PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9

O M I D
12-01-2010, 07:22 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/default.jpg)

کنفدراسيون فوتبال آسيا، اسامي تيم هاي حاضر در فصل آينده ليگ قهرمانان باشگاه هاي آسيا را اعلام کرد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، ‌در فصل آينده ليگ قهرمانان باشگاه هاي آسيا 30 تيم به طور مستقيم در اين رقابت ها حضور خواهند داشت و دو تيم ديگر نيز از مرحله پلي آف (حذفي) راهي اين مسابقه ها مي شوند.
در ديدارهاي منطقه غرب مرحله پلي آف ليگ قهرمانان آسيا، تيم هاي دمپو هند، السد قطر، الاتحاد سوريه و العين امارات حضور دارند. در منطقه شرق تيم هاي سيريويجايا از اندونزي و موانتونگ تايلند مقابل يکديگر قرار مي گيرند.
قرعه کشي مسابقه هاي گروهي روز شانزدهم آذرماه جاري در هتل هيلتون شهر کوالالامپور مالزي برگزار مي شود.
اسامي تيم هاي مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا به شرح زير است :
ايران
1- پرسپوليس
2- استقلال
3- ذوب آهن
4- سپاهان
ژاپن
5- ناگويا گرامپوس
6- تيم دوم ليگ
7- تيم سوم ليگ
8- قهرمان جام حذفي
کره جنوبي
9- اف سي سئول
10-سوان سامسونگ بلووينگز
11-ججو يونايتد
12- تيم سوم ليگ
چين
13- شاندونگ ليوننگ
14- تيانجين تدا
15- شانگهاي شنهوا
16- هانگژو گرين تاون
عربستان
17- الهلال
18- الاتحاد
19- النصر
20- الشباب
امارات
21- الوحده
22- امارات
23- الجزيره
استراليا
24- سيدني اف سي
25- ملبورن ويکتوري
ازبکستان
26- بنيادکار
27- پاختاکور
اندونزي
28- آرما اندونزي
قطر
29- الغرافه
30- الريان.

O M I D
12-01-2010, 07:24 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/default.jpg)

طی روزهای اخیر کلینیک باشگاه پرسپولیس روزهای شلوغی را پشت سر می گذارد. داریوش سودی در مورد وضعیت مصدومان تیم گزارشی را در این خصوص ارائه داد.

به گزارش سایت رسمی پرسپولیس، سودی در خصوص مصدومان تیم اظهار داشت: سپهر حیدری دچار کشیدگی عضلات چهار سر پا شده که چند روزی است تحت درمان ویژه قرار دارد و با صلاحدید کادر فنی می تواند در دیدار برابر پیکان حضور یابد.

سکوبرت که دچار پارگی همسترینگ شده بود، طی دو روز گذشته کار با توپ را شروع کرده و از فردا می تواند در تمرینات تیمی شرکت کند.

وی افزود: امیر حسین فشنگچی، هم از ناحیه کمر و هم از ناحیه کشاله پا دچار آسیب دیدگی شده و همچنان به فیزوتراپی نیاز دارد.

محمد پروین نیز با توجه به آسیب دیدگی شدید چند روزی است که تحت درمان است که البته پس از دو هفته درمان و رفع ورم پای وی، نظرنهایی را در موردش ارائه خواهیم داد.

سودی درباره آخرین وضعیت هادی نوروزی نیز، گفت: که دچار پیچیدگی مچ پا شده بود، با رفع مصدومیت در اختیار تیم می باشد.

مجتبی زارعی نیز پس از درمان شگستگی پا، دوران سختی را پشت سر گذاشت که طی چند روز آینده به بهبودی کامل رسیده و امروز هم مرحله آخر درمان خود را پشت سر می گذارد.

سامان آقازمانی نیز به علت پیچیدگی مچ پا باید به مدت 3 روز تحت درمان باشد.

O M I D
12-01-2010, 07:25 PM

تیم فوتبال پرسپولیس روز چهارشنبه از ساعت 11 صبح در زمین درفشی فر و زیر نظر کادر فنی به تمرین پرداخت.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان پس از صحبت های علی دایی، زیر نظر محمدرضا مولایی به دویدن دور زمین، انجام حرکات کششی، نرمشی و دوهای کوتاه و بلند پرداختند.
بخش بعدی تمرین، زیر نظر حسین عبدی پیگیری شد که طی آن بازیکنان کار با توپ و پاس های کوتاه و بلند را در دستور کار خود قرار دادند. نکته جالب توجه اینکه، علیرضا محمد و مجتبی شیری در کنار هم قرار گرفته و به خوش و بش پرداختند و به شایعاتی که روز گذشته عنوان شده بود پایان دادند.
پس از آن بازیکنان در سه گروه؛ زرد، بنفش و نارنجی زیر نظر علی دایی و حسین عبدی به سانتر از جناحین و ضربه به سمت دروازه پرداختند که در حین تمرین، دایی نکات لازم فنی را به مهاجمان یادآوری و تمرکز روی تمرینات را تذکر می داد.
بازیکنان اصلی که در دیدار مقابل سپاهان به میدان رفته بودند، 30 دقیقه زودتر به سرد کردن بدنها پرداختند و به رختکن رفتند. بقیه بازیکنان نیز تا ساعت 12:50 به تمرین ادامه دادند.
هادی نوروزی و سکوبرت و بنیامین محمودی نیز زیر نظر مولایی به تمرینات اختصاصی روی آوردند.
حدود 50 هوادار ناظر این تمرین بودند.
گفتنی است؛ جلسه بعدی تمرین پرسپولیس روز پنجشنبه یازدهم آذر ماه از ساعت 14:30 در ورزشگاه درفشی فر پیگیری می شود.

O M I D
12-01-2010, 07:27 PM

بررسی دلایل شکست در برابر سپاهان اصفهان، بازی خداحافظی کریم باقری و مطرح شدن نام دو بازیکن سپاهان اصفهان از سوی کادر فنی برای اضافه شدن به ترکیب سرخپوشان از مهمترین مسائل مطرح شده در جلسه امروز کمیته فنی باشگاه پرسپولیس بود.

محمد رسایی درباره مسائل مطرح شده در جلسه کادر فنی و سرپرست باشگاه پرسپولیس به سایت رسمی باشگاه گفت: «سرپرست باشگاه پرسپولیس در این جلسه، شنونده توضیحات کادر فنی درباره شکست در برابر سپاهان اصفهان بود. پس از بحث و بررسی مفصل در این خصوص، درباره برنامه ها و تدابیر اندیشیده شده برای بازی روز شنبه در برابر پیکان نیز صحبت شد».

مشاور اجرایی باشگاه پرسپولیس همچنین از قطعی شدن برگزاری بازی خداحافظی برای کریم باقری در دی ماه سال جاری خبر داد و افزود: «بازی خداحافظی آقای باقری 24 دی ماه برگزار می شود و برای این بازی از بین تیم های اتلتیکو مادرید، بایرن مونیخ، راپیدوین، الاهلی مصر و یا تیم ملی مونته نگرو که آقای کرانچار سرمربیگری آن را بر عهده دارد، یکی به تهران خواهد آمد».

درخواست کادر فنی از سرپرست باشگاه پرسپولیس برای جذب یکی از بازیکنان تیم سپاهان اصفهان، از دیگر مسائل مطرح شده در این جلسه بود که رسایی درباره آن گفت: «علی دایی از سرپرست باشگاه پرسپولیس خواست برای جذب رضا ناصحی یا مهدی جعفرپور با مسئولان باشگاه سپاهان اصفهان وارد مذاکره شوند و شرایط جذب یکی از این دو بازیکن را بررسی کنند. دایی همچنین تاکید کرد که پرسپولیس بازیکن مازاد ندارد و ایشان به همین بازیکنان اطمینان کامل و به تک تک آنها نیاز دارد. سرمربی پرسپولیس گفت: با همین بازیکنان قول قهرمانی می دهم».

مشاور اجرایی باشگاه پرسپولیس، تصریح کرد: «در این جلسه اعلام شد؛ بازیکنان، کادر فنی و سرپرستی در مصاحبه های خود از اظهارنظر درباره داوری، فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، خودداری کنند».

رسایی از تغییر تاریخ اردوی ترکیه خبر داد و گفت: «اردوی ترکیه و تاریخ بازی های پرسپولیس در این اردو تغییر کرده است و بر این اساس تیم فوتبال پرسپولیس اردوی یک هفته ای خود را از سیزدهم تا بیستم دی ماه در این کشور برگزار می کند و طی روزهای ششم و هشتم ژانویه در یک تورنمنت چهار جانبه به میدان می رود.

در پایان جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس، حسین عبدی مدیر تیم های پایه گزارش مبسوطی را از وضعیت تیم های پایه به اطلاع حاضرین رساند.

O M I D
12-01-2010, 07:28 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1291212035.jpg)

در پایان تمرین امروز صبح پرسپولیس؛ مازیار زارع هافبک پر قدرت سرخپوشان در گفت گویی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس این چنین به سوالات متعدد درباره شرایط بازی برابر سپاهان و آینده محبوترین تیم ایران و آسیا پاسخ داد.

چه شد که پس از کسب چند نتیجه خوب، این هفته چنین نتیجه ای رقم خورد؟
فوتبال همین است که برد و شکست جزء لاینفک این رشته جذاب و پرطرفدار است. خوب باشید به برتری می رسید و بد کار کنید، ناکام می شوید. ما در نیمه دوم از لحاظ تیمی خوب کار نکردیم و به همین خاطر بازی را واگذار کردیم.
دو روز از بازی گذشته، حالا چه شرایطی دارید؟
لیگ هنوز تمام نشده، نباید در فکر این بازی بمانیم و باید بتوانیم این شکست را با پیروزی های آینده جبران کنیم.
به عنوان کسی که وسط گود بودی، علت این که پرسپولیس نتوانست نیمه دوم را مانند نیمه اول سپری کند را در چه مسائلی می دانی؟
فکر می کنم یک سری اتفاقات باعث شد تمرکز تیمی مان بر هم بریزد و به همین خاطر نتوانستیم نتیجه لازم را بگیریم.
دکتر شریفی هم که از چین آمد!
آمده است؟
بله، نیمه دوم بازی را هم از جایگاه خبرنگاران تماشا کرد و اتفاقا درباره فحاشی هواداران داماش نسبت به تو با او صحبت کردیم...
نمی توانم حرفی بزنم. وقتی هیچ تصمیمی درباره چنین مواردی نمی گیرند، نمی دانیم چه بگوییم! چون هر چه بگوییم، خودمان محروم می شویم. بنابر این ناچاریم ناسزا بشنویم و هیچ واکنشی نشان ندهیم.
به عنوان بازیکن پرسپولیس بگو؛ آیا فاصله فنی شما با سپاهان نتیجه ای بود که رقم خورد؟
من فکر نمی کنم اینچنین باشد. ما یکسری اشتباهات فردی در این بازی داشتیم. اگر تمرکزمان بر هم نمی ریخت می توانستیم عملکرد بهتری داشته باشیم. حالا نتیجه ای است که رقم خورده و اگر بخواهیم خودمان را سرزنش کنیم چیزی تغییر نمی کند. ما باید تمرکز کنیم تا برای دیدارهای آینده به لطف خدا بتوانیم همه چیز را جبران کنیم.
راجع به داوری چه نظری دارید؟
من فکر می کنم این مسئله ادامه داشته باشد. همان طور که پیش از این هم گفته ام؛ ما باید طوری بازی کنیم که تصمیمات درست یا غلط داور نتواند در نتیجه نهایی بازی تاثیرگذار باشد.
پس از این بازی تلاش هایی در جهت حاشیه سازی برای پرسپولیس صورت گرفت و با شیطنت هایی هدفمند، اخبار غیرواقع منتشر شد؟
وقتی نتیجه نمی گیریم این مسائل دور و بر تیم شکل می گیرد و همیشه اطراف پرسپولیس وجود دارد، اما وقتی نتیجه بگیریم این فرصت را از حاشیه سازان می گیریم.
از این به بعد چه باید کرد که پرسپولیس موفق عمل کند؟
با برد در بازی های آینده همه چیز به فراموشی سپرده می شود.
در این سال ها پس از یک شکست بد، پرسپولیس به خود آمده و نتایج ایده آلی رقم زده است، حالا این شکست تا چه حد به بازگشت تیم به شرایط خوب کمک خواهد کرد؟
صددرصد ما باید در فکر جبران باشیم. به خاطر این شکست همگی سرمان پائین بود و حالا باید با برد در دیدارهای آینده و همین بازی برابر پیکان ناکامی آن دیدار را از اذهان پاک کنیم.
بعد از بازی، زمان زیادی را در رختکن ماندید، درباه چه موضوعی صحبت می کردید؟
ابتدا همه نشسته بودیم و بچه ها همه شوک زده بودند. بعد از آن هم منتظر ماندیم علی آقا دایی از کنفرانس مطبوعاتی بیایند و پس از آن هم آقای کاشانی صحبت کردند.
این پتانسیل در پرسپولیس دیده می شود که از این شرایط خارج شوید...
خیالتان راحت باشد همه چیز درست خواهد شد. ما اگر بخواهیم گروه موفقی باشیم باید همه با هم یک دل و متحد باشیم و به این شکل است که می توانیم موفق عمل کنیم.
هواداران در این بازی علیرغم نتیجه به دست آمده، دست از تشویق پرسپولیس بر نداشتند...
جا دارد از هواداران عزیزمان تشکر کنم. آنها درک بالای خود را از فوتبال ثابت کردند که فوتبال خوب را می فهمند و می دانند کسی اهل کم کاری نیست. حالا وظیفه ما این است که با بردهای پیاپی در دیدارهای آینده محبت و زحمات این عزیزان را جبران کنیم.

O M I D
12-01-2010, 07:29 PM

سرپرست باشگاه استیل آذین بعدازظهر امروز (چهارشنبه) با حضور در باشگاه پرسپولیس در خصوص انتقال شیث رضایی به این باشگاه، با حبیب کاشانی و علی دایی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش سایت رسمی پرسپولیس، صادق درودگر، سرپرست تیم استیل آذین جهت انتقال و جایگزینی شیث رضایی مدافع تیم سرخپوشان با یکی از بازیکنان تیم استیل آذین عصر امروز به باشگاه پرسپولیس آمد که پس از مذاکره با سرپرست باشگاه و سرمربی قرمزپوشان توافق لازم انجام نشد.
در این جلسه، در کنار مذاکرات درودگر با کاشانی و دایی، نوید مجد قوانلو مدیر برنامه های شیث در تماسی تلفنی نظر این بازیکن را نیز جویا شد که رضایی عدم تمایل خود برای حضور در تیم فوتبال استیل آذین را اعلام کرد.
شیث رضایی مدافع پرسپولیس در گفتگوی تلفنی متذکر شد که حاضر است در تمرینات تیم های پایه پرسپولیس حضور یابد اما از این باشگاه جدا نشود.

O M I D
12-01-2010, 07:30 PM

سرپرست باشگاه پرسپولیس در نامه ای به رئیس سازمان لیگ، خواستار رعایت عدالت و اعمال رویه مشابه در برنامه ریزی برای بازی های لیگ برتر فوتبال شد.

باشگاه پرسپولیس در این نامه خواستار تغییر تاریخ بازی در برابر تراکتورسازی شده است که براساس برنامه ریزی سازمان لیگ، تنها 4 روز پس از بازی با پیکان برگزار می شود.
این در حالی است که فاصله بازی های هفته هفدهم و هجدهم دیگر تیم ها از جمله استقلال، یک هفته پیش بینی شده است.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در نامه حبیب کاشانی به عزیزا... محمدی که به نکات قابل توجه و مهمی اشاره شده، آمده است:
1- همانگونه که مستحضر می باشید برگزاری بازیها در روز جمعه خصوصا بازیهای دو تیم پرسپولیس و استقلال تاثیر مستقیم و قابل توجهی در تعداد تماشاچیان دارد و این در حالیست که براساس برنامه ریزی های آن سازمان محترم تعداد بازیهای برگزار شده باشگاه استقلال در روزهای جمعه تا پایان هفته بیستم، 9 بازی و این عدد در خصوص تیم پرسپولیس، 4 بوده است.
2- با عنایت به برگزاری دیدار هفته هفدهم تیم پرسپولیس در روز شنبه مورخه 13/9/89 پیش بینی دیدار بعدی این تیم برای روز پنجشنبه 18/9/89 یعنی به فاصله 4 روز از بازی قبل برخلاف رویه معمول آن سازمان در خصوص سایر تیم ها بوده و به عنوان مثال در خصوص تیم استقلال این فاصله زمانی رعایت و دیدارها در دو جمعه متوالی پیش بینی شده است.
لذا از آن مقام محترم تقاضا دارد در راستای اعمال رویه مشابه و تمهید شرایط متعادل برای کلیه تیم ها و با هدف امکان ریکاوری بازیکنان در فاصله زمانی بین دو بازی نسبت به تغییر زمان بازی تیم های پرسپولیس و تراکتورسازی تبریز به تاریخ شنبه 20/9/89 دستور اقدام مقتضی معمول فرمائید.

pnugirl
12-02-2010, 01:30 PM
شیث رضایی مدافع جنجالی پرسپولیس همچنان در حالت تعلیق به سر میبرد. این بازیکن که محکوم به تمرین با تیم ب پرسپولیس شده است در مصاحبه ای جالب با مجله رونا کمی صریح تر درباره اتفاقات منجر به محرومیتش و همینطور روابطش با مربیان مختلف صحبت کرده است. شیث که در ابتدای مصاحبه می گوید عاشق اسمش است عقیده دارد اگر نامش چیز دیگری بود پنجاه درصد کمتر از حالا مشهور بود. او همچنین درباره پیراهن شماره سیزده ای که به تن می کند می گوید: شاید خیلی از فوتبالیست ها عقیده داشته باشند شماره 13 برایشان نحسی می آورد اما برای من برکت داشته، چون 13 رجب روز تولد حضرت علی است و من نه تنها دو رقم آخر موبایلم که روز تولدم و دو رقم آخر پلاک ماشینم هم همین شماره است.

او که عقیده بهترین دوران فوتبالش در پرسپولیس مربوط به زمانی است که دنیزلی سرمربی تیم پرسپولیس بوده، درباه حاشیه های دوران سر مربی گری افشین قطبی در پرسپولیس می گوید: در زمان قطبی اشتباه کردم، جوانی کردم و مطمئنا مقصر اتفاقات خودم بودم اما قطبی هم سعی نکرد مرا عوض کند بلکه مسایل کوچک مرا خیلی بزرگ جلوه می داد.

شیث در پاسخ به این سوال که آیا هنوز از قطبی ناراحت است می گوید: نه. اما قطبی از من دلخور است. البته من کار خاصی انجام ندادم ولی چوب شیطنت های درون تیمی را خوردم. در هفت بازی آخر از تیم اخراج شدم و در روزهای خوب پرسپولیس بیرون نشستم. حالا هم مطمئنم اگر قطبی همزمان مربی 100 تیم هم باشد مرا انتخاب نمی کند گرچه از نظر فنی او را قبول دارم و جزو 10 مربی برتر ایران می دانمش.

شیث همچنین درباره اشتباهش در داربی می گوید: فوتبال همین است. وقتی اشتباه می کنی همه بازیهای خوبت زیر سوال می رود. من در داربی وقتی از بازیکنان استقلال توپ می گرفتم یک نگاه تند هم به آنها می انداختم تا بفهمند من بازیکن مختص داربی هستم! اما در صحنه گل به جز من علیرضا حقیقی و رضا نور محمدی هم در گل خوردن نقش داشتند. من هم 30 درصد اشتباه کردم ولی قربانی شدم.

رضایی درباره دلایل اخراجش هم می گوید: وقتی با علی دایی و حبیب کاشانی دور یک میز نشستیم و دایی دلایلش را گفت خشکم زد. او حرف هایی را به زبان آورد که فقط شنیده بود. در آن جلسه مجبور شدم به دایی برای برگشتن به تیم التماس کنم. شاید باور نکنید اما بعد از آن جلسه در ماشین گریه کردم چون این حق من نبود. البته من در زندگی ام فقط به خدا توکل می کنم. همین خدا بود که یک بچه روستایی را به اینجا رساند و به همین دلیل من قضاوت بین خودم و دایی را به خدا واگذار می کنم.

آخرین حرف کاپیتان دوم تیم پرسپولیس هم این است: من از بنده خدا توقع کمک ندارم. اما در روزهای خانه نشینی خیلی ها را شناختم. برای آینده آماده ام و پای همه چیز هم می ایستم.گل

O M I D
12-02-2010, 07:17 PM
اخبار کوتاه پرسپوليس

سرپرست تيم فوتبال استيل آذين بعدازظهر ديروز با حضور در باشگاه پرسپوليس در خصوص انتقال شيث رضايي به اين باشگاه با حبيب کاشاني و علي دايي ديدار و گفتگو کرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
ابراز تمایل رسمی باشگاه استیل آذین برای عقد قرارداد با شیث رضایی، درخواست باشگاه پرسپولیس برای تغییر زمان دیدار این تیم مقابل تراکتورسازی تبریز در هفته هجدهم لیگ برتر، قول قهرمانی دایی برای قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر از مهمترین اخبار سرخپوشان تهرانی است.
صادق درودگر، سرپرست تیم استیل آذین جهت انتقال و جایگزینی شیث رضایی مدافع تیم سرخپوشان با یکی از بازیکنان تیم استیل آذین عصر چهارشنبه به باشگاه پرسپولیس آمد که پس از مذاکره با سرپرست باشگاه و سرمربی قرمزپوشان توافق لازم انجام نشد.
در این جلسه، در کنار مذاکرات درودگر با کاشانی و دایی، نوید مجد قوانلو مدیر برنامه‌های شیث در تماسی تلفنی نظر این بازیکن را نیز جویا شد که رضایی عدم تمایل خود برای حضور در تیم فوتبال استیل آذین را اعلام کرد.
شیث رضایی مدافع پرسپولیس در گفتگوی تلفنی متذکر شد که حاضر است در تمرینات تیم‌های پایه پرسپولیس حضور یابد اما از این باشگاه جدا نشود.
از باشگاه پرسپولیس همچنین خبر می رسد، سرپرست این باشگاه در نامه‌ای به رئیس سازمان لیگ، خواستار رعایت عدالت و اعمال رویه مشابه در برنامه‌ریزی برای بازی‌های لیگ برتر فوتبال شده است.
باشگاه پرسپولیس در این نامه خواستار تغییر تاریخ بازی برابر تراکتورسازی شده است که براساس برنامه ریزی سازمان لیگ، تنها چهار روز پس از بازی با پیکان برگزار می‌شود. این در حالی است که فاصله دیدارهای هفته هفدهم و هجدهم دیگر تیم‌ها از جمله استقلال، یک هفته پیش بینی شده است.
در نامه حبیب کاشانی به عزیزالله محمدی که به نکات قابل توجه و مهمی اشاره شده، آمده است:
1- همانگونه که مستحضر می باشید برگزاری بازی‌ها در روز جمعه خصوصا دیدارهای دو تیم پرسپولیس و استقلال تاثیر مستقیم و قابل توجهی در تعداد تماشاگران دارد و این در حالیست که براساس برنامه‌ریزی‌های آن سازمان محترم تعداد بازی‌های برگزار شده باشگاه استقلال در روزهای جمعه تا پایان هفته بیستم، 9 بازی و این عدد در خصوص تیم پرسپولیس، چهار بوده است.
2- با عنایت به برگزاری دیدار هفته هفدهم تیم پرسپولیس در روز شنبه مورخه 13/9/89 پیش بینی دیدار بعدی این تیم برای روز پنجشنبه 18/9/89 یعنی به فاصله چهار روز از بازی قبل برخلاف رویه معمول آن سازمان در خصوص سایر تیم‌ها بوده و به عنوان مثال در خصوص تیم استقلال این فاصله زمانی رعایت و دیدارها در دو جمعه متوالی پیش بینی شده است.
لذا از آن مقام محترم تقاضا دارد در راستای اعمال رویه مشابه و تمهید شرایط متعادل برای کلیه تیم‌ها و با هدف امکان ریکاوری بازیکنان در فاصله زمانی بین دو بازی نسبت به تغییر زمان بازی تیم‌های پرسپولیس و تراکتورسازی تبریز به تاریخ شنبه 20/9/89 دستور اقدام مقتضی معمول فرمائید.
برگزاری نشست کمیته فنی باشگاه پرسپولیس از دیگر اخبار مربوط به این باشگاه است. بررسی دلایل شکست در دیدار برابر سپاهان اصفهان، بازی خداحافظی کریم باقری و مطرح شدن نام دو بازیکن سپاهان اصفهان از سوی کادر فنی برای اضافه شدن به ترکیب سرخپوشان از مهمترین مسائل مطرح شده در جلسه روز چهارشنبه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس بود.
محمد رسایی درباره مسائل مطرح شده در جلسه کادر فنی و سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت: سرپرست باشگاه پرسپولیس در این جلسه، شنونده توضیحات کادرفنی درباره شکست در دیدار برابر سپاهان اصفهان بود. پس از بحث و بررسی مفصل در این خصوص، درباره برنامه‌ها و تدابیر اندیشیده شده برای بازی روز شنبه برابر پیکان نیز صحبت شد.
معاون اجرایی باشگاه پرسپولیس همچنین از قطعی شدن برگزاری بازی خداحافظی برای کریم باقری در دی‌ماه سال جاری خبر داد و افزود: بازی خداحافظی آقای باقری 24 دی‌ماه برگزار می شود و برای این بازی از بین تیم‌های اتلتیکو مادرید، بایرن مونیخ، راپیدوین، الاهلی مصر و یا تیم ملی مونته نگرو که آقای کرانچار سرمربیگری آن را بر عهده دارد، یکی به تهران خواهد آمد.
درخواست کادر فنی از سرپرست باشگاه پرسپولیس برای جذب یکی از بازیکنان تیم سپاهان اصفهان، از دیگر مسائل مطرح شده در این جلسه بود که رسایی درباره آن گفت: علی دایی از سرپرست باشگاه پرسپولیس خواست برای جذب رضا ناصحی یا مهدی جعفرپور با مسئولان باشگاه سپاهان اصفهان وارد مذاکره شوند و شرایط جذب یکی از این دو بازیکن را بررسی کنند. دایی همچنین تاکید کرد که پرسپولیس بازیکن مازاد ندارد و ایشان به همین بازیکنان اطمینان کامل و به تک تک آنها نیاز دارد. سرمربی پرسپولیس گفت: "با همین بازیکنان قول قهرمانی می دهم".
رسایی از تغییر تاریخ اردوی ترکیه خبر داد و گفت: اردوی ترکیه و تاریخ بازی های پرسپولیس در این اردو تغییر کرده است و بر این اساس تیم فوتبال پرسپولیس اردوی یک هفته ای خود را از سیزدهم تا بیستم دی ماه در این کشور برگزار می کند و طی روزهای ششم و هشتم ژانویه در یک تورنمنت چهار جانبه به میدان می رود.
در پایان جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس، حسین عبدی مدیر تیم‌های پایه گزارش مبسوطی را از وضعیت تیم‌های پایه به اطلاع حاضرین رساند.

O M I D
12-03-2010, 08:11 PM
مدير روستا:استقلال باتجربه‌تر بود و برد

سرمربي تيم فوتبال پاس همدان کم تجربگي بازيکنانش را عامل شکست سپيدپوشان همداني در ديدار با استقلال تهران عنوان کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgعلی اصغر مدیرروستا پس از شکست 3 بر 2 تیمش مقابل استقلال تهران با بیان این مطلب افزود: بازی مقابل تیم خوب و پرمهره استقلال در ورزشگاه آزادی سخت و دشوار است به ویژه برای تیمی چون پاس همدان که بازیکنانش کم تجربه و جوان هستند.

وی در ادامه عدم خودباوری بازیکنان را یکی از عوامل شکست تیم پاس در دیدار برابر استقلال عنوان کرد و گفت: استقلال در نیمه اول مزد زحمات خود را گرفت و به پیروزی رسید اما در نیمه دوم بازیکنان تیم پاس به خودباوری رسیدند و توانستند شانس‌های زیادی را روی دروازه استقلال ایجاد کنند، شاید اگر گل سوم را دریافت نمی کردیم، می توانستیم نتیجه مسابقه را تغییر دهیم.

سرمربی تیم فوتبال پاس همدان با تقدیر از شاگردانش که با اختلافی اندک نتیجه دیدار با استقلال را واگذار کردند، گفت: بازی خوبی را مقابل تیم استقلال به نمایش گذاشتیم. در این بازی استقلال با تجربه‌تر از تیم ما بود و با بهره گیری از این فاکتور به پیروزی رسید.

مدیرروستا در خصوص مشکلات و ضعف گلزنی تیمش گفت: مهاجمان ما زحمات زیادی را متحمل می شوند و با وجود تمرینات زیاد توفیقی در گلزنی ندارند. شاید اگر فرصت‌های گلی که در طول فصل نصیب مهاجمان پاس شده است به ثمر می رسید، امروز تیم ما در یکی از رتبه‌های اول تا چهارم جدول جای داشت.

وی با اشاره به اینکه در فوتبال ایران مهاجمان خونسرد که بتوانند از فرصتهای گلزنی استفاده کنند، کم داریم، گفت: از تماشاگران همدانی تشکر می کنم که با حضور خود در ورزشگاه امروز مایه دلگرمی بودند.

سرمربی تیم فوتبال پاس همدان در خصوص شایعه برکناریش از سمت سرمربیگری تیم فوتبال این باشگاه گفت: من این شایعه را امروز از زبان شما می شنوم. اگر قرار به اخراج بود که مسئولان باشگاه به من عنوان می کردند. متاسفانه از ابتدای فصل تا به امروز عده‌ای به دنبال اخراج من از تیم پاس هستند. با این حال اگر بدانم در تیم پاس مرا نمی خواهند با کمال میل از این تیم جدا می شوم و می روم. امسال قصد نداشتم در همدان مربیگری کنم اما به خاطر علاقه به استاندار همدان و آقای ملاحی به همکاری خود با باشگاه پاس ادامه دادم.

دیدار تیم های فوتبال استقلال تهران و پاس همدان در هفته هفدهم رقابتهای لیگ برتر عصر امروز جمعه با پیروزی 3 بر 2 استقلال در ورزشگاه آزادی تهران به پایان رسید.

O M I D
راي تماشاگران پرسپوليس شنبه صادر مي‌شود

به دنبال رفتار ناشايست تماشاگران منتسب به باشگاه پرسپوليس در ديدار با سپاهان راي کميته انضباطي درخصوص تماشاگران اين تيم شنبه اعلام مي شود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgدرپی فحاشی و سردادن شعارهای اعتراض آمیز نسبت به فدراسیون فوتبال و کمیته انضباطی از سوی تماشاگران منتسب به تیم پرسپولیس در دیدارهفته شانزدهم مقابل سپاهان، کمیته انضباطی سه شنبه هفته گذشته طی نشستی با توجه به گزارش و مستندات این دیدار به بررسی تخلفات تماشاگران این دیدارپرداخت ولی مقرر شد بررسی های تکمیلی در این زمینه انجام شود.
براین اساس قرار است روز شنبه 13 آذرماه جلسه نهایی پیرامون تخلف تماشاگران پرسپولیس با حضور مجتبی شریفی رئیس و اعضای کمیته انضباطی تشکیل و رای نهایی در این زمینه صادر شود.
به گفته حسین عبداللهی دبیرکمیته انضباطی فدراسیون فوتبال طبق آئین نامه کمیته انضباطی برای تخلف تماشاگران از توبیخ و جریمه نقدی تا محرومیت از دیدارهای خانگی پیش بینی شده است که با توجه به شدت تخلف نسبت به باشگاه و هواداران اعمال خواهد شد.

O M I D
افشين پيرواني دستيار دايي مي شود؟

افشين پيرواني پس از استعفا از سرمربيگري استيل آذين مد نظر دايي قرار گرفته تا به کادر فني پرسپوليس اضافه شود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgپس از جدايي مهدي تارتار از پرسپوليس مسئولان اين تيم و شخص دايي به دنبال يک مربي جديد بودند تا خلا تارتار احساس نشود. پرسپوليسي ها با گزينه هاي مختلفي مذاکره کردند اما با هيچکدام به توافق نرسيدند
حالا و با گذشت چندين ماه به نظر مي رسد طلسم مربي جديد پرسپوليس شکسته خواهد شد. افشين پيرواني پس از استعفا از سرمربيگري استيل آذين مد نظر دايي قرار گرفته تا به کادر فني پرسپوليس اضافه شود.
با توجه به روابط خوب دايي و پيرواني به نظر مي رسد ظرف روزهاي آينده پيرواني به کادر فني پرسپوليس اضافه شود . او امروز دربرنامه ورزش ومردم تاکید کرد که از بچگی عاشق پرسپولیس بوده وهنوزهم پرسپولیسی است.

pnugirl
12-04-2010, 12:47 PM
امروز صبح بیمارستان لاله تهران میزبان علی دایی و خانواده محترم او بود و اولین فرزند علی دایی دختری زیبا و با نمک پا به دنیا گذاشت.
با خبر شدیم از ساعات اولیه صبح که علی دایی در بیمارستان لاله تهران حضور پیدا کرده مورد استقبال شدید پزشکان و پرسنل بیمارستان قرار گرفته و چند ساعتی را مجبور شده با پزشکان، کادر بیمارستان، همراهان مریضان و مراجعه کنندگان عکس یادگاری بگیرد.

O M I D
12-04-2010, 08:08 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1291403443.jpg)

جلسه فني تيم فوتبال پرسپوليس كه پيش از هر بازي و ساعاتي بعد از ورود بازيكنان به هتل محل اقامت برگزار مي شد به صلاحديد كادر فني به فردا (شنبه) موكول شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، علي دايي پس از هماهنگي با كادر فني اعلام كرد: جلسه فني سرخپوشان جهت برگزاري ديدار شنبه مقابل پيكان صبح روز شنبه در محل هتل مرمر برگزار مي شود.

O M I D
12-04-2010, 08:11 PM
علي دايي:برخي مي‌خواهند در پرسپوليس تفرقه بيندازند

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: متأسفانه اين روزها کساني تلاش مي کنند در پرسپوليس ايجاد تفرقه و دودستگي کنند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpgعلی دایی عصر امروز در مورد اظهاراتی که در برنامه پنجشنبه شب نود مطرح شد به سایت خبری پرسپولیس گفت: چون در زمان پخش برنامه 90 در بیمارستان بودم( دایی صاحب فرزند دختر شده است) دقیقاً نمی‌دانم عادل فردوسی‌پور چه صحبت‌هایی کرد اما کمابیش شنیدم. وی ادامه داد: خدا را شکر از روز اول که به پرسپولیس آمدم رابطه من و کاشانی بر پایه صداقت بوده و هست. ضمن اینکه دوستی من و کاشانی فوتبالی نیست که فوتبال بخواهد بین ما اختلاف ایجاد کند. بنده 15 سال است که با کاشانی دوستی نزدیک دارم و خللی در این دوستی ایجاد نشده است.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ادامه داد: اگر قرار باشد حرف و حدیثی وجود داشته باشد رودررو صحبت می‌کنیم. متأسفانه این روزها کسانی تلاش می کنند در پرسپولیس ایجاد تفرقه و دودستگی کنند و قصد دارند روزنامه پرسپولیس را مقابل کادر فنی و بازیکنان قرار دهند. ما اگر بخواهیم می‌توانیم زنجیره دوستی‌ها را از آنچه که هست مستحکم‌تر کنیم. در ادامه دایی راجع به بازی پرسپولیس و پیکان گفت: امیدوارم با درخششی که در برابر پیکان خواهیم داشت صاحب یک پیروزی پرگل شویم و شکست مقابل سپاهان را به فراموشی بسپاریم. البته در لیگ‌برتر همه تیم‌ها قوی هستند و هیچ تیمی را نباید بر پایه جایگاهی که در جدول دارد نگاه کنیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: پیکان چند هفته‌ای است فوتبال تماشاگرپسند و منطقی ارائه می‌دهد، ما برابر سپاهان هم نیمه اول برتر از حریف بودیم اما در نیمه دوم چند اشتباه دور از انتظار و فردی باعث رقم خوردن نتیجه حاصله شد. البته اگر پنالتی نیمه اول به سود پرسپولیس اعلام می‌شد، نتیجه تغییر می‌کرد. با این حال معتقدم فوتبال غیرقابل پیش‌بینی است. شاید اگر 2 گل دیگر هم می‌زدیم با دست خالی زمین را ترک می‌کردیم. خدا را شکر در پرسپولیس آرامش لازم وجود دارد و مدیریت باشگاه هم در ایجاد این آرامش و دوستی نقش ارزنده‌ای دارد.

دایی در ادامه گفت: به بچه‌ها گفته‌ام تمام فکر و ذکر خود را فقط و فقط به ارائه فوتبال سرعتی و هجومی معطوف سازند. اصلاً توجهی به داوری نداشته باشند چون تمرکزشان به هم می‌خورد. همین انتظار را نیز از هواداران دارم تا بدون پرداختن به حاشیه‌ها فقط به پشتیبانی تیم محبوبشان بیاندیشند. دایی در مورد وضعیت کریم باقری گفت: قبلاً هم گفته‌ام کار کریم نه دست من است نه بر عهده مسئولان باشگاه. این مسئله به خود آقا کریم مربوط است و تصمیمی است که خود او اتخاذ نموده است. بنده روحم هم از دلیل غیبت کریم بعد از بازگشت از رشت خبر ندارد، درحالی که پس از بازی با داماش کریم با همه بچه‌ها و بنده بگو و بخند می‌کرد و هیچ صحبتی از خداحافظی نمی‌کرد.

وی افزود: به همین خاطر عمل او در فوتبال حرفه‌ای منطقی به نظر نمی‌رسد. همیشه احترام او را به خاطر کسوت و بزرگی‌اش دارم، ولی مسائل فنی با دوستی و رفاقت فرق دارد. من کریم را مانند برادرهایم دوست دارم. رفت و آمد خانوادگی داریم و در آلمان هم کنار هم زندگی می‌کردیم.

علی دایی در ادامه خاطرنشان کرد: متأسفانه تصمیم او باعث شد هر کس به خود حق اظهارنظر بدهد. من هم نمی‌توانم به صرف اینکه او کریم باقری است از وی به عنوان بازیکن ثابت استفاده کنم، همانطور که در دیدار مقابل داماش فرصت بازی نیافت و در بازی‌های گذشته زمانی در ترکیب اصلی قرار می‌گرفت، زمانی نیمکت‌نشین بود یا به عنوان یار ذخیره وارد میدان می‌شد. بطور مثال فرانچسکو توتی در بازی بایرن مونیخ برابر آ.ث.رم درحالی در نیمه دوم به زمین آمد که تیمش 2 گل از حریف عقب بود. یک پنالتی گرفت و یک گل هم به ثمر رساند و نتیجه را عوض کرد. تمام بازیکنان پرسپولیس باید چنین تفکری داشته باشند. من به آقاکریم تا سال‌های سال احترام خواهم گذاشت چون او عصای دست من بوده، اما تصمیم او یکطرفه بود.

O M I D
12-04-2010, 08:12 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1291460666.jpg)

جلسه هماهنگي سرپرستان، ناظران، داوران و مسئولان برگزاري ديدار تيم هاي پرسپوليس و پيكان در هتل البرز شهر قزوين انجام شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، محمود خوردبين سرپرست قرمزپوشان در اين جلسه حضور يافت و پس از هماهنگي هاي لازم، صورت جلسه تعيين شده اين نشست را به حضور حبيب كاشاني و علي دايي رساند.

در اين جلسه، جلال مرادي (ناظر بازي)، سعيد مظفري زاده (داور)، محمود خوردبين (سرپرست پرسپوليس) ، مهدي اربابي (سرپرست پيكان)، فرمانده نيروي انتظامي قزوين و رئيس هيات فوتبال قزوين حضور داشتند.

محمود خوردبين، از فرمانده نيروي انتظامي شهر قزوين به خاطر همكاري و حمايت از كاروان پرسپوليس تشكر كرد و گفت: نيروي انتظامي قزوين روز گذشته از بدو ورود سرخپوشان تاكنون از هيچ تلاشي دريغ نكرده و همچنين از ساعات اوليه صبح امروز نيز با حضور در مقابل هتل همكاري خود را به اثبات رسانده و جا دارد از زحمات آنها تقدير و تشكر كنم.

وي در پايان نيز افزود: اميدوارم اين همكاري از هتل تا ورزشگاه و حتي در جريان بازي و خروج تيم از شهر قزوين ادامه يابد.

O M I D
12-04-2010, 08:13 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1291460571.jpg)

بازيكنان تيم پيكان با ديدن حبيب كاشاني، جهت خيرمقدم و رعايت موازين ميزباني به نزد وي آمدند و با او ديدار و گفتگو كردند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، اعضاي تيم پيكان پس از خروج بازيكنان پرسپوليس از رستوران هتل، براي صرف غذا، به اين مكان مراجعه كردند تا غذاي مشترك صبحانه و ناهار را در رستوران هتل صرف كنند كه با حبيب كاشاني و كادر فني پرسپوليس روبرو شدند و با آنها ديدار و گفتگو كردند.
جالب اينكه بازيكنان تيم پيكان با ديدن حبيب كاشاني دور وي حلقه زدند و با ايشان به صحبت پرداختند. ضمن اينكه الونگ پس از آن، با تك تك بازيكنان و كادر فني پرسپوليس خوش و بش كرد.

O M I D
12-04-2010, 08:16 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1291471405.jpg)

تیم فوتبال پرسپولیس در آخرین دیدار از دور رفت مسابقات لیگ حرفه ای فوتبال، نتیجه را به تیم پیکان واگذار کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان که در اوایل بازی با یک گل مشکوک، شوکه شده بودند، در عین ناباوری گل دوم را از میزبان دریافت کردند و در ادامه نیز گل سوم را روی اشتباه رحمان احمدی دریافت کردند و در نهایت با نتیجه 3 بر صفر مغلوب حریف شدند.

دیگر نتایج دیدارهای هفته هفدهم رقابت های لیگ برتر فوتبال به شرح ذیل بدست آمد:

فولاد خوزستان 4 - شهرداری تبریز صفر

صبا 1 - ملوان صفر

استقلال 3 - پاس 2

نفت تهران 2 - شاهین بوشهر 2

مس کرمان 2 - راه آهن صفر

تراکتورسازی 3 - صنعت نفت 1

سپاهان 4 - سایپا 1

استیل آذین صفر - ذوب آهن 2

O M I D
12-04-2010, 08:17 PM
دايي: به خاطر نتايج ضعيف پرسپوليس خجالت مي‌كشم

سرمربي پرسپوليس گفت: به دليل نتايج ضعيف که دور از شأن ما است، از هواداران پرشمار تيم خجالت مي‌کشم.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علي دايي پس از شکست برابر پيکان قزوين در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نتيجه را 3 بر صفر واگذار کرديم و از هواداران پرسپوليس خجالت مي‌کشيم، از آنهايي که ما را همواره حمايت مي‌کنند. البته از لحاظ فوتبالي تيم برتر ميدان بوديم اما با شکست 3 بر صفر ديگر حرفي براي گفتن نداريم. پيکان از موقعيت‌هاي خود استفاده کرد و ما نتوانستيم اين کار را انجام دهيم.
وي ادامه داد: متاسفانه چند بازيکن را به دليل مصدوميت در اختيار نداشتيم. غلامرضا رضايي و حميد علي‌عسگر نيز پس از حضور در تيم اميد آمادگي لازم را ندارند اما مطمئن باشيد پرسپوليس دوباره به روزهاي خوش باز خواهد گشت.
سرمربي پرسپوليس تاکيد کرد: روي اشتباهات بچه‌گانه گل خورديم. در نيمه اول ببينيد چه گل‌هايي خورديم و در نيمه دوم نيز در دقيقه 89 با اشتباه دروازه‌بانمان يک گل زيبا خورديم. در حال حاضر همه چيز به ضرر ما است. ما سعي و تلاش مي‌کنيم تا به شرايط خوب بازگرديم. اکنون فوتبال روي بدش را به ما نشان مي‌دهد.
دايي گفت: نمي‌توانم باخت 3 بر صفر را توجيه کنم. در ديدار قبل نيز 4 بر يک مقابل سپاهان شکست خورديم. بنابراين حرف‌هايي که شما مي‌زنيد درست است و من نمي‌توانم حرفي بزنم اما نگاه کنيد آيا ما واقعا امروز مستحق شکست 3 بر صفر بوديم. تمام کارهاي فني که بايد انجام مي‌داديم را انجام داديم. در عمق دفاع حرکت کرديم. شوت زديم اما ابراهيم ميرزاپور از زمان شروع فوتبالش تا به امروز، در ديدار با پرسپوليس درخشش فوق‌العاده داشت. اين هم از شانس من است که او تا امروز چنين بازي را انجام نداده است.
سرمربي اسبق تيم ملي در مورد شکست‌هاي پرسپوليس و ارتباطش با فدراسيون فوتبال گفت: باخت‌هاي پرسپوليس چه ارتباطي با فدراسيون دارد؟ هواداران ما به فدراسيون فوتبال چه کار دارند؟ شايد در برخي ديدارها مشکلات داوري باعث شده نتوانيم امتياز لازم را بگيريم اما فدراسيون مقصر نيست. از من مربي تا تک تک بازيکنان مقصر نتايج پرسپوليس هستيم. ما بد کار کرديم اما واقعيت آن است که تا امروز پرسپوليس گل تاکتيکي نخورده و بيشتر بر روي اشتباهات فردي خود گل مي‌خوريم.
وي در مورد ديدارهاي دور برگشت گفت: بايد خيلي کار کنيم تا اين تيم درست شود. امتيازهاي بدي را از دست داديم و باخت‌هاي بدي داشتيم. اين نتايج در شان پرسپوليس و هوادار پرسپوليس نيست. من حرفي براي گفتن ندارم. من و بازيکنان بايد تلاش بيشتري کنيم تا شرايط تيم درست شود.
سرمربي پرسپوليس در مورد جدايي کريم باقري از اين تيم گفت: متاسفانه باقري در بد موقعي ما را تنها گذاشت. ما روي او حساب کرده بوديم. هنوز نمي‌دانم چرا باقري در تمرينات ما شرکت نکرد. اين کار از نظر حرفه‌اي و اخلاقي دور از شان آقا کريم بود. چرا بايد تمرينات را کنار بگذارد؟ ما بر روي تک تک بازيکنان حساب کرده بوديم. برخي از بازيکنان بزرگ در 15 دقيقه آخر مسابقه مي‌آ‌يند و نتيجه را تغيير مي‌دهند. مثلا توتي از باقري و دايي خيلي بزرگتر است اما هر زمان که مربي به او مي‌گويد وارد زمين مي‌شود و حتي مي‌تواند نتيجه را تغيير دهد.
وي ادامه داد: از آقا کريم انتظار نداشتم اينگونه رفتار کند. هيچ بازيکني نمي‌تواند بگويد من بايد در ترکيب ثابت حضور داشته باشم. چنين چيزي در هيچ جاي دنيا ديده نمي‌شود. مسي و رونالدو هم نمي‌توانند بگويند من بايد فيکس بازي کنم. به درست يا غلط علي دايي سرمربي پرسپوليس است و من تصميم‌گيرنده هستم که چه کسي در ترکيب حضور داشته باشد زيرا بايد پاسخگوي مسائل فني تيم باشم. چرا هيچ کس از ساير بازيکنان نمي‌پرسد که چرا 3 بر صفر باختيد زيرا مسئول فني تيم من هستم. بازيکنان بايد در اختيار تيم باشند. اين معنا و مفهوم ندارد که بازيکني در وسط راه از ما جدا شود.
دايي تاکيد کرد: من بهترين سال‌هاي جواني‌ام را در کنار آقا کريم بازي کردم و به غير از احترام بين ما چيزي نبوده است. او مثل برادر من است و دوستش دارم اما نبايد دست ما را خالي مي‌گذاشت. نبود آقا کريم از لحاظ روحي و رواني بر روي بازيکنان تيم تاثير منفي گذاشت. صلاح نبود او تيم را ترک کند.
دايي در مورد اينکه او قصد خداحافظي از فوتبال را دارد، گفت: من نمي‌توانم به باقري بگويم خداحافظي کن يا نکن. تابع تصميمات باشگاه هستم. اگر کريم باقري را نمي‌خواستيم چرا با او قرارداد يک ساله امضا کرديم. اينکه شما مي‌گوييد باقري آماده است، آيا تاکنون يک جلسه در تمرينات تيم ما شرکت کرده‌ايد؟ کادر فني تشخيص مي‌دهد چه کسي آماده است. البته همه بازيکنان ما آماده هستند بنابراين بايد 25 بازيکن را به ميدان بفرستم. من نمي‌گويم آقا کريم آماده نيست اما تشخيص اين مسئله به عهده کادر فني است.
وي گفت: من مسئول برگزاري بازي خداحافظي نيستم. باقري و کاشاني با هم صحبت کردند و من در اين مورد تابع تصميمات باشگاه هستم. آقا کريم يک بار با من حرف زد و من به او گفتم بايد خوب تمرين کني. يک روز ممکن است 10 دقيقه بازي کني و يک روز ممکن است در فهرست 18 نفر هم نباشي و گاهي هم ممکن است در 5 هفته متوالي بازي کني. بازيکنان ما به بودن باقري عادت کرده بودند و غيبتش بر روي تيم ما تاثير منفي گذاشت. او سال‌ها در اين تيم بازي کرده است.
سرمربي پرسپوليس در مورد مسائل فني ديدار با پيکان گفت: در نيمه دوم ما حاکم مطلق ميدان بوديم. البته پيکان هم خوب دفاع کرد و اين طبيعي بود و سه امتياز را از ما گرفت. من هنوز باور نمي‌کنم سه گل در اين مسابقه خورده‌ايم و از اين بابت از هواداران پرسپوليس خجالت مي‌کشم.
دايي در مورد دور برگشت ليگ گفت: تمام داشته‌هاي ما همين است اما اين تيم را درست مي‌کنيم ونتايج لازم را مي‌گيريم. فاصله ما با بالاي جدول زياد نيست. دو شکست بد خورديم اما با سه برد مي‌توانيم شرايط را تغيير دهيم.
وي در مورد علت جدايي شيث رضايي از پرسپوليس گفت: من مسائل را باز نمي‌کنم و بهتر است حرمت‌ها حفظ شود و در اين مورد صحبت نمي‌کنم.
دايي در مورد اعتراض به داوري در اين مسابقه گفت: در زمان گل اول پيکان تصور مي‌کردم گل اين تيم آفسايد باشد. شايد هم آفسايد بوده اما پس از آن نيمکت پرسپوليس اعتراضي به داوري نداشت. حتي به تماشاگران هم اشاره کردم که به داور کاري نداشته باشند.

pnugirl
12-05-2010, 12:27 PM
از آقا کریم انتظار نداشتم اینگونه رفتار کند. هیچ بازیکنی نمی‌تواند بگوید من باید در ترکیب ثابت حضور داشته باشم. چنین چیزی در هیچ جای دنیا دیده نمی‌شود. مسی و رونالدو هم نمی‌توانند بگویند من باید فیکس بازی کنم. به درست یا غلط علی دایی سرمربی پرسپولیس است و من تصمیم‌گیرنده هستم که چه کسی در ترکیب حضور داشته باشد زیرا باید پاسخگوی مسائل فنی تیم باشم
علی دایی پس از شکست برابر پیکان قزوین در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نتیجه را ۳ بر صفر واگذار کردیم و از هواداران پرسپولیس خجالت می‌کشیم، از آنهایی که ما را همواره حمایت می‌کنند. البته از لحاظ فوتبالی تیم برتر میدان بودیم اما با شکست ۳ بر صفر دیگر حرفی برای گفتن نداریم. پیکان از موقعیت‌های خود استفاده کرد و ما نتوانستیم این کار را انجام دهیم.
وی ادامه داد: متاسفانه چند بازیکن را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشتیم. غلامرضا رضایی و حمید علی‌عسگر نیز پس از حضور در تیم امید آمادگی لازم را ندارند اما مطمئن باشید پرسپولیس دوباره به روزهای خوش باز خواهد گشت.
سرمربی پرسپولیس تاکید کرد: روی اشتباهات بچه‌گانه گل خوردیم. در نیمه اول ببینید چه گل‌هایی خوردیم و در نیمه دوم نیز در دقیقه ۸۹ با اشتباه دروازه‌بانمان یک گل زیبا خوردیم. در حال حاضر همه چیز به ضرر ما است. ما سعی و تلاش می‌کنیم تا به شرایط خوب بازگردیم. اکنون فوتبال روی بدش را به ما نشان می‌دهد.
دایی گفت: نمی‌توانم باخت ۳ بر صفر را توجیه کنم. در دیدار قبل نیز ۴ بر یک مقابل سپاهان شکست خوردیم. بنابراین حرف‌هایی که شما می‌زنید درست است و من نمی‌توانم حرفی بزنم اما نگاه کنید آیا ما واقعا امروز مستحق شکست ۳ بر صفر بودیم. تمام کارهای فنی که باید انجام می‌دادیم را انجام دادیم. در عمق دفاع حرکت کردیم. شوت زدیم اما ابراهیم میرزاپور از زمان شروع فوتبالش تا به امروز، در دیدار با پرسپولیس درخشش فوق‌العاده داشت. این هم از شانس من است که او تا امروز چنین بازی را انجام نداده است.
سرمربی اسبق تیم ملی در مورد شکست‌های پرسپولیس و ارتباطش با فدراسیون فوتبال گفت: باخت‌های پرسپولیس چه ارتباطی با فدراسیون دارد؟ هواداران ما به فدراسیون فوتبال چه کار دارند؟ شاید در برخی دیدارها مشکلات داوری باعث شده نتوانیم امتیاز لازم را بگیریم اما فدراسیون مقصر نیست. از من مربی تا تک تک بازیکنان مقصر نتایج پرسپولیس هستیم. ما بد کار کردیم اما واقعیت آن است که تا امروز پرسپولیس گل تاکتیکی نخورده و بیشتر بر روی اشتباهات فردی خود گل می‌خوریم.
وی در مورد دیدارهای دور برگشت گفت: باید خیلی کار کنیم تا این تیم درست شود. امتیازهای بدی را از دست دادیم و باخت‌های بدی داشتیم. این نتایج در شان پرسپولیس و هوادار پرسپولیس نیست. من حرفی برای گفتن ندارم. من و بازیکنان باید تلاش بیشتری کنیم تا شرایط تیم درست شود.
سرمربی پرسپولیس در مورد جدایی کریم باقری از این تیم گفت: متاسفانه باقری در بد موقعی ما را تنها گذاشت. ما روی او حساب کرده بودیم. هنوز نمی‌دانم چرا باقری در تمرینات ما شرکت نکرد. این کار از نظر حرفه‌ای و اخلاقی دور از شان آقا کریم بود. چرا باید تمرینات را کنار بگذارد؟ ما بر روی تک تک بازیکنان حساب کرده بودیم. برخی از بازیکنان بزرگ در ۱۵ دقیقه آخر مسابقه می‌آ‌یند و نتیجه را تغییر می‌دهند. مثلا توتی از باقری و دایی خیلی بزرگتر است اما هر زمان که مربی به او می‌گوید وارد زمین می‌شود و حتی می‌تواند نتیجه را تغییر دهد.
وی ادامه داد: از آقا کریم انتظار نداشتم اینگونه رفتار کند. هیچ بازیکنی نمی‌تواند بگوید من باید در ترکیب ثابت حضور داشته باشم. چنین چیزی در هیچ جای دنیا دیده نمی‌شود. مسی و رونالدو هم نمی‌توانند بگویند من باید فیکس بازی کنم. به درست یا غلط علی دایی سرمربی پرسپولیس است و من تصمیم‌گیرنده هستم که چه کسی در ترکیب حضور داشته باشد زیرا باید پاسخگوی مسائل فنی تیم باشم. چرا هیچ کس از سایر بازیکنان نمی‌پرسد که چرا ۳ بر صفر باختید زیرا مسئول فنی تیم من هستم. بازیکنان باید در اختیار تیم باشند. این معنا و مفهوم ندارد که بازیکنی در وسط راه از ما جدا شود.
دایی تاکید کرد: من بهترین سال‌های جوانی‌ام را در کنار آقا کریم بازی کردم و به غیر از احترام بین ما چیزی نبوده است. او مثل برادر من است و دوستش دارم اما نباید دست ما را خالی می‌گذاشت. نبود آقا کریم از لحاظ روحی و روانی بر روی بازیکنان تیم تاثیر منفی گذاشت. صلاح نبود او تیم را ترک کند.
دایی در مورد اینکه او قصد خداحافظی از فوتبال را دارد، گفت: من نمی‌توانم به باقری بگویم خداحافظی کن یا نکن. تابع تصمیمات باشگاه هستم. اگر کریم باقری را نمی‌خواستیم چرا با او قرارداد یک ساله امضا کردیم. اینکه شما می‌گویید باقری آماده است، آیا تاکنون یک جلسه در تمرینات تیم ما شرکت کرده‌اید؟ کادر فنی تشخیص می‌دهد چه کسی آماده است. البته همه بازیکنان ما آماده هستند بنابراین باید ۲۵ بازیکن را به میدان بفرستم. من نمی‌گویم آقا کریم آماده نیست اما تشخیص این مسئله به عهده کادر فنی است.
وی گفت: من مسئول برگزاری بازی خداحافظی نیستم. باقری و کاشانی با هم صحبت کردند و من در این مورد تابع تصمیمات باشگاه هستم. آقا کریم یک بار با من حرف زد و من به او گفتم باید خوب تمرین کنی. یک روز ممکن است ۱۰ دقیقه بازی کنی و یک روز ممکن است در فهرست ۱۸ نفر هم نباشی و گاهی هم ممکن است در ۵ هفته متوالی بازی کنی. بازیکنان ما به بودن باقری عادت کرده بودند و غیبتش بر روی تیم ما تاثیر منفی گذاشت. او سال‌ها در این تیم بازی کرده است.
سرمربی پرسپولیس در مورد مسائل فنی دیدار با پیکان گفت: در نیمه دوم ما حاکم مطلق میدان بودیم. البته پیکان هم خوب دفاع کرد و این طبیعی بود و سه امتیاز را از ما گرفت. من هنوز باور نمی‌کنم سه گل در این مسابقه خورده‌ایم و از این بابت از هواداران پرسپولیس خجالت می‌کشم.
دایی در مورد دور برگشت لیگ گفت: تمام داشته‌های ما همین است اما این تیم را درست می‌کنیم ونتایج لازم را می‌گیریم. فاصله ما با بالای جدول زیاد نیست. دو شکست بد خوردیم اما با سه برد می‌توانیم شرایط را تغییر دهیم.
وی در مورد علت جدایی شیث رضایی از پرسپولیس گفت: من مسائل را باز نمی‌کنم و بهتر است حرمت‌ها حفظ شود و در این مورد صحبت نمی‌کنم.
دایی در مورد اعتراض به داوری در این مسابقه گفت: در زمان گل اول پیکان تصور می‌کردم گل این تیم آفساید باشد. شاید هم آفساید بوده اما پس از آن نیمکت پرسپولیس اعتراضی به داوری نداشت. حتی به تماشاگران هم اشاره کردم که به داور کاری نداشته باشند.

pnugirl
12-05-2010, 12:28 PM
آقای دایی، لطفا استعفا ندهید. آقای کاشانی لطفا دایی را اخراج نکنید. شاید که اینبار با دادن فرصتی دوباره به او ، بازهم شاهد بازگشت شهریار باشیم. شهریاری با تجربه تر و البته معتقد تر به کار گروهی.
۱- کنفرانس مطبوعاتی علی دایی در پایان مسابقه ایران و عربستان که با شکست ۲بر ۱ همراه شده بود، سرشار از اعتراض بود. خبرنگاران یکی پس از دیگری با در دست گرفتن میکروفن از علی دایی خواهش می کردند که با استعفا ، فوتبال و تیم ملی سرزمین شان را نجات دهد. در این میان روزنامه نگاری جوان با مونولوگ خود جو کنفرانس را برهم زد. تحسین علی دایی به سبب نمایش خوب تیم او تا دقیقه ۶۵ که برخلاف سایر دیدارهای این تیم بود. تغییر در چینش بازیکنان تیم ملی ( نیمکت نشین شدن هاشمیان و حضور غلامرضا رضایی بعنوان مهاجم نوک در سیستم ۱-۳-۲-۴ ) موجب شده بود که تاکتیک دفاعی عربستان با شکست مواجهه شود هرچند که بازیکنان ایران تنها یکبار دروازه این تیم را باز کردند. این تغییر نشان از تحلیل مناسب دایی پیش از مسابقه از مشکلات تاکتیکی و چینشی تیم خود بود.
روزنامه نگار جوان در انتها به ضعف کادر فنی تیم ملی در کوچینگ حین مسابقه اشاره کرد. تاکید بر تصمیم سرمربی عربستان در تغییر سیستم و استفاده از ترفند تاکتیکی جهت خارج کردن هافبک های ایران از جریان بازیسازی و عملکرد نا مناسب کادر فنی ایران که یا متوجه ترفند تاکتیکی همتای خود در تیم عربستان نشده بود و یا راهی برای مقابله پیدا نکرده بود. صحبت روزنامه نگار جوان با ۲ پیشنهاد به سرمربی تیم ملی به پایان رسید. اول اینکه کادر فنی تیم ملی دارای سابقه بین اللملی بعنوان مربی و تصمیم گیرنده نیست پس برای رفع مشکل ( کوچینگ حین مسابقه) از همکار جدیدی که توان اضافه کردن قابیلت ذکر شده به مجموعه تحت مسئولیت شما را داشته باشد، استفاده کنید. دوم اینکه استعفا ندهید و با قدرت به کارتان ادامه دهید ولی با چشمانی باز مشکلاتتان را ببنید و در صدد رفع آنها برآیید.
علی دایی شبانه اخراج شد و تیم ملی ایران از روند رو به رشد خود ( به اعتقاد نگارنده یادداشت )خارج شد و به جام جهانی صعود نکرد.
۲- پرسپولیس با علی دایی، سومین شکست پیاپی را متحمل شد و طی ۳ بازی، ۸ مرتبه توپ را درون دروازه خود دید. شکست ها با جنجال رسانه ناشی از کنار گذاشته شدن کاپیتان اول و دوم پرسپولیس همراه شده است و به همین دلیل دایی باید منتظر فشار فزاینده ای طی روزهای پیشرو باشد. شاید بازهم، میکروفن و قلم ها به دست کسانی بیفتد که از دایی خواهش کنند که استعفا بدهد و یا از حبیب کاشانی بخواهند که او را اخراج کند.ولی آیا اخراج و یا استعفای دایی می تواند پرسپولیس را نجات دهد؟
بر شکست پرسپولیس در برابر مس کرمان نمی توان ریشه یابی فنی انجام داد زیرا دیداری بود که با نگاه عادلانه می بایست مساوی به پایان می رسید. ولی شکست برابر سپاهان، ریشه فنی داشت. سپاهان در۱۵ دقیقه پایانی نیمه اول و ۳۰ دقیقه ابتدایی نیمه دوم با استفاده از برنامه پرس توپ در نیمه حریف، ارتباط مدافعین و هافبک های خلاق پرسپولیس را قطع کرد و به همین دلیل نوری بعنوان بازیساز اصلی پرسپولیس از جریان بازی خارج شد و آرفی که بر خلاف فیزیک مناسب اش، توان اثر گذاری بر توپ های منتقل شده توسط بازی مستقیم مدافعین را ندارد تبدیل به یک هیچ کاره شد.
کادر فنی پیکان هم از همین برنامه استفاده کرد ولی تنها در ۳۰ دقیقه ابتدایی نیمه اول. بعد از به ثمر رساندن ۲ گل، ساختار دفاعی پیکان تا منطقه ۶ قدم دروازه خود عقب نشست و هافبک ها و مهاجمین این تیم با اجرای برنامه پرس فضاء، مدافعین پرسپولیس را مجبور کردند که با پاس های پیاپی عرضی بدنبال هافبکی قرمز پوش و بدون پوشش برای ارسال پاس بگردند.
چینش اشتباه علی دایی در نیمه اول (تعویض نوری و فشنگچی در ابتدای نیمه دوم و بهبود شرایط پرسپولیس بیانگر اشتباه دایی در چینش اولیه بود) و اشتباهات نابخشودنی مدافعین میانی و هافبک دفاعی پرسپولیس که تقریبا تمام تقابل های یک در مقابل یک را به بازیکنان سخت کوش پیکان باختند موجب شکست پرسپولیس در قزوین شد. شکستی که دایی مقصر اصلی آن است.
۳- ایکاش بازهم بین موج منتقدین، روزنامه نگار جوان داستان ما پیدا شود و به دایی بابت تغییرات مثبت پرسپولیس در فصل جدید تبریک بگوید. پرسپولیس با دایی تبدیل به تنها تیمی در فوتبال ایران شده است که فرم حملات تدریجی و متمرکز (general attacking v build play) را اجرا می کند. مثلث های تهاجمی پرسپولیس در کانال مرکزی و کناری بارها ساختار دفاعی حریف را دچار مشکل می کند و تبدیل های سیستمی این تیم (۱-۳-۲-۴ به ۳-۳-۴) در طول مسابقه از این تیم یکی از پیشرفته ترین تیم های فوتبال ایران را ساخته است که برخلاف رقبای خود ( به غیر از ذوب آهن) نه بر اساس اتفاقات و خلاقیت بازیکنان خود بلکه با الگوهای مشخص تهاجمی به گل می رسد.
ایکاش روزنامه نگار جوان میکروفن را در دست می گرفت و رخ به رخ دایی به او می گفت: آقای دایی. به شما تبریک می گویم بابت پرسپولیس متفاوتی که ساخته اید ولی به شما یادآوری می کنم که فلسفه مربیگری شما برای تیمتان و البته خود شما خطرناک است. شما باید بدانید که در فوتبال امروز، نقش دستیاران برجسته تر از سرمربی است و باید به آنها اعتماد کنید و تا جایی که ممکن است از قالب یک تمرین دهنده و اجرا کننده خارج شوید تا با تبدیل به یک ناظر کل، بهترین تصمیمات آخر را بگیرید.
آقای دایی، تنها دستیار شما، در حساس ترین لحظات دیدار برابر سپاهان و پیکان، دور از شما و روی نیمکت نشسته بود در حالیکه این لحظات، مهمترین زمان برای همفکری و خلق ایده توسط همفکران شما است.
آقای دایی، لطفا استعفا ندهید. آقای کاشانی لطفا دایی را اخراج نکنید. شاید که اینبار با دادن فرصتی دوباره به دایی ، بازهم شاهد بازگشت شهریار باشیم. شهریاری با تجربه تر و البته معتقد تر به کار گروهی. "دوستی می گفت که علی دایی، حتی در تجارت هم به معاونین و شرکای خود اعتماد نمی کند و در جریان توافقات تجاری مجموعه تحت امرش ، از ابتدا تا انتها به تنهایی فکر می سازد و تصمیم می گیرد . انگار دایی عادت کرده که همه دنیا تنها روی انگشتان او بچرخد و این یعنی شکستن انگشت زیر بار همیشگی دنیا و البته سقوطی محتمل."

O M I D
12-05-2010, 07:35 PM
هوشنگ نصيرزاده كارشناس با تجريه داوري كشورمان عملكرد تيم داوري بازي پرسپوليس، پيكان را در مجموع خوب قلمداد مي‌كند و معتقد است قضاوت مظفري زاده و كمك هايش تاثيري در رقم خوردن شكست پرسپوليسي ها نداشته است.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، نصيرزاده ضعف كارگزدان تلويزيوني در هنگام به ثمر رساندن گل نخست پيكان را عامل اصلي در عدم اظهار نظر كارشناسانه راجع به اين گل مي داند و معتقد است چون كارگزدان تلويزيوني قزوين روي پاس ارسالي دوم از سوي بازيكنان پيكان با تاخير عمل كرد نمي توانيم قاطعانه در اين رابطه صحبت كنيم اما در هنگام گل دوم ميزبان دفاع چپ پرسپوليس آفسايد را پر كرده بود. ضمن اينكه مظفري زاده مي‌توانست در نيمه نخست يك پنالتي نيز به سود پيكان اعلام كند.
نصيرزاده در پايان اعلام داشت: به نظر من زمين ناهموار ورزشگاه قزوين عامل مهمي در سرنگون شدن متعدد بازيكنان دو تيم بود و اين موضوع از كيفيت بازي نيز كاسته بود تا جاييكه حتي اين ناهمواري ها روي كار داوري نيز تاثير گذاشت كه مصدوميت سعيد علي نژاديان كمك داور اول مسابقه نشات گرفته از اين مساله بود اما كلا عادلانه نيست كه بخواهيم عملكرد داوران بازي فوق را در نتيجه حاصله مهم بدانيم.

O M I D
12-05-2010, 07:36 PM

جمعی از مسوولان و بازیکنان باشگاه پرسپولیس، عصر امروز (یکشنبه) در مراسم تقدیر از شهروندان نمونه تهرانی در پرداخت عوارض نوسازی و پسماند شرکت کردند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، اشپیتیم آرفی، حسین بادامکی دو بازیکن سرخپوش و محمد رسایی، مشاور اجرایی باشگاه پرسپولیس بعد از ظهر امروز به مجموعه برج میلاد رفتند تا در مراسم تقدیر و قرعه کشی و اهداء جوایز به شهروندانی که در پرداخت عوارض نوسازی و پسماند عملکرد خوبی داشتند شرکت کنند.
در این مراسم منصور پورحیدری و امیری از باشگاه استقلال نیز حضور داشتند.
این مراسم از سوی شهرداری تهران ترتیب داده شده بود و با توجه به اینکه شهرداری پایتخت، اسپانسر دو تیم پرسپولیس و استقلال است، بخشی از مراسم قرعه کشی و اهداء جوایز توسط مسوولان و بازیکنان پرسپولیس و استقلال انجام شد.

O M I D
12-05-2010, 07:37 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1291552054.jpg)

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس به تمرينات اين تيم بازگشت.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، شيث رضايي كه به خواست علي دايي از تمرينات و تركيب سرخ پوشان كنار گذاشته شده بود، از امروز (يكشنبه) به تمرينات پرسپوليس بازگشت.
شيث رضايي امروز با حضور در ورزشگاه درفشي فر و شركت در جلسه تيمي كه حبيب كاشاني و ساير بازيكنان نيز شركت داشتند، مدتي با علي دايي به گفت و گو پرداخت و پس از موافقت سرمربي پرسپوليس، در تمرينات پرسپوليس حضور يافت.
با اين حساب شيث از اين پس همچون گذشته به عنوان يكي از بازيكنان اصلي،‌ زير نظر دايي و دستيارانش در تمرينات و رقابت‌هاي رسمي حاضر مي‌شود.

O M I D
12-05-2010, 07:38 PM

محمود خوردبین سرپرست باتجربه پرسپولیس در تمرین و جلسه امروز پرسپولیسی ها غایب بود.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، خوردبین که مدیریت تیم والیبال بانک کشاورزی را بر عهده دارد، راهی یزد شد تا در اولین بازی از هفته اول لیگ برتر والیبال بین تیم بانک کشاورزی و نماینده یزد، موجبات بالا رفتن روحیه والیبالیست های بانک کشاورزی را فراهم سازد.
وی با هماهنگی مسئولان باشگاه پرسپولیس صبح امروز به یزد رفت و امشب به تهران بازمی گردد تا از فردا کنار پرسپولیسی ها باشد.

O M I D
12-05-2010, 07:40 PM

شیث رضایی کاپیتان غایب پرسپولیسی ها که طی هفته های اخیر در تمرینات و مسابقات تیم محبوبش حضور نداشت ظهر امروز و پس از گفتگو با مسئولان و کادر فنی تیمش در جمع سرخپوشان و جلسه خصوصی این تیم شرکت کرد تا بازگشت خود را رسما اعلام نماید.

سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفتگوی اختصاصی با شیث رضایی ترتیب داده که از نظرتان می گذرد.
شیث رضایی پس از بازگشت به جمع سرخپوشان امروز چه احساسی داشت؟
حقیقت اینکه دوری از پرسپولیس واقعا برای بنده غیرقابل تحمل بود البته من هم باید مثل پیشکسوتان قبلی روزی از تیم محبوبم جدا شوم اما دوست نداشتم اینگونه از پرسپولیس دور شوم ضمن اینکه هیچ کسی نمی تواند شرایط ما را در روزهایی که سپری کردم درک نماید. حتی وقتی انفرادی تمرین می کردم احساس می کردم در زندان انفرادی هستم و شکنجه می شوم. چون خودم هم نمی دانستم چه خطایی کرده ام با این حال همچنان برای تفکرات و تصمیمات علی دایی احترام خاصی قائل بوده و هستم و چیزهای زیادی از ایشان آموخته ام. مهم این بود که دوست داشتم حتی در تیم های پایه پرسپولیس تمرین کنم ولی از تیم محبوبم دور نشوم چون پرسپولیس چیزی نیست که بخواهم با صدها میلیون پول عوض کنم. همین چند وقت دوری باعث شد بیش از پیش به اهمیت و بزرگی پیراهن و هواداران پرسپولیس واقف گردم. امروز هم با وجودی که بچه ها به خوبی از بازگشتم استقبال کردند اما تلخی شکست در قزوین همچنان در چهره بچه ها وجود داشت که این موضوع را کاملا لمس کردم، چون تمام بچه ها متعصب و باغیرت هستند.
شیث در این مدت که غایب بود چه تجاربی کسب کرد؟
تجارب تلخ ولی گرانبها کسب کردم و این امر عاملی شد تا دوست و دشمن را با دیده بصیرت و بهتر بشناسم. به همین منظور دوست دارم از این تجارب برای آینده زندگی ورزشی و شخصی ام به نحو احسن استفاده کنم.
این تجارب باعث ایجاد تغییرات در رفتار و کردار شیث هم می شود؟
مطمئنا باید به گونه ای رفتار کنم که در شأن پرسپولیس و کاپیتان این تیم باشد و اگر قابل باشم الگوی مناسبی برای هواداران جوانی که بازیکنان پرسپولیس را دوست دارند خواهم بود، ضمن اینکه قصد دارم در تمام امور ورزشی و غیر ورزشی نقاط قوت رفتار و کرداری ام را تقویت کنم تا در میدان عمل نشان دهم شیث در این مدت کوتاه تجارب درخشان و پرباری بدست آورده است. البته جا دارد علاوه بر دایی از حاج حبیب کاشانی نیز صمیمانه تشکر کنم چون در این مدت مرا تنها نگذاشت و همچون پدری مهربان جویای احوالم بود.
اولین جمله ای که دایی به شیث گفت چه بود؟
دایی مثل برادر بزرگتر مرا تحویل گرفت و گفت: این پروژه، هم برای خودت و هم برای پرسپولیس سخت بود که امیدوارم بار دیگر ثابت کنی به تیم محبوبت تعصب داری که حقیقتا وقتی دایی اینگونه صادقانه صحبت کرد، اشک در چشمانم جمع شده بود.

O M I D
12-05-2010, 07:40 PM
علي دايي: بايد تراكتورسازي را شكست بدهيم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: تراکتورسازي تيم خوب و يکدستي است اما بايد اين تيم را شکست بدهيم .

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ''علي دايي'' روز يکشنبه خاطرنشان کرد: تراکتورسازي تيم بسيار خوب و هماهنگي است و اين تيم در هفته هاي اخير در ميدان به خوبي ظاهر شده است .
وي افزود: ما بايد دست به دست هم دهيم و در بازي سختي که برابر تراکتورسازي در تبريز داريم به پيروزي برسيم تا از اين شرايط خارج شويم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس ادامه داد: بازيکنان پرسپوليس به طور کامل آماده هستند تا در برابر نماينده تبريز نمايش مقتدرانه اي را ارايه دهند و به 3 امتياز حساس اين بازي دست يابند.
وي خاطرنشان کرد: 3 امتياز اين بازي براي پرسپوليس بسيار حايز اهميت است تا بيش از اين با مدعيان صدرنشين فاصله نگيريم.
دايي گفت: بازي برابر پيکان براي ما تمام شده است اما بايد اعتراف کنم که در نيمه اول خوب بازي نکرديم و همچنين در نيمه دوم از برتري کامل خود استفاده نکرديم و ضربات نهايي را با دقت نزديم.
سرمربي پرسپوليس در خصوص بازگشت شيث رضايي به اين تيم گفت: اين يک تصميم جمعي بود تا اين مدافع به تمرينات گروهي پرسپوليس بازگردانيم.
دايي در اين گفت وگو از اظهار نظر بيشتر در مورد بازگشت شيث رضايي به اين تيم که پس از شهرآورد تهران از ترکيب بازيکنان پرسپوليس کنار گذاشته شده بود، خودداري کرد.
تيم پرسپوليس روز پنج شنبه اين هفته در ورزشگاه يادگار امام ( ره ) تبريز به مصاف تيم تراکتورسازي مي رود .

O M I D
12-06-2010, 08:37 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1291622923.jpg)

ناصر محمدخاني پيش كسوت پرسپوليس و يكي از مهاجمان محبوب سه دهه اخير ايران و پرسپوليس با وجود اينكه روزها به لحاظ روحي – رواني در شرايط مطلوبي به سر نمي‌برد اما همچنان پي گير نتايج و جايگاه پرسپوليس در ليگ دهم است.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، محمدخاني با ابراز تاسف از نتايج رقم خورده چند هفته گذشته پرسپوليس در اين ارتباط گفت: بازي مقابل پيكان را به طور 45كامل نديدم و نيمه نخست را از طريق راديو پيگيري مي‌كردم اما براي بنده و ساير پيش كسوتان و هواداران پرسپوليس، هضم اين نتايج سخت است اما هر چه هست به نظر من بازيكنان در انجام وظايف محوله كوتاهي مي‌كنند و ابتدايي‌ترين مسووليت داخل زمين مثل رعايت اصل حمايت از بازيكن خودي، برگشت به عقب به هنگام از دست دادن توپ و ... را به درستي انجام نمي‌دهند.
محمدخاني افزود: از طرفي كادر فني هم تمام سعي و تلاششان را انجام داده‌اند تا تيم را بدون نقص به مصاف حريفان بفرستند اما به قول علي پروين قرار نيست مربيان از روي نيمكت نيز براي تيم‌شان گلزني كنند.به نظر من پيراهن پرسپوليس خيلي آسان در اختيار برخي بازيكنان قرار گرفته و مسائل مالي نيز نه تنها براي پرسپوليسي ها كه تاثير معكوسي در فوتبال ايران گذاشته است تا جايي كه وقتي يك بازيكن 23-22 ساله كه باور نمي كرد روزي به چنين جايگاهي برسد وقتي 400-300 ميليون براي يك فصل دريافت مي كند، نبايد انتظار داشت مثل سالهايي كه ما بازي مي كرديم و با جيب خالي و بدون اينكه باشگاه مثل شرايط فعلي چنين امكاناتي داشته باشد هر روز يك جاي تهران تمرين مي كرديم، با عشق و شوق پيراهن تيمش بازي كند.
مهاجم اسبق پرسپوليس، تاكيد كرد: «به اعتقاد من مسئولان باشگاه نيز تمام وسائل و امكاناتي كه يك فوتباليست حرفه اي لازم دارد را در اختيار بازيكنان و كادر فني قرار داده و بهانه اي دست كسي نداده تا ناكامي را به كمبود امكانات و وجود حاشيه ها ربط دهد.

O M I D
12-06-2010, 08:39 PM

باشگاه پرسپولیس از بابک معصومی تقدیر کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مسئولان باشگاه پرسپولیس قصد دارند در جریان بازی روز جمعه تیم فوتسال این باشگاه با تیم دبیری تبریز، با حضور حبیب کاشانی و جمعی از مسئولان باشگاه از بابک معصومی سرمربی کنونی تیم دبیری تقدیر کنند.
بابک معصومی سرمربی تیم فوتسال دبیری تبریز، فصل گذشته هدایت سرخپوشان تهرانی را بر عهده داشت و پرسپولیسی ها به همین مناسبت در حاشیه بازی روز جمعه هفته جاری از او تجلیل خواهند کرد.
تیم های فوتسال پرسپولیس و دبیری تبریز جمعه هفته جاری در جریان رقابت های لیگ برتر فوتسال کشور، از ساعت 13:30 در مجموعه ورزشی خورشید به مصاف یکدیگر می روند.

O M I D
12-06-2010, 08:40 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1291629802.jpg)

برخي روزنامه ها طي چند روز اخير مصاحبه اي را به نقل از محمود خوردبين منتشر كردند، با اين مضمون كه جدايي كريم باقري از پرسپوليس با نظر علي دايي بوده است.

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس با ابراز تعجب از انتشار چنين اخباري تاكيد كرد؛ به هيچ عنوان چنين اظهارنظري نكرده است و اخبار و مصاحبه هاي منتشر شده در اين خصوص، صحيح نيست.
خوردبين در گفتگو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، گفت: «در ورزشگاه آزادي خبرنگار يكي از شبكه هاي تلويزيوني در حضور ديگر خبرنگاران نزد من و حبيب كاشاني آمد و سوال كرد؛ جدايي محسن خليلي، شيث رضايي و كريم باقري كه به نوعي از قديمي ها و كاپيتان هاي پرسپوليس بودند با هم در ارتباط است؟ من به ايشان گفتم، اصل سوال شما درست نيست چرا كه جدايي اين سه بازيكن از پرسپوليس در مقاطع مختلف و به انحاي مختلف بوده است و ارتباط دادن اين موارد به يكديگر منطقي و درست نيست».
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس افزود: «من توضيح دادم كه جدايي شيث رضايي با نظر كادر فني بوده و عدم حضور كريم باقري در تمرينات با نظر و اراده خودش بوده است. جدايي خليلي از پرسپوليس هم به ابتداي فصل بر مي گردد و موضوع جدايي او، شيث و باقري، ارتباطي با هم ندارد».
خوردبين، تصريح كرد: «خدا را شكر در حال حاضر هم شيث رضايي به جمع تيم بازگشته و به اين ترتيب عيار چنين قضاوت ها و تحليل هايي مشخص مي شود. هرچه هست اين مسائل تاثيري بر كار ما در تيم و تلاشمان براي راضي كردن هواداران ندارد و منسجم تر از هميشه براي سربلندي پرسپوليس تلاش مي كنيم».

O M I D
12-06-2010, 08:40 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1291629083.jpg)

پزشک تیم فوتبال پرسپولیس، گفت: مصدومیت هادی نوروزی برطرف شده است و این بازیکن در صورت صلاحدید کادر فنی، برای بازی در برابر تراکتورسازی آماده است.

فرید زرینه در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه پرپسولیس درباره آخرین وضعیت مصدمان پرسپولیس، تصریح کرد: هادی نوروزی و سامان آقازمانی دو روز است که با تیم تمرین می­کنند و مصدومیت­هایشان به طور کامل برطرف شده است. نوروزی برای بازی هفته جاری در برابر تراکتورسازی نیز آماده است و در صورت تشخیص کادر فنی می­تواند به میدان برود.
وی درباره مصدومیت سکوبرت، مدافع مالیایی تیم فوتبال پرپسولیس با رد شایعات مربوط به این بازیکن، گفت: مشکل این بازیکن کشیدگی عضله است و این مصدومیت در تمرینات پرسپولیس به وجود آمده است. با این حال این مصدومیت به زودی برطرف می­شود و سکوبرت نیز آماده حضور در تمرینات گروهی می­شود.
زرینه به آسیب دیدگی رباط زانوی علیرضا نورمحمدی اشاره کرد و گقت: آقای نورمحمدی علاوه بر رباط زانو، مچ پایش نیز آسیب دیده است. کار درمان بر روی زانو و مچ ایشان ادامه دارد و پیش از سفر به تبریز از او تست می­گیریم تا تکلیف نهایی برای حضورش در برابر تراکتورسازی مشخص شود.
پزشک تیم فوتبال پرسپولیس درباره آخرین وضعیت محمد پروین نیز خاطرنشان کرد: رباط پای آقای پروین پاره شده است و بر اساس نتایج آزمایش­ها این موضوع قطعی است. با این وجود با دو متخصص جراح زانو نیز هماهنگ شده است تا با معاینه وی، نظر نهایی را اعلام کنند.

O M I D
12-06-2010, 08:41 PM

مراسم قرعه کشی مرحله گروهی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا و AFC CUP سال 2011 فردا برگزار خواهد شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپولیس و به نقل از سايت رسمي كنفدراسيون فوتبال آسيا، مراسم قرعه کشی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و AFC CUP سال 2011 قرار است فردا در هتل هیلتون کوالالامپور برگزار شود.
مراسم قرعه کشی AFC CUP سال 2011 در ساعت 15 و لیگ قهرمانان آسيا در ساعت 16 به وقت محلي برگزار خواهد شد. تیم های پرسپولیس (قهرمان جام حذفی)، سپاهان (قهرمان لیگ برتر)، ذوب آهن (تیم دوم جدول رده بندی لیگ برتر)، استقلال (تیم سوم جدول رده بندی لیگ برتر)، نمایندگان فوتبال کشورمان در فصل 2011 مسابقات لیگ قهرمانان آسیا هستند.
گفتنی است؛ محمود خوردبین (سرپرست تیم)، علی اصغر مانوسی فر (مشاور امور بین الملل)، محمد رسایی (مشاور اجرایی باشگاه) و منصور بیک محمدلو (مدیر روابط عمومی)، نمایندگان باشگاه پرسپولیس در جلسات و مراسم قرعه کشی در کشور مالزی خواهند بود.

O M I D
12-06-2010, 08:41 PM
تمرینات امروز (دوشنبه) سرخپوشان در حالی پیگیری شد که شیث رضایی، مدافع پرسپولیس پس از حدود دو ماه تمرین انفرادی، در تمرینات گروهی شرکت کرد و پا به پای بازیکنان تمرین کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در حالی که تمرینات از ساعت 10:30 آغاز می شد، بازیکنان از ساعت 10 وارد مجموعه ورزشی درفشی فر شدند و پیش از آغاز تمرینات، به گرم کردن های دو به دو یا انفرادی پرداختند.

محمد پروین و سکوبرت غایبان تمرینات امروز بودند. کریم باقری نیز کماکان در تمرینات شرکت نمی کند.
گرم کردن زیر نظر مولایی، بدنساز تیم اولین بخش از تمرینات بود.
علیرضا نورمحمدی و سپهر حیدری پس از گرم کردن با بازیکنان، 40 دقیقه به صورت اختصاصی تمرین کردند.
شیث رضایی که حدود دو ماه از تمرینات کنار گذاشته شده بود، از امروز در کنار سایر بازیکنان، در تمرینات گروهی شرکت کرد. مدافع سرخپوشان پس از نظر مساعد علی دایی، مجوز حضور در تمرین و مسابقات رسمی را دارد.
40 دقیقه از زمان تمرینات گذشته بود که علی دایی نیز وارد مجموعه درفشی فر شد. دایی پس از مدتی در جمع بازیکنان حاضر شد و پس از لحظاتی صحبت کردن با آنها، رهبری تمرینات را بر عهده گرفت.
استارت های کوتاه و بلند و حرکات کششی بخش دیگری از تمرینات سرخپوشان بود.
پاس در حال حرکت و بازی فوتبال در نیمی از زمین که تحت فشار انجام می شد، بخش قابل توجهی از تمرینات را به خود اختصاص داد. 10 دروازه کوچک در زمین چیده شده بود و بازیکنان با ترتیب خاصی که کادر فنی به آنها توضیح می داد، بازی تحت فشار را مرور می کردند.
یحیوی، مربی دروازه بان های پرسپولیس با حقیقی و احمدی به صورت اختصاصی تمرین می کرد.
حسین بادامکی در تمرینات با مصدومیتی جزئی روبرو شد.
محمود خوردبین که به خاطر همراهی تیم والیبال بانک کشاورزی در تمرینات روز گذشته غایب بود، در ابتدای تمرینات امروز با شیث رضایی خوش و بش کرد.
رضایی روز گذشته با حضور در تمرینات، ضمن صحبت با علی دایی با دیگر هم تیمی های خود دیدار کرده بود.
بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس، پس از پایان تمرینات، با یک دستگاه اتوبوس عازم مرقد حضرت عبدالعظیم (ع) شدند.

O M I D
12-06-2010, 08:42 PM

بنا بر پیشنهاد افشین قطبی سرمربی تیم ملی بزرگسالان و تایید کمیته فنی فدراسیون فوتبال، کریم باقری به عنوان نماینده کمیته فنی در تیم ملی بزرگسالان انتخاب شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، در جریان جلسه کمیته فنی فدراسیون فوتبال افشین قطبی ضمن بیان این مطلب که کریم باقری در تیم ملی بزرگسالان می تواند هم به لحاظ اخلاقی، فنی و مقبولیت نقش بسیار موثری در تیم ملی داشته باشد که در نهایت با تایید کمیته فنی مقرر شد، کریم باقری به عنوان نماینده کمیته فنی در تیم ملی بزرگسالان، قطبی را تا جام ملتهای آسیا همراهی کند.

در ادامه جلسه علی کفاشیان ضمن ابراز خرسندی از این تصمیم اعلام کرد که فدراسیون فوتبال آمادگی تهیه شرایط را برای حضور نمایندگان دیگر کمیته فنی در جام ملتهای آسیا و ارائه مشاوره به افشین قطبی را دارد و اینکه امیدواریم امیرقلعه نویی، منصور ابراهیم زاده و غلامحسین پیروانی در زمینه تیم ملی بزرگسالان به افشین قطبی مشاوره داده و زمینه ساز موفقیت این تیم در جام ملتهای آسیا را فراهم کنند.
گفتنی است؛ محمود خوردبین (سرپرست تیم)، علی اصغر مانوسی فر (مشاور امور بین الملل)، محمد رسایی (مشاور اجرایی باشگاه) و منصور بیک محمدلو (مدیر روابط عمومی)، نمایندگان باشگاه پرسپولیس در جلسات و مراسم قرعه کشی در کشور مالزی خواهند بود.

O M I D

كميته انضباطي فدراسيون فوتبال حكم خود را در خصوص محروميت تعليقي هواداران تيم فوتبال پرسپوليس اعلام كرد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس و به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، در پي تخلفات منتسب به هواداران سرخپوشان پايتخت به شرحي كه در گزارش داور ، ناظر داوري، نماينده فدراسيون و نيز تصاوير پخش شده در برنامه هاي تلويزيوني منعكس شد، كميته انضباطي فدراسيون فوتبال هواداران اين تيم را به يك جلسه محروميت تعليقي به مدت 6 ماه محكوم نمود و باشگاه پرسپوليس را به پرداخت 10 ميليون تومان جريمه نقدي محكوم كرد. مسلما تكرار تخلف از سوي هواداران موجب اجرايي شدن محروميت تعليقي خواهد شد.

O M I D
توضيح محمود خوردبين در مورد جدايي بازيکنان قديمي پرسپوليس

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس با رد اظهار نظرهايي که به نقل از وي در مورد دلايل جدايي شيث رضايي مطرح شده است، توضيحاتي ارائه کرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: جدایی شیث رضایی با نظر کادر فنی بوده و عدم حضور کریم باقری در تمرینات با نظر و اراده خودش بوده است. جدایی خلیلی از پرسپولیس هم به ابتدای فصل بر می گردد و موضوع جدایی او، شیث و باقری، ارتباطی با هم ندارد.

خوردبین تصریح کرد: خدا را شکر در حال حاضر هم شیث رضایی به جمع تیم بازگشته و به این ترتیب عیار چنین قضاوت ها و تحلیل هایی مشخص می شود. هرچه هست این مسائل تاثیری بر کار ما در تیم و تلاشمان برای راضی کردن هواداران ندارد و منسجم تر از همیشه برای سربلندی پرسپولیس تلاش می کنیم.

pnugirl
12-06-2010, 11:25 PM
هادي نوروزي به بازي مقابل تراکتورسازي مي‌رسد/وضعيت نامشخص نورمحمدي

پزشک تيم فوتبال پرسپوليس از برطرف شدن مصدوميت هادي نوروزي خبر داد و گفت: اين بازيکن در صورت صلاحديد کادر فني مي‌تواند برابر تراکتورسازي به ميدان برود.
فرید زرینه، پزشک تیم فوتبال پرسپولیس درباره آخرین وضعیت مصدومان پرسپولیس، تصریح کرد: هادی نوروزی و سامان آقازمانی دو روز است که با تیم تمرین می­کنند و مصدومیت­های‌شان به طور کامل برطرف شده است. نوروزی برای بازی هفته جاری برابر تراکتورسازی نیز آماده است و در صورت تشخیص کادرفنی می­تواند به میدان برود.
وی درباره مصدومیت سکوبرت، مدافع مالیایی تیم فوتبال پرپسولیس با رد شایعات مربوط به این بازیکن، گفت: مشکل این بازیکن کشیدگی عضله است و این مصدومیت در تمرینات پرسپولیس به وجود آمده است. با این حال این مصدومیت بزودی برطرف می‌شود و سکوبرت نیز آماده حضور در تمرینات گروهی خواهد شد.
زرینه به آسیب دیدگی رباط زانوی علیرضا نورمحمدی اشاره کرد و گقت: آقای نورمحمدی علاوه بر رباط زانو، مچ پایش نیز آسیب دیده است. کار درمان بر روی زانو و مچ این بازیکن ادامه دارد و پیش از سفر به تبریز از او تست می­گیریم تا تکلیف نهایی برای حضورش برابر تراکتورسازی مشخص شود.
پزشک تیم فوتبال پرسپولیس درباره آخرین وضعیت محمد پروین نیز خاطرنشان کرد: رباط پای آقای پروین پاره شده است و بر اساس نتایج آزمایش­ها این موضوع قطعی است. با این وجود با دو متخصص جراح زانو نیز هماهنگ شده است تا با معاینه وی، نظر نهایی را اعلام کنند.

pnugirl
12-06-2010, 11:25 PM
توضيح محمود خوردبين در مورد جدايي بازيکنان قديمي پرسپوليس

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس با رد اظهار نظرهايي که به نقل از وي در مورد دلايل جدايي شيث رضايي مطرح شده است، توضيحاتي ارائه کرد.

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: جدایی شیث رضایی با نظر کادر فنی بوده و عدم حضور کریم باقری در تمرینات با نظر و اراده خودش بوده است. جدایی خلیلی از پرسپولیس هم به ابتدای فصل بر می گردد و موضوع جدایی او، شیث و باقری، ارتباطی با هم ندارد.

خوردبین تصریح کرد: خدا را شکر در حال حاضر هم شیث رضایی به جمع تیم بازگشته و به این ترتیب عیار چنین قضاوت ها و تحلیل هایی مشخص می شود. هرچه هست این مسائل تاثیری بر کار ما در تیم و تلاشمان برای راضی کردن هواداران ندارد و منسجم تر از همیشه برای سربلندی پرسپولیس تلاش می کنیم.

pnugirl
12-07-2010, 10:17 AM
حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس در گفتگویی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس وضعیت این روزهای تیم پرسپولیس را تشریح کرده است:
امروز شاهد حضور شیث رضایی در تمرین پرسپولیس بودیم، در این باره توضیح می دهید؟
قرار بود امروز یک جلسه با تیم داشته باشیم، به همین خاطر من به مجموعه درفشی فر آمدم و دیدم که شیث رضایی نیز در محل حضور داشت. شیث به من توضیح داد که با علی دایی صحبت کرده است و ایشان هم پذیرفته اند که به تمرینات برگردم.
فکر می کنید هواداران با شنیدن این خبر خوشحال شوند؟
بله این خبر خوشی است که علی دایی برای هواداران ما دارند و من امیدوار هستم در این فرصتی که شیث رضایی داشته، کاملا فکر کرده باشد و تمام هم و غم خود را برای کمک به تیم قرار دهد.
شاید از این تصمیم علی دایی این طور سوء تعبیر شود که بعد از شکست های اخیر بود که مجوز بازگشت شیث رضایی به تمرینات صادر شد، شما در این باره صحبتی دارید؟
علی دایی راسا در این گونه موارد تصمیم می گیرد. روحیات ایشان را همگان می شناسند. زمانی که علی دایی سرمربی تیم ملی هم بودند، اگر قرار بود بازیکن بیاید و به گروه ایشان اضافه شود، حتی اگر سفارش مسئولین عالیرتبه هم در میان بود، علی دایی نمی پذیرفت و تصمیم خودش را اجرا می کرد. شاید تفاوت علی دایی با دیگران این باشد که او خود تصمیم می گیرد و مشورت هم می کند، اما در نهایت خودش نظر آخر را می دهد. حالا جا دارد به علی دایی بابت تصمیمی که گرفته تبریک بگوییم که در این مقطع رای به بازگشت شیث رضایی داد و به امید خدا بتواند از توانایی های وی در جهت اهداف تیم استفاده کند.
پس از شکست های اخیر سریعا شایعه سازی شد که مذاکراتی از سوی باشگاه پرسپولیس با مصطفی دنیزلی و حتی حمید استیلی که تیم دارد صورت گرفته است، حالا درباره رد یا تائید این موضوع توضیحی دارید؟
این موضوع کذب محض است. من با دنیزلی صحبت نکرده ام، حمید استیلی هم از دوستان خوب من هستند که نزدیک به دو ماه است که ایشان را ندیده ام و یک ماهی هم می شود که حتی گفتگوی تلفنی هم نداشته ایم که بخواهم چنین صحبتی کرده باشم.
بنابر این کماکان به حمایت های خود از علی دایی و کادر فنی پرسپولیس ادامه می دهید؟
طبیعتا تمام هم و غم باشگاه این است که با همین کادر فنی کار را به پیش ببریم تا بتوانیم از شرمندگی هواداران هم خارج شویم.
آیا حبیب کاشانی در بازگشت شیث رضایی به تمرینات تاثیر مستقیم داشته است؟
خیر، تمام تصمیمات در این باره توسط علی دایی گرفته شده است و به هیچ عنوان من دخالتی در این باره نداشته ام. ایشان خود از روز اول مسائل را شنیدند، ارزیابی کردند و به این تصمیم رسیدند که شیث رضایی از تیم خارج شود و حتی می تواند در فصل نقل و انتقالات به تیم دیگری برود.
از تعاملی که میان مدیریت باشگاه و کادر فنی وجود دارد و با حفظ احترام متقابل ورود به حوزه فعالیت یکدیگر صورت نمی گیرد هم صحبت می کنید؟
طبیعتا عده ای مایل نیستند پرسپولیس ثبات و آرامش داشته باشد و خودشان هر روز موضوع جدیدی را مطرح می کنند. یک روز من و علی دایی را رودرروی هم قرار می دهند، یک روز علی دایی و حسین عبدی و روز دیگر دایی و یحیوی و بحث های این چنینی را مطرح می کنند. شما امروز در درفشی فر حضور داشتید. ما جلسه دو ساعته ای با هم داشتیم و ناهار را با یکدیگر صرف کردیم. کوچکترین عضو خانواده از لحاظ سنی تا بزرگترین عضو خانواده مطالب خود را اعلام کردند و ما نیز نت برداری کردیم. فردا هم جلسه ای با کادر فنی داریم. در جلسه امروز، بچه ها صحبت هایی را مطرح کردند که می تواند کمک زیادی به آرامش تیم کند. شاید رفتارهایی از ما سر زده باشد که ممکن است بچه ها تمرکز خود را از دست داده باشند.
بنابر این می توان روزهای خوبی را به هواداران وعده داد؟
به هر حال شرایط ما شرایط خاصی است. تمام موجودی ما همین بازیکنان است و علی دایی هم به این بازیکنان اعتقاد دارند و این اعتقاد علی دایی باعث می شود بتوانیم از تمام ابزارهای موجود استفاده بهینه را ببریم.
علی دایی پس از بازی برابر پیکان از غیبت ناگهانی کریم باقری اظهار گله کرد. آیا شما به دنبال راهکاری هستید که این بازیکن را به بازگشت به تیم تا آخر فصل ترغیب کنید؟
دو جلسه با کریم باقری داشتیم و در جلسه ای هم که در حضور علی سعیدلو داشتیم، رئیس محترم سازمان تربیت بدنی به باقری گفتند اگر می توانی با تیم بمانی بمان، اما کریم باقری گفت: هر خواسته ای از من داشته باشید انجام می دهم، اما این یک مورد را چون تصمیم قطعی گرفته ام، از تصمیم خود برنخواهم گشت و بر اجرای آن پافشاری می کنم. لذا ما بنابه اذیت ایشان نداریم و به تصمیمش احترام می گذاریم و امیدوار هستیم دوره ای را بدون حضور کریم باقری بگذرانیم و بتوانیم در جهت آرامش هواداران و مردم خوب و عزیزمان حرکت کنیم.
سفر معنوی تیمی که برای فردا در نظر گرفته اید بر اساس چه هدفی صورت خواهد گرفت؟
امروز در جلسه به بچه ها پیشنهاد یک سفر زیارتی را دادیم و حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) را با توجه به این که در آستانه ماه محرم هستیم و روایت داریم که زیارت حضرت عبدالعظیم (ع) به مثابه زیارت حضرت امام حسین (ع) است را پیشنهاد دادیم، لذا با رضایت کامل تیم که همه به علامت تائید دست بلند کردند، قرار شد فردا پس از تمرین، مدیریت باشگاه، کادر فنی و بازیکنان در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) حضور پیدا کنیم و زیارت معنوی خوبی را داشته باشیم.
پس از این دو شکست اخیر حبیب کاشانی و علی دایی مورد حمایت هواداران قرار گرفتند؛ موضوعی که باعث تعجب خیلی ها شد که چرا مانند مربیان و مدیران سابق هنگام کسب نتایج بد مورد شماتت هواداران واقع نشدید؟
ببینید ما که شرمنده این هواداران هستیم که واقعا غیرقابل باور است. خودم به عنوان یک مدیر به طور حتم مستحق و مستوجب مجازات هستم. این لطف و بزرگواری هواداران است که نسبت به نوکر خودشان انجام می دهند. شاید هواداران هم مطلع هستند که ما تمام تلاش خود را انجام داده ایم. به لطف خدا شاهد هستید پرسپولیس با کمترین مسائل حاشیه ای به کارش ادامه می دهد تا جایی که بازیکن نمی تواند مدعی شود پولش را دریافت نکرده، محل اقامت یا خورد و خوراکش مناسب نبوده و یا کمبودی احساس کرده باشد.
هدفم از طرح این سوال بیشتر این بود که اگر احیانا پس از این دو بازی اخیر شعار «حیا کن، رها کن» هم سر داده می شد، چه عایدی برای کسانی داشت که منتظر شنیدن آن بودند و برابر تشویق هواداران، «چرا» آوردند؟
به هر حال طبیعتا یک عده از من و از تفکرات من خوششان نمی آید و این تفکر من بعضی ها را اذیت می کند و مایل هستند به نوعی این تیم موفق نباشد. بعضا هم اعتقاد من این است که اگر بودن من به منافع پرسپولیس ضربه می زند، برای حفظ منافع پرسپولیس سعی کنم حتی اگر به حذف شخص حبیب کاشانی منجر شود، این اتفاق رخ بدهد و آن عده نتوانند به منافع پرسپولیس و باشگاه و هوادارانش ضربه بزند. لذا از آنها خواهش می کنم رفتار های غلط و مشکلات من را به حساب باشگاه و هواداران نگذارند و تسویه حساب های شخصی شان با حبیب کاشانی را برای بعد بگذارند تا من هم بتوانم با آرامش برنامه های باشگاه را به پیش ببرم و بتوانم کمکی را به باشگاه پرسپولیس داشته باشم.
در سفر قبلی پرسپولیس به تبریز شاهد اتفاقات تلخی از سوی گروهی تماشاگرنما بودیم. حالا در ابتدای دور برگشت به این شهر خواهیم رفت. چه باید صورت بگیرد تا شاهد حضوری بی دردسر و انجام یک بازی بدون حاشیه برابر تراکتورسازی باشیم؟
بازی ما و تراکتور سازی در هفته اول و ماجراهای پیش آمده تنها یک اتفاق بود. تراکتورسازی باشگاه بزرگی است و هواداران بزرگی دارد. کادر فنی و مدیریت بسیار خوبی دارند. مردم تبریز فهیم هستند و به آن حادثه باید دید جداگانه ای داشته باشیم. تیم های بزرگ و حرفه ای که قصد دارند کار بزرگ و حرفه ای انجام دهند به وظایف خود آشنا هستند. شما یقین داشته باشید آن اتفاق به هیچ وجه تکرار نخواهد شد و مردم علی دایی را دوست دارند و به ایشان احترام می گذارند؛ بخصوص آذری زبانان عزیز؛ بنابر این به امید خدا روز بازی برابر تراکتورسازی یک بازی جوانمردانه را به نمایش خواهیم گذاشت که هواداران از دیدن آن لذت ببرند. امیدوار هستم تراکتورسازی مثل همیشه مانند یک تیم حرفه ای تمام تلاش خود را به کار بگیرند تا این بازی در نهایت آرامش و در نهایت جوانمردی برگزار شود.

pnugirl
12-07-2010, 10:21 AM
شیث رضایی پس از حضور در تمرین امروز پرسپولیس اظهار داشت: ابتدا جا دارد از تمام کسانی که بابت برگشتم به پرسپولیس با لطف آقای دایی ابراز خرسندی کردند تشکر ویژه‌ای داشته باشم اما دلخوری‌هایی هم دارم.
وی افزود: من دایی را می‌شناسم. او آدمی نیست که مجبور شود یک کار را انجام دهد. دایی آقای گل جهان و جزء ۵۰ اسطوره جهان است. خواهش می‌کنم حالا که با موافقت او به پرسپولیس برگشته‌ام سعی نکنید با اصطلاحات عجیب و غریب باز هم حاشیه ایجاد کنید.
رضایی ادامه داد: پس از صحبتی که با دایی داشتم او به من گفت که به خاطر هواداران پرسپولیس تو را برمی‌گردانم. دوست ندارم غیر از این مسئله که واقعیت است حرف‌های دیگری مانند اینکه باید من می‌آمدم و یا اینکه مجبور شدند من را بیاورند سر زبان‌ها بیفتد. چون این حرف‌ها درست نیست.
وی خاطرنشان کرد: شک نکنید این کار دایی را جبران می‌کنم. به خاطر شرایطم این حرف را نمی‌زنم اما هیچ وقت نمی‌شود دایی را مجبور به کاری کرد مگر اینکه خودش بخواهد. این موضوعی بود که در این چند وقت اخیر به این نتیجه رسیدم.

pnugirl
12-07-2010, 10:25 AM
حبيب کاشاني به ليدرها:نگذاريد به فدراسيون فوتبال و علي دايي توهين شود

اتفاقات اخير و بررسي مشکلات مربوط به هواداران پرسپوليس بهانه اي بود تا اعضاي اصلي هيئت مديره کانون مشوقين باشگاه در جلسه اي که با حضور حبيب کاشاني مديريت باشگاه و ابوذر مختاري مدير کانون هواداران برگزار شد گرد هم جمع شوند و مسائل مختلف را بررسي و تصميم گيري کنند.

به گزارش سکوی سرخ:در این جلسه ابتدا ابوذر مختاری مدیر کانون هواداران باشگاه گزارشی از درخواست های هواداران و وضعیت آنها به حبیب کاشانی ارائه کرد و در ادامه عباس اسماعیل بیگی دبیر هیئت مدیره و مسئول مشوقین باشگاه نیز گزارشی ازفعالیت های مشوقین تیم و عملکرد آنها ارائه داد .همچنین رضا شاهانی.وحید رضا اسماعیلی.مسعود مشایخی و محمود ذاکری سر لیدرهای اصلی کانون مشوقین نیز هر کدام حرفها نظرات و پیشنهادات خود را در حضور مدیریت باشگاه مطرح کردند که حبیب کاشانی عنوان داشت در شرایط فعلی ما باید با همین بضاعتی که داریم به مصاف حریفان برویم و هنوز هیچ چیز از دست نداده ایم و با یک برد شرایط روحی روانی تیم عوض می شود... امروز روزی است که ما نیاز به اتحاد و هماهنگی در تمامی ارکان باشگاه از مدیریت تا کادر فنی و از بازیکنان تا هواداران داریم و باید همه ما این بحران را پشت سر بگذاریم.
وی در ادامه از سرگروههای مشوقین باشگاه خواست تا اجازه ندهند کسی در سکو های پرسپولیس به افراد توهین کند و انتقادات را در مسیر درست آن انجام دهید.حتی نباید اجازه بدهید در سکوها به کسانی که امروز دوست ندارند ما موفق شویم توهین شود و همانگونه که در بازیهای قبلی نشان دادید در مقابل اشتباهات داوری و دیگر مسائل صبور هستید باید با همین شیوه از حواشی دوری کنید .

O M I D
12-07-2010, 07:25 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1291703325.jpg)

رقابت هاي هفته هفتم فوتبال اميدهاي تهران، آسياويژن از امروز سه شنبه آغاز مي شود و طي آن تيم پرسپوليس به مصاف استيل آذين مي رود.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، سرخپوشان پايتخت پس از يك هفته تعطيلي اين مسابقات به دليل آلودگي هواي تهران، از ساعت 12 روز سه شنبه شانزدهم آذر ماه در ورزشگاه امام رضا (ع) با تيم استيل آذين به رقابت خواهند پرداخت.
شاگردان منوچهر عبدا... نژاد سرمربي قرمزپوشان در هفته گذشته در شرايطي به تمرين پراختند كه هواي آلوده تهران را پيش رو داشتند.
گفتني است؛ تيم اميد پرسپوليس با انجام 5 ديدار، 9 امتياز كسب كرده و دو ديدار عقب افتاده با تيم هاي صبا و هما را پيش رو دارد.

O M I D
12-07-2010, 07:26 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1291718579.jpg)

خداداد افشاريان ديدار تيم هاي پرسپوليس و تراكتورسازي تبريز را از هفته هجدهم رقابت هاي ليگ برتر قضاوت مي كند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، كميته داوران فدراسيون فوتبال، برنامه، زمان، مكان و اسامي داوران هفته اول از دور برگشت مسابقات ليگ برتر فوتبال (جام خليج فارس) را به شرح ذيل اعلام كرد:
پنجشنبه 89/9/18 – ساعت 15
تراكتورسازي تبريز – پرسپوليس -يادگار امام(ره)-تبريز
داوران: خداداد افشاريان – رسول فروغي – حسين خانبان – سيدمهدي سيدعلي – ابراهيم ميرزابيگي
استيل آذين-فولاد خوزستان-شهيد دستگردي-تهران
داوران: عليرضا فغاني – مرتضي كريمي – سخاوت سليمانژاد – علي بابايي نژاد- فرج الله يثربي
سپاهان - راه آهن - فولاد شهر
داوران: البرز حاجي پور – مجيد شمس – سعيد زارع – بهروز رنجبر – نادر جعفري
پيكان - ذوب آهن - رجائي-قزوين
داوران: محمدحسين اسدي – بهرام كياني – حسين طالقاني – حسين محبوبي – جواد تقي پور
نفت تهران - ملوان بندر انزلي - تختي –تهران
داوران: ايرج ساعدي – آرمان اسعدي – مصطفي فراهاني – اميرحسين فتاحي – زاهد بحريني
جمعه: 89/9/19- ساعت 15
صباي قم – سايپا - يادگار امام(ره)-قم
داوران: جمشيد دانش مهر – كيانوش داودزاده – علي ميرزابيگي – محمد كماني – سعيد بطحايي
مس كرمان - پاس همدان -باهنر-كرمان
داوران: تورج حق وردي – علي موغلي – عليرضا كناري – موسي الرضا ارغواني – اسماعيل صفيري
استقلال – شهرداري تبريز-آزادي-تهران
داوران: محمود رفيعي – بهرام نقوي - محمدرضا اميني – اشكان خورشيدي – عبداله سنگاشكن
نفت آبادان - شاهين -تختي-آبادان
داوران: محسن قهرماني – حسين سنجري – غلام آموزگار – مهدي پاكزاد – حسين عسگري.

O M I D
12-07-2010, 07:27 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1291713846.jpg)

مراسم قرعه كشي رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا برگزار شد و طي آن تيم پرسپوليس در گروه سوم با تيم هاي الوحده امارات، الاتحاد عربستان و بنيادكار ازبكستان همگروه شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، قرعه‌كشي ليگ قهرمانان آسيا امروز در هتل هيلتون كوآلالامپور برگزار شد و نمايندگان ايران حريفان خود در اين رقابت‌ها را شناختند.
گروه هاي مسابقات ليگ قهرمانان آسيا به شرح ذيل اعلام شد:
گروه A : الهلال عربستان، الغرافه قطر، الجزيره امارات، سپاهان ايران
گروه B : استقلال ايران، النصر عربستان، پاختاكور ازبكستان، برنده ديدار پلي‌آف غرب
در بازي پلي‌آف غرب، تيم السد قطر به مصاف الاتحاد سوريه مي‌رود و برنده اين ديدار به مصاف دمپو هند خواهد رفت.
گروه C : الوحده امارات، پرسپوليس ايران، الاتحاد عربستان، بنيادكار ازبكستان
گروه D : الريان قطر، الامارات امارات، ذوب‌آهن ايران، الشباب عربستان.

O M I D
12-07-2010, 07:28 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1291722783.jpg)

بازي تيم هاي اميد پرسپوليس و استيل آذين با تساوي بدون گل به پايان رسيد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، اميدهاي پرسپوليس بعدازظهر امروز (سه شنبه) در جريان بازي هاي ليگ برتر اميدهاي كشور (آسياويژن) ميهمان تيم اميد استيل آذين بودند كه در پايان به تساوي بدون گل دست يافتند.
اين بازي در جريان هفته ششم مسابقات فوتبال ليگ برتر اميدهاي كشور و در ورزشگاه امام رضا (ع) برگزار شد.
اميدهاي پرسپوليس در پايان هفته ششم با 3 برد، 2 باخت، يك تساوي و كسب 10 امتياز در رتبه چهارم جدول رده بندي مسابقات آسياويژن قرار دارند.

O M I D
12-07-2010, 07:30 PM
سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۹ ۱۵:۰۶:۳۲ http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/Print/2797)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1291722137.jpg)
با اعلام زمان برگزاري مسابقات مرحله گروهي، احتمال دارد تيم‌هاي ايراني با صعود به مرحله يك هشتم با يكديگر روبرو شوند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، پس از انجام مراسم قرعه‌كشي ليگ قهرمانان 2011 آسيا، زمان و مكان ديدارهاي نمايندگان ايران در مسابقات مشخص شد.
برنامه اين بازي‌ها به شرح زير مي باشد:
هفته اول
1389/12/10
استقلال تهران - برنده بازي پلي آف
(تيم پلي آف پس از ديدار الاتحاد سوريه و السد قطر و برنده اين مسابقه با دمپوي هند انتخاب و معرفي مي‌شود).
1389/12/11
الاتحاد عربستان – پرسپوليس
الهلال عربستان - سپاهان اصفهان
ذوب آهن اصفهان - الامارات امارات
هفته دوم
1389/12/24
سپاهان اصفهان - الجزيره امارات
النصر عربستان - استقلال تهران
1389/12/25
پرسپوليس - الوحده امارات
الشباب عربستان - ذوب آهن اصفهان
هفته سوم
1390/1/16
بنيادكار ازبكستان – پرسپوليس
سپاهان اصفهان - الغرافه قطر
1390/1/17
استقلال تهران - پاختاكور ازبكستان
الريان قطر - ذوب آهن اصفهان
هفته چهارم
1390/1/30
پاختاكور ازبكستان - استقلال تهران
ذوب آهن اصفهان - الريان قطر
1390/1/31
پرسپوليس - بنيادكار ازبكستان
الغرافه قطر - سپاهان اصفهان
هفته پنجم
1390/2/13
پرسپوليس - الاتحاد عربستان
الامارات امارات - ذوب آهن اصفهان
1390/2/14
سپاهان اصفهان - الهلال عربستان
برنده پلي آف غرب - استقلال تهران
هفته ششم
1390/2/20
الوحده امارات – پرسپوليس
ذوب آهن اصفهان - الشباب عربستان
1390/2/21
استقلال تهران - النصر عربستان
الجزيره امارات – سپاهان
1390/3/3
زمان مسابقات مرحله يك هشتم نهايي
تيم اول گروه A و تيم دوم گروه C
تيم اول گروه C و تيم دوم گروه A
1390/3/4
تيم اول گروه B - تيم دوم گروه D
تيم اول گروه D - تيم دوم گروه B

O M I D
12-07-2010, 07:32 PM
بررسي حريفان پرسپوليس در گروه C ليگ قهرمانان

تيم پرسپوليس در فصل 2011 ليگ قهرمانان آسيا سومين حضور خود در اين مسابقات را تجربه مي کند و بر خلاف دو دوره قبلي در سخت ترين گروه ممکن قرار گرفته است. اين گروهي است که ذوب آهن فصل گذشته در ان حضور داشت و با کنار زدن حريفان نامدار خود تا فينال نيز پيش رفت.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg *الاتحاد عربستان: قهرمان دو دوره لیگ قهرمانان آسیا در حال حاضر صدرنشین لیگ عربستان است و با مانوئل خوزه سرمربی پرتغالی خود نتایج خوبی کسب کرده است. الاتحاد فصل گذشته نایب قهرمان لیگ عربستان شد. ببرهای جده در حال حاضر بهترین بازیکنان عربستان را در اختیار دارند که محمد نور سرشناس ترین آنهاست و بازوبند کاپیتانی الاتحاد بر بازوی او بسته می شود. عبدالمالک ضیا از الجزایر، خورخه پائولو و نونو آسیس از پرتغال و احمد حدید از عمان بازیکنان خارجی الاتحاد هستند.
*بنیادکار ازبکستان: بهترین تیم حال حاضر آسیا در حالی با پرسپولیس روبرو خواهد شد که دیگر خبری از ریوالدو و فیلیپه اسکولاری در این تیم نخواهد بود. قهرمان 3 سال اخیر لیگ ازبکستان در حال حاضر با میرجلال کاسیموف به عنوان سرمربی فعالیت می کند و در فصل تازه پایان یافته نیز قهرمان لیگ و جام حذفی ازبکستان شد. در آخرین لیست تیم ملی ازبکستان 7 بازیکن از بنیادکار حضور دارند. ایگناتی نستوراف، انور غفوراف، عزیز حیدراف، ویکتور کارپنکو، تیمور کاپادزه از جمله سرشناس ترین بازیکنان این تیم هستند. قوچقلی قوچقولیف از ترکمنستان، الکساندر کوالیف از قزاقستان و بویان کالویچ از مونته نگرو نیز بازیکنان خارجی بنیادکار هستند. بنیادکار سابقه حضور در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان را نیز دارد.
*الوحده امارات: قهرمان فصل قبل امارات، فردا در مسابقات جام باشگاههای جهان به میدان می رود. الوحده سابقه 5 دوره حضور در لیگ قهرمانان را دارد و تا مرحله نیمه نهایی نیز در سال 2007 پیش رفت که در آنجا مغلوب سپاهان شد. جوزف هیکرزبرگر اتریشی هدایت این تیم را بر عهده دارد و چند ملی پوش اماراتی از جمله اسماعیل مطر در این تیم بازی می کنند. الوحده 3 بازیکن برزیلی نیز در ترکیب خود دارد که فرناندو بایانو، مارسیو رودریگوئز و هوگو انریکه نام دارند. الوحده در حال حاضر در لیگ امارات در رده چهارم قرار دارد.

O M I D
12-07-2010, 07:33 PM

تمرین روز سه شنبه سرخپوشان با تشخيص كادر فني، پشت درب‌هاي بسته برگزار شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تمرین قرمزپوشان از ساعت 15:15 پشت درب هاي بسته برگزار شد و خبرنگاران، عکاسان و فیلمبرداران اجازه ورود به ورزشگاه درفشي‌فر را نداشتند.
در تمرين امروز مرتضي كرماني مقدم حضور یافت و با بازیکنان و کادر فنی دیدار و گفتگو کرد.
مسئولان ورزشگاه درفشي‌فر در خصوص تمرینات سرخوشان پشت درب های بسته اعلام كردند؛ با درخواست كادر فني تمام تمرينات پرسپوليس 48 ساعت مانده به بازي‌هاي رسمي پشت در‌هاي بسته برگزار خواهد شد.

O M I D
12-07-2010, 07:34 PM
كاشاني: براي صعود نبايد از هيچ تيمي بترسيم

سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: با توجه به شرايط حساس ليگ قهرمانان آسيا اگر بخواهيم صعود کنيم، نبايد از هيچ تيمي بترسيم.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حبيب کاشاني در خصوص قرعه‌کشي ليگ قهرمانان آسيا اظهار داشت: به نظر من در کنار تيم‌هايي مانند بنياد‌کار ازبکستان ، الاتحاد عربستان و الوحده امارات در گروه خوبي قرار گرفته و مي‌توانيم صعود کنيم.
وي افزود: قبول دارم نسبت به گروه‌هاي ديگر بر روي کاغذ کمي شرايط ما سخت‌تر به نظر مي رسد اما بايد در مراحل اول شرايط سخت را طي کنيم و به مراحل بالاتر صعود کنيم.
کاشاني ادامه داد: عليرغم سختي‌هايي که شما مي‌گوييد و نامگذاري گروه مرگ براي ما، نبايد براي صعود به مراحل بالاتر از هيچ تيمي بترسيم. به نظرم سه بازي اول ما در ليگ قهرمانان آسيا بسيار مهم است و شايد پس از اين بازي‌ها در مراحل بالاتر به تيم‌هاي آسانتري بخوريم. پس بهتر است در همين مرحله اول با تيم‌هاي قوي دست و پنجه نرم کنيم.
کاشاني در پايان خاطرنشان کرد: اميد ما در ليگ قهرمانان آسيا به حضور هواداران در بازي‌هايي است که ما ميزبان آن هستيم. اميدوارم هواداران با حضور در ورزشگاه يکصدهزار نفري آزادي در بازي‌هاي ما باعث دلگرمي بچه‌ها شوند تا در اين مسابقات حساس ناکام نباشيم.

pnugirl
12-08-2010, 12:42 PM
عبدي: براي كسب سه امتياز به مصاف تراكتورسازي خواهيم رفت

مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران اعلام کرد که براي کسب سه امتياز به مصاف تراکتورسازي خواهيم رفت .

http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00004160.jpg '' حسين عبدي'' گفت: در ديدار مقابل تراکتورسازي براي جبران نتايج گذشته خود به ميدان خواهيم رفت و در اين بازي حساس تنها به کسب سه امتياز فکر مي کنيم.
وي ادامه داد: براي اين ديدار بازيکنان مصدوم زيادي را از جمله سپهر حيدري، عليرضا نورمحمدي، مجتبي شيري، سکو برت و امير حسين فشنگچي در اختيار داريم که اميدوارم تعدادي از آنها بتوانند ما را در اين ديدار حساس همراهي کنند.
مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در خصوص وضعيت شيث رضايي گفت: اميدوارم اين بازيکن با گذشت زمان بتواند به پرسپوليس بيشتر کمک کند.
وي خاطرنشان کرد:در حال حاضر شيث رضايي پس از حضور در تمرينات نشان داده که از آمادگي نسبي برخوردار است و در صورتي که بازيکنان مصدوم نرسند با صلاحديد علي دايي مي توانيم از او استفاده کنيم.
عبدي گفت که تراکتور سازي در هفته هاي اخير عملکرد قابل قبولي داشته است و به طور حتم در ديدار مقابل اين تيم کار دشواري در پيش رو خواهيم داشت.
تيم فوتبال پرسپوليس فردا - پنج شنبه - در تبريز به مصاف تيم تراکتور سازي مي رود .

O M I D
12-08-2010, 09:28 PM

سرخپوشان پيش از پرواز به سمت تبريز آخرين جلسه تمريني خود را در ورزشگاه درفشي فر برگزار مي كنند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، آخرين تمرين قرمزپوشان قبل از سفر به تبريز و ديدار برابر تراكتورسازي، از ساعت 15 به مدت يك ساعت در مجموعه وزشي درفشي فر برگزار شد.
بر همين اساس، كاروان تيم پرسپوليس پس از تمرين امروز (چهارشنبه) از فرودگاه مهرآباد، تهران را به مقصد تبريز ترك مي كند.

O M I D
12-08-2010, 09:29 PM
کاروان تیم فوتبال پرپسولیس عصر امروز (چهارشنبه) عازم تبریز شدند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرپسولیس، بازیکنان و کادر فنی پرپسولیس ساعت 18:15 امروز با 15 دقیقه تاخیر و با پرواز شماره 773 هواپیمایی اسمان عازم تبریز شدند.
تیم های فوتبال پرسپولیس و تراکتورسازی تبریز فردا از ساعت 15 از هفته هجدهم لیگ برتر در ورزشگاه یادگار امام به مصاف هم می روند.

O M I D
12-08-2010, 09:31 PM
سي و دومين حضور پرسپوليس در ديار ستارخان/ 13 سال بدون شکست در تبريز

پرسپوليس فردا براي سي و دومين بار در شهر تبريز به ميدان مي رود؛ قرمزهاي پايتخت در سال هاي اخير در تبريز نتايج خوبي کسب کرده اند و از آخرين شکست آنها در اين شهر مقابل تيمهاي تبريزي 13 سال سپري شده است.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تيم پرسپوليس فردا برای سی و دومین بار در طول تاریخ خود در شهر تبریز به میدان می رود. سرخپوشان تاکنون 29 بار در تبريز طي مسابقات ليگ و جام حذفي به ميدان رفته اند و با تيمهاي تراکتور سازي، ماشين سازي، پیستون سازی، شهرداري، پتروشيمي و گسترش فولاد روبرو شده اند. پرسپوليس يک بار نيز در ليگ 79 با سپاهان در تبريز روبرو شده است که آن بازي به علت اماده نبودن ورزشگاه آزادي در تبريز برگزار شد. همچنین داربی رفت فصل 81 نیز به دلیل مشابه در یادگار امام تبریز برگزار شد.
در مجموع سرخپوشان در تبريز 14 برد،13 تساوي و 4 باخت کسب کرده اند. پرسپوليس مقابل تراکتورسازي، ماشين سازي و شهرداري در تبريز يک بار شکست خورده است. پرسپوليس در آخرين حضورش در تبريز، شهریورماه امسال مقابل شهرداری به میدان رفت و با نتیجه 1-1 متوقف شد.
پرسپولیس در شهر تبریز 14 بار تاکنون با تراکتورسازی روبرو شده که فقط یک بار در سال 72 به این تیم باخته است. اما آخرین شکست پرسپولیس مقابل تیم های تبریزی در فصل 76 رقم خورده که این تیم 2-1 مغلوب شهرداری شد.

O M I D
12-08-2010, 09:32 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1291809399.jpg)

سمینار دو روزه لیگ قهرمانان آسیا در سال 2011 در شهر کوالالامپور مالزی آغاز به کار کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در این سمینار که باشگاه های ایرانی پرسپولیس، سپاهان، ذوب آهن و استقلال نیز حضور دارند با سخنان حسن آل صبا معاون دبیر کنفدراسیون آسیا در غیاب بن همام که در قطر به سر می­برد آغاز به کار کرد.
پس از آن توکوکی سوزوکی رئیس برگزار کننده مسابقات لیگ قهرمانان آسیا از ژاپن سخنرانی کرد. نمایندگان کنفدراسیون فوتبال آسیا به ترتیب مطالب مشروحه زیر را در جلسه عنوان کردند:
بررسی نقاط ضعف و قوت مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در سال گذشته و همچنین بحث داوری، نحوه برگزاری مسابقات، کمیته انضباطی، دوپینگ، بازاریابی، کنفرانس خبری و ...از مباحث مطرح شده در این سمینار بود.
در این سمینار همچنین عنوان شد که فینال لیگ قهرمانان آسیا به مانند سال های گذشته در ژاپن برگزار نمی شود و این دیدار در یکی از کشورهای فینالیست به صورت قرعه کشی انجام خواهد شد.
همچنین مقرر گردید نمایندگان و ناظران مسابقات 3 روز قبل از آغاز هر دیدار در کشور میزبان حضور یابند و هتل، زمین مسابقه، زمین تمرین و امکانات موجود را بررسی کنند.
جلسه کنفدرسیون فوتبال آسیا در حالی فردا به پایان می­رسد که در آن کلیه نمایندگان باشگاههای حاضر در این کسابقات به معرفی و تشریح باشگاه و فعالیت های خود می­پردازند.

O M I D
12-08-2010, 09:33 PM
محمد پروين در ايران جراحي مي‌كند

محمد پروين هافبک مصدوم پرسپوليس به زودي زانوي خود را به تيغ جراحان خواهد سپرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg او که دچار پارگي رباط صليبي شده است، اميدوار بود بدون جراحي مصدوميتش برطرف شود ولي اين موضوع امکانپذير نبود و زانو او قرار است تحت عمل جراحي قرار بگيرد. پروين براي جراحي قصد ندارد به خارج از ايران برود و زانويش را در ايران تحت عمل جراحي قرار خواهد داد.

O M I D
12-09-2010, 10:24 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1291890707.jpg)

در غياب محمود خوردبين، حسين عبدي سرپرست پرسپوليس در بازي برابر تراكتورسازي خواهد بود.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، با توجه به سغر محمود خوردبين به مالزي كه براي شركت در سمينار كنفدراسيون فوتبال آسيا در خصوص مسابقات ليگ قهرمانان آسيا صورت گرفته است، حسين عبدي سرپرست تيم فوتبال سرسپوليس در بازي هفته هجدهم اين تيم در برابر تراكتورسازي خواهد بود.
پرسپوليس براي اين بازي بايد نام سرپرست تيم را به سازمان ليگ اعلام مي‌كرد كه پس از بررسي‌هاي صورت گرفته، عبدي مربي اين تيم، براي اين بازي و به صورت موقت به عنوان سرپرست انتخاب شد.
گفتني است؛ حسين عبدي صبح امروز نيز با همين عنوان در جلسه سرپرست‌هاي دو تيم كه در هتل شهريار برگزار شد، شركت كرد.

O M I D
12-09-2010, 10:27 PM
استقبال از دايي در تبريز- عکس

[/URL]
[URL="http://www.google.com/buzz/post"] (http://www.facebook.com/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fwww.goal.com%2Firan%2Fne ws%2F1825%2F%25D8%25A7%25DB%258C%25D8%25B1%25D8%25 A7%25D9%2586%2F2010%2F12%2F09%2F2252310%2F%25D8%25 A7%25D8%25B3%25D8%25AA%25D9%2582%25D8%25A8%25D8%25 A7%25D9%2584-%25D8%25A7%25D8%25B2-%25D8%25AF%25D8%25A7%25DB%258C%25DB%258C-%25D8%25AF%25D8%25B1-%25D8%25AA%25D8%25A8%25D8%25B1%25DB%258C%25D8%25B2-%25D8%25B9%25DA%25A9%25D8%25B3&t=%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D8%A8%D8%A7%D9%84%20%D8 %A7%D8%B2%20%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C%20%D8%AF%D8%B 1%20%D8%AA%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%B2-%20%D8%B9%DA%A9%D8%B3%20-%20Goal.com&src=sp)

O M I D
12-09-2010, 10:28 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1291884938.jpg)

جلسه هماهنگي سرپرست‌هاي دو تيم پرسپوليس و تراكتورسازي‌، صبح امروز (پنجشنبه) در لابي هتل شهريار تبريز برگزار شد.

حسين عبدي كه در غياب محمود خوردبين به عنوان سرپرست پرسپوليس در اين جلسه شركت كرده بود، در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس گفت: «با توجه به سابقه اتفاق‌هايي كه در تبريز افتاده بود، در اين جلسه هماهنگي‌هاي خوبي صورت گرفت و تدابيري انديشيده شد كه انشاء‌ا... مانع تكرار برخي مسائل شود. در اين جلسه سرپرست‌هاي دو تيم، ناظر داوري و نماينده نيروي انتظامي هر كدام ديدگاه‌هاي خود را مطرح كردند و يكي از مصوبات جلسه اين بود كه پشت نيمكت پرسپوليس، تماشاچي حضور نداشته باشد».
عبدي افزود: «از ديگر مواردي كه در اين جلسه درباره آن بحث شد، چگونگي رعايت نظم در برگزاري بازي، كنترل نيمكت‌ها از سوي سرپرست‌ها، كنترل حواشي بازي و همچنين تدابيري كه نيروي انتظامي براي قبل از ورود دو تيم به استاديوم، در زمان بازي و پس از پايان بازي انديشيده است، صحبت شد».
وي با اشاره به تدابير مثبتي كه نيروي انتظامي براي برگزاري اين بازي به اجرا در آورده است، گفت: «جا دارد از همين جا از نيروي محترم انتظامي كه پيش از برگزاري اين جلسه نيز با تدابير خود فضاي مناسبي را براي اين سفر و اين بازي فراهم آورده بود، تشكر نمايم».

O M I D
12-09-2010, 10:29 PM
يادداشت ويژه : در انتظار پنجشنبه به ياد ماندني در تبريز

شايد خيلي از هواداران پرسپوليس بيش از نام و آوازه بازيکنان شان چشم به نام دايي و تجربه او در فوتبال براي گذر از بازي فردا بسته باشند، اما بي شک نگاه هواداران تراکتور به نصرتي، تيموريان، کرار، کياني ، عليزاده، جليلي، محمدي دوخته شده است، حالا اين هواداران به آنها نگاه خواهند کرد و به آنها دل خواهند بست.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgیک

داشته های فوتبال ما با داشتن هوادارانی از جنس دو تیم پرهوادار تهرانی و تبریزی سمفونی زیبای قرمزهای است که عاشقانه تیم شان را دوست دارند، شاید خیلی ها انتظار این روز را می کشیدند همان آنهای که در آزادی حرف های زشت بر زبان راندند و همان آنهای که ساندیس پرتاب کردند، همه آنها انتظار این پنجشنبه را می کشیدند، این بار وقت آن رسیده که جای سیاه با سپید عوض شود، چرا که وقت آن رسیده که همگی رنگ معتدل تری را از هموطنان قرمز پوش آذربایجانی یاد بگیریم.

دو

تراکتور 17 سال است که در مقابل پرسپولیس به پیروزی نرسیده است، آنها سال گذشته چه در آزادی و چه در یادگار امام تبریز بارها تا مرز شکست دادن این تیم پیش رفتند، اما هر بار ناکام بودند، اما این بار تبریز منتظر روزی به یادماندنی است، کسب این پیروزی بعد از این سالها بسیار شیرین خواهد بود، خوشبختانه برخی رکوردها برای شکستن است. هم اکنون هواداران تراکتور انتظار ورق خوردن تاریخ را خواهند کشید.

سه

چه کسی می گفت پول و نام دایی برای پرسپولیس خوشبختی خواهد آورد؟ هم اینک باقری از این تیم سرود خداحافظی خوانده و دایی برای ناکام نشدن شیث را به ترکیب فرا خوانده، سه شکست متوالی هم در کارنامه دایی هم اینک ثبت شده شاید دیگر وقت آن رسیده باشد که مردان کمالوند را پیروز این جدال بدانیم، گرچه این بار استادیوم یادگار امام تبریز تنها برای کسب این پیروزی پر خواهد شد.

چهار

خیلی وقت است تنش های فزاینده و حساسیت های بیش از اندازه و جارو جنجال های بی حد و حصر فوتبال ما، سکوها را به سوی مرگ سوق داده، سکوهای که تا دیروز در آزادی مملو از تماشاگر می شد این روزها در تبریز انتظار حضور قرمزها را می کشد، باید قبول کنیم و امیدوار باشیم بدون حاشیه این جشنی برای فوتبال قرمزهای کشورمان خواهد بود.

پنج

شاید خیلی از هواداران پرسپولیس بیش از نام و آوازه بازیکنان شان چشم به نام دایی و تجربه او در فوتبال برای گذر از بازی فردا بسته باشند، اما بی شک نگاه هواداران تراکتور به نصرتی، تیموریان، کرار، کیانی ، علیزاده، جلیلی، محمدی دوخته شده است، حالا این هواداران به آنها نگاه خواهند کرد و به آنها دل خواهند بست،

شش

خیلی ها انتظار شکست پرسپولیس را در تبریز خواهند کشید خصوصا آنهای که دایی را مسئول خداحافظی کریم باقری از پرسپولیس و او را مسئول فرار نام ها از این تیم میدانند، شاید این بار زنگ ها در تبریز برای آن خیلی ها، خیلی زود به صدا آید، اما فقط شاید . . . شاید.

هفت

تراکتور در مقابل صنعت نفت آبادان فوتبالی مبتنی بر گردش توپ بالا و تصاحب توپ به اجرا گذاشت، گردش بیش از 40 توپ در میان بازیکنان تراکتور نشان از صبر و حوصله و کار تیمی دارد که در تبریز ویران کننده بازی می کند، شاید این بار سیستم مبتنی بر توپ رسانی به رضائی در تیم پرسپولیس چندان پاسخگو نباشد، شاید این بار دایی واقعا به زانو در آید. فقط شاید.

هشت

بی شک استادیوم بزرگ یادگار امام تبریز فردا در بازی قرمز ها مملو از جمعیت خواهد شد، اما آنها این بار خواهند آمد تا ادب، نزاکت و احترام به میهمان را به نحو احسن به جای آورند، بی شک فردا هواداران کاشانی را شرمنده خواهند کرد، بی شک اینگونه خواهد بود.

O M I D
12-09-2010, 10:30 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1291889020.jpg)

مدير عامل باشگاه گسترش فولاد تبريز صبح امروز (پنجشنبه) با حضور در هتل محل اقامت پرسپوليسي‌ها، با حبيب كاشاني ديدار و گفتگو كرد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، مهدي دادرس مدير عامل باشگاه گسترش فولاد تبريز صبح امروز به هتل شهريار آمد و دقايقي را با حبيب كاشاني‌، سرپرست باشگاه پرسپوليس به گفتگو نشست.
دادرس در اين ملاقات از كاشاني براي بازديد از باشگاه گسترش فولاد دعوت كرد و با استقبال سرپرست باشگاه پرسپوليس مواجه شد.
دادرس و كاشاني پيش از ظهر امروز عازم باشگاه گسترش فولاد شدند. مدير عامل باشگاه گسترش فولاد تبريز كه سابقه زيادي در ورزش دارد، با حبيب كاشاني در خصوص مسائل اقتصادي و ورزشي تبادل نظر كردند كه در پايان نيز از سوي باشگاه فولاد گسترش لوح يادبودي به سرپرست باشگاه پرسپوليس هديه شد.

O M I D
12-09-2010, 10:32 PM

ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و تراكتورسازي از ساعت 15 روز پنجشنبه در ورزشگاه يادگار امام تبريز برگزار شد كه حواشي جالبي به همراه داشت.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، حواشي قبل از بازي سرخپوشان تبريزي و سياه جامگان پرسپوليس بشرح ذيل بود:
1- پيش از آغاز بازي، فراز كمالوند سرمربي تراكتور و محمد نصرتي كاپيتان تيم تبريزي به سمت حبيب كاشاني رفتند و با وي ديدار و روبوسي كردند.
2- مجتبي شريفي، رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال، يوسف كرمي تكواندوكار كشورمان و مهدي دادرس مدير عامل باشگاه فولاد گستر تبريز در جايگاه VIP ورزشگاه حضور داشتند. جالب اينكه شريفي در تمام دقايق نيمه اول اين ديدار با تلفن همراه صحبت مي كرد.
3- بحث داغي در جايگاه VIP در خصوص پنالتي گرفته شده تراكتورسازي و پنالتي‌هاي نگرفته پرسپوليس بين حبيب كاشاني و مسئولان تبريزي برقرار بود.
4- حبيب كاشاني، سامان آقازماني، سعيد حلافي و مسئولان و مديران تيم پرسپوليس، مسير رخكتن تا جايگاه VIP را با خودروي يگان ويژه ورزشگاه طي كردند.

O M I D
12-09-2010, 10:34 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1291901768.jpg)

تیم فوتبال تراکتورسازی با یک گل پرسپولیس را شکست داد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرپسولیس، دیدار تیم های پرپسولیس و تراکتورسازی از هفته هجدهم لیگ برتر باشگاه های کشور د رحالی با سوت خداداد افشاریان آغاز شد که که پرپسولیسی ها به سه شکست متوالی در سه دیدار های لیگ برتر شرایط مناسبی نداشتند.
این دیار با حملات تبریزی ها آغاز شد که تا 10 دقیقه نخست نیز ادامه داشت و سرخ پوشان نیز چندین موقعیت به دست آوردند تا اینکه با خطای علیرضا نورمحمدی مدافع پرسپولیس بر روی ابراهیمی بازیکن تراکتورسازی، تبریزی ها صاحب ضربه پنالتی شدند و کرار جاسم با قرار گرفتن در پشت این توپ آن در دقیقه 27 را وارد دروازه علیرضا حقیقی کرد.
در ادامه خطای مشکوک به پنالتی بر روی امیرحسین فشنگچی را خداداد افشاریان خطا ندانست که با اعتراض سرخ پوشان مواجه شد.
در دقیقه 32 ضربه ایستگاهی هادی نوروزی با فاصله از بالای دروازه سرخ پوشان به اوت رفت. در دقیقه 34 نیز موقعیت خطرناک تراکتورسازی بر روی دروازه پرسپولیس را علی علیزاده از دست داد.
نیمه دوم نیز با حملات تبریزی ها آغاز شد و ضربه ایستگاهی خطناکی را حقیقی دفع کرد. در دقیقه 64 خطای کرار جاسم بر روی محمد نوری باعث اخراج مهاجم عراقی تراکتورسازی شد ولی ده نفره شدن تراکتورسازی، آمدن اشپیتم آرفی و مجتبی زارعی مهاجمان تازه نفس سرخ پوشان، شوت مازیار زارع در دقیقه 90 نیز نتوانست نتیجه را تغییر دهد و در نهایت پرسپولیس چهارمین شکست متوالی خود در این فصل را رقم زد.

O M I D
12-09-2010, 10:35 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1291908764.jpg)

سرمربی تیم فوتبال پرپسولیس گفت: از داوری راضی نیستم و مردم خودشان صحنه های این دیدار را دیدند، اما این باخت را به گردن داوری هم نمی­اندازم.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرپسولیس، علی دایی در کنفرانس مطبوعاتی پس از دیدار پرسپولیس و تراکتورسازی گفت: من از تک تک بازیکنانم ممنونم و دست آنها را می بوسم، برخلاف جریان بازی باختیم، چرا که در هر دو نیمه بهتر از تراکتورسازی بودیم، فکر می­کنم به غیر از یک شوت که نصیب آنها شد موقعیت مناسبی به دست نیاوردند.
دایی در پاسخ به خبرنگاری که از تاثیر داوری بر نتیجه این بازی سوال کرد، اظهار داشت: من درباره داوری حرفی نمی زنم و قضاوت درباره آن را بر عهده مردم می­گذارم و از برنامه های ورزشی و برنامه نود می­خواهم صحنه های پنالتی این بازی و وقت های تلف شده را به دقت بررسی کنند تا کارشناسان درباره آن نظر دهند. اما داوری که در بازی برابر ملوان در تهران در مقابل تماشاگران دو پنالتی مسلم را برای ما نگرفت چطور ممکن است در زمین تراکتورسازی برای ما پنالتی بگیرد، محمد نصرتی در این بازی باید اخراج می­شد اما حتی کارت هم نگرفت، اعلام وقت های تلف شده هم عجیب ترین بخش ماجرا بود. من متوجه نشدم چرا با این همه وقت تلف شده تنها 5 دقیقه آن اعلام شد؟
دایی در ادامه با اشاره به 10 نفره شدن تراکتورسازی تاکید کرد: 10 نفره شده این تیم به ضرر ما تمام شد چرا که آنها رو به بازی تاخیری آوردند و سرمربی آنها سه بار اقدام به تعویض کرد و در هر سه بار چند ثانیه پیش از تعویض جلوی آنها را گرفت. دایی ادامه داد: اگر بدون تعصب به این بازی نگاه کنیم پرسپولیس بهتر از حریف بازی کرد، اما نتیجه نگرفت.
یکی از خبرنگاران حاضر در جلسه پرسید که آیا تبریز ایستگاه پایانی شما در سرمربیگری پرسپولیس است؟ که دایی در پاسخ گفت: پرسپولیس یک باشگاه حرفه­ای است مدیر دارد و چهارچوب و قواعد کار در این باشگاه مشخص است. من هم یک مربی حرفه­ای هستم و باشگاه هر تصمیمی بگیرد، تمکین می­کنم اما چنین مساله ای مطرح نیست، من این تیم را درست می­کنم چون اعتقاد دارم با این بازی روند تیم امیدوار کننده است و قول می­دهم زمانی از این تیم می­روم که پرسپولیس قهرمان شده است.
سرمربی پرپسولیس همچنین در پاسخ به سوالاتی درباره کریم باقری و شیث رضایی، عنوان کرد: درباره آقا کریم هر چه بوده عنوان کرده­ام و می­خواهم از خانواده مادری کریم باقری که در این دو روز با تماس­هایشان سنگ تمام گذاشتند و مرا شرمنده خودشان کردند، تشکر کنم. گویا او این تصمیم را در اعتراض به نیمکت نشینی گرفته است ولی باز هم تاکید می کنم این تفکر را غیر حرفه ای می دانم و از این تصمیم شوکه­ام. شیث رضایی هم از آن روندی که انتظار داشتیم دور شده بود ولی پس از صحبت­هایی که با او داشتم قرار شد که به ترکیب بازگرد.

O M I D
12-09-2010, 10:36 PM

با تصمیم سرپرست باشگاه پرسپولیس 5 درصد از قرارداد بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس کسر شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، به دلیل چهار باخت متوالی در رقابت های لیگ برتر با تصمیم حبیب کاشانی 5 درصد از رقم قرارداد بازیکنان و کادر فنی این تیم کاسته شد.
پرسپولیس در چهار بازی گذشته نتیجه را به تیم های مس کرمان، سپاهان اصفهان، پیکان قزوین و تراکتورسازی تبریز واگذار کرده است.

O M I D
12-10-2010, 07:34 PM
درگيري بدنساز پرسپوليس با نيروهاي انتظامي ورزشگاه تبريز

http://pnu-club.com/imported/mising.jpgيکي از حاشيه‌هايي که در جريان بازي تراکتورسازي ـ پرسپوليس از ديد دوربين‌هاي تلويزيوني جا ماند مربوط به درگيري لفظي محمدرضا مولايي بدنساز پرسپوليس با نيروهاي انتظامي حاضر در ورزشگاه بود. ظاهرا پس از صحنه مشکوک پنالتي دقيقه 29 تمام نيمکت‌نشينان پرسپوليس از جا بلند شده و فرياد پنالتي سر مي‌دهند اما يک مأمور نيروي انتظامي با بدنساز سرخپوشان درگيري لفظي پيدا مي‌کند و وقتي کار بالا مي‌گيرد فرمانده آن مأمور نيز از نيروي تحت فرمانش حمايت مي‌کند. کار به دخالت يک نيروي لباس شخصي هم مي‌کشد و همين مأمور لباس شخصي بدنساز پرسپوليس را تهديد به دستگيري مي‌کند. سرانجام قضيه با وساطت مسئولان باشگاه تراکتورسازي به پايان مي‌رسد.

O M I D
12-10-2010, 07:35 PM
سرنوشت كرانچار در انتظار دايي/ پروژه بركنار در تعطيلات تاسوعا و عاشورا اجرا مي‌شود

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg فصل گذشته درست در همين روزهاي سال بود که زلاتکو کرانچار سرمربي کروات پرسپوليس از سوي حبيب کاشاني سرپرست باشگاه برکنار شد. پس تساوي پرسپوليس مقاب صبا و در تعطيلات رسمي کشور به مناسبت تاسوعا و عاشوراي حسيني و در حالي که تا چند روز بعد از بازي با صبا کاشاني از اين مربي کرواتي حمايت مي‌کرد به يک‌باره حکم برکناري او صادر شد و علي دايي به عنوان جانشين وي روي نيمکت پرسپوليس نشست.
حالا و در حالي که دايي پس از يک سال همکاري با کاشاني چهارمين باخت متوالي را همراه تيمش متحمل شده درست در همان مقطع زماني در خطر برکناري است. کاشاني حتي تا بعد از شکست مقابل پيکان هم از دايي حمايت کرد اما اگر بعد از باخت مقابل تراکتورسازي اين حمايت‌ها ادامه داشته باشد.
دايي نبايد چندان دلش را به مصاحبه‌هاي سرپرست باشگاه خوش کند چرا که به نظر مي‌رسد او در لبه پرتگاه قرار دارد. البته کاشاني دو هفته پيش صراحتا اعلام کرد فقط به مربي ايراني اعتقاد دارد و به نظر مي‌رسد تا پيدا کردن يک گزينه ايده‌آل از اخراج دايي صرف‌نظر خواهد شد.

O M I D
12-11-2010, 07:06 PM

بازي تيم‌هاي فوتبال جوانان پرسپوليس و سايپا از هفته هفتم مسابقات ليگ برتر فوتبال به دليل آلودگي هوا و عدم حضور نيروي انتظامي برگزار نشد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، پايان رأفت سرمربي تيم جوانان پرسپوليس در خصوص لغو ديدار تيم هاي پرسپوليس و سايپا گفت: طي روزهاي گذشته و در هواي آلوده تهران تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم اما اين بازي به علت عدم حضور نيروي انتظامي از سوي مسئولان برگزاري لغو و به روزهاي آتي موكول شد.
سرمربي تيم جوانان قرمزپوش پايتخت افزود: پرسپوليس هم اكنون با 6 بازي و 11 امتياز جزو مدعيان اصلي صدر جدول است.

O M I D
12-11-2010, 07:07 PM
اعتراض پرسپوليسيها به کسر قرارداد

شکستهاي پي در پي تيم فوتبال پرسپوليس در ليگ برتر در نهايت منجر به کسر 5 درصد از قرارداد بازيکنان اين تيم شد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg "سپهر حیدری" و "حسین بادامکی" به نمایندگی از سایر بازیکنان این تیم نزد مسئولان باشگاه رفتند و به کسر 5 درصد از مبلغ قراردادهایشان اعتراض کردند.
طبق شنیده‌ها بادامکی و حیدری مدعی شده‌اند در این وضعیت بحرانی کسر 5 درصد از مبلغ قرارداد بازیکنان باعث افت روحی آنها می‌شود و بهتر است باشگاه این جریمه را برای بازیکنان در نظر نگیرد.
گفتنی است؛ مسئولان پرسپولیس هنوز با این درخواست موافقت نکرده‌اند.

O M I D
12-11-2010, 07:08 PM

ديدار حساس دو تيم مدعي قهرماني يعني پرسپوليس و مقاومت در رده نونهالان به دليل آلودگي هواي تهران لغو شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، سعيد تهراني‌نژاد سرمربي تيم نونهالان پرسپوليس در مورد لغو اين بازي گفت: عليرغم آمادگي كامل جهت رويارويي با تيم مقاومت، مدعي قهرماني و اصلي‌ترين حريف ما در اين دوره از مسابقات به دليل آلودگي هواي تهران برگزار نشد. ضمن اينكه تيم ما تمرينات آماده سازي خود را در همين هواي آلوده پشت سر گذاشته و حتي يك ديدار دوستانه را با تيم داماش گيلان برگزار كرديم و با نتيجه 3 بر 2 به برتري دست يافتيم.
سرمربي تيم نونهالان پرسپوليس همچنين در خصوص زمان انجام اين ديدار افزود: هيات فوتبال بايد در اين مورد تصميم‌گيري كند اما به نظر مي رسد به دليل نزديكي ايام سوگواري سالار شهيدان حضرت امام حسين (ع)، اين ديدار به هفته آينده موكول گردد.
تهراني نژاد در پايان افزود: ما دو بازي نيمه كاره و عقب افتاده داريم كه حتي اگر يكي از آن دو ديدار را ببريم به صدر جدول صعود مي‌كنيم.

O M I D
12-11-2010, 07:10 PM
حضور دستيار خارجي در پرسپوليس قطعي شد

نتايج ضعيف تيم فوتبال پرسپوليس باعث شده سرمربي اين تيم به صورت جدي به دنبال جذب دستيار خارجي باشد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg "علی دایی" که از مدتها پیش به دنبال تقویت نیمکتش بود پس از کسب نتایج ضعیف و دور از انتظار مجددا درخواست جذب دستیار خارجی را به مدیریت باشگاه پرسپولیس داده است.
گفتنی است؛ علی دایی که با مسئولان پرسپولیس داشته به آنها گفته نیمکت تیمش از نظر فنی ضعیف است و نیاز به تقویت دارد.

O M I D
12-11-2010, 07:10 PM
آخرين وضعيت مصدومان پرسپوليس

پزشک پرسپوليس از غيبت سکوبرت در بازي بعدي اين تيم خبر داد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg دکتر فريد زرينه در خصوص مصدومان پرسپوليس اظهار داشت: سپهر حيدري و غلامرضا رضايي به دليل مشکلات عضله‌اي در حال حاضر مصدوم هستند و ما تلاش خواهيم کرد که به بازي بعدي برسند اما هنوز چيزي مشخص نيست.
وي افزود: با توجه به بررسي‌هاي که شده قطعا سکوبرت را هم در بازي آينده نخواهيم داشت. سکوبرت در حال انجام تمرينات ويژه‌ است و به دنبال اين هستيم تا او را براي آينده آماده کنيم.

O M I D
12-11-2010, 07:11 PM
[/URL]
[URL="http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292064772.jpg"]http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/Print/2829)
مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس گزارش سفر به کوالالامپور را تشریح کرد.

منصور بیک محمدلو در رابطه با سمینار دو روزه لیگ قهرمانان آسیا به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، گفت: ریچارد دیوراک مدیر رسانه ای یوفا یکی از سخنرانان و مهمان­های ویژه این سمینار بود که در رابطه با نقش رسانه ها در فوتبال سخنرانی کرد. ایشان همچنین تجربیاتی از لیگ قهرمانی اروپا را به شرکت کنندگان در این سمینار منتقل کرد.
مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس ادامه داد: تیم های هم گروه جام قهرمانی باشگاه­های آسیا جلسات مشترکی برگزار کردند و تعاملاتی از جمله رنگ لباس، محل اقامت تیم ها و غیره را انجام دادند. در این جلسات استانداردهای لباس تیم های شرکت کننده برای آنها مشخص شد.
وی ادامه داد: شرکت کنندگان شام را مهمان حسن آل صبا معاون بن همام بودند، البته مهمان های حاضر انتظار داشتند شخص بن همام در این جلسات حداقل برای لحظاتی حضور می­داشتند.

O M I D
12-11-2010, 07:13 PM
دايي نگران وضعيت غلامرضا رضايي

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران به دليل عملکرد خود در بازيهاي اخير تست مي‌دهد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg به اعتقاد علی دایی، غلامرضا رضایی پس از بازگشت از بازیهای آسیایی گوانگجو نتوانسته عملکرد خوبی داشته باشد و همین موضوع شائبه مصدومیت او را تقویت می‌کند.
باخبر شدیم علی دایی در صحبتی که با رضایی داشته از او پرسیده به دلیل مصدومیت نمی‌تواند بازیهای خوبی برای پرسپولیس ارائه دهد که رضایی هم شایعه مصدومیت خود را تکذیب کرده است.
با این حال دایی برای اینکه خیالش راحت شود از کادر پزشکی خواسته از رضایی تست بگیرد تا مشخص شود وی با مصدومیت برای این تیم بازی نکرده است.

O M I D
12-11-2010, 07:14 PM
محسن زماني داور بين‌المللي دهه‌هاي 40، 50 و 60 فوتبال كشورمان در خصوص قضاوت ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و تراكتورسازي گفت: خداداد افشاريان سرنوشت بازي را عوض كرد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، داور بين‌المللي كشورمان كه چهار ديدار داربي تهران را بدون مشكل قضاوت كرده و كارنامه درخشاني را در دوران داوري خود دارد، در مورد قضاوت بازي تيم‌هاي پرسپوليس و تراكتورسازي اظهار داشت: بنده به دليل اينكه ناظر يك بازي از ليگ دسته اول باشگاههاي كشور بودم، تنها صحنه‌هايي را از طريق تلويزيون دنبال كردم.
وي در ادامه افزود: پنالتي تراكتور سازي به هيچ عنوان درست نبود و داور به اشتباه ضربه پنالتي را اعلام كرد. ضمن اينكه پس از دقايقي در يك صحنه، افشاريان به راحتي از يك پنالتي مسلم و صددرصد به سود پرسپوليس چشم پوشي كرد.
زماني در مورد صحنه خطاي محمد نصرتي بر روي هادي نوروزي نيز گفت: چون فقط صحنه‌هاي اشاره شده از طريق اخبار ورزشي را ديدم، در مورد آن نظر دادم و اگر بازي را به طور كامل و مستقيم مي ديدم، مطمئنا در اين خصوص اظهارنظر مي كردم.
وي ادامه داد: خداداد افشاريان بيشتر قصد دارد، هر مسابقه‌اي را اداره كند تا قضاوت و يقينا جو استاديوم بر روي عملكرد وي تاثير بسزايي دارد. زماني در مورد عملكرد كمك داوران نيز گفت: كمك‌ها مشكل خاصي نداشتند و داور وسط بدليل نزديك بودن به صحنه‌ها هيچ نيازي به پرچم كمك‌ها نداشت.
زماني در پايان افزود: يقينا پرسپوليس در هفته هاي اخير بطور عمد يا غير عمد لطمات زيادي را متحمل شده است. ضمن اينكه در اين بازي، قضاوت افشاريان تاثير زيادي در نتيجه اين ديدار گذاشت و سرنوشت بازي را عوض كرد.

O M I D
12-11-2010, 07:14 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292074521.jpg)

بعد از باخت برابر تراکتورسازی تبریز و عدم نتیجه پرسپولیس در چهار بازی متوالی هواداران این تیم پیگیر علل باخت هستند. در همین رابطه سایت رسمی باشگاه پرپسولیس در گفت و گو با مهاجم این تیم به بررسی آن پرداخت:

پرسپولیس علی رغم برتری نتیجه را واگذار کرد، چرا؟
بازی با تراکتورسازی در تبریز سخت است ولی همه دیدند که تیم ما بازی خوبی را به نمایش گذاشت در حالی که هیچ تیمی نتوانسته بود تا این حد در تبریز آنها را زیر فشار بگذارد. بچه ها همه از جان مایه گذاشتند و آنها تنها با یک پنالتی برنده شدند. خب اگر پنالتی های ما را هم داور در نظر گرفته بود نتیجه بازی عکس می­شد.
البته ما با این شرایط شرمنده هواداران هستیم و از همین هفته سعی می کنیم با یک برد به روال خوب­مان برگردیم.
آیا رفتن تو به گوانگجو تاثیری در روند بازی­هایت در لیگ برتر گذاشته است؟
من در بازی با سپاهان بعد از 8 بازی در 21 روز و در حالی که 4 ساعت هم اختلاف زمانی داشتیم به تیم ملحق شدم و این شرایط قطعا تاثیر خود را در شادابی و خستگی من می گذارد. پیش از رفتن به گوانگجو بازی زیبایی را برابر استیل اذین به نمایش گذاشتیم ولی بعد از آن چندین امتیاز مفت را از دست دادیم. این هفته شرایط بدنی مناسب تری دارم و امیدوارم هر چه زودتر به شرایط ایده آل برگردیم.
تیم مشکل گلزنی دارد و یا از نظر روانی بعد از دریافت گل نمی تواند تمرکز خود را پیدا کند؟
موقعیت هایمان زیاد است و من در بازی با تراکتورسازی موقعیتی نداشتم که گل بزنم در بازی­های قبلی هم موقعیت­های خوبی برایمان پیش آمد که اکثرا روی ما خطای پنالتی شد. من فکر نمی کنم مشکلی در خط حمله داشته باشیم.
به هر حال مشکلاتی هم داریم، تیمی که چهار باخت پی در پی دارد حتما نقاط ضعفی دارد و این باخت ها بی علت نیست. ما تمام انتقادها را می­پذیریم و امیدواریم این تیم بتواند بهتر از نیم فصل اول نتیجه بگیرد.

O M I D
12-11-2010, 07:15 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292077437.jpg)

مربی دروازه­بانان پرپسولیس گفت: چه در برد و چه در باخت کل تیم سهیم هستند.

محمد علی یحیوی درگفت و گو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس درباره عملکرد دروازه­بانان پرسپولیس در چند بازی اخیر تصریح کرد: حقیقی یکی از بهترین روزهایش را در بازی برابر تراکتورسازی داشت. به طور کلی تیم در این شرایط قرار گرفته است و در واقع بایستی عملکرد دروازه­بان را به همراه بقیه تیم سنجید.خط دفاعی و دروازه­بان 50 درصد تیم است و اگر هم عملکرد ضعیفی داشتند در مجموع بایستی بررسی شوند.
یحیوی در پایان ابراز امیدواری کرد: سعی می کنیم در 16 بازی آینده روند تیم رو به بهبود باشد و همه دست به دست هم خود را برای ادامه بازی ها آماده کنیم.

O M I D
12-12-2010, 06:54 PM

رقابت‌هاي جام حذفي فوتبال (جام آزادسازي خرمشهر) روز دوشنبه با برگزاري چهار ديدار از مرحله يك هشتم و يك چهارم نهايي برگزار مي‌شود.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، تيم‌هاي سپاهان و راه آهن از مرحله يك هشتم نهايي مسابقات جام حذفي فوتبال روز دوشنبه در برابر هم صف آرايي مي‌كنند و اين در حالي است كه برنده اين ديدار برابر پرسپوليس قرار خواهد گرفت.
برنامه ديدارهاي جام حذفي بشرح ذيل اعلام شد:
دوشنبه 89/9/22 (ساعت 14:30)
مرحله يك هشتم نهايي
سپاهان – راه آهن (ورزشگاه فولاد شهر اصفهان)
شهرداري ياسوج – كاوه تهران (ورزشگاه تختي ياسوج)
مرحله يك چهارم نهايي
استيل آذين – فولاد خوزستان (ورزشگاه دستگردي تهران)
تراكتورسازي تبريز – ملوان انزلي (ورزشگاه يادگار امام تبريز)
گفتني است؛ برنده بازي تيم‌هاي شهرداري ياسوج و كاوه تهران به مصاف استقلال مي‌رود.

O M I D
12-12-2010, 06:57 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292143075.jpg)

حمید درخشان بازیکن متعصب و ملی پوش اسبق تیم فوتبال سرخپوشان پایتخت گفت: پرسپولیس دچار بحران شده و با درایت مسئولان باشگاه و کادر فنی به موفقیت می رسد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرمربی فعلی تیم شهرداری تبریز در خصوص عدم نتیجه گیری در برابر تیم استقلال اظهار داشت: ما می توانستیم برنده این دیدار باشیم. بازیکنان کم تجربه شهرداری در برابر استقلال کم آوردند و نتوانستند انتظارات را برآورده کنند.
درخشان ادامه داد: تیم ما در شرایطی 10 یاره شد که پیرزاده بازیکن بی تجربه تیم تبریزی با دریافت کارت زرد دوم از زمین مسابقه اخراج شد و این در حالی بود که ما با 10 بازیکن نیز نمایش قابل قبولی داشتیم و حتی تیر دروازه هم به داد آبی پوشان رسید. میثم بائو بازیکن باتجربه شهرداری نیز یک موقعیت صد در صد گلزنی را در دقیقه 90 به هدر داد وگرنه نتیجه بازی رفت را ورزشگاه آزادی تلافی می کردیم.
حمید درخشان در پایان در خصوص خارج شدن بحران از تیم پر طرفدار پرسپولیس افزود: این تیم دچار بحران شده ولی با درایتی که در مسئولان و کادر فنی سراغ دارم، یقینا حبیب کاشانی توانایی خروج این بحران را داراست وگرنه پرسپولیس از نظر فوتبالی و فنی چیزی کم ندارد و مطمئنا به شرایط ایده آل خود در نیم فصل دوم خواهد رسید.

O M I D
12-12-2010, 07:01 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292153057.jpg)

تمرين نوبت صبح سرخپوشان در مجموعه ورزشي درفشي فر در غياب شيث رضايي برگزار شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، كاپيتان تيم پرسپوليس در خصوص عدم حضورش در تمرين صبح روز يكشنبه گفت: به دليل مشكلات شخصي كه داشتم با اجازه علي دايي غايب بودم اما بعدازظهر زير نظر كادر فني تمرين مي‌كنم.
وي افزود: از همه تشكر مي‌كنم كه نگران من هستند. با دستور دايي بعداز‌ظهر تمرينات ويژه‌اي را زير نظر مولايي مربي بدنساز تيم دنبال و فردا هم در تمرينات پرسپوليس حضور پيدا خواهم كرد.
وي در پايان در مورد چهار باخت متوالي تيم گفت: در اين باره حرفي نمي‌زنم چون تمام تمركزم را به اين معطوف كرده‌ام تا از اين شرايط خارج شويم. كادر فني و مسئولان باشگاه زحمات زيادي را براي برون رفت از اين شرايط كشيده‌اند و ما وظيفه داريم آن را جبران نمائيم.

O M I D
12-12-2010, 07:02 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292158714.jpg)

محمد نوري هافبك جنگنده سرخپوشان، امروز (يكشنبه) با لباس شخصي در تمرينات حضور يافت.

نوري در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، در اين باره گفت: «به خاطر آلودگي هوا با مشكلات تنفسي و بدن درد مواجه شده بودم و آمادگي حضور در تمرينات را نداشتم».
هافبك پرسپوليس افزود: «با مراجعه به پزشك تيم، فريد زرينه به من گفت؛ دچار آنفلونزاي شديد شده‌ام و براي درمان نيز داروهايي را به من دادند كه بايد استفاده كنم».
نوري حضور خود در تمرينات فردا را منوط به وضعيت جسماني خود و نظر پزشك تيم دانست.

O M I D
12-12-2010, 07:04 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292158108.jpg)

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز يكشنبه بيست و يكم آذر ماه از ساعت 11 در زمين درفشي‌فر برگزار شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، در تمرين امروز که از ساعت 11 برگزار شد، بازيکنان پس از گرم کردن به استارت‌هاي کوتاه و بلند پرداختند و سپس حفظ توپ و پرسينگ را در دستور کار خود قرار دادند. در مرحله بعدي در قالب دو تيم به فوتبال دست‌گرمي پرداختند.

* قبل از تمرين دو رأس گوسفند قرباني شد.
* علي دايي در ابتداي تمرين 15 دقيقه براي بازيکنان صحبت کرد و تمام تمرينات را زير نظر گرفت.
‌* شيث رضايي، محمد پروين و سکوبرت غايب بودند.
* محمد نوري با تأخير در تمرين حضور پيدا کرد و فقط کنار زمين با لباس شخصي نظاره‌گر تمرين سرخپوشان شد.
* سپهر حيدري و غلامرضا رضايي به دليل مصدوميت اختصاصي تمرين کردند.
* گلرها زيرنظر يحيوي تمرينات ويژه‌اي را انجام دادند.
* حدود 50 هوادار در تمرين حضور داشتند و نظاره گر بودند.
* در آخرين مرحله تمرين بازيکنان حمله به دفاع، سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه را تمرين کردند.

O M I D
12-12-2010, 07:10 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292161761.jpg)

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: «با سامان آقازماني درگير نشدم و مساله‌اي كه پيش آمد در تمرينات ما معمول است. برخوردهاي محكم و بعضا خشن در تمريناتي كه به طور جدي پيگيري مي‌شود، طبيعي است، هر چند ممكن است در آن لحظه، باعث عصبانيت بازيكنان شود».

جلال اكبري در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس درباره انتشار خبر درگيري اين بازيكن با سامان آقازماني، با بيان مطلب فوق، افزود: «به اين مسائل درگيري نمي‌گويند كه بازيكنان بخواهند به خاطر آن با هم مشكل پيدا كنند.
تمرينات پرسپوليس سنگين و جدي است و معمولا پيش مي‌آيد در آن، برخوردهاي محكمي هم صورت بگيرد».
سامان آقازماني هم در اينباره با اشاره به اينكه در تمرينات امروز مشكلي پيش نيامده است، گفت: در يكي از صحنه‌هاي تمرين، جلال اكبري تكل محكمي روي پاي من رفت كه احتمالا از آن صحنه برداشت درگيري شده است. اين مساله صحت ندارد و ما در تمرينات از اين برخوردها كم نداريم كه بخواهيم به خاطر آن به مشكلي بر بخوريم».

O M I D
12-12-2010, 07:12 PM
رضايي: كار شخصي داشتم، از دايي اجازه گرفتم

مدافع پرسپوليس گفت: با اجازه دايي در تمرين امروز غايب بودم.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg شيث رضايي درباره غيبتش در تمرين امروز که باعث شايعاتي شده بود اظهار داشت: امروز به دليل مشکل شخصي که داشتم با اجازه علي دايي غايب بودم و مسئله خاصي نيست.
وي افزود: از همه تشکر مي‌کنم که نگران من هستند. با دستور دايي بعد از ظهر تمرينات ويژه اي زير نظر مولايي مربي بدنساز پرسپوليس دنبال و فردا هم در تمرينات پرسپوليس حضور پيدا خواهم کرد.
وي در پايان در جواب سؤالي در خصوص شرايط پيش آمده در اين تيم و 4 باخت پي در پي گفت: در اين باره حرفي نمي‌زنم چون تمام تمرکزم را به اين معطوف کرده‌ام تا از اين شرايط بيرون آييم. واقعا دايي و مسئولان باشگاه زحمات زيادي کشيده‌اند و ما وظيفه داريم آن را تلافي کنيم.

O M I D
12-12-2010, 07:14 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292159618.jpg)

در گزارش هایی که امروز از تمرینات پرسپولیس در برخی سایت ها و خبرگزاری ها منتشر شده است، خبر درگیری جلال اکبری و سامان آقازمانی دو بازیکن این تیم به چشم می خورد.

حسین عبدی در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، با تکذیب این خبر تاکید کرد: ما از بازیکنان خواسته ایم در تمرینات، بسیار جدی حضور داشته باشند. مساله ای که برخی ها آن را درگیری عنوان کرده اند، برخورد فیزیکی و جدی دو بازیکن در حین تمرین بود که در تمرینات ما طبیعی است.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس افزود: اگر بخواهیم تمرین جدی و برخوردهایی که در تمرینات به وجود می­آید را درگیری بدانیم، این تمرینات جدی یا به قول برخی، این درگیری­ها هر روز به توصیه کادر فنی در تمرینات ما وجود دارد و از این جدیت، کاسته نمی شود.

O M I D
12-13-2010, 06:18 PM

نشست کمیته فنی تیم فوتبال پرسپولیس فردا (دوشنبه) در مجموعه ورزشی درفشی فر برگزار می شود.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، جلسه کمیته فنی سرخپوشان روز دوشنبه پس از تمرین نوبت صبح و از ساعت 13 در سالن کنفرانس مجموعه ورزشی درفشی فر برگزار می گردد.

در این نشست، حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس و کادر فنی، در خصوص مسائل مختلف از جمله عدم نتایج لازم در دیدارهای اخیر بحث و تبادل نظر خواهد شد.

O M I D
12-13-2010, 06:24 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292219296.jpg)

طولانی شدن مصدومیت سکوبرت، مدافعی که اخیرا به جمع سرخپوشان اضافه شده است شایعاتی را پیرا مون این بازیکن مالیایی بوجود آورده است. شایعاتی که از مصدومیت کهنه این بازیکن حکایت دارد.

سایت رسمی باشگاه پرسپولیس برای پاسخگویی به این شایعات با پزشک تیم فوتبال پرسپولیس، درباره وضعیت مصدومیت سکوبرت به گفت و گو پرداخت.
دکتر زرینه با اشاره به وضعیت این بازیکن در تست پزشکی اولیه، گفت:" شخصا در هنگام تست پزشکی این بازیکن حضور داشتم و کشیدگی در عضلاتش وجود نداشت. در حال حاضر هم مشکل خاصی نیست و این کشیدگی عضلانی که در تمرینات پرسپولیس برای او به وجود آمده است برطرف خواهد شد."
پزشک پرسپولیس با رد شایعات مربوط به مصدومیت کهنه سکوبرت، تصریح کرد:" مصدومیت دیگری در این بازیکن نبوده و نیست اما مدت زمان درمان وی کمی طولانی شد که این موضوع در حال بررسی است."
زرینه درباره زمان آماده شدن این بازیکن برای حضور در مسابقات رسمی پرسپولیس، گفت:" سکوبرت قطعا به بازی با صبا نمی‌رسد و درباره بازی بعدی نیز از الآن نمی‌شود اظهار نظر کرد. با این وجود همه تلاش ما این است که این بازیکن را هر چه زودتر آماده حضور در میادین رسمی کنیم."

O M I D
12-13-2010, 06:25 PM

مربی بدنساز پرسپولیس با ابومسلم تسویه حساب کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، محمدرضا مولایی امروز در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال حاضر شد تا درباره مطالبه اش از باشگاه ابومسلم با نماینده این تیم دیدار داشته باشد.
محمدرضا مولایی با دریافت چک 7 میلوین تومانی از 12 میلیون تومان مطالبه­اش با باشگاه ابومسلم مشهد به توافق رسید.

O M I D
12-13-2010, 06:27 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292183862.jpg)

کریم باقری امروز (یکشنبه) در تماسی تلفنی با حبیب کاشانی درباره آخرین وضعیت خود با وی گفت و گو کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، باقری در این تماس تلفنی درباره تصمیم خود درخصوص خداحافظی از فوتبال با سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت و گو کرد.
در پایان این گفت و گوی تلفنی قرار شد کاپیتان سرخپوشان، فردا (دوشنبه) با حضور در باشگاه پرسپولیس در جلسه‌ای با حبیب کاشانی، وضعیت نهایی‌اش با باشگاه را مشخص کند.

O M I D
12-13-2010, 06:29 PM
تمرین نوبت صبح سرخپوشان از ساعت 11 با صحبت های علی دایی در ورزشگاه درفشی فر آغاز شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، محمد منصوری با اجازه سرمربی در تمرینات امروز حضور نداشت. همچنین سکوبرت و محمد پروین به دلیل مصدومیت در تمرین حضور نيافتند.
محمد نوری و غلامرضا رضایی که در دو جلسه گذشته به طور جداگانه تمرین می کردند امروز همراه با تیم به تمرین پرداختند.
سپهر حیدری و علیرضا نورمحمدی زیر نظر محمدرضا مولایی به تمرین پرداختند.
بازیکنان زیر نظر حسین عبدی دو به دو به پاسکاری پرداختند و سپس با نظارت علی دایی پرسینگ و حفظ توپ انجام دادند.
در آخر در یک سوم زمین زیر نظر دایی فوتبال گل کوچک تحت فشار بازی کردند.
به علت دو نوبت بودن تمرینات امروز بازیکنان ناهار را در ورزشگاه درفشی فر صرف کردند.

O M I D
12-13-2010, 06:30 PM

باشگاه پرسپوليس در نامه‌اي به رييس سازمان ليگ خواستار رسيدگي به شكايت اين باشگاه از نحوه قضاوت‌ هاي خداداد افشاريان،‌ داور ديدارهاي پرسپوليس در برابر ملوان بندر انزلي و تراكتورسازي تبريز و در نظر گرفتن سوابق داوران در انتخاب آنها براي بازي‌هاي اين تيم شد.

باشگاه پرسپوليس در اين نامه تاكيد كرده است حق خود را براي ارجاع موضوع به مراجع ذيصلاح فيفا محفوظ مي‌داند.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس،‌ در نامه حبيب كاشاني به عزیز الله محمدی آمده است: "علی رغم حاشیه ها و شایبه هایی که در سطح عموم و نزد هواداران تیم پیروزی ، به واسطه اشتباهات متعدد داور مسابقه دو تیم پیروزی و ملوان بندر انزلی در مورخ 18/7/89، (آقای خداداد افشاریان ) که مورد اذعان عمده کارشناسان داوری کشورمان قرار گرفته ، ایجاد گردید در مسابقه اخیر تیم فوتبال پیروزی تهران و تراکتور سازی تبریز مورخ 18/9/89 نیز که از حساسیت ویژه ای نزد هواداران دو تیم برخوردار بود ، ایشان مجدداً به قضاوت مسابقه برگزیده شده و این مرتبه نیز شاهد وقوع صحنه هایی چالش انگیز در خصوص داوری مسابقه بوده که ظن اشتباه داوری در چندین مورد آن بسیار قوی می‌باشد ."
در ادامه اين نامه آمده است:" مع الوصف ضمن تأکید بر این حقیقت که اینجانب ساحت داوری فوتبال را از هر گونه تهمت ناروا مبرا دانسته و همواره قدردان زحمات این قشر ارزشمند در عرصه فوتبال می باشم، مستدعی است جهت پیشگیری از بروز حواشی و شایبه‌های پیرامونی که سبب تهییج هواداران تیم پیروزی گردیده و از این رهگذر ضمن تضرر به باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی ساحت داوری فوتبال ایران را در معرض اتهام ناروا قرار می‌دهد ، جهت ارجاع امر به کمیته داوران فدراسیون فوتبال دستور مقتضی را صادر نماید تا ضمن بررسی مراتب، آن مرجع محترم در انتخاب داوران مسابقه، سوابق موجود را لحاظ نمایند.
در پايان اين نامه تاكيد شده است:" بی تردید باشگاه پیروزی این حق را برای خویش قائل است تا از طریق مراجع ذیصلاح فیفا موضوع را پیگیری نموده تا روند انجام فعالیت‌های داوری مسابقات در لیگ برتر کشور مورد توجه جدی آن مرجع محترم قرار گیرد."

O M I D
12-13-2010, 06:33 PM
حاج رضايي: وضعيتي كه پرسپوليس به آن دچار شده در فوتبال طبيعي است

امير حاج رضايي گفت: شرايط بحراني با شرايطي که پرسپوليس در حال حاضر دارد تفاوت مي‌کند، به اعتقاد من اين اتفاقات کاملا طبيعي است چرا که فوتبال کوچه پس‌کوچه است و اتوبان يکطرفه نيست که هميشه اتفاقاتي که مي‌خواهيم رخ دهد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg اين کارشناس فوتبال دررابطه با شرايط تيم فوتبال پرسپوليس و اين که 4 شکست پياپي بي‌سابقه بوده است، اظهار کرد: اين اتفاقات در فوتبال رخ مي‌دهد، اگر ما تمرين‌هاي يک تيم را نبينيم و در طول هفته با آنها همراه نباشيم نمي‌توانيم قضاوت درستي از شرايط آنها داشته باشيم.
وي ادامه داد: ما بايد از منظر بازي‌هايي که از پرسپوليس مي‌بينيم اين تيم را ارزيابي و آسيب‌شناسي کنيم که چه مسائلي در تيم تاثيرگذار است. همواره وقتي تيمي مشکل دارد مشکلاتش به دو بخش داخلي و بيروني تقسيم مي‌شود. مطمئنا ما از داخل تيم هيچ اطلاعي نداريم و نمي‌دانيم که چه اتفاقاتي مي‌افتد.
حاج رضايي در پاسخ به اين سوال که مي‌توان با توجه به اتفاقات بيروني پرسپوليس نظير کنارگذاشتن شيث رضايي و کريم باقري از ترکيب، به حال و هواي درون اين تيم هم پي برد؟ گفت: مطمئنا شرايط بيروني در يک تيم خيلي تاثيرگذار است تا زماني که يک مربي با تيمش در حال کارکردن است، بايد از او حمايت کرد و تنها زماني که از آن تيم جدا شد مي‌توان از او انتقاد کرد و گفت که چه کارهايي را انجام نداده است. مسلما دايي مربي بي‌تجربه‌اي نيست، بايد ديد چگونه به اين نظر رسيده که بازيکني مانند شيث را کنار بگذارد و از توانايي‌هاي او صرف نظر کند. وضعيت باقري هم که روشن است چرا که خود او گفته بود احساس مي‌کند ديگر براي تيمش مفيد نيست.
وي افزود: پيشنهاد من اين است که شخصا با دايي صحبت شود، به هر حال اين مربي است که با تيمش کار کرده و تيمش را به طور کامل مي‌شناسد اما ما تنها بازيهاي يک تيم را مي‌بينيم که چگونه پشت سر گذاشته شده‌اند. طبيعي است که پرسپوليس در اين چند وقت اصلا نتايج خوبي نگرفته است و در فوتبال هم رسم است که بعد از اين شکست‌ها اول به سراغ سرمربي مي‌روند. بايد بگويم که در فوتبال خارج همه چيز در جاي خودش قرار دارد و مربي حيطه وظايف خود را مي‌داند. اما در ايران کارهاي يک مربي هميشه در حيطه وظايفش نيست و اين روزها با توجه به مسئله اقتصادي که خيلي مهم شده است و تعويض يک مربي با برگشت سرمايه همراه است. در فوتبال دنيا وقتي يک مربي تعويض مي‌شود بايد به کميته‌هاي مختلف گزارش ارائه کند و در کل عوامل بسيار زيادي در يک تيم هستند که موفقيت يک تيم را مي‌سازند. مي‌خواهم بگويم اين مجموعه است که سرنوشت يک تيم را مشخص مي‌کند و کادرهاي مختلفي در يک باشگاه اعم از کادرپزشکي، کادرفني، تدارکات و مديريت باعث رقم خوردن نتايج يک تيم مي‌شوند. مطمئنا تيمي که بد تمرين کند يا يکسري از امکانات و شرايط مسابقه را نداشته باشد موفق نخواهد شد. به نظر من مجموعه پرسپوليس باعث شده که باخت‌هاي اخير اتفاق بيفتد.
اين کارشناس فوتبال در خصوص اين موضوع که چرا باشگاه پرسپوليس برخلاف باشگاه‌هاي ديگر پس از چهار باختي که اين تيم متحمل شده هيچ اولتيماتومي را به سرمربي خود نداده گفت: به نظرمن اين موضوع عجيبي نيست. طبيعي است که مديريت پرسپوليس منافع تيمش را به هر چيزي ترجيح مي‌دهد. ممکن است جامعه فوتبال و هواداران پرسپوليس از نتايج اين تيم راضي نباشند اما اين مديريت باشگاه است که تصميم مي‌گيرد چه اتفاقي بايد رخ دهد.
وي ادامه داد: بايد با فوتبال زندگي کرد تا به يک قضاوت عادلانه از شرايط دايي و پرسپوليس رسيد. تا زماني که دايي با پرسپوليس قرارداد دارد مي‌تواند در حوزه اختيارات خود عمل کند و حق هم دارد اما اين اختيار باشگاه است که هر زمان خواست او را از سمتش برکنار کند.
حاج رضايي در پاسخ به اين سوال که آيا پرسپوليس اکنون در يک بحران به سر مي‌برد يا خير گفت: اين يک بحران نيست بلکه مشکلي است که براي پرسپوليس به وجود آمده است. شرايط بحراني با شرايطي که پرسپوليس در حال حاضر دارد تفاوت مي‌کند، به اعتقاد من اين اتفاقات کاملا طبيعي است چرا که فوتبال کوچه پس‌کوچه است و اتوبان يکطرفه نيست که هميشه اتفاقاتي که مي‌خواهيم رخ دهد. کوچه‌هاي بن بست زيادي در فوتبال وجود دارد که هر لحظه ممکن است يک تيم با آنها روبرو شود. من شخصا مي‌گويم که به دليل اينکه در فوتبال زندگي مي‌کنم اين وضعيت پرسپوليس برايم تعجب برانگيز نيست، ضمن اين که من فقط ديدگاه خودم را مي‌گويم و ممکن است افراد ديگر نظرات متفاوتي داشته باشند.
حاج رضايي در مورد آينده پرسپوليس نيز گفت: به نظر من اين شرايط براي پرسپوليس پايدار نخواهد ماند و مطمئنا تغيير خواهد کرد.

O M I D
12-13-2010, 06:34 PM
مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس:پول زور نمي‌خواهيم، هوار محمد بايد حق‌مان را بدهد

مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس گفت: طبق قرارداد و قانوني که وجود دارد هوار ملا محمد بايد 20 درصد از قراردادش را به ما بدهد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مصطفي شکري در خصوص اظهارات هوار ملا محمد که گفته بود پول زور به پرسپوليس نمي‌دهم، عنوان کرد: از صحبت‌هاي اين هافبک عراقي تعجب مي‌کنم. هوار محمد اگر بخواهد با يک باشگاه ايراني قرارداد ببندند طبق قوانين و قراردادي که وجود دارد بايد 20 درصد از قراردادش را به ما پرداخت کند. ما پول زور از ايشان نمي‌خواهيم اما حق‌مان را مي‌گيريم.
وي در جواب اين سؤال که اگر او به ايران نيايد و با يک تيم خارجي قرارداد ببندند شرايط چگونه مي‌شود گفت: در هر صورت او بايد ITC خود را از فوتبال ايران بگيرد و به همين دليل با فدراسيون فوتبال طرف مي‌شود و بايد اين پول را بدهد. در قراردادش اين موضوع اعلام شده بود و در هنگام ترانسفر بايد هوار ملامحمد 20 درصد از قراردادش را به باشگاه پرسپوليس بدهد.
هوار محمد سال گذشته با قراردادي 2 ساله به پرسپوليس پيوست اما پس از يک فصل اين تيم را ترک کرد و اکنون بايد بابت حق ترانسفر 20 درصد به پرسپوليس بدهد.

O M I D
12-17-2010, 06:42 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292324337.jpg)

ادموند بزيك بازيكن با اخلاق و مهاجم گلزن و محجوب اسبق تيم فوتبال پرسپوليس كه سابقه آقاي گلي و گلزني به آبي پوشان را نيز در كارنامه دارد، در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس به نكات جالب توجهي اشاره كرد كه از نظرتان مي‌گذرد:

بزيك هميشه محبوب هواداران، در حال حاضر مشغول چه كاري است؟
يك ورزشكار در هر شرايطي، هر كاري را در كنار ورزش انجام مي دهد و من هم از اين قاعده مستثني نيستم و هم اكنون قصد دارم با تجارب كسب شده، تيم‌هاي پايه باشگاه آرارات را در حد مطلوب راه اندازي و سازندگي كنم.
بودند بازيكناني كه نصف تو سابقه ورزشي و حضور در پرسپوليس را نداشتند اما هميشه سعي كردند جلوي چشم باشند و در رسانه ها حضور يابند اما «ادوي» پرسپوليس چرا سعي مي‌كند در سايه باشد؟
دوست ندارم مثل كساني كه مي‌خواهند رده‌هاي فني را چند تا يكي طي كنند، باشم، به همين دليل تلاش مي‌كنم پله‌هاي ترقي را يكي، يكي، اصولي و فني پشت سر بگذارم و اصلا علاقه ندارم تحت هر شرايطي به موفقيت برسم.
فكر مي‌كنيد چرا اين بحران بوجود آمده است؟
هميشه دو تيم پرسپوليس و استقلال محكوم به برد هستند و نتايج اين دو تيم بيشتر از ديگر تيم ها نمايان مي‌شود. سپاهان، ذوب آهن و تيم‌هاي ديگر اگر هم نتيجه نگيرند به اندازه اين دو، برد رسانه‌اي و مطبوعاتي ندارند. از سوي ديگر اين تيم در فصل نقل و انتقالات در پست‌هاي مورد نياز، بازيكنان كليدي نگرفته و بازيكنان حاضر هم هنوز با تيم هماهنگ نشده‌اند، كه اميد است در نيم فصل دوم پرسپوليس با بازي‌هاي قابل قبول به صدر جدول برسد.
ادموند بزيك اگر در نظرسنجي برنامه 90 شركت مي كرد، كدام گزينه را انتخاب مي نمود؟
گزينه يك را انتخاب مي‌كردم و مشكل تيم را بازيكنان و حواشي موجود مي‌دانم.
قياس مسائل حاشيه‌اي زمان شما با زمان فعلي را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
زمان ما حواشي بود اما نه به اندازه كنوني. در آن زمان روزنامه‌ها اينقدر زياد و پرتيراژ نبود و بازيكنان تنها سرگرم تمرينات و حضور در تركيب اصلي و رضايت هواداران بود اما برخي بازيكنان در حال حاضر سعي مي‌كنند با ورود به حواشي خودشان را در مطبوعات و رسانه ها مطرح كنند كه يقينا اين حاشيه‌ها به فوتبال كشور صدمه مي‌زند.
در خصوص تيم ملي پيشكسوتان و حضور بزيك در اين تيم چه نظري داريد؟
اين تيم بايد دو ماه پيش از اين تشكيل مي‌شد اما هم اكنون وضعيت تيم خوب است و من سعي مي‌كنم با تمرينات مضاعف به اين تيم برسم و در آن بازي كنم.
ادموند بي‌شك در مورد عدم گلزني تيم پرسپوليس نظرات جالبي خواهد داشت؟
اين شرايط براي هر تيم و بازيكني پيش مي‌آيد. در اين خصوص بايد ديد در يك بازي چند موقعيت نصيب مهاجمان مي‌شود و تقويت مهاجمان توسط هافبك‌هاي تيم مورد ديگري است كه بايد به آن اشاره شود، اما يك مهاجم حرفه‌اي حتي اگر با شناخت كافي از سوي مدافعان نسبت به بازي خود مواجه شود، مي تواند با بازيسازي براي ديگر بازيكنان تيم، بهترين نقش را ايفا كند. از سوي ديگر در زمان ما، اگر طي دو بازي گلزني نمي‌كرديم با توبيخ مواجه مي‌شديم.
ماه محرم و شب تاسوعا براي ارامنه ايراني چگونه برگزار مي شود؟
ما در يك كشور اسلامي زندگي مي‌كنيم و همه ايراني‌ها از يك اصل كه همان خونگرمي و احترام متقابل است سود مي‌برند. ارامنه نيز در هر شرايطي چه در ماه هاي سوگواري و چه در ايام عيد با مسلمان همراه بوده و در ماه‌هاي عزيزي مثل محرم كليه شئونات اسلامي را به شكل ارزنده‌اي رعايت مي‌كنند و عزاداري آنها اگر بالاتر از بقيه نباشد، مطمئنا كمتر نخواهد بود.
حرف آخر...
اميدوارم تيم محبوبم پرسپوليس هر چه سريعتر از اين بحران خارج شود و يقين دارم اين تيم با مديريت موفق حبيب كاشاني و درايت علي دايي و كادر فني در سه جام ليگ، حذفي و آسيا موفق و سربلند مي‌شود.

O M I D
12-17-2010, 06:44 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292326595.jpg)

اولين مربي ايراني كه تيم ملي كشورمان را به جام جهاني برد، كسي نبود جز حشمت ا... مهاجراني. نام اين مربي بي شك ما را به دوران طلايي ف وتبال و حضور در جام جهاني 1978 آرژانتين مي اندازد.

آن زمان كه تيم ملي ايران با بازيكناني همچون علي پروين، غفور جهاني، حسن روشن، حسن نظري، محمد صادقي، ابراهيم قاسمپور، آندرانيك اسكندريان، نصراله عبدالهي، ناصر حجازي و... همراه بود و به سرمربيگري حشمت ا... مهاجراني در اين مسابقات شركت كرد.
بر همين اساس سايت رسمي باشگاه پرسپوليس به دليل حضور مهاجراني در خارج از كشور، طي چند سوال، مصاحبه اي را با وي انجام داد كه از نظرتان مي‌گذرد:
نيم فصل ليگ دهم را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
هميشه ليگ‌هاي فوتبال ما پديده داشته است اما ليگي كه پديده نداشته باشد، فوتبال ملي ما را با مشكل مواجه مي كند. در نيم فصل اول پديده نداشتيم و تا وقتي كه نتوانيم كشف استعداد كنيم، فوتبال ما پيشرفت نخواهد داشت.
دلايل عدم پيشرفت فوتبال در ايران چيست؟
ليگ ما با وقفه دنبال مي‌شود ضمن اينكه اين موضوع بر خلاف ميل باطني رئيس سازمان ليگ مي‌باشد. تيم‌هاي ليگ نبايد فداي تيم ملي گردند و همچنين تيم ملي نبايد جايگاهش به خطر بيفتد. هر كدام از طرفين بايد جاي خود باشند چون يك تيم ملي خوب از دل يك ليگ پويا خارج مي شود.
در مورد پرسپوليس و اين شرايط بحران چه ارزيابي داريد؟
پرسپوليس هميشه بزرگ بوده و هست اما اين تيم را در اين چند سال، اينگونه نديده بودم. نكته قابل اشاره در اين تيم حضور مديري چون كاشاني و اسطوره اي به نام دايي است كه رمز موفقيت سرخپوشان است. تنها مشكل پرسپوليس به نظر من بازيكناني است كه هم سطح ديگر تيمها هستند. تيم پرسپوليس بايد هميشه از وجود بازيكنان برتر و بالاتر از رده ليگ بهره ببرد كه اين امر با تلاش مضاعف بازيكنان ميسر خواهد شد.
حرف آخر...
پرسپوليس مطمئنا به شرايط ايده آل خود باز مي گردد و هواداران اين تيم نبايد نگران شرايط كنوني و رده هاي جدول باشند.

O M I D
12-17-2010, 06:47 PM

سرمربی تیم فوتبال امید پرپسولیس گفت: تا کنون سابقه نداشته طی دو روز حکمی درباره تیم های پایه صادر ش ود و حتی کپی حکم بازیکن ما در دست مربیان پایه سایر تیم ها در هیئت فوتبال می­گشت.

در پی اعلام حکم هیئت فوتبال استان تهران بر اعلام نتیجه 3 بر صفر در 5 بازی تیم امید پرسپولیس به دلیل مشکل مشمولیت کامران تجری بازیکن این تیم، منوچهر عبدالله نژاد سرمربی این تیم در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس توضیحاتی ارائه داد و گفت: سه شنبه هفته قبل در ساعت 19 شب از این بازیکن دعوت کردند تا برای پاسخگویی به این شبهه به هیئت فوتبال استان تهران برود، او بایستی از چند ارگان و سازمان استعلام می گرفته اما وی تنها دو روز کاری برای ارائه مدارکش فرصت داشت. دو روز پیش هم که برای ارائه حکم رفته بود با رفتار نامناسب مسئول مربوطه مواجه شد.
سرمربی تیم فوتبال امید پرسپولیس، یادآوری کرد: طی سال­های اخیر سابقه نداشته آقایان در ظرف چند روز به پرونده­های اینچنینی رسیدگی کنند و معلوم نیست چه دست­های پشت پرده است که اینگونه با پرپسولیس برخورد می­کنند و هدفشان از چنینی رفتارها چیست؟ مثلا ماه­ها قبل تیم نونهالان استیل آذین به دلیل استفاده از 4 بازیکن صغر سنی متهم شد و در حال حاضر که این باشگاه 4 بازیکن مذکور را از تیم­شان کنار گذاشته­ اما هنوز تیم­های شاکی منتظر صدور حکم مربوطه هستند.
وی خاطرنشان کرد: آیین نامه انضباطی تصریح دارد، در صورتی که اتهامی متوجه بازیکن می شود در صورتی آن تخلف منجر به صدور حکم برد 3 بر صفر برای تیم مقابل می شود که آن بازیکن در آن بازی ها تاثیر گذار بوده باشد. حال این تاثیر گذاری در طی دو روز چگونه مشخص شده برای ما جای سوال دارد. در نهایت این مشکل را از طریق معاونت حقوقی باشگاه پیگیری خواهیم کرد.

O M I D
12-17-2010, 06:51 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292326638.jpg)

سرخپوشان تهرانی در شب‌های محرم با حضور در هیات‌ها و مساجد، در مراسم سوگواری سالارشیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) شرکت کردند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، شب گذشته نیز تعدادی از بازیکنان پرسپولیس با حضور در هیات‌ها در مراسم سوگواری شرکت کردند.
علیرضا حقیقی، سنگربان جوان پرسپولیس نیز از جمله بازیکنانی بود که با حضور در هیات طفلان مسلم، در مراسم عزاداری امام حسین (ع) و اهل بیت ایشان شرکت کرد.
در این مراسم که با سخنرانی و نوحه سرایی همراه بود، حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس نیز حضور داشت.

O M I D
12-17-2010, 06:53 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292561449.jpg)

پرسپولیسی‌ها در شب‌های تاسوعا و عاشورا با حضور در مجالس و مراسم‌های عزاداری به سوگواری برای حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و خاندان اهل بیت (علیهم السلام) پرداختند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان تهرانی و تعدادی دیگر از اهالی ورزش و فوتبال در این شب‌ها با حضور در مسجد حضرت علی اکبر (ع) در خیابان هاشمی تهران، به عزاداری برای سالار شهیدان پرداختند.
شیث رضایی، امیرحسین فشنگچی و علیرضا حقیقی از جمله بازیکنان پرسپولیس بودند که در شب‌های تاسوعا و عاشورا در مراسم عزاداری در مسجد حضرت علی اکبر (ع) حضور یافتند.
آرش برهانی بازیکن استقلال نیز در این مسجد حضور یافت.
حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسولیس در این شب‌ها در مراسم عزاداری مسجد حضرت علی اکبر(ع) حضور داشت.

O M I D
12-17-2010, 06:53 PM
عبدالله نژاد:نمي‌دانم چه دست هاي پشت پرده‌اي عليه پرسپوليس است

سرمربي تيم فوتبال اميد پرسپوليس گفت: تاکنون سابقه نداشته طي دو روز حکمي درباره تيم هاي پايه صادر شود و حتي کپي حکم بازيکن ما در دست مربيان پايه ساير تيم ها در هيئت فوتبال باشد!

در پی اعلام حکم هیئت فوتبال استان تهران بر اعلام نتیجه 3 بر صفر در 5 بازی تیم امید پرسپولیس به دلیل مشکل مشمولیت کامران تجری بازیکن این تیم، منوچهر عبدالله نژاد سرمربی این تیم گفت: سه شنبه هفته قبل ساعت 19 از این بازیکن دعوت کردند تا برای پاسخگویی به این شبهه به هیئت فوتبال استان تهران برود. او بایستی از چند ارگان و سازمان استعلام می گرفته اما وی تنها دو روز کاری برای ارائه مدارکش فرصت داشت. دو روز پیش هم که برای ارائه حکم رفته بود با رفتار نامناسب مسئول مربوطه مواجه شد.
سرمربی تیم فوتبال امید پرسپولیس، یادآوری کرد: طی سال­های اخیر سابقه نداشته آقایان در ظرف چند روز به پرونده­های اینچنینی رسیدگی کنند و معلوم نیست چه دست­های پشت پرده است که اینگونه با پرسپولیس برخورد می­کنند و هدفشان از چنین رفتارهایی چیست؟ مثلا ماه­ها قبل تیم نونهالان استیل آذین به دلیل استفاده از 4 بازیکن صغر سنی متهم شد و در حال حاضر که این باشگاه 4 بازیکن مذکور را از تیم­شان کنار گذاشته­ اما هنوز تیم­های شاکی منتظر صدور حکم مربوطه هستند.

وی خاطرنشان کرد: آیین نامه انضباطی تصریح دارد، در صورتی که اتهامی متوجه بازیکن می شود در صورتی آن تخلف منجر به صدور حکم برد 3 بر صفر برای تیم مقابل می شود که آن بازیکن در آن بازی ها تاثیر گذار بوده باشد. حال این تاثیر گذاری در طی دو روز چگونه مشخص شده برای ما جای سوال دارد. در نهایت این مشکل را از طریق معاونت حقوقی باشگاه پیگیری خواهیم کرد.

O M I D
12-18-2010, 07:40 PM

تيم فوتبال پرسپوليس روز يكشنبه ميزبان صباي قم از هفته نوزدهم مسابقات ليگ برتر مي‌باشد و اين در شرايطي است كه سرخپوشان پايتخت روز شنبه در هتل المپيك اسكان مي‌يابند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، اردوي قبل از مصاف قرمزپوشان در برابر صبا، پس از آخرين تمرين اين تيم در هتل المپيك برگزار مي‌شود.
بر همين اساس، روابط عمومي باشگاه پرسپوليس تدارك ويژه‌اي براي كادر فني و بازيكنان در نظر دارد كه پخش كليپ بازي‌هاي قبلي اين تيم، از جمله برنامه‌هاي اين اردو مي‌باشد.
گفتني است؛ تيم‌هاي پرسپوليس و صباي قم از ساعت 14:15 روز يكشنبه در ورزشگاه آزادي به مصاف هم مي‌روند.

O M I D
12-18-2010, 07:42 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292660680.jpg)

آخرين جلسه تمريني سرخپوشان قبل از ديدار با صباي قم از ساعت 14 روز شنبه در مجموعه ورزشي درفشي‌فر برگزار مي‌شود.

به گزارش سايت رسمي پرسپوليس، سرخپوشان پس از تعطيلي يك روزه (پنجشنبه) به دليل ايام سوگواري سالار شهيدان حضرت امام حسين (ع) و ياران با وفايش، از روز جمعه به تمرين پرداختند و امروز (شنبه) آخرين دستورات و تاكتيك‌هاي تيمي را زير نظر كادر فني مرور مي‌كنند تا با آمادگي كامل روز يكشنبه بيست و هشتم آذر ماه در ورزشگاه آزادي تهران به مصاف صبا بروند.
گفتني است؛ طبق نظر كادر فني، تمرينات روز شنبه اين تيم، پشت درب‌هاي بسته برگزار مي‌شود.

O M I D
12-18-2010, 07:43 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292669853.jpg)

بازيكن جوان تيم فوتبال پرسپوليس به دليل مصدميت و دوري از ميادين رسمي با نظر كادر فني از ليست سرخپوشان خارج شد.

به گزارش سايت رسمي پرسپوليس، محمد پروين بازيكن آينده‌دار سرخپوشان كه در كليه رده‌هاي سني اين تيم حضور داشته است، به دليل مصدوميت شديد و پارگي رباط صليبي از فهرست قرمزپوشان خارج شد.
بر همين اساس، باشگاه با نظر كادر فني، براي جذب بازيكن جايگزين (زير 23 سال) اقدام خواهد كرد.

O M I D
12-18-2010, 07:44 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292669689.jpg)

كميته داوران فدراسيون فوتبال اسامي داوران هفته نوزدهم را در حالي اعلام كرد كه يدا... جهانبازي قضاوت بازي تيم‌هاي پرسپوليس و صباي قم را بر عهده خواهد داشت.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، برنامه، زمان، مكان و اسامي داوران هفته نوزدهم مسابقات ليگ برتر (جام خليج فارس) به شرح ذيل اعلام شد:
يكشنبه 28/9/89
پرسپوليس - صباي قم (ورزشگاه آزادي-تهران) ساعت 14:15
داوران: يدالله جهانبازي-محسن فريماني-مسعود فرح نيا-پيروز سيف الله پور-ناظر: فريدون اصفهانيان
سايپا – نفت آبادان (ورزشگاه انقلاب-كرج) ساعت 15
داوران: سعيد مظفري زاده-ويشگاهي-مهدي الوندي-عليرضا شيخي-ناظر:حتم بك پور
پاس همدان - استيل آذين (ورزشگاه قدس-همدان) ساعت 15
داوران: شاهين حاج بابايي-رحيم شاهين-مهرداد تقي زادگان-غلامرضا مستقيم-ناظر:مسعود فلاح
راه آهن - تراكتورسازي تبريز (ورزشگاه تختي-تهران) ساعت 15
داوران: سيد مهدي سيد علي-حميد نظري-حسن يوسفي-عبدالحسين ايازي-ناظر:حسين خوشخوان
شهرداري تبريز - نفت تهران (ورزشگاه يادگار امام(ره)-تبريز) ساعت 15
داوران: بابك وسيله بر-صادق نوري-سعيد قاسمي-محمد دوستي-ناظر:حبيب الله شيرازي
ذوب آهن - مس كرمان (ورزشگاه فولاد شهر اصفهان) ساعت 15
داوران: سعيد بخشي زاده-داود رفعتي-حميد غمزه-آرش خرميان-ناظر:سيامك بخشي
ملوان بندرانزلي - سپاهان (ورزشگاه تختي-انزلي) ساعت 15
داوران: هدايت ممبيني-مرتضي كريمي-سعيد علي نژاديان-مرداس جابري-ناظر:رحيم رحيمي مقدم
شاهين بوشهر - پيكان قزوين (ورزشگاه بهشتي-بوشهر (ساعت 15
داوران: رحيم مهر پيشه-صفدر احمدي-مهدي عاليقدر-محمدرضا خداپرست-ناظر:محمد علي فروغي
فولاد خوزستان-استقلال (ورزشگاه تختي-اهواز) ساعت 16:15
داوران: مسعود مرادي-حيدر شكور-غلامحسن كهوري-اسماعيل آمري-ناظر:غلامرضا بهروان.

O M I D
12-18-2010, 07:45 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292673350.jpg)

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: «با انجام يك بازي مردانه و خوب در برابر صبا، به ناكامي‌هاي هفته‌هاي اخي ر پايان مي‌دهيم و از خجالت هواداران در مي‌آييم».

محمود خوردبين در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس درباره آخرين وضيت اين تيم، افزود: «در هفته اخير تمرينات خوب و شادابي را پشت سر گذاشتيم و كادر فني با بررسي بازي‌هاي گذشته، نقاط ضعف و قوت تيم را آناليز و براساس آن تمرينات مناسبي را تدارك ديده است».
وي تصريح كرد: «انشاءا... اين تمرينات نتيجه خواهد داد و بازيكنان هم تمام تلاششان را مي‌كنند تا پرسپوليس از وضعيت كنوني خارج شود. ما مطمئنا با يك برد مي‌توانيم روي نوار موفقيت گام برداريم و دوباره به جمع مدعيان اضافه شويم».
خوردبين تاكيد كرد: «به هوادارانمان قول مي‌دهيم تمام تلاشمان را براي سربلندي پرسپوليس و خوشحالي آنها انجام دهيم و در اين مسير با تمام قدرت بجنگيم».

O M I D
12-18-2010, 07:45 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292673350.jpg)

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: «با انجام يك بازي مردانه و خوب در برابر صبا، به ناكامي‌هاي هفته‌هاي اخي ر پايان مي‌دهيم و از خجالت هواداران در مي‌آييم».

محمود خوردبين در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس درباره آخرين وضيت اين تيم، افزود: «در هفته اخير تمرينات خوب و شادابي را پشت سر گذاشتيم و كادر فني با بررسي بازي‌هاي گذشته، نقاط ضعف و قوت تيم را آناليز و براساس آن تمرينات مناسبي را تدارك ديده است».
وي تصريح كرد: «انشاءا... اين تمرينات نتيجه خواهد داد و بازيكنان هم تمام تلاششان را مي‌كنند تا پرسپوليس از وضعيت كنوني خارج شود. ما مطمئنا با يك برد مي‌توانيم روي نوار موفقيت گام برداريم و دوباره به جمع مدعيان اضافه شويم».
خوردبين تاكيد كرد: «به هوادارانمان قول مي‌دهيم تمام تلاشمان را براي سربلندي پرسپوليس و خوشحالي آنها انجام دهيم و در اين مسير با تمام قدرت بجنگيم».

O M I D
12-18-2010, 07:48 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292673705.jpg)

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: اين باشگاه هيچ گونه شكايتي از حوار ملا محم د بازيكن اسبق و عراقي تيم پرسپوليس نكرده است.

به گزارش سايت رسمي پرسپوليس، حوار ملا محمد بازيكن عراقي فصل گذشته سرخپوشان كه هم اكنون قصد دارد در يكي از تيم‌هاي ليگ برتري ايران حضور يابد، به جهت رعايت قوانين فوتبال براي صدور ITC مكلف به پرداخت مبلغي به باشگاه پرسپوليس است.
بر همين اساس، منصور بيك محمدلو اعلام كرد: اگر حوار به تيم‌هاي خارجي مي‌پيوست، مشكلي براي صدور ITC نداشت اما براي فعاليت مجدد ورزشي در ايران بايد 20 درصد از كل مبلغ قراردادش را كه پيش از اين دريافت نموده بود را براي صدور كارت بازي به باشگاه قبلي (پرسپوليس) پرداخت كند.
مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس در ادامه گفت: مطابق قانون، هافبك عراقي سرخپوشان بايد اين مبلغ را بابت صدور ITC به اين باشگاه عودت دهد تا بتواند در ليگ ايران فعاليت كند.
منصور بيك محمدلو در خصوص جذب عماد محمد رضا نيز افزود: باشگاه پرسپوليس براي جذب بازيكن عراقي فصل گذشته تيم سپاهان تمام اقدامات لازم را انجام داد اما وي پس از توافقات نهايي براي صدور كارت بازي رفت، ولي ديگر باز نگشت.
مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس در مورد زمان حضور و توافقات انجام شده گفت: عماد محمدرضا ساعت 14:30 روز 22 مهر ماه سال جاري به همراه مدير برنامه‌هايش در باشگاه حضور يافت و در تمام موارد با مسئولان باشگاه به توافق رسيد. بازيكن عراقي در خصوص كليه موارد از جمله محل سكونت و اهم درخواست‌هايش با باشگاه و كادر فني تيم به توافق رسيد و گفت: در ايران فقط در تيم پرسپوليس بازي خواهد كرد و براي دريافت رضايتنامه، عازم مصر شد كه پيش از اين نيز از سوي مسئولان باشگاه به وي اعلام شده بود كه جهت پرداخت مبلغ صدور ITC، باشگاه آمادگي كامل همكاري دارد كه با مخالف عماد محمدرضا مواجه گرديد.
بيك محمدلو در ادامه تاكيد كرد؛ مهاجم عراقي با توافق كامل با باشگاه و كادر فني، قول عقد قرارداد و حضور در اين تيم را داد اما مطمئنا با پيشنهاد بهتري از سوي بوشهري‌ها مواجه شد كه توانست قيد پرسپوليس را بزند.

O M I D
12-18-2010, 07:49 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292674512.jpg)

پرسپوليسي‌ها امروز (شنبه) آخرين تمرينات خود را براي رويارويي با صباي قم، پشت سر گذاشتند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، اين تمرينات در حالي آغاز شد كه علي دايي، سرمربي تيم، پيش از شروع تمرينات دقايقي را با بازيكنان و كادر فني صحبت كرد.
* علي عسگري، حلافي، بادامكي و آقازماني اولين نفراتي بودند كه در مجموعه درفشي‌فر حضور يافتند. اين بازيكنان پيش از شروع تمرينات به صورت جداگانه به گرم كردن خود مشغول شدند.
* بازيكنان از ساعت 14:05 زير نظر مولايي به گرم كردن خود مشغول شدند. دويدن‌هاي نرم و حركات كششي از جمله تمريناتي بود كه زير نظر بدنساز تيم انجام مي‌شد.
* پس از گرم كردن، بازيكنان به دو گروه تقسيم شدند و به بازي آقا وسط پرداختند.
* سكوبرت به صورت اختصاصي زير نظر دكتر زرينه تمرين كرد.
* حسين عبدي و مولايي پابه‌پاي بازيكنان دويدند و تمرين كردند.
* گلرها به صورت جداگانه با يحيوي تمرين كردند.
* تمرينات امروز با تذكرهاي مداوم علي دايي قطع مي‌شد. سرمربي پرسپوليس در طول تمرينات نكات فني را به بازيكنان يادآور مي‌شد.
* علي دايي در بخشي از تمرينات، جلسه‌اي جداگانه با عالي‌پور، آناليزور تيم و حسين عبدي داشت.
* محمد منصوري نيز امروز در تست آمادگي جسماني شركت كرد تا نتيجه اين آزمايش مشخص كننده حضور او در ليست 18 نفره در برابر صبا باشد.

O M I D
12-18-2010, 07:52 PM

فدراسیون فوتبال مونته نگرو در نامه ای به باشگاه پرسپولیس از حضور در ایران در ماه فوریه برای انجام دیدار خداحافظی کریم باقری، عذرخواهی کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، پس از درخشش تیم ملی فوتبال مونته نگرو به سرمربیگری زلاتکو کرانچار، سرمربی گری سابق پرسپولیس در رقابت­های مقدماتی جام ملت های اروپا، باشگاه پرسولیس در نامه ای به فدراسیون فوتبال این کشور برای انجام دیداری دوستانه به مناسبت خداحافظی کریم باقری، از تیم فوتبال این کشور دعوت کرد.
با این وجود فدراسیون فوتبال این کشور اعلام کرده است در ماه فوریه آمادگی حضور در این دیدار دوستانه را ندارد.
در نامه فدراسیون فوتبال مونته نگرو آمده است: اکثر بازیکنان ما در حال آماده سازی خود هستند و در تاریخ مورد نظر، آمادگی جهت شرکت در مسابقه مذکور را ندارند.
فدراسیون فوتبال مونته نگرو ابراز امیدورای کرده است در فرصتی دیگر بتواند در یک بازی دوستانه با باشگاه پرسپولیس شرکت کند.

O M I D
12-19-2010, 06:56 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292763924.jpg)

پرسپوليس با نتيجه ضعيف 4 بر 1 مغلوب صباي قم شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، ديدار دو تيم پرسپوليس و صباي قم در حالي بازي را آغاز كردند كه در ورزشگاه آزادي تعداد تماشاگران حاضر به هزار نفر هم نمي رسيد.
2 دقيقه از شروع اين ديدار نگذشته بود كه فرزاد حاتمي سانتر ارسالي را با سر وارد دروازه عليرضا حقيقي كرد كه او حتي در برابر اشتباه دفاع هيچ واكنشي نمي توانست نشان دهد.
5 دقيقه بعد شوت محمدنوري از بالاي دروازه صبا به بيرون رفت تا حملات زهردار صبايي ها در دقيقه 28 منجر به گل دوم آنها توسط فرزاد حاتمي شد.
4 دقيقه نگذشته بود كه صبايي ها گل سوم را نيز توسط محسن بيات به ثمر رساند. در همين نيمه حسين بادامكي به جاي اميرحسين فشنگچي به بازي آمد.
در نيمه دوم شفيعيان بازيكن صبا با دريافت كارت زرد دوم از بازي اخراج شد، با وجود 10 نفره شدن صبايي ها حملات پرسپوليسي ها راه به جايي نبرو و حتي در دقيقه 60 وحيد حمدي نژاد گل چهارم را وارد دروازه سرخ پوشان كرد.
نهايتا در دقيقه 90 سپهر حيدري تك گل پرسپوليس را به ثمر رساند.
پرسپوليس:

O M I D
12-19-2010, 06:59 PM
آرفي: اين نتيجه در شأن پرسپوليس نبود

مهاجم پرسپوليس شکست برابر صبا را يک نتيجه بد و دور از شأن پرسپوليس دانست.

اشپيتيم آرفي پس از شکست 4 بر يک برابر صباي قم در جمع خبرنگاران گفت: باخت بسيار بدي و زشتي داشتيم. نتيجه در اين مسابقه به هيچ‌وجه در شأن پرسپوليس نبود اميدوارم در ديدارهاي آينده بتوانيم اين شکست را جبران کنيم.
آرفي ادامه داد: من اعتراضي به نيمکت‌نشيني در پرسپوليس ندارم اما نمي‌دانم به خاطر اين شکست سنگين چه حرفي بايد بزنم.

O M I D
12-19-2010, 06:59 PM
زارع: سايه پرسپوليس هم نبوديم

بازيکن پرسپوليس گفت: برابر صباي قم حتي سايه پرسپوليس هم نبوديم.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مازيار زارع پس از شکست 4 بر يک برابر صباي قم در جمع خبرنگاران گفت:‌ با اين نتيجه نمي‌دانم چه بگويم. بعد از اينکه گل دوم را خورديم بازي را از دست داديم. امروز حتي سايه پرسپوليس نبوديم.
زارع گفت: هيچ صحبتي ندارم بگويم. فقط بايد برابر هواداران سرمان را پائين بگيريم.

O M I D
12-19-2010, 07:00 PM
پس از باخت مقابل صباي قم
دايي از مربيگري پرسپوليس استعفا کرد

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس از سمت خود استعفا کرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علي دايي در پايان مسابقه امروز با صبا که پرسپوليس چهار بر يک شکست خورد از سمت خود استعفا کرد.
پرسپوليس در زمان سرمربيگري دايي پنج شکست متوالي را تجربه کرد که در تاريخ اين تيم فوتبال بي سابقه بوده است.
امروز هواداران پرسپوليس بارها خواستار برکناري دايي شده بودند.

O M I D
12-19-2010, 07:00 PM
دايي: توطئه‌اي در كار نبود، توانايي‌ام همين قدر بود

سرمربي پرسپوليس با اعلام استعفاي خود گفت: شايد توانايي من اين قدر بود و به همين دليل از پرسپوليس مي‌روم.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علي دايي پس از پنجمين شکست متوالي در ليگ برتر برابر صباي قم در نشست خبري اظهار داشت: نمي‌خواهم کسي مرا قرباني کند. من خودم مي‌خواهم بروم. زندگي بالا و پايين دارد و زندگي ورزشي هم همين طور است. ما در ايران زندگي مي‌کنيم و هميشه دنبال قرباني هستيم. آن قرباني من هستم اما خودم مي‌خواهم بروم زيرا نمي‌توانم به پرسپوليس کمک کنم. در مورد مسائل فني حرفي ندارم. ضعيف‌ترين و بدترين بازي عمرمان را انجام داديم و حتي بالاتر از اين حرف‌ها بد بازي کرديم.
دایی ادامه داد: بازيکنان پرسپوليس توانايي بالايي دارند اما نتوانستند آن را بروز دهند. من از فردا ديگر نيستم و استعفايم را به طور کتبي مي‌نويسم و به کاشاني مي‌دهم. 4 روز قبل تمام مشکلات تيم را بررسي کرديم اما امروز دوباره شاهد همان اتفاقات بوديم.
علی دايي افزود: نمي‌گويم بازيکنان باغيرت نيستند.همه آنها باغيرت هستند و زحمت کشيده‌اند. از هواداران هم عذرخواهي مي‌کنم. اميدوارم با رفتن من وضعيت پرسپوليس بهتر شود و اين تيم به حقش برسد. رفتن من ربطي به چند شکست ندارد. ما بدترين نتيجه را گرفتيم وضعيت از اين بدتر نمي‌شود که مقابل هواداران خود اينطوري ببازيم و خجالت زده آنها شويم.
وي تاکيد کرد: به عشق پرسپوليس آمده بودم اما اکنون نمي‌توانم به اين تيم کمک کنم. دايي‌هاي زيادي آمده و رفته‌اند اما مهم سرمربي پرسپوليس است. يک جاي کار پرسپوليس ايراد دارد. شايد نبود من براي اين تيم مفيد باشد. مثل آب خوردن گل مي‌خوريم.
دايي در مورد اينکه آيا ابزار لازم را براي کار در پرسپوليس داشته يا نه،‌ گفت: به اين مسائل کار ندارم. من تصميم خودم را گرفتم و از پرسپوليس مي‌روم. شايد توانايي من اين قدر بود. من تمام تلاشم را کردم و به شرافت همه بازيکنان ايمان دارم. توطئه‌اي را قبول ندارم. همه بازيکنان تلاش خود را کردند اما نتوانستيم به هدف‌مان برسيم.
سرمربي سابق تيم ملي در مورد اينکه حدود يک سال قبل در ورزشگاه آزادي شکست خورد و گفت: اين دو بازي را با هم مقايسه نکنيد. پس از باخت به عربستان من چنين حسي را نداشتم اما امروز احساس مي‌کنم نمي‌توانم به پرسپوليس کمک کنم. شرايط مسابقات با هم فرق مي‌کند. از تمام پرسپوليسي‌هاي داخل و خارج از ايران عذرخواهي مي‌کنم. از اين پس يک هوادار خواهم بود و پرسپوليس را تشويق مي‌کنم و برايش دست مي‌زنم. امروز اتفاق بدي افتاد. 4 گل خورديم و در دقيقه 91 گل زديم. اين مسائل با افکار من فرق دارد. من رفتم. خداحافظ فوتبال‌، خداحافظ پرسپوليس. استعفا مي‌دهم تا نگويند دنبال پول هستم.
دايي عنوان کرد: مي‌خواهم دست باشگاه باز باشد. قرارداد من با پرسپوليس بار مالي زيادي نداشته است. مي‌توانيد آن را از امور مالي باشگاه بپرسيد. من عاشق پرسپوليس هستم و با رفتن من اميدوارم پرسپوليس دوباره سربلند شود.

O M I D
12-19-2010, 07:01 PM
جلسه كاشاني با بازيكنان پرسپوليس پشت درهاي بسته

سرپرست باشگاه پرسپوليس با بازيکنان اين تيم پشت درهاي بسته جلسه برگزار کرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حبيب کاشاني پس از پايان مسابقه با بازيکنان تيم در رختکن جلسه‌ برگزار کرده است. در اين جلسه علي دايي نيز حضور داشت و زماني که او براي شرکت در نشست خبري و اعلام استعفايش به سالن خبري آمد جلسه ادامه داشت و در پايان مصاحبه‌اش با خبرنگاران دايي دوباره به رختکن تيم رفت و بعد از دقايقي با چهره‌اي خندان از رختکن بيرون رفت.
قائم مقام و مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس نيز در جلسه حضور دارند و ساير افراد اضافي از رختکن بيرون شده‌اند.
جلسه حدود ساعت 16:25 دقيقه آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

O M I D
12-19-2010, 07:01 PM
رسايي: كاشاني در مورد استعفاي دايي تصميم مي‌گيرد

قائم مقام باشگاه پرسپوليس گفت: حبيب کاشاني در مورد استعفاي علي دايي تصميم‌گيري مي‌کند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg رسايي در جمع خبرنگاران در مورد استعفاي علي دايي از سرمربيگري پرسپوليس گفت: همانطور که مطلع شديد علي دايي استعفاي خود را در جمع خبرنگاران مطرح کرد و حبيب کاشاني در مورد اين استعفا تصميم گيري مي‌کند و نظرش را اعلام خواهد کرد. ايشان اکنون با بازيکنان در جلسه هستند.علي دايي هميشه اسطوره پرسپوليس بوده و هست.

O M I D
12-20-2010, 07:13 PM

خداحافظي علي دايي با بازيكنان در رختكن گريه سرخپوشان را به همراه داشت.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، در حالي كه پس از شكست سنگين برابر صباي قم، علي دايي از سرمربيگري اين تيم كناره‌گيري كرده بود، خداحافظي او در رختكن با بازيكنان اين تيم با گريه آنها همراه شد.
اين در حالي بود كه علي دايي نيز در بين بازيكنان متاثر شد و براي لحظاتي در آغوش آنها گريست. فضاي رختكن پرسپوليس بعد از اين بازي حال و هواي عجيب و خاصي داشت.
نكته قابل توجه در اين ميان خواهش و اصرار بازيكنان پرسپوليس بر ماندن علي دايي بود. بازيكنان اصرار داشتند كه علت شكست‌هاي پرسپوليس، سرمربي اين تيم نيست و از دايي مي‌خواستند اين فرصت را بدهد كه بازيكنان با حضور او پرسپوليس را به جايگاه مناسبي برگردانند.
تعدادي از بازيكنان كه پيش از سايرين صحبت مي‌كردند، عملكرد خود بازيكنان پرسپوليس را عامل شكست‌هاي اخير مي‌دانستند و معتقد بودند با كناره‌گيري دايي اين روند اصلاح مي‌شود. با وجود اصرارهاي پي در پي بازيكنان، علي دايي اعلام كرد: در تصميم خود براي كناره‌گيري مصمم هستم.
دايي تاكيد داشت: هيچ گاه فكر بدي درباره بازيكنان در ذهن او نبوده و نيست و كناره‌گيري من به خاطر پذيرش مسئوليت شكست است.
وي تاكيد كرد: بازيكنان بايد تمام تلاش‌شان را بكنند تا پرسپوليس را به روزهاي اوج برگردانند.
حبيب كاشاني هم در رختكن دقايقي صحبت كرد و در واكنش به درخواست بازيكنان براي بازگشت علي دايي با گلايه خطاب به بازيكنان، از آنها خواست به جايگاه خودشان، جايگاه كنوني پرسپوليس و نحوه عملكردشان فكر كنند.
كاشاني در واكنش به بازيكنان از كناره‌گيري علي دايي، گفت: اگر فكر مي‌كنيد مي‌بينيد كه بخشي از وضعيت كنوني علي دايي كه منجر به استعفاي او شد بر گردن ماست. ما هم علاوه بر مسائل ديگر كه بايد در جاي خود بررسي شود، با عملكردمان در شكست علي دايي نقش داشتيم.

O M I D
12-20-2010, 07:15 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292778702.jpg)

سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: كناره‌گيري علي دايي يك تصميم ناگهاني بود اما ما سعي مي‌كنيم با گذشتن از فضاي سنگین اين شكست و در شرايط منطقي، اين مسئله را بررسي و ظرف 24 ساعت آينده تصميم نهايي را اعلام كنيم.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، حبيب كاشاني پس از شكست 4 بر يك پرسپوليس در برابر صباي قم با اشاره به كناره‌گيري علي دايي تصريح كرد: ما امروز بسيار بد بازي كرديم و هواداران‌مان حق دارند نسبت به این عملكرد و چنین نتيجه‌ای ناراضي باشند. من از هواداران‌مان عذرخواهي مي‌كنم. همه دیدند كه آنها امروز از چه عبارات و کلماتی استفاده كردند. هر چند این هواداران پیش از این و در شرایط سخت، بارها از ما حمایت کرده بودند. اما اینبار به گونه دیگری عمل کردند و حرفشان چیز دیگری بود و شعارهايي دادند كه البته حق هم داشتند. من دست تك تك هواداران را مي‌بوسم. ما باید برای رضایت خاطر آنها به نحو دیگری عمل می‌کردیم اما متاسفانه شرمنده آنها شدیم.
كاشاني در ادامه گفت: براي تحليل منطقي علت عدم نتيجه‌گيري يك تيم بايد عوامل مختلفي را بررسي كرد. به نظرم عوامل مختلفي در باخت‌هاي اخير پرسپوليس موثر است. از مديريت، بازيكنان، كادر فني و تداركات بگيريد تا مسائل ديگري همچون عملكرد داوري و موارد ديگر.
وي افزود: مثلا همانطور كه در نظر سنجي‌هاي مختلف كه توسط رسانه‌ها و برنامه‌هاي تلويزيوني انجام مي‌شود، عوامل مختلف و گزينه‌هاي گوناگون مطرح مي‌شوند و هر كدام آن، نتايج مربوط به خودشان را كسب مي‌كنند. ما هم بايد منطقي به اين موضوع نگاه كنيم. در حال حاضر قصد نداريم براي شكست‌هايمان دنبال يك مقصر بگرديم چون اين نوع نگاه كمكي به تيم ما نمي‌كند. بنا داريم هر چه سريع‌تر تصميم‌گيري كنيم و بعد از بررسي و مشورت اعلام نظر نمائيم.
سرپرست باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد: تيم ما مشكل روحي و رواني دارد و بازيكنان ما استرس باختن دارند. اگر لازم باشد از يك روانشناس ورزشي هم در تيم‌مان استفاده مي‌كنيم تا بر مشكلات اين چنيني نيز فايق آئيم.
كاشاني با اشاره به تاثير عملكرد داوري در روحيه بازيكنان پرسپوليس اضافه كرد: به هر حال نمي‌توان از نوع داوري‌ها در چندين بازي گذشته پرسپوليس و تاثير آن در روحيه كنوني و عملكرد همراه با استرس بازيكنانمان گذشت.
كاشاني در ادامه با ستايش از عملكرد علي دايي گفت: به نظرم كناره‌گيري علي دايي از معرفت و مردانگي ايشان است چون احساس مي‌كند، دست باشگاه پرسپوليس براي اتخاذ تصميم باز خواهد شد، هر چند تصميم‌گيري درباره اين مسئله در حال حاضر امكان پذير نيست. البته من هميشه از سرمربي تيم حمايت كردم و در سيستم مديريتي خود معتقدم سرمربي مدير تيم هم هست و همه امكانات بايد در اختيار او قرار بگيرد.
وي در ادامه خاطر نشان كرد: علي دايي از اسطوره‌هاي ما هستند و در همه جاي دنيا از اسطوره‌هايشان حمايت مي‌كنند ولي متاسفانه ما اين طور عمل نمي‌كنيم. اين فوتبال به امثال علي دايي نياز دارد.
كاشاني در پايان مطرح شدن اسامي مربيان مختلف از جمله لوكا بوناچيچ و حميد استيلي و ... را شايعه خواند و افزود: علي دايي در رختكن يك تصميم ناگهاني را اعلام كرد. بنابر اين بناي ما جايگزين كردن مربي ديگري به جاي ايشان نبوده و اسامي مطرح شده صحت ندارد.

O M I D
12-20-2010, 07:16 PM

در جريان ديدار تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و صباي قم، بخشي از هواداراني كه در ورزشگاه حضور يافته بودند، عليه كادر فني و بازيكنا ن شعار دادند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، باخت‌هاي متوالي اخير پرسپوليس و عملكرد ضعيف در برابر صباي قم باعث شد بخشي از هواداران حاضر در ورزشگاه عليه علي دايي، كادر فني و بازيكنان شعار دهند. كنار گذاشتن برخي بازيكنان، كناره‌گيري كادر فني، جذب بازيكنان با غيرت و متعصب، انتقاد از پول دوستي بازيكنان، عقد قراردادهاي نجومي با بازيكنان از جمله خواسته‌هاي هواداران پرسپوليس بود كه در شعارهايشان مطرح شد.

O M I D
12-20-2010, 07:20 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292847929.jpg)

سرپرست تیم فوتسال پرسپولیس گفت: "روحیه بالا، همدلی و تمرینات منظم زیر نظر آقای حیدریان از عو امل موثر برتری در بازی روز گذشته بود."

پس از پیروزی 4 بر 2 تیم فوتسال پرسپولیس در برابر فولاد ماهان اصفهان، محمد امام وردی در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: "ما در بازی رفت در تهران تیم فولاد ماهان را با نتیجه 6 بر 2 شکست داده بودیم و آنها آمده بودند در زمین خود، نتیجه بازی رفت را جبران کنند. با این وجود تیم ما با تدبیر بازی کرد و تیم خوب فولاد را در زمین خودش نیز شکست داد."
وی تصریح کرد:" با اضافه شدن دو بازیکن جدید در نیم فصل دوم به ترکیب تیم، روندی رو به رشد داشتیم به طوری که در این نیم فصل تا به حال باختی نداشتیم."
سرپرست تیم فوتسال پرسپولیس، اضافه کرد: "امیدواریم با ادامه این روند بتوانیم در بازی بعدی برابر حفاری اهواز به برتری دست پیدا کنیم. در این بازی میزبان هستیم و شانس زیادی برای پیروزی داریم."
تیم فوتسال پرسپولیس، 7 بازی دیگر در ادامه لیگ برتر فوتسال دارد که 4 بازی آن را میزبان است.

O M I D
12-20-2010, 07:39 PM

تمرین امروز (دوشنبه) در نبود علی دایی در ورزشگاه درفشی فر انجام شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تمرین ریکاوری بعد از بازی برابر صبای قم در حالی انجام شد که فضای این تمرین تحت تاثیر شکست بازی دیروز و استعفای علی دایی بود.
در ابتدا خبرنگاران و عکاسان با درهای بسته ورزشگاه درفشی فر برای ورودشان مواجه شدند هر چند بعد از حدود 30 دقیقه خبرنگاران و عکاسان وارد ورزشگاه شدند ولی از حضور هواداران در این تمرین جلوگیری شد. عده­ای از هواداران نیز به سر دادن شعار علیه بازیکنان پرداختند.
در این تمرین بازیکنان اصلی و ذخیره بازی دیروز زیر نظر حسین عبدی به تمرین پرداختند بازیکنان اصلی به سرد کردن خود پرداختند و ذخیره ها نیز حرکات کششی و نرمشی را زیر نظر مولای انجام دادند.
در ادامه به دو گروه زرد و طوسی تقسیم شدند و تمرین پرسینگ و پاسکاری و تعویض منطقه انجام دادند.
در تمرین امروز علیرضا حقیقی تمرین نکرد و با محمد علی یحیوی به صحبت کردن مشغول بود.

O M I D
12-20-2010, 07:49 PM
کاشاني خطاب به بازيکنان: تک تک تان در استعفاي دايي نقش داشتيد

با وجود اصرارهاي پي در پي بازيکنان، علي دايي اعلام کرد: در تصميم خود براي کناره‌گيري مصمم هستم. دايي تاکيد داشت: هيچ گاه فکر بدي درباره بازيکنان در ذهن او نبوده و نيست و کناره‌گيري من به خاطر پذيرش مسئوليت شکست است.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg خداحافظي علي دايي با بازيکنان در رختکن گريه سرخپوشان را به همراه داشت.
در حالي که پس از شکست سنگين برابر صباي قم، علي دايي از سرمربيگري اين تيم کناره‌گيري کرده بود، خداحافظي او در رختکن با بازيکنان اين تيم با گريه آنها همراه شد.
اين در حالي بود که علي دايي نيز در بين بازيکنان متاثر شد و براي لحظاتي در آغوش آنها گريست. فضاي رختکن پرسپوليس بعد از اين بازي حال و هواي عجيب و خاصي داشت. نکته قابل توجه در اين ميان خواهش و اصرار بازيکنان پرسپوليس بر ماندن علي دايي بود. بازيکنان اصرار داشتند که علت شکست‌هاي پرسپوليس، سرمربي اين تيم نيست و از دايي مي‌خواستند اين فرصت را بدهد که بازيکنان با حضور او پرسپوليس را به جايگاه مناسبي برگردانند.
تعدادي از بازيکنان که پيش از سايرين صحبت مي‌کردند، عملکرد خود بازيکنان پرسپوليس را عامل شکست‌هاي اخير مي‌دانستند و معتقد بودند با کناره‌گيري دايي اين روند اصلاح مي‌شود.
با وجود اصرارهاي پي در پي بازيکنان، علي دايي اعلام کرد: در تصميم خود براي کناره‌گيري مصمم هستم. دايي تاکيد داشت: هيچ گاه فکر بدي درباره بازيکنان در ذهن او نبوده و نيست و کناره‌گيري من به خاطر پذيرش مسئوليت شکست است. وي تاکيد کرد: بازيکنان بايد تمام تلاش‌شان را بکنند تا پرسپوليس را به روزهاي اوج برگردانند.
حبيب کاشاني هم در رختکن دقايقي صحبت کرد و در واکنش به درخواست بازيکنان براي بازگشت علي دايي با گلايه خطاب به بازيکنان، از آنها خواست به جايگاه خودشان، جايگاه کنوني پرسپوليس و نحوه عملکردشان فکر کنند.
کاشاني در واکنش به بازيکنان از کناره‌گيري علي دايي، گفت: اگر فکر مي‌کنيد مي‌بينيد که بخشي از وضعيت کنوني علي دايي که منجر به استعفاي او شد بر گردن ماست. ما هم علاوه بر مسائل ديگر که بايد در جاي خود بررسي شود، با عملکردمان در شکست علي دايي نقش داشتيم.

O M I D
12-20-2010, 07:50 PM
عبدي سرمربي موقت پرسپوليس مقابل سايپا

گفته مي شود حاج حبيب درصدد رايزني با مدير عامل شاهين است تا چنانچه مقدور باشد استيلي را به پرسپوليس بياورند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg استعفای علی دایی واصرار او بر رفتن را که در کنار گفته های کاشانی بگذاریم که اولویتش را مربی ایرانی می داند می توان به یک سری گمانه زنی های معتبری رسید.
چندی پیش در باشگاه پرسپولیس جلسه ای برای گزینه های جانشینی دایی برگزارشد ودر آن جلسه که کاشانی ومشاورانش حضور داشتند استیلی، یاوری ،ذوالفقارنسب وغلام پیروانی به عنوان کاندیداها مطرح شدند. این موضوع مربوط به قبل از بازی با پیکان است. از آن جمع استیلی در بوشهر ویاوری در همدان مشغول به کارند.
یکی از نزدیکان کاشانی در این رابطه گفت: حاج حبیب درصدد رایزنی با مدیر عامل شاهین است تا چنانچه مقدور باشد استیلی را به پرسپولیس بیاورند. با توجه به برد شاهین مقابل پیکان،بعید است بوشهری ها قید استیلی را بزنند و همانطور که کاشاني گفته وي شاهيني خواهد ماند.
با این شرایط در بازی با سایپا عبدی تیم را هدایت می کند ودر تعطیلات نیم فصل یکی از دو گزینه پیروانی یا ذوالفقارنسب روی نیمکت سرخپوشان می نشینند.البته حرف از حميد درخشان سرمربي فعلي شهرداري هم هست .کسي که مي گويند در انتظار تلفن کاشاني است.

O M I D
12-20-2010, 07:52 PM
مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس:
دايي استعفاي كتبي نداده، هيچ گزينه‌اي هم نداريم

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: تاکنون هيچ گزينه‌اي براي جانشيني دايي نداريم چون او هنوز رسما از ما جدا نشده است.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg منصور بيک محمد‌لو در خصوص آخرين وضعيت استعفاي علي دايي اظهار داشت: فعلا اين استعفا به صورت مکتوب به دست ما نرسيده و در صورتي که اين اتفاق بيفتد رسما اعلام خواهيم کرد.
وي در خصوص اعلام برخي اسامي براي سرمربيگيري پرسپوليس گفت: هنوز با رفتن علي دايي موافقت نشده و اين منوط به جلسه بعدازظهر امروز است. گزينه‌هايي که مطرح شده به هيچ عنوان صحت ندارد چون ما با هيچ کدام مذاکره نداشتيم و اين فقط در حد نوشته‌ است. تصميم نهايي را کاشاني خواهد گرفت و رسما آن را اعلام خواهيم کرد.

O M I D
12-20-2010, 07:52 PM
عبدي: دايي هنوز نرفته که بخواهم بمانم يا بروم

مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: علي دايي هنوز رسما از پرسپوليس نرفته که من بخواهم در مورد ماندن يا رفتن حرفي بزنم.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حسین عبدی ضمن بیان این مطلب در خصوص برگزاری تمرین امروز سرخپوشان گفت: از قبل برنامه‌ریزی شده بود که تمرین امروز برگزار شود و من بر این اساس در تمرین حضور پیدا کردم و مراحل آماده سازی تیم را زیر نظر گرفتم. تمرین امروز باید انجام می شد.
"با توجه به استعفای علی دایی از سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس آینده حسین عبدی در این تیم چه می شود؟"، وی در این خصوص گفت: بعدازظهر امروز یک جلسه در باشگاه پرسپولیس برگزار می شود که در این جلسه شرایط ادامه همکاری آقای دایی مشخص خواهد شد. آنچه مشخص است، علی دایی هنوز رسما از پرسپولیس نرفته که من بخواهم در مورد ماندن یا رفتن حرفی بزنم.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس که از او به عنوان گزینه موقت هدایت این تیم نام برده می شود، در این خصوص واکنش جالب توجهی داشت. او گفت: پرداختن به این مسائل درست نیست. الان وقت این حرف‌ها نیست. امروز باید به پرسپولیس کمک کنیم تا این تیم اوج بگیرد.
عبدی در خصوص شعارهای تماشاگران و هواداران پرسپولیس که بخشی از آنها متوجه او بوده است، گفت: تماشاگران ما تا به امروز هم در حق همه ما شکیبایی و صبوری به خرج داده‌اند. من فکر نمی کردم آنها تا این قدر صبور باشند. آنها حق دارند از شرایط موجود ناراضی باشند و شعار بدهند و ما باید تلاش کنیم تا تیم به گونه‌ای بازی کند که تماشاگران می خواهند.

O M I D
12-20-2010, 07:53 PM
فرار خوردبين از جمع خبرنگاران

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس پس از ترک جلسه در باشگاه حاضر به گفت‌وگو با خبرنگاران نشد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg نشست بازيکنان پرسپوليس با حبيب کاشاني سرپرست اين باشگاه از ساعت 14 امروز در محل باشگاه آغاز شده و همچنان ادامه دارد. در اين جلسه علي دايي حضور ندارد.
محمود خوردبين لحظاتي پيش از باشگاه پرسپوليس بيرون آمد و با حالت دويدن از بين خبرنگاران عبور کرد.
اين درحالي است که جلسه بازيکنان پرسپوليس همچنان در باشگاه ادامه دارد.
محمد پروين که نامش از فهرست پرسپوليس خارج شده نيز امروز در باشگاه است اما او براي درمان پايش به کلينيک باشگاه آمده با اين حال حاضر به گفت‌وگو نشد و فقط گفت که يکشنبه روي پايم عمل جراحي انجام مي‌شود.

O M I D
12-20-2010, 07:53 PM
جلسه بازيكنان با مسئولان پرسپوليس تمام شد

بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس با پايان جلسه امروز خود با مسئولان باشگاه حاضر به توضيح در مورد اين نشست با خبرنگاران نشدند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg جلسه بازيکنان تيم پرسپوليس با مسئولان اين باشگاه که از ساعت 14 در محل باشگاه برگزار شده بود دقايقي قبل به پايان رسيد.
درحالي که خبرنگاران براي پوشش اين جلسه در پشت درهاي بسته منتظر اتمام اين جلسه بودند تا از نتيجه اين جلسه کسب اطلاع کنند با پايان آن کسي را براي پاسخگويي نيافتند.
بازيکنان تيم هيچکدام حاضر نشدند با خبرنگاران صحبت کنند.