-
۳۶۶ واحد اقامتی در خراسان رضوی اخطار و تذکر دریافت کردند
سید جواد موسوی در گفتگو با مهر بیان کرد: بازرسی های انجام شده توسط بازرسان سازمان میراث فرهنگی تاکنون منجر به ۲۰۲ مورد تذكر، تعداد ۱۲۰ اخطار و همچنین ۴۴ اخطاریه پلمپ به واحد های اقامتی متخلف شده است.
معاون گردشگری اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی همچنین از پلمپ ۳ واحد اقامتی در ایام نوروز به دلیل تخلف خبر داد و گفت: از ابتدای اجرای طرح نظارت بر واحد های اقامتی از ۲۵ اسفند ماه سال گذشته تا پایان هشتم فروردین ماه سال جاری تعداد ۱۲۱ هتل، ۲۱۲ هتل آپارتمان و ۲۳۲ مهمانپذیر مورد بازرسی و نظارت قرار گرفته است.
موسوی یادآور شد: به همین منظور تعداد ۸۳۶ مورد بازرسی در این بازه زمانی توسط ۵۰ بازرس از واحدهای اقامتی خراسان رضوی انجام پذیرفته که از این تعداد ۶۰۵ مورد بازرسی از واحدهای اقامتی مشهد و مابقی از واحدهای سایر شهرستان های استان بوده است.
وی با بیان اینکه بازرسی از واحد های اقامتی برای نخستین بار در استان به صورت آنلاین انجام می شود اظهار کرد: در همین راستا مسافران نوروزی و زائران می توانند نظرات، پیشنهادات، انتقادات و شكایات احتمالی خود از واحدهای اقامتی را به صورت پیامك از طریق سامانه ۳۰۰۰۶۱۱۰ به این اداره كل ارسال كنند.
موسوی بیان کرد: گردشگران با مراجعه به سامانه آمار و اطلاعات بر روی سایت این اداره كل به آدرس razavi-chto.ir ضمن مشاهده لیست تمامی واحدهای اقامتی استان به همراه مشخصات لازم می توانند نظرات و پیشنهادات و هم چنین شكایات احتمالی را به این اداره كل اعلام كنند.
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن