با سلام خدمت كاربران باشگاه بخصوص دوستات عزيز بخش فعال پاتوق پيام نور مشهد
همانظور كه وعده دادم اين تاپيك راه انداختيم تا براي اين بخش فعال و پورشور پاتوق پيام نوري مدير لايق و درستكار بر اساس نظره شما عزيزان انتخاب كنيم و اين بخش پاتوق پيام نوري هم صاحب دار بشه و مدير بتونه اين بخش فعال رو مديريت و پرمحتواش كنه.
خوب همانظور كه توي تاپيك پاتــوق دانشجويـان دانشگاه پيام نور ◄ مــشهــد ► توي پست 1175 كانديدا رو مشخص و اعلام كرديم هر يك از دوستان كه نظرتون رو در مورد كانديدا ها مطرح كنند كه بعضي از اين دوستان اين لطف رو كردند و ازش ممنون هستم.
حالا نوبت راي دادن و نظرسنجي نهايي به كانديداي مدنظرتون زا ميان 5 كانديداي معرفي شده براي مديريت در بخش پاتوق پيام نور مشهد هست.
خوب 5 كانديدا به شرح زير است:
1- كاربر okhi (اقا سينا)
2- كاربر S@mi (سميرا خانوم)
3-كاربر 50cent (حميد اقا)
4-كاربر~NEGIN~(نگين خانوم)
5- كاربر sonia67(سونيا خانوم)
دوستا گلم قبلا از راي دادن به كانديد موردنظر حتما اين نكات زير رو رعايت كنيد
1- شركت در اين نظرسنجي آزاد هست و هريك از دوستان مي تونه در ان شركت كند يا نكند بنابراين خواهش و تمنا دارم كه از پرداختن به موضوعات سياسي و نامربوط به اين نظرسنجي اكيدا خودداري كنيد كه در غير اين صورت شرمنده تون خواهم شد
2- اين نظر سنجي تك راي نيست يعني هر كاربر مي تونه هم زمان به 5 كانديدا يا هر چند از كانديداهاي مدنظرش راي بده.
3- امكان تقلب در اين نظرسنجي اصلا وجود ندارد چون خودم بطور مستقيم بر ان نظارت دارم و در صورت مشاهده تخلف(مثلا ساخت يوزه جديد جهت دادن راي) با اون كاربر متخاصي برخورد ميشه.
4- اين نظر سنجي در صورت انصراف و عدم توانايي ادامه ي مديران مربوطه بخش پاتوق يا هر مورد ديگر هر ترم يكبار برگزار مي شود .
5-كلا مديريت در باشگاه وبخصوص در بخش پاتوق پيام نور مشهد بسيار ساده هست و كاربري كه به عنوان مدير اين بخش از سوي كاربران انتخاب شده اصلا نگران نباشد كه مديريت كاري سختي هست! چون اولا كاره بسيار ساده هست و ثانيا من و مژي خانوم هميشه در هر زمينه كمك و همراهش خواهيم بود
6- دوستان و كاربران كانديدا مي تونند برنامه ها و كارهايي كه در اينده بعد از مدير شدن انجام خواهند در اين تاپيك مطرح كنند،به عبارتي در اين تاپيك مي تونند تبليغات در مورد كانديد بودنشو رو انجام بدند ،اما با رعايت ادب و احترام و در صورت توهين به شخص يا مكان خاصي با انها برخورد مي شود.
7- دو كانديد برتر بعد از نظرسنجي به عنوان مديران بخش فعال پاتوق پيام نور درنظر گرفته خواهد شد.
منتظره شركت در نظرسنجي و بيان نظرات و ديدگاهاي شما دوستان عزيز هستيم
باتشكر.طه/مديريت باشگاه
روزگار خوش