من خوشحالم از اینکه ایرانیم و در عصر حاضر هستم زیر سلطه زور نیستم رهبران کشورم با همه کاستی هایی که دارن جیره خور امریکا نیستن
کشورم اگه تحریمه اگه وضع اقتصادی بیداد میکنه اینقدر مردونه وایسادیم که تحریم ها رو دور بزنیم تو تولید دارو تو صنعت تو علم و دانش یک خط درمیون جزو کشور های اول دنیا باشیم
افتخار میکنم الان زن ارج و قرب داره تو جامعه زن همراه مرد جامعه شو میسازه
مهم نیست دشمن هامون چی فکر میکنند مهم اینکه ادم های روشن فکر و دنیا دیده ما رو شناختن همیشه اکثریت دلیل بهترین بود نیست چون اکثر جامعه های جهانی ما رو تروریست میخونند ایا ما تروریستیم یا تکفیری های سوری تروریست هست/؟ با این اوصاف دیدگاه جهان در مقابل تکفیری های سوری جیه؟
یادم نیست جمله دقیق امام خمینی رو اما روی سخن شون این بود که هرجا دیدید که دشمنان عصبانی شدن و سعی در تخریب شما داشتن بدونید راه درست اومدید چون اینقدر برخلاف میل دشمنان تون عمل کردید که اون ه رو به انجام این کارها واداشتید
برعکس اینکه شما فکر میکنی همه افکار علیه ایرانی و ایرانی ها خرابه خیلی ها همچین فکری نمیکنند ایران و ایرانی کشوری ازاد و مردمی ازاد میدونند که زیر بار زور و سلطه نمیرن
ما خیلی مشکلات تو کشور مون داریم گرونی . فقر.فحشا... اما بالاخره درستش مکنیم
کشور چین که الان میبینی بعد جنگ جهانی چنان به فلاکتی افتاد که هیچ کسی فکرش نمیکرد روزی بشه ابر قدرت اقتصاد جهان چرا ؟؟ چون مردم و دولتش پشت به پشت هم کشور شون ساختن ایمان داشتن به اینده مردم یکسال با کمترین حقوق برای کشور شون کار کردن تا رسیدن اینجایی که الان هستن