به گزارش خبرنگار مهر، بهداد سلیمی در حاشیه اقدام نمادین درختکاری توسط ورزشکاران در جمع خبرنگاران، گفت: این کار نمادین اقدامی است که در سالهای آینده نتیجه آن مشخص می شود. با کاشت نهال کمک می کنیم که معضل آلودگی هوا از بین برود و امیدواریم این اقدامات ادامه داشته باشد.
سلیمی در خصوص وضعیت تمرینات و اردوی خود در تیم ملی عنوان کرد: زیر نظر توکلی کار می کنم و شرایط خوبی دارم ولی وضعیت فدراسیون بلاتکلیف است و باید هر چه سریعتر مشخص شود. تمام کشورهای دیگر خیلی وقت است کار خود را برای المپیک آغاز کرده اند ولی ما هنوز شروع نکرده ایم و هر چه زمان بیشتری از دست بدهیم به ضرر وزنه برداری است.
وی افزود: در رقابتهای کسب سهمیه بالا رفتن پرچم ایران در کشوری همچون آمریکا نیز یک استراتژی سیاسی دارد و باید در این خصوص برنامه ریزی خوبی داشته باشیم.
سلیمی در پاسخ به این سئوال که آیا پاداش شکستن رکورد در بازیهای آسیایی به شما پرداخت شد یا خیر، گفت: هنوز پاداشی به ما داده نشده است. وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک قول هایی در این خصوص داده بودند که قرار است انجام شود و امیدواریم هر چه زودتر این پاداش ها به ورزشکاران پرداخت شود.
وی در خصوص نامه تاماش آیان در حمایت از حسین رضازاده، گفت: سعی می کنم در این خصوص دخالت نکنم. این مسائل برای من مهم نیست، هر کسی هر کاری می کند و هر برنامه ای دارد در کار من تاثیر ندارد. من شاید تنها ۳-۲ سال دیگر ورزشکار باشم و اگر بخواهم وارد این مسائل حاشیه ای شوم، ضربه آن را خودم می بینم.
سلیمی در پایان خاطرنشان کرد: قرار شده جلسه ای با طباطبایی داشته باشیم. دیدگاه سرپرست فدراسیون مثبت است و هدفش کمک به وزنه برداری است.