دستگاه یخزدایی لوله های آب ، مدال برنز را در مسابقات جهانی مخترعین ،در کشور کره جنوبی از آن خود کرد.

به نقل از روابط عمومی پیام نور مرکز مراغه : رسول شریفی با اختراع و ارائه دستگاه یخزدایی به مسابقات جهانی مخترعین در کشور کره جنوبی برگ زرین دیگری برای کشورمان به ارمغان آورد.
این سیستم که قادر است تا عمق ۳۰متری لوله های یخ زده را بدون هیچ محدودیتی با جنس لوله وزاویه ها بازگشایی نماید توانست تحسین داوران بین المللی را به خود جلب نماید چراکه با هزینه فوق العاده کم وکاربرد بسیار آسان نیاز فراوان صنایع را برطرف می سازد .
وی در مورد اختراعاتش گفت:اختراع اولم سیستم هشدار دهنده نشت گازاست که با قطع کننده شیر اصلی گاز ، بازکننده پنجره ها ، روشن کننده هود و هواکش و با سیستم کنترل از راه دور کار می کند.دومین اختراع سیستم پمپ هوا می باشد که با کمپرس موتورهای بنزینی یا گاز سوز، هوای فشرده تأمین می کند. اختراع سوم چند گانه سوز کردن موتورهای تک سیلندر بنزینی می باشدکه این موتورهای می توانند نفت را نیز به عنوان سوخت سوم استفاده نمایند.
وی افزود :هزینه شرکت در مسابقات جهانی مخترعین کره جنوبی را با کمک دانشگاه پیام نور استان آذر بایجانشرقی و مرکز مراغه توانستم پرداخت کنم.
وی در مورد صنعتی کردن اختراعاتش گفت: پیشنهاد هایی به من شده ولی واقعاً هنوزعملاًچندان کاری صورت نگرفته که البته امیدوارم دفتر نخبگان شهید فهمیده غرب کشور و انجمن ملی مخترعین ایران ویا پژوهشسرای دانشجویی مرکز مراغه که من در آنها عضویت دارم بتوانند کمکهایی را به اینجانب بنمایند.
وی عامل اصلی موفقیتهایش را فقط خدای مهربان دانست و گفت: البته از پدر و مادرم و دیگر دست اندر کاران در این چهار پروژه همینطور از مسئولین امر در دانشگاه پیام نور استان آذربایجانشرقی و مرکز مراغه همچنین آقایان ادریس معروف پور و سیامک یوسفی بسیار سپاسگذارم که مشوق و کمک حال من بودند.