به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید شرف‌الدین ملک‌حسینی عصر چهارشنبه در جمع  اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه‌های استان با اشاره به فلسفه‌ نامگذاری سال جدید به‌نام «دولت و ملت، همدلی و همزبانی»، تأکید کرد: اگر دقت کنیم می‌بینیم مقام معظم رهبری به‌جای عناوینی مانند همفکری، عبارت همدلی را انتخاب کردند که این موضوع حکایت از هوشمندی و حکمت‌اندیشی ایشان دارد.
وی اضافه کرد: جامعه باید با تضارب و تضاد افکار مختلف رشد کند و حضرت آقا نیز این موضوع را لازمه‌ رشد سیاسی و اجتماعی دانستند و از همین رو ایشان برای تقابل با دشمنان و ایجاد امید و نشاط در سطح جامعه، بحث یگانگی احساس‌ها و واژه‌ی همدلی را برگزیدند.
آیت‌الله ملک‌حسینی با تأکید بر اینکه هیچ‌کس نمی‌تواند توقع داشته باشد همه‌ مردم به یک شکل فکر کنند و صحبت کنند، بیان کرد: با این وجود اگر احساس مردم در جهت مصالح مشترک به یگانگی برسد، زبان آنان نیز مشترک می‌شود و بدین‌ترتیب شعار همدلی و همزبانی محقق می‌شود.
نماینده ولی فقیه در استان تصریح کرد: منظور از همدلی و همزبانی که مدنظر رهبری است یقیناً عدم تفکر، بیان افکار و تضارب آرا نیست بلکه منظور عدم باقی‌ماندن در چنگال نحس سیاست‌بازی است.
وی افزود: مفهوم این است که باندبازی، بومی‌گرایی و اقلیم‌گرایی شاخص نباشد و دل و زبان و معیارهای همه بر اساس مصالح مشترک قرار گیرند.
آیت‌الله ملک‌حسینی، مصادره‌ شعار سال را به مطلوب گروه‌های سیاسی ناپسند دانست و اظهار داشت: اینکه یکی بگوید چون من اصولگرا هستم و دیگری بگوید چون مردم به من رأی داده‌اند دیگران باید با من همدل شوند، غلط و سوءاستفاده است.
وی با تأکید بر اینکه باتلاق جناح‌بندی‌ها و چپ و راست کردن، به نابودی کشور می‌انجامد، گفت: اینکه در نکبت سیاست‌بازی هضم شویم، عزل و نصب‌ها بر پایه‌ چپ و راست بودن باشد و هر دوره، نیمی از جامعه را از مدیریت‌ها محروم کنیم، نحس ذلت‌بار است.
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد در پایان، اطاعت و استفاده از رهنمودهای حکیمانه‌ مقام معظم رهبری را لازمه‌ تحقق اهداف نظام خواند و بیان کرد: بدون تردید اگر جامعه‌ای با تکیه بر خداوند قادر، نبی اکرم (ص) و اهل بیت (ع) هدایت شود به توسعه و پیشرفت واقعی نائل خواهد آمد.