-
پیکر ۵۸ شهید دفاع مقدس از عراق وارد شلمچه می شود
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از کمیته جستجوی مفقودین نیروهای مسلح سردار سید محمد باقرزاده از مراسم تبادل پیکرهای شهدا خبر داد و گفت: پیکرهای طیبه ۵۸ شهید دوران دفاع مقدس که در روزهای اخیر در مناطق عملیاتی فاو، ابوفلوس، مجنون، شرق دجله (جاده خندق) و زبیدات کاوش شده اند در روز دوشنبه ۱۱ اسفندماه ۹۳ از مرز شلمچه وارد کشور میشوند.
سردار باقرزاده ابراز امیدواری کرد حضور پرشور کاروانهای راهیان نور و مردم شهرهای مرزی آبادان و خرمشهر بر شکوه مراسم استقبال از شهدا بیفزاید.
وی افزود: این پیکرهای طیبه در شب سه شنبه مورد استقبال مردم شهر بندر امام خمینی(ره) قرار میگیرد و پس از آن به معراج شهدای اهواز منتقل خواهند شد.
فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه تصریح کرد: در طول دوره اخیر اجساد ۲۵۶ عراقی نیز در خاک عراق کشف و به مقامات آن کشور تسلیم شده است.
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن