بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: همخونی نداشتن اطلاعات سایت با واقعیت !

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

new12 همخونی نداشتن اطلاعات سایت با واقعیت !

روز پنجشنبه امتحان مدیریت تولید داشتم _ رشته حسابداری_ طبق گفته های سایت این امتحان تمام تستی برگزار می شد .اما در کمال تعجب روز پنجشنبه 16 دیماه 89 برای گروه حسابداری این درس بصورت تستی تشریحی برگزار شد .بعد از امتحانات یه سری از بچه ها برای اعتراض به مسول امتحانات مراجعه کردند وحتی یه درخواست رسیدگی کتبی هم نوشتند ولی چیزی که من شنیدم این بود که باید ببینیم تهران چی می گه ! اگه تعداد دانشجویانی که نمره نیاوردند زیاد باشه این درس ریزشی اعلام می شه وگرنه ....یعنی من شخصا نا امید شدم .موندم چه ضرورتی داره که از اول همچین اشتباه فاحشی رو تو سایت اعمال کنن واطلاعات نا درست به دانشجو بدند ؟

من همچنان بی امضاء

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

Icon140

نقل قول نوشته اصلی توسط مژگان نمایش پست ها
    روز پنجشنبه امتحان مدیریت تولید داشتم _ رشته حسابداری_ طبق گفته های سایت این امتحان تمام تستی برگزار می شد .اما در کمال تعجب روز پنجشنبه 16 دیماه 89 برای گروه حسابداری این درس بصورت تستی تشریحی برگزار شد .بعد از امتحانات یه سری از بچه ها برای اعتراض به مسول امتحانات مراجعه کردند وحتی یه درخواست رسیدگی کتبی هم نوشتند ولی چیزی که من شنیدم این بود که باید ببینیم تهران چی می گه ! اگه تعداد دانشجویانی که نمره نیاوردند زیاد باشه این درس ریزشی اعلام می شه وگرنه ....یعنی من شخصا نا امید شدم .موندم چه ضرورتی داره که از اول همچین اشتباه فاحشی رو تو سایت اعمال کنن واطلاعات نا درست به دانشجو بدند ؟
    با سلام
    جدا مژگان خانوم عزيز باهتون هم دردي مي كنم، از اين پيام نور.... فلان شده همه چيز برمي ياد.
    كلا يك جور رفتار مي كنه طبق اطلاعيه ها و ضابطه هايش كه ادم به شدت كلاف و هاجو واج مي مونه چكاركند!
    من با خودم بعضي وقت ميگم واقعا به اين پيام نور مي گويند دانشگاه يا زجرگاه!
    خيلي خيلي دارن دانشجوها رو اذيي و كلافه مي كنند!
    از منابع درسي و امتحاني بگير
    از شهريه دانشجويي بگير
    از استاد و امكانات دانشگاه بگير
    و از امتحانات خيلي سخت بگير و....

انگار نه انگار كه هدف يك دانشگاه پرورش و ياددادن علم به مشتقان هست، ولي روز به روز داره به يك بنگاه اقتصادي پر سود و مدرك گاه تبدليل ميشه.

هرچي از اين بنگاه بگم كم گفتم فقط مي گم خدا به راه راست هدايتشون كنندكه اصلا اين جور راهها و كارهاي پيام نوري انصاف نيست و داره به حق همه اجحاف ميشه

روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

برچسب برای این موضوع