بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 5 از 7 اولیناولین ... 34567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 از مجموع 65

موضوع: چرا؟؟؟(لطفا تمام دوستانی که میخونن نظر بدن)

mojgan77 آواتار ها
    • 761

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته بخش پاتوق باشگاه
    راه های ارتباطی

دوستان توجه کنید ما با این چرا ها ,آشنا هستیم اما چیزی که مورد نظر ماست اینه که چرا فرضا من که یک دختر از یک خانواده مسلمان هستم ودر جامعه اسلامی زندگی میکنم بابت داشتن حجاب کسی منو از دانشگاه اخراج نمی کنه حسرت شنیدن صدای اذان رو ندارم با پوشش نامناسب میام بیرون من میدونم از نظر دینم این کار چه حکمی داره حالا دوستان میخواهیم اینو بررسی کنیم که اشکال اساسی کجاست.آیا از جامعه است یا اطلاع نداشتن کافی راجع به دین خودمون؟چه راهی وجود داره که من به این نتیجه برسم که به عنوان یک مسلمان که فرضا اطلاع کافی راجع به دینم هم ندارم به سوی این موضوع که راجع به دینم بیشتر بدونم برم.با فرض این که مثلا من حوصله نشستن پای صحبت کسی رو ندارم منو نصیحت کنه ویا با فرض اینکه من علاقه به خوندن کتابهای فلسفی ندارم حلا ممکنه برای این بی علاقگی دلیلی داشته باشم که از نظر خودم مورد قبول هست چه راه دیگهای برای آشنا شدن من پیشنهاد میدین .بقیه مسائل هم به همین نحو .
    ممنونم

moo2010 آواتار ها
    • 1,499

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته بخش فیزیک
    محل تحصیل
    پشت دریاها
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    فیزیک اتمی و ملکولی
    راه های ارتباطی

من در صفحه اول همین تاپیک در مورد موضوع توضیح خودم رو دادم و به نظرم کافی بود .

این توضیح رو بدم بد نیست
    به هر دلیلی در ما کشور انقلاب شد و در یک کشور اسلامی ، قوانین دول اروپایی را اجرا کردند !!! اما طی سالهای بعد قوانین را تصحیح کردند که همین آزمایش و تصحیح به ضرر مردم جامعه ما بود و اشتباه محض شان این بود که از اول قوانین اسلامی را پیاده نکردند و از راه امام خمینی فاصله گرفتند .
    خودتون می دونید ، وقتی یک سیستم طراحی میشه و اجزای اون کنار هم قرار می گیره برای اینکه درست و کامل نتیجه مطلوب رو بده ، باید تمامی اجزا با هم و به صورت کامل تعامل و کار کنند . اما در نظام سیاسی و اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی و... ما این اجزا با یک انحراف و چند دستگی به فعالیت پرداخته اند و کاملا یا تا حدودی در بخش هایشان از اهداف انقلاب فاصله گرفتند و جنگ بر سر قدرت را به وجود آوردند تا گروهی در آتش خودخواهی و جاه طلبی افرادی معدود بسوزند . همین مسئله باعث می شه که انقلاب به دستاوردهایی که پیش بینی کرده بود ، نرسه یا دیر برسه .

به دلیل ناکار آمدی یا نقص در تصمیم گیری ها و اجرای احکام و قوانین کشور یا خلل عمدی در نتیجه خروجی سیستم نظام کشوری ، این دید به وجود می آید که نظام حاکم بر کشور صلاحیت اداره کشور رو نداره .

اما این مطلب رو باید در نظر داشت که کشور ما تحت فشار عوامل خارجی و خیانت کارهای داخلی هست و تا الان توانسته به خوبی شرایط رو اداره کنه و این خودش یک نقطه قوت هست که ما ایرانی ها معمولا نمی بینیم .

مدتی هست اندیشمندان اسلامی ما به این مسئله پی بردند که باید نظام حکومتی را کاملا اسلامی کرد و اقتصاد اسلامی و همایش هایی با مظمون اسلام در راستای همین فعالیت ها است .

نظام ما مشکل دارد و غیر قابل انکار است ولی نباید با یک مشکل به صورت تخریبی و نقد یک طرفه برخورد کرد ، بلکه باید تصحیح و ترمیم کرد .این کار عاقلانه تر و به صرفه تر است .

در کل برای اصلاح یک جامعه باید اول نظام حاکم و قوانین آن اصلاح شود و سپس مردم جامعه (منظور من این نیست که کل بدنه حاکم بر کشور فاسد یا ناکارآمد هستند )

بهتره از موضوع فاصله نگیریم و به بحث های سیاسی وارد نشویم که پایانی نداره ( تجربه نشون داده )
    حسنت به ازل نظر چو در کارم کرد
    بنمود جمال و عاشق زارم کرد
    من خفته بدم به ناز در کتم عدم
    حسن تو به دست خویش بیدارم کرد

زهره محبی آواتار ها
    • 427

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    کرج
    راه های ارتباطی

در جواب به دوست عزیز
    جواب:
    من گفتم اونی که شما به عنوان مبلغ میشناسید یه گرگیه که لباس گوسفند پوشیده...
    به نظرشما هر کس که لباس روحانیت بپوشه مبلغ دینه؟؟؟اول ما باید تکلیفمون را مشخص...
    در ضمن سعی کنید با مدرک جواب بدید این دوستمون میتونه مدرکی رو کنه دال بر این کار هایی که مسئولین میکنن..؟؟؟
    من نمیخوام طرف کسی را بگیرم ولی این حرف دوستمون ناشی از عدم شناخت نظامه....
    شاید بگی مگه شما میشناسید ؟؟؟؟ نه من نمیشناسم ولی سیاست که معلومه..
    بد بعضی از مردم اینه که از روی جهل و نادانی حرف میزنن برای نمونه:

چرا ایران به عراق ,افغانستان ,فلسطین و .... کمک میکنه اگه یه کم فقط از سیاست خارجه میدونستن این حرف ها را نمیزدن....
    چرا بنزین سهمیه بند شده
    چرا دولت این کار را کرده چرا اون کار را کرده و.....

در ضمن وارد مبحث سیاسیش هم نمیشم در مورد نظام و غیره دلیلش هم بماند.../.

نکته اول :من اصلا از بعد سیاسی بحث نکردم که اگه می خواستم در اون مورد صحبت کنم باید به موارد دیگه اشاره می کردم به نظر میرسه شما آدم متعصبی هستید همین تعصب شما باعث می شه منطقی به موضوع نگاه نکنید منظور من از مسئولین ولایت فقیه یا ریاست جمهوری یا حتی وزرا هم نبود شهردار یه منطقه مدیر یه اداره حتی کارمندا همه مسئولند پس تا وقتی از منظور کسی مطلع نیستید سریع موضع گیری نکنید .
    نکته دوم : در مورد مبلغ دین مسلما یه شخص روحانی عملش و حرفش بیشتر مورد توجه و الگوست تا من و شما
    نکته سوم : متاسفانه دروغ که یکی از گناهان کبیره است الان بسیار باب شده به عنوان مدرک همین ماجرای برنج های وارداتی آلوده به سرب که تکلیف مردم معلوم نیست
    در آخر تاثیر رفتارهای این چنینی را نمی توان کتمان کرد.

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    شيروان خراسان شمالی
    شغل , تخصص
    كارمند
    رشته تحصیلی
    جغرافيا
    راه های ارتباطی

دین خیلی خوبه اما در اون نباید افراط وتفریط باشه که ما بزور چیزی را به دیگران تحمیل کنیم

moo2010 آواتار ها
    • 1,499

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته بخش فیزیک
    محل تحصیل
    پشت دریاها
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    فیزیک اتمی و ملکولی
    راه های ارتباطی

با نظر دوستمون موافقم تا از روی علم و تعقل به دین نرسیم ، فایده ای نداره . برای همین در اسلام گفته شده که پیامبر درونی عقل هست .
    حسنت به ازل نظر چو در کارم کرد
    بنمود جمال و عاشق زارم کرد
    من خفته بدم به ناز در کتم عدم
    حسن تو به دست خویش بیدارم کرد

DEH-AB آواتار ها
    • 331

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تفت
    شغل , تخصص
    دانشجوی بیکار ؟؟؟
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط okhi نمایش پست ها
    جناب Deh-ab عزیز
    اولا که بهتره در نوع به کار بردن کلمات ادب بیشتری به کار ببرید البته شخصیت منو که میشناسین ولی هر چیزی جایی داره

دوما این که وقتی به دنیا میای تو گوشت اذان میگن میشی مسلمان بهش میگن تحمیل حالا چه درست چه غلط چون اگه ازش برگردی اعدامت میکنن.

خدمت mojgan عزیزم عرض کنم همه مشکلات فعلی ما فرهنگیه، یعنی ناشی از بی فرهنگی ماست که این بی فرهنگی به خاطر سیستم کاملا غلطیه که ما الان گرفتارشیم

حالا چه yamahdi عزیز خوشش بیاد چه نه سیستم فعلی کشور ما کاملا ایراد داره ما به جای اینکه فرهنگ درست لباس پوشیدنو به بقیه یاد بدیم راه افتادیم تو خیابونا به زور چوب چادر سرشون میکنین.

همین امروز جلوی چشمام طوری دختر مردمو پرت میکردن تو ماشین که من تعجب کردم اینا واقعا انسان هستن یا نه

ولی مهمترین چیز اینه که خرابیه سیستم هیچی از مسئولیت ما کم نمیکنه چون آخرش خودمون مسئول کارایی که میکنیم هستیم

ببخشید سرتونو درد آوردم
    سلام:
    چه عجب اقا سینا تشریف اوردن و محفل ما را نورانی کردن....

اولا که بهتره در نوع به کار بردن کلمات ادب بیشتری به کار ببرید البته شخصیت منو که میشناسین ولی هر چیزی جایی داره
    جواب:میتونید بگید من کجا بی ادبی کردم.؟.؟.من سعی میکنم هیچ وقت کسی را ناراحت نکنم اگه هم چنین اتفاقی بیفته از طرف عذر خواهی میکنم حالا چه مقصر خودم باشم چه طرف...
    اگه کسی ناراحت شده از حرفهام من از او معذرت میکنم...

دوما این که وقتی به دنیا میای تو گوشت اذان میگن میشی مسلمان بهش میگن تحمیل حالا چه درست چه غلط چون اگه ازش برگردی اعدامت میکنن.
    جواب:نه دوست عزیز این فقط یه سنته نه چیزه دیگری....
    بله اعدام میکنن اما این قانون اجرا نمیشه یعنی من تا حالا ندیدم اجرا بشه اگه شما دیدی بگید من بدونم.؟.؟.
    شما دوست عزیز میدونید انسان مسلمان یا شیعه به چه کسی میگن؟؟

خدمت mojgan عزیزم عرض کنم همه مشکلات فعلی ما فرهنگیه، یعنی ناشی از بی فرهنگی ماست که این بی فرهنگی به خاطر سیستم کاملا غلطیه که ما الان گرفتارشیم...
    جواب:
    به نظر من نه اصلا هم این طور نیست ناشی از همون دو علت است که پیامد جهله...

حالا چه yamahdi عزیز خوشش بیاد چه نه سیستم فعلی کشور ما کاملا ایراد داره ما به جای اینکه فرهنگ درست لباس پوشیدنو به بقیه یاد بدیم راه افتادیم تو خیابونا به زور چوب چادر سرشون میکنین.
    جواب:
    من نمیگم سیستم مشکل نداره مشکل تو همه جامعه ایی هست. جامعه ایی که مشکل نداره یه جامعه آرمانیه که هدف اسلام است...
    میشه بگید کجا با زور چادر سر مردم کردن ((البته مردم نه بد حجاب)) ؟؟؟بلکه دارن با بدحجابی مقابله میکنن....

همین امروز جلوی چشمام طوری دختر مردمو پرت میکردن تو ماشین که من تعجب کردم اینا واقعا انسان هستن یا نه.
    جواب:
    مطمئن هستید ادم ربایی نبوده؟؟؟
    دوست عزیز اینا مال قدیم بوده الان اینجور رفتار نمیکنن....

ولی مهمترین چیز اینه که خرابیه سیستم هیچی از مسئولیت ما کم نمیکنه چون آخرش خودمون مسئول کارایی که میکنیم هستیم.
    جواب:
    اره همین طور هست..
    به قول معروف:"هر کسی را تو گور خودش می خوابونن...

DEH-AB آواتار ها
    • 331

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تفت
    شغل , تخصص
    دانشجوی بیکار ؟؟؟
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

هیچ کدوم از این چیزا که گفتین مبارزه با دین نیست ولی خوب کجا هست؟؟؟؟

متاسفانه حاکمیت ما داره به خاطر بازی قدرت خودش و .... که خودتونم کاملا میدونین با این بهونه ها مردم رو سرکوب میکنه و مخالفاشو از میدان به در میکنه.

وگرنه فساد اقتصادی و اجتماعی روز به روز داره بیشتر میشه طبق آماری که خودشون منتشر میکنن. پس بهتره با چشم باز و جدا از تعصبات مذهبی به مسایل نگاه کنیم
    ببخشید من منظورتون را از سوالتون نفهمیدم اگ میشه واضح تر بگید....
    نه بدی بعضی از مردم اینه که نسنجیده ,فکر نکرده بعضی از حرفها را قبول میکنن و باعث انتشارش میشن....
    برادر من اینا مخالف حکومت نیستن مخالف اصل اسلام هستن....
    اینایی هم که اشوب میکنن مردم نیستن یه مشت ادم باج بگیر , ضد اسلام هستن که دارن فتنه ایجاد میکنن....
    میشه این امار را ادرس بدید من هم ببینم؟؟؟؟؟تا جایی که من میدونم امار را سالی یه دفعه میدن نه هفته ایی....
    اگه منظورتون امار شرکت های خصوصی و یا کشور های خارجی است اونم تکلیفش معلومه...
    من اصلا رو تعصب جواب نمیدم مطمئن باشید...

DEH-AB آواتار ها
    • 331

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تفت
    شغل , تخصص
    دانشجوی بیکار ؟؟؟
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

در ضمن بازم به deh-ab عزیز میگم سوالایی که شما پرسیدی گفتنش آسونه ولی جواب دادن بهش ممکنه سر آدمو به باد بده پس اگه خواستی یه جای خصوصی بپرس تا منم بتونم جواب بدم که اینقدر دنبالش نگردی.
    داداش من حاضرم جوابش را بشنوم ...
    اگه می خوای بگو من id را بدم یه وقت قرار بزاریم ...

DEH-AB آواتار ها
    • 331

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تفت
    شغل , تخصص
    دانشجوی بیکار ؟؟؟
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

سعدی جمله خوبی میگه اینکه هر کسی عقل خویش را به کمال و فرزند خویش را به جمال بیند
    جواب:
    بله حرف قشنگیه...

اولا اگه میخواهید تمام تکس نوشته های منو تکرار کنید از نقل قول استفاده نکنید چون بیخودی صفحه پر میشه.
    جواب:
    باشه دیگه تکرار نمیشه امر دیگه ایی هست بگید...من این کار را کردم که متوجه بشید و همچنین طرز درست پست دادن را بدونید چطوریه...

دوما نمیدونم کجایی که از دنیا اینقدر پرتی .
    جواب:
    اولا: من بچه یزدم افتخارم میکنم به یزدی بودنم...
    ثانیا: من تازه فهمیدم نباید به دنیا کاری داشت ارزشش را نداره...

سوما برای این میگم عصبانی صحبت نکن چون میگم مودبانه راجع به چیزی که مطمئن نیستی حرف بزن چون اون مطلبی که من بهش اشاره کردم حدیثی از پیامبر اکرم راحع به غیبت بود که میتونی تو گوگل جستجو کنی.
    جواب:
    اولا که من نه بی ادبی کردم نه با عصبانیت صحبت کردم...ولی به هر حال باشه...
    ثانیادر ضمن این جمله را که رنگش
    صورتیه اصلا نفهمیدم...

چهارما کل حرفهات بی ربط به موضوع این پست هست.
    جواب:
    این نظر لطف شما هست...ازتون ممنونم...
    دوستان هم چنین نظری دارن؟؟؟

پنجما اگه میخواهی موضوع بحث رو به مسائل بی ربط دیگه سیاسی بکشونی از معاونت باشگاه میخوام رسیدگی کنند..
    جواب:
    هر طور راحتی....

واقعا نمیدونم چی بگم دیگه...
    ولی میدونم هر چی که رسد از ماست که بر ماست....

DEH-AB آواتار ها
    • 331

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تفت
    شغل , تخصص
    دانشجوی بیکار ؟؟؟
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط حسین فتحی ب نمایش پست ها
    ضمن تشکراز زهره _ جای دموکراسی دردین کجاست لطفاتوضیح نه توجیه یا...
    سلام دوست عزیز:
    خوشحالم از این که به جمع ما پیوستی امیدوارم همیشه موفق باشی....
    برو به ادرس زیر فکر کنم جوابت را بگیری...

محمد مجتهد شبستری«دموکراسی و دين داری» | Foundation for Iranian Studies

صفحه 5 از 7 اولیناولین ... 34567 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع