يک عمر زحمت کشيدم و خون دل خوردم تا تنها يادگار شوهرم را به سر و سامان برسانم. اما او سر ناسازگاري گذاشت و با غرور بي جا خودش را بدبخت و بيچاره کرد.
«عاطفه»، دختري خودخواه، مغرور و لج باز است و البته محبت بيش از اندازه باعث شد چنين اخلاق و روحيه اي پيدا کند و لوس و ننر بار بيايد.

rooznameh22.jpg

زن ۵۱ ساله در دايره اجتماعي کلانتري نواب مشهد افزود: سال ها قبل شوهرم را در حادثه اي از دست دادم و سرپرستي دو فرزندم را يک تنه بر عهده گرفتم. من که شاغل هستم و نياز مالي نداشتم تمام سعي خودم را به کار بستم تا بچه هايم را خوب بزرگ کنم. ۱۲ سال گذشت و دوباره حادثه اي مصيبت بار رنگ غم و ماتم به زندگي ام داد. متأسفانه پسر ۲۰ ساله ام نيز در هنگام مانور دادن با موتور سيکلت در يکي از خيابان هاي شهر تصادف کرد و به طرز وحشتناکي جان خود را از دست داد.
مادر دل شکسته اشک هايش را پاک کرد و افزود: تحمل اين مصيبت براي من خيلي سنگين بود و از آن به بعد، تمام محبتم را نثار دخترم کردم. اما اعتراف مي کنم که در محبت کردن به او زياده روي کرده ام چون دخترم خيلي زود رنج و زياده خواه بار آمد و با وجود آن که از همه امکانات يک زندگي خوب بهره مند بود ولي هيچ وقت اظهار رضايت نمي کرد و هميشه سر جنگ و دعوا داشت.
۳ سال پس از مرگ پسرم متوجه شدم عاطفه با پسري جوان ارتباط دارد. هر چه به او گفتم که اين ارتباط خياباني به صلاح تو نيست و اين پسر نمي تواند مرد زندگي ات بشود فايده اي نداشت و دخترم حتي به خاطر پسر مورد علاقه اش در برابرم ايستاد و احترام مرا زير پا گذاشت.عاطفه که فريب چرب زباني هاي پسر حقه باز را خورده بود به پيشنهاد او طلاهايم را که حدود ۱۵ ميليون تومان ارزش داشت به همراه ۹۰۰ هزار تومان وجه نقد از داخل خانه سرقت کرد و متواري شد. من موضوع را با دلهره و نگراني به پليس اطلاع دادم و مأموران انتظامي، دخترم و آن پسر را بعد از گذشت چند روز در شهر ديگري دستگير کردند.
بلافاصله از آن پسر معتاد شکايت کردم تا طلاهايم را پس بگيرم اما با وجود اقرار صريح دخترم مبني بر سرقت طلاها از خانه، نتوانستيم ثابت کنيم که اين فرد حيله گر ۱۵ ميليون تومان طلا را از چنگ او در آورده است.
زن ۵۱ ساله گفت: ۵ ماه از اين ماجرا گذشت و عاطفه در اين مدت دچار افسردگي شديدي شده بود تا اين که متوجه شدم او باردار است. واقعا نمي دانم با اين وضعيت اسف بار چه خاکي بر سرم بريزم و آينده دخترم چه خواهد شد؟ با اعلام شکايت اين مادر و دختر، تحقيقات از متهم پرونده ادامه دارد.