لیدا یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به عملکرد مدیریت مصرف برق در بخش اداری در سال گذشته اظهار کرد: در راستای اطلاع‌رسانی در این بخش بیش از ۴۸ هزار و ۱۱۲ بروشور توسط مأموران قرائت در بین مشترکان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه  ۳۷۵ مورد بازدید و مراجعه حضوری به ادارات در ساعات غیر اداری به منظور بررسی وضعیت مصرف آنها صورت گرفته است، افزود: برخورد با مشترکین پر مصرف و تعویض لامپ‌های پرمصرف با لامپ‌های کم مصرف و LED از دیگر اقدامات اجرایی در این بخش بوده است.
رئیس گروه مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق استان همدان عنوان کرد: آگاه‌سازی مشترکین در زمینه بهینه‌سازی مصرف و درج مطالبی در خصوص استفاده از چراغ‌ها و ریسه‌های LED بر روی پایگاه اینترنتی شرکت نیز در این زمینه انجام شده است.
وی ادامه داد: برگزاری جلسات آموزشی ـ توجیهی برای یک هزار و ۲۲۱ نفر در راستای جلب مشارکت مشترکین بخش اداری در زمینه بهینه‌سازی مصرف انرژی و همکاری با سازمان نظام مهندسی ساختمان استان و آموزش مهندسین در خصوص بهینه‌سازی مصرف در ساخت و ساز از طریق جلسات و سمینارهای برگزار شده سازمان برای ۵۰۰ نفر از دیگر برنامه‌ها بوده است.
یوسفی بیان داشت: از دیگر اقدامات می‌توان به ارسال ۳۱۹ نامه به ادارات در راستای آگاه‌سازی آنها در رابطه با بهینه‌سازی مصرف انرژی در ساختمان‌های اداری و تبدیل ساعات پیک بار ادارات به ۱۱ تا ۱۵ و استفاده از پارچه‌های رنگی به جای ریسه‌ها با لامپ‌های رشته‌ای پرمصرف به ویژه فرهنگ‌سازی برای استفاده از لامپ‌هایLED اشاره کرد.
وی با اشاره به برررسی مصرف انرژی ادارات نسبت به دوره مشابه سال ۹۲ گفت: در سال گذشته از ۲۷ اداره برتر در این زمینه با اهدا لوح تقدیر و تندیس در جلسه شورای اداری شهرستان‌ها با حضور فرمانداران ذیربط تقدیر شد.
رئیس گروه مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق استان همدان بیان داشت: تعیین رده مصرف انرژی ۳۵۳ اداره برای ترغیب به بهینه‌سازی مصرف انرژی و اعلام نتیجه به آنها، تعیین رابط انرژی برای تمام ادارات در سطح استان و چاپ پیام‌های آموزشی بر روی قبوض و در روزنامه‌های محلی و سراسری از دیگر فعالیت‌ها در حوزه مدیریت مصرف برق ادارات در استان بوده است.
وی با اشاره به مکاتبه با ۱۹۱ اداره در خصوص جلب مشارکت در زمینه بکارگیری مولدهای اضطراری و ارسال راهکارهای بهینه‌سازی مصرف عنوان کرد: استفاده از لامپ‌های LED به ویژه برای جایگزینی با لامپ‌های سوخته، قرار دادن میزها در مکان مناسب و حداکثر استفاده از نور طبیعی، انجام ممیزی انرژی با بهره‌گیری از شرکت‌های خدمات انرژی و نصب راهکارهای صرفه‌جویی در مصرف برق در تمام اتاق‌ها در ادارات از جمله نکاتی است که باید مدنظر قرار گیرد.
یوسفی اظهار کرد: انجام تنظیمات رایانه‌ها به گونه‌ای که در مدت زمان‌های طولانی عدم استفاده در حالا hibernate قرار گیرند، کنترل خاموش بودن تجهیزات در اوقات و ایام غیرکاری، استفاده از چاپگرها و دستگاه‌های کپی و اسکنر به صورت گروهی و تعیین مدیر انرژی و پیگیری آموزش و آگاه‌سازی کارکنان از دیگر راهکارهای مدیریت مصرف برق در بخش اداری است.