به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی جلائی، بعد از ظهر امروز در نشست خبری هیئت رئیسه اتاق اصناف یزد اظهار داشت: شیرینی های سنتی یزد یکی از سوغات اصلی این استان به شمار می رود بنابراین قیمت و کیفیت آن به شکل ویژه مورد نظارت قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه مواد اولیه شیرینی پزی در سال جاری ۲۰ درصد گران شده است، افزود: با این وجود هیچگونه افزایش نرخی از سوی اتحادیه قنادان در آستانه عید نوروز اعلام نشده است.
جلائی عنوان کرد: واحدهایی که شیرینی های سنتی و معمولی یزد را با افزایش قیمت به فروش می رسانند، متخلف شناخته می شوند و تخلف آنها در صورتی که در بازرسی ها یا گزارش های مردمی از طریق سامانه ۱۲۴ اطلاع رسانی شود، مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.
وی یادآور شد: قیمت انواع شیرینی های یزد در سایت اصناف اداره کل صنعت، معدن و تجارت مشخص شده است، بیان کرد: عرضه شیرینی ها در درجه های مختلف ممتاز، درجه یک، مرغوب و معمولی باید بر اساس قیمت مصوب انجام می شود.
جلائی عنوان کرد: هر سال نزدیک به ایام عید از کل شیرینی‌ فروشی‌ ها و قنادی‌ های یزد، نمونه‌ های شیرینی جمع ‌آوری و از جعبه‌ ها جدا می‌ شود و با کد داخل ظرف مخصوصی گذاشته می ‌‌شود.
عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف استان یزد بیان کرد: کارشناسان صنف قنادان و شیرینی‌فروشان یزد، بر اساس کدهای درج شده و بدون اطلاع از نام واحدهای تولیدی، نسبت به کیفیت شیرینی‌ها نظر می‌دهند و درجه یک بودن یا نبودن و نوع مواد اولیه آن را مشخص می ‌کنند.
جلائی تاکید کرد: شیرینی‌ هایی که کیفیت نداشته باشند، هم پرونده تقلب و هم پرونده تخلف برای آنها صادر می‌شود و علاوه بر اتاق اصناف و اتحادیه، شبکه بهداشت نیز به تخلفات آنها رسیدگی خواهد کرد.