دولت بايد با هزينه‌كردي كه كاربرد ملي داشته باشد، در تحقق اهداف دوركاري گام بردارد كه سرمايه‌گذاري برروي خطوط پرسرعت اينترنت يكي از اين موارد است.
عليرضا پورمددي در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين‌كه دوركاري به جابه‌جايي‌هاي فيزيكي نياز ندارد اظهار كرد: هركاري كه انجام آن به حضور فيزيكي در محل نياز نداشته باشد مي‌تواند به صورت دوركاري انجام شود.
وي عنوان كرد: طرح دوركاري را مي‌شود براي تمام مشاغلي كه انجام آن در بسترهاي اطلاعاتي امكان‌پذير باشد انجام و آن را بسط داد و بايد دانست كه انجام كارهايي نظير عمليات بانكي و نظاير آن را مي‌توان در گستره دوركاري قرار داد؛ هرچند تمام كارها را هم نمي‌شود از اين طريق انجام داد زيرا گاهي اوقات نياز است كه وسيله خرابي را براي تعمير به مركز خاصي برد.
او با اشاره به اين‌كه حجم زيادي از نيازهاي نرم‌افزاري آمريكا در هندوستان انجام مي‌شود تصريح كرد: متاسفانه در كشور ما دولت الكترونيكي بسيار مطرح است در صورتي كه بسترهاي ارتباطي ما هنوز فراهم نيست و به عنوان مثال براي استفاده از اينترنت بايد چندين دقيقه به علت سرعت پايين منتظر باز شدن صفحات اينترنت بمانيم.
پورمددي لازمه راه‌اندازي شبكه ملي و اينترنت پر سرعت را تجديدنظر در زيرساخت‌ها عنوان و تاكيد كرد: در اين راستا بايد به هر مشترك تلفن ثابت امكاناتي ارائه شود تا كاربران از طريق آن درگاه به شبكه متصل شوند و سرويس‌هاي ضروري در اختيارشان قرار بگيرد هم‌چنين كاربران بتوانند از اين درگاه و با انتخاب خود از سرويس‌هاي شركت‌هاي ارائه‌كننده اينترنت پرسرعت استفاده كنند.
او افزود: اينترنت دايل‌آپ به زماني مربوط است كه رواج اينترنت مانند امروز نبوده و مباحثي از قبيل دوركاري هم مطرح نبود؛ در حال حاضر دولت بايد با هزينه‌كردي كه كاربرد ملي داشته باشد، در تحقق اهداف دوركاري گام بردارد كه يكي همين سرمايه‌گذاري برروي خطوط پرسرعت است.
وي با ذكر اين‌كه "سنگ بزرگ علامت نزدن است" بيان كرد: تا زماني كه بستر مناسب تله وركينگ فراهم نشده است نبايد راجع به آن صحبت كرد و تنها يك حركت و گام نسنجيده مي‌تواند باعث زده شدن عده‌اي از افراد از اين موضوع شود.
اين كارشناس گفت: در كشورهاي ديگر، دولت‌ها درصدد ارائه اينترنت با پهناي باند بالا به روستاها هستند زيرا به اين نتيجه رسيده‌اند كه خيلي از مباحث كشاورزي و دامداري مي‌توانند با كمك فن‌آوري اطلاعات موجب بالا رفتن توليد شود اما هنوز اين نوع ديدگاه‌ها در كشور ما وجود ندارد و فكري اساسي و منسجم در اين موارد اتخاذ نشده است.
او فيبر نوري را يكي از اصلي‌ترين زيرساخت‌هاي فن‌آوري كشور دانست و خاطرنشان كرد: مخابرات مدعي است كه چندين هزار كيلومتر فيبر نوري در كشور گسترده است اما چه فايده‌ كه هنوز به مرحله كاربرد و كارايي مطلوب خود نرسيده‌اند و خيلي از آن‌ها هنوز كاربرد همگاني ندارد.
پورمددي وزارت ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات را از متوليان اصلي طرح دوركاري دانست و ادامه داد: در درجه دوم بخش خصوصي است كه هنوز فعاليتش جدي گرفته نشده است هرچند ممكن است معذوراتي در ايجاد فضا براي بخش خصوصي وجود داشته باشد.
او در پايان، فرهنگ‌سازي را براي اجراي تله‌وركينگ موثر دانست و ابراز كرد: در اين بخش بايد به سرمايه‌گذاري رسانه‌هاي ارتباطي مثل صدا و سيما اميدوار بود تا بتوانند با زباني ساده نيازهاي بخش فن‌آوري اطلاعات را نمايش بدهند و موجبات بالا بردن فرهنگ استفاده از اين بستر را فراهم كند.