-
براونی شکلاتی رنگی
این براونیهای لقمهای و شکلاتی بدون لبنیات به شکل رنگارنگی تزیین میشوند که هم شیرینی خوشمزه و هم هدیه ای مناسب برای رفتن به خانه عزیزانتان هستند.
مناسب برای :8 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
میتوانید به جای شکر رنگی از مواد تزیینی، آبنبات خرد شده یا مغز آجیل نیز برای تزیین براونی ها استفاده کنید.
مواد لازم:
تخم مرغ بزرگ |
3 عدد |
شکر |
½1 پیمانه (300 گرم) |
شکلات تلخ و شیرین |
280 گرم |
آرد همه منظوره |
¼1 پیمانه (155 گرم) |
روغن کانولا |
½ پیمانه (120 میلی لیتر) |
شیر سویا |
⅓ پیمانه (80 میلی لیتر) |
شکلات تلخ 50 درصد |
⅓ پیمانه (25 گرم) |
وانیل |
2 قاشق چایخوری |
بکینگ پودر |
¾ قاشق چایخوری |
نمک |
½ قاشق چایخوری |
شکر رنگی |
حداقل 3 رنگ متفاوت |
طرز تهیه:
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید. با یک قاشق چایخوری روغن یک تابه ی مخصوص فر 23 در 33 سانتیمتری را چرب کنید. کف آن کاغذ روغنی بیندازید به شکلی که کمی از لبههای آن آویزان باشد. با 1 قاشق چایخوری دیگر روغن روی کاغذ را هم چرب کنید.
- شکلات را به شکل تکههای کوچک بشکنید یا خرد کنید و آن را در یک قابلمه دوجداره یا ماکروویو آب کنید. در ماکروویو 45 ثانیه حرارت دهید سپس هم بزنید سپس 30 ثانیه دیگر حرارت دهید و باز هم بزنید، در صورت لزوم 15 ثانیه دیگر حرارت دهید تا کامل آب شود.
- وقتی شکلات آب شد، روغن و شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شیر سویا، تخم مرغها و وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. نمک،بکینگ پودر و کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر آرد را در چهار نوبت اضافه کنید و بین هر نوبت به خوبی هم بزنید. مخلوط را با ملاقه داخل ظرف بکشید و آن را به صورت یکدست پهن و صاف کنید.
- 30 دقیقه تا زمانی که رویهی براونی خشک به نظر برسد و به خلال دندانی که در وسط آن فرو میکنید یک مقدار از مواد چسبیده باشد در فر بپزید. بگذارید 30 دقیقه بماند و خنک شود سپس حداقل یک ساعت در فریزر قرار دهید.
- مواد تزیینی را در کاسههای کمعمق کوچک بریزید. لبههای کاغذ روغنی را بگیرید تا براونی را از ظرف در بیاورید. لبههای براونی را به اندازهی 1.25 سانتیمتر برش دهید و کنار بگذارید و آن را به شکل نوارهایی به قطر 2 تا 2.5 سانتیمتر برش دهید. هر نوار را به شکل مربعهای کوچک برش دهید.
- برای تزیین کردن رویه یا کف هر کدام از براونیها را در مواد تزیینی دلخواه فشار دهید. تا سه روز در دمای اتاق در ظرف محفوظ از هوا و یا تا سه ماه در فریزر نگهداری کنید.
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن