بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 65

موضوع: چرا؟؟؟(لطفا تمام دوستانی که میخونن نظر بدن)

Hybrid View

okhi آواتار ها
    • 289

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    مشهد
    شغل , تخصص
    چوپون
    رشته تحصیلی
    فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط deh-ab نمایش پست ها
    سلام:
    شما میتونید کلمه اجبار را تعریف کنید؟؟؟؟کجا به شما دین را تحمیل کردن؟؟؟؟((یه نمونه بگید کافیه)) من نمیدونم چرا دوستان این بحث هایی که صحت نداره را میگن...
    ایا مبارزه با فساد تحمیل دینه؟؟؟؟ایا مبارزه با بد حجابی تحمیل دینه؟؟؟؟ ایا مبارزه با مفاسد اجتماعی تحمیل دینه؟؟؟؟؟ ایا مبارزه با حرمت شکنان روز عاشورا تحمیل دینه؟؟؟ لطفا بگید من با طرز فکرتون اشنا بشم...
    هیچ کدوم از این چیزا که گفتین مبارزه با دین نیست ولی خوب کجا هست؟؟؟؟

متاسفانه حاکمیت ما داره به خاطر بازی قدرت خودش و .... که خودتونم کاملا میدونین با این بهونه ها مردم رو سرکوب میکنه و مخالفاشو از میدان به در میکنه.

وگرنه فساد اقتصادی و اجتماعی روز به روز داره بیشتر میشه طبق آماری که خودشون منتشر میکنن. پس بهتره با چشم باز و جدا از تعصبات مذهبی به مسایل نگاه کنیم

DEH-AB آواتار ها
    • 331

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تفت
    شغل , تخصص
    دانشجوی بیکار ؟؟؟
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط okhi نمایش پست ها
    هیچ کدوم از این چیزا که گفتین مبارزه با دین نیست ولی خوب کجا هست؟؟؟؟

متاسفانه حاکمیت ما داره به خاطر بازی قدرت خودش و .... که خودتونم کاملا میدونین با این بهونه ها مردم رو سرکوب میکنه و مخالفاشو از میدان به در میکنه.

وگرنه فساد اقتصادی و اجتماعی روز به روز داره بیشتر میشه طبق آماری که خودشون منتشر میکنن. پس بهتره با چشم باز و جدا از تعصبات مذهبی به مسایل نگاه کنیم
    ببخشید من منظورتون را از سوالتون نفهمیدم اگ میشه واضح تر بگید....
    نه بدی بعضی از مردم اینه که نسنجیده ,فکر نکرده بعضی از حرفها را قبول میکنن و باعث انتشارش میشن....
    برادر من اینا مخالف حکومت نیستن مخالف اصل اسلام هستن....
    اینایی هم که اشوب میکنن مردم نیستن یه مشت ادم باج بگیر , ضد اسلام هستن که دارن فتنه ایجاد میکنن....
    میشه این امار را ادرس بدید من هم ببینم؟؟؟؟؟تا جایی که من میدونم امار را سالی یه دفعه میدن نه هفته ایی....
    اگه منظورتون امار شرکت های خصوصی و یا کشور های خارجی است اونم تکلیفش معلومه...
    من اصلا رو تعصب جواب نمیدم مطمئن باشید...

برچسب برای این موضوع