سلام .از سایت خوبتون ممنونم و از مدیریت سایت تشکر فراوان دارم..من ورودی 86 دانشگاه پیام نور رشته کارشناسی فناوری اطلاعات هستم حدود 70 واحد پاس کردم.میخواستم بدونم با
این وضعیت ادامه بدم بهتره یا انصراف بدم برم کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کنم یا برم سربازی...... یا راه دیگری مدنظر دارید .خواهش میکنم راهنمایی کنید...(در صورت انصراف ازاد برم بهتره یا سراسری؟؟)
با سلام
دوست عزيز شما گفتيد با اين وضعيت ادامه بدهم!! منظورتون از اين وضعيت چيست دقيقا!!
اگر منظورتون وضعيت بيكاري و اين چيزاهست كه كاملا مخالف هستم. مشكل خوده ما هستيم كه فقط مدرك گرا هستيم. اكر بخودمون بيشتر زحمت بديم و به انچيزي كه در دانشگاه ها ارايه مي شود اكتفا نكنيم و مهارت خودمون رو در زمينه هاي مورد علاق و كاربردي و روز علم كامپيوتر افزايش دهيم قطعا اينده ي كار خوبي خواهيم داشت. بطور كلي رشته هاي فني بايد براي بازكار مهارت داشت. چيزه كه ريخته كارشناس و كارشناسي ارشد مدرك كاغذي. به نظره من به تحصيل خودتون ادامه دهيد ،حالا اگر از رشتتون خوشتون نمياد ،اون يك بحث ديگر هست و مي تونيد با يك تحقيق و براساس علايق خودتون تغيير رشته بديد.
یه سوال دیگه:دروس تخصصی یا بهتر بگم سخت رشته فناوری اطلاعات که در پیش دارم رو معرفی کنید .ترم های بالا درسا سخت تره یا اسون تره؟
به نظره من كلا رشته ي فناوري اطلاعات رشته ساده تري نسبت به رشته هاي مثل مهندسي نرم افزار و سخت افزار و علوم كامپيوتر مي باشد و درس هاي ترم هاي بالاتر حالت خواندني و بيشتر مباحث مديريتي مي شود و عين ساير رشته مباحث رياضيان و برنامه نويسي خيلي كمتري دارد .
کد:
سوال سوم:از لحظه ای که انصراف میدم تا زمانی که برم خدمت چقدر طول میکشه و چه مراحلی باید طی بشه؟مرسی
بهتر ادامه تحصيل بديد اما هدفدار و با علاقه و مهارت
موفق باشيد
روزگار خوش