زن ومرد نبايد تنها به ديدشهواني به يکديگر بنگرند بلکه شهوت تنها تمايلي بين دوجنس ايجاد مي کند وبعدازمدتي ازارضائ جنسي ميل فروکش مي کند طبق نظر قرآن مودت ورحمت باعث پيوند عميق زن ومرد مي شود
زن ومرد نبايد تنها به ديدشهواني به يکديگر بنگرند بلکه شهوت تنها تمايلي بين دوجنس ايجاد مي کند وبعدازمدتي ازارضائ جنسي ميل فروکش مي کند طبق نظر قرآن مودت ورحمت باعث پيوند عميق زن ومرد مي شود
یه زمانی میشد بگی دیدی شهوانی آقایون بیشتر ولی این دوره زمونه تفاوتش خیلی کمه . یه زمانی پسرا مزاحم دخترا میشدن الان داره بر عکس میشه.دبیرستان که بودیم یه بار مدیرمون سر صف اعلام کرد مادر پسرا اومدن بهم گفتن به دخترا بگید خواهشا دست از سر پسر ما بردارن!!!!!
یه حقیقت دختران تو رابطه خیلی محتاط عمل میکنن حتی اگه خودشون رابطه رو شروع کرده باشن وبعد از اینکه پسر بش میگه دختر این جواب تکراری رو میدهمنو چی فرض کردی تو منو برا فلان قضیه می خوای نه برا خودم
دوتا حالت از این به بعد پیش میا یا پسر ادم بی خودی واالاف میشنه اصرار میکنه خودش رو کوچک میکنه
یا پسر ادم مغرور و با شخصیتیه میگه اگه اینطور در مورد من فکر میکنی موفق باشی و بدروووووووود
من که اصلا دوست ندارم اغاز گر رابطه باشم به نظر من دختر باید شروع کننده رابطه باشه
پسر هایی که رابطه رو شروع میکنن شغلشون اینه مطمئن باشین در روز چند بار اینکار رو میکنن