مردم فکر می کنند حداکثر دو یا سه راه برای غذا درست کردن با تخم مرغ هست.اما به روش های مختلفی می توانید تخم مرغ را بپزید و یا با مواد دیگر ترکیب کنید.
1- تخم مرغ در فر
پختن تخم مرغ در فر هم ساده است هم قیافه و ظاهر خوبی هم دارد. درحالیکه در اکثر دستور پخت ها پنیر، کره و خامه وجود دارد، این مدل درست کردن تخم مرغ به هیچ مواد دیگری نیاز ندارد. درحقیقت می توان محصولات لبنی را کاملا از نیمرو حذف کرد. فقط اگر مقداری شیر سویا، پنیر خامه ای، گوجه فرنگی، ژامبون، اسفناج و پیازچه استفاده کنید خیلی خوب می شود. می توانید از سبزیجات دیگر هم استفاده کنید. تمام آنها را در ماهیتابه ریخته و چند دقیقه ای در فر بگذارید.
2. تخم مرغ تند
این مدل تخم مرغ برای پیک نیک، مهمانی یا برای شام حاضری خوردن فوق العاده است. برای آماده سازی این روش کلاسیک لازم است تخم مرغ ها را بگذارید خوب آب پز شود. زرده را نرم و خمیری کرده و با مایونز مخلوط کنید. به آن مقداری خامه ترش، نمک و فلفل برای مزه دار کردن اضافه کنید. این غذا سریع آماده شده و برای مهمانی ایده آل است. می توانید ادویه و سبزیجات هم اضافه کنید.