مطمئناً همه ی شما ها که دارید وبلاگ رو میخونید دیگه حالا میدونید فید چیه و لازم به توضیح نیست چون خیلی از وبلاگ نویسای دیگه راجع بهش توضیحات جالبی رو دادن مثلاً این نمونه به نظر کامل میاد:
خوب حالا برسیم به فیدریدری که دارای بهترین خصوصیات باشه مثلاً هم بتونه فایل های موسیقی هم ویدیویی و هم عکس و متن رو نمایش بده :


1.گوگل ریدر، که احتمالاً همه باهاش آشنا هستند چون کاری از شرکت گوگل و اینکه کسی تو اینترنت گشته باشه و اسم فید و گوگل ریدر به گوشش نخورده باشه چیز شگفت انگیزی هست این فیدریدر رو باید آنلاین باهاش کار کنید و از مزیت هایی که داشت و داره و بهش اضافه شده استفاده کنید چون جدیداً قابلیت شر دادن هم بین ایرانی ها جا افتاده. از مزیت های این فیدریدر آنلاین میشه گفت که هم متن هم عکس هم ویدیو ; رو نشون میده البته در قسمت ویدویو این طور که من شنیدم فقط قادر به پخش ویدیو هایی هست که یا از آپلود شده با گوگل ویدیو باشه یا از یوتیوب پس با این حساب بهترین گزینه که هر سه حالت رو داره گوگله ولی به خاطر مشکل خط اینترنت ایرانیها(دایال آپ) با گوگل ریدر یه خورده به مشکلبرمیخوریم چون فقط آنلاین میتونید ازش استفاده کنید
2.Aiderss به نظر یه فید ریدر معرکه باشه با این توضیحاتی که دوست عزیزمون آقای بامدادی راجع بهش دادن فکر نکنم دیگه نیازی باشه من راجع بهش بگم، لینک : بامدادی : به خودتان رحم کنید و از AideRSS و گوگل‌ریدر استفاده کنید!
3.Snarfer یک فیدخوان آفلاین و آنلاین هستش که خودمم ازش برای فیدهایی که زیاد با عکس و ویدیو از اینجور چیزا کار ندارن استفاده میکنم و البته برای فیدهایی که با عکس هم سر و کار دارن میشه استفاده کرد به شرط اینکه آنلاین باشید ،یکی دیگه از ویژگی هاش سرعت بالای دانلود مطالب هستش و بسته های تکمیلیش مثل خوشمزه و اشتراک مطالب در گوگل ریدر و خود اسنرفر رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

4.Newsgator هم یکی از بهترین فیدخوان های آنلاین هستش که کاربران مک خیلی بهش علاقه دارن این فیدخوان آنلاین از فایل های مدیایی خوب پشتیبانی نمیکنه اما یکی از بهترین امکانات این فیدخوان نسخه ی موبایلیش هست که شما میتونید از طریق اون فید ها رو تو موبایلتون بخونید و نرم افزارهایی هست که این شرکت ارائه کرده و خیلی هم مفید بوده.

5.فید دمون(Feeddemon) هم یکی از زیباترین های فیدخوان ها برای دسکتاپ هست که یکی از محصول های شرکت Newsgator این هم همونطور که گفتم از فایلهای مدیایی خوب پشتیبانی نمیکنه اما یکی از جذابترین مورد توش زیبا نشون دادن عکس ها هستش از این فیدخوان هم میتونید آنلاین استفاده کنید هم آفلاین!
6.Newsfire یک فیدخوان برای کاربران مک هستش و فایلهای ویدیویی رو پخش هم پخش میکنه و برای دانلود کردن فیدها هم سرعت قابل توجهی داره و فکر کنم محصول شرکت Newsgator باشه!
7.netvibesهم یکی از فیدخوان های آنلاینی هست که خیلی ها تقریباً خوبه و قادر به پخش فایل های ویدیویی و موسیقی تا حدی هست ( منظورم از حد این هست که فقط قادر به پخش بعضی از فایل های موسیقی یا ویدیویی هستش)
8.RSSOwlفیدخوانی هستش که اگه ازش استفاده کنید مجذوبش میشید چون هم ظاهر فریبنده ای داره و هم بسته های الصاقی (extensions)زیادی رو داره و با social سایت ها هم رابطه ی خوبی داره مثل اسنرفر اما با این تفاوت که نمیتونه فید های زیادی رو دانلود کنه و قاط میزنه اگه یه موقع این مار رو بکنه(rss owl خطرناک! )

9.Rojo یک فید خوان شبیه به RSSOwlکه خیلی جالبه و اون هم یا social سایت(نت ورک : شبکه ) مشکلی نداره و باز ظاهرش خیلی فریبنده هست اما مشکلش دیر دانلود کردن مطالب و با اغلب فرمت های موسیقی و عکس سازگار نیست واسه کسایی که میخوان فقط مطالب رو بخونن و فقط به مطالب علاقه دارن گزینه ی خوبیه چون حجمش هم کمه!

10. خواستم گزینه ی 10 مربوط بشه به نتیجه گیری پس با این حساب ای عکس رو ببینید : :lol


آپدیت : خطاب به خواننده ها به جز این فید خوان هایی که گفتم فیدهای دیگه ای هم وجود داره که من همینا رو میدونستم و معرفی کردم!
پ.ن : اینجا برق هی 5 مین به 5 مین میره ووقت نوشتن و آپ کردن و… نیست به بزرگی خودتون ببخشید!(رشت هستم و از بس برف روبه و ششته کردم که دارم میمیرم!)