-
۱۶۳ هزار خودرو وارد استان اردبیل شده است/اوج تردد روز سوم عید
به گزارش خبرنگار مهر، سعید علمی حسینی بعد از ظهر سه شنبه در حاشیه بازدید از ستاد تسهیلات سفر به خبرنگار مهر گفت: این تعداد خودرو از شش محور اصلی وارد استان شده اند.
وی تعداد خودروهای خروجی را نیز ۱۳۸ هزار و ۶۹۷ دستگاه عنوان کرد و افزود: تردد خودروها با دوربین های تردد شمار و حتی پلاک خوان سنجش می شود.
به گفته نماینده حمل و نقل و پایانه های استان در ستاد تسهیلات سفر شش محور اصلی تردد استان شامل اردبیل – آستارا، اردبیل – سرچم، مشگین شهر – اهر، اردبیل – سراب، خلخال- اسالم و اصلاندوز – کلیبر است.
علمی حسینی اوج تردد در این مدت زمان را در روزهای ۲۸ اسفند و سوم فرودین ماه عنوان کرد و گفت: در مقایسه تردد این دو روز نیز اوج مسافرت ها در روز سوم فرودین ماه ثبت شده است.
وی از استقرار ۴۲ دوربین تردد شمار در محورهای مواصلاتی استان خبر داد و اضافه کرد: در عین حال هشت دوربین پلاک خوان نیز در جاده ها نصب شده است.
به گفته این مسئول تردد خودرو ها به صورت روزانه احصا شده و در اختیار دبیرخانه ستاد تسهیلات نوروزی قرار می گیرد.
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن