بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 19

موضوع: انواع ترشی مژی جون

  1. #1
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    Icon13 انواع ترشی مژی جون

    اکثر این ترشی هادر 5 قاره درست میشود وخاصه منطقه خاصی نیست ودستچین ملل میباشد وهر منطقه با وجود سبزی ومیوه جات بومی آن کشور ترشی را درست میکنند اما تنها کشورهای آسیای خاورمیانه ترشی را در حجم زیاد ووبصورت ترشی مصرف مینمایند در کشورهای اروپایی وامریکایی واقیانوسه ترشی بصورت مزه درست شده ودر کنار غذاهای خاص میل میشود وبصورت روزانه یا هفتگی درست ومورد استفاده قرار میگیرد








    ادویـــــــــه تـــرشــــی
    تخم شنبلیله کاج میخک گشنیز عناب چوب دارچین خردل قهوه ای هل کنجد




    دانستینها

    تمام مواد را بعداز شستن خوب خشک نمایید
    در تمام ترشیها سرکه باید روی مواد را پر نمایید تا کپک نزند

    در جای خنک ترشی را نگهداری نمایید
    دویه ترشی را برای ترشی های یکدست ویک رنگ درشت استفاده تمایید آسیاب نکنید تا جلوه ای به ترشی بدهد
    هرگز قاشق قلزی درون ظرف ترشی ننمایید واز قاشق چوبی استفاده نمایید زیرا قاشق فلزی در سرکه ایجادزنگ خواهد نمود ورسوب به ترشی راه پیدا خواهد کرد
    میوه های وسبزیهای شیرین نیاز به ادویه تند دارد ومخالف رنگ مواد
    میوه ها وسبزی های تلخ نیار به ادوبه شیرین ومخالف رنگ مواد
    بعضی از ترشی ها نیاز به هیدورکسید کلیسم که همان آهک میباشد که در عطاری و داروخانه موجود میباشد
    سعی نمایید برای ظاهر خوب ترشی مواد ترشی را زیاد ریز نکنید
    تمامی ترشیها به نمک وشکر برای تخمیر نیاز دارند
    برای غذاهای چرب از ترشی با طمع تند وشور استفاده کنید .وبرای غذاهای بدون چربی از ترشی ملس وشیرین
    افراد زیر 5 سال و افراد بالای 65 سال ترجیحا از ترشی استفاده ننمایند به علت فعل وانفعالات اسیدی در بدن
    به طور کلی با تمام میوه جات وسبزی جات میتوان ترشی ویا مربا درست کرد
    ترشی را به دلیل داشتن سرکه بعداز بازکردن حتما درون یخچال نگه دارید
    هرگز ترشی را زیاد درست نکنید به اندازه ماهیانه چون در تمام فصل سال میتوانید با میوها وسبریجات همان فصل ترشی درست کرده
    ودر تمام فصول سال میتوان ترشی درست کرده ودر یخچال نگهداری شود حتی در گرمترین روزهای سال واستفاده نمایید حداکثر از
    هر کدام 2 شیشه کوچک ترشی نگهداری نمایید .


    هواگیری به دوصورت یکی اینکه ظرف را بعداز بستن تکان داده وسروته روی میز میگذاریم تا حبابهای آن خارج شود ودومی درب شیشه را بسته وبا یک سرنگ مخصوص آشپزخانه وضدعفونی شده را ازروی درب داخل شیشه نموده وهوای داخل شیشه رامیگیریم







    با تشکر از مارال عزیز که اجازه ارسال این مطالب رو به من دادند





    من همچنان بی امضاء









  2. #2
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    New1 تـــــرشی ماهــــــی Pickled fish



    ماهی ساردین ویا سالمون 1 ع سرکه 2 ل نمک 2 ق غ میخک و خردل از هر کدام 3 عدد فلفل سفید 5/0 ق چ سیر 3 حبه

    ابتدا ماهی را پاک وشسته سپس در آب نمک یخ بمدت 20 دقیقه قرار داده وسپس خشک میکنیم تا آب نداشته باشد درون ظرف با ادویه وسرکه فقط یک جوش یزند سپس خنک کرده ودرون شیشه ریخته وهواگیری مینماییم







    من همچنان بی امضاء









  3. #3
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    New1 تـــرشی لوبیا سبز



    5/0 ک لویبا سبز 2 عدد فلفل سبز 1 میخک 1 سیر 1 ق م سنگ نمک 1 فنجان آب 2فنجان سرکه کمی شوید وجعفری خرد شده
    لوبیا را شسته وخورد کرده مقداری آب نمک را به جوش آورید واضافه کنید تا چند جوش بزند سپس لوبیارا با آب سرد آبکش کرده ومیگذاریم 2 ساعت خشک شود سپس درون شیشه با سیرو میخک وادویه ترشی را اضافه کردن وسپس سرکه و(2 ق روغن زیتون شوید وجعفری اگر دوست دارید) را ریخته ودرب آنرا محکم بسته وهواگیری مینماییم بعداز 1 ماه ترشی حاضر است







    من همچنان بی امضاء









  4. #4
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    New1 ترشی هندوانه

    هندوانه 1 برش یزرگ آب 2 ل نمک 2 ق س سرکه 2 ل شکر 3 ق س چوب دارچین 1 ع میخک 1 ع ادویه 1 ق چ
    ابتدا هندوانه را شسته وپوست میکنیم سپس مواد داخل آنرا تخلیه میکنیم وانگاه پوست سفید را در آب خنک و نمک بمدت 8 تای 12 ساعت قرارداده سپس از آب حارج کرده وابکش نموده ودر یک ظرف تمام مواد را با سرکه ریخته ودر روی آتش میگذاریم تا نیم پز شودبه مدت 10 الی20 دقیقه ودر آخر کار ادویه را اضاقه کرده و از آتش برمی داریم ومیگذاریم تا گرمای آن گرقته شود ولی سرد نشود ودرون ظرف ریخته ودرب آترا بسته هواگیری مینماییم ودر یخچال نگه مبداریم







    البته طرز دیگری هم هندوانه را درست میکند با آب آهک که به مدت 8 ساعت به مدت سه بار در آب آهک قرار بگیرد وسپس پخت با آب را انجام میدهیم وآنرا آبکش کرده خشک مینماییم ومجددا با سرکه وادویه پخته وکمی سرد کرده وآنگاه درون شیشه میریزیم این روند نیاز به دو روز زمان دارد





    ویا بصورت روش روسی که مانند عکس میباشد با همین مواد به اضافه شوید و پخت هم ندارد وتمام مواد با هم درون ظزف ریخته میشود حتی با تمام قسمتهای هندوانه





    نوع دیگر ا نهم از خود مربارا نه شربت آن را درون ظرف ریخته وادویه وسرکه را اضافه کرده وفقط یک جوش میزند واجاق را خاموش کرده واجازه میدهبم تا کامل سرد شود وسپس درون ظرف ریخته وهواگیری مینماییم









    من همچنان بی امضاء









  5. #5
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    New1 ترشی ترب قرمز وسفید


    ترب هرنوع یک کاسه سرکه روی ترب را احاطه نماید نمک 1 پر شکر 1 ق م خردل قهوه ای ویا میخک 3عدد فلفل سفید نصف ق چ
    تربهارا شسته و خشک میکنیم تا آب نداشته باشد سپس ظرق را از ترب وادویه نمک وشکر پر کرده درب را بسته وهواگیری مینماییم وبه مدت 30 روز در جای خنک بماند








    من همچنان بی امضاء









  6. #6
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    New1 ترشی چغندر



    چغندر 2 عدد شکر 1الی 2 ق س نمک 1 پر ادویه نصف ق چ سرکه به میران لازم
    چغندر را به اشکال گونا گون و یا با رنده درشت رنده مینا مییم و همه مواد را درون ظرف ریخته وبا سرکه یک جوش یزند تا چغندر نیم پز شود بعد کمی که از حرارت افتاد درون شیشه ریخته و هوا گیری کرده و در جای خنک قرار میدهیم به مدت 30 روز







    من همچنان بی امضاء









  7. #7
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    New1 ترشی گل لادن



    گل لادن ا کاسه نمک نصف ق چ سرکه قرمز ویا سفید به میزان لازم سیر 2 جبه میخک 2عدد
    گلهارا شسته خشک نموده بمدت 2 ساعت تا کلا آبش برود سپس درون شیشه ریخته وروی انرا با با سیر ونمک وسرکه پر میکنیم 4 روز درون کابینت میگذاریم سپس در یخچال نگه میداریم










    من همچنان بی امضاء









  8. #8
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    New1 ترشی آلبالو



    آلبالو 1 کاسه نمک نصف ق چ شکر 1 ق چ سرکه به میران لازم
    ابتدا آلبالورا از شاخه وبرگ پاک کرده سپس شسته ومیگذاریم 2 ساعت ابش برود سپس درون شیشه ریخته وروی انرا با نمک وشکر وسرکه پرمیکنیم و هواگیری مینماییم و بمدت 35 روز درون یخچال میگذاریم










    من همچنان بی امضاء









  9. #9
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    New1 ترشی تخم مرغ




    2 فنجان سرکه سیب یا سرکه سفید ، فلفل سیاه و سفید و 2 عددمیخک تخم مرغ به 6 عدد 2 عدد چغندر
    2 فنجان سرکه 2 ق س شکر
    جوشاندن تخم مرغ در آب با کمی نمک و سرکه. سپس پوسته تخم مرغ در آب سرد یک آن فرو شود و کنده شود
    سپس در یک ظرف سرکه وچغندر ونمک وادویه را جوشانده بمدت 10 دقیقه وچغندرها را خارج کرده
    با قرار دادن تخم مرغ در کف یک شیشه وگذاشتن 2 عدد میخک درون ظرف و سپس این مایع را پس از سرد شدن روی تخم مرع ها میریزیم
    اگر از سرکه رنگی استفاده مینمایید نیاز به چغندر نیست
    به هیچ عنوان هیچ کدام از مواد وظرف نباید خیس باشد درب آنرا بسته ودر کابینت تاریک وسرد گذاشته بمدت 1 ماه واگر از دمای کابینت اطلاعی ندارید وبا در منطقه گرم مانند جنوب کشور زندگی مینمایید از یخچال استفاده نمایید ولی دور شیشه را با آلومینیم پوشش دهید تا نور نبیند .
    برای رنگ از هر سبزی رنگ دار میتوانید در سرکه استفاده نمایید وبا از سرکه رنگ دار استفاده نمایید








    من همچنان بی امضاء









  10. #10
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    New1 ترشی کنجد وخیار



    خیار شور آبکش شده وخشک شده 2 ف ½ ق چ پودر فلفل قرمز ½ ق چ شکر 2 ق چ روغن کنجد
    1 ق چ خرد کرده سیر 2 برگ پیازچه خرد شده ½ ق چ دانه های کنجد

    تمام موادرا عینا از روی عکس آماده نمایید وهمان لحظه نوش جان فرمایید اگروقت کم دارید ونیاز به ترشی این بهترین گزینه میباشد











    من همچنان بی امضاء









صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •