به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غیاث الدین طه محمدی ظهر پنج شنبه در دیدار با هنرمندان به مناسبت هفته هنر انقلاب، اظهار داشت: هر آنچه در مورد هنر به ذهن خطور می کند خلاقیت و جذابیت بیشتر و بهتر است.
امام جمعه همدان با بیان اینکه هنر حد و مرزی ندارد، افزود: اگر هر کدام از ما در یک رشته هنری تخصص و فوق تخصصی داشته باشیم هزار نمونه هنر از دست ما بیرون رفته است.
وی با اشاره به اینکه فضای هنر وسیع است، بیان داشت: در زمان های گذشته خیاط ها هنرمایی می کردند اما امروزه اینگونه نیست چراکه در زمان گذشته زن ها خودشان مدل ابداع  و هنرنمایی می کردند اما اکنون مردم دیگر حس زیبایی شناسی ندارند و فقط به دنبال مد هستند.
آیت الله محمدی با بیان اینکه حوزه هنری آنطور که مدنظر مقام معظم رهبری است باید در تمام نمودهایش زنده شود و زنده بماند، اضافه کرد: امروزه هنر زیبایی شناسی، زیبا آفرینی و زیباخواهی کشته شده است.
امام جمعه همدان با اشاره به اینکه امام فرمودند «شهادت هنر مردان خداست»، عنوان داشت: آیا همه افراد این هنر را دارند.
وی گفت: در حال حاضر شعر را هنر می دانیم اما خطابه را هنر نمی دانیم در صورتی که اگر هنر خطابه از شعر بالاتر نباشد به طور حتم از آن نیز کمتر نیست.
آیت الله محمدی در ادامه با اشاره به اینکه فرصت شغلی در جامعه کم است، ابراز داشت: اکثر افراد از همه جا تلاش دارند که وارد تشکیلات دولتی شوند و در جاهای مختلفی از جمله آموزش و پرورش، بنیاد شهید، صدا و سیما با پارتی بازی و نور چشمی بودن وارد شوند در حالی که استعداد آن کار را ندارند.
امام جمعه همدان در خطاب به مسئول حوزه هنری، اذعان داشت: شما مشمول این قانون نبوده و دارای یک فیلتر قوی برای جذب افراد باشید.
وی با اشاره به اینکه کسانی که می دانند هنرمند نیستند باید به راه دیگری بروند و این فضا را خراب نکنند، اظهار داشت: امروزه در برخی موارد افرادی قاضی شده اند که نباید می شدند و کسانی پزشک شدند که نباید می شدند و اینها گزینش های اشتباه بوده است.
آیت االه محمدی با بیان اینکه آسیب های ما از این رهگذر است، افزود: در عالم، زبانی رساتر از زبان شعر نیست و باید هنرهای مغفول مانده را احیا کنیم.
وی با بیان اینکه کم شانسی هنر در این است که بشر امروز جذب صنعت و نوآوری در صنعت است، اظهار داشت: به همین دلیل بسیاری از هنرها مرده است بطوریکه به عنوان مثال هنگامی که صنعت فرش نیامده بود زنان و مردان با دست فرش هایی می بافتند که چشم دنیا را خیره می کرد اما امروزه دیگر اینگونه نیست.
آیت الله محمدی با اشاره به اینکه همچنین در گذشته انواع خطاطی برای خود بازار داشت، افزود: با آمدن صنعت چاپ آن نیز از بین رفت و با آمدن معماری جدید تیز آن معماری کهن که دارای روح بود رخت بر بست.
امام جمعه همدان با بیان اینکه اگر طب سنتی به دست اهلش بیفتد خیلی آسان و زود جواب خواهد داد، بیان داشت: متاسفانه طب جدید و داروهای شیمیایی جایگزین آن طب شده است.
مدیر حوزه هنری همدان نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه امسال برنامه‌های متنوعی در زمینه هنر انقلاب اسلامی پیش بینی شده است، اضافه کرد: حوزه هنری در معرفی کتابهای مفید و به چاپ رساندن آنها تلاش زیادی داشته است.
سید محمدباقر حسینی سیر با اشاره به اینکه حوزه هنری همدان تلاش داشته تا در زمینه موضوعات هنر اسلامی، دینی و مذهبی گام‌های اساسی و جدی بردارد، عنوان داشت: همچنین  کتاب «سرچشمه‌های هنر» به تازگی در حوزه هنری همدان به چاپ رسیده و معانی هنر به صورت خاص و عام در این کتاب آمده است.
وی در ادامه با اشاره به کتاب «زمستان گذشت»، ابراز داشت: این کتاب شامل عکس های تظاهرات پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ایران است.
حسینی سیر همچنین با اشاره چاپ کتاب «میوه های رسیده»، اذعان داشت: همچنین تدوین دانشنامه فرهنگ، تمدن و مشاهیر ایران در پایان سال ۹۳ مصوب شده و از ابتدای امسال بودجه تدوین این دانشنامه به حوزه هنری همدان تخصیص داده می‌شود.
مدیر حوزه هنری همدان با بیان اینکه این دانشنامه در مرحله اول در ۱۱۰ جلد تدوین می‌شود، گفت: مرحله دوم تدوین این دانشنامه به صورت الفبایی بوده و در مرحله سوم در ۱۰ جلد نفیس به سه زبان عربی، انگلیسی و فرانسوی تدوین می‌شود تا در اختیار مهمانان خارجی استان همدان قرار گیرد.
گفتنی است دو کتاب مجموعه عکس «زمستان گذشت» و «میوه‌های رسیده» همزمان با هفته هنر انقلاب اسلامی در دفتر امام جمعه همدان رونمایی شد و از هنرمندان تقدیر به عمل آمد.