معمولاً بعد از عرضه یک محصول جدید همگی افراد سعی بر این دارند تا میزان مقاومت آن را در برابر افتادن از ارتفاع، نفوذ آب به داخل دستگاه و یا حتی ورود ضربات سنگین بدانند. دو گوشی پرچمدار سامسونگ هم به تدریج و با رسیدن به دست متخصصان و سایت های تحلیلی مورد آزمون قرار میگیرند تا مقاومت آنها مشخص شود. با ما همراه باشید تا ببینیم گلکسی اس 6 اج چطور این آزمونها را میگذراند. شکل خاص منحنی دو سمت نمایشگر Galaxy S6 Edge حالت ارگونومیک ویژه ای به آن داده است و البته امکانات فراوانی هم به این پرچمدار زیبا افزوده است. ولی بی شک هیچ تضمینی وجود ندارد که بطور مثال وقتی شما میخواهید گوشی خود را از جیب شلوارتان بیرون آورید و به تماس ورودی خود پاسخ دهید، از اقبال بد شما کهکشانیتان از دستتان روی آسفالت کف خیابان نیفتد و یا حتی وقتی وری میز ناهار نشسته و در حال میل کردن غذا هستید، لیوان آب به صورت کاملاً اتفاقی روی S6 Edge تان نریزد و خیلی اتفاقات غیر قابل پیش بینی دیگر. خب فکر میکنم بد نباشد تا با هم نگاهی کنیم و ببینیم اگر این اتفاقات بیفتد، گوشی شما چه میزان مقاومت خواهد داشت و چقدر میتوانید به اس 6 اج خود اطمینان کنید. در ادامه مطلب برای شما سه ویدئو آماده کرده ایم که گوشی هوشمند سامسونگ Galaxy S6 Edge در آنها مورد سه نوع تست قرار میگیرد. این آزمونها هم توسط متخصصین مجله techSmart انجام میشود پس میتوانیم به استاندارد بودن آنها اعتماد کنیم. اول از همه و طبق معمول، آزمون افتادن از ارتفاع برای این گوشی زیبا. خب فکر میکنم بدنه تمام شیشه ای و حاشیه های فلزی این گوشی به نسبت پرچمدار قبلی شرکت میزان مقاومت بیشتری را به آن داده باشد. ولی بهتر است واقعی نگاه کنیم و ببینیم که این گوشی چطور از این آزمون مهم خارج میشود. برداشت از نتایج تست هم با شما؛ چون همه چیز واضح و روشن است. دانلود ویدئو دومین آزمون را به مقاومت در برابر نفوذ آب اختصاص میدهیم. همه ما میدانیم که سامسونگ Galaxy S6 Edge با استاندارد مقاومت در برابر نفوذ آبو گرد و خاک خاصی عرضه نشده و سامسونگ در این مورد هم مانور تبلیغاتی خاصی نداده است. ولی آیا این بدان معناست که این گوشی به محض برخورد با آب و یا خیس شدن از کار میافتد؟ فکر میکنم باز هم قضاوت با شما باشد بهتر است ولی مطمئن باشید با دیدن ویدئوی زیر بسیار تعجب خواهید کرد که چرا این گوشی استاندارد ضد آبی مثل IP58 ندارد! دانلود ویدئو و بالاخره تست آخر، مقاومت در برابر ضربات شدید است. برای اینکه میزان مقاومت در برابر ضربه گلکسی اس 6 اج را به شما دوستان نشان دهیم یک راه خیلی خیلی نا متعارف استفاده کرده ایم. نظر شما در مورد شکستن گردو با گوشی Galaxy S6 Edge چیست؟! بله درست خواندید؛ شکستن گرد برای تست مقاومت در برابر ضربه. این تست نشان میدهد که چقدر پرچمدار سامسونگ مقاومت خواهد داشت. توصیه میکنم به هیچ عنوان دیدن ویدئوی زیر را از دست ندهید. دانلود ویدئو نظر شما دوستان در مورد این اسمارت فون چیست؟ آیا اس 6 اج از لحاظ مقاومت فیزیکی میتواند اطمینان پذیری بالایی داشته باشد؟ منبع: PhoneArena مطالب مرتبط :