هدف مدیریت ارتباط با مشتری، توانمند سازی شركت به منظورارائه خدمات بهتر به مشتریان از طریق معرفی فرایندهای اتومات قابل اطمینان خدمات،جمع آوری و پردازش اطلاعات شخصی و سلف سرویس است. و سعی دارد تا فرایندهای متعدد خدمات به مشتری را دردرون شركت یكپارچه و اتومات سازد.
در واقع اینگونه مدیریت، سه بخش از كسب و كار را درگیر میسازد. این بخشها عبارتند از:سیستم خدمات به مشتری،سیستم اطلاعات بازاریابی و سیستم مدیریت فروش.بخش اطلاعات بازاریابی،اطلاعات درباره محیط كسب و كار نظیر رقبا و متغیرهای فرا محیطی را فراهم میآورد. بخش مدیریت فروش، برخی از فروشها و عملكردهای مدیریت فروش را اتومات میسازد. این بخش اولویتهای مشتری، عادات خرید، پراكندگی جمعیت و همچنین كارایی كارشناسان فروش را ردیابی میكند. بخش خدمات به مشتری برخی از درخواستهای خدمت، شكایات، بازگشت محصول و درخواست اطلاعات را اتومات میسازد.
بسیاری از مراكز تماس از نرم افزار crm برای ذخیره سازی اطلاعات مشتری استفاده میكنند. هنگامی كه مشتری تماس میگیرد، سیستم برای بازیابی و ذخیره اطلاعات مربوط به مشتری، به كارگرفته میشود. شركت با خدمت رسانی سریعتر و كارآمدتر به مشتری و همچنین نگهداری اطلاعات وی در یك مكان، سعی میكند تا در هزینهها صرفه جویی و مشتریان جدیدی را جذب كند.
راه كارهای crm به مشتریان امكان میدهند تا خدمت موردنظرشان را از طریق كانالهای متعدد ارتباطی دریافت نمایند. برای مثال، شاید شما بتوانید موجودی بانكیتان را ازطریق تلفن wap بدون گفتگو با مسوول مربوطه بررسی نمایید، بدین ترتیب هم در پول و هم در زمان صرفه جویی نمودید.