-
لگیمات ( یکی از انواع شیرینی های مخصوص ماه مبارک رمضان)
آرد سفید+ نشاسته+ ماست+ مایه خمیر+ زعفران+ گلاب+ هل+روغن
به ازای هر لیوان آرد سفید 3 قاشق.غذاخوری نشاسته، نصف ایوان ماست، مایه خمیر یه قاشق پر ، زعفران- گلاب- هل- روغن به میزان لازم.
آرد سفید و نشاسته رو با مایه خمیر مخطوط کرده و مقدار خیلی کمی روغن میریزم به اندازه ای که گلوله بشه بعد ماست میزیزیم بعد گلاب و زعفران و هل میریزیم و ورز میدیم تا حدی که کش بیاد سپس در جای نسبتا گرم به مدت 3 تا 4 ساعت نگه میداریم تا خوب پف کند بعد در روغن فراوان به اندازه یک گلوله با قاشق برمیداریم و میریزیم در روغن سرخ شود .
بعد از سرخ شدن بلافاصله در شیره میریزیم (شیره از قبل آماده و باید سرد باشد) بلافاصله که انداختیم داخل شیره باید سریع درش بیاریم تا زیاد به خوردش نره.
طرز تهیه شیره:
یک لیوان شکر را با دو لیوان آب مخلوط می کنیم و کمی زعفران و گلاب را هم به آن اضافه می کنیم و روی گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید و مواد مثل عسل غلیظ شود.
پس از سرد شدن شیرینی ها را در آن می زنیم.
این نوع شیرینی مخصوص ماه رمضان هستش (یکی از انواع شیرینی های مخصوص ماه رمضان)
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن