توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
O M I D
12-20-2010, 07:54 PM
كاشاني: بعد از جلسه با سعيدلو نتيجه را اعلام ميكنم
سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: پس از جلسه امروز که در حضور رئيس سازمان برگزار ميشود نتيجه را اعلام ميکنم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حبيب کاشاني در پايان جلسه حدود دو ساعته با بازيکنان پرسپوليس حاضر نشد با خبرنگاران گفت و گو کند و در مورد اينکه گفته بود در 24 ساعت آينده در مورد استعفاي علي دايي تصميم ميگيرد عنوان کرد: اکنون فقط 23 ساعت گذشته و ديگر صحبت نميکنم. روز گذشته صحبت کردهام.
وي در مورد اينکه نتيجه جلسه امروز چه بود گفت: ساعت 17 امروز مجمع باشگاه با حضور علي سعيدلو برگزار ميشود و پس از اين جلسه نتيجه را اعلام ميکنم.
O M I D
12-20-2010, 07:54 PM
توافق براي بازگشت دايي به پرسپوليس
مسئولان باشگاه پرسپوليس به اين نتيجه رسيدند که علي دايي را به پرسپوليس برگردانند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در جلسه امروز بازيکنان و کادر فني و مسئولان باشگاه پرسپوليس پس از درخواست برخي بازيکنان مبني بر بازگشت علي دايي، تصميم گرفته شد که فردا بازيکنان، مربيان و تعدادي از مسئولان باشگاه پرسپوليس به ديدار دايي بروند و او را به پرسپوليس بازگردانند.
اين تصميم در جلسه داخلي اعضا گرفته شده اما حبيب کاشاني پس از جلسه اعلام کرد که بعد از ديدار با سعيدلو نتيجه نهايي را اعلام ميکند. ظاهرا او منتظر تاييديه رئيس مجمع باشگاه و رئيس سازمان تربيت بدني است.
علي دايي پس از شکست مقابل صباي قم از سمت خود استعفا کرده بود.
O M I D
12-20-2010, 07:55 PM
كاشاني: وضعيت تيم پرسپوليس امشب مشخص مي شود
سرپرست باشگاه پرسپوليس تهران گفت: وضعيت تيم فوتبال پرسپوليس تهران امشب و پس از برگزاري نشست با رييس سازمان تربيت بدني مشخص خواهد شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ''حبيب کاشاني'' پس از پايان نشست باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: در جلسه امروز با کادر فني و بازيکنان مسايلي مطرح شد که در حال حاضر نمي توانم در مورد آن صحبت کنم.
وي افزود: در مورد مسايل فني تيم روز گذشته با خبرنگاران صحبت کردم اما اجازه بدهيد نتايج جلسه امروز بين خودمان باقي بماند.
کاشاني با اشاره به نشست عصر امروز با علي سعيدلو عنوان کرد: تا دقايقي ديگر مجمع باشگاه پرسپوليس با رياست علي سعيدلو آغاز خواهد شد که طي آن مسايل مختلف را بررسي کرده تا بهترين تصميم را در خصوص آينده تيم اتخاذ کنيم.
گفتني است، رييس سازمان تربيت بدني شب گذشته و پس از کسب نتايج ضعيف تيم هاي پرسپوليس و استقلال مديران دو باشگاه را فراخواند تا عصر امروز نشست فوق العاده اي را برگزار کنند.
pnugirl
12-21-2010, 03:47 PM
شیث رضایی در پایان جلسه امروز با سرپرست باشگاه پرسپولیس تنها بازیکنی بود که با اصرار خبرنگاران حاضر به پاسخگویی شد.
وی در مورد موضوع جلسه و انتخاب سرمربی آینده این تیم گفت: جلسه محرمانه بود و نمیتوانم موارد آن را بیان کنم. انتخاب مربی هم محرمانه است و نمی توانم حرفی در این مورد بزنم.
وی ادامه داد: فقط میتوانم در مورد اتفاقات روز گذشته که منجر به استعفای علی دایی شد صحبت کنم و اینکه هواداران ناراحت شدند. من از اتفاقی که دیروز برای علی دایی افتاد ناراحت شدم. ما همه در ناکامی تیم مقصر هستیم زیرا یک تیم هستیم و همه در نتایج مقصریم. ۵ بازی متوالی را باختیم که این نشان دهنده آن است که تمام تیم مقصر بوده است.
رضایی در مورد غیبت خود در سه بازی پرسپولیس گفت: اگر چه من در سه مسابقه پرسپولیس حضور نداشتم ولی دلم با تیم بود و خودم را مقصر می دانم.
رضایی در مورد اینکه چرا بازیکنان پرسپولیس در تیم های سابق خود می درخشیدند اما در این تیم فروغی ندارند گفت: تمام بازیکنان پرسپولس با نظر کادر فنی و مدیریت انتخاب شدند. بنابراین همه آنها بزرگ هستند اما پرسپولیس تیم بزرگی است و مهم نیست که بازیکن چه شکل و قیافهای دارد بلکه عملکرد بازیکن مهم است. این تیم مال مردم است و اگر بازیکنی عملکرد خوبی داشته باشد فصل آینده نیز در پرسولیس با نظر مردم می ماند.
رضایی با اشاره به بحران پرسپولیس عنوان کرد: تمام تیمهای بزرگ ممکن است در مقطعی وارد بحران شوند و پرسپولیس نیز اکنون شرایط بحرانی دارد. در ۵ بازی متوالی باختیم و همه ناراحتند و شرمنده هوادارانیم. به این ماه عزیز و قرآن مجید قسم میخورم بازیکنی در پرسپولیس نیست که نخواهد این تیم موفق شود. خود من پیشنهادهای خوب مالی داشتم که از پرسپولیس بروم اما نرفتم. باید راهی پیدا کنیم و اندیشهای پیدا شود تا از این بحران خارج شویم. این تیم مال مردم است. شیث رضایی می آید و می رود. بازیکنان بزرگی هم آمدند و رفتند اما پرسپولیس است که میماند ولی باز تاکید میکنم که بازیکنان پرسپولیس بهترین ها هستند زیرا کادر فنی و مدیریت آنها را انتخاب کردهاند. شاید هواداران این حرف من را قبول نکنند اما همه بازیکنان پرسپولیس خوب هستند.
وی در مورد اینکه در پرسپولیس پول جای تعصب را گرفته گفت: چنین چیزی را قبول ندارم زیرا در نیم فصل باشگاهی به من پیشنهاد چندصد میلیون تومانی داد اما حاضر نشدم از پرسپولیس بروم و به عشق پرسپولیس با تیم امید تمرین کردم. کدام کاپیتان حاضر می شود برود با تیم امید تمرین کند. دو ماه به صورت انفرادی تمرین کردم. آنهایی که ورزش میکنند می دانند که تمرین انفرادی با تمرین دسته جمعی چقدر تفاوت دارد.
کاپیتان پرسپولیس در مورد اینکه چرا دیروز بازوبند کاپیتانی را به جای بازویش بر مچش بسته بود گفت: ما ۴ گل خورده بودیم و از شدت ناراحتی این کار را کردم. خجالت میکشیدم که بازوبند کاپیتانی پرسپولسی را بر بازو ببندم. قصد بی احترامی به بازوبند مقدس پرسپولیس را نداشتم.
رضایی در مورد اینکه گزارشگر بازی عنوان کرد بازوبند کاپیتانی پرسپولیس برای رضایی گشاد است گفت: بازوبند برایم گشاد نیست. من از خجالت بازوبند را به مچم بستم. از هواداران نیز میخواهم که ما را ببخشند. امیدوارم این تیم را درست کنیم و بازیکنان چندصد میلیونی بتوانند این تیم را به شرایط ایدهآلش بازگرداند.
pnugirl
12-21-2010, 03:57 PM
بعد از شکست اخیر پرسپولیس مقابل صبا و استعفای علی دایی دوباره بحث کم کاری عده ای از بازیکنان این تیم به گوش رسید اما خود دایی و بازیکنان این مساله را قویا رد کردند. با این وجود اتفاقی که در دقایق پایانی این بازی افتاد و یکی از بازیکنان صبا آن را به چشم دید و به گوش شنید ثابت می کند در این تیم بحران زده پرسپولیس واقعا خبرهایی هست و دایی از آن بی خبر مانده یا اگر هم می داند دیگر احساس کرده نمی تواند مقابل آن بایستد.
درست بعد از بازی یکی از بازیکنان صبا برای همبازی و هم اتاقی اش در اردوهای این تیم تعریف کرده که یکی از بازیکنان پرسپولیس در دقایق پایانی مسابقه و پس از یکی از فرصت های از دست رفته به بازیکن دیگری از این تیم می گوید:« بهتر ، بگذار دایی نابود شود.» البته بازیکن مزبور نه از کلمه «نابود» بلکه از عبارتی بسیار زشت استفاده می کند تا شدت خشنودی اش از نزدیک شدن سرمربی خود به لبه پرتگاه را نشان دهد.البته از آنجایی که این بازیکن یکی از ضعیف ترین نمایش های دوران بازیگری اش را مقابل صبا انجام داد و حداقل در ۳ گل حریف اشتباه کرد کم کاری وی و احتمالا یکی دیگر از همبازیانش در این مسابقه تقریبا مسجل به نظر می رسد.
نکته جالب توجه اینکه بازیکن صبایی مزبور که این ماجرا را به عینه دیده قصد دارد این موضوع را به سهراب بختیاری زاده بازیکن مصدوم صبا و دوست نزدیک دایی انتقال دهد و او نیز سرمربی پرسپولیس را در جریان این اتفاق بگذارد تا دایی بداند دور و برش چه اتفاقاتی می افتد.
البته احتمالا این خبر خیلی زود به دایی منتقل شده و شاید همین امروز و با بازگشت دایی به تمرینات پرسپولیس در اولین برخورد وی با بازیکنان، فرد مورد نظر لو رفته و این بازیکن منتظر برخورد چکشی سرمربی بماند و با کابوس تمریناتش را پیگیری کند.
pnugirl
12-21-2010, 04:07 PM
سرپرست باشگاه پرسپولیس تصمصم بازگشت دایی به این تیم را حرفهای و صحیح دانست.
حبیب کاشانی در مورد نپذیرفتن استعفای علی دایی و بازگشت او به پرسپولیس اظهار داشت: پس از جلسه ای که با بازیکنان برگزار شد و بررسی های صورت گرفته تصمیم گرفته شد استعفای ایشات پذیرفته نشود و در صحبت هایی که با دایی انجام دادیم، این تصمیم را گرفتیم.
وی افزود: همان طور که در زمان حضور افشین قطبی در پرسپولیس از وی حمایت کردم از دایی هم حمایت می کنم. به نظرم باشگاه برای بازگشت علی دایی به این تیم بهترین و حرفه ای ترین تصمیم را گرفت. دایی اسطوره باشگاه پرسپولیس است.
کاشانی در این خصوص که بازگشت علی دایی به پرسپولیس باعث نشود که او در اذهان خراب تر شود، تصریح کرد: من در جریان بازی ایران و عربستان در ورزشگاه آزادی حضور داشتم. چطور امکان داشت یکی را تا دقیقه ۷۰ تشویق کنند و بعد به یکباره علیه او شعار دهند. همان جا گفتم باید یک جا از علی دایی حمایت کنم و پشت او بایستم و وقتی به پرسپولیس آمد این کار را انجام دادم. بازگشت علی دایی به پرسپولیس فیلم هندی نیست و یک واقعیت است.
وی ادامه داد: با دایی صحبت کردم البته هنوز به منزل او نرفته ام و برای امروز این برنامه را داریم که به منزل دایی برویم تا وی در تمرینات شرکت کند. دایی در صحبت هایش می گفت شرایط برای بازگشتش مناسب نیست اما با توجه به درخواست بازیکنان و شرایطی که خودمان بررسی کردیم او را از تصمیمش منصرف کردیم. اکنون هم که بازگشته باید همه از او حمایت کنیم. این کمترین کاری بود که می توانستم برای دایی انجام دهم. او به باشگاه لطف کرد.
سرپرست باشگاه پرسپولیس درباره اینکه سال گذشته با وجودی که کرانچار با پرسپولیس به رتبه سوم رسیده بود اما این مربی برکنار شد تا علی دایی جایگزین او شود، گفت: هنوز هم معتقد هستم کرانچار مربی خوبی است و حتی علی کفاشیان شاهد است که به ایشان کرانچار را برای تیم ملی پیشنهاد کردم. معتقد هستم برای یک تیم باشگاهی باید از مربی ایرانی استفاده شود چون به لحاظ عاطفی بهتر می تواند با بازیکنان ارتباط برقرار کند.
وی در این خصوص که به نظر می رسد لیدرهای باشگاه روز بازی با صبا به یکباره با تغییر موضع خود علیه دایی نشان دادند که از کاشانی خط گرفته اند، گفت: من یک رابطه کاری با لیدرها دارم. سه چهار روز قبل از بازی با صبا جلسه ای با لیدرها داشتم و به آنها گفتم خط قرمز من در این باشگاه علی دایی است و تا می توانیم باید از وی حمایت کنیم. اگر آن روز شعارها تغییر کرد دلیلی بر خط دادن نیست. طبیعی بود که وقتی تیم چهار گل از صبا خورد به صورت خودجوش چنین شعارهایی داده شود. شاید این اتفاق برای من هم رخ می داد.
به گزارش فارس کاشانی در مورد جذب بازیکنان در ابتدای فصل و اینکه خواسته های دایی برآورده شد یا خیر اظهار داشت: ما با محمدرضا خلعتبری صحبت کردیم و با او به توافق رسیدیم. او به من دست و قول مردانه داد. چون قبلا تجربه مذاکره با آرش برهانی را داشتم و او قول داده بود به پرسپولیس بیاید اما نیامد به قول خلعتبری بسنده نکردم. آن موقع علی دایی فرانسه بود با او تماس گرفتیم و گفت قول خلعتبری قول است. همان روزی که خلعتبری پیش من بود آقای سعید آذری مدیرعامل پیشین ذوب آهن به من زنگ زد و او هم گفت خلعتبری هر قولی بدهد روی حرفش هست اما این بازیکن قرارداد خود را با ذوبآهن تمدید کرد.
کاشانی به مذاکره با عقیلی و رحمتی اشاره کرد و گفت: به ما ایراد می گیرند چرا با مهدی رحمتی مذاکره نکردیم در حالی که این بازیکن با سپاهان قرارداد خود را تمدید کرده بود. او به من زنگ زد و عذرخواهی کرد. با هادی عقیلی هم مذاکره ای داشتیم که او گفت فکرهایش را می کند و جواب می دهد و بعد از چند روز از حضور در پرسپولیس عذرخواهی کرد.
سرپرست باشگاه پرسپولیس در مورد اینکه چرا عمادرضا جذب این تیم نشد، عنوان کرد: ما با عمادرضا با مبلغ ۸۵۰ میلیون تومان به توافق رسیدیم و قرار هم شده بود که از همین مبلغ پول رضایتنامه او هم داده شود اما به یکباره شنیدیم که او با تیم شاهین بوشهر با ۳۵۰ میلیون تومان به توافق رسیده و من به این باشگاه بابت تخفیفی که از این بازیکن گرفته تبریک می گویم.
کاشانی تصریح کرد: در همان زمان نقل و انتقالات با میلاد زنیدپور مذاکراتی انجام دادیم. او با من دست داد و به او گفتم چهار روز دیگر بیاید و قراردادش را امضا کند اما سر از تیم دیگری درآورد و بعد هم عذرخواهی کرد. این عذرخواهی برای ما چه فایده ای داشت؟ فقط می توانستیم برای این بازیکن آرزوی موفقیت کنیم. ما حتی با آندو تیموریان مذاکراتی کردیم و او گفت تا ماه تیر منتظر است اگر بتواند در همان لیگ انگلیس بازی کند. قضیه را با دایی درجریان گذاشتیم و او گفت از خرداد تمرینات شروع می شود و او بازیکنی را می خواهد که از ابتدا در تمرینات باشد و این طور شد که با مازیار زارع قرارداد بستیم.
سرپرست باشگاه پرسپولیس با اشاره به عواملی چون حواشی، بازیکنان، ضعف کادر فنی و مدیریت، عملکرد ضعیف در فصل نقل و انتقالات، اشتباهات داوران و تصمیمات کمیته انضباطی مبنی بر دلایل ناکامی پرسپولیس گفت: در دیدار با ملوان، استقلال، نفت تهران، ذوب آهن، تراکتورسازی، مس کرمان و حتی همین بازی با صبا داوران حق تیم ما را تضییع کردند. کمیته انضباطی نیز با صدور برخی آرا لطماتی به تیم ما زد و تمرکز مربی و بازیکنان پرسپولیس را بهم ریخت که همه این عوامل با درصدهای مختلف دست به دست هم داد تا تیم پرسپولیس نتواند نتایج خوبی کسب کند.
کاشانی در خصوص انتخاب اعضای هیات مدیره این باشگاه گفت: آقای سعیدلو یک تفکری دارند و نظرشان این است که با یک نفر باشگاه بهتر اداه می شود. من لیست خود برای اعضای هیات مدیره را به ریاست مجمع باشگاه اعلام کرده ام اما هنوز در این خصوص تصمیم گیری نشده است.
وی در خصوص نشست عصر دوشنبه سرپرستان دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با علی سعیدلو گفت: ما هر ماه یک جلسه داریم. دیروز هم ما به دیدار سعیدلو رفتیم. البته ما برای دیدار با ایشان به سازمان احضار نشده بودیم، احضار یک کلمه حقوق است که برای افراد خاطی به کار برده می شود. سعیدلو بابت اشتباهی که سایت سازمان تربیت بدنی برای بیان جمله احضار سرپرستان دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به کار برده بود از ما عذرخواهی کرد.
pnugirl
12-21-2010, 04:27 PM
علي دايي که با پا درمياني بازيکنان، کادر فني و مسئولان باشگاه پرسپوليس صبح امروز رسما از استعفاي خود صرف نظر کرد دقايقي قبل در ميان استقبال حدود 30 هوادار و ليدر پرسپوليس به تمرين اين تيم بازگشت و با استقبال بازيکنان مواجه شد.
دايي ابتدا در جلسه نيم ساعته با بازيکنان شرکت کرد و با چهرهاي خندان و تشکر از هواداراني که از او حمايت کردند به رختکن رفت.
حضور دايي در تمرين پرسپوليس باعث شد يک رأس گوسفند زير پاي علي دايي قرباني شود.
اخبار تکميلي متعاقبا ارسال ميشود.
pnugirl
12-21-2010, 04:28 PM
24 دي در آزادي
دربي قرمز و آبي براي خداحافظي باقري
قرار است در صورت موافقت استقلالي ها، کريم باقري در بازي دوستانه پرسپوليس و استقلال در روز 24 دي خداحافظي کند.
برنامه بازی خداحافظی کریم باقری که قرار بود در یک بازی بین المللی دوستانه باشد، تبدیل به یک بازی داخلی شد. حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس در این زمینه گفت: برای بازی خداحافظی باقری با 4 تیم خارجی مذاکره کرده ایم که تیم ملی مونته نگرو از حضور در تهران عذرخواهی کرد. همچنین با تیم های راپیدوین اتریش، زنیت روسیه و شاختار اوکراین نیز مذاکره شده است که این تیم ها در دوبی اردو خواهند داشت. کاشانی در ادامه افزود: امروز در دیدار با فتح الله زاده در سازمان تربیت بدنی پیشنهاد دادیم که روز 24 دی تیم های پرسپولیس و استقلال در آزادی برای خداحافظی کریم باقری به میدان بروند که قرار شد سرپرست باشگاه استقلال موضوع را با کادر فنی در میان بگذارد و در صورت موافقت مظلومی، مقدمات انجام این بازی فراهم شود.
آخرین باری که دو تیم در یک بازی غیر رسمی به مصاف هم رفتند، به 30 سال قبل بر می گردد که در سال 1359 برای خداحافظی صفر ایرنپاک بازیکن پرسپولیس یک بازی دوستانه بین دو تیم در امجدیه برگزار شد.
pnugirl
12-21-2010, 04:29 PM
كاشاني: بايد پرسپوليس متفاوتي بسازيم
سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: خوشحالم که دوباره دايي بازگشت اما همه بايد ياد بگيرند که ديگر حق اشتباه ندارند و بايد پرسپوليس متفاوتي بسازيم.
حبيب کاشاني پس از بازگشت علي دايي به تيم فوتبال پرسپوليس اظهار داشت: پس از جلسه ديروز به اين جمع بندي رسيديم که با تمام توان از دايي حمايت کنيم چون دايي از روز اول با اين تيم بوده، تيم را بسته و تمرين داده است.
وي افزود: سعي کردم به دور از جلسه ديروز نظرات برخي بازيکنان و حتي کارشناسان را بدانم که همه نظرات بر اين بود که در اين مقطع علي دايي بهترين گزينه براي ما است. اميدوارم ديگر پرسپوليسيها اشتباه نکنند تا قدر اين اسطوره خوب کشورمان را بدانيم.
کاشاني در خصوص ديدار امروز پرسپوليسيها با علي دايي گفت: روز گذشته و صبح امروز بارها با علي دايي صحبت کردم. متاسفانه صبح امروز نتوانستم همراه با سايرين به منزل او بروم اما همه پرسپوليسيها ابتدا براي ديدن و تبريک به دايي به دليل تولد فرزندش و سپس درخواست براي بازگشت به تيم نزد دايي رفتند.
سرپرست باشگاه پرسپوليس عنوان کرد: در حرفهايم به دايي گفتم شايد برخي افراد هستند که از نعمت پدر محروم هستند اما با برد پرسپوليس هميشه شاد و خوشحال ميشود و به عشق اين تيم به ورزشگاه آزادي ميآيند پس بايد همه به هم کمک کنيم تا شرايط درست شود. ابتدا بايد با نتايج خوب مثل اول فصل دوباره به بالاي جدول برگرديم و سپس بازيکنان ما با خود باوري بيشتر و انجام دستورات دقيق کادر فني و دايي پرسپوليسي متفاوت بسازند.
وي خاطرنشان کرد: تنها دغدغه ما هواداران هستند که انشاالله با آمدن دايي و شرايطي که به وجود آمده آنها منت ميگذارند و ما را حمايت ميکنند تا بتوانيم براي رسيدن به هدفمان راحتتر وارد ميدان شويم.
O M I D
12-21-2010, 06:46 PM
مرادي:پرسپوليس با دايي نتيجه ميگيرد
سرپرست تيم فوتبال صباي قم گفت: نظر شخصي من اين است که پرسپوليس با دايي نتيجه ميگيرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg عباس مرادی که تیمش عصر یکشنبه در ورزشگاه آزادی پرسپولیس را با نتیجه 4 بر یک شکست داد
با بیان این مطلب افزود: شکست جزئی از فوتبال است و اصلا دوست نداشتم پیروزی ما مقابل پرسپولیس به استعفای دایی منجر شود.
وی گفت: وقتی شنیدم علی دایی پس از مسابقه اشک ریخته است من نیز متأثر شدم و اشک ریختم زیرا به دایی علاقه دارم. علی دایی یک اسطوره است و امیدوارم به پرسپولیس برگردد زیرا پرسپولیس با دایی نتیجه خواهد گرفت و هواداران پرسپولیس نیز باید صبور باشند و من در مصاحبه پیش از مسابقه با پرسپولیس گفتم که خدا دایی را دوست دارد و اطمینان دارم خداوند عزت دایی را بر میگرداند.
مرادی در ادامه از حاشیههای پرسپولیس سخن گفت و افزود : فکر میکنم حاشیه به دایی ضربه میزند و افرادی دوست ندارند که پرسپولیس نتیجه بگیرد و ایده کم کاری بازیکنان این تیم را به هیچ عنوان قبول ندارم.
وی اظهار داشت: پرسپولیس پس از صبا تیم محبوب من است و امیدوارم پرسپولیس این دوران پر فراز و نشیب را هر چه سریعتر پشت سر بگذارد.
دیدار تیمهای فوتبال صبای قم و پرسپولیس تهران عصر یکشنبه در ورزشگاه آزادی تهران با پیروزی چهار بر یک صبا به پایان رسید و به استعفای علی دایی سرمربی پیروزی منجر شد.
O M I D
12-21-2010, 06:47 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292937159.jpg)
بازيكنان و كادر فني پرسپوليس با حضور در منزل علي دايي، از سرمربيشان به خاطر بازگشت به جمع سرخپوشان قدرداني كردند.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، سرخپوشان تهراني صبح امروز (سه شنبه) با حضور در محل باشگاه، در كنار يكديگر و با چند دستگاه خودرو (ون) به سمت منزل علي دايي حركت كردند.
دقايقي بعد علي دايي و همسر و فرزندش «نورا» پذيراي پرسپوليسيها در منزلشان بودند. محمود خوردبين به نمايندگي از طرف سرخپوشان ضمن تبريك به دايي به خاطر تولد فرزندش، دقايقي صحبت كرد.
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به اينكه بازيكنان و كادر فني، در جريان گفت و گوي شب گذشته حبيب كاشاني با او هستند، از علي دايي به خاطر بازگشت به جمع سرخپوشان، تشكر و قدرداني كرد.
پس از خوردبين، نوبت به دايي رسيد تا براي كادر فني و شاگردانش صحبت كند. سرمربي پرسپوليس در كنار قدرداني از حضور سرخپوشان در منزلش، نكاتي را هم به آنها يادآور شد.
دايي گفت: شب گذشته با آقاي كاشاني صحبت كرديم. ايشان صحبتهايي را با من مطرح كرد و در نهايت گفت كه استعفاي من را نميپذيرد. من استعفا داده بودم تا دست مديريت باشگاه براي اعمال تغييرات باز باشد و در اين باره، معذوريتي وجود نداشته باشند.
سرمربي سرخپوشان افزود: پس از شكست در برابر صباي قم و در كنفرانس مطبوعاتي همه چيز را به گردن گرفتم و عذر و بهانهاي نياوردم. گفتم كه شكست بر عهده من است اما ما اينجا يك خانواده هستيم و من ميخواهم كه درست مثل اعضاي يك خانواده رفتار كنيم. اگر كسي با كسي مشكل دارد بايد آن را برطرف كند. اگر مشكلي است كه حل شدني نيست، نبايد بگذاريم بر مجموعه تيم اثر بگذارد.
در كنار انبوه مشكلاتي كه پرسپوليس با آن دست به گريبان است، شيطنتهايي هم بوده است كه من نميخواهم خيلي درباره آن حرف بزنم. ببينيد اگر حرف و حديث و دلخوري هست، آن را كنار بگذاريم و به معناي واقعي كلمه، يكدل بشويم. چقدر بايد جلسه بگذاريم و نتيجه نگيريم؟ جلساتي كه بالاخره خسته كننده ميشود و اثر خود را از دست ميدهد.
علي دايي ادامه داد: ديگر وقت گريه كردن گذشته است و بايد خودمان را در زمين چمن و در برابر حريفان نشان بدهيم. بايد غيرت و تعصب را در ميدان مسابقه نشان داد.
اگر اين جمع يكدل باشد، مطمئن باشيد ميتوانيم با هم درخشانترين دوران پرسپوليس را رقم بزنيم.
سرمربي پرسپوليس با اشاره به سرنوشت بازيكنان بزرگ فوتبال گفت: «سرنوشت شما دست خودتان است. اگر يك بازيكن فوتبال بخواهد به فكر شهرت و عكس و مسائل ديگر باشد، به جايي نخواهد رسيد. هر كدام از شما در زندگي ورزشيتان الگوهايي داشتهايد. بازيكنان بزرگي كه آرزو داشتيد در كنارشان باشيد اما حالا نگاه كنيد و ببينيد هر كدام از آنها به كجا رسيدهاند و به چه سرنوشتي دچار شدهاند؟ آنهايي كه راه درست را رفتهاند به همه جا رسيدند و آنهايي كه به دنبال حاشيههاي فوتبال بودهاند، از اين عرصه محو شدند».
دايي تاكيد كرد: اگر امروز در پرسپوليس هستيم فقط به خاطر عشق به اين تيم و هوادارانش است. من از شهرت و مال و منال چيزي كم ندارم. همين الان از خارج از ايران با رقمهاي بسيار خوبي پيشنهاد كار دارم و خواستهاند كه بروم و با آنها قرارداد ببندم اما دوست دارم در كنار شما تلاش كنم تا اين تيم را به موفقيت برسانيم.
* در اين جلسه كادويي نيز از طرف باشگاه، بازيكنان و كادر فني به علي دايي اهدا شد.
* نورا، دختر تازه متولد شده علي دايي نيز در گهواره خود در كنار پدرش و در جمع بازيكنان پرسپوليس بود. نورا در تمام مدت جلسه خواب بود و درست لحظاتي كه علي دايي در ميان صحبتهايش، از بروز برخي مسائل ابراز ناراحتي ميكرد و برافروخته شده بود، از خواب بيدار شد. دايي او را بغل گرفت و حال و هواي خودش و جلسه نيز تغيير كرد و مشخص بود كه چهره سرمربي تيم، به چهرهاي پدرانه تبديل شده است.
* بازيكنان و كادر فني پس از جلسه منزل دايي، براي صرف ناهار به رستوران نايب رفتند.
O M I D
12-21-2010, 06:48 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1292940963.jpg)
برای بسیاری از هواداران این سوال مطرح است که علی دایی چرا رفت و چه شد که به پرسپولیس بازگشت.
سایت رسمی باشگاه پرسپولیس در اولین حضور سرمربی سرخپوشان در تمرینات پرسپولیس با او در این باره گفتگویی کرده است که در زیر می خوانید:
- با وجود آنکه تصمیم به کناره گیری از پرسپولیس گرفته بودید، به این تیم بازگشتید. چه اتفاقی افتاد که این تصمیم را گرفتید و چه شد که تصمیم تان عوض شد؟
من تصمیم به رفتن گرفتم چون میخواستم فشار عوامل بیرونی به باشگاه کم شود. میخواستم دیگران تحت فشار نباشند و دست باشگاه برای هر تغییری باز باشد چرا که دوست دارم موفقیت این تیم را ببینم و اگر با رفتن من این فضا مهیا میشود، خودم اقدام به این کار کنم. وگرنه در مکتبی که من بزرگ شده ام «نمیتوانم» معنا ندارد. به ما یاد داده اند که هیچ کاری نشد ندارد. اگر استعفا دادم ضعفی نداشتم و به این معنا نبود که کم آورده ام البته اشتباهات زیادی داشتیم و عوامل زیادی دست به دست هم داد که این اشتباهات رقم بخورد.
سعی کردم با رفتنم کمک کنم که جریان تازه ای در پرسپولیس شکل بگیرد اما بازیکنان از من خواستند که از این تصمیم منصرف شوم و آقای کاشانی هم در صحبت هایی که با من داشت خواست که بمانم و این تیم را درست کنم. من هم قبول کردم و حالا که آمده ام تا آخرش خواهم بود و مطمئن باشید پرسپولیس متفاوتی را بعد از تعطیلات خواهید دید.
به هر حال به خاطر مشکلاتی که وجود داشت رفتید، آیا آن مشکلات برطرف شده و دلتان صاف شده است؟
مهم ترین چیزی که این اتفاق برای من به ارمغان آورد، این بود که توانستم دوست و دشمن را بشناسم. البته من کاری به شعار تعداد معدودی که مغرضانه علیه من شعار دادند و مخالفت کردند ندارم. من دست تک تک مردم را می بوسم و این شعارها را از جنس هواداران پرسپولیس نمی دانم. آنهایی که این شعارها را دادند کسانی هستند که یک روز این طرف هستند و روز دیگر در طرف دیگر و تنها چیزی که برایشان مهم نیست مصالح پرسپولیس است.
درباره بازی با سایپا صحبت کنید، این تیم بازی قبلی را برده و با روحیه به سراغ پرسپولیس می آید، نظرتان در باره این بازی چیست؟
بازی بسیار سختی را پیش رو داریم، مشکل ما بیش از آنکه فنی باشد، روحی و روانی است و سعی می کنیم در این مرحله این مشکل را برطرف کنیم. من مطمئن هستم از این مرحله که بگذریم با وجود تعطیلاتی که پیش رو داریم می توانیم ضعف هایمان را برطرف کنیم و تیمی بسازیم که هواداران با دیدن بازیهایش لذت ببرند.
به مشکل روحی و روانی اشاره کردید، خیلی ها دوست دارند بدانند علی دایی برای برطرف کردن این مشکل چه تدبیری اندیشیده است؟
طبیعی است که در فاصله دو روز نمی شود کار خاصی کرد اما مطمئن باشید در فرصتی که داریم روح تازه ای به تیم تزریق می کنیم. صراحتا می گویم اگر تا به حال با بعضی چیزها کنار آمده ام از این به بعد سفت و سخت می ایستم و برخورد می کنم. آنهایی که به دنبال سوء استفاده هستند روی جدی من را خواهند دید ولو اینکه بروم از تیم امید بازیکن بیاورم تا متوجه شوند که برای من فرقی بین بازیکن سرشناس و بازیکن جوان وجود ندارد. من به آنچه در زمین می گذرد توجه می کنم نه به اسم و رسم ها.
پرسپولیس در این بازی، سه بازیکن محروم دارد که یکی از آنها حسین بادامکی است، کمیته انضباطی فدراسیون حکم این بازیکن را خیلی سریع اعلام کرد در حالی که برای محمد نصرتی و خلعتبری که در بازی برابر پرسپولیس حرکات بسیار خشن و غیر فوتبالی را مرتکب شده اند را حکمی صادر نشده است؟ نظرتان در این باره چیست؟
به نظر من این سیاست یک بام و دو هواست. برای بازیکن ما ظرف 24 ساعت حکم صادر می کنند و از کنار مسائل دیگر می گذرند. اصلا حرفی در این باره ندارم و قضاوتش را به مردم واگذار می کنم.
در پرسپولیس برخی بازیکنان به راحتی کارت می گیرند و هر چند وقت یک بار با محرومیت هایی مواجه می شوند که به پرسپولیس لطمه می زند در این باره چه می گوئید؟
از میان بازیکنانی که در بازی آخر کارت زرد گرفته اند، کارت علی عسگری به نظر من اشتباه داوری بود اما فشنگچی تمرکز کافی نداشت و باید بیش از پیش حواسش را جمع کند. بارها در این فصل، بازی ها را به خاطر مصدومیت از دست داده و این به تیم ما لطمه زده است. ما در تعطیلات نیم فصل در این مورد هم تصمیماتی را می گیریم و جریمه هایی را برای کارت هایی که بازیکنان به خاطر سهل انگاری می گیرند در نظر خواهیم گرفت.
O M I D
12-21-2010, 06:50 PM
گزارش تمرين امروز پرسپوليس
تمرين امروز پرسپوليس با حضور دايي برگزار شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تمرين پرسپوليس از ساعت 14:40 امروز در مجموعه ورزشي درفشيفر با حضور علي دايي برگزار شد.
در اين تمرين بازيکنان پس از گرم کردن بدنهاي خود به کار با توپ پرداختند و سپس کارهاي سرعتي را در دستور کار قرار دادند. در مرحله بعدي نيز با دستور دايي به دو قسمت تقسيم شدند و به مرور کارهاي تاکتيکي و فني پرداختند.
* علي دايي از ساعت 14 در تمرين پرسپوليس حضور پيدا کرد. وي ابتدا در ميان استقبال هواداران که به او خوشامدگويي گفتند در محل تمرين حضور پيدا کرد، سپس به رختکن رفت و در جلسه نيم ساعته با بازيکنان شرکت کرد. در مرحله بعدي نيز با ذکر صلوات و قرباني يک رأس گوسفند و دود کردن اسپند وارد زمين چمن ورزشگاه درفشيفر شد.
* ابتداي تمرين حدود 50 هوادار حضور داشتند که علي دايي را تشويق ميکردند. بر اثر مرور زمان تعداد تماشاگران به 100 نفر رسيد. آنها که در حال تشويق دايي بودند با اعتراض برخي از ليدرهاي باشگاه مواجه شدند به همين دليل يکباره به تشويق پيشکسوتان پرسپوليس مانند مجتبي محرمي، فرشاد پيوس، بهروز رهبريفر، محمد پنجعلي، سعيد عزيزيان، محمود خوردبين و سرپرست باشگاه پرسپوليس حبيب کاشاني پرداختند.
در مرحله بعدي تعداد ليدرها کمي بيشتر شد همين موضوع باعث شد به دليل اتفاقات ورزشگاه آزادي در ديدار برابر صبا قم درگيري بين ليدرها پيش آيد.
* سکوبرت حضور داشت و اختصاصي تمرين کرد.
* حميد عليعسگر و فشنگچي به دليل مصدوميت اختصاصي تمرين کردند.
* دايي در حاشيه تمرين بازيکنان را ميانه زمين جمع کرد و با فريادهاي بلند و نشان دادن دست به طرفين زمين به راهنمايي آنها پرداخت.
* دعوت بازيکنان پرسپوليس به تيم ملي يکي از سوژههاي تمرين بود.
*مسئولان باشگاه پرسپوليس به جز حبيب کاشاني در تمرين حضور داشتند.
* علي دايي در ابتداي تمرين دقايقي جداگانه با هادي نوروزي و حسين عبدي به گفت و گو پرداخت.
* يحيوي تمرينات ويژهاي را براي دروازه بانان پرسپوليس در نظر گرفته بود.
* در ادامه تمرين وقتي بازيکنان در زمين به دو قسمت تقسيم شدند در نيمهاي از زمين با 4 دروازه کوچک به حفظ توپ و پرسينگ و فوتبال با 4 دروازه پرداختند. علي دايي با مدافعان پرسپوليس بيش از ساير بازيکنان به بحث و صحبت پرداخت. او به محمد نوري نيز در خصوص حرکاتش در داخل زمين توضيحاتي داد. بازيکنان نيز به دقت حرفهاي دايي را گوش ميدادند و پس از صحبتهاي او با گفتن کلمه «چشم» از حضور دايي در تمرينات بسيار خوشحال بودند.
* يکي از ليدرهاي باشگاه پرسپوليس پس از گذشت 30 دقيقه تمرين در جمع هواداران و ليدرها حضور پيدا کرد و اجازه هرگونه تشويق را از آنها گرفت. نکته جالب اين بود که هيچ کس نبود که از اين کار ليدر پرسپوليس جلوگيري کند.
* شيث رضايي در ترکيب ذخيرهها تمرين ميکرد.
* علي دايي خود شخصا تمام موارد را زير نظر داشت و حسين عبدي پيشتر نظارهگر بود.
* در مرحله پاياني پرسپوليسيها در دو گروه به فوتبال دستگرمي پرداختند.
pnugirl
12-22-2010, 03:24 AM
عليعسگر: تيم با بازگشت دايي روحيه دوباره گرفت
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با بازگشت دايي، تمام بازيکنان روحيه دوباره گرفتند.
حميدرضا عليعسگر اظهار داشت: در ديدار برابر صبا کارت زرد بيخودي گرفتم و بازي برابر سايپا را از دست دادم. در مسابقه برابر صبا، داور خطاي پنالتي روي من را اعلام نکرد.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس درخصوص بازگشت علي دايي خاطرنشان ساخت: خدا را شکر ميکنم اين اتفاق افتاد. همه از رفتن او ناراحت بوديم؛ اما با بازگشت وي، تيم روحيه دوباره گرفته است.
عليعسگر در مورد بازي برابر ساپيا گفت: من که نميتوانم در اين مسابقه تيمم را همراهي کنم؛ اما فکر ميکنم بازيکنان با تمام توان و براي پيروزي، برابر شاگردان مايليکهن به ميدان خواهند رفت.
pnugirl
12-22-2010, 03:25 AM
دايي: آنهايي كه سرعت قطار پرسپوليس را بگيرند پياده ميشوند
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: آنهايي که باعث کندي حرکت ما شوند، جايي در قطار ما ندارند.
علي دايي پس از حضور در تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: رفتن من به خاطر اين بود که فکر کردم باعث ميشوم تا پرسپوليس موفق تر شود و فشارهاي بيروني به اين تيم کمتر شود به خاطر همين پرسپوليس را ترک کردم، اما همه چيز تمام شد و برگشتم که با تلاش همه دوباره به پرسپوليس کمک کنم.
وي افزود: يک روز در پرسپوليس نبودم حدود 150 پيامک به من زده شده که به اين تيم برگردم شايد 2 تا 3 مورد مخالف بازگشت من بودند اما 99 درصد به من ميگفتند برگردد.
دايي ادامه داد: يک روز بيرون از پرسپوليس بودم اما هر فردي من را در خيابان ديد به من گفت برگرد و ماموريتت را تمام کن. وقتي ديدم بچهها هم ميخواهند من برگردم، برگشتم تا کمک کنم.
وي خاطرنشان کرد: برگشتم تا پرسپوليس را درست کنم. دست تمام هواداران واقعي پرسپوليس را ميبوسم وي همچنين در خصوص کم کاري برخي از بازيکنان گفت: شايد برخي نخواهند صددرصد توان خود را بگذارند که به آنها اين اجازه را نميدهم. روي دلم دست گذاشتم و به خودم فکر نکردم و دوباره به پرسپوليس برگشتم. از اين به بعد کساني داخل زمين ميروند که خودشان را ثابت کنند. حتي شده با تيم جوانان هم وارد زمين ميشوم اما به کم کارها ميدان نمي دهم.
دايي تاکيد کرد: باور کنيد نميخواستم بيايم اما متوجه شدم عوامل بيروني خوشحال ميشوند. نميخواهم اسم ببرم، اما صحبتهاي که شد که ترسيدم پرسپوليس ضربه بخورد. به خاطر همين برگشتم و همه چيز را از نو شروع کردم. آمادهام تا با عشق و علاقه کار کنم.
و با بيان اين مطلب که قطار پرسپوليس به حرکت ادامه مي دهد و هر کسي ساز مخالف بزند جايي در اين قطار ندارد، تاکيد کرد: براي آنهايي که با ما همقطار نباشند، فکر ديگري ميکنيم تا پرسپوليسي بسازيم که هواداران واقعي ما لذت ببرند.
دايي در خصوص حمايتها براي بازگشتش گفت: با کاشاني و بازيکنان پرسپوليس حرفهاي بسيار خوبي زدم. خوشبختانه ديدم آنها دلشان با من است و من هم قبول کردم بيايم. متاسفانه امروز روزنامه نخواندم اما هر کس که به من لطف کرد دستش درد نکند و انشا الله زحماتشان را جبران کنم. من آمده ام تا اثبات کنم حق و حقانيت چيست. شايد تا الان کارهاي اشتباهي کرده باشم اما متوجه شدهام و ديگر اين اشتباهات تکرار نميشود.
دايي در جواب سوالي که آيا فکر ميکنيد بازگشت شيث رضايي اشتباه بزرگ شما بود گفت: من به شخص کاري ندارم و حرف نميزنم. مردم و طرفداران از من خواستند تا شيث برگردد. او کار نابخشودني نکرد تا من او را نبخشم. اشتباه خودش را قبول کرد و برگشت. خيلي از چيزها را بايد ميفهميد که اميدوارم فهميده باشد.
وي تاکيد کرد: هر فردي از اين به بعد باعث کندي حرکت قطار ما شود کنار ميرود. از اين به بعد پاي روي دلم ميگذارم و حرفهاي تر از گذشته فکر ميکنم. سه تا چهار نفر هستند که دلشان آنطور که بايد با پرسپوليس نيست. انشا الله آنها را هم وارد قطار خودمان ميکنيم.
دايي گفت: حرمت امثال من و علي دايي با اين چيزها خراب نميشود. من حرمت خودم را از اين بازيها به دست نياوردهام که از دست بدهم. حرمت دايي را خدا داده و فقط او ميتواند از من بگيرد. شما بازي با مکزيک را فراموش کرديد که چه اتفاقي افتاد؟ مسائلي بود که دوست ندارم در مورد آن حرف بزنم من مطمئن هستم خدا من را دوست دارد چون امتحاني که دادهام بسيار سربلند بود و روسفيد هستم.
وی افزود: وقتي بازيکنان حرفهاي من را گوش نميدهند، خود بايد لخت بشوم و گل بزنم؟ وقتي که داور 2 پنالتي ما را نميگيرد من بايد سوت را بگيرم داوري کنم؟
وي در پايان صحبتش ضمن کمک خواستن از خبرنگاران براي ثابت کردن حق و حقانيت تاکيد کرد: نميگويم فقط در مورد من خوب بنويسيد. شما فکر ميکنيد اگر با بازيکنان جوان و اميد پرسپوليس مقابل صبا قرار ميگرفتيم 4 گل از اين تيم ميخورديم؟ واقعا اين طور نميشد.
دايي تصريح کرد: دستم را پيش هر فردي دراز نميکنم چون ياد گرفتهام و دوست دارم سالم زندگي کنم، چون فوتبالي هستم و درد اين رشته را کشيدهام. بدانيد با آمدن من دست خيليها در باشگاه پرسپوليس بريده شد که ميخواستند به اين تيم بازيکن بدهند. از هواداران ميخواهم عاشقانه اين تيم را حمايت کنند تا همه دست به دست هم دهيم و تيم را بسازيم.
pnugirl
12-22-2010, 02:41 PM
دیروز عصر در حاشیه تمرین پرسپولیس اتفاقی افتاد که به هر حال روی آینده این تیم تاثیر خواهد گذاشت.
دایی که امروز مثل همیشه با توپ پر مقابل دوربینها و خبرنگاران ایستاد لیدرهای پرسپولیس را مشتی جیرهخوار خطاب کرد که این موضعگیری صرف نظر از هر اتفاقی به معنای موضعگیری مشوقین و باند آنها با دایی خواهد بود. به گزارش خبرنگار گل لیدرهای حاضر در تمرین امروز بعد از شنیدن این جمله عصبانی شده و تصمیم دارند دیگر علی دایی را تشویق نکنند. این تصمیمی است که احتمالا اولین آثار آن در بازی سایپا مشخص خواهد شد.
نکته جالب این است که لیدرهای پرسپولیس بیش از همه با حبیب کاشانی رابطه خوبی دارند و با وجود تکذیب حبیب کاشانی در برنامه دیشب نود به هر حال منبع اصلی مالی آنها همین جناب مدیرعامل است. این لیدرها در تمام فصل سکوها را کنترل کرده و علی دایی را تشویق کردهاند اما در نیمه دوم بازی صبا دیگر حریف جمعیت نشدهاند. یکی از این جمع به خبرنگار گل گفته است:« مردم میخواستند به دایی فحش بدهند اما ما شعارهای آنها را به سمت جملات محترمانه تغییر دادیم.»
به گفته وی این حرفهای علی دایی باعث دو دستگی در بین هواداران شده و تاثیر منفی بیشتری بر شرایط فعلی باشگاه خواهد شد. نکته مهم این است که دایی مثل همیشه در توجیه ناکامیهای خود از جملات تندی استفاده کرده که هر کاری هم بکنید عدهای را ناراحت خواهد کرد.
باید دید که با این وصف و با این روابط عمومی چه اتفاقی برای سرمربی پرسپولیس رقم خواهد خورد.
pnugirl
12-22-2010, 02:44 PM
خوردبين: هواداران پرسپوليس آستانه تحمل خود را بالا ببرند
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم هواداران آستانه تحمل خود را بالا ببرند تا به شرايط ايدهآل برگرديم.
محمود خوردبين اظهار داشت: به دنبال آرامش در تيم هستيم تا فردا برابر سايپا بازي خوب و متفاوتي از خود به نمايش بگذاريم. بازي سختي خواهد بود، اما اميدوارم بتوانيم به هدف خود برسيم.
وي در مورد بازگشت دايي گفت: همه يکدل شده بودند که دايي به تيم بازگردد که اين موضوع محقق شد. اميدوارم هواداران هم آستانه تحمل خود را افزايش داده تا به شرايط ايدهآل برگرديم.
سرپرست تيم پرسپوليس گفت: بازيکنان بايد با غيرت بيشتري بازي کنند و با يک پيروزي بايد تمام اتفاقات گذشته را فراموش کنند.
pnugirl
12-22-2010, 03:23 PM
حبیب کاشانی سرپرست موقت پرسپولیس در برنامه دوشنبه شب نود یک بار دیگر در مورد مذاکره این باشگاه به محمدرضا خلعتبری در ابتدای فصل صحبت کرد و باز هم به این موضوع تاکید کرد که مهاجم ذوب آهن قول داده بود پیراهن پرسپولیس را برتن کند ولی در نهایت در اصفهان ماندگار شد.
در این میان پشت پرده نیامدن خلعتبری به پرسپولیس آن هم در شرایطی که به کاشانی و دایی قول داده بود حکایت خاصی دارد. خلعتبری در جلسهای که با کاشانی داشت از لحاظ مالی با او به توافق رسید ولی بعد از آن مسئولان ذوب آهن با این بازیکن دوباره مذاکره کردهاند تا بدانند خلعتبری با چه مبلغی با پرسپولیس به توافق رسیده است. ذوبیها بعد از صحبت کردن خلعتبری پیشنهادی دادند که حدود ۱۲۰ میلیون بیشتر از پول پرسپولیس بود. در ضمن اگر خلعتبری از ذوب آهن جدا میشد باید ۲۰ درصد از مبلغ قراردادش را به این باشگاه میداد. با این شرایط او حدود ۲۵۰ میلیون تومان ضررمالی میکرد به همین دلیل ترجیح داد در ذوب آهن بماند.
pnugirl
12-22-2010, 03:24 PM
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هیچگاه به من وصله غیراخلاقی نمیچسبد که در حکم من این موضوع نوشته شده است.
حسین بادامکی در مورد محرومیتش اظهار داشت: قبول دارم تکلی که زدم خطرناک بود؛ اما برخورد پایم با بازیکن حریف را احساس نکردم. پایم خورد و عمدی در کار نبود. فقط هدفم قطع کردن توپ بود.
وی ادامه داد: بعد از بازی، از بازیکن حریف عذرخواهی کردم. نکته جالب، حکمی است که یک ساعت بعد از بازی اعلام شد. هیچگاه به من وصله غیراخلاقی نمیچسبد که در حکم من این موضوع نوشته شده است. هیچ موقع این اتفاقات را دوست ندارم. امیدوارم قانون برای همه یکسان باشد تا پس از یک ساعت و یک تکل، حکم برای بازیکنان خاطی صادر شود.
بادامکی عنوان کرد: متاسفانه همه اینگونه به پرسپولیس لطف میکنند و قصد دارند رفتار دیگری با ما داشته باشند. باز هم میگویم، پس از بازی از بازیکن حریف معذرتخواهی کردم. باز هم از وی میخواهم، من را ببخشد.
هافبک تیم پرسپولیس در خصوص بازگشت علی دایی گفت: او باید میآمد چرا که در تمام این مدت تلاشش را کرده است. حال، ما باید با تمام وجود برایش جبران کنیم.
pnugirl
12-23-2010, 12:07 PM
شیث رضایی از لیست اصلی پرسپولیس خارج شد.
تیم فوتبال پرسپولیس تهران در چارچوب هفته بیستم لیگ برتر فردا در ورزشگاه تختی به مصاف سایپا خواهد رفت.
پرسپولیسیها امروز به مدت یک ساعت آخرین تمرین خود را در زمین ورزشگاه تختی از ساعت ۱۴.۳۰ الی ۱۵.۳۰ به مدت یک ساعت پشت دربهای بسته برگزار کردند.
پس از این تمرین با تخشیص علی دایی شیث رضایی از لیست ۱۸ نفره پرسپولیس برای دیدار مقابل سایپا خط خورد.
این تصمیم دایی پس از اظهارات قاطعانه بعد از تمرین روز گذشته اتفاق افتاده است.
پرسپولیسیها بعدازظهر امروز راهی هتل شدند. قرار است امشب جلسه بین کاشانی، بازیکنان و کادر فنی برگزار شود.
pnugirl
12-23-2010, 12:08 PM
حقیقی: دایی بزرگ فوتبال ایران است
دروازهبان تیم پرسپولیس، علی دایی را بزرگ فوتبال ایران خواند.
علیرضا حقیقی در خصوص دعوتش به تیم ملی فوتبال ایران اظهار داشت: خوشحالم که توانستم نظر قطبی را جلب کنم. تلاشم را خواهم کرد تا جز ۳ دروازهبان لیست نهایی باشم.
وی درخصوص بازگشت دایی به تیم پرسپولیس عنوان کرد: وی از ابتدا نباید میرفت که بازگردد. دایی بزرگ فوتبال ایران است و آدمهای مانند وی را باید در فوتبال نگه داریم. همه باید کمک کنند تا تیم به نتیجه دلخواه خود دست پیدا کند.
دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس در رابطه با بازی برابر سایپا گفت: دیدار سختی در پیش داریم. آنها تیم خوب و قابل احترامی هستند؛ اما نباید فراموش کنیم ما هم پرسپولیس هستیم.
وی ادامه داد: هرچند شرایط خوبی نداریم و تیم کمی مریض بود؛ اما معتقدم با صحبتهای دایی و غیرت بازیکنان، نقاط ضعف برطرف خواهد شد. برابر سایپا نتیجه خوبی کسب میکنیم.
pnugirl
12-23-2010, 12:09 PM
نوری: فقط دایی میتواند سکان پرسپولیس را هدایت کند
هافبک پرسپولیس گفت: خوشحالم دایی برگشت چرا که فقط دایی میتواند سکان این تیم را هدایت کند.
محمد نوری در مورد شرایط این تیم پس از بازگشت دوباره علی دایی، اظهار داشت: خوشحالم دایی برگشت. میدانید به او چه علاقهای دارم و باید به تیم میآمد چراکه فقط دایی میتواند سکان پرسپولیس را هدایت کند.
وی با بیان اینکه شرایط خاصی داریم که هیچ کس از آن راضی نیست، افزود: در هفته بیستم لیگ برتر، بازی سختی مقابل سایپا داریم. با اینکه نارنجیپوشان هم مانند ما نتایج خوبی نگرفتهاند؛ اما تیم خوبی هستند و از هافبکهای با تجربه و مطمئنی بهره میبرند. امیدوارم به ۳ امتیاز برسیم و از این شرایط خارج شویم.
وی در در مورد دعوتش به تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در جام ملتهای آسیا گفت: از قطبی تشکر میکنم؛ اما به دنبال حضور در فهرست نهایی او و ترکیب اصلی در جام ملتها هستم.
نوری با اشاره به اینکه دوست دارم در این جام برای تیم ملی کشورم بازی کنم، ادامه داد: کار دشواری در پیش داریم. اگر بخواهیم به نتایج خوب و مطلوبی برسیم، میتوان با حمایت و یکدلی به آن رسید.
هافبک ملیپوش پرسپولیس یادآور شد: چند حریف سخت از جمله تیمهای شرق آسیا را پیشرو داریم. امیدوارم با اردویی که برگزار میشود و دیدارهای دوستانه ای که برگزار میکنیم، به شرایط ایدهآل برسیم.
pnugirl
12-23-2010, 12:11 PM
برنامه کامل تورنمنت چهارجانبه آنتالیا که با حضور دو تیم آلمانی و پرسپولیس تهران در ماه ژانویه برگزار می شود، اعلام شد. بر این اساس در روز اول تورنمنت ، پنج شنبه ۱۶ دی ابتدا تیم های کلن آلمان و آنتالیااسپور ترکیه ساعت ۱۷:۴۰ مقابل هم قرار می گیرند و سپس ساعت ۲۰:۱۵ دقیقه همان روز تیم های اینتراخت فرانکفورت و پرسپولیس به دیدار هم می روند.
مسابقات فینال و رده بندی نیز روز شنبه ۱۸ دی برگزار می شود و ابتدا از ساعت ۱۸:۳۰ دو تیم بازنده روز اول مقابل هم قرار می گیرند و سپس در ساعت ۲۰:۱۵ دو تیم برنده روز اول بازی فینال را برگزار می کنند. هر ۴ مسابقه این تورنمنت در استادیوم ۷ هزار نفری ماردان شهر آنتالیا برگزار می شود.
pnugirl
12-23-2010, 12:13 PM
مهاجم ۵ گل پرسپولیس به دلیل مصدومیت قادر به همراهی تیمش در بازی فردا مقابل سایپا نخواهد بود و بدین ترتیب تعداد غایبان سرخپوش مقابل حریفشان به عدد ۴ رسید.
رضایی که در تمرین روز سهشنبه و در برخورد با بادامکی از ناحیه زانو آسیب دیده امروز و در آخرین تمرین تیمش که در ورزشگاه تختی انجام شد، تمرین نکرد و تنها نظارهگر بود. گفته میشود رسیدن یا نرسیدن او به بازی سایپا در لحظه آخر مشخص خواهد شد اما بعید به نظر میرسد شماره ۱۰ پرسپولیس که در بازی رفت یکی از دو گل تیمش را به ثمر رساند فردا به میدان برود
pnugirl
12-23-2010, 12:42 PM
پرسپوليس با شش تغيير مقابل سايپا
چنانچه غلامرضا رضايي به بازي مقابل سايپا نرسد پرسپوليس با شش تغيير در ترکيب اصلي خود نسبت به بازي با صباي قم به ميدان خواهد رفت.
در حال حاضر خروج شيث رضايي ،نورمحمدي ،علي عسگري،فشنگچي و حقيقي از ترکيب اصلي قطعي است و قرار شده به جاي اين نفرات سپهر حيدري ،مجتبي شيري ،منصوري ،مهدي شيري و رحمان احمدي به ميدان بروند.
از طرفي ظاهرا دکتر زرينه پزشک پرسپوليس قول داده غلامرضا رضايي را به بازي امروز برساند اما اگر اين اتفاق نيفتاد اشپيتيم آرفي به جاي او در ترکيب قرار خواهد گرفت. پرسپوليس قصد دارد دوباره با سيستم 2-4-4 وارد ميدان شود و منصوري و مهدي شيري به عنوان هافبک چپ و راست در ترکيب اصلي قرار مي گيرند.
pnugirl
12-23-2010, 12:58 PM
با وجود مصدوميت در تمرين امروز،رضايي به بازي با سايپا مي رسد
پزشک تيم فوتبال پرسپوليس از حضور مهاجم اين تيم در بازي مقابل سايپا خبر داد.
غلامرضا رضايي مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران در حاشيه تمرين امروز از ناحيه پا دچار مصدوميتي جزئي شد.
در اين رابطه فريد زرينه گفت: مصدوميت اين مهاجم شديد نيست. با توجه به برنامههاي که داريم رضايي را به هر طريقي که شده به بازي مقابل سايپا ميرسانيم.
وي در خصوص ساير بازيکنان نيز گفت: مصدوم ديگري نداريم و ساير نفرات در آمادگي کامل به سر مي برند.
pnugirl
12-23-2010, 12:59 PM
حقيقي: خوشحالم توانستم نظر قطبي را جلب كنم
دروازهبان تيم پرسپوليس، علي دايي را بزرگ فوتبال ايران خواند.
عليرضا حقيقي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در خصوص دعوتش به تيم ملي فوتبال ايران اظهار داشت: خوشحالم که توانستم نظر قطبي را جلب کنم. تلاشم را خواهم کرد تا جز 3 دروازهبان ليست نهايي باشم.
وي درخصوص بازگشت دايي به تيم پرسپوليس عنوان کرد: وي از ابتدا نبايد ميرفت که بازگردد. دايي بزرگ فوتبال ايران است و آدمهاي مانند وي را بايد در فوتبال نگه داريم. همه بايد کمک کنند تا تيم به نتيجه دلخواه خود دست پيدا کند.
دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس در رابطه با بازي برابر سايپا گفت: ديدار سختي در پيش داريم. آنها تيم خوب و قابل احترامي هستند؛ اما نبايد فراموش کنيم ما هم پرسپوليس هستيم.
وي ادامه داد: هرچند شرايط خوبي نداريم و تيم کمي مريض بود؛ اما معتقدم با صحبتهاي دايي و غيرت بازيکنان، نقاط ضعف برطرف خواهد شد. برابر سايپا نتيجه خوبي کسب ميکنيم.
pnugirl
12-23-2010, 01:16 PM
كاشاني در جمع بازيكنان پرسپوليس:بايد همت كنيم تا با آبروي دايي بازي نشود
سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: هفته سختي به ما گذشت و اين فرصت فراهم شد تا ببينيم آيا در سختيها هم کنار يکديگر هستيم، هر چند اين فرصت فراهم شد تا هجمههاي زيادي عليه پرسپوليس شکل بگيرد.
حبيب کاشاني که در جمع بازيکنان پرسپوليس در اردوي پيش از بازي با سايپا سخن ميگفت افزود: ما ميخواهيم اين قطار را حرکت بدهيم و هدايت اين قطار نيز بر عهده علي دايي است. بنابر اين بازيکنان بايد ببينند ميتوانند در اين مجموعه باشند يا نه. ما باورمان به توانايي بازيکنان پرسپوليس چيز ديگري است. فوتبال برد و باخت دارد و ما بار اولي نيست که باختيم اما زماني که تواناييهاي خودمان را نشان نميدهيم و به گونهاي که در شأن پرسپوليس نيست ميبازيم، ناراحت ميشويم.
وي افزود: ما در پرسپوليس به دنبال بازيکن ستاره نبوده و نيستيم بلکه ميخواهيم تيممان ستاره باشد. مطمئنم اگر مسئوليتهايمان را آنطور که بايد انجام دهيم، تيمي جلودارمان نخواهد بود. بازيکناني که در پرسپوليس توپ ميزنند بايد ترس از نبردن در وجودشان باشد، نه ترس از باخت. اين ترس از باختن است که ما را زمين ميزند.
حبيب کاشاني با طرح اين سوال که بايد ببينيم اين همه نوسان از چه چيزي ناشي ميشود، گفت: علي دايي براي ادامه اين مسير به 11 مرد مبارز نياز دارد و حالا زماني است که بايد از شعار بگذريم و به شعور برسيم. علي دايي به خاطر ما دوباره وارد معرکه شده است و بايد همت کنيم تا با آبروي او بازي نشود.
کاشاني ادامه داد: من هميشه از کادر فني خود با تمام وجود حمايت کردهام. روزي در زمان افشين قطبي به بازيکنان گفتم؛ 7 بازي به پايان ليگ مانده، اگر در هر بازي 12 گل بخوريم مجموعا ميشود 84 گل اما قطعا قطبي سرمربي ما خواهد ماند و کسي نميتواند در ذهن خود فکر ديگري داشته باشد. حالا هم ميگويم ما تا پايان اين راه با علي دايي خواهيم رفت و به کساني نياز داريم که همه وجودشان را خرج اين تيم کنند.
کاشاني با اشاره به اينکه سياست ما در پرسپوليس سياست حذفي نيست، افزود: کساني که امشب در جمع ما نيستند نيز با ما خواهند بود اما مسئله اين است که کادر فني ميخواهد فقط و فقط بهترينها را انتخاب کند و ديگر جاي هيچ تعارفي وجود ندارد.
O M I D
12-23-2010, 07:42 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293039675.jpg)
سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: هفته سختي به ما گذشت و اين فرصت فراهم شد تا ببينيم آيا در سختيها هم كنار يكديگر هستيم، هر چند اين فرصت فراهم شد تا هجمههاي زياد ي عليه پرسپوليس شكل بگيرد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، حبيب كاشاني كه در جمع بازيكنان پرسپوليس در اردوي پيش از بازي با سايپا سخن ميگفت افزود: ما ميخواهيم اين قطار را حركت بدهيم و هدايت اين قطار نيز بر عهده علي دايي است. بنابر اين بازيكنان بايد ببينند ميتوانند در اين مجموعه باشند يا نه. ما باورمان به توانايي بازيكنان پرسپوليس چيز ديگري است. فوتبال برد و باخت دارد و ما بار اولي نيست كه باختيم اما زماني كه تواناييهاي خودمان را نشان نميدهيم و به گونهاي كه در شأن پرسپوليس نيست ميبازيم، ناراحت ميشويم.
وي افزود: ما در پرسپوليس به دنبال بازيكن ستاره نبوده و نيستيم بلكه ميخواهيم تيممان ستاره باشد. مطمئنم اگر مسئوليتهايمان را آنطور كه بايد انجام دهيم، تيمي جلودارمان نخواهد بود. بازيكناني كه در پرسپوليس توپ ميزنند بايد ترس از نبردن در وجودشان باشد، نه ترس از باخت. اين ترس از باختن است كه ما را زمين ميزند.
حبيب كاشاني با طرح اين سوال كه بايد ببينيم اين همه نوسان از چه چيزي ناشي ميشود، گفت: علي دايي براي ادامه اين مسير به 11 مرد مبارز نياز دارد و حالا زماني است كه بايد از شعار بگذريم و به شعور برسيم. علي دايي به خاطر ما دوباره وارد معركه شده است و بايد همت كنيم تا با آبروي او بازي نشود.
كاشاني ادامه داد: من هميشه از كادر فني خود با تمام وجود حمايت كردهام. روزي در زمان افشين قطبي به بازيكنان گفتم؛ 7 بازي به پايان ليگ مانده، اگر در هر بازي 12 گل بخوريم مجموعا ميشود 84 گل اما قطعا قطبي سرمربي ما خواهد ماند و كسي نميتواند در ذهن خود فكر ديگري داشته باشد. حالا هم ميگويم ما تا پايان اين راه با علي دايي خواهيم رفت و به كساني نياز داريم كه همه وجودشان را خرج اين تيم كنند.
كاشاني با اشاره به اينكه سياست ما در پرسپوليس سياست حذفي نيست، افزود: كساني كه امشب در جمع ما نيستند، نيز با ما خواهند بود اما مسئله اين است كه كادر فني ميخواهد فقط و فقط بهترينها را انتخاب كند و ديگر جاي هيچ تعارفي وجود ندارد.
O M I D
12-23-2010, 07:43 PM
اظهار نظر بازيکنان پرسپوليس پس از بازي
بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس اعتقاد دارند پيروزي برابر سايپا به آنها کمک خواهد کرد روند بهتري در ادامه ليگ برتر داشته باشند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgبازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس که در پنج بازی متوالی شکست خورده بودند، عصر امروز پنجشنبه و پس از برتری مقابل سایپای البرز به ابراز احساسات هوادارن پاسخ گفتند.
غلامرضا رضایی مهاجم پرسپولیس پس از برتری تیمش مقابل سایپای البرز گفت: باور کنید هفته سختی را پشت سر گذاشتیم. ما می خواستیم هر طور شده پاسخ محبتهای هواداران را بدهیم و خدا را شکر توانستیم با یک پیروزی طلسم ناکامیها را شکسته و از شرمندگی هواداران درآییم.
وی با بیان اینکه هواداران پرسپولیس حق دارند از ناکامیهای این تیم ناراحت باشند و حتی علیه بازیکنان شعار بدهند افزود: به هواداران پرسپولیس ثابت میکنیم لیاقت پوشیدن پیراهن این تیم را داریم و دلمان برای پرسپولیس میتپد.
خبرنگاری از رضایی پرسید آیا شما جزو آن بازیکنانی نیستید که علی دایی گفته است دلشان با پرسپولیس نیست؟ رضایی در پاسخ به این سئوال گفت: خدا می داند من همیشه نهایت تلاشم را برای موفقیت پرسپولیس به کار گرفتهام.
اشپیتیم آرفی گلزن پرسپولیس نیز پس از برتری این تیم مقابل سایپا گفت: در این هفته واقعاً دلم برای علی دایی سوخت او در این هفته خیلی اذیت شد و حقش بود که در این بازی یک پیروزی به او هدیه کنیم.
وی در ادامه از تماشاگران و بازیکنان تیم خواست با همراهی هم به سرخپوشان کمک کنند. وی افزود: باور کنید فقط میخواستم برای علی دایی بازی کنم و گل بزنم چرا که دیدم او این هفته خیلی اذیت شد.
این مهاجم خارجی خاطرنشان کرد: ما می توانیم در تعطیلات نیم فصل توان خود را بازیابی کرده و برای حضور در ادامه رقابتهای لیگ برتر به شرایط ایده ال برسیم.
O M I D
12-23-2010, 07:43 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293110638.jpg)
هفته بیستم مسابقات لیگ برتر فوتبال با برد یک بر صفر پرسپولیس مقابل سایپا آغاز شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، ديدار تيم هاي پرسپوليس و سایپا از هفته بيستم رقابت هاي ليگ برتر با قضاوت عليرضا فغاني در ورزشگاه تختي در حالي آغاز شد كه پرسپوليس بعد از 5 باخت متوالي و استعفاي علي دايي و بازگشت دوباره او، تنها براي برد به زمين آمده بود. در اين ديدار تركيب سرخ پوشان تغييراتي داشت. عليرضا حقيقي جاي خود را به رحمان احمدي داده و شيث رضايي در تركيب غايب بود. سپهر حيدري نيز در غياب سه كاپيتان، بازوبند كاپيتاني را به بازو بست. امير حسين فشنگچي و حميدرضا علي عسگري نيز به دليل سه اخطاره بودن در تركيب حضور نداشتند.
با شروع ديدار و در دقيقه 3 استپ اشتباه رحمان احمدي مهاجم سايپا را در موقعيت مناسبي قرار داد، كه دروازه بان پرسپولیس با سماجت خود، توپ را تصاحب کرد.
هادي نوروزي در دقيقه 32 در حركتی به سمت دروازه سايپا، با گلزنی مدافع حریف روبرو شد که داور این دیدار، گل سرخپوشان را با اعلام خطای نوروزی نپذیرفت.
در دقيقه 36 نيز با خطاي سايپايي ها پرسپوليس صاحب ضربه ايستگاهي شد كه مازيار زارع نتوانست اين موقعيت را تبديل به گل كند و ضربه او زمینی از کنار دروازه عبور کرد..
در نيمه دوم و در دقيقه 59 ضربه ايستگاهي به دست آمده را بار دیگر مازيار زارع به بيرون زد. تغييرات نيمه دوم با آمدن اشپيتیم آرفي به جاي محمد منصوري آغاز شد و بلافاصله نيز تياگو به جاي مهدي شيري وارد زمين شد.
اين تغييرات موثر واقع شد و در ادامه حملات سرخ پوشان بر روي دروازه سايپا فزوني يافت كه در دقايق 81 و 82 هادي نوروزي و اشپيتیم آرفي حملات زهرداري را به روي دروازه سايپا انجام دادند سرانجام در دقيقه 83 ضربه كرنر هادي نوروزي را اشپيتیم آرفي با ضربه سر وارد دروازه سايپا كرد.
در دقايق پاياني ديدار غلامرضا رضايي و اشپيتم آرفي كارت زرد دريافت كردند.
با اين برد پرسپوليس با 30 امتياز مدعی حضور در جمع صدرنشینان است.
ترکيب پرسپوليس:
رحمان احمدي، سپهر حيدري، عليرضا نورمحمدي، ابراهيم شکوري، عليرضا محمد، مازيار زارع، محمد نوري، مهدي شيري( از دقيقه 72 تياگو فراگو)، محمد منصورِي( از دقيقه 71 اشپيتيم آرفي)، هادي نوروزي و غلامرضا رضايي.
سرمربي: علي دايي
ترکيب سايپا:
وحيد شيخ ويسي، مجيد ايوبي، مهدي خيري( از دقيقه 88 سجاد شهباززاده)، علي لطيفي، عباس محمدرضايي( از دقيقه 78 جواد آشتياني)، ابراهيم صادقي، سعيد يوسف زاده، امين منوچهري ( از دقيقه 67 مجيد غلامنژاد)، جابر انصاري، وحيد يوسفزاده و کريم انصاري فرد
سرمربي: محمد مايلي کهن
O M I D
12-23-2010, 07:44 PM
علي دايي:در مكتب دايي نتوانستن معنايي ندارد
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از پيروزي برابر سايپا گفت: مطمئن باشيد در پايان اين فصل يک جام قهرماني ميگيريم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgعلي دايي پس از پايان بازي برابر سايپا و در شرايطي که با تشويق تعدادي از خبرنگاران وارد سالن نشست مطبوعاتي شده بود، گفت: قبل از هر چيز ميخواهم از هواداران واقعي پرسپوليس تشکر کنم که امروز به ورزشگاه آمدند و ما را تنها نگذاشتند، با وجود اين که ما در هفتههاي اخير خيلي بد کار کرده بوديم اما نشان دادند که تيمشان را دوست دارند.
وي افزود: ما در هر دو نيمه کمي برتر از سايپا بوديم و درصد مالکيت توپ هم مال ما بود اما موقعيت آن چناني نصيب هيچ يک از دو تيم نشد، به خاطر شکستهاي قبلي در نيمه اول بازيکنان کمي با احتياط بازي کردند و ما هم به آنها گفته بوديم که بيگدار به آب نزنند و منطقي بازي کنند که خوشبختانه اين اتفاق افتاد. ما در اين بازي يک تيم بوديم و نشان داديم که دوباره داريم شکل ميگيريم. ما با توجه به تعطيلات موقعيت خوبي نصيبمان شده و با توافقي که با سرپرست باشگاه انجام دادهايم ژلکو مياچ دستيار ايوويچ که پيش از اين در ليگ بلژيک هم سرمربي بوده به تيم ما اضافه خواهد شد. تلاش ميکنيم تيممان را بازسازي کنيم تا بتوانيم 14 بازي باقيمانده را به نحو احسن انجام دهيم.
دايي ادامه داد: امروز بازيکنان همه با هم بودند، خوب جنگيدند و دعوا کردند و خدا را شکر ميکنم که توانستيم سه امتياز بازي را بگيريم. از تيم سايپا هم تشکر ميکنم که مردانه بازي کرد.
دايي درباره تشويقش از سوي هواداران هم گفت: دستشان درد نکند، من عاشق اين مردم هستم و به عشق اينها بازي کرده و ميکنم. ماندم که به آنها کمک کنم. من باز هم بايد از هواداران پرسپوليس دوباره عذرخواهي کنم، ما در هفتههاي اخير آنها را اذيت کرديم اما صبر کردند و ما را حمايت کردند و من هم قول ميدهم که جبران کنيم.
دايي درباره رفتار ليدرهاي باشگاه هم گفت: من کاري به اين حرفها ندارم، براي من مردم و هواداران مهم هستند. من آن روز که استعفا دادم گفتم دست مردم را ميبوسم، براي مردم علي دايي و فلان مربي فرقي نميکند، آنها پرسپوليس را دوست دارند و اين به من و بازيکنان روحيه ميدهد که بهتر کار کنيم. پرسپوليس با اين هواداران پرسپوليس شده است .
دايي درپاسخ به اين سوال که شما گفته بوديد که چهار بازيکن دلشان با پرسپوليس نيست؟ گفت: روزي که بازيکنان به خانه من آمدند آن روز تولد دوباره ما بود. تازه ميخواهيم تيمي را تشکيل بدهيم و گذشته را فراموش کردهايم. ما از بزرگترهاي خود ياد گرفتهايم که گذشت کنيم و من اين کار را کردم اما اين مرتبه آخر است. من با همه بازيکنان روزي که به خانهام آمدند اتمام حجت کردم. متاسفانه برخي يکسري حرفها زدند و گفتند فلاني در بازي با پرتغال دستش را روي قرآن نگذاشته و با اين حرفها خط داده شد. چه کسي ميتواند اين ادعا را داشته باشد که من دلم با کشورم نيست. من براي تيم ملي کشورم بيش از 200 بخيه خوردهام چطور ميتوانم دلم با تيم ملي نباشد. برخي براي ماندن و شيرين شدن اين حرفها را ميزنند. من نقطه ضعف زياد دارم اما تک تک سلولهاي بدنم به عشق اين وطن است. به خاطر اين وطن دوست دارم بمانم و کار کنم، بايد آن مسايل را فراموش کنيم چرا که ما همه تيم هستيم و با هم ميتوانيم پرسپوليس را درست کنيم.
سرمربي پرسپوليس درباره اتفاقاتي که بر سر بازوبند کاپيتاني پرسپوليس به وجود آمد هم گفت: در اردوي ترکيه اين مسئله را حل خواهيم کرد. من دوست دارم در تيمم دموکراسي وجود داشته باشد و اين بازيکنان باشند که کاپيتان را انتنخاب کنند. کاپيتان بايد کسي باشد که بتواند در زمين از حق بازيکنان دفاع کند و رابط خوبي بين من و بازيکنان باشد و از شخصيت خوبي هم برخوردار باشد.
دايي در پاسخ به اين سوال که به نظر ميرسد پرسپوليس در برخي پستها به جذب بازيکن نياز دارد هم گفت: طبيعي است که اگر تيم کاملي بوديم وضعيتمان اين نبود. اما اين تمام داشتههاي ماست و من به بازيکنانم افتخار ميکنم، همانطور که گفتم در مکتب دايي نتوانستن معنايي ندارد. من با توانستم به دنيا آمدم زندگي کردم و زندگي ميکنم و يقين دارم با همين بازيکنان ميتوانيم مشکلات را رفع کنيم.
وي درپاسخ به اين سوال که آيا کنارگذاشتن شيث رضايي به اين معني است که او يکي از 4 بازيکني است که شما گفتيد دلشان با تيم نيست که دايي گفت: من تعداد نياوردم اما شيث تنها به خاطر مسايل فني در اين بازي حضور نداشت. بازي با صبا را آناليز کردم و به خاطر مسايل فني شيث را کنار گذاشتم. براي من گذشتهها گذشته و از اين پس ملاک براي من شخصيت، رفتار، آمادگي و هم صدا بودن با تيم است. در اين ميان اگر کسي بخواهد همکاري کند و سرعت قطار را بگيرد کنار گذاشته خواهد شد. نميخواهم ديگر خودم را قرباني کنم و ميخواهم کمي حرفهاي باشم.
دايي درباره حمايت علي کريمي از خود گفت: ما فوتباليها بايد پشت هم باشيم. جوانيمان را کنار هم بوديم و نميتوانيم آن روزها را فراموش کنيم. اگر شما پاي حرفهاي بزرگهاي فوتبال بنشينيد آنها با عشق و علاقه درباره جوانيشان صحبت ميکنند، ضمن اين که شما هيچ گاه به ياد نداريد که من حتي يک بار عليه کريمي حرف بدي بزنم. براي همه بازيکنان به ويژه علي کريمي احترام زيادي قائلم چرا که او براي اين کشور افتخارآفريني کرده و الان هم کريمي جزو بهترين هاست.
دايي در پاسخ به اين سوال که شما پس از باخت به تراکتورسازي قول قهرماني داديد آيا همچنان برروي قولتان هستيد، گفت: مطمئن باشيد اين فصل ما يک جام ميگيريم. روزي که من استعفا دادم احساس کردم که شايد با رفتن من برخي عوامل بيروني اگر من نباشم دست از سر اين تيم بر ميدارند. به هر حال اين را بپذيريد که اگر برخي اشتباهات نبود الان ما 12 امتياز بيشتر داشتيم و در بالاي جدول بوديم اما اتفاقاتي که افتاد ترس و استرس را برروي بازيکنان به وجود آورد اما من برروي توانايي خودم و اين بازيکنان ترديد ندارم و ما ميتوانيم خيلي بهتر از اين باشيم.
دايي در پايان گفت: ما با هم يک خانواده هستيم و با هم زندگي ميکنيم، هر چقدر به هم نزديک تر باشيم راحتتر ميتوانيم کار کنيم. خوشبختانه اين حس در تيم به وجود آمده و اميدوارم که بتوانيم در اين شرايط به موفقيت برسيم.
O M I D
12-23-2010, 07:44 PM
تمرينات پرسپوليس تا هشتم دي تعطيل شد
تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس تا هشتم دي تعطيل شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgپرسپوليس در هفته بيستم ليگ برتر فوتبال پس از پنج شکست متوالي سايپا را يک بر صفر شکست داد و از بحران خارج شد.
کادر فني پرسپوليس تمرينات تيم را تا روز هشتم دي تعطيل کرد. پرسپوليس در زمان برگزاري جام ملتهاي آسيا اردويي در ترکيه برگزار خواهد کرد.
O M I D
12-23-2010, 07:45 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293117266.jpg)
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: جا دارد از هواداران واقعی پرسپولیس که ما را تنها نگذاشتند تشکر کنم. با ا ینکه نتایج خوبی نگرفته بودیم به عشق تیمشان با ما همراهی کردند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علی دایی پس از شکست سایپا در ورزشگاه تختی در کنفرانس مطبوعاتی گفت: ما در هر دو نیمه از سایپا بهتر بودیم و مالکیت توپ را در اختپیار داشتیم هر چند دو تیم موقعیت سازی زیادی نداشتند. البته این برای تیم ما طبیعی بود چرا که بچه ها به خاطر شکست های قبلی با احتیاط زیادی بازی می کردند.
وی افزود: امروز نشان دادیم که دوباره شکل گرفته ایم و یک تیم بودیم ما 35 روز وقت داریم تا با شرکت در دو اردو و دو تورنمنت به شرایط آرمانی مان بازگردیم.
علی دایی از اضافه شدن یک کمک مربی به جمع کادر فنی خبر داد و افزود: با صحبتهایی که با حبیب کاشانی کردیم، قرار شد آقای «میاچ» که در باشگاه های بلژیک کمک آقای ایویچ بوده است به جمع ما اضافه شود تا با تقویت در کادر فنی بتوانیم بهتر در راستای اهدافمان قدم بردایم. من عاشق این مردم هستم و امیدوارم بتوانم با کمک همکارانم پرسپولیسی را بسازیم که این مردم انتظار دارند. باز هم از هواداران پرسپولیس به خاطر اینکه در این مدت اذیت شده اند عذرخواهی می کنم.
سرمربی پرسپولیس در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد شایعاتی که پس از بازی با صبا در ارتباط با تعدادی از بازیکنان پرسپولیس منتشر شده بود، گفت: روزی که بازیکنان به خانه من آمدند، روز تولد ما بود. ما آن روز، تازه به دنیا آمدیم و تازه می خواهیم تیم را تشکیل بدهیم. برای این کار نیز همه چیز را فراموش کردیم. از بزرگانمان یاد گرفته ایم که گذشت کنیم. من تا امروز از همه چیزی هایی که وجود داشته، گذشتم. این آخرین باری است که گذشت می کنم. مطمئنا از این به بعد، با هر کس که نخواهد به موفقیت تیم کمک کند برخورد می کنم و دیگر خودم را قربانی نمی کنم.
دایی به اظهارات برخی که در این مدت ادعا کرده بودند که دایی در تیم ملی و برخی از بازی ها دلش با تیم نبوده است، گفت: در این مدت شنیده ام که گفته اند دایی در تیم ملی نیز، دلش با تیم نبود و در بازی با پرتغال دست روی قرآن نگذاشت. من تک تک سلول های بدنم با مملکتم است و هیچ گاه نبوده که دلم با تیم نباشد. کسی که با 200 بخیه بازی می کرد، نمی شود به او این اتهامات را زد.
خبرنگاری نیز به شعار هواداران علیه برخی لیدرها اشاره کرد که پاسخ علی دایی این بود؛ ما برای موفقیت نیاز داریم به یک تیم تبدیل شویم و برای همین به هر چیزی که بخواهد برای ما حاشیه سازی کند توجه نمی کنیم. مسئله لیدرها را نیز فراموش کرده و امیدواریم همه یکدل به فکر موفقیت تیم باشند.
سرمربی پرسپولیس در خصوص سوال برخی خبرنگاران درباره تکلیف بازوبند کاپیتانی پرسپولیس گفت: تا امروز در پرسپولیس رسم به این شکل بوده که سابقه حضور در تیم ملاک بود اما می خواهیم در اردویی که داریم در این باره با بازیکنان صحبت کنیم و با نظرخواهی از آنها تکلیف تعیین کاپیتان برای تیم مشخص شود.
من می خواهم کسی در زمین کاپیتان باشد که بازیکنان فکر کنند خود علی دایی است. کسی که بتواند صحبت های بازیکنان را به من و خواسته های مرا به بازیکنان به بهترین نحو منتقل کند. او باید کسی باشد که با شخصیت و رفتار خود بتواند به تیم کمک کند.
وی درباره شایعه کنار گذاشتن شیث از پرسپولیس نیز گفت: این مساله صحت ندارد. شیث به خاطر مسائل فنی در این بازی حضور نداشت. من بازیهای گذشته را آنالیز کردم و بر اساس مسائل فنی این تصمیم را گرفتم. تاکید می کنم، روزی که بازیکنان به خانه من آمدند همه چیز تمام شد اما پرسپولیس مثل قطاری است که حرکتی تازه را شروع کرده و از این بعد هر کسی بخواهد سرعت این قطار را بگیرد، باید پیاده شود.
خبرنگاری به حمایت علی کریمی از سرمربی پرسپولیس پس از شکست در برابر صبا اشاره کرد و نظر علی دایی را در این باره جویا شد که دایی گفت: ما فوتبالی ها همیشه پشت هم هستیم بخاطر اینکه جوانی مان را در کنار هم گذراندیم. من تا به امروز حتی یک مرتبه هم حرف بدی علیه کریمی نزده ام. همه فوتبالیست ها برای من قابل احترام هستند، بخصوص علی کریمی که برای این مملکت، زحمت کشیده و افتخارات زیادی را خلق کرده است.
یکی از خبرنگاران نیز خطاب به دایی گفت: شما پس از شکست برابر تراکتورسازی وعده قهرمانی دادید اما پس از بازی با صبا استعفا کردید، حالا که دوباره برگشته اید، آیا باز هم قول قهرمانی می دهید؟ علی دایی در پاسخ تاکید کرد: مطمئن باشید این فصل یک جام می گیریم. زمانی که رفتم فکر می کردم عوامل بیرونی به خاطر حضور دایی، دارند به پرسپولیس لطمه می زنند، شاید با رفتن من، دست از سر این تیم بردارند. قصد توجیه کردن ندارم اما همان پنالتی هایی که کارشناسان هم، در درست بودن آنها تاکید کردند، حداقل برای ما 12 امتیاز داشت. نحوه داوری ها در این دیدارها، ترس، استراس و فشار روانی زیادی را برای بازیکنان ما بوجود آورده است. به خاطر همین موضوع رفتم که این مسائل تمام شود اما فکر می کنم می توانیم بهتر از این باشیم و نتایج بهتری بگیریم.
O M I D
12-23-2010, 07:47 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293117427.jpg)
رختکن پرسپولیس بعد از برد در برابر سایپا فضای خاصی داشت.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، بازیکنان از این که توانسته بودند از روند نامناسب هفته اخیر فاصله بگیرند، پس از این بازی در رختکن شادمانی کردند و همدیگر را در آغوش می گرفتند.
امیرحسین فشنگچی و حمیدرضا علی عسگری که به دلیل محرومیت در این دیدار غایب بودند با لباس شخصی به ورزشگاه آمده بودند و پس از برد به رختکن رفته و در شادی بازیکنان و کادر فنی شریک شدند.
بازیکنان پرسپولیس با توجه به اینکه بعد از بازی با سایپا تعطیلات نیم فصل آغاز خواهد شد و برای مدت زمان کوتاهی در کنار یکدیگر نخواهند بود، با هم خداحافظی کردند.
پرسپولیسی ها همچنین برای همبازیان خود در تیم ملی فوتبال آرزوی موفقیت داشته و بارها شوخی و خوش و بش می کردند.
سرخپوشان بعد از بازی، با اتوبوس اختصاصی به هتل اسپیناس رفتند تا با خودروهای شخصی خود عازم منازلشان شوند.
O M I D
12-23-2010, 07:48 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293115673.jpg)
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پیش از این که به زمین بروم به محمود خوردبین گفتم، حتما در این بازی گل می زنم و خوشحالم که این اتفاق افتاد و 3 امتیاز این بازی را گرفتیم.
اشپیتیم آرفی پس از پیروزی یک بر صفر پرسپولیس در برابر سایپا در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: سایپایی ها در این بازی موقعیت های زیادی نداشتند، هر چند هر دو تیم سعی در کنترل بازی داشتند و خیلی دویدند.
زننده تک گل این دیدار تصریح کرد؛ امیدوارم با این پیروزی از شرایط بدی که داشتیم خارج شویم ما بیش از یک ماه وقت داریم و می توانیم تیممان را آماده کنیم. هر چند ناراحتی ما از این است که باز هم به خاطر حضور 4 بازیکنمان در تیم ملی نمی توانیم در این اردوها به طور کامل در کنار یکدیگر باشیم و با ترکیب کامل تمرین کنیم، اما با این وجود امیدوارم آنها هم آماده به جمع ما برگردند تا مشکلی نداشته باشیم.
O M I D
12-23-2010, 07:49 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293117173.jpg)
حبیب کاشانی و علی دایی پس از بازی با سایپا به رختکن این تیم رفتند و با محمد مایلی کهن و مسئولان سایپا دیدار کردند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرپرست باشگاه پرسپولیس و علی دایی با حضور در رختکن سایپا به محمد مایلی کهن و بازیکنان این تیم خسته نباشید گفته و از بازی جوانمردانه آنها تشکر کردند.
O M I D
12-23-2010, 07:50 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/default.jpg)
حبیب کاشانی پس از برد یک بر صفر سرخپوشان مقابل سایپا در اتوبوس و پیش از خداحافظی با بازیکنان، لحظاتی برای آنها صحبت کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کاشانی در صحبت های خود از بازیکنان خواست در مدت زمان تعطیلات پس از این بازی، با رفتار و عملکرد حرفه ای خود و در نظر گرفتن منافع خانواده پرسپولیس اجازه درست شدن حاشیه و ایجاد اختلاف را ندهند.
کاشانی به بازیکنان تاکید کرد: به هر حال ممکن است برخی بخواهند با میان کشیدن برخی مسائل و اختلاف افکنی ها در مجموعه باشگاه پرسپولیس مانع پا گرفتن تیم شوند اما نباید به هیچ کس چنین اجازه ای بدهیم.
کاشانی به بازیکنان یادآور شد؛ برای ما فرقی نمی کند، هر کدام از اجزای تیم از بازیکن گرفته تا لیدر و تدارکات و غیره باید به مسائل تیم فکر کنند و با هر کسی که بخواهد خلاف مسائل باشگاه حرکت کند تعارف نخواهیم داشت.
pnugirl
12-24-2010, 12:55 PM
پرسپوليس، الهلال، شاختار و... در تورنمنت 6جانبه دوبي
پرسپوليس در تورنمنت شش جانبه دوبي فرصت دارد تا با حضور مقابل تيم هاي شرق اروپا بر تجارب بين المللي اش براي مسابقات ليگ قهرمانان آسيا بيافزايد.
تیم پرسپولیس تهران در فاصله تعطیلات لیگ برتر در دو تورنمنت خارجی شرکت می کند. سرخپوشان ابتدا در تورنمنت چهارجانبه آنتالیا حضور می یابند و سپس در تورنمنت شش جانبه دوبی شرکت خواهند کرد. در این تورنمنت که اواخر ماه ژانویه قرار است برگزار شود، 6 تیم حضور خواهند داشت که در 2 گروه 3 تیمی تقسیم می شوند و تیم های برنده هر گروه بازی فینال را برگزار می کنند. تاریخ مسابقات هنوز بطور دقیق مشخص نشده است، اما بازی فینال روز 26 ژانویه برگزار خواهد شد.
حضور 5 تیم در این تورنمنت قطعی شده است که پرسپولیس تهران، زنیت روسیه، شاختار دونتسک اوکراین، زیلینا اسلوونی و الهلال عربستان تیم های حاضر در این تورنمنت خواهند بود. تیم ششم نیز از بین الزمالک مصر و اسپارتاپراگ انتخاب می شود.
pnugirl
12-24-2010, 01:08 PM
دايي:دستيار ايويچ به کادر فني پرسپوليس اضافه ميشود
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس از اضافه شدن دو مربي جديد به کادر فني اين تيم در تعطيلات نيم فصل خبر داد.
علی دایی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از پیروزی یک بر صفر عصر امروز پنجشنبه تیمش برابر سایپا البرز ضمن اعلام این خبر گفت: در تعطیلات نیم فصل " ژلکو میاچ" دستیار تومیسلاو ایویچ در تیم ملی فوتبال ایران در راه مسابقات جام جهانی 1998 به کادر فنی پرسپولیس اضافه خواهد شد.
علی دایی همچنین تاکید کرد: قصد داریم در بین تعطیلاتی که در پیش داریم یک مربی ایرانی دیگر نیز به کادر فنی پرسپولیس اضافه کنیم که نام او را بعدا اعلام خواهیم کرد.
pnugirl
12-24-2010, 01:23 PM
کارنامه ژلکو مياچ؛ دستيار جديد علي دايي در پرسپوليس
ژلکو مياچ در سال 1998 به مدت 5 ماه همراه ايويچ در تيم ملي ايران کار کرد. او تا دو ماه قبل دستيار استانکو در تيم هايدوک اشپيلت کرواسي بود.
ژلکو میاچ مربی کرووات در روزهای آینده به عنوان دستیار علی دایی در پرسپولیس مشغول کار می شود تا بار فنی نیمکت این تیم بالاتر برود. یکی از انتقاداتی که از دایی می شود این است که او دستیاران سطح بالایی ندارد که در لحظات حساس بازی به او در تغییر تاکتیک و تعویض ها کمک کنند و اکنون میاچ برای کمک به دایی راهی تهران خواهد شد.
ژلکو میاچ متولد 13 ژانویه 1954 در شهر اشپیلت است که مربیانی همچون استانکو، لوکا بوناچیچ و بگوویچ از این منطقه کرواسی در ایران فعالیت کرده اند. میاچ بازیکن سابق تیم های ریه کا و هایدوک اشپیلت در کرواسی بوده و در فاصله سال های 1972 تا 1981 برای این تیم ها بازی کرد و در مجموع 115 بازی در لیگ یوگسلاوی 16 گل نیز زد. او با 5 گل زده سومین گلزن برتر تاریخ باشگاه هایدوک در لیگ قهرمانان اروپا به شمار می رود. میاچ فوتبالش را در تیم های دسته دومی تولون، آوینگون، ایسترس فرانسه ادامه داد و آخرین سال فوتبالش را نیز در تیم کاستل دی سانگرو ایتالیا سپری کرد و در سال 1988 خداحافظی کرد و وارد عرصه مربیگری شد.
http://pnu-club.com/imported/2010/12/1034.jpg
میاچ در مدت 20 سال دوران مربیگری اش بیشتر اوقات دستیار بوده و با مربیان بزرگی چون تومیسلاو ایویچ کار کرده است. ا و در تیم هایدوک اشیپلت کمک مربیانی چون استانکو و لوکا بوده است. در سال 1998 به همراه ایویچ به ایران آمد و حدود 5 ماهی در تیم ملی ایران کار کرد و از این نظر با فضای فوتبال ایران آشنایی دارد. میاچ بعد از تیم ملی ایران به همراه ایویچ به استاندارد لیژ بلژیک رفت و بعد از کناره گیری ایویچ در سال 1999 سرمربی این تیم شد. این مربی کروات در مدت 3 ماه و نیم هدایت تیم استاندارد که رضا ترابیان بازیکن ایرانی را در اختیار داشت، 7 برد در لیگ و 2 برد در جام حذفی بدست آورد و کارنامه خوبی بر جای گذاشت اما در اواخر سال 1999 جایش را به مربی دیگری داد.
ژلکو میاچ در فاصله سال های 2005 تا 2007 دستیار لوکا پرازویچ در تیم ملی بحرین بود و در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2006 تا یکی قدمی حضور در جام نیز پیش رفتند. او بعد از اخراج لوکا به کرواسی بازگشت و در تیم دینامو زاگرب مشغول کار شد. میاچ تا همین ماه قبل دستیار استانکو در تیم هایدوک اشپیلت بود و با این تیم در لیگ اروپا حاضر شد. بعد از اخراج استانکو، میاچ نیز به فعالیت خود در این تیم پایان داد.
در سال 87 و دوره مربیگری افشین پیروانی نیز صحبتهایی مبنی بر حضور میاچ در پرسپولیس به گوش می رسید که به دلیل قرارداد این مربی با باشگاه دینامو زاگرب حضورش در ایران منتفی شد.
O M I D
12-24-2010, 07:52 PM
گل اشپيتيم آرفي مقابل سايپا (عکس)!
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
[/URL] (http://www.facebook.com/sharer.php)
[URL="http://www.google.com/buzz/post"]
اشپیتم آرفی مهاجم نیمکت نشین پرسپولیس در بازی مقابل سایپا یکی از مهم ترین گل های تاریخ پرسپولیس را به ثمر رساند: مهم نه از این جهت که گلی تعیین کننده در قهرمانی بوده باشد، بلکه از ان جهت که پرسپولیس هیچگاه در طول تاریخ خود 5 شکست متوالی در لیگ( 4 شکست متوالی در بازیهای رسمی) نداشته است و گل آرفی پایانی بود بر ناکامی های پرسپولیس قبل از تعطیلات بلند مدت لیگ دهم. آرفی در این فصل 10 بازی برای پرسپولیس به میدان رفته است که فقط 4 بار در ترکیب اصلی بوده است. آرفی 376 دقیقه در لیگ دهم بازی کرده و 4 گل به ثمر رسانده است و هر زمانی که به زمین رفته است با تمام وجود بازی کرده و هواداران پرسپولیس نیز این نکته را درک کرده اند و آرفی یکی از بازیکنان محبوب این تیم است.
ارزش این گل آرفی برای علی دایی چیزی در حد پاس گل او مقابل استرالیا به خداداد عزیزی یا مهدوی کیا در بازی مقابل آمریکا بود و پس از پایان بازی به شدت باعث تحریک احساسات علی دایی شد و اشک او را درآورد!
O M I D
12-24-2010, 07:52 PM
كاشاني:نبايد اجازه دهيم برخي افراد مانع پا گرفتن تيم شوند.
حبيب کاشاني پس از برد يک بر صفر سرخپوشان مقابل سايپا در اتوبوس و پيش از خداحافظي با بازيکنان گفت: نبايد اجازه دهيم برخي افراد مانع پا گرفتن تيم شوند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgسرپرست باشگاه پرسپوليس در صحبت هاي خود از بازيکنان خواست در مدت زمان تعطيلات پس از اين بازي، با رفتار و عملکرد حرفه اي خود و در نظر گرفتن منافع خانواده پرسپوليس اجازه درست شدن حاشيه و ايجاد اختلاف را ندهند.
وي به بازيکنان تاکيد کرد: به هر حال ممکن است برخي بخواهند با ميان کشيدن برخي مسائل و اختلاف افکني ها در مجموعه باشگاه پرسپوليس مانع پا گرفتن تيم شوند، اما نبايد به هيچ کس چنين اجازه اي بدهيم.
کاشاني به بازيکنان يادآور شد: براي ما فرقي نمي کند، هر کدام از اجزاي تيم از بازيکن گرفته تا ليدر و تدارکات و غيره بايد به مسائل تيم فکر کنند و با هر کسي که بخواهد خلاف مسائل باشگاه حرکت کند تعارف نخواهيم داشت.
O M I D
12-24-2010, 07:53 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/default.jpg)
جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس فردا (شنبه) برگزار میشود.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در حالی که سرخپوشان تهرانی پس از پیروزی در برابر سایپا به تعتیلاتی یک هفتهای رفتهاند، کمیته فنی این باشگاه صبح فردا (شنبه) در دفتر حبیب کاشانی در باشگاه تشکیل جلسه میدهد.
این جلسه با ضور اعضای کادر فنی و سرپرست تیم و حبیب کاشانی تشکی میشود تا درباره آخرین وضعیت سرخپوشان بحث و تبادل نظر شود.
جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس در فصل جاری، پس از هر بازی و معمولا در روزهای دوشنبه برگزار میشود که اینبار در اولین روز هفته برگزار میشود.
تیم فوتبال پرسپولیس در آخرین باز خود پیش از شروع تعطیلات، میزبان خود، سایپا را با نتیجه یک بر صفر در ورزشگاه تختی تهران شکست داد.
O M I D
12-25-2010, 07:15 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293264000.jpg)
کاروان تیم فوتبال پرسپولیس جهت حضور در تورنمنت چهار جانبه آنتالیا، دوشنبه 13 دی ماه عازم ترکیه میشود.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کاروان 50 نفره تیم فوتبال پرسپولیس روز دوشنبه 13 دی ماه، ساعت 4:30 بامداد، تهران را به مقصد ترکیه ترک میکند و پس از شرکت در تورنمنت آنتالیا، 19 دی ماه به تهران باز میگردد.
تورنمنت آنتالیا با حضور تیم های پرسپولیس، کلن آلمان، آنتالیا اسپور ترکیه و اینتراخت فرانکفورت از 6 ژانویه (16 دی) لغایت 8 ژانویه (18 دی) به میزبانی ترکیه برگزار میشود.
نخستین دیدار این تورنمنت روز پنجشنبه شانزدهم دی، بین تیم های آنتالیا اسپور ترکیه و کلن آلمان از ساعت 17:40 به وقت ترکیه (ساعت 19:10 به وقت تهران) برگزار میشود. تیم پرسپولیس ایران نیز پس از این بازی از ساعت 20:15 (ساعت 21:45 به وقت تهران) در برابر اینتراخت فرانکفورت صف آرایی میکند.
بر همین اساس، دیدار رده بندی و فینال این تورنمنت روز شنبه 18 دی ماه (8 ژانویه) برگزار میشود که ابتدا دو تیم بازنده از ساعت 18:30 (ساعت 20 به وقت تهران) بازی رده بندی و تیم های برنده از ساعت 21:05 (ساعت 22:35 به وقت تهران) بازی فینال را برگزار میکنند.
گفتنی است؛ کلیه دیدار های این تورنمنت در ورزشگاه «مردان» شهر آنتالیا برگزار خواهد شد.
O M I D
12-25-2010, 07:19 PM
تیم فوتبال "ب" پرسپولیس در جریان هفته هفتم لیگ دسته یک تهران بازی را با نتیجه دو بر صفر به تیم فوتبال دارایی نوین واگذار کرد.
اسماعیل هلالی، سرمربی تیم ب پرسپولیس درباره این بازی به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، گفت:" ما در روزی که روز بد تیممان بود این بازی را واگذار کردیم. وگرنه نزدیک به 10 موقعیت مسلم گلزنی داشتیم که با بی دقتی و بدشانسی از دست رفت."
سرمربی تیم ب پرسپولیس، افزود:" ما حتی یک پنالتی را هم از دست دادیم و از دست رفتن این موقعیت هم بر روی روحیه بازیکنانمان تاثیر نامطلوبی گذاشت. "
هلالی که تیم ب پرسپولیس را در لیگ دسته یک تهران موسوم به "آسیا ویژن" هدایت میکند، درباره بازیهای آینده پرسپولیس و موقعیت این تیم در این لیگ، تاکید کرد:" ما یک بازی عقب افتاده داریم که در صورت پیروزی در آن به صدر جدول نزدیک میشویم و مطمئن باشید در نیم فصل دوم با پشت سر گذاشتن رقبا به صدر جدول میرسیم. ما تیم بسیار خوبی داریم که به لحاظ فنی عملکرد مطلوبی دارد. باید بگویم تیم ب پرسپولیس در سطح بالاتری از دیگر تیمهای لیگ بازی میکند و مطمئن باشید علی رغم انگیزه بالایی که تیم ها در برابر ما دارند، در دور برگشت امتیازات لازم را برای پشت سر گذاشتن حریفان، بدست خواهیم آورد."
گفتنی است بازی تیمهای ب پرسپولیس و دارایی نوین پنجشنبه هفته گذشته در ورزشگاه شهید هرندی برگزار شد.
O M I D
12-25-2010, 07:21 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293285274.jpg)
ديدار اول پرسپوليس در تورنمنت شش جانبه امارات، 30 دي مقابل اسپارتا پراگ برگزار مي شود. span>
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، تيم هاي شركت كننده در اين تورنمنت به دو گروه سه تيمي تقسيم شدند كه در گروه اول تيمهاي شاختار دونتسك اوكراين، زلينا اسلواكي و الهلال عربستان و در گروه دوم نيز تيمهاي پرسپوليس ايران، زنيت سن پترزبورگ روسيه و اسپارتا پراگ جمهوري چك قرار دارند.
ديدار اول پرسپوليس روز 20 ژانويه برابر با 30 دي، مقابل اسپارتا پراگ جمهوري چك انجام ميشود.
تيم فوتبال پرسپوليس از 29 دي الي 7 بهمن براي شركت در تورنمنت 6 جانبه به امارات متحده عربي مي رود.
O M I D
12-25-2010, 07:22 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293284861.jpg)
جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس امروز (شنبه) در محل باشگاه تشکیل شد.
محمد رسایی، مشاور اجرایی باشگاه پرسپولیس در این باره به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: «در این جلسه در خصوص آقای زلکو میاچ، دستیار جدید علی دایی صحبت و قرار شد بحث نهایی با ایشان در خصوص مسائل مالی و توافق نهایی طی چند روز آینده صورت گرفته و در صورت توافق به کادر فنی اضافه شود. همچنین در خصوص جذب یک بازیکن آسیایی نیز علی دایی اعلام کرد با توجه به زمان مناسبی که در تعطیلات میان فصل داریم از میان چند گزینه مورد نظر، یک بازیکن انتخاب و جذب تیم شود.»
وی افزود: «از دیگر نکاتی که در این جلسه کادر فنی بر آن تاکید داشتند بررسی دقیق وضعیت بازیکنان، نحوه حضور در تمرینات، رسیدگی به تخلفات و مصاحبههایی که از سوی بازیکنان انجام میشود در کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس بود. کادر فنی تاکید داشتند کمیته انضباطی باشگاه باید با قوت به کار خود بپردازد تا از این طریق حواشی پیرامون تیم به کمترین میزان ممکن برسد.»
رسایی ادامه داد:" در این جلسه همچنین بحث بازی خداحافظی کریم باقری و دیدار با تیم استقلال برای این منظور مطرح شد. این بازی قرار است به صورت اختصاصی برای خداحافظی آقای باقری باشد و ما نیز در این باره مکاتبه ای را با باشگاه استقلال داشتهایم که منتظر پاسخ آنها هستیم."
مشاور اجرایی باشگاه پرسپولیس، از همراهی 3 بازیکن تیم ب و امید پرسپولیس در اردوهای میان فصل سرخپوشان خبر داد و تصریح کرد: "برنامه اردوی ترکیه و دبی از سوی علی دایی اعلام شد و برنامهها، نحوه تمرینات و چگونگی حضور در مسابقات، مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این جلسه همچنین مقرر شد در اردوی ترکیه و امارات 3 بازیکن از تیم امید و ب که شرایط زیر 23 سال دارند تیم را همراهی کنند تا در صورت مهیا بودن شرایط و رضایت کادر فنی جایگزین محمد پروین که به دلیل مصدومیت قادر به همراهی سرخپوشان نخواهد بود، در لیست پرسپولیس شوند."
pnugirl
12-26-2010, 12:48 AM
پنج بازیکن پرسپولیس به دلایل انضباطی به کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس فرا خوانده شدند. جلال اکبری و سامان آقا زمانی به همراه علیرضا محمد و مجتبی شیری به دلیل درگیری لفظی با یکدیگر در تمرینات به کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس فراخوانده شدند. همچنین این کمیته شیث رضایی را نیز به دلیل بر مچ بستن بازوبند کاپیتانی در بازی با صبای قم فراخوانده است. قرار است جلسه کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس روز دوشنبه برگزار شود.
شیث رضایی توضیح می دهد که ممکن است نتواند در نشست کمیته انضباطی شرکت کند: این نشست وسط تعطیلات ماست و شاید نتوانم برسم. البته به مسئولان باشگاه زنگ می زنم و از آنها می خواهم اگر امکانش هست جلسه را عقب بیندازند. کاپیتان پرسپولیس در بازی پنجشنبه مقابل سایپا حتی اجازه نشستن روی نیمکت را پیدا نکرد تا مشخص شود که دوباره مورد غضب علی دایی قرار گرفته است. خودش البته می گوید با تصمیم سرمربی مشکلی ندارد: به هر حال من به نظر علیدایی احترام میگذارم و فعلا دوست ندارم در این رابطه مصاحبه کنم.
شیث رضایی پیش از این هم شرایط مشابهی را تجربه کرده بود. او از فردای روز بازی با استقلال تا چند روز پیش از بازی با تراکتورسازی از حضور در تمرینات تیم منع شده بود. در بازگشت مجدد به ترکیب پرسپولیس، او دوباره بازوبند کاپیتانی را به بازو بست اما تیمش هر دو بازی را باخت. پرسپولیس پنجشنبه پس از ۵ شکست پیاپی در حالی مقابل سایپا برنده شد که شیث رضایی روی نیمکت هم نبود.
pnugirl
12-26-2010, 12:50 AM
سپهر حیدری مدافع تیم پرسپولیس که در بازی با سایپا بازوبند کاپیتانی را در اختیار داشت، از پیروزی تیمش بسیار خوشحال است.
سپهر در خصوص این برد شیرین میگوید:« بعد از ۵ شکست پیاپی تیم ما شرایط بحرانی داشت و همه میدانستند که شرایط این بازی با تمامی بازیها فرق میکرد. این یک بازی حیثیتی بود و راهی جز پیروزی برای پرسپولیس وجود نداشت.»
او ادامه میدهد:«تمامی بازیکنان هم قسم شده بودند که سایپا را شکست بدهیم و این برد زمانی شیرینتر شد که علی دایی روی نیمکت تیم ما حضور داشت و همه ما خوشحالیم که او نرفت. خیلی خوشحالم که دایی دشمنشاد نشد و این از همه چیز مهمتر است.»
حیدری که در این مسابقه بازوبند کاپیتانی را در اختیار داشت، تاکید میکند:« بستن بازوبند کاپیتانی پرسپولیس برای هر بازیکنی افتخار است و من هم افتخار میکنم که این بازوبند را به بازو بستهام. من خیلی خوشحالم که پرسپولیس سه امتیاز را گرفت ولی ما هنوز به هواداران بدهکار هستیم و باید آنقدر ببریم که آن باختها را فراموش کنند.»
pnugirl
12-26-2010, 01:30 AM
دایی: من با 300 بخیه حق ندارم درباره فوتبال صحبت کنم، اما شریفی حق دارد؟!
من علی دایی که 9 ساعت برای فوتبال این مملکت در اتاق عمل بودم و 300 بخیه خورده ام نباید درباره فوتبال صحبت کنم اما امثال شریفی که در این فوتبال هیچ کاره بوده اند حق دارند؟
علی دایی سرمربی تیم پرسپولیس بعد از مدتها دوباره درباره حکم ممنوع المصاحبه شدنش صحبت کرد. دایی که میهمان تلفنی مناظره شریفی و دکتر صدر در شبکه 4 بود، نسبت به صحبت های مجتبی شریفی رئیس کمیته انضباطی در تلویزیون در خصوص محرومیتش واکنش نشان داده و گفت: من را به خاطر اینکه گفتم داوری ها به دلیل مشکل فدراسیون با من به ضرر تیم ما بوده است، محروم می کنند اما وقتی فدراسیون فوتبال بیانیه داده و به دروغ می گوید که علی دایی به خاطر نگرفتن پول در اردوی عمان که هرگز برگزار نشد ، حاضر نشده و من را پولکی جلوه می دهند ایشان نمی تواند برخورد کند؟
دایی افزود : در کمیته استیناف می آیند بر علیه من رای می دهند که من با فدراسیون توافق نداشته ام که حقی داشته باشم ، اما نایب رئیس فدراسیون آقای تاج یک هفته بعد در برنامه نود صراحتاً اعلام می کند که ما برای سال دوم هم با علی دایی توافق کرده ایم. وقتی نایب رئیس فدراسیون حکم کمیته استیناف را نقض می کند تهدید می کنند اگر در دادسرای انقلاب شکایت کنم از حضور در فوتبال محروم می شوم ، من باید فریادم را به کجا ببرم؟
به جز مصاحبه چه کاری از دست من بر می آید؟ من علی دایی که 9 ساعت برای فوتبال این مملکت در اتاق عمل بودم و 300 بخیه خورده ام نباید درباره فوتبال صحبت کنم اما امثال شریفی که در این فوتبال هیچ کاره بوده اند حق دارند؟
سرمربی پرسپولیس در خصوص محرومیتش گفت: شما بروید ببینید مربی های دیگر در مصاحبه های خود چه حرف هایی می زنند که صد درجه از حرف های من بدتر است. وقتی تماشاگران تبریزی انواع و اقسام رفتارهایی را انجام داده و حرف هایی می زنند که حتی 10 درصد آنها هم به دلایل امنیتی اجازه پخش از تلویزیون پیدا نمی کند آب از آب تکان نمیخورد و آقای شریفی می آید و می گوید که "بی شرف" فحش نیست ، اما من را به دلیل یک جمله به داور یک ماه محروم می کنند. شاید شکل حرف من طور دیگری بوده اما دروغ که نبوده است. تمام حرف های من واقعیت بوده و یک کلمه از آن را نمی توانند انکار کنند. سی دی اتفاقات تبریز را هم که کوچکترین عکس العملی به آن نشان ندادند تهیه کرده و به فدراسیون ارسال کردیم اما هیچ گونه انتظاری برای رسیدگی نداریم .
O M I D
12-26-2010, 07:54 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293360864.jpg)
حسين عبدي مربي تيم بزرگسالان پرسپوليس و مدير تيم هاي پايه پرسپوليس گفت: به شدت پيگير احقاق حق تيمهاي پايه هستيم.
مدير تيم هاي پايه پرسپوليس در گفتگويي با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس مسائل مربوط به تيمهاي پايه اين باشگاه را تشريح كرد.
عبدي ابتدا با اشاره به اينكه كليه تيمهاي پايه با مشكل احكامي از سوي كميته انضباطي مواجه شدهاند گفت: با كمك باشگاه در هر موردي به صورت كتبي اعتراض و اقدام خود را انجام دادهايم و به شدت پيگير احقاق حق تيمهاي پايه هستيم.
وي ادامه داد: خيلي از مسائل در سيستم برگزاري مسابقات در ردههاي پايه بازدارندهاند و در برخي جهات تيمهايي هستند كه براي كسب امتيازات بادآورده به دنبال برخي مسائل حاشيهاي از جمله ديرآمدن ناظر بازي هستند. متاسفانه ما با اين رويه نمي توانيم فوتبال را به معني واقعي ارائه كنيم.
مدير تيمهاي پرسپوليس گفت: بازيكنان در ردههاي مختلف مطابق اسناد ارائه شده با باشگاه قرارداد ميبندند و هيات فوتبال نيز با تطبيق مدارك مورد نياز براي آنها كارت بازي صادر ميكند اما در ادامه مسابقات به ناگاه باشگاه با مشكلاتي از جمله تخطي بازيكنان مواجه مي شود. مطمئنا در اين بين باشگاه مقصر نخواهد بود، چرا كه هياتهاي فوتبال و فدراسيون بايد اين مدارك را با بررسي و دقت بيشتر كنترل كند.
عبدي ادامه داد: با اين شرايط عدم كنترل دقيق بازيكنان باعث ميشود، باشگاه و تيم متضرر گردند نه بازيكن در صورتي كه هيات فوتبال بايد شخص خطاكار را مجازات كند نه تيم و باشگاهي را كه با هزار مشكل اداره ميشود.
مدير تيمهاي پرسپوليس در خصوص استعفاي منوچهر عبداله نژاد سرمربي تيم اميد گفت: مانور تبليغاتي كه بعضيها انجام ميدهند در باشگاه پرسپوليس و با حضور من جايگاهي ندارد. عبداله نژاد استعفايي را به جهت باخت اين تيم تنظيم كرده بود كه هم اينك در دست من است. ما استعفاي وي را قبول نكرديم و به او فرصت داديم تا فرداي آن روز در تمرينات حضور يابد و حتي به ايشان اعلام كرديم در صورت عدم حضور، سرمربي جديد را معرفي خواهيم كرد، كه در اين بين، منوچهر عبداله نژاد در تمرينات حاضر شد و اين موضوع ختم به خير شد و اصلا تهيه طومار و اقدام بازيكنان جهت حضور سرمربي تيم اميد مطرح نبود.
حسين عبدي در مورد حضورش در مسابقات تيمهاي پايه افزود: مسابقات رسمي تيمهاي پايه را در هر ردهاي دنبال ميكنم و سعي داريم با جلساتي كه با كادر فني اين تيمها برگزار ميكنيم، مسير و روند رو به رشدي را طي نمائيم.
مدير تيمهاي پرسپوليس در خصوص تيم دوم پرسپوليس نيز گفت: تيم «ب» پرسپوليس شرايط بسيار خوبي دارد و ما تلاش مي كنيم بازيكناني را در آن پرورش دهيم كه بتوانند پشتوانه تيم بزرگسالان باشند. از سوي ديگر تيمي را در اختيار داريم كه در هر شرايطي ميتواند يك ديدار جدي را با تيم اصلي پرسپوليس برگزار كند.
O M I D
12-26-2010, 07:56 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293371078.jpg)
جلسه هیات مدیره مشوقین باشگاه پرسپولیس بعد از ظهر امروز (یکشنبه) با حضور رییس هیات مدیره کانون هواداران برگزار شد و اعضای آن، ضمن حمایت کامل از تیم و باشگاه پرسپولیس اعلام کردند در راستای جلوگیری از ایجاد حاشیههایی که اخیرا به سمت لیدرهای باشگاه سوق داده شده است و تبعات آن ممکن است بر روند حرکتی تیم پرسپولیس اثر نامطلوبی داشته باشد، به صورت دسته جمعی استعفا کردند.
ابوذر مختاری، رییس کانون هواداران باشگاه پرسپولیس با اعلام این خبر به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، گفت:" هیات مدیره مشوقین باشگاه پس از اتفاقهایی که در هفتههای اخیر به وقوع پیوست تشکیل جلسه داد تا دراین باره بحث و تبادل نظر کنند. اعضای هیات مدیره با ارائه گزارش عملکرد خود در چند ماه گذشته و اعلام اینکه همیشه به صورت صادقانه و بدون هیچ چشمداشت مادی از تمامی ارکان باشگاه، کادر فنی و بازیکنان حمایت کرده و در سخت ترین شرایط، حامی و هوادار پرسپولیس بوده و هستند در این جلسه نیز با اعلام استعفای جمعی خود ابراز امیدواری کردند این استعفا از جریانسازیها و شبهه افکنیهای اخیر جلوگیری کرده و از این طریق، اجازه ندهند تیم پرسپولیس وارد حاشیههایی شود که در نهایت بر عملکرد آن تاثیر نامطلوبی بگذارد."
ابوذر مختاری تصریح کرد:" هیات مدیره مشوقین باشگاه پرسپولیس اعلام کردند علی رغم این استعفا که در راستای حمایت از پرسپولیس و تقویت وحدت تیمی است همچنان به حمایت قاطع از تیم محبوبشان میپردازند و تحت هیچ شرایطی پرسپولیس را تنها نخواهند گذاشت."
pnugirl
12-27-2010, 12:36 PM
یکی از خصوصیات علی دایی همیشه این بوده که به کسی باج نمیداده و با زبان تند انتقاداتش را مطرح می کرده و شاید همین خصوصیت بوده که در بسیاری از مواقع باعث عدم محبوبیت این مربی شده. از آخرین دلخوری هایی که از علی دایی بوجود آمده اختلافات میان او و لیدرهای باشگاه است. این اختلافات در حالی بوجود آمده که تا چند هفته گذشته خیلی از رسانه ها از حمایت سکوها از علی دایی بعد از باخت های پی در پی این تیم متعجب بودند اما برخی از صحبت های علی دایی مبنی بر این که به واسطه چند لیدر میدان را خالی نمی کند باعث بروز اختلافاتی شد که نشانه های آن در بازی پرسپولیس و سایپا قابل مشاهده بود. آنها در این بازی بنرهایی را نصب کرده بودند که روی آن نوشته شده بود: «ما لیدرهای پرسپولیس جیره خورهای این باشگاه هستیم.» بعد از بروز این اختلافات خبر رسید که لیدرهای این باشگاه استعفا داده اند و اعلام کرده اند دیگر حاضر به ادامه همکاری نیستند. در حالیکه برد مقابل سایپا هواداران پرسپولیس را امیدوار کرده بود که حاشیه ها و بحران های این تیم به پایان برسد این اتفاقات می تواند مقدمه حاشیه های جدیدی در باشگاه باشد. باید دید حبیب کاشانی با این بحران تازه بوجود آمده چطور برخورد خواهد کرد که هم علی دایی راضی باشد و هم لیدرها به سرکارشان بازگردند!
pnugirl
12-27-2010, 12:46 PM
در پي استعفاي ليدرها و اعضاي کانون مشوق پرسپوليس
قائم مقام باشگاه پرسپوليس: انتخابات مجدد برگزار ميكنيم
رسايي، قائم مقام باشگاه پرسپوليس گفت: با تصميم گيري نهايي کاشاني احتمالا استعفاي ليدرها و کانون مشوقين پرسپوليس را قبول و انتخابات مجدد برگزار ميکنيم.
بهروز رسايي در خصوص استعفاي ليدرها و اعضاي کانون مشوقين باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: اين استعفا رسما به دست ما رسيده و بايد در جلسهاي کاشاني تصميم نهايي را در اين باره بگيرد. احتملا اين استعفا مورد پذيرش قرار ميگيرد.
وي افزود: در صورت موافقت با اين موضوع سريعا انتخاباتي را برگزار و کانون مشوقين جديد را معرفي خواهيم کرد. البته تا امروز اين عزيزان زحمات زيادي را براي خدمت به پرسپوليس کشيدهاند که نبايد از آنها چشمپوشي کرد.
pnugirl
12-27-2010, 12:58 PM
بازيکنان پرسپوليس فعلا به کميته انضباطي نمي روند
خبر احضار شيث رضايي و چند بازيکن ديگر به کميته انضباطي باشگاه پرسپوليس صحت ندارد.
در حالی که گفته ميشود شيث رضايي، مهدي شيري و چند بازيکن ديگر به کميته انضباطي باشگاه پرسپوليس احضار شدهاند اما مسوولان پرسپولیس این خبر را تکذیب می کنند.
گفتنی است؛ باشگاه پرسپولیس قصد برگزاري کميته انضباطي را دارد چرا که کميته فني هم در جلسه آخر خود تاکيد کرده است که کميته انضباطي بايد با قدرت کار خود را انجام دهد، اما به دليل اينکه تيم در هفته جاري در استراحت به سر ميبرد و هفته آينده نيز صبح و بعدازظهر تمرين دارد، جلسهي کميته انضباطي در اين دو هفته برگزار نخواهد شد.
O M I D
12-27-2010, 07:26 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293460348.jpg)
حسين عبدي مدير تيمهاي پايه پرسپوليس گفت: با پيگيريهاي باشگاه و كادر فني، حكم محروميت بازيكن تيم اميد شكسته شد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، مدير تيمهاي پايه سرخپوشان در خصوص لغو حكم كامران تجري اظهار داشت: دقايقي قبل از آغاز ديدار تيمهاي اميد پرسپوليس و پاراك از سري مسابقات ليگ اميدهاي كشور طي تماسي كه با رئيس هيات فوتبال استان تهران داشتيم، با خبر شديم كه كامران تجري كه از سوي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال محروم شده بود، مي تواند سرخپوشان را در اين بازي همراهي كند.
عبدي در خصوص عدم استفاده كادر فني از اين بازيكن گفت: پيش از آغاز بازي به منوچهر عبدالهنژاد سرمربي تيم اميد اعلام كردم كه ميتواند از كامران تجري استفاده كند كه عبدالهنژاد در اين مورد گفت: نيازي نيست و با همين تركيب ميتوانيم حريف را مغلوب كنيم.
عبدالهنژاد نيز در اين باره افزود: همين كه از نظر روحي و روني خيالمان در خصوص اين بازيكن راحت شد، نيروي مضاعفي در وجود كادر فني و بازيكنان ايجاد شد و ديديد كه توانستيم با اين انژري مثبت بر حريف غلبه كنيم.
وي در پايان گفت: براي ما روشن بود كه محروميت در نظر گرفته شده، حق اين جوان نبوده و بايد تحت هر شرايطي ميتوانسيم حقانيت وي را ثابت كنيم.
گفتني است: پيش از اين هيات فوتبال استان تهران طي حكمي تيم فوتبال اميد پرسپوليس را به دليل استفاده از بازيكن مشمول خدمت نظام وظيفه در بازيهاي خود محكوم و پنج بازي اين تيم را با نتيجه 3 بر صفر به سود حريفان اين تيم اعلام كرده بود!
O M I D
12-27-2010, 07:27 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293450347.jpg)
تورنمنت شش جانبه امارات با حضور تيم هاي پرسپوليس ايران، شاختار دونتسك اوكراين، زلينا اسلواكي، الهلال عربستان، زنيت سن پترزبورگ روسيه و اسپارتا پراگ جمهوري چك در دبي برگزار ميشود.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، اماراتيها در حالي ميزبان تورنمنت شش جانبه 2011 دبي هستند كه هيچ نمايندهاي در اين مسابقات ندارند.
تيم فوتبال پرسپوليس پس از پشت سر گذاشتن تورنمنت چهار جانبه تركيه، به ايران باز ميگردد و پس از چند روز استراحت، راهي امارات مي شود تا در تورنمنت 6 جانبه 2011 دبي شركت كند.
كاروان 50 نفره پرسپوليس در غياب بازيكنان ملي پوش خود، روز چهارشنبه 29 دي ماه راهي كشور امارات ميشوند.
تيمهاي شركت كننده در اين تورنمنت در دو گروه سه تيمي حضور دارند؛ گروه اول: شاختار دونتسك اوكراين، زلينا اسلواكي و الهلال عربستان و گروه دوم: پرسپوليس ايران، زنيت سن پترزبورگ روسيه و اسپارتا پراگ جمهوري چك.
اين مسابقات از 20 الي 26 ژانويه 2011 (از 30 دي الي 6 بهمن سال 1389) در ورزشگاه سون برگزار ميشود. شبكه دبي اسپورت و بيش از 110 كشور جهان اين رقابتها را به صورت زنده پوشش تصويري ميدهند.
برنامه كامل تورنمنت 2011 دبي
20 ژانويه (30 دي ماه)
شاختار دونتسك اوكراين – الهلال عربستان (ساعت 17 به وقت دبي، 16:30 به وقت تهران)
پرسپوليس ايران – اسپارتا پراگ جمهوري چك (ساعت 19:30 به وقت دبي، 19 به وقت تهران)
22 ژانويه (2 بهمن ماه)
زلينا اسلواكي – شاختار دونتسك اوكراين (ساعت 17 به وقت دبي، 16:30 به وقت تهران)
زنيت سن پترزبورگ روسيه – اسپاتاپراگ جمهوري چك (ساعت 19:30 به وقت دبي، 19 به وقت تهران)
24 ژانويه (4 بهمن ماه)
الهلال عربستان – زلينا اسلواكي (ساعت 17 به وقت دبي، 16:30 به وقت تهران)
پرسپوليس ايران – زنيت سن پترزبورگ روسيه (ساعت 19:30 به وقت دبي، 19 به وقت تهران)
26 ژانويه (6 بهمن ماه)
ديدار پاياني براي مقام پنجم و ششم (ساعت 15:30 به وقت دبي، 15 به وقت تهران)
ديدار پاياني براي مقام سوم و چهار (ساعت 17 به وقت دبي، 16:30 به وقت تهران)
بازي فينال (ساعت 19:30 به وقت دبي، 19 به وقت تهران)
گفتني است؛ كاروان تيم فوتبال پرسپوليس روز پنجشنبه 7 بهمن ماه، امارات را به مقصد تهران ترك ميكند.
O M I D
12-28-2010, 07:05 PM
[/URL]
[URL="http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293537146.jpg"]http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/Print/2934)
تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس پس از برگزاري ديدار هفته بيستم مقابل سايپا، تعطيل شد و در دور جديد از فردا (چهارشنبه) پيگيري ميشود.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، تمرينات قرمزپوشان پايتخت در دور برگشت مسابقات ليگ برتر فوتبال پس از تعطيلات نيم فصل از روز چهارشنبه هشتم دي ماه از ساعت 14 در مجموعه ورزشي درفشيفر آغاز ميشود.
اين در حالي است كه سرخپوشان با هفت غايب اين تمرينات را پيگيري ميكنند. محمد نوري، عليرضا حقيقي، هادي نوروزي و غلامرضا رضايي همراه تيم ملي عازم قطر شدهاند و حميدرضا علي عسگري نيز كه بايد در اردوي تيم ملي اميد حضور يابد.
از سوي ديگر تياگو فراگا و اشپيتيم آرفي جهت برگزاري جشن كريسمس و آغاز سال جديد ميلادي، با اجازه علي دايي به مرخصي رفتهاند و در تركيه به تيم اضافه ميشوند.
گفتني است؛ كاروان تيم فوتبال پرسپوليس بامداد روز دوشنبه براي برگزاري اردوي نيم فصل و شركت در تورنمنت چهار جانبه آنتاليا عازم تركيه ميشود.
O M I D
12-28-2010, 07:06 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgدر پی نارضایتی علی دایی از کاپیتانهای تیم فوتبال پرسپولیس قرار است نفرات دیگری به عنوان کاپیتان اول و دوم این تیم معرفی شوند....
بعد از نارضایتی علی دایی از عملکرد شیث رضایی و علیرضا حقیقی وی تصمیم گرفته 2 بازیکن دیگر را به عنوان کاپیتانهای اول و دوم پرسپولیس معرفی کند.
به گزارش خبر آنلاین احتمال زیادی وجود دارد که سپهر حیدری به عنوان کاپیتان اول پرسپولیس معرفی شود زیرا دایی از عملکرد حقیقی ناراضی است و تصمیمی هم برای استفاده از شیث رضایی در دیدارهای آینده ندارد. این احتمال میرود که از میان امیرحسین فشنگچی، محمد نوری و غلامرضا رضایی هم یک بازیکن به عنوان کاپیتان دوم پرسپولیس انتخاب شوند.
O M I D
12-28-2010, 07:08 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293540656.jpg)
عليرضا محمد، مدافع قرمزپوشان تهراني تعطيلات نيم فصل و اردوها و ديدارهاي تداركاتي پرسپوليس را فرصت خوبي براي دميدن روحي تازه به پرسپوليس ميداند و معتقد است در نيم فصل دوم بايد منتظر تيمي تحول يافته بود.
مدافع راست پرسپوليس درباره آخرين وضعيت تيم، گفت و گويي با سايت رسمي باشگاه داشته است كه در زير ميخوانيد:
با تعطيلات چه ميكنيد؟
سفري دو سه روزه به شمال داشتم و سعي كردم با روحيهاي تازه و آماده به تهران برگردم. ما براي شروع تمرينات نياز به استراحتي كوتاه داشتيم كه شكر خدا اين فرصت برايمان فراهم شد.
در تعطيلات تمرين هم داشتي؟
خير. انشاءا... از فردا استارت تمرينات دور جديد را ميزنيم. تعطيلاتمان اينقدر كوتاه بود كه در يك چشم به هم زدن تمام شد. البته من از امروز استارت تمرينات خودم را زدم و از فردا هم كه با تيم تمرين ميكنم.
گويا پيروزي در برابر سايپا در روحيه تيمي پرسپوليس، تاثير خوبي داشته است؟
صد در صد همينطور بوده. فكر ميكنم بعد از بازي با سايپا به شريط خوبي برگشتيم و حالا با روحيهاي مطلوب ميتوانيم در اردوها و به ويژه تورنمنتها شركت كنيم. پيروزي در برابر سايپا براي ما بسيار مهم و حياتي بود.
چرا اين برد را اينقدر مهم و حياتي ميداني؟
ببينيد! پشت پيروزي در برابر سايپا حرفهاي زيادي وجود داشت. عشق به پرسپوليس، عشق به كادر فني، دوندگي، يكدستي تيم و همدلي، همگي پيامهايي بود كه از دل اين بازي در آمد و حرف و حديثهاي زيادي را از بين برد. بازيكنها نشان دادند كه با همه وجودشان براي پرسپوليس بازي ميكنند و اگر مشكلات روحي و رواني وجود نداشته باشد، نتايج خوبي حاصل ميشود.
با اين تفاسير مشكلات پرسپوليس را روحي و رواني مي داني، نه فني، درست است؟
بله. پرسپوليس در نيم فصل اول مشكل آنچناني به لحاظ فني نداشت. تمام مشكل ما روحي و رواني بود كه شكر خدا با پيروزي در آخرين بازي، برطرف شد و روحيه خوبي به تيممان تزريق شد. من فكر ميكنم با پيروزي برابر سايپا و نمايش خوب در بازيهاي آينده جواب خوبي به منتقدان پرسپوليس داديم و خواهيم داد.
در نيم فصل اول امتيازهاي زيادي را از دست داديد و از صدر جدول فاصله گرفتيد، شرايط پرسپوليس را در نيم فصل دوم چطور ميبيني؟
مطمئن باشيد در نيم فصل دوم پرسپوليس جديدي را ميبينيد. فوتبال، فراز و نشيبهاي زيادي دارد و مطمئن باشيد مسائلي كه گريبان ما را در پايان نيم فصل اول گرفت، براي ديگر تيمها هم رخ ميدهد. يك تيم هميشه روي دور برد يا دور باخت نميماند و شرايط براي همه تيمها تغيير ميكند. من فكر ميكنم پرسپوليس با هماهنگي و يكدلي بازيكنان، ميتواند به روزهاي اوج برگردد و نتايج خوبي بگيرد.
O M I D
12-28-2010, 07:10 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgاعضای کادرفنی تیم فوتبال پرسپولیس قرار است در جلسه ای با حضور سرپرست باشگاه شرکت کرده و با یکدیگر در زمینه های مختلف صحبت کنند....
بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس تهران که این روزها در تعطیلات به سر می برند، به طور انفرادی تمرین میکنند تا از شرایط مناسب جسمانی دور نشوند.
اخبار این باشگاه به شرح ذیل است:
* جلسه کاشانی با اعضای کادر فنی
قرار است اعضای کادرفنی پرسپولیس در جلسه ای با حضور سرپرست باشگاه شرکت کنند و با یکدیگر در زمینه های مختلف صحبت کنند.
در این جلسه حبیب کاشانی با علی دایی و حسین عبدی گفتوگو می کند تا با آمدن "ژلکو میاچ" شرح وظایف عبدی مشخص شود.
* بازیکن جنجالی، مهندس شد
شیث رضایی بازیکن جنجالی پرسپولیس که برای استراحت به شمال کشور سفر کرده است، این روزها غیر از فوتبال به کارهای دیگری هم می پردازد.
شیث که پدرش به ساخت و ساز مشغول است، تازگی ها بالای سر کارگران حضور پیدا می کند و به نظارت می پردازد.
* دو بازیکن پرسپولیس فیزیوتراپی میکنند
علیرضا نورمحمدی و سکوبرت دو بازیکن تیم پرسپولیس که با مصدومیت مواجه هستند، به فیزیوتراپی می پردازند تا قبل از شروع دور جدید تمرینات به شرایط مناسب بدنی بازگردند.
سکوبرت که تا حالا نتوانسته برای پرسپولیس به میدان برود، امیدوار است که در نیم فصل دوم سرخپوشان را در مسابقات همراهی کند.
* سرخپوشان در تست آمادگی جسمانی
علی دایی از محمد مولایی بدنساز تیم درخواست کرده تا قبل از سفر به ترکیه از بازیکنان پرسپولیس تست آمادگی جسمانی گرفته شود و شرایط بدنی آنها مشخص گردد.
O M I D
12-28-2010, 07:10 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293537276.jpg)
مربي تيم فوتبال پرسپوليس، گفت: «تلاش ميكنيم دو بازيكن اميدمان را كه شرايط سني زير 23 سال دارند را در اردوهاي تركيه و امارات به همراه تيم داشته باشيم.»
حسين عبدي در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، افزود: «براساس تصميم كادر فني قرار شده است در صورت امكان و مهيا بودن شرايط، از پتانسيل تيمهاي «اميد» و «ب» خودمان براي اضافه شدن بازيكن زير 23 سال به جمع تيم اصلي، استفاده شود. بر همين اساس از ميان چند گزينه مورد نظر در تيم «اميد» و «ب»، سعي ميكنيم حداقل 2 بازيكن را در اردوهاي تركيه و امارات داشته باشيم تا در صورت تائيد كادر فني، به ليست تيم اصلي اضافه شده و در بازيهاي نيم فصل دوم از آنها استفاده كنيم.»
مدير تيمهاي پايه پرسپوليس، تصريح كرد: «اميدواريم شرايط خروج اين بازيكنان مهيا شود. با توجه به مشكلات خروج اين بازيكنان، باشگاه در تلاش است، شرايط همراهي آنها را با تيم اصلي مهيا كند و در صورت طي شدن روال قانوني و اداري، قطعا دو يا سه بازيكن اميد به همراه تيم اصلي به اردوها اعزام ميشوند».
O M I D
12-28-2010, 07:12 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293545721.jpg)
رحمان احمدی، سنگربان پرسپولیس در دیدار برابر سایپا بود. دیداری که پ س از چند هفته ناکامی برای سرخ پوشان، با یک پیروزی روحیه بخش همراه بود و پس از چند بازی نیز، دروازه سرخپوشان بسته ماند. نتیجهای که احمدی آن را حاصل اراده تیمی و مسئولیت پذیری بازیکنان میداند.
گفت و گوی سایت رسمی باشگاه پرسپولیس با احمدی را در ادامه بخوانید:
تعطیلات را چگونه گذراندی؟
تعطیلات را به همراه خانوادهام به شمال رفتم. با استراحت در این روزها سعی کردم آماده شروع تمریناتی جدی برای حضوری موثر در ترکیب پرسپولیس باشم.
در نیم فصل اول بازیهای کمی به تو رسید، فکر میکنی سطح آمادگیات در حدی بود که اگر بیشتر بازی میکردی به تیم ملی دعوت میشدی؟
قطعا اگر فرصت بیشتری برای بازی داشتم می توانستم جزو نفرات دعوت شده به تیم ملی باشم. اما به هرحال فرصت زیاد است و امیدوارم در آینده این امکان فراهم شود که در خدمت پرسپولیس و تیم ملی باشم. اولویت و هدف اول من این است که در خدمت تیم باشگاهی ام، پرسپولیس باشم و در مرحله بعدی اگر شرایط فراهم شود، بتوانم پیراهن تیم ملی کشورم را بر تن کنم.
در آخرين بازي پرسپوليس قبل از تعطيلات ميان فصل، در درون دروازه بودي، ديداري كه با پيروزي پرسپوليس همراه بود و البته گلي هم از خط دروازه سرخپوشان نگذشت، اين بازي را چطور ديدي؟
با اتفاقاتي كه در هفتههاي قبل از اين بازي افتاده بود واقعا تحت فشار شديدي بوديم. به نظرم كنارهگيري علي دايي از پرسپوليس شوك بزرگي به تيم وارد كرد و با اين اتفاق بچهها به خودشان آمدند. در بازي با سايپا از نوك حمله تا دروازه، همه بازيكنان توانستند با تمركز بر روي مسئوليتهاي محوله، با هوش و منطقي بازي كنند. هدف ما در اين بازي اين بود كه در وهله اول گلي دريافت نكنيم و در مرحله بعد براي زدن گل، تلاش كنيم. اتفاقي كه در اين بازي افتاد و خوشبختانه 3 امتياز بازي را بدست آورديم.
يكي از مشكلات پرسپوليس در بازيهاي قبلي، دريافت گلهاي زود هنگام بود كه تمركز تيم را بر هم ميزد. ضعفي كه در اين بازي پوشش داده شد.
بله. گل نخوردن در يك بازي، خودش امتياز است. چرا كه اين امكان را به تيم ميدهد كه مرحله به مرحله و با گذشتن زمان بازي، به اهداف خود و پيروزي در يك بازي برسد.
براي برطرف شدن اين نقطه ضعف، تمرينات خاصي داشتيد؟
من فکر می کنم مشکل پرسپولیس، مشکل فنی نبود. مشکل ما عدم مسئولیت پذیری بازیکنان بود که در برخی بازی ها خودش را نشان داد و به ما لطمه زد. ما دقیقا از نقاطی ضریه می خوریم که کادر فنی، پیش از بازی ها به ما گوشزد میکردند. اما اتفاقی که در بازی با سایپا افتاد، افزایش حس مسئولیت پذیری بازیکنان بود. فاکتوری که اگر در تیممان تقویت شود، صد در صد نتیجه خواهیم گرفت.
دریافت گل های زیاد در چند بازی اخیر، عملکرد مربی دروازه بانان را هم زیر سوال برده و مباحثی را در برخی رسانهها به وجود آورده بود. نظرت در این باره چیست؟
وقتی یک تیم گل می خورد، مقصر یک فرد نیست بلکه یک تیم 11 نفره گل خورده است. همانطور که گل آرفی به سایپا را هم نمی شود به حساب یک بازیکن گذاشت. همیشه وقتی گل می خوریم 11 نفره گل خورده ایم و وقتی هم گل می زنیم هر 11 نفر در زدن گل سهیم هستند. در مواقع شکست، قرار نیست یک نفر محاکمه شود. گل هایی که ما دریافت میکردیم، ربطی به عملکرد کادر فنی یا یک بازیکن خاص نداشت و مسئلهای تیمی بود. ضعفی بود که به بازیکنان برمیگشت و خدا را شکر در بازی سایپا جمع و جور شد. نتیجهاش هم کسب 3 امتیاز روحیه بخش بود که به آن نیاز داشتیم.
شرایط پرسپولیس در نیم فصل دوم را چطور میبینی ؟
اگر بازیکنان به نکاتی که کادر فنی می گوید توجه کنند و دستورات آنها را در زمین بازی پیاده کنند، مشکلی نخواهیم داشت. اگر تمرکز کافی را در پیاده کردن دستورهای تاکتیکی داشته باشیم و مسئولیت پذیری حرف اول را در تیممان بزند، شک نکنید هیچ تیمی جلودار پرسپولیس نخواهد بودو صدر جدول و قهرمانی را بدست میآوریم.
O M I D
12-28-2010, 07:13 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293542104.jpg)
وحيد هاشميان و حبيب كاشاني امروز (سه شنبه) ديداري دوستانه با يكديگر داشتند.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، وحيد هاشميان، بازيكن اسبق تيم ملي كشورمان و حبيب كاشاني، سرپرست باشگاه پرسپوليس، ظهر امروز در ملاقاتي دوستانه با يكديگر گفت و گو كردند.
هاشميان كه رابطه خوبي با كاشاني دارد، معمولا هر چند وقت يكبار ديداري با او تازه ميكند. اين دو، امروز هم ناهار را با يكديگر صرف كردند و ساعتي را در كنار هم گذراندند.
pnugirl
12-29-2010, 08:01 PM
نخستین تمرین پرسپولیس پس از تعطیلی برگزار شد
نخستین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پس از تعطیلیهای نیمفصل برگزار شد.
تیم فوتبال پرسپولیس پس از ۵ روز استراحت عصر امروز (چهارشنبه) از ساعت ۱۴ و ۴۵ دقیقه در ورزشگاه درفشی فر و با حضور ۲۲ بازیکن تمرین کرد.
علیرضا حقیقی، غلامرضا رضایی، هادی نوروزی و محمد نوری به دلیل حضور در اردوی تیم ملی و همچنین اشپیتیم آرفی و تیاگو که با اجازه دایی به تعطیلات کریسمس رفتهاند، غایبان این تمرین بودند.
این تمرین به طور کلی به تمرینهای بدنی اختصاص داشت و بازیکنان با دویدن به دور زمین و انجام حرکات کششی و استارتهای سرعتی به گرم کردن بدنهای خود پرداختند.
محمدعلی یحیوی مربی دروازهبانهای پرسپولیس به طور جداگانه با سه دروازهبان امید این تیم تمرین میکرد و این در حالی بود که رحمان احمدی با سایر بازیکنان پرسپولیس مشغول به گرم کردن بدن خود بود.
* علی دایی در حاشیه تمرین با پسر مولایی، بدنساز پرسپولیس تمرین شوت زنی میکرد.
* شیث رضایی که در دیدار پرسپولیس برابر سایپا در هفته بیستم از لیست ۱۸ نفره هم کنار گذاشته شده بود زودتر از بقیه به زمین تمرین آمده بود و دقایقی در زمین با خود خلوت کرده بود.
* کاظم برجلو، مدافع استیل آذین و بهزاد غلامپور مربی سابق دروازهبانهای تیم ملی در تمرین حضور یافتند و دقایقی هم با علی دایی صحبت کردند.
* در حدود ۳۰ نفر در ورزشگاه درفشی فر از این تمرین بازدید کردند.
تیم فوتبال پرسپولیس از روز دوشنبه هفته آینده عازم اردوی ترکیه خواهد شد و در اولین دیدار خود به مصاف آینتراخت فرانکفورت خواهد رفت.
O M I D
12-29-2010, 08:03 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293618380.jpg)
حمید علی عسگر ملی پوش جوان پرسپولیس از جمله مهرههای کلیدی دایی به شمار می رود که در لیگ برتر دهم در چندین پست به کار گرفته شده که در مجموع نمایش قابل قبولی ارائه داده است. عدم حضور وی در جام ملت های آسیا و آغاز دور تازه تمرینات تیم ملی امید و پرسپولیس بهانه ای شد تا سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت و گویی را با وی ترتیب دهد.
تعطیلات را چگونه سپری کردی؟
به دعوت چند تن از دوستانم به اصفهان رفتم و شب قبل به تهران برگشتم.
گویا اعلام شده بازیکنان امید باید از روز شنبه در تمرینات این تیم شرکت کنند، در صورتیکه پرسپولیس در تورنمنت بین المللی آنتالیا حساب ویژه ای روی تو باز کرده است؟
خوب طبیعتا از آنجا که هنوز کادر فنی این تیم مشخص نیست و تمرینات به طور جدی اغاز نشده است فکر نمی کنم در آنتالیا غایب باشم و مایلم پرسپولیس را در این تورنمنت همراهی کنم.
نظرت راجع به گزینه خارجی و ایرانی برای تیم المپیک چیست؟
یه نظر من یک مربی ایرانی کار بلد می تواند در شرایط کنونی جای خالی غلامحسین پیروانی را پر کند چون مربی خارجی حتی اگر کارنامه خوبی هم داشته باشد زمان کافی برای آشنایی با بازیکنان و هماهنگی تیم در اختیار ندارد.
به گفته برخی کارشناسان و مربیان جای علی عسگر در جام ملت ها خالی است. خودت باور داشتی دعوت نشوی؟
راستش خودم فکر می کردم حتما مسافر قطر خواهم بود و حتی اسمم در لیست 50 نفره هم قرار داشت اما وقتی لیست 37 نفره اعلام شد، تعجب کردم.
بازی کردن تو در تیم پرسپولیس و تیم المپیک در جندین پست متفاوت نشان از شایستگی های تو دارد، آیا این موضوع تبعاتی هم داشته است؟
به نظر خودم این موضوع یک امتیاز مثبت محسوب می شود که در چندین پست بازی کنم اما خوب طبیعی است که مشکلاتی نیز به همراه داشته مانند اینکه بازی ام در یک پست ثابت به چشم نیاید.
برد یک بر صفر پرسپولیس برابر سایپا برای خارج شدن تیم از مشکلات روحی و روانی کافی بود؟
پیروزی برابر سایپا به موقع و شیرین بود چون با توجه به تعطیلی طولانی لیگ، بچه ها فرصت خوبی برای ریکاوری روحی و روانی نیز کنار انجام تمرینات خوب و حضور در تورنمنت های بین المللی دارند و مطمئن باشید پرسپولیس پرتوان و سرحال به بازیها بر می گردد.
O M I D
12-29-2010, 08:19 PM
صبح امروز (جهارشنبه) دکتر لطفعلی پور کاظمی، رییس فدراسیون پزشکی ورزشی و دبیر کل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ بازدیدی از کلینیک باشگاه پرسپولیس داشت. وی در این خصوص پاسخگوی سوالات سایت رسمی باشگاه پرسپولیس بود.
جناب دکتر پورکاظمی، با بازدیدی که امروز از کلینیک باشگاه داشتید امکانات و فضای آن را چگونه دیدید؟
در مجموع خیلی عالی بود و انتظار نداشتم این مقدار دستگاه های پیشرفته و مفید چه در بخش پیشگیری و چه در بخش درمان در این کلینیک مشاهده کنم. این امکانات می تواند در درمان ناراحتی های مزمن به خوبی عمل کنند و آسیب دیدگی تاندول را به خوبی پوشش دهند.
چنین مجموعه های پزشکی باعث افتخار جامعه ورزش کشور است و با مدیریت خوبی هم اداره می شود.
با این پتانسیل ارتباط کلینیک باشگاه پرسپولیس بایستی با فدراسیون پزشکی ورزشی بیشتر شود و این ارتباط تنکاتنگ می تواند شامل انتقال بیماران و جراحی آنها، هم برای باشگاه پرسپولیس و هم برای این فدراسیون باشد.
جنابعالی چه راهکارهایی را برای ارتباط کلینیک باشگاه پرسپولیس و فدراسیون پزشکی ورزشی، پیشنهاد می کنید؟
اهمیت دادن به بخش تحقیقات و فیزیوتراپی و ارتباط بیشتر با متخصصان فدراسیون که شامل 25 متخصص ارتوپدی هستند، شرکت در کلاسهای جاری فدراسیون که می تواند برای تمام باشگاههای ورزشی مفید باشد.
...
با مساعت دکتر سعیدلو رئیس سازمان تربیت بدنی و همکاری مهندس صائمی مقرر شده است که مکان کلینیک باشگاه با فضای بیشتر به ورزشگاه درفشی فر منتقل شود.
O M I D
12-29-2010, 08:21 PM
تيم فوتبال پرسپوليس «ب» فردا (پنجشنبه) در ورزشگاه شهيد شيرودي به مصاف تيم دارايي نوين ميرود.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، تيم دوم سرخپوشان پايتخت به سرمربيگري حسين عبدي روز پنجشنبه نهم دي ماه از ساعت 11 صبح در ورزشگاه شهيد شيرودي به مصاف تيم دارايي نوين ميرود.
O M I D
12-29-2010, 08:22 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293628218.jpg)
محمود خوردبين سرپرست پرتلاش تيم فوتبال پرسپوليس برنامه تمرينات سرخپوشان تا قبل از سفر به تركيه را اعلام كرد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، سرپرست تيم سرخپوشان تهراني برنامه تمرينات اين تيم قبل از حضور در مسابقات چهار جانبه آنتاليا تركيه را بشرح ذيل اعلام كرد:
چهارشنبه 8 دي ماه
صبح: استراحت – بعدازظهر: 14:30 (درفشيفر)
پنجشنبه 9 دي ماه
صبح: 10:30 تمرين در آكادمي مجموعه انقلاب – بعدازظهر:14:30 (درفشيفر)
جمعه 10 دي ماه
از سوي كادر فني، تمرينات در نوبتهاي صبح و بعدازظهر تعطيل اعلام شد
شنبه 11 دي ماه
صبح: 10:30 (درفشيفر) - بعدازظهر 14:30 (درفشيفر)
يكشنبه 12 دي ماه
صبح 10:30 (درفشيفر) - بعدازظهر 14:30 (درفشيفر)
گفتني است؛ كاروان تيم فوتبال پرسپوليس جهت حضور در تورنمنت چهارجانبه آنتاليا، بامداد روز دوشنبه 13 دي ماه عازم تركيه ميشود.
O M I D
12-29-2010, 08:24 PM
تيم فوتبال جوانان پرسپوليس امروز در يك ديدار جذاب و ديدني تيم نفت تهران را با 3 گل شكست داد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، شاگردان پايان رأفت در اين ديدار با گلهاي جعفر برزگر، پيمان قديمي و محمد رسول كاظمي فر، تيم نفت را به آتش كشيدند.
در اين بازي كه در ورزشگاه شهيد كشوري برگزار شد، 50 هوادار مشتاق حضور داشتند. محمدرسول كاظميفر و امير حسين صاحب دليري از پرسپوليس كارت زرد دريافت كردند.
در نيمه اول، داور اين مسابقه در يك صحنه، گل پرسپوليس را آفسايد اعلام كرد كه طي آن با اعتراض شديد سرمربي تيم پرسپوليس مواجه شد و در ادامه با تهديد داور روبرو شد كه بازيكنان مربي خود را به آرامش دعوت كردند و در ادامه بازي تيم نفت را با 3 گل پياپي آتش زدند.
بازيكنان تيم پرسپوليس: حسين علمداري، رسول كاظميفر، فرشاد قاسمي، روزبه چشمي، فربد محمودي، جعفر برزگر، پيمان قديمي، امير آئينه چي، آيدين ضيافت، احمد آجورلو و مظاهر گوليك.
تعويضها: فرشاد هدايتي جايگزين آيدين ضيافت شد، اميرحسين دليري به جاي فربد محمودي به زمين رفت و حميدرضا قادري جايگزين احمد آجورلو شد.
كادر فني پرسپوليس: پايان رأفت (سرمربي)، محمود سجادي (كمك مربي)، ياسين موثقي (مربي).
O M I D
12-29-2010, 08:26 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgتمرينات پرسپوليس پس از 5 روز استراحت امروز پيگيری شد....
تمرین پرسپولیس پس از 5 روز استراحت از ساعت 14:35 امروز در زمین درفشیفر دنبال شد.
در این تمرین بازیكنان به مدت 30 دقیقه پس از گرم كردن به دویدن پرداختند و سپس مرور كارهای تاكتیكی را در دستور كاری خود قرار دادند.
* ملیپوشان، آرفی، تیاگو و جلال اكبری غایب بودند.
* رسایی قائم مقام باشگاه پرسپولیس و مدیر روابط عمومی باشگاه در تمرین امروز حضور داشتند و در جلسهای با دایی شركت كردند.
* در تمرین امروز 21 بازیكن حضور داشتند كه یكی از آنها یك گلر تستی جوان بود.
* علی دایی پس از صحبت برای بازیكنان با یك هوادار در كنار زمین به گفتوگو پرداخت. وی همچنین به دقت عملكرد بازیكنان را زیر نظر داشت و در هر وقفهای از تمرین با آنها به گفتوگو میپرداخت.
* شیث رضایی در تمرین امروز گوشهگیر نشان میداد. او بیشتر در انتهای صف در هنگام دویدن حضور داشت.
* یحیوی تمرینات ویژهای را برای دروازهبانان در نظر گرفته بود.
* سكوبرت همراه سایر بازیكنان به تمرین پرداخت.
* حدود 30 هوادار در تمرین امروز حضور داشتند و مهمترین سوژه آنها انتخاب كاپیتان جدید پرسپولیس بود.
* پرسپولیسیها امروز با گرمكنهای جدید كه یك دست قرمز بود به تمرین پرداختند.
* از لیدرهای باشگاه هیچ خبری نبود.
* در تمرین امروز پرسپولیس بهزاد غلامپور مربی سابق تیم ملی فوتبال و استقلال و كاظم برجلو مدافع استیل آذین حضور داشتند. دایی به گرمی با آنها برخورد كرد.
* حضور افراد ناشناس در كنار زمین و دیدارشان با دایی در تمرین امروز بسیار جالب بود. امروز همچنین پیمانكار ورزشگاه درفشیفر دقایقی در خصوص چمن مصنوعی و طبیعی این ورزشگاه با دایی به گفتوگو پرداخت.
* دایی در تمرین امروز پس از گذشت 30دقیقه بسیار شاداب و سرحال نشان میداد. او با شوتهای 40 متری خود به سمت دروازه كه اغلب آنها به تیر دروازه برخورد میكرد و یا تبدیل به گل میشد، شور و حال خاصی را به تمرین داده بود. دایی حتی بازیكنان را با صدای بلند تشویق میكرد.
* خبر پیوستن وحید هاشمیان به پرسپولیس و دیدارش با كاشانی باعث شده بود خبرنگاران بارها از سوی هواداران مورد سؤال قرار گیرند.
* پرسپولیسیها امروز فقط به بدنسازی پرداختند.
O M I D
12-29-2010, 08:31 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293633865.jpg)
اولين تمرين پرسپوليس پس از تعطيلات نيم فصل، از ساعت 14:30 در مجموعه ورزشي درفشيفر برگزار شد.
n>
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، سرخپوشان براي مسابقات نيم فصل دوم ليگ دهم برتر و حضور در تورنمنتهاي خارج از كشور، امروز چهارشنبه هشتم دي ماه در مجموعه ورزشي درفشيفر استارت زدند.
بازيكنان پس از حضور در محل تمرين، دقايقي را با صحبتهاي علي دايي گذراندند و پس از آن مولايي آغازگر تمرينات بود. بازيكنان پس از دويدن، نرمش و حركات كششي به گرم كردن بدنها پرداختند. ضمن اينكه تمرينات امروز مختص حركات بدني و نرمشي بود.
* سكوبرت پس از رفع مصدوميت از امروز در تمرينات گروهي سرخپوشان حضور يافت.
* بهزاد غلامپور و كاظم برجلو از نزديك تمرينات سرخپوشان را نظاره كرده و با سرمربي پرسپوليس ديدار و گفتگو كردند.
* پيش از اين عكاسان از روي سكوها به گرفتن عكس مي پرداختند كه امروز با مساعدت علي دايي در اولين تمرين نيم فصل دوم، از كنار زمين عكاسي كردند.
* غايبان تمرين امروز شامل؛ جلال اكبري، اشپيتيم آرفي، تياگو فراگا، دكتر زرينه و 4 ملي پوش پرسپوليس بودند.
* جلال اكبري با هماهنگي كادر فني در اصفهان حضور داشت، آن هم به دليل انجام امور مالياتي در زمان حضورش در تيم سپاهان كه قرار بود ساعت 14:30 امروز، اصفهان را به مقصد تهران ترك كند.
* آرفي و تياگو كه براي تعطيلات سال جديد ميلادي به كشورشان رفته اند، سرخپوشان را در تورنمنت تركيه همراهي ميكنند.
* دكتر زرينه به دليل حضور در كلاسهاي تخصصي، خارج از كشور حضور دارد.
* چهار بازيكن مليپوش پرسپوليس يعني هادي نوروزي، عليرضا حقيقي، غلامرضا رضايي و محمد نوري به دليل حضور در اردوي تيم ملي از غايبان تمرين امروز بودند.
O M I D
12-29-2010, 08:35 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293637948.jpg)
وحيد هاشميان ملي پوش اسبق كشورمان كه هم اينك در ايران حضور دارد، براي توافق با سرخپوشان، فردا (پنجشنبه) در باشگاه پرسپوليس حضور مييابد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، پس از تائيد كادر فني و توافقات به عمل آمده مسئولان باشگاه پرسپوليس، وحيد هاشميان عليرغم اينكه فردا (پنجشنبه) بليت پرواز به آلمان را در دست داشت، سفرش را لغو كرد تا با حضور در محل باشگاه و توافقات نهايي در خصوص نحوه همكاري و عقد قرارداد با مسئولان باشگاه پرسپوليس، مذاكره كند.
O M I D
12-29-2010, 08:38 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293636303.jpg)
طبق هماهنگيهاي انجام شده، سرپرست باشگاه پرسپوليس، امشب (چهارشنبه) به ديدار رئيس جمهور ميرود.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، حبيب كاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس امشب (چهارشنبه هشتم دي ماه) به ملاقات احمدينژاد ميرود تا در خصوص مسائل ورزش كشور بخصوص فوتبال و باشگاه پرسپوليس با رئيس جمهور كشورمان ديدار و گفتگو كند.
pnugirl
12-30-2010, 01:21 AM
دايي:شريفي يا کمحافظه استيا اطلاعاتي از فوتبالندارد
سرمربي پرسپوليس گفت: رئيس کميته انضباطي فدراسيون يا کمحافظه است يا اطلاعاتي از فوتبال ندارد.
علي دايي پس از تمرين امروز پرسپوليس در جمع خبرنگاران تصريح کرد: از امروز براي نيم فصل دوم استارت زديم. امروز تمرينات سبکي که فقط دويدن بود را انجام داديم و انشاءالله تمرينات را در روزهاي آينده پس از اينکه از بازيکنان تست خواهيم گرفت، دنبال ميکنيم. سپس در دو تورنمنت معتبر شرکت ميکنيم و با تيمهاي بسيار خوبي مبارزه خواهيم کرد. به نظرم اولين باري است که يک تيم ايراني در چنين تورنمنتي شرکت ميکند.
وي گفت: تيمهايي که در اين تورنمنت حضور دارند هر کدام در ليگهاي برتر اروپا بازي ميکنند از اسپارتا پراگ چک گرفته تا تيمي از روسيه. کلا تيمهاي بزرگي هستند که بايد مقابل آنها صفآرايي کنيم. اين تورنمنت براي ما و بچههايمان بسيار مفيد است و خيلي چيزها ميتواند به ما ياد بدهد. ما خودمان را آماده ميکنيم تا با تيمهاي بزرگ دنيا شرايطمان را وفق دهيم و در آينده موفق شويم.
دايي اظهار داشت: پس از اين مسابقات ميتوانيم خودمان را با تيمهاي ديگر مقايسه کنيم که چقدر با آنها فاصله داريم و چه طور ميتوانيم فاصلهها را کمتر کنيم. اين مسابقات از لحاظ اعتماد به نفس براي ما بسيار مفيد است.قبل از بازيهاي آسيايي بازي با چنين تيمهايي ميتواند براي ما بسيار مفيد و با ارزش باشد. ما بعد از اين مسابقات ميتوانيم مقابل تيمهاي آسيايي با قدرت بيشتري ظاهر شويم.
دايي گفت: از روز اولي که آمدم تمرينات بسيار منظم و مرتب بر طبق برنامههايي که داريم برگزار کرديم و انشاءالله تا آخر فصل هم همين روند را ادامه ميدهيم. روي برنامههايي که مد نظرمان بوده بسيار کار کردهايم و تا الان خدا را شکر ميکنم که همه چيز خوب بوده است. البته قبول دارم تاکنون نتيجههاي درخور توجه پرسپوليس را نگرفتهايم و انشاءالله در مدتي که پيش رو داريم ميتوانيم خودمان را درست کنيم و بااستفاده از تجارب خوب و رفع نقاط ضعف به هدف خودمان برسيم.
دايي تاکيد کرد: اگر خدا بخواهد پرسپوليس پس از تعطيلات و در دور برگشت ميتواند نتايج خوبي بگيرد که اين مستلزم همکاريهاي همه با همديگر است.
سرمربي پرسپوليس در خصوص حضور مياچ در کادر فني اين تيم گفت: با مياچ توافق لازم را انجام داديم و فقط منتظر صدور ويزاي ايشان هستيم تا هر چه سريعتر وارد ايران شود.
وي افزود: تمام سعيمان اين است که قبل از ترکيه مياچ به ما ملحق شود تا قراردادش را امضا کند و در اردوي ترکيه و امارات از ايشان استفاده کنيم. ديروز با مياچ صحبت کردم و از ايشان خواستم حالا که به توافق رسيديم هر چه سريعتر کارش را با ما شروع کند و به ما کمک کند.
دايي در خصوص حمايت هواداران گفت: از تمام هواداران فهيم پرسپوليس سپاسگذارم. آنها خودشان را نشان دادند و ثابت کردند که فقط پرسپوليس را دوست دارند. هيچ کاري به شخص خاصي ندارند و براي آنها مهم نتيجه گرفتن پرسپوليس است. خودم را مديون هواداران پرسپوليس ميدانم. چون هميشه من را حمايت کردهاند و چتر حمايتي آنها هميشه بالاي سرمان بوده است. مطمئن باشيد انشاءالله نتايج بهتري ميگيريم. در همين بازي آخر ثابت کرديم اگر هواداران از کوره در نروند و تحت تاثير بعضيها قرار نگيرند و احساساتي نشوند و تيمشان را تشويق کنند تيم ما ميتواند نتيجه بگيرد و موفق شود. نياز به حمايت هواداران پرسپوليس دارم و دوست دارم آنها مثل الان که عصاي دست ما بودند باز هم به ما کمک کنند.
دايي در خصوص نظرسنجي برنامه نود درباره انتخاب سرمربي خارجي و تيم ملي ايران گفت: راجع به تيم ملي ايران از من سؤال نکنيد اما من مثل همه آرزويم اين است که تيم ملي موفق شود. موفقيت تيم ملي به باشگاههاي ما هم کمک ميکند. مطمئن باشيد اگر تيم ملي موفق شود در ليگ قهرمانان آسيا ميتوانيم موفقتر شويم و اگر خداي ناکرده تيم ملي ما موفق نشود رقيبان بر روي ما حساب ديگري باز خواهند کرد. باز هم ميگويم اگر تيم تا مرز قهرماني در جام ملتهاي آسيا برود ما به آرزوي قلبي خودمان رسيدهايم و همه خوشحال هستند.
وي در جواب اين سؤال که چرا مربيان ممتاز ايراني و خارجي با برنامهريزيهاي فدراسيون نميتوانند به ما کمک کنند گفت: من راجع به اين مسائل حرف نميزنم چون دوباره فردا ميگويند درباره مسئلهاي حرف زدم که به من ارتباط ندارد. متاسفانه نميتوانم پاسخگوي شما در قبال اين حرفها باشم. متاسفانه شرايط طوري است که ماها نبايد در مورد فوتبال ملي حرف بزنيم هر صحبتي که ميکنيم متاسفانه آن را محکوم ميکنند. پس بهتر است حرفي نزنيم.
به گزارش فارس سرمربي در خصوص اظهارات شريفي که گفته بود دايي بهتر است فقط درباره تيم خودش حرف بزند تاکيد کرد: آقاي شريفي اظهار نظر خودش را کرده و من درباره ايشان حرفي نميزنم. ايشان بايد فقط درباره مسائل خودش حرف بزند و من اصلا با آقاي شريفي کاري ندارم. ايشان هر وقت مسئلهاي که در رابطه با خودش بود اظهار نظر کند و بهتر است اينقدر در باره من حرف نزند. اصلا دوست ندارم در مورد کميته انضباطي و مسائل پيش آمده حرف بزنم چون در شان من نيست.
وي افزود: نبايد درباره اين مسائل حرف بزنم. اگر حرفي زدم فقط راجع به حق و حقوقم بوده و فقط دوست داشتم مردم ماجرا را بدانند. در برنامه شبکه 4 گفتم در مملکت من فدراسيون فوتبال بايد پاسخگوي من باشد. چون ناعادلانه راي داده است. من نميتوانم در دادگاه و دستگاه قضايي شکايت کنم چون اين در مرام من جايي ندارد. پس مجبورم بيايم مردمي را روشن کنم که هميشه يار و حامي من بودند. موقعي که به دروغ بيانيه صادر ميکنند و من را متهم ميکنند من نبايد جواب آنها را بدهم؟
دايي يادآور شد: من دم و دستگاهي ندارم و فدارسيوني ندارم که جواب بيانيهها را بدهم. طرف من هميشه مردم بوده و براي آنها هميشه دوست دارم همه چيز را شفاف توضيح دهم. بعضيها ميخواهند با صدور بيانيه به دروغ با شخصيت من بازي کنند. چرا کميته انضباطي پيگير بيانيه فدراسيون فوتبال نشد. چرا نسبت به اين بيانيه پيگيري نکرد. چرا راي نداد. بيانيهاي که گفتند دايي به خاطر پول اردوي عمان را ترک کرده بود. آقاي شريفي به جاي اينکه به مسائل ديگر بپردازد اين مورد را رسيدگي کند که آيا اين بيانيه درست بود يا نه.
دايي خاطرنشان کرد: ايشان حرفهايي ميزنند که قطعا به او مربوط نميشود. شريفي بيايد خداوکيلي اين سوال من را جواب دهد. آن افرادي که اين بيانيه را در فدراسيون فوتبال صادر کردند آيا درست گفتهاند. چرا اين مسائل مسئله انضباطي در رابطه با آن تصميم نميگيرد. آيا اين حق است.
دايي تاکيد کرد: مشکل ما اين است که تريبون را در دست خودشان ميگيرند و راحت پشت صندلي درباره من نوعي که 20 سال در اين فوتبال زحمت کشيدهام اظهار نظر ميکند اما وقتي که من در تلويزيون ميخواهم از حقم دفاع کنم آن وقت بد ميشوم. مگر بيانيههاي آقايان را برنامههاي نود و برنامههاي ديگر پخش نکردند. مگر تمام رسانهها اين دروغ بزرگ را ننوشتند. پس من حق دارم از رسانه ملي که باعث شده من بزرگ شوم و طرف حسابش مردم ايران هستند استفاده لازم را کنم.
اين مربي اظهار داشت: من از رسانه ملي استفاده شخصي نکردهام و فقط آمدهام حرفهايي بزنم که مردم بايد آن را بدانند. همين رسانه ملي من را به دنيا شناساند. آمدم از حق و حقوق خودم دفاع کنم. کسي هستم که مردم من را دوست دارند. نميخواهم از خودم تعريف کنم. شما دوست داريد من حرف نزنم و فقط حرفهاي شما را بشنوم. در مواردي که دارد به من ظلم ميشود نبايد از حقم دفاع کنم؟ به شما ميگويم تا الان شما ديدهايد بيانيهاي صادر کنم اما فدراسيون فوتبال راجع به من بيانيه ميدهد و هزار حرف و حديث ميبافد و من را محکوم ميکند. من هم در دادگاه که نميتوانم حقانيت خودم را ثابت کنم. دوست دارم آرامش بر مسائل حکمفرما شود.
به گزارش فارس دايي در ادامه خاطرنشان کرد: در برنامه نود ديديد با مدارکي که داشتم حرفهايم را زدم. هفته ديگر آقاي تاج آمد در مورد يک مسئله ديگر حرف بزند اما تمام حرفهاي من را تائيد و اعلام کرد که من با فدراسيون فوتبال به توافق رسيده بودم. فيلم اين برنامه هم هست. کميته استيناف در فدراسيون تشکيل ميشود و من را محکوم ميکند که شما توافق نکرده بوديد در حالي که آقاي تاج نائب رئيس فدراسيون و رئيس کميته تيمهاي ملي حرف من را تائيد ميکند. پس شما بايد بدانيد حرف من حق است اما متاسفانه چون حرف حق زدم و بين مردم خريدار داشته و بين آقايان هيچ خريداري نداشته باعث شده آقايان ناراحت شوند.
دايي ادامه داد: حالا آقايان ميخواهند به هر طريقي که شده ما را زير سوال ببرند. آمدهاند و 4 تا کلمه حقوقي را توي تلويزيون اعلام کردهاند و سعي ميکنند با ادبيات خوب کسي را محکوم کنند. مردم من را مي شناسد و آقايان را هم ميشناسند. تمام مردم اين را ميدانند من چه کارهايي کردهام اما متاسفانه آقاي شريفي به نظرم حافظهاش ضعيف است يا از فوتبال اطلاعات قوي ندارد.
وي گفت: موقعي که علي دايي زير بخيه رفته به خاطر بازيهاي ملي بوده است. از شما سوال ميکنم در بازيهاي ملي چقدر پول ميدادند و يا اصلا پول ميدادند يا خير . من 9 ساعت در اتاق عمل بودم به خاطر عشقم، خودم و جمهوري اسلامي ايران و به خاطر مملکتم جنگيدم. من به شما بگويم هيچ وقت سر بازيهاي ملي پول نگرفتيم. اصلا آقاي شريفي يادش رفته که چه خبر است. خدا به هر کس به خاطر توانايياش استعدادي داده که بايد به بهترين نحو از آن استفاده کند. من فوتباليست شدم خدا چون ميخواست.
دايي تاکيد کرد: متاسفم براي کسي که الان در فدراسيون فوتبال حضور دارد و اطلاعات دقيقي ندارد، کسي که در فدراسيون کار ميکند و اطلاعات دقيقي ندارد، فردي که حقوق فدراسيون را ميگيرد و نميداند چي به چي است.فردي که حقوق فوتبال را ميگيرد و ميگويد فوتباليستها مبالغ کلان ميگيرند. مطمئن باشيد من که زحمت ميکشم اندازه زحمتم درآمد دارم اما آقايان اين را يادشان نرود که چگونه به فدراسيون فوتبال آمدند و از اين فدراسيون حقوق ميگيرند.
سرمربي پيشين تيم ملي يادآور شد: هرگز نبايد اين موضوع را فراموش کرد که 350 هزار شهيد را در جبهههاي جنگ داديم. همه رفتند به خاطر سرافرازي اين مملکت. ما هم چند درجه پايينتر از اين عزيزان به خاطر مملکتمان هر چه در توان داشتيم انجام داديم و اگر حقمان بوده به چيزي رسيدهايم. هيچ وقت هم سر مردم منتي نميگذارم و تا آخر عمر افتخار ميکنم که لباس تيم ملي کشورم را بر تن خودم ديدهام اما کساني که مسائلي را عنوان ميکنند متاسفانه از خيلي چيزها خبر ندارند و يا خودشان را به بيراهه ميزنند. نميدانند امثال من که در تيم ملي بازي کردهايم منافع مالي نداشتهايم. شماييد که از بيرون فوتبال آمدهايد و داخل فوتبال استفادههاي خوبي ميبريد. امثال من از آن اول در اين فوتبال بودهايم. حالا به هر بهانهاي در باشگاه و در تيم ملي. امثال من با درد اين فوتبال آشنا هستيم نه شما آقايان که سعي ميکنيد به اهداف خود در فوتبال برسيد.
دايي همچنين در جواب سؤالي که امروز 8 دي مصادف با اتفاقات بازي با تراکتورسازي تبريز در فصل گذشته است گفت: اصلا من کاري به تبريز و اتفاقات آن ندارم. من هميشه اين را ميگويم اگر يک سياستي در فوتبال دنبال ميکنيم بايد براي همه يکي باشد. اگر ميخواهيم عدل و داد را رعايت کنيم عدالت را طوري نشان دهيم که همه ببينند اما اينجا متاسفانه سياست يک بام و دو هوا است.
وي گفت: حسين بادامکي پايش را از زمين بيرون نگذاشته تصميم ميگيرند محروم شود اما بازيکن ديگر در يک بازي بازيکن ما را با لگد ميزند اما مالي جريمه ميشود. يا يک بازيکن ديگر ميپرد و با مشت به صورت بازيکن من ميزند در بازي مقابل تراکتورسازي اصلا راجع به اين موضوع حرفي نميزنند. همه چيز مشخص است. با همين چيزها ما از اول زاده شديم و ميدانيم که بايد در اين فوتبال و در اين دنيا با اين مسائل جنگيد اما دوست دارم دعوا هم ميکنند مردانه باشد.
دايي در خصوص ديدار وحيد هاشميان با حبيب کاشاني گفت: وحيد هاشميان روز گذشته به باشگاه پرسپوليس رفت و ميهمان باشگاه بود. من هميشه گفتهام هاشميان يکي از بزرگترين بازيکنان مملکت ما است و در اروپا و آلمان نماينده شايستهاي براي فوتبال ما بود. حق زيادي به گردن فوتبال ما دارد. مطمئن باشيد اگر قرار باشد مذاکرهاي انجام شود من پيشنهاد ميدهم و رئيس باشگاه حتما اين کار را خواهد کرد.
دايي در پايان خطاب به خبرنگاران گفت:با تمام اين حرفها اگر من بخيهاي خوردم براي تيم ملي و عشق به وطن بوده است و منتي بر سر کسي ندارم در ضمن آن موقع از اين پولها نبود که آقايان بخواهند ما را متهم کنند چون همه علي دايي را ميشناسند.
pnugirl
12-30-2010, 01:29 AM
حضور مياچ در پرسپوليس قطعي شد
حضور ژلکو مياچ که سابقه همکاري با ايويچ را دارد در پرسپوليس قطعي شد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00026889.jpgمياچ که مدتي دستيار ايويچ سرمربي اسبق تيم ملي بوده با باشگاه پرسپوليس به توافق رسيد و اگر بتواند تا قبل از دوشنبه هفته آينده به جمع سرخپوشان ملحق مي شود و همراه سايرين راهي اردوي ترکيه مي شود. در غير اين صورت وي در اردوي ترکيه در جمع پرسپوليسي ها حاضر مي شود.
pnugirl
12-30-2010, 01:34 AM
حسين عبدي:دربارهي نقش "مياچ" از دايي سوال كنيد
حسين عبدي گفت: درباره تغيير و تحول در کادر فني فقط سرمربي ميتواند صحبت کند.
مربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره حضور ژلکو مياچ در کادر فني پرسپوليس گفت: برنامهريزي اين کارها زير نظر سرمربي است و وظيفه اوست که در اين باره توضيح دهد و از آنجا که نحوه همکاري اعضاي کادر فني را سرمربي تيم تعيين ميکند، دربارهي نقش مياچ در کادر فني نميتوانم چيزي بگويم و در اين باره بايد از دايي سوال کنيد.
وي در ادامه درباره وضعيت پرسپوليس اظهار کرد: شکر خدا پس از تنشها و استرسهايي که در تيم به خاطر نتيجه نگرفتن به وجود آمده بود و همچنين شرايطي که بازيکنان تجربه کردند مانند استعفاي دايي و بازگشت او و باختهاي مکرر، تعطيلات نيمفصل فرصت خوبي بود که بازيکنان ريکاوري کنند. امروز هم تمرين سبکي داشتيم تا کمکم براي آينده آماده شويم.
عبدي ادامه داد: تيمهاي اروپايي که در اردوي ترکيه با آنها روبهرو ميشويم تيمهاي خيلي خوبي هستند. ما هم به آنجا ميرويم تا با تقابل با آنها به فوتبال روز دنيا نزديک شويم و بازيکنان فوتبال خودشان را با آنها بسنجند و کيفيت بازيشان را بالا ببرند.
وي همچنين تصريح کرد: بايد در اردوهاي ترکيه و دوبي که در پيش رو داريم، تمرينهاي مستمري داشته باشيم و از فرصتي که تا شروع ليگ در اختيار داريم، به بهترين شکل استفاده کنيم. البته تعدادي از بازيکنانمان را نداريم که برايمان خوشايند نيست ولي چارهاي هم نداريم چرا که آنها در خدمت تيم ملي هستند و بايد به وظيفه مليشان عمل کنند.
مربي تيم فوتبال پرسپوليس همچنين گفت: در اين تعطيلات چند روزه از اخبار باشگاه بيخبر بودم و از قطعي بودن پيوستن هاشميان به پرسپوليس اطلاع ندارم و ترجيح ميدهم درباره حضور او در تيم پس از قطعي شدن پيوستن صحبت کنم.
وي در پايان درباره برنامههاي تيمش براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا خاطرنشان کرد: از چند هفته پيش بازيهاي تيمهاي عربستاني و اماراتي را که با آنها بازي داريم، زير نظر گرفتهام. آنها تيمهاي خوبي هستند بويژه الوحده امارات که بسيار آماده است و هرچند در ليگ داخلي کشور خود فراز و نشيب دارد ولي خوب فوتبال بازي ميکند.
O M I D
12-30-2010, 06:37 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293703359.jpg)
وحید هاشمیان پس از توافق با حبیب کاشانی، به پرسپولیس پیوست.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، وحید هاشمیان، ملی پوش اسبق کشورمان پس از تائيد كادر فني و توافق با سرپرست باشگاه پرسپولیس، به این باشگاه پیوست.
هاشمیان پس از توافق با سرپرست باشگاه پرسپولیس به هیات فوتبال استان تهران رفت و قرارداد خود با این باشگاه را به ثبت رساند.
هاشمیان علاوه بر باشگاههای یونان، استرالیا و چین از چند تیم لیگ برتری کشورمان نیز پیشنهاد داشت.
ملی پوش اسبق کشورمان شماره 21 پرسپولیس را بر تن خواهد کرد.
وی میتواند در بازیهای نیم فصل دوم دهمین دوره لیگ برتر فوتبال کشور، سرخپوشان را همراهی کند.
O M I D
12-30-2010, 06:42 PM
كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس براي مشخص شدن وضعيت جسماني بازيكنان، صبح امروز (پنجشنبه) در مجموعه ورزشي انقلاب از آنها تست پزشکی گرفتند.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، آكادمي مجموعه ورزشي انقلاب امروز (پنجشنبه) ميزبان سرخپوشان تهراني بود. تمرين نوبت صبح قرمزپوشان با تست از وضعيت جسماني بازيكنان زير نظر كادر فني برگزار شد.
<LI class=MsoNormal>علي دايي و محمود خوردبين از بقيه اعضاي تيم زودتر در محل آكادمي مجموعه انقلاب حاضر شدند. <LI class=MsoNormal>عدم هماهنگي حراست مجموعه ورزشي انقلاب، ورود تعدادي از بازيكنان تيم را با مشكل مواجه كرد كه پس از هماهنگيهاي لازم بازيكنان به موقع سر تمرين حضور يافتند. <LI class=MsoNormal>دايي امروز سر حال و قبراق بود و با كليه بازيكنان خوش و بش ميكرد و بازيكنان نيز از اين فرصت استفاده كرده و با وي شوخي ميكردند. <LI class=MsoNormal>جلال اكبري پس از يك روز غيبت موجه، امروز به جمع سرخپوشان اضافه شد. <LI class=MsoNormal>الهايي و داستاني به جهت حضور در مسابقات تيمهاي پايه پرسپوليس در تمرين نوبت صبح غايب بودند. <LI class=MsoNormal>قد كوتاهترين مرد ايران در تمرين سرخپوشان حاضر شد و با بازيكنان و كادر فني عكس يادگاري گرفت. <LI class=MsoNormal>سكوبرت پس از تست چربي به مربي بدنساز تيم اعلام كرد كه كمي احساس درد دارد كه در اين خصوص علي دايي از شرايط سكوبرت از مولايي پرسيد، كه وي در پاسخ گفت: سكوبرت چند روزي است كه تمرينات دويدن را در دستور كار خود قرار داده است اما با يك استارت، كمي درد در ناحيه عضله پايش احساس كرده كه اميدواريم هر چه سريعتر رفع گردد. <LI class=MsoNormal>پيوستن وحيد هاشميان مهاجم با اخلاق و ارزنده اسبق تيم ملي به پرسپوليس سوژه اصلي بازيكنان بود. <LI class=MsoNormal>بازيكنان پس از انجام تست چربي به صورت پراكنده در زمين چمن مصنوعي آكادمي به دويدن دور زمين پرداختند. <LI class=MsoNormal>تست ايزومتريك (يك مايل) آزمايش بعدي سرخپوشان بود كه در آن حميدرضا علي عسگري بهترين زمان را به خود اختصاص داد.
عليرضا نورمحمدي، عليرضا محمد و ابراهيم شكوري به سالن وزنه رفتند و به صورت اختصاصي وزنه زدند.
گفتني است؛ سرخپوشان امروز تمرينات خود را در نوبت بعدازظهر، از ساعت 14:30 در مجموعه ورزشي درفشيفر پيگيري ميكنند.
O M I D
12-30-2010, 06:42 PM
تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس، بعد از ظهر امروز (پنجشنبه) با حضور وحید هاشمیان انجام شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، هاشمیان که ظهر امروز با حضور در هیات فوتبال استان تهران، به طور رسمی به سرخپوشان پایتخت پیوست، با حضور در مجموعه درفشیفر، تمرینات خود را آغاز کرد.
- هاشمیان کمی با تاخیر در مجموعه درفشیفر حاضر شد اما بلافاصله به رختکن رفت و با تعویض لباس، در جمع سرخپوشان حاضر شد و با آنها به تمرین پرداخت.
- شروع تمرینات، زیر نظر مولایی، بدنساز تیم بود. دویدن و استارتهای کوتاه و بلند بخشهای از تمرینات بود.
- دروازبانها به طور جداگانه تمرین میکردند. یحیوی در تمربنات امروز غایب بود و رحمان احمدی به مرور تمرینات روزهای گذشته مربی دروازبانهای پرسپولیس با دیگر دروازه بان ها میپرداخت. این در حالی بود که یک دروازبان تستی نیز در تمرینات حضور داشت. بنیامین محمودی نیز که با مصدومیت مواجه شده بود، در تمرینات امروز حضور داشت و جداگانه تمرین میکرد.
- دو بازیکن از تیم امید هم در کنار دیگر بازیکنان، در تمرینات حوضر داشتند.
- سکوبرت، مدافع مالیایی پرسپولیس، همچنان به صورت جداگانه و اختصاصی تمرین میکند.
- در بخش دیگری از تمرینات، بازیکنان به دو گره قرمز و زرد تقسیم شدند و پرسینگ در یک نیمه زمین را در دستور کار خود قرار دادند.
- در فرصتی که در بخشی از تمرینات بدست آمد، بازیکنان به استقبال هاشمیان رفتند و حضور او در پرسپولیس را خوشامد گفتند. علی دایی نیز دقایقی با هاشمیان گفت و گو کرد.
- علی دایی در پایان تمرنات دقایقی را با بازیکنان صحبت کرد. سرمربی سرخپوشان در حین تمرینات به طور جداگانه، گفت و گویی با حسین بادامکی هم داشت.
- علیرضا محمد و شیث رضایی با اجازه کادر فنی، در دقایق پایانی تمرینات از سرخپوشان جدا شدند و به رختکن رفتند.
- نزدیک به 30 هوادار از نزدیک شاهد تمرینات سرخپوشان بودند.
O M I D
12-30-2010, 06:44 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293707025.jpg)
وحيد هاشميان ملي پوش اسبق كشورمان كه سابقه سالها حضور در بوندس ليگاي آلمان و بازي در تيمهاي باير ن مونيخ، هانوفر و بوخوم را دارد، امروز (پنجشنبه) و پس از جلسه با حبيب كاشاني رسما به پرسپوليس پيوست.
هاشميان كه قبل از نشست نهايياش با كاشاني، با علي دايي صحبت كرده و براي پوشيدن پيراهن پرسپوليس با او به توافق رسيده بود، در اردوي تركيه به سرخپوشان پايتخت ملحق ميشود تا تمرينات خود را، همپاي ديگر بازيكنان پشت سر بگذارد.
سايت رسمي باشگاه پرسپوليس پس از پيوستن هاشميان به اين باشگاه، گفت و گويي با او ترتيب داده است كه در ادامه ميخوانيد:
در ابتداي فصل هم صحبت پيوستن هاشميان به پرسپوليس بود . چه شد كه اين مسئله با نيم فصل تاخير اتفاق افتاد؟
من با تيم بوخوم آلمان قرارداد داشتم اما اين تيم به دسته يك سقوط كرد و ديگر علاقهاي به حضور در اين تيم در دسته يك را نداشتم. دلم ميخواست سالهاي پاياني فوتبالم را در آرامش سپري كنم. به همين دليل به دنبال اين بودم كه يا در بوندسليگا و يا در ايران و در تهران، به فوتبالم ادامه بدهم.
هماهنگ شدن برنامههايم كمي طول كشيد ولي در نهايت و عليرغم اينكه از باشگاههاي چند كشور از جمله يونان، استراليا، چين و چند تيم ليگ برتري ايران پيشنهاد داشتم، پرسپوليس را انتخاب كردم.
چرا از ميان همه اين گزينهها پرسپوليس را انتخاب كردي؟
همانطور كه گفتم تصميمم اين بود كه يا در بوندسليگا يا در تهران به فوتبالم ادامه بدهم. مسئله بعدي هم كيفيت تيمي بود كه به آن ميپيوستم. پرسپوليس تيمي محبوب، با تاريخ درخشان و هواداراني بينظير است. ضمن اينكه شناخت كاملي از مدير اين باشگاه، آقاي كاشاني و علي دايي داشتم، همه اين مسائل دست به دست هم داد تا اين تيم را انتخاب كنم.
مدت و شرايط قراردادت چگونه است؟
براي شروع، 6 ماهه قرارداد بستم. در طول اين مدت ميتوانيم به شناخت بهتري از هم برسيم و در صورت لزوم، اين قرارداد ميتواند تمديد هم بشود.
پيگير بازيهاي پرسپوليس در ليگ ایران بودي؟
كمابيش پيگير بازيها و نتايج اين تيم بودم. بازيهاي پرسپوليس در برابر نفت آبادان، نفت محمود آباد، سپاهان و بازي اخير اين تيم در برابر صبا را ديدم.
پرسپوليس در اين فصل با مشكل گلزني مواجه بوده است. به عنوان يك فوروارد با تجربه، فكر ميكني بتواني به برطرف شدن اين مشكل كمك كني؟
من در ليگ يك آلمان علاوه بر زدن 38 گل، 13 پاس گل هم دادم. براي من مهم، موفقيت و نتيجهگيري تيم است و براي رسيدن به اين هدف، با تمام وجود در خدمت تيم هستم. دوست دارم در پرسپوليس هم در خدمت تيم باشم و در گلزني و همچنين در مهيا كردن شرايط براي گلزني ديگر هم بازيانم به اين تيم كمك كنم.
آرزوي قلبي من اين است كه با شروع نيم فصل دوم شاهد متحول شدن پرسپوليس باشيم و من هم يكي از بيست و چند بازيكني باشم كه در تحول و موفقيتهاي پرسپوليس سهيم باشم.
از چه زماني در تمرينات شركت ميكني؟
امروز به محل تمرينات ميروم تا با آقاي دايي صحبت كنم. چند روز مرخصي لازم دارم تا با سفر به آلمان به برخي كارهاي شخصيام برسم و سپس به پرسپولیس ملحق شوم.
با اين تفاسير از اردوي تركيه به جمع پرسپوليسيها اضافه ميشوي؟
بله. احتمالا در تركيه به تيم اضافه ميشوم. خدا را شكر اردوهاي تركيه و امارات، فرصت خوبي است براي اينكه با تيم هماهنگ شوم. اين اردوها فرصتي است كه هم من و هم پرسپوليس به شرايط خوبي برسيم.
O M I D
12-31-2010, 06:50 PM
قرارداد هاشميان:175 ميليون تومان براي 6ماه
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgقرارداد وحید هاشمیان با باشگاه پرسپولیس شش ماهه است و تا پایان فصل جاری به طول خواهد انجامید. مبلغ این قرارداد 175 میلیون تومان است .
همچنین قراراست برای صدور itc هاشمیان نیز با فدراسیون آلمان مکاتبه صورت گیرد که البته به دلیل تعطیل بودن فدراسیون آلمان در این روزها که همزمان با سال نو میلادی است، پیشبینی میشود کارت بازی هاشمیان تا چهار یا پنج روز دیگر صادر شود.
O M I D
12-31-2010, 06:50 PM
هاشميان در تمرين پرسپوليس (عکس)
هاشميان که ظهر امروز با حضور در هيات فوتبال استان تهران، به طور رسمي به سرخپوشان پايتخت پيوست، با حضور در مجموعه درفشيفر، تمرينات خود را آغاز کرد.
[/URL]
[URL="http://www.google.com/buzz/post"] (http://www.facebook.com/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fwww.goal.com%2Firan%2Fne ws%2F1825%2F%25D8%25A7%25DB%258C%25D8%25B1%25D8%25 A7%25D9%2586%2F2010%2F12%2F30%2F2283408%2F%25D9%25 87%25D8%25A7%25D8%25B4%25D9%2585%25DB%258C%25D8%25 A7%25D9%2586-%25D8%25AF%25D8%25B1-%25D8%25AA%25D9%2585%25D8%25B1%25DB%258C%25D9%2586-%25D9%25BE%25D8%25B1%25D8%25B3%25D9%25BE%25D9%2588 %25D9%2584%25DB%258C%25D8%25B3-%25D8%25B9%25DA%25A9%25D8%25B3&t=%D9%87%D8%A7%D8%B4%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86%20%D8 %AF%D8%B1%20%D8%AA%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%86%20%D9%B E%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3%20%28% D8%B9%DA%A9%D8%B3%29%20-%20Goal.com&src=sp)
O M I D
12-31-2010, 06:51 PM
مياچ در اردوي تركيه به پرسپوليسيها اضافه ميشود
مسئولان باشگاه پرسپوليس اعلام کردند مياچ در اردوي ترکيه به جمع قرمزپوشان اضافه ميشود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ژلکو مياچ دستيار جديد علي دايي قرار بود تا روز يکشنبه به ايران سفر کند و قرارداد رسمي خود را با پرسپوليس به ثبت برساند اما به دليل مشکل رواديد و کارهاي شخصي اين مربي از مسئولان باشگاه پرسپوليس و علي دايي درخواست کرد در اردوي ترکيه به جمع قرمزپوشان اضافه شود.
اين درخواست با موافقت دايي همراه شد و دايي اعلام کرد مياچ در اردوي ترکيه به جمع پرسپوليسيها اضافه خواهد شد.
پرسپوليس از دوشنبه 13 دي تا 19 دي در ترکيه اردويي برگزار خواهد کرد.
O M I D
12-31-2010, 06:52 PM
يحيوي: عادت داريم اسطورههاي فوتبالمان را نابود كنيم
مربي دروازهبانان پرسپوليس گفت: متأسفانه در ايران هميشه عادت داريم اسطورههاي فوتبالمان را با جبههگيري نابود کنيم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg محمدعلي يحيوي در خصوص خط خوردن عليرضا حقيقي از تيم ملي اظهار داشت: حقيقي لياقت حضور در جام ملتهاي آسيا را داشت. او حتي در بازي قبلي تيم ملي برابر ارتش قطر يک ضربه پنالتي را مهار کرد و جزء بهترينهاي زمين بود اما نميدانم چرا خط خورد.
وي افزود: اميدوارم خط خوردن عليرضا حقيقي از ليست تيم ملي به مسائل پشت پرده ربطي نداشته باشد. من هميشه براي تيم ملي کشورم آرزوي موفقيت ميکنم اما سؤالم اين است که چرا يک جوان آينده دار را در بين سه دروازهبان برترمان در جام ملتهاي آسيا جا نداديم.
وي خاطرنشان کرد: با اين حال بازگشت حقيقي را به فال نيک ميگيرم و اميدوار هستم او بتواند در دو تورنمنت ترکيه و امارات که در سطح بسيار بالايي برگزار خواهد شد به ما کمک کند. خيلي از تيمها آرزو دارند که در اين گونه تورنمنتها شرکت کنند اما ما با رايزني دايي و باشگاه، بسيار محترمانه دعوت شديم.
مربي دروازهبانان پرسپوليس در خصوص اتفاقات رخ داده بين کميته انضباطي و علي دايي گفت: دوست نداشتم درباره اين موضوع حرف بزنم اما حالا که ميبينم متأسفانه علاوه آقاي شريفي، دبير و هر فردي که در کميته انضباطي کار ميکند اظهار نظر ميکند متأسف شدم. حرف من اين است که چرا عادت داريم هميشه عليه اسطورههاي فوتبال کشورمان جبههگيري کنيم تا آنها نابود شوند و اگر بعدا براي آنها اتفاقي بيفتد کاسه چه کنم چه کنم دستمان بگيريم.
يحيوي تصريح کرد: کره جنوبي يک بازيکن بينالمللي مانند پارک جيسونگ دارد و ببينيد برايش چه کار ميکند. ما بخشي از اين کار را براي دايي که فوتبال ما را در اروپا با گلزنيهايش بر سر زبانها انداخت انجام داديم؟ او اگر الان به جايي رسيده به خاطر زجر، تلاش و کوشش شبانهروزياش بوده است. من جزء معدود افرادي بودم که در کنار دايي از اول راه حضور داشتم و هميشه در دل خودم ميگفتم خدايا مزد دايي براي اين زحمات چيست که الان ميبينم دايي سرفراز شده و يک اسطوره است.
يحيوي در پایان گفت: نبايد فراموش کنيم نزديک به 30، 40 بخيه روي سرش بود اما با يک باند مسئله را حل کرد و براي موفقيت کشورمان دوباره وارد زمين شد. او سلامتي خود را به خطر انداخت. اميدوارم شان دايي را در فوتبال حفظ کنند.
O M I D
12-31-2010, 06:52 PM
ميان بايد تسويه حسابش با باشگاه بوخوم آلمان را بياورد
مسئولان پرسپوليس از وحيد هاشميان تسويه حسابش با باشگاه بوخوم آلمان را خواستار شدند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مسئولان باشگاه پرسپوليس پس از عقد قرارداد با وحيد هاشميان به دنبال اين هستند تا ITC اين بازيکن صادر شود. به همين دليل پرسپوليسيها به وحيد هاشميان اعلام کردند براي اينکه مشکلي براي درخواست کردن صدور ITC اين بازيکن نداشته باشند بايد تسويه حساب با باشگاه بوخوم که به تائيديه فدراسيون فوتبال آلمان رسيده را ارائه کند.
به همين دليل وحيد هاشميان با هماهنگي با مدير برنامههايش و باشگاه بوخوم قرار است تا روز يکشنبه تسويه حساب مالي خود را از باشگاه بوخوم گرفته و در اختيار باشگاه پرسپوليس قرار دهد. سپس مسئولان پرسپوليس درخواست خود را براي صدور ITC هاشميان به فدراسيون فوتبال ايران و سپس آلمان ارائه خواهند کرد.
O M I D
12-31-2010, 06:53 PM
روابط عمومی باشگاه پرسپولیس به اظهارات رییس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پاسخ داد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، متن پاسخ روابط عمومی ابن باشگاه به شرح زیر است:
رئیس محترم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اخیراً در مصاحبه با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهاراتی کاملاً غیرمسئولانه و غیر کارشناسی را بیان نمودهاند و روابط عمومی این باشگاه را ناگزیر از پاسخ و تنویر افکار عمومی مخاطبین فهیم جامعه فوتبال نموده است.
1- اظهارات آقای شریفی مبنی بر اینکه صدمات وارده به شخصیت برجسته فوتبال کشورمان آقای علی دایی در ازاء دریافت پول قرارداد ایشان بوده حاکی از آن است که ایشان از این موضوع مطلع نیستند که این صدمات نوعاً در بازیهای ملی صورت گرفته و حضور تاریخی آقای دایی در کسوت بازیکن تیم ملی ایران اسلامی نه تنها ما بازای مالی نداشته بلکه صرفاً بر خاسته از غیرت و تعصب ملی بوده است.
2- تلاش برای تخریب وجهه سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به عنوان یکی از پرافتخارترین چهرههای ورزشی اسلامی از سوی متولی جایگاه شبه قضائی کمیته انضباطی جای تأسف فراوان دارد.
3- این باشگاه برای هواداران غیور و فهیم تیم تراکتور سازی به عنوان یکی از ذخایر ارزشمند فوتبال کشور، جایگاه و احترام خاصی قائل است و همیشه از اینکه بازیهای دو تیم پرسپولیس و تراکتورسازی با حضور پر حرارت هواداران دو تیم، کانون توجه میلیونها علاقمند به فوتبال است بسیار خرسند است. بدیهی است اظهارات مغرضانه و غیر مسئولانه آقای شریفی در تحریک هواداران تیم تراکتورسازی از نگاه ریز بین و دقیق اهالی فهیم فوتبال دور نخواهد ماند. انتظار به حق جامعه فوتبال و حتی هواداران با درایت تبریزی، قابلیت درک لزوم تفکیک تعداد معدود تماشگر نمایان از خیل عظیم هواداران با اخلاق و با فرهنگ حوزه فوتبال است. قطعاً چنین مواضع سخیفی حافظه تاریخی کمیته انضباطی را شرمسار یادآوری آن در آینده خواهد نمود.
4- اظهارات تکراری آقای شریفی در خصوص دفاع ار رأی صادره مبنی بر ممنوعیت مصاحبه آقای علی دایی طبعاً با توجه به دو واقعیت "عدم اشراف ایشان بر مبانی حقوقی " و "تلاش ایشان در استفاده از ابزار کلامی" کماکان این رأی را در شمار آرایی قرار داده است که همچون مهری بر پیشانی صادرکننده این رأی پاک ناشدنی است.
بازخوانی مجدد این رأی توسط جناب آقای شریفی این واقعیت را برای ایشان یادآوری میکند که در رأی صراحتاً آقای دایی از انجام هرگونه مصاحبه با موضوع فوتبال منع شده بودند و اظهارات متعاقب و متناقض آقای شریفی مصداق بارز" الغریق یتشبث بکل حشیش" است. این پرونده صرفاً از این منظر که یک حکم، در تناقض آشکار با حقوق مسلم فردی و قوانین و مقررات داخلی و خارجی است به مراتب خجالت آور تر از واقعه ای است که در بازی تیمهای ذوب آهن و مس کرمان شاهد بودیم . اما ای کاش شجاعت تیم شریف داوری در پذیرش مسئولیت خطا، در جایگاه های بایسته تری را شاهد بودیم.
5- باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی از اینکه رئیس کمیته انضباطی فوتبال در تقابل آشکار و کاملاً شخصی با این باشگاه قرار داشته و حقوق مسلم باشگاه را در مواضع مختلف ذبح مینماید به مراجع ذیصلاح شکایت دارد و به آقای دکتر شریفی که علاقمند به حضور فعال در عرصه رسانههای ورزشی هستند توصیه می نماید برای دیده شدن راه دیگری غیر از بالا رفتن از شاخه های درخت تنومند پرسپولیس را بیابند.
O M I D
01-01-2011, 06:53 PM
تيم فوتبال نوجوانان پرسپوليس با نتبجه دو صفر تيم توحيد را شكست داد و با 18 امتياز در رده دوم جدول رده بندي قرار گرفت.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، شاگردان رحيم يوسفي ششمين برد خود را بدست آوردند. گلهاي سرخپوشان را در اين ديدار امير قاسمي و محمدرضا موسي دوست به ثمر رساندند.
O M I D
01-01-2011, 06:55 PM
به دليل پارگي رباط صليبي
پروين فردا پاي خود را به تيغ جراحان ميسپارد
محمد پروين صبح فردا تحت عمل جراحي قرار خواهد گرفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg محمد پروين چندي پيش در تمرين پرسپوليس دچار مصدوميت از ناحيه رباط صليبي پا شد
و پس از بررسيهاي انجام شده مشخص شد نياز به عمل جراحي دارد.
بر همين اساس محمد پروين ساعت 7 صبح فردا زانوي خود را به تيغ جراحان خواهد سپرد.
عمل جراحي پروين در بيمارستان شايان مهر انجام خواهد شد.
O M I D
01-01-2011, 06:59 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293869688.jpg)
تيم نونهالان پرسپوليس در يك ديدار ديدني و جذاب توانست تيم دارايي نوين را با 4 گل شكست دهد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، شاگردان سعيد تهراني نژاد در يك بازي خوب و نمايش خيره كننده، توانستند با گلهاي حسين جمشيدي (2 گل)، دانيال جهانبخش و غلامرضا محمدي به برتري برسند.
O M I D
01-01-2011, 07:01 PM
تيم «ب» پرسپوليس به مربيگري حسين عبدي عليرغم گلزني الهايي بازيكن تيم بزرگسالان اين تيم در برابر دارايي نوين، متوقف شد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، شاگردان اسماعيل حلالي در اولين ديدار در نيم فصل دوم، با تساوي يك بر يك مقابل تيم دارايي نوين به كار خود در اين هفته خاتمه دادند.
اسماعيل حلالي سرمربي سرخپوشان در پايان اين بازي از عملكرد بازيكنانش ابراز رضايت نمود. ضمن اينكه سرخپوشان موقعيتهاي گلزني زيادي را روي دروازه حريف خلق كردند كه متاسفانه تبديل به گل نشد.
O M I D
01-01-2011, 07:03 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293878050.jpg)
تمرین نوبت صبح سرخپوشان امروز (شنبه) از ساعت 10:30 در مجموعه ورزشی درفشی فر برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، گزارش تمرین صبح روز شنبه بشرح زیر بود:
غایبان تمرین امروز عبارت بودند از: اشپیتیم آرفی (به دلیل تعطیلات سال نو میلادی و سفر به کشورش)، وحید هاشمیان (حضور در آلمان به جهت انجام امور شخصی)، دکتر زرینه (سفر به خارج از کشور)، محمد نوری، هادی نوروزی، غلامرضا رضایی و علیرضا حقیقی (به دلیل حضور به همراه تیم ملی در قطر)، غایبان تمرین امروز بودند.
تمرینات امروز مختص بدنسازی بود که با دویدن سرعتی و نیمه سرعتی آغاز شد.
دو بازیکن امید پرسپولیس در تمرینات سرخ پوشان حضور داشتند.
تیاگو که از مسافرت و مرخصی تعطیلات سال نو میلادی بازگشته بود در تمرینات حضور یافت.
در تمرین امروز کار با توپ انجام نشد و در اواخر تمرین سپهر حیدری، جلال اکبری و مجتبی شیری بیشتر از بقیه تمرین کردند.
گفتنی است؛ تمرین بعدازظهر امروز ساعت 14 برگزار می شود.
O M I D
01-01-2011, 07:07 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293891371.jpg)
تمرين بعدازظهر سرخپوشان با حضور كليه اعضاي كادر فني در مجموعه ورزشي درفشيفر برگزار شد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، تمرين قرمزپوشان پايتخت در نوبت بعدازظهر بشرح زير انجام شد:
شيث رضايي، اميرحسين فشنگچي و تياگو فراگا سه بازيكني بودند كه زودتر از ديگر بازيكنان به محل تمرين آمدند و به تمرين پرداختند.
عليرضا حقيقي كه به تازگي وارد تهران شده بود، با لباس شخصي در كنار زمين حضور يافت و به دليل خستگي سفر، جهت استراحت، محل تمرين را ترك كرد.
هادي نوروزي، اشپيتيم آرفي، وحيد هاشميان، فريد زرينه و ملي پوشان پرسپوليس (محمد نوري و غلامرضا رضايي)، غايبان تمرين امروز بودند.
سياوش تيزرو و پويا سيف الهي دو بازيكن تيم اميد پرسپوليس به همراه دروازه بان اين تيم در تمرينات سرخپوشان حضور يافتند.
بنيامين محمودي و سكوبرت در غياب زرينه با سودي تمرين كردند.
حدود 50 هوادار در تمرين بعدازظهر حضور داشتند.
تمرين با حركت استقامتي، قدرتي، كششي و نرمشي توسط مولايي آغاز شد.
رحمان احمدي كه در تمرينات صبح حالت سرماخوردگي داشت، بعدازظهر بدون مشكل تمرين كرد.
پس از گرم شدن بدنها، بازيكنان 3 به 3 شدند و پاسكاري با توپ را در دستور كار خود قرار دادند.
بازي آقاوسط در محوطه محدود، مرحله بعدي تمرين بود كه بازيكنان به سه گروه سبز، زرد و قرمز تقسيم شدند و با نظارت دايي به آن پرداختند.
پس از آن، بازيكنان در يك سوم زمين با عرض محدود، فوتبال تحت فشار بازي كردند.
برخورد سپهر حيدري و مازيار زارع باعث مصدوميت سپهر شد كه در ادامه، دايي به جاي او در پست دفاع بازي كرد.
در پايان تمرين امروز، بازيكنان بدنها را سرد كردند و محل تمرين را ترك نمودند تا فردا (يكشنبه) از ساعت 10 صبح در محل تمرين حضور يابند.
O M I D
01-01-2011, 07:09 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293891441.jpg)
وحيد هاشميان بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال كشورمان پس از سقوط تيم فوتبال بوخوم از بوندسليگاي آلمان به ليگ دسته اول، تصميم گرفت فعاليت ورزشي خود را در ايران پيگيري كند. به همين جهت به ايران آمد و با تيم پر افتخار پرسپوليس همراه شد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، وحيد هاشميان متولد، سيام تير ماه سال 1355 صادره از تهران است. وي دو خواهر و دو برادر دارد. هاشميان مجرد و با مدرك تحصيلي ديپلم تجربي به فوتبال وارد شد.
وحيد هاشميان زمانی که در دقایق ابتدایی دیدار تیم های ایران و قزاقستان در چارچوب بازیهای آسیایی بانکوک یک جوان جویای نام ایرانی با ضربهای استادانه توپ را به قعر دروازه حریف فرستاد، تلویزیون تایلند نام «وحید هاشمیان» را روی تصویر به نمایش درآورد تا زننده نخستین گل ایران در این رقابتها را نشان دهد. همانجا بود که بسیاری از مردم با نام او به عنوان یک مهاجم آشنا شدند.
وحید مثل بسیاری دیگر از فوتبالیستهای تهرانی بازی خود را از محله های جنوب شهر آغاز کرد. در سال 1373 او به همراه تیم جوانان فتح تهران از دسته دوم به دسته اول صعود کرد و یک سال بعد به همراه این تیم عنوان سوم جوانان باشگاههای تهران را به دست آورد.
در سال 1975، هاشمیان به همراه تیم بزرگسالان فتح نایب قهرمان باشگاههای تهران شد و پس از آن به تیم فوتبال پاس که از تیمهای صاحب نام ایران است، پیوست.
وی در سال 1377 با سبزپوشان پاس به عنوان نایب قهرمانی لیگ کشور دست یافت و از همین تیم نیز در جمع ملی پوشان کشورمان حاضر شد و توانست مدال طلای بازی های آسیایی بانکوک را برگردن بیاویزد.
بازی های خوب وحید باعث شد که مدیران استعداد یابی هامبورگ با مسوولان وقت پاس تماس حاصل کنند. گفت و گوها بین مقامات هامبورگ و پاس نتیجه مثبت داد و هاشمیان به عنوان پنجمین بازیکن ایرانی به بوندس لیگا راه یافت.
هاشمیان در فصل نخست حضورش در هامبورگ فرصت چندانی برای عرضه اندام نیافت، اما در همان دقایقی که به میدان رفت موفق شد یک گل برابر ترابوزان اسپور ترکیه در رقابت های مقدماتی جام باشگاه های اروپا به ثمر برساند.
وحید در فصل 2000-1999 به همراه هامبورگ عنوان سوم بوندس لیگا را به دست آورد. او به همراه تیم ملی کشورمان در سال 2000 نیز موفق شد قهرمانی مسابقات غرب آسیا را در اردن به كارنامه خود افزود.
اما جو حاکم بر اردوی تیم ملی و همچنین اختلاف با فدراسیون فوتبال وقت باعث شد وحید به مدت 5/3 سال از تیم ملی فاصله بگیرد. در ادامه یک مصدومیت اجازه هنرنمایی را از وحید گرفت و پس از یک دوره بسیار سخت، ستاره فوتبال ایران سر از تیم فوتبال بوخوم در دسته دوم بوندس لیگا درآورد.
هاشمیان در دسته دوم بوندس لیگا نیز بسیار خوش درخشید و توانست با مربیگری پیتر نویرورر در فصل 2003-2002 به دسته اول بوندس لیگا بازگردد. در این فصل هاشمیان بیشتر به عنوان یار جانشین به میدان می آمد و موفق شد 10 گل حساس نیز برای بوخوم به ثمر برساند. اما اوج هنرنمایی هلی کوپتر به فصل 2004-2003 بازمی گردد که توانست با زدن 16 گل رکورد خوبی را از خود برجای بگذارد. بوخوم به لطف گل های او توانست به رقابت های جام یوفا راه یابد.
هاشمیان فصل 2005-2004 را در بایرن مونيخ سپری کرد، اما اعتقادات فلیکس ماگات باعث شد تا فوتبال آلمان از هنرنمایی های هاشمیان بی نصیب بماند، اما در نهایت او به همراه سرخ پوشان باواریایی به مقام قهرمانی بوندس لیگا و لیگاپوکال رسید.
هاشمیان در بازگشت مجدد به تیم ملی نیز بسیار خوش درخشید و با گل های حساسش مقابل قطر و ژاپن راه صعود ایران به رقابت های جام جهانی 2006 را هموار کرد. او حتی در رقابت های مقدماتی جام ملت های آسیا نیز با زدن یک گل حساس به کره جنوبی روحیه فوق العاده به ایران پس از نتیجه ناامیدکننده مساوی مقابل سوریه در تهران داد.
افتخارات
نایب قهرمانی آموزشگاه های تهران در مقطع دبیرستان سال 1373
صعود از دسته دوم جوانان تهران به دسته اول با تیم فتح سال 1373
مقام سوم جوانان تهران با تیم فتح سال 1374
نایب قهرمان باشگاهی تهران با بزرگسالان فتح سال 1375
نایب قهرمان لیگ آزادگان با تیم پاس تهران سال 1377
قهرمانی بازی های آسیایی بانکوک 1998
مقام سوم بوندسلیگا با تیم هامبورگ سال 2000-1999
قهرمانی بازی های غرب آسیا «جام ملک حسین اردن» سال 2000
صعود از دسته دوم لیگ آلمان به دسته اول با تیم بوخوم سال 2002-2001
صعود به جام یوفاکاپ با تیم بوخوم سال 2004-2003
قهرمانی باشگاهی آلمان با تیم بایرن مونیخ سال 2005-2004
قهرمانی لیگا پوکال با بایرن مونیخ سال 2005-2004
صعود به جام جهانی 2006 آلمان.
pnugirl
01-02-2011, 08:41 AM
گزارش تمرين امروز سرخپوشان
تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس در شرايطي عصر امروز برگزار شد که هادي نوروزي و عليرضا حقيقي دو ملي پوش خط خورده از تيم ملي هم حضور داشتند.
تیم فوتبال پرسپولیس که تمرینات پیش از انجام دو سفر تدارکاتی اش به ترکیه و امارات را پشت سر می گذارد عصر امروز شنبه نیز تمرینات خود را زیر نظر علی دایی پشت سر گذاشت. خبرهای کوتاه تمرین امروز شاگردان علی دایی را در زیر می خوانید:
* شیث رضایی، امیرحسین فشنگچی و تیاگو فراگا سه بازیکنی بودند که زودتر از دیگر بازیکنان به محل تمرین آمدند و به تمرین پرداختند.
* علیرضا حقیقی که به تازگی وارد تهران شده بود، با لباس شخصی در کنار زمین حضور یافت و به دلیل خستگی سفر، جهت استراحت، محل تمرین را ترک کرد.
* هادی نوروزی، اشپیتیم آرفی، وحید هاشمیان، فرید زرینه و ملی پوشان پرسپولیس (محمد نوری و غلامرضا رضایی)، غایبان تمرین امروز بودند.
سیاوش تیزرو و پویا سیف الهی دو بازیکن تیم امید پرسپولیس به همراه دروازه بان این تیم در تمرینات سرخپوشان حضور یافتند. بنیامین محمودی و سکوبرت در غیاب زرینه با سودی تمرین کردند. حدود 50 هوادار در تمرین بعدازظهر حضور داشتند.
* تمرین با حرکت استقامتی، قدرتی، کششی و نرمشی توسط مولایی آغاز شد. رحمان احمدی که در تمرینات صبح حالت سرماخوردگی داشت، بعدازظهر بدون مشکل تمرین کرد. پس از گرم شدن بدنها، بازیکنان 3 به 3 شدند و پاسکاری با توپ را در دستور کار خود قرار دادند. بازی آقاوسط در محوطه محدود، مرحله بعدی تمرین بود که بازیکنان به سه گروه سبز، زرد و قرمز تقسیم شدند و با نظارت دایی به آن پرداختند. پس از آن، بازیکنان در یک سوم زمین با عرض محدود، فوتبال تحت فشار بازی کردند.
* برخورد سپهر حیدری و مازیار زارع باعث مصدومیت سپهر شد که در ادامه، دایی به جای او در پست دفاع بازی کرد. در پایان تمرین امروز، بازیکنان بدنها را سرد کردند و محل تمرین را ترک کردند تا فردا (یکشنبه) از ساعت 10 صبح در محل تمرین حضور یابند.
pnugirl
01-02-2011, 08:52 AM
رويارويي با مردان دايي، آخرين بخش آمادهسازي اينتراخت فرانكفورت
رويارويي با شاگردان علي دايي در اردوي آمادهسازي بلک، آخرين بخش برنامه آمادهسازي اينتراخت فرانکفورت آلمان است.
اين تيم قديمي بوندسليگا که در پايان دور رفت به مقام هفتمي در جدول هجده تيمي رسيد، در جريان اردوي آماده سازي بلک ترکيه، دو ديدار تدارکاتي انجام خواهد داد.
اين دو ديدار در چارچوب تورنمنت آنتاليا خواهد بود که با تيم آنتاليا اسپور، حريف و ميزبان ترکي روبرو خواهد شد. سپس با پرسپوليس که توسط علي دايي هدايت ميشود، ديدار خواهد کرد.
اينتراختيها که دو سال قبل مهدي مهدويکيا، بازيکن قديمي ايران را در اختيار داشتند و اکنون توسط ميشاييل اسکيبه هدايت ميشوند، تا قبل از اين روياروييها در تورنمنت داخلي سالني شهر خود حضور خواهند يافت.
بازيکنان اينتراخت پس از استراحتي زمستاني بالغ بر 10 روز از ساعت 11 فردا (يکشنبه) فعاليت خويش را براي دور برگشت بوندسليگا از سر خواهند گرفت.
O M I D
01-02-2011, 06:52 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293955012.jpg)
جلسه کمیته فنی باشگاه پرپسولیس امروز در محل باشگاه پرسپولیس برگزار می شود.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این جلسه با حضور حبیب کاشانی سرپرست باشگاه، علی دایی سرمربی تیم، محمود خوردبین سرپرست تیم، محمد رسایی مشاور اجرایی، حسین عبدی مربی و ژلکو میاچ کمک مربی تازه تیم پرسپولیس ساعت 13 در محل باشگاه انجام می شود.
در این جلسه در رابطه با تورنمنت ترکیه و دبی و همینطور وضعیت جاری تیم پرسپولیس بحث و تبادل نظر انجام خواهد شد.
O M I D
01-02-2011, 06:59 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293966361.jpg)
مربي پيشنهادي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس بامداد امروز (يكشنبه) از طريق فرودگاه امام خميني (ره) وارد تهران شد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، ژلكو مياچ بامداد امروز يكشنبه دوازدهم دي ماه وارد تهران شد و در هتل المپيك اسكان يافت.
بر همين اساس، قرار است بعدازظهر امروز در باشگاه پرسپوليس حضور يابد و با حبيب كاشاني سرپرست اين باشگاه مذاكره نموده تا در صورت توافقات نهايي و ثبت قرارداد، سرخپوشان را در اردوهاي تركيه و امارات و همچنين مسابقات رسمي همراهي كند.
O M I D
01-02-2011, 07:01 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293973071.jpg)
ژلکو میاچ پس از توافق با باشگاه پرسپولیس به طور رسمی به این باشگاه پیوست. میاچ که سابقه حضور در کادر فنی تیم ملی فوتبال کشورمان را در زمان سرمربیگری ایویچ دارد، بامداد روز دوشنبه وارد تهران شد و پس از جلسه ظهر امروز با حبیب کاشانی، قراردادی به مدت 6 ماه را با این تیم به امضا رساند.
سایت رسمی باشگاه پرسپولیس پس از پیوستن این مربی کروات به پرسپولیس با او گفت و گویی کرده است که در زیر میخوانید:
شما 12 سال پیش به همراه تومیسلاو ایویچ در تیم ملی ایران بودید. فکر می کردید دوباره در ایران و در یکی از پر طرفدارترین باشگاه های این کشور مشغول به فعالیت شوید؟
حقیقتش فکر نمی کردم بعد از 12 سال دوباره به فوتبال ایران برگردم. زمانی که من در فوتبال ایران بودم، نسل طلایی فوتبال ایران در تیم ملی حضور داشت. علی دایی، کریم باقری، میناوند، خداداد عزیزی، مهدوی کیا و ... بازیکنانی بودند که تیم ملی ایران را به مجموعه حرفهای و بسیار خوب تبدیل کرده بودند. ایویچ هم مربی بسیار بزرگی بود که به نظرم برای فوتبال ایران و آسیا فرصت بزرگی بود. من پیگیر نظرات مردم ایران درباره مربیان تاریخ فوتبال ایران بودهام و خشوحالم که آنها هنوز از ایویچ به نیکی یاد میکنند و بعد از گذشت 12 سال، او را مربی بزرگی توصیف میکنند.
بعد از تجربه تیم ملی در سال 98، هیچگاه پیشنهاد دیگری از فوتبال ایران داشتید؟
بله، سال 2008 از طرف آقای عابدینی که مدیرت تیم داماش در لیگ برتر را برعهده داشت پیشنهاد داشتم. اما آن زمان فرصتی برای همکاری مهیا نشد. چرا که من در کنار استانکو پابلکوویچ که مدیر باشگاه هایدوک بود قرار داشتم و آنجا کاری ریشهای و پایهای را انجام میدادیم. جوانانی که در آن سال زیر نظر ما کار میکردند در حال حاضر، بسیاریشان در تیمهای اروپایی توپ میزنند. من به خاطر حضور باشگاه هایدوک نتوانستم به ایران بیایم ولی امسال این فرصت فراهم شد که به پشنهادی که از طرف باشگاه پرسپولیس شد، پاسخ مثبت بدهم.
بعد از پیشنهاد باشگاه پرسپولیس، با کسی هم مشورت کردید؟
بله، اتفاقا آقای استانکو به من گفت حتما به پرسپولیس بیایم. چرا که پرسپولیس باشگاه بزرگی است و برای هر مربی افتخاری است که در این مجموعه فعالیت کند. در نهایت تصمیم گرفتم به این پیشنهاد پاسخ مثبت بدهم و در کنار علی دایی که از بزرگان فوتبال ایران و آسیاست به این تیم کمک کنم.
شما اهل شهر اشپیلیت کرواسی هستید. همشهری مربیانی چون استانکو،ایویچ و لوکابوناچیچ که همگی تجربههایی را در فوتبال ایران را داشته اند.
بله . باید به شما بگویم شهر اشپیلیت در اروپا به طلای ورزش معروف است. علاوه بر ایویچ، استانکو و لوکابوناچیچ مربیان بزرگ دیگری هم از این شهر به ورزش دنیا معرفی شدند. مربیانی چون دراژیچ، متکوویچ، بگوویچ، نناد نیکولیچ و آقای نون کواچیچ که در حال حاضر سرمربی تیم ملی واترپلوی ایران است.
نشست امروزتان با حبیب کاشانی چطور بود و به کجا رسید ؟
نشست خوب و صمیمانهای بود که در آن برای همکاری به توافق کامل رسیدیم. برخورد مسئولان پرسپولیس، برخورد خوب، منطقی و حرفهای بود. من تا آخر ژوئن با پرسپولیس قرارداد بستم .
قبل از سفر به ایران چه شناختی از پرسپولیس داشتید ؟ آیا تا به حال بازیهایی از این تیم را دیدهاید؟
من بازی پرسپولیس در برابر استقلال که در دقایق پایانی به سود استقلال رقم خورد و آخرین بازی پرسپولیس در برابر سایپا را دیدم. پرسپولیس پتانسل بسیار خوبی دارد که با وجود سرمربی خوبی مثل علی دایی که شناخت فوق العادهای از فوتبال ایران دارد و کمکهایی که من میتوانم در جایگاه خودم به این تیم بکنم میتوانیم موفق شویم .
توقع از یک مربی خارجی که به کادر فنی پرسپولیس اضافه میشود زیاد است. فکر میکنید بتوانید پاسخگوی انتظاراتی که از شما وجود دارد باشید و نقشی در موفقیت این تیم داشته باشید ؟
من تجربه 22 سال مربیگری را در کارنامه خود دارم. با مربیان بزرگی کار کردم و در دو تیم از لیگ یک و دو تیم از لیگ برتر کرواسی سرمربی بودهام. فکر میکنم میتوانم با تجربهای که دارم برای این تیم مفید باشیم. مطمئن باشید اگر نمیتوانستم به پرسپولیس کمک کنم به هیچ وجع به ایران نمیآمدم. این انتخاب، یک انتخاب دوطرفه و آگاهانه بوده است. هم من شناخت خوبی از مجموعهای که انتخاب کردم داشتم و هم آقای دایی من را میشناختند و با سوابقم آشنایی داشتند.
اضافه شدن شما به کادرفنی پیش از اردوهای ترکیه و امارات میتواند فرصت خوبی برای آشناییتان با بازیکنان و شرایط تیم باشد. این اردوها را چطور میبینید ؟
قطعا این اردوها بهترین فرصت در بهترین زمان ممکن برای آشنایی من با بازیکنان و تیم پرسپولیس است. بهرحال اضافه شدن من به پرسپولیس در شرایطی صورت گرفته است که این تیم در کادر فنی خود مربیان خوبی دارد. اما همیشه 3 مربی بهتر از 2 مربی و چند فکر، بهتر از یک فکر خواهد بود.
O M I D
01-02-2011, 07:03 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293971537.jpg)
ژلکو میاچ امروز (یکشنبه) پس از توافق با باشگاه پرسپولیس به طور رسمی به این باشگاه پیوست.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، میاچ که سابقه حضور در کادر فنی تیم ملی فوتبال کشورمان را در زمان سرمربیگری ایویچ دارد، بامداد روز دوشنبه وارد تهران شد و پس از جلسه ظهر امروز با حبیب کاشانی، قراردادی به مدت 6 ماه را با این تیم به امضا رساند.
این مربی کروات بامداد فردا (دوشنبه) به همراه کاروان پرسپولیس عازم ترکیه میشود تا در اردوی این تیم و تورنمنت چهارجانبه سرخپوشان در کشور ترکیه، حضور داشته باشد.
O M I D
01-02-2011, 07:05 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1293977047.jpg)
جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس ظهر امروز (یکشنبه) در دفتر حبیب کاشانی برگزار شد.
مشاور اجرایی باشگاه پرسپولیس درباره جزییات این جلسه به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، گفت:" در این جلسه، آخرین هماهنگیها درباره سفر ترکیه انجام شد. همچنین هماهنگی برای پیوستن حسین عبدی به اردوی ترکیه، یکروز پس از عزیمت کاروان پرسپولیس انجام شده است که در این جلسه نیز درباره آن صحبت شد. پاسپورت آقای عبدی در سفارت انگلیس است و همین موضوع تاخیری یک روزه را در سفر او بوجود میآورد."
محمد رسایی افزود:" درباره تشکیل جلسه کمیته انضباطی باشگاه نیز صحبت شد. با توجه به اینکه در جلسات قبلی کمیته فنی، کادر فنی خواستار پیگیری جدی پرونده ها در کمیته انضباطی شده بود، مقرر شد پس از بازگشت از اردوی ترکیه و پیش از عزیمت به امارات، این جلسه برگزار و درباره آخرین موارد مطروحه، اتخاذ تصمیم شود."
وی به همراهی یک بازیکن تیم امید پرسپولیس با تیم بزرگشالان در سفر ترکیه خبر داد و گفت:" حضور پویا سیف الهی در سفر ترکیه قطعی شده و این بازیکن در کنار بازیکنان اصلی تمرین میکند تا در صورت نظر کادر فنی برای او تصمیم گیری شود."
مشاور اجرایی باشگاه پرسپولیس، گفت و گو درباره آخرین تحولات کمپ پرسپولیس را از دیگر موضوعات این جلسه دانست و افزود:" درباره بخشهای تکمیل شده کمپ اختصاصی پرسپولیس و فازهای در حال تکمیل در مجموعه درفشیفر نیز صحبت شد."
رسایی به گفت و گوی نهایی حبیب کاشانی با علی دایی درباره پیوستن میاچ به پرسپولیس در این جلسه اشاره کرد و گفت:" این جلسه پیش از جلسه با میاچ بود و در آن آخرین صحبت ها برای اضافه شدن این مربی کروات به پرسپولیس انجام شد که با تایید وموافقت نهای دایی همراه بود."
O M I D
01-02-2011, 07:07 PM
مياچ: خوشحالم كه به خواست دايي به تيم بزرگ پرسپوليس آمدم
مربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: خوشحالم که با درخواست دايي به تيمي بزرگ پيوستم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ژلکومياچ اظهار داشت: خوشحال هستم و ميدانم با باشگاه بزرگي مثل پرسپوليس قرارداد بستهام. اين تيم با هواداران ميليونياش در ايران و آسيا جايگاه خوبي دارد و من اميدوارم بتوانم اندوختههايم را در اختيار اين تيم بگذارم.
وي افزود: در درجه دوم خوشحال هستم که در کنار اسطورهاي مثل علي دايي که در ايران و آسيا هميشه نشان داده يکي از بهترينها است قرار گرفتهام. من دايي را به خوبي ميشناسم و ميدانم که با پيراهن تيم ملي ايران به موفقيت هاي خيلي خوبي رسيده و براي رسيدن به هدفش زحمات زيادي را کشيده است.
مياچ در جواب سؤالي که شما با چه عنواني به پرسپوليسي آمدهايد گفت: به هر حال من به باشگاه بزرگ پرسپوليس آمدهام که کمک کنم. من مربي هستم و تمرينات و برنامه ريزيهاي تيم را بر عهده خواهم گرفت البته فراموش نکنيد تمام کارهايي که انجام ميدهم با دستورات دايي و هماهنگي بين کادر فني انجام خواهد شد، چون نفر اول کادر فني دايي است و اين را ميدانم که همکاران بسيار خوبي در کنارم هستند و همه به دنبال اين هستيم تا پرسپوليس موفق شود.
وي خاطرنشان کرد: من تجارب زيادي دارم در کنار مربياني مانند ايويچ، استانکو و... کار کردهام که هر کدام در فوتبال اروپا صاحب سبک هستند. سعي ميکنم در کنار دايي اندوختههايم را پياده کنم. من با درخواست دايي به ايران آمدهام و جا دارد از برخورد گرم مسئولان اين باشگاه سپاسگزاري کنم.
وي در پايان در خصوص شرايط پرسپوليس نيز گفت: تا حدودي از وضعيت اين تيم باخبرم اما سعي خواهم کرد در جلسات کادر فني بيشتر در امورات کار قرار بگيرم. به نظرم بازي دوستانه بسيار خوبي در دو تورنمنت پيش رو داريم و ميتوانم شناختم را از اين تيم کاملتر کنم البته من از فوتبال ايران تا حدودي شناخت دارم.
O M I D
01-02-2011, 07:08 PM
سرخپوشان تهرانی آخرین مرحله از تمرینات خود پیش از ترک ایران و عزیمت به کشور ترکیه را بعد از امروز (یکشنبه) در مجموعه درفشیفر پشت سر گذاشتند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، پرسپولیسیها پس از این تمرینات، مهیای پرواز به استامبول میشوند تا از آنجا به آنتالیا، محل اردوی میان فصل خود بروند.
- تمرینات از ساعت 15 زیر نظر کادر فنی آغاز شد.
- شیث رضایی به دلیل درد زانو در تمرینات شرکت نکرد و بنیامین محمودی دروازهبان سوم پرسپولیس به طور جداگانه تمرین کرد.
- بازیکنان به همراه محمدرضا مولایی تمرینات سرعتی و نیمه سرعتی را انجام دادند.
- حسین عبدی نیز به همراه بازیکنان در تمرینات شرکت کرد.
- حدو 35 هوادار از نزدیک شاهد تمرین امروز بودند.
- بازیکنان به چهار گروه 5 نفره تقسیم شدند و تمرین پاسکاری به اشکال مختلف انجام دادند.
- دایی که با 45 دقیقه تاخیر به تمرین آمده و با لباس شخصی نظاره گر تمرینات شاگردانش بود.
- علی دایی با شیث رضایی به طور خصوصی صحبت کرد.
- سپهر حیدری به دلیل مصدومیت از ناحیه سر در تمرین امروز حضور نداشت.
- در پایان تمرین، علی دایی از بازیکنان خواست که امشب با کت و شلوار در فرودگاه حاضر شوند.
O M I D
01-02-2011, 07:10 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgکاپیتان اول تیم فوتبال پرسپولیس در اردوی آنتالیا تعیین می شود....
در حالی که صحبت از کاپیتانی وحید هاشمیان در تیم پرسپولیس است منابع خبری نزدیک به این تیم باشگاهی اعلام می کنند که علی دایی و حبیب کاشانی سرپرست باشگاه قصد دارند انتخاب کاپیتان تیم خود را بواسطه رای گیری انتخاب کنند.
در حال حاضر سپهر حیدری،وحید هاشمیان و شیث رضایی کاندیدای کاپیتانی در تیم پرسپولیس هستند و هنوز باشگاه سرخپوشان تصمیم ندارد هاشمیان را بواسطه تجربه و جایگاهش بعنوان کاپیتان انتخاب کند.
pnugirl
01-03-2011, 01:57 PM
پرسپوليس با 4 غايب به آنتاليا رسيد
کاروان تيم فوتبال پرسپوليس براي برپايي اردويي يک هفته اي و برگزاري دو ديدار تدارکاتي با 4 غايب وارد آنتالياي ترکيه شد.
کاروان پرسپوليس ساعت 4:30 صبح امروز(دوشنبه) فردوگاه امام خميني تهران را به مقصد استانبول ترکيه ترک کرد.
پرسپوليسي ها ساعت 7:50 به وقت تهران وارد فردوگاه استانبول شدند و پس از توقفي 50 دقيقه اي به سمت آنتاليا پرواز کردند و ساعت 9:35 به وقت تهران ( 8:05 به وقت محلي) به اين شهر رسيدند.
کاروان پرسپوليس در اين سفر 4 غايب دارد. حسين عبدي به دليل مشکلات شخصي، وحيد هاشميان و اشپيتيم آرفي به دليل سفر به آلمان و فريد زرينه به دليل سفر به آمريکا غايبان سرخ پوشان هستند. قرار است عبدي و زرينه فردا خود را به اين اردو برسانند و آرفي و هاشميان هم به زودي به اردو ملحق خواهند شد.
اعضاي تيم پرسپوليس در هتل تيتانيک مستقر شده اند و قرار است اولين تمرين خود را بعدازظهر امروز انجام دهند.
اردوي پرسپوليس تا 19 دي به طول مي انجامد و اين تيم در اين مدت دو ديدار تدارکاتي برگزار خواهد کرد. شاگردان دايي پنجشنبه هفته جاري به مصاف اينتراخت فرانکفورت آلمان مي روند. آنتاليا اسپور ترکيه و کلن آلمان دو تيم ديگر شرکت کننده در اين تورنمنت هستند و پرسپوليس شنبه آينده با يکي از اين دو تيم در فينال يا رده بندي اين تورنمنت مصاف خواهد داد.
pnugirl
01-04-2011, 01:28 AM
حاشيه هاي سفر پرسپوليس به آنتاليا
شوخي هاي سرمربي پرسپوليس با بازيکنان اين تيم از نکات جالب توجه سفر سرخپوشان به آنتاليا بود.
کاروان پرسپوليس صبح امروز براي برپايي اردويي يک هفته اي و شرکت در تورنمنت 4 جانبه وارد شهر آنتاليا شد.
حاشيه هاي اين سفر را در زير مي خوانيد: *مهدي شيري و ابراهيم شکوري جزء اولين نفراتي بودند که خود را به فرودگاه امام خميني رساندند تا آماده سفر شوند.
*با اينکه پرواز سرخپوشان ساعت 4:30 صبح انجام شد اما در چهره بازيکنان اثري از خواب آلودگي ديده نمي شد و آنها کاملا سرحال در فرودگاه حاضر شده بودند.
*مسافراني که در فرودگاه بودند به محض مشاهده بازيکنان و مسئولان پرسپوليس درباره وضعيت اين تيم سوالاتي را مي پرسيدند. آنها مي خواستند بدانند پرسپوليس پس از اين که در چند هفته نتيجه لازم را نگرفته در چه شرايطي به سر مي برد. سرخ پوشان هم از اراده جدي خود براي نتيجه گيري در نيم فصل دوم صحبت مي کردند.
*برخي افراد حاضر در فرودگاه سراغ وحيد هاشميان را مي گرفتند. اين بازيکن براي رسيدگي به امور شخصي و پيگيري کارهايش در آلمان به سر مي برد و قرار است در اولين فرصت خود را به اين اردو برساند.
*شوخي هاي دايي در فرودگاه از نکات جالب توجه بود. او با برخي بازيکنان از جمله عليرضا حقيقي به شوخي مي پرداخت.
*خلوت بودن هواپيما باعث شده بود برخي بازيکنان پرسپوليس در طول مسير روي صندلي هاي هواپيما دراز بکشند و به خواب عميقي بروند.
*خلوتي فرودگاه شهر آنتاليا توجه همه را جلب کرده است. به جز کاروان پرسپوليس و چند نفر مسافر هيچ فرد ديگري در فرودگاه نبود.
آنتاليا معمولا در تابستان روزهاي شلوغي را سپري مي کند.
*علي دايي پس از پياده شدن از هواپيما وقتي چهره خسته بازيکنان را ديد به شوخي به آنها گفت همين الان برويم تمرين که اين موضوع تعجب و البته خنده برخي بازيکنان و مسئولان را در پي داشت.
*درخت هاي تزئيني کاج در هتل تيتانيک که محل اقامت پرسپوليسي ها است به دليل ايام سال نوي ميلادي ديده مي شود.
*هواي آنتاليا ابري و نسبتا سرد است اما تا اين لحظه اثري از باران و برف ديده نمي شود.
pnugirl
01-04-2011, 01:30 AM
اعلام برنامه تمرينات و ديدارهاي پرسپوليس در آنتاليا
برنامه تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس در اردوي آنتاليا اعلام شد.
پرسپوليس براي برپايي اردوي يک هفته اي و شرکت در تورنمنت چهار جانبه صبح امروز به آنتاليا سفر کرد.
در اين تورنمنت به غير از پرسپوليس، تيم هاي کلن و اينتراخت فرانکفوت آلمان و آنتاليا اسپور ترکيه حضور دارند.
برنامه تمرينات و ديدارهاي پرسپوليس به شرح زير است:
دوشنبه 13 دي: ساعت 17 تمرين
سه شنبه 14 دي: ساعت 11 و 17 تمرين
چهارشنبه 15 دي: ساعت 11 و 17 تمرين
پنجشنبه 16 دي: 11 تمرين، 20:15 ديدار با اينتراخت فرانکفورت
جمعه 17 دي: 11 تمرين، بعدازظهر استراحت
شنبه 18 دي: 11 تمرين، 18:30 يا 21:05 ديدار فينال يا رده بندي(بستگي به نتيجه بازي با اينتراخت دارد.)
يکشنبه 19 دي: 11 تمرين، بعدازظهر استراحت، 21:05 پرواز به سمت تهران
گفتنی است، زمان ها به وقت محلي است و آنکارا يک ساعت و نيم از تهران عقب تر است. ضمن اين که گفته مي شود احتمال تغيير در ساعت تمرين نوبت عصر وجود دارد.
pnugirl
01-04-2011, 01:39 AM
آرفي به اردوي پرسپوليس پيوست
مهاجم پرسپوليس عصر امروز به اردوي اين تيم در ترکيه اضافه شد.
اشپيتيم آرفي که براي تعطيلات سال نوي ميلادي به وطنش رفته بود، عصر امروز به کاروان پرسپوليس در اردوي آنتاليا ملحق شد.
همچنين قرار است وحيد هاشميان فردا از آلمان بازگشته و به اردوي پرسپوليس بپيوندد. حسين عبدي و فريد زرينه نيز فردا به سرخپوشان اضافه ميشوند.
اعضاي تيم پرسپوليس در هتل تايتانيک مستقر شدهاند و اولين تمرين آنها در آنتاليا از دقايقي پيش آغاز شده است.
اردوي پرسپوليس تا 19 دي به طول مي انجامد و اين تيم در اين مدت دو ديدار تدارکاتي برگزار خواهد کرد. شاگردان دايي پنجشنبه هفته جاري به مصاف اينتراخت فرانکفورت آلمان مي روند. آنتاليا اسپور ترکيه و کلن آلمان دو تيم ديگر شرکت کننده در اين تورنمنت هستند و پرسپوليس شنبه آينده با يکي از اين دو تيم در فينال يا رده بندي اين تورنمنت مصاف خواهد داد.
pnugirl
01-04-2011, 01:41 AM
بازيكنان مانيسا اسپور نظارهگر اولين تمرين شاگردان دايي
بازيکنان تيم فوتبال ليگ برتري مانيسا اسپور ترکيه عصر امروز تماشاگر تمرين پرسپوليسيها در اردوي آنتاليا شدند.
تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس در نخستين روز اردوي سرخپوشان در آنتاليا از ساعت 17 به وقت محلي و 18:30 به وقت تهران در زمين چمن هتل تايتانيک، هتل محل اقامت اين تيم زير نور و بارش باران در هوايي پاک و مطبوع آغاز شد، البته بارش باران در ابتداي تمرين نمنم و کم بود که با گذشته زمان بر شدت باران نيز افزوده شد.
در ابتداي تمرين علي دايي، سرمربي پرسپوليس براي بازيکنان در مدت کوتاهي صحبت کرد که در پايان صحبتهاي دايي، بازيکنان اين تيم با دست زدن براي وي، تمريناتشان را آغاز کردند.
بازيکنان ابتدا با دويدن و استارتها کوتاه و بلند به گرم کردن بدنهاي خود پرداخته و سپس 2 به 2 رو به روي همديگر به کار با توپ مشغول شدند.
در ادامه بازيکنان به 2 تيم با کاورهاي زرد و قرمز تقسيم شدند و فوتبال دستگرمي را برگزار کردند.
تمرين ساعت 18:10 به وقت محلي به پايان رسيد.
*چمن تمرين از کيفيت بالايي برخوردار بود و به نظر ميرسيد کارهاي تاکتيکي به راحتي در آن انجام ميشود.
*سکوبرت، مدافع اهل کشور مالي در جريان تمرين در کنار زمين با قرار دادن يخ روي پايش به يخ درماني پرداخت و تمرينات شرکت نکرد.
*تمرين امروز سرخپوشان زير نظر مستقيم علي دايي و ژلکو مياچ، مربي جديد اين تيم و در غياب حسين عبدي برگزار شد. مياچ با دقت تمرينات را زير نظر داشته و دقايقي نکات فني را با فرياد و زبان انگليسي به بازيکنان گوشزد ميکرد. وي همچنين در جريان تمرينات بارها با دايي به صحبت کردن و مشورت مشغول شد.
*5 نفر از مسافران خارجي هتل با حضور در کنار زمين، نظارهگر تمرينات پرسپوليسيها شدند.
*تيم ليگ برتري مانيسا اسپور ترکيه با توجه به تعطيلات نيم فصل سوپر ليگ اين کشور در محل اقامت پرسپوليسيها اردويي را برپا کردهاند.
در جريان تمرين پرسپوليس، تدارکات اين تيم با توجه به اينکه تمرينات مانيسا اسپور بعد از تمرين سرخپوشان برگزار ميشد، وسايل تمرين را کنار زمين آورد.
بازيکنان اين تيم نيز از پشت دروازهها تماشاگر تمرين شاگردان دايي شدند.
همچنين تيم معروف گالاتاسراي ترکيه نيز در آنتاليا و نزديکي محل اقامت سرخپوشان اردويي را برگزار کرده
است.
*دايي در زمان فوتبال دستگرمي با صداي بلند تذکراتي را به بازيکنان داد.
*دروازهبانها به صورت جداگانه زير نظر يحيوي تمرين کردند.
*دايي در جريان تمرينات به صورت اختصاصي با عليرضا محمد و شيث رضايي به صحبت پرداخت.
O M I D
01-04-2011, 06:22 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgتيم پرسپوليس پس از حضور در شهر آنتاليای تركيه، در هتل بينالمللی تايتانيك اسكان يافت....
از شوخی های دایی تا خلوتی فرودگاه
تیم پرسپولیس پس از حضور در شهر آنتالیای تركیه، در هتل بینالمللی تایتانیك اسكان یافت.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، هتل محل استقرار سرخپوشان تهرانی یكی از هتلهای بینالمللی و بینظیری است كه از هر نظر شرایط ایدهآلی را داراست.
بر همین اساس، كلیه اعضای كادر فنی، بازیكنان و مسولان باشگاه پرسپولیس از امكانات این هتل ابراز رضایت دارند.
هم اتاقی شدن رضایی و حقیقی
شاید برای خیلی ها جالب باشد كه بازیكنان و مربیان پرسپولیس در سفر به تركیه چگونه در اتاق ها تقسیم بندی شده اند.
برای خیلی از دوستداران فوتبال جالب و جذاب است كه بدانند چه كسانی با چه كسانی در سفرها هم اتاقی هستند.
پرسپولیسی ها در سفر به آنتالیا و در هتل تایتانیك این گونه تقسیم بندی شدهاند:
علی دایی: اتاق یك نفره
محمود خوردبین: اتاق یك نفره
حسین عبدی: اتاق یك نفره( عبدی هنوز به تركیه نیامده است)
ژلكو میاچ: اتاق یك نفره
محمد رسایی با منصور بیك محمدلو
محمد علی یحیوی با محمد رضا مولایی
حسین بادامكی با امیر حسین فشنگچی
رحمان احمدی با مجتبی زارع
حمیدرضا علی عسگر با هادی نوروزی
شیث رضایی با علیرضا حقیقی
محمد نورمحمدی با محمد منصوری
مازیار زارع با علیرضا محمد
اشپیتیم آرفی با وحید هاشمیان (این دو در آلمان به سر می برند و قرار است به اردو ملحق شوند)
مجتبی شیری و مهدی شیری
ابراهیم شكوری و سامان آقازمانی
تیاگو و سكو برت
سپهر حیدری و جلال اكبری
مهدی الهایی و سعید حلافی
سیف الهی و داستانی و ابراهیمی( 3 تخته)
حاشیه های این سفر را در زیر می خوانید:
*مهدی شیری و ابراهیم شكوری جزء اولین نفراتی بودند كه خود را به فرودگاه امام خمینی رساندند تا آماده سفر شوند.
*با اینكه پرواز سرخپوشان ساعت 4:30 صبح انجام شد اما در چهره بازیكنان اثری از خواب آلودگی دیده نمی شد و آنها كاملا سرحال در فرودگاه حاضر شده بودند.
*مسافرانی كه در فرودگاه بودند به محض مشاهده بازیكنان و مسئولان پرسپولیس درباره وضعیت این تیم سوالاتی را می پرسیدند. آنها می خواستند بدانند پرسپولیس پس از این كه در چند هفته نتیجه لازم را نگرفته در چه شرایطی به سر می برد. سرخ پوشان هم از اراده جدی خود برای نتیجه گیری در نیم فصل دوم صحبت می كردند.
*برخی افراد حاضر در فرودگاه سراغ وحید هاشمیان را می گرفتند. این بازیكن برای رسیدگی به امور شخصی و پیگیری كارهایش در آلمان به سر می برد و قرار است در اولین فرصت خود را به این اردو برساند.
*شوخی های دایی در فرودگاه از نكات جالب توجه بود. او با برخی بازیكنان از جمله علیرضا حقیقی به شوخی می پرداخت.
*خلوت بودن هواپیما باعث شده بود برخی بازیكنان پرسپولیس در طول مسیر روی صندلی های هواپیما دراز بكشند و به خواب عمیقی بروند.
*خلوتی فرودگاه شهر آنتالیا توجه همه را جلب كرده است. به جز كاروان پرسپولیس و چند نفر مسافر هیچ فرد دیگری در فرودگاه نبود.
آنتالیا معمولا در تابستان روزهای شلوغی را سپری می كند.
*علی دایی پس از پیاده شدن از هواپیما وقتی چهره خسته بازیكنان را دید به شوخی به آنها گفت همین الان برویم تمرین كه این موضوع تعجب و البته خنده برخی بازیكنان و مسئولان را در پی داشت.
*درخت های تزئینی كاج در هتل تایتانیك كه محل اقامت پرسپولیسی ها است به دلیل ایام سال نوی میلادی دیده می شود.
*هوای آنتالیا ابری و نسبتا سرد است اما تا این لحظه اثری از باران و برف دیده نمی شود.
برنامه تمرینات و دیدارهای پرسپولیس
برنامه دیدارهای پرسپولیس به شرح زیر است:
پنجشنبه 16 دی: 11 تمرین، 20:15 دیدار با اینتراخت فرانكفورت
شنبه 18 دی: 11 تمرین، 18:30 یا 21:05 دیدار فینال یا رده بندی(بستگی به نتیجه بازی با اینتراخت دارد.)
هتل زیبای " تایتانیک " محل استقرار تیم پرسپولیس
O M I D
01-04-2011, 06:26 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1294079187.jpg)
اولين تمرين سرخپوشان بعدازظهر امروز (دوشنبه) در زمين چمن هتل بين المللي تايتانيك برگزار شد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، نخستين تمرين سرخپوشان از ساعت 17 به وقت آنتاليا در زمين چمن و زيباي هتل تايتانيك برگزار شد.
بازيكنان و كادر فني پس از حضور در لابي هتل و صرف چاي و شيريني به سميت زمين تمرين حركت كردند.
كليه بازيكنان و كادر فني مسير هتل تا محل تمرين را با پاي پياده و خوش و بش و آمادگي بالاي روحي رواني طي كردند و در چمن مخمل زمين تمرين حضور يافتند.
محوطه زيباي اطراف زمين تمرين منظره هاي خيره كننده اي داشت. يك طرف درياي مديترانه و يك طرف هتل زيباي تايتانيك كه به شكل و زيبايي كشتي بزرگ تايتانيك ساخته شده است.
تلفيق رنگ زيباي قرمز و سبز چمن مخملي زمين تمرين سرخپوشان از يك طرف و نم نم باران با طراوت از سوي ديگر شرايط تمرين سرخپوشان را جلوه خاصي داده بود.
تمرين از ساعت 17 با حضور دايي و اعضاي كادر فني آغاز شد و بازيكنان به حرف هاي سرمربي خود گوش فرا داده و در پايان براي آغاز تمرين، دست زدند.
پس از صحبت هاي دايي، تمرين با سوت سرمربي پرسپوليس آغاز شد. بازيكنان زير نظر مولايي مربي بدنساز تيم با دويدن دور زمين پرداختند. كادر فني هم با تقسيم كار و هماهنگي هاي لازم به كار خود مشغول شدند.
سكوبرت كه با لباس ورزشي در محل تمرين حضور داشت با همانگي با سرمربي تنها نظاره گر تمرين همبازيانش بود.
پس از گرم شدن بدن بازيكنان، مولايي دوهاي كوتاه سرعتي را در دستور كار آنها قرار داد.
يحيوي با سه دروازه بان تيم تمرينات ويژه اي را انجام دادند و با ضربات فني آنها را براي تمرينات بعدي آماده كرد.
ژلكو مياچ كمك مربي جديد پرسپوليس توپها را به فاصله 4 متري در خط طولي زمين قرار داد و بازيكنان دو به دو حركات دو نفره را زير نظر وي انجام دادند.
بخش پاياني تمرينات پرسپوليس مختص پاس هاي كوتاه و بازي فوتبال فشرده در يك نيمه زمين بود كه با تذكرات دايي همراه بود.
علي دايي در سه تايم مختلف پاس هاي كوتاه، سه ضرب و پر فشاري را از بازيكنان خواست و آنها به خوبي از پس اين تمرين برآمده و با تشويق هاي متوالي وي بر سرعت خود مي افزودند.
كليه مسئولان باشگاه و از جمله سرپرست پر تلاش اين تيم زير بارش شديد باران تمرينات را تا پايان زير نظر داشتند.
تيم مانيسا اسپور تركيه كه در مسابقات سوپر ليگ اين كشور در رده نهم جدول قرار دارد به دليل اينكه پس از پرسپوليس بايد در همين زمين به تمرين مي پرداخت، دقايقي شاهد تمرينات فشرده سرخپوشان بودند.
در پايان بازيكنان با لباس هاي سرتا پا خيس، محل تمرين را به سمت هتل ترك كردند.
گفتني است؛ دومين جلسه تمريني سرخپوشان فردا (سه شنبه) از ساعت10:30 صبح در زمين هتل برگزار خواهد شد.
O M I D
01-04-2011, 06:29 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1294128643.jpg)
به دلیل بارش شدید باران، مکان تمرین سرخ پوشان تغییر کرد.
یه گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، بر اثر بازش شدی باران در روز گذشته و تراکم تیم های حاضر هتل تایتانیک آنتالیا، زمین تمرین سرخ پوشان تغییر یافت و به زمین C از مجموعه زمین های چمن این هتل انتقال پیدا کرد.
تمرینات صبح امروز (سه شنبه) پرسپولیس در آنتالیا از ساعت 9:30 به وقت محلی آغاز شده است.
O M I D
01-04-2011, 06:31 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://pnu-club.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Ffc-perspolis.com%2Fuploads%2Fposts%2F1294141567.jpg)
تمرین امروز سرخ پوشان در روز دوم از سفر به آنتالا امروز (سه شنبه) صبح برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرپسولیس، سرخ پوشان از ساعت 9:30 به وقت محلی با سه دستگاه مینی بوس از هتل به محل تمرین رفتند و پس از آن تمرین با صحبت های علی دایی آغاز شد.
بازیکنان پس از دویدن به دور زمین، حلقه زدند و حرکات کششی انجام دادند و پس از آن به چهار گروه تقسیم شدند که دو سرعتی در مسافت کوتاه در دستور کار آنها قرار داشت.
هوای شهر آنتالیا امروز نیمه ابری و چمن زمین تمرین نیز بسیار مناسب بود.
پس از آن زمین برای انجام تمرین عبور از مانع به زمین مجاور رفتند و دو به دو این تمرین را انجام دادند.
پس از آن بازیکنان به مدت 5 دقیقه در طول زمین راه رفتند و به حرکات نرمشی و کششی پرداختند.
تمرین صبح امروز با جدیت خاص و همراه تذکرات و تشویق های دایی دنیال شد.
ژلکو میاج، محمد علی یحیوی و محمدرضا مولایی در بخش های مختلف تمرین دایی را همراهی میکردند.
در ادامه بازیکنان حرکات شکم را انجام دادند که به علت خیس بودن زمین، از زیراندازهای مخصوص استفاده شد.
O M I D
01-04-2011, 06:36 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgقرار است در جريان اردوی تيم فوتبال پرسپوليس در آنتاليا، سرمربی پرسپوليس با سرمربی سابق تركيه ديدار كند....
در جریان برپایی اردوی سرخپوشان در آنتالیا و حضور در هتل تایتانیك، در همین هتل یك دوره كلاس مربیگری برای مربیان تیمهای لیگ برتری تركیه در حال برگزاری است.
در مراسم افتتاحیه این كلاسها، مصطفی دنیزلی، سرمربی سابق پرسپولیس نیز حاضر بود و حضور وی در كنار سرخپوشان در جریان برپایی اردو، جالب توجه بود.
در روزهای آینده نیز قرار است فاتح تریم، سرمربی سابق و مطرح تركیه نیز به منظور سخنرانی برای مربیان در این كلاسها حضور پیدا كند كه طبق هماهنگیهای به عمل آمده علی دایی، سرمربی پرسپولیس با او دیدار خواهد كرد.
O M I D
01-04-2011, 06:39 PM
پس از تمرين نوبت صبح روز سهشنبه سرخپوشان، بازيكنان براي دوش گرفتن و استراحت راهي اتاقهايشان شدند.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، از سوي كادر فني زمان صرف ناهار ساعت 12:30 اعلام شد. اين در حالي است كه تمرين بعدازظهر سرخپوشان از ساعت 16 به وقت محلي در يكي از زمين هاي هتل كه خارج از محل اسكان قرمزپوشان است، برگزار خواهد شد.
O M I D
01-04-2011, 06:41 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1294135807.jpg)
هتل محل اقامت سرخپوشان منظرههاي زيبا و ديدني بسياري دارد كه بازيكنان براي گرفتن عكسهاي يادگاري به دنبال سوژههاي ورزشي هستند.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، يكي از سوژههاي انتخابي بازيكنان در محل هتل، سري كردن شمارههاي پيراهن همبازيانشان براي گرفتن عكسهاي يادگاري بود.
O M I D
01-04-2011, 07:18 PM
تيمهاي اينتراخت فرانكفورت و كلن آلمان براي حضور در تورنمنت آنتاليا امروز (سه شنبه) وارد تركيه ميشوند.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، تيمهاي آلماني امروز در آنتاليا حضور يافته و پس از پشت سر گذاشتن تمرينات مورد نظر در هواي اين شهر، آماده ميشوند تا روز پنجشنبه به مصاف تيمهاي ايراني و تركيهاي بروند.
بر همين اساس جلسه هماهنگي مسوولان باشگاههاي چهار تيم حاضر در اين مسابقات براي برگزاري تورنمنت چهارجانبه آنتاليا فردا (چهارشنبه) برگزار ميشود.
O M I D
01-04-2011, 07:20 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1294137995.jpg)
هتل بينالمللي تايناتيك، محل اسكان سرخپوشان، ميزبان يك دوره مربيگري تيمهاي ليگ برتري تركيه است.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، يك دوره كلاسهاي مربيگري تيمهاي ليگ برتري تركيه در هتل تايتانيك محل اقامت سرخپوشان در حال برگزاري است.
بر همين اساس، در آغاز اين دوره و در مراسم افتتاحيه كلاسها، مصطفي دنيزلي سرمربي اسبق پرسپوليس در اين مراسم حضور يافت. ضمن اينكه قرار است فاتح تريم طي روزهاي آتي در اين كلاسها به سخنراني بپردازد.
گفتني است؛ طبق هماهنگيهاي انجام شده قرار است علي دايي سرمربي پرسپوليس، ملاقاتي با فاتح تريم داشته باشد.
O M I D
01-04-2011, 07:24 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1294147532.jpg)
مربي كروات و مدافع ماليايي تيم فوتبال پرسپوليس فردا صبح به شهر استانبول ميروند.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، ژلكو مياچ و سكوبرت به همراه ناصر صادقي نماينده باشگاه، جهت تمديد ويزا به كنسولگري استانبول مراجعه ميكنند و پس از انجام امور ويزا به جمع سرخپوشان ميپيوندند.
گفتني است؛ مياچ و سكوبرت بعد از خروج از ايران، با توجه به اينكه هنوز ويزاي يك ساله نگرفتهاند، جهت ورود به ايران مستلزم تهيه ويزاي جديد خواهند بود.
pnugirl
01-05-2011, 01:43 AM
جلسه هماهنگي ديدار پرسپوليس و اينتراخت فردا برگزار ميشود
جلسه هماهنگي ديدار تيمهاي پرسپوليس و اينتراخت فرانکفورت صبح فردا برگزار ميشود.
ديدار تيمهاي پرسپوليس و اينتراخت فرانکفورت روز پنجشنبه 16 ديماه ساعت 20:15 دقيقه به وقت محلي (ساعت 19:15 دقيقه به وقت تهران) در آنتاليا برگزار خواهد شد، به همين دليل جلسه هماهنگي اين ديدار فردا صبح با حضور مسئولان ورزشي ترکيه و سرپرستان دو باشگاه برگزار خواهد شد.
در اين تورنمنت دو تيم آنتاليا اسپور ترکيه و کلن آلمان نيز حضور دارند.
pnugirl
01-05-2011, 01:44 AM
تمرين نوبت بعدازظهر پرسپوليس با حضور حسين عبدي و فريد زرينه در هواي ابري آنتاليا برگزار شد.
زمين تمرين پرسپوليس دوباره تغيير کرد اما جابجايي آن تنها چند متر بود چرا که در زمين مجاور به تمرين پرداختند.
به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، حسين عبدي و فريد زرينه که بنا به دلايلي موجه در اردوي سرخپوشان حضور نداشتند، امروز به جمع قرمزپوشان پيوستند.
کيفيت مطلوب چمن و هواي خوب زمين، حال و هواي خاصي را براي بازيکنان و کادر فني بوجود آورده بود.
در زمين مجاور يک ديدار جذاب و دوستانه بين دو تيم ليگ برتري ترکيه در حال برگزاري بود.
سکوبرت پا به توپ شد و پا به پاي بازيکنان به تمرين پرداخت.
کادر فني و بازيکنان از شرايط اردو کاملا راضي بودند و اين موضوع در عملکرد آنها مشهود بود.
اجراي تاکتيک هاي سرمربي زير نظر عبدي و مياچ جالب توجه بود.
بازيکنان در بخش بعدي تمرينات در دو گروه به پاس هاي کوتاه و بلند روي آوردند.
يحيوي با سه دروازه بان پرسپوليس در قسمت شمالي زمين، تمرينات ويژه اي را انجام مي دادند.
در بخش بعدي تمرين، علي دايي بازيکنان را به دو تيم قرمز و زرد تقسيم کرد که در چند تايم مختلف به بازي تحت فشار درون تيمي بدون دروازهبان در نصف زمين پرداختند.
با تاريک شدن هوا پرژکتورهاي ورزشگاه روشن شد و آنها زير نور به تمرينات خود ادامه دادند.
دکتر زرينه از کنار زمين وضعيت بازيکنان را بررسي مي کرد.
محمود خوردبين و مسئولان باشگاه، کليه امور مربوط به تيم را مورد بررسي قرار مي دادند و بهترين شرايط را براي انجام تمرينات و اردوي سرخپوشان در نظر داشتند.
تمرين شوتزني يکي از جذابترين بخش هاي تمرينات امروز بود که بازيکنان و دروازهبانان نمايش خيره کننده اي داشتند.
** «مياچ» و «سکوبرت» فردا عازم استانبول ميشوند
ژلکو مياچ و سکوبرت به همراه ناصر صادقي نماينده باشگاه، جهت تمديد ويزا به کنسولگري استانبول مراجعه ميکنند و پس از انجام امور ويزا به جمع سرخپوشان ميپيوندند.
گفتني است؛ مياچ و سکوبرت بعد از خروج از ايران، با توجه به اينکه هنوز ويزاي يک ساله نگرفتهاند، جهت ورود به ايران مستلزم تهيه ويزاي جديد خواهند بود.
pnugirl
01-05-2011, 01:46 AM
زرينه و عبدي به اردوي پرسپوليس در آنتاليا اضافه شدند
پزشک و مربي پرسپوليس به اردوي تدارکاتي اين تيم در آنتالياي ترکيه اضافه شدند.
فريد زرينه، پزشک و حسين عبدي، مربي تيم فوتبال پرسپوليس امروز با حضور در آنتاليا به اردوي اين تيم در ترکيه ملحق شدند.
همچنين قرار است وحيد هاشميان بعد از بازگشت از آلمان به اردوي پرسپوليس بپيوندد.
اعضاي تيم پرسپوليس در هتل تايتانيک مستقر شدهاند و تمرينات آنها در آنتاليا پيگيري ميشود.
اردوي پرسپوليس که از 13 دي آغاز شده است تا 19 دي به طول ميانجامد و اين تيم در اين مدت 2 ديدار تدارکاتي برگزار خواهد کرد. شاگردان دايي پنجشنبه هفته جاري به مصاف اينتراخت فرانکفورت آلمان ميروند.
آنتاليا اسپور ترکيه و کلن آلمان دو تيم ديگر شرکت کننده در اين تورنمنت هستند و پرسپوليس شنبه آينده با يکي از اين دو تيم در ديدار فينال يا ردهبندي اين تورنمنت مصاف خواهد داد.
pnugirl
01-05-2011, 01:49 AM
حضور دنيزلي كنار پرسپوليسيها و قرار ملاقات دايي با فاتح تريم
قرار است در جريان اردوي تيم فوتبال پرسپوليس در آنتاليا، سرمربي پرسپوليس با سرمربي سابق ترکيه ديدار کند.
در جريان برپايي اردوي سرخپوشان در آنتاليا و حضور در هتل تايتانيک، در همين هتل يک دوره کلاس مربيگري براي مربيان تيمهاي ليگ برتري ترکيه در حال برگزاري است.
در مراسم افتتاحيه اين کلاسها، مصطفي دنيزلي، سرمربي سابق پرسپوليس نيز حاضر بود و حضور وي در کنار سرخپوشان در جريان برپايي اردو، جالب توجه بود.
در روزهاي آينده نيز قرار است فاتح تريم، سرمربي سابق و مطرح ترکيه نيز به منظور سخنراني براي مربيان در اين کلاسها حضور پيدا کند که طبق هماهنگيهاي به عمل آمده علي دايي، سرمربي پرسپوليس با او ديدار خواهد کرد.
pnugirl
01-05-2011, 01:53 AM
گزارش تمرين امروز سرخپوشان در آنتاليا
تمرين امروز سرخپوشان به دليل بارندگي، در يکي ديگر از زمينهاي هتل تايتانيک برگزار شد.
جلسه دوم تمرين تيم فوتبال پرسپوليس در اردوي آنتاليا از ساعت 9:30 امروز به وقت محلي در حالي آغاز شد که هواي اين شهر همچنان ابري بود؛ اما برخلاف شب گذشته، از بارش باران خبري نبود.
به همين منظور امروز سرخپوشان محل تمرين را تغيير داده و در زمين c هتل تايتانيک تمرين صبح را برگزار کردند. وضعيت چمن اين زمين نيز مانند زمين اصلي، از کيفيت بالايي برخوردار بود.
پرسپوليسيها ابتدا با 3 دستگاه مينيبوس خود را به محل رسانده و پس از صحبتهاي علي دايي تمرين را آغاز کردند. در ابتدا، بازيکنان با دويدن و انجام حرکات کششي، بدنهاي خود را گرم کردند. سپس در 4 گروه دوي سرعت مسافت کوتاه انجام دادند.
در ادامه، بازيکنان 2 به 2 از موانع عبور کردند و پس از آن نيز به مدت 5 دقيقه در طول زمين به انجام حرکات کششي و نرمشي پرداختند.
علي دايي و ژلکو مياچ نظارت ويژهاي بر بخشهاي تمرين امروز داشتند و نکته جالب اين بود که هر زمان که نياز بود علي دايي تمرينات را قطع کرده و به بازيکنان تذکر ميداد و از سوي ديگر زمانهايي که نياز بود، سرمربي بازيکنان را تشويق ميکرد.
در ادامه بازيکنان به انجام کارهاي شکم مشغول شدند که به دليل خيس بودن زمين از زيرانداز استفاده کردند.
تمرين نوبت بعدازظهر سرخپوشان ساعت 16 به وقت محلي اغاز ميشود.