دوستان نظراتشون رو بگن
دوستان نظراتشون رو بگن
نمی خوان زیر بار مسئولیت برن، خوش گذرون شدند
تنوع طلبی دلیل دیگه ی اونه
تقصیر خانوما هم هست دیگه واسه چی برن زن بگیرن؟! ماشاا... وفور نعمته!
یه مقداری هم بدبین شدند نسبت به خانوما ، چون دخترا هم خیلی در دسترس هستند
خودشون با دخترا هرکاری می خوان میکنند و میترسند که دختری که می خوان باهاش ازدواج کنند قبلاً تو دام بقیه نیفتاده باشه!
دیگه عشقشون تو همون روزهای اول به نتیجه ی نهایی میرسه دیگه چرا صبر کنن و باهاش ازدواج کنن!
خیلی دلیل وجود داره
بقیش با دوستان
ببخشید اگه رک بودم ولی حقیقته!
شهلا جان هم به نعل زدی هم به میخ
دختر هرچی سنگین تر باشه پسر بیشتر مجذوبش میشه! ( لو دادم برو بچ از دهنم پرید! نونمون آجر شد )
ولی دخترا زیاده خواه شدن، ماشین آخر سیستم خونه ی آنچنانی و ...............
من که دارم باقیمانده ی یارانه ی ماهیانه رو جمع میکنم همشو بخرم فعلاً با پس اندازش یه بی ام و آخرین سیستم گرفتم ایشاا.... خونه هم تو راههههههههههههههههههههههه هههه
به نظر من دلیل اصلیش بر مبگرده به بیکاری دستمزد پایین نرخ بالای زندگی اهن پرست بودن خانوما شما اگه دقت کنید سن ازدواج در حال زیاد شدن
فبلا طرف سیکل یا دیپلم میگرفت میرفت خدمت می اومد استخدام یه شرکت یا سازمان می شد می دونست ایندش تضمین بود سریع خونه می خرید می تونست زندگی چندتا بچه رو تامین کنه
ولی الان خودتون بنگرید
در ضمن من نمی دونم چرا هر چی جلوتر می ریم دختر ها مادی تر میشن؟؟؟؟ مثلا یه دختر دهه 60 خیلی درکش معنوی تر از زندگی تا یه دختر دهه هفتادی
برا ما دهه شصتی ها تک پر بودن ارزش بود چه دختر چه پسر ولی تو دهه هفتادی ها تک پر بودن از فرهنگ لغت شون برداشته شده چه دختر چه پسر رابطه رو یه اباب بازی برای تفریح می دونن شاید ما ها اشتباه فکر می کردیم چشم و گوش بسته بودیم نمی دونم
دلیلش می تونه این باشه که خانواده ها به تحصیل اهمیت میدند و پسرا باید درس بخونن و برن دانشگاه
یعنی دقیفاً همون سنی که هر روز عاشق 50 نفر میشدند دارن درس میخونن
قبلاً این طوری بوده دیپلم سربازی ازدواج
ولی حالا دیپلم دانشگاه سربازی ازدواج
همین دانشگاه وقفه میندازه و پسرا به سنی می رسند که به سختی عاشق کسی میشند
من با نظر امیر موافقم دلیل اصلیش به بیکاری و ثبات شغلی و دستمزد پایین بر میگرده مطمئنم هیچ پسری بدش نمیاد سر و سامون بگیره و یه زندگی مستقل تشکیل بده دخترا هم همینطور.
من هم به این موضوع خیلی فکر کردم هر چقدر ما دهه 60 ها با حیا و کم توقعیم بجاش دهه 70 ها(منظورم همشون نیست ولی اکثرشون) پر توقع و لوس وننر هستند من خیلی لجم میگیره