علی مبارکی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به افزایش ۱۲ درصدی تولید گوشت مرغ در یازده ماه گذشته گفت: تاکنون هفت هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ در خراسان شمالی تولید و براساس پیش بینی های انجام شده، این رقم تا پایان امسال به هفت هزار و ۶۰۰ تن خواهد رسید.
وی اظهار داشت: با افزایش ۱۰ درصدی جوجه ریزی نسبت به سال گذشته  تاکنون چهار میلیون و ۹۷۶ هزار قطعه جوجه یک روزه به مرغداری ها تحویل شده است.
مبارکی همچنین از تامین گوشت مرغ ایام نوروز خبرداد و گفت: به همین منظور در بهمن ماه امسال ۷۷۲ هزار قطعه جوجه ریزی برای تامین گوشت مرغ ایام نوروز امسال شهروندان استان، انجام شده است.
به گفته وی، هم اکنون ۶۱ واحد مرغداری با ظرفیت یک میلیون و ۱۹۲ هزار قطعه در دوره در استان خراسان شمالی فعال است.
مبارکی تصریح کرد: سرانه مصرف گوشت مرغ در استان ۹۱۰ هزار نفری خراسان شمالی بیش از ۱۸ کیلوگرم است.