نوشته اصلی توسط مژگان اه ...پس جریان اینه .من که حس کردم از این موضوع ناراحتید تو همین پاتوق خوندم که متهم به گاز گرفتن هم شدم .والا ما کلا در خدمت دوستان هستیم هر جور شما مایل باشید من کوتاهی نمی کنم اگه میتونی بیا منو بزن!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یو گیم اور
حاج خانومم اومد هیسسس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! سلام حاج خانوم، نینجای خودم
نوشته اصلی توسط 50cent طه گفت اگه میتینگ بذاریم یکی هست که میخواد گاز بگیره منم همونو میگم من تخصص تو گاز گرفت سه تا طه دارم شما خیالت راحت نوشته اصلی توسط 50cent اگه میتونی بیا منو بزن!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یو گیم اور
من همچنان بی امضاء
نوشته اصلی توسط مژگان من تخصص تو گاز گرفت سه تا طه دارم شما خیالت راحت واسه من از این تخصصا دارین ای کیل یو قبله اینکه یو کیل می!!!!!!!!!!! از الانم میخوام تمرین کنم
نوشته اصلی توسط 50cent ای کیل یو قبله اینکه یو کیل می!!!!!!!!!!! از الانم میخوام تمرین کنم فارسی را پاس بدار وگرنه
نوشته اصلی توسط مژگان فارسی را پاس بدار وگرنه ترانزلیت تو مشهدی=ترجمه شده به میشدی مکشمت قبله ایکه تو موره بکشی
سلام حاجی جون:دی میبینم که لاو میترکونی با بروبچ:دی شما که امشب میای خونه دارم برات:دی مژگان جونم چطوره؟:دی خوبی خانومی؟:دی
نوشته اصلی توسط 50cent ترانزلیت تو مشهدی=ترجمه شده به میشدی مکشمت قبله ایکه تو موره بکشی خدا بگم چیکارت کنه !
نوشته اصلی توسط s@mi سلام حاجی جون:دی میبینم که لاو میترکونی با بروبچ:دی شما که امشب میای خونه دارم برات:دی مژگان جونم چطوره؟:دی خوبی خانومی؟:دی حاج خانوم ای چه عکسه جوادیه وخی عوضش کن دلم بد رفت ازت. واسه مژگان لاو ترکوندم که اونم راه دوری نمیره
نوشته اصلی توسط مژگان خدا بگم چیکارت کنه ! قصده ما یا همون هدفه ما رضایته مشتریست
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن