توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
pnugirl
10-20-2010, 04:08 PM
پرسپولیس بازی برابر رقیب سنتی اش را واگذار کرد تا متهم ردیف اول این دیدار چه به لحاظ حاشیه(از دید قاضی شریفی) و چه از لحاظ فنی(به زعم دایی)، شیث رضایی لقب گیرد!
در مورد احضار شیث به کمیته انضباطی بحثی نداریم چون چیزی را که ندیده ای، نمی توانی به قضاوت بنشینی اما در مورد اخراج شیث از تمرینات و در اختیار قرار دادن او توسط سرمربی تیم به کمیته انضباطی باشگاه صحبت هایی وجود دارد که شاید اینگونه رفتارها و روندها در پرسپولیس چندان کارساز نباشد!
باشگاه پرسپولیس در مورد دلایل اخراج موقت شیث عنوان نموده که این بازیکنان در دو دیدار پی در پی برابر ملوان و استقلال به لحاظ فنی ضعیف ظاهر شده و نتوانسته انتظارها را برآورده کند!!حال در اینجا سوالی مطرح می شود:
هر سرمربی حرفه ای می داند که یک بازیکن هیچگاه در اوج قرار نداشته و ندارد. فراز و فرود لازمه بازی یک بازیکن است که اگر بنا باشد همه دفاع ها درست بازی کنند که هیچگاه گلی در فوتبال به ثمر نمی رسد!
مورد بعد به این قضیه باز می گردد که تا آنجا که همه می دانند، علی دایی مربی ای است که به اسم و رسم بازیکن توجهی نداشته و هرکس را که به لحاظ فنی آماده تر باشد را در ترکیب اصلی قرار می دهد اما اگر بخواهیم مبنا را بر این قرار دهیم که اخراج شیث بدلیل ضعیف ظاهر شدن برابر ملوان و استقلال بوده، سوالی از سرمربی تیم مطرح می شود:
بازیکنی که در یک بازی ضعیف ظاهر می شود نمی بایست در بازی بعدی تیمش که از قضا یک بازی حساس نیز هست در ترکیب اصلی قرار بگیرد! این اصلی است که خود علی دایی همواره به آن پایبند بوده و هست.
اگر شیث در بازی برابر ملوان ضعیف ظاهر شده، چرا در ترکیب ثابت برابر استقلال به میدان می رود تا اشتباهات خود را تکرار کند و اینگونه مورد غضب آقای سرمربی قرار گیرد؟ ضمن آنکه در بازی دربی، از دقیقه 10 به بعد که بازی در دست استقلالی ها افتاد، حفره بزرگ خط دفاعی پرسپولیس آنقدر آشکار بود که نتوان مدعی شد آن را ندیده ایم! حداقل 3بار میداوودی و برهانی از عمق پرسپولیس تک به تک شدند که البته علی دایی تا اواسط نیمه دوم هیچ راه حلی برای این قضیه نیندیشید و جالب آنکه تعویضش را بر مبنای خروج مجتبی شیری و ورود نورمحمدی پایه ریزی کرد نه تعویض شیث!!
جالب اینجاست که آیا در این چند هفته ای که از آغاز مسابقات گذشته، این فقط شیث بوده که نتوانسته به لحاظ فنی خود را نشان بدهد؟ آیا بازیکنان دیگری نبوده اند که دایی در حال حاضر با شیث اینگونه رفتار می کند؟
بحث ما طرفداری از شیث یا بازیکن سالاری نیست اما باید مشخص شود که مرغ همسایه فقط برای شیث غاز است یا نه؟
در هیچ کجای دنیا چنین برخوردی با یک بازیکن نمی شود که دایی با شیث کرده! اگر او به لحاظ فنی مشکل داشته که دوری از ترکیب اصلی و سکونشینی مجازات اوست که اگر بنا باشد با ضعیف بازی کردن هر بازیکنی، وی را از باشگاه اخراج کنیم، در آنصورت پرسپولیس تا پایان فصل بیش از نیمی از بازیکنان خود را از دست خواهد داد!!
آیا این حرکت و تصمیم دایی یک فرار رو به جلو است؟ یا تسویه حساب شخصی؟
pnugirl
10-21-2010, 01:10 AM
اسماعيل وفايي مدیر عامل شرکت فرهنگی ـ ورزشی پرسپولیس كه از مدعيان مالكيت پرسپوليس است در روزهاي اخير بار ديگر با حضور در برنامه هاي صدا و سيما به ريشه يابي اين موضوع پرداخت و گفت: اين آقايان 18 سال تماشاگران پرسپوليس را فريب دادهاند.
البته عباس انصاري فرد و حسين منتظر موعود موسسه پيروزي را به نام خود تاسيس مي كنند و اين در شرايطي است كه اين دو نفر از سوي سازمان، امين اموال بيت المال بوده و هستند. اگر امكان داشت كمي در خصوص سمت ها و پست هاي آنها و حاميانشان تحقيق كنيد...
وفايي افزود: صد در صد باشگاه فرهنگي، ورزشي پرسپوليس متعلق به بنده است و سازمان تربيتبدني هيچ سهمي در اين تيم ندارد.
وفايي در اقدام جالب ديگري سال گذشته همزمان با انتصاب حبيب كاشاني به عنوان سرپرست باشگاه پيروزي با صدور آگهی در چند روزنامه ورزشی، سرپرستی در باشگاه پیروزی را به وی تبریک گفت.
بر اساس اطلاعات منتشر شده شركت فرهنگي و ورزشي پرسپولیس در تاریخ 18 اردیبهشت سال 1370 با 50/5 درصد سهام توسط اسماعیل وفایی، 49 درصد توسط سازمان تربیت بدنی و نیم درصد سهام توسط حسین منتظر موعود، تاسیس شد و به ثبت رسیده است .
بعد از 2 سال سازمان تربیت بدنی سهام خود را به طور کامل در اختیار اسماعیل وفایی گذاشت و از شرکت پرسپولیس خارج شد ، هرچند در سال 1380 سازمان با ثبت شرکت پیروزی رسما صاحب این تیم شد ولي مالكيت نام پرسپولیس هيچگاه منتقل نشد.
صاحبان شركت پرسپوليس پس از گذشت اين سالها ادعا ميكنند كه تيم فوتبال اين شركت بايد به صاحبان اصلياش كه آنها هستند برگردد و حتي چارت سازمان خود را مشخص كرده و اسماعيل وفايي رئيس هيات مديره و مديرعامل و حميد موحدي هم به عنوان نايب رئيس هيات مديره فعاليت خواهد كرد.
وفايي كه چند هفته گذشته به تلويزيون آمده و در برنامه صبح بخير ايران نيز شركت كرده بود بار ديگر به اين امر قانع نشد و به گفتگو با راديو پرداخت.
وفايي پيرامون سابقه پرسپوليس پيش از انقلاب و چگونگي واگذاري و انتقال امتياز باشگاه پرسپوليس ميگويد: سابقه پرسپوليس قبل از انقلاب روشن است و در اصل امر پيچيدهاي نيست و به صورت شخصي و خصوصي به ثبت رسيده است، درواقع امتيازي است كه آقاي علي عبده درخواست كرده و راهاندازي كرد و توسط شركت خودشان يعني crc پشتيباني كرد.
پس از پيروزي انقلاب اموال آقاي عبده و امتياز باشگاه پرسپوليس يا در واقع اموال شركت crc توسط بنياد مستضعفان مصادره شد. اين اموال تا سال 1368 و در زماني كه آقاي مهندس مظاهري كه مسووليت بنياد مستضعفان را برعهده داشتند در اختيار بنياد بود و آقاي عليآبادي (رييس فعلي كميته ملي المپيك) هم مدتي مديرعاملي اين باشگاه را برعهده داشتند.
از سال 69 و با توجه به تغيير مديريت بنياد مستضعفان رفيقدوست به بنياد آمد و اعلام شد كه بنياد تمايلي براي اداره باشگاه ندارد و جدا از مجموعه بولينگ چمران كه در اختيار بنياد خواهد بود، قصد دارد امتياز باشگاه را به سازمان تربيتبدني يا هر شخص حقيقي ديگري واگذار كند! بنابراين پيشنهادي به سازمان تربيتبدني شد كه بتواند اداره آن را برعهده بگيرد.
وفايي در ادامه افزود: سال 1369 دكتر غفوريفرد، رييس سازمان و عباس انصاريفرد، مسوول حراست سازمان ورزش و مديركل حوزه رياست اين سازمان بودند كه توسط يكي از دوستان از طرف اين عزيزان به بنده پيشنهاد شد كه آيا تمايل داريد در اداره باشگاه پرسپوليس مشاركتي داشته باشيد كه بنده پذيرفتم و شركتي با نام شركت فرهنگي، ورزشي پرسپوليس ثبت رسمي شد.
وفايي در پاسخ به سوال مجري برنامه درباره چگونگي تقسيم سهام اين شركت و جزئيات آن گفت: در آن دوران 51 درصد سهام باشگاه به نام بنده و 49 درصد آن به نام سازمان تربيتبدني ثبت شد كه البته بنده نيمدرصد آن را به نام منتظر موعود انتقال دادم تا بتواند شركت سهامي خاص شود كه اساسنامه آن را آقاي دكتر غفوريفرد با مهر رسمي تاييد كردند.
وفايي درباره فعاليت باشگاهي كه اسم پرسپوليس را روي خود نهاده بود، گفت: اوايل سال 70 باشگاه فرهنگي، ورزشي به اين اسم ثبت رسمي شد و فعاليت آن آغاز شد كه بر اين اساس بنده مديرعامل بودم، عباس انصاريفرد امين سهام سازمان و منتظر موعود عضو هيات مديره بودند كه هزينههاي سال 70 را تماما ما پرداخت كرديم و باشگاه با اين روش راه خود را دنبال ميكرد.
ما براي اين باشگاه برنامههاي مفصلي داشتيم، قصد ما اين بود سهام باشگاه را به مردم واگذار كنيم و بتوانيم امكانات و ورزشگاههاي مجهزي را احداث كنيم! در اين راستا اواخر سال 70 به انگليس رفتم تا با تيم منچستريونايتد براي تاسيس مدرسه فوتبال مشترك پرسپوليس - منچستريونايتد مذاكره كنم كه مذاكرات مفيدي هم انجام شد، اما از تهران با من تماس گرفتند و گفتند كه شما تيم نداريد! وقتي به تهران آمدم، گفتند نام پرسپوليس طاغوتي است و با نام پرسپوليس نميتوان فعاليت كرد. پس از مدتي متوجه شدم آقايان در غياب بنده موسسه پيروزي داخل پرانتز پرسپوليس را ثبت كردند كه اصلا اين ثبت خلاف بود، چرا كه پرسپوليس قبلا ثبت شده بود و ديگر اينكه اگر قرار بود نام تغيير يابد، چرا همان شركت قبلي را تغيير نام ندادند و در غياب بنده موسسه پيروزي را ثبت كردند؟
به هر حال موسسه پيروزي با 50 درصد سهام به نام عباس انصاريفرد و 50 درصد سهام به نام منتظر موعود ثبت شده بود و سازمان تربيتبدني هيچ نقش و سهمي در موسسه پيروزي نداشت. بنابراين در آن مقطع دو باشگاه وجود داشت: اولي باشگاه فرهنگي - ورزشي پرسپوليس بود كه سهامي خاص بود و قابليت تبديل شدن به سهامي عام و واگذاري به مردم را داشت و بنده 51 درصد سهامش را داشتم و سازمان هم 49درصد سهم داشت و باشگاه دوم هم موسسه پيروزي كه متعلق به انصاريفرد و منتظر موعود بود.
وفايي يادآور شد: در آن مقطع به دليل اينكه به نقل از بزرگواري گفتند نام پرسپوليس طاغوتي است، بنده سكوت كردم و حرفي نزدم. اگرچه بعدها متوجه شدم بنده را فريب دادهاند و آن بزرگوار اصلا چنین صحبتی را عنوان نکرده است، اما در ادامه در اداره موسسه پيروزي اختلافاتي رخ داد كه بر اين اساس انصاريفرد از 50 درصد سهام خود 70 درصد آن را به محلوجي و 25درصد را به عابديني فروخت و 5 درصد را براي خود نگه داشت كه از ماجراي اختلافات اين گروه از سال 71 الي 80 همه اطلاع داريد تا اينكه در سال 1380 براساس راي دادگاه و به واسطه اختلافات موجود اداره موسسه پيروزي به سازمان تربيتبدني واگذار شد و تيمي كه امروز در مسابقات ليگبرتر حضور دارد، موسسه پيروزي است نه باشگاه پرسپوليس كه البته براساس مدارك موجود محلوجي و عابديني همچنان سهامداران موسسه پيروزي هستند!
اين آقايان 18 سال تماشاگران پرسپوليس را فريب دادهاند. بنده به خاطر اعتقاداتي كه داشته و دارم و اعتمادي كه به اين آقايان داشتم، استعلام نكردم و دروغ آنها را باور كردم اما پس از 18 سال متوجه شدم كه اصلا بحث طاغوتي بودن يا نبودن پرسپوليس وجود نداشته و اين آقايان به خاطر منافع خود خلاف واقع عمل و رفتار كردند.
وفايي در پايان پيرامون وضعيت امروزي باشگاه پرسپوليس گفت: «در سال 76 بنده با سازمان وارد مذاكره شدم و 49 درصد سهام سازمان هم به بنده واگذار شد و در حال حاضر صد درصد سهام باشگاه فرهنگي، ورزشي به بخش خصوصي تعلق دارد كه مديرعامل آن بنده هستم و در چند رشته فعال هستيم و در آينده نزديك سهام پرسپوليس به مردم واگذار واقدامات جديتر خواهيم داشت.
pnugirl
10-22-2010, 03:02 PM
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: شيث رضايي به خاطر مسائل فني و حاشيهاي، ديگر جايي در تيم من ندارد و تصميمم را قبل از دربي گرفته بودم. علي دايي پس از بازي امروز مقابل نفت محمودآباد در نشست خبري خود اظهار داشت: ابتدا جا دارد به همه خبرنگاران خسته نباشيد گرمي بگويم و جا دارد يادي از محسن آقازاده(سرمربي فقيد فولاد يزد) كنيم كه اگر آن اتفاق نميافتاد شايد امروز با تيم آنها بازي ميكرديم. به خانواده او از طرف خودم و باشگاه پرسپوليس تسليت عرض ميكنم. وي افزود: با توجه به نتايج بدي كه گرفته بوديم امروز با چهرهاي جديد به ميدان آمديم. بازي مقابل اينگونه تيمها خوب است، چون به دليل ناشناخته بودن رويارويي با آنها هميشه سختي خاص خودش را دارد. دايي ادامه داد: به اين ترتيب قطعا زدن گل اول به تيمها سخت است اما گل اول را زديم و ديديد كه در نيمه دوم نيز 4 گل ديگر زديم اما متاسفانه 10 گل نزديم. تيم نفت محمودآباد برنده اين بازي بود چون به ما يك گل در زمين خودمان زد و من فقط ناراحتيام از اين است كه در ورزشگاه آزادي يك گل خورديم. دايي خاطرنشان كرد: آن گل هم به خاطر اين بود كه بچههاي ما به دنبال بازي جوانمردانه بودند، به خاطر همين ايستادند و چنين گلي را دريافت كردند پس نميشود به طور فني در موردش بحث كرد اما به نظر من قبل از بازي با ذوبآهن مرور تاكتيكي خيلي خوبي بود مخصوصا در نيمه دوم كه يك بازي خوب براي تيم من بود. خوشبختانه كارهايي را كه در زمين ميخواستيم انجام داديم. وي در خصوص شيث رضايي و اخراج موقت وي گفت: علت غيبت ايشان مسائل فني و حاشيهاي بود و توضيح اضافه نميدهم. ما يك تيم هستيم و كسي جدا از مسير تيم نبايد حركت كند چون همه بايد در يك خانواده به دنبال يك هدف باشيم. متاسفانه شيث خواستههاي من را هم از لحاظ فني و هم از لحاظ حاشيهاي در تيم به عنوان يك بزرگتر و كاپيتان دوم نتوانست انجام دهد. وي در جواب سؤالي كه تصميم نهايي شما در قبال رضايي چيست، گفت: من تصميمم را گرفتهام. رضايي در بين ما نيست. بحثي به نام ادامه دادن با شيث نداريم چون تصميمم را گرفتم. او را نميخواهم. دايي در جواب سؤالي كه آيا اخراج شيث رضايي به گلزني فرهاد مجيدي ربط دارد يا خير، نيز گفت: اصلا اينطور نيست. تصميم كنار گذاشتن شيث رضايي را زودتر گرفته بودم. بعد از بازي با ملوان چون بازي بزرگي در مقابل استقلال داشتيم به خاطر آن صبر كردم تادربي تمام شود و يك فرصت ديگر به او دادم اما استفاده نكرد. سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در باره حضورش در جمع 50 اسطوره برتر جهان گفت: خواست خدا بود. خدا را شكر ميكنم هميشه اتفاقاتي را پيش ميآورد كه من فكرش را نميكنم به همين دليل هميشه سعي ميكنم سپاسگزار او باشم. وي با اشاره به دربي 69 گفت: در اين دربي برنده واقعي تماشاگران پرسپوليس بودند هيچ وقت در دربيهاي قبل جو دربي 69 را نديده بوديم. تيم به بزرگترين رقيبش ببازد و مردم بلند شوند و براي تيم بازنده دست بزنند. به نظر من برندگان واقعي هواداران پرسپوليس بودند كه فرهنگ واقعي پرسپوليس را نشان دادند و من جا دارد كه دست همه آنها را ببوسم. دايي در پايان در مورد سفرش به زوريخ نيز گفت: دوست ندارم در اين باره صحبت كنم. فقط به خاطر حضور در كميته فني فيفا عازم زوريخ شده بودم نه مسئله خاص ديگر.
pnugirl
10-22-2010, 03:06 PM
تمرین امروز(پنج شنبه) پرسپولیس تا حدودی تحت تاثیر دو بازیکن جدیدی بود که در تمرین شرکت کرده بودند.
سکو برت از کشور مالی و آلتا میر هیر مارتین از کشور برزیل دو مدافع وسطی بودند که برای تست شدن در تمرین حاضر بودند.
پیش از آغاز تمرین دایی جلسهای 10 دقیقهای را با بازیکنان در رختکن تیم برگزار کرد.
قبل از آغاز تمرین محمد منصوری و سعید حلافی به همدیگر پنالتی زدند و حمیدرضا علی عسگر با مهدی الهایی به بازی والیبال پرداختند.
تمرین از ساعت 11:25 با دویدن بازیکنان ذخیره در بازی با نفت محمد آباد زیر نظر مولایی آغاز شد. بازیکنان اصلی آن دیدار نیز پس از 30 دقیقه دویدن به سونا رفتند.
ابراهیم شکوری، مجتبی زارع، بنیامین محمودی و کریم باقری غایبان تمرین امروز بودند.
بازیکنان به دو گروه نارنجی و طوسی تقسیم شدند و به تمرینات اصول دفاعی پرداختند.
کارهای ترکیبی و سانتر از جناحین بخش دیگر تمرینات بود.
O M I D
10-24-2010, 07:15 PM
باقري: ذوب آهن حريف سرسخت و پرانگيزهاي است
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازيهاي ذوب آهن در فصل جاري نشان ميدهد که تيم سر سخت و پر انگيزهاي است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg کريم باقري اظهار داشت: در چند بازي گذشته در ليگ برتر، با بدشانسي، امتيازهاي شيريني را از دست داديم. ميبينيد به جاي بالاي جدول در رده چهارم هستيم.
وي افزود: فوتبال پر از اتفاقات است. جاي جبران داريم. اميدوارم با يکدلي و تلاش بازيکنان، گذشته را جبران کنيم و هرچه سريعتر به بالاي جدول برگرديم.
باقري در خصوص بازي مقابل ذوب آهن اصفهان گفت: ابتدا حضور ذوب آهن در فينال ليگ قهرمانان آسيا را تبريک ميگويم و براي آنها آرزوي موفقيت دارم. ديدار بسيار سختي را مقابل تيم سخت کوش و پر انگيزه ذوب آهن داريم. اميدوارم با هوشيارانه مقابل اين تيم ظاهر شويم.
وي افزود: ذوب آهن تيم خوبي است و بازيکنان قوي دارد. آنها از کوچکترين فرصتهاي خود بهترين استفاده را ميکنند. اميدوارم پرسپوليس در تهران با يک بازي خوب، امتياز اين ديدار را به نفع خودش رقم بزند.
باقري درباره خداحافظي غريبانهاش از تيم ملي گفت: اتفاقي افتاده که تمام شده است. از خداحافظيام از فوتبال در ديدار ايران و برزيل راضي هستم. اين هم شانس من بود. باز هم جا دارد براي چندمين بار از حبيب کاشاني، افشين قطبي و فدراسيون تشکر کنم. چيزيهايي را که مينويسند، به من ربطي ندارد.
O M I D
10-24-2010, 07:16 PM
شيري: ديگر در دقايق پاياني گل نميخوريم
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: قول ميدهيم ديگر در دقايق پاياني گل نخوريم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مهدي شيري اظهار داشت: با شرايطي که در تيم حکمفرما شده، سعي خواهيم کرد زياد به گذشتهها فکر نکنيم. بازي بسيار سختي را برابر ذوب آهن داريم. بايد به 3 امتياز برسيم. ذوب آهن با نتيجهاي که برابر الهلال عربستان گرفت، معلوم است با روحيه بالايي به مصاف ما خواهد آمد.
وي افزود: به همين دليل کار ما به مراتب سختتر از گذشته است. براي اينکه از قهرماني دورتر نشويم و خودمان را به صدر نزديک کنيم، به 3 امتياز ميرسيم. البته به ذوب آهن فکر نميکنيم. براي ما فرقي ندارد مقابل چه تيمي برخورد کنيم.
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس تاکيد کرد: در ديدار مقابل نفت محمود آباد نتيجه خوبي گرفتيم. با وجود اينکه ميدانيم حريف ما را چندان اذيت نکرد؛ ولي برد با 5 گل به ما کمک بسيار زيادي کرد و از لحاظ رواني شارژ روحي براي ما بود. بايد ببينيم جوابش را در بازي آينده خواهيم گرفت.
مهدي شيري درباره دريافت گل در دقايق پاياني گفت: در بازي مقابل نفت محمود آباد ديديد که ايستاديم تا کار جوان مردانه انجام شود. اين اتفاق آخرين دفعهاي بود که اينطور گل ميخوريم. شک نکنيد ديگر در دقيقه 90 گل نميخوريم. قول ميدهيم در پايان بازي با تمرکز بيشتر دفاع کنيم.
O M I D
10-24-2010, 07:17 PM
نوروزي: بايد طلسم گل نزدنم در ليگ برتر را بشكنم
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پس از گلزني در جام حذفي، اين بار بايد طلسم گل نزدنهايم در ليگ برتر را بشکنم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg هادي نوروزي درباره ديدار برابر ذوب آهن اصفهان اظهار داشت: بدون شک بازي سخت و حساسي را در پيش داريم. ذوب آهن تيمي يک دست و هماهنگ است. اکنون هم ميبينيد در ليگ قهرمانان نتايج بسيار خوبي گرفته است. آنها بازيکناني دارند که سالها کنار همديگر به ميدان رفتهاند و نتيجهاش را با پيروزيهاي شيرين جشن ميگيرند.
وي افزود: پرسپوليس هم در زمين خودش بازي ميکند. در چند وقت اخير در ليگ برتر، نتايج خوبي نگرفتيم و محکوم و مجبوريم که ذوب آهن را ببريم. غير از ذوب آهن، هر تيمي که باشد، براي ما فرقي ندارد. اگر هوادار از ما حمايت کند، شکست حريف به مراتب آسانتر خواهد شد.
نوروزي درباره طلسم گل نزدنش در ليگ برتر گفت: پس از اينکه در بازي مقابل نفت محمود آباد پايم به گلزني باز شد، به دنبال اين هستم تا به هر طريقي که شده، در ليگ برتر طلسم گل نزدنم از بين برود. در ديدار مقابل ذوب آهن قطعا به گلزني فکر ميکنم چون از مدافعان اين تيم شناخت کافي دارم.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس در مورد دلايل گل خوردن پرسپوليس در دقايق پاياني، عنوان کرد: در بازي مقابل نفت محمود آباد ديديد. مي خواستيم توپ را بيرون بزنيم تا ببنيم نور محمدي در چه وضعيت است؛ اما متاسفانه حريف ما گل زد. واقعا بايد چه کار انجام ميداديم؟ اين گل حريف تاکتيکي بود؟
O M I D
10-24-2010, 07:18 PM
علي عسگر: به تغيير پست عادت كردهام
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به تغيير پست در تيم عادت کردهام.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علي عسگر اظهار داشت: شرايط من از لحاظ روحي کاملا ايدهآل است. مشکلي براي بازي مقابل ذوب آهن اصفهان ندارم. همه ميدانند ذوب آهن داراي شخصيت تيمي بسيار خوب و بازيکنان قوي است. آنها در اوج به سر ميبرند. ديدار سخت و بسيار حساسي را داريم.
وي درباره تغيير پستهاي متوالياش عنوان کرد: ديگر عادت کردهام که در هر بازي، تغيير پست داشته باشم. دوست دارم بازيکن تاکتيک پذيري باشم. به همين دليل، با شرايط سخت هم کنار آمدهام. اميدوارم موثر باشم. به دنبال اين هستم تا خواستههاي دايي را در زمين پيدا کنم که اميدوارم اينطور باشد.
عليعسگر در جواب سؤالي که آيا به شکست ذوب آهن هم فکر ميکنيد، گفت: همه بازيکنان به برد ذوب آهن فکر ميکنند. شک نکنيد براي رسيدن به اهدافمان در ورزشگاه آزادي کوتاه نخواهيم آمد تا به صدر نزديک شويم. ميخواهيم اتفاقات فوتبال را که در چند وقت اخير ما را اذيت کرده، فراموش کنيم و بيشتر زيباييهاي فوتبال را به مردم هديه دهيم.
O M I D
10-24-2010, 07:18 PM
محمد نوري: هدف ما برد مقابل ذوب آهن است
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: متأسفانه در هفته هاي اخير بدشانس بوديم و نتوانستيم نتايج لازم را کسب کنيم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg محمد نوری گفت: بازی سختی مقابل ذوب آهن در پیش داریم. ذوب آهن تیم خوبی است. خدا را شکر تیم ما در حال حاضر شرایط خوبی دارد و با تمرینات خوبی که انجام دادیم برای شکست این تیم انگیزه زیادی داریم.
وی درباره عملکرد تیمش در بازی با نفت محمودآباد گفت: گل زدن به تیم نفت محمودآباد کار بسیار سختی بود زیرا این تیم فقط برای گل نخوردن آمده بود به خاطر همین موضوع در نیمه اول این دیدار تنها موفق به زدن یک گل شدیم و در ادامه توانستیم این تیم را با گلهای بیشتری شکست دهیم.
هافبک پرسپولیس درباره نتایج نه چندان خوب تیمش در هفته های اخیر لیگ تصریح کرد: متأسفانه در هفته های اخیر بدشانس بودیم و نتوانستیم نتایج لازم را کسب کنیم چون در دقایق پایانی بیشتر به فکر گل زدن هستیم تمرکزمان را از دست می دهیم و متأسفانه گل می خوریم. من فکر می کنم تنها مشکل ما همین موضوع است و مشکل خاص دیگری وجود ندارد.
نوری درباره گلزنی اش در دیدار با ذوب آهن اظهارداشت: هدف پرسپولیس در این دیدار تنها خوب بازی کردن و بردن ذوب آهن است. من امیدوارم اول تیم نتیجه بگیرد و بعد هم تمام تلاشم را می کنم تا بهترین عملکرد را داشته باشم و بتوانم گل بزنم.
O M I D
10-24-2010, 07:19 PM
سرمربي دليل اخراج كاپيتان دوم تيم را تشريح كرد
در نشست آينده کميته انضباطي باشگاه پرسپوليس مدافع اخراجي و کادر فني تيم حضور دارند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg جلسه مديريت باشگاه پرسپوليس و کادر فني تيم فوتبال اين باشگاه امروز (شنبه) در محل باشگاه برگزار شد.
ا ين جلسه با حضور حبيب کاشاني، محمد رسايي، علي دايي، حسين عبدي و محمود خوردبين برگزار شد و به دو ساعت و نيم ادامه داشت، در اين نشست موضوعاتي چون مسائل فني تيم، مسئله شيث رضايي، انتقال تمرينها به مجموعه درفشيفر و تيم ب مورد گفت و گو قرار گرفت.
حاضران در جلسه در ابتدا انتخاب علي دايي را به عنوان يکي از 50 اسطوره زنده فوتبال جهان توسط نشريه ورلد ساکر تبريک گفتند. بحث فني ديدارهاي پرسپوليس برابر استقلال و نفت محمود آباد موضوع اول گفت و گو در اين جلسه بود. اينکه چه کارها و تمهيداتي براي اين ديدارها ميبايستي انجام ميشد و اين تمهيدات تا چه حد تحقق يافت مورد ارزيابي قرار گرفت.
در ادامه علي دايي در مورد مساله شيث رضايي توضيحات خود را ارائه داد و دلايل خود را مبني بر تصميم عدم استفاده از وي تشريح کرد. بنا شد تا شيث رضايي در جلسه مشترک بعدي مديريت و کادر فني که در روزهاي بعد از بازي با ذوب آهن برگزار خواهد شد شرکت کند و درباره مواردي که از نظر کميته فني و باشگاه سوال برانگيز است پاسخ دهد و پس از آن جلسه در مورد حضور يا عدم حضور شيث رضايي در کميته انضباطي تصميم گيري شود.
تلاش براي تسريع در انتقال تمرينهاي تيم به مجموعه درفشيفر از ديگر مسائل مورد بحث در اين جلسه بود که در نهايت محمد رسايي به عنوان مشاور اجرايي باشگاه مسوول پيگيري براي تسريع اين جا به جايي شد. به علاوه تصميم گرفته شد تا اتاق ويژهاي براي علي دايي و حسين عبدي در اين مجموعه آماده شود.
شرايط تيم "ب " و وضعيت اين تيم در آغاز رقابتهاي قهرماني باشگاههاي تهران آخرين بخش دستور جلسه امروز بود.
اين جلسات هفتگي به طور معمول در روزهاي دوشنبه انجام ميشد اما به علت برگزاري ديدار پرسپوليس-ذوب آهن در روز دوشنبه هفته جاري، جلسه اين هفته دو روز زودتر انجام شد.
O M I D
10-24-2010, 07:56 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://isna.ir/isna/PicView.aspx?Pic=Pic-1640228-1&Lang=P)علي دايي با حضور غلامرضا رضايي در تيم ملي اميد موافقت نكرده است.
در حالي كه اسامي تيم ملي فوتبال اميد براي حضور در آخرين اردوي اين تيم پيش از بازي هاي آسيايي گوانگجو اعلام شده است و نام غلامرضا رضايي در ميان بازيكنان دعوت شده به چشم مي خورد اما مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس در گفت و گو با خبرنگار ايسنا، از عدم موافقت علي دايي با حضور رضايي در تيم ملي اميد خبر داد.
منصور بيگمحمدلو ادامه داد: تا اين لحظه كه من اطلاع دارم و صحبت هايي كه در باشگاه انجام شده است، علي دايي هنوز با حضور رضايي موافقت نكرده اما در مورد حضور علي عسگر در تيم ملي اميد فكر نمي كنم كه مشكلي وجود داشته باشد.
مدير روابط عمومي پرسپوليس در مورد جلسه كميته انضباطي اين باشگاه نيز گفت: با توجه به اينكه پرسپوليس در روز دوشنبه با ذوب آهن بازي دارد و جلسههاي كميته انضباطي باشگاه نيز معمولا در روزهاي دوشنبه برگزار مي شود ما در اين هفته نمي توانيم اين جلسه را برگزار كنيم و احتمالا پس از ديدار با استيل آذين برگزار خواهد شد.
وي در رابطه با جلسه ديروز كادر فني پرسپوليس با مديريت باشگاه نيز به ايسنا گفت: در اين جلسه علي دايي به عنوان سرمربي تيم دلايل خود را براي اخراج شيث رضايي باشگاه اعلام كرد و قرار شد كه در جلسه بعدي شيث نيز حضور يابد و به سوالاتي كه مطرح است، پاسخ دهد تا در جلسه بعدي در مورد او تصميم گرفته شود.
بيگمحمدلو در پاسخ به اين سوال كه چقدر احتمال دارد كه شيث به پرسپوليس باز گردد، گفت: از الان چيزي مشخص نيست و بايد در آينده ببينيم كه چه اتفاقاتي ميافتد.
O M I D
10-25-2010, 08:47 PM
دو تغيير در پرسپوليس نسبت به دربي
سرخپوشان به احتمال فراوان امروز با دو تغيير نسبت به ديدار قبلي در ليگ به مصاف ذوب آهن خواهد رفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ترکیب اولیه پرسپولیس مقابل استقلال را نفراتی از جمله: حقیقی، شیث، شیری، محمد، علی عسگر، زارع، بادامکی، فشنگچی، نوری، رضایی، و نوروزی تشکیل دادن که البته با توجه به تمرینات برگزار شده طی هفته اخیر شاهد تغییر خواهیم بود.
به احتمال فراوان نورمحمدی جایگزین شیث و حیدری جایگزین شیری خواهد شد
O M I D
10-25-2010, 08:48 PM
وضعيت ميزباني پرسپوليس در جام حذفي
روز چهارشنبه مراسم قرعه کشي مرحله يک هشتم نهايي جام حذفي برگزار ميشود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg به دليل اينکه برخي از تيمهاي صعود کننده به مرحله يک هشتم جام حذفي، در مرحله يک شانزدهم هر دو ميهمان يا هر دو ميزبان بودهاند، روز چهارشنبه مراسم قرعه کشي بين اين تيمها در ساعت 15 و در محل کميته مسابقات سازمان ليگ برتر برگزار ميشود.
شایان ذکر است که پرسپوليس، داماش گيلان، تراکتورسازي و شهرداري تبريز، شهرداري بندر عباس، فولاد خوزستان، استيل آذين و نفت مسجد سليمان تيمهايي هستند که براي تعيين ميزباني و يا ميهمانيشان در جام حذفي قرعه کشي خواهد شد.
O M I D
10-25-2010, 08:49 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/default.jpg)
شعار اندک هواداران ذوب آهن که در قسمتی از یکی از جایگاه های ورزشگاه آزادی حضور داشتند بر علیه علی دایی با واکنش و اعتراض هواداران پرسپولیس مواجه شد. هواداران ذوب آهن پس از پایان نیمه اول هنگام عبور تیم پرسپولیس برای رفتن به رختکن علیه سرمربی پرسپولیس شعار دادند.
افشین قطبی سرمربی تیم ملی به همراه بیوتر و علیرضا منصوریان دستیارانش در قسمت VIP ورزشگاه ازادی نظاره گر بازی بودند
O M I D
10-25-2010, 08:50 PM
برنده واقعي اين ديدار ابراهيمزاده بود
كاشاني: شايد فردا من و دايي از هم خوشمان نيايد
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: فوتبال هميشه اينطور نيست و شايد من و دايي فردا از هم خوشمان نيايد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
حبيب کاشاني پس از پيروزي 2 صفر مقابل تيم فوتبال ذوب آهن درباره اين مسابقه اظهار داشت: بازي خوبي بود. اجازه ميخواهم قبل از اينکه اين برد را به هواداران تقديم کنم و تبريک بگويم از ابراهيمزاده تشکر کنم.
وي ادامه داد: ذوب آهن با وجود 10 نفره شدن بازي جوانمردانهاي به نمايش گذاشت. صعود اين تيم را به فينال ليگ قهرمانان آسيا تبريک ميگويم. برنده واقعي اين ديدار به نظر من ابراهيمزاده بود.
سرپرست باشگاه پرسپوليس تصريح کرد: بعد از پايان نيمه اول دايي کمي به خاطر شعار هواداران ذوبآهن ناراحت بود که ابراهيمزاده با تماشاگران صحبت کرد و از آنها خواست که آرام باشند. اميدوارم با وجود اينکه 5 هفته خوب نبوديم با اين پيروزي کمي از ناراحتي هواداران کم کرده باشيم. بچهها بايد با قدرت به کارشان ادامه دهند.
کاشاني با اشاره به اشتباهات داوري عليه پرسپوليس گفت: باوجود هجمههاي زيادي که عليه ما بود و اشتباهات داوري که به ضرر ما تمام ميشد، توانستيم اين دوره را با موفقيت پشت سر بگذاريم. با اين کادر فني با قدرت به کارمان ادامه مي دهيم. فوتبال هميشه اينطور نيست و شايد من و دايي فردا از هم خوشمان نيايد.
O M I D
10-25-2010, 08:51 PM
با چهرهاي خاص مدعي ليگ برتر شديم
هافبک پرسپوليس گفت: پيروزي مقابل ذوبآهن باعث شد تا با چهرهاي خاص مدعي ليگ برتر شويم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg اميرحسين فشنگچي پس از پيروزي 2 بر صفر تيمش مقابل ذوبآهن اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم و به غير از 2 گل، موقعيتهاي زيادي را از دست داديم.
وي در مورد از دست دادن ضربه پنالتي پرسپوليس گفت: زمان زدن پنالتي تمرکزم را از دست دادم و اگر نميبرديم خودم را نميبخشيدم. پس از اينکه پنالتي را از دست دادم، ناراحت شدم اما انگيزهام چند برابر شد.
فشنگچي تأکيد کرد: خدا را شکر برديم تا انتقادات عليه ما کمتر شود. اين پيروزي باعث شد تا با چهرهاي خاص مدعي ليگ برتر شويم.
O M I D
10-25-2010, 08:52 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/default.jpg)
زننده گل دو پرسپولیس در بازی با ذوب آهن گفت: "بچههای ما هم قسم شده بودند که با تمام توان در این بازی حاضر شوند و اجازه ندهند بد شانسی یا مسائل داوری تاثیری بر بازی داشته باشد."
نوری پس از برد دو بر صفر پرسپولیس به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: "بدون شک اگر بازیکنان در همه بازیها به همین شیوه و با همین انگیزه بازی کنند، ظرف چند هفته صدر جدول را پس خواهیم گرفت و در پایان فصل هم قهرمانی را به هواداران تقدیم خواهیم کرد."
نوری اضافه کرد: " معتقدم پرسپولیس در تمام بازیهای گذشته هم شایستگی پیروزی را داشت اما ناداوری و البته بدشانسی مانع از نتیجه گیری ما میشد. خوشحالم که با یک بازی خوب توانستیم از شرمندگی هواداران پرسپولیس در بیاییم."
O M I D
10-25-2010, 08:53 PM
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پیش از پرداختن به مسایل مربوط به این بازی لازم است از آقای ابراهیم زاده تشکر کنم که در پایان نیمه اول مانع شعار دادن هواداران ذوب آهن علیه علی دایی شد.
حبیب کاشانی پس از پیروزی دو بر صفر پرسپولیس برابر ذوب آهن در ورزشگاه آزادی به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: پیش از بازی از بازیکنان خواسته بودم در این دیدار با تمام وجود بازی کنند تا با یک نتیجه مناسب هجمهها علیه دایی، پایان یابد. انصافا آنها نیز همین کار را کردند و دیدید که همه آنها پس از هر دو گل به سمت دایی آمدند و او را در آغوش کشیدند.
کاشانی تاکید کرد: این نتیجه چیزی از شایستگی های ذوب آهن کم نمی کند. بازیکنان ما تدابیر اندیشیده شده توسط دایی برای این دیدار را مو به مو اجرا کردند و توانستیم یک بازی مهم را به نفع خودمان رقم بزنیم.
سرپرست باشگاه پرسپولیس ادامه داد: پس از 5 بازی که به هر دلیلی شرمنده هواداران شدیم، امیدورام این نتیجه آنها را راضی کند. ما با قدرت به راهمان ادامه خواهیم داد و با حمایت از کادر فنی مطمئنا میتوانیم فصل به یاد ماندنیای را پشت سر بگذاریم.
O M I D
10-25-2010, 08:57 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://pnu-club.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Ffc-perspolis.com%2Fuploads%2Fposts%2F1287928708.jpg)
کریم باقری، کاپیتان تیم پرسپولیس در میان نامزدهای نظر سنجی فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار برای انتخابمحبوبترین فوتبالیست سال 2010 قرار گرفت.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این نظر سنجی به صورت سالیانه و با رای کاربران سایت این سازمان بین المللی انجام میشود و هواداران پزسپولیس با ورود به بخش نظر سنجی وب سایت این سازمان، میتوانند به کریم باقری رای بدهند.
شایان ذکر است که فرهاد مجیدی، کاپیتان تیم فوتبال استقلال نیز یکی از نامزدهای کسب این عنوان است.
این عنوان در میان سالهای 2006 تا 2009 به ترتیب نصیب استیون جرارد از انگلستان(2006)، محمد ابوتریکه از مصر(2007)، محمد ابوتریکه از مصر(2008) و کارلوس آلبرتو پاوون از هندوراس (2009) شده است.
آدرس صفحه نظر سنجی فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار:
http://www.iffhs.de/?b002ec70a804f4cd003f09 (http://pnu-club.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.iffhs.de%2F%3F b002ec70a804f4cd003f09)
O M I D
10-26-2010, 08:00 PM
دايي: هر وقت لازم باشد خودم از پرسپوليس ميروم
سرمربي پرسپوليس گفت: شرايط پرسپوليس با تيم ملي متفاوت است و هر زمان لازم باشد، خودم تيم را ترک ميکنم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علي دايي پس از برتري 2 بر صفر تيمش مقابل ذوب آهن در نشست مطبوعاتي پس از بازي اظهار داشت: روز خوبي داشتيم و در تمام خطوط زمين خوب بوديم. اشتباه خاصي نداشتيم و از لحاظ تاکتيکي عملکرد مطلوبي را ارائه کرديم.
وي با اشاره به اينکه تيم بزرگي را شکست داديم و با اين امر نشان داديم که از پتانسيل بالايي برخوردار هستيم افزود: بازيکنان با تمام وجود کار کردند و هر دو نيمه بازي دست پرسپوليس بود. به غير از يک فرصتي که طالبي از دست داد، ذوب آهن موقعيت ديگري نداشت، بر عکس تيم ما موقعيتهاي زيادي را داشت و چند فرصت مسلم را از دست داديم. خدا را شکر به گل رسيديم و در اين هفته خوب کار کرديم.
دايي خاطرنشان ساخت: بازيکنان با انگيزه بودند و تمرکز بالايي داشتند، البته مساوي و باخت هفتههاي قبل را گردن بازيکنانم نمياندازم اما آنها امروز با عملکرد فوق العادهشان چيز ديگري بودند.
سرمربي پرسپوليس تاکيد کرد: با دو گلي که زديم در مجموع نشان داديم که از لحاظ تاکتيکي بهتر شدهايم. البته بازي با نفت محمود آباد هم به ما کمک کرد تا امروز تمام توان خود را در ميدان پيدا کنيم.
وي در مورد تيم ذوب آهن گفت: به اين تيم تبريک ميگويم که به فينال قهرمان آسيا راه پيدا کرده است. ذوب آهن تيم بزرگي است و ما امروز مقابل بزرگترين تيم ايران بازي کرديم. تيمي که در عربستان و اصفهان الهلال را ببرد بزرگ است و جا دارد باز هم صعود اين تيم را تبريک بگويم.
دايي در ادامه نشست مطبوعاتياش با اشاره به اينکه در مورد اتفاقات 5 هفته اخير با بازيکنان صحبت کردهام افزود: از آنها اجازه نفوذ در دقايق پاياني را گرفتم، البته شما بازي با نفت محمود آباد و گل دقايق پاياني اين تيم را ديديد. ما بازي جوانمردانه انجام داديم اما توپ درون دروازه پرسپوليس رفت. با اين حال خوشحالم که طلسم را شکستيم و هيچ کاري به گل خوردن در دقايق پاياني نداشتيم چرا که هجمه زيادي در هفتههاي اخير به ما در اين مورد ميشد.
سرمربي پرسپوليس تصريح کرد: بايد همين روند را حفظ کنيم اما مهم اين بود که بازي شش امتيازي را از ذوب آهن برديم.
دايي در مورد دعوت غلامرضا رضايي به تيم اميد گفت: به غلام پيرواني احترام ميگذارم اما رضايي در بدترين زمان به تيم اميد دعوت شد. تيم ما 7 مهاجم ندارد که بخواهيم رضايي را هم از دست بدهيم. بايد با تمام وجود بازي کنيم اما بدانيد پيرواني بزرگ من است و هر کاري از دستم بر بيايد برايش انجام ميدهم.
وي ادامه داد: رضايي را در اختيارش ميگذارم به شرطي که 2 روز قبل از بازي با استيل آذين اين مهاجم را به ما تحويل دهند تا در اين بازي از او استفاده کنيم. چون اگر رضايي و علي عسگر نباشند 30 درصد تيم ما نيست و ما ضربه ميخوريم. اگر اين اتفاق نميافتد بهتر است فدارسيون بازي ما را لغو کند.
دايي اظهار داشت: نميتوانم شرمنده هوادارانم باشم و بايد جواب آنها را بدهم از سوي ديگر اگر تيمي ضرر کند بايد جواب مسئولان را هم بدهم.
سرمربي پرسپوليس در مورد حرکت ابراهيم زاده و اعتراض به داور گفت: ابراهيم زاده مربي بزرگ و با شخصيتي است و اين حرفها را در موردش نزنيد. شايد او استرس داشته و اين اين کارها را انجام داده است.
دايي تاکيد کرد: ما در اين بازي انگيزه زيادي داشتيم چون با فيناليست ليگ قهرمان آسيا بازي کرديم. از هواداران تيمم هم تشکر ميکنم که 5 بازي صبوري به خرج داده و نتيجه آن را امروز با فوتبالي زيبا گرفتند.
وي در مورد مطرح شدن نام چند مربي براي هدايت پرسپوليس افزود: فشار خاصي روي من نبود. در اين مدت تعامل من و باشگاه مناسب بود و شرايط همديگر را ميدانيم و اسامي که ميگوييد را نديدهام چون اصولا روزنامه نميخوانم. اسم استيلي و ديگران را امروز از شما ميشنوم. اما مصاحبهاي مهم است که جلوي دوربين هاي تلويزيوني مطرح شود.
وي يادآور شد: 9 ماه از فوتبال دور بودم و به خاطر عشق و علاقهام به پرسپوليس آمدهام و هر وقت هم بخواهند ميروم چرا که شرايط با تيم ملي فرق دارد و مطمئن باشيد روزي که لازم باشد خودم اين تيم را ترک ميکنم.
سرمربي پرسپوليس ادامه داد: تيمي که 5 هفته بازياش را نبرده باشد فشار رواني بالايي را تحمل ميکند اما بدانيد که صندلي پرسپوليس را از خانهام نياوردهام که به آن بچسبم. يک روز آمدهام و يک روز هم ميروم. تا روزي که هستم مردانه کار ميکنم و چيزي را جا نميگذارم
O M I D
10-26-2010, 08:01 PM
در پایان دیدار تیمهای پرسپولیس و ذوب آهن هواداران تیم فوتبال پرسپولیس اقدام به تشویق منصور ابراهیم زاده، سرمربی تیم ذوب آهن کردند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این اتفاق جالب با واکنش ابراهیم زاده همراه بود. هواداران پرسپولیس ضمن تشویق شدید ابراهیم زاده، از وی و تیم ذوب آهن به خاطر انتقام گیری فوتبال ایران از فوتبال عربستان در ریاض تشکر کردند.
نکته جالب دیگر این اتفاق، تشویق ابراهیم زاده برای کسب پیروزی در فینال لیگ قهرمانان آسیا و قهرمانی در این رقابتها بود. رفتاری که با توجه به رقابت تنگاتنگ تیمهای اصفهانی در سالهای اخیر با تیم محبوب پایتخت نشان دهنده حس میهن دوستی هواداران پرسپولیس بود.
تشویق اینگونه مربی تیم حریف، اتفاقی است که نمونه داخلی از آن سراغ نداریم در حرفهایترین سطح فوتبال جهان نیز پیدا کردن نمونه مشابه آن آسان نیست.
O M I D
10-26-2010, 08:04 PM
مازيار زارع بازي با استيل آذين را از دست داد
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgمازیار زارع هافبک دفاعی پرسپولیس در بازی مقابل ذوب آهن یک کارت زرد گرفت و بدین ترتیب با 3 کارته شدن بازی تیمش مقابل استیل آذین در هفته سیزدهم را از دست داد. زارع که در این فصل در همه بازیهای پرسپولیس حضور داشته است، در بازی مقابل نفت آبادان و ملوان کارت زرد گرفته بود.
O M I D
10-26-2010, 08:04 PM
حيدري: داوريها هميشه به سود اصفهانيها بوده است
مدافع پرسپوليس گفت: داوريها هميشه به سود اصفهانيها بوده است و آنها نبايد در اين مورد حرفي بزنند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سپهر حيدري پس از پيروزي 2 بر صفر تيمش مقابل ذوبآهن اظهار داشت: غير از 2 فرصتي که داشتيم چند گل هم نزديم و بايد با برد پرگل تري حريف را ميبرديم.
وي ادامه داد: فينالست آسيا را شکست داديم، ضمن اينکه به ابراهيمزاده و تيمش تبريک ميگويم که توانستند فينالست آسيا شوند.
حيدري خاطرنشان ساخت: مستحق پيروزي بوديم و به چيزي غير از برد فکر نميکرديم.
وي در مورد اتفاقات داوري اين ديدار گفت: داوريها هميشه به سود اصفهانيها بوده است و نبايد در اين مورد حرفي بزنند.
مدافع پرسپوليس افزود: اميدوارم اين روند را ادامه دهيم. امروز زحمات زيادي را متحمل شديم و خوشحالم که خط دفاعي رو سفيد شد.
O M I D
10-26-2010, 08:05 PM
نوري: هواداران روز به روز پرسپوليس بهتري را خواهند ديد
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به هواداران قول مي دهم که روز به روز آماده تر شويم و بازي واقعي پرسپوليس را به نمايش بگذاريم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ''محمد نوري'' پس از ديدار تيم پرسپوليس مقابل ذوب آهن اصفهان در چارچوب هفته دوازدهم ليگ برتر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در اين فصل به دنبال قهرماني هستيم و براي رسيدن به اين هدف بايد هر روز آماده تر از قبل شويم.
وي گفت: بعد از چند بازي که به دلايل مختلف مثل بدشانسي، بي دقتي خودمان و اشتباهات داوري نتايج خوبي نگرفتيم سه امتياز مسابقه با ذوب آهن اهميت زيادي براي ما داشت.
هافبک گلزن تيم فوتبال پرسپوليس ادامه داد: ما در اين مسابقه بسيار خوب بازي کرديم و علاوه بر 2 گلي که به ثمر رسانديم، يک پنالتي و چند موقعيت گل را نيز از دست داديم.
وي تاکيد کرد: برد حق تيم ما بود و من از هواداراني که ما را تنها نگذاشتند تشکر مي کنم و خوشحالم که جواب اعتماد آنها را داديم.
نوري گفت: ذوب آهن نيز با اين بازي نشان داد که شايسته صعود به فينال ليگ قهرمانان آسيا است.
وي در پايان گفت: سه امتياز اين مسابقه در انتهاي فصل کمک زيادي به ما مي کند.
در پايان هفته دوازدهم ليگ برتر باشگاه هاي ايران ، تيم ذوب آهن اصفهان با 24 امتياز در رده اول و تيم پرسپوليس تهران با 21 امتياز در رده سوم جدول اين رقابت ها قرار دارند.
O M I D
10-26-2010, 08:06 PM
زارع: مصمم بوديم به خاطر دايي ذوبآهن را ببريم
هافبک پرسپوليس گفت: در بازي مقابل ذوب آهن بيش از قبل يکدل و هماهنگ و مصمم بوديم به خاطر دايي اين مسابقه را ببريم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مازيار زارع پس از برتري 2 بر صفر مقابل ذوب آهن عنوان کرد: در جنگ هافبکها در ميانه ميدان پيروز شديم. شناخت کاملي از ذوب آهن داشتيم. شايد آنها خسته بودند، اما با تمام توان مقابل ما بازي کردند.
وي ادامه داد: ساختار دفاعي ما در اين بازي خيلي خوب بود و مصمم بوديم به خاطر دايي اين مسابقه را ببريم. به همين خاطر بيش از قبل يکدل و هماهنگ بوديم تا به خواسته خود برسيم. بايد گذشته را فراموش کرده و به آينده فکر کنيم.
بازيکن پرسپوليس تصريح کرد: خوشحالم که به صدر جدول نزديکتر شديم و بازي 6 امتيازي را از ذوب آهن برديم. براي نماينده ايران هم در فينال ليگ قهرمانان آسيا آرزوي موفقيت ميکنم.
O M I D
10-26-2010, 08:06 PM
رضايي: يكدل شديم تا گذشته را جبران كنيم
مهاجم پرسپوليس گفت: برخي انتقادات عليه دايي درست بود و برخي ديگر اشتباه، به همين دليل يکدل شديم تا گذشته را جبران کنيم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg غلامرضا رضايي پس از برتري 2 بر صفر مقابل ذوب آهن عنوان کرد: اين پيروزي را به دايي و هواداران تقديم ميکنم. فشار زيادي روي دايي بود، البته برخي انتقادات درست بود و برخي ديگر اشتباه، به همين دليل يکدل شديم تا گذشته را جبران کنيم که به حقمان هم رسيديم.
وي با اشاره به اينکه اگر دقت ميکرديم گلهاي بيشتري ميزديم، افزود: کاري به خستگي و مسائل داوري ندارم. تيم برتر بوديم و ذوبيها هم خودشان اين را ميدانند. 90 دقيقه روي دروازه حريف خطرناک ظاهر شديم.
O M I D
10-26-2010, 08:07 PM
حقيقي: فرياد دايي بر سرم طبيعي بود
دروازهبان پرسپوليس در مورد فرياد دايي در جريان مسابقه با ذوبآهن گفت: در يک صحنه اشتباه کردم و دايي با فريادش به من تذکر داد که اين امري طبيعي است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg عليرضا حقيقي پس از برتري 2 بر صفر مقابل ذوب آهن اظهار داشت: 4 روز تمرينات فشرده را پشت سر گذاشتيم. از ذوب آهن شناخت کافي داشتيم و مهاجمان اين تيم را به خوبي ميشناختيم. برد شيريني بود و به حقمان در اين ديدار رسيديم.
وي درباره داوري اين مسابقه عنوان کرد: بعيد ميدانم داور به نفع ما سوت زده باشد. البته صحنه پنالتي را نديدم چون دور بودم، اما نوروزي گفت که پنالتي درست بوده است.
حقيقي ادامه داد: هر زمان که از داوري سود برديم ضرر هم کرديم، اما پيروزي برابر ذوبآهن حق ما بود. تيم بزرگي را شکست داديم و با اين برد براي ساير تيمها که در آينده با آنها بازي داريم خط و نشان کشيديم. از شرايط سخت خارج شديم و خوشحالم که پس از هفتهها بعد از دقيقه 90 گل نخورديم و دروازهمان بسته ماند.
وي در مورد فرياد دايي در جريان مسابقه بر سرش گفت: اين چيزها در فوتبال طبيعي است و عجيب نيست. در آن صحنه اشتباه کردم و دايي با فريادش به من تذکر داد. ديديد که پس از پيروزي من خوشحاليام را با دايي تقسيم کردم.
O M I D
10-26-2010, 08:08 PM
اخبار کوتاه از پرسپوليس
نامه وينگادا، خودداري عمادرضا از حضور در تمرينات و گفتوگوي كاشاني با محمدي
سرمربي پرتغالي اسبق پرسپوليس به اين باشگاه نامه نوشت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg نلو وينگادا سرمربي پرتغالي اسبق پرسپوليس روز گذشته در نامهاي به اين باشگاه اعلام کرد موافق نظرات باشگاه پرسپوليس درباره پرداخت مبالغ معوقهاش است. بدين ترتيب باشگاه پرسپوليس بايد تنها مبلغ 200 هزار دلار به وينگادا پرداخت کند. وينگادا در نامه خود اعلام کرده مبالغ دستياران وي نيز بايد پرداخت شود.
* با توجه به مذاکرات عماد محمد رضا با پرسپوليسيها اين بازيکن پس از مذاکراتي که با مسئولان باشگاه الزمالک داشت ديگر در تمرينات اين تيم مصري شرکت نميکند و قرار است تکليف اين بازيکن براي تسويه حساب تا روز پنجشنبه مشخص شود. مدير برنامههاي اين بازيکن اعلام کرد عماد رضا به دنبال تسويه حساب با اين باشگاه است تا سريعا به تهران سفر کند.
* حبيب کاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس در خصوص وضعيت غلامرضا رضايي که قرار است به تيم ملي اميد بپيوندد با عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ برتر گفت و گو کرد.
* نماينده باشگاه پرسپوليس قرار بود 20 اکتبر براي بسته شدن رسمي پرونده آلفا راهي سوئيس شود اما زمان اين جلسه بنا به دلايلي به 6 دسامبر تغيير پيدا کرد و قرار است شکري مدير باشگاه پرسپوليس در اين تاريخ عازم سوئيس شود.
مشکلات باشگاه پرسپوليس همچنان با رابط ايراني که قرارداد آلفا را امضا کرده پا بر جا است و قرار است در جلسهاي اين پرونده بسته شود. طرف ايراني از باشگاه پرسپوليس درخواست غرامت کرده است.
O M I D
10-26-2010, 08:09 PM
گزارش تمرين پرسپوليس: مصدوميت عبدي، حضور زارع با لباس شخصي و تبريك بازيكنان به دايي
تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز با مصدوميت مربي اين تيم پيگيري شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تمرين پرسپوليس صبح امروز از ساعت 11:15 در زمين شرکت واحد برگزار شد.
در اين تمرين بازيکنان اصلي به مدت 35 دقيقه به ريکاوري پرداختند و بازيکنان ذخيره در بازي ديروز نيز ابتدا بدن هاي خود را گرم کردند و سپس به حفظ توپ و پرسينگ و بازي سبک پرداختند.
*مازيار زارع با لباس شخصي حضور پيدا کرد.
*علي دايي در 15دقيقه اوليه تنها نظاره گر بود سپس در تمرينات شرکت کرد.
*در تمرين امروز زارعي، علي عسگر، شيث رضايي و شکوري غايب بودند.
*سکوبرت مدافع اهل مالي در تمرين امروز شرکت کرد و زير نظر دايي به تمرين پرداخت.
*در ابتداي تمرين يحيوي به مدت 10 دقيقه با دايي گفت و گو کرد. علي دايي در ابتداي تمرين نيز با چهره اي خندان با بازيکنان به گفت و گو پرداخت.
*در حاشيه تمرين امروز حسين عبدي مربي و سعيد حلافي بازيکن پرسپوليس دچار مصدوميت شدند.
*حضور فرزند محمد نوري در تمرين جالب بود.
*پرسپوليسي ها امروز با لباس خاکستري تمرين کردند.
*بازيکنان پرسپوليس در ابتداي تمرين همگي به صورت نمادين به علي دايي بابت برد ذوب آهن تبريک گفتند.
*پرسپوليسي ها پس از تمرين امروز به استخر وسونا رفتند.
O M I D
10-26-2010, 08:11 PM
دايي: شيث فعلا استراحت ميكند/ من تصميم خودم در مورد او گرفتهام
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg به نظر ميرسد دايي به هيچ عنوان راضي به بخشيدن شيث نيست ولي کاشاني دوست دارد که اين بازيکن به تمرينات برگردد و مدافع پرحاشيه تيمش را ببخشد.
دايي در مورد وضعيت شيث گفت:«من تصميم خودم را در مورد او گرفتهام. رضايي فعلا استراحت ميکند ولي بايد يک جلسه بگذاريم تا همه چيز مشخص شود.»
O M I D
10-26-2010, 08:11 PM
جلسه رسيدگي تخلف رضايي فردا برگزار ميشود
نشست رسيدگي به تخلف کاپيتان پرسپوليس در دربي 69 فردا برگزار ميشود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg جلسه رسيدگي به تخلفات شيث رضايي در دربي 69 که قرار بود روز گذشته برگزار شود، به درخواست اين بازيکن و پرسپوليس به روز چهارشنبه موکول شد. اين بازيکن فردا (چهارشنبه) بعدازظهر در کميته انضباطي حاضر خواهد شد تا توضيحات خود را ارايه کند.
مجتبي شريفي، رئيس کميته انضباطي، بعد از ديدار دو تيم پرسپوليس و استقلال که به برتري يک بر صفر استقلال انجاميد، اعلام کرد رضايي به دليل تحريک هواداران و رفتار ناپسند با فرهاد مجيدي کاپيتان استقلال، به عنوان تنها بازيکن متخلف دربي 69 به کميته انضباطي احضار ميشود.
O M I D
10-26-2010, 08:12 PM
بنا بر اعلام سازمان لیگ، دیدار مرحله یک هشتم نهایی رقابتهای جام حذفی میان تیمهای پرسپولیس و داماش گیلان روز یکشنبه 30 آبان برگزار میشود.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تعیین تیم میزبان این مرحله از رقابتها روز چهارشنبه پنجم آبان با قرعه کشی و در محل سازمان لیگ با حضور نمایندگان تیمها برگزار خواهد شد.
تیم فوتبال پرسپولیس در مرحله یک شانزدهم نهایی این رقابتها با حساب پنج بر یک از سد تیم نفت محمود آباد گذشته بود.
O M I D
10-26-2010, 08:13 PM
زمان ديدار با تيم هاي نفت تهران و مس كرمان اعلام شد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس و به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، روز
جمعه 14 آبان از هفته چهاردهم رقابت هاي ليگ برتر باشگاه هاي كشور و از ساعت 16:30 پرسپوليس در ورزشگاه آزادي به مصاف نفت تهران مي رود و روز پنجشنبه 20 آبان نيز از هفته پانزدهم از ساعت 14:30در ورزشگاه باهنر كرمان پرسپوليس مهمان مس كرمان است.
O M I D
10-26-2010, 08:14 PM
آکاhttp://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/default.jpg)دمی ملی فوتبال ایران حسین عبدی، مربی تیم پرسپولیس را با ابلاغیهای به عنوان عضو هیات رئیسه همایش فیزیولوژی فوتبال پایه منصوب کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در این ابلاغیه حسین عبدی که پیش از این عضو هیات علمی همایش فیزیولوژی فوتبال پایه بود، به عنوان عضو هیات رئیسه این همایش انتخاب شده است.
همایش فیزیولوژی فوتبال پایه در روزهای 11 و 12 آبان ماه در محل آکادمی فوتبال برگزار میشود.
O M I D
10-26-2010, 08:15 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1288093275.jpg)علی دایی فردا (چهارشنبه) صبح به کشور ترکیه سفر خواهد کرد تا مذاکراتی را برای برگزاری مسابقات چهارجانبه دوستانه با حضور پرسپولیس در این کشور انجام دهد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این سفر با هدف هماهنگی زمان و شرایط برگزاری این مسابقات با میزبان ترک آن انجام میشود و علی دایی بلافاصله پس از پایان این مذاکرات به تهران باز خواهد گشت.
قرار است در این تورنمت چهارجانبه دو تیم از بوندس لیگا، پرسپولیس و تیم میزبان ترک این تورنمنت حضور داشته باشند.
O M I D
10-27-2010, 07:31 PM
گزارش تمرين امروز پرسپوليس/ هتتريك پروين و باقري، حضور كاشاني و غيبت دايي
تمرين امروز پرسپوليس در غياب علي دايي برگزار شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تمرين این تیم که از ساعت 11:15 در مجموعه ورزشي شرکت واحد برگزار شد بازيکنان پس از گرم کردن در دو گروه زرد و بنفش به حفظ توپ و پرسينگ پرداختند و با فوتبال دستگرمي تمرينات خود را ادامه دادند. در اين فوتبال دستگرمي براي تيم زرد آرفي دو گل، باقري سه گل، تياگو يک گل و براي تيم بنفش نيز پروين سه گل، آقازماني يک گل ، حلافي يک گل و منصوري يک گل به ثمر رساندند.
* علي دايي به دليل سفر به ترکيه غايب بود و تمرينات زير نظر حسين عبدي برگزار شد.
* حسين عبدي در ابتداي تمرين به مدت 15 دقيقه براي بازيکنان به صحبت پرداخت. وي در تمرين امروز بسيار فعال نشان داد.
* علي دايي، شيث رضايي، مجتبي زارعي، حميدعلي عسگر، غلامرضا رضايي، ابراهيم شکوري و فريد زرينه در تمرين امروز غايب بودند.
* حبيب کاشاني به همراه رسايي و بيک محمدلو در تمرين حضور پيدا کردند.
* هادي نوروزي با فرزندش در تمرين امروز حاضر شد.
* کاشاني پس از حضورش در تمرين و خوش و بش با بازيکنان دقايق زيادي با حقيقي به گفت و گو پرداخت.
* محمود خوردبين به دليل حضور در قرعه کشي جام حذفي زودتر از سايرين محل تمرين را ترک کرد.
* گلرها زير نظر يحيوي به مدت 40 دقيقه تمرينات ويژه اي را انجام دادند.
* سکوبرت مدافع اهل کشور مالي در تمرين امروز پرسپوليس هم حضور يافت.
* تمرين ساعت 12:30 به پايان رسيد.
O M I D
10-27-2010, 07:33 PM
[/URL]
[URL="http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1288170731.jpg"]http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/Print/2542)
تیم فوتبال پرسپولیس از فردا (پنجشنبه) تمرینات خود را در ورزشگاه درفشی فر انجام خواهد داد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، با افتتاح فاز اول نوسازی ورزشگاه درفشی فر و آماده شدن زمین چمن آن تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس در این ورزشگاه انجام می شود.
این تمرینات فردا از ساعت 15 پیگیری می شود و هواداران و خبرنگاران می توانند نظاره گر آن باشند.
تمرین روز جمعه 7 آبان بدون حضور خبرنگاران انجام می شود.
O M I D
10-27-2010, 07:35 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1288185778.jpg)
تمرین ساعت 11 زیر نظر حسین عبدی آغاز شد. سپس بازیکنان زیر نظر مولایی دویدند و کارهای کششی و نرمشی به همراه استارت های سرعتی و نیمه سرعتی انجام دادند.
علی دایی که در ترکیه حضور دارد غایب تمرین امروز بود. غلامرضا رضایی،حمید علی عسگر، ابراهیم شکوری مجتبی زارعی به علت مصدومیت و دکتر زرینه از غایبین تمرین امروز بودند.
بازیکنان اصلی که در بازی برابر ذوب آهن حضور داشتند 50 دقیقه تمرین و سپس سرد کردند.
گلرها زیر نظر یحیوی تمرینات را انجام دادند.
ذخیره های بازی با ذوب آهن در یک نیمه زمین فوتبال فشرده بازی کردند.
سکو برت بازیکن تستی مالیایی نیز در تمرین امروز حضور داشت.
حبیب کاشانی، محمد رسایی و منصور بیک محمدلود در اواخر تمرین به زمین شرکت واحد آمدند.
ساعت 12:30 تمرین پایان یافت.
حدود 40 هوادار از نزدیک شاهد تمرینات سرخ پوشان بودند.
O M I D
10-27-2010, 07:36 PM
سرخ پوشان فردا در نمايشگاه ورزش شهرداري شركت مي كنند.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، حبيب كاشاني، محمود خوردبين، علي دايي و كريم باقري فردا (پنجشنبه) از ساعت 10:30 از نمايشگاه ورزش شهرداري در پارك رازي تهران بازديد مي كنند.
نمايشگاه ورزش شهرداري تا 8 آبان در پارك رازي داير است.
O M I D
10-27-2010, 07:36 PM
رقابت پرسپوليس با دو تيم از بوندس ليگا
تيم فوتبال پرسپوليس تهران با دو تيم از بوندس ليگا آلمان در يک تورنمنت چهارجانه در کشور ترکيه رقابت خواهد کرد.
به گزارش روز سه شنبه سايت باشگاه پرسپوليس، بر اين اساس علي دايي سرمربي اين تيم فردا - چهارشنبه - به ترکيه ميرود تا مذاکراتي را با مسولان برگزارکننده اين رقابتها انجام دهد.
دايي در اين سفر در خصوص زمان و شرايط برگزاري اين مسابقات با ميزبان ترک مذاکره ميکند و بلافاصله پس از پايان اين مذاکرات به تهران باز خواهد گشت.
قرار است در اين تورنمنت چهارجانبه دو تيم از بوندس ليگا، پرسپوليس از ايران و تيمي از ترکيه حضور داشته باشند.
O M I D
10-27-2010, 07:37 PM
مهدويكيا: به پرسپوليس و هوادارانش مديون هستم
کاپيتان استيل آذين خود را مديون پرسپوليس و هواداران پرشمار اين تيم دانست.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مهدي مهدوي کيا اظهار داشت: بازي بسيار سختي را مقابل شاهين در بوشهر انجام داديم. بوشهر، شهري است که مردم علاقه و تعصب زيادي به فوتبال و تيم شهرشان دارند و خوشبختانه بعد از 2 شکست سنگين نتيجه بهتري گرفتيم تا کم کم از اين شرايط سخت و بحراني خارج شويم.
وي ادامه داد: در بازي با شاهين در ابتداي دو نيمه کمي تمرکزمان را از دست داديم و ميانه زمين را به حريف واگذار کرديم اما با گذشت زمان و آشنايي با شرايط بوشهر کم کم بازي را در اختيار گرفتيم و خدا را شکر که با تيز هوشي محمد غلامي گل با ارزشي را در دقايق پاياني بازي به ثمر رسانديم تا دست خالي از بوشهر برنگرديم اما اين کافي نيست و معتقدم بايد باز هم بهتر و هماهنگ تر شويم.
مهدوي کيا درباره مصدوميت دوبارهاش گفت: مصدوميتم چندان جدي نيست و با توجه به شرايط حساس استيل آذين در بازيهاي پيش رو، اميدوارم با رفع مصدوميت در بازي مقابل پرسپوليس به ميدان بروم. من هميشه گفتهام يک پرسپوليسي هستم و به اين تيم علاقه خاصي دارم. حضورم در پرسپوليس باعث پيشرفتم شده و من به اين تيم و هوادارانش مديونم اما الان بازيکن استيل آذين هستم و به عنوان يک بازيکن حرفهاي بايد علايق را کنار بگذارم و براي موفقيت تيمم با تمام قوا تلاش کنم.
وي افزود: شرايط اين بازي با بازيهاي ديگر هيچ فرقي ندارد و اين بازي هم 3 امتياز دارد اما ما به اين 3 امتياز نياز مبرم داريم و بايد براي پيروزي در اين ديدار همه تلاشمان را بکنيم. البته در حال حاضر پرسپوليس وضعيت خوبي دارد و بايد خودمان را براي يک بازي سخت و پرتماشاگر آماده کنيم.
گفتنی است، ديدار پرسپوليس و استيل آذين شنبه آينده برگزار مي شود.
O M I D
10-28-2010, 05:47 PM
شيث:پيراهن هيچ تيمي را غير از پرسپوليس نميپوشم
مدافع اخراجي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اگر سرم هم برود پيراهن هيچ تيمي غير از پرسپوليس را نميپوشم.
شيث رضايي اظهار داشت: تمرينات خوبي به صورت اختصاصي دنبال ميکنم تا با حل مشکلم هر چه سريعتر با اجازه مسئولان باشگاه به تمرينات برگردم.
وي در خصوص احتمال جدايي از پرسپوليس گفت: اين خبر را در يکي دو روز گذشته از قول من نوشته بودند. فعلا براي آرامش بيشتر سکوت کردم اما اگر سرم هم برود به هيچ عنوان پيراهن تيم ديگري به جز پرسپوليس را نميپوشم. حتي اگر اسمم هم از ليست تيم خارج شود باز هم پرسپوليسي هستم.
رضايي در پايان خاطرنشان کرد: چشم به روزهاي آينده بستهام تا انشاالله اتفاقاتي که برايم افتاده ختم به خير شود.
O M I D
10-28-2010, 05:48 PM
بيادي: پرسپوليس در خط دفاع مشكل دارد
عضو سابق هيات مديره پرسپوليس گفت: شاگردان علي دايي در خط دفاع مشکل دارد و اين موضوع را به کاشاني اعلام کردهام.
حسن بيادي در هفدهمين نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاريها گفت و گويي را با خبرنگار خبرگزاري فارس انجام داد.
وي درباره مشخص شدن شرايط مديريت در 2 باشگاه پرطرفدار پايتخت اظهار داشت: باشگاه پرسپوليس و استقلال بر اساس اصل 44 قانون اساسي بايد هر چه سريعتر به بخشهاي خصوصي واگذار شوند.
وي ادامه داد: اين واگذاري بر اساس استانداردهاي فيفا بايد صورت گيرد و اگر اين چنين نشود در آينده نزديک سازمان تربيتبدني بامشکلات فراواني روبرو خواهد شد.
بيادي عنوان شد: اين دو باشگاه طرفداران زيادي دارند و با واگذاري به بخش خصوصي بسياري از مشکلاتشان حل خواهد شد.
عضو هيات مديره سابق پرسپوليس درباره شکست اين تيم در دربي 69 مقابل استقلال گفت: پرسپوليس مشکلاتي را در خط دفاعي دارد و من اين موضوع را به دوست هميشگي خودم حبيب کاشاني گفتهام.
وي در پايان ابراز اميدواري کرد که اين تيم بتواند جايگاه شايسته خود در ليگ برتر را به دست آورد.
O M I D
10-28-2010, 05:48 PM
عابدزاده: دلبستگيام به پرسپوليس را بايد كنار بگذارم
مربي دروازهبانان استيل آذين گفت: با وجود اينکه هواداران پرسپوليس در قلب من هستند اما بايد دلبستگيام به اين تيم را کنار گذارم.
احمدرضا عابدزاده گفت: خوشبختانه پس از تساوي برابر شاهين که تيم نمايش خوبي ارائه کرد در حال حاضر نسبت به قبل در شرايط بهتري هستيم و خودمان را براي بازي حساس مقابل پرسپوليس آماده ميکنيم.
وي افزود: رودر رو شدن من با پرسپوليس سختي خاص خودش را دارد اما من در حال حاضر حرفهاي فکر ميکنم چون با استيل آذين قرارداد دارم و بايد علايق و دلبستگيهايم به اين تيم و هوادارانش که هميشه به من لطف و محبت داشتهاند را کنار بگذارم و تا آخرين لحظه به قراردادم متعهد و پايبند باشم و براي موفقيت تيمم تلاش کنم.
عابدزاده درباره رويارويياش با هواداران پرسپوليس نيز گفت: هميشه هواداران پرسپوليس را دوست داشته و دارم. آنها هميشه در قلب من جا دارند و من هر چه دارم از اين هواداران است. اميدوارم با يک بازي زيبا و تماشاگرپسند به 3 امتياز اين بازي برسيم.
O M I D
10-28-2010, 06:11 PM
محل جديد تمرين تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محل جديد تمرينهاي تيم فوتبال پرسپوليس كه در مجموعه ورزشي شهيد درفشيفر خواهد بود، بعدازظهر امروز با حضور حبيب كاشاني سرپرست باشگاه، علي دايي سرمربي و ساير اعضاي كادر فني و همچنين بازيكنان پرسپوليس افتتاح شد.
پيش از آغاز تمرين حبيب كاشاني ضمن توضيح امكانات اين مجموعه ورزشي، براي تيم پرسپوليس در اين ورزشگاه آرزوي موفقيت كرد.
علي دايي كه چهارشنبه در تركيه به سر ميبرد و در تمرين روز قبل پرسپوليس حضور نداشت، هدايت اولين تمرين سرخپوشان در ورزشگاه درفشيفر را به عهده داشت.
تماشاگراني كه براي ديدن اين تمرين به ورزشگاه درفشيفر آمده بودند پس از اين كه 15 دقيقه پشت در ورزشگاه ماندند، با اجازه مسوولان باشگاه، وارد ورزشگاه شدند و بر روي سكوهاي مخصوص خود نشستند.
هنوز جايگاه خبرنگاران در اين ورزشگاه مشخص نشده است و آنها بر روي جايگاه تماشاگران نشستهاند.
غلامرضا رضايي و حميدرضا علي عسگر كه به اردوي تيم ملي اميد دعوت شده بودند هم در اين تمرين حضور دارند.
در تمرين امروز 25 بازيكن پرسپوليس به علاوه يك بازيكن تستي آفريقايي حضور دارند.
ابراهيم شكوري به دليل مصدوميت، تمرينهاي خود را به طور اختصاصي دنبال كرد.
انتهاي پيام
O M I D
10-28-2010, 06:11 PM
گفتگويي متفاوت با کريم باقري
کريم باقري :از آقاي احمدي نژاد سؤال نکردم اما فهميدم که تيم استقلال را دوست داشته است. ضمن اينکه ايرادي ندارد کسي در فوتبال طرفدار استقلال باشد يا پرسپوليس چون اين يک حس شخصي و کاملاً محترم است.
کریم باقری امیدوار است پرسپولیس با موفقیت در دیدارهای آتی به صدر جدول بازگردد. کاپیتان پرسپولیس یکی از شرکتکنندگان در بازی تشریفاتی احمدینژاد و رئیسجمهور بولیوی بود.
گفتو گویی دوستانه با کریم باقری را در ادامه میخوانید:
*فوتبال سالنی سهشنبه شب چطور بود؟
بازی که حالت دوستانه و تشریفاتی داشت. فوتبال در تمام کشورها و میان تمام مردم و مسئولان از محبوبیت بالایی برخوردار است و حتی بسیاری از سیاستمداران جهان با علاقه و اشتیاق بازیهای فوتبال را پیگیری میکنند و به یک تیمی گرایش دارند. اینجور که شنیدهام رئیسجمهور بولیوی عاشق فوتبال است.
*بازیاش در چه حدی بود؟ معمولی یا حرفهای؟
سبک فوتبالش به آرش برهانی میخورد. چند موقعیت خوب نصیب آقای مورالس شد که مثل آرش خودمان توپ را به در و دیوار کوبید (میخندد).
*روز قبل از بازی ایران و کاستاریکا دکتر احمدینژاد در تمرین تیمملی حضور یافت و خیلی حرفهای پنالتی میزد، شما که فوتبالش را از نزدیک دیدید، چه نظری دارید؟
اکثر ما ایرانیها بالاخره در نوجوانی و جوانی فوتبال بازی کردهایم و تا جایی که میدانم آقای احمدینژاد هم در جوانی فوتبال بازی کرده و در بازی سهشنبه شب هم مشخص بود به بازی فوتبال تسلط دارد.
*از ایشان سؤال نکردی در دوره جوانی به کدام تیم علاقه بیشتری داشت؟
سؤال نکردم اما فهمیدم که تیم استقلال را دوست داشته است. ضمن اینکه ایرادی ندارد کسی در فوتبال طرفدار استقلال باشد یا پرسپولیس چون این یک حس شخصی و کاملاً محترم است.
*از پرسپولیس چه خبر؟ بعد از پیروزی 2 بر صفر مقابل ذوبآهن باید به لحاظ روحی شرایط بهتری در تیمتان حاکم شده باشد؟
تیم ما میتوانست به جای 21 امتیاز کنونی امتیازات بیشتری داشته باشد اما همانطور که دیدیم به دلایل مختلفی نتوانست امتیازاتی که شایستهاش بود را جمع کند و اگر توضیح بیشتری نمیدهم برای جلوگیری از ایجاد حاشیه و حرف و حدیث است چون واقعاً باید امتیازات بیشتری میگرفتیم. به هر حال تا اینجای راه را پشت سر گذاشتهایم و باید برای بعد از این هوشیارتر حرکت کرده و حداکثر امتیازات را کسب کنیم.
*کدام تیم بهترین فوتبال را در لیگ ارائه میکند؟
اکثر تیمها در یک سطح هستند اما ذوبآهن و پرسپولیس فوتبال بهتری را بازی میکنند.
*بازی بعدتان با استیلآذین است، مسابقهای با جذابیتهای خاص خودش.
بله و امیدوارم این دو تیم با توجه به در اختیار داشتن چند بازیکن مطرح، فوتبال زیبایی را ارائه کنند.
*بازی میکنی؟
بستگی به نظر سرمربی دارد.
*بابت نیمکتنشینی در بازی با ذوبآهن ناراحت نشدی؟ برای کریم باقری سخت نیست روی نیمکت بنشیند؟
اگر میخواستم از این فکرها بکنم که از مدتها قبل خانهنشین میشدم. فوتبال شغل من است و شرایط کاری را به خوبی آموخته و اجرا میکنم.
*رابطهات با دایی مثل گذشتههاست؟
بله. بسیار خوب، مثل همیشه.
*صحبت خاصی مانده؟
آرزوی موفقیت برای ذوبآهن در فینال لیگ قهرمانان آسیا.
O M I D
10-29-2010, 07:13 PM
رضايت علي دايي از مدافع اهل مالي
علي دايي از "سکوبرت" مدافع اهل مالي که يک هفته است با پرسپوليس تمرين ميکند، رضايت دارد.
مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: دايي از عملکرد مدافع ماليايي پرسپوليس رضايت دارد و اگر بخواهيم او را جذب کنيم، در نيم فصل اين کار را انجام خواهيم داد.
بيک محمدلو ادامه داد: آن چيزي که من از آن اطلاع دارم رضايت دايي از اين بازيکن است اما به طور قطع نميتوانم بگويم که پرسپوليس با او قرارداد ميبندد يا خير.
وي در پاسخ به اين سوال که موضوع پيوستن عماد رضا به پرسپوليس به کجا رسيد، گفت: عماد رضا هم اگر آمدنش قطعي شود در نيم فصل ميآيد. ضمن اينکه من اطلاعي از اينکه آيا 250 هزار دلار را به الزمالک پرداخت کرده يا نه، ندارم.
به گزارش ايسنا، وضعيت شيث رضايي مدافع اخراجي پرسپوليس هنوز مشخص نيست و شايد سکوبرت جايگزين شيث در پرسپوليس شود.
O M I D
10-29-2010, 07:16 PM
[/URL]http://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpg[URL="http://fc-perspolis.com/Gallery/Cats/559"]افتتاح فاز اول نوسازی ورزشگاه درفشی فر و اولین تمرین سرخ پوشان در کمپ اختصاصی (javascript:void(0))
...http://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpg (javascript:void(1))http://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpg (javascript:void(2))http://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpg (javascript:void(3))http://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpg (javascript:void(4))http://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpg (javascript:void(5))http://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpg (javascript:void(6))http://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpg (javascript:void(7))http://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpg (javascript:void(8))http://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpg (javascript:void(9))http://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpg (javascript:void(10))http://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpg (javascript:void(11))http://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpg (javascript:void(12))http://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpg (javascript:void(13))http://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpg (javascript:void(14))http://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpg (javascript:void(15))http://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpg (javascript:void(16))http://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpghttp://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1288327019.jpg)
تمرین امروز(پنج شنبه) تیم فوتبال پرسپولیس پس از مراسم آغاز بهره برداری از زمین چمن مجموعه درفشی فر در این زمین برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخ پوشان که طعم تمرین در کمپ اختصاصی پرسپولیس را برای اولین بار میچشیدند، تمرین خود را زیر نظر دایی و مولایی با دویدن زیگزاگ از بین موانع آغاز کردند.
شوت به دروازه و سانتر از جناحین، از آیتمهای اصلی تمرین امروز بود.
حسین عبدی با تاخیر سر تمرین حاضر شد.
مجتبی زارعی مصدوم غایب تمرین امروز سرخ پوشان بود.
از هواداران حاضر در جایگاهها پذیرایی مختصری انجام شد.
pnugirl
10-30-2010, 06:52 PM
علي دايي از "سكوبرت" مدافع اهل مالي كه يك هفته است با پرسپوليس تمرين ميكند، رضايت دارد.
مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: دايي از عملكرد مدافع ماليايي پرسپوليس رضايت دارد و اگر بخواهيم او را جذب كنيم، در نيم فصل اين كار را انجام خواهيم داد.
بيك محمدلو ادامه داد: آن چيزي كه من از آن اطلاع دارم رضايت دايي از اين بازيكن است اما به طور قطع نميتوانم بگويم كه پرسپوليس با او قرارداد ميبندد يا خير.
وي در پاسخ به اين سوال كه موضوع پيوستن عماد رضا به پرسپوليس به كجا رسيد، گفت: عماد رضا هم اگر آمدنش قطعي شود در نيم فصل ميآيد. ضمن اينكه من اطلاعي از اينكه آيا 250 هزار دلار را به الزمالك پرداخت كرده يا نه، ندارم.
به گزارش ايسنا، وضعيت شيث رضايي مدافع اخراجي پرسپوليس هنوز مشخص نيست و شايد سكوبرت جايگزين شيث در پرسپوليس شود.
O M I D
10-30-2010, 06:56 PM
پرسپولیسیها بابت دو برد اخیر خود در جام حذفی و لیگ برتر پاداشی را دریافت نمیکنند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این تصمیم توسط حبیب کاشانی سرپرست باشگاه و با توجه به ناکامیهای هفتههای گذشته تیم فوتبال پرسپولیس گرفته شده است.
کاشانی در میان بازیکنان تیم تصمیم خود را اینگونه توضیح داد: "ما چند هفته بد را پشت سر گذاشتیم و حالا باید سطح توقع خود را از چیزی که به آن موفقیت میگویند بالا ببریم. شاید برای خود بازیکنان هم چندان خوب نباشد که به خاطر بازی با نفت محمود آباد و البته یک برد خوب در برابر ذوب آهن انتظار پاداش مالی داشته باشند و تداوم این روند بسیار مهمتر است. اما اگر همین روند رو به رشد ادامه داشته باشد مجموعه تیم باید مورد تشویق قرار گرفته و پاداش دریافت کنند."
O M I D
10-30-2010, 06:57 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1288441903.jpg)
هواداران بازدید کننده سایت باشگاه پرسپولیس، غلامرضا رضایی را به عنو ان بهترین بازیکن پرسپولیس در دیدار برابر ذوب آهن اصفهان برگزیدند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در این نظرسنجی 43.3 درصد بازدیدکنندگان این بخش از سایت به غلامرضا رضایی رای دادند و محمد نوری نیز با 25 درصد در جایگاه بعدی قرار گرفت. پس از این دو نفر هادی نوروزی، حمیدرضا علی عسگر و سپهر حیدری ردههای بعدی را کسب کردند.
نتایج این نظرسنجی روز گذشته(جمعه) در سخنرانی حبیب کاشانی در هتل المپیک به اطلاع بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس رسیده بود.
این نظرسنجی برای اولین بار با هدف انتقال نظرات هواداران به باشگاه، پس از بازی با ذوب آهن آغاز شد و تا ظهر جمعه ادامه داشت. بناست از این به بعد هر هفته موضوعی مورد نظرسنجی بازدیدکنندگان سایت قرار گیرد تا نظرات شما به طور مرتب به مسوولین، کادر فنی و بازیکنان تیم انعکاس یابد.
O M I D
10-30-2010, 06:58 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1288387045.jpg)
حبیب کاشانی در جریان اردوی تیم فوتبال پرسپولیس در هتل المپیک، از این تیم به خاطر با زی بسیار خوبی که برابر ذوب آهن انجام داده بود تشکر کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرپرست باشگاه پرسپولیس که با اعضای کادر فنی و بازیکنان تیم صحبت میکرد، از تواناییهای سرخ پوشان پایتخت ابراز رضایت کرد: "باید از شما به خاطر نمایش خوبتان در برابر ذوب آهن تشکر ویژهای کنم. از کادر فنی به خاطر تدابیر مناسبی که برای این بازی در نظر گرفته بودند و از بازیکنان تیم نیز به خاطر بازی خوب و قدرت ارادهای که از خود نشان دادند."
کاشانی به ذکر نکتهای در مورد برآورد دایی و عبدی از توانایی این تیم پرسپولیس پرداخت: "من بعد از آن بازی گفتم که این نمایش 80 درصد از تواناییهای پرسپولیس بود، اما بعدا چیزی شنیدم که باعث خوشحالی بیشتر من شد و آن اینکه علی دایی و حسین عبدی به من گفتند که این تنها 40 تا 50 درصد توانایی پرسپولیس سال 89 بود. این موضوع بسیار باعث خوشحالی است چون نشان دهنده تواناییهای خاصی است که کادر فنی در مجموعه تیم میبیند، قابلیتهایی که بازی با ذوب آهن تنها 40 درصد آنها بود."
سرپرست باشگاه پرسپولیس برد در برابر ذوب آهن را با توجه به قابلیتهای این تیم با ارزش دانست: "رو به روی ذوب آهن کار بزرگی کردید. این تیم در 540 دقیقه یعنی در شش بازی پیاپی در رقابتهای بزرگ آسیایی و لیگ برتر ایران فقط یک گل دریافت کرده بود در حالی که شما در این بازی در هر نیمه یک گل به آنها زدید. البته برخی گفتند که ذوب آهن تیمی خسته بود اما این حرف قابل قبول نیست چرا که ذوبیها تا دقیقه 90 در میدان دویدند. در واقع تیمی که خسته است از دقیقه 60 بازی را رها میکند."
کاشانی عوامل پیشرفت بازی پرسپولیس را برشمرد: " این تفاوت در بازی شما که همه کارشناسان هم به آن اذعان دارند از کجا آمد؟ اول اینکه خواستید و اراده کردید و در این حالت خدا هم کمک خواهد کرد. دوم اینکه حتی روی نیمکت هم تحول قابل مشاهده بود. در این بازی افراد روی نیمکت مثل اسفند روی آتش آرام و قرار نداشتند و بالا و پایین میرفتند. این یعنی تحول در درون زمین و روی نیمکت به طور یکسان انجام شده که این رمز موفقیت یک تیم است. سوم اینکه به خاطر اشتباهات بازیکنان و خطاهای داوری، چند هفته نتیجه نگرفتیم و هجمهای از انتقادها علیه علی دایی شکل گرفته بود اما بازی خوب شما در برابر ذوب آهن و شادی شما در کنار علی دایی پس از به ثمر رساندن گلها، نشان دهنده این بود که بازیکنان پشت سرمربی خود و در حمایت از او ایستادهاند."
حبیب کاشانی در مورد تاثیر دیگر این پیروزی گفت: "بازی شما آنقدر خوب و با کیفیت بود که به جرات میتوان گفت که شکست در بازی داربی از ذهنها پاک شد و این را میشود از برخورد هواداران دید."
سرپرست باشگاه پرسپولیس از بازیکنان خود خواست که به بحثهای حاشیهای توجه نکنند: "حاشیه سازی برای تیم بزرگی مثل پرسپولیس همیشه بوده و خواهد بود، باید حواستان باشد که این بحثها تیمی را که به خوبی با هم در حال کار کردن است با مشکل رو به رو نکند. الان هم بحث کاپیتانی را مطرح میکنند اما میشود دید که در این تیم مثلا علیرضا حقیقی بارها در هنگام تعویضها بازوبند را به دیگری داده است. در پرسپولیس تصمیم برای کاپیتانی با در نظر گرفتن فاکتور کسوت انجام میشود. در چند سال اخیر نیز کریم باقری، شیث رضایی و علیرضا حقیقی کاپیتانهای اول تا سوم تیم بودهاند. این مسائل کوچک تر از آن است که به آن توجه شود."
کاشانی در مورد بازی با استیل آذین نیز گفت: "جدول هیچ چیز را نشان نمیدهد و استیل آذین اگر در برابر هر تیمی بازنده باشد اما دوست دارد در این بازی برنده از میدان بیرون آید. ما به بازی فردا مثل سایر بازیها نگاه میکنیم و باید سه امتیاز را کسب کنیم و حتی باید نگاهی نیز به تفاضل گل داشته باشیم چرا که این احتمال وجود دارد که ذوب آهن امتیاز از دست بدهد و فرصت خوبی مهیا شود. الان وقت اشتباه نیست و باید با جدیت به میدان بروید."
O M I D
10-30-2010, 07:00 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1288439848.jpg)
حبیب کاشانی از هواداران تیم پرسپولیس خواست تا با رای دادن به کریم باقری، به او برای قرار گرفتن در جایگاهی مناسب در میان محبوبترین فوتبالیستهای سال 2010 جهان کمک کنند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کاشانی با اشاره به نامزدی کریم باقری در فهرست نامزدهای محبوبترین بازیکن سال 2010 گفت: "فکر میکنم با انجام تبلیغات مناسب از سوی سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، خود باشگاه و سایر رسانهها و با توجه به گستردگی استفاده از اینترنت در میان هواداران، رساندن کریم باقری به جایگاهی که شایسته رسیدن به آن در این فهرست است امکان پذیر باشد."
این نظر سنجی اینترنتی توسط سایت فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار انجام میشود و هواداران میتوانند با مراجعه به لینک زیر به کریم باقری رای دهند.
http://www.iffhs.de/?b002ec70a804f4cd003f09 (http://www.iffhs.de/?b002ec70a804f4cd003f09)
O M I D
10-30-2010, 07:00 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1288439848.jpg)
حبیب کاشانی از هواداران تیم پرسپولیس خواست تا با رای دادن به کریم باقری، به او برای قرار گرفتن در جایگاهی مناسب در میان محبوبترین فوتبالیستهای سال 2010 جهان کمک کنند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کاشانی با اشاره به نامزدی کریم باقری در فهرست نامزدهای محبوبترین بازیکن سال 2010 گفت: "فکر میکنم با انجام تبلیغات مناسب از سوی سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، خود باشگاه و سایر رسانهها و با توجه به گستردگی استفاده از اینترنت در میان هواداران، رساندن کریم باقری به جایگاهی که شایسته رسیدن به آن در این فهرست است امکان پذیر باشد."
این نظر سنجی اینترنتی توسط سایت فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار انجام میشود و هواداران میتوانند با مراجعه به لینک زیر به کریم باقری رای دهند.
http://www.iffhs.de/?b002ec70a804f4cd003f09 (http://www.iffhs.de/?b002ec70a804f4cd003f09)
O M I D
10-30-2010, 07:01 PM
کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس اسامی 11 نفر بازیکنان اصلی در بازی امروز(شنبه) سرخ پوشان در برابر استیل آذین را اعلام کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علیرضا حقیقی ، حمیدرضا علی عسگر، علیرضا محمد، علیرضا نورمحمدی، سپهر حیدری، تیاگو فراگا، حسین بادامکی، امیرحسین فشنگچی، غلامرضا رضایی، محمد نوری و هادی نوروزی ترکیب اصلی تیم پرسپولیس را در این دیدار تشکیل میدهند.
sevenstar
10-31-2010, 12:00 PM
شکر خدا تو این بازی هم پیروز شدیم ( پیروزی -"استیل اذین )
O M I D
11-01-2010, 06:57 PM
تبریک به همه پرسپولیسیها
O M I D
11-01-2010, 08:14 PM
حيدري: جشن صدرنشيني را در ورزشگاه آزادي برگزار ميكنيم
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با حضور هواداران و با شکست نفت، جشن صدرنشيني را در ورزشگاه آزادي برگزار ميکنيم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سپهر حيدري اظهار داشت: امروز با انجام يک بازي منطقي به پيروزي رسيديم و شرمنده هواداران نشديم. اين ديدار تنها گوشهاي از نمايش تاکتيکي ما بود. هواداران مطمئن باشند در روزهاي آينده، اين بازي خيلي بهتر و روانتر به نمايش درخواهد آمد. اين تازه اول راه بود.
وي در خصوص رفع مشکل خطوط دفاعي پرسپوليس گفت: مشکلي نداشتيم. در ديدار مقابل نفت محمودآباد ديديد چطور گل خورديم. در بازي مقابل شهرداري تبريز نيز همه ديدند چه اتفاقي براي ما افتاد که نياز به بازگو کردن آن نيست. اين مشکل ما به هيچ عنوان فني نبود.
حيدري ادامه داد: متاسفانه در برخي دقايق پاياني تمرکز لازم را نداشتيم؛ اما با صحبتهاي دايي، شرايط ايده آل را پيدا کرديم. نگاه کنيد بچههاي ما امروز چگونه هم قسم شده بودند که به 3 امتياز برسيم.
وي خاطر نشان ساخت: پس از اينکه مقابل استيل آذين که همه ستارههاي خودش را امروز در اختيار داشت و آمده بود که ما را غافلگير کند، گل اول را زديم، بازي را بيشتر در دست خود گرفتيم؛ اما اين اول راه ما است.
O M I D
11-02-2010, 07:25 PM
برگزاري اردوي پرسپوليس در تركيه قطعي شد
تيم فوتبال پرسپوليس 11 تا 18 دي براي شرکت در تورنمنتي چهارجانبه عازم ترکيه ميشود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg پرسپوليسيها قصد دارند به نحو مطلوب از تعطيلات ليگ برتر استفاده کنند به همين دليل با رايزنيهاي علي دايي قرار است در تورنمنتي چهارجانبه با حضور يک تيم آلماني، دو تيم ترکيهاي به ميدان بروند.
اين موضوع امروز در نشستي بين دايي و کاشاني مورد بحث قرار گرفت و با موافقت دايي تيم فوتبال پرسپوليس از تاريخ يازدهم الي هجدهم دي ماه براي حضور در تورنمنتي چهارجانبه عازم ترکيه ميشود.
O M I D
11-02-2010, 07:25 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1288463840.jpg)
اشپیتیم آرفی مهاجم پرسپولیس پس از بازی این تیم برابر استیل آذین که با گلزنی او و برد پرسپولیس همراه بود، در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس از هواداران پرسپولیس تشکر کرد.
آرفی صحبتهای خود را اینگونه شروع کرد: "دلم میخواهد در ابتدا از هواداران پرسپولیس تشکر کنم. علی رغم اینکه در بازی زیادی به میدان نرفتهام، نمیدانم چرا اینقدر به من محبت دارند، محبتی که آن را از تشویقهای آنها حس میکنم. موضوعی که به من خیلی روحیه میدهد."
زننده گل دوم پرسپولیس در برابر استیل آذین درباره این بازی گفت: "پرسپولیس خوب بازی کرد و توانست تیم قدرتمندی را شکست دهد. من هم از وقتی که به میدان آمدم فقط دو یا سه توپ بیشتر گیرم نیامد که توانستم یکی از آنها را به گل تبدیل کنم که از این موضوع بسیار خوشحالم."
آرفی قهرمانی را تنها هدف پرسپولیس دانست: "پرسپولیس باید فقط برای قهرمانی تلاش کند و معنی ندارد تیمی به این بزرگی با چنین خیل عظیم هوادارانی به چیزی غیر از پیروزی و قهرمانی فکر کند."
آرفی در بخش عمدهای از صحبتهای خود هواداران پرسپولیس را مورد خطاب قرار داد: "دوست دارم در این گفت و گو بیشتر با هواداران صحبت کنم. اگر حمایت این هواداران پشت تیم باشد این تیم بدون شک در بازیهای آینده و حتی در بازیهایی که عالی هم ظاهر نشود به برتری خواهد رسید. پرسپولیس با این هواداران به همه چیز خواهد رسید. من در آلمان زندگی میکردم و تیم بورسیا دورتموند را خیلی دوست داشتم، اگر در سایتهای بسیار معتبر فوتبالی جستجو کنید متوجه خواهید شد که در تمام بازیهای این تیم هواداران ورزشگاه را کاملا پر میکنند صرف نظر از اینکه تیمشان در کجای جدول قرار گرفته است آنها میآیند و از تیم خود حمایت میکنندتا تیم نتیجه بگیرد. من تعجب میکنم که در بعضی بازیها تعداد کمی تماشاگر به ورزشگاه میآیند. البته شاید بگویند که از نتایج پرسپولیس ناراضیاند. اما معنای هواداری، حمایت در همه روزهاست چه روزهای خوب و چه روزهای بد. چیزی که میتواند روزهای بد را به پایان برساند همین حمایت و حضور هواداران است وگرنه یک تیم به تنهایی نمیتواند خود را از شرایط سخت خارج کند."
O M I D
11-02-2010, 07:27 PM
جلسه کمیته فنی تیم فوتبال پرسپولیس فردا (دوشنبه) برگزار می شود.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، شیث رضایی بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس نیز برای ادای توضیحات در این جلسه حضور خواهد داشت.
جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس دوشنبه هر هفته برگزار می شود.
O M I D
11-02-2010, 07:28 PM
دومين جلسه كميته روابط بين الملل باشگاه پرسپوليس امروز (دوشنبه) در محل اين باشگاه برگزار شد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، اين جلسه با حضور حبيب كاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس، محمد رسائي مشاور اجرايي، علي اصغر مانوسي فر مشاور امور بين الملل و منصور بيك محمدلو مدير روابط عمومي برگزار شد.
به گفته مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس در اين جلسه در رابطه با شركت در كار گروه ليگ قهرمانان آسيا كه توسط AFC در نيمه دوم آذرماه برگزار ميشود صحبت شد. علاوه بر اين تصميم گيري و هماهنگي لازم براي نفرات اعزامي به اين سمينار توجيهي صورت پذيرفت.
محل اقامت و زمين تمرين تيم مهمان، ساعات برگزاري مسابقات در تهران و رنگ دوم لباس پرسپوليس از موضوعات ديگري بود كه در اين جلسه به آن پرداخته شد.
O M I D
11-02-2010, 07:28 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1288603658.jpg)
چهارمين نشست خبري باشگاه پرسپوليس روز چهارشنبه 12 آبان ساعت14 برگزار مي شود. l
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، در اين نشست حبيب كاشاني سرپرست باشگاه، علي دايي سرمربي، محمود خوردبين سرپرست تيم به همراه عليرضا حقيقي برگزار خواهد شد.
محل اين نشست در سالن اجتماعات شهرداري منطقه 9 واقع در خيابان آزادي نبش بلوار استاد معين است
O M I D
11-02-2010, 07:29 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1288623291.jpg)
جلسه امروز(دوشنبه) کمیته فنی تیم فوتبال پرسپولیس میزبان شیث رضایی بود تا مدافع این تیم توضیخات خود را به کادر فنی تیم و مدیریت باشگاه ارائه کند .
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این جلسه با حضور حبیب کاشانی، علی دایی، حسین عبدی و محمد رسائی در ساعت 15 آغاز و از میانه جلسه به بعد، شیث رضایی نیز به این جمع اضافه شد.
مشاور اجرایی باشگاه پرسپولیس در مورد این بخش از جلسه گفت: "مطرح کردن موارد مورد نظر کادر فنی با حضور شیث رضایی و پاسخ وی بیش از یک ساعت از زمان جلسه را به خود اختصاص داد. رضایی پس از شنیدن صحبتهای کادر فنی توضیحاتی را ارائه داد و در پایان توضیحات خود اعلام کرد که تابع تصمیم کادر فنی و باشگاه پرسپولیس خواهد بود، چه این تصمیم مبنی بر ادامه همکاری باشد یا قطع آن. در پایان قرار شد تا علی دایی و به همراه کادر فنی پس از انجام بررسی لازم نظر نهایی خود را در فرصت آینده اعلام کنند. به این ترتیب امروز راجع به جدایی یا ادامه کار با شیث رضایی تصمیمی گرفته نشد."
رسائی در مورد برنامههای نیم فصل پرسپولیس نیز گفت: "درباره اردوی نیم فصل تصمیم گیری قطعی شد و پرسپولیس در تورنمت چهارجانبه ترکیه شرکت خواهد کرد. این اردو و تورنمنت در فاصله روزهای 11 تا 18 دی ماه انجام خواهد شد. همچنین در تلاشیم تا یک تیم مطرح اروپایی را برای انجام بازی دوستانه پس از اردوی ترکیه به تهران دعوت کنیم."
برنامهریزی برای کارهای اجرایی لیگ قهرمانان آسیا موضوع دیگر گفت و گوها بود: "ما میبایستی در مورد ساعت دقیق بازیهایی که میزبان هستیم اعلام نظر میکردیم که تصمیم گرفته شد بازیهای تهران در ساعت 17:30 دقیقه انجام شود. همچنین مبحث میزبانی و لباس اول و دوم تیم هم مورد بحث قرار گرفت."
رسائی در مورد بحثهای فنی مطرح شده در جلسه گفت: "آنالیز بازیهای تیم در برابر ذوب آهن و استیل آذین انجام شد و برای بازی آینده در برابر نفت تهران نیز هماهنگیها لازم به عمل آمد. موضوع نیازهای تیم در مجموعه درفشیفر نیز به بحث گذاشته شد."
O M I D
11-02-2010, 07:30 PM
شيث: اميدوارم دوباره پيراهن پرسپوليس را برتن كنم
جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس با حضور حبيب کاشاني، علي دايي، حسين عبدي و محمد رسايي انجام شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در اين جلسه علاوه بر صحبت درباره موارد مختلف مربوط به مسائل فني تيم از جمله حضور در تورنمنت ترکيه، آناليز بازيهاي گذشته تيم، تکميل امکانات ورزشگاه درفشيفر و ... صحبت شد. علاوه بر اين مسائل شيث رضايي مدافع اخراجي پرسپوليس در ميانه اين جلسه ميهمان اعضا بود و طبق قرار قبلي توضيحاتش را درباره اتهاماتي که به وي وارد شده بود ارائه کرد. رسايي مشاوره کاشاني بعد از جلسه گفت:«اعلام کرده تابع نظر باشگاه است و هر تصميمي در قبال او گرفته شود ميپذيرد.» اما خود رضايي گفت:«من حرفهايم را در اين جلسه زدم اما خودم هم نميدانم قرار است چه اتفاقاتي در آينده بيفتد من هم مثل همه منتظر جواب هستم ولي اميدوارم دوباره بتوانم پيراهن پرسپوليس را برتن کنم.»
O M I D
11-02-2010, 07:31 PM
دايي: آرامش رمز پيروزي هاي اخير پرسپوليس است
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران، گفت: آرامش حاکم بر تيم باعث موفقيت ما در هفته هاي اخير ليگ برتر باشگاه هاي کشور شده است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ''علي دايي'' روز سه شنبه خاطرنشان کرد: خوشبختانه شرايط تيم پرسپوليس پس از پيروزي در دو بازي اخير که در برابر تيم هاي مطرح به دست آمد، بسيار مطلوب شده است.
وي افزود: ما احتياج به آرامش داشتيم که در حال حاضر به آن رسيده ايم و همين امر سبب شد تا ذوب آهن و استيل آذين را با شکست روبرو کنيم.
دايي تصريح کرد: متاسفانه تا چندي پيش بدشانسي به سراغ ما آمده بود و به طور مداوم با گل هاي دقايق پاياني امتيازات زيادي را از دست داديم، اما با تلاش بازيکنان، کادر فني و مسوولان باشگاه اين مشکل پشت سر گذاشته شد.
وي اظهار داشت: با نتايج خوبي که در چند هفته اخير کسب کرده ايم دوباره به جمع صدرنشينان بازگشتيم که بايد اين شرايط را در هفته هاي آينده نيز حفط کنيم.
دايي در خصوص تمرين صبح امروز پرسپوليس گفت: متاسفانه شرايط نامطلوب آب و هوايي اجازه نداد که تمرينات خوبي داشته باشيم و اميدوارم اين مساله در روند تيم ما تاثير گذار نباشد.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص وضعيت شيث رضايي خاطرنشان کرد: تصميم من مشخص است و آنرا بزودي و به صورت رسمي به اطلاع مسوولان باشگاه مي رسانم.
شيث رضايي کاپيتان و مدافع تيم فوتبال پرسپوليس پس از ديدار با استقلال تهران به دلايل فني و انضباطي از سوي علي دايي اخراج شد.
O M I D
11-02-2010, 07:32 PM
تغییرات آب و هوای شهر تهران در روزهای اخیر که همراه بارندگی و سردتر شدن هوا بود، باعث شده تا کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس تمهیدات ویژهای را برای تمرینات این تیم در نظر بگیرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تمرین صبح و بعد از ظهر سرخ پوشان امروز(سه شنبه) داخل سالن برگزار شد و تمرین فردای تیم نیز در زمین چمن مجموعه کشوری برگزار خواهد شد.
مصنوعی بودن زمین چمن مجموعه شهید کشوری علت تغییر مکان تمرین فردای سرخ پوشان است. این جلسه تمرینی ساعت 11 آغاز خواهد شد.
O M I D
11-02-2010, 07:35 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1288698185.jpg)
محمد نوري هافبك گلزن پرسپوليس در نظرسنجي برنامه نود به عنوان بهترين بازيكن ماه فوتبال ايران انتخاب شد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، برنامه شب گذشته نود، محمد نوری، فرهاد مجیدی، ادینهو، جاسم کرار، شهاب گردان و رضا نوروزی را به عنوام شش نامزد براي انتخاب به عنوان بهترين بازيكن ماه برگزيده بود كه در اين ميان نوري با به دست آوردن 42 درصد آراي بينندگان برنامه نود، به عنوان بهترين بازيكن ماه فوتبال ايران از نگاه مردم انتخاب شد.
پس از محمد نوري، فرهاد مجيدي با 36 درصد در جايگاه دوم قرار گرفت و پس از اين دو نفر ادینهو، گردان، کرار جاسم و رضا نوروزی به ترتيب در جايگاههاي بعدي قرار گرفتند.
O M I D
11-02-2010, 07:35 PM
نوري: اعتماد هواداران كارم را سخت تر مي كند
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اعتماد هوادران و انتخابم به عنوان بهترين بازيکن ماه گذشته مسابقات ليگ برتر، کارم را در ادامه فصل سخت تر مي کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ''محمد نوري'' روز سه شنبه در مورد روند گلزني هايش در اين فصل گفت: گل هايم نتيجه زحمات کل تيم است. در تيم ما مهم نيست که چه کسي گل مي زند بلکه آنچه اهميت دارد موفقيت پرسپوليس است.
وي در مورد وضعيت تيم پرسپوليس پس از 2 پيروزي روحيه بخش اين تيم اظهار داشت: بعد از چند مسابقه که به دليل بدشانسي امتيازات را از دست داديم پيروزي در اين 2 بازي توانست باز هم ما را در بين مدعيان حفظ کند.
نوري افزود: اميدوارم با کسب سه امتياز بازي مقابل نفت تهران به صدر جدول مسابقات ليگ برتر برسيم.
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس در مورد وضعيت مصدوميت اش گفت: مصدويت جزيي در کشاله رانم دارم و هنوز مشخص نيست که بتوانم در مسابقه اين هفته حضور داشته باشم.
تيم فوتبال پرسپوليس تهران روز جمعه در چارچوب هفته چهاردهم ليگ برتر به مصاف تيم نفت تهران مي رود.
O M I D
11-02-2010, 07:46 PM
پرسپوليس و ديدار با يكي از بزرگترين تيمهاي جهان
معاون بينالمللي اتحاديه فوتبال ايران گفت: تيم فوتبال پرسپوليس در دي ماه با يکي از تيمهاي بزرگ جهان ديداري دوستانه برگزار خواهد کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علي اصغر مانوسيفر در حاشيه هفدهمين نمايشگاه بينالمللي مطبوعات و خبرگزاريها اظهار داشت: حدود 45 روز ديگر مجمع انتخاباتي اتحاديه فوتبال ايران برگزار ميشود و تمام مسئولين باشگاه باحضور در اين مجمع راي خود را نسبت به انتخاب رئيس جديد اتحاديه خواهند داد.
وي ادامه داد: پس از مشخص شدن رئيس جديد اتحاديه فوتبال تمامي مسئولان باشگاهها سفري به آلمان يا ترکيه خواهند داشت تا بازديدي از باشگاههاي اروپايي انجام دهند که اين موضوع ميتواند کمک بزرگي در ابعاد مختلف داشته باشد.
مانوسيفر خاطرنشان کرد: مسئولان باشگاه پرسپوليس مذاکراتي را با يکي از باشگاههاي بزرگ جهان انجام دادند تا ديداري دوستانه در دي ماه بين اين دو تيم به ميزباني ايران برگزار شود. براي معرفي نام تيم مورد نظر بهتر است حبيب کاشاني و مديران ارشد پرسپوليس اين کار را انجام دهند.
معاون بينالمللي اتحاديه فوتبال ايران در پايان يادآور شد: ليگ قهرمانان آسيا 16 آذرماه قرعهکشي ميشود که اميدوارم 4 نماينده ايران بتوانند مانند تيم ذوبآهن که امسال افتخارآفريد و به مرحله نهايي ليگ قهرمانان آسيا راه يافت بنابراين اميدوارم با قهرماني به کار خود پايان دهد.
O M I D
11-03-2010, 06:54 PM
خوردبين: كار خاصي در باشگاه استقلال نداشتم
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: يکي از دوستان نزديکم با آقاي فتحاللهزاده کار داشت به همين دليل او را به باشگاه استقلال بردم اما خودم کار خاصي نداشتم.
محمود خوردبين درباره ديدار روز جمعه برابر نفت تهران اظهار داشت: تيم در شرايط بسيار خوبي است و ما بايد با يک بازي هجومي و بدون اشتباه مقابل نفت به ميدان برويم و حق نداريم حريف را دست کم بگيريم.
وي در خصوص غيبت غلامرضا رضايي و حميد علي عسگر در اين بازي گفت: بايد قبول کنيم که از نبود اين دو، ضربه ميخوريم اما اميدوارم بازيکنان جايگزين جاي اين نفرات را به خوبي پر کنند. ما انتظار داشتيم بازي ما مثل سپاهان عقب بيفتد اما به ما جواب منفي دادند.
خوردبين در خصوص حضورش در باشگاه استقلال گفت: صبح امروز يکي از دوستان نزديک من با فتح الله زاده کار داشت به همين دليل او را به باشگاه استقلال بردم اما اتفاق و مسئله خاصي نبود. کار خاصي در استقلال نداشتم عليرغم اينکه ميدانم برخي حرف و حديث درست ميکنند.
O M I D
11-03-2010, 06:56 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1288793588.jpg)
نشست خبري باشگاه پرسپوليس امروز چهارشنبه دوازدهم آبان ماه با حضور حبيب كاشاني، علي دايي، محمود خوردبين و عليرضا حقيقي در سالن كنفرانس شهرداري منطقه 9 برگزار شد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، حبيب كاشاني در ابتدا، ضمن خيرمقدم به حضار، براي تيم ملي فوتبال اميد كه به بازيهاي آسيايي گوانگجو اعزام شده است، آرزوي موفقيت كرد و از تاخير 10 دقيقه اي آغاز اين نشست خبري عذر خواست.
اولين سوال اين نشست باز مي گشت به جلسه هماهنگي باشگاه پرسپوليس در خصوص مسابقات ليگ قهرمانان آسيا، كه حبيب كاشاني در پاسخ گفت: اتفاقاتي كه در سال هاي گذشته براي تيم هاي ايراني روي داده، باعث شد تا ما سعي كنيم با هماهنگي و آمادگي كامل به استقبال اين بازيها برويم. بنابر اين براي ارسال اسامي، زمان قرعه كشي، اخذ ويزا براي تيم هاي ميهمان، اقامت تيم، رنگ لباس تيم و ساعات بازيها هماهنگي هاي لازم را انجام داده ايم.
خبرنگاري از علي دايي در مورد حضور مجتبي شيري در تركيب اوليه پرسپوليس در بازي دربي و سپس نيمكت نشيني مجدد وي پرسيد؟
دايي گفت: مساله فني تيم به من بر مي گردد و تصميم در مورد شيري تصميم درستي بود. مجتبي بازيكن خوب تيم ماست و با توجه به تمريناتش، پيش از آن بازي تصميم گرفتيم به او فرصتي بدهيم. مجتبي شيري جزو بهترين هاست و هر زمان كه نياز باشد از وي استفاده مي كنيم.
مصوبه مجلس در ممنوعيت اختصاص بودجه دولتي به ورزش حرفه اي و احتمال مشكل ساز شدن اين موضوع براي پرسپوليس و استقلال سوالي بود كه از حبيب كاشاني پرسيده شد؟
كاشاني گفت: نمايندگان مجلس جوانب امر را بررسي كرده و اين تصميم را گرفته اند و با اين تصميم مي توانيم به سمت باشگاهداري حرفه اي حركت كنيم. همانطور كه مستحضر هستيد امسال اولين سالي است كه پرسپوليس 50 درصد هزينه هاي خود را بدون اتكا به دولت تامين كرده است. البته يكي از خواسته هاي ما اين است كه در مورد بحث درآمدزايي حرفه اي عمل شود.
پرسپوليس در فصل گذشته 3690 دقيقه بازي كرد و يك ميليارد و هفتاد ميليون تومان بابت تبليغات، بليت فروشي و پخش تلويزيوني دريافت كرد. تا اينجاي فصل هم كه 40 درصد بازيهايمان را انجام داده ايم 205 ميليون تومان گرفته ايم در حالي كه تا همينجاي كار سه و نيم ميليارد تومان هزينه كرده ايم. اگر درآمدزايي به درستي انجام شود مي توانيم سال بعد بدون نياز دولتي تيم را اداره كنيم.
روند پيگيري شكايت علي دايي از فدراسيون فوتبال مورد سوال خبرنگاري قرار گرفت؟
سرمربي سابق تيم ملي در پاسخ به اين سوال گفت: روند قانوني اين شكايت در حال طي شدن است و من از حق و حقوق خود نخواهم گذشت.
خبرنگاري در مورد مسئله پيوستن عماد رضا از حبيب كاشاني پرسيد، كه وي در جواب گفت: همانطور كه مي دانيد اين بازيكن يك فصل با الزمالك مصر قرارداد دارد و بايد رضايت نامه خود را از اين تيم دريافت كند. آخرين فعل و انفعال در اين مورد تماس شب گذشته مدير برنامه عماد رضا از كانادا بود كه از ما خواستند نامه اي را تنظيم و از طريق فدراسيون فوتبال ايران به باشگاه مصري ارسال كنيم تا اين روند قانوني مستند شود. عماد رضا انتخاب كادر فني پرسپوليس بوده و اگر اين شرايط به خوبي پيش رود اميدوارم كه بتوانيم او را جذب كنيم.
خبرنگاري از دايي در مورد افت تيم پرسپوليس پس از پايان هر دوره از اردوهاي تداركاتي اين تيم پرسيد كه وي در پاسخ گفت: قبول دارم بعد از تعطيلي افت مي كنيم و نياز به زمان داريم تا شكل واقعي خود را انتخاب كنيم اما من اين را پاي تورنمنت ها و اردوهاي تداركاتي نمي گذارم. ما بيشترين صدمه را از تيم ملي و از مصدوميت ها مي خورديم. مثلا در حال حاضر هادي نوروزي كه در تيم ملي مصدوم شده بود، بهبود يافته و سه هفته عالي براي ما بازي كرد.
بازيكنان ما در تيم ملي ذخيره اند و اردوهاي اين تيم به ما ضربه مي زند. محمد نوري وقتي از تيم ملي باز مي گردد نياز به زمان دارد تا به همان بازيكن آماده قبلي تبديل شود. ما براي بازيكناني كه به تيم ملي و يا به تيم اميد مي دهيم هيچ جايگزيني نداريم.
خبرنگاري با ياد كردن از خوردبين به عنوان شناسنامه تيم پرسپوليس از شرايط فعلي تيم پرسيد؟ سرپرست تيم پرسپوليس در پاسخ گفت: قبلا هم گفتم، هيچ سالي تيم چنين آرامشي را كه الان دارد نداشته، ما بازيكناني جذب كرديم كه هيچگونه حاشيه اي ندارند و همانطور كه از نظر فني با كيفيت هستند از نظر ادب و نزاكت نيز در شرايط خوبي قرار دارند. اين بازيكنان بيشترين گلها را براي ما به ثمر رسانده اند و از نظر انضباطي نيز عالي بوده اند. در سال هاي گذشته بازيكناني در تيم بازي مي كردند كه برخي از آنها حاشيه تيم را بالا مي بردند اما امسال با آرامش كامل به قهرماني تيم اميدواريم.
خبرنگاري از دايي پرسيد، آيا شما علت عدم نتيجه گيري تيم را بخاطر مشكلات حاشيه هاي خودتان و نبود آرامش نمي دانيد؟ دايي در جواب گفت: با احترام به شما عرض مي كنم كه اين نتايج بد اتفاقاتي بوده است كه در فوتبال افتاده و ما در چند بازي روي بدشانسي نتيجه نگرفتيم. در آغاز فصل كه ما بيشتر بازيهايمان را برده ايم هم بحث مشكل من و تيم ملي وجود داشت.
برنامه بعدي پرسپوليس بعد از اردوي تركيه و در فاصله استراحت بين دو فصل سوالي بود كه خبرنگاري از دايي پرسيد. وي اينگونه پاسخ داد: به دنبال برگزاري يك بازي بزرگ براي خداحافظي كريم باقري هستيم. بازي كه شايسته چنين بازيكني باشد و سعي مي كنيم مراسم خداحافظي وي در شرايطي باشد كه در فوتبال ايران براي هيچ بازيكني اتفاق نيافتاده باشد.
موضوع كسر سه امتياز از فوتسال پرسپوليس نيز در اين نشست خبري مطرح شد كه كاشاني در اين مورد گفت: ما طلبكارهايي از سال هاي پيش داشته ايم و چند روز پيش نيز نامه اي از آقاي نبي دريافت كرديم كه خبر كسر 3 امتياز در آن درج شده بود. ما پيش از اين، 3 نامه براي سازمان ليگ ارسال كرده بوديم كه از محل درآمدهاي ما پول طلبكاران سال هاي گذشته را پرداخت كنند. اما سازمان ليگ سليقه اي رفتار مي كند و اين پول ها را به اشخاص حقيقي طلبكار داده است و به بازيكنان طلبكار پولي پرداخت نكرده است. مي خواهم بگويم كه پول درآمدهاي ما؛ تبليغات تلويزني و دور زمين و بليت فروشي در دست شماست و بايد اين پول را به بازيكنان پرداخت مي كرديد. در سال 86 هم همين اتفاق افتاد و شش امتياز از پرسپوليس كسر شد الان هم آقاي وينگادا كه در دوران قبل از ما به تيم آمده بودند شكايت كرده اند و اين خطر وجود دارد كه حكم محكوميت ما صادر شود كه البته رايزني هايي با ايشان كرده ايم و وي پذيرفت كه فقط پول خود را بگيرد و از جريمه صرفنظر كند.
ما هر سال علاوه بر مشكلات جاري با مسائل مالي كه از سال گذشته مانده دست به گريانيم.
O M I D
11-03-2010, 06:57 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1288794095.jpg)
در بخش دوم نشست خبري سرپرست باشگاه، سرمربي، سرپرست و كاپيتان تيم پرسپوليس، دايي گفت: اسم ها براي من فوتبال بازي نمي كنند.
خبرنگاري در خصوص وضعيت شيث رضايي از حبيب كاشاني پرسيد، كه سرپرست باشگاه در پاسخ گفت: در تيم ما تقسيم كار شده، بيرون زمين با من است و امور داخل زمين و كارهاي فني را علي دايي تصميم گيري مي كند.
شيث رضايي توضيحاتي را در رابطه با كارهايي كه انجام داده بود را به كميته انضباطي و باشگاه ارائه نمود كه در اين خصوص ظرف چند روز آينده تصميم گيري مي شود.
دايي در مورد دخالت باشگاه در امور تيم گفت: بايد از آقاي كاشاني تشكر كنم كه از روزي كه من آمده ام در مسائلي كه در حيطه كاري من بوده هيچ دخالتي نداشته و هميشه با هم و در كنار هم بوده و كارها را انجام داده ايم و راجع به شيث هم اختيار امور را به من داده اند.
از روز اول قصدم اين بوده كه آرامش در تيم حاكم باشد و بي شك هر تصميمي كه گرفتم براي منافع تيم بوده است و براي من فرقي ندارد چه كسي باشد. همه ما بايد سعي كنيم به روند رو به رشد تيم كمك كنيم و هر كس كه بخواهد خللي براي اين حركت ايجاد كند از تيم خارج مي شود. بنابر اين بايد باز هم از آقاي كاشاني تشكر كه از من حمايت كرده و اختيار تام امور را به من واگذار كرده است.
خبرنگاري از دايي پرسيد، آيا ما شما و علي كريمي را در پرسيوليس خواهيم ديد؟
دايي گفت: مهم پرسپوليس است و من سرمربيگري پرسپوليس را امانتي مي دانم كه بايد به يكي ديگر برگردانم و برايم فرقي ندارد كه چه كسي در پرسپوليس باشد. در تيم من اسم ها بازي نمي كنند و به دنبال اين هستم هر كسي كه شايسته تر باشد در تيم من بتواند بازي كند. من براي كريمي احترام قائلم اما با اسامي بزرگ نمي شود تيم بست و من امسال سعي كردم تيمم را با كساني ببندم كه از هر لحاظ شايستگي حضور در تيم پرسپوليس را داشته باشند.
از خوردبين در خصوص تشبيه اين تيم با پرسپوليس دهه 60 سوال شد كه سرپرست تيم پرسپوليس در جواب گفت: امروز در ورزشگاه شهيد كشوري حال و هواي تيم ما را به ياد پرسپوليس دهه 60 انداخت. تيمي كه من امروز ديدم از لحاظ غيرت مانند تيم دهه 60 بود و شايد هم بهتر.
خبرنگاري در مورد ليگ قهرمانان آسيا از كاشاني سوال كرد كه وي در پاسخ گفت: همانطور كه مستحضريد، در اين مسابقات AFC نظارت كامل دارد و هر تيمي كه در هر مرحله برنده شود مبالغي را برايش به عنوان پاداش در نظر مي گيرند و ما تنها چيزي كه براي درآمدزايي براي باشگاه ها در اختيار داريم، بليت فروشي و اسپانسر است كه ما از الان به دنبال آن هستيم و اميدوارم بهترين تصميم را بگيريم.
وي در مورد بليت فروشي افزود: جدا از پول زميني كه پرداخت مي كنيم بايد پول بليت فروشي، پاركينگ و هزينه هايي كه از سوي تماشاگران در ورزشگاه انجام مي گيرد بايد به باشگاه برسد كه متاسفانه اين طور نيست و اميدواريم در جام باشگاه هاي آسيا اين روند به گونه اي ديگر باشد.
از علي دايي در مورد جام باشگاه هاي آسيا سوال شد كه وي گفت: در دور اول بايد موفق باشيم و آهسته آهسته بتوانيم به مراحل بالاتر بينديشيم همانطور كه تيم ذوب آهن نشان داد، تيمهاي ايراني هم مي توانند به قهرماني بينديشند و من هم براي ذوب آهن آرزوي موفقيت مي كنم.
از دروازه بان پرسپوليس در مورد كاپيتاني سوال شد كه حقيقي در اين خصوص گفت: بايد از علي دايي و آقاي كاشاني تشكر كنم كه بازوبند كاپيتاني را به داده اند. به هر حال كاپيتان هاي بزرگي داريم و داشتيم و من سعي كردم از آنها چيزهاي زيادي ياد بگيرم و اگر هم تا الان با مشكلي برخوردم با راهنمايي هايي كه از سوي علي دايي و حاج آقا گرفتم، توانسته ام حاشيه ها را از خود دور كنم.
خبرنگاري از حبيب كاشاني در مورد سهام باشگاه پرسيد كه كاشاني گفت: يكي از مشكلات ما اين است كه در سال هاي گذشته 49 درصد سهام باشگاه را واگذار كرده اند و عده اي ادعاي مالكيت باشگاه را دارند و از برند باشگاه استفاده هاي غير قانوني شده است و اگر قرار باشد كه ما در بورس باشيم بايد اين مشكلات برطرف شود و برند باشگاه متعلق به خود باشگاه باشد و من از سازمان تربيت بدني تقاضا دارم تا از يك تيم حقوقي براي حل اين مشكل بكار گيرند تا بتوانيم اين موضوع را به خوبي و خوشي برطرف كنيم تا اين تيم كارشناسي بتواند براي تماشاگران ما گزارش كامل و مفصلي را ارائه نمايد.
از دايي در خصوص هماهنگي بازيكنان جديد و قديم سوال شد كه وي گفت: هم بازيكنان جديد و بازيكنان قديم ما، همه زحمت مي كشند تا تيم ما به هدف اصلي يعني قهرماني برسد و بي شك همه به يك اندازه زحمت مي كشند و ما سعي كرده ايم تا بازيكناني را بياوريم كه بتوانيم از آنها استفاده كنيم و براي ما بازي كنند. من نمي توانم بازيكني را كه در خدمت تيم است را بر روي نيمكت بگذارم و يقينا كسي كه خوب بازي مي كند حتما محاسني نسبت به بازيكن نيمكت نشين دارد.
وي افزود: وقتي ما به اردويي مي رويم و همين دو سه بازيكن را كه در اختيار نداريم، از 30 تا 40 درصد برنامه خود عقب مي مانيم. اين در حالي است كه ما اول فصل بهترين بازيكنان را در اختيار گرفتيم و با بازيكنان قديمي كه در تيم پرسپوليس بوده اند به معناي واقع، تيم شده ايم.
از كاشاني در مورد تصميمات سازمان ليگ سوال شد كه وي گفت: با توجه به قانوني كه سازمان ليگ گذاشته كه هر تيمي كه 3 بازيكن بزرگسال در تيم ملي داشته باشد، بازيهايش به تعويق مي افتد اما تيم سپاهان دو بازيكن بزرگسال دارد و يك بازيكن اميد و براي همين بازي تيم سپاهان عقب افتاده و ما هم از سازمان ليگ خواسته ايم تا بازي ما مقابل نفت نيز به تعويق بيفتد تا بتوانيم با تمام قوا مقابل تيم نفت به ميدان برويم.
من سعي كرده ام تا به امروز در مورد داوري هيچ صحبتي نكرده باشم اما بعد از بازي دربي وقتي كمك داور با اشتباه سهوي كه انجام داد يك عذرخواهي از تماشاگران ما انجام نداد، من نتوانستم جلوي خودم را بگيرم و بايد به آنها بگويم كه اين راه را كه مي روند، بيراهه است.
O M I D
11-03-2010, 06:57 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1288794312.jpg)
خبرنگاري از علي دايي پرسيد: آيا علت گل خوردن پرسپوليس پس از دقيقه 90 در 5 بازي اين تيم بخاطر مشكل بدنسازي و بدنساز تيم نيست؟
دايي در جواب گفت: شما بايد به مسائل فوتبالي دقت بيشتري داشته باشيد. ما در چهار بازي پس از دقيقه 90 گل خورديم كه علت آن هم عدم تمركز بود وگرنه ما توانستيم در بازي با ذوب آهن و استيل آذين در دقايق پاياني موفق باشيم. مگر چند روز فاصله بين اين بازيها بوده و چه اتفاقي افتاده كه تيم از نظر بدني بهتر يا بدترين باشد. آقاي مولايي يكي از بهترين بدنسازهاي ليگ است و برنامه هاي تمريني ايشان با من هماهنگ مي شود و برنامه هايش را با كمك كادر فني تائيد مي كنيم. چرا كه بعد از اينكه دربي را برديم كسي صحبتي نكرد؟
خبرنگاري اينگونه اظهار نظر كرد كه تيم هاي صنعتي با خصوصي كردن خود و اصلاح اساسنامه توانسته اند مشكلات دريافت بودجه را حل كنند، پرسپوليس چه برنامه اي دارد و مسئله هيات مديره اين تيم كي حل مي شود؟
كاشاني در جواب گفت: ما اعضايي را كه مي توانند به تيم كمك كنند را معرفي كرديم يك فرد اقتصادي كه بردينگ اقتصادي تيم را راه بيندازد. يك پيشكسوت كه بتواند به نوبه خود كمك كند. يك فرد عمراني كه مي تواند در بخش هاي مربوط به توسعه مجموعه درفشي فر و هتلينگ كارهاي را پيش ببرد و يك نفر آشنا به ورزش از مجلسيان كه مي تواند كمك خوبي باشد.
هيات مديره ما همچنين مي تواند تا 7 نفر هم افزايش يابد. ديروز شنيدم آقاي سعيدلو قول داده اند تا جام باشگاه هاي آسيا اعضاي هيات مديره را معرفي كنند.
خبرنگاري از دايي پرسيد كه آيا اميد داريد فدراسيون فوتبال شما را براي عضويت در كميته تيم هاي پايه AFC معرفي كند؟
دايي اينگونه پاسخ داد: بزرگترين اشتباه ورزشي من كار كردن با اين فدراسيون بود. اين آقايان به غير از خودشان كس ديگري را معرفي نمي كنند. ببينيد آيا از فوتباليست هاي قديمي ما كه تحصيل كرده اند كسي براي چنين پست هايي معرفي شده است. فيفا راسان من را به صورت افتخاري عضو كميته فني خود كرد و در حال حاضر هم عضو اصلي كميته فوتبال فيفا هستم. در اين فوتبال اگر پست و مقامي باشد آنها خودشان را كانديد مي كنند.
موضوع تيم «ب» پرسپوليس و آينده آن سوال يكي از خبرنگاران از كاشاني بود كه وي در پاسخ گفت: در همه جاي دنيا تيم هاي «ب» وجود دارند و وجود اين تيم ها نتيجه لازم را مي دهد. مثلا در تيم آلمان توماس مولر بازيكن تيم «ب» بود.
امسال هم با يك رويكرد جديد در باشگاه پرسپوليس و با لطف و راهنمايي آقاي دايي و تدبير حسين عبدي تيم «ب» را تشكيل داديم.
هدف ما قهرماني با تيم هاي پايه نيست و قصد داريم بازيكن سازي كنيم تا هر سال يك يا دو بازيكن از تيم پايه به تيم بزرگسالان بپيوندد. كارنامه دايي هم در اين مورد درخشان است. كريم انصاري فرد، ميلاد زنيدپور، روزبه شاه علي دوست و ... بازيكناني بوده اند كه وي به آنها ميدان داده است و اينها الان در بالاترين سطح بازي مي كنند. وظيفه انتخاب مربي براي تيم «ب» پرسپوليس بر عهده حسين عبدي است.
مسئله شيث و جايگزين احتمالي وي سوالي بود كه از دايي پرسيده شد؟
دايي در پاسخ گفت: نسبت به مسئله شيث رضايي تصميم نهايي را نگرفته ايم و در مورد جانشيني و رفتن و ماندن وي نه صحبت كرده ايم و نه تصميم گرفته ايم. اول بايد اين تصميم گرفته شود تا هر تصميم ديگري را اتخاذ كنيم.
خبرنگاري از عليرضا حقيقي پرسيد: آيا دوست نداشتيد در تيم اميد و در بازيهاي گوانگجو حضور مي داشتيد؟
سنگربان جوان پرسپوليس گفت: از اول فصل آمادگي داشتم در سه جبهه پرسپوليس، تيم ملي و تيم اميد رقابت كنم اما غيبت من بخاطر نظر آقاي پيرواني بود. ايشان يك بار مرا دعوت كردند و در اردوي يك روزه اين تيم شركت كردم اما صلاح ندانستند كه من در تيم باشم. به عنوان يك بازيكن فوتبال و يك ايراني دعا مي كنم تيم اميد در گوانگجو بهترين نتيجه را بگيرد.
خبرنگار سايت رسمي باشگاه پرسپوليس به عنوان آخرين پرسش كننده از حبيب كاشاني در مورد نحوه حل مشكل بدهكاري مديريت هاي قبلي پرسيد كه كاشاني در جواب گفت: پول ما از منابع درآمد فوتبالي در اختيار سازمان ليگ است و ما از آنها خواسته ايم اين پول را به طلبكاران قبلي بدهند. من مي خواهم بپرسم كه چرا كار را به جايي مي رسانيد كه خودتان سه امتياز از تيم ما كسر مي كنيد و دو ميليون جريمه نقدي به آن اضافه مي كنيد. ما اين فصل 130 ميليون تومان هزينه ورودي حق شركت در بازيها را پرداخته ايم و 60 ميليون تومان هم براي جذب بازيكن، يعني در مجموع 190 ميليون تومان به آنها پرداخت كرده ايم كه در 18 تيم ليگ برتر اگر اين رقم را ضرب كنيم مي شود، 3 ميليارد و 600 ميليون تومان براي ورودي جهت حضور در مسابقات. علاوه بر اين تيم ها هزينه جاري براي استاديوم، حراست و اينگونه موارد هم پرداخت مي كنند.
بدهكاري هاي ما جمعا 70 ميليون تومان بود و مي توانستند آن 50 ميليون را هم به آن اضافه كنند اما نكردند، اين روش خوبي نيست، يك تيم زحمت مي كشد و با این عملکرد زحماتش به باد میرود.
O M I D
11-04-2010, 07:18 PM
دايي: شش امتياز كمتر از هدفم كسب كردهايم
سرمربي پرسپوليس گفت: هدفم اين بود تا هفته سيزدهم ليگ 30 امتياز داشته باشيم که شش امتياز کمتر از آن گرفتهايم.
علي دايي در بخش پاياني نشست مطبوعاتي باشگاه پرسپوليس صحبتهاي زير را انجام داد:
* تکليف شيث رضايي هنوز مشخص نيست
هنوز درباره شيث رضايي تصميم نهايي را نگرفتهايم و تا الان درباره نفرات جايگزين اين بازيکن نيز صحبتي نشده است. بعد از گرفتن تصميم ميتوانيم در مورد گزينههاي ديگر فکر کنيم.
* مقابل نفت عملکرد مطلوبي خواهيم داشت
براي ديدار روز جمعه با نفت دفاع چپ و راست خود را در اختيار نداريم و به دليل بارش باران نيز تمرينات اخير خود را در سالن برگزار کردهايم اما مطمئن باشيد در بازيهاي آينده جاي خالي را به بهترين شکل پر خواهيم کرد.
* قهرماني در دو جام هدف اصلي پرسپوليس
از روزي که تمريناتم را در پرسپوليس شروع کردم به فکر قهرماني بودم و با جديت اين موضوع را دنبال ميکنم تا در ليگ و جام حذفي مقام قهرماني را بدست آوريم و به اين هدفمان برسيم. خوشبختانه مديريت حمايت خوبي از کادر فني داشته و اگر ما يک تيم باشيم خيلي کارها ميتوانيم انجام دهيم و تاکنون نيز با حمايتهاي همهجانبه و بدون دغدغه به راهمان ادامه دادهايم. از کسب 24 امتياز راضي نيستم چون هدفم اين بود تا اين هفته از ليگ 30 امتياز داشته باشيم که در بازيهاي بعدي جبران خواهيم کرد.
O M I D
11-04-2010, 07:20 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1288802277.jpg)
اشتباه یکی از خبرگزاریهای کشور در انتقال اظهارات علی دایی در جریان نشست خبری باشگاه پرسپولیس و تیتر عجیب این خبرگزاری از صحبتهای سرمربی این تیم، موضوع سوال یکی از خبرنگاران بود و با واکنش علی دایی و حبیب کاشانی مواجه شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، یکی از خبرگزاریهای کشور در حالی که هنوز نشست خبری باشگاه پرسپولیس به پایان نرسیده بود، تیتری را از سخنان علی دایی علیه علی کریمی در گزارش خود از این جلسه انتخاب کرده بود که موضوع سوال خبرنگار سایت رسمی باشگاه پرسپولیس شد.
این خبرنگار پرسید:" در حالی که هنوز این جلسه به پایان نرسیده است یکی از خبرگزاریها به نقل از شما نوشته است " علی کریمی بداند اسمها فوتبال بازی نمیکنند" ! با توجه به اینکه چنین مساله ای در این جلسه مطرح نشده است، موضع شما در این خصوص چیست؟
این موضوع با خنده دیگر خبرنگاران حاضر در جلسه همراه شد و دایی نیز در پاسخ گفت:" واقعا حرفی برای گفتن ندارم و نمیدانم چه بگویم. نمیدانم چرا گاهی وجدان کاری زیر پا گذاشته میشود و شاهد چنین مسایلی هستیم ؟ بهرحال همانطور که دیگر خبرنگاران حاضر در این جلسه میدانند، من اساسا چنین حرفی را نزدم."
پیش از علی دایی، حبیب کاشانی نیز دراین باره گفت: " از خبرنگاران عزیز میخواهیم برای پیشرفت باشگاه پرسپولیس و فوتبال به ما کمک کنند و بدانند که با همین قلم ها هم میشود به بهشت رفت. امیدوارم با رعایت تقوی و امانتداری در نقل مطالب به ما کمک کنید تا بتوانبم در مسیر درست و حرفهای قدم برداریم."
کاشانی در پایان از زحمات همه خبرنگاران تشکر کرد.
O M I D
11-04-2010, 07:23 PM
شکايت وينگادا پرسپوليس را تهديد مي کند
شکايت نلو وينگادا سرمربي سابق پرسپوليس از اين باشگاه وارد مراحل پيچيده و خطرناکي مي شود که ممکن است به ضرر سرخپوشان تمام شود.
حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس در نشست خبری امروز پرسپولیسی ها گفت: در سال 86 که مديرعامل پرسپوليس بودم به خاطر تاخیر در پرداخت حقوق خارجی های پرسپولیس شش امتياز از ما کسر شد و شکايت وينگادا نيز از پرسپوليس جدي است. چرا که وي در سال 87 در پرسپوليس مربيگري کرده و طبق امضاي اعضاي هيات مديره قرار بوده مبلغ قرارداد وي پرداخت شود که تا امروز پرداخت نشده است و فیفا تهدید کرده است که در صورت تاخیر در پرداخت حقوق معوقه وی از پرسپولیس امتیاز کم می شود.
گفتنی است این مربی پرتغالی مبلغ 348 هزار دلار از پرسپولیس طلبکار است که به جز این مبلغ وی ادعای 142 هزار دلار ديگر را نیز به عنوان جریمه دیرکرد در پرداخت از پرسپولیس کرده است که با رایزنی های طرفین قرار شده است از جریمه صرفنظر کند .
O M I D
11-04-2010, 07:24 PM
متن كامل اظهارات علي دايي در نشست خبري تيم پرسپوليس
سرمربي پرسپوليس گفت: در ژاپن مسئولي که دچار اشتباه ميشد هاراگيري ميکرد و خودش را از بين ميبرد اما در اينجا فقط ميخندند و حق اين و آن را ضايع ميکنند.
علي دايي در نشست خبري باشگاه پرسپوليس به سؤالات خبرنگاران پاسخ داد. متن کامل صحبتهاي سرمربي پرسپوليس به شرح زير است:
*مسائل فني پرسپوليس فقط به من مربوط ميشود
دايي در پاسخ به اين سؤال که مجتبي شيري بعد از مدتها فقط در دربي پايتخت بازي کرد و پس از آن نيمکتنشين شد و آيا اين تصميم او درست بوده يا نه گفت: مسائل فني پرسپوليس فقط به من مربي مربوط ميشود و هر تصميمي که گرفتم و برد و باخت آن نيز به عهده من است. تصميم گرفتم مجتبي شيري بازي کند و اين کار انجام شد و شيري از بازيکنان خوب ما است. من از اردوي کيش به دنبال اين بودم که فرصتي به شيري بدهم تا بازي کند. او در دربي پايتخت بد کار نکرد و فقط در يکي دو صحنه تعلل داشت و من تشخيص دادم که او را تعويض کنم. اينکه بازيکني چند دقيقه در تيم بازي کند به من مربوط ميشود.
* شکايت از فدراسيون را از طريق قانوني پيگيري ميکنم
دايي در پاسخ به اين سؤال خبرگزاري فارس، که پرونده شکايت وي از فدراسيون فوتبال براي دريافت حق و حقوق مربيگري به کجا انجاميد و آيا او به فيفا شکايت کرده است يا نه گفت: در اين مورد فقط يک توضيح کوتاه ميدهم. روند اين پرونده از طريق مراجع قانوني طي ميشود و من حقوق خودم را از طريق قانوني پيگيري ميکنم و اجازه نميدهم حقم پايمال شود.
* پرسپوليس ژانويه در ترکيه به ميدان ميرود
وي درباره اردوي ترکيه در دي ماه گفت: تورنمنت ترکيه با حضور اينتراخت فرانکفورت، کلن آلمان، آنتاليا يا ترابوزان ترکيه و پرسپوليس در ژانويه 2011 انجام ميشود.
* بدشانسي مهمترين عامل ناکامي پرسپوليس
اينکه گفته ميشود هر گاه مسائلي مانند درگيريام با فدراسيون فوتبال يا غيره وجود داشته نتوانستم موفق شوم را قبول ندارم. اتفاقا ما در اوايل فصل و زماني که درگيريام با فدراسيون وجود داشت، نتايج خوبي گرفتيم و در پنج بازي که پرسپوليس نتوانست عملکرد خوبي داشته باشد کوچکترين درگيري يا صحبتي با مسئولان فدراسيون نداشتم اما تيم ما بد نتيجه گرفت. قبول ندارم که درگيري من با فدراسيون تمرکزم را به هم ريخته است. در عدم نتيجهگيري تيم ما عوامل زيادي دخيل بودند که بدشانسي مهمترين عامل بود.
* يک خداحافظي باشکوه و بينظير براي کريم باقري
به غير از تورنمنت ترکيه در نظر داريم با يک تيم بسيار بزرگ بازي کرده و خداحافظي باشکوهي را براي کريم باقري ترتيب دهيم. باقري زحمات زيادي براي فوتبال ايران کشيده بنابراين قصد داريم مسابقهاي ترتيب دهيم و باقري در يک شرايط خوب از فوتبال خداحافظي کند.
* کوچکبودن سالن و بيرون ماندن خبرنگاران
در سالني که تمرين ميکنيم متاسفانه فضا بسيار محدود است و حتي براي کادر فني نيز جاي لازم وجود ندارد. در روزهاي باراني به دليل کوچک بودن اين سالن نميتوانيم به خوبي از خبرنگاران استقبال کنيم و آنها بيرون ميمانند.
* در اختيار نداشتن مليپوشان بزرگترين مشکل پرسپوليس
مشکل اصلي ما تعطيلات نيست، مشکل اصلي اين است که ما در تعطيلات همه نفرات را در اختيار نداريم. مثلا هادي نوروزي را سالم از ما ميگيرند و مصدوم تحويل ميدهند. براي آماده شدن دوباره نوروزي سه هفته زمان نياز داريم. من نميدانم در تمرينات چگونه بازيکنان را تمرين ميدهند چون آنجا نيستم اما آنچه محرز است اين است که من نفراتم را ناآماده ميگيرم. محمد نوري سالم ميرود و ناآماده برميگردد و من بايد سه هفته روي اين بازيکن کار کنم تا آماده شود.
عليرضا حقيقي کنار من نشسته است. خيلي از بازيکنانم را به تيم ملي ميبرنند و آنجا روي نيمکت قرارشان ميدهند. من اگر همه نفراتم را در اختيار داشته باشم قول ميدهم که پرسپوليس بهتر خواهد شد کما اينکه در دو هفته اخير شاهد بوديم روند ما بهتر شده است.
براي حضور در تيم اميد دو تا از بهترين بازيکنانم را ميگيرند در حالي که من براي آنها جايگزين ندارم و نميتوانم بروم از خارج بازيکن بياورم. کسي که در اميد بارها بازي کرده را دعوت نميکنند اما غلامرضا رضايي را ميبرند. اين مسائل باعث ميشود تيم ما افت کند.
من بازيکن 3 کارته، مصدوم و غايب دارم و همين موضوع روي پرسپوليس تاثير ميگذارد چرا که به عنوان سرمربي روي تک تک آنها حساب باز کردهام. متاسفانه اين برنامهريزي غلط و اينکه آينده را نميبينيم مشکلساز ميشود چون بعد از هر تعطيلي کار کردن برايم دشوار است. من موظفم پاسخگوي ميليونها هوادار باشم. با همه اتفاقات رخ داده تلاش ميکنم پرسپوليس به استثناي اتفاقات حاشيهاي روز به روز بهتر شود.
* ماجراي شيث و آرامش پرسپوليس
از روزي که آمدم در مسائل فني حبيب کاشاني دخالتي نداشت و خوشبختانه همواره در کنار من بوده و در مورد پرونده شيث رضايي نيز اختيار تام را به من داد. از روزي که به پرسپوليس آمدم هدفم آرامش دادن به اين تيم بود و تصميم گرفتم با دور کردن حاشيهها و آنچه که به صلاح تيم است، قدم بردارم. براي من همه بازيکنان يکسان هستند. همه بايد به روند ايدهآل پرسپوليس کمک کنند و هر کس خدشهاي به اين روند وارد کند از سيستم ما خارج خواهد شد.
* پيام دايي به کريمي: ديگر اسمها فوتبال بازي نميکنند
در مورد اينکه آيا علي کريمي سال بعد به پرسپوليس برميگردد يا نه بايد بگويم که نام پرسپوليس بزرگتر از نام دايي يا امثال من است. خيليها به اين تيم ميآيند و ميروند. بدون شک خودم روزي اين پرسپوليس را تحويل خواهم داد و آن چيز که مهم است نام پرسپوليس است. يکي از عواملي که ميتواند اين تيم را موفق کند اين است که نفرات آماده و جوان که بخواهند با جان و دل براي پرسپوليس تلاش کنند بايد در اين تيم بازي کنند.
براي من اسمها بازي نميکنند. با کريمي يا هر کسي ديگري که باشد اگر بتوانم خدمتي کنم از وي استفاده ميکنم. متاسفانه در فوتبال ايران خيليها به دنبال اسامي هستند.
حميد عليعسگر جواني بود که سال گذشته کسي او را نميشناخت اما الان اين بازيکن جوان يک وزنه براي تيم من است. بازيکنان جوان دوست دارند پيشرفت کنند و من نيز علاقمندم با چنين نفراتي کار کنم. کريمي بازيکني است که من احترام خاصي به وي قائلم و فوتبالش را قبول دارم اما شرايط فرق کرده و امروزه ما نميتوانيم با اسمها تيم را ببنديم و نتيجه بگيريم. من اگر براي سال آينده در پرسپوليس باشم بهترينها را جذب خواهم کرد که بتوانند هواداران را راضي کنند.
*ميخواهيم روند ذوبآهن را در آسيا ادامه دهيم
ميخواهيم در دور اول در آسيا موفق شويم. پرسپوليس روز به روز بهتر کار ميکند. من نگراني بابت اين ندارم و همانطور که ذوب آهن نشان داد تيمهاي ايران ميتوانند تا ديدار نهايي ليگ قهرمان آسيا پيش بروند و انشاءالله قهرمان شوند. ما نيز ميخواهيم همين روند را ادامه دهيم.
* بازيکنان جديد براي تقويت تيم ميآيند
فرقي بين بازيکنان جديد و قديم وجود ندارد و بازيکنان قديمي در تيم خوب کار ميکنند. شما نگاه کنيد در ديدار با ذوبآهن چه کسي گل زد. من بازيکنان جديد را به تيم اضافه ميکنم تا تيم قويتر شود. بازيکن جديد را براي نيمکتنشيني به تيم نميآورم.
ترکيب 11 نفره پرسپوليس نسبت به فصل گذشته 40 درصد تغيير داشته است و قطعا بازيکني که فيکس بازي ميکند با بازيکن نيمکتنشين تفاوت دارد. پرسپوليس نميتواند 25 بازيکن تاپ داشته باشد. هيچ تيمي نميتواند اين همه بازيکن تاپ داشته باشد.
شما رونالدو را از رئال مادريد و مسي و ژاوي را از بارسلونا بگيريد ببينيد چه اتفاقي ميافتد و کيفيت تيم چه تغييري ميکند. بنابراين اين سؤال که بين بازيکنان جديد و قديم تفاوت است از نظر فني درست نيست. شما چنين سوال ميپرسيد و بعد ميرويد کنار همکارتان شروع به گفتن و خنديدن ميکنيد.(دايي به خبرنگاري که اين سؤال را پرسيد اين سخن را گفت). در واقع شما به خودتان بياحترامي ميکنيد و من از اين پس جواب شما را نميدهم.
* اين قانون را چه کسي اختراع کرده است؟
ما فقط در 4 مسابقه با پاس، استقلال، شهرداري تبريز و نفت محمودآباد در دقيقه 90 به بعد گل خورديم. چه کسي گفته اگر 4 بار اين اتفاق بيفتد قانون ميشود؟ آيا نيوتن يا انيشتين چنين حرفي را زدهاند؟ شما دنبال فوتبال نيستيد که چنين سوالاتي ميکنيد؟ در ضمن من کي گفتم شما حق نداريد راجع به مسائل فني سؤال بپرسيد؟ شما از خودتان قانون در ميآوريد و اين نشان ميدهد در ورزش نبودهايد و قانون هم درست ميکنيد. يک تيم ممکن است دقيقه 92 گل بخورد و يک تيم در دقيقه يک. وقتي تيمي گل ميخورد همه اشتباه ميکنند. اين چه حرفهايي است که ميزنيد که کاپيتان 28 ساله پرسپوليس نتوانسته کاپيتان 34 استقلال را بگيرد؟ مجيدي تواناييهايي دارد و اگر قرار باشد هر کس بازيکن ديگري را بگيرد ديگر در فوتبال گلي زده نميشود.
اينکه شما ميگوييد در 4 روز بايد توانايي بدني بازيکنان را بالا برد معلوم ميشود که ورزشي نيستيد. آيا پرسپوليس در دقيقه 90 حمله ميکند يا در زمين خود دفاع کرده است؟ اطلاعات ورزشيتان را بالا ببريد. مولايي يکي از بهترين بدنسازان کشور است و از خودش هم برنامه نميدهد بلکه برنامهاش را با من هماهنگ ميکند.
* چرا هيچ کس از سه برد متوالي پرسپوليس سؤالي نپرسيد؟
نميدانم چرا مدام نبش قبر ميکنيد و در مورد بازيهاي گذشته سؤال ميکنيد؟ سؤالاتي ميپرسيد که در دکان هيچ بقالي پيدا نميشود. ما سه بازي را برديم. چرا کسي نپرسيد استيلآذين را چگونه در نيمه دوم برديم؟ ذوبآهن که فيناليست آسيا است را چگونه برديم؟ شما دنبال اين مسائل نيستيد و از خود قانون درست ميکنيد. من درس خواندهام و تا آنجا که مطالعه داشتم چنين مسائلي را نشنيدم و از شما تشکر ميکنم که امروز حرف جديدي به من ياد داديد.
* بزرگترين اشتباهم همکاري با فدراسيون کنوني بود
بزرگترين اشتباه ورزشيام همکاري با فدراسيون کنوني بود و ديگر چنين اشتباهي را تکرار نميکنم. من از شما ميپرسم آيا مسئولان فدراسيون به غير از خودشان شخص ديگري را به جاي خود معرفي کردهاند؟ آيا آنها از فوتباليستهاي قديمي و تحصيلکرده کسي را به جايي معرفي کردهاند؟ من عضو افتخاري فيفا بودم و الان عضو رسمي کميته فوتبال فيفا هستم. آيا کسي من را به آنجا معرفي کرد؟ من اگر به جايي رسيدم با تلاش و کوشش خود و عنايت خداوند بوده است.
* به دليل مشورتهاي اشتباه اين آقا با رئيس سازمان بحثم شد
در مورد حذف نوجوانان و جوانان در آسيا بايد بگويم سال قبل مدام با دبدبه و کبکبه سوال ميکردند که تيم قهرمان شده بود اما اکنون چه کسي قهرمان است؟ مربي و سرمربي زحمت خود را کشيدهاند. فدراسيون فوتبال هم تا آنجا که توانسته تلاش کرده است. بيش از 10 اردو براي تيم نوجوانان برپا کرده و برنامه گذاشته است اما کسي را سرمربي تيم نوجوانان کرديم که زماني مشاور فوتبالي رئيس سازمان بود و به دليل مشاورههاي اشتباه او چند بار با رئيس سازمان بحثم شد.
بيداريان را با آن همه سابقه کنار ميگذاريم و فرد ديگري را ميآوريم که در برنامه نود ميگويد همکار من در سايپا بوده است. بله اکبر محمدي آناليزور تيم من در سايپا بود اما به دليل نتايج ضعيف ايشان را کنار گذاشتيم. زماني که سرمربي تيم ملي بودم ايشان مشاور کيومرث هاشمي بود و ميخواست در کار فوتبالي من دخالت کند. باخت هميشه براي مربيان است من باختم و کنار رفتم و همه حرف زدند اما سؤالم اين است چرا پس از باخت هميشه مربيان عوض ميشوند؟
* در ژاپن مسئولان به دليل اشتباه هاراگيري ميکنند و در ايران ميخندند
چرا يک بار به جاي تائيد سرمربي سيستمي که کارش را درست انجام نميدهد عوض نميشود؟ من به غلط يا درست به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شدم اما چرا کسي که من را به عنوان سرمربي انتخاب کرد کنار گذاشته نميشود؟ ديواري کوتاهتر از مربيان پيدا نميشود و مثل آب خوردن اخراج ميشوند. در ژاپن مسئولي که اشتباه ميکرد در گذشته هاراگيري ميکرد و خودش را از بين ميبرد اما در اينجا فقط ميخندند و حق اين و آن را ضايع ميکنند.
امروز در دادگاه ماليات بودم که با فدراسيون فوتبال داشتم و در خيلي از جبههها بايد بجنگم با آقايان. متاسفانه لايحهاي را خودشان نوشتهاند و زير آن را امضا کرده و به فدراسيون فوتبال دادهاند را ميگويند اشتباه است. ما اشتباه کرديم هر چه گفتيم پس ميگيريم چون دروغ نوشتهاند و به دنبال منحرف کردن اذهان بودند.
در کنار پله و بکن باوئر مينشينم و به کميته جوانان AFC فکر نميکنم. من وقتي در فيفا هستم و در بالاترين جا به پيشرفت بيشتر فکر ميکنم و در کنار پله، بکن باوئر مينشينم و با ژوژ وهآ و ابدي پله نشست و برخاست دارم بنابراين به کميته جوانان AFCفکر نميکنم که اگر چنين باشد من پسرفت کردهام.
دايي در مورد تيم ملي ايران در جام ملتهاي آسيا گفت: هيچ اظهار نظري نميکنم و فقط براي اين تيم آرزوي موفقيت ميکنم.
* تکليف شيث رضايي هنوز مشخص نيست
هنوز درباره شيث رضايي تصميم نهايي را نگرفتهايم و تا الان درباره نفرات جايگزين اين بازيکن نيز صحبتي نشده است. بعد از گرفتن تصميم ميتوانيم در مورد گزينههاي ديگر فکر کنيم.
* مقابل نفت عملکرد مطلوبي خواهيم داشت
براي ديدار روز جمعه با نفت دفاع چپ و راست خود را در اختيار نداريم و به دليل بارش باران نيز تمرينات اخير خود را در سالن برگزار کردهايم اما مطمئن باشيد در بازيهاي آينده جاي خالي را به بهترين شکل پر خواهيم کرد.
* قهرماني در دو جام هدف اصلي پرسپوليس
از روزي که تمريناتم را در پرسپوليس شروع کردم به فکر قهرماني بودم و با جديت اين موضوع را دنبال ميکنم تا در ليگ و جام حذفي مقام قهرماني را بدست آوريم و به اين هدفمان برسيم. خوشبختانه مديريت حمايت خوبي از کادر فني داشته و اگر ما يک تيم باشيم خيلي کارها ميتوانيم انجام دهيم و تاکنون نيز با حمايتهاي همهجانبه و بدون دغدغه به راهمان ادامه دادهايم. از کسب 24 امتياز راضي نيستم چون هدفم اين بود تا اين هفته از ليگ 30 امتياز داشته باشيم که در بازيهاي بعدي جبران خواهيم کرد.
O M I D
باشگاه پرسپوليس در نامهاي به سازمان ليگ فدراسيون فوتبال تعويق ديدار با نفت تهران را خواستار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، به دليل حضور غلامرضا رضايي و حميد علي عسگر در تركيب تيم ملي اميد كه براي شركت در بازيهاي آسيايي راهي گوانگجو شدهاند، باشگاه پرسپولیس روز گذشته در نامهاي به عزیزالله محمدی رئیس سازمان ليگ برتر تعويق ديدارش برابر نفت تهران در چارچوب هفته چهاردهم رقابتهاي ليگ برتر را خواستار شد.
در حالي كه بر اساس قانون اگر سه بازيكن بالاي 23 سال از تيمي در تيم ملي حضور داشته باشد، ديدارهاي آن تيم به تعويق خواهد افتاد، حبيب كاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس در نشست خبري امروز اعلام كرد كه دو بازيكن از سه بازيكن سپاهان كه در تيم ملي اميد حضور دارند، بالاي 23 سال هستند، بنابراين نبايد ديدارهاي اين تيم به تعويق بيفتد. در غير اين صورت اين مزيت هم بايد در اختيار ساير باشگاهها قرار بگيرد.
O M I D
گپ و گفتي با علي دايي
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره احتمال حضور کريمي در باشگاه پرسپوليس گفت که براي من اسمها بازي نميکنند. با کريمي يا هر کسي ديگري که باشد اگر بتوانم خدمتي کنم از وي استفاده ميکنم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg وی همچنین عنوان کرد؛ من احترام خاصي برای کریمی قائلم و فوتبالش را قبول دارم اما شرايط فرق کرده و امروزه ما نميتوانيم با اسمها تيم را ببنديم و نتيجه بگيريم.
دايي در نشست خبري باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سؤال که مجتبي شيري بعد از مدتها فقط در دربي پايتخت بازي کرد و پس از آن نيمکتنشين شد و آيا اين تصميم او درست بوده يا نه گفت: «مسائل فني پرسپوليس فقط به من مربي مربوط ميشود و هر تصميمي که گرفتم و برد و باخت آن نيز به عهده من است. تصميم گرفتم مجتبي شيري بازي کند و اين کار انجام شد و شيري از بازيکنان خوب ما است.»
دايي در پاسخ به اين سؤال که پرونده شکايت وي از فدراسيون فوتبال براي دريافت حق و حقوق مربيگري به کجا انجاميد و آيا او به فيفا شکايت کرده است يا نه؛ اظهار کرد در اين مورد فقط يک توضيح کوتاه ميدهم. روند اين پرونده از طريق مراجع قانوني طي ميشود و من حقوق خودم را از طريق قانوني پيگيري ميکنم و اجازه نميدهم حقم پايمال شود.
وي درباره اردوي ترکيه در دي ماه گفت: «تورنمنت ترکيه با حضور اينتراخت فرانکفورت، کلن آلمان، آنتاليا يا ترابوزان ترکيه و پرسپوليس در ژانويه 2011 انجام ميشود.»
دایی همچنین از خداحافظی قریب الوقوع کریم باقری خبر داد وعنوان کرد؛ به غير از تورنمنت ترکيه در نظر داريم با يک تيم بسيار بزرگ بازي کرده و خداحافظي باشکوهي را براي کريم باقري ترتيب دهيم. باقري زحمات زيادي براي فوتبال ايران کشيده بنابراين قصد داريم مسابقهاي ترتيب دهيم و باقري در يک شرايط خوب از فوتبال خداحافظي کند.
وی درباره وضعیت شیث عنوان کرد، از روزي که آمدم در مسائل فني حبيب کاشاني دخالتي نداشت و خوشبختانه همواره در کنار من بوده و در مورد پرونده شيث رضايي نيز اختيار تام را به من داد. از روزي که به پرسپوليس آمدم هدفم آرامش دادن به اين تيم بود و تصميم گرفتم با دور کردن حاشيهها و آنچه که به صلاح تيم است، قدم بردارم. براي من همه بازيکنان يکسان هستند. همه بايد به روند ايدهآل پرسپوليس کمک کنند و هر کس خدشهاي به اين روند وارد کند از سيستم ما خارج خواهد شد.
سرمربی پرسپولیس در مورد اينکه آيا علي کريمي سال بعد به پرسپوليس برميگردد اظهار کرد: «نام پرسپوليس بزرگتر از نام دايي يا امثال من است. خيليها به اين تيم ميآيند و ميروند. بدون شک خودم روزي اين پرسپوليس را تحويل خواهم داد و آن چيز که مهم است نام پرسپوليس است. يکي از عواملي که ميتواند اين تيم را موفق کند اين است که نفرات آماده و جوان که بخواهند با جان و دل براي پرسپوليس تلاش کنند بايد در اين تيم بازي کنند.»
وی گفت: «براي من اسمها بازي نميکنند. با کريمي يا هر کسي ديگري که باشد اگر بتوانم خدمتي کنم از وي استفاده ميکنم. متاسفانه در فوتبال ايران خيليها به دنبال اسامي هستند.»
دایی تاکید کرد که کريمي بازيکني است که من احترام خاصي به وي قائلم و فوتبالش را قبول دارم اما شرايط فرق کرده و امروزه ما نميتوانيم با اسمها تيم را ببنديم و نتيجه بگيريم. من اگر براي سال آينده در پرسپوليس باشم بهترينها را جذب خواهم کرد که بتوانند هواداران را راضي کنند.
سرمربی سابق تیم ملی با بیان اینکه بزرگترين اشتباه ورزشيام همکاري با فدراسيون کنوني بود گفت: «ديگر چنين اشتباهي را تکرار نميکنم.»
وی درباره حدف تیم ملی نوجوانان و جوانان در آسيا عنوان کرد؛ سال قبل مدام با دبدبه و کبکبه سوال ميکردند که تيم قهرمان شده بود اما اکنون چه کسي قهرمان است؟ مربي و سرمربي زحمت خود را کشيدهاند. فدراسيون فوتبال هم تا آنجا که توانسته تلاش کرده است. بيش از 10 اردو براي تيم نوجوانان برپا کرده و برنامه گذاشته است اما کسي را سرمربي تيم نوجوانان کرديم که زماني مشاور فوتبالي رئيس سازمان بود و به دليل مشاورههاي اشتباه او چند بار با رئيس سازمان بحثم شد.
دایی درباره اظهارات اکبر محمدی در برنامه 90 گفت: «بيداريان را با آن همه سابقه کنار ميگذاريم و فرد ديگري را ميآوريم که در برنامه نود ميگويد همکار من در سايپا بوده است. بله اکبر محمدي آناليزور تيم من در سايپا بود اما به دليل نتايج ضعيف ايشان را کنار گذاشتيم. زماني که سرمربي تيم ملي بودم ايشان مشاور کيومرث هاشمي بود و ميخواست در کار فوتبالي من دخالت کند.»
وی با انتقاد شدید از مسئولان فوتبال عنوان کرد که چرا يک بار به جاي تائيد سرمربي سيستمي که کارش را درست انجام نميدهد عوض نميشود؟ من به غلط يا درست به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شدم اما چرا کسي که من را به عنوان سرمربي انتخاب کرد کنار گذاشته نميشود؟
وی افزود، ديواري کوتاهتر از مربيان پيدا نميشود و مثل آب خوردن اخراج ميشوند. در ژاپن مسئولي که اشتباه ميکرد در گذشته هاراگيري ميکرد و خودش را از بين ميبرد اما در اينجا فقط ميخندند و حق اين و آن را ضايع ميکنند.
O M I D
11-04-2010, 07:25 PM
پرسپوليس و نفت پس از 23 سال به هم رسيدند
اين اولين بازي پرسپوليس و نفت تهران پس از 23 سال است؛ دو تيم قديمي پايتخت که قبلا 5 بار با هم روبرو شده اند و هر 5 بازي را پرسپوليس برده است.
در هفته چهاردهم لیگ برتر، تیمهای پرسپولیس و نفت تهران در روز 14 آبان ماه به مصاف هم می روند. این اولین رویارویی دو تیم قدیمی تهرانی در لیگ برتر است، چرا که نفت در این فصل لیگ برتری شده است و در ادوار گذشته لیگ های کشوری نیز نفت حضور نداشت.
دو تیم تاکنون 5 بار در مسابقات رسمی باهم روبرو شده اند که در هر 5 بازی پرسپولیس به پیروزی رسیده است. اولین دیدار رسمی پرسپولیس و نفت در جام باشگاههای تهران سال 60 بود که پرسپولیس 2-1 و با گل های فتح آبادی و کارگر بازی را از نفت برد. در سال 61 پرسپولیس با هت تریک ناصر محمدخانی 3- صفر نفت را شکست داد و در همان سال در جام حذفی نیز 2- صفر پیروز شد. در فصل 62 با گل پروین و در فصل 66 با گل کارگر با نتایج مشابه 1- صفر پیروز شد. این اولین رویارویی پرسپولیس و نفت تهران پس از 23 سال است که قرار است در ورزشگاه آزادی برگزار شود.
حسین فرکی سرمربی تیم نفت تهران یک مربی از مکتب پاس بزرگ محسوب می شود که سابقه حضور کوتاه مدتی نیز در پرسپولیس دارد. فرکی در سال 60 و پس از اینکه پاس موفق به حضور در دسته اول باشگاههای تهران نشد، به همراه بسیاری از بازیکنان بزرگ این تیم از پاس جدا شد و به پرسپولیس آمد. فرکی فقط حدود 3 ماهی در پرسپولیس بود و در این مدت 2 بازی رسمی برای پرسپولیس انجام داد. او در مرداد ماه سال 1360 با پیشنهادی از امارات مواجه شد و پرسپولیس را به مقصد الشعب امارات ترک کرد.
در بین بازیکنان فعلی حاضر در دو تیم فقط اکبر صغیری بازیکن تیم نفت سابقه حضور در پرسپولیس را داشته است. صغیری در نیم فصل لیگ نهم پیراهن پرسپولیس را بر تن داشت و در نیم فصل دوم به تیم نفت تهران پیوست و با این تیم به لیگ برتر آمد.
اما مشهورترین چهره مشترک بین دو تیم محمد مایلی کهن است که در سال 1354 برای این تیم بازی می کرد و آقای گل باشگاههای تهران شد. مایلی کهن بعد از درخشش در تیم نفت به پرسپولیس پیوست و تا پایان دوران فوتبالش پیراهن قرمز را بر تن داشت.
O M I D
11-04-2010, 08:00 PM
کاپيتان کريم رفتني شد !
کريم باقري کاپيتان نيمکت نشين پرسپوليس کمتر از دو ماه ديگر از فوتبال خداحافظي مي کند.
باقری که چند روز قبل در بازی با برزیل از تیم ملی خداحافظی کرد، باید خود را آماده حضور در بازی خداحافظی اش از فوتبال کند که قرار است در دی ماه برگزار شود. علی دایی سرمربی پرسپولیس در کنفرانس خبری امروز گفت: در نظر داريم با يک تيم بسيار بزرگ بازي کرده و خداحافظي باشکوهي را براي کريم باقري ترتيب دهيم. باقري زحمات زيادي براي فوتبال ايران کشيده بنابراين قصد داريم مسابقهاي ترتيب دهيم و باقري در يک شرايط خوب از فوتبال خداحافظي کند.
با توجه به خبر چند روز قبل مبنی بر بازی پرسپولیس با یک تیم بزرگ در نیمه دوم دی ماه، باید منتظر خداحافظی کریم باقری در این بازی بود. البته کریم هنوز نظر خود را در این زمینه اعلام نکرده است.
O M I D
11-06-2010, 07:27 PM
وقتش فرا برسد، خودم به باشگاه اعلام مي کنم
كريم باقري: امسال خداحافظي نمي كنم
کريم باقري پس از پايان ديدار مقابل نفت تهران گفت: «تا پايان امسال قصدخداحافظي ندارم و بنا نيست بازي خداحافظي من برگزار شود.»
در حالي که پيش از اين اعلام شده بود، در تاريخ 24 دي براي خداحافظي کريم باقري يک بازي بزرگ ترتيب داده مي شود، اين بازيکن در پايان ديدار تيمهاي پرسپوليس و نفت تهران با رد اين موضوع اعلام کرد که «فعلا قصد خداحافظي ندارد.»
کريم باقري دربارهي تصميم باشگاه براي ترتيب بازي خداحافظي عنوان کرد: «هر زماني که احساس کردم که وقتش فرا رسيده، خودم به باشگاه اعلام مي کنم. فعلا با دايي و کاشاني صحبت کردم و قضيه بازي خداحافظي من در سال جاري منتفي است.»
باقري ادامه داد: «دربارهي زمان خداحافظي خودم بايد تشخيص بدهم که ديگر نمي توانم. دايي روي من حساب ويژهاي باز کرده و فعلا قصد دارم به بازي ادامه دهم.»
کاپيتان اول پرسپوليس درباره ي پيروزي مقابل نفت گفت: «روند خوبي داشتيم و پيروزيهاي خوبي به دست آورديم. بايد به همين روند ادامه بدهيم تا به صدر جدول برسيم. البته اميدوارم مغرور نشويم.»
باقري در پايان دربارهي وضعيت آمادگياش گفت: «دو، سه هفته است تمرينهاي خوبي را پشت سر گذاشته ام و آمادگي خوبي دارم. هر زماني که آقاي دايي صلاح بدانند آماده ام تا به پرسپوليس کمک کنم.»
O M I D
11-06-2010, 07:33 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1288972272.jpg)
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: فکر می کنم هنوز شرایط آماده ای برای بازی کردن دارم اما هر وقت بدانم توان ادامه دادن به فوتبال را ندارم، خداحافظی می کنم.
کریم باقری پس از پیروزی 3 بر 1 پرسپولیس برابر نفت تهران به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: بازی ساده ای نبود اما فکر می کنم بازیکنان به این خودباوری رسیده اند که می توانند بر هر تیم غلبه کنند. این تیم جوان است و پتانسیل های زیادی دارد که می تواند پرسپولیس را در جایگاه مناسبی قرار دهد.
وی تاکید کرد: امیدوارم این بردهای متوالی بازیکنان ما را مغرور نکند چرا که فوتبال همیشه دو رو دارد و باید حرفه ای به آن نگاه کرد.
باقری درباره صحبت های که در مورد خداحافظی او از فوتبال مطرح می شود گفت: در این باره با آقای کاشانی و دایی صحبت کرده ام فکر می کنم هنوز آمادگی این را دارم که به فوتبال ادامه دهم. در عین حال آقای کاشانی به من لطف داردند و می خواند هر وقت تصمیم گرفتم شرایط مناسبی را برای خداحافظی ام فراهم کنند.
وی ادامه داد: فوتبال جز زندگی من است هر چند هیچ گاه به مربیگری فکر نمی کنم اما برنامه ام این است که بعد از خداحافظی هم از فوتبال دور نباشم.
O M I D
11-06-2010, 07:33 PM
حبيب کاشاني: ميخواهيم به صدر جدول برسيم/ قرارداد باقري يک سال ديگر تمديد ميشود
سرپرست باشگاه پرسپوليس با ابزار خرسندي از برتري تيمش مقابل نفت تهران گفت: دايي با استفاده از نيروهاي جوان در اين بازي شجاعت به خرج داد و اميدوارم به صدر جدول هم برسيم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حبیب کاشانی پس از برتری تیمش مقابل نفت تهران با بیان این مطلب افزود: تیم ما امروز سه بازیکن اصلی خود را در اختیار نداشت و با استفاده از نیروهایی چون سامان آقازمانی زمینه ساز پیروزی شد.
وی با اشاره به اینکه وظیفه او به عنوان سرپرست باشگاه حمایت از سرمربی تیم است افزود: طبیعتا اصلی ترین هدف ما رسیدن به صدر جدول است. برای ما تفاوتی نمی کند که صدر جدول در اختیار ذوب آهن است یا شهرداری تبریز. ما با تمام وجود تلاش میکنیم تا به این هدف دست یابیم.
کاشانی در خصوص خداحافظی کریم باقری از میادین فوتبال گفت: ما در صدد این هستیم که هر زمان آقای باقری خواست بازی خداحافظی باشکوهی برای او برگزار کنیم از آنجایی که در زمان تعطیلات لیگ های اروپایی تیم بزرگ اروپایی در حال استراحت هستند و می توانند بازی کنند در نظر داشتیم یک بازی بزرگ برای خداحافظی کریم برگزار کنیم اما آقاکریم از ما خواست که همچنان به بازی ادامه دهد قطعا اگر آقا کریم مثل بازی امروز باشد باید قرارداد او را برای فصل آینده هم تمدید کنیم و از وجود وی استفاده کنیم.
O M I D
11-06-2010, 07:34 PM
محمود رفيعي در پاسخ به انتقاد تند دايي
داور بازي پرسپوليس برابر نفت تهران در پاسخ به انتقادهاي دايي گفت: دايي نظرش را گفته اما اين رسم مصاحبه و حرف زدن نيست.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg محمود رفيعي درباره انتقادهاي دايي و به ويژه آنجايي که سرمربي پرسپوليس او را متهم به ناآمادگي بدني کرده بود، گفت: من به همراه يکسري داوران در هفته شصت کيلومتر در جنگلهاي سرخه حصار در شرق تهران ميدوم. دايي جنگل سرخه حصار را به خوبي ميشناسد. او زماني به همراه جلال چراغپور در تيم بانک تجارت در آنجا تمرين ميکرد. اين که او چه گفته به خودش ربط دارد، اما معتقدم اين رسم مصاحبه نيست. ضمن اين که بايد بگويم برنامههاي تمريني من سر جايش است و من تمرينات مداوم و منظمي را انجام ميدهم.
وي افزود: من ارتباط خوبي با بازيکنان پرسپوليس دارم. اميرحسين فشنگچي محصل خود من بوده است. بازيکنان پرسپوليس ديروز ميگفتند شما انگليسي قضاوت ميکنيد. درباره آن صحنه پنالتي که دايي معترض است بايد بگويم وقتي بازيکن پرسپوليس و بازيکن نفت در کورس بودند بازيکن نفت به يک باره سر توپ زد و بازيکن پرسپوليس از ناحيه بالاتنه يک لحظه جلوي بازيکن نفت را گرفت. به همين خاطر آن صحنه را پنالتي اعلام کردم. هنوز فيلم بازي را نديدم، اما اعتقادم اين است که در آن صحنه پنالتي رخ داده است.
رفيعي ادامه داد: من بلد نيستم با جو استاديوم و تماشاگر قضاوت کنم. برايم فرقي نميکند در انزلي قضاوت ميکنم يا در آزادي. خدا شاهد است آنچه را ببينم قضاوت ميکنم البته منکر اشتباهاتم نيستم. علي دايي از دقيقه يک بازي استرس داشت و ديديد آخر بازي دوباره به داوري بازي پرسپوليس استقلال بازگشت. در شرايطي دايي به داوري معترض بود که بازيکنان در زمين هيچ کاري به من نداشتند.
وي با بيان اين که آخرين بازي دايي را در فوتبال من قضاوت کردم، گفت: قرعه به نام من خورد و آخرين ديداري که دايي بازي کرد را من قضاوت کردم. ترديدي نيست که دايي بازيکن بزرگي بوده و آقاي گل فوتبال دنيا به حساب ميآيد اما اين رسمش نيست که در پايان هر بازي او به داوريها معترض شود. به اعتقاد من ديدار بسيار خوب و محکمي بود. من در اين فصل ديداري اينچنين محکم را قضاوت نکرده بودم و از داوريام راضي هستم. اما در نهايت هر آنچه که کميته داوران بگويد براي من حجت است و پس از اعلام نظر کميته داوران من هيچ بحث ديگري ندارم.
O M I D
11-06-2010, 07:35 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1288975503.jpg)
تیم پرسپولیس موفق شد با کسب یک برد قاطع در برابر نفت تهران با یک پله صعود، به تنهایی در رده دوم جدول رده بندی قرار گیرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در آغاز بازی پرسپولیسیها بر توپ و میدان مسلط بودند و نتیجه این تسلط برای سرخ پوشان تهرانی یک گل بود. در دقیقه 12 کار ترکیبی امیرحسین فشنگچی و هادی نوروزی روی یک ضربه کرنر و سانتر نوروزی با ضربه سر اشپیتیم آرفی همراه شد ضربهای که به دور از دستان حسین آشتا دروازهبان نفت به تور دروازه این تیم بوسه زد.
در حالی که پرسپولیسیها هنوز در شادی گل برتری خود بودند تیم نفت در دقیقه 21 و در صحنهای مشکوک به یک ضربه پنالتی دست یافت که این ضربه را بهمن طماسبی به گل تبدیل کرد.
بعد از این گل حملات پرسپولیس برای زدن گل دوم بیشتر شد. در دقیقه 28 ضربه سر هادی نوروزی را حسین آشنا به راحتی جمع کرد. شش دقیقه بعد در یک حمله همه جانبه سرخپوشان میتوانستند به گل برسند اما تعلل مهاجمان باعث از دست رفتن فرصت شد و در برگشت نیز شوت مازیار زارع توسط حسین آشنا دفع شد.
در دقیقه 41 بادامکی در شرایطی مناسب در درون محوطه جریمه نفت صاحب فرصت شد اما مدافع این تیم ضربه بادامکی را دفع کرد. در دقایق پایانی این نیمه تیم نفت خودی نشان داد و روی یک ضد حمله فرصت مناسبی را به دست آورد که بهمن طهماسبی این فرصت را از دست داد تا این بازی با نتیجه یک بر یک به پایان برسد.
در نیمه دوم سرخ پوشان بازی بهتری را به نمایش گذاشتند و در حالی که تنها شش دقیقه از شروع این نیمه گذشته بود روی حرکت سریع و پاس دقیق امیرحسین فشنگچی و ضربه اشپیتیم آرفی به گل دوم خود برسند. آرفی با به ثمر رساندن این گل، چهارمین خود خود را در سه بازی اخیر پرسپولیس ثبت کرد.
برتری تیم پرسپولیس در دقایق بعدی نیز ادامه داشت. در دقیقه 75 هادی نوروزی با بی دقتی نتوانست دروازه بدون سنگربان نفت را باز کند. سومین گل پرسپولیس دردقیقه 82 به ثمر رسید زمانی که توپ ارسالی امیرحسین فشنگچی از روی نقطه کرنر با ضربه سر زیبای علیرضا نورمحمدی وارد دروازه زردپوشان نفت شد. تا پرسپولیس که در این فصل زیاد روی ضربات کرنر به گل نرسیده بود، در این بازی از این حربه به خوبی استفاده کرده و به دو گل برسد.
تركيب پرسپوليس:
عليرضا حقيقي، سپهر حيدري، عليرضا نورمحمدي، سيد جلال اكبري، مازيار زارع، حسين بادامكي، محمد نوري( از دقيقه 65 كريم باقري)، امير حسين فشنگچي، هادي نوروزي( از دقيقه 89 محمد پروين)، سامان آقازماني( از دقيقه 75 مجتبي شيري)، اشپتيم آرفي،
سرمربي: علي دايي
تركيب تيم نفت تهران:
حسين آشنا، حميد رضا فتحي، اسماعيل علي شيرازي، سيامك كورشي( از دقيقه 53 اكبر صغيري)، امين حاج محمدي(از دقيقه 74 محمدرضا نيكنهال)، محمد مهرآزما، خلدون ابراهيم، عليرضا عزتي، مهدي محمدزاده، هادي ركابي و بهمن طهماسبي( از دقيقه 59 سجاد فيض الهي)
سرمربي: حسين فركي
O M I D
11-06-2010, 07:36 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1288975705.jpg)
علی دایی در کنفرانس خبری پس از پایان بازی پرسپولیس-نفت تهران از بازی تیم خود ابراز رضایت کرد اما عملکرد تیم داوری را در این بازی ضعیف توصیف کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، دایی در مورد نمایش پرسپولیس در این دیدار گفت: "به نظر من تیم ما از نظر فنی خیلی برتر از حریف بود و این برتری هم در نیمه اول و هم در نیمه دوم به چشم میخورد. تیم حریف جز یک موقعیت خطرناکی که به دست آورد کمتر توانست روی دروازه ما کاری را انجام دهد."
خبرنگاری از دایی پرسید که آیا وی از قضاوت داور بازی رضایت دارد؟ سرمربی پرسپولیس در پاسخ گفت: "در مورد داوری نه میتوانم ابراز تاسف کنم و نه هیچ کار دیگر. فقط میتوانم بگویم قضاوت این بازی فاجعه بود و این قضاوت به راحتی میتوانست نتیجه بازی را عوض کند. ما به بچهها گفتیم که همیشه طوری به زمین بروند که انگار دو بر هیچ عقب هستند. بابت این داوریها متاسفم که از همه صحنهها عقب بود و فکر میکنم من الان با 110 کیلو وزن از این داور آمادهتر باشم. وی در یک صحنه به شکل خنده داری علیه ما پنالتی گرفت که این اتفاق نیز میتوانست روند بازی را تغییر دهد. متاسفم که کمیته داوران لج بازی میکند و حتی به خاطر اشتباهات مسلم داوری آنها را محروم نمیکند. در نتیجه این رفتارها، کمک داور بازی دربی که آن اشتباه فاجعه بار را انجام داد در بازی صبا و مس نیز یک قضاوت اشتباه و عجیب انجام داد و آن بازی را نیز خراب کرد. مگر میشود با این قضاوتها اینقدر روی ذهن بچههای ما راه بروند و پنالتی بگیرند که بچه پنج ساله هم آن را نمیگرفت؟"
خبرنگاری اینگونه اظهار نظر کرد که پرسپولیس این روزها در نیمه دوم بهتر بازی میکند. دایی در اینباره گفت: "هرچه از زمان بازی میگذرد تیم ما بهتر میشود. در این بازی ما سه بازیکن جدید در ترکیب داشتیم. سامان آقازمانی هافبک دفاعی تیم ماست اما در دفاع راست از او استفاده کردیم. اشپیتیم آرفی و جلال اکبری نیز پس از مدتها در ترکیب تیم قرار گرفتند اما قبول میکنم تیم ما در نیمه دوم بسیار بهتر عمل کرد."
موضوع آمادگی این روزهای آرفی مساله دیگری بود که در این کنفرانس مطرح شد. سرمربی پرسپولیس اینگونه توضیح داد: "هنوز هم اگر آرفی به شرایط اول فصل خود باز گردد در ترکیب تیم قرار نمیگیرد او امروز مزد زحمات خود را در جریان تمرینات میگیرد و از لحاظ بدنی و فنی به شرایط مطلوبی رسیده است. این شرایط جدید را او خود خواست و با نحوه تمریناتش خود را به من تحمیل کرد. من سعی میکنم از بهترینها استفاده کنم و خدا را شکر آرفی حرفهای عمل کرد و با تلاش زیاد و بدون حاشیه به ترکیب تیم بازگشت."
خبرنگاری از دایی در مورد خداحافظی کریم باقری پرسید. مربی فعلی و همبازی گذشته باقری در اینباره گفت: "خداحافظی آقا کریم به من و دیگران ربطی ندارد و کسی که باید تصمیم بگیرد خود آقا کریم است. او از بزرگان پرسپولیس و فوتبال ماست و در این فصل نیز عالی کار کرده است و تا پایان فصل نیز با پرسپولیس قرارداد دارد. ما با توجه به بازیهای لیگ قهرمانان آسیا و رقابتهای جام حذفی به آقا کریم نیاز داریم. علی دایی کیست که برای کریم باقری تصمیم بگیرد. تیم ما مسیر پر فراز و نشیبی را پیش رو دارد و در این راه به آقا کریم نیاز داریم."
O M I D
11-06-2010, 07:37 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1288975000.jpg)
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: این روزها بیشتر به من اعتماد می شود و من هم جواب اعتماد کادر فنی را می دهم.
اشپیتم آرفی زننده دو گل از سه گل پرسپولیس برابر نفت پس از پایان بازی در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس افزود: با وجود برد برابر نفت، فکر می کنم خیلی بهتر می توانستیم بازی کنیم اما خوشحالم که سه امتیاز بازی را گرفتیم.
وی ادامه داد: من در تمام طول این مدت مصاحبه ای نکردم و فقط به تمرینات و نشان دادن قابلیت های خودم به کادر فنی و نیز اضافه شدن شدن به ترکیب فکر کردم. کمتر صحبت کردم و بیشتر تمرین داشتم.
وی در آخر تاکید کرد: از نظر من پرسپولیس بهتر خواهد شد و هواداران بازی های بهتری را شاهد خواهند بود.
O M I D
11-06-2010, 07:38 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1288978877.jpg)
پس از پیایان بازی پرسپولیس-نفت تهران، حبیب کاشانی، سرپرست باشگاه پرسپولیس به رختکن تیم حریف رفت و بابت بازی خوب این تیم به آنها تبریک گفت.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کاشانی تنها کسی نبود که به رختکن حریف رفت، مارسیو خوزه مدافع تیم نفت که در فصل جاری گلهای زیبایی از روی ضربات ایستگاهی به ثمر رسانده بود پس از پایان بازی به رختکن تیم پرسپولیس رفت و به کادر فنی و بازیکنان این تیم بابت بازی خوبشان تبریک گفت. خوزه به علت سه اخطاره بودن در این بازی غایب بود
قبل از آغاز بازی حبیب کاشانی و حسین فرکی که در تونل ورزشگاه آزادی با یکدیگر برخورد کرده بودند به گفت و گو پرداختند. این دو پس از دقایقی از هم جدا شدند و کاشانی به سمت جایگاه وی آی پی و فرکی به سمت نیمکت تیم نفت رفتند.
نبی الله باقریها، فراز فاطمی و عادل کلاه کج سه پرسپولیسی پیشین که اکنون عضو تیم مس کرمان هستند در محل هتل المپیک با همبازیهای گذشته خود تجدید دیدار کردند. گفتنی است که تیم مس که برای دیدار با سایپا به تهران سفر کرده بود همانند پرسپولیس اردوی خود را در هتل المپیک برپا کرده بود.
بازیکنان پرسپولیس پس از پایان بازی از طریق ال سی دی که در رختکنهای تیمها نصب شده اخبار ورزشی و منتخب گلهای این هفته لیگ را تماشا کردند. در این زمان بازیکنان به اظهار نظر فنی در مورد گلهای زده و خورده سایر تیمها در این هفته از رقابتها پرداختند.
O M I D
11-06-2010, 07:38 PM
مدافع مالیایی حاضر در تمرينات پرسپوليس، امروز (شنبه) در تست پزشكي شركت كرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این بازیکن که مدتی است به صورت تستی در تمرینات سرخ پوشان حضور دارد برای انجام تست پزشکی در بیمارستان ایرانشهر که طرف قرارداد فدراسیون پزشکی ورزشی است حضور یافت و آزمایشات لازمه از او گرفته شد.
در صورت تاييد تست پزشكي، قرارداد اين بازيكن با پرسپوليس به صورت رسمي ثبت خواهد شد.
O M I D
11-06-2010, 07:39 PM
گزارش تمرين امروز پرسپوليس/ غيبت سكوبرت، تبريك به باقري و حضور دايي با لباس شخصي
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز در حالي پيگيري شد که دايي با لباس شخصي حضور داشت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در اين تمرين که از ساعت 11:15 در زمين مجموعه ورزشي شهيد درفشي فر برگزار شد بازيکنان به 2 گروه تقسيم شدند. بازيکنان اصلي در بازي روز گذشته مقابل نفت تهران 45 دقيقه تمرين سبک کردند و بازيکنان ذخيره نيز پس از گرم کردن به استارتهاي کوتاه و بلند و مرور کارهاي تاکتيکي همراه با توپ و بدون توپ پرداختند.
* شيث رضايي، حميد علي عسگر، غلامرضا رضايي، مجتبي زارعي و سکوبرت مدافع اهل کشور مالي پرسپوليس غايب بودند.
* حسين بادامکي، مازيار زارع و سامان آقازماني به دليل مصدوميت از ناحيه مچ پا تنها نظاره گر بودند و به تمرين نپرداختند.
* علي دايي با لباس شخصي تنها نظاره گر بود.
* ابراهيم شکوري تمرينات اختصاصي انجام داد.
* دروازهبانها به مدت 40 دقيقه زير نظر يحيوي تمرينات ويژهاي را انجام دادند.
* حدود 20 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند.
* بازيکنان پرسپوليس پس از اينکه متوجه شدند کريم باقري به عنوان محبوبترين بازيکن جهان شناخته شده به او تبريک ويژه گفتند و براي وي دست زدن زدند.
* تمرين پرسپوليس فردا تعطيل است و روز دوشنبه در دو نوبت پيگيري ميشود.
O M I D
11-06-2010, 07:40 PM
ميثم بائو امروز (شنبه) در باشگاه پرسپوليس حضور يافت و در خصوص مطالبات خود با اين باشگاه به توافق اوليه رسيد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، بر اساس توافق طرفين، مقرر شد پرونده مطالبه اين بازيكن با دريافت مبلغ 30 ميليون تومان از باشگاه، مختومه شود.
اين مبلغ تا پايان هفته جاري به حساب مهاجم سابق پرسپوليس واريز ميشود.
O M I D
11-06-2010, 07:46 PM
باشگاه پرسپولیس برای جذب عماد رضا، مهاجم عراقی باشگاه الزمالک مصر به طور رسمی با این باشگاه مکاتبه کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، پس از توافق اولیه باشگاه پرسپولیس و عمادرضا که در مذاکرات طرفین در تهران صورت گرفت، باشگاه پرسپولیس امروز (شنبه) با ارسال ایمیلی به باشگاه الزمالک مصر، خواستار اعلام شرایط این باشگاه برای صدور رضایتنامه عمادرضا برای پیوستن این بازیکن به پرسپولیس شد.
باشگاه پرسپولیس قصد جذب این مهاجم عراقی را از نیم فصل رقابتهای لیگ برتر کشور دارد و بر این اساس مکاتبه اولیه را با باشگاه الزمالک انجام داده است.
بر اساس قوانین فیفا، درخواست نهایی برای جذب عمادرضا باید از طریق مکاتبه رسمی باشگاه پرسپولیس از طریق فدراسیون فوتبال ایران با باشگاه الزمالک انجام شود.
O M I D
11-07-2010, 07:35 PM
نصيرزاده: پنالتي نفت تهران پنالتي نبود!
هوشنگ نصيرزاده کارشناس داوري درخصوص داوري مسابقه تيم هاي پرسپوليس و نفت تهران گفت : پنالتي که داور به سود تيم نفت گرفت کاملا اشتباه بود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg نصیرزاده افزود: گل تیم پرسپولیس در نیمه اول در شرایط سالم به ثمر رساند و قبول آن توسط داور صحیح بود . اما بزرگترین اشتباه داور در این نیمه رخ داد و یک پنالتی اشتباه برای تیم نفت اعلام شد.وی تاکید کرد: این صحنه هرگز پنالتی نبود و بازیکن تیم نفت درون محوطه جریمه سر خورد و با دست خود روی شانه بازیکن پرسپولیس فشار آورد تا زمین نخورد و داور حتی می توانست خطای مهاجم نفت را اعلام کند اما یک پنالتی بی مورد به نفت هدیه کرد.
نصیرزاده در خصوص داوری محمود رفیعی در مجموع در این مسابقه گفت : متاسفانه رفیعی از اضافه وزن رنج می برد و از آمادگی کامل به دور است . داور خوب داوری است که هرگز درون محوطه جریمه اشتباه نکند.
وی در پایان گفت : در مجموع همواره قضاوت رفیعی به گونه ای زشت و زیباست یعنی یا خوب داوری می کند یا بد و می توان گفت در این بازی داوری متوسطی داشت و اگر تیم پرسپولیس برنده این بازی نمی شد می توانست مطالبات زیادی را برای این تیم و هوادارانش در پی داشته باشد.
O M I D
11-07-2010, 07:40 PM
اكبري: با شكست مس كرمان صدرنشين ليگ خواهيم شد
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت که اين تيم با شکست مس کرمان در هفته پانزدهم ليگ برتر صدرنشين ليگ خواهد شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg جلال اکبري افزود: تيم پرسپوليس در ديدار مقابل نفت توانست سه امتياز بسيار با ارزش را کسب کند که اين امتياز مي تواند در پايان فصل کمک زيادي به ما کند.
وي ادامه داد: اميدوارم بتوانيم با شکست تيم مس در کرمان بار ديگر به صدر جدول باز گرديم.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص عملکردش در ديدار مقابل نفت تهران گفت: پس از مدت ها در ترکيب تيم قرار گرفتم و نتوانستم با آمادگي کامل براي تيم خود بازي کنم.
وي در خصوص ديدار مقابل مس کرمان تصريح کرد: بازي بسيار سختي پيش رو داريم، زيرا اين تيم در اوج آمادگي قرار دارد.
O M I D
11-07-2010, 07:41 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1289056828.jpg)
از سوی افشین قطبی چهار بازیکن سرخ پوش در فهرست جدید 26 نفره تیم ملی ایران قرار گرفتند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، در این فهرست که امشب(شنبه) منتشر شده است نام علیرضا حقیقی، علیرضا نورمحمدی، محمد نوری و هادی نوروزی به چشم میخورد. به این ترتیب پرسپولیس در تمام پستهای چهارگانه نمایندهای در تیم ملی دارد.
گفتنی است که علیرضا نورمحمدی مدافع بلند بالای سرخ پوشان با نمایش خوب خود در چند بازی اخیر مورد توجه کادر فنی تیم ملی قرار گرفته و برای اولین بار به تیم ملی دعوت شده است.
با توجه به حضور غلامرضا رضایی و حمیدرضا علی عسگر در ترکیب تیم ملی امید و غیبت آنها در فهرست جدید تیم ملی بزرگسالان، نمایندگان پرسپولیس در فهرستهای آینده تیم ملی تا شش نفر نیز قابل افزایش خواهند بود.
O M I D
11-07-2010, 07:41 PM
بازيكن تيم پرسپوليس: اميدوارم دايي از عملكردم رضايت داشته باشد
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم علي دايي از عملکردم در ديدار مقابل تيم نفت تهران رضايت داشته باشد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سامان آقازماني افزود: در ديدار مقابل نفت پس از مدت ها در ترکيب تيم قرار گرفتم و تمام تلاشم را براي اثبات توانايي هايم انجام دادم.
وي ادامه داد: اميدوارم علي دايي از عملکردم رضايت داشته باشد و بازهم فرصت حضور در ترکيب تيم را به من بدهد.
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: متاسفانه در اين ديدار با مصدوميت رو به رو شدم و نتوانستم تا پايان بازي در ترکيب تيم حضور داشته باشم.
وي تصريح کرد: هفته آينده بازي بسيار دشواري را مقابل مس کرمان خواهيم داشت که اميدوارم بتوانيم با از پيش رو برداشتن اين تيم به صدر جدول برسيم.
O M I D
11-07-2010, 07:42 PM
سخنگوي باشگاه پرسپوليس:فشنگچي و محمد،لياقت حضور در تيم ملي را داشتند
سخنگوي باشگاه پرسپوليس تهران گفت:'امير حسين فشنگچي' و 'عليرضا محمد' لياقت حضور در اردو تيم ملي را داشتند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ''منصور بيک محمد لو افزود: بازيکنان دعوت شده از تيم ما به تيم ملي همگي لياقت حضور در اردو تيم ملي داشتند و حتي قطبي مي توانست فشنگچي و محمد را نيز در ليست خود قرار دهد.
وي در خصوص وضعيت شيث رضايي گفت: هنوز دايي تصميم خود را اعلام نکرده است.
سخنگوي باشگاه پرسپوليس تهران گفت: روز گذشته نامه خود را براي جذب عماد رضا به باشگاه ''الزماک'' مصر ارسال کرديم و اميدواريم اين بازيکن در نيم فصل به تيم ما بپيوندد.
وي تصريح کرد: ميثم بائو بازيکن فصل گذشته ما ديروز در باشگاه حاضر شد و توافق مالي براي پرداخت طلب اين بازيکن صورت گرفت.
وي در خصوص آخرين وضعيت سکوبرت اظهار داشت: اين بازيکن از لحاظ فني مورد تاييد علي دايي قرار گرفته و با مشخص شدن جواب تست پزشکي با او قرارداد امضا خواهيم کرد.
محمد لو شايعه معاوضه شيث رضايي و حسن اشجاري را تکذيب کرد.
O M I D
11-07-2010, 07:43 PM
احتمال ممنوع المصاحبه شدن علي دايي
عضو کميته انضباطي فدراسيون فوتبال از احتمال ممنوع المصاحبه شدن سرمربي پرسپوليس خبر داد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حسين عبداللهي اظهار داشت: علي دايي و محمد مايليکهن پيش از اين به دليل مصاحبههايي که انجام داده بودند هر کدام به پرداخت پنج ميليون تومان جريمه نقدي محکوم شدند و هر دو مربي نيز به اين راي اعتراض کردند که کميته استيناف راي هر دو نفر کميته انضباطي را تاييد کرد.
وي ادامه داد: علي دايي در مصاحبههاي اخير خود اتهامهايي را متوجه مسئولان فدراسيون فوتبال کرده که پرونده اين مصاحبهها در کميته انضباطي در حال رسيدگي است تا راي صادر شود. در اين مواقع معمولا کميته انضباطي راي بر ممنوعيت مصاحبه ميدهد و اگر فرد مورد نظر از اين راي استنکاف کند با محروميت از همراهي تيم مواجه ميشود.
عضو کميته انضباطي تاکيد کرد: در مورد دايي نيز در حال بررسي پرونده هستيم و راي او که احتمالا همين ممنوعيت مصاحبه است صادر خواهد شد اما اگر سرپيچي کند ميتوانيم او را از همراهي پرسپوليس نيز محروم کنيم و اين ميزان محروميت ديگر مدت ندارد و تا رسيدگي کامل به پرونده فرد متخلف محروم ميشود.
عبداللهي تصريح کرد: در حال حاضر عباس مرادي سرپرست صباي قم را از انجام مصاحبه محروم کردهايم و اگر ايشان از اين موضوع استنکاف کند قطعا با محروميت از همراهي صبا مواجه خواهد شد.
O M I D
11-07-2010, 07:43 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1289133208.jpg)
کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس تا روز دیدار با مس کرمان، 4 نوبت تمرین را برای بازیکنان این تیم پیش بینی کرده است.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان تهرانی فردا دوشنبه در دو نوبت صبح و عصر تمرین میکنند. تمرین صبح از ساعت 10:30 و تمرین عصر، از ساعت 15:30 آغاز میشود.
پرسپولیسیها سه شنبه نیز در یک نوبت و از ساعت 15:30 در مجموعه درفشیفر تمرینات خود را پیگیری میکنند.
آخرین تمرین سرخپوشان، پیش از رویارویی با مس کرمان چهارشنبه بعد از ظهر خواهد بود. پرسپولیسیها پس از تمرین چهارشنبه، عازم فرودگاه مهرآباد میشوند تا عازم کرمان شوند.
تیمهای فوتبال مس کرمان و پرسپولیس، چهارشنبه هفته جاری در جریان هفته پانزدهم رقابتهای لیگ برتر فوتبال کشور از ساعت 14:30 به مصاف هم میروند.
pnugirl
11-08-2010, 01:10 AM
پس از آنکه پرسپولیس با ضربه سر آرفی از نفت تهران پیش افتاد روی فرار هادی رکابی گوش چپ نفت با خطای جلال اکبری برتری را از دست داد. این پنالتی روی فرار تند و تیز مهاجم نفت به دست آمد و او در حالی که قصد دریبل آقازمانی را داشت با برخورد به او سرنگون شد.
علی دایی روی این تصمیم داور اعتراض شدیدی کرد و حتی خطاب به داور چهارم جملات تندی را به زبان آورد زمانی که دوربین تلویزیون روی صورت دایی فکیس شد به وضوح میتوانستید جملات او را لبخوانی کنید. او میگفت:«چی چی و آقای دایی ... خجالت بکشید!»
این پنالتی توسط بهمن طهماسبی در خلاف جهت حرکت حقیقی به تور دروازه پرسپولیس رسید. علی دایی قبلا به طور غیرمستقیم فدراسیون را متهم کرده بود که در موضوع اشتباهات داوری علیه پرسپولیس نقش دارد.
در عین حال ذکر این نکته هم ضروری است که هوشنگ نصیرزاده کارشناس داوری در مصاحبه با رادیو تصمیم محمود رفیعی داور این مسابقه را در اعلام پنالتی علیه پرسپولیس اشتباه دانست
O M I D
11-08-2010, 09:23 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1289219633.jpg)
سرپرست باشگاه پرسپولیس عصر امروز (دوشنبه) در محل تمرینات سرخپوشان تهرانی حضور یافت.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، حبیب کاشانی پس از جلسه کمیته فنی و نیز دیدار با محسن خلیلی که جهت مذاکره برای مطالبات سال 87 خود به باشگاه آمده بود، عازم مجموعه ورزشی درفشیفر شد.
سرپرست باشگاه پرسپولیس ضمن حضور در محل تمرینات سرخپوشان، با بازیکنان گفت و گو کرد.
O M I D
11-08-2010, 09:24 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1289219325.jpg)
مهاجم سابق تیم فوتبال پرسپولیس، امروز (دوشنبه) با حضور در باشگاه پرسپولیس پیگیر مطالبات خود از این باشگاه شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، محسن خلیلی برای پیگیری دریافت مطالبات مربوط به سال 87 خود که به دوره داریوش مصطفوی برمیگردد، در باشگاه پرسپولیس حضور یافت و با حبیب کاشانی دیدار کرد.
خلیلی پس از جلسه با کاشانی، به همراه وکیل خود جلسهای نیز با معاون مالی باشگاه پرسپولیس داشت.
O M I D
11-08-2010, 09:25 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1289222848.jpg)
جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس بعد از ظهر امروز (دوشنبه) در دفتر حبیب کاشانی در محل باشگاه برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، جذب بازیکن در نیم فصل، ممنوع المصاحبه شدن علی دایی از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، موضوع شیث رضایی و مسایل مربوط به بازی نفت و دیدار هفته جاری با مس کرمان از جمله مسایلی بود که در این جلسه درباره آنها بحث و تبادل نظر شد.
در این جلسه علی دایی اعلام کرد با توجه به مناسب اعلام شدن نتایج تست پزشکی سکوبرت، باشگاه برای عقد قرارداد با این مدافع مالیایی اقدام کند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس همچنین گفت تا پایان این هفته نظر خود را درباره وضعیت شیث رضایی به باشگاه اعلام خواهد کرد.
حبیب کاشانی در این جلسه از سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس خواست نیازهای خود را برای جذب بازیکن در نیم فصل اعلام کند تا باشگاه با توجه به ظرفیتهای ممکن، برای جذب آنها اقدام کند. بر این اساس مقرر شد تا روز پنجشنبه این موضوع از سوی دایی به باشگاه اعلام شود.
از دیگر موضوعاتی که در این جلسه مطرح شد، نامه رسمی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به باشگاه پرسپولیس مبنی بر ممنوع المصاحبه شدن سرمربی تیم فوتبال این باشگاه بود. علی دایی در اینباره گفت که تابع مقررات فدراسیون فوتبال است. این موضوع در ادامه جلسه مورد بحث و بررسی بیشتر قرار گرفت.
موضوع تیم ب پرسپولیس نیز از دیگر مواردی بود که حسین عبدی درباره آن سخن گفت. باشگاه پرسپولیس اخیرا در نامه ای به هیات فوتبال استان تهران خواستار امکان استفاده از پتانسیل تیم اصلی در مسابقات تیم ب شده است که پیگیری این درخواست از جمله موارد مطرح شده از سوی حسین عبدی بود.
گفتنی است در ابتدای این جلسه درباره بازی با نفت تهران صحبت شد و همچنین در خصوص تدابیر اندیشیده شده برای دیدار با مس کرمان نیز بحث و تبادل نظر شد.
O M I D
11-08-2010, 09:25 PM
ش تمرين پرسپوليس/ حضور دايي با لباس شخصي در تمرين
تمرين صبح دوشنبه پرسپوليس برگزار شد و علي دايي با لباس شخصي در آن حاضر شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در اين تمرين که ساعت 10:30 در ورزشگاه شهيد درفشي فر آغاز شد، بازيکنان طبق برنامه هاي کادر فني به تمرينات بدنسازي پرداختند و از کار با توپ خبري نبود.
دايي روز گذشته به بازيکنان خود استراحت داده بود و سرخپوشان از امروز خود را براي بازي مقابل مس کرمان آماده مي کنند.
تمرين صبح امروز 50 دقيقه طول کشيد. قرار است بازيکنان ساعت 15:30 امروز در ورزشگاه درفشي فر تمرينات تاکتيکي خود را پيگيري کنند.
* مازيار زارع و سامان آقازماني که پس از بازي با نفت تهران دچار آسيب ديدگي جزيي شده بودند امروز همراه ساير بازيکنان تمرين کردند.
* حسين بادامکي، هافبک مصدوم پرسپوليس امروز با لباس شخصي در تمرينات حاضر شد.
* تمرين امروز صبح زير نظر مولايي، مربي بدنساز پرسپوليس برگزار شد و علي دايي و حسين عبدي پس از چند دقيقه صحبت در کنار زمين به رختکن رفتند و تا انتهاي تمرين از رختکن خارج نشدند.
* غلامرضا رضايي، حميد علي عسگري، شيث رضايي و مجتبي زارعي در تمرين امروز غايب بودند.
O M I D
11-08-2010, 09:26 PM
آخرين وضعيت مصدومان پرسپوليس
پزشک پرسپوليس آخرين وضعيت مصدومان اين تيم را تشريح کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg فريد زرينه درباره آخرين وضعيت مصدومان پرسپوليس اظهار داشت: با بررسيهاي که انجام شد مازيار زارع، سامان آقا زماني و حسين بادامکي مشکل خاصي ندارند. فقط بادامکي نياز به 2 جلسه تمرين اختصاصي دارد تا شرايط او را باز هم بازبيني کنيم.
وي افزود: شکوري نيز تمرينات اختصاصي خود را شروع کرده و با نظر کادر فني ميتواند به ميدان برود.
وي در خصوص مجتبي زارعي گفت: زارعي از يک هفته ديگر تمرينات خود را شروع ميکند و سپس براي او برنامه ريزي لازم را براي آماده سازي خواهيم کرد.
زرينه در پايان در خصوص جواب تست پزشکي سکوبرت گفت: جواب اين آزمايش تا فردا به باشگاه پرسپوليس ارسال خواهد شد.
O M I D
11-08-2010, 09:26 PM
دايي تا پنجشنبه به پرسپوليس فهرست خريد ميدهد
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تا روز پنجشنبه فهرست بازيکنان مورد نظرش را به باشگاه اعلام خواهد کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس بعدازظهر دوشنبه در دفتر حبيب کاشاني در محل باشگاه برگزار شد.
جذب بازيکن در نيم فصل، ممنوع المصاحبه شدن علي دايي از سوي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال، موضوع شيث رضايي و مسايل مربوط به بازي نفت و ديدار هفته جاري با مس کرمان از جمله مسايلي بود که در اين جلسه درباره آنها بحث و تبادل نظر شد.
در اين جلسه علي دايي اعلام کرد با توجه به مناسب اعلام شدن نتايج تست پزشکي سکوبرت، باشگاه براي عقد قرارداد با اين مدافع ماليايي اقدام کند.
سرمربي پرسپوليس همچنين گفت تا پايان اين هفته نظر خود را درباره وضعيت شيث رضايي به باشگاه اعلام خواهد کرد.
حبيب کاشاني در اين جلسه از سرمربي پرسپوليس خواست نيازهاي خود را براي جذب بازيکن در نيم فصل اعلام کند تا باشگاه با توجه به ظرفيتهاي ممکن، براي جذب آنها اقدام کند. بر اين اساس مقرر شد تا روز پنجشنبه اين موضوع از سوي دايي به باشگاه اعلام شود.
از ديگر موضوعاتي که در اين جلسه مطرح شد، نامه رسمي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال به باشگاه پرسپوليس مبني بر ممنوع المصاحبه شدن سرمربي بود. علي دايي در اينباره گفت که تابع مقررات فدراسيون فوتبال است. اين موضوع در ادامه جلسه مورد بحث و بررسي بيشتر قرار گرفت.
موضوع تيم "ب " پرسپوليس نيز از ديگر مواردي بود که حسين عبدي درباره آن سخن گفت. باشگاه پرسپوليس اخيرا در نامهاي به هيات فوتبال استان تهران خواستار امکان استفاده از پتانسيل تيم اصلي در مسابقات تيم "ب " شده است که پيگيري اين درخواست از جمله موارد مطرح شده از سوي حسين عبدي بود.
در ابتداي اين جلسه درباره بازي با نفت تهران صحبت شد و همچنين در خصوص تدابير انديشيده شده براي ديدار با مس کرمان نيز بحث و تبادل نظر شد.
O M I D
11-08-2010, 09:30 PM
کريمي: دايي اسطوره فوتبال ايران است و به او ميباليم/ دايي هرکسي نيست
کاپيتان دوم استيل آذين که در سالهاي اخير صحبت هايي در مورد اختلافاتش با علي دايي منتشر شده است، پس از ممنوع المصاحبه شدن علي دايي به دفاع از وي پرداخت و گفت: همه ما از اينکه دايي يک صندلي در کميته فني فيفا را به ايران اختصاص داده به او مي باليم.
علی کریمی عصر دوشنبه در خصوص ممنوع المصاحبه شدن علی دایی براساس حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: دایی از اسطوره های فوتبال ماست که جایگاه خاصی در فوتبال دارد. همه ما از این که یک صندلی در کمیته فنی فیفا را در اختیار یک ایرانی قرار داده اند، باید به او ببالیم.
بازیکن تیم فوتبال استیل آذین در گفتگو با سایت شخصی اش ادامه داد: من خبر ممنوع المصاحبه شدن دایی را از طریق رسانه ها شنیدم. ضمن احترام به کمیته داوران و کمیته انضباطی نمی گویم هر کسی حق دارد در مورد داوران هر حرفی بزند، اما باید این را بدانیم که علی دایی هرکسی نیست و باید به او به چشم اسطوره این فوتبال نگاه کرد.
کریمی ادامه داد: مطمئنا وقتی خبر ممنوع المصاحبه شدن دایی به آن سوی مرزها یا به گوش اعضای فیفا برسد، جلوه مناسبی نخواهد داشت. دایی از نظر بین المللی چهره ای شناخته شده است.
وی در مورد شرایط تیم استیل آذین گفت: ما به یک پیروزی نیاز داریم که امیدوارم مقابل ملوان آن را به دست آوریم. قطعا این پیروزی می تواند به لحاظ روحی و روانی به تیم ما کمک کند.
علی کریمی در خصوص اتفاقات اخیر باشگاه استیل آذین نیز خاطرنشان کرد: امروز باشگاه اعلام کرده که هیچ یک از بازیکنان حق مصاحبه در مورد اتفاقات باشگاه را ندارند. من هم از این قانون تبعیت می کنم، چون خودم را از سایر بازیکنان مستثنی نمی دانم.
pnugirl
11-09-2010, 02:54 AM
حضور حبيب كاشاني در تمرينامروز عصر پرسپوليس و صحبت براي بازيكنان كمي عجيب به نظر مي رسيد چرا كه هم شرايط تيم كمي آرام شده و به آن صورت حاشيه اي وجود ندارد و نه اينكه اتفاق مهمي در پيش است كه سرپرست باشگاه بخواهد درباره آن بازيكنان را مطلع كند.
اما اصل قضيه به ممنوع المصاحبه شدن دايي ربط دارد.ظاهرا بعد از اين اتفاق چشم باشگاه پرسپوليس از رويارويي بيشتر با فدراسيون فوتبال ترسيده و كاشاني به بازيكنان اين تيم گفته در مصاحبه هاي خود مراقب حرف هايشان باشند. كاشاني خطاب به بازيكنان گفته:«در مصاحبه هايتان كمي مراعات كنيد . حرفي نزنيد كه براي تيم و باشگاه گران تمام شود.حواستان باشد چه مي گوييد چون الان حساسيت روي پرسپوليس زياد شده.»
با صحبت هاي امروز كاشاني به احتمال فراوان پرسپوليسي ها خيلي سخت به در خواست مصاحبه پاسخ خواهند داد.
O M I D
11-09-2010, 07:34 PM
پرونده رسیدگی به شکایت اسمایل وفایی، مدعی نام و برند پرسپولیس از باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) به دلیل پس گرفتن شکایت وی از باشگاه پرسپولیس مختومه شد.
معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس دراین باره به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، گفت:" روز گذشته (دوشنبه) دادگاهی با شکایت آقای اسماعیل وفایی، فردی که سعی میکند خودش را با عنوان باشگاه پرسپولیس بشناساند تشکیل شد. ایشان از سازمان تربیت بدنی، سازمان مالکیت صنعتی، ثبت شرکتها و باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) شکایت کرده بودند و شکایتشان در دو محور بود. یکی ادعای مالکیت بر اسم پرسپولیس و درخواست حذف عبارت پرسپولیس از نام باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) و دیگر، ادعا در خصوص لوگو و علامت تجاری پرسپولیس که شامل یک جام، دو سر اسب و عبارت پرسپولیس است. "
مصطفی شکری، افزود:" در همین راستا باشگاه پرسپولیس با هماهنگی اداره کل حقوقی سازمان تربیت بدنی، دفاعیات لازم را طی لوایح مختلفی آماده ارائه به دادگاه کرد. بر اساس این لایحه ما اظهار کردیم که پرسپولیس نام و برند معتبر تاریخی است که قدمتش به سال 42 برمیگردد و بر اساس مستندات حقوقی مالکیت این برند به سازمان تربیت بدنی و متعاقبا به باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) منتقل شد."
وی ادامه داد:" بهانه مورد استناد خواهان تشکیل یک شرکت به نام پرسپولیس، چند ماه قبل از تاسیس باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی است که اتفاقا در خصوص تشکیل و نحوه انتقال 49 درصد سهام متعلق به سازمان تربیت بدنی به اشخاص ثالث، ابهامات جدی وجود دارد که در این خصوص سازمان تربیت بدنی و همینطور سازمان بازرسی کل کشور تحقیقات و پیگیریهای قانونی لازم را در دست اقدام دارند."
شکری تصریح کرد:" ما در خصوص نام و علامت تجاری پرسپولیس اعلام کردیم که به جهت انتقال امتیاز تیم فوتبال پرسپولیس به باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی که مورد اقرار آقای وفایی هم قرار دارد مالک مسلم نام و علامت تجاری پرسپولیس هستیم. ضمن اینکه لوگوی پرسپولیس توسط باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) در طبقات مختلف، قانونا ثبت شده و درخواست آقای وفایی برای ثبت لوگوی مشابه توسط اداره ثبت، پذیرفته نشده است."
معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس، خاطرنشان کرد:" با همه این تفاسیر، با مراجعه به دادگاه در روز مقرر ریاست محترم دادگاه اعلام کرد که خواهان، دادخواست خودش را پس گرفته و طبیعتا پرونده این ادعا بسته شده است."
شکری تاکید کرد:" اما این به این معنی نیست که ما مطالبات خودمان در خصوص الزام به حذف عبارت پرسپولیس از نام شرکت خواهان را از مجاری قانونی پیگیری نکنیم. همانطور که اشاره شد مراجع مربوطه هم در خصوص فرایند شکل گیری و انتقال سهام به شرکت مزبور، وظایف قانونی خودشان را انجام خواهند داد."
O M I D
11-09-2010, 07:35 PM
حواشي تمرين پرسپوليس/ اعتراض هواداران پرسپوليس به خوردبين و تبعيض در بين خبرنگاران
تمرين امروز پرسپوليس بدون اطلاع قبلي پشت درهاي بسته برگزار شد.
در حالي که قرار بود فردا و تنها يک روز قبل از سفر به کرمان تمرينات پرسپوليس پشت درهاي بسته برگزار شود اين تيم بدون اطلاع قبلي تمرينات امروز خود را پشت درهاي بسته برگزار کرد تا خبرنگاران و هواداران براي چندمين بار سرگردان شوند.
اين در حالي بود که حدود 100 هوادار مقابل ورزشگاه درفشيفر حضور داشتند و اعتراض خود را به خوردبين اعلام کردند.
سرپرست پرسپوليس نيز در جواب هواداران گفت: اين دستوري است که دادهاند.
مسئولان باشگاه بين خبرنگاران نيز تبعيض قائل شدند و خبرنگار سايت و عکاس باشگاه و روزنامه ارگان باشگاه را به محل تمرين اين تيم راه دادند و از ورود ساير خبرنگاران جلوگيري کردند. نکته جالب اين بود که هيچکس جوابگوي اين تبعيض نبود. خبرنگاران اعتقاد داشتند يا هيچکس سر تمرين نرود يا بايد همه بروند.
تمرين پرسپوليس فردا هم پشت درهاي بسته برگزار ميشود. نکته جالب تمرين امروز حضور مجتبي زارعي پس از سه هفته غيبت در تمرين بود.
O M I D
11-09-2010, 07:36 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1289312898.jpg)
آخرین تمرین پرسپولیس پیش از سفر به کرمان برای بازی با تیم مس این شهرستان تا حدی تحت الشعاع مصدومیت محمد پروین هافبک-مهاجم این تیم قرار گرفت.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در اواسط تمرین امروز(سه شنبه) سرخ پوشان که از ساعت 15:30 و پشت درهای بسته در زمین چمن مجموعه درفشیفر برگزار شد پروین در هنگام کنترل یک توپ ارسالی دچار مصدومیت شد. مصدومیتی که توقف دو دقیقهای تمرین را به همراه داشت.
دکتر زرینه پس از معاینه رباط پای محمد پروین و انجام مداوای اولیه و پس از مشورت با دایی، پروین را به خانه فرستاد.
مجتبی زارعی که خود نیز با مشکل مصدومیت رو به روست برای دقایقی به گفت و گو و دلداری دادن به محمد پروین پرداخت و پس از آن سراغ دکتر زرینه رفت و با او درباره مصدومیت خود صحبت کرد.
با وجودی که تمرین ساعت 15:30 آغاز میشد اما بسیاری از بازیکنان از ساعت 15 خود را به محل تمرین رسانده بودند.
مسعود عالیپور آنالیزور تیم فوتبال پرسپولیس در تمرین امروز دقایقی را به گفت و گو با علی دایی پرداخت.
در زمان استرحت کوتاه بین تمرین، حسین عبدی و محمدرضا مولایی با یکدیگر مسابقه پرتاب نیزه دادند.
O M I D
11-10-2010, 06:49 PM
با تصمیم کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس تمرینهای این تیم پس از بازی با مس کرمان تعطیل شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تمرینهای سرخ پوشان پس از بازگشت از کرمان به مدت دو روز تعطیل خواهد بود و بر این اساس تمرین روزهای جمعه و شنبه آینده برگزار نخواهند شد.
تیم فوتبال پرسپولیس فردا(پنج شنبه) در شهر کرمان به مصاف تیم مس میرود. پرسپولیس پس از بازی با مس، 30 آبان ماه در چارچوب رقابتهای جام حذفی به مصاف پگاه گیلان خواهد رفت.
O M I D
11-10-2010, 06:51 PM
محمد پروين از ليست پرسپوليس خارج ميشود
محمد پروين هافبک پرسپوليس که روز گذشته به دليل مصدوميت تمرين قرمزها راترک کرد از فهرست اين تيم کنار گذاشته خواهد شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ـمحمد که ديرتر از بقيه به پرسپوليس پيوست. در نهايت نتوانست به نفرات ثابت تيم راه پيدا کند و حالا از جمع نفرات کنار خواهد رفت. اين تصميم بدان معناست که پروين بايد در نيم فصل پرسپوليس را ترک کند.
فرزند فوتباليست علي پروين مدتهاست که در جمع پرسپوليسيها حاضر است اما دوره موفقي را در پرسپوليس سپري نکرده است. بهترين فصل بازي او به زماني برميگردد که محمد عضو تيم استيل آذين بود البته با وجود حضور علي پروين در استيل آذين او به اين تيم نخواهد رفت چرا که آنها در پست او بازيکن زياد دارند.
O M I D
11-10-2010, 06:52 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1289380025.png)
بنا بر اعلام کمیته داوران فدراسیون فوتبال، هدایت ممبینی قضاوت دیدار روز پنج شنبه میان پرسپولیس و مس کرمان را برعهده خواهد داشت.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، رضا سخندان و مسعود فرح نیا کمکهای اول و دوم و قاسم واحدی نیز داور چهارم این دیدار خواهند بود.
وظیفه نظارت بر امر داوری دیدار پرسپولیس-مس کرمان برعهده علی خسروی است. این دیدار از ساعت 16:30 فردا(پنج شنبه) در ورزشگاه شهید باهنر کرمان برگزار خواهد شد.
O M I D
11-11-2010, 08:21 PM
محمد پروین امروز (پنجشنبه) تماشاگر ویژه بازی استیل آذین و ملوان است.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، پس از آنکه مصدومیت محمد پروین در آخرین تمرینات پرسپولیس قبل از بازی با مس، مانع از همراهی این بازیکن با سرخپوشان تهرانی در سفر به کرمان شد، وی با کسب اجازه از حبیب کاشانی، امروز به تماشای دیدار تیمهای استیل آذین و ملوان در تهران رفت.
تیمهای فوتبال استیل آذین و ملوان امروز در جریان هفته پانزدهم لیگ برتر به مصاف یکدیگر رفتند.
علی پروین اخیرا به عنوان مدیر فنی تیم فوتبال استیل آذین منصوب شده است.
O M I D
11-11-2010, 08:22 PM
تیم فوتبال پرسپولیس در حالی که بیشتر زمان نیمه دوم را ده نفره به بازی پرداخت، در برابر میزبان خود، مس کرمان با حساب یک بر صفر مغلوب شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مسیهای میزبان در این دیدار خیلی زود به گل برتری خود رسیدند. در دقیقه سه نبی الله باقریها موفق شد روی یک پرتاب اوت دروازه سرخ پوشان تهرانی را باز کند
در ادامه بازی پرسپولیسیها به تدریج بر توپ و میدان مسلط شدند اما این برتری باعث ایجاد صجنههای خطرناکی نشد. اولین حرکت جدی سرخ پوشان در دقیقه 31 و روی ضربه محمد نوری شکل گرفت که ضربه این بازیکن به بیرون رفت.
در دقیقه 34 هادی نوروزی با دروازهبان حریف در حالت تقریبا تک به تک قرار گرفت که مهاجم پرسپولیس تعادل خود را در این صحنه از دست داد اما داور اعتقادی به خطا نداشت. چهار دقیقه بعد علیرضا قدیری سنگربان مس ضربه ایستگاهی محمد نوری را از زیر طاق دروازه بیرون کشید.
پرسپولیسیها که راه از هر طریقی نمیتوانستند راه دروازه مس را پیدا کنند در دقیقه 44 روی دو شوت از پشت محوطه جریمه خطرناک ظاهر شدند اما این ضربات که توسط مازیار زارع و اشپیتیم آرفی نواخته شده بودند نیز راهی به درون دروازه مس نبرد تا نیمه اول بازی با حساب یک بر صفر به سود مسیهای میزبان به پایان برسد.
مهمترین اتفاق دقایق اولیه نیمه دوم اخراج علیرضا نورمحمدی مدافع تیم پرسپولیس بود. این بازیکن به علت متوقف کردن مهاجم حریف پشت محوطه جریمه و در شرایطی که مهاجم حریف با علیرضا حقیقی تک به تک بود با کارت قرمز مستقیم داور رو به رو شد.
در دقیقه 67 شوت از پشت محوطه جریمه ادینهو را علیرضا حقیقی به کرنر فرستاد. سه دقیقه بعد پاس عمقی اشپیتیم آرفی، هادی نوروزی را در شرایط تک به تک با دروازهبان مس قرار داد اما مهاجم پرسپولیس اندکی کم آورد و توپ را به پای دروازهبان مس زد.
در ادامه پرسپولیسیها اختیار توپ را به لطف دوندگی خوب خود در دست داشتند اما یک بازیکن کمتر اجازه حضور پرتعداد روی دروازه حریف را به آنها نمیداد و حتی این تیم مس بود که در ضد حملهها خطرناک ظاهر میشدکه روی یکی از این ضد حملهها ضربه احمد حسن زاده به خوبی توسط علیرضا حقیقی مهار شد.
تلاش دو تیم در نیمه دوم منجر به ثمر رسیدن گلی نشد تا سرخ پوشان در عین بازی نسبتا قابل قبول خود در کرمان مقابل تیم مس این شهر با شکست از زمین بیرون آیند.
تركيب پرسپوليس:
عليرضا حقيقي، سيد جلال اكبري(از دقيقه 53 مجتبي شيري)، عليرضا نورمحمدي، سپهر حيدري، عليرضا محمد، مازيار زارع، حسين بادامكي(از دقيقه 84 سعيد حلافي)، امير حسين فشنگچي، محمد نوري، هادي نوروزي، اشپتيم آرفي(از دقيقه 70 كريم باقری)
تركيب مس كرمان:
عليرضا قديري، نبي الله باقريها، پيروز قرباني، فرهاد سالاري، ميلاد فخرالديني، فرزاد حسينخاني، مصطفي سيفي(از دقيقه 85 آندره دياز)، ادينهو، احمد حسنزاده(شجاع خليلزاده)، قاسم دهنوي، فراز فاطمي(از دقيقه 77 پائولو زالترون)
O M I D
11-12-2010, 08:12 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1289494540.jpg)
حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس، پس از بازی این تیم در برابر مس کرمان که منجر به شکست تیمش شد از هواداران بابت این نتیجه معذرت خواهی کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کاشانی در پایان این بازی گفت: "از هواداران عذرخواهی میکنم چون منتظر بودند با این برد و قبل از جام حذفی در صدر جای بگیریم ولی متاسفانه این اتفاق نیافتاد. البته نباید فراموش کرد که ما با وجود ده نفره شدن در نیمه دوم بازی قابل قبولی را ارائه دادیم."
کاشانی در مورد داروری این بازی نیز گفت: "چون من اطلاعات کافی در مورد داوری ندارم پس اظهار نظر کارشناسی هم نمیتوانم بکنم اما بعد از بازی با ملوان و استقلال همه چیز گویاست و کمیته داوران باید اقدامی انجام دهد. مثلا در بازی با ملوان یک پنالتی به سود ما گرفته نشد و آقای نوری نیز باید اخراج میشد. در بازی با استقلال هم همان صحنه گلی که آفساید نبود در نتیجه تاثیر مهمی داشت."
حبیب کاشانی افزود:" در مورد برخی از تصمیمهای این بازی هم شائبههایی وجود داشت و امیدوارم هتریک داوری به چهار تبدیل نشود. واکنش کمیته داوران درباره اشتباهات داوری این شائبه را که اختلاف فدراسیون و دایی باعث این اشتباهات میشود را از بین میبرد. زنجیرهای بودن اشتباهات داوری ما را نگران میکند. امیدوارم این موارد باعث نشود که در بازیهای آینده بازیکنان پرسپولیس خود را از پیش باخته بدانند."
کاشانی در مورد حکم ممنوع المصاحبه شدن علی دایی نیز گفت: "به نظر من سو نیتی در این باره وجود ندارد اما همیشه باید میان اتفاقی که میافتد و حکمی که صادر میشود تناسب وجود داشته باشد."
O M I D
11-12-2010, 08:13 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1289542635.jpg)
هادی نوروزی مهاجم کناری تیم فوتبال پرسپولیس در پایان بازی با مس کرمان صحنه صحنه اتفاق افتاده در محوطه جریمه مس کرمان را یک خطای پنالتی مسلم دانست.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، نوروزی در پایان بازی گفت: "اعتقاد من این است که آن صحنه صد در صد پنالتی بود. من هنگام استپ سینه از طرف مدافع حریف شارژ شدم. کل استادیوم این صحنه را دیدند و متعجبم که چطور آقای ممبینی توجهی به این خطا نداشتند."
مهاجم سرعتی پرسپولیس در مورد بازی این تیم در برابر مس نیز گفت: "متاسفانه گل زودهنگام حریف در بازی رو به جلو تهاجمی ما تاثیر گذاشت. در نیمه دوم نیز با اینکه 10 نفره شدیم بازهم بهتر از مس بازی کردیم. منصفانه این بود که این بازی با تساوی به پایان برسد. متاسفانه با این روند باید همیشه دو گل پیش باشیم تا سلایق داوری روی تیم ما تاثیر نگذارد."
O M I D
11-12-2010, 08:13 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1289549689.jpg)
با مشخص شدن نتایج آزمایش MRI، آسیب دیدگی رباط صلیبی محمد پروین محرز شد.
دکتر زرینه درباره آسیب دیدگی پروین در جریان آخرین تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، گفت:" در جریان تمرین روز سه شنبه، آقای محمد پروین دچار آسیب دیدگی زانو شد که با معاینه اولیه مشکوک به پارگی رباط صلیبی تشخیص داده شد."
پزشک تیم فوتبال پرسپولیس، افزود:" در این باره اقدامات اولیه صورت گرفت و پس از دریافت گزارش MRI آسیب دیدگی رباط صلیبی وی محرز گردید."
وی تصریح کرد:" پروین در حال حاضر تحت درمان فیزیوتراتپی است."
O M I D
11-12-2010, 08:14 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1289574514.jpg)
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس امروز (جمعه) عازم آلمان شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علی دایی برای رسیدگی به برخی امور شخصی، امروز عازم آلمان شد و تا شنبه شب در این کشور به سر خواهد برد.
سرمربی سرخپوشان تهرانی یکشنبه به تهران باز میگردد تا تمرینات پرسپولیس با حضور وی، از سر گرفته شود.
O M I D
11-12-2010, 08:16 PM
نوروزي: بايد دو گل بزنيم تا سليقه داور تاثيرگذار نشود
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از اين به بعد بايد دو گل پيش باشيم تا سليقه داور روي نتيجه تاثير نگذارد.
هادي نوروزي درباره خطاي صورت گرفته روي او در بازي با مس کرمان اظهار داشت: اعتقاد من اين است که آن صحنه صد در صد پنالتي بود. هنگام استپ سينه از طرف مدافع حريف شارژ شدم. کل استاديوم اين صحنه را ديدند و متعجبم که چطور آقاي ممبيني توجهي به اين خطا نداشتند.
مهاجم پرسپوليس در مورد بازي اين تيم در برابر مس نيز گفت: متاسفانه گل زودهنگام حريف در بازي رو به جلو تهاجمي ما تاثير گذاشت. در نيمه دوم نيز با اينکه 10 نفره شديم بازهم بهتر از مس بازي کرديم. منصفانه اين بود که اين بازي با تساوي به پايان برسد. متاسفانه با اين روند بايد هميشه دو گل پيش باشيم تا سلايق داوري روي تيم ما تاثير نگذارد.
O M I D
11-12-2010, 08:16 PM
پس از پایان جلسه مشترک سرپرست باشگاه پرسپولیس و مدیر تیمهای پایه این باشگاه اعلام شد که اسماعیل حلالی بازیکن پیشین این تیم به کادر فنی تیم ب پرسپولیس اضافه خواهد شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، حسین عبدی پس از پایان این جلسه که در حاشیه اردوی سرخ پوشان در کرمان انجام شد با اعلام خبر حضور حلالی در کادر فنی تیم ب، در مورد مسائل مطرح شده در این جلسه گفت: "با مدیریت باشگاه در مورد جز به جز امکانات مورد نیاز تیمهای پایه از قبیل زمین تمرین و لباس صحبت کردیم. حتی اینکه باید از چه مارکی استفاده کنیم و سرپرستان تیمها باید چه کسانی باشند، مربیان، مربیان جدید تیم ب و سرپرستانی که بعضی از سال گذشته هستند و برخی جدید هستند باید حکم بگیرند. احکام آنها باید چند ساله باشد."
مشکلات پیش آمده برای یکی از تیمهای پایه پرسپولیس که باعث اعلام شکست سه بر صفر این تیم شد نیز مورد بحث قرار گرفت: "بحث اعتراض به این رویه که ظاهرا با توجه به قوانین هیات فوتبال مستمسک شکایت تیمها از یکدیگر و کسب بردهای سه بر صفر میشود انجام شد."
عبدی افزود: "تامین بودجه تیمها بایه به بحث گذاشته شد. اینکه مسائل مالی سال قبل به دوش تیم مدیریتی فعلی نباید میافتاد. قرار شد امسال نحوی عمل شود که برای سال آینده چنین مسالهای پیش نیاید."
استفاده از بازیکنان تیم اصلی باشگاه در تیم ب یکی از دغدغههای مطرح شده عبدی بود: "پیگیری باید کنیم تا این مساله حل شود. تیم ب تیمی است برای انتقال بازیکنان اصلی به آن و برعکس. در ایران به این مهم توجهی نمیشود. در حالی که تیم اصلی و ب زیر یک چارت سازمانی هستند."
O M I D
11-13-2010, 07:22 PM
دايي براي شکايت از فدراسيون به زوريخ رفت
علي دايي، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس برخلاف اعلام سايت اين باشگاه، نه به آلمان که به سويس سفر کرده است.
سایت گل مدعی شد سرمربی پرسپولیس اخیرا تاکید کرده است که ممنوعالمصاحبه شدنش توسط کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، باعث شده شکایتش را جدیتر پیگیری کند.
سایت گل مدعی شده که یکی از نزدیکان دایی خبر سفر به سوئیس را تایید کرده است.
بر اساس این گزارش دایی تصمیم گرفته است در سفر به زوریخ، مقر فیفا، شکایتش از فدراسیون فوتبال را پیگیری کند.
او اخیرا تاکید کرده است که ممنوعالمصاحبه شدنش توسط کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، باعث شده شکایتش را جدیتر پیگیری کند.
علی دایی، سرمربی سابق تیم ملی ایران مدعی است که فدراسیون فوتبال بخشی از حقوق او را نادیده گرفته است.
بخش حقوقی فدراسیون فوتبال، مطالبات ادعا شده دایی را به رسمیت نشناخت.