رئیس دانشگاه پیام نور زنجان گفت: دانشگاه پیام نور استان زنجان در سال 88 رتبه نخست را در پذیرش مقاطع تحصیلات تکمیلی کسب کرده است.

محمد موسوی در نخستین مجمع خیرین دانشگاه پیام نور استان زنجان اظهار داشت: دانشگاه پیام نور ۲۰ پروژه فعال در حال اجرا دارد.
وی افزود: دانشگاه پیام نور ۴ هزار مترمربع بنای مفید دارد که در آینده نزدیک این میزان به ۱۲ هزار و ۵۰۰ هزار متر‌مربع افزایش می‌یابد.
رئیس دانشگاه پیام نور زنجان نقطه قوت این دانشگاه را وجود سرمایه نیروی انسانی دانست و تاکید کرد: این نیروی بالقوه می‌تواند، منشا تحولات اساسی در استان زنجان باشد.
وی به میزبانی دانشگاه پیام نور برای برنامه‌های قرآنی اشاره کرد و ادامه داد: استان زنجان در اردیبهشت سال آینده میزبان ۵۰۰ نفر از نخبگان قرآنی در مرحله پایانی مسابقات سراسری قرآن کریم در بین دانشجویان دانشگاه پیام نور سراسر کشور است.
موسوی با اشاره به انتشار ماهنامه خبری اندیشه نور در دانشگاه پیام نور زنجان اضافه کرد: در استان ظرفیت‌های ناشناخته زیادی برای تسریع توسعه وجود دارد، که با شناخت آنها می‌توان از این ظرفیت‌ها برای پیشرفت استان زنجان استفاده بهینه کرد.
وی در ادامه با اشاره به اهداف تشکیل این مجمع که کمک به گسترش امکانات دانشگاه پیام نور است، تاکید کرد: رئیس دانشگاه پیام نور کشور قول داده‌اند که هر دانشگاه پیام نور که بتواند اعتباری را از استان برای گسترش امکانات جذب کند می‌تواند دو برابر این میزان را از مرکز دریافت کند.
در ادامه جلسه یکی از خیران استان زنجان تصریح کرد: افراد خیر با حسن نیت از موقعیت اجتماعی و اموال خود برای تاسیس دانشگاه پیام نور استفاده کرده‌اند.
علی ذبیحیان به مزایای این دانشگاه اشاره و تاکید کرد: این دانشگاه به دلیل بومی بودن دانشجویان آن متعلق به زنجان است، چرا که برخلاف سایر دانشگاه‌ها افراد سیاسی در آن دخالت کمتری دارند.
وی در پایان به مشکلات دانشجویان به ویژه مشکلات مالی هم اشاره کرد و عنوان داشت: مبادا پرداختن به امور بالا دستی ما را از مشکلات کوچک‌تر غافل کند، چرا که این دانشگاه به دانشگاه مستضعفان معروف است.


فارس