بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 18

موضوع: غذای پارتی ها -عصرانه -شام سرد

  1. #1
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    Icon13 غذای پارتی ها -عصرانه -شام سرد



    نکات
    سس سفید یا لبنیات شامل: 1ق پنیر خامه ای +1ق ماست شیرین + 1ق سس مایونز+ 1 ق م پنیر خامه ای + فلفل سفید +پودرسیر+ 1 پرپودر هل سفید و 1 پرپودر شوید این مقدارسس برای 2 عدد بیسکویت میباشد در صورت نیاز بیشتر درست شود
    مواد را از تازه ترین وتمیز ترینها انتخاب وخوب شسته
    توفو پنير سويا است ودر قروشگاه گوویندا در خانه هنرمندان طالفانی ویا گوویندا درخ کلاهدوز( دولت ) آناندا پاسداران، بهستان دهم، اختياريه جنوبی بفروش میرسد
    نوعی دیگریپنیر به آن گوشت گیاهی هم میگونید زیرا پروئین آن در حد گوشت میماند وبرای افراد گیاه خوار که گوشت مصرف نمیکنند جای گزین خوبی اسنت
    پنیرگیاهی نوع های مختلفی دارد بنام توفو کورد ومامسان یا گوشت گیاهی که همگی پنیرهای رزیمی وگیاهی هستند
    توفو منسجم اکسترا بگیرید که در اثر گرما وله واز هم پاشیده نشود وشکل خودرا خقظ نمایید
    نوعی از توفو نوعی غذای آماده هم اطلاق میشود هم بصورت خام وتفت داده ویا یخته میشود استفاده نمود
    ازنوعی توفو بجای گوشت خورشتها هم میتوان استفاده نمود
    توفو را هم میشود در منزل تهیه نمود به راحتی با شیر سویا وادویه ومزه
    تمام موادرا با مواد در ایران میتوانید جایگزین نمایید
    تمام موادرا از بازار تجریش و بهجت آباد ولوازم قنادیها وهایپر استار میتوانید تهیه نمایید
    تمام موارد را از روی عکس میتوانید درست نمایید
    در مهمانیهای کودکان و عصرانه وتولد ومهمانیهای رسمی ونوشایه های غیر از دوغ وشربت میتوانید استفاده نمایید
    آشپزی سریع برای مدت زمان بسیار کوتاه وبرای زمانی که حوصه آشپزی ندارید
    میتوانید مواد را با مواد دلخواه خود جایگزین نمایید
    اگر از بیسکویتهایایرانی مصرف می نمایید بیسکویت بیشتر از یکساعت در یخچال قرار ندهید
    اگر از بیسکویتهای خارجی مخصوص این کار استفاده مینمایید میتوانید تا 3 الی 6 ساعت در یخچال نگه داری نمایید
    در فصل پاییز وزمستان تا 8 ساعت هم در دمای نه چندان گرم بیرون از یخچال نگهداری نمایید
    در مورد مزه ها بدلیل شور بودن پنیر و بیسکویت در هماهنگی مواد دقت نمایید
    بهترین بیسکویت باید تردد با بوی انسانس و بدون بوی ماندگی و رنگ آن به سفیدی نزند
    با دسر های گرم وخنک میتوانیذ از این بیسکویتها استفاده نمایید
    اینها فقط یک ایده کوچک برای شما امیدوار که به خلاقیت شما کمک نمایید
    این غذا ها را با کمی تغییر ذائقه ایرانی وبا جایگرین کردن بعضی از مواد که در ایران یافته بشود ومیزان اندازه دونفره میباشد
    این غذا ها منوی جدیدیست وبا چند بار تکرار ذائقه شما قبول خواهد کرد
    میتوانید موادرا به ذائقه پسند خود نزدیک نمایید ولی با همین ذائقه هم خوشمزه وتنوع جذابیه .
    این غذاها منوی اکثر کشوهای اروپا وآمریکا میباشد ودر آسیا به تازگی رونق گرفته
    قصدم فقط ایده دادن بود ونگاهی به آشپزی ملل وتنوعی در آداب غذا وپذیرایی سریع وشیک

    با تشكر از مارال عزيز






    من همچنان بی امضاء









  2. #2
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    New1 کباب پنیر و میوه



    میوه سس پنیر سفید وصورتی پنیر چدار توفو








    من همچنان بی امضاء









  3. #3
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    New1 دندان دراکولا یا جن



    سیب های سبز و قرمز سس سفید + پنیر خامه ای خلال بادام بصورت عکس درست کتید






    من همچنان بی امضاء









  4. #4
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    New1 موزهای یخ زده

    دانه کامل ویا پرک گندم با ذرت و غلات موز کره بادم زمینی مارمالاد تمشک یا توت فرنگی چوب بستنی مانند شکل اول چوب بستنی را در موز فروبرده سپس موز را آغشته به کره و مارمالاد کرده ودر دانه کامل وپرک غلات غوطه ور نموده ودر فریزر گذاشته بمدت 1 الی2 به همین سادگی








    من همچنان بی امضاء









  5. #5
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    New1 پوسته سیب زمینی


    نان باگت ویا سیب زمینی سس خردل با گردو سس سفید شوید ویا ساقه کرفس ویا یک برش نازک فلفل سبز قلمی روغن زیتون
    سیب زمینی یا نان باگت جو را در فر یا روی آتش کبابی کرده تا مغز پخت شود سپس روی آنرا با سس خردل گردویی وسپس سس سفید وروغن زیتون پر کرده وروی آنرا با ساقه شوید و یا ساقه کرفس تزئین مینماییم








    من همچنان بی امضاء









  6. #6
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    New1 سبزی مدیترانه ای



    بیسکویت پنیر چدار سس سفید خیار ویا خیار شودر گوجه خلالی ویا فلفل قرمز کبابی بصورت عکس روی هم قرار میدهیم






    من همچنان بی امضاء









  7. #7
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    New1 سیب و پنیر




    بیسکویت شور ، سیب نازک ، دارچین سس عسل پنیر خامه دار با چدار بصورت شکل رویهم قرار بگیرد






    من همچنان بی امضاء









  8. #8
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    New1 کرم پنیر خیار


    C

    هویج و پیاز کوهی منظور پیازچه نقلی وسس پنیر با هم مخلوط کرده خیار از طول برش بشکل "قایق" از پوست خیارکمی برداشته با با پنیر خامه ای مخلوط سپس اضافه کردن نخود و لوبیا پخته یا کشمش وگردو هر کدام رامیپسندید را طبق دستور را پر کنید روی انرا با هویج باقی مانده تزئین مینماییم .







    من همچنان بی امضاء









  9. #9
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    New1 بیسکویت شکل صورت



    بیسکویت شور کالباس بوقلمون ، گوجه فرنگی پنیر چدار خردل مواد را رویهم چیده ودر فر قبلا گرم کردن به تمام مواد را مانند شکل چیده ودر° 350 f پخت 3 دقیقه یا تا زمان شروع به ذوب شدن پنیر شکلش نباید از دست بدهد








    من همچنان بی امضاء









  10. #10
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    New1 پیش غذا




    یک رول بزرک کالباس چهارگوش سس لبنیات (خامه مایونزماست پنیر وشوید ) خیارشور سس خردل روی کالباس چهارگوش پهن را سس خردل وسس لبنیات زده سپس خیارشور وکیوی را برش زده وداخ آن گذاشته بصورت رول در آورده وبرش زده وخلال کبریت وزیتوان سیاه تزئین مینماییم







    من همچنان بی امضاء









صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •