اکبر ایمانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به شرایط مصدومیتش در هفته‌های گذشته و اینکه چه زمانی به میادین باز می‌گردد، اظهار داشت: من روز گذشته ام آر آی دادم و در نتیجه آن مشخص شد که به خاطر کشیدگی مینیکس پا در بازی استقلال و هفته بعدی نیز نمی‌توانم به میدان بروم.
وی با اشاره به دیدار روز جمعه تیمش مقابل استقلال تهران تصریح کرد: بازی استقلال بسیار دشوار است و استقلال نیز بازی گذشته خود را باخته و تلاش می‌کند که در این مسابقه نتیجه کسب کند اما تیم ما خیلی خوب شده است.
هافبک تیم ذوب‌آهن اصفهان تصریح کرد: به نظر من بازی با استقلال یک مسابقه سخت است اما ما همیشه مقابل تیم‌های بزرگ خیلی خوب بازی می‌کنیم و مقابل استقلال و پرسپولیس نتایج خوبی کسب می‌کنیم.
وی با بیان اینکه حق ذوب‌آهن در دیدار گذشته تساوی نبود، خاطرنشان کرد: در بازی با گسترش فولاد من مسابقه را از ورزشگاه می‌دیدم و آنها فقط دفاع می‌کردند و برای یک امتیاز به میدان آمدند و به هدف خود هم رسیدند.
ایمانی پیرامون تلاش تیم ذوب‌آهن برای کسب سهمیه در مسابقات لیگ برتر اضافه کرد: ما تلاش می‌کنیم که سهمیه کسب کنیم و سرمربی تیم همواره به بازیکنان می‌گوید که باید سهمیه کسب کنیم اما و اگر در لیگ برتر به این هدف برسیم، در فینال جام حذفی با روحیه به میدان می‌رویم.