-
سومین حضورم در آمریکا را تجربه می کنم/انگار در ایران کشتی میگیرم
کمیل قاسمی پیش از اعزام به رقابتهای جام جهانی ۲۰۱۵ آمریکا به خبرنگار مهر گفت: با توجه به اینکه پیش از این جام جهانی، دو بار دیگر هم در رقابتهای مختلف در آمریکا کشتی گرفتم، تجربه خوبی از جو سالن و همچنین فشار مسئولان و تماشاگران میزبان و استرس های موجود دارم، اما به هر حال تیم ما علاوه بر جوانان با انگیزه، نفرات باتجربه و میدان دیده ای هم به همراه دارد که به راحتی می توانند به نتایج مطلوبی دست یابند.
وی افزود: خوشبختانه حضور پر شور تماشاگران ایرانی در رقابتهای قبلی که در آمریکا برگزار شد نشان داد که ایرانیان همیشه یار و حامی ورزشکاران خود هستند. این مساله در رقابتهای قبلی برگزار شده در این کشور نیز کاملا وجود داشت، به نحوی که کشتی گیران ایرانی اصلا احساس غربت نمی کردند و انگار در ایران روی تشک رفته اند. من هم چنین احساسی دارم و در رقابتهای جام جهانی پیش رو با توجه به حضور تماشاگران ایرانی حاضر در سالن، انگار کشتی گیر تیم میزبان هستم!
نایب قهرمان رقابتهای جهانی ۲۰۱۴ ازبکستان در خاتمه ادامه داد: تیم آذربایجان به گونه ای ارنج شده که انگار برای بازیهای المپیک به آمریکا می آید. آنها از تمام توان و نیروی خود بهره می برند و مطمئنا اگر ما بتوانیم از سد این حریف توانمند بگذریم، یک پای فینال و احتمالا حریف تیم آمریکا هستیم. البته تیم میزبان نیز برای چیزی برای کسب قهرمانی کم ندارد و من پیش بینی می کنم رویارویی احتمالی ما با تیم آمریکا در فینال، بسیار سخت تر از دیدار برابر تیم آذربایجان خواهد بود.
به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی کشتی آزاد ایران بامداد امروز تهران را به مقصد مسکو ترک کرد تا سپس راهی لس آنجلس محل برگزاری رقابتهای جام جهانی کشتی آزاد ۲۰۱۵ آمریکا شود.