بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 2 اولیناولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 از مجموع 15

موضوع: چرا اقایون نسبت به ازدواج بی رغبت شدن ؟؟؟؟؟؟؟؟

amir26arak آواتار ها
    • 650

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    Phalsaphy
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط ستاره ی سهیل 10 نمایش پست ها
    دلیلش می تونه این باشه که خانواده ها به تحصیل اهمیت میدند و پسرا باید درس بخونن و برن دانشگاه
    نه دلیلش این نیست که خانواده ها به تحصیل اهمیت میدن دلیلش این تنها گزینه برا اکثر مردم درس خوندن با هزار امید و ارزو درس می خونن که برن سرکار
    اخر سر طرف میشه مهندس الکترونیک بعد مسافر کشی میکنه
    من با چشم خودم زیاد دیدم طرف لیسانس داره میره برا کار میگه من دیپلمم
    من الان تو دوستام دارم طرف 40 سالشه شرایط ازدواج روو داره بش میگم چرا الان دیگه ازدواج نمی کنی ؟؟ میگه اون زمانی که تو اوج جونی بودم با تنهای مجبور شدم بسازم
    الان تو این سن ازدواج کنم که چی بشه؟من به تنهایی عادت کردم دیگه اگه بخوام برا تشکیل خانواده ازدواج کنم میشم بابا بزرگ فرزندم هستم
    اگه بخوامم برا مسایل دیگه ازدواج کنم میرم کیش دبی وغیره هم مسافرت خارجی کردم هم باقی مسایل خرجش هم از ازدواج کمتر نگرانی این هم ندارم که طرفم مهریش رو اجرا بذاره و چیزی که با زحمت تو این سالها بدست اوردم از چنگم در بیاره می گفت اگه منو کسی برا خودم می خواست زمانی که شرایط مالیم اینطور نبود منو قبول می کرد نه الان به خاطر پول زنم بشه و بعد مهرش رو اجرا بذاره بره با دوست پسرجون سابقش ازدواج کنه برا همین عمرا دم به تله بدم

من هم در اخر دیدم بی راه نمیگه و گفتم افرین کار درستی میکنی دود از کنده بلند میشه

roya 90 آواتار ها
    • 805

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    cvvfv
    شغل , تخصص
    cvsvs
    رشته تحصیلی
    vs
    راه های ارتباطی

جدا از تمام مواردی که دوستان ذکر کردند و همشون به نوعی درست هست

سن ازدواج تو فرهنگ ما رفته بالا و همین مسئله انتخاب رو سخت گیرانه تر میکنه حالا دلیلش یا دانشگاه رفتنه یا خیلی چیزای دیگه

یه زمانی می گفتند دختر که رسید به 20 باید به حالش گریست در مورد پسرا هم همینطور بود
    طرف همین که پشت لبش سبز میشد زنه رو می نداختن تو بغلش

ولی این دوره زمونه زود ازدواج کردن رو نشونه ی بی فرهنگی می دونن. بالاتر رفتن سن ازدواج دختر و پسر رو مشکل پسندتر میکنه!

شرایط مالی هم خیلی ملاک شده
    تجمل گرایی دلیل دیگشه
    10 ، 20 سال پیش پسرا زن می گرفتند تا چند سال تو خونه بابا مامان می موندند حتی شاید دوتا سه تا پسر تو یه اتاق پیش خانواده زندگی میکردند تا خونه دار بشن
    اما حالا کسی این سبک زندگی رو قبول نداره قبول هم داشته باشه اگه تا آخر عمر هم بابا مامان باشه خونه نمی تونه بخره ..........

انفجار جمعیت بعد ار انقلاب ، عدم برنامه ریزی صحیح برای آینده ی جوانان و هزار و یک دلیل که می ذارم باقی رو دوستان بگن
    مخصوصاً آقایون که موضوع صحبت هستند

saeidking آواتار ها
    • 1,727
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    وجدان
    شغل , تخصص
    کارشناس امور کشاورزی
    رشته تحصیلی
    مهندسی آب و خاک
    راه های ارتباطی

تنهایی زندگی کردن خیلی بده,آدم تنها,هیچی نداره

الهی هیچ آدمی تنها نمونه

اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)

http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg

petra_na آواتار ها
    • 523

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط amir26arak نمایش پست ها
    به نظر من دلیل اصلیش بر مبگرده به بیکاری دستمزد پایین نرخ بالای زندگی اهن پرست بودن خانوما شما اگه دقت کنید سن ازدواج در حال زیاد شدن
    فبلا طرف سیکل یا دیپلم میگرفت میرفت خدمت می اومد استخدام یه شرکت یا سازمان می شد می دونست ایندش تضمین بود سریع خونه می خرید می تونست زندگی چندتا بچه رو تامین کنه
    ولی الان خودتون بنگرید
    در ضمن من نمی دونم چرا هر چی جلوتر می ریم دختر ها مادی تر میشن؟؟؟؟ مثلا یه دختر دهه 60 خیلی درکش معنوی تر از زندگی تا یه دختر دهه هفتادی
    برا ما دهه شصتی ها تک پر بودن ارزش بود چه دختر چه پسر ولی تو دهه هفتادی ها تک پر بودن از فرهنگ لغت شون برداشته شده چه دختر چه پسر رابطه رو یه اباب بازی برای تفریح می دونن شاید ما ها اشتباه فکر می کردیم چشم و گوش بسته بودیم نمی دونم
    کاملا با نظرت موافقم فقط مادی بودن ربطی به دهه ی60یا70 نداره،شخص پر توقع پر توقع هر دهه ای که میخاد باشه حتی40
    بنظرم شرایط زندگی خیلی سخت شده قبلا مامان بابا انتخاب میکردن بچه قبول میکرد حالا بچه انتخاب میکنه بعد مامان بابا قبول میکنن،در واقع زندگی شده میلی طرف2سال نامزده بعد2سال برمیگرده میگه اخلاقمون با هم نمیسازه آخه آدم عاقل2سال کور بودی؟که متوجه نشدی؟

petra_na آواتار ها
    • 523

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط saeidking نمایش پست ها
    تنهایی زندگی کردن خیلی بده,آدم تنها,هیچی نداره

الهی هیچ آدمی تنها نمونه

انشالله انشالله

صفحه 2 از 2 اولیناولین 12

برچسب برای این موضوع