رونده سپيده در حالي به دادسرا ارجاع شده است كه به غير از يك شاكي، ديگران از ترس آبروي خود تا كنون به پليس مراجعه نكرده‌اند.

index.jpg
غفلت‌هايي كه در برقراري روابط بين فردي پيش مي‌آيد گاه عواقب تلخ و ناگواري به همراه دارد به همين خاطر است كه پليس هميشه هشدار مي‌دهد در دوستي‌ها و رابطه‌هاي خود مراقب باشيد و كاملا احتياط كنيد تا در دام افراد خلافكار نيفتيد.
ماموران پليس استان البرز اخيرا زني را دستگير كرده‌اند كه با برقراري دوستي اينترنتي و پس از دريافت تصاوير شخصي مردان به بهانه ازدواج موقت از آنها اخاذي مي‌كرد.
ماجرا از اين قرار است مردي چندي قبل به پليس فتاي استان البرز مراجعه و طي شكايتي به كارآگاهان گفت: روز دهم اسفند سال گذشته از طريق اينترنت با زني آشنا شدم و پس از مدتي قرار عقد موقت نيز بين ما گذاشته شد. با اين زن سه يا چهار روز تماس تلفني داشتم تا اين‌كه از من درخواست كرد تصاوير و فيلم‌هاي شخصي خود را در اختيار او قرار بدهم و من نيز اين كار را انجام دادم و به محض اين كه تصاوير و فيلم‌ها به دستش رسيد گفت او مرد است و اگر مبلغ 100 هزار تومان به حسابي كه مي‌دهد واريز نكنم تصاوير و فيلم‌هاي مرا در اينترنت منتشر مي‌كند و من نيز براي حفظ آبرويم، اين مبلغ را پرداخت كردم اما بعد از آن تصميم گرفتم اعلام شكايت كنم.
كارآگاهان در جريان تحقيقات خود دريافتند فرد اخاذ برخلاف ادعايش يك زن است كه پس از دست يافتن به عكس‌هاي محرمانه شاكي، خود را مرد معرفي كرده تا با اين ترفند بتواند نقشه خود را عملي كند.
ماموران با توجه به اظهارات شاكي و انجام كارهاي پليسي مشخصات متهم با نام مستعار سپيده را شناسايي و با توجه به اين‌كه محل سكونت او در تهران بود با هماهنگي قضايي و پليس فتاي تهران متهم را در يك عمليات پليسي دستگير كردند.
اين زن وقتي تحت بازجويي قرار گرفت، گفت: من با مردان به صورت اينترنتي دوست مي‌شدم و به آنها مي‌گفتم حاضر هستم به عقد موقت‌شان دربيايم. به اين ترتيب اعتماد آنها را جلب مي‌كردم و بعد با به دست آوردن تصاوير خصوصي‌شان دست به اخاذي مي‌زدم.
اين زن ادامه داد: من تاكنون از مردان زيادي كه ساكن تهران يا كرج هستند با اين شيوه اخاذي كرده‌ام.
بنا به اين گزارش، پرونده سپيده در حالي به دادسرا ارجاع شده است كه به غير از يك شاكي، ديگران از ترس آبروي خود تا كنون به پليس مراجعه نكرده‌اند.
غفلت مالباختگان در برقراري رابطه با فردي كه هيچ شناختي از او نداشتند باعث وقوع اين جرايم شد در حالي‌كه با كمي احتياط مي‌شد از وقوع اين وقايع پيشگيري كرد.