شکل درست کردن و سرو پوره سیب‌ زمینی را تغییر دهید، گل‌ هایی که شبیه شیرینی هستند؛ همه را به سمت خود جذب می‌ کنند.

مناسب برای :بیش از 12 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت


شکوفه‌های سیب‌زمینی (Duchess Potatoes)، نحوه سرو جدیدی از پوره سیب‌زمینی است.
زمانی بیش از یک ساعت لازم است تا این گل‌ها را درست کنید. به جای خامه می‌نوانید از شیرپرچرب یا ترکیبی از شیر و خامه استفاده کرد.

مواد لازم:


سیب زمینی آب پز 2 کیلوگرم
کره 110 گرم
خامه ¼1 پیمانه
زرده تخم مرغ 8 عدد
تخم مرغ 1عدد
جوزهندی به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:


  1. سیب زمینی را با پوست آب‌پز کنید تا کامل بپزند.
  2. سیب زمینی‌های پخته را پوست بگیرید و با میکسر له کنید. اجازه دهید سیب زمینی‌ها به مدت 5 دقیقه در یک کاسه خنک شوند.
  3. زرده‌های تخم مرغ، کره نرم شده و هم دمای محیط، مقداری نمک، مقداری فلفل و مقداری جوزهندی و ¾ فنجان خامه را اضافه کنید.
  4. مواد را با همزن هم بزنید تا خوب با یکدیگر مخلوط شوند. سپس آن را بچشید تا مطمئن شوید نمک آن به اندازه است.
  5. مواد را داخل یک قیف شیرینی‌پزی با ماسوره شکوفه بریزید و قیف را فشار دهید،به صورت دورانی قیف را بچرخانید و کل پوره را به شکل گل روی کاغذ شیرینی‌پزی (کاغذ روغنی) داخل سینی فر در ردیف‌های منظم بچینید.
  6. تخم مرغ کامل را با ½ فنجان خامه باقی‌مانده مخلوط کنید. مواد حاصل را به آرامی روی سیب زمینی‌ها بمالید (اگر شکوفه‌های سیب زمینی‌ را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند این کار آسان‌تر انجام می‌شود).
  7. سپس سینی را داخل فری با درجه حرارت 185 درجه سانتیگراد قرار دهید تا شکوفه‌های سیب‌زمینی به رنگ قهوه‌ای طلایی درآیند.
  8. گلها را در بشقاب سرو، همراه غذاهای گوشتی سرو کنید.