عبدالرحمان رستمیان در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به طرح مالیات بر كالاهای آسیب رسان و محصولات خارجی اظهار داشت: از محل درآمد افزایش ۱۰ درصدی مالیات بر عروسك های وارداتی سعی شده سازمان بهزیستی به تجهیز و نوسازی موارد لازم در مهدهای كودك مبادرت ورزد.
وی با انتقاد از هم پوشانی سازمانی در راستای رفع نیازهای محرومان خاطر نشان ساخت: متاسفانه در حال حاضر برخی از سازمانها هم پوشانی عملكردی دارند و وجود نهادهای مختلف حمایتی دولتی و شبه دولتی به عدم شناسائی دقیق نیازمندان منجر شده است.
موازی كاری مانع از انسجام عملی در کارها می شود
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی تاكید كرد: در راستای رسیدگی به محرومان و معلولان لازم است عملكرد ها به گونه ای اتخاذ شود كه از موازی كاری دوری شود و از نظام اطلاعاتی كار آمدی برخوردار باشد.
رستمیان موازی كاری را مانع انسجام علمی و عملی برای رسیدگی موفق تر به خانواده های نیازمند و معلولان تحت حمایت آنها برشمرد و افزود: توانمند سازی و مهارت آموزی از اهداف مورد توجه دولت و مجلس شورای اسلامی است اما در این باره می بایست از اتحاد و انسجام سازمانی خاصی برخوردار باشیم.
وی بهزیستی را مقدمه ای برای رسیدن به زندگی بهتر دانست و اظهار داشت: با ایجاد اشتغال، كاهش وابستگی مردم از طریق حمایت های اجتماعی و توانمند سازی آنها می توانیم از ظرفیت ها و استعدادهای خدادای محرومان در راستای رشد و توسعه كشور استفاده کنیم.
به طراحی شهری ویژه افراد معلول توجه شود
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: حمایت و اختصاص بودجه لازم به بهزیستی از اهم واجبات است اما این حمایت ها نباید به گونه ای باشد كه افرادی آنجا را محل درآمد خود قرار دهند.
رستمیان شهر را فضای زندگی اجتماعی شهروندان توصیف و خاطر نشان ساخت: این فضا باید قابل استفاده برای عموم مردم اعم از سالم یا معلول باشد، بنابراین طراحی آن برای افراد معلول و كم توان یكی از نیازهای اجتماعی و مهمی است كه دولتمردان می بایست به آن اهتمام كافی داشته باشند.
وی افزود: همچنین برای رفاه معلولان در تردد و استفاده وسیله نقلیه عمومی لازم است به فكر مناسب سازی اتوبوس و حمل و نقل شهر باشیم.
عضو مجمع نمایندگان استان سمنان در مجلس شورای اسلامی در خاتمه با بیان اینكه معلولان باید بتوانند ارتباط موثری با جامعه برقرار و به درستی با مشكلات مقابله كنند، گفت: لازم است با برگزاری كلاس های آموزشی و مهارتی های زندگی استعدادهای آنها را شكوفا كرده تا از وابستگی صرف به دولت و خانواده هایشان كاسته شود.