به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سيد ابراهيم ميراحمدي بعدازظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران و اعضاي ستاد اقامه نماز جمعه گلوگاه افزود: شهرستان گلوگاه از جمله شهرستان هايي است كه داراي ظرفيت هاي مناسب در جنگل و دريا بريا گردشگري است و لذا مسؤلان بايد بتوانند از همه ظرفیت‌های موجود بهره بگیرد و روی همه نیروها سرمایه‌گذاری کند.
وي با تاكيد بر فرصت سازی در شهرستان براي كاهش بيكاري و افزايش اشتغال در اين شهرستان محروم استان مازندران اظهار داشت: بارها از تريبون هاي مختلف اعلام كرده ايم كه بيكاري و رفع اين معضل از جمله مشكلاتي است كه بايد مورد توجه مسئولان شهرستان، استان و كشور قرار گرفته و به نوعي اين شهرستان نيز به عنوان دروازه مازندران از شرق استان مازندران ديده شود.
امام جمعه گلوگاه با اعلام اينكه هموطنان ما براي ورود به مازندران از شرق كشور از گلوگاه مي گذرند اما ورودي شهرستان گلوگاه و مبلمان شهري در خور اين شهرستان نيست و شبيه مخروبه است و در گذر از اين شهرستان اينطور به ذهن مي رسد كه انگار از قهوه خانه هاي گذري و دكه ها عبور مي كنيم و فضاي شهر، زيبايي خاصي براي جذب گردشگر و مسافر ندارد و بايد هزينه كنيم.
مسئولان براي شناساندن گلوگاه به گردشگران و مسافران، عملياتي وارد شوند
حجت الاسلام ميراحمدي با اعلام اينكه چهره گلوگاه و مبلمان شهري اين شهرستان، با چهره مازندران و سرسبزي آن سازگاري ندارد يادآور شد: گلوگاه شهرستاني توريستي است كه بايد با برنامه ريزي مناسب همچون شهرهاي غرب مازندران، مكاني براي جذب گردشگر و توريست شود و مسئولان در اين رابطه با برنامه مناسب و عملياتي وارد شوند.
وي با ابراز گلايه مندي از مدير كل گردشگري و صنايع دستي مازندران، گفت: هيچ يك از قول هاي مدير كل گردشگري و صنايع دستي مازندران در قبال احداث تله كابين، رشد گردشگري در جنگل و درياي گلوگاه عملي نشد و ما همچنان منتظر و چشم براه رونق گردشگري در گلوگاه هستيم.
امام جمعه گلوگاه افزود: امكانات گردشگري بالايي داريم اما متاسفانه مسئولان به قول هاي خود در اين حوزه عمل نكرده اند كه اميدواريم با عملي شدن قول هاي داده شده، اين شهرستان به جايگاه واقعي خود در صنعت توريسم برسد.
درياي آرام گلوگاه در حال خشك شدن است
حجت الاسلام ميراحمدي با بيان اينكه درياي آرام گلوگاه در حال خشك شدن است، بيان داشت: مسئولان به داد گلوگاه برسند چرا كه با عقب نشيني درياي آرام گلوگاه و خشك شدن تدريجي آن، آينده اي خطرناكي براي اين درياي آرام پيش بيني مي شود و اگر اين وضعيت ادامه يابد دريا تبديل به كوير مي شود كه بايد مديريت شود.
وي افزود: ايجاد اشتغال و رفع معضل بيكاري براي كل استان مازندران بايد مورد توجه باشد و مختص به مناطق خاص نباشد، اگر به وضعيت شهرستان گلوگاه رسيدگي نمي شود يا ما را جزء استان گلستان كنيد و يا اينكه اگر در مازندران ماندگار هستيم و جزء اين استان هستيم وضعيت و تكليف ما  در جذب سرمايه گذار، ايجاد اشتغال و رفع بيكاري مشخص شود.
امام جمعه گلوگاه گفت: شهرستان گلوگاه از محروميت هايي همچون شهرك صنعتي ضعيف، آمار بيكاري بالا، عدم مبلمان شهري مناسب، مشكلات راه و جاده و غيره رنج مي برد كه مشكلات شهرستان گلوگاه بايد توسط مسئولان شهرستان، استان و كشور بدرستي رصد شود و در رفع آن تلاش شود.
مسئول ستاد اقامه نماز جمعه شهرستان گلوگاه نيز با بيان اينكه  خبرنگار وظيفه حق بيني و حق نويسي را در جامعه بر عهده دارند گفت: برای ترویج و گسترش فرهنگ نماز و برنامه هاي عبادي و ديني اميدواريم خبرنگاران در كنار دستگاه‌ها و نهادهای دست‎اندرکار باید با ستاد همکاری داشته و برنامه‌های متناسب داشته باشند تا پيشرفت امور حاصل شود.
حسن محمودجانلو با تاكيد بر وحدت و همبستگي در جامعه افزود: انعكاس اخبار نماز جمعه در سايت هاي مختلف، به روز رساني اطلاعات و اخبار در جامعه از مسائلي است كه مورد توجه ماست تا در جهت رشد و توسعه جامعه همه با هم گام برداريم.