بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 29

موضوع: اخبار مهندسی کشاورزی

  1. #1
    memol آواتار ها
    • 1,401

    عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته بخش کشاورزی
    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    محل تحصیل
    کرج
    شغل , تخصص
    کارمند
    رشته تحصیلی
    مکانیک-
    راه های ارتباطی

    Icon1 اخبار مهندسی کشاورزی

    در این تاپیک قرار هست خبر های کلی از مهندسی کشاورزی و کشاورزی رو بذاریم.

    ممنون از همکاری همه دوستان عزیز

  2. #2
    memol آواتار ها
    • 1,401

    عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته بخش کشاورزی
    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    محل تحصیل
    کرج
    شغل , تخصص
    کارمند
    رشته تحصیلی
    مکانیک-
    راه های ارتباطی

    Icon1 راهکار مدیریت خشکسالی در بخش کشاورزی 13/4/88

    مدیرکل دفتر شبکه ها و روشهای آبیاری وزارت جهاد کشاورزی 13 راهکار پیشنهادی برای مدیریت خشکسالی و همزیستی با این پدیده را اعلام کرد.
    سید رحیم سجادی در گفتگو با مهر گفت: استفاده از تجربیات موفق جهانی و جمع آوری و ثبت تجربه های سازمانها و موسسات و مستند سازی و ساماندهی آنها و همچنین ترجمه مقالات و کتابهای بین المللی در ارتباط با کاهش اثرات ناشی از خشکسالی از جمله راهکارهای پیشنهادی برای مدیریت خشکسالی در کشور است.
    مدیرکل شبکه ها و روشهای آبیاری وزارت جهادکشاورزی انجام مطالعات مدیریت بازرگانی و ارایه راهکارهای اجرایی برای استفاده حداکثراز باران را از دیگر راهکارها اعلام کرد و افزود: انجام اقدامات فنی و مدیریتی در آبیاری شامل مدیریت آب کشاورزی، آبیاری تکمیلی در اراضی دیم، آبیاری با استفاده از سیلابهای دوره ای و روش کم آبیاری در بخش کشاورزی به منظور مدیریت خشکسالی برنامه ریزی شده است.
    وی تصریح کرد: برنامه توسعه شبکه های جمع آوری فاضلابهای شهری و روستایی، بهبود تصفیه فاضلاب از طریق احداث ایستگاههای مدرن همچون راکتورها و استفاده مطلوب از این منبع غنی پیشنهاد شده است.
    سجادی با اشاره به کاهش اثرات خشکسالی خاطرنشان کرد: مدرن سازی سامانه های آبیاری با استفاده از رهیافتهای مشارکتی و یکپارچه سبب افزایش بهره وری آب بدون افزایش مصرف کل آب می شود به نحوی که انجام عملیات توسعه روشهای نوین آبیاری و اصلاح و بهبود روشهای آبیاری سنتی با کاهش اثرات خشکسالی همراه است.
    وی ایجاد سیل بندها و کنترل سیلابها را از دیگر موارد پیشنهادی در راستای مدیریت خشکسالی در بخش کشاورزی خواند و گفت: احداث آب بندانها، احیای و مرمت قنوات، احداث استخرهای ذخیره آب قبل از انجام پروژه های آبیاری و پرورش ماهی در این استخرها، تحویل حجمی آب به بهره برداران، ایجاد ساماندهی نظام بهره برداری و نگهداری تاسیسات آب و آبیاری به مدیریت خشکسالی و همزیستی با آن منتهی می شود.

  3. #3
    memol آواتار ها
    • 1,401

    عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته بخش کشاورزی
    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    محل تحصیل
    کرج
    شغل , تخصص
    کارمند
    رشته تحصیلی
    مکانیک-
    راه های ارتباطی

    Icon1 يك متخصص كشاورزي: كشاورزي در ايران يك بايد است نه يك انتخاب 13/4/88

    يك متخصص كشاورزي گفت: طرح جامع توسعه كشاورزي نيازمند امكان سنجي و بررسي وضعيت موجود محل‌هاي توليد، مستندسازي، جمع آوري اطلاعات و شناسايي پتانسيل‌هاست و اين امر نيازمند نيروي كافي براي گردآوري اطلاعات، آمار و كنترل كاربري زمين در روستاهاست.
    دكتر هوشنگ ايرواني در گفت‌وگو با خبرنگار كشاورزي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه در بخش كشاورزي گرفتار انتخاب روش‌ها هستيم، اظهار كرد: در بخش كشاورزي داراي طرح جامع و چشم‌اندازهاي مطرح براي آينده اين بخش هستيم، اما اين صرفا ظاهر قضيه است.
    اين متخصص توسعه پايدار با بيان اينكه عوامل مختلفي همواره كشاورزي را تحت تاثير قرار مي‌دهد، افزود: خشكسالي، پايين رفتن منابع آب زيرزميني، استفاده‌ بي‌رويه از آب، عدم دسترسي به موقع به بذر، از بين رفتن حاصلخيزي خاك، فرسايش خاك و نبود باران موثر از جمله عوامل تهديد كنده كشاورزي هستند. از اين رو هنر ايجاد امنيت غذايي و توليد با ثبات بايد در كنار عوامل جنبي به آبخيزداري، آبخونداري، انتخاب و آماده كردن نهاده‌هاي توليد نيز توجه شود، تا بتوان ادعا كرد داراي يك طرح جامع و راهبردي براي توسعه كشاورزي به تفكيك روستاها و دهستان‌ها و بخش‌ها و شهرستان‌ها و استان‌ها و كشور هستيم.
    ايرواني خاطرنشان كرد: اينكه مطرح مي‌شود ما داراي طرح جامع براي توسعه كشاورزي هستيم، صرفا يك طرح است نه برنامه.
    وي با اشاره به محصولات استراتژيك نظير گندم، ذرت، چغندر و حبوبات و گياهان صنعتي، در عين حال گفت: بايد به اين محصولات تخصيص بهينه داده شود، به طوري كه مشخص شود كدام اراضي براي كاشت كدام محصول است و اين امر نيازمند مطالعات و اقدامات عملي زيادي است.
    به گفته وي توليد كشاورزي به عوامل زيادي نظير آب، خاك، بذر، ماشين، سم، كود و فنون كشت و مبارزه با آفات بستگي دارد و كشاورزي پايدار زماني تحقق مي‌يابد كه اين‌ها در كنار هم ديده شوند، به طوري كه زمينه را براي استفاده بهينه از آن‌ها فراهم كنيم.
    ايرواني تصريح كرد: ما به دنبال كشاورزي پايدار هستيم و مدل‌هاي زيادي نيز براي اين هدف طراحي شده است، اما اين‌ها نيازمند سرمايه‌گذاري و قانون گذاري هستند.
    اين متخصص كشاورزي خاطرنشان كرد: كشاورزي در ايران يك بايد است نه يك انتخاب و ما ناچاريم تا زماني كه انسان روي كره زمين زندگي مي‌كند، توليد مواد غذايي داشته باشيم. بنابراين از لحاظ سياسي و اقتصادي و اجتماعي و اشتغال نيازمند توجه جدي به عوامل توليد، مديريت، تحقيق و آموزش و ترويج است.

  4. #4
    memol آواتار ها
    • 1,401

    عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته بخش کشاورزی
    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    محل تحصیل
    کرج
    شغل , تخصص
    کارمند
    رشته تحصیلی
    مکانیک-
    راه های ارتباطی

    Icon1 بانک توسعه صادرات از صادرکنندگان گل و گیاه حمایت می کند 13/4/88

    بانک توسعه صادرات ایران از صادرکنندگان گل، گیاه و میوه و تره بار کشور حمایت می کند
    به گزارش خبرگزاری مهر، مدیراعتبارات بانک توسعه صادرات ایران در نشست مشترکی با اعضای اتحادیه صادرکنندگان گل و گیاه کشور با معرفی خدمات و تسهیلات این بانک اظهار داشت: تسهیلات صادراتی بانک برمبنای اعتبار اسنادی صادراتی معتبر، قرارداد صادراتی و یا به صورت امانی در اختیار صادرکنندگان قرار می گیرد.
    احتشام فلاح فر افزود: تولیدکنندگان گل و گیاه می توانند برای تامین نیازهای وارداتی خود از جمله تجهیزات، بذر و کودهای خاص از خدمات بانک استفاده نمایند.
    وی تاکید کرد: همچنین در صورت ارایه طرح توجیهی صادراتی برای تولید گل و گیاه می توانند از تسهیلات ارزی برای تامین مالی خرید ماشین آلات بهره مند شوند.
    مدیریت امور اعتبارات بانک توسعه صادرات اظهار امیدواری کرد که صادرکنندگان این بخش با تعامل بیشتر اتحادیه در سراسر کشور بتوانند به نحو مطلوب از خدمات و تسهیلات بانک استفاده نمایند.

  5. #5
    Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    با سلام .
    اخبار جالبي بود دوست عزيز.
    همين طور ادامه بده فعاليت خوبت رو دوست گلم
    تاپيك هم بصورت مهم در امد.
    روزگار خوش




    فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی



    دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور





    http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

    به ادرس زیر مراجعه کنید

    نمونه سوالات رایگان پیام نور




  6. #6
    memol آواتار ها
    • 1,401

    عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته بخش کشاورزی
    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    محل تحصیل
    کرج
    شغل , تخصص
    کارمند
    رشته تحصیلی
    مکانیک-
    راه های ارتباطی

    Icon1 تدوين82 برنامه راهبردي براي اصلاح الگوي مصرف در بخش كشاورزي 21/4/88

    شنبه 20 تير 1388
    دكترجعفر خلقاني در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس، در مورد اصلاح الگوي مصرف در بخش كشاورزي گفت: اين مساله در بخش كشاورزي بيشتر معطوف به اصلاح روش‌هاي توليد و افزايش بهره‌وري است و در واقع اصلاح الگوي مصرف نهاده‌ها و عوامل توليد كشاورزي مطرح مي‌شود.
    وي افزود: در اين زمينه برنامه‌هايي تهيه شده كه شامل افزايش بهره‌وري نهاده‌ها و عوامل توليد، حفظ، احيا و توسعه منابع توليد،‌ اصلاح الگوي مصرف از طريق مديريت كاهش ضايعات محصول و فرآورده‌هاي كشاورزي، اصلاح الگوي مصرف از طريق توليد بر مبناي اصلاح الگوي تغذيه است. معاون برنامه‌ريزي اقتصادي و بين‌المللي وزارت جهاد كشاورزي با اشاره به برنامه اصلاح مديريت كاهش ضايعات افزود: در حال حاضر بخش عمده اي از منابع كشاورز همچون بذر،كود ، سم و ...به دليل روشهاي نادرست مصرف هدر مي رود ،با برنامه ريزي صورت گرفته از اين هدر روي جلوگيري مي شود. خلقاني خاطرنشان كرد: در بخش اصلاح الگوي تغذيه مصرف برخي از محصولات مانند شكر و روغن در كشور بالاتر از استاندارد جهاني است و اگر اين مصرف اصلاح شود، با توليد فعلي نيز خودكفائي حاصل مي‌شود. وي افزود: بحث ديگر ارتقاء دانش، بينش و افزايش مهارت كشاورزان و توسعه تحقيق و آموزش و ترويج كاربردي در بخش كشاورزي و توسعه مكانيزاسيون و افزايش توليد در محيط‌هاي كنترل شده و گلخانه‌ها، توليد بذر مناسب و كاهش ضايعات به شمار مي‌رود. معاون وزير جهاد كشاورزي در بخش اصلاح الگوي مصرف آب در كشاورزي گفت: بهبود سيستم برداشت، حمل‌ و نقل، صنايع تبديلي و مقابله با تنش كم‌آبي از طريق سيستم آبياري تحت فشار، ‌مديريت علمي كشاورزي، گسترش شركت‌هاي خدمات كشاورزي با حضور دانش‌آموختگان دنبال مي‌شود. معاون برنامه‌ريزي اقتصادي و بين‌المللي وزارت جهاد كشاورزي در مورد هدفمندي يارانه‌ها گفت: بخشي از يارانه‌هايي كه به توليد داده مي‌شود و با ضايعات همراه مي‌شود، علاوه بر آسيب به محيط زيست، يارانه‌ها نيز از بين مي‌رود. وي به موردي از هدفمندي يارانه در بخش كشاورزي اشاره كرد و گفت: حذف يك ميليون و 600 هزار هكتار سمپاشي هوايي عليه آفت سن گندم باعث حفظ محيط زيست و كاهش هزينه‌هاي اين مبارزه شد. همچنين با حذف يارانه سموم شيميايي مصرف سم در بخش كشاورزي تقريبا به نصف كاهش يافت. خلقاني افزود: در اين راستان برخي سموم پرخطر حذف شد و وسايل سمپاشي زميني موثرتري به كاربرده شد كه منجر به كاهش مصرف سم و جايگزيني آن با كنترل بيولوژيك شده است. وي افزود: همچنين اصلاح قيمت حامل‌هاي انرژي، اصلاح الگوي مصرف انرژي و اصلاح الگوي مديريت حمايت از بخش كشاورزي از برنامه‌هاي وزارت جهاد كشاورزي در اين بخش است.
    معاون برنامه‌ريزي اقتصادي و بين‌المللي وزارت جهاد كشاورزي افزود: كشاورزي هوشمند و علم محور باعث مي‌شود، شدت انرژي كاهش يافته و در حالي كه اين رقم در سال 73 به ازاء يك واحد توليد از gdp در بخش كشاورزي 9 دهم، و در بخش صنعت اين رقم 4.01 بود، در سال 85 شدت انرژي در بخش كشاورزي به 58 صدم و در بخش صنعت به 2.6 كاهش يافت . خلقاني اعلام كرد: شاخص شدت انرژي در كل بخش‌هاي اقتصادي رقم 2.08 است كه اين ارقام نشان مي‌دهد شدت انرژي در بخش كشاورزي حدود يك چهارم ساير بخش‌هاست و اين كه برخي مي‌گويند بخش كشاورزي در مصرف انرژي اصراف مي‌كند، صحيح به نظر نمي‌رسد. خلقاني افزود: در حال حاضر 300 هزار دستگاه تراكتور و 10 هزار كمباين غلات در كشور وجود دارند كه از اين رقم 150 هزار تراكتور و 4 هزار كمباين داراي عمر بالاي 13 سال و فرسوده است و در نظر است، طي برنامه پنجم 50 درصد از اين ماشين‌هاي فرسوده از رده خارج شوند.
    خلقاني تصريح كرد: با نوسازي ماشين‌هاي فرسوده در بخش كشاورزي 450 ميليون ليتر گازوئيل صرفه‌جويي مي‌شود. وي افزود: همچنين اگر به جاي كشت سبزي و صيفي در فضاي باز در محيط گلخانه و كنترل شده توليد شود، كارايي هر متر مكعب آب به جاي يك كيلوگرم محصول به 20 كيلوگرم افزايش خواهد، يافت يعني بهره‌وري آب 20 برابر مي‌شود. خلقاني گفت: اگر براي توليد 13.5 ميليون تن سبزي و صيفي مورد نياز كشور 45 هزار هكتار گلخانه احداث شود، پاسخگوي نياز كشور خواهد بود، در حالي كه براي توليد همين رقم محصول نياز به 400 هزار هكتار زمين حاصلخيز كشور در فضاي باز است.
    وي گفت: ميزان آب مصرفي براي توليد سبزي و صيفي در 45 هزار هكتار گلخانه 900 ميليون متر مكعب است، در حالي كه در شرايط باز اين رقم به 8 ميليارد متر مكعب آب نياز دارد و اگر اين توليد به محيط كنترل شده منتقل شود 7.1 ميليارد متر مكعب آب صرفه‌جويي مي‌شود. معاون برنامه‌ريزي اقتصادي و بين‌المللي وزارت جهاد كشاورزي افزود: اعتبار اين كار از محل صرفه‌جويي آب تامين مي‌شود و در واقع مي‌توان به اندازه آب 14 سد كرج براي كشور صرفه‌جويي ايجاد كرد و بيش از 35 هزار ميليارد ريال صرفه‌جويي ايجاد و بيش از 540 هزار نفر مشغول به كار خواهند شد.
    خلقاني با بيان لزوم افزايش بهره‌وري در بخش كشاورزي گفت: در اين رابطه هم برنامه جامع و هم پروژه مشخص و محصول هدف تعريف شده است. وي گفت: 90 درصد ضايعات كشاورزي در 20 رقم محصول كشاورزي است كه اين موارد مشخص شده و براي هر محصول برنامه جامعي تهيه شده و در احكام برنامه‌ پنجم كه در حال حاضر در كميسيون ويژه بررسي مي‌شود گنجانده شده است. خلقاني تاكيد كرد: براي افزايش بهره‌وري كشاورزي افزايش بهره‌وري در نهاده‌ها از قبيل آب، خاك، بذر و ارقام اقتصادي معرفي شده و برنامه راهبردي براي توليد گلخانه‌اي بهره‌وري آب و ساير زمينه‌ها تهيه شده است. معاون برنامه‌ريزي اقتصادي و بين‌المللي وزارت جهاد كشاورزي افزود: تا كنون 82 برنامه راهبردي براي محصولات مختلف كشاورزي تهيه شده و برخي از اين برنامه‌ها به تصويب رسيده است.
    اداره كل روابط عمومي وزارت جهاد كشاورزي

  7. #7
    memol آواتار ها
    • 1,401

    عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته بخش کشاورزی
    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    محل تحصیل
    کرج
    شغل , تخصص
    کارمند
    رشته تحصیلی
    مکانیک-
    راه های ارتباطی

    Icon1 اموال مازاد وزارت جهادكشاورزي براي حمايت از كشاورزان به فروش مي‌رسد 21/4/88

    هيئت دولت، وزارت جهادكشاورزي را موظف كرد با فروش اموال غيرمنقول مازاد خود، منابع حاصل از آن را صرف كمك به توليدكنندگان كشاورزي نمايد.
    به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني دولت، وزيران عضو كميسيون لوايح بنا به پيشنهاد وزارت جهادكشاورزي و در اجراي ماده 12 قانون تشكيل وزارت جهادكشاورزي، تصويب كردند كه براي حمايت از توسعه سرمايه‌گذاري در بخش كشاورزي و تشكيل صندوق‌هاي حمايت از توسعه بخش كشاورزي با مشاركت توليدكنندگان و به منظور تامين سرمايه اين صندوق‌ها، وزارت جهادكشاورزي 9 قطعه از اراضي و املاك متعلق به خود را به فروش برساند.وجوه حاصل از فروش اين اراضي و املاك بايد به حساب درآمد عمومي كشور واريز شود و 100 درصد وجوه ياد شده در اجراي ماده 12 قانون تشكيل وزارت جهادكشاورزي مصرف شود. بر اساس ماده 12 قانون تشكيل وزارت جهادكشاورزي، اين وزارتخانه موظف است در جهت حمايت از توسعه سرمايه گذاري در بخش كشاورزي، نسبت به تشكيل صندوق هاي حمايت از توسعه بخش كشاورزي با مشاركت توليد كنندگان اقدام نمايد.9 قطعه اراضي و املاكي كه وزارت جهادكشاورزي موظف به فروش آنها شده است در استان‌هاي اصفهان، كرمان، تهران، مازندران و كردستان قرار دارند و ارزش تقريبي مجموع آنها حدود 10 ميليارد تومان است كه پس از فروش صرف اقدامات حمايتي از كشاورزان خواهد شد.اين مصوبه توسط معاون اول رئيس‌جمهور جهت اجرا به وزارت جهادكشاورزي ابلاغ شده است.
    اداره كل روابط عمومي وزارت جهاد كشاورزي

  8. #8
    memol آواتار ها
    • 1,401

    عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته بخش کشاورزی
    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    محل تحصیل
    کرج
    شغل , تخصص
    کارمند
    رشته تحصیلی
    مکانیک-
    راه های ارتباطی

    Icon1 پرداخت سريع خسارتهاي صددرصدي محصولات کشاورزي . 21/4/88

    عضو هيات مديره صندوق بيمه محصولات کشاورزي با اعلام اين مطلب در گفتگو با خبرنگار ايانا گفت: در تگرگ رخ داده شده در چند روز گذشته به بسياري از باغها آسيب جدي وارد شد که دستور پرداخت خسارت صادر شد.
    قربانعلي خمسه افزود: بر اساس قانون نامه صندوق بيمه، اگر بخشي از باغ يا مزرعه بر اثر حوادث آسيب ببينند، بهره‌برداران بايد تا زمان برداشت محصول صبر کنند تا پس از برآورد خسارت، توسط کارشناسان صندوق بيمه، جبران خسارت شود.
    وي با اعلام اينکه در برخي از محصولات چون چاي که داراي سه چين است، اين قانون نياز به بازنگري دارد، خاطرنشان کرد: اين صندوق در حال بررسي است که آيا امکان تجديدنظر وجود دارد يا خير.
    منبع :گروه خبری فارمیران

  9. #9
    memol آواتار ها
    • 1,401

    عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته بخش کشاورزی
    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    محل تحصیل
    کرج
    شغل , تخصص
    کارمند
    رشته تحصیلی
    مکانیک-
    راه های ارتباطی

    Icon1 ايجادبانک ژن وdna ماهيان خاوياري درکشور. 21/4/88

    رئيس موسسه تحقيقات شيلات ايران ايجاد بانک ژن گونه هاي زنده ماهيان خاوياري را يکي از اهداف اين پروژه ذکر کرد و به مهر گفت: در اين راستا 6 گونه ماهي خاوياري زنده نر و ماده را جمع آوري و در استخرهاي خاکي و بتوني که فراهم شده بود، اقدام به تکثير کرديم تا با رهاسازي آنها در درياي خزر هم ذخاير ماهيان خاوياري درياي خزر بازسازي شود و هم از نابودي اين ذخاير جلوگيري شود.

    ايجاد بانک dna ماهيان خاوياري
    وي در عين حال احياي گونه هاي ماهيان خاوياري را يکي از تعهدات بين المللي در درياي خزر دانست و خاطرنشان کرد: از اين رو علاوه بر ايجاد بانک ژن، ايجاد بانک dna ماهيان خاوياري نيز در دستور کار اين موسسه قرار گرفت.

    ايجاد بانک اسپرم ماهيان خاوياري
    مطلبي ايجاد بانک اسپرم ماهيان خاوياري را از ديگر اقدامات اين موسسه ذکر کرد و به مهر گفت: اين اقدامات هم هزينه هاي توليد را کاهش مي دهد و هم باعث مي شود که احياي اين نوع ماهيها همواره ميسر باشد.
    به گفته وي اين پروژه ها با موفقيت در حال انجام است و بخشي از آن نيز با همکاري دفتر محيط زيست درياي خزر (سب) انجام شده است.
    منبع :گروه خبری فارمیران

  10. #10
    memol آواتار ها
    • 1,401

    عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته بخش کشاورزی
    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    محل تحصیل
    کرج
    شغل , تخصص
    کارمند
    رشته تحصیلی
    مکانیک-
    راه های ارتباطی

    Icon1 فرهنگ اصطلاحات گياه شناسي منتشر شد

    براي نخستين بار «فرهنگ اصطلاحات گياه شناسي»، كه نتيجه 25 سال پژوهش دكتر ولي الله مظفريان و تدوين به 5زبان زنده دنيا ست، از سوي انتشارات فرهنگ معاصر به بازار كتاب عرضه شده است. به گزارش روابط عمومي انتشارات فرهنگ معاصر در اين فرهنگ كه هر واژه‌ آن هم زمان به 5 زبان لاتين،انگليسي،آلماني،فران سه و فارسي آمده است، اصطلاحات ريخت شناسي،زيست شناسي و بوم شناسي گياهي را شامل مي‌شود كه در برابر هر مدخل فارسي معادل آن مدخل به زبان هاي 4 گانه مذكور به همراه واژه گزيني يا واژه سازي براي آن مداخل آمده است.
    در اين فرهنگ بسياري از معادل هاي فارسي با ترجمه لفظي و اصطلاحات پايه اي لاتيني يا به اصطلاح ،با "گرده برداري"از آن ها ساخته شده اند و برخي از آن ها بيانگرفارسي مفهوم صحيح اصطلاحات لاتيني است.
    اين فرهنگ در بر گيرنده بخشهاي مختلف شامل اصطلاحات اندام شناسي گياهي،اصطلاحات نام هاي علمي گياه شناسي،بخش قيود،حروف اضافه و يك بخش خودآموز گرامر و قواعد زبان لاتيني است.
    اين فرهنگ به ترتيب الفبايي اصطلاحات لاتيني بين المللي مرتب شده و معادل هاي انگليسي،فرانسه و آلماني پس از مدخل لاتين ذكر شده اند.انتشارات فرهنگ معاصر،پيش از اين،اقدام به انتشار «فرهنگ محيط زيست»،«فرهنگ نام‌هاي گياهان» و كتاب «درختان و درختچه‌هاي ايران» كرده است و كتاب حاضردر واقع چهارمين كتاب از اين مجموعه است.
    ويژگي مهم اين كتاب علاوه بر اعتبار نام ناشر كه در زمينه تاليف كتاب‌هاي مرجع سابقه‌اي مفيد و موثر دارد، در مولف آن هم هست كه از جمله چهره‌هاي پيش كسوت،علمي و دانشگاهي در زمينه گياه و گياه شناسي و درخت‌كاري در ايران به شمار مي‌رود.
    فرهنگ اصطلاحات گياه شناسي در 1000صفحه قطع وزيري با جلد سخت و قيمت 22000 تومان به بازار كتاب عرضه شده است.

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •