن بزرگی است و برای پوشیدن پیراهن پرسپولیس هیچ شرایطی را برای باشگاه نگذاشت و با قیمتی که عنوان شد به پرسپولیس پیوست.
باشگاه برای ثبت قرارداد با کریمی مشکلی نداشت؟
تنها مشکلی که داشتیم این بود که فدراسیون فوتبال، نامهای را از کمیته المپیک قطر مبنی بر آزاد بودن بازیکن فوق الذکر درخواست کرده بود که این کمیته به دلیل مصادف شدن این روز با ماه مبارک رمضان تعطیل بود و آنها به خاطر باشگاه مردمی پرسپولیس قول دادند، فردا تا ساعت 10 صبح نامه فوق را به باشگاه فکس کنند.
برای اولین بار در باشگاه اتفاق افتاد که مدیر حقوقی باشگاه در ثبت قرارداد بازیکن حضور داشته باشد، این موضوع نظر چه کسی بود؟
نظر مدیر عامل بود و به نظر بنده کلیه قراردادهای باشگاه باید زیر نظر مدیر حقوقی باشگاه انجام گیرد تا باشگاه در آینده با هیچگونه مشکلی مواجه نشود.
آیا با علی کریمی در خصوص قطبی، نیمکت نشینی، کاپیتانی، پست، شماره پیراهن و... به توافق رسیدهاید؟
کریمی بازیکن بزرگ و حرفهای است که با خواست قلبی خود به تیم پرسپولیس آمده است. ما درباره کلیه موضوعات به گفتگو نشستیم و جالب اینکه علی کریمی گفت: من برای ادای دین به وطن و باشگاه محبوبم پرسپولیس به ایران آمدهام. بازی کردن برای من مهم نیست. به نظر سرمربی تیم احترام میگذارم و به درخواست وی از دروازه تا پست مهاجم در خدمت تیم خواهم بود.
آیا علی کریمی بخاطر حضور در تیم ملی به پرسپولیس آمده است؟
خیر اصلاً اینطور نیست. علی کریمی بازیکن ارزشمندی است که کلیه امور فوتبال را به شکل واقعی و کاملاً حرفهای دنبال میکند. کریمی در مورد تیم ملی گفت: من با اکثر بازیکنان تیم ملی دوست هستم و برای موفقیت روز افزون آنها و تیم ملی کشورم آرزوی توفیق دارم و امیدوارم با بازیهای خوب تیم ملی به جام جهانی صعود کنیم و در این راه هر کاری از دست هر ایرانی بر می آید، باید آن را انجام دهد.
به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس
سومین گلزن ملی و بازیکن سال آسیا در پرسپولیس کریمی با کلکسیونی از افتخارات به پرسپولیس آمدعلی کریمی به طور رسمی به عضویت تیم فوتبال پرسپولیس در آمد و بعد از 7 سال و 3 ماه دوباره پیراهن تیم محبوب خود را پوشید.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کریمی آخرین بار در تاریخ چهارم خرداد ماه 1380 در مرحله نیمه نهایی جام باشگاههای آسیا مقابل تیم سامسونگ کره برای پرسپولیس به میدان رفته بود.
در ضمن، آخرین باری که وی در مسابقات لیگ، تیم پرسپولیس را همراهی کرد در روز بیست و هفتم اسفند ماه 1379 در هفته بیستم لیگ دهم آزادگان بود که تیم پرسپولیس 4 بر یک تیم استقلال رشت را در هم کوبید.
آخرین بازی وی در جام حذفی برای پرسپولیس در روز 16 اردیبهشت 1380 بود که این دیدار در ساری مقابل تیم شموشک نوشهر برگزار شد که به علت فرو ریختن سقف ورزشگاه این بازی نیمه تمام ماند.
نگاهی داریم به افتخارات مهم کریمی، یکی از برترین بازیکنان قاره آسیا؛
* بهترین بازیکن سال آسیا در سال 2004
* برترین بازیکن ماه آسیا در ژوئن 2000، اکتبر 2001 و اکتبر 2003
* عضو تیم منتخب آسیا در سال 2004
* آقای گل جام ملتهای آسیا در سال 2004
* آقای گل لیگ امارات در سالهای 2003 و 2004
* بهترین بازیکن لیگ امارات در سالهای 2001 و 2003
* قهرمانی در لیگ آزادگان در سالهای 77 و 78 با پرسپولیس
* قهرمانی در بوندس لیگا و جام حذفی در سال 2006 با تیم بایرن مونیخ آلمان
* گلزنی در جام قهرمانان باشگاههای اروپا به تیم راپید وین در آذر ماه 84 به همراه تیم بایرن مونیخ
* بیشترین بازی ملی بعد از علی دایی با 108 بازی
* سومین گلزن برتر تاریخ تیم ملی با 35 گل بعد از دایی (109 گل) و باقری (47 گل)
و چندین افتخار دیگر ...
به هر حال بازیکنی با این همه افتخارات دوباره به پرسپولیس آمد تا این تیم به سطح جام قهرمانی آسیا امیدوارتر باشد.
متاسفانه دیشب تیم پرسپولیس در هفته ششم لیگ برتر طعم شکست رو چشید.
ولی حقش نبود بازی رو پرسپولیس کرد ولی گل رو مس زد!! یک پنالتی پرسپولیس رو هم داور خورد!
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور